Nova vest
Košarka

Subota, 02.12.2023.

08:45

Rajakovićevi Reptorsi poraženi u Medison Skver Gardenu VIDEO

Košarkaši Toronto Reptorsa upisali su poraz na utakmici u Medison Skver Gardenu, od Njujork Niksa sa 119:106.

Izvor: B92

Autor:B92

Rajakovićevi Reptorsi poraženi u Medison Skver Gardenu VIDEO
Foto: Profimedia

Niksi su došli do svoje treće pobede u nizu do koje ih je vodio Džejlen Branson sa 22 poena, Džoš Hart je utakmicu završio sa 17 poena, dok je dabl-dabl učinak imao Džulijus Rendl sa 20 poena i deset skokova.

U ekipi Darka Rajakovića Skoti Barns sa 29 poena, Paskal Sijakam imao je 21 poen, a Austrijanac Jakob Poelt imao identičan broj poena i skokova po 12.

Niksi su igrali svoj peti put utakmice dan za dan i ovaj put su uspeli da upišu obe pobede, tako je bilo 17. i 18. novembra, kada su noć za noć bili bolji od Vašingtona i Šarlota.

Tamo gde je Njujork bio bolji od Toronta, to su poeni igrača sa klupe, gde su Niksi imali 52, naspram 25 Njujorka.

Toronto je imao očajana procenat šut od 6/32, gde je Skoti Barns pogodio tri trojke, i on je jedini košrkaš u timu Darka Rajakovića koji je pogodio toliki broj šuteva van linije 7,25.

Uprkos tome Reptorsi su na poluvreme otišli sa nerešenim ishodom, ali je u trećoj deonici Džoš Hart upisao 15 poena zaredom i bio veliki krivac za seriju svog tima od 33:20, posle koje je Njujork imao prednost od 90:77.

Taj period utakmice je bio presudan da na kraju Niksi dođu do svoje nove pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu