Fudbal 89

Subota, 23.05.2015.

14:10

Lalatović: Ne znam gde su mi igrači

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da pobedom nad Mladosti iz Lučana želi da završi sezonu, ali i da se na taj način oprosti od klupe crveno-belih.

Lalatoviæ: Ne znam gde su mi igraèi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

realista

pre 8 godina

Cekaj...kako Cavrica? Tj. kako su celnici kluba rekli da je bolje da ide u Genk? Pa on je bio fudbaler OFK-e , a ne Zvezde....a da Zvezdan Terzic je vlasnik oba kluba, hvala ti sto si nam samo dao potvrdu toga.

istina

pre 8 godina

Pa imas svoje vedete Gavrica, Cvetkovica, Vukana, "Acu tenka", Andjelkovica...Sad se uhvati zajedno sa njima u kolo i maaaaaaars iz Zvezde neznalice nevaspitana.

ccccc

pre 8 godina

@danilo
ne nego znači da su srnići zvezdina deca, a jedan od njih je dao gol za pobedu. hteo je da kaže da im znači trofej i da nisu mrtvo more kao zvezdini igrači a neko ih je oterao. smanji grobarsku paranoju.

neutralni felsh

pre 8 godina

gde su mu igraci? sto ne pita terzica nego novinare?
terzi bitno da je predsednik, makar kao kapetan titanika. posle ospe patanoidnu paljbu na stare dezurne krivce, sudije, partizan i fsj, samo da se neko ne seti kolika je to lisica i da je sve pilice pojela i jaja porazbijala.

bora

pre 8 godina

Grobar sam i to veliki.Na prste jedne ruke mogu da nabrojim sportiste iz Crvene zvezde koji su mi bili simpatični,Duci Simonović,Moka Slavnić,Kule Aćimović,Bleki Bogićević......Ovaj čovek svakako spada u tu grupu,i ne zato što je ni kriv ni dužan izgubio trku sa Partizanom!
Dečko je jako mlad i perspektivan,do Zvezde mu je karijera išla uzlaznom putanjom.Ostavlja Zvezdi pet mladih,razigranih perspektivnih igrača,ali nisam hteo o tome.
Hteo sam da kažem,da dugo nisam video nekoga ko tako strasno,dečački i iskreno voli Crvenu zvezdu!Ovaj bi radio i bez para (dao Bog,tast mu je Milija Babović pa može)!
I sad vam on,koga je Uprava cele sezone minirala i sabotirala,ne valja u jednoj Crvenoj zvezdi a valja vam jedan Kokeza,Tončev,Čović,Terzić..za koje je Zvezda samo krava muzara i koju vole tek nešto više od mene!
Zaista vas ne razumem,a možda vam zato tako i ide.

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

..."Opasan protivnik nam dolazi"! Da sam zaspao pre 25 godina i da sam se sada probudio bio bih u cudu.Mladost iz Lucana nepremostiva prepreka.Zatvorite stadion,rasprodajte inventar a muzej prenesite negde pod kljuc.Mozda za jedno 25 godina ponovo bude prilika da nastavimo normalnije.

c7-5

pre 8 godina

Nikoga ti iz uprave ne zanimas niti ih intersujes. Zato ih ne vidjas po pola godine. Najgore je da kao trener nemas pojma gde su ti igraci?? A sta ti tu trazis i radis??

fancy

pre 8 godina

Za ove sto se pitaju sto je cutao do sada - tako rade veliki i vaspitani ljudi! Ne pitaju zasto nego koliko! Ne iznose prljav ves i imaju neku bolesni optimizam da ce rad srcem i dusom biti prepoznat i dati rezultate! Lalate dao si sve od sebe i hvala ti na tome bojim se da Zvezda ne sagori svu svoju vernu decu! Dao si sebe za vece dobro i svaki delija ce to ceniti!

Đuro

pre 8 godina

Taj Lalatović je isti ko Vučić...totalno ista priča. Zvezda če zaslužiti 10M eur na igračima....biče 100 milijardi EUR stranih investicij, stanovi za 300 eur, prvi dan čemo prodati 2.000 apartmana BgH2O, brza pruga Bg - Budimpešta.....Kakvi smo mi narod da imamo takvu elitu? Isto važi za našu upravo. Šta smo mi Bogu skrivili?

Whodinny

pre 8 godina

Treneru koji je tu jos 2 dana nedostaju igraci koji nece da igraju ni ta 2 dana...cccc?! Cekaj a gde je tu uprava? Odlazi vecina tih igraca i trener, a uprava kojoj dolazi 12 igraca na trening ostaje? Lalat je jadan tu jos i najnormalniji izgleda!

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Evo kod mene došli Parker i Mbođ našao ispred Pionira neko ostavio leb,burek,salamu,paštetu pa reko ajd da im dam Terza se stiso trebaju mu pare za Lexus novi.

brrrm

pre 8 godina

Iskreno ne mogu da te cenim kao trener i coveka, jer si o svemu poceo da pricas, kada ti je bilo receno, i jasno da sledece sezone neces biti trener... Mogao si to sve i ranije da kazes, a ne sada, kada je kasno... i da prica o cuvanju prljavog vesa, ne idu u prilog, jer ako nisi rekao nista odmah, nisi trebao sada, ni bilo kada...

GM

pre 8 godina

Sramota da ti isti navijaci koji su terali Dzajica, sa ili bez rasloga to je sada nebitno, posle poraza od Zenita, ne pada im na pamet da teraju ovakvu nakaradnu upravu. Bez grama odgovornosti.

Umesto bojkota, radi zaludjivanje dece po principu pevamo pesme tipa, nebitno da li smo poslednji ili prvi bla, bla, bla... Bitno da smo mi na tribini 'dobri'...

Bazel docekao titulu

pre 8 godina

Svakog Navijaca koji voli Zvezdu vise nego ista, ovo mnogo boli. Razumem ga, doso, kamo srece da je dobio 3-4 plate, i onda ga jos zajebavaju. I dalje je Trener Zvezde, a Terza i ekipica zovu Trenere iz Ekvadora. Velika Sramota, niko od celnika ne zeli dobro Zvezdi ! A mi iskreni, navijaci, koje nam je Zvezda sve u zivotu ispastamo zbog ovoga. TERZIC DZAJIC I OSTALA EKIPA, MARS IZ ZVEZDE !!! Da dodje neko pametan da igramo 5 godina samo sa svojom decom i neuzmemo Titulu a smanjimo 25miliona duga, bio bi zadovoljan a ne ovako.

Komsija

pre 8 godina

Pohvalno za jednog trenera, profesionalca, jednog od najvecih domacih klubova da nema pojma gde mu je ko, da li su igraci operisani ili ne. Kao da covek ne zivi u modernom dobu nebu u srednjem veku.

Grobar

pre 8 godina

Kako sad u takvom stanju klub za koji ste lagali navijace da sapmpion, da je bolji od Partizana? Koga ste tim glupostima lagali?????? Hoce li jednom neko iz te odavno raspale Zvezde izaci pred svoje igrace, navijace (tu armiju ljudi koji stvarno vole Zvezdu) i reci otvoreno na koliko niskoj ste grani? Zasto se lazete medjusobno?
Pa da, treba priznati da si TOLIKO los, a to mogu samo casne osobe.

cukce

pre 8 godina

Dok kod veliki fudbalski znalac Ivica Toncev (i njemu slicni koji loptu nisu sutnuli u zivotu) komentarise, daje izjave i obavlja funkciju potpredsednika Zvezda ce sve dublje u dublje da pada!

alfa romeo

pre 8 godina

@dragi...pq s obzirom da nam ne dug toliko koliki je,ocigledno na dodjem ti..da drzava stvarno daje ogromne pare,ne bi bio bas toliko velik

k

pre 8 godina

Kao Zvezdas pitam zasto "ne bi hvalili Partizanove trenere, vec samo Zvezdine?" Ovaj Lalatovic se ili uvlaci divljacima sa bakljama i nozevima ili ima komplekse! Ja nikada nisam imao kompleks da priznam drugome da je bolji, a Lalatovic ovakvim pristupom ne moze svoje igrace nauciti da prihvate poraz kada vec izgube!

gremlin

pre 8 godina

Eno ih u Avalici na pasulju sa pečurkama,pasulj časti gazda a pečurke sami gajite...p.s.Promenite ime u CZB Karaburma i terajte dalje...već oproban recept,a radi...

belgrado

pre 8 godina

a lepo sam predlozio da vesti iz zvezde idu u rubruku " humor ' :)

"...morali smo i mi da skinemo da odradimo trening ..."
hahhahhhh
ovo nema ni u fk donji ritopek :)

Pazarac

pre 8 godina

Sramota sta je od fudbala ostalo. Prvo cu krenuto od mog dvorista. To je takva sramota i bruka, pre svega kako je uopste Pazar usao u prvu ligu, ali usao je na jedini moguci nacin KUPOVINOM. To zna ceo Pazar, zna i cela Srbija, ali svi oni znaju da je to bilo i jedino resenje. Pranje para preko stadiona i plata igraca je nezamisliva, zamislite da nas klub najvise, i najgore je sto nasi klinci ne igraju za Pazar, nemam ja problema da mi Srbi ( ili bilo ko igra za Pazara) , ali neka je iz Pazara, koji je inace stvorio toliko dobrih igraca. Ako hocete da znate zbog cega ne igraju, pa onda ne bi mogli da peru pare preko plata, jer su to inace dobri klinci. Pozdrav iz Pazara....

spaceman

pre 8 godina

On je prokomentarisao izjavu potpredsednika Ivice Tončeva koji je rekao da bi poslao avion kako bi doveo nekadašnje trenere Partizana Slavišu Jokanovića i Miroslava Đukića.



Prodavao paprike pa kupio avion.

danilo

pre 8 godina

Taman pomisliš da priča iskreno i razumno, kad:
"Kada sam video Zvezdine klince kako se raduju osvajanju Kupa...jer ko voli Zvezdu, voli je uvek i svuda?!"
Da li to znači da od iduće sezone SD Zvezda zamrzava i FK, a Čuka uzima njeno ime i daje sve svoje trofeje na poklon, tako da se ovaj kup može smatrati Zvezdin?
Ili je recept sa KK ipak jedini u istoriji svetskog dužničko-poverilačkog odnosa?

dragavej

pre 8 godina

svasta...kakva izjava odlazeceg kvazi trenera????Pa sto do sada nisi pitao,gde su i sta rade?Ovakvi su najgori,kunu se u Zvezdin grb i nikada ali nikada sebe ne stavljaju kao potencijalnog krivca...Tralalatovicu objasni sta si ti unapredio u igri Zvezde za godinu dana?Pominjes igrace koje si trazio a namerno zaboravljas onog grobara Bosancica zbog koga sre ti i Terza izbacili kapitena?Batali sa svojim zalipojkama i brisi sa Marakane da te vise nikad ne vidimo

slobinator

pre 8 godina

iako sam I ja bio za smenu lalatovića, u svetlu najnovijih događanja ostavio bih čoveka da radi I sledeće sezone.naime ako već ne može da se dovede neki vrhunski stručnjak,onda ne vidim zašto bi kosanović bio bolje rešenje od lalatovića.osim toga ako se ne dovede bar 5-6 ozbiljnjijih fudbalera onda tu ne pomaže ni tročlana komisija murinjo-gvardiola-anćeloti.

SaleKg

pre 8 godina

Sad kukas, a cutao si kad je Mijailovic isteran iz Zvezde, cutao si kad je terza pisao saopstenja protiv svih, cutao si kad ste igrali sklanjalice sa jagodinom, ofkom, vosom, spartakom..., ricao si da imas najbolje igrace u zemlji a sad nemas 11 za trening, ti si licno doveo Gavrica, Cvetkovica, Stojanovica i ostale anonimuse. Sram te bilo, veoma si los trener, a jos si gori covek!!!

Labud

pre 8 godina

Ja molim nekog od nepristrasnih kolega komentatora da mi objasni fenomen stampanja plakata za BESPLATNU utkamicu kluba koji grca u dugovima. Koja je poenta te nakupljene mase, osim da se daje legitimitet upravi koja radi katastrofalan posao. Da je ulaz recimo 100 din, a svaki plakat plus ruke 30 din, pa da razumem, ali oblepljivati grad u kolor plakatima da bi se mase pozvale na besplatan skup, to mi nema smisla, osim ako je politika u pitanju.


Usput, zao mi je Lalatovica, on uz Milinkovica radi najtezi posao u Srbiji.

Realno

pre 8 godina

Svi sve znaju i cela javnist je upucena u sramotno stanje u Zvezdi i niko apsolutno nista ne preduzima.
Za raju pricaju ca ce da privatizuju evo vec 3 godinu zaredom,a trecu godinu zaredom se drzavne pare svaki mesec slivaju u kasu koju oni kasnije dele u upravi.Igraci kao u cirkusu niko ih ne placa a oni igraju.

patetika

pre 8 godina

Ajde bre Lalo budi musko napokon i prestani sa plakanjem.Kukas danima i danima vrtis istu pricu,znao si gde dolazis i prekini sa svojim alibi pricama sta si ocekivao od kluba koji je duzan 60miliona i na drzavnom kazanu.Patetises oko mladih igraca,pa oni su bili tu nisi ih ti napravio a dobili su sansu zbog nedostatka igraca gde bi bili da su ostali igraci od prosle godine,jednostavno Zvezda nema taj manir da forsira mlade zato sto jure rezultate.I tih deset miliona koje ce zaraditi od njih,pa citaj sta ti uprava prica ONI su vec delimicno prodati za podmirivanje dugova,ni jedno od tih igraca nije vise u 100% u vlasnistvu ,ne zamajavaj narod,budi musko i podnesi to na nogama a ne vrtis istu pricu danima,da je ovo da je ono.Dosta vise sa alibi pricama pretera ga.

ex-Yu rock

pre 8 godina

Lalate, nisi ti toliko los. Imao si ipak i jednu dozu koja te cini tipicnim fudbalercicem sa nasih prostora, uzivaljavanja u ulogu bez nekog veliko pokrivanja trenerskim znanjem. Postujemo to sto si ubacio mlade igrace u vatru i to ti je najveci plus. Ipak, sa ovakvim timom, sa bahatim nesto starijim igracima (svaka cast izuzecima tipa Lazovic) koji jos pored toga nisu placeni onoliko koliko im je obecano, ni mnogo bolji treneri ne bi osvojili titulu. Najvece zamerke su porazi od Cuke, jer iako su redovno placeni, nemaju neke zvezde u sastavu.

Sve najbolje u daljoj karijeri.

wer

pre 8 godina

mozda vam lalat i nije neki trener, ali covek vec mesecima pokusava da vam objasni kakve mafioze imate u upravi.. a vi drvlje i kamenje po njemu

gremlin

pre 8 godina

Eno ih u Avalici na pasulju sa pečurkama,pasulj časti gazda a pečurke sami gajite...p.s.Promenite ime u CZB Karaburma i terajte dalje...već oproban recept,a radi...

bora

pre 8 godina

Grobar sam i to veliki.Na prste jedne ruke mogu da nabrojim sportiste iz Crvene zvezde koji su mi bili simpatični,Duci Simonović,Moka Slavnić,Kule Aćimović,Bleki Bogićević......Ovaj čovek svakako spada u tu grupu,i ne zato što je ni kriv ni dužan izgubio trku sa Partizanom!
Dečko je jako mlad i perspektivan,do Zvezde mu je karijera išla uzlaznom putanjom.Ostavlja Zvezdi pet mladih,razigranih perspektivnih igrača,ali nisam hteo o tome.
Hteo sam da kažem,da dugo nisam video nekoga ko tako strasno,dečački i iskreno voli Crvenu zvezdu!Ovaj bi radio i bez para (dao Bog,tast mu je Milija Babović pa može)!
I sad vam on,koga je Uprava cele sezone minirala i sabotirala,ne valja u jednoj Crvenoj zvezdi a valja vam jedan Kokeza,Tončev,Čović,Terzić..za koje je Zvezda samo krava muzara i koju vole tek nešto više od mene!
Zaista vas ne razumem,a možda vam zato tako i ide.

Labud

pre 8 godina

Ja molim nekog od nepristrasnih kolega komentatora da mi objasni fenomen stampanja plakata za BESPLATNU utkamicu kluba koji grca u dugovima. Koja je poenta te nakupljene mase, osim da se daje legitimitet upravi koja radi katastrofalan posao. Da je ulaz recimo 100 din, a svaki plakat plus ruke 30 din, pa da razumem, ali oblepljivati grad u kolor plakatima da bi se mase pozvale na besplatan skup, to mi nema smisla, osim ako je politika u pitanju.


Usput, zao mi je Lalatovica, on uz Milinkovica radi najtezi posao u Srbiji.

realista

pre 8 godina

Cekaj...kako Cavrica? Tj. kako su celnici kluba rekli da je bolje da ide u Genk? Pa on je bio fudbaler OFK-e , a ne Zvezde....a da Zvezdan Terzic je vlasnik oba kluba, hvala ti sto si nam samo dao potvrdu toga.

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

..."Opasan protivnik nam dolazi"! Da sam zaspao pre 25 godina i da sam se sada probudio bio bih u cudu.Mladost iz Lucana nepremostiva prepreka.Zatvorite stadion,rasprodajte inventar a muzej prenesite negde pod kljuc.Mozda za jedno 25 godina ponovo bude prilika da nastavimo normalnije.

Đuro

pre 8 godina

Taj Lalatović je isti ko Vučić...totalno ista priča. Zvezda če zaslužiti 10M eur na igračima....biče 100 milijardi EUR stranih investicij, stanovi za 300 eur, prvi dan čemo prodati 2.000 apartmana BgH2O, brza pruga Bg - Budimpešta.....Kakvi smo mi narod da imamo takvu elitu? Isto važi za našu upravo. Šta smo mi Bogu skrivili?

danilo

pre 8 godina

Taman pomisliš da priča iskreno i razumno, kad:
"Kada sam video Zvezdine klince kako se raduju osvajanju Kupa...jer ko voli Zvezdu, voli je uvek i svuda?!"
Da li to znači da od iduće sezone SD Zvezda zamrzava i FK, a Čuka uzima njeno ime i daje sve svoje trofeje na poklon, tako da se ovaj kup može smatrati Zvezdin?
Ili je recept sa KK ipak jedini u istoriji svetskog dužničko-poverilačkog odnosa?

SaleKg

pre 8 godina

Sad kukas, a cutao si kad je Mijailovic isteran iz Zvezde, cutao si kad je terza pisao saopstenja protiv svih, cutao si kad ste igrali sklanjalice sa jagodinom, ofkom, vosom, spartakom..., ricao si da imas najbolje igrace u zemlji a sad nemas 11 za trening, ti si licno doveo Gavrica, Cvetkovica, Stojanovica i ostale anonimuse. Sram te bilo, veoma si los trener, a jos si gori covek!!!

k

pre 8 godina

Kao Zvezdas pitam zasto "ne bi hvalili Partizanove trenere, vec samo Zvezdine?" Ovaj Lalatovic se ili uvlaci divljacima sa bakljama i nozevima ili ima komplekse! Ja nikada nisam imao kompleks da priznam drugome da je bolji, a Lalatovic ovakvim pristupom ne moze svoje igrace nauciti da prihvate poraz kada vec izgube!

belgrado

pre 8 godina

a lepo sam predlozio da vesti iz zvezde idu u rubruku " humor ' :)

"...morali smo i mi da skinemo da odradimo trening ..."
hahhahhhh
ovo nema ni u fk donji ritopek :)

wer

pre 8 godina

mozda vam lalat i nije neki trener, ali covek vec mesecima pokusava da vam objasni kakve mafioze imate u upravi.. a vi drvlje i kamenje po njemu

c7-5

pre 8 godina

Nikoga ti iz uprave ne zanimas niti ih intersujes. Zato ih ne vidjas po pola godine. Najgore je da kao trener nemas pojma gde su ti igraci?? A sta ti tu trazis i radis??

Bazel docekao titulu

pre 8 godina

Svakog Navijaca koji voli Zvezdu vise nego ista, ovo mnogo boli. Razumem ga, doso, kamo srece da je dobio 3-4 plate, i onda ga jos zajebavaju. I dalje je Trener Zvezde, a Terza i ekipica zovu Trenere iz Ekvadora. Velika Sramota, niko od celnika ne zeli dobro Zvezdi ! A mi iskreni, navijaci, koje nam je Zvezda sve u zivotu ispastamo zbog ovoga. TERZIC DZAJIC I OSTALA EKIPA, MARS IZ ZVEZDE !!! Da dodje neko pametan da igramo 5 godina samo sa svojom decom i neuzmemo Titulu a smanjimo 25miliona duga, bio bi zadovoljan a ne ovako.

Grobar

pre 8 godina

Kako sad u takvom stanju klub za koji ste lagali navijace da sapmpion, da je bolji od Partizana? Koga ste tim glupostima lagali?????? Hoce li jednom neko iz te odavno raspale Zvezde izaci pred svoje igrace, navijace (tu armiju ljudi koji stvarno vole Zvezdu) i reci otvoreno na koliko niskoj ste grani? Zasto se lazete medjusobno?
Pa da, treba priznati da si TOLIKO los, a to mogu samo casne osobe.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Evo kod mene došli Parker i Mbođ našao ispred Pionira neko ostavio leb,burek,salamu,paštetu pa reko ajd da im dam Terza se stiso trebaju mu pare za Lexus novi.

cukce

pre 8 godina

Dok kod veliki fudbalski znalac Ivica Toncev (i njemu slicni koji loptu nisu sutnuli u zivotu) komentarise, daje izjave i obavlja funkciju potpredsednika Zvezda ce sve dublje u dublje da pada!

Komsija

pre 8 godina

Pohvalno za jednog trenera, profesionalca, jednog od najvecih domacih klubova da nema pojma gde mu je ko, da li su igraci operisani ili ne. Kao da covek ne zivi u modernom dobu nebu u srednjem veku.

Whodinny

pre 8 godina

Treneru koji je tu jos 2 dana nedostaju igraci koji nece da igraju ni ta 2 dana...cccc?! Cekaj a gde je tu uprava? Odlazi vecina tih igraca i trener, a uprava kojoj dolazi 12 igraca na trening ostaje? Lalat je jadan tu jos i najnormalniji izgleda!

spaceman

pre 8 godina

On je prokomentarisao izjavu potpredsednika Ivice Tončeva koji je rekao da bi poslao avion kako bi doveo nekadašnje trenere Partizana Slavišu Jokanovića i Miroslava Đukića.



Prodavao paprike pa kupio avion.

neutralni felsh

pre 8 godina

gde su mu igraci? sto ne pita terzica nego novinare?
terzi bitno da je predsednik, makar kao kapetan titanika. posle ospe patanoidnu paljbu na stare dezurne krivce, sudije, partizan i fsj, samo da se neko ne seti kolika je to lisica i da je sve pilice pojela i jaja porazbijala.

GM

pre 8 godina

Sramota da ti isti navijaci koji su terali Dzajica, sa ili bez rasloga to je sada nebitno, posle poraza od Zenita, ne pada im na pamet da teraju ovakvu nakaradnu upravu. Bez grama odgovornosti.

Umesto bojkota, radi zaludjivanje dece po principu pevamo pesme tipa, nebitno da li smo poslednji ili prvi bla, bla, bla... Bitno da smo mi na tribini 'dobri'...

istina

pre 8 godina

Pa imas svoje vedete Gavrica, Cvetkovica, Vukana, "Acu tenka", Andjelkovica...Sad se uhvati zajedno sa njima u kolo i maaaaaaars iz Zvezde neznalice nevaspitana.

brrrm

pre 8 godina

Iskreno ne mogu da te cenim kao trener i coveka, jer si o svemu poceo da pricas, kada ti je bilo receno, i jasno da sledece sezone neces biti trener... Mogao si to sve i ranije da kazes, a ne sada, kada je kasno... i da prica o cuvanju prljavog vesa, ne idu u prilog, jer ako nisi rekao nista odmah, nisi trebao sada, ni bilo kada...

patetika

pre 8 godina

Ajde bre Lalo budi musko napokon i prestani sa plakanjem.Kukas danima i danima vrtis istu pricu,znao si gde dolazis i prekini sa svojim alibi pricama sta si ocekivao od kluba koji je duzan 60miliona i na drzavnom kazanu.Patetises oko mladih igraca,pa oni su bili tu nisi ih ti napravio a dobili su sansu zbog nedostatka igraca gde bi bili da su ostali igraci od prosle godine,jednostavno Zvezda nema taj manir da forsira mlade zato sto jure rezultate.I tih deset miliona koje ce zaraditi od njih,pa citaj sta ti uprava prica ONI su vec delimicno prodati za podmirivanje dugova,ni jedno od tih igraca nije vise u 100% u vlasnistvu ,ne zamajavaj narod,budi musko i podnesi to na nogama a ne vrtis istu pricu danima,da je ovo da je ono.Dosta vise sa alibi pricama pretera ga.

Realno

pre 8 godina

Svi sve znaju i cela javnist je upucena u sramotno stanje u Zvezdi i niko apsolutno nista ne preduzima.
Za raju pricaju ca ce da privatizuju evo vec 3 godinu zaredom,a trecu godinu zaredom se drzavne pare svaki mesec slivaju u kasu koju oni kasnije dele u upravi.Igraci kao u cirkusu niko ih ne placa a oni igraju.

Pazarac

pre 8 godina

Sramota sta je od fudbala ostalo. Prvo cu krenuto od mog dvorista. To je takva sramota i bruka, pre svega kako je uopste Pazar usao u prvu ligu, ali usao je na jedini moguci nacin KUPOVINOM. To zna ceo Pazar, zna i cela Srbija, ali svi oni znaju da je to bilo i jedino resenje. Pranje para preko stadiona i plata igraca je nezamisliva, zamislite da nas klub najvise, i najgore je sto nasi klinci ne igraju za Pazar, nemam ja problema da mi Srbi ( ili bilo ko igra za Pazara) , ali neka je iz Pazara, koji je inace stvorio toliko dobrih igraca. Ako hocete da znate zbog cega ne igraju, pa onda ne bi mogli da peru pare preko plata, jer su to inace dobri klinci. Pozdrav iz Pazara....

fancy

pre 8 godina

Za ove sto se pitaju sto je cutao do sada - tako rade veliki i vaspitani ljudi! Ne pitaju zasto nego koliko! Ne iznose prljav ves i imaju neku bolesni optimizam da ce rad srcem i dusom biti prepoznat i dati rezultate! Lalate dao si sve od sebe i hvala ti na tome bojim se da Zvezda ne sagori svu svoju vernu decu! Dao si sebe za vece dobro i svaki delija ce to ceniti!

ccccc

pre 8 godina

@danilo
ne nego znači da su srnići zvezdina deca, a jedan od njih je dao gol za pobedu. hteo je da kaže da im znači trofej i da nisu mrtvo more kao zvezdini igrači a neko ih je oterao. smanji grobarsku paranoju.

ex-Yu rock

pre 8 godina

Lalate, nisi ti toliko los. Imao si ipak i jednu dozu koja te cini tipicnim fudbalercicem sa nasih prostora, uzivaljavanja u ulogu bez nekog veliko pokrivanja trenerskim znanjem. Postujemo to sto si ubacio mlade igrace u vatru i to ti je najveci plus. Ipak, sa ovakvim timom, sa bahatim nesto starijim igracima (svaka cast izuzecima tipa Lazovic) koji jos pored toga nisu placeni onoliko koliko im je obecano, ni mnogo bolji treneri ne bi osvojili titulu. Najvece zamerke su porazi od Cuke, jer iako su redovno placeni, nemaju neke zvezde u sastavu.

Sve najbolje u daljoj karijeri.

dragavej

pre 8 godina

svasta...kakva izjava odlazeceg kvazi trenera????Pa sto do sada nisi pitao,gde su i sta rade?Ovakvi su najgori,kunu se u Zvezdin grb i nikada ali nikada sebe ne stavljaju kao potencijalnog krivca...Tralalatovicu objasni sta si ti unapredio u igri Zvezde za godinu dana?Pominjes igrace koje si trazio a namerno zaboravljas onog grobara Bosancica zbog koga sre ti i Terza izbacili kapitena?Batali sa svojim zalipojkama i brisi sa Marakane da te vise nikad ne vidimo

slobinator

pre 8 godina

iako sam I ja bio za smenu lalatovića, u svetlu najnovijih događanja ostavio bih čoveka da radi I sledeće sezone.naime ako već ne može da se dovede neki vrhunski stručnjak,onda ne vidim zašto bi kosanović bio bolje rešenje od lalatovića.osim toga ako se ne dovede bar 5-6 ozbiljnjijih fudbalera onda tu ne pomaže ni tročlana komisija murinjo-gvardiola-anćeloti.

alfa romeo

pre 8 godina

@dragi...pq s obzirom da nam ne dug toliko koliki je,ocigledno na dodjem ti..da drzava stvarno daje ogromne pare,ne bi bio bas toliko velik

gremlin

pre 8 godina

Eno ih u Avalici na pasulju sa pečurkama,pasulj časti gazda a pečurke sami gajite...p.s.Promenite ime u CZB Karaburma i terajte dalje...već oproban recept,a radi...

ccccc

pre 8 godina

@danilo
ne nego znači da su srnići zvezdina deca, a jedan od njih je dao gol za pobedu. hteo je da kaže da im znači trofej i da nisu mrtvo more kao zvezdini igrači a neko ih je oterao. smanji grobarsku paranoju.

fancy

pre 8 godina

Za ove sto se pitaju sto je cutao do sada - tako rade veliki i vaspitani ljudi! Ne pitaju zasto nego koliko! Ne iznose prljav ves i imaju neku bolesni optimizam da ce rad srcem i dusom biti prepoznat i dati rezultate! Lalate dao si sve od sebe i hvala ti na tome bojim se da Zvezda ne sagori svu svoju vernu decu! Dao si sebe za vece dobro i svaki delija ce to ceniti!

istina

pre 8 godina

Pa imas svoje vedete Gavrica, Cvetkovica, Vukana, "Acu tenka", Andjelkovica...Sad se uhvati zajedno sa njima u kolo i maaaaaaars iz Zvezde neznalice nevaspitana.

c7-5

pre 8 godina

Nikoga ti iz uprave ne zanimas niti ih intersujes. Zato ih ne vidjas po pola godine. Najgore je da kao trener nemas pojma gde su ti igraci?? A sta ti tu trazis i radis??

bora

pre 8 godina

Grobar sam i to veliki.Na prste jedne ruke mogu da nabrojim sportiste iz Crvene zvezde koji su mi bili simpatični,Duci Simonović,Moka Slavnić,Kule Aćimović,Bleki Bogićević......Ovaj čovek svakako spada u tu grupu,i ne zato što je ni kriv ni dužan izgubio trku sa Partizanom!
Dečko je jako mlad i perspektivan,do Zvezde mu je karijera išla uzlaznom putanjom.Ostavlja Zvezdi pet mladih,razigranih perspektivnih igrača,ali nisam hteo o tome.
Hteo sam da kažem,da dugo nisam video nekoga ko tako strasno,dečački i iskreno voli Crvenu zvezdu!Ovaj bi radio i bez para (dao Bog,tast mu je Milija Babović pa može)!
I sad vam on,koga je Uprava cele sezone minirala i sabotirala,ne valja u jednoj Crvenoj zvezdi a valja vam jedan Kokeza,Tončev,Čović,Terzić..za koje je Zvezda samo krava muzara i koju vole tek nešto više od mene!
Zaista vas ne razumem,a možda vam zato tako i ide.

alfa romeo

pre 8 godina

@dragi...pq s obzirom da nam ne dug toliko koliki je,ocigledno na dodjem ti..da drzava stvarno daje ogromne pare,ne bi bio bas toliko velik

danilo

pre 8 godina

Taman pomisliš da priča iskreno i razumno, kad:
"Kada sam video Zvezdine klince kako se raduju osvajanju Kupa...jer ko voli Zvezdu, voli je uvek i svuda?!"
Da li to znači da od iduće sezone SD Zvezda zamrzava i FK, a Čuka uzima njeno ime i daje sve svoje trofeje na poklon, tako da se ovaj kup može smatrati Zvezdin?
Ili je recept sa KK ipak jedini u istoriji svetskog dužničko-poverilačkog odnosa?

dragavej

pre 8 godina

svasta...kakva izjava odlazeceg kvazi trenera????Pa sto do sada nisi pitao,gde su i sta rade?Ovakvi su najgori,kunu se u Zvezdin grb i nikada ali nikada sebe ne stavljaju kao potencijalnog krivca...Tralalatovicu objasni sta si ti unapredio u igri Zvezde za godinu dana?Pominjes igrace koje si trazio a namerno zaboravljas onog grobara Bosancica zbog koga sre ti i Terza izbacili kapitena?Batali sa svojim zalipojkama i brisi sa Marakane da te vise nikad ne vidimo

Grobar

pre 8 godina

Kako sad u takvom stanju klub za koji ste lagali navijace da sapmpion, da je bolji od Partizana? Koga ste tim glupostima lagali?????? Hoce li jednom neko iz te odavno raspale Zvezde izaci pred svoje igrace, navijace (tu armiju ljudi koji stvarno vole Zvezdu) i reci otvoreno na koliko niskoj ste grani? Zasto se lazete medjusobno?
Pa da, treba priznati da si TOLIKO los, a to mogu samo casne osobe.

wer

pre 8 godina

mozda vam lalat i nije neki trener, ali covek vec mesecima pokusava da vam objasni kakve mafioze imate u upravi.. a vi drvlje i kamenje po njemu

realista

pre 8 godina

Cekaj...kako Cavrica? Tj. kako su celnici kluba rekli da je bolje da ide u Genk? Pa on je bio fudbaler OFK-e , a ne Zvezde....a da Zvezdan Terzic je vlasnik oba kluba, hvala ti sto si nam samo dao potvrdu toga.

Đuro

pre 8 godina

Taj Lalatović je isti ko Vučić...totalno ista priča. Zvezda če zaslužiti 10M eur na igračima....biče 100 milijardi EUR stranih investicij, stanovi za 300 eur, prvi dan čemo prodati 2.000 apartmana BgH2O, brza pruga Bg - Budimpešta.....Kakvi smo mi narod da imamo takvu elitu? Isto važi za našu upravo. Šta smo mi Bogu skrivili?

Bazel docekao titulu

pre 8 godina

Svakog Navijaca koji voli Zvezdu vise nego ista, ovo mnogo boli. Razumem ga, doso, kamo srece da je dobio 3-4 plate, i onda ga jos zajebavaju. I dalje je Trener Zvezde, a Terza i ekipica zovu Trenere iz Ekvadora. Velika Sramota, niko od celnika ne zeli dobro Zvezdi ! A mi iskreni, navijaci, koje nam je Zvezda sve u zivotu ispastamo zbog ovoga. TERZIC DZAJIC I OSTALA EKIPA, MARS IZ ZVEZDE !!! Da dodje neko pametan da igramo 5 godina samo sa svojom decom i neuzmemo Titulu a smanjimo 25miliona duga, bio bi zadovoljan a ne ovako.

Pokondirena tikvica

pre 8 godina

..."Opasan protivnik nam dolazi"! Da sam zaspao pre 25 godina i da sam se sada probudio bio bih u cudu.Mladost iz Lucana nepremostiva prepreka.Zatvorite stadion,rasprodajte inventar a muzej prenesite negde pod kljuc.Mozda za jedno 25 godina ponovo bude prilika da nastavimo normalnije.

slobinator

pre 8 godina

iako sam I ja bio za smenu lalatovića, u svetlu najnovijih događanja ostavio bih čoveka da radi I sledeće sezone.naime ako već ne može da se dovede neki vrhunski stručnjak,onda ne vidim zašto bi kosanović bio bolje rešenje od lalatovića.osim toga ako se ne dovede bar 5-6 ozbiljnjijih fudbalera onda tu ne pomaže ni tročlana komisija murinjo-gvardiola-anćeloti.

brrrm

pre 8 godina

Iskreno ne mogu da te cenim kao trener i coveka, jer si o svemu poceo da pricas, kada ti je bilo receno, i jasno da sledece sezone neces biti trener... Mogao si to sve i ranije da kazes, a ne sada, kada je kasno... i da prica o cuvanju prljavog vesa, ne idu u prilog, jer ako nisi rekao nista odmah, nisi trebao sada, ni bilo kada...

Komsija

pre 8 godina

Pohvalno za jednog trenera, profesionalca, jednog od najvecih domacih klubova da nema pojma gde mu je ko, da li su igraci operisani ili ne. Kao da covek ne zivi u modernom dobu nebu u srednjem veku.

belgrado

pre 8 godina

a lepo sam predlozio da vesti iz zvezde idu u rubruku " humor ' :)

"...morali smo i mi da skinemo da odradimo trening ..."
hahhahhhh
ovo nema ni u fk donji ritopek :)

SaleKg

pre 8 godina

Sad kukas, a cutao si kad je Mijailovic isteran iz Zvezde, cutao si kad je terza pisao saopstenja protiv svih, cutao si kad ste igrali sklanjalice sa jagodinom, ofkom, vosom, spartakom..., ricao si da imas najbolje igrace u zemlji a sad nemas 11 za trening, ti si licno doveo Gavrica, Cvetkovica, Stojanovica i ostale anonimuse. Sram te bilo, veoma si los trener, a jos si gori covek!!!

k

pre 8 godina

Kao Zvezdas pitam zasto "ne bi hvalili Partizanove trenere, vec samo Zvezdine?" Ovaj Lalatovic se ili uvlaci divljacima sa bakljama i nozevima ili ima komplekse! Ja nikada nisam imao kompleks da priznam drugome da je bolji, a Lalatovic ovakvim pristupom ne moze svoje igrace nauciti da prihvate poraz kada vec izgube!

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Evo kod mene došli Parker i Mbođ našao ispred Pionira neko ostavio leb,burek,salamu,paštetu pa reko ajd da im dam Terza se stiso trebaju mu pare za Lexus novi.

ex-Yu rock

pre 8 godina

Lalate, nisi ti toliko los. Imao si ipak i jednu dozu koja te cini tipicnim fudbalercicem sa nasih prostora, uzivaljavanja u ulogu bez nekog veliko pokrivanja trenerskim znanjem. Postujemo to sto si ubacio mlade igrace u vatru i to ti je najveci plus. Ipak, sa ovakvim timom, sa bahatim nesto starijim igracima (svaka cast izuzecima tipa Lazovic) koji jos pored toga nisu placeni onoliko koliko im je obecano, ni mnogo bolji treneri ne bi osvojili titulu. Najvece zamerke su porazi od Cuke, jer iako su redovno placeni, nemaju neke zvezde u sastavu.

Sve najbolje u daljoj karijeri.

patetika

pre 8 godina

Ajde bre Lalo budi musko napokon i prestani sa plakanjem.Kukas danima i danima vrtis istu pricu,znao si gde dolazis i prekini sa svojim alibi pricama sta si ocekivao od kluba koji je duzan 60miliona i na drzavnom kazanu.Patetises oko mladih igraca,pa oni su bili tu nisi ih ti napravio a dobili su sansu zbog nedostatka igraca gde bi bili da su ostali igraci od prosle godine,jednostavno Zvezda nema taj manir da forsira mlade zato sto jure rezultate.I tih deset miliona koje ce zaraditi od njih,pa citaj sta ti uprava prica ONI su vec delimicno prodati za podmirivanje dugova,ni jedno od tih igraca nije vise u 100% u vlasnistvu ,ne zamajavaj narod,budi musko i podnesi to na nogama a ne vrtis istu pricu danima,da je ovo da je ono.Dosta vise sa alibi pricama pretera ga.

Labud

pre 8 godina

Ja molim nekog od nepristrasnih kolega komentatora da mi objasni fenomen stampanja plakata za BESPLATNU utkamicu kluba koji grca u dugovima. Koja je poenta te nakupljene mase, osim da se daje legitimitet upravi koja radi katastrofalan posao. Da je ulaz recimo 100 din, a svaki plakat plus ruke 30 din, pa da razumem, ali oblepljivati grad u kolor plakatima da bi se mase pozvale na besplatan skup, to mi nema smisla, osim ako je politika u pitanju.


Usput, zao mi je Lalatovica, on uz Milinkovica radi najtezi posao u Srbiji.

Whodinny

pre 8 godina

Treneru koji je tu jos 2 dana nedostaju igraci koji nece da igraju ni ta 2 dana...cccc?! Cekaj a gde je tu uprava? Odlazi vecina tih igraca i trener, a uprava kojoj dolazi 12 igraca na trening ostaje? Lalat je jadan tu jos i najnormalniji izgleda!

Pazarac

pre 8 godina

Sramota sta je od fudbala ostalo. Prvo cu krenuto od mog dvorista. To je takva sramota i bruka, pre svega kako je uopste Pazar usao u prvu ligu, ali usao je na jedini moguci nacin KUPOVINOM. To zna ceo Pazar, zna i cela Srbija, ali svi oni znaju da je to bilo i jedino resenje. Pranje para preko stadiona i plata igraca je nezamisliva, zamislite da nas klub najvise, i najgore je sto nasi klinci ne igraju za Pazar, nemam ja problema da mi Srbi ( ili bilo ko igra za Pazara) , ali neka je iz Pazara, koji je inace stvorio toliko dobrih igraca. Ako hocete da znate zbog cega ne igraju, pa onda ne bi mogli da peru pare preko plata, jer su to inace dobri klinci. Pozdrav iz Pazara....

spaceman

pre 8 godina

On je prokomentarisao izjavu potpredsednika Ivice Tončeva koji je rekao da bi poslao avion kako bi doveo nekadašnje trenere Partizana Slavišu Jokanovića i Miroslava Đukića.



Prodavao paprike pa kupio avion.

Realno

pre 8 godina

Svi sve znaju i cela javnist je upucena u sramotno stanje u Zvezdi i niko apsolutno nista ne preduzima.
Za raju pricaju ca ce da privatizuju evo vec 3 godinu zaredom,a trecu godinu zaredom se drzavne pare svaki mesec slivaju u kasu koju oni kasnije dele u upravi.Igraci kao u cirkusu niko ih ne placa a oni igraju.

cukce

pre 8 godina

Dok kod veliki fudbalski znalac Ivica Toncev (i njemu slicni koji loptu nisu sutnuli u zivotu) komentarise, daje izjave i obavlja funkciju potpredsednika Zvezda ce sve dublje u dublje da pada!

GM

pre 8 godina

Sramota da ti isti navijaci koji su terali Dzajica, sa ili bez rasloga to je sada nebitno, posle poraza od Zenita, ne pada im na pamet da teraju ovakvu nakaradnu upravu. Bez grama odgovornosti.

Umesto bojkota, radi zaludjivanje dece po principu pevamo pesme tipa, nebitno da li smo poslednji ili prvi bla, bla, bla... Bitno da smo mi na tribini 'dobri'...

neutralni felsh

pre 8 godina

gde su mu igraci? sto ne pita terzica nego novinare?
terzi bitno da je predsednik, makar kao kapetan titanika. posle ospe patanoidnu paljbu na stare dezurne krivce, sudije, partizan i fsj, samo da se neko ne seti kolika je to lisica i da je sve pilice pojela i jaja porazbijala.