Košarka 175

Subota, 18.04.2015.

23:31

Vujošević: Gruba i prljava Zvezda

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je Crvena zvezda zasluženo slavila u trećoj utakmici polufinale serije ABA lige, ali da je igrala prljavo i grubo.

Vujoševiæ: Gruba i prljava Zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

Kum

pre 9 godina

Vise puta nije dosudenja nesportska igracima zvezde, mucki udaraju po rukama pri konra napadima. To ste svi videli, mozete da pricate sta hocete.
(objektivan, 19. april 2015 00:08)

Identicne stvari rade i igraci KKP, cak i mnogo gore (Pavlovic i Muric), licemercino.

Batko

pre 9 godina

U centar Vujosevicu. Od prvog faula Dangubica,inace osvedocenog grobara,moglo je da se nasluti koliko ce fuzionisani klub prljavo igrati...
(batkovolidagaduva, 19. april 2015 00:26)

Kralju ! Dugo ti je trebalo da smisliš "nick" ? Znam...boli....

iggy speed sweden

pre 9 godina

Na zalost cig@ni su bolji od nas i to je to. Nakon tolikih godina doslo je vrijeme da budemo i mi (nadam se ne za dugo) budemo broj dva. To je sport a ne pitanje zivota ili smrti. Spustite strasti i uzivajte u zivotu. poz za grobare i cigane.

RealDeal

pre 9 godina

Zaslužena pobeda Zvezde. Gruba odbrana, a Partizan je dao nikad više poena, 85. I izgubio 10 razlike.DV traži domaćinsko, a ne pošteno suđenje.

Mare

pre 9 godina

Da za nogu, samo je pitanje koja je noga u pitanju, mozda srednja! Samo mi nije jasno kako moze takve gluposti pricati kada kamera sve snimi, a hoce da neko poveruje u njegove price!

nesa

pre 9 godina

gospodine vujosevicu pogledajte snimak meca u tri navrata igraci partizana udaraju dzenkinsa i to bez lopte ima na jutjubu snimci pogledajte pa onda komentarisite.sve u svemu zvezda zasluzeno dobila!

sivilo

pre 9 godina

a to sro je milutinov gledao marjanovica a ne loptu i drzao ga citav mec to nije nista, samo da su to sudili vi bi otisli u ponor ili u jednom trenutku trojica igraca guraju marjanovica iza kosa opet nista. Grobari budite bar jednom realni ne krivite druge

Ivan

pre 9 godina

Pa posle ove izjave ko moze da kaze da ce danas biti regularna utakmica. Ili ce da sude da oni pobede ili s utakmica nece ne zavrsiti pa ko prezivi, ocigledno da se ide nas to.

CB

pre 9 godina

Bili ste bolji i zasluženo pobedili i vi i mi smo bili izuzetno grubi...ali su vasi igraci bili raspoloženiji...mislim da nasu ligu treba da sude stranci...npr švajcarci...ja takođe opravdavam Pavlovićev postupak jer je bio isprovociran ali nije trebao tako da reaguje iskreno bih i ja tako reagovao

veerghoen

pre 9 godina

Како вучење за ногу Дуле, Павловић је ударио Лазића песницом у међуножје на очиглед целе хале и свих нас поред малих екрана. Пази, каже Павловић вукао Лазића. Не пријатељу, ударио га је намерно.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Panteri ima Dr. Dule da vam objasni neke stvari,jer zna se ko sve ove godine traktor vozi,a ko kapiju otvara!

aca

pre 9 godina

preteruje Dule, Zvezda je bila bolja. A i ovaj Radonjic lupeta kaze najbolja utakmica ove godine, svasta. Zvezda je dobila zbog duze klupe, svesno zrtvuju neke igrace i biju za medalju izem ti tu kosarku.

branko

pre 9 godina

Vujosevic je cestitao zvezdi pobedu,rekao je da je zasluzeno pobedila.e sad zasluzeno u situaciji u kojoj se nasla.nevidim sto se romi uzbudjuju zbog izjave.znaci sudije su im naklonjene dobijaju utakmicu,posteno sudjenje mi dobijamo.e jedino mi je zao sto nemamo snage i kvaliteta da ih odbijemo i sa takmim sudjenjem.suma sumare zvezda je zasluzeno dobila

aleksandar

pre 9 godina

pavlovic nebi udario lazica da mu ovaj nije nesto opsovao,ali to ga ne opravdava,to nek resi van terena,ostetio je tim veceras.bolji su za pleja,ubacili su sve veceras,al kad su bolji,prilagodimo se,igrajmo da sve prsti,jer nas ime kluba na to obavezuje.Boze pravde.

Zmbinf

pre 9 godina

Imali veci broj slobodnih bacanja, a sudije navlace za zvezdu. Trebalo je da bude i neko iskljucenje za vas, da je pravde, ali je nema. A ovo sa Pavlovicem je lose protumaceno, hteo je da pomazi Lazica. I Muric je hteo da pomazi Djenku. Ne pravdam Blazica, ali je njegov potez bio slucajan, ča razliku od Pavlovicevog.

alexaczv

pre 9 godina

zar je tesko reci:
cestitam zvezdi na zasluzenoj pobedi. nadam se da cemo ispraviti greske u sledecoj utakmici i pokusati da preokrenemo rezultat u seriji u nasu korist.
ako i ne uspemo, moramo se potruditi da stabilizujemo klub, na vreme okupimo igracki kadar i pokusamo sledece sezone da napravimo makar korak vise.
da sam trener vaseg kluba, ovo bi izjavio, i pruzio ruku realno boljem timu i klubu ove sezone

Vladimir

pre 9 godina

Ne razumem navijače iz Železnika zašto se toliko "pale" na Duletove izjave!? Šta nije istina u njegovoj besedi?

Da li su igrači FMP-a igrali prljavo? Pa ... jesu.
Da li su Lazić i Blažić provocirali Pavlovića? Pa ... jesu. Naravno, to ne opravdava njegov seljački potez ... ali ga razumem. Ja bi Laziću zviznuo šamarčinu pred svih 7000 ljudi.
Da li su sudije propustile da odsviraju 3 namerne lične greške za FMP u poslednjoj četvrtini ... i to kada se utakmica lomila? Pa ... jesu.

Dakle, sve što Dule kaže je istina. A vama ... ko je kriv što vas istina boli. Bolje pohitajte na Karaburmu da potražite svoju nestalu upravu ... i koga sve već. Ne znam ni kako će ti ljudi sada kući. Poslednji autobus za Železnik je odavno otišao.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec
(Vuk, 18. april 2015 23:58)

Kako ne može majstote!! Pa ti si izgleda zanpravio utakmice koje ste bili oko 50 ubačenih,a večeras 85 ?!? Ovo je ddobri iznad prosjeka..

Điđa

pre 9 godina

Што рече један момам са овог сајта "Извин'те,нисмо знали да сте институција"

Milan

pre 9 godina

Smatram sebe vatrenim navijcem Partizana i naravno da me boli potsz od Zvezde.Ali vise mi se zgadilo ponasanje Vujosevica,tacnije njegovi komentari o sudjenju.Bolje bi bilo da sprema ekipu za sledeci mec sa Zvezdom.Vujosevicu gledaj u svoje dvoriste,ne pravi se ekipa na dva mesecs pred kraj sezone.Ne kazem da je uprava Zvrxde bliza vlasti,ali utakmica se dobija na terenu,srcem.A ne kukanjem i praznom pricom.Postujem te sta si uradio za Partizan u zadnjih 15 godina,ali vreme je da odes.Vreme je da neko mladji preuzme mesto trenera,recimo Pera Bozic,Vlad Jovanovic,Dzigic....

Micko

pre 9 godina

Očekivani komentar, da je sudjenje bilo normalno bilo bi 30 razlike za Zvezdu. Ovako Dule u svom stilu traži krivca i alibi za poraz...

macak

pre 9 godina

Aman covece vise!!! Odgledaj utakmicu na tenane, pa vracaj sve sporne momente... reakcije igraca na dosudjene faulove, aute... Ubijas vise u zdrav mozak!!!

Ivan

pre 9 godina

Batice dragi, ako sudjenje bude makar i na p od postenog vi u najavi gubite 30 razlike. Naravno - nece biti.. tako da opusteno, racunamo na jedno +10ak kao i veceras.. dovoljno ce biti.

Dragan Tril Ole O le

pre 9 godina

O čemu ovaj priča?
Pa na ulaz ide Milosavljević 10 puta silom, i svira mu se 9 faulova...a bar 3-4 nisu bili.
Grčko-rimski stil košarke.

Fatboy

pre 9 godina

Dule, stvarno nisi u pravu! Šta će ti ta priča,stvarno? Pa primili smo 95 poena, čoveče, a ti pričaš o suđenju? Pa nisu nas sudije uoropastile već Kalinić i Dženkins...čestitam Zvezdi Telekom na APSOLUTNO zasluženoj pobedi!

da vinchi*

pre 9 godina

Ponosan sam sto imamo Radonjica. Pogledajte njegovu izjavu nakon poraza od pre dva dana. Sigurno da mu fali jos iskustva u trenerskom poslu, ali je zato pravi primer kako jedan trener treba da se ponasa

Aleksa

pre 9 godina

A pesnica Pavlovića Laziću u stomak?
A guranje Kalinića od strane Pavlovića?
On je veliki igrač i treba da bude uzor mlađima, a ponaša se kao frustrirani mali igrač u porazu. Sramota.

delija iz pg

pre 9 godina

Opa Dulo slusa izjave Jake Blazica! Bolje bi ti bilo da spremis odbranu jer ti je busna ko moje babe stari heklani stolnjak!
Evroligaska odbrana !
Vujošević sjutra vece bježi sa ekipom!

rile Nis

pre 9 godina

Uz svo postovanje...kakvi ste vi bili u drugim mecu? Zasto svaku pobedu velicas a poraz ne priznajes....? Zato si-ste mali sa tendecojom da budete jos manji...

Morpheus

pre 9 godina

- „Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Drugim rečima: "Ako pobedimo, bilo je pošteno. Ako izgubimo, nije."

Marsal

pre 9 godina

Radonjic je sveso isao na provociranje Pavlovica (kao i Lazic naraavno) i to znate. Zato ne trabunjajte o Pavlovicu jer nemate prava za to. Covek je spreman da da 100% za klub, takvih vi nemate. Vasi dodju i odu (ili ih vi oterate kao velikog Moku!)

kide

pre 9 godina

budi bre covek nekad.priznaj poraz.sto niste dobili buducnost pa da lepo zajedno predstavljate Srbiju u evropi. zasto za sve moraju da postoje izgovori ? udario ga u nogu.. kako da ne. radi svoj posao i batali vise prosipanje mudrosti..upropasticete svi zajedno i ovo malo kosarke sto imamo....

pegone

pre 9 godina

Grobar sam ali priznajem da CZ zasluzuje prsten zbog igara i pobjednicke serije.Zao mi je sto smo izgubili u podgorici pa sad moramo da ostanemo bez jednog predstavika u EL :-(

objektivan

pre 9 godina

Vise puta nije dosudenja nesportska igracima zvezde, mucki udaraju po rukama pri konra napadima. To ste svi videli, mozete da pricate sta hocete.

Batko

pre 9 godina

Čestitke rukometnom klubu iz Stjepana Supanca na pobedi, ovakva predstava je nevidjena u istoriji košarke, svaki faul na granici namernog.
(Sremac, 18. april 2015 23:47)

Boli, a ?!

Olja

pre 9 godina

Da da naravno..tvojih priča nikad dosta. Kad pobedjujes nema zamerki. Patetično i jadno. Bilo bi za sve bolje da radiš svoj posao. I prihvati poraz bar jednom dostojanstveno.

batkovolidagaduva

pre 9 godina

U centar Vujosevicu. Od prvog faula Dangubica,inace osvedocenog grobara,moglo je da se nasluti koliko ce fuzionisani klub prljavo igrati...

kritičar

pre 9 godina

Tako je, Dule, posebno su "grubi" bili Kalina i Djenka! A Pavlović je vredan, kulturan i obrazovan omladinac, koji voli pecanje i boks?

Aca

pre 9 godina

Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“
U prevodu, ako mi dobijemo seriju sve je posteno, ako dobije Zvezda nije posteno, sta drugo nego da se covek nasmeje.

maki

pre 9 godina

U nba skupljas lopte i budes manji od makovog zrna, a ovde zavodis red i bijes srpskw igrace. Iz Bara si, a izabers da igras za Srbiju. Mislite o tome.

Olja

pre 9 godina

Da da naravno..tvojih priča nikad dosta. Kad pobedjujes nema zamerki. Patetično i jadno. Bilo bi za sve bolje da radiš svoj posao. I prihvati poraz bar jednom dostojanstveno.

Viktor

pre 9 godina

Mlaka reakcija publike i klupe na brutalnu kradju na parketu,bolje nismo ni zasluzili,oni dobili odresene ruke da udaraju,vuku i provociraju a mi nasedamo i blejimo kao ovce,sad je kasno da kukamo,pamet u glavu pa istom merom,ima jos da se igra...

krajisnik

pre 9 godina

novinari imaju strah da ga pitaju za pavlovicev udarac,vec pocinju pitanje konstatacijom da je pavlovic isprovociran?Cime ga je Lazic isprovocirao?Odbranom?Kakav pritisak na sudije od strane duloa+ pretnje

neutralan

pre 9 godina

Nikad mi neće biti jasno to da sudije mofu fa utiču obako ili onako na tok za jedne ili druge.

Danas je tehnologija relativno jeftina. Kamera na svakog igrača. Dvojica sudija iza monitora. Sumnjiva situacija, SVI gledaju na dvoranskom monitoru.I nema spornih situacija. Kao u NBA!

Slavko-RS

pre 9 godina

Tako je Dule,mi Grobari vidimo sta se radi..Taj Ilija Bjelosevic je prekinuo kup zbog pp aparata,i dosudio da se igra u seriji 5-3.Svima nam je jasno

Zivi bili pa videli

pre 9 godina

Belosevic i Radovic UNAKAZILI Partizan,plan B sproveden u delo,brejk vracen,sutra sudjenje u normali a za potrebe eventualne pete plan C u razradi...by Legenda

realan

pre 9 godina

hehehe....ovaj covek na zna kako da ponosno izgubi....uvek je neko drugi kriv i teorija zavere ga sprecava da sa Partizanom osvoji NBA :) :) :) :) :)

baki

pre 9 godina

ko se razume u kosarku video je da je zvezda takticki dobila partizan. pre svega razbijanjem zone na sta vujosevic nije umeo da odgovori. a onda i cvrstom igrom sa mnogo faulova na sta vujosevic realno i nema odgovor jer nema rotaciju. ali na zalost nema ko da mu postavi to pitanje. vrhunac nasih sportskih novinara je "sa koliko procenata je uticao sudijski kriterijum n
a rezultat". sramota!
vujosevicu odlazi! radonjic ti odrzao cas.

Milos

pre 9 godina

Gledao sam konferenciju nakon utakmice i mogu reci samo jedno.
Ovaj covek nema ni stida ni srama niti zna gde su granice, nekada treba sportski priznati da je neko bolji. On cak pravda postupak Pavlovica, sve sto bih vise rekao bilo bi suvisno.

dipl.

pre 9 godina

Procitah ovu izjavu posle Radonjiceve i ostadoh u cudu... Kao da su bili na dva razlicita kontinenta, jedan vodio kosarkasku, a drugi ragbi ekipu.

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Jedino je posteno suđenje kada vam sude 7 faulova za poluvreme i celu utakmicu ne bude bonus bacanja, a tučete i udarate na sve strane...
Ti si kao ovaj tvoj klub, bruka i sramota...

gale NBG

pre 9 godina

Kakav NE korektan covek. U prosloj utakmici kada su pobedili velicao je Zvezdu...Bio je nekada odlican trener ali je sada od toga ostala samo moralna nakaza.Dule bruka casne grobare

bojaaan

pre 9 godina

Na pitanje da li veruje da njegov tim može da dođe do izjednačenja u seriji, Vujošević je rekao:
„Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Hahahhaha pa ovom coveku ne moze ni Hegel pomoci..

Vuk

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec

šaka lekova

pre 9 godina

Na pitanje da li veruje da njegov tim može da dođe do izjednačenja u seriji, Vujošević je rekao:
„Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Želim da mi je Dulov mozak bar na jedan dan, da bi mi taj dan prošao u veselju.uzmi

Milos

pre 9 godina

Gledao sam konferenciju nakon utakmice i mogu reci samo jedno.
Ovaj covek nema ni stida ni srama niti zna gde su granice, nekada treba sportski priznati da je neko bolji. On cak pravda postupak Pavlovica, sve sto bih vise rekao bilo bi suvisno.

gale NBG

pre 9 godina

Kakav NE korektan covek. U prosloj utakmici kada su pobedili velicao je Zvezdu...Bio je nekada odlican trener ali je sada od toga ostala samo moralna nakaza.Dule bruka casne grobare

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Jedino je posteno suđenje kada vam sude 7 faulova za poluvreme i celu utakmicu ne bude bonus bacanja, a tučete i udarate na sve strane...
Ti si kao ovaj tvoj klub, bruka i sramota...

šaka lekova

pre 9 godina

Na pitanje da li veruje da njegov tim može da dođe do izjednačenja u seriji, Vujošević je rekao:
„Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Želim da mi je Dulov mozak bar na jedan dan, da bi mi taj dan prošao u veselju.uzmi

dipl.

pre 9 godina

Procitah ovu izjavu posle Radonjiceve i ostadoh u cudu... Kao da su bili na dva razlicita kontinenta, jedan vodio kosarkasku, a drugi ragbi ekipu.

bojaaan

pre 9 godina

Na pitanje da li veruje da njegov tim može da dođe do izjednačenja u seriji, Vujošević je rekao:
„Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Hahahhaha pa ovom coveku ne moze ni Hegel pomoci..

Vuk

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec

kritičar

pre 9 godina

Tako je, Dule, posebno su "grubi" bili Kalina i Djenka! A Pavlović je vredan, kulturan i obrazovan omladinac, koji voli pecanje i boks?

Kum

pre 9 godina

Vise puta nije dosudenja nesportska igracima zvezde, mucki udaraju po rukama pri konra napadima. To ste svi videli, mozete da pricate sta hocete.
(objektivan, 19. april 2015 00:08)

Identicne stvari rade i igraci KKP, cak i mnogo gore (Pavlovic i Muric), licemercino.

Dragan Tril Ole O le

pre 9 godina

O čemu ovaj priča?
Pa na ulaz ide Milosavljević 10 puta silom, i svira mu se 9 faulova...a bar 3-4 nisu bili.
Grčko-rimski stil košarke.

Fatboy

pre 9 godina

Dule, stvarno nisi u pravu! Šta će ti ta priča,stvarno? Pa primili smo 95 poena, čoveče, a ti pričaš o suđenju? Pa nisu nas sudije uoropastile već Kalinić i Dženkins...čestitam Zvezdi Telekom na APSOLUTNO zasluženoj pobedi!

krajisnik

pre 9 godina

novinari imaju strah da ga pitaju za pavlovicev udarac,vec pocinju pitanje konstatacijom da je pavlovic isprovociran?Cime ga je Lazic isprovocirao?Odbranom?Kakav pritisak na sudije od strane duloa+ pretnje

Morpheus

pre 9 godina

- „Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Drugim rečima: "Ako pobedimo, bilo je pošteno. Ako izgubimo, nije."

baki

pre 9 godina

ko se razume u kosarku video je da je zvezda takticki dobila partizan. pre svega razbijanjem zone na sta vujosevic nije umeo da odgovori. a onda i cvrstom igrom sa mnogo faulova na sta vujosevic realno i nema odgovor jer nema rotaciju. ali na zalost nema ko da mu postavi to pitanje. vrhunac nasih sportskih novinara je "sa koliko procenata je uticao sudijski kriterijum n
a rezultat". sramota!
vujosevicu odlazi! radonjic ti odrzao cas.

Aleksa

pre 9 godina

A pesnica Pavlovića Laziću u stomak?
A guranje Kalinića od strane Pavlovića?
On je veliki igrač i treba da bude uzor mlađima, a ponaša se kao frustrirani mali igrač u porazu. Sramota.

Batko

pre 9 godina

U centar Vujosevicu. Od prvog faula Dangubica,inace osvedocenog grobara,moglo je da se nasluti koliko ce fuzionisani klub prljavo igrati...
(batkovolidagaduva, 19. april 2015 00:26)

Kralju ! Dugo ti je trebalo da smisliš "nick" ? Znam...boli....

Aca

pre 9 godina

Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“
U prevodu, ako mi dobijemo seriju sve je posteno, ako dobije Zvezda nije posteno, sta drugo nego da se covek nasmeje.

maki

pre 9 godina

U nba skupljas lopte i budes manji od makovog zrna, a ovde zavodis red i bijes srpskw igrace. Iz Bara si, a izabers da igras za Srbiju. Mislite o tome.

Micko

pre 9 godina

Očekivani komentar, da je sudjenje bilo normalno bilo bi 30 razlike za Zvezdu. Ovako Dule u svom stilu traži krivca i alibi za poraz...

delija iz pg

pre 9 godina

Opa Dulo slusa izjave Jake Blazica! Bolje bi ti bilo da spremis odbranu jer ti je busna ko moje babe stari heklani stolnjak!
Evroligaska odbrana !
Vujošević sjutra vece bježi sa ekipom!

Batko

pre 9 godina

Čestitke rukometnom klubu iz Stjepana Supanca na pobedi, ovakva predstava je nevidjena u istoriji košarke, svaki faul na granici namernog.
(Sremac, 18. april 2015 23:47)

Boli, a ?!

macak

pre 9 godina

Aman covece vise!!! Odgledaj utakmicu na tenane, pa vracaj sve sporne momente... reakcije igraca na dosudjene faulove, aute... Ubijas vise u zdrav mozak!!!

Ivan

pre 9 godina

Batice dragi, ako sudjenje bude makar i na p od postenog vi u najavi gubite 30 razlike. Naravno - nece biti.. tako da opusteno, racunamo na jedno +10ak kao i veceras.. dovoljno ce biti.

da vinchi*

pre 9 godina

Ponosan sam sto imamo Radonjica. Pogledajte njegovu izjavu nakon poraza od pre dva dana. Sigurno da mu fali jos iskustva u trenerskom poslu, ali je zato pravi primer kako jedan trener treba da se ponasa

Điđa

pre 9 godina

Што рече један момам са овог сајта "Извин'те,нисмо знали да сте институција"

rile Nis

pre 9 godina

Uz svo postovanje...kakvi ste vi bili u drugim mecu? Zasto svaku pobedu velicas a poraz ne priznajes....? Zato si-ste mali sa tendecojom da budete jos manji...

realan

pre 9 godina

hehehe....ovaj covek na zna kako da ponosno izgubi....uvek je neko drugi kriv i teorija zavere ga sprecava da sa Partizanom osvoji NBA :) :) :) :) :)

Milan

pre 9 godina

Smatram sebe vatrenim navijcem Partizana i naravno da me boli potsz od Zvezde.Ali vise mi se zgadilo ponasanje Vujosevica,tacnije njegovi komentari o sudjenju.Bolje bi bilo da sprema ekipu za sledeci mec sa Zvezdom.Vujosevicu gledaj u svoje dvoriste,ne pravi se ekipa na dva mesecs pred kraj sezone.Ne kazem da je uprava Zvrxde bliza vlasti,ali utakmica se dobija na terenu,srcem.A ne kukanjem i praznom pricom.Postujem te sta si uradio za Partizan u zadnjih 15 godina,ali vreme je da odes.Vreme je da neko mladji preuzme mesto trenera,recimo Pera Bozic,Vlad Jovanovic,Dzigic....

pegone

pre 9 godina

Grobar sam ali priznajem da CZ zasluzuje prsten zbog igara i pobjednicke serije.Zao mi je sto smo izgubili u podgorici pa sad moramo da ostanemo bez jednog predstavika u EL :-(

iggy speed sweden

pre 9 godina

Na zalost cig@ni su bolji od nas i to je to. Nakon tolikih godina doslo je vrijeme da budemo i mi (nadam se ne za dugo) budemo broj dva. To je sport a ne pitanje zivota ili smrti. Spustite strasti i uzivajte u zivotu. poz za grobare i cigane.

Olja

pre 9 godina

Da da naravno..tvojih priča nikad dosta. Kad pobedjujes nema zamerki. Patetično i jadno. Bilo bi za sve bolje da radiš svoj posao. I prihvati poraz bar jednom dostojanstveno.

RealDeal

pre 9 godina

Zaslužena pobeda Zvezde. Gruba odbrana, a Partizan je dao nikad više poena, 85. I izgubio 10 razlike.DV traži domaćinsko, a ne pošteno suđenje.

kide

pre 9 godina

budi bre covek nekad.priznaj poraz.sto niste dobili buducnost pa da lepo zajedno predstavljate Srbiju u evropi. zasto za sve moraju da postoje izgovori ? udario ga u nogu.. kako da ne. radi svoj posao i batali vise prosipanje mudrosti..upropasticete svi zajedno i ovo malo kosarke sto imamo....

Olja

pre 9 godina

Da da naravno..tvojih priča nikad dosta. Kad pobedjujes nema zamerki. Patetično i jadno. Bilo bi za sve bolje da radiš svoj posao. I prihvati poraz bar jednom dostojanstveno.

Ivan

pre 9 godina

Pa posle ove izjave ko moze da kaze da ce danas biti regularna utakmica. Ili ce da sude da oni pobede ili s utakmica nece ne zavrsiti pa ko prezivi, ocigledno da se ide nas to.

sivilo

pre 9 godina

a to sro je milutinov gledao marjanovica a ne loptu i drzao ga citav mec to nije nista, samo da su to sudili vi bi otisli u ponor ili u jednom trenutku trojica igraca guraju marjanovica iza kosa opet nista. Grobari budite bar jednom realni ne krivite druge

Mare

pre 9 godina

Da za nogu, samo je pitanje koja je noga u pitanju, mozda srednja! Samo mi nije jasno kako moze takve gluposti pricati kada kamera sve snimi, a hoce da neko poveruje u njegove price!

nesa

pre 9 godina

gospodine vujosevicu pogledajte snimak meca u tri navrata igraci partizana udaraju dzenkinsa i to bez lopte ima na jutjubu snimci pogledajte pa onda komentarisite.sve u svemu zvezda zasluzeno dobila!

Zmbinf

pre 9 godina

Imali veci broj slobodnih bacanja, a sudije navlace za zvezdu. Trebalo je da bude i neko iskljucenje za vas, da je pravde, ali je nema. A ovo sa Pavlovicem je lose protumaceno, hteo je da pomazi Lazica. I Muric je hteo da pomazi Djenku. Ne pravdam Blazica, ali je njegov potez bio slucajan, ča razliku od Pavlovicevog.

neutralan

pre 9 godina

Nikad mi neće biti jasno to da sudije mofu fa utiču obako ili onako na tok za jedne ili druge.

Danas je tehnologija relativno jeftina. Kamera na svakog igrača. Dvojica sudija iza monitora. Sumnjiva situacija, SVI gledaju na dvoranskom monitoru.I nema spornih situacija. Kao u NBA!

alexaczv

pre 9 godina

zar je tesko reci:
cestitam zvezdi na zasluzenoj pobedi. nadam se da cemo ispraviti greske u sledecoj utakmici i pokusati da preokrenemo rezultat u seriji u nasu korist.
ako i ne uspemo, moramo se potruditi da stabilizujemo klub, na vreme okupimo igracki kadar i pokusamo sledece sezone da napravimo makar korak vise.
da sam trener vaseg kluba, ovo bi izjavio, i pruzio ruku realno boljem timu i klubu ove sezone

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec
(Vuk, 18. april 2015 23:58)

Kako ne može majstote!! Pa ti si izgleda zanpravio utakmice koje ste bili oko 50 ubačenih,a večeras 85 ?!? Ovo je ddobri iznad prosjeka..

veerghoen

pre 9 godina

Како вучење за ногу Дуле, Павловић је ударио Лазића песницом у међуножје на очиглед целе хале и свих нас поред малих екрана. Пази, каже Павловић вукао Лазића. Не пријатељу, ударио га је намерно.

batkovolidagaduva

pre 9 godina

U centar Vujosevicu. Od prvog faula Dangubica,inace osvedocenog grobara,moglo je da se nasluti koliko ce fuzionisani klub prljavo igrati...

Vladimir

pre 9 godina

Ne razumem navijače iz Železnika zašto se toliko "pale" na Duletove izjave!? Šta nije istina u njegovoj besedi?

Da li su igrači FMP-a igrali prljavo? Pa ... jesu.
Da li su Lazić i Blažić provocirali Pavlovića? Pa ... jesu. Naravno, to ne opravdava njegov seljački potez ... ali ga razumem. Ja bi Laziću zviznuo šamarčinu pred svih 7000 ljudi.
Da li su sudije propustile da odsviraju 3 namerne lične greške za FMP u poslednjoj četvrtini ... i to kada se utakmica lomila? Pa ... jesu.

Dakle, sve što Dule kaže je istina. A vama ... ko je kriv što vas istina boli. Bolje pohitajte na Karaburmu da potražite svoju nestalu upravu ... i koga sve već. Ne znam ni kako će ti ljudi sada kući. Poslednji autobus za Železnik je odavno otišao.

objektivan

pre 9 godina

Vise puta nije dosudenja nesportska igracima zvezde, mucki udaraju po rukama pri konra napadima. To ste svi videli, mozete da pricate sta hocete.

Slavko-RS

pre 9 godina

Tako je Dule,mi Grobari vidimo sta se radi..Taj Ilija Bjelosevic je prekinuo kup zbog pp aparata,i dosudio da se igra u seriji 5-3.Svima nam je jasno

aca

pre 9 godina

preteruje Dule, Zvezda je bila bolja. A i ovaj Radonjic lupeta kaze najbolja utakmica ove godine, svasta. Zvezda je dobila zbog duze klupe, svesno zrtvuju neke igrace i biju za medalju izem ti tu kosarku.

Viktor

pre 9 godina

Mlaka reakcija publike i klupe na brutalnu kradju na parketu,bolje nismo ni zasluzili,oni dobili odresene ruke da udaraju,vuku i provociraju a mi nasedamo i blejimo kao ovce,sad je kasno da kukamo,pamet u glavu pa istom merom,ima jos da se igra...

Zivi bili pa videli

pre 9 godina

Belosevic i Radovic UNAKAZILI Partizan,plan B sproveden u delo,brejk vracen,sutra sudjenje u normali a za potrebe eventualne pete plan C u razradi...by Legenda

Marsal

pre 9 godina

Radonjic je sveso isao na provociranje Pavlovica (kao i Lazic naraavno) i to znate. Zato ne trabunjajte o Pavlovicu jer nemate prava za to. Covek je spreman da da 100% za klub, takvih vi nemate. Vasi dodju i odu (ili ih vi oterate kao velikog Moku!)

CB

pre 9 godina

Bili ste bolji i zasluženo pobedili i vi i mi smo bili izuzetno grubi...ali su vasi igraci bili raspoloženiji...mislim da nasu ligu treba da sude stranci...npr švajcarci...ja takođe opravdavam Pavlovićev postupak jer je bio isprovociran ali nije trebao tako da reaguje iskreno bih i ja tako reagovao

aleksandar

pre 9 godina

pavlovic nebi udario lazica da mu ovaj nije nesto opsovao,ali to ga ne opravdava,to nek resi van terena,ostetio je tim veceras.bolji su za pleja,ubacili su sve veceras,al kad su bolji,prilagodimo se,igrajmo da sve prsti,jer nas ime kluba na to obavezuje.Boze pravde.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Panteri ima Dr. Dule da vam objasni neke stvari,jer zna se ko sve ove godine traktor vozi,a ko kapiju otvara!

branko

pre 9 godina

Vujosevic je cestitao zvezdi pobedu,rekao je da je zasluzeno pobedila.e sad zasluzeno u situaciji u kojoj se nasla.nevidim sto se romi uzbudjuju zbog izjave.znaci sudije su im naklonjene dobijaju utakmicu,posteno sudjenje mi dobijamo.e jedino mi je zao sto nemamo snage i kvaliteta da ih odbijemo i sa takmim sudjenjem.suma sumare zvezda je zasluzeno dobila

Vuk

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec

Milos

pre 9 godina

Gledao sam konferenciju nakon utakmice i mogu reci samo jedno.
Ovaj covek nema ni stida ni srama niti zna gde su granice, nekada treba sportski priznati da je neko bolji. On cak pravda postupak Pavlovica, sve sto bih vise rekao bilo bi suvisno.

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Jedino je posteno suđenje kada vam sude 7 faulova za poluvreme i celu utakmicu ne bude bonus bacanja, a tučete i udarate na sve strane...
Ti si kao ovaj tvoj klub, bruka i sramota...

batkovolidagaduva

pre 9 godina

U centar Vujosevicu. Od prvog faula Dangubica,inace osvedocenog grobara,moglo je da se nasluti koliko ce fuzionisani klub prljavo igrati...

gale NBG

pre 9 godina

Kakav NE korektan covek. U prosloj utakmici kada su pobedili velicao je Zvezdu...Bio je nekada odlican trener ali je sada od toga ostala samo moralna nakaza.Dule bruka casne grobare

Zivi bili pa videli

pre 9 godina

Belosevic i Radovic UNAKAZILI Partizan,plan B sproveden u delo,brejk vracen,sutra sudjenje u normali a za potrebe eventualne pete plan C u razradi...by Legenda

Slavko-RS

pre 9 godina

Tako je Dule,mi Grobari vidimo sta se radi..Taj Ilija Bjelosevic je prekinuo kup zbog pp aparata,i dosudio da se igra u seriji 5-3.Svima nam je jasno

Viktor

pre 9 godina

Mlaka reakcija publike i klupe na brutalnu kradju na parketu,bolje nismo ni zasluzili,oni dobili odresene ruke da udaraju,vuku i provociraju a mi nasedamo i blejimo kao ovce,sad je kasno da kukamo,pamet u glavu pa istom merom,ima jos da se igra...

Vladimir

pre 9 godina

Ne razumem navijače iz Železnika zašto se toliko "pale" na Duletove izjave!? Šta nije istina u njegovoj besedi?

Da li su igrači FMP-a igrali prljavo? Pa ... jesu.
Da li su Lazić i Blažić provocirali Pavlovića? Pa ... jesu. Naravno, to ne opravdava njegov seljački potez ... ali ga razumem. Ja bi Laziću zviznuo šamarčinu pred svih 7000 ljudi.
Da li su sudije propustile da odsviraju 3 namerne lične greške za FMP u poslednjoj četvrtini ... i to kada se utakmica lomila? Pa ... jesu.

Dakle, sve što Dule kaže je istina. A vama ... ko je kriv što vas istina boli. Bolje pohitajte na Karaburmu da potražite svoju nestalu upravu ... i koga sve već. Ne znam ni kako će ti ljudi sada kući. Poslednji autobus za Železnik je odavno otišao.

šaka lekova

pre 9 godina

Na pitanje da li veruje da njegov tim može da dođe do izjednačenja u seriji, Vujošević je rekao:
„Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Želim da mi je Dulov mozak bar na jedan dan, da bi mi taj dan prošao u veselju.uzmi

objektivan

pre 9 godina

Vise puta nije dosudenja nesportska igracima zvezde, mucki udaraju po rukama pri konra napadima. To ste svi videli, mozete da pricate sta hocete.

Marsal

pre 9 godina

Radonjic je sveso isao na provociranje Pavlovica (kao i Lazic naraavno) i to znate. Zato ne trabunjajte o Pavlovicu jer nemate prava za to. Covek je spreman da da 100% za klub, takvih vi nemate. Vasi dodju i odu (ili ih vi oterate kao velikog Moku!)

bojaaan

pre 9 godina

Na pitanje da li veruje da njegov tim može da dođe do izjednačenja u seriji, Vujošević je rekao:
„Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Hahahhaha pa ovom coveku ne moze ni Hegel pomoci..

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Panteri ima Dr. Dule da vam objasni neke stvari,jer zna se ko sve ove godine traktor vozi,a ko kapiju otvara!

dipl.

pre 9 godina

Procitah ovu izjavu posle Radonjiceve i ostadoh u cudu... Kao da su bili na dva razlicita kontinenta, jedan vodio kosarkasku, a drugi ragbi ekipu.

branko

pre 9 godina

Vujosevic je cestitao zvezdi pobedu,rekao je da je zasluzeno pobedila.e sad zasluzeno u situaciji u kojoj se nasla.nevidim sto se romi uzbudjuju zbog izjave.znaci sudije su im naklonjene dobijaju utakmicu,posteno sudjenje mi dobijamo.e jedino mi je zao sto nemamo snage i kvaliteta da ih odbijemo i sa takmim sudjenjem.suma sumare zvezda je zasluzeno dobila

CB

pre 9 godina

Bili ste bolji i zasluženo pobedili i vi i mi smo bili izuzetno grubi...ali su vasi igraci bili raspoloženiji...mislim da nasu ligu treba da sude stranci...npr švajcarci...ja takođe opravdavam Pavlovićev postupak jer je bio isprovociran ali nije trebao tako da reaguje iskreno bih i ja tako reagovao

aleksandar

pre 9 godina

pavlovic nebi udario lazica da mu ovaj nije nesto opsovao,ali to ga ne opravdava,to nek resi van terena,ostetio je tim veceras.bolji su za pleja,ubacili su sve veceras,al kad su bolji,prilagodimo se,igrajmo da sve prsti,jer nas ime kluba na to obavezuje.Boze pravde.

Batko

pre 9 godina

U centar Vujosevicu. Od prvog faula Dangubica,inace osvedocenog grobara,moglo je da se nasluti koliko ce fuzionisani klub prljavo igrati...
(batkovolidagaduva, 19. april 2015 00:26)

Kralju ! Dugo ti je trebalo da smisliš "nick" ? Znam...boli....

kritičar

pre 9 godina

Tako je, Dule, posebno su "grubi" bili Kalina i Djenka! A Pavlović je vredan, kulturan i obrazovan omladinac, koji voli pecanje i boks?

Batko

pre 9 godina

Čestitke rukometnom klubu iz Stjepana Supanca na pobedi, ovakva predstava je nevidjena u istoriji košarke, svaki faul na granici namernog.
(Sremac, 18. april 2015 23:47)

Boli, a ?!

Kum

pre 9 godina

Vise puta nije dosudenja nesportska igracima zvezde, mucki udaraju po rukama pri konra napadima. To ste svi videli, mozete da pricate sta hocete.
(objektivan, 19. april 2015 00:08)

Identicne stvari rade i igraci KKP, cak i mnogo gore (Pavlovic i Muric), licemercino.

baki

pre 9 godina

ko se razume u kosarku video je da je zvezda takticki dobila partizan. pre svega razbijanjem zone na sta vujosevic nije umeo da odgovori. a onda i cvrstom igrom sa mnogo faulova na sta vujosevic realno i nema odgovor jer nema rotaciju. ali na zalost nema ko da mu postavi to pitanje. vrhunac nasih sportskih novinara je "sa koliko procenata je uticao sudijski kriterijum n
a rezultat". sramota!
vujosevicu odlazi! radonjic ti odrzao cas.

krajisnik

pre 9 godina

novinari imaju strah da ga pitaju za pavlovicev udarac,vec pocinju pitanje konstatacijom da je pavlovic isprovociran?Cime ga je Lazic isprovocirao?Odbranom?Kakav pritisak na sudije od strane duloa+ pretnje

maki

pre 9 godina

U nba skupljas lopte i budes manji od makovog zrna, a ovde zavodis red i bijes srpskw igrace. Iz Bara si, a izabers da igras za Srbiju. Mislite o tome.

pegone

pre 9 godina

Grobar sam ali priznajem da CZ zasluzuje prsten zbog igara i pobjednicke serije.Zao mi je sto smo izgubili u podgorici pa sad moramo da ostanemo bez jednog predstavika u EL :-(

Micko

pre 9 godina

Očekivani komentar, da je sudjenje bilo normalno bilo bi 30 razlike za Zvezdu. Ovako Dule u svom stilu traži krivca i alibi za poraz...

Milan

pre 9 godina

Smatram sebe vatrenim navijcem Partizana i naravno da me boli potsz od Zvezde.Ali vise mi se zgadilo ponasanje Vujosevica,tacnije njegovi komentari o sudjenju.Bolje bi bilo da sprema ekipu za sledeci mec sa Zvezdom.Vujosevicu gledaj u svoje dvoriste,ne pravi se ekipa na dva mesecs pred kraj sezone.Ne kazem da je uprava Zvrxde bliza vlasti,ali utakmica se dobija na terenu,srcem.A ne kukanjem i praznom pricom.Postujem te sta si uradio za Partizan u zadnjih 15 godina,ali vreme je da odes.Vreme je da neko mladji preuzme mesto trenera,recimo Pera Bozic,Vlad Jovanovic,Dzigic....

Olja

pre 9 godina

Da da naravno..tvojih priča nikad dosta. Kad pobedjujes nema zamerki. Patetično i jadno. Bilo bi za sve bolje da radiš svoj posao. I prihvati poraz bar jednom dostojanstveno.

Aleksa

pre 9 godina

A pesnica Pavlovića Laziću u stomak?
A guranje Kalinića od strane Pavlovića?
On je veliki igrač i treba da bude uzor mlađima, a ponaša se kao frustrirani mali igrač u porazu. Sramota.

delija iz pg

pre 9 godina

Opa Dulo slusa izjave Jake Blazica! Bolje bi ti bilo da spremis odbranu jer ti je busna ko moje babe stari heklani stolnjak!
Evroligaska odbrana !
Vujošević sjutra vece bježi sa ekipom!

Dragan Tril Ole O le

pre 9 godina

O čemu ovaj priča?
Pa na ulaz ide Milosavljević 10 puta silom, i svira mu se 9 faulova...a bar 3-4 nisu bili.
Grčko-rimski stil košarke.

neutralan

pre 9 godina

Nikad mi neće biti jasno to da sudije mofu fa utiču obako ili onako na tok za jedne ili druge.

Danas je tehnologija relativno jeftina. Kamera na svakog igrača. Dvojica sudija iza monitora. Sumnjiva situacija, SVI gledaju na dvoranskom monitoru.I nema spornih situacija. Kao u NBA!

da vinchi*

pre 9 godina

Ponosan sam sto imamo Radonjica. Pogledajte njegovu izjavu nakon poraza od pre dva dana. Sigurno da mu fali jos iskustva u trenerskom poslu, ali je zato pravi primer kako jedan trener treba da se ponasa

Morpheus

pre 9 godina

- „Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“.

Drugim rečima: "Ako pobedimo, bilo je pošteno. Ako izgubimo, nije."

aca

pre 9 godina

preteruje Dule, Zvezda je bila bolja. A i ovaj Radonjic lupeta kaze najbolja utakmica ove godine, svasta. Zvezda je dobila zbog duze klupe, svesno zrtvuju neke igrace i biju za medalju izem ti tu kosarku.

Mare

pre 9 godina

Da za nogu, samo je pitanje koja je noga u pitanju, mozda srednja! Samo mi nije jasno kako moze takve gluposti pricati kada kamera sve snimi, a hoce da neko poveruje u njegove price!

nesa

pre 9 godina

gospodine vujosevicu pogledajte snimak meca u tri navrata igraci partizana udaraju dzenkinsa i to bez lopte ima na jutjubu snimci pogledajte pa onda komentarisite.sve u svemu zvezda zasluzeno dobila!

RealDeal

pre 9 godina

Zaslužena pobeda Zvezde. Gruba odbrana, a Partizan je dao nikad više poena, 85. I izgubio 10 razlike.DV traži domaćinsko, a ne pošteno suđenje.

kide

pre 9 godina

budi bre covek nekad.priznaj poraz.sto niste dobili buducnost pa da lepo zajedno predstavljate Srbiju u evropi. zasto za sve moraju da postoje izgovori ? udario ga u nogu.. kako da ne. radi svoj posao i batali vise prosipanje mudrosti..upropasticete svi zajedno i ovo malo kosarke sto imamo....

Aca

pre 9 godina

Ako bude suđenje kao sada, teško, ako bude pošteno, verujem da može“
U prevodu, ako mi dobijemo seriju sve je posteno, ako dobije Zvezda nije posteno, sta drugo nego da se covek nasmeje.

Fatboy

pre 9 godina

Dule, stvarno nisi u pravu! Šta će ti ta priča,stvarno? Pa primili smo 95 poena, čoveče, a ti pričaš o suđenju? Pa nisu nas sudije uoropastile već Kalinić i Dženkins...čestitam Zvezdi Telekom na APSOLUTNO zasluženoj pobedi!

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec
(Vuk, 18. april 2015 23:58)

Kako ne može majstote!! Pa ti si izgleda zanpravio utakmice koje ste bili oko 50 ubačenih,a večeras 85 ?!? Ovo je ddobri iznad prosjeka..

Zmbinf

pre 9 godina

Imali veci broj slobodnih bacanja, a sudije navlace za zvezdu. Trebalo je da bude i neko iskljucenje za vas, da je pravde, ali je nema. A ovo sa Pavlovicem je lose protumaceno, hteo je da pomazi Lazica. I Muric je hteo da pomazi Djenku. Ne pravdam Blazica, ali je njegov potez bio slucajan, ča razliku od Pavlovicevog.

veerghoen

pre 9 godina

Како вучење за ногу Дуле, Павловић је ударио Лазића песницом у међуножје на очиглед целе хале и свих нас поред малих екрана. Пази, каже Павловић вукао Лазића. Не пријатељу, ударио га је намерно.

iggy speed sweden

pre 9 godina

Na zalost cig@ni su bolji od nas i to je to. Nakon tolikih godina doslo je vrijeme da budemo i mi (nadam se ne za dugo) budemo broj dva. To je sport a ne pitanje zivota ili smrti. Spustite strasti i uzivajte u zivotu. poz za grobare i cigane.

Ivan

pre 9 godina

Pa posle ove izjave ko moze da kaze da ce danas biti regularna utakmica. Ili ce da sude da oni pobede ili s utakmica nece ne zavrsiti pa ko prezivi, ocigledno da se ide nas to.

Ivan

pre 9 godina

Batice dragi, ako sudjenje bude makar i na p od postenog vi u najavi gubite 30 razlike. Naravno - nece biti.. tako da opusteno, racunamo na jedno +10ak kao i veceras.. dovoljno ce biti.

macak

pre 9 godina

Aman covece vise!!! Odgledaj utakmicu na tenane, pa vracaj sve sporne momente... reakcije igraca na dosudjene faulove, aute... Ubijas vise u zdrav mozak!!!

rile Nis

pre 9 godina

Uz svo postovanje...kakvi ste vi bili u drugim mecu? Zasto svaku pobedu velicas a poraz ne priznajes....? Zato si-ste mali sa tendecojom da budete jos manji...

Olja

pre 9 godina

Da da naravno..tvojih priča nikad dosta. Kad pobedjujes nema zamerki. Patetično i jadno. Bilo bi za sve bolje da radiš svoj posao. I prihvati poraz bar jednom dostojanstveno.

realan

pre 9 godina

hehehe....ovaj covek na zna kako da ponosno izgubi....uvek je neko drugi kriv i teorija zavere ga sprecava da sa Partizanom osvoji NBA :) :) :) :) :)

alexaczv

pre 9 godina

zar je tesko reci:
cestitam zvezdi na zasluzenoj pobedi. nadam se da cemo ispraviti greske u sledecoj utakmici i pokusati da preokrenemo rezultat u seriji u nasu korist.
ako i ne uspemo, moramo se potruditi da stabilizujemo klub, na vreme okupimo igracki kadar i pokusamo sledece sezone da napravimo makar korak vise.
da sam trener vaseg kluba, ovo bi izjavio, i pruzio ruku realno boljem timu i klubu ove sezone

Điđa

pre 9 godina

Што рече један момам са овог сајта "Извин'те,нисмо знали да сте институција"

sivilo

pre 9 godina

a to sro je milutinov gledao marjanovica a ne loptu i drzao ga citav mec to nije nista, samo da su to sudili vi bi otisli u ponor ili u jednom trenutku trojica igraca guraju marjanovica iza kosa opet nista. Grobari budite bar jednom realni ne krivite druge