Košarka 213

Subota, 18.04.2015.

12:10

"Večiti" za EL: Ko će do prednosti?

Košarkaši Partizana NIS dočekuju Crvenu zvezdu Telekom u Pioniru u 21 sat u trećem meču polufinalne serije plej ofa ABA lige.

"Veèiti" za EL: Ko æe do prednosti? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

+41

pre 9 godina

Veceras ocekujte da div bude nemilosrdan.
Bobi,turn kill mode on!
(pera kojot super genije, 18. april 2015 13:24)

Pa to ti je za Milutinova " easy level "

translucent

pre 9 godina

Bobi je u prvoj utakmici igrao 19 minuta i imao je 4 poena i 9 skoka.
Zanima me postoji li neka analiza grljenja i u tom mecu ili se to radi samo kad CzT izgubi?
Oni "faulovi" Milutinova u drugoj utakmici u 90% slucajeva mogu biti svirani kao obostrani, posto je lakat Marjanovica redovno na vratu Milutinova.

Kum

pre 9 godina

Ovi sto kace video kako Milutinov drzi Bobija neka se zapitaju zasto se Bobi ne buni kod 'faulova' :)
(Felaini, 18. april 2015 15:51)

Kako se covek ne buni, kad je par puta rekao sudijama?? To sto je on dobar decko, i ne pravi pozoriste na koje si do sada navikao, ne znaci da je to ok.

komarac u sorcu

pre 9 godina

Zvezda naravno, ako Bobi proradi a verujem da hoce i sam je to najavio onda partizan nema sta da trazi u ovom mecu. Dobiti dva puta za redom jednu veliku Zvezdu sa dobrim partijama ove sezone je tesko izvodljivo, prakticno nemoguce.

Востани Сербие!

pre 9 godina

Данас је велики дан за Звезду, ћирилицу, за Србију, за Новака Ђоковића!!!
Неће 10% присташа клуба чије су легенде репрезентативци НДХ правити трубадурске пирове у срцу Србије!!!

SkLeRoZa

pre 9 godina

Ma ako nas Tumbasi dobiju 3 puta u 5 dana,treba im samo stisnuti ruku i cestitati...onda je svaka prica o EL nebulozna!!! Kad imas neznalicu i kukavicu od trenera koji moli boga da pobedi bar jednu utakmicu i obezbedi majstoricu,tako cemo i da prolazimo...

Востани Сербие!

pre 9 godina

Данас је велики дан за Звезду, ћирилицу, за Србију, за Новака Ђоковића!!!
Неће 10% присташа клуба чије су легенде репрезентативци НДХ правити трубадурске пирове у срцу Србије!!!

zufer avdija

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=982092#k16049979
koju ti fmp-ovu znaš da je izvorna narodna?možda neku kebinu ,valjda imao sam ali više nemam...

Sasa

pre 9 godina

Svi znamo da je nemoguće da Partizan dobije 3 zaredom, Zvezda će uzvratiti brejk, to je normalno u sportu, daj jednom da budemo srbi, pozzz za stariju gardu grobara 77 koji znaju kako se nekada živelo za derbi, ovo više nije to to, sve je u parama i politici, kad sam bio mlađi sa 20 godina sam išao pešaka 80 kilometara do Beograda da bi gledao Zvezda-Barselona, sad kao neke nove vođe bojkotuju ABA ligu, neki novi klinci koji ne znaju šta je to biti pravi navijač, bilo nekad lepo biti i navijač Zvezde i Partizana...

marko_bgd

pre 9 godina

zvezda prvi put posle 15 godina ima jaci tim od partizana...poslednje 3 sezone je bila konkurentna,ali je partizan bio jaci...iako ne volim njegovo ponasanje,vujosevic ume da motivise igrace za ovakve meceve...dok mi u zvezdi nemamo takvog coveka...radonjic?pfff

darko delija

pre 9 godina

Hocemo pravu zvezdu koja ce se nositi ravnopravno sa kkp a ne ovog mutanta koji nambruka ime cz!!!zivela cz mali kalemegdan a ne ova cz iz zeleznika!!!

sampion evrope 92

pre 9 godina

hahahaha,cigani su se mnogo uplasili,vracaju snimke,gledaju detalje,hvataju se za slamku... jasno mi je,panika je strasna stvar...a videcete u ove dve utakmice da se ne plasite uzalud,oseticete pakao u ove dve utakmice!

KK Jedini Prvak Srbije

pre 9 godina

@(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 18. april 2015 13:52)


Ma meni nista milije kada vas stubove Srpstva za koje navija 99,9% nacije i koji ste izmislili kosarku evo vec dve decenije ugnjetava mali klub iz Zagreba koji je ustvari jos manja Igokea iz Aleksandrovca:)...Nego reci ti meni rodjace zato vec 8 godina cutis o toj "istini" nego si je se setio tek kada si poceo da navijas za FMP? Evo ziv nisam da cujem o toj zabludi.

druzina limenog prstena

pre 9 godina

ako fmp zašto.se toliko radujete pobedama i penite kad izgubite?
(qq, 18. april 2015 14:36)

zato što mi navijamo za Partizan i svaki poraz ili pobedu doživljavamo emotivno bez obzira igrali protiv Fmp ,Borca ili Reala...al dobro,vi to ne shvatate kad već navijate za privatan klub samo da bi osetili pobedu protiv Partizana

Srce ne laze

pre 9 godina

Moja Crvena Zvezda je iz Opstine Stari Grad, ul. Mali Kalemegdan br.2, ovo je neko privatno udruzenje sa Cukarice koje se lazno predstavlja!

Bice loma u Pioniru

pre 9 godina

Covek kad cita komentare i ocene tih komentara bi pomislio da su grobari vecina u drzavi a ustvari su samo veca paljevina....nisu ni svesni da ce veceras biti muk evo zapamtite moj komentar pa mi se javite MUK 66:90 (boki, 18. april 2015 14:48)

Da ti se javim odma posto posle necu imati vremena mora da se proslavi pobeda valjano - limenke nema sta da traze u Partizanovom Pioniru.....

svi ce uvek cuti......

pre 9 godina

kao navijac KKP,smatram da ce biti jako tesko pobediti veceeras!!Pored prve petorke Zvezda ima 5 igraca u rotaciji,dok KKP ima samo dva:Tepica i Murica! Za ove dve utakmice,naboj kod grobara je velik,kao one dve utakmice kad smo igrali sa Makabijem za odlazak na F4 u Parizu,jer znamo sta sve donosi igranje u EL!! Znam da bi veceras i sutra Arena bila krcata,kao i prosle godina sa cedevitom,utakmicom koju cu pamtiti po jednom od najboljih navijanja i nesrecnoj trojci smita

grobarcina

pre 9 godina

Nerazumem ove zvezdase nikako, kao prošlu utakmicu su igrali očajno, suđenje očajno,uvereni su da su toliko moćni itd da ne nabrajam po mom mišljenju prošlu utakmicu zvezda je igrala onoliko koliko joj je partizan dozvolio tako reći bili su uništeni.Mislite da ste toliko bolji od partizana???Ne može ljudi moji nekakav radonjić protiv doktora duleta igrati i da ga još dobije 3 puta hahahahaha..... sve u svemu videćete večeras da niste toliko fantastični!

Nemanja44

pre 9 godina

Crvena Zvezda je donela košarku u Beograd kad vi niste znali šta je to, organizovale su se džez i bluz žurke, dok ste vi bili nepoželjni na takva emancipovana dešavanja, čak ste puškama pokušavali da zaustavite tu aristokratiju Beograda, do raspada SFRJ Zvezda je imala mnogo više titula i pobeda od Partizana, političkim putem uzimaju joj igrače i urušavaju je na sve moguće načine, ovo je ekranizovo i od starijih igrača Partizana i molim da mi se objavi ovaj decidan podatak, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras za sve one kojima kuca srce u crveno beloj boji, da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre...
(Sasa, 18. april 2015 13:51)
00
Mnogo gledas filmove,konkretno Viliam Volas(Hrabro srce)-uzivaj macko,gledaj nocas i pati...

Hvala

pre 9 godina

Ja sam neutralan, ali zarad ozdravljenja srpske košarke nek pobedi Zvezda! Dosta je bilo favorizovanja partizanskih igrača u reprezentaciji već 25 godina to traje. Pogledajte objektivno, koliko je bivših ili aktuelnih igrača partizana igralo u reprezentaciji, a koliko zvezdinih? To nije slučajno i tome mora da se stane na put pa više nećemo gubiti finala sa 50 razlike.

djuka8

pre 9 godina

sramotno sudjenje za partizan,i sa losom partijom zvezde vi ste dobili 2 razlike.samo da se posteno sudi i nema dileme ko je bolji.kako vas nije sramota posle onakve igre prema bobiju,ubiste ga a sudije cute....e srbijo

druzina limenog prstena

pre 9 godina

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete 
(druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14) 

Laktasi ili Zagreb,dodje ti na isto...covek se malo zbunio,ne zameri mu,jer sa toliko gradova imate veze,samo s Beogradom najmanje...niti ste tu osnovani,niti je iz Bg-a klub s kojim ste fuzionisani...Beograd vam samo nekako dodje kao mesto privremenog boravka,a vas klub kao zagrebacko-laktaski imigrant! 
Pozdrav
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 18. april 2015 13:52)


šta ti dečko pričaš....lečenje kompleksa pod hitno...

17 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 9 godina

Realno 3:2 za Zvezdu,ali,ako neko može da sruši tu realnost to je Partizan! Decenijama unazad imamo x primera za tako nešto,a posebno poslednje dve godine gde je Zvezda imala jači tim od Partizana bila favorit i opet ništa nije uradila.Ovaj vikend će pokazati da li oni mogu da dobiju konačno neku utakmicu kada su pod pritiskom. Mišljenja sam da ukoliko Partizan večeras dobije Zvezda se za 22h neće moći fizički,a posebno psihički oporaviti od poraza tako da u nedelju nemaju šta da traže.Večeras je ključna utakmica!

HQ

pre 9 godina

kompletna centarska linija Reala, Makabija i ostalih ekipa ne mogu da cuvaju Bobija ali Milutinov sam moze hahaha.. pritom da ne napravi 2, 3 licne greske.. SMESNO!

Kosmodisk

pre 9 godina

KK Fransiza i njihova navijacka grupa Alibi Sever u jos jednoj epizodi serijala "Sve bi bilo nase da nas nisu pokrali",nastavak sapunice mozete pratiti u kasnim vecernjim satima,spremite maramice bice suza i potresnih scena,smrc....

DedaMiloje

pre 9 godina

Realno gledano čitajući komentare, moje mišljenje ja da su simpatizeri Partizana debelo podcenili Zvezdu, što objektivno nama ide u korist.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini(muamua, 18. april 2015 12:56)Ti imas 100eura?! xaxaxaxa 
(petarczv, 18. april 2015 13:20) 
Ono kada ti odgovara lik iz skolske klupe i pritom pazi da ga uciteljica ne uhvati,NEPROCENJIVO
(nevidljivi panter, 18. april 2015 14:04)

Decko subota je i danas nema skole!
Prvo nauci dane u sedmici i koji od njih je radni a koji neradni,pa onda pokusavaj da budes duhovit!

Zigi

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

Na koliko sati u reketu Bobi ima pravo?

Kako upokojiti vampira

pre 9 godina

Ako sam dobro razumeo Bobiki naročito smeta golicanje iznad kolena. Laktovi mu tada gube koncentraciju, promašuje i nema povređenih. Jaka je tu staloženiji, pravi!!!

Forget about it

pre 9 godina

Ajde da nakupim malo minusa.

YouTube link - KK C zvezda - KK PARTIZAN 73:64 {14.04.2015}Cela utakmica
14.30 Pavlovic leva pa desna ruka nepravilno vodjenje 16.50 Koraci Tepica 19.40 Macvan nepravilno vodjenje 20.15 Faul+kos(mozda) 1.03.39 Andric trokorak 1.22.57 Pavlovic tesko da nije faul 1.24.28 Macvan vuce ruku Marjanovicu 1.27.03 Nepravilno vodjenje 1.28.25 Koraci

YouTube link - KK C Zvezda - KK PARTIZAN 68:70 {15.04.2015}Cela utakmica

9.57 Macvan faul-drzi za ruke 18.21 Miluninov grljenje(1) 20.44 Trokorak ,pa onda jos jedan trokorak Tepica(ovo u zivotu nisam video) 27.20 Macvan faul 41.27 Muric trokorak 57.36 Milutinov grljenje(2) 58.13 Milutinov grljenje(3) 1.04.33 Tepic nepravilna odbrana 1.08.53 Milutinov grljenje(4) 1.16.16 Akojon koraci 1.17.39 Milutinov grljenje(5)dosudjeno
1.20.27 Milosavljevic faul sa ledja-guranje 1.23.25 Milutinov grljenje(6)
1.25.16 Milutinov grljenje(7) 1.26.24 Pavlovic obostrana

Voleo bih da neko analizira isto ovako za Partizan.
Mislim da izdvojeni detalji sa druge utakmice mogu da objasne neke stvari u vezi Marjanovica.

mrle

pre 9 godina

Od prvog casa zivota svog od trena kada sam ugledo dan u glavi se mojoj misao radja da zivim za PARTIZAN. Samo napred crno-belo srce kuca za vas do pobede.

hulijan_k

pre 9 godina

Jos pre druge utakmice sam reka
o da, ako Tepic pogodi trojku, Partizan dobija! I bi tako! Jes' da je dao jednu, ali vrednu. Prema tome, kljuc danasnje pobede je vrlo jasan. Tepara mora pogoditi trojku! Ako kojim slucajem pogodi dve, tucemo ih 10+ razlike. NAPRED PARTIZAN!

pedja_71

pre 9 godina

(danilo, 18. april 2015 13:10)

Danilo,
nemerljiv je tvoj poetsko-lirski doprinos komentarima, ali da apostrofiraš NAŠU kuknjavu na suđenje, u najmanju ruku je neukusno. Imam 44 godine i odgovorno tvrdim da nam NIKAD Vijošević nije čestitao kad smo vas dobili, već je UVEK aludirao ili direktno prozivao sudije.
Nastavi da nas uveseljavaš komentarima, a mojoj Zvezdi srećno večeras.

pfaih

pre 9 godina

@ (lalos, 18. april 2015 12:53)

Jaka je dobio ličnu grešku kad je povredio Milutinova, na -1 kad je Pavlović vuko Lazića,manje od minut vremena pre kraja, sudije sviraju obostranu ličnu. Da je bio običan faul makar, iako je trebala tehnička, Zvezda bi i pored slabe igre dobila meč.

boki

pre 9 godina

Covek kad cita komentare i ocene tih komentara bi pomislio da su grobari vecina u drzavi a ustvari su samo veca paljevina....nisu ni svesni da ce veceras biti muk evo zapamtite moj komentar pa mi se javite MUK 66:90

Istina

pre 9 godina

Uz objektivno sudjenje,da ne dozvole sudije da se igra ragbi nad Marjanovicem,vec da sude po pravilima,Zvezda dobija bez problema.U drugoj utakmici su imali velikg udela u pobedi partizana.Milutinov je napravio bar 10-tak nedosudjenih a ociglednih faula,Zatim Pavlovicevo drzanje Lazica,gde je morala biti namerna licna a ne obostrana,pa kucanje Cirbesa kad je poslao Pavlovica u reklame a dobio licnu,iako je Macvan njega zakacio.

nevidljivi panter

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini(muamua, 18. april 2015 12:56)Ti imas 100eura?! xaxaxaxa
(petarczv, 18. april 2015 13:20)
Ono kada ti odgovara lik iz skolske klupe i pritom pazi da ga uciteljica ne uhvati,NEPROCENJIVO

nex

pre 9 godina

Vreme je da spustimo grobarcice pred njihovim navijacima.Caooo, Adios
... RadonjIc turn the magic on tuc tu tuc tuc. Veceras je sipAnje.i naravno - Stra' u koske heeebe.
(Kosarka, 18. april 2015 13:03)

12 ili 13 godina imas?

Kum

pre 9 godina

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...
(Avangarda, 18. april 2015 13:32)

Izvoli, dokumentuj i obrazlozi. I posalji EL, i objasni im da njihove sudije nemaju pojma...

DS 1989

pre 9 godina

Moje misljenje, ako Zvezda u naredna dva meca dobije bar jedan, sto je i realno, odluka ce pasti u petoj utakmici gde ce sve ispod 10 razlike za tim Dejana Radonjica biti iznenadjenje..jednostavno ce ovogodisnje iskustvo i jake utakmice koje je Zvezda igrala doprineti tome da se na kraju slavi. Nije da sad nesto ponizavam Partizan, naravno, i da se desi suprotna situacija ne bi bilo nikakvo iznenadjenje, al opet kazem Zvezdi ce biti potrebna samo jos jedna pobeda u ova dva meca pred partizanovom publikom. Pozdrav svima i nocas Bobi ide preko 15.

Povidon

pre 9 godina

Radonjicu bude li se neko obesio o Bobija a da dva puta sudija ne svira faul ti lepo izvedi ekipu sa terena pa neka se kace jedni drugima o vrat. Vujosevic to radi da bi naterao sudije da opljackaju rivala, ti to uradi da bi dobio pravedno sudjenje. I ovo nije veciti derbi, stari pravi Partizan je mrtav vec vise od 7 godina. Ovo je mutant iz Laktasa.

Borky

pre 9 godina

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...
(Avangarda, 18. april 2015 13:32)

Pa hajde ti prebroj a onda cu ti ja prebrojati sve sta radi Macvan i Pavlovic. Pa dete drago Bobiju nikad ni jedan lakat nisu u el svirali a tri sekunde mozda 2x i to je pitanje.

strasne stvari

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право? https://www.youtube.com/watch?v=vH68Uwwaoc0(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

kmee kmeeee kmeeeee. Kad si tako objektivan pogledaj koliko nad njim nisu svirali.

Alek

pre 9 godina

Seća li se neko reakcije Lazića, Subotića, Simonovića ........... kad je Bertans sa loptom u rukama zakačio "glumca" Lazića po licu. Milutinov na prst u oko nije reagovao, a sad kao Partizan prljav. Napad je najbolja odbrana, još kad je iz Ćokijeve kuhinje sve je jasno. Pekovića su redovno gurali, tukli i sekiricama zaustavljalu, pa se nije žalio.

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Razmišljam već dva dana koje zlo smišljaju panteri za ove dve utakmice i evo rešenja do kog su došili fmp-ovci, sudija BELOŠEVIĆ. Dakle, opet 3 na 5 ili nešto slično. Idemo crno-beli, sami protiv svih!

duledudule

pre 9 godina

dulovi botovi vec poceli da kukaju na sudije.necemo mi da nam.neko izmislja obostrane ko vama.ocemo samo fer evroligasko sudjenje,a ne kesha mi se milutinov varijantu

GM

pre 9 godina

Pitajte sudije, one su pokusale da bude 0:2 u prva dva meca...

A da, ne zna se ko sudi. Veoma postena organizacija. U NBA i EL se zna dan, dva unpared ko sudi, a u ABA ligi tek kada se udje u halu.

poznavalac

pre 9 godina

#zaštoMilutinovdržiBobana

zato što mu je Dule zabranio Sandru
zato što je Bobi dobar čovek
zato što misli da je lepota prelazna

Zvezdaš

pre 9 godina

Desiće se ono što smo doživljavali svake godine.Može Zvezda da pobedi sto puta ali za odlučujuće utakmice nemaju ni kvalitet ni iskustvo.Partizan je apsolutni favorit.

Kum

pre 9 godina

Razmišljam već dva dana koje zlo smišljaju panteri za ove dve utakmice i evo rešenja do kog su došili fmp-ovci, sudija BELOŠEVIĆ. Dakle, opet 3 na 5 ili nešto slično. Idemo crno-beli, sami protiv svih!
(Abolirani predsednik, 18. april 2015 13:22)

Dokle vise to spominjanje tog 5 na 3, i to u fazonu "pokradeni smo"??

Jesu li vasi igraci utrcali sa klupe da se potuku? Jesu.
Jel to jasno zabranjeno pravilima? Jeste.
Jel sudija svirao kako pravila nalazu? Jeste.

I sta sad?? Ili mislite da pravila za vas ne trebaju da vaze??

Dojaga

pre 9 godina

Čitavu sezonu potcjenjuju Partizan, rugaju se Evropskom kupu, govore kako Partizan neće ni doći do ove faze takmičenja... Nakon toga je bila priča o "puštanju" prvog marta, kada su, za "dobrobit" srpske košarke, dopustili da ih Partizan pobijedi. Kad su se saznali polufinalni parovi, prijetili su nekom čistkom od 3-0. Dakle, oni su nedodirljivi, najjači, bez premca... I sad im odjednom problem Nikola Milutninov, čovjek koji je, uzgred budi rečeno, umalo ostao bez oka zbog poteza onog prljavog Slovenca. Odjednom neki strah! Pa, kako to, carevi, gdje je ona uvjerenost u dominaciju i neuporedivo veći kvalitet vašeg tima?! Zašto ne pobjeđujete s tih dvadesetak razlike o kojima o kojima pričate od jula prošle godine? Kako sad odjednom Partizan više nije smiješan?! Čudite se kako Buruzis i Tomić nisu mogli čuvati Marjanovića a Milutinov može, i tu nalazite opravdanja u nekoj prljavoj igri. Dragi moji panterčići, Milutinov će biti bolji centar od Tomića i Buruzisa zajedno! Naprijed, Partizan!

kruger

pre 9 godina

Kako večiti kad je ovo FMP? (Vanitas, 18. april 2015 12:16)

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker,

mislim da nisi u pravu, ovo je ipak ZG grad vs. BG predgradje

Sasa

pre 9 godina

Da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras...

moderna kolonija

pre 9 godina

mora se dobiti veceras!!
onda je 4. laganica,oni ce se raspasti.
za bobija i vilijamsa ista taktika :)
a moze i na onog djenku da se obrati paznja,mnogo je dosadan sa onim slampavim sutom :))

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete
(druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14)

Laktasi ili Zagreb,dodje ti na isto...covek se malo zbunio,ne zameri mu,jer sa toliko gradova imate veze,samo s Beogradom najmanje...niti ste tu osnovani,niti je iz Bg-a klub s kojim ste fuzionisani...Beograd vam samo nekako dodje kao mesto privremenog boravka,a vas klub kao zagrebacko-laktaski imigrant!
Pozdrav

Batko

pre 9 godina

Ahahhaah o boze u kom svetu vi zivite...krstim se dok citam.
(Strasno..., 18. april 2015 12:30)

U svetu u kome vi mislite da je ova zvezda osvojila titulu i da fmp nije promenio ime.

Diogen

pre 9 godina

Aj i vi iz redakcije malo prestanite da objavljujete komentare tipa FMP, ZAGREB... Nisam došao da čitam komentare napravljenih tinejdžera već poznavalaca basketa. Očekujem tvrdu tekmu gde će prevaga biti dueli Kalinić- Pavlović i Mitrović- Mačvan. Ako Kalina zaustavi Pavlovića, zaustavice ceo tim, u suprotnom teško Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CJ, 18. april 2015 12:51)


Podrzavam ovu inicijativu.Podrzite je i vi iz redakcije.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ako Partizan odigra takmicarski i borbeno docice do pobede.Moramo igrati tako da CZT sutem spolja resava svoju sudbinu,ako to uradimo mi smo procentualno blizi pobedi.Bice tesko,ali ne i nemoguce,CZT jeste dobra ali ne i vrhunska ekipa koja ne moze da izgubi.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

10+ lagano za zvezdu... (petarczv, 18. april 2015 12:27)

Do pre neki dan je bilo +30 lagano za zvezdu... (roto kos, 18. april 2015 13:27)

Dajemo vam Bobija fore, odatle 10+.

prosecan grobar

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili!
(Istina, 18. april 2015 12:18)

Ma lako je meni za to, nego sta cemo sa radio-talasima pomocu kojih papa, KGB, masoni iz Eritreje i Pile tele-shop navode Dzenkisove lopte u kos?

muamua

pre 9 godina

delije vi ste za pravdu??? ajde objasnite mi ko ce da plati onih 16miliona zamrznutih dugova...cija majka kuka sto nece dobiti te pare posto trenutno ne moze da ih naplati

Lokos

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Andreja Mladenovic deo tog plana??

Staridz

pre 9 godina

Samo da izbacimo vestacku tvorevinu jsd pa da mi svane...Treba se boriti svim silama protiv grobara Nismo isti.

PONOS GRADA SMO CZBG!

Borky

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini
(muamua, 18. april 2015 12:56)

Ako bude Bobja drzao sa obe ruke i treba da dobije kao i svi ostali igraci.

laku noc do sledece sezone..

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joker, 18. april 2015 12:21)

E zato ce da vas nadrndamo da necete znati gde je izlaz iz Pionira. A onda sledi rasulo, pritisci Covketa na igrace i ulozene pare. A pod takvim pritiskom se ne igra kvalitetno vec suprotno. Gubite i poslednju utakmicu. I da dodam, gledaj veceras kako se navija a tvoji igraci nece znati gde se nalaze. U grotlu Pionira su padali mnogo veci klubovi, samo se seti i malo razmisli o cemu pisem. Laku noc i dovidjenja...

talicni

pre 9 godina

Dobijamo večeras uz normalno suđenje, odigrati čvrstu odbranu kao u prvoj utakmici i 4/4 druge, koristiti prostor koji nastaje prilikom udvajanja Marjanovića.Lošije od prve tri četvrtine druge utakmice ne možemo
Napred Zvezda leeeeeeeeeee !

druzina limenog prstena

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker, 18. april 2015 12:21)

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete

Istina!

pre 9 godina

Andreja Mladenovic potpredsednik partizana je zamenik gradonacelnika. Toliko o tvojim nebulozama.
(Komedija, 18. april 2015 12:55) Andrija Mladenovic se pita u Skupstini grada kao sto se pitam ja u drzavi!!! On je tu formalno zato sto mu je stranka dobila glasove! U Skupstini grada a i u drzavi vedri i oblaci svima nama dobro poznati Goran Vesic! A uz njega i Mali,tako da sine ako si hteo da pokopas sa komentarom,zao mi je! Cujes,Mladenovic,hahahahahahahahaha

Zvezdašima ulaz zabranjen, vredžaju publiku

pre 9 godina

Jedni su iz Savske regije Ostružnica - Železnik a drugi iz Zagreba, pa i šire, pa i dalje po priči. Šta tu traže beograđani, nije mi jasno. Jedino ako dolaze zbog porekla, starog beograđanina Duleta Vujoševića ili iz nekadašnjih samoupravnih patriotskih razloga. Tu mi je samo onaj mali buljavi jasan, lova je u pitanju.

Avangarda

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...

santa justa

pre 9 godina

Dokle god se Radonja bude prilagodjavao kako da brani kos od Macvana a ne da ga napada sa Bobijem sanse su nam k'o peske na Mesec.

Ređaj pasijans, to smiruje creva, smanjuje nadimanje

pre 9 godina

& Igrao sam 15 godina, a pratim jos duze, i obuhvatanje protivnika obema rukama je faulcina na kvadrat, bez diskusije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 18. april 2015 13:19)

Kume, idi igraj domine a pusti kumče na net. MNOGO SI DOSADAN, MATORA DRTINA!

Kosarka

pre 9 godina

Vreme je da spustimo grobarcice pred njihovim navijacima.Caooo, Adios
... RadonjIc turn the magic on tuc tu tuc tuc. Veceras je sipAnje.i naravno - Stra' u koske heeebe.

omakari abdul

pre 9 godina

ma ljudi moji kakvo groblje,potreban je samo ostriji kriterijum sudjenja,a ne da tri balvana,poput Macvana,pavlovica,milutinova,satiru bobija od batina,samo coravi grobari nece priznati da je bobi ubijan od strane gore navedenih,a debela svinja to naziva udvajanjem,zato odmah ostar kriterijum,tehnicke,da se groblje spusti na zemlju,i da do godine opet zaigraju u cipiripi kupu,idemo momci,da oducimo penzionere od kosarke

VardaPFK

pre 9 godina

▒▓█ █ █ █ ВОЛИМ ПАРТИЗАН █ █ █ █▓▒

Да волим црно-белееееее
поносно кажем свима,
волим то славно име
и дивим се само њимаааааа!

Nikson

pre 9 godina

Partizan danas sigurno dobija,teško će biti ali dobija. Onda kreće igra van terena u režiji Čovića i ekipe, tako da nisam siguran da pobednik sigurno ide u Euroligu, biće tu svega. Sa limenkama se nikada ne zna, hoće i pehar da ukradu.

Drz'te lopove

pre 9 godina

Vidi panteri izasli iz rupe posle dva dana pa se raskokodakali ko trudne zene...Veceras nazad u rupu do sutra pa opet kvakvakvakvakvakvakvakvakva...

Kum

pre 9 godina

Utakmica nije ni počela a uplakana braća o sudjenju?!
Postoji jedan stari zakon u svim predgradjima, prenosi se sa kolena na koleno:
"Jedino pošteno sudjenje je kada mi pobedimo!"
I vole se igrači koji nabijaju prst u oko protivniku..
I vole se navijačke pesme- ponosne, tradicionalne i patriotske...
Takva su naša uplakana braća, srca punog čudnih emocija...
(danilo, 18. april 2015 13:10)

Jao, licemercino...

Ciji trener neprestano prica o sudijama? Ciji trener za svaki poraz krivi sudije? Ciji trener cak i pred utakmice spominje sudije? Ciji igraci vole da guraju igrace u skoku? Ciji igraci vole da namerno udaraju laktovima u glavu? Ciji navijaci opste sa Gurovicevom decom, Covicevom zenom itd?

Licemeri bili i ostali...

Istina!

pre 9 godina

(Kum, 18. april 2015 13:19) Pa ko kaze da nije? Obuhvatanje je Milutinovu i svirano,ne kapiram sta se bunite! Mada kad god ste gubili,i ona Zvezda i ova tvorevina sad,20,30,a bogami i 40 razlike,uvek su vam sudije bile krive! Tako da...a niko da kaze kako Partizanu na ulaz ne sviraju nijedan faul,faul kos tek! Nije ih bilo,sve je cisto??? Bobi koji laktovima zbog visine obavezno bije u glavu,to nije nista? O Blazicu i Lazicu da ne pricamo! Gledajte sve objektivno,a ne samo sta vam kuhinja by Covic servira! Niko Bobija dva dana nije pomenuo,e sad kad se Radonjic kao javio odma krece botovska masina! Vi ne znate kosarku i to je to!

Nikola BG

pre 9 godina

Ako sudije budu kao u prva dva meca imamo male sanse za pobedu(partizan).Onoliko gruba i prljava igra FMP-a a ni jedan nameran faul,ni jedan kos plus faul za nas(dok kod njih 7,8puta) znaci da postoje instrukcije sa vrha da tim iz predgradja mora da igra euroligu dogodine.Grobari,moramo da budemo slozni veceras,da ne dopustimo da drzava sama odredjuje ko ce u finale,da izgubimo glas navijajuci..svi ko jedan,pomozi Boze

djc-xxx

pre 9 godina

Pošto su posle prve dve utakmice najviše isprozivani Jaka i Bobi, očekujem da upravo njih dvojica presude Partizanu :-) Inat je čudo...

KONTRAK

pre 9 godina

Muka mi je vise od naglabanja Bobi ovo, Bobi ono, Bobi Euro liga, mvp...Prava prica za Bobija je da cela Euroliga nije ozbiljno gledala na zvezdu, sto se videlo i po rezultatima, pa se Bobi naigrao kosarke, sem Zalgirisa u Beogradu koji ga je udvajao i lagano su ih otresli. Prica oko hvatanja, drzanja ide od onih koji kosarku apsolutno ne poznaju ili im smeta ovih 1-1. U kosarci postoji pojam GRADJENJA reketa i naravno da se koriste ruke i laktovi gde na utakmicama Reala,Fenera i CSKA moze da se vidi kako se metla reket.
Sustina je da je zvezda-idea imala vise nego domacinsko sudjenje u prve dve utakmice. Partizan je 70% utakmice igrao zonu a oni coveka a Partizan 2 slobodna bacanja za 39 minuta oni 8x vise bacanja sto je prosto NEMOGUCE. Zvezda je procitana, bez Bobijevih 20 poena oni tesko dobijaju i Metalac pa se dize prasina. Povika na faul Pavlovica (bio) a kada je isplivao faul Lazica nad Dzosom pet sekundi ranije i to na sutu okrece se prica na drugu stranu.
Iskreno ocekujem jos gore sudjenje veceras jer velike pare su bacene na zvezdu. Samim tim sto su prekrsili dogovor o razmeni ulaznica govori da su na sve spremni i nece tek tako pustiti da se sve resava pod obrucima. Ako veceras prezivimo ljude u crnom sutra moze i Radonjic da im sudi.
Uzdam se u kosmicku pravdu i vrhovnog arhitektu jer to sto rade vec trecu godinu mora onaj odozgo da vidi i da "nagradi"...

*

pre 9 godina

Samo DV je uspeo da zaustavi Bobija, a na klipu youtube : Kako su igraci Partizana "cuvali" Bobana Marjanovica, se otkriva i kako. Bravo DV ti si genije, ovo ti daje za pravo da na konferencijama budes jos bahatiji i drcniji.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Auuuu cim sam video sudijsku trojku,nema sta lagana pobeda Igokee partizan!!Belosevic MVP ce da odradi svoj deo posla,Milutinov ce opet napraviti 15ak faulova na Bobiju(a svirace se 1 ili 2 eventualno-za neupucene pogledajte klip na yt "koliko faulova moze da napravi milutinov"),Macvan ce opet ici da namerno gurne i povredi nekoga,pecaros ce da hvata za noge,a licne ce dobijati nasi igraci...
Nazalost cini se da kosarka jos uvek nije u stanju da dobije rat protiv svog najveceg neprijatelja!Zvezda bi s ovakvim sudjenje morala da ima 30ak poena prednosti,da bi na kraju dobila mozda nekih 7,8 razlike(kao sto je bilo u prvo utakmici 9 razlike,a realnih 25 razlike,nazalost u drugoj je trebalo biti samo 10ak razlike za nas,ali to sudije lako poniste i okrenu na +2 za Igokeu partizan)!
Jos jednom pogledaj klip koji sam preporucio gde se jasno vidi kako je zaustavljen Bobi i u cemu je razlog lose igre(12 cistih faulova milutinova)!
Pozdrav svima i cestitke sudijama na pobedi!

Line

pre 9 godina

Samo da se pohvalim igrali smo jučer opet basket s Delijama 3 na 3 alaj smo ih razbucali, sevale su banančine na sve strane ko onomad kad je Milutinov opaučio Blažiču.
Imam opaasan filing da dobijamo ovu seriju i također da Nadal isto tako dobija onog zvezdaša!!!
(Idemooo Grobari!!, 18. april 2015 12:29)
Kakav jadan komentar.Sigurno jos ides u osnovnu skolu.Ajde vrati se na cas, danas je radna subota.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Да волим црно-белееееее поносно кажем свима, волим то славно име и дивим се само њимаааааа! (VardaPFK, 18. april 2015 13:00)

Kad se ovo prevede na srpski izgleda ovako:

Dok palme njisu grane
i cela varos spi
....
....

Sasa

pre 9 godina

Nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku, borite se za sveti dres kao nikada u životu, večeras da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre, Rocky 4...

Boris

pre 9 godina

Večeras deljemo Grobare! Za njih smo izmislili košarku!
(Ivan NS, 18. april 2015 12:55)

Od kad ti pratiš košarku? Ustvari, svejedno je, Zvezda ili CZT kako se sad zove nikad, ali NIKAD nisu bili košarkaška sila!

fuj

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)
Ko moze da lupa minuse na ovo? Sta je l montiran snimak??
Odgledao sam video- zgadio se sta radi decko. Ovo nema veze sa kosarkom . Svi znamo ko je smislio ovaj vid 'odbrane' na Bobiju

Mislilac

pre 9 godina

Za sve pantere iz predgradja neka pogledaju na Youtube emisiju novinara SOS kanala kad predstavlja knjigu Partizana iz 60" i neke godine. Cist dokaz ko smo i odakle smo.

danilo

pre 9 godina

Utakmica nije ni počela a uplakana braća o sudjenju?!
Postoji jedan stari zakon u svim predgradjima, prenosi se sa kolena na koleno:
"Jedino pošteno sudjenje je kada mi pobedimo!"
I vole se igrači koji nabijaju prst u oko protivniku..
I vole se navijačke pesme- ponosne, tradicionalne i patriotske...
Takva su naša uplakana braća, srca punog čudnih emocija...

Kome vi kvarite veče kad treba da uživa, bar malo u životu

pre 9 godina

Sram vas bilo, parirate najvećim klubovima Evrope a čerupa vas mrtvi Paca??? !!! Da niste vi malo iskompleksirani?

Against modern football

pre 9 godina

Bice teska utakmica izmedju 2 najbolje ekipe ABA lige. Steta sto ne igraju u finalu. Neka pobedi bolji, a ja se nadam da ce to biti Partizan.
(Paspalj, 18. april 2015 12:18)

Šteta stvarno, ali ipak...NAPRED ZVEZDA!

Damir Zr

pre 9 godina

Zvezdu moze skupo kostati sto se nisu otvorili za 4,ne znam koliko je bila realna prica oko Slotera,ali je sigurno da bi takav tip igraca oducio od kosarke Macvana koji se pokazao kao najveca pretnja u ova dva meca.

stevo givit

pre 9 godina

Srecno Zvezdo, nadam se da se nece dozvoliti centru partizana drzanje sa obe ruke i grljenje jer ovo nije ragbi ovo je kosarka.
(H?ktor, 18. april 2015 12:20)


i da naloženi janez gleda šta radi kad mlatara rukama, pa možda brojno stanje očiju aktera ove utakmice bude na pozitivnoj nuli

Nenad

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker, 18. april 2015 12:21)

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14)
Evo jednog od dokaza da je Partizan osnovan u Zagrebu, koji se nebrojano puta mogao videti na raznim tv kanalima:https://www.youtube.com/watch?v=eyFYq-f7wbk

Sasa

pre 9 godina

Crvena Zvezda je donela košarku u Beograd kad vi niste znali šta je to, organizovale su se džez i bluz žurke, dok ste vi bili nepoželjni na takva emancipovana dešavanja, čak ste puškama pokušavali da zaustavite tu aristokratiju Beograda, do raspada SFRJ Zvezda je imala mnogo više titula i pobeda od Partizana, političkim putem uzimaju joj igrače i urušavaju je na sve moguće načine, ovo je ekranizovo i od starijih igrača Partizana i molim da mi se objavi ovaj decidan podatak, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras za sve one kojima kuca srce u crveno beloj boji, da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre...

Kum

pre 9 godina

molim kosarkaski nepismene ljude da ne komentarisu jacu odbranu nad bobijem jer se totalno ne razumeju u kosarku. Ja kao kosarkas dovoljno znam da kosarka pre svega nije baletski sport a na sudiji je da se odluci kakav ce kriterijum zauzeti. Da li ce on dozvoliti cvrscu igru ili ce ipak sankcionisati svaki kontakt, to je na sudijama. Videli ste svi da se u reketu jako malo faulova svira, a pogotovo ledjno kad se igra tad jako malo faulova je bilo osim kod koriscenja laktova ili kolena. Tako da ne mozete ocekivati svaki kontakt nad bobijem da bude faul jer je to smesno.
(kkp, 18. april 2015 12:56)

Ljubi te majka objektivnog...

Igrao sam 15 godina, a pratim jos duze, i obuhvatanje protivnika obema rukama je faulcina na kvadrat, bez diskusije.

ja

pre 9 godina

mene brine da se ovde ne igra 5 meceva cisto zbog marketinga a da ce Zvezda dobiti jer mi tesko mozemo do budzeta za EL...ako je moja teza pogresna onda dobijamo 3:1 jer nema sta Zvezda u uzarenom Pioniru da trazi

CJ

pre 9 godina

Aj i vi iz redakcije malo prestanite da objavljujete komentare tipa FMP, ZAGREB... Nisam došao da čitam komentare napravljenih tinejdžera već poznavalaca basketa. Očekujem tvrdu tekmu gde će prevaga biti dueli Kalinić- Pavlović i Mitrović- Mačvan. Ako Kalina zaustavi Pavlovića, zaustavice ceo tim, u suprotnom teško Zvezdi.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Prošli put je Milutinov iskazao "ljubav" prema Bobiju, stalno ga je grlio u reketu uz sudijsko neprimećivanje.Videćemo šta je večeras smišljeno u Partizanovoj kuhinji, a kum sudi.Od igre ne treba očekivati mnogo.
(Dragan, 18. april 2015 12:20)
Kakvo licemerstvo i zamena teze od strane jednog pantera,zaboravljate divljacke faulove blazica i lazica koji ni u jednom slucaju nisu okarakterisani kao namerni,u poslednjem mecu smo izveli 6 i slovima SEST bacanja,ni jednom nismo imali kos+faul....stvarno ne bih pominjao kriterijum sudjenja vise da sam na tvom mestu

Strasno...

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Ahahhaah o boze u kom svetu vi zivite...krstim se dok citam.

Dragan

pre 9 godina

Prošli put je Milutinov iskazao "ljubav" prema Bobiju, stalno ga je grlio u reketu uz sudijsko neprimećivanje.
Videćemo šta je večeras smišljeno u Partizanovoj kuhinji, a kum sudi.
Od igre ne treba očekivati mnogo.

omg

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Nije tebi lako...

Serdjo

pre 9 godina

Zvezda nema igru, nema kombinacija nema uigranosti. Trener je naravno odgovoran. Zvezda jedino na individualni kvalitet igraca moze pobediti ako bude imala srece da ih krene sut.

kkp

pre 9 godina

molim kosarkaski nepismene ljude da ne komentarisu jacu odbranu nad bobijem jer se totalno ne razumeju u kosarku. Ja kao kosarkas dovoljno znam da kosarka pre svega nije baletski sport a na sudiji je da se odluci kakav ce kriterijum zauzeti. Da li ce on dozvoliti cvrscu igru ili ce ipak sankcionisati svaki kontakt, to je na sudijama. Videli ste svi da se u reketu jako malo faulova svira, a pogotovo ledjno kad se igra tad jako malo faulova je bilo osim kod koriscenja laktova ili kolena. Tako da ne mozete ocekivati svaki kontakt nad bobijem da bude faul jer je to smesno.

Bagzi

pre 9 godina

Na moju zalost mislim da ce Partizan ovo rutinski da odradi. Iskreno sramota je da nas Partizan sa tri igraca( Pavlovic, Macvan i Akojon i Milosavljevic po pola) i trenerom izbaci ali tako je. Imamo dobru ekipu ali igru nemamo. Svaka cast Radonji na kulturi i gospodstvu ali za ovakve utakmice je zelen. Pa nenormalno je da se mi sa MVP em EL prilagodjavamo Partizanu!?

....

pre 9 godina

@Na isto toliko koliko i vasi krilni centri i bekovi. Da je kriterijum stroziji, Pavlovic, Macvan i Gagi bi sutirali 30 slobodnih po utakmici kao Bogdan prosle godine. Igrate odbranu s dve ruke na coveku, 50% blokova vam je faul a mi sutnuli 4 bacanja :-)

Idemooo Grobari!!

pre 9 godina

Samo da se pohvalim igrali smo jučer opet basket s Delijama 3 na 3 alaj smo ih razbucali, sevale su banančine na sve strane ko onomad kad je Milutinov opaučio Blažiču.
Imam opaasan filing da dobijamo ovu seriju i također da Nadal isto tako dobija onog zvezdaša!!!

realno

pre 9 godina

veciti je kad odmrznu zvezdu!!!
navijaci zvezde mogu sutra da navijaju za cukaricki i mi cemo se prozivati normalno,
ali,
to nije veciti derbi!!!

sloga bb

pre 9 godina

Ko veceras dobije, taj ide u finale. Ova je presudna utakmica. Partizan mora da iskoristi podrsku navijaca i prelomi veceras, jer se CZT onda ne vraca u zivot. Ako CZT dobije, vrlo je verovatno da ce se igrati i peta, gde ce biti favoriti...

Istina

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili!

Samo s tobom ja...

pre 9 godina

Crvena Zvezdo, Crvena Zvezdo, od malih nogu moj si san, za tebe zivim, tebi se se divim, s tobom je lepsi svaki dan!

Uz voljeni klub dok disemo!

Felaini

pre 9 godina

Srecno Zvezdo, nadam se da se nece dozvoliti centru partizana drzanje sa obe ruke i grljenje jer ovo nije ragbi ovo je kosarka.
(H?ktor, 18. april 2015 12:20)

au bre carevi, pa imali ste Katica u timu prosle sezone.. ne treba uopste ni da vam pricam kako se on gradi za poziciju i kako cuva centre. Katic štipaljka. Da neko nije izvukao te delove duela Milutinova i Bobija ne biste vi ni videli.. isto kao sto niste videli korake Nelsona pre 2 sezone kada ste osvojili Kup. Kada biste malo vise obracali paznju na duele centara a ne na asistencije Vilijamsa videli biste istu situaciju na svakoj utakmici, ne samo protiv Partizana.

Darko

pre 9 godina

Navijači Partizana,
gde god da se nalazili sada u Beogradu,Vojvodini,Šumadiji,Pomoravlju,istočnoj,južnoj i ZAPADNOJ Srbiji,Kosovu i Metohiji,RS,CG,Makedoniji,
imali kartu ili ne krenite ka hali "Pionir" !!!
Nek nas bude 7 hiljada u hali i 7 hiljada ispred hale,
zauzmite sve kafiće,kafane nek se čuje Grobarska pesma sa svih strana nek zaurla ime Partizana !!!.
Danas Grobari igraju svoju najvažniju utakmicu,danas vas zove u borbu Partizan!!!
Održimo do sada neviđene časove ljubavi!!!
Jako da se trese,zgazimo ih sve!!!
NAPRED PARTIZAN !!!

Komedija

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Andreja Mladenovic potpredsednik partizana je zamenik gradonacelnika. Toliko o tvojim nebulozama.

pfaih

pre 9 godina

Vrlo je jasno, igrači Partizana pri udvajanju Bobija mu se penju na glavu, udaraju grudi, guraju noge... Te prljavštine prolaze samo u ABA i KLS. Kad je već tako, na redu je da Radonjić uključi mozak malo bolje i vrši bržu tranziciju preko Bobija i igra fizički jače odbranu i napad. Ključ u napadu Partizana su ofanzivni skok i Mačvan.

spinoza

pre 9 godina

Ni jedan faul sudije ne sviraju na spoljnoj Partizanovoj liniji, a tu pre svega mislim na svaki ulaz Pavlovića i Mačvana, igrači FMP ih tuku po rukama, a faula i dodatnog bacanja nema. Takođe, Partizan ima više faulova iako igra zonu 1-2-2 i 1-3-1, što je apsurd. Ali ni uz pomoć skandaloznih sudijskih odluka, Partizan je uspeo da pobedi. A ovi koji prave klipove u vezi Milutinova bi trebalo da se sakriju jer je sudijskih grešaka na štetu Partizana u dve utakmice bilo preko 30.

lalos

pre 9 godina

(pfaih, 18. april 2015 12:25)

zbog te igre partizana je verovatno i milutinov zaradio blokadu oka, zar ne? a da... zaboravio sam, Jaka ga udario...

Aki

pre 9 godina

Tuku oni nas nema kukanja moramo i mi tuci njih po meni Marjanovic i Cirbes bi u ovoj seriji trebali da provedu dosta minuta zajedno na parketu to je nasa prednost malo cemo sporije igrati a skok ce biti sigurniji i nece moci udvajati Bobija i bice vise otvorenih suteva a oni nece tako lako ulaziti u reket,Radonjicu imaj vise hrabrosti nemoj da se mi njima prilagodjavamo nego oni nama iskoristi nasu prednost pod kosevima oakve ratnicke utakmice se dobijaju pod kosem a ne spolja i igacima poruka bolji ste verujte u sebe svi idite na skok gradite prostor i ne nasedajte na provokacije i strpljiva igra hrabra pozrtvovana i rezultat ce doci jednostavno smo jaci verujte u sebe.

John Terry

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)
Mogu da ti daju minusa koliko god zele, moze i milion, opet si u pravu. A cekaj, ne moze milion, nema ih toliko...

gremlin

pre 9 godina

Ako oni ovu Čovicevu zvezdu doživljavaju kao onu staru,ok...ali večeras nemate šanse...zašto?!pa jer smo mi Partizan...a vi ni sami ne znate ko ste,ustvari znate....ali ne priznajete...

лафи

pre 9 godina

Dokle više sa neistinama!? Ova utakmica nije "večiti derbi" nego "gradsko-prigradski derbi" uozbiljite se gospodo sa B92!
(Tegeltista, 18. april 2015 12:18)

*Међуградски дерби.

Answer

pre 9 godina

И нико нас Звездо не, не може покорити
Ми смо гранит јак - с тобом Црвена звездо ја сам јак!

Istina

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili!

druzina limenog prstena

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker, 18. april 2015 12:21)

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete

VardaPFK

pre 9 godina

▒▓█ █ █ █ ВОЛИМ ПАРТИЗАН █ █ █ █▓▒

Да волим црно-белееееее
поносно кажем свима,
волим то славно име
и дивим се само њимаааааа!

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Razmišljam već dva dana koje zlo smišljaju panteri za ove dve utakmice i evo rešenja do kog su došili fmp-ovci, sudija BELOŠEVIĆ. Dakle, opet 3 na 5 ili nešto slično. Idemo crno-beli, sami protiv svih!

Serdjo

pre 9 godina

Zvezda nema igru, nema kombinacija nema uigranosti. Trener je naravno odgovoran. Zvezda jedino na individualni kvalitet igraca moze pobediti ako bude imala srece da ih krene sut.

Avangarda

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...

Darko

pre 9 godina

Navijači Partizana,
gde god da se nalazili sada u Beogradu,Vojvodini,Šumadiji,Pomoravlju,istočnoj,južnoj i ZAPADNOJ Srbiji,Kosovu i Metohiji,RS,CG,Makedoniji,
imali kartu ili ne krenite ka hali "Pionir" !!!
Nek nas bude 7 hiljada u hali i 7 hiljada ispred hale,
zauzmite sve kafiće,kafane nek se čuje Grobarska pesma sa svih strana nek zaurla ime Partizana !!!.
Danas Grobari igraju svoju najvažniju utakmicu,danas vas zove u borbu Partizan!!!
Održimo do sada neviđene časove ljubavi!!!
Jako da se trese,zgazimo ih sve!!!
NAPRED PARTIZAN !!!

Dragan

pre 9 godina

Prošli put je Milutinov iskazao "ljubav" prema Bobiju, stalno ga je grlio u reketu uz sudijsko neprimećivanje.
Videćemo šta je večeras smišljeno u Partizanovoj kuhinji, a kum sudi.
Od igre ne treba očekivati mnogo.

CJ

pre 9 godina

Aj i vi iz redakcije malo prestanite da objavljujete komentare tipa FMP, ZAGREB... Nisam došao da čitam komentare napravljenih tinejdžera već poznavalaca basketa. Očekujem tvrdu tekmu gde će prevaga biti dueli Kalinić- Pavlović i Mitrović- Mačvan. Ako Kalina zaustavi Pavlovića, zaustavice ceo tim, u suprotnom teško Zvezdi.

pfaih

pre 9 godina

Vrlo je jasno, igrači Partizana pri udvajanju Bobija mu se penju na glavu, udaraju grudi, guraju noge... Te prljavštine prolaze samo u ABA i KLS. Kad je već tako, na redu je da Radonjić uključi mozak malo bolje i vrši bržu tranziciju preko Bobija i igra fizički jače odbranu i napad. Ključ u napadu Partizana su ofanzivni skok i Mačvan.

Nikson

pre 9 godina

Partizan danas sigurno dobija,teško će biti ali dobija. Onda kreće igra van terena u režiji Čovića i ekipe, tako da nisam siguran da pobednik sigurno ide u Euroligu, biće tu svega. Sa limenkama se nikada ne zna, hoće i pehar da ukradu.

Srce ne laze

pre 9 godina

Moja Crvena Zvezda je iz Opstine Stari Grad, ul. Mali Kalemegdan br.2, ovo je neko privatno udruzenje sa Cukarice koje se lazno predstavlja!

nevidljivi panter

pre 9 godina

Prošli put je Milutinov iskazao "ljubav" prema Bobiju, stalno ga je grlio u reketu uz sudijsko neprimećivanje.Videćemo šta je večeras smišljeno u Partizanovoj kuhinji, a kum sudi.Od igre ne treba očekivati mnogo.
(Dragan, 18. april 2015 12:20)
Kakvo licemerstvo i zamena teze od strane jednog pantera,zaboravljate divljacke faulove blazica i lazica koji ni u jednom slucaju nisu okarakterisani kao namerni,u poslednjem mecu smo izveli 6 i slovima SEST bacanja,ni jednom nismo imali kos+faul....stvarno ne bih pominjao kriterijum sudjenja vise da sam na tvom mestu

danilo

pre 9 godina

Utakmica nije ni počela a uplakana braća o sudjenju?!
Postoji jedan stari zakon u svim predgradjima, prenosi se sa kolena na koleno:
"Jedino pošteno sudjenje je kada mi pobedimo!"
I vole se igrači koji nabijaju prst u oko protivniku..
I vole se navijačke pesme- ponosne, tradicionalne i patriotske...
Takva su naša uplakana braća, srca punog čudnih emocija...

Kum

pre 9 godina

molim kosarkaski nepismene ljude da ne komentarisu jacu odbranu nad bobijem jer se totalno ne razumeju u kosarku. Ja kao kosarkas dovoljno znam da kosarka pre svega nije baletski sport a na sudiji je da se odluci kakav ce kriterijum zauzeti. Da li ce on dozvoliti cvrscu igru ili ce ipak sankcionisati svaki kontakt, to je na sudijama. Videli ste svi da se u reketu jako malo faulova svira, a pogotovo ledjno kad se igra tad jako malo faulova je bilo osim kod koriscenja laktova ili kolena. Tako da ne mozete ocekivati svaki kontakt nad bobijem da bude faul jer je to smesno.
(kkp, 18. april 2015 12:56)

Ljubi te majka objektivnog...

Igrao sam 15 godina, a pratim jos duze, i obuhvatanje protivnika obema rukama je faulcina na kvadrat, bez diskusije.

Batko

pre 9 godina

Ahahhaah o boze u kom svetu vi zivite...krstim se dok citam.
(Strasno..., 18. april 2015 12:30)

U svetu u kome vi mislite da je ova zvezda osvojila titulu i da fmp nije promenio ime.

Zvezdaš

pre 9 godina

Desiće se ono što smo doživljavali svake godine.Može Zvezda da pobedi sto puta ali za odlučujuće utakmice nemaju ni kvalitet ni iskustvo.Partizan je apsolutni favorit.

moderna kolonija

pre 9 godina

mora se dobiti veceras!!
onda je 4. laganica,oni ce se raspasti.
za bobija i vilijamsa ista taktika :)
a moze i na onog djenku da se obrati paznja,mnogo je dosadan sa onim slampavim sutom :))

Felaini

pre 9 godina

Srecno Zvezdo, nadam se da se nece dozvoliti centru partizana drzanje sa obe ruke i grljenje jer ovo nije ragbi ovo je kosarka.
(H?ktor, 18. april 2015 12:20)

au bre carevi, pa imali ste Katica u timu prosle sezone.. ne treba uopste ni da vam pricam kako se on gradi za poziciju i kako cuva centre. Katic štipaljka. Da neko nije izvukao te delove duela Milutinova i Bobija ne biste vi ni videli.. isto kao sto niste videli korake Nelsona pre 2 sezone kada ste osvojili Kup. Kada biste malo vise obracali paznju na duele centara a ne na asistencije Vilijamsa videli biste istu situaciju na svakoj utakmici, ne samo protiv Partizana.

17 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 9 godina

Realno 3:2 za Zvezdu,ali,ako neko može da sruši tu realnost to je Partizan! Decenijama unazad imamo x primera za tako nešto,a posebno poslednje dve godine gde je Zvezda imala jači tim od Partizana bila favorit i opet ništa nije uradila.Ovaj vikend će pokazati da li oni mogu da dobiju konačno neku utakmicu kada su pod pritiskom. Mišljenja sam da ukoliko Partizan večeras dobije Zvezda se za 22h neće moći fizički,a posebno psihički oporaviti od poraza tako da u nedelju nemaju šta da traže.Večeras je ključna utakmica!

lalos

pre 9 godina

(pfaih, 18. april 2015 12:25)

zbog te igre partizana je verovatno i milutinov zaradio blokadu oka, zar ne? a da... zaboravio sam, Jaka ga udario...

realno

pre 9 godina

veciti je kad odmrznu zvezdu!!!
navijaci zvezde mogu sutra da navijaju za cukaricki i mi cemo se prozivati normalno,
ali,
to nije veciti derbi!!!

marko_bgd

pre 9 godina

zvezda prvi put posle 15 godina ima jaci tim od partizana...poslednje 3 sezone je bila konkurentna,ali je partizan bio jaci...iako ne volim njegovo ponasanje,vujosevic ume da motivise igrace za ovakve meceve...dok mi u zvezdi nemamo takvog coveka...radonjic?pfff

spinoza

pre 9 godina

Ni jedan faul sudije ne sviraju na spoljnoj Partizanovoj liniji, a tu pre svega mislim na svaki ulaz Pavlovića i Mačvana, igrači FMP ih tuku po rukama, a faula i dodatnog bacanja nema. Takođe, Partizan ima više faulova iako igra zonu 1-2-2 i 1-3-1, što je apsurd. Ali ni uz pomoć skandaloznih sudijskih odluka, Partizan je uspeo da pobedi. A ovi koji prave klipove u vezi Milutinova bi trebalo da se sakriju jer je sudijskih grešaka na štetu Partizana u dve utakmice bilo preko 30.

gremlin

pre 9 godina

Ako oni ovu Čovicevu zvezdu doživljavaju kao onu staru,ok...ali večeras nemate šanse...zašto?!pa jer smo mi Partizan...a vi ni sami ne znate ko ste,ustvari znate....ali ne priznajete...

Kum

pre 9 godina

Ovi sto kace video kako Milutinov drzi Bobija neka se zapitaju zasto se Bobi ne buni kod 'faulova' :)
(Felaini, 18. april 2015 15:51)

Kako se covek ne buni, kad je par puta rekao sudijama?? To sto je on dobar decko, i ne pravi pozoriste na koje si do sada navikao, ne znaci da je to ok.

Sasa

pre 9 godina

Svi znamo da je nemoguće da Partizan dobije 3 zaredom, Zvezda će uzvratiti brejk, to je normalno u sportu, daj jednom da budemo srbi, pozzz za stariju gardu grobara 77 koji znaju kako se nekada živelo za derbi, ovo više nije to to, sve je u parama i politici, kad sam bio mlađi sa 20 godina sam išao pešaka 80 kilometara do Beograda da bi gledao Zvezda-Barselona, sad kao neke nove vođe bojkotuju ABA ligu, neki novi klinci koji ne znaju šta je to biti pravi navijač, bilo nekad lepo biti i navijač Zvezde i Partizana...

boki

pre 9 godina

Covek kad cita komentare i ocene tih komentara bi pomislio da su grobari vecina u drzavi a ustvari su samo veca paljevina....nisu ni svesni da ce veceras biti muk evo zapamtite moj komentar pa mi se javite MUK 66:90

KK Jedini Prvak Srbije

pre 9 godina

@(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 18. april 2015 13:52)


Ma meni nista milije kada vas stubove Srpstva za koje navija 99,9% nacije i koji ste izmislili kosarku evo vec dve decenije ugnjetava mali klub iz Zagreba koji je ustvari jos manja Igokea iz Aleksandrovca:)...Nego reci ti meni rodjace zato vec 8 godina cutis o toj "istini" nego si je se setio tek kada si poceo da navijas za FMP? Evo ziv nisam da cujem o toj zabludi.

Востани Сербие!

pre 9 godina

Данас је велики дан за Звезду, ћирилицу, за Србију, за Новака Ђоковића!!!
Неће 10% присташа клуба чије су легенде репрезентативци НДХ правити трубадурске пирове у срцу Србије!!!

Kosmodisk

pre 9 godina

KK Fransiza i njihova navijacka grupa Alibi Sever u jos jednoj epizodi serijala "Sve bi bilo nase da nas nisu pokrali",nastavak sapunice mozete pratiti u kasnim vecernjim satima,spremite maramice bice suza i potresnih scena,smrc....

Bagzi

pre 9 godina

Na moju zalost mislim da ce Partizan ovo rutinski da odradi. Iskreno sramota je da nas Partizan sa tri igraca( Pavlovic, Macvan i Akojon i Milosavljevic po pola) i trenerom izbaci ali tako je. Imamo dobru ekipu ali igru nemamo. Svaka cast Radonji na kulturi i gospodstvu ali za ovakve utakmice je zelen. Pa nenormalno je da se mi sa MVP em EL prilagodjavamo Partizanu!?

kkp

pre 9 godina

molim kosarkaski nepismene ljude da ne komentarisu jacu odbranu nad bobijem jer se totalno ne razumeju u kosarku. Ja kao kosarkas dovoljno znam da kosarka pre svega nije baletski sport a na sudiji je da se odluci kakav ce kriterijum zauzeti. Da li ce on dozvoliti cvrscu igru ili ce ipak sankcionisati svaki kontakt, to je na sudijama. Videli ste svi da se u reketu jako malo faulova svira, a pogotovo ledjno kad se igra tad jako malo faulova je bilo osim kod koriscenja laktova ili kolena. Tako da ne mozete ocekivati svaki kontakt nad bobijem da bude faul jer je to smesno.

djc-xxx

pre 9 godina

Pošto su posle prve dve utakmice najviše isprozivani Jaka i Bobi, očekujem da upravo njih dvojica presude Partizanu :-) Inat je čudo...

*

pre 9 godina

Samo DV je uspeo da zaustavi Bobija, a na klipu youtube : Kako su igraci Partizana "cuvali" Bobana Marjanovica, se otkriva i kako. Bravo DV ti si genije, ovo ti daje za pravo da na konferencijama budes jos bahatiji i drcniji.

John Terry

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)
Mogu da ti daju minusa koliko god zele, moze i milion, opet si u pravu. A cekaj, ne moze milion, nema ih toliko...

druzina limenog prstena

pre 9 godina

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete 
(druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14) 

Laktasi ili Zagreb,dodje ti na isto...covek se malo zbunio,ne zameri mu,jer sa toliko gradova imate veze,samo s Beogradom najmanje...niti ste tu osnovani,niti je iz Bg-a klub s kojim ste fuzionisani...Beograd vam samo nekako dodje kao mesto privremenog boravka,a vas klub kao zagrebacko-laktaski imigrant! 
Pozdrav
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 18. april 2015 13:52)


šta ti dečko pričaš....lečenje kompleksa pod hitno...

darko delija

pre 9 godina

Hocemo pravu zvezdu koja ce se nositi ravnopravno sa kkp a ne ovog mutanta koji nambruka ime cz!!!zivela cz mali kalemegdan a ne ova cz iz zeleznika!!!

Востани Сербие!

pre 9 godina

Данас је велики дан за Звезду, ћирилицу, за Србију, за Новака Ђоковића!!!
Неће 10% присташа клуба чије су легенде репрезентативци НДХ правити трубадурске пирове у срцу Србије!!!

sloga bb

pre 9 godina

Ko veceras dobije, taj ide u finale. Ova je presudna utakmica. Partizan mora da iskoristi podrsku navijaca i prelomi veceras, jer se CZT onda ne vraca u zivot. Ako CZT dobije, vrlo je verovatno da ce se igrati i peta, gde ce biti favoriti...

nex

pre 9 godina

Vreme je da spustimo grobarcice pred njihovim navijacima.Caooo, Adios
... RadonjIc turn the magic on tuc tu tuc tuc. Veceras je sipAnje.i naravno - Stra' u koske heeebe.
(Kosarka, 18. april 2015 13:03)

12 ili 13 godina imas?

SkLeRoZa

pre 9 godina

Ma ako nas Tumbasi dobiju 3 puta u 5 dana,treba im samo stisnuti ruku i cestitati...onda je svaka prica o EL nebulozna!!! Kad imas neznalicu i kukavicu od trenera koji moli boga da pobedi bar jednu utakmicu i obezbedi majstoricu,tako cemo i da prolazimo...

....

pre 9 godina

@Na isto toliko koliko i vasi krilni centri i bekovi. Da je kriterijum stroziji, Pavlovic, Macvan i Gagi bi sutirali 30 slobodnih po utakmici kao Bogdan prosle godine. Igrate odbranu s dve ruke na coveku, 50% blokova vam je faul a mi sutnuli 4 bacanja :-)

Strasno...

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Ahahhaah o boze u kom svetu vi zivite...krstim se dok citam.

Damir Zr

pre 9 godina

Zvezdu moze skupo kostati sto se nisu otvorili za 4,ne znam koliko je bila realna prica oko Slotera,ali je sigurno da bi takav tip igraca oducio od kosarke Macvana koji se pokazao kao najveca pretnja u ova dva meca.

Zigi

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

Na koliko sati u reketu Bobi ima pravo?

komarac u sorcu

pre 9 godina

Zvezda naravno, ako Bobi proradi a verujem da hoce i sam je to najavio onda partizan nema sta da trazi u ovom mecu. Dobiti dva puta za redom jednu veliku Zvezdu sa dobrim partijama ove sezone je tesko izvodljivo, prakticno nemoguce.

лафи

pre 9 godina

Dokle više sa neistinama!? Ova utakmica nije "večiti derbi" nego "gradsko-prigradski derbi" uozbiljite se gospodo sa B92!
(Tegeltista, 18. april 2015 12:18)

*Међуградски дерби.

grobarcina

pre 9 godina

Nerazumem ove zvezdase nikako, kao prošlu utakmicu su igrali očajno, suđenje očajno,uvereni su da su toliko moćni itd da ne nabrajam po mom mišljenju prošlu utakmicu zvezda je igrala onoliko koliko joj je partizan dozvolio tako reći bili su uništeni.Mislite da ste toliko bolji od partizana???Ne može ljudi moji nekakav radonjić protiv doktora duleta igrati i da ga još dobije 3 puta hahahahaha..... sve u svemu videćete večeras da niste toliko fantastični!

Dojaga

pre 9 godina

Čitavu sezonu potcjenjuju Partizan, rugaju se Evropskom kupu, govore kako Partizan neće ni doći do ove faze takmičenja... Nakon toga je bila priča o "puštanju" prvog marta, kada su, za "dobrobit" srpske košarke, dopustili da ih Partizan pobijedi. Kad su se saznali polufinalni parovi, prijetili su nekom čistkom od 3-0. Dakle, oni su nedodirljivi, najjači, bez premca... I sad im odjednom problem Nikola Milutninov, čovjek koji je, uzgred budi rečeno, umalo ostao bez oka zbog poteza onog prljavog Slovenca. Odjednom neki strah! Pa, kako to, carevi, gdje je ona uvjerenost u dominaciju i neuporedivo veći kvalitet vašeg tima?! Zašto ne pobjeđujete s tih dvadesetak razlike o kojima o kojima pričate od jula prošle godine? Kako sad odjednom Partizan više nije smiješan?! Čudite se kako Buruzis i Tomić nisu mogli čuvati Marjanovića a Milutinov može, i tu nalazite opravdanja u nekoj prljavoj igri. Dragi moji panterčići, Milutinov će biti bolji centar od Tomića i Buruzisa zajedno! Naprijed, Partizan!

druzina limenog prstena

pre 9 godina

ako fmp zašto.se toliko radujete pobedama i penite kad izgubite?
(qq, 18. april 2015 14:36)

zato što mi navijamo za Partizan i svaki poraz ili pobedu doživljavamo emotivno bez obzira igrali protiv Fmp ,Borca ili Reala...al dobro,vi to ne shvatate kad već navijate za privatan klub samo da bi osetili pobedu protiv Partizana

sampion evrope 92

pre 9 godina

hahahaha,cigani su se mnogo uplasili,vracaju snimke,gledaju detalje,hvataju se za slamku... jasno mi je,panika je strasna stvar...a videcete u ove dve utakmice da se ne plasite uzalud,oseticete pakao u ove dve utakmice!

Answer

pre 9 godina

И нико нас Звездо не, не може покорити
Ми смо гранит јак - с тобом Црвена звездо ја сам јак!

omg

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Nije tebi lako...

translucent

pre 9 godina

Bobi je u prvoj utakmici igrao 19 minuta i imao je 4 poena i 9 skoka.
Zanima me postoji li neka analiza grljenja i u tom mecu ili se to radi samo kad CzT izgubi?
Oni "faulovi" Milutinova u drugoj utakmici u 90% slucajeva mogu biti svirani kao obostrani, posto je lakat Marjanovica redovno na vratu Milutinova.

DS 1989

pre 9 godina

Moje misljenje, ako Zvezda u naredna dva meca dobije bar jedan, sto je i realno, odluka ce pasti u petoj utakmici gde ce sve ispod 10 razlike za tim Dejana Radonjica biti iznenadjenje..jednostavno ce ovogodisnje iskustvo i jake utakmice koje je Zvezda igrala doprineti tome da se na kraju slavi. Nije da sad nesto ponizavam Partizan, naravno, i da se desi suprotna situacija ne bi bilo nikakvo iznenadjenje, al opet kazem Zvezdi ce biti potrebna samo jos jedna pobeda u ova dva meca pred partizanovom publikom. Pozdrav svima i nocas Bobi ide preko 15.

Drz'te lopove

pre 9 godina

Vidi panteri izasli iz rupe posle dva dana pa se raskokodakali ko trudne zene...Veceras nazad u rupu do sutra pa opet kvakvakvakvakvakvakvakvakva...

Forget about it

pre 9 godina

Ajde da nakupim malo minusa.

YouTube link - KK C zvezda - KK PARTIZAN 73:64 {14.04.2015}Cela utakmica
14.30 Pavlovic leva pa desna ruka nepravilno vodjenje 16.50 Koraci Tepica 19.40 Macvan nepravilno vodjenje 20.15 Faul+kos(mozda) 1.03.39 Andric trokorak 1.22.57 Pavlovic tesko da nije faul 1.24.28 Macvan vuce ruku Marjanovicu 1.27.03 Nepravilno vodjenje 1.28.25 Koraci

YouTube link - KK C Zvezda - KK PARTIZAN 68:70 {15.04.2015}Cela utakmica

9.57 Macvan faul-drzi za ruke 18.21 Miluninov grljenje(1) 20.44 Trokorak ,pa onda jos jedan trokorak Tepica(ovo u zivotu nisam video) 27.20 Macvan faul 41.27 Muric trokorak 57.36 Milutinov grljenje(2) 58.13 Milutinov grljenje(3) 1.04.33 Tepic nepravilna odbrana 1.08.53 Milutinov grljenje(4) 1.16.16 Akojon koraci 1.17.39 Milutinov grljenje(5)dosudjeno
1.20.27 Milosavljevic faul sa ledja-guranje 1.23.25 Milutinov grljenje(6)
1.25.16 Milutinov grljenje(7) 1.26.24 Pavlovic obostrana

Voleo bih da neko analizira isto ovako za Partizan.
Mislim da izdvojeni detalji sa druge utakmice mogu da objasne neke stvari u vezi Marjanovica.

Nemanja44

pre 9 godina

Crvena Zvezda je donela košarku u Beograd kad vi niste znali šta je to, organizovale su se džez i bluz žurke, dok ste vi bili nepoželjni na takva emancipovana dešavanja, čak ste puškama pokušavali da zaustavite tu aristokratiju Beograda, do raspada SFRJ Zvezda je imala mnogo više titula i pobeda od Partizana, političkim putem uzimaju joj igrače i urušavaju je na sve moguće načine, ovo je ekranizovo i od starijih igrača Partizana i molim da mi se objavi ovaj decidan podatak, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras za sve one kojima kuca srce u crveno beloj boji, da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre...
(Sasa, 18. april 2015 13:51)
00
Mnogo gledas filmove,konkretno Viliam Volas(Hrabro srce)-uzivaj macko,gledaj nocas i pati...

Kosarka

pre 9 godina

Vreme je da spustimo grobarcice pred njihovim navijacima.Caooo, Adios
... RadonjIc turn the magic on tuc tu tuc tuc. Veceras je sipAnje.i naravno - Stra' u koske heeebe.

Bice loma u Pioniru

pre 9 godina

Covek kad cita komentare i ocene tih komentara bi pomislio da su grobari vecina u drzavi a ustvari su samo veca paljevina....nisu ni svesni da ce veceras biti muk evo zapamtite moj komentar pa mi se javite MUK 66:90 (boki, 18. april 2015 14:48)

Da ti se javim odma posto posle necu imati vremena mora da se proslavi pobeda valjano - limenke nema sta da traze u Partizanovom Pioniru.....

Idemooo Grobari!!

pre 9 godina

Samo da se pohvalim igrali smo jučer opet basket s Delijama 3 na 3 alaj smo ih razbucali, sevale su banančine na sve strane ko onomad kad je Milutinov opaučio Blažiču.
Imam opaasan filing da dobijamo ovu seriju i također da Nadal isto tako dobija onog zvezdaša!!!

Samo s tobom ja...

pre 9 godina

Crvena Zvezdo, Crvena Zvezdo, od malih nogu moj si san, za tebe zivim, tebi se se divim, s tobom je lepsi svaki dan!

Uz voljeni klub dok disemo!

Aki

pre 9 godina

Tuku oni nas nema kukanja moramo i mi tuci njih po meni Marjanovic i Cirbes bi u ovoj seriji trebali da provedu dosta minuta zajedno na parketu to je nasa prednost malo cemo sporije igrati a skok ce biti sigurniji i nece moci udvajati Bobija i bice vise otvorenih suteva a oni nece tako lako ulaziti u reket,Radonjicu imaj vise hrabrosti nemoj da se mi njima prilagodjavamo nego oni nama iskoristi nasu prednost pod kosevima oakve ratnicke utakmice se dobijaju pod kosem a ne spolja i igacima poruka bolji ste verujte u sebe svi idite na skok gradite prostor i ne nasedajte na provokacije i strpljiva igra hrabra pozrtvovana i rezultat ce doci jednostavno smo jaci verujte u sebe.

Ređaj pasijans, to smiruje creva, smanjuje nadimanje

pre 9 godina

& Igrao sam 15 godina, a pratim jos duze, i obuhvatanje protivnika obema rukama je faulcina na kvadrat, bez diskusije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 18. april 2015 13:19)

Kume, idi igraj domine a pusti kumče na net. MNOGO SI DOSADAN, MATORA DRTINA!

Komedija

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Andreja Mladenovic potpredsednik partizana je zamenik gradonacelnika. Toliko o tvojim nebulozama.

nevidljivi panter

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini(muamua, 18. april 2015 12:56)Ti imas 100eura?! xaxaxaxa
(petarczv, 18. april 2015 13:20)
Ono kada ti odgovara lik iz skolske klupe i pritom pazi da ga uciteljica ne uhvati,NEPROCENJIVO

Kako upokojiti vampira

pre 9 godina

Ako sam dobro razumeo Bobiki naročito smeta golicanje iznad kolena. Laktovi mu tada gube koncentraciju, promašuje i nema povređenih. Jaka je tu staloženiji, pravi!!!

Istina

pre 9 godina

Uz objektivno sudjenje,da ne dozvole sudije da se igra ragbi nad Marjanovicem,vec da sude po pravilima,Zvezda dobija bez problema.U drugoj utakmici su imali velikg udela u pobedi partizana.Milutinov je napravio bar 10-tak nedosudjenih a ociglednih faula,Zatim Pavlovicevo drzanje Lazica,gde je morala biti namerna licna a ne obostrana,pa kucanje Cirbesa kad je poslao Pavlovica u reklame a dobio licnu,iako je Macvan njega zakacio.

pedja_71

pre 9 godina

(danilo, 18. april 2015 13:10)

Danilo,
nemerljiv je tvoj poetsko-lirski doprinos komentarima, ali da apostrofiraš NAŠU kuknjavu na suđenje, u najmanju ruku je neukusno. Imam 44 godine i odgovorno tvrdim da nam NIKAD Vijošević nije čestitao kad smo vas dobili, već je UVEK aludirao ili direktno prozivao sudije.
Nastavi da nas uveseljavaš komentarima, a mojoj Zvezdi srećno večeras.

KONTRAK

pre 9 godina

Muka mi je vise od naglabanja Bobi ovo, Bobi ono, Bobi Euro liga, mvp...Prava prica za Bobija je da cela Euroliga nije ozbiljno gledala na zvezdu, sto se videlo i po rezultatima, pa se Bobi naigrao kosarke, sem Zalgirisa u Beogradu koji ga je udvajao i lagano su ih otresli. Prica oko hvatanja, drzanja ide od onih koji kosarku apsolutno ne poznaju ili im smeta ovih 1-1. U kosarci postoji pojam GRADJENJA reketa i naravno da se koriste ruke i laktovi gde na utakmicama Reala,Fenera i CSKA moze da se vidi kako se metla reket.
Sustina je da je zvezda-idea imala vise nego domacinsko sudjenje u prve dve utakmice. Partizan je 70% utakmice igrao zonu a oni coveka a Partizan 2 slobodna bacanja za 39 minuta oni 8x vise bacanja sto je prosto NEMOGUCE. Zvezda je procitana, bez Bobijevih 20 poena oni tesko dobijaju i Metalac pa se dize prasina. Povika na faul Pavlovica (bio) a kada je isplivao faul Lazica nad Dzosom pet sekundi ranije i to na sutu okrece se prica na drugu stranu.
Iskreno ocekujem jos gore sudjenje veceras jer velike pare su bacene na zvezdu. Samim tim sto su prekrsili dogovor o razmeni ulaznica govori da su na sve spremni i nece tek tako pustiti da se sve resava pod obrucima. Ako veceras prezivimo ljude u crnom sutra moze i Radonjic da im sudi.
Uzdam se u kosmicku pravdu i vrhovnog arhitektu jer to sto rade vec trecu godinu mora onaj odozgo da vidi i da "nagradi"...

Kum

pre 9 godina

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...
(Avangarda, 18. april 2015 13:32)

Izvoli, dokumentuj i obrazlozi. I posalji EL, i objasni im da njihove sudije nemaju pojma...

zufer avdija

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=982092#k16049979
koju ti fmp-ovu znaš da je izvorna narodna?možda neku kebinu ,valjda imao sam ali više nemam...

Boris

pre 9 godina

Večeras deljemo Grobare! Za njih smo izmislili košarku!
(Ivan NS, 18. april 2015 12:55)

Od kad ti pratiš košarku? Ustvari, svejedno je, Zvezda ili CZT kako se sad zove nikad, ali NIKAD nisu bili košarkaška sila!

Borky

pre 9 godina

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...
(Avangarda, 18. april 2015 13:32)

Pa hajde ti prebroj a onda cu ti ja prebrojati sve sta radi Macvan i Pavlovic. Pa dete drago Bobiju nikad ni jedan lakat nisu u el svirali a tri sekunde mozda 2x i to je pitanje.

mrle

pre 9 godina

Od prvog casa zivota svog od trena kada sam ugledo dan u glavi se mojoj misao radja da zivim za PARTIZAN. Samo napred crno-belo srce kuca za vas do pobede.

strasne stvari

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право? https://www.youtube.com/watch?v=vH68Uwwaoc0(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

kmee kmeeee kmeeeee. Kad si tako objektivan pogledaj koliko nad njim nisu svirali.

svi ce uvek cuti......

pre 9 godina

kao navijac KKP,smatram da ce biti jako tesko pobediti veceeras!!Pored prve petorke Zvezda ima 5 igraca u rotaciji,dok KKP ima samo dva:Tepica i Murica! Za ove dve utakmice,naboj kod grobara je velik,kao one dve utakmice kad smo igrali sa Makabijem za odlazak na F4 u Parizu,jer znamo sta sve donosi igranje u EL!! Znam da bi veceras i sutra Arena bila krcata,kao i prosle godina sa cedevitom,utakmicom koju cu pamtiti po jednom od najboljih navijanja i nesrecnoj trojci smita

Povidon

pre 9 godina

Radonjicu bude li se neko obesio o Bobija a da dva puta sudija ne svira faul ti lepo izvedi ekipu sa terena pa neka se kace jedni drugima o vrat. Vujosevic to radi da bi naterao sudije da opljackaju rivala, ti to uradi da bi dobio pravedno sudjenje. I ovo nije veciti derbi, stari pravi Partizan je mrtav vec vise od 7 godina. Ovo je mutant iz Laktasa.

hulijan_k

pre 9 godina

Jos pre druge utakmice sam reka
o da, ako Tepic pogodi trojku, Partizan dobija! I bi tako! Jes' da je dao jednu, ali vrednu. Prema tome, kljuc danasnje pobede je vrlo jasan. Tepara mora pogoditi trojku! Ako kojim slucajem pogodi dve, tucemo ih 10+ razlike. NAPRED PARTIZAN!

Istina!

pre 9 godina

(Kum, 18. april 2015 13:19) Pa ko kaze da nije? Obuhvatanje je Milutinovu i svirano,ne kapiram sta se bunite! Mada kad god ste gubili,i ona Zvezda i ova tvorevina sad,20,30,a bogami i 40 razlike,uvek su vam sudije bile krive! Tako da...a niko da kaze kako Partizanu na ulaz ne sviraju nijedan faul,faul kos tek! Nije ih bilo,sve je cisto??? Bobi koji laktovima zbog visine obavezno bije u glavu,to nije nista? O Blazicu i Lazicu da ne pricamo! Gledajte sve objektivno,a ne samo sta vam kuhinja by Covic servira! Niko Bobija dva dana nije pomenuo,e sad kad se Radonjic kao javio odma krece botovska masina! Vi ne znate kosarku i to je to!

Alek

pre 9 godina

Seća li se neko reakcije Lazića, Subotića, Simonovića ........... kad je Bertans sa loptom u rukama zakačio "glumca" Lazića po licu. Milutinov na prst u oko nije reagovao, a sad kao Partizan prljav. Napad je najbolja odbrana, još kad je iz Ćokijeve kuhinje sve je jasno. Pekovića su redovno gurali, tukli i sekiricama zaustavljalu, pa se nije žalio.

DedaMiloje

pre 9 godina

Realno gledano čitajući komentare, moje mišljenje ja da su simpatizeri Partizana debelo podcenili Zvezdu, što objektivno nama ide u korist.

HQ

pre 9 godina

kompletna centarska linija Reala, Makabija i ostalih ekipa ne mogu da cuvaju Bobija ali Milutinov sam moze hahaha.. pritom da ne napravi 2, 3 licne greske.. SMESNO!

pfaih

pre 9 godina

@ (lalos, 18. april 2015 12:53)

Jaka je dobio ličnu grešku kad je povredio Milutinova, na -1 kad je Pavlović vuko Lazića,manje od minut vremena pre kraja, sudije sviraju obostranu ličnu. Da je bio običan faul makar, iako je trebala tehnička, Zvezda bi i pored slabe igre dobila meč.

Diogen

pre 9 godina

Aj i vi iz redakcije malo prestanite da objavljujete komentare tipa FMP, ZAGREB... Nisam došao da čitam komentare napravljenih tinejdžera već poznavalaca basketa. Očekujem tvrdu tekmu gde će prevaga biti dueli Kalinić- Pavlović i Mitrović- Mačvan. Ako Kalina zaustavi Pavlovića, zaustavice ceo tim, u suprotnom teško Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CJ, 18. april 2015 12:51)


Podrzavam ovu inicijativu.Podrzite je i vi iz redakcije.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini(muamua, 18. april 2015 12:56)Ti imas 100eura?! xaxaxaxa 
(petarczv, 18. april 2015 13:20) 
Ono kada ti odgovara lik iz skolske klupe i pritom pazi da ga uciteljica ne uhvati,NEPROCENJIVO
(nevidljivi panter, 18. april 2015 14:04)

Decko subota je i danas nema skole!
Prvo nauci dane u sedmici i koji od njih je radni a koji neradni,pa onda pokusavaj da budes duhovit!

santa justa

pre 9 godina

Dokle god se Radonja bude prilagodjavao kako da brani kos od Macvana a ne da ga napada sa Bobijem sanse su nam k'o peske na Mesec.

Hvala

pre 9 godina

Ja sam neutralan, ali zarad ozdravljenja srpske košarke nek pobedi Zvezda! Dosta je bilo favorizovanja partizanskih igrača u reprezentaciji već 25 godina to traje. Pogledajte objektivno, koliko je bivših ili aktuelnih igrača partizana igralo u reprezentaciji, a koliko zvezdinih? To nije slučajno i tome mora da se stane na put pa više nećemo gubiti finala sa 50 razlike.

muamua

pre 9 godina

delije vi ste za pravdu??? ajde objasnite mi ko ce da plati onih 16miliona zamrznutih dugova...cija majka kuka sto nece dobiti te pare posto trenutno ne moze da ih naplati

Istina!

pre 9 godina

Andreja Mladenovic potpredsednik partizana je zamenik gradonacelnika. Toliko o tvojim nebulozama.
(Komedija, 18. april 2015 12:55) Andrija Mladenovic se pita u Skupstini grada kao sto se pitam ja u drzavi!!! On je tu formalno zato sto mu je stranka dobila glasove! U Skupstini grada a i u drzavi vedri i oblaci svima nama dobro poznati Goran Vesic! A uz njega i Mali,tako da sine ako si hteo da pokopas sa komentarom,zao mi je! Cujes,Mladenovic,hahahahahahahahaha

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ako Partizan odigra takmicarski i borbeno docice do pobede.Moramo igrati tako da CZT sutem spolja resava svoju sudbinu,ako to uradimo mi smo procentualno blizi pobedi.Bice tesko,ali ne i nemoguce,CZT jeste dobra ali ne i vrhunska ekipa koja ne moze da izgubi.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Да волим црно-белееееее поносно кажем свима, волим то славно име и дивим се само њимаааааа! (VardaPFK, 18. april 2015 13:00)

Kad se ovo prevede na srpski izgleda ovako:

Dok palme njisu grane
i cela varos spi
....
....

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

10+ lagano za zvezdu... (petarczv, 18. april 2015 12:27)

Do pre neki dan je bilo +30 lagano za zvezdu... (roto kos, 18. april 2015 13:27)

Dajemo vam Bobija fore, odatle 10+.

djuka8

pre 9 godina

sramotno sudjenje za partizan,i sa losom partijom zvezde vi ste dobili 2 razlike.samo da se posteno sudi i nema dileme ko je bolji.kako vas nije sramota posle onakve igre prema bobiju,ubiste ga a sudije cute....e srbijo

stevo givit

pre 9 godina

Srecno Zvezdo, nadam se da se nece dozvoliti centru partizana drzanje sa obe ruke i grljenje jer ovo nije ragbi ovo je kosarka.
(H?ktor, 18. april 2015 12:20)


i da naloženi janez gleda šta radi kad mlatara rukama, pa možda brojno stanje očiju aktera ove utakmice bude na pozitivnoj nuli

Kum

pre 9 godina

Utakmica nije ni počela a uplakana braća o sudjenju?!
Postoji jedan stari zakon u svim predgradjima, prenosi se sa kolena na koleno:
"Jedino pošteno sudjenje je kada mi pobedimo!"
I vole se igrači koji nabijaju prst u oko protivniku..
I vole se navijačke pesme- ponosne, tradicionalne i patriotske...
Takva su naša uplakana braća, srca punog čudnih emocija...
(danilo, 18. april 2015 13:10)

Jao, licemercino...

Ciji trener neprestano prica o sudijama? Ciji trener za svaki poraz krivi sudije? Ciji trener cak i pred utakmice spominje sudije? Ciji igraci vole da guraju igrace u skoku? Ciji igraci vole da namerno udaraju laktovima u glavu? Ciji navijaci opste sa Gurovicevom decom, Covicevom zenom itd?

Licemeri bili i ostali...

Borky

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini
(muamua, 18. april 2015 12:56)

Ako bude Bobja drzao sa obe ruke i treba da dobije kao i svi ostali igraci.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Auuuu cim sam video sudijsku trojku,nema sta lagana pobeda Igokee partizan!!Belosevic MVP ce da odradi svoj deo posla,Milutinov ce opet napraviti 15ak faulova na Bobiju(a svirace se 1 ili 2 eventualno-za neupucene pogledajte klip na yt "koliko faulova moze da napravi milutinov"),Macvan ce opet ici da namerno gurne i povredi nekoga,pecaros ce da hvata za noge,a licne ce dobijati nasi igraci...
Nazalost cini se da kosarka jos uvek nije u stanju da dobije rat protiv svog najveceg neprijatelja!Zvezda bi s ovakvim sudjenje morala da ima 30ak poena prednosti,da bi na kraju dobila mozda nekih 7,8 razlike(kao sto je bilo u prvo utakmici 9 razlike,a realnih 25 razlike,nazalost u drugoj je trebalo biti samo 10ak razlike za nas,ali to sudije lako poniste i okrenu na +2 za Igokeu partizan)!
Jos jednom pogledaj klip koji sam preporucio gde se jasno vidi kako je zaustavljen Bobi i u cemu je razlog lose igre(12 cistih faulova milutinova)!
Pozdrav svima i cestitke sudijama na pobedi!

Nikola BG

pre 9 godina

Ako sudije budu kao u prva dva meca imamo male sanse za pobedu(partizan).Onoliko gruba i prljava igra FMP-a a ni jedan nameran faul,ni jedan kos plus faul za nas(dok kod njih 7,8puta) znaci da postoje instrukcije sa vrha da tim iz predgradja mora da igra euroligu dogodine.Grobari,moramo da budemo slozni veceras,da ne dopustimo da drzava sama odredjuje ko ce u finale,da izgubimo glas navijajuci..svi ko jedan,pomozi Boze

GM

pre 9 godina

Pitajte sudije, one su pokusale da bude 0:2 u prva dva meca...

A da, ne zna se ko sudi. Veoma postena organizacija. U NBA i EL se zna dan, dva unpared ko sudi, a u ABA ligi tek kada se udje u halu.

Sasa

pre 9 godina

Da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras...

poznavalac

pre 9 godina

#zaštoMilutinovdržiBobana

zato što mu je Dule zabranio Sandru
zato što je Bobi dobar čovek
zato što misli da je lepota prelazna

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete
(druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14)

Laktasi ili Zagreb,dodje ti na isto...covek se malo zbunio,ne zameri mu,jer sa toliko gradova imate veze,samo s Beogradom najmanje...niti ste tu osnovani,niti je iz Bg-a klub s kojim ste fuzionisani...Beograd vam samo nekako dodje kao mesto privremenog boravka,a vas klub kao zagrebacko-laktaski imigrant!
Pozdrav

Mislilac

pre 9 godina

Za sve pantere iz predgradja neka pogledaju na Youtube emisiju novinara SOS kanala kad predstavlja knjigu Partizana iz 60" i neke godine. Cist dokaz ko smo i odakle smo.

Sasa

pre 9 godina

Crvena Zvezda je donela košarku u Beograd kad vi niste znali šta je to, organizovale su se džez i bluz žurke, dok ste vi bili nepoželjni na takva emancipovana dešavanja, čak ste puškama pokušavali da zaustavite tu aristokratiju Beograda, do raspada SFRJ Zvezda je imala mnogo više titula i pobeda od Partizana, političkim putem uzimaju joj igrače i urušavaju je na sve moguće načine, ovo je ekranizovo i od starijih igrača Partizana i molim da mi se objavi ovaj decidan podatak, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras za sve one kojima kuca srce u crveno beloj boji, da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre...

Nenad

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker, 18. april 2015 12:21)

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14)
Evo jednog od dokaza da je Partizan osnovan u Zagrebu, koji se nebrojano puta mogao videti na raznim tv kanalima:https://www.youtube.com/watch?v=eyFYq-f7wbk

duledudule

pre 9 godina

dulovi botovi vec poceli da kukaju na sudije.necemo mi da nam.neko izmislja obostrane ko vama.ocemo samo fer evroligasko sudjenje,a ne kesha mi se milutinov varijantu

laku noc do sledece sezone..

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joker, 18. april 2015 12:21)

E zato ce da vas nadrndamo da necete znati gde je izlaz iz Pionira. A onda sledi rasulo, pritisci Covketa na igrace i ulozene pare. A pod takvim pritiskom se ne igra kvalitetno vec suprotno. Gubite i poslednju utakmicu. I da dodam, gledaj veceras kako se navija a tvoji igraci nece znati gde se nalaze. U grotlu Pionira su padali mnogo veci klubovi, samo se seti i malo razmisli o cemu pisem. Laku noc i dovidjenja...

fuj

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)
Ko moze da lupa minuse na ovo? Sta je l montiran snimak??
Odgledao sam video- zgadio se sta radi decko. Ovo nema veze sa kosarkom . Svi znamo ko je smislio ovaj vid 'odbrane' na Bobiju

omakari abdul

pre 9 godina

ma ljudi moji kakvo groblje,potreban je samo ostriji kriterijum sudjenja,a ne da tri balvana,poput Macvana,pavlovica,milutinova,satiru bobija od batina,samo coravi grobari nece priznati da je bobi ubijan od strane gore navedenih,a debela svinja to naziva udvajanjem,zato odmah ostar kriterijum,tehnicke,da se groblje spusti na zemlju,i da do godine opet zaigraju u cipiripi kupu,idemo momci,da oducimo penzionere od kosarke

prosecan grobar

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili!
(Istina, 18. april 2015 12:18)

Ma lako je meni za to, nego sta cemo sa radio-talasima pomocu kojih papa, KGB, masoni iz Eritreje i Pile tele-shop navode Dzenkisove lopte u kos?

Against modern football

pre 9 godina

Bice teska utakmica izmedju 2 najbolje ekipe ABA lige. Steta sto ne igraju u finalu. Neka pobedi bolji, a ja se nadam da ce to biti Partizan.
(Paspalj, 18. april 2015 12:18)

Šteta stvarno, ali ipak...NAPRED ZVEZDA!

kruger

pre 9 godina

Kako večiti kad je ovo FMP? (Vanitas, 18. april 2015 12:16)

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker,

mislim da nisi u pravu, ovo je ipak ZG grad vs. BG predgradje

talicni

pre 9 godina

Dobijamo večeras uz normalno suđenje, odigrati čvrstu odbranu kao u prvoj utakmici i 4/4 druge, koristiti prostor koji nastaje prilikom udvajanja Marjanovića.Lošije od prve tri četvrtine druge utakmice ne možemo
Napred Zvezda leeeeeeeeeee !

ja

pre 9 godina

mene brine da se ovde ne igra 5 meceva cisto zbog marketinga a da ce Zvezda dobiti jer mi tesko mozemo do budzeta za EL...ako je moja teza pogresna onda dobijamo 3:1 jer nema sta Zvezda u uzarenom Pioniru da trazi

Lokos

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Andreja Mladenovic deo tog plana??

Staridz

pre 9 godina

Samo da izbacimo vestacku tvorevinu jsd pa da mi svane...Treba se boriti svim silama protiv grobara Nismo isti.

PONOS GRADA SMO CZBG!

Kome vi kvarite veče kad treba da uživa, bar malo u životu

pre 9 godina

Sram vas bilo, parirate najvećim klubovima Evrope a čerupa vas mrtvi Paca??? !!! Da niste vi malo iskompleksirani?

Sasa

pre 9 godina

Nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku, borite se za sveti dres kao nikada u životu, večeras da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre, Rocky 4...

Kum

pre 9 godina

Razmišljam već dva dana koje zlo smišljaju panteri za ove dve utakmice i evo rešenja do kog su došili fmp-ovci, sudija BELOŠEVIĆ. Dakle, opet 3 na 5 ili nešto slično. Idemo crno-beli, sami protiv svih!
(Abolirani predsednik, 18. april 2015 13:22)

Dokle vise to spominjanje tog 5 na 3, i to u fazonu "pokradeni smo"??

Jesu li vasi igraci utrcali sa klupe da se potuku? Jesu.
Jel to jasno zabranjeno pravilima? Jeste.
Jel sudija svirao kako pravila nalazu? Jeste.

I sta sad?? Ili mislite da pravila za vas ne trebaju da vaze??

Line

pre 9 godina

Samo da se pohvalim igrali smo jučer opet basket s Delijama 3 na 3 alaj smo ih razbucali, sevale su banančine na sve strane ko onomad kad je Milutinov opaučio Blažiču.
Imam opaasan filing da dobijamo ovu seriju i također da Nadal isto tako dobija onog zvezdaša!!!
(Idemooo Grobari!!, 18. april 2015 12:29)
Kakav jadan komentar.Sigurno jos ides u osnovnu skolu.Ajde vrati se na cas, danas je radna subota.

+41

pre 9 godina

Veceras ocekujte da div bude nemilosrdan.
Bobi,turn kill mode on!
(pera kojot super genije, 18. april 2015 13:24)

Pa to ti je za Milutinova " easy level "

Zvezdašima ulaz zabranjen, vredžaju publiku

pre 9 godina

Jedni su iz Savske regije Ostružnica - Železnik a drugi iz Zagreba, pa i šire, pa i dalje po priči. Šta tu traže beograđani, nije mi jasno. Jedino ako dolaze zbog porekla, starog beograđanina Duleta Vujoševića ili iz nekadašnjih samoupravnih patriotskih razloga. Tu mi je samo onaj mali buljavi jasan, lova je u pitanju.

Istina

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili!

Dragan

pre 9 godina

Prošli put je Milutinov iskazao "ljubav" prema Bobiju, stalno ga je grlio u reketu uz sudijsko neprimećivanje.
Videćemo šta je večeras smišljeno u Partizanovoj kuhinji, a kum sudi.
Od igre ne treba očekivati mnogo.

pfaih

pre 9 godina

Vrlo je jasno, igrači Partizana pri udvajanju Bobija mu se penju na glavu, udaraju grudi, guraju noge... Te prljavštine prolaze samo u ABA i KLS. Kad je već tako, na redu je da Radonjić uključi mozak malo bolje i vrši bržu tranziciju preko Bobija i igra fizički jače odbranu i napad. Ključ u napadu Partizana su ofanzivni skok i Mačvan.

Востани Сербие!

pre 9 godina

Данас је велики дан за Звезду, ћирилицу, за Србију, за Новака Ђоковића!!!
Неће 10% присташа клуба чије су легенде репрезентативци НДХ правити трубадурске пирове у срцу Србије!!!

Востани Сербие!

pre 9 godina

Данас је велики дан за Звезду, ћирилицу, за Србију, за Новака Ђоковића!!!
Неће 10% присташа клуба чије су легенде репрезентативци НДХ правити трубадурске пирове у срцу Србије!!!

Kum

pre 9 godina

molim kosarkaski nepismene ljude da ne komentarisu jacu odbranu nad bobijem jer se totalno ne razumeju u kosarku. Ja kao kosarkas dovoljno znam da kosarka pre svega nije baletski sport a na sudiji je da se odluci kakav ce kriterijum zauzeti. Da li ce on dozvoliti cvrscu igru ili ce ipak sankcionisati svaki kontakt, to je na sudijama. Videli ste svi da se u reketu jako malo faulova svira, a pogotovo ledjno kad se igra tad jako malo faulova je bilo osim kod koriscenja laktova ili kolena. Tako da ne mozete ocekivati svaki kontakt nad bobijem da bude faul jer je to smesno.
(kkp, 18. april 2015 12:56)

Ljubi te majka objektivnog...

Igrao sam 15 godina, a pratim jos duze, i obuhvatanje protivnika obema rukama je faulcina na kvadrat, bez diskusije.

djc-xxx

pre 9 godina

Pošto su posle prve dve utakmice najviše isprozivani Jaka i Bobi, očekujem da upravo njih dvojica presude Partizanu :-) Inat je čudo...

VardaPFK

pre 9 godina

▒▓█ █ █ █ ВОЛИМ ПАРТИЗАН █ █ █ █▓▒

Да волим црно-белееееее
поносно кажем свима,
волим то славно име
и дивим се само њимаааааа!

boki

pre 9 godina

Covek kad cita komentare i ocene tih komentara bi pomislio da su grobari vecina u drzavi a ustvari su samo veca paljevina....nisu ni svesni da ce veceras biti muk evo zapamtite moj komentar pa mi se javite MUK 66:90

Answer

pre 9 godina

И нико нас Звездо не, не може покорити
Ми смо гранит јак - с тобом Црвена звездо ја сам јак!

Avangarda

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Razmišljam već dva dana koje zlo smišljaju panteri za ove dve utakmice i evo rešenja do kog su došili fmp-ovci, sudija BELOŠEVIĆ. Dakle, opet 3 na 5 ili nešto slično. Idemo crno-beli, sami protiv svih!

druzina limenog prstena

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker, 18. april 2015 12:21)

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete

John Terry

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)
Mogu da ti daju minusa koliko god zele, moze i milion, opet si u pravu. A cekaj, ne moze milion, nema ih toliko...

Serdjo

pre 9 godina

Zvezda nema igru, nema kombinacija nema uigranosti. Trener je naravno odgovoran. Zvezda jedino na individualni kvalitet igraca moze pobediti ako bude imala srece da ih krene sut.

Komedija

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Andreja Mladenovic potpredsednik partizana je zamenik gradonacelnika. Toliko o tvojim nebulozama.

Kosarka

pre 9 godina

Vreme je da spustimo grobarcice pred njihovim navijacima.Caooo, Adios
... RadonjIc turn the magic on tuc tu tuc tuc. Veceras je sipAnje.i naravno - Stra' u koske heeebe.

*

pre 9 godina

Samo DV je uspeo da zaustavi Bobija, a na klipu youtube : Kako su igraci Partizana "cuvali" Bobana Marjanovica, se otkriva i kako. Bravo DV ti si genije, ovo ti daje za pravo da na konferencijama budes jos bahatiji i drcniji.

Srce ne laze

pre 9 godina

Moja Crvena Zvezda je iz Opstine Stari Grad, ul. Mali Kalemegdan br.2, ovo je neko privatno udruzenje sa Cukarice koje se lazno predstavlja!

Hvala

pre 9 godina

Ja sam neutralan, ali zarad ozdravljenja srpske košarke nek pobedi Zvezda! Dosta je bilo favorizovanja partizanskih igrača u reprezentaciji već 25 godina to traje. Pogledajte objektivno, koliko je bivših ili aktuelnih igrača partizana igralo u reprezentaciji, a koliko zvezdinih? To nije slučajno i tome mora da se stane na put pa više nećemo gubiti finala sa 50 razlike.

Nikson

pre 9 godina

Partizan danas sigurno dobija,teško će biti ali dobija. Onda kreće igra van terena u režiji Čovića i ekipe, tako da nisam siguran da pobednik sigurno ide u Euroligu, biće tu svega. Sa limenkama se nikada ne zna, hoće i pehar da ukradu.

Darko

pre 9 godina

Navijači Partizana,
gde god da se nalazili sada u Beogradu,Vojvodini,Šumadiji,Pomoravlju,istočnoj,južnoj i ZAPADNOJ Srbiji,Kosovu i Metohiji,RS,CG,Makedoniji,
imali kartu ili ne krenite ka hali "Pionir" !!!
Nek nas bude 7 hiljada u hali i 7 hiljada ispred hale,
zauzmite sve kafiće,kafane nek se čuje Grobarska pesma sa svih strana nek zaurla ime Partizana !!!.
Danas Grobari igraju svoju najvažniju utakmicu,danas vas zove u borbu Partizan!!!
Održimo do sada neviđene časove ljubavi!!!
Jako da se trese,zgazimo ih sve!!!
NAPRED PARTIZAN !!!

Forget about it

pre 9 godina

Ajde da nakupim malo minusa.

YouTube link - KK C zvezda - KK PARTIZAN 73:64 {14.04.2015}Cela utakmica
14.30 Pavlovic leva pa desna ruka nepravilno vodjenje 16.50 Koraci Tepica 19.40 Macvan nepravilno vodjenje 20.15 Faul+kos(mozda) 1.03.39 Andric trokorak 1.22.57 Pavlovic tesko da nije faul 1.24.28 Macvan vuce ruku Marjanovicu 1.27.03 Nepravilno vodjenje 1.28.25 Koraci

YouTube link - KK C Zvezda - KK PARTIZAN 68:70 {15.04.2015}Cela utakmica

9.57 Macvan faul-drzi za ruke 18.21 Miluninov grljenje(1) 20.44 Trokorak ,pa onda jos jedan trokorak Tepica(ovo u zivotu nisam video) 27.20 Macvan faul 41.27 Muric trokorak 57.36 Milutinov grljenje(2) 58.13 Milutinov grljenje(3) 1.04.33 Tepic nepravilna odbrana 1.08.53 Milutinov grljenje(4) 1.16.16 Akojon koraci 1.17.39 Milutinov grljenje(5)dosudjeno
1.20.27 Milosavljevic faul sa ledja-guranje 1.23.25 Milutinov grljenje(6)
1.25.16 Milutinov grljenje(7) 1.26.24 Pavlovic obostrana

Voleo bih da neko analizira isto ovako za Partizan.
Mislim da izdvojeni detalji sa druge utakmice mogu da objasne neke stvari u vezi Marjanovica.

omg

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Nije tebi lako...

Idemooo Grobari!!

pre 9 godina

Samo da se pohvalim igrali smo jučer opet basket s Delijama 3 na 3 alaj smo ih razbucali, sevale su banančine na sve strane ko onomad kad je Milutinov opaučio Blažiču.
Imam opaasan filing da dobijamo ovu seriju i također da Nadal isto tako dobija onog zvezdaša!!!

Istina

pre 9 godina

Uz objektivno sudjenje,da ne dozvole sudije da se igra ragbi nad Marjanovicem,vec da sude po pravilima,Zvezda dobija bez problema.U drugoj utakmici su imali velikg udela u pobedi partizana.Milutinov je napravio bar 10-tak nedosudjenih a ociglednih faula,Zatim Pavlovicevo drzanje Lazica,gde je morala biti namerna licna a ne obostrana,pa kucanje Cirbesa kad je poslao Pavlovica u reklame a dobio licnu,iako je Macvan njega zakacio.

Zvezdaš

pre 9 godina

Desiće se ono što smo doživljavali svake godine.Može Zvezda da pobedi sto puta ali za odlučujuće utakmice nemaju ni kvalitet ni iskustvo.Partizan je apsolutni favorit.

Strasno...

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Ahahhaah o boze u kom svetu vi zivite...krstim se dok citam.

moderna kolonija

pre 9 godina

mora se dobiti veceras!!
onda je 4. laganica,oni ce se raspasti.
za bobija i vilijamsa ista taktika :)
a moze i na onog djenku da se obrati paznja,mnogo je dosadan sa onim slampavim sutom :))

DS 1989

pre 9 godina

Moje misljenje, ako Zvezda u naredna dva meca dobije bar jedan, sto je i realno, odluka ce pasti u petoj utakmici gde ce sve ispod 10 razlike za tim Dejana Radonjica biti iznenadjenje..jednostavno ce ovogodisnje iskustvo i jake utakmice koje je Zvezda igrala doprineti tome da se na kraju slavi. Nije da sad nesto ponizavam Partizan, naravno, i da se desi suprotna situacija ne bi bilo nikakvo iznenadjenje, al opet kazem Zvezdi ce biti potrebna samo jos jedna pobeda u ova dva meca pred partizanovom publikom. Pozdrav svima i nocas Bobi ide preko 15.

Batko

pre 9 godina

Ahahhaah o boze u kom svetu vi zivite...krstim se dok citam.
(Strasno..., 18. april 2015 12:30)

U svetu u kome vi mislite da je ova zvezda osvojila titulu i da fmp nije promenio ime.

Samo s tobom ja...

pre 9 godina

Crvena Zvezdo, Crvena Zvezdo, od malih nogu moj si san, za tebe zivim, tebi se se divim, s tobom je lepsi svaki dan!

Uz voljeni klub dok disemo!

danilo

pre 9 godina

Utakmica nije ni počela a uplakana braća o sudjenju?!
Postoji jedan stari zakon u svim predgradjima, prenosi se sa kolena na koleno:
"Jedino pošteno sudjenje je kada mi pobedimo!"
I vole se igrači koji nabijaju prst u oko protivniku..
I vole se navijačke pesme- ponosne, tradicionalne i patriotske...
Takva su naša uplakana braća, srca punog čudnih emocija...

komarac u sorcu

pre 9 godina

Zvezda naravno, ako Bobi proradi a verujem da hoce i sam je to najavio onda partizan nema sta da trazi u ovom mecu. Dobiti dva puta za redom jednu veliku Zvezdu sa dobrim partijama ove sezone je tesko izvodljivo, prakticno nemoguce.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Prošli put je Milutinov iskazao "ljubav" prema Bobiju, stalno ga je grlio u reketu uz sudijsko neprimećivanje.Videćemo šta je večeras smišljeno u Partizanovoj kuhinji, a kum sudi.Od igre ne treba očekivati mnogo.
(Dragan, 18. april 2015 12:20)
Kakvo licemerstvo i zamena teze od strane jednog pantera,zaboravljate divljacke faulove blazica i lazica koji ni u jednom slucaju nisu okarakterisani kao namerni,u poslednjem mecu smo izveli 6 i slovima SEST bacanja,ni jednom nismo imali kos+faul....stvarno ne bih pominjao kriterijum sudjenja vise da sam na tvom mestu

translucent

pre 9 godina

Bobi je u prvoj utakmici igrao 19 minuta i imao je 4 poena i 9 skoka.
Zanima me postoji li neka analiza grljenja i u tom mecu ili se to radi samo kad CzT izgubi?
Oni "faulovi" Milutinova u drugoj utakmici u 90% slucajeva mogu biti svirani kao obostrani, posto je lakat Marjanovica redovno na vratu Milutinova.

Sasa

pre 9 godina

Svi znamo da je nemoguće da Partizan dobije 3 zaredom, Zvezda će uzvratiti brejk, to je normalno u sportu, daj jednom da budemo srbi, pozzz za stariju gardu grobara 77 koji znaju kako se nekada živelo za derbi, ovo više nije to to, sve je u parama i politici, kad sam bio mlađi sa 20 godina sam išao pešaka 80 kilometara do Beograda da bi gledao Zvezda-Barselona, sad kao neke nove vođe bojkotuju ABA ligu, neki novi klinci koji ne znaju šta je to biti pravi navijač, bilo nekad lepo biti i navijač Zvezde i Partizana...

Felaini

pre 9 godina

Srecno Zvezdo, nadam se da se nece dozvoliti centru partizana drzanje sa obe ruke i grljenje jer ovo nije ragbi ovo je kosarka.
(H?ktor, 18. april 2015 12:20)

au bre carevi, pa imali ste Katica u timu prosle sezone.. ne treba uopste ni da vam pricam kako se on gradi za poziciju i kako cuva centre. Katic štipaljka. Da neko nije izvukao te delove duela Milutinova i Bobija ne biste vi ni videli.. isto kao sto niste videli korake Nelsona pre 2 sezone kada ste osvojili Kup. Kada biste malo vise obracali paznju na duele centara a ne na asistencije Vilijamsa videli biste istu situaciju na svakoj utakmici, ne samo protiv Partizana.

лафи

pre 9 godina

Dokle više sa neistinama!? Ova utakmica nije "večiti derbi" nego "gradsko-prigradski derbi" uozbiljite se gospodo sa B92!
(Tegeltista, 18. april 2015 12:18)

*Међуградски дерби.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Да волим црно-белееееее поносно кажем свима, волим то славно име и дивим се само њимаааааа! (VardaPFK, 18. april 2015 13:00)

Kad se ovo prevede na srpski izgleda ovako:

Dok palme njisu grane
i cela varos spi
....
....

pfaih

pre 9 godina

@ (lalos, 18. april 2015 12:53)

Jaka je dobio ličnu grešku kad je povredio Milutinova, na -1 kad je Pavlović vuko Lazića,manje od minut vremena pre kraja, sudije sviraju obostranu ličnu. Da je bio običan faul makar, iako je trebala tehnička, Zvezda bi i pored slabe igre dobila meč.

Povidon

pre 9 godina

Radonjicu bude li se neko obesio o Bobija a da dva puta sudija ne svira faul ti lepo izvedi ekipu sa terena pa neka se kace jedni drugima o vrat. Vujosevic to radi da bi naterao sudije da opljackaju rivala, ti to uradi da bi dobio pravedno sudjenje. I ovo nije veciti derbi, stari pravi Partizan je mrtav vec vise od 7 godina. Ovo je mutant iz Laktasa.

pedja_71

pre 9 godina

(danilo, 18. april 2015 13:10)

Danilo,
nemerljiv je tvoj poetsko-lirski doprinos komentarima, ali da apostrofiraš NAŠU kuknjavu na suđenje, u najmanju ruku je neukusno. Imam 44 godine i odgovorno tvrdim da nam NIKAD Vijošević nije čestitao kad smo vas dobili, već je UVEK aludirao ili direktno prozivao sudije.
Nastavi da nas uveseljavaš komentarima, a mojoj Zvezdi srećno večeras.

djuka8

pre 9 godina

sramotno sudjenje za partizan,i sa losom partijom zvezde vi ste dobili 2 razlike.samo da se posteno sudi i nema dileme ko je bolji.kako vas nije sramota posle onakve igre prema bobiju,ubiste ga a sudije cute....e srbijo

Kosmodisk

pre 9 godina

KK Fransiza i njihova navijacka grupa Alibi Sever u jos jednoj epizodi serijala "Sve bi bilo nase da nas nisu pokrali",nastavak sapunice mozete pratiti u kasnim vecernjim satima,spremite maramice bice suza i potresnih scena,smrc....

Aki

pre 9 godina

Tuku oni nas nema kukanja moramo i mi tuci njih po meni Marjanovic i Cirbes bi u ovoj seriji trebali da provedu dosta minuta zajedno na parketu to je nasa prednost malo cemo sporije igrati a skok ce biti sigurniji i nece moci udvajati Bobija i bice vise otvorenih suteva a oni nece tako lako ulaziti u reket,Radonjicu imaj vise hrabrosti nemoj da se mi njima prilagodjavamo nego oni nama iskoristi nasu prednost pod kosevima oakve ratnicke utakmice se dobijaju pod kosem a ne spolja i igacima poruka bolji ste verujte u sebe svi idite na skok gradite prostor i ne nasedajte na provokacije i strpljiva igra hrabra pozrtvovana i rezultat ce doci jednostavno smo jaci verujte u sebe.

Kum

pre 9 godina

Ovi sto kace video kako Milutinov drzi Bobija neka se zapitaju zasto se Bobi ne buni kod 'faulova' :)
(Felaini, 18. april 2015 15:51)

Kako se covek ne buni, kad je par puta rekao sudijama?? To sto je on dobar decko, i ne pravi pozoriste na koje si do sada navikao, ne znaci da je to ok.

kkp

pre 9 godina

molim kosarkaski nepismene ljude da ne komentarisu jacu odbranu nad bobijem jer se totalno ne razumeju u kosarku. Ja kao kosarkas dovoljno znam da kosarka pre svega nije baletski sport a na sudiji je da se odluci kakav ce kriterijum zauzeti. Da li ce on dozvoliti cvrscu igru ili ce ipak sankcionisati svaki kontakt, to je na sudijama. Videli ste svi da se u reketu jako malo faulova svira, a pogotovo ledjno kad se igra tad jako malo faulova je bilo osim kod koriscenja laktova ili kolena. Tako da ne mozete ocekivati svaki kontakt nad bobijem da bude faul jer je to smesno.

realno

pre 9 godina

veciti je kad odmrznu zvezdu!!!
navijaci zvezde mogu sutra da navijaju za cukaricki i mi cemo se prozivati normalno,
ali,
to nije veciti derbi!!!

Borky

pre 9 godina

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...
(Avangarda, 18. april 2015 13:32)

Pa hajde ti prebroj a onda cu ti ja prebrojati sve sta radi Macvan i Pavlovic. Pa dete drago Bobiju nikad ni jedan lakat nisu u el svirali a tri sekunde mozda 2x i to je pitanje.

Kum

pre 9 godina

Sto nisi brojao Bobijevo laktanje i kampovanje u reketu...
(Avangarda, 18. april 2015 13:32)

Izvoli, dokumentuj i obrazlozi. I posalji EL, i objasni im da njihove sudije nemaju pojma...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini(muamua, 18. april 2015 12:56)Ti imas 100eura?! xaxaxaxa 
(petarczv, 18. april 2015 13:20) 
Ono kada ti odgovara lik iz skolske klupe i pritom pazi da ga uciteljica ne uhvati,NEPROCENJIVO
(nevidljivi panter, 18. april 2015 14:04)

Decko subota je i danas nema skole!
Prvo nauci dane u sedmici i koji od njih je radni a koji neradni,pa onda pokusavaj da budes duhovit!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Auuuu cim sam video sudijsku trojku,nema sta lagana pobeda Igokee partizan!!Belosevic MVP ce da odradi svoj deo posla,Milutinov ce opet napraviti 15ak faulova na Bobiju(a svirace se 1 ili 2 eventualno-za neupucene pogledajte klip na yt "koliko faulova moze da napravi milutinov"),Macvan ce opet ici da namerno gurne i povredi nekoga,pecaros ce da hvata za noge,a licne ce dobijati nasi igraci...
Nazalost cini se da kosarka jos uvek nije u stanju da dobije rat protiv svog najveceg neprijatelja!Zvezda bi s ovakvim sudjenje morala da ima 30ak poena prednosti,da bi na kraju dobila mozda nekih 7,8 razlike(kao sto je bilo u prvo utakmici 9 razlike,a realnih 25 razlike,nazalost u drugoj je trebalo biti samo 10ak razlike za nas,ali to sudije lako poniste i okrenu na +2 za Igokeu partizan)!
Jos jednom pogledaj klip koji sam preporucio gde se jasno vidi kako je zaustavljen Bobi i u cemu je razlog lose igre(12 cistih faulova milutinova)!
Pozdrav svima i cestitke sudijama na pobedi!

darko delija

pre 9 godina

Hocemo pravu zvezdu koja ce se nositi ravnopravno sa kkp a ne ovog mutanta koji nambruka ime cz!!!zivela cz mali kalemegdan a ne ova cz iz zeleznika!!!

spinoza

pre 9 godina

Ni jedan faul sudije ne sviraju na spoljnoj Partizanovoj liniji, a tu pre svega mislim na svaki ulaz Pavlovića i Mačvana, igrači FMP ih tuku po rukama, a faula i dodatnog bacanja nema. Takođe, Partizan ima više faulova iako igra zonu 1-2-2 i 1-3-1, što je apsurd. Ali ni uz pomoć skandaloznih sudijskih odluka, Partizan je uspeo da pobedi. A ovi koji prave klipove u vezi Milutinova bi trebalo da se sakriju jer je sudijskih grešaka na štetu Partizana u dve utakmice bilo preko 30.

gremlin

pre 9 godina

Ako oni ovu Čovicevu zvezdu doživljavaju kao onu staru,ok...ali večeras nemate šanse...zašto?!pa jer smo mi Partizan...a vi ni sami ne znate ko ste,ustvari znate....ali ne priznajete...

Sasa

pre 9 godina

Crvena Zvezda je donela košarku u Beograd kad vi niste znali šta je to, organizovale su se džez i bluz žurke, dok ste vi bili nepoželjni na takva emancipovana dešavanja, čak ste puškama pokušavali da zaustavite tu aristokratiju Beograda, do raspada SFRJ Zvezda je imala mnogo više titula i pobeda od Partizana, političkim putem uzimaju joj igrače i urušavaju je na sve moguće načine, ovo je ekranizovo i od starijih igrača Partizana i molim da mi se objavi ovaj decidan podatak, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras za sve one kojima kuca srce u crveno beloj boji, da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre...

DedaMiloje

pre 9 godina

Realno gledano čitajući komentare, moje mišljenje ja da su simpatizeri Partizana debelo podcenili Zvezdu, što objektivno nama ide u korist.

sampion evrope 92

pre 9 godina

hahahaha,cigani su se mnogo uplasili,vracaju snimke,gledaju detalje,hvataju se za slamku... jasno mi je,panika je strasna stvar...a videcete u ove dve utakmice da se ne plasite uzalud,oseticete pakao u ove dve utakmice!

lalos

pre 9 godina

(pfaih, 18. april 2015 12:25)

zbog te igre partizana je verovatno i milutinov zaradio blokadu oka, zar ne? a da... zaboravio sam, Jaka ga udario...

HQ

pre 9 godina

kompletna centarska linija Reala, Makabija i ostalih ekipa ne mogu da cuvaju Bobija ali Milutinov sam moze hahaha.. pritom da ne napravi 2, 3 licne greske.. SMESNO!

....

pre 9 godina

@Na isto toliko koliko i vasi krilni centri i bekovi. Da je kriterijum stroziji, Pavlovic, Macvan i Gagi bi sutirali 30 slobodnih po utakmici kao Bogdan prosle godine. Igrate odbranu s dve ruke na coveku, 50% blokova vam je faul a mi sutnuli 4 bacanja :-)

Damir Zr

pre 9 godina

Zvezdu moze skupo kostati sto se nisu otvorili za 4,ne znam koliko je bila realna prica oko Slotera,ali je sigurno da bi takav tip igraca oducio od kosarke Macvana koji se pokazao kao najveca pretnja u ova dva meca.

Sasa

pre 9 godina

Da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras...

grobarcina

pre 9 godina

Nerazumem ove zvezdase nikako, kao prošlu utakmicu su igrali očajno, suđenje očajno,uvereni su da su toliko moćni itd da ne nabrajam po mom mišljenju prošlu utakmicu zvezda je igrala onoliko koliko joj je partizan dozvolio tako reći bili su uništeni.Mislite da ste toliko bolji od partizana???Ne može ljudi moji nekakav radonjić protiv doktora duleta igrati i da ga još dobije 3 puta hahahahaha..... sve u svemu videćete večeras da niste toliko fantastični!

Ređaj pasijans, to smiruje creva, smanjuje nadimanje

pre 9 godina

& Igrao sam 15 godina, a pratim jos duze, i obuhvatanje protivnika obema rukama je faulcina na kvadrat, bez diskusije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum, 18. april 2015 13:19)

Kume, idi igraj domine a pusti kumče na net. MNOGO SI DOSADAN, MATORA DRTINA!

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

10+ lagano za zvezdu... (petarczv, 18. april 2015 12:27)

Do pre neki dan je bilo +30 lagano za zvezdu... (roto kos, 18. april 2015 13:27)

Dajemo vam Bobija fore, odatle 10+.

KK Jedini Prvak Srbije

pre 9 godina

@(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 18. april 2015 13:52)


Ma meni nista milije kada vas stubove Srpstva za koje navija 99,9% nacije i koji ste izmislili kosarku evo vec dve decenije ugnjetava mali klub iz Zagreba koji je ustvari jos manja Igokea iz Aleksandrovca:)...Nego reci ti meni rodjace zato vec 8 godina cutis o toj "istini" nego si je se setio tek kada si poceo da navijas za FMP? Evo ziv nisam da cujem o toj zabludi.

Staridz

pre 9 godina

Samo da izbacimo vestacku tvorevinu jsd pa da mi svane...Treba se boriti svim silama protiv grobara Nismo isti.

PONOS GRADA SMO CZBG!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete
(druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14)

Laktasi ili Zagreb,dodje ti na isto...covek se malo zbunio,ne zameri mu,jer sa toliko gradova imate veze,samo s Beogradom najmanje...niti ste tu osnovani,niti je iz Bg-a klub s kojim ste fuzionisani...Beograd vam samo nekako dodje kao mesto privremenog boravka,a vas klub kao zagrebacko-laktaski imigrant!
Pozdrav

druzina limenog prstena

pre 9 godina

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete 
(druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14) 

Laktasi ili Zagreb,dodje ti na isto...covek se malo zbunio,ne zameri mu,jer sa toliko gradova imate veze,samo s Beogradom najmanje...niti ste tu osnovani,niti je iz Bg-a klub s kojim ste fuzionisani...Beograd vam samo nekako dodje kao mesto privremenog boravka,a vas klub kao zagrebacko-laktaski imigrant! 
Pozdrav
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 18. april 2015 13:52)


šta ti dečko pričaš....lečenje kompleksa pod hitno...

marko_bgd

pre 9 godina

zvezda prvi put posle 15 godina ima jaci tim od partizana...poslednje 3 sezone je bila konkurentna,ali je partizan bio jaci...iako ne volim njegovo ponasanje,vujosevic ume da motivise igrace za ovakve meceve...dok mi u zvezdi nemamo takvog coveka...radonjic?pfff

Bagzi

pre 9 godina

Na moju zalost mislim da ce Partizan ovo rutinski da odradi. Iskreno sramota je da nas Partizan sa tri igraca( Pavlovic, Macvan i Akojon i Milosavljevic po pola) i trenerom izbaci ali tako je. Imamo dobru ekipu ali igru nemamo. Svaka cast Radonji na kulturi i gospodstvu ali za ovakve utakmice je zelen. Pa nenormalno je da se mi sa MVP em EL prilagodjavamo Partizanu!?

CJ

pre 9 godina

Aj i vi iz redakcije malo prestanite da objavljujete komentare tipa FMP, ZAGREB... Nisam došao da čitam komentare napravljenih tinejdžera već poznavalaca basketa. Očekujem tvrdu tekmu gde će prevaga biti dueli Kalinić- Pavlović i Mitrović- Mačvan. Ako Kalina zaustavi Pavlovića, zaustavice ceo tim, u suprotnom teško Zvezdi.

omakari abdul

pre 9 godina

ma ljudi moji kakvo groblje,potreban je samo ostriji kriterijum sudjenja,a ne da tri balvana,poput Macvana,pavlovica,milutinova,satiru bobija od batina,samo coravi grobari nece priznati da je bobi ubijan od strane gore navedenih,a debela svinja to naziva udvajanjem,zato odmah ostar kriterijum,tehnicke,da se groblje spusti na zemlju,i da do godine opet zaigraju u cipiripi kupu,idemo momci,da oducimo penzionere od kosarke

Sasa

pre 9 godina

Nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku, borite se za sveti dres kao nikada u životu, večeras da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre, Rocky 4...

Nemanja44

pre 9 godina

Crvena Zvezda je donela košarku u Beograd kad vi niste znali šta je to, organizovale su se džez i bluz žurke, dok ste vi bili nepoželjni na takva emancipovana dešavanja, čak ste puškama pokušavali da zaustavite tu aristokratiju Beograda, do raspada SFRJ Zvezda je imala mnogo više titula i pobeda od Partizana, političkim putem uzimaju joj igrače i urušavaju je na sve moguće načine, ovo je ekranizovo i od starijih igrača Partizana i molim da mi se objavi ovaj decidan podatak, nek zaplovi crveno beli brod u odlučujuću bitku večeras za sve one kojima kuca srce u crveno beloj boji, da bi nas Partizan dobio moraće da nas ubije, ali ako to želi moraće biti spreman i sam da umre...
(Sasa, 18. april 2015 13:51)
00
Mnogo gledas filmove,konkretno Viliam Volas(Hrabro srce)-uzivaj macko,gledaj nocas i pati...

zufer avdija

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=982092#k16049979
koju ti fmp-ovu znaš da je izvorna narodna?možda neku kebinu ,valjda imao sam ali više nemam...

strasne stvari

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право? https://www.youtube.com/watch?v=vH68Uwwaoc0(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

kmee kmeeee kmeeeee. Kad si tako objektivan pogledaj koliko nad njim nisu svirali.

17 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 9 godina

Realno 3:2 za Zvezdu,ali,ako neko može da sruši tu realnost to je Partizan! Decenijama unazad imamo x primera za tako nešto,a posebno poslednje dve godine gde je Zvezda imala jači tim od Partizana bila favorit i opet ništa nije uradila.Ovaj vikend će pokazati da li oni mogu da dobiju konačno neku utakmicu kada su pod pritiskom. Mišljenja sam da ukoliko Partizan večeras dobije Zvezda se za 22h neće moći fizički,a posebno psihički oporaviti od poraza tako da u nedelju nemaju šta da traže.Večeras je ključna utakmica!

Kum

pre 9 godina

Razmišljam već dva dana koje zlo smišljaju panteri za ove dve utakmice i evo rešenja do kog su došili fmp-ovci, sudija BELOŠEVIĆ. Dakle, opet 3 na 5 ili nešto slično. Idemo crno-beli, sami protiv svih!
(Abolirani predsednik, 18. april 2015 13:22)

Dokle vise to spominjanje tog 5 na 3, i to u fazonu "pokradeni smo"??

Jesu li vasi igraci utrcali sa klupe da se potuku? Jesu.
Jel to jasno zabranjeno pravilima? Jeste.
Jel sudija svirao kako pravila nalazu? Jeste.

I sta sad?? Ili mislite da pravila za vas ne trebaju da vaze??

Dojaga

pre 9 godina

Čitavu sezonu potcjenjuju Partizan, rugaju se Evropskom kupu, govore kako Partizan neće ni doći do ove faze takmičenja... Nakon toga je bila priča o "puštanju" prvog marta, kada su, za "dobrobit" srpske košarke, dopustili da ih Partizan pobijedi. Kad su se saznali polufinalni parovi, prijetili su nekom čistkom od 3-0. Dakle, oni su nedodirljivi, najjači, bez premca... I sad im odjednom problem Nikola Milutninov, čovjek koji je, uzgred budi rečeno, umalo ostao bez oka zbog poteza onog prljavog Slovenca. Odjednom neki strah! Pa, kako to, carevi, gdje je ona uvjerenost u dominaciju i neuporedivo veći kvalitet vašeg tima?! Zašto ne pobjeđujete s tih dvadesetak razlike o kojima o kojima pričate od jula prošle godine? Kako sad odjednom Partizan više nije smiješan?! Čudite se kako Buruzis i Tomić nisu mogli čuvati Marjanovića a Milutinov može, i tu nalazite opravdanja u nekoj prljavoj igri. Dragi moji panterčići, Milutinov će biti bolji centar od Tomića i Buruzisa zajedno! Naprijed, Partizan!

prosecan grobar

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili!
(Istina, 18. april 2015 12:18)

Ma lako je meni za to, nego sta cemo sa radio-talasima pomocu kojih papa, KGB, masoni iz Eritreje i Pile tele-shop navode Dzenkisove lopte u kos?

mrle

pre 9 godina

Od prvog casa zivota svog od trena kada sam ugledo dan u glavi se mojoj misao radja da zivim za PARTIZAN. Samo napred crno-belo srce kuca za vas do pobede.

Bice loma u Pioniru

pre 9 godina

Covek kad cita komentare i ocene tih komentara bi pomislio da su grobari vecina u drzavi a ustvari su samo veca paljevina....nisu ni svesni da ce veceras biti muk evo zapamtite moj komentar pa mi se javite MUK 66:90 (boki, 18. april 2015 14:48)

Da ti se javim odma posto posle necu imati vremena mora da se proslavi pobeda valjano - limenke nema sta da traze u Partizanovom Pioniru.....

Against modern football

pre 9 godina

Bice teska utakmica izmedju 2 najbolje ekipe ABA lige. Steta sto ne igraju u finalu. Neka pobedi bolji, a ja se nadam da ce to biti Partizan.
(Paspalj, 18. april 2015 12:18)

Šteta stvarno, ali ipak...NAPRED ZVEZDA!

Kum

pre 9 godina

Utakmica nije ni počela a uplakana braća o sudjenju?!
Postoji jedan stari zakon u svim predgradjima, prenosi se sa kolena na koleno:
"Jedino pošteno sudjenje je kada mi pobedimo!"
I vole se igrači koji nabijaju prst u oko protivniku..
I vole se navijačke pesme- ponosne, tradicionalne i patriotske...
Takva su naša uplakana braća, srca punog čudnih emocija...
(danilo, 18. april 2015 13:10)

Jao, licemercino...

Ciji trener neprestano prica o sudijama? Ciji trener za svaki poraz krivi sudije? Ciji trener cak i pred utakmice spominje sudije? Ciji igraci vole da guraju igrace u skoku? Ciji igraci vole da namerno udaraju laktovima u glavu? Ciji navijaci opste sa Gurovicevom decom, Covicevom zenom itd?

Licemeri bili i ostali...

Istina!

pre 9 godina

(Kum, 18. april 2015 13:19) Pa ko kaze da nije? Obuhvatanje je Milutinovu i svirano,ne kapiram sta se bunite! Mada kad god ste gubili,i ona Zvezda i ova tvorevina sad,20,30,a bogami i 40 razlike,uvek su vam sudije bile krive! Tako da...a niko da kaze kako Partizanu na ulaz ne sviraju nijedan faul,faul kos tek! Nije ih bilo,sve je cisto??? Bobi koji laktovima zbog visine obavezno bije u glavu,to nije nista? O Blazicu i Lazicu da ne pricamo! Gledajte sve objektivno,a ne samo sta vam kuhinja by Covic servira! Niko Bobija dva dana nije pomenuo,e sad kad se Radonjic kao javio odma krece botovska masina! Vi ne znate kosarku i to je to!

nevidljivi panter

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini(muamua, 18. april 2015 12:56)Ti imas 100eura?! xaxaxaxa
(petarczv, 18. april 2015 13:20)
Ono kada ti odgovara lik iz skolske klupe i pritom pazi da ga uciteljica ne uhvati,NEPROCENJIVO

Kako upokojiti vampira

pre 9 godina

Ako sam dobro razumeo Bobiki naročito smeta golicanje iznad kolena. Laktovi mu tada gube koncentraciju, promašuje i nema povređenih. Jaka je tu staloženiji, pravi!!!

Zigi

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)

Na koliko sati u reketu Bobi ima pravo?

druzina limenog prstena

pre 9 godina

ako fmp zašto.se toliko radujete pobedama i penite kad izgubite?
(qq, 18. april 2015 14:36)

zato što mi navijamo za Partizan i svaki poraz ili pobedu doživljavamo emotivno bez obzira igrali protiv Fmp ,Borca ili Reala...al dobro,vi to ne shvatate kad već navijate za privatan klub samo da bi osetili pobedu protiv Partizana

fuj

pre 9 godina

На колико прекршаја Никола Милутинов има право?

[link]
(Pravo pitanje, 18. april 2015 12:17)
Ko moze da lupa minuse na ovo? Sta je l montiran snimak??
Odgledao sam video- zgadio se sta radi decko. Ovo nema veze sa kosarkom . Svi znamo ko je smislio ovaj vid 'odbrane' na Bobiju

nex

pre 9 godina

Vreme je da spustimo grobarcice pred njihovim navijacima.Caooo, Adios
... RadonjIc turn the magic on tuc tu tuc tuc. Veceras je sipAnje.i naravno - Stra' u koske heeebe.
(Kosarka, 18. april 2015 13:03)

12 ili 13 godina imas?

Nenad

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker, 18. april 2015 12:21)

nit smo mi iz Zagreba nit ste vi iz Beograda...znate to i vi samo sami sebe lažete
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (druzina limenog prstena, 18. april 2015 13:14)
Evo jednog od dokaza da je Partizan osnovan u Zagrebu, koji se nebrojano puta mogao videti na raznim tv kanalima:https://www.youtube.com/watch?v=eyFYq-f7wbk

hulijan_k

pre 9 godina

Jos pre druge utakmice sam reka
o da, ako Tepic pogodi trojku, Partizan dobija! I bi tako! Jes' da je dao jednu, ali vrednu. Prema tome, kljuc danasnje pobede je vrlo jasan. Tepara mora pogoditi trojku! Ako kojim slucajem pogodi dve, tucemo ih 10+ razlike. NAPRED PARTIZAN!

KONTRAK

pre 9 godina

Muka mi je vise od naglabanja Bobi ovo, Bobi ono, Bobi Euro liga, mvp...Prava prica za Bobija je da cela Euroliga nije ozbiljno gledala na zvezdu, sto se videlo i po rezultatima, pa se Bobi naigrao kosarke, sem Zalgirisa u Beogradu koji ga je udvajao i lagano su ih otresli. Prica oko hvatanja, drzanja ide od onih koji kosarku apsolutno ne poznaju ili im smeta ovih 1-1. U kosarci postoji pojam GRADJENJA reketa i naravno da se koriste ruke i laktovi gde na utakmicama Reala,Fenera i CSKA moze da se vidi kako se metla reket.
Sustina je da je zvezda-idea imala vise nego domacinsko sudjenje u prve dve utakmice. Partizan je 70% utakmice igrao zonu a oni coveka a Partizan 2 slobodna bacanja za 39 minuta oni 8x vise bacanja sto je prosto NEMOGUCE. Zvezda je procitana, bez Bobijevih 20 poena oni tesko dobijaju i Metalac pa se dize prasina. Povika na faul Pavlovica (bio) a kada je isplivao faul Lazica nad Dzosom pet sekundi ranije i to na sutu okrece se prica na drugu stranu.
Iskreno ocekujem jos gore sudjenje veceras jer velike pare su bacene na zvezdu. Samim tim sto su prekrsili dogovor o razmeni ulaznica govori da su na sve spremni i nece tek tako pustiti da se sve resava pod obrucima. Ako veceras prezivimo ljude u crnom sutra moze i Radonjic da im sudi.
Uzdam se u kosmicku pravdu i vrhovnog arhitektu jer to sto rade vec trecu godinu mora onaj odozgo da vidi i da "nagradi"...

Boris

pre 9 godina

Večeras deljemo Grobare! Za njih smo izmislili košarku!
(Ivan NS, 18. april 2015 12:55)

Od kad ti pratiš košarku? Ustvari, svejedno je, Zvezda ili CZT kako se sad zove nikad, ali NIKAD nisu bili košarkaška sila!

sloga bb

pre 9 godina

Ko veceras dobije, taj ide u finale. Ova je presudna utakmica. Partizan mora da iskoristi podrsku navijaca i prelomi veceras, jer se CZT onda ne vraca u zivot. Ako CZT dobije, vrlo je verovatno da ce se igrati i peta, gde ce biti favoriti...

talicni

pre 9 godina

Dobijamo večeras uz normalno suđenje, odigrati čvrstu odbranu kao u prvoj utakmici i 4/4 druge, koristiti prostor koji nastaje prilikom udvajanja Marjanovića.Lošije od prve tri četvrtine druge utakmice ne možemo
Napred Zvezda leeeeeeeeeee !

duledudule

pre 9 godina

dulovi botovi vec poceli da kukaju na sudije.necemo mi da nam.neko izmislja obostrane ko vama.ocemo samo fer evroligasko sudjenje,a ne kesha mi se milutinov varijantu

Drz'te lopove

pre 9 godina

Vidi panteri izasli iz rupe posle dva dana pa se raskokodakali ko trudne zene...Veceras nazad u rupu do sutra pa opet kvakvakvakvakvakvakvakvakva...

SkLeRoZa

pre 9 godina

Ma ako nas Tumbasi dobiju 3 puta u 5 dana,treba im samo stisnuti ruku i cestitati...onda je svaka prica o EL nebulozna!!! Kad imas neznalicu i kukavicu od trenera koji moli boga da pobedi bar jednu utakmicu i obezbedi majstoricu,tako cemo i da prolazimo...

Lokos

pre 9 godina

Partizan se veceras bori ne samo protiv igraca CZFMP,vec i protiv sudija koje su poslate da sprece poraz CZFMP! Tu pre svega mislim na ostrascenog Zvezdasa Belosevica,i kolege mu Sretena Radovica koji je sakatio Partizan kad god je mogao! Radaila je ovih dana kuhinja Skupstine grada,pare se ne zale da se spreci gasenje jos jedne CZ! Veceras moramo da igramo dva puta bolje da bi pobedili! (Istina, 18. april 2015 12:18)

Andreja Mladenovic deo tog plana??

kruger

pre 9 godina

Kako večiti kad je ovo FMP? (Vanitas, 18. april 2015 12:16)

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
(Joker,

mislim da nisi u pravu, ovo je ipak ZG grad vs. BG predgradje

Alek

pre 9 godina

Seća li se neko reakcije Lazića, Subotića, Simonovića ........... kad je Bertans sa loptom u rukama zakačio "glumca" Lazića po licu. Milutinov na prst u oko nije reagovao, a sad kao Partizan prljav. Napad je najbolja odbrana, još kad je iz Ćokijeve kuhinje sve je jasno. Pekovića su redovno gurali, tukli i sekiricama zaustavljalu, pa se nije žalio.

Borky

pre 9 godina

100eura da ce milutinovu svirati 3licne u prvoj cetvrtini
(muamua, 18. april 2015 12:56)

Ako bude Bobja drzao sa obe ruke i treba da dobije kao i svi ostali igraci.

+41

pre 9 godina

Veceras ocekujte da div bude nemilosrdan.
Bobi,turn kill mode on!
(pera kojot super genije, 18. april 2015 13:24)

Pa to ti je za Milutinova " easy level "

Zvezdašima ulaz zabranjen, vredžaju publiku

pre 9 godina

Jedni su iz Savske regije Ostružnica - Železnik a drugi iz Zagreba, pa i šire, pa i dalje po priči. Šta tu traže beograđani, nije mi jasno. Jedino ako dolaze zbog porekla, starog beograđanina Duleta Vujoševića ili iz nekadašnjih samoupravnih patriotskih razloga. Tu mi je samo onaj mali buljavi jasan, lova je u pitanju.

Nikola BG

pre 9 godina

Ako sudije budu kao u prva dva meca imamo male sanse za pobedu(partizan).Onoliko gruba i prljava igra FMP-a a ni jedan nameran faul,ni jedan kos plus faul za nas(dok kod njih 7,8puta) znaci da postoje instrukcije sa vrha da tim iz predgradja mora da igra euroligu dogodine.Grobari,moramo da budemo slozni veceras,da ne dopustimo da drzava sama odredjuje ko ce u finale,da izgubimo glas navijajuci..svi ko jedan,pomozi Boze

Mislilac

pre 9 godina

Za sve pantere iz predgradja neka pogledaju na Youtube emisiju novinara SOS kanala kad predstavlja knjigu Partizana iz 60" i neke godine. Cist dokaz ko smo i odakle smo.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ako Partizan odigra takmicarski i borbeno docice do pobede.Moramo igrati tako da CZT sutem spolja resava svoju sudbinu,ako to uradimo mi smo procentualno blizi pobedi.Bice tesko,ali ne i nemoguce,CZT jeste dobra ali ne i vrhunska ekipa koja ne moze da izgubi.

Line

pre 9 godina

Samo da se pohvalim igrali smo jučer opet basket s Delijama 3 na 3 alaj smo ih razbucali, sevale su banančine na sve strane ko onomad kad je Milutinov opaučio Blažiču.
Imam opaasan filing da dobijamo ovu seriju i također da Nadal isto tako dobija onog zvezdaša!!!
(Idemooo Grobari!!, 18. april 2015 12:29)
Kakav jadan komentar.Sigurno jos ides u osnovnu skolu.Ajde vrati se na cas, danas je radna subota.

ja

pre 9 godina

mene brine da se ovde ne igra 5 meceva cisto zbog marketinga a da ce Zvezda dobiti jer mi tesko mozemo do budzeta za EL...ako je moja teza pogresna onda dobijamo 3:1 jer nema sta Zvezda u uzarenom Pioniru da trazi

Kome vi kvarite veče kad treba da uživa, bar malo u životu

pre 9 godina

Sram vas bilo, parirate najvećim klubovima Evrope a čerupa vas mrtvi Paca??? !!! Da niste vi malo iskompleksirani?

poznavalac

pre 9 godina

#zaštoMilutinovdržiBobana

zato što mu je Dule zabranio Sandru
zato što je Bobi dobar čovek
zato što misli da je lepota prelazna

GM

pre 9 godina

Pitajte sudije, one su pokusale da bude 0:2 u prva dva meca...

A da, ne zna se ko sudi. Veoma postena organizacija. U NBA i EL se zna dan, dva unpared ko sudi, a u ABA ligi tek kada se udje u halu.

svi ce uvek cuti......

pre 9 godina

kao navijac KKP,smatram da ce biti jako tesko pobediti veceeras!!Pored prve petorke Zvezda ima 5 igraca u rotaciji,dok KKP ima samo dva:Tepica i Murica! Za ove dve utakmice,naboj kod grobara je velik,kao one dve utakmice kad smo igrali sa Makabijem za odlazak na F4 u Parizu,jer znamo sta sve donosi igranje u EL!! Znam da bi veceras i sutra Arena bila krcata,kao i prosle godina sa cedevitom,utakmicom koju cu pamtiti po jednom od najboljih navijanja i nesrecnoj trojci smita

laku noc do sledece sezone..

pre 9 godina

Nismo veciti, vi ste iz zagreba mi iz beograda, ovo je medjugradski derbi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joker, 18. april 2015 12:21)

E zato ce da vas nadrndamo da necete znati gde je izlaz iz Pionira. A onda sledi rasulo, pritisci Covketa na igrace i ulozene pare. A pod takvim pritiskom se ne igra kvalitetno vec suprotno. Gubite i poslednju utakmicu. I da dodam, gledaj veceras kako se navija a tvoji igraci nece znati gde se nalaze. U grotlu Pionira su padali mnogo veci klubovi, samo se seti i malo razmisli o cemu pisem. Laku noc i dovidjenja...

stevo givit

pre 9 godina

Srecno Zvezdo, nadam se da se nece dozvoliti centru partizana drzanje sa obe ruke i grljenje jer ovo nije ragbi ovo je kosarka.
(H?ktor, 18. april 2015 12:20)


i da naloženi janez gleda šta radi kad mlatara rukama, pa možda brojno stanje očiju aktera ove utakmice bude na pozitivnoj nuli

Istina!

pre 9 godina

Andreja Mladenovic potpredsednik partizana je zamenik gradonacelnika. Toliko o tvojim nebulozama.
(Komedija, 18. april 2015 12:55) Andrija Mladenovic se pita u Skupstini grada kao sto se pitam ja u drzavi!!! On je tu formalno zato sto mu je stranka dobila glasove! U Skupstini grada a i u drzavi vedri i oblaci svima nama dobro poznati Goran Vesic! A uz njega i Mali,tako da sine ako si hteo da pokopas sa komentarom,zao mi je! Cujes,Mladenovic,hahahahahahahahaha

Diogen

pre 9 godina

Aj i vi iz redakcije malo prestanite da objavljujete komentare tipa FMP, ZAGREB... Nisam došao da čitam komentare napravljenih tinejdžera već poznavalaca basketa. Očekujem tvrdu tekmu gde će prevaga biti dueli Kalinić- Pavlović i Mitrović- Mačvan. Ako Kalina zaustavi Pavlovića, zaustavice ceo tim, u suprotnom teško Zvezdi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CJ, 18. april 2015 12:51)


Podrzavam ovu inicijativu.Podrzite je i vi iz redakcije.

santa justa

pre 9 godina

Dokle god se Radonja bude prilagodjavao kako da brani kos od Macvana a ne da ga napada sa Bobijem sanse su nam k'o peske na Mesec.

muamua

pre 9 godina

delije vi ste za pravdu??? ajde objasnite mi ko ce da plati onih 16miliona zamrznutih dugova...cija majka kuka sto nece dobiti te pare posto trenutno ne moze da ih naplati