Nova vest
Tenis

Sreda, 07.06.2017.

13:15

Zimonjić i Verdasko u polufinalu Rolan Garosa!

Nenad Zimonjić i Fernando Verdasko plasirali su se u polufinale Rolan Garosa pobedom nad Rožeriom Dutra Da Silvom i Paolom Lorencijem - 7:6, 7:5

Izvor: PT

Autor: PT

Zimonjić i Verdasko u polufinalu Rolan Garosa!
Getty Images

Srpsko-španski dubl par nastavio je sa odličnim partijama na Otvorenom prvenstvu Francuske, pošto su posle sat i 49 minuta igra pobedili Brazilca i Italijana.

Igralo se veoma ujednačno na dve strane, međutim na kraju je ipak presudilo mnogo veće iskustvo Srbina i Španca.

Početak prvog seta obeležili su brejkovi, međutim u nastavku su igrači čuvali servise pa se ušlo u taj-brejk koji su Zimonjić i Verdasko dobilisa 7:5.

U drugom viđena je slična igra, igrači su razmenili po jedan brejk, a odlučujući srpsko-španski dubl napravio je u 11. gemu drugo seta.

U borbi za finale igraće sa još jednim iznenađenjem Santjagom Gonsalesom i Donaldom Jangom koji su u četvrtfinalu izbacili Džejmija Marija i Bruna Soareša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

6 h

U fokusu

Vidi sve