Tenis 234

Petak, 17.04.2015.

13:20

MK: 65 min, 'krompir', Novak prošao

Novak Đoković deklasirao je Marina Čilića sa 6:0, 6:3 u četvrtfinalu turnira iz Masters 1000 serije u Monte Karlu.

MK: 65 min, 'krompir', Novak prošao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

234 Komentari

Sortiraj po:

Veljko Marinkovic

pre 9 godina

Резултат не мора да покаже право стање на терену.Овај резултат је заправо резултат ужасне игре Чилића,а не неке много добре Ђоковића.По мени је много боље играо против Рамоса.Против Надала ћемо видети где је Ноле сада.Све сем убедљиве победе Новака неће бити добро.Надал никада није био овако рањив,и то се мора наплатити кроз чисту победу.Црв сумње у своје могућности и даље мора расти у Надаловој глави!

drago

pre 9 godina

Cilic je jucer odigrao svoj najbolji mec na zemlji u karijeri a danas drugi najlosiji. Najlosiji je bio lani protiv Nishikorija da bi osvojio US Open pola godine kasnije. Treba uzeti u obzir da je imao veliku stanku.

ljubisa

pre 9 godina

Rafa nikako da se "otkaci", "otarasi" Ferera i ko god prodje realno posle toliko provedenih minuta na terenu, nema sta da trazi protiv No1eta. Bice veliko cudo ako sutra No1e izgubi!

AntiBot

pre 9 godina

Sad videh pre meča večnu listu tenisera po procentu pobeda u karijeri. NOVAK PRESTIGAO FEDERERA! Da se razumemo, to je velika i temeljna statistička kategorija, odnos pobeda i poraza u celoj karijeri.
(a hrvati 'će plaču..., 17. april 2015 15:00)



Zasto bi oni plakali ??? Pa od prvih 30 na toj listi, 29 su oni za koje su ti Hrvati navijali ili i dalje navijaju !!

Mirko

pre 9 godina

Da je Novak hteo, verovatno bi oba seta bili 6:0. To bi verovatno znači da se Novak sveti i pravi važan, da je gord i nadmen a on to nije. To bi takođe značilo da bi Čilić dobio večitu traumu od koje se psihički i podsvesno nikad ne bi oslobodio, a kako Novak Čilića poštuje i da su kao navodno prijatelji, ja mislim da je i ovo pokazatelj da Novak nije hteo da ga ponizi.
Nije nemoguće da se u drugom setu Čilić malo pokupio, ali da je Novak zaista hteo ovo bi bila bicikla samo tako.

ma da

pre 9 godina

6:0 i 6:3. Cekajte, jel to bjese onaj sto su juce za njega govorili da moze do gs?! hahahhaha morao sam. Martine, Tupson te ceka da pecete krompire.

grickalo luis

pre 9 godina

kao novakov navijac moram se osvrnuti na negativne komentare za cilica.sta se tice danasnje igre realno nije ni mogao vise mada i da je imao meceva u nogama i bio bez povreda imao bi mozda 5 % sansi uzevsi u obzir novakovu formu i hed to hed,ali komentari tipa da cilic nije zasluzio da osvoji us open su u najmanju ruku zavidni.
na stranu to kakav je covek,ko mu peva ili slicno,ali momak je dosao do finala i uzeo titulu a da nikoga nije pokrao ili prevario,a druga je stvar sto su novak i federer kao favoriti ispali
ne branim ja ovde cilica ili ga velicam samo zeli da skrem pozornost mnogima koji razmisljaju u tom smeru.
inace zeljno ocekujem sutrasnji epski duel dva velikana.

Saiko

pre 9 godina

Corava koka nikako zrno da ubode.
A izgleda slabije prosla od onog mnogo poznatijeg A. HAIDER-MAURER-a. Kakav je ono blam za US Open da u sebi ima upisano ime Marina Cilica.

Perica

pre 9 godina

Nisam gledao mec, ali verujem da je Djokovic u prvom setu zeleo da pokaze sta zna i moze (iako nije ulozio maksimum, kako kazu pojedini), a da je u drugom setu hteo da pokaze da je on covek, i nije hteo da skroz ponizi protivnika. Nole Sampion :)

Tина

pre 9 godina

Шта се ово дешава? И Филип на челенџеру неком типу уделио "кромпир"! Каква дарежљивост наших момака!

JOHNNY

pre 9 godina

CROmpirko :))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (republika srpska, 17. april 2015 14:36)


Bez imalo zluradosti .... KOMENTAR DANA

Swedenonline

pre 9 godina

Znaci strasno...ovaj nas Novak,talenat nad talentima.
(Bozidar, 17. april 2015 14:40)

A da prestanete da se pravdate sa necim ''od boga dato'', talenat je nemerljiv, nepostoji merna jedinica, vec RAD, RAD, RAD i uporan RAD!

Mileta

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.
(Oskar, 17. april 2015 14:07)

Koja isplativost je tebi da uporno pises jedne te iste negativne komentare o Djokovicu? Pokusavas li ti to mozda da dokazes drugima da ne vide ono sto vide , dominaciju svetskog broja 1 ? Idi gledaj Nadala kako do besvesti prebacuje lopticu preko mreze. Smesno .

ŠTEX

pre 9 godina

Cilic se uplasio Djokovica ko i uvijek, Djokovic odlican.
Jucer maestralan i hrabar, danas uplasen i kriminalan.
(drago, 17. april 2015 14:04)

HA HA HA
Za ovoga dragu/draga(?) i Jumko je amater početnik ...

a hrvati 'će plaču...

pre 9 godina

Sad videh pre meča večnu listu tenisera po procentu pobeda u karijeri. NOVAK PRESTIGAO FEDERERA! Da se razumemo, to je velika i temeljna statistička kategorija, odnos pobeda i poraza u celoj karijeri.

dederer

pre 9 godina

Ivanišević tvrdi da Čila može osvojiti još koji g.slem,ali ako danas dobije biciklo-mnogo je realnije da će osvojiti Tur de Frans.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (polarni fazan, 17. april 2015 13:44)

Najbolji komentar danas!

tenski strucnjak od 2011

pre 9 godina

U pravu je Ljubicic za Novaka da ne igra interesantan tenis...
Kako moze biti interesantno kada bije sa nulom ? Otisao po pivo i vratio se
na kraj meca, stvarno nema smisla....

VUK

pre 9 godina

PREDATOR! sve su u pravu jumko & co.Novak je:divlji, primitivno,tarzanski jak,brutalan,bez milosti,ruši sve pred sobom,kada je protivnik na kolenima, on bi još da udara.. strašno u šta se pretvorio od kada je roditelj..večno gladan pobeda..zverski se spremio za sezonu.. koje bre jagode sa šlagom? kada Novak igra, to se gleda uz krvav biftek i rakiju 26gradi..Džaba Vam sve moji sinovci.. nema mesta za opuštanje, stigao je PREDATOR.

Beobrad

pre 9 godina

Pa kako te Nole nije sramota da jednom Gs "sampionu" delis krompir, krajnje nepostovanje!
Kakva nadrealnost da je Cilic GS sampion, pa to se nece desiti ni za milion godina da takav igrac osvoji GS !
Ali, ako se Hrvati pitaju, on je trebo bar 3-4 do sada da osvoji, nego ne znaju sta mu je!
Zna Drago, on je portparol Cilica i Corica!

devlinjo

pre 9 godina

Sta mislite sta je nama draze: GS ili da Cilic ima pozitivan omjer sa Djokovicem? Zna se da je to GS a vi lupajte minuse i pisite kompleksaske postove jer je Cilic osvojio Slam. Rekao bi covjek da je 100 Srba osvojilo Slam kako pisete. Cak ni Djokovic nije cisti Srbin. Kompleksi.(drago, 17. april 2015 11:15,

nek si ti nama živ i zdrav a zna se ko je broj 1, a ko nikada nije bio i niti će. Ja znam da vi ne prenosite finala koja igra Srbija u bilo kom sportu, gledam kako ste na vašim televizijama toliko opterećeni nama da je to prosto neprijatno. Onda ukapiraj ko ima komplekse? Sigurno ne onaj ko je 13 vekova stariji. Moj ti Arjane Komazec.

kvisko

pre 9 godina

Nole pocinje da lici na Svabe! Bez milosti, trpaj dokle mozes!
(AleksandarRS, 17. april 2015 13:26)

Trener Svaba, ucenik poprimio osobine.

nije ja , ja je.

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.
(Oskar, 17. april 2015 14:07)
Dve stvari ovde mogu biti. Ili imaš stvarno 8g. ili si na tom nivou. Ako je ovo prvo nije tako strašno.
Neku težu reč mi ne bi dozvolili.

Dejan.M...

pre 9 godina

prvi set zagrijavanje, drugi set laksi trening, i to je to. mozda cak i nemora pod tus, dosta majcu promjenit! Nole bih ga dobijo i da igra sa lopatom!

eto malo onako

pre 9 godina

gledam ovo u Kopenhagenu..danski reporter nakon 9 gemova za Novaka i 40:15 za Cilica u 10eom gemu kaze- dosad najveca sansa za Cilica da osvoji neki gem i upise se na tablu. Ovo ne bi smeo propustiti, ne dolazi se lako do takve sanse..komicno je malo..onda cita pitanja gledalaca- Ko je najvecoi kandidat da u buducnosti skine Novaka sa trona?- A on kaze- Niko.
Inace uvijek otvoreno navijaju protiv njega u svim finalima, valjda im dojadilo da stalno delje.

Svete

pre 9 godina

Sta mu to uradi crni Djo1e, pa zar se tako postupa sa tenisacem 22 stoljeca, stvarno nema smisla !!
Ne brinite rodjaci Hrvati nije jos gotovo, imate vi jos 4 tenisaca za koje mozete da navijate na ovom turniru.

Bravo Novace !
Sutra je finale pre finala ko god od Spanaca da se pojavi...


Ali sta je meni mnogo zanimljivo

Cilic 5-7 Roddick + Safin + Hewitt + Nalbandian

Cilic 5-21 Nadal+ Murray + DelPotro + Monfils

Miki

pre 9 godina

Da je Nole Amerikanac sad bi bili komentari "ukinite muški tenis" i sl. Đe su oni koji tvrde da je ženski tenis bruka i da teniserke treba da zarađuju manje, Nole podijelio više krompira ove godine , nego Serena za 2 godine.

Јота

pre 9 godina

@ Novak: Čilić igra tenis svog života.
Čeka me Marin Čilić, koji je osvajač Gren slema i igra tenis svog života.

Izjavi Novak juce pre meca sa Cilicem.

Rezultat meca 6-0, 6-3, medjusobni skor 12-0 za Novaka.

Sreca pa Cilic momentalno igra tenis svog zivota.
Ne mogu ni da zamislim koji bi rezultat bio da nije u takvoj formi.

Cestke Novace i veliko hvala sto se vise uopste ne nerviram kada su tvoji mecevi u toku.

pl. stal. radnici

pre 9 godina

Voleo bih da čujem @Jumka da nam prokomentariše igru njegovog Čilića. Još ga peče ono ponižavanje njihovih tenisera u Kraljevu. Zato i piše ovde nebuloze svaki dan.

biti normalan

pre 9 godina

Upravo je pobedio, divno. Ciluc nikakav, ali ni br.1 nije impresionirao. Nekako, dok je RF bio prvi, to je bila dominacija, mecevi lepota za gledanje, pa i Rafa kasnije. Ovo sad, onako...

Kimi

pre 9 godina

Zamislite ovu situaciju verujem da je tako kod svih, ej ja se nerviram kad Novak pogresi a ima 6-0 i brejk u drugom, eto koliko nas je Novak navikao... :)

Nele

pre 9 godina

Cilic 0 asova, procenat uzetih poena na prvi servis 33%, a pritom ima 71% ubacenih prvih servisa. toliko o tome koliko ume da igra tenis, kad mu protivnik vrati loptu, samo moze da se moli da ce ovaj promasiti, inace gubi poen sigurno. Nebitno sto je protivnik sad bio Djokovic, nedopustivo je tako nesto.

Ratko

pre 9 godina

Cilic Marin je mladji od Djokovica oko 16 meseci tako da je on velika mlada nada tenisa i za njega ima vremena da osvoji jos mnogo Gren Slem titula. Danas je pokazao Djokovicu da moze igrati sa njim i da ce u buducnosti lagano pobedjivati.

ljubisa

pre 9 godina

U studio SKY SPORT TV kanala, nakon meca Djokovica i Cilica izmedju ostalog Anabela kaze " Djokovic je ekstremno, ekstremno inteligentan teniser i covek",..neprocenjivo!

Belmondo iz Zagreba

pre 9 godina

Moram priznati da je Novak bio bolji, ali Marin još nije u formi i zato bum videli šta će bit na US OPEN! Inače kada stasa Borna, biće zanimljiviji tenis!

Oskar

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.

Dynamic

pre 9 godina

Уопште не волим кад он лако освоји први сет, увек се мучи у наредном. Ај 6:0, al zadnji set :-)

willi

pre 9 godina

ama ne kaze se krompir, nego "poslao ga kuci na TROTINET" ako je samo jednom 6:0 ali ako je 6:0 i 6:0 onda se kaze poslao ga je "kuci na BICIKL".

Gogzi84

pre 9 godina

Nisam siguran sto se tice rekorda ali mislim da je Djokovic sa ovim krompirom oborio rekord po broju u odnosu na broj meceva, a sve ukupno u sezoni rekord drzi Lendl sa 17, tako da je i to lako dostizno ako ovako nastavi.

Onokao..

pre 9 godina

Tompson potpalio vatru, stavio ulje u talandaru, zadovoljno trlja ruke i sapuce: "Oho, bice pomfrita, nosi Marin krumpijera iz Monte Karla"...

dr

pre 9 godina

Cestitam Nole,vrhunski si igrao...
Da vidimo ko ce od Spanaca na "megdan"-sve su prilike Ferer!
Iskreno,zao mi je sto je Marin dobio "krompir",a ne onaj Vinolas!
Marin,nedovoljno oporavljen,na podlozi koja njemu ne odgovara,ipak je postigao lep uspeh u MK.Cestitam,uz zelju da se sto pre potpuno oporavi...
Da odgovorim ponovo onom sto ima nick MIKII-Najveci "balvan" u istoriji tenisa je bio,sada je i ostace-Ivo Karlovic!
Wawrinka izgubio i u dublu!Mozda ga je Roki sacekao pa da zajedno krenu kuci,pa u onim Alpskim gudurama,sami, lepo da se potuku,rese sve razmirice koje su se nagomilale izmedju njih i izbace frustracije iz sebe!

sladjan

pre 9 godina

Neverovatna je sposobnost Djokovica da i sa skoro pola snage melje protivnike,to je ono sto ga izdvaja od ostalih tenisera i zato je tu gde jeste, u prvom setu je Djokovic igrao onoliko koliko je bilo potrebno, a sa druge strane je Cilic kardinalno gresio,i kada bi imao neku priliku (koju bi mu Djokovic po pravilu nekim svojim nerezonskim udarcima pruzio) on bi je odmah upropastio neiznudjenom greskom ,jednostavno Djokovic je mentalna gromada i mnogi teniseri (poput Cilica danas) bukvalno izgube mec jos u svlacionici, jednostavno im se uvuce neki strah i nervoza ,stegne im se ruka i ne pruzaju igru kakvu bi inace (po svom kvalitetu) mogli da pruze ,dakle Novak danas nije odigrao nista spektakularno ali je ubedljivo dobio mec ,kada bi neko (ko nije gledao mec) video rezultat,rekao bi da je Nole ubedljivom igrom dobio mec ,ali nije bas bilo tako kao sto rekoh Nole je samo dozirao gas po potrebi i igrao onoliko koliko mu je bilo dovoljno za trijumf...u drugom setu se Cilic konacno malo trgao iz letargije i zaigrao mnogo bolje ,krenuo je i da pogadja prvi servis i napokon je uspeo da dodje i do brejk sansi ,ali je Nole (sada vec kao stari i iskusni lisac) uvek podizao tempo igre upravo u tim trenucima nedozvoljavajuci Cilicu da se vrati u mec ,Nole prosto ima tu vestinu da se stedi i cuva snagu i da igra samo onoliko koliko je potrebno da bi se dobio mec,to je odlika vrhunskih igraca ,ne tako davno je i Federer takodje na taj nacin dobijao meceve na cistu rutinu i iskustvo....

Crush

pre 9 godina

Oduzeti Noletu titulu Unicefovog ambasadora pod hitno!! Ovo sto je napravio nasem Cilicu jednostavno nije humano...
Cekamo Corica da odraste jer ovo stvarno vise nema smisla... 12-0, jao jao...

mikson82

pre 9 godina

Auuuhhh... ode još jedan set u 6:0 izgleda, ako NOvak ovako nastavi mislim da će i taj rekord oboriti, već ih ima devet a mislim da rekord drži Rodžer sa 17 ili 18 u godini dana. Još polovina sezone nije ni blizu a ovo će mu biti deseti krompirić... ;)

realn0st

pre 9 godina

Nole ljudina nece dopustit 60 60 donirat ce bar jedan gem...steta iako sam Hrvat volio bi da posteno pobijedi 60 60 cisto jer moze...ps protiv rafe sve osim rutinske pobjede Noleta je iznenadjenje

aaa

pre 9 godina

Cilic na Novakov servis do poena samo ako Novak pogresi. Jel ovo bese onaj Cilic koji bi mogo jos jedan grend slem ove godine? Mozda cak i na sljaci?

Challe

pre 9 godina

Nadjite stream Sky Sport 3 i slusajte komentare voditelja! Lepo je ono kako pricaju o Novaku ali bi i komentatori sa SK mogli da malo nauce kako da komenatrisu tenis a da ne smaraju sa statistikom, anticipacijama i podacima o tvrdoci podloge.

Nole je uknjizio jos jedan 6:0 set u svoju korist.

Za stream guglaj "from sport"

sale

pre 9 godina

dobio je cilic uskrsnje jaje. zaista zalosno gledati marina, vec je imao kompleks od noleta a sad ce posle ovog meca prestati da igra tenis.

polarni fazan

pre 9 godina

Ivanišević tvrdi da Čila može osvojiti još koji g.slem,ali ako danas dobije biciklo-mnogo je realnije da će osvojiti Tur de Frans.

КиМ

pre 9 godina

Пишем ово када је Новак узео 2. брејк: Новак је доминантан. Постоје 2 могућности 6:0 6:2 или 6:1 6:2

Dobro

pre 9 godina

Chila osvojio samo devet poena u celom prvom setu.
Cini mi se da je to malo nedovoljno.
Bas me zanima sta je svetski rekord do sada na jednom Mastersu sto se tice minimuma u jednom setu.
Mozda i manje od devet, ko zna.


Iz zemlje lala, uvek Vas,

BgHQ

pre 9 godina

I onda se jave "pametnjakovici" koji se pitaju gde placa porez,da li ide na masazu posle odigranog slajsa ili smeca na mrezi.
NAJVECI SPORTISTA SVIH VREMENA U SRBIJI.Samo se pitam cime smo ga zasluzili.

Dott

pre 9 godina

Čilic jeste GS šsampion, ali istovremeno nema nijedno master polufinale, dok igra protiv nekoga ko ima 22 masters titule, pa sta onda ocekivati od ovog meca?

Adi

pre 9 godina

E tako ti je to moj Cilicu kad glumis prijateljstvo s Novakom a na proslavu dovedes Thompsona, i pjevas cavoglave,licemjerstvo se obije od glavu, i da 100% sam siguran da bi mu Novak i u Londonu i danas dao po 2-3 gema po setu da nije uradio to sto je uradio,et zapamtite kad se sretne s Dzumhurom,Krajinovicem,Lajovicem,Delicem nedavno. Troickim, Coricem ,svakom od njih Novak moze uvaliti po dva krpmpira al nece jer je ljudina i nece da im rusi samopouzdnaje i sramoti ih kao Cilica.

Dux

pre 9 godina

evo stiže kapetan krompirko...
(haha, 17. april 2015 13:32)

AHAHAHAHA.....auuuu ludilo, bravo!!! I to za nepunih 15 minuta, 6:0!
Izgleda da Čilić ide za još jedan ''utešni perškirčić''. Dobro barem će imati zbirku kod kuće, i to onako podebelu!

sale

pre 9 godina

dobio je cilic uskrsnje jaje. zaista zalosno gledati marina, vec je imao kompleks od noleta a sad ce posle ovog meca prestati da igra tenis.

Cemernik

pre 9 godina

Osvojice ovo bez ikakvog cimanja, cak ce i Nadala unakaziti na opste iznenadjenje svih...pauzirace jedan turnir pre RG, ja tipujem na Madrid. A onda ako osvoji RG nista ga nece zaustaviti do kraja i oborice ONAJ rekord od 46 pobeda zaredom. Za konkurenciju on je zastrasujuc , meceve gube u tunelu ...

Evo ovako

pre 9 godina

A u komšiluku padaju u trans kad Čila uzme bar 1 poen :)
Eeej 6:0 pa dokle više Nole da nam učiniš meč nezanimljiv odmah na početku!

Grigor

pre 9 godina

Hahahah kakav komentar Viskovica, "kako neverovatno igra Djokovic da vam se cini da je teniser iz samog svetskog vrha zalutao na teniskom terenu " hahahah

Dusan

pre 9 godina

Ako ste primetili, u drugom gemu drugog seta, organizatori su shvatili da je ipak previse rano za tako eksplicitan sadrzaj, pa tek je 13:45 po srednjoevropskom vremenu, zaboga. Prekinuli live feed na kratko, ocekujem da ce uslediti neko obavestenje ili barem ono 18 u uglu posle prve pauze. Srbine, polako, bombardovace nas opet, ovo je povreda ljudskih prava.

Stefan

pre 9 godina

Juce sam napisao komentar "Da Nole preteruje sto je rekao da je Cilic u zivotnoj formi, i da ce mu uzeti bar 1 set sa 6:0", ali ne znam zbog cega mi komentar nije objavljen. I evo razvuce ga Nole.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby i niko vise idemoooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

КиМ

pre 9 godina

Пишем ово када је Новак узео 2. брејк: Новак је доминантан. Постоје 2 могућности 6:0 6:2 или 6:1 6:2

Dott

pre 9 godina

Čilic jeste GS šsampion, ali istovremeno nema nijedno master polufinale, dok igra protiv nekoga ko ima 22 masters titule, pa sta onda ocekivati od ovog meca?

aaa

pre 9 godina

Cilic na Novakov servis do poena samo ako Novak pogresi. Jel ovo bese onaj Cilic koji bi mogo jos jedan grend slem ove godine? Mozda cak i na sljaci?

mikson82

pre 9 godina

Auuuhhh... ode još jedan set u 6:0 izgleda, ako NOvak ovako nastavi mislim da će i taj rekord oboriti, već ih ima devet a mislim da rekord drži Rodžer sa 17 ili 18 u godini dana. Još polovina sezone nije ni blizu a ovo će mu biti deseti krompirić... ;)

Stefan

pre 9 godina

Juce sam napisao komentar "Da Nole preteruje sto je rekao da je Cilic u zivotnoj formi, i da ce mu uzeti bar 1 set sa 6:0", ali ne znam zbog cega mi komentar nije objavljen. I evo razvuce ga Nole.

ljubisa

pre 9 godina

U studio SKY SPORT TV kanala, nakon meca Djokovica i Cilica izmedju ostalog Anabela kaze " Djokovic je ekstremno, ekstremno inteligentan teniser i covek",..neprocenjivo!

JOHNNY

pre 9 godina

CROmpirko :))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (republika srpska, 17. april 2015 14:36)


Bez imalo zluradosti .... KOMENTAR DANA

Mileta

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.
(Oskar, 17. april 2015 14:07)

Koja isplativost je tebi da uporno pises jedne te iste negativne komentare o Djokovicu? Pokusavas li ti to mozda da dokazes drugima da ne vide ono sto vide , dominaciju svetskog broja 1 ? Idi gledaj Nadala kako do besvesti prebacuje lopticu preko mreze. Smesno .

tenski strucnjak od 2011

pre 9 godina

U pravu je Ljubicic za Novaka da ne igra interesantan tenis...
Kako moze biti interesantno kada bije sa nulom ? Otisao po pivo i vratio se
na kraj meca, stvarno nema smisla....

sladjan

pre 9 godina

Neverovatna je sposobnost Djokovica da i sa skoro pola snage melje protivnike,to je ono sto ga izdvaja od ostalih tenisera i zato je tu gde jeste, u prvom setu je Djokovic igrao onoliko koliko je bilo potrebno, a sa druge strane je Cilic kardinalno gresio,i kada bi imao neku priliku (koju bi mu Djokovic po pravilu nekim svojim nerezonskim udarcima pruzio) on bi je odmah upropastio neiznudjenom greskom ,jednostavno Djokovic je mentalna gromada i mnogi teniseri (poput Cilica danas) bukvalno izgube mec jos u svlacionici, jednostavno im se uvuce neki strah i nervoza ,stegne im se ruka i ne pruzaju igru kakvu bi inace (po svom kvalitetu) mogli da pruze ,dakle Novak danas nije odigrao nista spektakularno ali je ubedljivo dobio mec ,kada bi neko (ko nije gledao mec) video rezultat,rekao bi da je Nole ubedljivom igrom dobio mec ,ali nije bas bilo tako kao sto rekoh Nole je samo dozirao gas po potrebi i igrao onoliko koliko mu je bilo dovoljno za trijumf...u drugom setu se Cilic konacno malo trgao iz letargije i zaigrao mnogo bolje ,krenuo je i da pogadja prvi servis i napokon je uspeo da dodje i do brejk sansi ,ali je Nole (sada vec kao stari i iskusni lisac) uvek podizao tempo igre upravo u tim trenucima nedozvoljavajuci Cilicu da se vrati u mec ,Nole prosto ima tu vestinu da se stedi i cuva snagu i da igra samo onoliko koliko je potrebno da bi se dobio mec,to je odlika vrhunskih igraca ,ne tako davno je i Federer takodje na taj nacin dobijao meceve na cistu rutinu i iskustvo....

polarni fazan

pre 9 godina

Ivanišević tvrdi da Čila može osvojiti još koji g.slem,ali ako danas dobije biciklo-mnogo je realnije da će osvojiti Tur de Frans.

ma da

pre 9 godina

6:0 i 6:3. Cekajte, jel to bjese onaj sto su juce za njega govorili da moze do gs?! hahahhaha morao sam. Martine, Tupson te ceka da pecete krompire.

dederer

pre 9 godina

Ivanišević tvrdi da Čila može osvojiti još koji g.slem,ali ako danas dobije biciklo-mnogo je realnije da će osvojiti Tur de Frans.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (polarni fazan, 17. april 2015 13:44)

Najbolji komentar danas!

grickalo luis

pre 9 godina

kao novakov navijac moram se osvrnuti na negativne komentare za cilica.sta se tice danasnje igre realno nije ni mogao vise mada i da je imao meceva u nogama i bio bez povreda imao bi mozda 5 % sansi uzevsi u obzir novakovu formu i hed to hed,ali komentari tipa da cilic nije zasluzio da osvoji us open su u najmanju ruku zavidni.
na stranu to kakav je covek,ko mu peva ili slicno,ali momak je dosao do finala i uzeo titulu a da nikoga nije pokrao ili prevario,a druga je stvar sto su novak i federer kao favoriti ispali
ne branim ja ovde cilica ili ga velicam samo zeli da skrem pozornost mnogima koji razmisljaju u tom smeru.
inace zeljno ocekujem sutrasnji epski duel dva velikana.

devlinjo

pre 9 godina

Sta mislite sta je nama draze: GS ili da Cilic ima pozitivan omjer sa Djokovicem? Zna se da je to GS a vi lupajte minuse i pisite kompleksaske postove jer je Cilic osvojio Slam. Rekao bi covjek da je 100 Srba osvojilo Slam kako pisete. Cak ni Djokovic nije cisti Srbin. Kompleksi.(drago, 17. april 2015 11:15,

nek si ti nama živ i zdrav a zna se ko je broj 1, a ko nikada nije bio i niti će. Ja znam da vi ne prenosite finala koja igra Srbija u bilo kom sportu, gledam kako ste na vašim televizijama toliko opterećeni nama da je to prosto neprijatno. Onda ukapiraj ko ima komplekse? Sigurno ne onaj ko je 13 vekova stariji. Moj ti Arjane Komazec.

Adi

pre 9 godina

E tako ti je to moj Cilicu kad glumis prijateljstvo s Novakom a na proslavu dovedes Thompsona, i pjevas cavoglave,licemjerstvo se obije od glavu, i da 100% sam siguran da bi mu Novak i u Londonu i danas dao po 2-3 gema po setu da nije uradio to sto je uradio,et zapamtite kad se sretne s Dzumhurom,Krajinovicem,Lajovicem,Delicem nedavno. Troickim, Coricem ,svakom od njih Novak moze uvaliti po dva krpmpira al nece jer je ljudina i nece da im rusi samopouzdnaje i sramoti ih kao Cilica.

Beobrad

pre 9 godina

Pa kako te Nole nije sramota da jednom Gs "sampionu" delis krompir, krajnje nepostovanje!
Kakva nadrealnost da je Cilic GS sampion, pa to se nece desiti ni za milion godina da takav igrac osvoji GS !
Ali, ako se Hrvati pitaju, on je trebo bar 3-4 do sada da osvoji, nego ne znaju sta mu je!
Zna Drago, on je portparol Cilica i Corica!

Grigor

pre 9 godina

Hahahah kakav komentar Viskovica, "kako neverovatno igra Djokovic da vam se cini da je teniser iz samog svetskog vrha zalutao na teniskom terenu " hahahah

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby i niko vise idemoooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Dejan.M...

pre 9 godina

prvi set zagrijavanje, drugi set laksi trening, i to je to. mozda cak i nemora pod tus, dosta majcu promjenit! Nole bih ga dobijo i da igra sa lopatom!

eto malo onako

pre 9 godina

gledam ovo u Kopenhagenu..danski reporter nakon 9 gemova za Novaka i 40:15 za Cilica u 10eom gemu kaze- dosad najveca sansa za Cilica da osvoji neki gem i upise se na tablu. Ovo ne bi smeo propustiti, ne dolazi se lako do takve sanse..komicno je malo..onda cita pitanja gledalaca- Ko je najvecoi kandidat da u buducnosti skine Novaka sa trona?- A on kaze- Niko.
Inace uvijek otvoreno navijaju protiv njega u svim finalima, valjda im dojadilo da stalno delje.

VUK

pre 9 godina

PREDATOR! sve su u pravu jumko & co.Novak je:divlji, primitivno,tarzanski jak,brutalan,bez milosti,ruši sve pred sobom,kada je protivnik na kolenima, on bi još da udara.. strašno u šta se pretvorio od kada je roditelj..večno gladan pobeda..zverski se spremio za sezonu.. koje bre jagode sa šlagom? kada Novak igra, to se gleda uz krvav biftek i rakiju 26gradi..Džaba Vam sve moji sinovci.. nema mesta za opuštanje, stigao je PREDATOR.

ŠTEX

pre 9 godina

Cilic se uplasio Djokovica ko i uvijek, Djokovic odlican.
Jucer maestralan i hrabar, danas uplasen i kriminalan.
(drago, 17. april 2015 14:04)

HA HA HA
Za ovoga dragu/draga(?) i Jumko je amater početnik ...

BgHQ

pre 9 godina

I onda se jave "pametnjakovici" koji se pitaju gde placa porez,da li ide na masazu posle odigranog slajsa ili smeca na mrezi.
NAJVECI SPORTISTA SVIH VREMENA U SRBIJI.Samo se pitam cime smo ga zasluzili.

Saiko

pre 9 godina

Corava koka nikako zrno da ubode.
A izgleda slabije prosla od onog mnogo poznatijeg A. HAIDER-MAURER-a. Kakav je ono blam za US Open da u sebi ima upisano ime Marina Cilica.

Perica

pre 9 godina

Nisam gledao mec, ali verujem da je Djokovic u prvom setu zeleo da pokaze sta zna i moze (iako nije ulozio maksimum, kako kazu pojedini), a da je u drugom setu hteo da pokaze da je on covek, i nije hteo da skroz ponizi protivnika. Nole Sampion :)

Onokao..

pre 9 godina

Tompson potpalio vatru, stavio ulje u talandaru, zadovoljno trlja ruke i sapuce: "Oho, bice pomfrita, nosi Marin krumpijera iz Monte Karla"...

Gogzi84

pre 9 godina

Nisam siguran sto se tice rekorda ali mislim da je Djokovic sa ovim krompirom oborio rekord po broju u odnosu na broj meceva, a sve ukupno u sezoni rekord drzi Lendl sa 17, tako da je i to lako dostizno ako ovako nastavi.

nije ja , ja je.

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.
(Oskar, 17. april 2015 14:07)
Dve stvari ovde mogu biti. Ili imaš stvarno 8g. ili si na tom nivou. Ako je ovo prvo nije tako strašno.
Neku težu reč mi ne bi dozvolili.

Nele

pre 9 godina

Cilic 0 asova, procenat uzetih poena na prvi servis 33%, a pritom ima 71% ubacenih prvih servisa. toliko o tome koliko ume da igra tenis, kad mu protivnik vrati loptu, samo moze da se moli da ce ovaj promasiti, inace gubi poen sigurno. Nebitno sto je protivnik sad bio Djokovic, nedopustivo je tako nesto.

a hrvati 'će plaču...

pre 9 godina

Sad videh pre meča večnu listu tenisera po procentu pobeda u karijeri. NOVAK PRESTIGAO FEDERERA! Da se razumemo, to je velika i temeljna statistička kategorija, odnos pobeda i poraza u celoj karijeri.

kvisko

pre 9 godina

Nole pocinje da lici na Svabe! Bez milosti, trpaj dokle mozes!
(AleksandarRS, 17. april 2015 13:26)

Trener Svaba, ucenik poprimio osobine.

Mirko

pre 9 godina

Da je Novak hteo, verovatno bi oba seta bili 6:0. To bi verovatno znači da se Novak sveti i pravi važan, da je gord i nadmen a on to nije. To bi takođe značilo da bi Čilić dobio večitu traumu od koje se psihički i podsvesno nikad ne bi oslobodio, a kako Novak Čilića poštuje i da su kao navodno prijatelji, ja mislim da je i ovo pokazatelj da Novak nije hteo da ga ponizi.
Nije nemoguće da se u drugom setu Čilić malo pokupio, ali da je Novak zaista hteo ovo bi bila bicikla samo tako.

realn0st

pre 9 godina

Nole ljudina nece dopustit 60 60 donirat ce bar jedan gem...steta iako sam Hrvat volio bi da posteno pobijedi 60 60 cisto jer moze...ps protiv rafe sve osim rutinske pobjede Noleta je iznenadjenje

Crush

pre 9 godina

Oduzeti Noletu titulu Unicefovog ambasadora pod hitno!! Ovo sto je napravio nasem Cilicu jednostavno nije humano...
Cekamo Corica da odraste jer ovo stvarno vise nema smisla... 12-0, jao jao...

Cemernik

pre 9 godina

Osvojice ovo bez ikakvog cimanja, cak ce i Nadala unakaziti na opste iznenadjenje svih...pauzirace jedan turnir pre RG, ja tipujem na Madrid. A onda ako osvoji RG nista ga nece zaustaviti do kraja i oborice ONAJ rekord od 46 pobeda zaredom. Za konkurenciju on je zastrasujuc , meceve gube u tunelu ...

Ratko

pre 9 godina

Cilic Marin je mladji od Djokovica oko 16 meseci tako da je on velika mlada nada tenisa i za njega ima vremena da osvoji jos mnogo Gren Slem titula. Danas je pokazao Djokovicu da moze igrati sa njim i da ce u buducnosti lagano pobedjivati.

Swedenonline

pre 9 godina

Znaci strasno...ovaj nas Novak,talenat nad talentima.
(Bozidar, 17. april 2015 14:40)

A da prestanete da se pravdate sa necim ''od boga dato'', talenat je nemerljiv, nepostoji merna jedinica, vec RAD, RAD, RAD i uporan RAD!

Tина

pre 9 godina

Шта се ово дешава? И Филип на челенџеру неком типу уделио "кромпир"! Каква дарежљивост наших момака!

Evo ovako

pre 9 godina

A u komšiluku padaju u trans kad Čila uzme bar 1 poen :)
Eeej 6:0 pa dokle više Nole da nam učiniš meč nezanimljiv odmah na početku!

AntiBot

pre 9 godina

Sad videh pre meča večnu listu tenisera po procentu pobeda u karijeri. NOVAK PRESTIGAO FEDERERA! Da se razumemo, to je velika i temeljna statistička kategorija, odnos pobeda i poraza u celoj karijeri.
(a hrvati 'će plaču..., 17. april 2015 15:00)



Zasto bi oni plakali ??? Pa od prvih 30 na toj listi, 29 su oni za koje su ti Hrvati navijali ili i dalje navijaju !!

Kimi

pre 9 godina

Zamislite ovu situaciju verujem da je tako kod svih, ej ja se nerviram kad Novak pogresi a ima 6-0 i brejk u drugom, eto koliko nas je Novak navikao... :)

Јота

pre 9 godina

@ Novak: Čilić igra tenis svog života.
Čeka me Marin Čilić, koji je osvajač Gren slema i igra tenis svog života.

Izjavi Novak juce pre meca sa Cilicem.

Rezultat meca 6-0, 6-3, medjusobni skor 12-0 za Novaka.

Sreca pa Cilic momentalno igra tenis svog zivota.
Ne mogu ni da zamislim koji bi rezultat bio da nije u takvoj formi.

Cestke Novace i veliko hvala sto se vise uopste ne nerviram kada su tvoji mecevi u toku.

willi

pre 9 godina

ama ne kaze se krompir, nego "poslao ga kuci na TROTINET" ako je samo jednom 6:0 ali ako je 6:0 i 6:0 onda se kaze poslao ga je "kuci na BICIKL".

Miki

pre 9 godina

Da je Nole Amerikanac sad bi bili komentari "ukinite muški tenis" i sl. Đe su oni koji tvrde da je ženski tenis bruka i da teniserke treba da zarađuju manje, Nole podijelio više krompira ove godine , nego Serena za 2 godine.

Dobro

pre 9 godina

Chila osvojio samo devet poena u celom prvom setu.
Cini mi se da je to malo nedovoljno.
Bas me zanima sta je svetski rekord do sada na jednom Mastersu sto se tice minimuma u jednom setu.
Mozda i manje od devet, ko zna.


Iz zemlje lala, uvek Vas,

pl. stal. radnici

pre 9 godina

Voleo bih da čujem @Jumka da nam prokomentariše igru njegovog Čilića. Još ga peče ono ponižavanje njihovih tenisera u Kraljevu. Zato i piše ovde nebuloze svaki dan.

ljubisa

pre 9 godina

Rafa nikako da se "otkaci", "otarasi" Ferera i ko god prodje realno posle toliko provedenih minuta na terenu, nema sta da trazi protiv No1eta. Bice veliko cudo ako sutra No1e izgubi!

Dusan

pre 9 godina

Ako ste primetili, u drugom gemu drugog seta, organizatori su shvatili da je ipak previse rano za tako eksplicitan sadrzaj, pa tek je 13:45 po srednjoevropskom vremenu, zaboga. Prekinuli live feed na kratko, ocekujem da ce uslediti neko obavestenje ili barem ono 18 u uglu posle prve pauze. Srbine, polako, bombardovace nas opet, ovo je povreda ljudskih prava.

Challe

pre 9 godina

Nadjite stream Sky Sport 3 i slusajte komentare voditelja! Lepo je ono kako pricaju o Novaku ali bi i komentatori sa SK mogli da malo nauce kako da komenatrisu tenis a da ne smaraju sa statistikom, anticipacijama i podacima o tvrdoci podloge.

Nole je uknjizio jos jedan 6:0 set u svoju korist.

Za stream guglaj "from sport"

dr

pre 9 godina

Cestitam Nole,vrhunski si igrao...
Da vidimo ko ce od Spanaca na "megdan"-sve su prilike Ferer!
Iskreno,zao mi je sto je Marin dobio "krompir",a ne onaj Vinolas!
Marin,nedovoljno oporavljen,na podlozi koja njemu ne odgovara,ipak je postigao lep uspeh u MK.Cestitam,uz zelju da se sto pre potpuno oporavi...
Da odgovorim ponovo onom sto ima nick MIKII-Najveci "balvan" u istoriji tenisa je bio,sada je i ostace-Ivo Karlovic!
Wawrinka izgubio i u dublu!Mozda ga je Roki sacekao pa da zajedno krenu kuci,pa u onim Alpskim gudurama,sami, lepo da se potuku,rese sve razmirice koje su se nagomilale izmedju njih i izbace frustracije iz sebe!

sale

pre 9 godina

dobio je cilic uskrsnje jaje. zaista zalosno gledati marina, vec je imao kompleks od noleta a sad ce posle ovog meca prestati da igra tenis.

Dux

pre 9 godina

evo stiže kapetan krompirko...
(haha, 17. april 2015 13:32)

AHAHAHAHA.....auuuu ludilo, bravo!!! I to za nepunih 15 minuta, 6:0!
Izgleda da Čilić ide za još jedan ''utešni perškirčić''. Dobro barem će imati zbirku kod kuće, i to onako podebelu!

Svete

pre 9 godina

Sta mu to uradi crni Djo1e, pa zar se tako postupa sa tenisacem 22 stoljeca, stvarno nema smisla !!
Ne brinite rodjaci Hrvati nije jos gotovo, imate vi jos 4 tenisaca za koje mozete da navijate na ovom turniru.

Bravo Novace !
Sutra je finale pre finala ko god od Spanaca da se pojavi...


Ali sta je meni mnogo zanimljivo

Cilic 5-7 Roddick + Safin + Hewitt + Nalbandian

Cilic 5-21 Nadal+ Murray + DelPotro + Monfils

sale

pre 9 godina

dobio je cilic uskrsnje jaje. zaista zalosno gledati marina, vec je imao kompleks od noleta a sad ce posle ovog meca prestati da igra tenis.

Dynamic

pre 9 godina

Уопште не волим кад он лако освоји први сет, увек се мучи у наредном. Ај 6:0, al zadnji set :-)

Veljko Marinkovic

pre 9 godina

Резултат не мора да покаже право стање на терену.Овај резултат је заправо резултат ужасне игре Чилића,а не неке много добре Ђоковића.По мени је много боље играо против Рамоса.Против Надала ћемо видети где је Ноле сада.Све сем убедљиве победе Новака неће бити добро.Надал никада није био овако рањив,и то се мора наплатити кроз чисту победу.Црв сумње у своје могућности и даље мора расти у Надаловој глави!

Belmondo iz Zagreba

pre 9 godina

Moram priznati da je Novak bio bolji, ali Marin još nije u formi i zato bum videli šta će bit na US OPEN! Inače kada stasa Borna, biće zanimljiviji tenis!

Oskar

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.

biti normalan

pre 9 godina

Upravo je pobedio, divno. Ciluc nikakav, ali ni br.1 nije impresionirao. Nekako, dok je RF bio prvi, to je bila dominacija, mecevi lepota za gledanje, pa i Rafa kasnije. Ovo sad, onako...

drago

pre 9 godina

Cilic je jucer odigrao svoj najbolji mec na zemlji u karijeri a danas drugi najlosiji. Najlosiji je bio lani protiv Nishikorija da bi osvojio US Open pola godine kasnije. Treba uzeti u obzir da je imao veliku stanku.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby i niko vise idemoooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Oskar

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.

Belmondo iz Zagreba

pre 9 godina

Moram priznati da je Novak bio bolji, ali Marin još nije u formi i zato bum videli šta će bit na US OPEN! Inače kada stasa Borna, biće zanimljiviji tenis!

biti normalan

pre 9 godina

Upravo je pobedio, divno. Ciluc nikakav, ali ni br.1 nije impresionirao. Nekako, dok je RF bio prvi, to je bila dominacija, mecevi lepota za gledanje, pa i Rafa kasnije. Ovo sad, onako...

drago

pre 9 godina

Cilic je jucer odigrao svoj najbolji mec na zemlji u karijeri a danas drugi najlosiji. Najlosiji je bio lani protiv Nishikorija da bi osvojio US Open pola godine kasnije. Treba uzeti u obzir da je imao veliku stanku.

Veljko Marinkovic

pre 9 godina

Резултат не мора да покаже право стање на терену.Овај резултат је заправо резултат ужасне игре Чилића,а не неке много добре Ђоковића.По мени је много боље играо против Рамоса.Против Надала ћемо видети где је Ноле сада.Све сем убедљиве победе Новака неће бити добро.Надал никада није био овако рањив,и то се мора наплатити кроз чисту победу.Црв сумње у своје могућности и даље мора расти у Надаловој глави!

КиМ

pre 9 godina

Пишем ово када је Новак узео 2. брејк: Новак је доминантан. Постоје 2 могућности 6:0 6:2 или 6:1 6:2

grickalo luis

pre 9 godina

kao novakov navijac moram se osvrnuti na negativne komentare za cilica.sta se tice danasnje igre realno nije ni mogao vise mada i da je imao meceva u nogama i bio bez povreda imao bi mozda 5 % sansi uzevsi u obzir novakovu formu i hed to hed,ali komentari tipa da cilic nije zasluzio da osvoji us open su u najmanju ruku zavidni.
na stranu to kakav je covek,ko mu peva ili slicno,ali momak je dosao do finala i uzeo titulu a da nikoga nije pokrao ili prevario,a druga je stvar sto su novak i federer kao favoriti ispali
ne branim ja ovde cilica ili ga velicam samo zeli da skrem pozornost mnogima koji razmisljaju u tom smeru.
inace zeljno ocekujem sutrasnji epski duel dva velikana.

willi

pre 9 godina

ama ne kaze se krompir, nego "poslao ga kuci na TROTINET" ako je samo jednom 6:0 ali ako je 6:0 i 6:0 onda se kaze poslao ga je "kuci na BICIKL".

nije ja , ja je.

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.
(Oskar, 17. april 2015 14:07)
Dve stvari ovde mogu biti. Ili imaš stvarno 8g. ili si na tom nivou. Ako je ovo prvo nije tako strašno.
Neku težu reč mi ne bi dozvolili.

Beobrad

pre 9 godina

Pa kako te Nole nije sramota da jednom Gs "sampionu" delis krompir, krajnje nepostovanje!
Kakva nadrealnost da je Cilic GS sampion, pa to se nece desiti ni za milion godina da takav igrac osvoji GS !
Ali, ako se Hrvati pitaju, on je trebo bar 3-4 do sada da osvoji, nego ne znaju sta mu je!
Zna Drago, on je portparol Cilica i Corica!

ŠTEX

pre 9 godina

Cilic se uplasio Djokovica ko i uvijek, Djokovic odlican.
Jucer maestralan i hrabar, danas uplasen i kriminalan.
(drago, 17. april 2015 14:04)

HA HA HA
Za ovoga dragu/draga(?) i Jumko je amater početnik ...

aaa

pre 9 godina

Cilic na Novakov servis do poena samo ako Novak pogresi. Jel ovo bese onaj Cilic koji bi mogo jos jedan grend slem ove godine? Mozda cak i na sljaci?

Mileta

pre 9 godina

Ništa čudno za Djokovića. Prvi set dobar, drugi set pad stara priča, ali očigledno nepopravljiva. Ali ono što je još čudnije su ti njegovi drop šotovi, to se može prećutat jednom, dvaput ali svaki meč i svaki put da radi ono što ne zna, e to je već teško shvatit. Koja mu je isplativost toga što radi ja ne razumijem. Ili tjera neki inat sam sa sobom pa hoće sebi da dokaže da zna i ono što ne zna. Strašno.
(Oskar, 17. april 2015 14:07)

Koja isplativost je tebi da uporno pises jedne te iste negativne komentare o Djokovicu? Pokusavas li ti to mozda da dokazes drugima da ne vide ono sto vide , dominaciju svetskog broja 1 ? Idi gledaj Nadala kako do besvesti prebacuje lopticu preko mreze. Smesno .

Saiko

pre 9 godina

Corava koka nikako zrno da ubode.
A izgleda slabije prosla od onog mnogo poznatijeg A. HAIDER-MAURER-a. Kakav je ono blam za US Open da u sebi ima upisano ime Marina Cilica.

Gogzi84

pre 9 godina

Nisam siguran sto se tice rekorda ali mislim da je Djokovic sa ovim krompirom oborio rekord po broju u odnosu na broj meceva, a sve ukupno u sezoni rekord drzi Lendl sa 17, tako da je i to lako dostizno ako ovako nastavi.

Dott

pre 9 godina

Čilic jeste GS šsampion, ali istovremeno nema nijedno master polufinale, dok igra protiv nekoga ko ima 22 masters titule, pa sta onda ocekivati od ovog meca?

mikson82

pre 9 godina

Auuuhhh... ode još jedan set u 6:0 izgleda, ako NOvak ovako nastavi mislim da će i taj rekord oboriti, već ih ima devet a mislim da rekord drži Rodžer sa 17 ili 18 u godini dana. Još polovina sezone nije ni blizu a ovo će mu biti deseti krompirić... ;)

Stefan

pre 9 godina

Juce sam napisao komentar "Da Nole preteruje sto je rekao da je Cilic u zivotnoj formi, i da ce mu uzeti bar 1 set sa 6:0", ali ne znam zbog cega mi komentar nije objavljen. I evo razvuce ga Nole.

Nele

pre 9 godina

Cilic 0 asova, procenat uzetih poena na prvi servis 33%, a pritom ima 71% ubacenih prvih servisa. toliko o tome koliko ume da igra tenis, kad mu protivnik vrati loptu, samo moze da se moli da ce ovaj promasiti, inace gubi poen sigurno. Nebitno sto je protivnik sad bio Djokovic, nedopustivo je tako nesto.

Dejan.M...

pre 9 godina

prvi set zagrijavanje, drugi set laksi trening, i to je to. mozda cak i nemora pod tus, dosta majcu promjenit! Nole bih ga dobijo i da igra sa lopatom!

Ratko

pre 9 godina

Cilic Marin je mladji od Djokovica oko 16 meseci tako da je on velika mlada nada tenisa i za njega ima vremena da osvoji jos mnogo Gren Slem titula. Danas je pokazao Djokovicu da moze igrati sa njim i da ce u buducnosti lagano pobedjivati.

Miki

pre 9 godina

Da je Nole Amerikanac sad bi bili komentari "ukinite muški tenis" i sl. Đe su oni koji tvrde da je ženski tenis bruka i da teniserke treba da zarađuju manje, Nole podijelio više krompira ove godine , nego Serena za 2 godine.

devlinjo

pre 9 godina

Sta mislite sta je nama draze: GS ili da Cilic ima pozitivan omjer sa Djokovicem? Zna se da je to GS a vi lupajte minuse i pisite kompleksaske postove jer je Cilic osvojio Slam. Rekao bi covjek da je 100 Srba osvojilo Slam kako pisete. Cak ni Djokovic nije cisti Srbin. Kompleksi.(drago, 17. april 2015 11:15,

nek si ti nama živ i zdrav a zna se ko je broj 1, a ko nikada nije bio i niti će. Ja znam da vi ne prenosite finala koja igra Srbija u bilo kom sportu, gledam kako ste na vašim televizijama toliko opterećeni nama da je to prosto neprijatno. Onda ukapiraj ko ima komplekse? Sigurno ne onaj ko je 13 vekova stariji. Moj ti Arjane Komazec.

Perica

pre 9 godina

Nisam gledao mec, ali verujem da je Djokovic u prvom setu zeleo da pokaze sta zna i moze (iako nije ulozio maksimum, kako kazu pojedini), a da je u drugom setu hteo da pokaze da je on covek, i nije hteo da skroz ponizi protivnika. Nole Sampion :)

Mirko

pre 9 godina

Da je Novak hteo, verovatno bi oba seta bili 6:0. To bi verovatno znači da se Novak sveti i pravi važan, da je gord i nadmen a on to nije. To bi takođe značilo da bi Čilić dobio večitu traumu od koje se psihički i podsvesno nikad ne bi oslobodio, a kako Novak Čilića poštuje i da su kao navodno prijatelji, ja mislim da je i ovo pokazatelj da Novak nije hteo da ga ponizi.
Nije nemoguće da se u drugom setu Čilić malo pokupio, ali da je Novak zaista hteo ovo bi bila bicikla samo tako.

sladjan

pre 9 godina

Neverovatna je sposobnost Djokovica da i sa skoro pola snage melje protivnike,to je ono sto ga izdvaja od ostalih tenisera i zato je tu gde jeste, u prvom setu je Djokovic igrao onoliko koliko je bilo potrebno, a sa druge strane je Cilic kardinalno gresio,i kada bi imao neku priliku (koju bi mu Djokovic po pravilu nekim svojim nerezonskim udarcima pruzio) on bi je odmah upropastio neiznudjenom greskom ,jednostavno Djokovic je mentalna gromada i mnogi teniseri (poput Cilica danas) bukvalno izgube mec jos u svlacionici, jednostavno im se uvuce neki strah i nervoza ,stegne im se ruka i ne pruzaju igru kakvu bi inace (po svom kvalitetu) mogli da pruze ,dakle Novak danas nije odigrao nista spektakularno ali je ubedljivo dobio mec ,kada bi neko (ko nije gledao mec) video rezultat,rekao bi da je Nole ubedljivom igrom dobio mec ,ali nije bas bilo tako kao sto rekoh Nole je samo dozirao gas po potrebi i igrao onoliko koliko mu je bilo dovoljno za trijumf...u drugom setu se Cilic konacno malo trgao iz letargije i zaigrao mnogo bolje ,krenuo je i da pogadja prvi servis i napokon je uspeo da dodje i do brejk sansi ,ali je Nole (sada vec kao stari i iskusni lisac) uvek podizao tempo igre upravo u tim trenucima nedozvoljavajuci Cilicu da se vrati u mec ,Nole prosto ima tu vestinu da se stedi i cuva snagu i da igra samo onoliko koliko je potrebno da bi se dobio mec,to je odlika vrhunskih igraca ,ne tako davno je i Federer takodje na taj nacin dobijao meceve na cistu rutinu i iskustvo....

dederer

pre 9 godina

Ivanišević tvrdi da Čila može osvojiti još koji g.slem,ali ako danas dobije biciklo-mnogo je realnije da će osvojiti Tur de Frans.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (polarni fazan, 17. april 2015 13:44)

Najbolji komentar danas!

tenski strucnjak od 2011

pre 9 godina

U pravu je Ljubicic za Novaka da ne igra interesantan tenis...
Kako moze biti interesantno kada bije sa nulom ? Otisao po pivo i vratio se
na kraj meca, stvarno nema smisla....

ma da

pre 9 godina

6:0 i 6:3. Cekajte, jel to bjese onaj sto su juce za njega govorili da moze do gs?! hahahhaha morao sam. Martine, Tupson te ceka da pecete krompire.

dr

pre 9 godina

Cestitam Nole,vrhunski si igrao...
Da vidimo ko ce od Spanaca na "megdan"-sve su prilike Ferer!
Iskreno,zao mi je sto je Marin dobio "krompir",a ne onaj Vinolas!
Marin,nedovoljno oporavljen,na podlozi koja njemu ne odgovara,ipak je postigao lep uspeh u MK.Cestitam,uz zelju da se sto pre potpuno oporavi...
Da odgovorim ponovo onom sto ima nick MIKII-Najveci "balvan" u istoriji tenisa je bio,sada je i ostace-Ivo Karlovic!
Wawrinka izgubio i u dublu!Mozda ga je Roki sacekao pa da zajedno krenu kuci,pa u onim Alpskim gudurama,sami, lepo da se potuku,rese sve razmirice koje su se nagomilale izmedju njih i izbace frustracije iz sebe!

kvisko

pre 9 godina

Nole pocinje da lici na Svabe! Bez milosti, trpaj dokle mozes!
(AleksandarRS, 17. april 2015 13:26)

Trener Svaba, ucenik poprimio osobine.

a hrvati 'će plaču...

pre 9 godina

Sad videh pre meča večnu listu tenisera po procentu pobeda u karijeri. NOVAK PRESTIGAO FEDERERA! Da se razumemo, to je velika i temeljna statistička kategorija, odnos pobeda i poraza u celoj karijeri.

VUK

pre 9 godina

PREDATOR! sve su u pravu jumko & co.Novak je:divlji, primitivno,tarzanski jak,brutalan,bez milosti,ruši sve pred sobom,kada je protivnik na kolenima, on bi još da udara.. strašno u šta se pretvorio od kada je roditelj..večno gladan pobeda..zverski se spremio za sezonu.. koje bre jagode sa šlagom? kada Novak igra, to se gleda uz krvav biftek i rakiju 26gradi..Džaba Vam sve moji sinovci.. nema mesta za opuštanje, stigao je PREDATOR.

Swedenonline

pre 9 godina

Znaci strasno...ovaj nas Novak,talenat nad talentima.
(Bozidar, 17. april 2015 14:40)

A da prestanete da se pravdate sa necim ''od boga dato'', talenat je nemerljiv, nepostoji merna jedinica, vec RAD, RAD, RAD i uporan RAD!

JOHNNY

pre 9 godina

CROmpirko :))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (republika srpska, 17. april 2015 14:36)


Bez imalo zluradosti .... KOMENTAR DANA

ljubisa

pre 9 godina

Rafa nikako da se "otkaci", "otarasi" Ferera i ko god prodje realno posle toliko provedenih minuta na terenu, nema sta da trazi protiv No1eta. Bice veliko cudo ako sutra No1e izgubi!

Adi

pre 9 godina

E tako ti je to moj Cilicu kad glumis prijateljstvo s Novakom a na proslavu dovedes Thompsona, i pjevas cavoglave,licemjerstvo se obije od glavu, i da 100% sam siguran da bi mu Novak i u Londonu i danas dao po 2-3 gema po setu da nije uradio to sto je uradio,et zapamtite kad se sretne s Dzumhurom,Krajinovicem,Lajovicem,Delicem nedavno. Troickim, Coricem ,svakom od njih Novak moze uvaliti po dva krpmpira al nece jer je ljudina i nece da im rusi samopouzdnaje i sramoti ih kao Cilica.

pl. stal. radnici

pre 9 godina

Voleo bih da čujem @Jumka da nam prokomentariše igru njegovog Čilića. Još ga peče ono ponižavanje njihovih tenisera u Kraljevu. Zato i piše ovde nebuloze svaki dan.

Evo ovako

pre 9 godina

A u komšiluku padaju u trans kad Čila uzme bar 1 poen :)
Eeej 6:0 pa dokle više Nole da nam učiniš meč nezanimljiv odmah na početku!

Challe

pre 9 godina

Nadjite stream Sky Sport 3 i slusajte komentare voditelja! Lepo je ono kako pricaju o Novaku ali bi i komentatori sa SK mogli da malo nauce kako da komenatrisu tenis a da ne smaraju sa statistikom, anticipacijama i podacima o tvrdoci podloge.

Nole je uknjizio jos jedan 6:0 set u svoju korist.

Za stream guglaj "from sport"

Cemernik

pre 9 godina

Osvojice ovo bez ikakvog cimanja, cak ce i Nadala unakaziti na opste iznenadjenje svih...pauzirace jedan turnir pre RG, ja tipujem na Madrid. A onda ako osvoji RG nista ga nece zaustaviti do kraja i oborice ONAJ rekord od 46 pobeda zaredom. Za konkurenciju on je zastrasujuc , meceve gube u tunelu ...

realn0st

pre 9 godina

Nole ljudina nece dopustit 60 60 donirat ce bar jedan gem...steta iako sam Hrvat volio bi da posteno pobijedi 60 60 cisto jer moze...ps protiv rafe sve osim rutinske pobjede Noleta je iznenadjenje

Kimi

pre 9 godina

Zamislite ovu situaciju verujem da je tako kod svih, ej ja se nerviram kad Novak pogresi a ima 6-0 i brejk u drugom, eto koliko nas je Novak navikao... :)

eto malo onako

pre 9 godina

gledam ovo u Kopenhagenu..danski reporter nakon 9 gemova za Novaka i 40:15 za Cilica u 10eom gemu kaze- dosad najveca sansa za Cilica da osvoji neki gem i upise se na tablu. Ovo ne bi smeo propustiti, ne dolazi se lako do takve sanse..komicno je malo..onda cita pitanja gledalaca- Ko je najvecoi kandidat da u buducnosti skine Novaka sa trona?- A on kaze- Niko.
Inace uvijek otvoreno navijaju protiv njega u svim finalima, valjda im dojadilo da stalno delje.

Svete

pre 9 godina

Sta mu to uradi crni Djo1e, pa zar se tako postupa sa tenisacem 22 stoljeca, stvarno nema smisla !!
Ne brinite rodjaci Hrvati nije jos gotovo, imate vi jos 4 tenisaca za koje mozete da navijate na ovom turniru.

Bravo Novace !
Sutra je finale pre finala ko god od Spanaca da se pojavi...


Ali sta je meni mnogo zanimljivo

Cilic 5-7 Roddick + Safin + Hewitt + Nalbandian

Cilic 5-21 Nadal+ Murray + DelPotro + Monfils

ljubisa

pre 9 godina

U studio SKY SPORT TV kanala, nakon meca Djokovica i Cilica izmedju ostalog Anabela kaze " Djokovic je ekstremno, ekstremno inteligentan teniser i covek",..neprocenjivo!

Onokao..

pre 9 godina

Tompson potpalio vatru, stavio ulje u talandaru, zadovoljno trlja ruke i sapuce: "Oho, bice pomfrita, nosi Marin krumpijera iz Monte Karla"...

Tина

pre 9 godina

Шта се ово дешава? И Филип на челенџеру неком типу уделио "кромпир"! Каква дарежљивост наших момака!

AntiBot

pre 9 godina

Sad videh pre meča večnu listu tenisera po procentu pobeda u karijeri. NOVAK PRESTIGAO FEDERERA! Da se razumemo, to je velika i temeljna statistička kategorija, odnos pobeda i poraza u celoj karijeri.
(a hrvati 'će plaču..., 17. april 2015 15:00)



Zasto bi oni plakali ??? Pa od prvih 30 na toj listi, 29 su oni za koje su ti Hrvati navijali ili i dalje navijaju !!

polarni fazan

pre 9 godina

Ivanišević tvrdi da Čila može osvojiti još koji g.slem,ali ako danas dobije biciklo-mnogo je realnije da će osvojiti Tur de Frans.

BgHQ

pre 9 godina

I onda se jave "pametnjakovici" koji se pitaju gde placa porez,da li ide na masazu posle odigranog slajsa ili smeca na mrezi.
NAJVECI SPORTISTA SVIH VREMENA U SRBIJI.Samo se pitam cime smo ga zasluzili.

Dusan

pre 9 godina

Ako ste primetili, u drugom gemu drugog seta, organizatori su shvatili da je ipak previse rano za tako eksplicitan sadrzaj, pa tek je 13:45 po srednjoevropskom vremenu, zaboga. Prekinuli live feed na kratko, ocekujem da ce uslediti neko obavestenje ili barem ono 18 u uglu posle prve pauze. Srbine, polako, bombardovace nas opet, ovo je povreda ljudskih prava.

Dynamic

pre 9 godina

Уопште не волим кад он лако освоји први сет, увек се мучи у наредном. Ај 6:0, al zadnji set :-)

Јота

pre 9 godina

@ Novak: Čilić igra tenis svog života.
Čeka me Marin Čilić, koji je osvajač Gren slema i igra tenis svog života.

Izjavi Novak juce pre meca sa Cilicem.

Rezultat meca 6-0, 6-3, medjusobni skor 12-0 za Novaka.

Sreca pa Cilic momentalno igra tenis svog zivota.
Ne mogu ni da zamislim koji bi rezultat bio da nije u takvoj formi.

Cestke Novace i veliko hvala sto se vise uopste ne nerviram kada su tvoji mecevi u toku.

Grigor

pre 9 godina

Hahahah kakav komentar Viskovica, "kako neverovatno igra Djokovic da vam se cini da je teniser iz samog svetskog vrha zalutao na teniskom terenu " hahahah

sale

pre 9 godina

dobio je cilic uskrsnje jaje. zaista zalosno gledati marina, vec je imao kompleks od noleta a sad ce posle ovog meca prestati da igra tenis.

sale

pre 9 godina

dobio je cilic uskrsnje jaje. zaista zalosno gledati marina, vec je imao kompleks od noleta a sad ce posle ovog meca prestati da igra tenis.

Dobro

pre 9 godina

Chila osvojio samo devet poena u celom prvom setu.
Cini mi se da je to malo nedovoljno.
Bas me zanima sta je svetski rekord do sada na jednom Mastersu sto se tice minimuma u jednom setu.
Mozda i manje od devet, ko zna.


Iz zemlje lala, uvek Vas,

Crush

pre 9 godina

Oduzeti Noletu titulu Unicefovog ambasadora pod hitno!! Ovo sto je napravio nasem Cilicu jednostavno nije humano...
Cekamo Corica da odraste jer ovo stvarno vise nema smisla... 12-0, jao jao...

Dux

pre 9 godina

evo stiže kapetan krompirko...
(haha, 17. april 2015 13:32)

AHAHAHAHA.....auuuu ludilo, bravo!!! I to za nepunih 15 minuta, 6:0!
Izgleda da Čilić ide za još jedan ''utešni perškirčić''. Dobro barem će imati zbirku kod kuće, i to onako podebelu!