Fudbal 58

Sreda, 29.04.2015.

12:22

Šok u Minhenu, Roben i Leva "out"?

Krilni napadač Bajerna Arjen Roben propustiće ostatak sezone zbog povrede mišića lista, saopštio je minhenski klub.

Šok u Minhenu, Roben i Leva "out"? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Bavarac

pre 9 godina

Igrali smo mi bez dobrih igača i protiv Porto,pa nismo ispali,mislim da su Tijago i Miler naši glavni aduti protiv Barse!Pogledajte mladog Vajzera bice nešto od njega

Objektivni navijac Bajerna

pre 9 godina

Bajern nema izraubovane veterane Riberija i Robena ali ima solidne zamene, mozda ne tako zvucne. Nista nije zagarantovano u fudbalu. Barselona je dobila Hetafe kao sto bi Bajern dobio Frajburg u Bundesligi. Uzdizati Barselonu u nebesa odmah i garantovati im lagani plasman u finale je suludo. Fudbal je nepredivdiv i ko zna mozda Bajern bljesne i iznenadi, a mozda Barsa bas kao vecina komentara sto ovde pisu samelje Bajern. Favoriti su samo na papiru Katalonci a to ne znaci nsita kad timovi izadju na teren.

zato nam je ovako

pre 9 godina

Eh sta su ti srbi...nijedan narod na kugli zemaljskoj ne moze da nadje toliko besmislenih razloga kao srbi da bi se svadjali medjusobno.....*ebala vas i zvezda i partizan i bajern i barsa...nije Bog blesav sto nam salje muke i ratove u svakom veku...

realno

pre 9 godina

kako mozete da navijate za ove monopoliste,neka kupe Rojsa da zameni Robena za ligu shampiona ili De Brujna i jos pola lige, pa ni tad nista nebi uradili BvB zauvek!!! radije bih navijao i za Augsburg neko za ovaj rezimski tim!!! Cela Nemacka i evropska unija ulaze u njih UAaaaa breeee!!!!
(zex, 29. april 2015 12:53)

To je to ! Borusija i majstor Klop su napravili tim bez mnogo ulaganja koji je prodrmao evropu a ovima trebaju milijarde da bi jednom od 3 puta osvojili LS....Bajern je rezimski klub to je tako ocigledno...
Gece i Levandovski nek se stide do kraja zivota sto su ZBOG PARA rasturili pravi fudbalski tim...

zoki

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 29. april 2015 12:45)

Cekaj, imali su srece sto su izvukli Siti u osminifinala? Da li si ti ozbiljan? Koliko ja znam Siti je bio ubedljivo najtezi protivnik koji se mogao dobiti u osminifinala i zaista je neverovatno da Barsa 2 godine zaredom dobije istog najtezeg protivnika u osminifinala. Ili ako je Barsa imala srece sta bi tek trebali reci za Real koji je 2 godine zaredom dobio Salke ili Bajern koji je dobio Šahtjor itd itd...

Laju al poslednju titulu ne pamte.

pre 9 godina

Strastveni sam navijač Uniteda i ne gotivim barcu nešto posebno ali švabe mrzim iz dna duše kao i svaki pravi srbin i nadam se da će ih barca ne pobediti nego ZGAZITI.

Dejan.M...

pre 9 godina

Strastveni sam navijač Uniteda i ne gotivim barcu nešto posebno ali švabe mrzim iz dna duše kao i svaki pravi srbin i nadam se da će ih barca ne pobediti nego ZGAZITI.
(Laju al poslednju titulu ne pamte., 29. april 2015 18:17)

kao i ja, samo sto je kod mene Real u mjesto Uniteda, ali kad su svabi u pitanju, pogotovo Bayern, navijam za Messia i kompaniju kao za Noleta, Srbija i Reala!!

Adriano_Galliani

pre 9 godina

(somi, 29. april 2015 16:44)

Поздрав и теби! Што се тиче среће и несреће, у крајњој линији ако добијете за судију опет неког Овербоа или сличног (написао бих кога али ми неће објавити коментар али сви знате на кога мислим) може Бајерн да купи временску машину и да доведе младе Малдинија, Ван Бастена и Драгана Џајића уместо повређени играча, џаба. Јер судија је ипак најмоћнији играч, бољи и од Кристијана Роналда. И Суарез је бољи играч од Месија.

Nislija

pre 9 godina

(danny, 29. april 2015 16:08)


hahahah aj placi malo, ne znas istoriju rezimskog kluba zato cuti, da nije diktator Franko bio , Real bi danas igrao u trecoj ligi, tako da pozz... Barsina dominacioja poslednjih 15 godina to tebe boli pssssssst

Marko21

pre 9 godina

Pogledajte sastav Barselone u prvoj i drugoj utakmici pre 3 godine
Bartra igrao stopera, Mesi se tek oporavio od povrede, Pedro igrao ,u drugoj utakmici drugi sastav, Mesi nije ni ulazio, jos je to bila najslabija forma Barselone u zadnjih 10 godina, Iniesta se nije sastavljao sa loptom, ja bih iskreno voleo da budu kompletni da ih Barsa oduci od fudbala kao sto je to uradila pre par godina kad je bilo 5:1 u dvomecu...
(Pogledajte sastav, 29. april 2015 13:52)

Pogledaj i ti sastav Bajerna te 2009-te, Bajern je igrao bez prvog golmana i kompletne odbrane. Celokupna odbrana je bila povredjena, takoreci kao i sada je igrao rezervni sastav Bajerna. 5 fudbalera je falilo u odnosu na sastav koji je kolo pre toga pobedio Sporting sa 7-1.
A da ne pricamo sto smo u polufinalu te iste godine bili svedoci najvece fudbalske kradje u istoriji fudbala!!!

neutralni felsh

pre 9 godina

barca ove godine nije imala niti jednu ozbiljniju povredu al doslovno,inače da je situacija obrnuta već bi real bio šampion.ako sad barsa neprođe u finale neče nikad.
(danny, 29. april 2015 13:02)


svi veliki ambiciozni klubovi zato imaju jake klupe, bas zbog borbe na nekoliko frontova, gde su gubici neminovni. ali sa tim treba umeti.
zasto barsa nema povrede? zato sto je enrike rotirao igrace jos od starta sezone, ne zeleci da na prolece ima izrovaren ili jednolican tim, ono sto se dogodilo i vilanovi i martinu. secate se? skoro svi ste zimus pricali da je neznalica i cudili se barsi sto ga trpi: "onakvu ekipu ima a igraju mu rakitic i rafinja, sta eksperimentise vise?" itd.
tad su i real i bajern sa manje vise istim timom mleli sve pred sobom, i gledaj sad: real je pun povredjenih i preforsiranih igraca, zamene su takmicarski neuigrane. a bajern?
a barsa je nasla pravu igru bas kad treba, svez tim pred finis sezone, koliko god da enrike istumba sastav, ima igru jer su navikli na rotacije: rakitic-rafinja-iniesta-xavi, ili pike-bartra-matije-maskerano-buskec, ili alves-adriano-alba-montoja, uglavnom po jedno poluvremence i adio, ne stagnira igra suvise i svi srecni. jedino pedro malo pati, jer ceka da posustanu sasavi nejmar ili ludi suarez. samo mesi ima rezervaciju, ali moze mu se, zasluzio je.
dakle, tvrdoglavi i vrlo potcenjivani enrike je sproveo svoje, jesenas je zato gubio bodove i red je da sad ubire plodove svojeg rizika: nije to sreca, to je vizija. to i murinjo radi, setite se, on isto cesto hladi i podgreva igrace, ali steta sto je takticki ziheras.

Marko

pre 9 godina

To je isto kao sto u Spanskoj primeri sve se gura u Real i sve se radi kako Real osvojio titulu, ali Barsa se pita. Realu ove godine sudjeno duplo vise penala nego Barseloni, onda penaldo ima pravo da udara igrace i pljuje sudije, i za to dobije dve utakmice, dok Alba za prigovor dobija crveni karton, penaldo dobija drugi zuti zbog simuliranja, kasnije mu Perez cisti karton, jer ce devojcica iz Portugala plakati ako ga Mesi prestigne na listi strelaca, protiv Barselone sude penale kad hoce, a protiv omrazenog Reala nijednom u poslednjih 5 godina, cela drzava je na strani Reala, ali Barseloni nije potrebno nista da dominira u primeri.
(Davor, 29. april 2015 14:25)

Zemljace jesi ti normalan...nadji si hobi zivota ti. Nije valjda da si stvarno toliko zabrinut za sudjenje u spanjoskoj ili si samo onako izfrustriran zbog ko zna cega pa te sad i to zulja sto je Alba ostecen? A i da jesi, tema je Bayern, Roben i Levandovski.

danny

pre 9 godina

(Nislija, 29. april 2015 14:12)
hahahaha,kao prvo ja nenavijam za real nego za juve i bio bi najsrečniji kad bi moj juve osvoio ušatog al sam realan i znam da će to da bude teško..kao drugo,nemogu da smislim uefalonu od onog meča protiv chelsea i največe krađe u istoriji fudbala a ti tu brojiš neke penale realu koji su bili svi čisti osim jednog protiv selte na domačem terenu koju je real dobio sa 3-0..kao treče,taj real po kojem pljuješ je ove sezone oborio rekord u istoriji evrope po broju pobeda dok nisu počele ozljede ključnih igrača..kao četvrto,sezona još nije gotova i nadam se da če ti uefadrid začepit usta na raju sezone jer definitivno mi je draži kraljevski klub od kluba za koji igraju največi padavičari u istoriji fudbala..real da se ugasi na 100 godina barsa nebi uspela osvojit tolko trofeja kolko oni imaju,zato psssssssst..

Mirko Kojotovski

pre 9 godina

Kad jednom timu fale zbog povreda pola tima i još vrlo bitnih onda je za to jedini i samo jedini krivac trener.To svaki bivši ili sadašnji sportista zna.Secam se kako je Samer unakazio Dortmund kao trener.Na kraju su igrali sa drugim sastavom druge ekipe a Samer dobio nogu. Doktor dao ostavku posle 40god.rada jer nije hteo da mu neki tamo fudbaler peica o medicini i soli pamet.Bajern tipični CSU politički tim koji svu Bundesligu drži pod kontrolom.Jirgen Klop je dao ostavku jer zna da Dortmund mora davati Bajernu igrace.Tajni ugovor koji je odrađen kad je Dortmund bio u bankrotu a Bajern dao lovu.Moze se naći na net sve ovome.Najteza kradja je bila u finalu ligi šampiona kad je Riberiju i Danteu sudija zaboravio dati crvene.Tako je to danas a ljudi sa karakterom nikad neće otići u csu ekipu.Tako je i sa trenerima.Samo kao i u normalnom životu malo je takvih ljudi.Na žalost

somi

pre 9 godina

Cekajte malo , roviti Mesi koji je jedva hodao u Minhenu pre dve godine, osakacena komplentna odbrana barce sto je bayern odlicno iskoristio i trener na samrtnoj postelji nisu bili problemi za Barcelonu pre dve god kad ih je Bayern demolirao ?? Tad nisu imali Bavarci srece ? A sad kao barca ima !?? Licemerstvu nikad kraja ! Veliki pozdrav Galijaniju , treba ti svaka moguca podrska ! NAdam se skorom i konacnom oporavku nasem vernom komentatoru ovde ! Psihickom ,naravno..

Stefan

pre 9 godina

@Davore sta ti trabunjaš covece ? Vidi se da si napaljen navijac Uefalone. Protivnicima Reala je sudjeno vise penala, nego Barsinim, a sa druge strane jeste svirano vise penala za Real, ali niko nije kriv Mesiju sto je promasio 2-3 komada vec..

nik.

pre 9 godina

Bez Robbena,Riberyja,Lewandowskog ko ce da igra? Pizzaro,Gece i Miller, ovo su sve timski igraci nema vodje pojedinca koji resava sve to je ogroman minus za Bayern, tesko da bi prosli i sa njima ali bez njih- bez sanse.

asdf

pre 9 godina

Koliko srece u nesreci za Barsu. Dobiju najteze rivale, ali kojima fali pola tima. Tako ce bit i u finalu. U prvenstvu da ne pricam,Real osakatile povrede. Ali eto, za uspjeh je i sreca potrebna...

Davor

pre 9 godina

To je isto kao sto u Spanskoj primeri sve se gura u Real i sve se radi kako Real osvojio titulu, ali Barsa se pita. Realu ove godine sudjeno duplo vise penala nego Barseloni, onda penaldo ima pravo da udara igrace i pljuje sudije, i za to dobije dve utakmice, dok Alba za prigovor dobija crveni karton, penaldo dobija drugi zuti zbog simuliranja, kasnije mu Perez cisti karton, jer ce devojcica iz Portugala plakati ako ga Mesi prestigne na listi strelaca, protiv Barselone sude penale kad hoce, a protiv omrazenog Reala nijednom u poslednjih 5 godina, cela drzava je na strani Reala, ali Barseloni nije potrebno nista da dominira u primeri.

gaskee

pre 9 godina

Kao navijac Junajteda mislim da bi ih Barselona dobila u bilo kom sastavu da igra Bajern, jer jednostavno ove godine Barsa igra neverovatan fudbal, mnogo su jaci u odnosu na ostale ekipe.

Nislija

pre 9 godina

(danny, 29. april 2015 13:02)

Hhahahahh Realovac daj opusti se, Real ne moze dobiti nijednu malo jacu ekipu, jadan si sto se predstavljas kao navijac Bajerna i pljujes Barselonu, ali razumem te to su posledice Barselonine dominacije zadnjih 10 godina, podatak da je Real od dolaska penalda u Real osvojio samo jedno prvenstvo je dokaz odakle poticu tvoji kompleksi, tvoj Real nikako nije mogao da dobije Atletiko da je na kraju Perez morao da plati sudiji da sudi crveni karton igracu Atletika i opet ste ih jedva dobili.... Real nije dobio ni Valensiju ove godine.... tako da pokrij se usima i cuti, navijas za rezimski klub i treba da te je sramota!

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Pokvaren je jos jedan odličan meč, toliko povreda. Najbolje bi bilo da su oba tima kompletna i da gledamo atomaki fudbal, ovako Barsa ima veliku prednost.

Demikelis

pre 9 godina

Barselona da je htela Realu bi dala 8 komada u poslednjem mecu sto su odigrali, toliko su bili jaci da je to strasno, Barselona je dobila Siti dva puta, Atletiko dva puta, Psg dva pita, a koga je dobio Bajern, Sahtjor sa igracem vise celu utakmicu i Porto, gde je Porto igrao bez dva jako bitna igraca i to ih Porto ugazio u prvoj utakmici, trenutno Bajern moze da spasi samo da se Roben oporavi samo da ublazi poraz, jer protiv Mesija Suarez i Nejmara je nemoguce igrati...

Strava i zasu

pre 9 godina

Ima barsa srece ove sezone u ligi sampiona, psg bez ibre, veratija, luiza i mote, pa se jos i tijago silva povredi. Bajern bez alabe, robena, riberija i leve, a barsa u punom sastavu i strasnoj formi, cudo treba da se desi pa da bajern prodje, i da su kompletni trenutno je barsa bolja.

barca

pre 9 godina

Mislim da je Roben najuboitiji napadač Bajerna, njegovu brzinu i dribling na desnom krilu niko ne može da nadomesti, ali Gvardiola je odličan trener...

JB

pre 9 godina

(Drzimo se principa, 29. april 2015 12:36)

Ako je tako kako ti kazes, sto se za prosli dvomec samo prica o 7up i gazenju Barselone, a ne o tome da je Mesi prvu utakmicu u Minhenu jedva hodao zbog povrede, a drugu nije ni ulazio u igru?

danny

pre 9 godina

benatia,badstuber,alaba,martinez,robben,ribery,lewandovski-to je ko da brsi fale pique,mascherano,alba,busquets,neymar,messi i suares al barca ove godine nije imala niti jednu ozbiljniju povredu al doslovno,inače da je situacija obrnuta već bi real bio šampion..nadam se da će se neko oporavit od bayernove navale jer osim mullera stvarno neznam s kim guardiola može napast.ako sad barsa neprođe u finale neče nikad..

realno

pre 9 godina

Kada macke nema misevi kolo vode.
AKO Barcelona pobedi niko nece reci "pa Bayernu nije igrao Robben (i jos pola tima)",iako nam je Robben najbolji igrac.A da Barceloni ne igra Messi i da Bayern pobedi,svi bi rekli "pa dobro,Messi nije igrao.Da je igrao Messi pobedila bi Barcelona".
(Drzimo se principa, 29. april 2015 12:36)

Briga me i za jedne i za druge zanima me samo dobar fudbal nisam instant navijac....kad Bajern udje u krizu za koga ces da navijas? Za preporodjeni Milan?? Prihvati cinjenicu da si samo simpatizer...
Barselona igru zasniva na igracima koji nikad nisu mucili velike muke sa povredama i koji su uvek bili spremni i konstantni (Mesi, Suarez, Nejmar), a Bajern godinama rizikuje sa Robenom i Riberijem cak im se rizik dugo isplacivao (uzdali se u nemacku medicinu) ali sada sve dolazi na naplatu ne moze doveka tako....to je cela prica i razlog zbog koga ce Bajern ispasti, a navijacka prepucavanja evro simpatizera me ne zanimaju....

ivan

pre 9 godina

Videli da nemaju sta da traze protiv Barse pa aj kao najbolji igraci povredjeni, da bi mogli da pricaju kad ispadnu sta bi bilo da su oni igrali. A bilo bi isto :) Nije to onaj Bajern koji je osvojio LS koji je igrao malo vise defanzivno i nepogresivo iz polukontri, ovi samo kruze, svaki tim koji vrsi presing po celom terenu im zadaje velike probleme, a Barsa se sprda u poslednje vreme sa protivnicima

Pogledajte sastav

pre 9 godina

Pogledajte sastav Barselone u prvoj i drugoj utakmici pre 3 godine
Bartra igrao stopera, Mesi se tek oporavio od povrede, Pedro igrao ,u drugoj utakmici drugi sastav, Mesi nije ni ulazio, jos je to bila najslabija forma Barselone u zadnjih 10 godina, Iniesta se nije sastavljao sa loptom, ja bih iskreno voleo da budu kompletni da ih Barsa oduci od fudbala kao sto je to uradila pre par godina kad je bilo 5:1 u dvomecu...

Venom

pre 9 godina

Msm da Bayern i dalje ima kvalitet da izbaci Barcelonu... ali lopta je okrugla... vjerujem da ce Barca dobiti na Camp nou, a da ce u Minhenu dobiti Bayern i proci dalje zbog vise postignutih golova...

Brondby

pre 9 godina

Steta za injured ali za Brondby nikada nisi imao kvalitet

We will win all team from Serbia

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

aca

pre 9 godina

I Roben i Leva su zavrsili sezonu ali da li neko zna sta se desava sa Riberijem? Ako se on ne vrati uskoro na teren Barsa ce ih lagano izbaciti iz LS..

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Да ли је могуће да УЕФАлона ТОЛИКО среће има?! Ужасан Сити, десеткован ПСЖ, сада практично Бајерн 2, плус њихов Гвардиола. Почећу да верујем у теорије да Гвардиола намерно уништава Бајерн како би УЕФАлона повратила примат. Али добро, Реал Мадрид је још увек у игри. Анћелоти је увек био лош у лигашком такмичењу, али је зато доктор за Европу. Било ко, само не УЕФАлона.

zex

pre 9 godina

kako mozete da navijate za ove monopoliste,neka kupe Rojsa da zameni Robena za ligu shampiona ili De Brujna i jos pola lige, pa ni tad nista nebi uradili BvB zauvek!!! radije bih navijao i za Augsburg neko za ovaj rezimski tim!!! Cela Nemacka i evropska unija ulaze u njih UAaaaa breeee!!!!

Drzimo se principa

pre 9 godina

Kada macke nema misevi kolo vode.
AKO Barcelona pobedi niko nece reci "pa Bayernu nije igrao Robben (i jos pola tima)",iako nam je Robben najbolji igrac.A da Barceloni ne igra Messi i da Bayern pobedi,svi bi rekli "pa dobro,Messi nije igrao.Da je igrao Messi pobedila bi Barcelona".

Brondby

pre 9 godina

Steta za injured ali za Brondby nikada nisi imao kvalitet

We will win all team from Serbia

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

zex

pre 9 godina

kako mozete da navijate za ove monopoliste,neka kupe Rojsa da zameni Robena za ligu shampiona ili De Brujna i jos pola lige, pa ni tad nista nebi uradili BvB zauvek!!! radije bih navijao i za Augsburg neko za ovaj rezimski tim!!! Cela Nemacka i evropska unija ulaze u njih UAaaaa breeee!!!!

Drzimo se principa

pre 9 godina

Kada macke nema misevi kolo vode.
AKO Barcelona pobedi niko nece reci "pa Bayernu nije igrao Robben (i jos pola tima)",iako nam je Robben najbolji igrac.A da Barceloni ne igra Messi i da Bayern pobedi,svi bi rekli "pa dobro,Messi nije igrao.Da je igrao Messi pobedila bi Barcelona".

danny

pre 9 godina

benatia,badstuber,alaba,martinez,robben,ribery,lewandovski-to je ko da brsi fale pique,mascherano,alba,busquets,neymar,messi i suares al barca ove godine nije imala niti jednu ozbiljniju povredu al doslovno,inače da je situacija obrnuta već bi real bio šampion..nadam se da će se neko oporavit od bayernove navale jer osim mullera stvarno neznam s kim guardiola može napast.ako sad barsa neprođe u finale neče nikad..

Pogledajte sastav

pre 9 godina

Pogledajte sastav Barselone u prvoj i drugoj utakmici pre 3 godine
Bartra igrao stopera, Mesi se tek oporavio od povrede, Pedro igrao ,u drugoj utakmici drugi sastav, Mesi nije ni ulazio, jos je to bila najslabija forma Barselone u zadnjih 10 godina, Iniesta se nije sastavljao sa loptom, ja bih iskreno voleo da budu kompletni da ih Barsa oduci od fudbala kao sto je to uradila pre par godina kad je bilo 5:1 u dvomecu...

aca

pre 9 godina

I Roben i Leva su zavrsili sezonu ali da li neko zna sta se desava sa Riberijem? Ako se on ne vrati uskoro na teren Barsa ce ih lagano izbaciti iz LS..

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Да ли је могуће да УЕФАлона ТОЛИКО среће има?! Ужасан Сити, десеткован ПСЖ, сада практично Бајерн 2, плус њихов Гвардиола. Почећу да верујем у теорије да Гвардиола намерно уништава Бајерн како би УЕФАлона повратила примат. Али добро, Реал Мадрид је још увек у игри. Анћелоти је увек био лош у лигашком такмичењу, али је зато доктор за Европу. Било ко, само не УЕФАлона.

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Pokvaren je jos jedan odličan meč, toliko povreda. Najbolje bi bilo da su oba tima kompletna i da gledamo atomaki fudbal, ovako Barsa ima veliku prednost.

barca

pre 9 godina

Mislim da je Roben najuboitiji napadač Bajerna, njegovu brzinu i dribling na desnom krilu niko ne može da nadomesti, ali Gvardiola je odličan trener...

realno

pre 9 godina

Kada macke nema misevi kolo vode.
AKO Barcelona pobedi niko nece reci "pa Bayernu nije igrao Robben (i jos pola tima)",iako nam je Robben najbolji igrac.A da Barceloni ne igra Messi i da Bayern pobedi,svi bi rekli "pa dobro,Messi nije igrao.Da je igrao Messi pobedila bi Barcelona".
(Drzimo se principa, 29. april 2015 12:36)

Briga me i za jedne i za druge zanima me samo dobar fudbal nisam instant navijac....kad Bajern udje u krizu za koga ces da navijas? Za preporodjeni Milan?? Prihvati cinjenicu da si samo simpatizer...
Barselona igru zasniva na igracima koji nikad nisu mucili velike muke sa povredama i koji su uvek bili spremni i konstantni (Mesi, Suarez, Nejmar), a Bajern godinama rizikuje sa Robenom i Riberijem cak im se rizik dugo isplacivao (uzdali se u nemacku medicinu) ali sada sve dolazi na naplatu ne moze doveka tako....to je cela prica i razlog zbog koga ce Bajern ispasti, a navijacka prepucavanja evro simpatizera me ne zanimaju....

JB

pre 9 godina

(Drzimo se principa, 29. april 2015 12:36)

Ako je tako kako ti kazes, sto se za prosli dvomec samo prica o 7up i gazenju Barselone, a ne o tome da je Mesi prvu utakmicu u Minhenu jedva hodao zbog povrede, a drugu nije ni ulazio u igru?

Davor

pre 9 godina

To je isto kao sto u Spanskoj primeri sve se gura u Real i sve se radi kako Real osvojio titulu, ali Barsa se pita. Realu ove godine sudjeno duplo vise penala nego Barseloni, onda penaldo ima pravo da udara igrace i pljuje sudije, i za to dobije dve utakmice, dok Alba za prigovor dobija crveni karton, penaldo dobija drugi zuti zbog simuliranja, kasnije mu Perez cisti karton, jer ce devojcica iz Portugala plakati ako ga Mesi prestigne na listi strelaca, protiv Barselone sude penale kad hoce, a protiv omrazenog Reala nijednom u poslednjih 5 godina, cela drzava je na strani Reala, ali Barseloni nije potrebno nista da dominira u primeri.

gaskee

pre 9 godina

Kao navijac Junajteda mislim da bi ih Barselona dobila u bilo kom sastavu da igra Bajern, jer jednostavno ove godine Barsa igra neverovatan fudbal, mnogo su jaci u odnosu na ostale ekipe.

Nislija

pre 9 godina

(danny, 29. april 2015 13:02)

Hhahahahh Realovac daj opusti se, Real ne moze dobiti nijednu malo jacu ekipu, jadan si sto se predstavljas kao navijac Bajerna i pljujes Barselonu, ali razumem te to su posledice Barselonine dominacije zadnjih 10 godina, podatak da je Real od dolaska penalda u Real osvojio samo jedno prvenstvo je dokaz odakle poticu tvoji kompleksi, tvoj Real nikako nije mogao da dobije Atletiko da je na kraju Perez morao da plati sudiji da sudi crveni karton igracu Atletika i opet ste ih jedva dobili.... Real nije dobio ni Valensiju ove godine.... tako da pokrij se usima i cuti, navijas za rezimski klub i treba da te je sramota!

ivan

pre 9 godina

Videli da nemaju sta da traze protiv Barse pa aj kao najbolji igraci povredjeni, da bi mogli da pricaju kad ispadnu sta bi bilo da su oni igrali. A bilo bi isto :) Nije to onaj Bajern koji je osvojio LS koji je igrao malo vise defanzivno i nepogresivo iz polukontri, ovi samo kruze, svaki tim koji vrsi presing po celom terenu im zadaje velike probleme, a Barsa se sprda u poslednje vreme sa protivnicima

nik.

pre 9 godina

Bez Robbena,Riberyja,Lewandowskog ko ce da igra? Pizzaro,Gece i Miller, ovo su sve timski igraci nema vodje pojedinca koji resava sve to je ogroman minus za Bayern, tesko da bi prosli i sa njima ali bez njih- bez sanse.

Venom

pre 9 godina

Msm da Bayern i dalje ima kvalitet da izbaci Barcelonu... ali lopta je okrugla... vjerujem da ce Barca dobiti na Camp nou, a da ce u Minhenu dobiti Bayern i proci dalje zbog vise postignutih golova...

Strava i zasu

pre 9 godina

Ima barsa srece ove sezone u ligi sampiona, psg bez ibre, veratija, luiza i mote, pa se jos i tijago silva povredi. Bajern bez alabe, robena, riberija i leve, a barsa u punom sastavu i strasnoj formi, cudo treba da se desi pa da bajern prodje, i da su kompletni trenutno je barsa bolja.

asdf

pre 9 godina

Koliko srece u nesreci za Barsu. Dobiju najteze rivale, ali kojima fali pola tima. Tako ce bit i u finalu. U prvenstvu da ne pricam,Real osakatile povrede. Ali eto, za uspjeh je i sreca potrebna...

neutralni felsh

pre 9 godina

barca ove godine nije imala niti jednu ozbiljniju povredu al doslovno,inače da je situacija obrnuta već bi real bio šampion.ako sad barsa neprođe u finale neče nikad.
(danny, 29. april 2015 13:02)


svi veliki ambiciozni klubovi zato imaju jake klupe, bas zbog borbe na nekoliko frontova, gde su gubici neminovni. ali sa tim treba umeti.
zasto barsa nema povrede? zato sto je enrike rotirao igrace jos od starta sezone, ne zeleci da na prolece ima izrovaren ili jednolican tim, ono sto se dogodilo i vilanovi i martinu. secate se? skoro svi ste zimus pricali da je neznalica i cudili se barsi sto ga trpi: "onakvu ekipu ima a igraju mu rakitic i rafinja, sta eksperimentise vise?" itd.
tad su i real i bajern sa manje vise istim timom mleli sve pred sobom, i gledaj sad: real je pun povredjenih i preforsiranih igraca, zamene su takmicarski neuigrane. a bajern?
a barsa je nasla pravu igru bas kad treba, svez tim pred finis sezone, koliko god da enrike istumba sastav, ima igru jer su navikli na rotacije: rakitic-rafinja-iniesta-xavi, ili pike-bartra-matije-maskerano-buskec, ili alves-adriano-alba-montoja, uglavnom po jedno poluvremence i adio, ne stagnira igra suvise i svi srecni. jedino pedro malo pati, jer ceka da posustanu sasavi nejmar ili ludi suarez. samo mesi ima rezervaciju, ali moze mu se, zasluzio je.
dakle, tvrdoglavi i vrlo potcenjivani enrike je sproveo svoje, jesenas je zato gubio bodove i red je da sad ubire plodove svojeg rizika: nije to sreca, to je vizija. to i murinjo radi, setite se, on isto cesto hladi i podgreva igrace, ali steta sto je takticki ziheras.

somi

pre 9 godina

Cekajte malo , roviti Mesi koji je jedva hodao u Minhenu pre dve godine, osakacena komplentna odbrana barce sto je bayern odlicno iskoristio i trener na samrtnoj postelji nisu bili problemi za Barcelonu pre dve god kad ih je Bayern demolirao ?? Tad nisu imali Bavarci srece ? A sad kao barca ima !?? Licemerstvu nikad kraja ! Veliki pozdrav Galijaniju , treba ti svaka moguca podrska ! NAdam se skorom i konacnom oporavku nasem vernom komentatoru ovde ! Psihickom ,naravno..

Demikelis

pre 9 godina

Barselona da je htela Realu bi dala 8 komada u poslednjem mecu sto su odigrali, toliko su bili jaci da je to strasno, Barselona je dobila Siti dva puta, Atletiko dva puta, Psg dva pita, a koga je dobio Bajern, Sahtjor sa igracem vise celu utakmicu i Porto, gde je Porto igrao bez dva jako bitna igraca i to ih Porto ugazio u prvoj utakmici, trenutno Bajern moze da spasi samo da se Roben oporavi samo da ublazi poraz, jer protiv Mesija Suarez i Nejmara je nemoguce igrati...

Nislija

pre 9 godina

(danny, 29. april 2015 16:08)


hahahah aj placi malo, ne znas istoriju rezimskog kluba zato cuti, da nije diktator Franko bio , Real bi danas igrao u trecoj ligi, tako da pozz... Barsina dominacioja poslednjih 15 godina to tebe boli pssssssst

Objektivni navijac Bajerna

pre 9 godina

Bajern nema izraubovane veterane Riberija i Robena ali ima solidne zamene, mozda ne tako zvucne. Nista nije zagarantovano u fudbalu. Barselona je dobila Hetafe kao sto bi Bajern dobio Frajburg u Bundesligi. Uzdizati Barselonu u nebesa odmah i garantovati im lagani plasman u finale je suludo. Fudbal je nepredivdiv i ko zna mozda Bajern bljesne i iznenadi, a mozda Barsa bas kao vecina komentara sto ovde pisu samelje Bajern. Favoriti su samo na papiru Katalonci a to ne znaci nsita kad timovi izadju na teren.

realno

pre 9 godina

kako mozete da navijate za ove monopoliste,neka kupe Rojsa da zameni Robena za ligu shampiona ili De Brujna i jos pola lige, pa ni tad nista nebi uradili BvB zauvek!!! radije bih navijao i za Augsburg neko za ovaj rezimski tim!!! Cela Nemacka i evropska unija ulaze u njih UAaaaa breeee!!!!
(zex, 29. april 2015 12:53)

To je to ! Borusija i majstor Klop su napravili tim bez mnogo ulaganja koji je prodrmao evropu a ovima trebaju milijarde da bi jednom od 3 puta osvojili LS....Bajern je rezimski klub to je tako ocigledno...
Gece i Levandovski nek se stide do kraja zivota sto su ZBOG PARA rasturili pravi fudbalski tim...

Marko21

pre 9 godina

Pogledajte sastav Barselone u prvoj i drugoj utakmici pre 3 godine
Bartra igrao stopera, Mesi se tek oporavio od povrede, Pedro igrao ,u drugoj utakmici drugi sastav, Mesi nije ni ulazio, jos je to bila najslabija forma Barselone u zadnjih 10 godina, Iniesta se nije sastavljao sa loptom, ja bih iskreno voleo da budu kompletni da ih Barsa oduci od fudbala kao sto je to uradila pre par godina kad je bilo 5:1 u dvomecu...
(Pogledajte sastav, 29. april 2015 13:52)

Pogledaj i ti sastav Bajerna te 2009-te, Bajern je igrao bez prvog golmana i kompletne odbrane. Celokupna odbrana je bila povredjena, takoreci kao i sada je igrao rezervni sastav Bajerna. 5 fudbalera je falilo u odnosu na sastav koji je kolo pre toga pobedio Sporting sa 7-1.
A da ne pricamo sto smo u polufinalu te iste godine bili svedoci najvece fudbalske kradje u istoriji fudbala!!!

Laju al poslednju titulu ne pamte.

pre 9 godina

Strastveni sam navijač Uniteda i ne gotivim barcu nešto posebno ali švabe mrzim iz dna duše kao i svaki pravi srbin i nadam se da će ih barca ne pobediti nego ZGAZITI.

zoki

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 29. april 2015 12:45)

Cekaj, imali su srece sto su izvukli Siti u osminifinala? Da li si ti ozbiljan? Koliko ja znam Siti je bio ubedljivo najtezi protivnik koji se mogao dobiti u osminifinala i zaista je neverovatno da Barsa 2 godine zaredom dobije istog najtezeg protivnika u osminifinala. Ili ako je Barsa imala srece sta bi tek trebali reci za Real koji je 2 godine zaredom dobio Salke ili Bajern koji je dobio Šahtjor itd itd...

Marko

pre 9 godina

To je isto kao sto u Spanskoj primeri sve se gura u Real i sve se radi kako Real osvojio titulu, ali Barsa se pita. Realu ove godine sudjeno duplo vise penala nego Barseloni, onda penaldo ima pravo da udara igrace i pljuje sudije, i za to dobije dve utakmice, dok Alba za prigovor dobija crveni karton, penaldo dobija drugi zuti zbog simuliranja, kasnije mu Perez cisti karton, jer ce devojcica iz Portugala plakati ako ga Mesi prestigne na listi strelaca, protiv Barselone sude penale kad hoce, a protiv omrazenog Reala nijednom u poslednjih 5 godina, cela drzava je na strani Reala, ali Barseloni nije potrebno nista da dominira u primeri.
(Davor, 29. april 2015 14:25)

Zemljace jesi ti normalan...nadji si hobi zivota ti. Nije valjda da si stvarno toliko zabrinut za sudjenje u spanjoskoj ili si samo onako izfrustriran zbog ko zna cega pa te sad i to zulja sto je Alba ostecen? A i da jesi, tema je Bayern, Roben i Levandovski.

zato nam je ovako

pre 9 godina

Eh sta su ti srbi...nijedan narod na kugli zemaljskoj ne moze da nadje toliko besmislenih razloga kao srbi da bi se svadjali medjusobno.....*ebala vas i zvezda i partizan i bajern i barsa...nije Bog blesav sto nam salje muke i ratove u svakom veku...

Bavarac

pre 9 godina

Igrali smo mi bez dobrih igača i protiv Porto,pa nismo ispali,mislim da su Tijago i Miler naši glavni aduti protiv Barse!Pogledajte mladog Vajzera bice nešto od njega

Mirko Kojotovski

pre 9 godina

Kad jednom timu fale zbog povreda pola tima i još vrlo bitnih onda je za to jedini i samo jedini krivac trener.To svaki bivši ili sadašnji sportista zna.Secam se kako je Samer unakazio Dortmund kao trener.Na kraju su igrali sa drugim sastavom druge ekipe a Samer dobio nogu. Doktor dao ostavku posle 40god.rada jer nije hteo da mu neki tamo fudbaler peica o medicini i soli pamet.Bajern tipični CSU politički tim koji svu Bundesligu drži pod kontrolom.Jirgen Klop je dao ostavku jer zna da Dortmund mora davati Bajernu igrace.Tajni ugovor koji je odrađen kad je Dortmund bio u bankrotu a Bajern dao lovu.Moze se naći na net sve ovome.Najteza kradja je bila u finalu ligi šampiona kad je Riberiju i Danteu sudija zaboravio dati crvene.Tako je to danas a ljudi sa karakterom nikad neće otići u csu ekipu.Tako je i sa trenerima.Samo kao i u normalnom životu malo je takvih ljudi.Na žalost

Stefan

pre 9 godina

@Davore sta ti trabunjaš covece ? Vidi se da si napaljen navijac Uefalone. Protivnicima Reala je sudjeno vise penala, nego Barsinim, a sa druge strane jeste svirano vise penala za Real, ali niko nije kriv Mesiju sto je promasio 2-3 komada vec..

Dejan.M...

pre 9 godina

Strastveni sam navijač Uniteda i ne gotivim barcu nešto posebno ali švabe mrzim iz dna duše kao i svaki pravi srbin i nadam se da će ih barca ne pobediti nego ZGAZITI.
(Laju al poslednju titulu ne pamte., 29. april 2015 18:17)

kao i ja, samo sto je kod mene Real u mjesto Uniteda, ali kad su svabi u pitanju, pogotovo Bayern, navijam za Messia i kompaniju kao za Noleta, Srbija i Reala!!

Adriano_Galliani

pre 9 godina

(somi, 29. april 2015 16:44)

Поздрав и теби! Што се тиче среће и несреће, у крајњој линији ако добијете за судију опет неког Овербоа или сличног (написао бих кога али ми неће објавити коментар али сви знате на кога мислим) може Бајерн да купи временску машину и да доведе младе Малдинија, Ван Бастена и Драгана Џајића уместо повређени играча, џаба. Јер судија је ипак најмоћнији играч, бољи и од Кристијана Роналда. И Суарез је бољи играч од Месија.

danny

pre 9 godina

(Nislija, 29. april 2015 14:12)
hahahaha,kao prvo ja nenavijam za real nego za juve i bio bi najsrečniji kad bi moj juve osvoio ušatog al sam realan i znam da će to da bude teško..kao drugo,nemogu da smislim uefalonu od onog meča protiv chelsea i največe krađe u istoriji fudbala a ti tu brojiš neke penale realu koji su bili svi čisti osim jednog protiv selte na domačem terenu koju je real dobio sa 3-0..kao treče,taj real po kojem pljuješ je ove sezone oborio rekord u istoriji evrope po broju pobeda dok nisu počele ozljede ključnih igrača..kao četvrto,sezona još nije gotova i nadam se da če ti uefadrid začepit usta na raju sezone jer definitivno mi je draži kraljevski klub od kluba za koji igraju največi padavičari u istoriji fudbala..real da se ugasi na 100 godina barsa nebi uspela osvojit tolko trofeja kolko oni imaju,zato psssssssst..

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Да ли је могуће да УЕФАлона ТОЛИКО среће има?! Ужасан Сити, десеткован ПСЖ, сада практично Бајерн 2, плус њихов Гвардиола. Почећу да верујем у теорије да Гвардиола намерно уништава Бајерн како би УЕФАлона повратила примат. Али добро, Реал Мадрид је још увек у игри. Анћелоти је увек био лош у лигашком такмичењу, али је зато доктор за Европу. Било ко, само не УЕФАлона.

Drzimo se principa

pre 9 godina

Kada macke nema misevi kolo vode.
AKO Barcelona pobedi niko nece reci "pa Bayernu nije igrao Robben (i jos pola tima)",iako nam je Robben najbolji igrac.A da Barceloni ne igra Messi i da Bayern pobedi,svi bi rekli "pa dobro,Messi nije igrao.Da je igrao Messi pobedila bi Barcelona".

Brondby

pre 9 godina

Steta za injured ali za Brondby nikada nisi imao kvalitet

We will win all team from Serbia

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby Brondby

ivan

pre 9 godina

Videli da nemaju sta da traze protiv Barse pa aj kao najbolji igraci povredjeni, da bi mogli da pricaju kad ispadnu sta bi bilo da su oni igrali. A bilo bi isto :) Nije to onaj Bajern koji je osvojio LS koji je igrao malo vise defanzivno i nepogresivo iz polukontri, ovi samo kruze, svaki tim koji vrsi presing po celom terenu im zadaje velike probleme, a Barsa se sprda u poslednje vreme sa protivnicima

zex

pre 9 godina

kako mozete da navijate za ove monopoliste,neka kupe Rojsa da zameni Robena za ligu shampiona ili De Brujna i jos pola lige, pa ni tad nista nebi uradili BvB zauvek!!! radije bih navijao i za Augsburg neko za ovaj rezimski tim!!! Cela Nemacka i evropska unija ulaze u njih UAaaaa breeee!!!!

Venom

pre 9 godina

Msm da Bayern i dalje ima kvalitet da izbaci Barcelonu... ali lopta je okrugla... vjerujem da ce Barca dobiti na Camp nou, a da ce u Minhenu dobiti Bayern i proci dalje zbog vise postignutih golova...

Pogledajte sastav

pre 9 godina

Pogledajte sastav Barselone u prvoj i drugoj utakmici pre 3 godine
Bartra igrao stopera, Mesi se tek oporavio od povrede, Pedro igrao ,u drugoj utakmici drugi sastav, Mesi nije ni ulazio, jos je to bila najslabija forma Barselone u zadnjih 10 godina, Iniesta se nije sastavljao sa loptom, ja bih iskreno voleo da budu kompletni da ih Barsa oduci od fudbala kao sto je to uradila pre par godina kad je bilo 5:1 u dvomecu...

danny

pre 9 godina

benatia,badstuber,alaba,martinez,robben,ribery,lewandovski-to je ko da brsi fale pique,mascherano,alba,busquets,neymar,messi i suares al barca ove godine nije imala niti jednu ozbiljniju povredu al doslovno,inače da je situacija obrnuta već bi real bio šampion..nadam se da će se neko oporavit od bayernove navale jer osim mullera stvarno neznam s kim guardiola može napast.ako sad barsa neprođe u finale neče nikad..

Marko21

pre 9 godina

Pogledajte sastav Barselone u prvoj i drugoj utakmici pre 3 godine
Bartra igrao stopera, Mesi se tek oporavio od povrede, Pedro igrao ,u drugoj utakmici drugi sastav, Mesi nije ni ulazio, jos je to bila najslabija forma Barselone u zadnjih 10 godina, Iniesta se nije sastavljao sa loptom, ja bih iskreno voleo da budu kompletni da ih Barsa oduci od fudbala kao sto je to uradila pre par godina kad je bilo 5:1 u dvomecu...
(Pogledajte sastav, 29. april 2015 13:52)

Pogledaj i ti sastav Bajerna te 2009-te, Bajern je igrao bez prvog golmana i kompletne odbrane. Celokupna odbrana je bila povredjena, takoreci kao i sada je igrao rezervni sastav Bajerna. 5 fudbalera je falilo u odnosu na sastav koji je kolo pre toga pobedio Sporting sa 7-1.
A da ne pricamo sto smo u polufinalu te iste godine bili svedoci najvece fudbalske kradje u istoriji fudbala!!!

Stefan

pre 9 godina

@Davore sta ti trabunjaš covece ? Vidi se da si napaljen navijac Uefalone. Protivnicima Reala je sudjeno vise penala, nego Barsinim, a sa druge strane jeste svirano vise penala za Real, ali niko nije kriv Mesiju sto je promasio 2-3 komada vec..

Adriano_Galliani

pre 9 godina

(somi, 29. april 2015 16:44)

Поздрав и теби! Што се тиче среће и несреће, у крајњој линији ако добијете за судију опет неког Овербоа или сличног (написао бих кога али ми неће објавити коментар али сви знате на кога мислим) може Бајерн да купи временску машину и да доведе младе Малдинија, Ван Бастена и Драгана Џајића уместо повређени играча, џаба. Јер судија је ипак најмоћнији играч, бољи и од Кристијана Роналда. И Суарез је бољи играч од Месија.

Davor

pre 9 godina

To je isto kao sto u Spanskoj primeri sve se gura u Real i sve se radi kako Real osvojio titulu, ali Barsa se pita. Realu ove godine sudjeno duplo vise penala nego Barseloni, onda penaldo ima pravo da udara igrace i pljuje sudije, i za to dobije dve utakmice, dok Alba za prigovor dobija crveni karton, penaldo dobija drugi zuti zbog simuliranja, kasnije mu Perez cisti karton, jer ce devojcica iz Portugala plakati ako ga Mesi prestigne na listi strelaca, protiv Barselone sude penale kad hoce, a protiv omrazenog Reala nijednom u poslednjih 5 godina, cela drzava je na strani Reala, ali Barseloni nije potrebno nista da dominira u primeri.

Demikelis

pre 9 godina

Barselona da je htela Realu bi dala 8 komada u poslednjem mecu sto su odigrali, toliko su bili jaci da je to strasno, Barselona je dobila Siti dva puta, Atletiko dva puta, Psg dva pita, a koga je dobio Bajern, Sahtjor sa igracem vise celu utakmicu i Porto, gde je Porto igrao bez dva jako bitna igraca i to ih Porto ugazio u prvoj utakmici, trenutno Bajern moze da spasi samo da se Roben oporavi samo da ublazi poraz, jer protiv Mesija Suarez i Nejmara je nemoguce igrati...

gaskee

pre 9 godina

Kao navijac Junajteda mislim da bi ih Barselona dobila u bilo kom sastavu da igra Bajern, jer jednostavno ove godine Barsa igra neverovatan fudbal, mnogo su jaci u odnosu na ostale ekipe.

asdf

pre 9 godina

Koliko srece u nesreci za Barsu. Dobiju najteze rivale, ali kojima fali pola tima. Tako ce bit i u finalu. U prvenstvu da ne pricam,Real osakatile povrede. Ali eto, za uspjeh je i sreca potrebna...

danny

pre 9 godina

(Nislija, 29. april 2015 14:12)
hahahaha,kao prvo ja nenavijam za real nego za juve i bio bi najsrečniji kad bi moj juve osvoio ušatog al sam realan i znam da će to da bude teško..kao drugo,nemogu da smislim uefalonu od onog meča protiv chelsea i največe krađe u istoriji fudbala a ti tu brojiš neke penale realu koji su bili svi čisti osim jednog protiv selte na domačem terenu koju je real dobio sa 3-0..kao treče,taj real po kojem pljuješ je ove sezone oborio rekord u istoriji evrope po broju pobeda dok nisu počele ozljede ključnih igrača..kao četvrto,sezona još nije gotova i nadam se da če ti uefadrid začepit usta na raju sezone jer definitivno mi je draži kraljevski klub od kluba za koji igraju največi padavičari u istoriji fudbala..real da se ugasi na 100 godina barsa nebi uspela osvojit tolko trofeja kolko oni imaju,zato psssssssst..

realno

pre 9 godina

Kada macke nema misevi kolo vode.
AKO Barcelona pobedi niko nece reci "pa Bayernu nije igrao Robben (i jos pola tima)",iako nam je Robben najbolji igrac.A da Barceloni ne igra Messi i da Bayern pobedi,svi bi rekli "pa dobro,Messi nije igrao.Da je igrao Messi pobedila bi Barcelona".
(Drzimo se principa, 29. april 2015 12:36)

Briga me i za jedne i za druge zanima me samo dobar fudbal nisam instant navijac....kad Bajern udje u krizu za koga ces da navijas? Za preporodjeni Milan?? Prihvati cinjenicu da si samo simpatizer...
Barselona igru zasniva na igracima koji nikad nisu mucili velike muke sa povredama i koji su uvek bili spremni i konstantni (Mesi, Suarez, Nejmar), a Bajern godinama rizikuje sa Robenom i Riberijem cak im se rizik dugo isplacivao (uzdali se u nemacku medicinu) ali sada sve dolazi na naplatu ne moze doveka tako....to je cela prica i razlog zbog koga ce Bajern ispasti, a navijacka prepucavanja evro simpatizera me ne zanimaju....

Dejan.M...

pre 9 godina

Strastveni sam navijač Uniteda i ne gotivim barcu nešto posebno ali švabe mrzim iz dna duše kao i svaki pravi srbin i nadam se da će ih barca ne pobediti nego ZGAZITI.
(Laju al poslednju titulu ne pamte., 29. april 2015 18:17)

kao i ja, samo sto je kod mene Real u mjesto Uniteda, ali kad su svabi u pitanju, pogotovo Bayern, navijam za Messia i kompaniju kao za Noleta, Srbija i Reala!!

Laju al poslednju titulu ne pamte.

pre 9 godina

Strastveni sam navijač Uniteda i ne gotivim barcu nešto posebno ali švabe mrzim iz dna duše kao i svaki pravi srbin i nadam se da će ih barca ne pobediti nego ZGAZITI.

JB

pre 9 godina

(Drzimo se principa, 29. april 2015 12:36)

Ako je tako kako ti kazes, sto se za prosli dvomec samo prica o 7up i gazenju Barselone, a ne o tome da je Mesi prvu utakmicu u Minhenu jedva hodao zbog povrede, a drugu nije ni ulazio u igru?

Nislija

pre 9 godina

(danny, 29. april 2015 13:02)

Hhahahahh Realovac daj opusti se, Real ne moze dobiti nijednu malo jacu ekipu, jadan si sto se predstavljas kao navijac Bajerna i pljujes Barselonu, ali razumem te to su posledice Barselonine dominacije zadnjih 10 godina, podatak da je Real od dolaska penalda u Real osvojio samo jedno prvenstvo je dokaz odakle poticu tvoji kompleksi, tvoj Real nikako nije mogao da dobije Atletiko da je na kraju Perez morao da plati sudiji da sudi crveni karton igracu Atletika i opet ste ih jedva dobili.... Real nije dobio ni Valensiju ove godine.... tako da pokrij se usima i cuti, navijas za rezimski klub i treba da te je sramota!

Marko

pre 9 godina

To je isto kao sto u Spanskoj primeri sve se gura u Real i sve se radi kako Real osvojio titulu, ali Barsa se pita. Realu ove godine sudjeno duplo vise penala nego Barseloni, onda penaldo ima pravo da udara igrace i pljuje sudije, i za to dobije dve utakmice, dok Alba za prigovor dobija crveni karton, penaldo dobija drugi zuti zbog simuliranja, kasnije mu Perez cisti karton, jer ce devojcica iz Portugala plakati ako ga Mesi prestigne na listi strelaca, protiv Barselone sude penale kad hoce, a protiv omrazenog Reala nijednom u poslednjih 5 godina, cela drzava je na strani Reala, ali Barseloni nije potrebno nista da dominira u primeri.
(Davor, 29. april 2015 14:25)

Zemljace jesi ti normalan...nadji si hobi zivota ti. Nije valjda da si stvarno toliko zabrinut za sudjenje u spanjoskoj ili si samo onako izfrustriran zbog ko zna cega pa te sad i to zulja sto je Alba ostecen? A i da jesi, tema je Bayern, Roben i Levandovski.

Nislija

pre 9 godina

(danny, 29. april 2015 16:08)


hahahah aj placi malo, ne znas istoriju rezimskog kluba zato cuti, da nije diktator Franko bio , Real bi danas igrao u trecoj ligi, tako da pozz... Barsina dominacioja poslednjih 15 godina to tebe boli pssssssst

Strava i zasu

pre 9 godina

Ima barsa srece ove sezone u ligi sampiona, psg bez ibre, veratija, luiza i mote, pa se jos i tijago silva povredi. Bajern bez alabe, robena, riberija i leve, a barsa u punom sastavu i strasnoj formi, cudo treba da se desi pa da bajern prodje, i da su kompletni trenutno je barsa bolja.

somi

pre 9 godina

Cekajte malo , roviti Mesi koji je jedva hodao u Minhenu pre dve godine, osakacena komplentna odbrana barce sto je bayern odlicno iskoristio i trener na samrtnoj postelji nisu bili problemi za Barcelonu pre dve god kad ih je Bayern demolirao ?? Tad nisu imali Bavarci srece ? A sad kao barca ima !?? Licemerstvu nikad kraja ! Veliki pozdrav Galijaniju , treba ti svaka moguca podrska ! NAdam se skorom i konacnom oporavku nasem vernom komentatoru ovde ! Psihickom ,naravno..

neutralni felsh

pre 9 godina

barca ove godine nije imala niti jednu ozbiljniju povredu al doslovno,inače da je situacija obrnuta već bi real bio šampion.ako sad barsa neprođe u finale neče nikad.
(danny, 29. april 2015 13:02)


svi veliki ambiciozni klubovi zato imaju jake klupe, bas zbog borbe na nekoliko frontova, gde su gubici neminovni. ali sa tim treba umeti.
zasto barsa nema povrede? zato sto je enrike rotirao igrace jos od starta sezone, ne zeleci da na prolece ima izrovaren ili jednolican tim, ono sto se dogodilo i vilanovi i martinu. secate se? skoro svi ste zimus pricali da je neznalica i cudili se barsi sto ga trpi: "onakvu ekipu ima a igraju mu rakitic i rafinja, sta eksperimentise vise?" itd.
tad su i real i bajern sa manje vise istim timom mleli sve pred sobom, i gledaj sad: real je pun povredjenih i preforsiranih igraca, zamene su takmicarski neuigrane. a bajern?
a barsa je nasla pravu igru bas kad treba, svez tim pred finis sezone, koliko god da enrike istumba sastav, ima igru jer su navikli na rotacije: rakitic-rafinja-iniesta-xavi, ili pike-bartra-matije-maskerano-buskec, ili alves-adriano-alba-montoja, uglavnom po jedno poluvremence i adio, ne stagnira igra suvise i svi srecni. jedino pedro malo pati, jer ceka da posustanu sasavi nejmar ili ludi suarez. samo mesi ima rezervaciju, ali moze mu se, zasluzio je.
dakle, tvrdoglavi i vrlo potcenjivani enrike je sproveo svoje, jesenas je zato gubio bodove i red je da sad ubire plodove svojeg rizika: nije to sreca, to je vizija. to i murinjo radi, setite se, on isto cesto hladi i podgreva igrace, ali steta sto je takticki ziheras.

barca

pre 9 godina

Mislim da je Roben najuboitiji napadač Bajerna, njegovu brzinu i dribling na desnom krilu niko ne može da nadomesti, ali Gvardiola je odličan trener...

Mirko Kojotovski

pre 9 godina

Kad jednom timu fale zbog povreda pola tima i još vrlo bitnih onda je za to jedini i samo jedini krivac trener.To svaki bivši ili sadašnji sportista zna.Secam se kako je Samer unakazio Dortmund kao trener.Na kraju su igrali sa drugim sastavom druge ekipe a Samer dobio nogu. Doktor dao ostavku posle 40god.rada jer nije hteo da mu neki tamo fudbaler peica o medicini i soli pamet.Bajern tipični CSU politički tim koji svu Bundesligu drži pod kontrolom.Jirgen Klop je dao ostavku jer zna da Dortmund mora davati Bajernu igrace.Tajni ugovor koji je odrađen kad je Dortmund bio u bankrotu a Bajern dao lovu.Moze se naći na net sve ovome.Najteza kradja je bila u finalu ligi šampiona kad je Riberiju i Danteu sudija zaboravio dati crvene.Tako je to danas a ljudi sa karakterom nikad neće otići u csu ekipu.Tako je i sa trenerima.Samo kao i u normalnom životu malo je takvih ljudi.Na žalost

realno

pre 9 godina

kako mozete da navijate za ove monopoliste,neka kupe Rojsa da zameni Robena za ligu shampiona ili De Brujna i jos pola lige, pa ni tad nista nebi uradili BvB zauvek!!! radije bih navijao i za Augsburg neko za ovaj rezimski tim!!! Cela Nemacka i evropska unija ulaze u njih UAaaaa breeee!!!!
(zex, 29. april 2015 12:53)

To je to ! Borusija i majstor Klop su napravili tim bez mnogo ulaganja koji je prodrmao evropu a ovima trebaju milijarde da bi jednom od 3 puta osvojili LS....Bajern je rezimski klub to je tako ocigledno...
Gece i Levandovski nek se stide do kraja zivota sto su ZBOG PARA rasturili pravi fudbalski tim...

zato nam je ovako

pre 9 godina

Eh sta su ti srbi...nijedan narod na kugli zemaljskoj ne moze da nadje toliko besmislenih razloga kao srbi da bi se svadjali medjusobno.....*ebala vas i zvezda i partizan i bajern i barsa...nije Bog blesav sto nam salje muke i ratove u svakom veku...

Bavarac

pre 9 godina

Igrali smo mi bez dobrih igača i protiv Porto,pa nismo ispali,mislim da su Tijago i Miler naši glavni aduti protiv Barse!Pogledajte mladog Vajzera bice nešto od njega

aca

pre 9 godina

I Roben i Leva su zavrsili sezonu ali da li neko zna sta se desava sa Riberijem? Ako se on ne vrati uskoro na teren Barsa ce ih lagano izbaciti iz LS..

zoki

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 29. april 2015 12:45)

Cekaj, imali su srece sto su izvukli Siti u osminifinala? Da li si ti ozbiljan? Koliko ja znam Siti je bio ubedljivo najtezi protivnik koji se mogao dobiti u osminifinala i zaista je neverovatno da Barsa 2 godine zaredom dobije istog najtezeg protivnika u osminifinala. Ili ako je Barsa imala srece sta bi tek trebali reci za Real koji je 2 godine zaredom dobio Salke ili Bajern koji je dobio Šahtjor itd itd...

nik.

pre 9 godina

Bez Robbena,Riberyja,Lewandowskog ko ce da igra? Pizzaro,Gece i Miller, ovo su sve timski igraci nema vodje pojedinca koji resava sve to je ogroman minus za Bayern, tesko da bi prosli i sa njima ali bez njih- bez sanse.

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Pokvaren je jos jedan odličan meč, toliko povreda. Najbolje bi bilo da su oba tima kompletna i da gledamo atomaki fudbal, ovako Barsa ima veliku prednost.

Objektivni navijac Bajerna

pre 9 godina

Bajern nema izraubovane veterane Riberija i Robena ali ima solidne zamene, mozda ne tako zvucne. Nista nije zagarantovano u fudbalu. Barselona je dobila Hetafe kao sto bi Bajern dobio Frajburg u Bundesligi. Uzdizati Barselonu u nebesa odmah i garantovati im lagani plasman u finale je suludo. Fudbal je nepredivdiv i ko zna mozda Bajern bljesne i iznenadi, a mozda Barsa bas kao vecina komentara sto ovde pisu samelje Bajern. Favoriti su samo na papiru Katalonci a to ne znaci nsita kad timovi izadju na teren.