Fudbal 47

Četvrtak, 23.04.2015.

11:58

Anri: Ronaldov gol, ne Čičaritov

Proslavljeni francuski fudbaler Tijeri Anri zamerio je napadaču Reala Čičaritu Ernandesu što gol protiv Atletika nije proslavio sa Kristijanom Ronaldom.

Anri: Ronaldov gol, ne Èièaritov IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

ipakvolimfudbal

pre 9 godina

Najbolji igrac Reala sinoc je ipak bio sudija. Delio je kartone za Atletiko, da ne bi igrali ostro, nisu nikad signalizirali Realove ofsajde,dao crveni,u produzetku sigurno bi svirao i penal za Real. Nije nijednom opomenuo za simuliranje penala od strane Realovih igraca. Jeste da je Simeone primenio Murinjo taktiku. Inace Real je mnogo jalovo igrao.

nenad rs

pre 9 godina

Роналдо се радује оваквим головима против Еибара и Елчеа а да неће Ћићарито против Атлетика?Глупо поређење.

PimPong

pre 9 godina

Svaka cast Ronaldu i Rodrigezu, ali Ronaldo je dodao loptu zato sto je morao, a ne iz neke kalkulacije. On je vec bio u padu, i nije bio okrenut prema golu, tako da nije imao nikakvu priliku ni da pokusa sut. Mozda bi dodao i da je mogao da sutira, ne znam, ali meni se cini da nije uopste mogao da sutira.

nik.

pre 9 godina

Ako bi se ovaj gol Cicarita prepisao Ronaldu koliko bi se ovakvih Ronaldovih golova pripisalo Bejlu,Benzemi,Modricu,Isku,Rodrigezu....Pa preko 60% njegovih golova su iz slicnih situacija kao juce Cicarito a tad niko ne kaze gol Benzeme ili Bejlov gol nego samo Ronaldo Ronaldo Ronaldo!

LOL

pre 9 godina

U prvom poluvremenu je Ronaldo promasio cistu sansu gde je isto tako mogao i da doda Chicharit-u koji je bio u dobroj poziciji ali nije, verovatno ni kod gola ne bi dodao da je mogao da sutne. Gol je dao Chicharito i treba da ga proslavi jer je ceo mec dodavao Ronaldu i radio sa celim timom.

Henry onda treba da kaze da je gol koji je dao rukom zapravo gol sudije i naravno trebao je zbog toga da zagrli sudiju, ako cemo po njegovoj logici.

Sale Ars

pre 9 godina

Sto se tice izjave ne slazem se s Anrijem... a sto se tice prozivki Anrija od strane raznoraznih moralnih velicina, ke*a mi se... Ajde jednom za svagda da rascistimo to za ruku, uz molbu modovima da ne uskrate mogucnost odgovora na moj komentar, i da isti, naravno, objave.

Da li je u duhu sporta varati, u tom slucaju igrati rukom, NIJE, to svi znamo, i valjda se svi slazemo. Ono gde se ne slazemo je naprasni napad morala vecine u konkretnom slucaju.

Krenimo redom, da li je fudbal najprljavija i najkorumpiranija igra na svetu, mislim da nema dileme da JESTE.
Da li se svaki dan na nekoj utakmici prevari sudija, VRLO VEROVATNO sa 99% sigurnoscu mozmo to tvrditi.
Da li bi recimo Roj Kin u istoj situaciji na drugoj strani postupio drugacije, to ne znamo ali sa jedno 95% mozemo slobodno reci DA NE BI.
Da li svi kojima je toliko tesko pala eliminacija Iraca, koji nisu imali zagarantovan prolaz i da nije bilo tog gola, misle da bi te iste Irce bolelo uvo da je Srbija tako eliminisana.
Da li se ti moralisti secaju utakmice izmedju nas i Francuske gde su francuzi osteceni, i gde bi da je bilo pravde, verovatno mi bili na mestu Francuza u borbi protiv Irske.
Na kraju nije Anri licimeran, nego vi kojima simuliranja i izlezavanja raznih Inzagija, Raula, Kristijana, Runija, i hiljade drugih, decenijama ne smetaju, a onda vam jedan potez veceg od svih njih toliko zasmeta. Ako zelite pravdu, u redu ali onda nemojte gledati fudbal jer je on kao igra olicenje njene suprotnosti.

LOL

pre 9 godina

I naravno, ta izjava kako je on propustio prilike na mecu, to je bila jedna sansa koju je sam sebi stvorio glavom izmedju 3 igraca Atletika i naravno jedna sansa gde je sam uzeo loptu krenuo napred i odigrao 1-2 sa James-om i pogodio spoljnu mrezu, zasto niko nije video da je bar 2 lopte namestio Ronaldu.

realno

pre 9 godina

kolko je ronaldo dao ovakvih golova, da cusne u mrezu, pa nikad ni sa kim nije slavio, vec se sam radovao, ko da je presao ceo teren

King from Queens

pre 9 godina

Čičarito da gol,oni snimaju Ronalda kako se raduje...a Čičarito ispao iz kadra.U prvi mah pomislih da je Ronaldo strelac,dok nisam čuo Acu. Komedija :)

Big Ron

pre 9 godina

Koliko isfrustrirane deckurlije ima ovde, pa to nije normalno. Cim se pomene Ronaldo (u bilo kakvom kontekstu) odmah ko vukovi napadaju, cekaju i najmanju prilku da pljuju. Al' dobro, sva sreca pa ste vi jako uspesni u zivotu, zaradjujete milione i tako to :D
Opustite se i uzivajte u majstorijama najboljeg igraca na svetu CR7 !!!

dundjer

pre 9 godina

ovaj izgleda zaljbljen u ronalda pa mu nesto krivo . pa sta je trebao , da klekne i da mu p.... , jer mu je ovaj asistirao ? smesan si anri !

cko

pre 9 godina

volim ovog Anrija, ali sada ga je stvarno lupio da nema dalje. Naročito jer taj isti Ronaldo skoro nikad ne trči ka onom ko mu je asistirao nego sisa palac ili nešto njemu slično. Treba Ćićarito da proslavi gol, ko zna kad će opet imati šansu za tako nešto.

Felaini

pre 9 godina

Sta prica Anri kada zna da Ronaldo prvi ne bi prisao igracu koji mu asistira vec bi proslavio sam i cekao da oni dodju kod njega. A retkost je videti da Ronaldo otrci kod saigraca u zagrljaj kada daju gol.

Ss

pre 9 godina

Nije ni ronaldov gol nego rodrigezov,asistencija jamesa r. kroz noge je 90% zavrsenog posla a ne dodavanje ronalda, mada svaka cast i ronaldu na dodavanju koje po mom misljenju nebi bilo da nije bio povucen s leđa pa zbog toga nije mogao sutirati i bio je primoran da asistira

malo JA

pre 9 godina

nema tu mnogo prepucavanja, fudbal jeste timski sport, ali ugovori su pojedinacni i trenutak slave svako koristi kako misli da treba. Ostavite ljude neka slave ;) za tolike milione ja bih jos skakao :D

Marko

pre 9 godina

cicaritov je.. on ga je dao.. ronaldo je dao milion golova iz takve pozicije pa niko ne kaze da je bejlov npr.. LOL
gol u finalu protiv atletika u 94 minutu je onda modricev a ne ramosov.. ne palite se

Merenges.

pre 9 godina

Ponavljam komentar...kao i uvijek.
Mada vise ste i izlapeli sa jednim te istim komentarima o najboljem i najkompletnijem igracu ikad vidjenim.
Samo vi hejtujte i nastavite sa nebulozama, ne smeta mu...
Anri, velicina! Zna covjek sta govori. :) Lupanje minusa od kvazi strucnjaka i sto rece veliki Didier Drogba uefalonine djece...tri cetiri sad...Ha ha...Nevjerica :D

b93

pre 9 godina

naravno da je ronaldo uradio sve kod gola.navuko dva igraca i oblaka na sebe i vidino samog cicarita i serviru mu je na tacni.a bito je da odje mesijevi fanovi pljuju ronalda sto je kao sam slavio astitenciju.ahahahaha smjesni ste

mick

pre 9 godina

znaci covek sto je otrcao kod navijaca pogresio? a ovaj sad zasluzan za sve jer mu je dobacio loptu bez obzira na to sto je fudbal timska igra i tako treba da se igra? onda je i rodrigezov gol, ma i golmanov jer pre toga nije primio ma i Ancelotijev jer je izabrao taj sastav. svasta... ne znam sta izigrava Ronaldo s onom proslavom gola...

sadf

pre 9 godina

O čemu priča ovaj čovek? Da Čičarito nije zaslužan za gol, ništa ne razumem? Da Ronaldu treba da se aplaudira posebno za asistenciju?

Ronaldo okrenut leđima golu u padu dodaje lopu Čičaritu i ovaj gaje gol i euforiji otrčava i leže na zemlju.

Stefan

pre 9 godina

U pravu je covek. Ronaldo je prosao po desnoj strani, odigrao dupli pas sa Rodrigezom, prosao jos jednog igraca, bio je povucen(bio bi penal da nije bio gol), dodao Cicaritu, a ovaj lagano u mrezu. Posle kazu ljudi "Ronaldo ne resava utakmice". Jos se zale da je simulirao penal.. Pogledajte snimak.

NS#1

pre 9 godina

Da si na svom primeru pokazao nakon onog gola, koji si Ircima dao rukom, i otišao i zajedno ga proslavio sa sudijom, mogli bi sad ozbiljno da te shvatimo. :D Ovako...

Milos

pre 9 godina

Pa onda je i Rodrigezov gol,on je Ronaldu dodao fenomenalan pas kroz noge,po meni je Rodrigez najzasluzniji u toj akciji. Cicarito je slavio pre svega zbog vaznosti gola a i zbog toga sto je dao gol posle dugo vremena.Uglavnom,da je Cicarito asistirao Ronaldu ovaj to sigurno ne bi proslavio sa njim...

max factor

pre 9 godina

koja glupost , jel ga neko pitao za misljenje? sta je trebalo da place , hvala Bogu da ce da se raduje , pa sta ako mu je Ronaldo dao loptu kao da je zabranjeno i Ronalda cele sezone hrane loptama pa se i on sam raduje.

ja sam

pre 9 godina

mogao bi anri da se priseti finala LŠ kada ronaldo nije podelio radost ni sa jednim od strelaca, jedino se sam za sebe radovao kada je dao 4. gol koji tada nije bio ni bitan.

deno

pre 9 godina

Anri ne znam koji ti vrag.. decko daje gol u 89oj plus ima tezak period u karijeri jer nit igra nit zna gdje ce sledece sezone igrati i onda blic pred 95000 ljudi. KOME JE RONALDO IKAD ISAO U ZAGRLJAJ ? Ma daaj ...

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Pa video je od K.Ronalda. Ne secam se nekog gola K.Ronalda a da nije proslavio na svoj sada vec tradicionalan nacin "ja, ja i samo ja". A i ne verujem da je K.Ronaldo zamerio to Cicaritu. Inace, ovi "strucnjaci", mahom bivsi fudbaleri, koji sada rade za najmocnije medijske kuce u Engleskoj svakog dana imaju ovakve komentare. Najgori je Dzejmi Karager, koji je danima pisao na Daily Mailu o Diegu Costi i njegovom piru (kada je gazio igrace Liverpula) a nije napisao nijednu rec o Slipi Dzerardu i Skrtelu kada su ovi ludovali protiv Junajteda. Tako sada i Anri, samo da je senzacija, kritika, "click-bait"...

yup

pre 9 godina

Ronaldo jeste najzasluzniji za ovaj gol, to stoji, ali mene uzasava to sto sve mora da se vrti oko Ronalda. Kada Ronaldu ostave loptu na tacnu, da samo dune loptu i da ona udje, on otrci gde nema nikog i ceka da dodju svi da mu cestitaju. A to radi i kad asistira...juce je pravi primer. Cicarito je dao gol za prolaz u polufinale, ide ka navijacima i raduje se, slavi, a Ronaldo umesto da dodje i svi zajedno da se raduju, on sam slavi i opet ceka da svi njemu cestitaju. To je arogancija, egoizam. Nemam nista protiv njega, odlican je igrac, ali to sto radi je odvratno. Barem meni jeste. A i Anri, koga izuzetno cenim iako sam fan MU, me je razocarao malo ovom izjavom.

Milos

pre 9 godina

Pa onda je i Rodrigezov gol,on je Ronaldu dodao fenomenalan pas kroz noge,po meni je Rodrigez najzasluzniji u toj akciji. Cicarito je slavio pre svega zbog vaznosti gola a i zbog toga sto je dao gol posle dugo vremena.Uglavnom,da je Cicarito asistirao Ronaldu ovaj to sigurno ne bi proslavio sa njim...

ja sam

pre 9 godina

mogao bi anri da se priseti finala LŠ kada ronaldo nije podelio radost ni sa jednim od strelaca, jedino se sam za sebe radovao kada je dao 4. gol koji tada nije bio ni bitan.

deno

pre 9 godina

Anri ne znam koji ti vrag.. decko daje gol u 89oj plus ima tezak period u karijeri jer nit igra nit zna gdje ce sledece sezone igrati i onda blic pred 95000 ljudi. KOME JE RONALDO IKAD ISAO U ZAGRLJAJ ? Ma daaj ...

NS#1

pre 9 godina

Da si na svom primeru pokazao nakon onog gola, koji si Ircima dao rukom, i otišao i zajedno ga proslavio sa sudijom, mogli bi sad ozbiljno da te shvatimo. :D Ovako...

yup

pre 9 godina

Ronaldo jeste najzasluzniji za ovaj gol, to stoji, ali mene uzasava to sto sve mora da se vrti oko Ronalda. Kada Ronaldu ostave loptu na tacnu, da samo dune loptu i da ona udje, on otrci gde nema nikog i ceka da dodju svi da mu cestitaju. A to radi i kad asistira...juce je pravi primer. Cicarito je dao gol za prolaz u polufinale, ide ka navijacima i raduje se, slavi, a Ronaldo umesto da dodje i svi zajedno da se raduju, on sam slavi i opet ceka da svi njemu cestitaju. To je arogancija, egoizam. Nemam nista protiv njega, odlican je igrac, ali to sto radi je odvratno. Barem meni jeste. A i Anri, koga izuzetno cenim iako sam fan MU, me je razocarao malo ovom izjavom.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Pa video je od K.Ronalda. Ne secam se nekog gola K.Ronalda a da nije proslavio na svoj sada vec tradicionalan nacin "ja, ja i samo ja". A i ne verujem da je K.Ronaldo zamerio to Cicaritu. Inace, ovi "strucnjaci", mahom bivsi fudbaleri, koji sada rade za najmocnije medijske kuce u Engleskoj svakog dana imaju ovakve komentare. Najgori je Dzejmi Karager, koji je danima pisao na Daily Mailu o Diegu Costi i njegovom piru (kada je gazio igrace Liverpula) a nije napisao nijednu rec o Slipi Dzerardu i Skrtelu kada su ovi ludovali protiv Junajteda. Tako sada i Anri, samo da je senzacija, kritika, "click-bait"...

King from Queens

pre 9 godina

Čičarito da gol,oni snimaju Ronalda kako se raduje...a Čičarito ispao iz kadra.U prvi mah pomislih da je Ronaldo strelac,dok nisam čuo Acu. Komedija :)

max factor

pre 9 godina

koja glupost , jel ga neko pitao za misljenje? sta je trebalo da place , hvala Bogu da ce da se raduje , pa sta ako mu je Ronaldo dao loptu kao da je zabranjeno i Ronalda cele sezone hrane loptama pa se i on sam raduje.

malo JA

pre 9 godina

nema tu mnogo prepucavanja, fudbal jeste timski sport, ali ugovori su pojedinacni i trenutak slave svako koristi kako misli da treba. Ostavite ljude neka slave ;) za tolike milione ja bih jos skakao :D

sadf

pre 9 godina

O čemu priča ovaj čovek? Da Čičarito nije zaslužan za gol, ništa ne razumem? Da Ronaldu treba da se aplaudira posebno za asistenciju?

Ronaldo okrenut leđima golu u padu dodaje lopu Čičaritu i ovaj gaje gol i euforiji otrčava i leže na zemlju.

Marko

pre 9 godina

cicaritov je.. on ga je dao.. ronaldo je dao milion golova iz takve pozicije pa niko ne kaze da je bejlov npr.. LOL
gol u finalu protiv atletika u 94 minutu je onda modricev a ne ramosov.. ne palite se

Ss

pre 9 godina

Nije ni ronaldov gol nego rodrigezov,asistencija jamesa r. kroz noge je 90% zavrsenog posla a ne dodavanje ronalda, mada svaka cast i ronaldu na dodavanju koje po mom misljenju nebi bilo da nije bio povucen s leđa pa zbog toga nije mogao sutirati i bio je primoran da asistira

LOL

pre 9 godina

U prvom poluvremenu je Ronaldo promasio cistu sansu gde je isto tako mogao i da doda Chicharit-u koji je bio u dobroj poziciji ali nije, verovatno ni kod gola ne bi dodao da je mogao da sutne. Gol je dao Chicharito i treba da ga proslavi jer je ceo mec dodavao Ronaldu i radio sa celim timom.

Henry onda treba da kaze da je gol koji je dao rukom zapravo gol sudije i naravno trebao je zbog toga da zagrli sudiju, ako cemo po njegovoj logici.

cko

pre 9 godina

volim ovog Anrija, ali sada ga je stvarno lupio da nema dalje. Naročito jer taj isti Ronaldo skoro nikad ne trči ka onom ko mu je asistirao nego sisa palac ili nešto njemu slično. Treba Ćićarito da proslavi gol, ko zna kad će opet imati šansu za tako nešto.

Big Ron

pre 9 godina

Koliko isfrustrirane deckurlije ima ovde, pa to nije normalno. Cim se pomene Ronaldo (u bilo kakvom kontekstu) odmah ko vukovi napadaju, cekaju i najmanju prilku da pljuju. Al' dobro, sva sreca pa ste vi jako uspesni u zivotu, zaradjujete milione i tako to :D
Opustite se i uzivajte u majstorijama najboljeg igraca na svetu CR7 !!!

dundjer

pre 9 godina

ovaj izgleda zaljbljen u ronalda pa mu nesto krivo . pa sta je trebao , da klekne i da mu p.... , jer mu je ovaj asistirao ? smesan si anri !

realno

pre 9 godina

kolko je ronaldo dao ovakvih golova, da cusne u mrezu, pa nikad ni sa kim nije slavio, vec se sam radovao, ko da je presao ceo teren

nik.

pre 9 godina

Ako bi se ovaj gol Cicarita prepisao Ronaldu koliko bi se ovakvih Ronaldovih golova pripisalo Bejlu,Benzemi,Modricu,Isku,Rodrigezu....Pa preko 60% njegovih golova su iz slicnih situacija kao juce Cicarito a tad niko ne kaze gol Benzeme ili Bejlov gol nego samo Ronaldo Ronaldo Ronaldo!

PimPong

pre 9 godina

Svaka cast Ronaldu i Rodrigezu, ali Ronaldo je dodao loptu zato sto je morao, a ne iz neke kalkulacije. On je vec bio u padu, i nije bio okrenut prema golu, tako da nije imao nikakvu priliku ni da pokusa sut. Mozda bi dodao i da je mogao da sutira, ne znam, ali meni se cini da nije uopste mogao da sutira.

Stefan

pre 9 godina

U pravu je covek. Ronaldo je prosao po desnoj strani, odigrao dupli pas sa Rodrigezom, prosao jos jednog igraca, bio je povucen(bio bi penal da nije bio gol), dodao Cicaritu, a ovaj lagano u mrezu. Posle kazu ljudi "Ronaldo ne resava utakmice". Jos se zale da je simulirao penal.. Pogledajte snimak.

mick

pre 9 godina

znaci covek sto je otrcao kod navijaca pogresio? a ovaj sad zasluzan za sve jer mu je dobacio loptu bez obzira na to sto je fudbal timska igra i tako treba da se igra? onda je i rodrigezov gol, ma i golmanov jer pre toga nije primio ma i Ancelotijev jer je izabrao taj sastav. svasta... ne znam sta izigrava Ronaldo s onom proslavom gola...

Felaini

pre 9 godina

Sta prica Anri kada zna da Ronaldo prvi ne bi prisao igracu koji mu asistira vec bi proslavio sam i cekao da oni dodju kod njega. A retkost je videti da Ronaldo otrci kod saigraca u zagrljaj kada daju gol.

nenad rs

pre 9 godina

Роналдо се радује оваквим головима против Еибара и Елчеа а да неће Ћићарито против Атлетика?Глупо поређење.

Merenges.

pre 9 godina

Ponavljam komentar...kao i uvijek.
Mada vise ste i izlapeli sa jednim te istim komentarima o najboljem i najkompletnijem igracu ikad vidjenim.
Samo vi hejtujte i nastavite sa nebulozama, ne smeta mu...
Anri, velicina! Zna covjek sta govori. :) Lupanje minusa od kvazi strucnjaka i sto rece veliki Didier Drogba uefalonine djece...tri cetiri sad...Ha ha...Nevjerica :D

Sale Ars

pre 9 godina

Sto se tice izjave ne slazem se s Anrijem... a sto se tice prozivki Anrija od strane raznoraznih moralnih velicina, ke*a mi se... Ajde jednom za svagda da rascistimo to za ruku, uz molbu modovima da ne uskrate mogucnost odgovora na moj komentar, i da isti, naravno, objave.

Da li je u duhu sporta varati, u tom slucaju igrati rukom, NIJE, to svi znamo, i valjda se svi slazemo. Ono gde se ne slazemo je naprasni napad morala vecine u konkretnom slucaju.

Krenimo redom, da li je fudbal najprljavija i najkorumpiranija igra na svetu, mislim da nema dileme da JESTE.
Da li se svaki dan na nekoj utakmici prevari sudija, VRLO VEROVATNO sa 99% sigurnoscu mozmo to tvrditi.
Da li bi recimo Roj Kin u istoj situaciji na drugoj strani postupio drugacije, to ne znamo ali sa jedno 95% mozemo slobodno reci DA NE BI.
Da li svi kojima je toliko tesko pala eliminacija Iraca, koji nisu imali zagarantovan prolaz i da nije bilo tog gola, misle da bi te iste Irce bolelo uvo da je Srbija tako eliminisana.
Da li se ti moralisti secaju utakmice izmedju nas i Francuske gde su francuzi osteceni, i gde bi da je bilo pravde, verovatno mi bili na mestu Francuza u borbi protiv Irske.
Na kraju nije Anri licimeran, nego vi kojima simuliranja i izlezavanja raznih Inzagija, Raula, Kristijana, Runija, i hiljade drugih, decenijama ne smetaju, a onda vam jedan potez veceg od svih njih toliko zasmeta. Ako zelite pravdu, u redu ali onda nemojte gledati fudbal jer je on kao igra olicenje njene suprotnosti.

LOL

pre 9 godina

I naravno, ta izjava kako je on propustio prilike na mecu, to je bila jedna sansa koju je sam sebi stvorio glavom izmedju 3 igraca Atletika i naravno jedna sansa gde je sam uzeo loptu krenuo napred i odigrao 1-2 sa James-om i pogodio spoljnu mrezu, zasto niko nije video da je bar 2 lopte namestio Ronaldu.

ipakvolimfudbal

pre 9 godina

Najbolji igrac Reala sinoc je ipak bio sudija. Delio je kartone za Atletiko, da ne bi igrali ostro, nisu nikad signalizirali Realove ofsajde,dao crveni,u produzetku sigurno bi svirao i penal za Real. Nije nijednom opomenuo za simuliranje penala od strane Realovih igraca. Jeste da je Simeone primenio Murinjo taktiku. Inace Real je mnogo jalovo igrao.

b93

pre 9 godina

naravno da je ronaldo uradio sve kod gola.navuko dva igraca i oblaka na sebe i vidino samog cicarita i serviru mu je na tacni.a bito je da odje mesijevi fanovi pljuju ronalda sto je kao sam slavio astitenciju.ahahahaha smjesni ste

Stefan

pre 9 godina

U pravu je covek. Ronaldo je prosao po desnoj strani, odigrao dupli pas sa Rodrigezom, prosao jos jednog igraca, bio je povucen(bio bi penal da nije bio gol), dodao Cicaritu, a ovaj lagano u mrezu. Posle kazu ljudi "Ronaldo ne resava utakmice". Jos se zale da je simulirao penal.. Pogledajte snimak.

ja sam

pre 9 godina

mogao bi anri da se priseti finala LŠ kada ronaldo nije podelio radost ni sa jednim od strelaca, jedino se sam za sebe radovao kada je dao 4. gol koji tada nije bio ni bitan.

ipakvolimfudbal

pre 9 godina

Najbolji igrac Reala sinoc je ipak bio sudija. Delio je kartone za Atletiko, da ne bi igrali ostro, nisu nikad signalizirali Realove ofsajde,dao crveni,u produzetku sigurno bi svirao i penal za Real. Nije nijednom opomenuo za simuliranje penala od strane Realovih igraca. Jeste da je Simeone primenio Murinjo taktiku. Inace Real je mnogo jalovo igrao.

Milos

pre 9 godina

Pa onda je i Rodrigezov gol,on je Ronaldu dodao fenomenalan pas kroz noge,po meni je Rodrigez najzasluzniji u toj akciji. Cicarito je slavio pre svega zbog vaznosti gola a i zbog toga sto je dao gol posle dugo vremena.Uglavnom,da je Cicarito asistirao Ronaldu ovaj to sigurno ne bi proslavio sa njim...

dundjer

pre 9 godina

ovaj izgleda zaljbljen u ronalda pa mu nesto krivo . pa sta je trebao , da klekne i da mu p.... , jer mu je ovaj asistirao ? smesan si anri !

Big Ron

pre 9 godina

Koliko isfrustrirane deckurlije ima ovde, pa to nije normalno. Cim se pomene Ronaldo (u bilo kakvom kontekstu) odmah ko vukovi napadaju, cekaju i najmanju prilku da pljuju. Al' dobro, sva sreca pa ste vi jako uspesni u zivotu, zaradjujete milione i tako to :D
Opustite se i uzivajte u majstorijama najboljeg igraca na svetu CR7 !!!

Merenges.

pre 9 godina

Ponavljam komentar...kao i uvijek.
Mada vise ste i izlapeli sa jednim te istim komentarima o najboljem i najkompletnijem igracu ikad vidjenim.
Samo vi hejtujte i nastavite sa nebulozama, ne smeta mu...
Anri, velicina! Zna covjek sta govori. :) Lupanje minusa od kvazi strucnjaka i sto rece veliki Didier Drogba uefalonine djece...tri cetiri sad...Ha ha...Nevjerica :D

deno

pre 9 godina

Anri ne znam koji ti vrag.. decko daje gol u 89oj plus ima tezak period u karijeri jer nit igra nit zna gdje ce sledece sezone igrati i onda blic pred 95000 ljudi. KOME JE RONALDO IKAD ISAO U ZAGRLJAJ ? Ma daaj ...

NS#1

pre 9 godina

Da si na svom primeru pokazao nakon onog gola, koji si Ircima dao rukom, i otišao i zajedno ga proslavio sa sudijom, mogli bi sad ozbiljno da te shvatimo. :D Ovako...

Sale Ars

pre 9 godina

Sto se tice izjave ne slazem se s Anrijem... a sto se tice prozivki Anrija od strane raznoraznih moralnih velicina, ke*a mi se... Ajde jednom za svagda da rascistimo to za ruku, uz molbu modovima da ne uskrate mogucnost odgovora na moj komentar, i da isti, naravno, objave.

Da li je u duhu sporta varati, u tom slucaju igrati rukom, NIJE, to svi znamo, i valjda se svi slazemo. Ono gde se ne slazemo je naprasni napad morala vecine u konkretnom slucaju.

Krenimo redom, da li je fudbal najprljavija i najkorumpiranija igra na svetu, mislim da nema dileme da JESTE.
Da li se svaki dan na nekoj utakmici prevari sudija, VRLO VEROVATNO sa 99% sigurnoscu mozmo to tvrditi.
Da li bi recimo Roj Kin u istoj situaciji na drugoj strani postupio drugacije, to ne znamo ali sa jedno 95% mozemo slobodno reci DA NE BI.
Da li svi kojima je toliko tesko pala eliminacija Iraca, koji nisu imali zagarantovan prolaz i da nije bilo tog gola, misle da bi te iste Irce bolelo uvo da je Srbija tako eliminisana.
Da li se ti moralisti secaju utakmice izmedju nas i Francuske gde su francuzi osteceni, i gde bi da je bilo pravde, verovatno mi bili na mestu Francuza u borbi protiv Irske.
Na kraju nije Anri licimeran, nego vi kojima simuliranja i izlezavanja raznih Inzagija, Raula, Kristijana, Runija, i hiljade drugih, decenijama ne smetaju, a onda vam jedan potez veceg od svih njih toliko zasmeta. Ako zelite pravdu, u redu ali onda nemojte gledati fudbal jer je on kao igra olicenje njene suprotnosti.

b93

pre 9 godina

naravno da je ronaldo uradio sve kod gola.navuko dva igraca i oblaka na sebe i vidino samog cicarita i serviru mu je na tacni.a bito je da odje mesijevi fanovi pljuju ronalda sto je kao sam slavio astitenciju.ahahahaha smjesni ste

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Pa video je od K.Ronalda. Ne secam se nekog gola K.Ronalda a da nije proslavio na svoj sada vec tradicionalan nacin "ja, ja i samo ja". A i ne verujem da je K.Ronaldo zamerio to Cicaritu. Inace, ovi "strucnjaci", mahom bivsi fudbaleri, koji sada rade za najmocnije medijske kuce u Engleskoj svakog dana imaju ovakve komentare. Najgori je Dzejmi Karager, koji je danima pisao na Daily Mailu o Diegu Costi i njegovom piru (kada je gazio igrace Liverpula) a nije napisao nijednu rec o Slipi Dzerardu i Skrtelu kada su ovi ludovali protiv Junajteda. Tako sada i Anri, samo da je senzacija, kritika, "click-bait"...

LOL

pre 9 godina

U prvom poluvremenu je Ronaldo promasio cistu sansu gde je isto tako mogao i da doda Chicharit-u koji je bio u dobroj poziciji ali nije, verovatno ni kod gola ne bi dodao da je mogao da sutne. Gol je dao Chicharito i treba da ga proslavi jer je ceo mec dodavao Ronaldu i radio sa celim timom.

Henry onda treba da kaze da je gol koji je dao rukom zapravo gol sudije i naravno trebao je zbog toga da zagrli sudiju, ako cemo po njegovoj logici.

King from Queens

pre 9 godina

Čičarito da gol,oni snimaju Ronalda kako se raduje...a Čičarito ispao iz kadra.U prvi mah pomislih da je Ronaldo strelac,dok nisam čuo Acu. Komedija :)

Marko

pre 9 godina

cicaritov je.. on ga je dao.. ronaldo je dao milion golova iz takve pozicije pa niko ne kaze da je bejlov npr.. LOL
gol u finalu protiv atletika u 94 minutu je onda modricev a ne ramosov.. ne palite se

PimPong

pre 9 godina

Svaka cast Ronaldu i Rodrigezu, ali Ronaldo je dodao loptu zato sto je morao, a ne iz neke kalkulacije. On je vec bio u padu, i nije bio okrenut prema golu, tako da nije imao nikakvu priliku ni da pokusa sut. Mozda bi dodao i da je mogao da sutira, ne znam, ali meni se cini da nije uopste mogao da sutira.

nik.

pre 9 godina

Ako bi se ovaj gol Cicarita prepisao Ronaldu koliko bi se ovakvih Ronaldovih golova pripisalo Bejlu,Benzemi,Modricu,Isku,Rodrigezu....Pa preko 60% njegovih golova su iz slicnih situacija kao juce Cicarito a tad niko ne kaze gol Benzeme ili Bejlov gol nego samo Ronaldo Ronaldo Ronaldo!

max factor

pre 9 godina

koja glupost , jel ga neko pitao za misljenje? sta je trebalo da place , hvala Bogu da ce da se raduje , pa sta ako mu je Ronaldo dao loptu kao da je zabranjeno i Ronalda cele sezone hrane loptama pa se i on sam raduje.

sadf

pre 9 godina

O čemu priča ovaj čovek? Da Čičarito nije zaslužan za gol, ništa ne razumem? Da Ronaldu treba da se aplaudira posebno za asistenciju?

Ronaldo okrenut leđima golu u padu dodaje lopu Čičaritu i ovaj gaje gol i euforiji otrčava i leže na zemlju.

yup

pre 9 godina

Ronaldo jeste najzasluzniji za ovaj gol, to stoji, ali mene uzasava to sto sve mora da se vrti oko Ronalda. Kada Ronaldu ostave loptu na tacnu, da samo dune loptu i da ona udje, on otrci gde nema nikog i ceka da dodju svi da mu cestitaju. A to radi i kad asistira...juce je pravi primer. Cicarito je dao gol za prolaz u polufinale, ide ka navijacima i raduje se, slavi, a Ronaldo umesto da dodje i svi zajedno da se raduju, on sam slavi i opet ceka da svi njemu cestitaju. To je arogancija, egoizam. Nemam nista protiv njega, odlican je igrac, ali to sto radi je odvratno. Barem meni jeste. A i Anri, koga izuzetno cenim iako sam fan MU, me je razocarao malo ovom izjavom.

mick

pre 9 godina

znaci covek sto je otrcao kod navijaca pogresio? a ovaj sad zasluzan za sve jer mu je dobacio loptu bez obzira na to sto je fudbal timska igra i tako treba da se igra? onda je i rodrigezov gol, ma i golmanov jer pre toga nije primio ma i Ancelotijev jer je izabrao taj sastav. svasta... ne znam sta izigrava Ronaldo s onom proslavom gola...

realno

pre 9 godina

kolko je ronaldo dao ovakvih golova, da cusne u mrezu, pa nikad ni sa kim nije slavio, vec se sam radovao, ko da je presao ceo teren

cko

pre 9 godina

volim ovog Anrija, ali sada ga je stvarno lupio da nema dalje. Naročito jer taj isti Ronaldo skoro nikad ne trči ka onom ko mu je asistirao nego sisa palac ili nešto njemu slično. Treba Ćićarito da proslavi gol, ko zna kad će opet imati šansu za tako nešto.

nenad rs

pre 9 godina

Роналдо се радује оваквим головима против Еибара и Елчеа а да неће Ћићарито против Атлетика?Глупо поређење.

Felaini

pre 9 godina

Sta prica Anri kada zna da Ronaldo prvi ne bi prisao igracu koji mu asistira vec bi proslavio sam i cekao da oni dodju kod njega. A retkost je videti da Ronaldo otrci kod saigraca u zagrljaj kada daju gol.

Ss

pre 9 godina

Nije ni ronaldov gol nego rodrigezov,asistencija jamesa r. kroz noge je 90% zavrsenog posla a ne dodavanje ronalda, mada svaka cast i ronaldu na dodavanju koje po mom misljenju nebi bilo da nije bio povucen s leđa pa zbog toga nije mogao sutirati i bio je primoran da asistira

LOL

pre 9 godina

I naravno, ta izjava kako je on propustio prilike na mecu, to je bila jedna sansa koju je sam sebi stvorio glavom izmedju 3 igraca Atletika i naravno jedna sansa gde je sam uzeo loptu krenuo napred i odigrao 1-2 sa James-om i pogodio spoljnu mrezu, zasto niko nije video da je bar 2 lopte namestio Ronaldu.

malo JA

pre 9 godina

nema tu mnogo prepucavanja, fudbal jeste timski sport, ali ugovori su pojedinacni i trenutak slave svako koristi kako misli da treba. Ostavite ljude neka slave ;) za tolike milione ja bih jos skakao :D