Fudbal 56

Petak, 17.04.2015.

10:33

Pep 'oterao' lekara posle 38 godina

Dugogodišnji lekar minhenskog Bajerna Hans Vilhelm Miler Volfart podneo je ostavku, pošto je medicinski tim okrivljen za poraz protiv Porta u Ligi šampiona.

Pep 'oterao' lekara posle 38 godina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Bavarac

pre 9 godina

Po mom mišljenju nisu krivi lekari,već jednostavno bad luck i to je to.Ovo mi pomalo liči na paranoju Pepa.
Što se tiče onih golova kriv je smotani Alonso,sećate se da je Pep već jednom izjavio da je Alonso najlošiji odbranbeni igrač na svetu, i opet ga je stavio tamo da igra!

Navijac Bajerna

pre 9 godina

Rummenige je sam usao u svlacionicu nakon poraza od Porta i direktno optuzio ljecnicku ekipu jer odugovlace sa pripremama igraca. Ko ne vjeruje nek ode na bild.de i pogleda video isjecak...naravno..ko zna njemacki... Nije Pep njih otjerao vec Rummenige!!!

Dux

pre 9 godina

Urke sve objasnio, nista ne bih dodao :). A Galiani i slicni, puknite ;)
(Dzon Teri je omiljeni lik Kristijana Ronalda, 17. april 2015 15:45)

Ajde matori, daj da se malo ne lažemo kao Urke i tebi slični!!!!! Pa ko ovde od nas KRITIČARA TOG ISTOG PEPA govore o njegovim trenerskim sposobnostima. Ajde stavićemo sa strane za sekund ko je kao prolazio u prošlim godinama u LŠ ili u svojoj domaćoj ligi! OVDE SE GOVORI O NJEGOVOJ REAKCIJI-ISKRENO!!! Ejjjj alo, pa koji trener TAKVOG KALIBRA, a sigurno je da je jedan od trenera na svetu sa zavidnim rezultatima kako sa Barsom tako i sa Bajernom u ovom trenutku, MOŽE ONAKO, ISPRED KAMERA, GDE GA GLEDAJU SVI OKOLO, MI PORED EKRANA, LJUDI NA STADIONU, REPORTERI, drugi fudbaler........EJ.......da se onako PONAŠA?????? Pa to je trebalo da uradi u SVLAČIONICI A NE NA TERENU U TOKU UTAKMICE?????? Daj primer i jednog vrsnog trenera koji je tako nešto uradio u svojoj karijeri, jednom od njegovih pomoćnika (doktora, pomoćnih trenera, ili sl.) NA TV-U!! Ferguson??? Robson????? Murinjo????? Ančeloti??????.........KAD???, KO??????? NIKAD I NIKO OD SPOMENUTIH!!! Ako je PEP takav KALIBAR TRENERA, onda smirena glava mora da prevlada u tom trenutku, pa ma koliko MISLI da je neko KRIV ZA PORAZ OSIM NJEGA!! Biti trener znači biti VOĐA, STUB, gde tvoja reč ZNAČI AMIN!! Skakanje, sarkastično aplaudiranje ili sl. U JAVNOSTI, NA TV-U je potez onih KOJI TO NISU!!

danguba

pre 9 godina

Ok da osporavate Pepove ljudske kvalitete, mozda opravdano, ali profesionalne, ne ide... Samo par cinjenica: u karijeri je osvojio preko 20 trofeja, sa Barsom je igrao najdominantniji i najucinkovitiji fudbal ikada, sa Bajernom dominira u prvenstvu 2 sezone kao nikada prije, najplaceniji je trener na svijetu... Reakcija prema doktorima nije bila primjerena, ali je bila spontana i iskrena, jer covijek zivi od fudbala i za fudbal.

neutralni felsh

pre 9 godina

Pa kako onda Rajkard u svojoj zadnjoj sezoni nije nista osvojio ali je to tako lako? U Primeri je Barsa zavrsila cak i treca, Real je bio prvi, a drugi je bio Viljareal. Kada je Pep dosao napravio je nekoliko promena, oterao Deka, Ronaldinja i jos neke, postavio je Cavija, Iniestu i Mesija kao glavne igrace, a ostalo je istorija. Od tada obicnog kluba kojeg su mnogi podedjivali je napravio jedan od najboljih timova ikada
(eto, 17. april 2015 11:46)


kratko i jasno.

dario

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 17. april 2015 13:52)

najdi mi jedan primer gde je neki tim uzeo ligu sampiona a da nije poguran od strane sudija ja cu pojesti monitor !?? u zadnjih 20 god sto ja bar znam,svake sezone je pobednik imao neku mrlju ,bas kao i barca,tako da se mani te price,price za decu !

Урош Неписмени

pre 9 godina

(urke, 17. april 2015 12:38)

Пропустио си да се захвалиш учитељици српског. Упс, нема потребе. Неписмен си.

Спори

pre 9 godina

(brzi, 17. april 2015 13:35)

У праву си. Овај лекар нема појма. Лечио је само играче Бајерна 38 година, а онако узгред и Болта и немачку репрезентацију. Онда си се појавио ти да му укажеш да греши.

Realan

pre 9 godina

Adriano_Galliani

Isto kao sto su osteceni protiv Celzija 2005, Man.Junajteda 2008 i Intera 2010 godine ;) Kao i kada su Barsi ukrali titulu Primeri u sezoni 2011/12 isto kao sto ce verovatno i ove. Nije normalno da se Barsi u Primeri sudi u 29 utakmica samo jedan penal (ove sezone) kod negativnog rezultata po Barsu, a ostalih 4 su sudjeni tek onda kada je Barsa vodila 1 ili vise razlike dok je Realu u isto vreme 8 ili 9 penala sudjeno kod negativnog rezultata po Real dok je samo 1 ili 2 kada je Real vec vodio 1 ili vise razlike. A ako pratis Primeri onda znas koliko je Barsa puta bila ostecena za penal ili ponisten gol.

koketinho

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 17. april 2015 13:52)

Opet dosao navijac Milana da drzi predavanja o postenju !! Klub kome je premijer drzave bio predsednik, koji je u zadnjih 25 god toliko puta poguran od strane sudija ,toliko puta uzeo titulu,pobedio neposteno da su zasluzili svaku utakmicu u narednih 50 god da budu zakinuti. dokaz svemu tome i umesanost u najvecu aferu namestanja utakmica u istoriji fudbala, i osvajanje lige sampiona da nisu trebali ni igrati u njoj,hej !! nisu trbali ni igrati!!!! koji je to lobi bio ! I takav se nasao da prica o postenju !? :)) al naravno,takav i nema komentar na sve ovo ,jer su ovo sve proste nepobitne cinjenice !! al zato obilazi sve vesti imalo vezane za barcu i mesija.mislim razumljivo,s obzirom da ih je barca toliko puta nagazila u zadnjih 10 god cak i uz pomoc sudija (sto mi je jos draze ) i s obzirom da je messi igrac koji je dao milanu najvise golova u evropi u njihovoj istoriji :))

pa da

pre 9 godina

Ne znam sto ali koliko god da mi je antipatican ovaj Gvardiola nekako mi je bas milo sto svojim nedovoljnim znanjem sabotira Bajern koji je uvatio odlican zalet ali ih je Gvardiola unistio sa nekim svojim fix idejama...pobedice ih Porto i u Minhenu.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Pojedinci ne mogu da spavaju,jos ih proganjaju barca i Mesi :) Hvala ti legendo na svemu i sretno u daljem radu !!!
(urke, 17. april 2015 12:38)

За разлику од тебе, ја сам гледао Барселону и са Роналдом, Ђованијем, Андерсоном, Ривалдом, Овермарсом итд итд. Много добрих играча је било у том клубу и добрих екипа, врхунских утакмица. Међутим, на неправду нећу да ћутим. Клуб УЕФАлона је ТРИ пута погуран до освајања ЛШ - 2006, 2009 и 2011. И то сви знају. А овај преварант се сада свађа са дедом од 72. године. Меси утајивач пореза.

brzi

pre 9 godina

Neču da pravdam Pepa ali ima u njegovoj rekaciji mnogo istine što se doktora tiče. Imam i sam poprilično slabih iskustava iz jednog drugog sporta sa doktorima. A problem je sledeči; doktori ne razumiju da ako rade sa sportašima da moraju da urade sve da budu ti sportaši, dok jim traje kariera sportaša, na maksimumu telesne moći i izdržljivosti ta da moraju uraditi sve što je moguče da ako dođe do ozlede sportaša da se ti sportaši što prije vrate u pogon, dok mongi doktori profesionalne sportaše smatraju kao sve ostale ljude a usput zaboravljaju da su od sportskih organizacija plateni za to da budu sportaši dok su u posedu sportskih organizacija na maksimumu dok njih brine šta če biti sa sportašima posle završetka kariere kada ti sportaši više neče biti vlastništvo tih sportskih organizacija i se po toj tački neprofesionalno ponašaju prema svojim platišama ( sportskim organizacijama). Sa tim svojim ponašanjem i uporpaščuju sport kao takav kde je jedina greanica nebo ( brže, više, močnije) dok doktori u mnogim primerima oču da stvari drže na zemlji.
Ili skračeno: doktori u sportskim organizacijama ne razumiju da su za svoj rad odgovorni sportskim organizacijama i da je medicinsko stanje sportaša njihova odgovornost samo ono vreme dok su sportaši vezani ugovorno sa tim sportkim organizacijama posle kraja ugovora nema ju više nikakve odgovornosti do tih sportaša.

Kol

pre 9 godina

Ovaj spanac, bez obzira sto vecina misli da je dobar trener, koji je imao ubedljivo najvecu srecu da mu upadne kasika u med sa dve najbolje ekipe u prethodnih 10 godina ce vratiti Bajern u vreme pre Jup Hejkensa kada su se borili za titulu sa Borusijom i Volfsburgom! Covek gusi podmazanu masinu sa nepotrebnim spancima, i sto je najgore lik ima jednu od najvecih plata u fudbalu, ali dobro neko se rodi srecan pa ne mora da se cima previse!

Viking

pre 9 godina

Pa mislite malo najpotrebni više igrača su više van terena nego na terenu, Martinez, Ribery, Lahm, Roben, Alcantara, Badstuber, Benatia, Shweinsteiger itd.
Sada je pitanje kako je to moguće???

gladijator

pre 9 godina

Zanimljiv smo mi narod . Oduvek smo krivili druge za svoje neuspehe,a tudje uspehe omalovazavali. Najbolji premer toga je Barcelona ! Kad treba osporiti kvalitet i znanje Gvardiole,onda je imao prespreman tim ,bilo mu lako. Kad treba osporiti tim,onda se kaze ,"ah bez mesija su nista" ,ili sudije su zasluzne,kad se treba osporiti patuljak,onda je nista bez Xavia i Ineste ...i tako u krug. Gvardiola je smekercina od trenera.Ja ga mnogo postujem.Lik je perfekcionista i sa barcom u svom mandatu je i napravio skoro pa fudbalsku perfekciju.Onaj ko kaze da je barca tad igrala smoren fudbal,taj ili nema veze sa ovom igrom,ili je pun neke zlobe i ne znam ni ja cega ! Tadasnja barca je igrala bez ikakve sumnje najbolji fudbal bar u zadnjih 25 god,koliko ja pamtim ! Naravno da je posle doslo do zasicenja i procitanosti igre,i slazem se da je posle Pepa barca igrala smaracki fudbal (sve do ove sezone kad su promenili malo stil) ,ali onaj ko osporava Pepa i njegovu eru u barci ,neka se dobro preispita sta nije u redu sa njim.Nije mi barca najdrazi evropski klub,al ih mnogo postujem, naklon do poda za sve sto su uradili,pogotovo u zadnjih 10-ak god. Sto se tice ovo za doktora,mislim da ga ne bi bez razloga tek tako napao,mora da ima nesto ,al takve stvari se tesko saznaju . Al kako god,mislim da Bayernu ne lezi u potpunosti tiki taka i da treba menjati malo sistem igre .

maki

pre 9 godina

ja bih rekao da je porto kriv, veliki klubovi ne bi trebalo traziti izgovore za poraz, igras sa onim sto imas u tom momentu, a ako bajern nema adekvatnu zamenu za par igraca, uz veliki budzet, gvardiola bi trebalo da stavi kesu na glavu

urke

pre 9 godina

Hvala ti lgendo za sve !! Hvala ti za nestvarne 4 god ! Za 3 titule prvaka spanije,za 2 naslova prvaka evrope ! Hvala ti za demoliranje Reala u sred Madrida sa cak 6-2 ,hvala ti za demoliranje Reala na Nou Campu sa cak 5-0 ,hvala ti za 4 uzastopne pobede na Bernabeu stadionu,hvala ti za fudbalse lekcije jednom Man Utd u 2 finala ,hvala ti za svojevremeno demoliranje Bayerna u prvih pola sata dvomeca,hvala ti za demoliranje Arsenala,Milana... hvala ti za Mesija,xavia ,Inestu ...Hvala ti za najdominantniji i najlepsi fudbal ikad ! Hvala ti sto si modifikovao Mihelsov totalni fudbal u tiki taku koja je pokorila evropu i svet ! Nikad se vise onakva igra nece ponoviti ,i tacno je ,sad je ona postala vec pomalo dosadna ! Zasto ,jer vise nema niti ce ikad biti takve generacije ,kao one Barcine iz tvog doba !Ti si to prepoznao i lansirao ih u vasionu ! A ovi sto te pljuju samo odkrivaju koliko ustvari si im nabio frustracija i kompleksa :) Pojedinci ne mogu da spavaju,jos ih proganjaju barca i Mesi :) Hvala ti legendo na svemu i sretno u daljem radu !!!

Saf

pre 9 godina

ne volim gvardiolu tako da mozda i to ima uticaj na moje misljenje da nije u pravu, ali ako je pep u pravu, onda lekar nek ide u arsenal bolji je od arsenalovih 100 puta.

mrmlj

pre 9 godina

neprimereno ponasanje gvardiole.
sve i da je 100% u pravu, ne sme tako da se ponasa.
takve stvari treba resavati "u kuci" i ceo tim treba tretirati sa postovanjem, pogotovo one koji su 44 godine posvetili klubu.

vladek

pre 9 godina

Ne vredi ti Pep,tu si do kraja sezone,a onda ces takav otkaz da popijes,da ti nece biti dobro. Barsa osvaja primeru,a verovatonu i LS,tako da ce Enrike ostati.Jedino da seike odradis na foru da si trener,kao sto si Bayernu uzeo preko 20 mil.za dve godine. PSG i Man.city ce menjati trenere,Klop se vec upustio u pregovore...

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Neosporno je da je Gvardiola veliki trener sa uspesima, ali u Bajernu definitivno ne radi bas dobar posao...Takodje realnost je da je igra tima unazadjena u odnosu na Hajkensov period i to draticno. E ako je lekar najveci problem u tome neka ide...
(Sale, 17. april 2015 11:08)

Спорно је итекако. Да се разуме у фудбал - разуме се, био је и одличан играч. Али успехе је добио на поклон и то сви знају. Сада се то и показује. Уништио је Бајерн и то за 17 милиона евра годишње. Свака му част, осветио је оних 7-0 против свог клуба баш од стране Бајерна.

Urke

pre 9 godina

U pravu je Pep... Isto tako prosle godine ga je zeznuo taj lekar kada ih je Real osramotio sa 7-0 u dvomecu. SEDAM-NULA!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Benteke, 17. april 2015 11:06)

A ja bih pre dodao da su sa tim lekarom i Jup Hajnkesom demolirali Barselonu u polufinalu sa 7-0 ukupno pre dve godine, kada su i postali prvaci.

I neopisivo nadmeno i prepotentno sa njegove strane. On bez skole, jelte, zna bolje od lekara da li je neko vec mogao biti izlecen ili ne. Ako je povredjen, oporavice se kada se oporavi. Nije to samo do lekara.

Gargamel

pre 9 godina

E moj Gvardiola ispada da i nisi neki trener kad nemaš najjaču ekipu, lako je pobediti u trci fića sa ferarijem, pobedi ti sa peglicom...

smešno

pre 9 godina

Prvi put cujem da je neko za loš rezultat okrivio lekare. Riberi je hronično povređen od 2-og svetskog rata, roben je najveći period u karijeri bez povrede imo upravo u bajernu. Gledo sam utakmicu i lepo se može videti da je alonso i dante svojim greškama doneli poraz bajernu. Ostali razlozi su za neke koji nisu gledali utakmicu i teorije žute štamp...ovaj zavere:)

Sale

pre 9 godina

Neosporno je da je Gvardiola veliki trener sa uspesima, ali u Bajernu definitivno ne radi bas dobar posao...Takodje realnost je da je igra tima unazadjena u odnosu na Hajkensov period i to draticno. E ako je lekar najveci problem u tome neka ide...

eto

pre 9 godina

(cofi95, 17. april 2015 10:56)

Pa kako onda Rajkard u svojoj zadnjoj sezoni nije nista osvojio ali je to tako lako? U Primeri je Barsa zavrsila cak i treca, Real je bio prvi, a drugi je bio Viljareal. Kada je Pep dosao napravio je nekoliko promena, oterao Deka, Ronaldinja i jos neke, postavio je Cavija, Iniestu i Mesija kao glavne igrace, a ostalo je istorija. Od tada obicnog kluba kojeg su mnogi podedjivali je napravio jedan od najboljih timova ikada

cofi95

pre 9 godina

Najobicnija trenerska prevara. Nasledio sve ono sto je Hajnkes napravio, isto kao sto je u Barsi nasledio sve sto je Rajkard napravio, i od toga napravio najdosadniju taktiku u istoriji fudbala. I sad mu lekatski tim kriv. Izgleda da se malo vise ugledao na Blablatoviica i Krilina (Nikolica), njima su svi krivi.

theGreat

pre 9 godina

Nesumnjivo dobar trener, ali ocajan covek rekao bih. Pazi ti ovu reakciju prema coveku prema kome mora da iam duzno postovanje, sto zbog godina sto zbog obrazovanja a i ociglednih profersionalnih uspeha, mislim Bolta je lecio. Da je makar psihijatar pa i da ovog izleci!

Gargamel

pre 9 godina

E moj Gvardiola ispada da i nisi neki trener kad nemaš najjaču ekipu, lako je pobediti u trci fića sa ferarijem, pobedi ti sa peglicom...

theGreat

pre 9 godina

Nesumnjivo dobar trener, ali ocajan covek rekao bih. Pazi ti ovu reakciju prema coveku prema kome mora da iam duzno postovanje, sto zbog godina sto zbog obrazovanja a i ociglednih profersionalnih uspeha, mislim Bolta je lecio. Da je makar psihijatar pa i da ovog izleci!

Sale

pre 9 godina

Neosporno je da je Gvardiola veliki trener sa uspesima, ali u Bajernu definitivno ne radi bas dobar posao...Takodje realnost je da je igra tima unazadjena u odnosu na Hajkensov period i to draticno. E ako je lekar najveci problem u tome neka ide...

cofi95

pre 9 godina

Najobicnija trenerska prevara. Nasledio sve ono sto je Hajnkes napravio, isto kao sto je u Barsi nasledio sve sto je Rajkard napravio, i od toga napravio najdosadniju taktiku u istoriji fudbala. I sad mu lekatski tim kriv. Izgleda da se malo vise ugledao na Blablatoviica i Krilina (Nikolica), njima su svi krivi.

Saf

pre 9 godina

ne volim gvardiolu tako da mozda i to ima uticaj na moje misljenje da nije u pravu, ali ako je pep u pravu, onda lekar nek ide u arsenal bolji je od arsenalovih 100 puta.

smešno

pre 9 godina

Prvi put cujem da je neko za loš rezultat okrivio lekare. Riberi je hronično povređen od 2-og svetskog rata, roben je najveći period u karijeri bez povrede imo upravo u bajernu. Gledo sam utakmicu i lepo se može videti da je alonso i dante svojim greškama doneli poraz bajernu. Ostali razlozi su za neke koji nisu gledali utakmicu i teorije žute štamp...ovaj zavere:)

Urke

pre 9 godina

U pravu je Pep... Isto tako prosle godine ga je zeznuo taj lekar kada ih je Real osramotio sa 7-0 u dvomecu. SEDAM-NULA!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Benteke, 17. april 2015 11:06)

A ja bih pre dodao da su sa tim lekarom i Jup Hajnkesom demolirali Barselonu u polufinalu sa 7-0 ukupno pre dve godine, kada su i postali prvaci.

I neopisivo nadmeno i prepotentno sa njegove strane. On bez skole, jelte, zna bolje od lekara da li je neko vec mogao biti izlecen ili ne. Ako je povredjen, oporavice se kada se oporavi. Nije to samo do lekara.

mrmlj

pre 9 godina

neprimereno ponasanje gvardiole.
sve i da je 100% u pravu, ne sme tako da se ponasa.
takve stvari treba resavati "u kuci" i ceo tim treba tretirati sa postovanjem, pogotovo one koji su 44 godine posvetili klubu.

vladek

pre 9 godina

Ne vredi ti Pep,tu si do kraja sezone,a onda ces takav otkaz da popijes,da ti nece biti dobro. Barsa osvaja primeru,a verovatonu i LS,tako da ce Enrike ostati.Jedino da seike odradis na foru da si trener,kao sto si Bayernu uzeo preko 20 mil.za dve godine. PSG i Man.city ce menjati trenere,Klop se vec upustio u pregovore...

Спори

pre 9 godina

(brzi, 17. april 2015 13:35)

У праву си. Овај лекар нема појма. Лечио је само играче Бајерна 38 година, а онако узгред и Болта и немачку репрезентацију. Онда си се појавио ти да му укажеш да греши.

pa da

pre 9 godina

Ne znam sto ali koliko god da mi je antipatican ovaj Gvardiola nekako mi je bas milo sto svojim nedovoljnim znanjem sabotira Bajern koji je uvatio odlican zalet ali ih je Gvardiola unistio sa nekim svojim fix idejama...pobedice ih Porto i u Minhenu.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Pojedinci ne mogu da spavaju,jos ih proganjaju barca i Mesi :) Hvala ti legendo na svemu i sretno u daljem radu !!!
(urke, 17. april 2015 12:38)

За разлику од тебе, ја сам гледао Барселону и са Роналдом, Ђованијем, Андерсоном, Ривалдом, Овермарсом итд итд. Много добрих играча је било у том клубу и добрих екипа, врхунских утакмица. Међутим, на неправду нећу да ћутим. Клуб УЕФАлона је ТРИ пута погуран до освајања ЛШ - 2006, 2009 и 2011. И то сви знају. А овај преварант се сада свађа са дедом од 72. године. Меси утајивач пореза.

Kol

pre 9 godina

Ovaj spanac, bez obzira sto vecina misli da je dobar trener, koji je imao ubedljivo najvecu srecu da mu upadne kasika u med sa dve najbolje ekipe u prethodnih 10 godina ce vratiti Bajern u vreme pre Jup Hejkensa kada su se borili za titulu sa Borusijom i Volfsburgom! Covek gusi podmazanu masinu sa nepotrebnim spancima, i sto je najgore lik ima jednu od najvecih plata u fudbalu, ali dobro neko se rodi srecan pa ne mora da se cima previse!

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Neosporno je da je Gvardiola veliki trener sa uspesima, ali u Bajernu definitivno ne radi bas dobar posao...Takodje realnost je da je igra tima unazadjena u odnosu na Hajkensov period i to draticno. E ako je lekar najveci problem u tome neka ide...
(Sale, 17. april 2015 11:08)

Спорно је итекако. Да се разуме у фудбал - разуме се, био је и одличан играч. Али успехе је добио на поклон и то сви знају. Сада се то и показује. Уништио је Бајерн и то за 17 милиона евра годишње. Свака му част, осветио је оних 7-0 против свог клуба баш од стране Бајерна.

maki

pre 9 godina

ja bih rekao da je porto kriv, veliki klubovi ne bi trebalo traziti izgovore za poraz, igras sa onim sto imas u tom momentu, a ako bajern nema adekvatnu zamenu za par igraca, uz veliki budzet, gvardiola bi trebalo da stavi kesu na glavu

Dux

pre 9 godina

Urke sve objasnio, nista ne bih dodao :). A Galiani i slicni, puknite ;)
(Dzon Teri je omiljeni lik Kristijana Ronalda, 17. april 2015 15:45)

Ajde matori, daj da se malo ne lažemo kao Urke i tebi slični!!!!! Pa ko ovde od nas KRITIČARA TOG ISTOG PEPA govore o njegovim trenerskim sposobnostima. Ajde stavićemo sa strane za sekund ko je kao prolazio u prošlim godinama u LŠ ili u svojoj domaćoj ligi! OVDE SE GOVORI O NJEGOVOJ REAKCIJI-ISKRENO!!! Ejjjj alo, pa koji trener TAKVOG KALIBRA, a sigurno je da je jedan od trenera na svetu sa zavidnim rezultatima kako sa Barsom tako i sa Bajernom u ovom trenutku, MOŽE ONAKO, ISPRED KAMERA, GDE GA GLEDAJU SVI OKOLO, MI PORED EKRANA, LJUDI NA STADIONU, REPORTERI, drugi fudbaler........EJ.......da se onako PONAŠA?????? Pa to je trebalo da uradi u SVLAČIONICI A NE NA TERENU U TOKU UTAKMICE?????? Daj primer i jednog vrsnog trenera koji je tako nešto uradio u svojoj karijeri, jednom od njegovih pomoćnika (doktora, pomoćnih trenera, ili sl.) NA TV-U!! Ferguson??? Robson????? Murinjo????? Ančeloti??????.........KAD???, KO??????? NIKAD I NIKO OD SPOMENUTIH!!! Ako je PEP takav KALIBAR TRENERA, onda smirena glava mora da prevlada u tom trenutku, pa ma koliko MISLI da je neko KRIV ZA PORAZ OSIM NJEGA!! Biti trener znači biti VOĐA, STUB, gde tvoja reč ZNAČI AMIN!! Skakanje, sarkastično aplaudiranje ili sl. U JAVNOSTI, NA TV-U je potez onih KOJI TO NISU!!

urke

pre 9 godina

Hvala ti lgendo za sve !! Hvala ti za nestvarne 4 god ! Za 3 titule prvaka spanije,za 2 naslova prvaka evrope ! Hvala ti za demoliranje Reala u sred Madrida sa cak 6-2 ,hvala ti za demoliranje Reala na Nou Campu sa cak 5-0 ,hvala ti za 4 uzastopne pobede na Bernabeu stadionu,hvala ti za fudbalse lekcije jednom Man Utd u 2 finala ,hvala ti za svojevremeno demoliranje Bayerna u prvih pola sata dvomeca,hvala ti za demoliranje Arsenala,Milana... hvala ti za Mesija,xavia ,Inestu ...Hvala ti za najdominantniji i najlepsi fudbal ikad ! Hvala ti sto si modifikovao Mihelsov totalni fudbal u tiki taku koja je pokorila evropu i svet ! Nikad se vise onakva igra nece ponoviti ,i tacno je ,sad je ona postala vec pomalo dosadna ! Zasto ,jer vise nema niti ce ikad biti takve generacije ,kao one Barcine iz tvog doba !Ti si to prepoznao i lansirao ih u vasionu ! A ovi sto te pljuju samo odkrivaju koliko ustvari si im nabio frustracija i kompleksa :) Pojedinci ne mogu da spavaju,jos ih proganjaju barca i Mesi :) Hvala ti legendo na svemu i sretno u daljem radu !!!

eto

pre 9 godina

(cofi95, 17. april 2015 10:56)

Pa kako onda Rajkard u svojoj zadnjoj sezoni nije nista osvojio ali je to tako lako? U Primeri je Barsa zavrsila cak i treca, Real je bio prvi, a drugi je bio Viljareal. Kada je Pep dosao napravio je nekoliko promena, oterao Deka, Ronaldinja i jos neke, postavio je Cavija, Iniestu i Mesija kao glavne igrace, a ostalo je istorija. Od tada obicnog kluba kojeg su mnogi podedjivali je napravio jedan od najboljih timova ikada

gladijator

pre 9 godina

Zanimljiv smo mi narod . Oduvek smo krivili druge za svoje neuspehe,a tudje uspehe omalovazavali. Najbolji premer toga je Barcelona ! Kad treba osporiti kvalitet i znanje Gvardiole,onda je imao prespreman tim ,bilo mu lako. Kad treba osporiti tim,onda se kaze ,"ah bez mesija su nista" ,ili sudije su zasluzne,kad se treba osporiti patuljak,onda je nista bez Xavia i Ineste ...i tako u krug. Gvardiola je smekercina od trenera.Ja ga mnogo postujem.Lik je perfekcionista i sa barcom u svom mandatu je i napravio skoro pa fudbalsku perfekciju.Onaj ko kaze da je barca tad igrala smoren fudbal,taj ili nema veze sa ovom igrom,ili je pun neke zlobe i ne znam ni ja cega ! Tadasnja barca je igrala bez ikakve sumnje najbolji fudbal bar u zadnjih 25 god,koliko ja pamtim ! Naravno da je posle doslo do zasicenja i procitanosti igre,i slazem se da je posle Pepa barca igrala smaracki fudbal (sve do ove sezone kad su promenili malo stil) ,ali onaj ko osporava Pepa i njegovu eru u barci ,neka se dobro preispita sta nije u redu sa njim.Nije mi barca najdrazi evropski klub,al ih mnogo postujem, naklon do poda za sve sto su uradili,pogotovo u zadnjih 10-ak god. Sto se tice ovo za doktora,mislim da ga ne bi bez razloga tek tako napao,mora da ima nesto ,al takve stvari se tesko saznaju . Al kako god,mislim da Bayernu ne lezi u potpunosti tiki taka i da treba menjati malo sistem igre .

Bavarac

pre 9 godina

Po mom mišljenju nisu krivi lekari,već jednostavno bad luck i to je to.Ovo mi pomalo liči na paranoju Pepa.
Što se tiče onih golova kriv je smotani Alonso,sećate se da je Pep već jednom izjavio da je Alonso najlošiji odbranbeni igrač na svetu, i opet ga je stavio tamo da igra!

Navijac Bajerna

pre 9 godina

Rummenige je sam usao u svlacionicu nakon poraza od Porta i direktno optuzio ljecnicku ekipu jer odugovlace sa pripremama igraca. Ko ne vjeruje nek ode na bild.de i pogleda video isjecak...naravno..ko zna njemacki... Nije Pep njih otjerao vec Rummenige!!!

koketinho

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 17. april 2015 13:52)

Opet dosao navijac Milana da drzi predavanja o postenju !! Klub kome je premijer drzave bio predsednik, koji je u zadnjih 25 god toliko puta poguran od strane sudija ,toliko puta uzeo titulu,pobedio neposteno da su zasluzili svaku utakmicu u narednih 50 god da budu zakinuti. dokaz svemu tome i umesanost u najvecu aferu namestanja utakmica u istoriji fudbala, i osvajanje lige sampiona da nisu trebali ni igrati u njoj,hej !! nisu trbali ni igrati!!!! koji je to lobi bio ! I takav se nasao da prica o postenju !? :)) al naravno,takav i nema komentar na sve ovo ,jer su ovo sve proste nepobitne cinjenice !! al zato obilazi sve vesti imalo vezane za barcu i mesija.mislim razumljivo,s obzirom da ih je barca toliko puta nagazila u zadnjih 10 god cak i uz pomoc sudija (sto mi je jos draze ) i s obzirom da je messi igrac koji je dao milanu najvise golova u evropi u njihovoj istoriji :))

Урош Неписмени

pre 9 godina

(urke, 17. april 2015 12:38)

Пропустио си да се захвалиш учитељици српског. Упс, нема потребе. Неписмен си.

danguba

pre 9 godina

Ok da osporavate Pepove ljudske kvalitete, mozda opravdano, ali profesionalne, ne ide... Samo par cinjenica: u karijeri je osvojio preko 20 trofeja, sa Barsom je igrao najdominantniji i najucinkovitiji fudbal ikada, sa Bajernom dominira u prvenstvu 2 sezone kao nikada prije, najplaceniji je trener na svijetu... Reakcija prema doktorima nije bila primjerena, ali je bila spontana i iskrena, jer covijek zivi od fudbala i za fudbal.

neutralni felsh

pre 9 godina

Pa kako onda Rajkard u svojoj zadnjoj sezoni nije nista osvojio ali je to tako lako? U Primeri je Barsa zavrsila cak i treca, Real je bio prvi, a drugi je bio Viljareal. Kada je Pep dosao napravio je nekoliko promena, oterao Deka, Ronaldinja i jos neke, postavio je Cavija, Iniestu i Mesija kao glavne igrace, a ostalo je istorija. Od tada obicnog kluba kojeg su mnogi podedjivali je napravio jedan od najboljih timova ikada
(eto, 17. april 2015 11:46)


kratko i jasno.

Realan

pre 9 godina

Adriano_Galliani

Isto kao sto su osteceni protiv Celzija 2005, Man.Junajteda 2008 i Intera 2010 godine ;) Kao i kada su Barsi ukrali titulu Primeri u sezoni 2011/12 isto kao sto ce verovatno i ove. Nije normalno da se Barsi u Primeri sudi u 29 utakmica samo jedan penal (ove sezone) kod negativnog rezultata po Barsu, a ostalih 4 su sudjeni tek onda kada je Barsa vodila 1 ili vise razlike dok je Realu u isto vreme 8 ili 9 penala sudjeno kod negativnog rezultata po Real dok je samo 1 ili 2 kada je Real vec vodio 1 ili vise razlike. A ako pratis Primeri onda znas koliko je Barsa puta bila ostecena za penal ili ponisten gol.

Viking

pre 9 godina

Pa mislite malo najpotrebni više igrača su više van terena nego na terenu, Martinez, Ribery, Lahm, Roben, Alcantara, Badstuber, Benatia, Shweinsteiger itd.
Sada je pitanje kako je to moguće???

dario

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 17. april 2015 13:52)

najdi mi jedan primer gde je neki tim uzeo ligu sampiona a da nije poguran od strane sudija ja cu pojesti monitor !?? u zadnjih 20 god sto ja bar znam,svake sezone je pobednik imao neku mrlju ,bas kao i barca,tako da se mani te price,price za decu !

brzi

pre 9 godina

Neču da pravdam Pepa ali ima u njegovoj rekaciji mnogo istine što se doktora tiče. Imam i sam poprilično slabih iskustava iz jednog drugog sporta sa doktorima. A problem je sledeči; doktori ne razumiju da ako rade sa sportašima da moraju da urade sve da budu ti sportaši, dok jim traje kariera sportaša, na maksimumu telesne moći i izdržljivosti ta da moraju uraditi sve što je moguče da ako dođe do ozlede sportaša da se ti sportaši što prije vrate u pogon, dok mongi doktori profesionalne sportaše smatraju kao sve ostale ljude a usput zaboravljaju da su od sportskih organizacija plateni za to da budu sportaši dok su u posedu sportskih organizacija na maksimumu dok njih brine šta če biti sa sportašima posle završetka kariere kada ti sportaši više neče biti vlastništvo tih sportskih organizacija i se po toj tački neprofesionalno ponašaju prema svojim platišama ( sportskim organizacijama). Sa tim svojim ponašanjem i uporpaščuju sport kao takav kde je jedina greanica nebo ( brže, više, močnije) dok doktori u mnogim primerima oču da stvari drže na zemlji.
Ili skračeno: doktori u sportskim organizacijama ne razumiju da su za svoj rad odgovorni sportskim organizacijama i da je medicinsko stanje sportaša njihova odgovornost samo ono vreme dok su sportaši vezani ugovorno sa tim sportkim organizacijama posle kraja ugovora nema ju više nikakve odgovornosti do tih sportaša.

urke

pre 9 godina

Hvala ti lgendo za sve !! Hvala ti za nestvarne 4 god ! Za 3 titule prvaka spanije,za 2 naslova prvaka evrope ! Hvala ti za demoliranje Reala u sred Madrida sa cak 6-2 ,hvala ti za demoliranje Reala na Nou Campu sa cak 5-0 ,hvala ti za 4 uzastopne pobede na Bernabeu stadionu,hvala ti za fudbalse lekcije jednom Man Utd u 2 finala ,hvala ti za svojevremeno demoliranje Bayerna u prvih pola sata dvomeca,hvala ti za demoliranje Arsenala,Milana... hvala ti za Mesija,xavia ,Inestu ...Hvala ti za najdominantniji i najlepsi fudbal ikad ! Hvala ti sto si modifikovao Mihelsov totalni fudbal u tiki taku koja je pokorila evropu i svet ! Nikad se vise onakva igra nece ponoviti ,i tacno je ,sad je ona postala vec pomalo dosadna ! Zasto ,jer vise nema niti ce ikad biti takve generacije ,kao one Barcine iz tvog doba !Ti si to prepoznao i lansirao ih u vasionu ! A ovi sto te pljuju samo odkrivaju koliko ustvari si im nabio frustracija i kompleksa :) Pojedinci ne mogu da spavaju,jos ih proganjaju barca i Mesi :) Hvala ti legendo na svemu i sretno u daljem radu !!!

cofi95

pre 9 godina

Najobicnija trenerska prevara. Nasledio sve ono sto je Hajnkes napravio, isto kao sto je u Barsi nasledio sve sto je Rajkard napravio, i od toga napravio najdosadniju taktiku u istoriji fudbala. I sad mu lekatski tim kriv. Izgleda da se malo vise ugledao na Blablatoviica i Krilina (Nikolica), njima su svi krivi.

brzi

pre 9 godina

Neču da pravdam Pepa ali ima u njegovoj rekaciji mnogo istine što se doktora tiče. Imam i sam poprilično slabih iskustava iz jednog drugog sporta sa doktorima. A problem je sledeči; doktori ne razumiju da ako rade sa sportašima da moraju da urade sve da budu ti sportaši, dok jim traje kariera sportaša, na maksimumu telesne moći i izdržljivosti ta da moraju uraditi sve što je moguče da ako dođe do ozlede sportaša da se ti sportaši što prije vrate u pogon, dok mongi doktori profesionalne sportaše smatraju kao sve ostale ljude a usput zaboravljaju da su od sportskih organizacija plateni za to da budu sportaši dok su u posedu sportskih organizacija na maksimumu dok njih brine šta če biti sa sportašima posle završetka kariere kada ti sportaši više neče biti vlastništvo tih sportskih organizacija i se po toj tački neprofesionalno ponašaju prema svojim platišama ( sportskim organizacijama). Sa tim svojim ponašanjem i uporpaščuju sport kao takav kde je jedina greanica nebo ( brže, više, močnije) dok doktori u mnogim primerima oču da stvari drže na zemlji.
Ili skračeno: doktori u sportskim organizacijama ne razumiju da su za svoj rad odgovorni sportskim organizacijama i da je medicinsko stanje sportaša njihova odgovornost samo ono vreme dok su sportaši vezani ugovorno sa tim sportkim organizacijama posle kraja ugovora nema ju više nikakve odgovornosti do tih sportaša.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Pojedinci ne mogu da spavaju,jos ih proganjaju barca i Mesi :) Hvala ti legendo na svemu i sretno u daljem radu !!!
(urke, 17. april 2015 12:38)

За разлику од тебе, ја сам гледао Барселону и са Роналдом, Ђованијем, Андерсоном, Ривалдом, Овермарсом итд итд. Много добрих играча је било у том клубу и добрих екипа, врхунских утакмица. Међутим, на неправду нећу да ћутим. Клуб УЕФАлона је ТРИ пута погуран до освајања ЛШ - 2006, 2009 и 2011. И то сви знају. А овај преварант се сада свађа са дедом од 72. године. Меси утајивач пореза.

Sale

pre 9 godina

Neosporno je da je Gvardiola veliki trener sa uspesima, ali u Bajernu definitivno ne radi bas dobar posao...Takodje realnost je da je igra tima unazadjena u odnosu na Hajkensov period i to draticno. E ako je lekar najveci problem u tome neka ide...

danguba

pre 9 godina

Ok da osporavate Pepove ljudske kvalitete, mozda opravdano, ali profesionalne, ne ide... Samo par cinjenica: u karijeri je osvojio preko 20 trofeja, sa Barsom je igrao najdominantniji i najucinkovitiji fudbal ikada, sa Bajernom dominira u prvenstvu 2 sezone kao nikada prije, najplaceniji je trener na svijetu... Reakcija prema doktorima nije bila primjerena, ali je bila spontana i iskrena, jer covijek zivi od fudbala i za fudbal.

eto

pre 9 godina

(cofi95, 17. april 2015 10:56)

Pa kako onda Rajkard u svojoj zadnjoj sezoni nije nista osvojio ali je to tako lako? U Primeri je Barsa zavrsila cak i treca, Real je bio prvi, a drugi je bio Viljareal. Kada je Pep dosao napravio je nekoliko promena, oterao Deka, Ronaldinja i jos neke, postavio je Cavija, Iniestu i Mesija kao glavne igrace, a ostalo je istorija. Od tada obicnog kluba kojeg su mnogi podedjivali je napravio jedan od najboljih timova ikada

dario

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 17. april 2015 13:52)

najdi mi jedan primer gde je neki tim uzeo ligu sampiona a da nije poguran od strane sudija ja cu pojesti monitor !?? u zadnjih 20 god sto ja bar znam,svake sezone je pobednik imao neku mrlju ,bas kao i barca,tako da se mani te price,price za decu !

Realan

pre 9 godina

Adriano_Galliani

Isto kao sto su osteceni protiv Celzija 2005, Man.Junajteda 2008 i Intera 2010 godine ;) Kao i kada su Barsi ukrali titulu Primeri u sezoni 2011/12 isto kao sto ce verovatno i ove. Nije normalno da se Barsi u Primeri sudi u 29 utakmica samo jedan penal (ove sezone) kod negativnog rezultata po Barsu, a ostalih 4 su sudjeni tek onda kada je Barsa vodila 1 ili vise razlike dok je Realu u isto vreme 8 ili 9 penala sudjeno kod negativnog rezultata po Real dok je samo 1 ili 2 kada je Real vec vodio 1 ili vise razlike. A ako pratis Primeri onda znas koliko je Barsa puta bila ostecena za penal ili ponisten gol.

Viking

pre 9 godina

Pa mislite malo najpotrebni više igrača su više van terena nego na terenu, Martinez, Ribery, Lahm, Roben, Alcantara, Badstuber, Benatia, Shweinsteiger itd.
Sada je pitanje kako je to moguće???

gladijator

pre 9 godina

Zanimljiv smo mi narod . Oduvek smo krivili druge za svoje neuspehe,a tudje uspehe omalovazavali. Najbolji premer toga je Barcelona ! Kad treba osporiti kvalitet i znanje Gvardiole,onda je imao prespreman tim ,bilo mu lako. Kad treba osporiti tim,onda se kaze ,"ah bez mesija su nista" ,ili sudije su zasluzne,kad se treba osporiti patuljak,onda je nista bez Xavia i Ineste ...i tako u krug. Gvardiola je smekercina od trenera.Ja ga mnogo postujem.Lik je perfekcionista i sa barcom u svom mandatu je i napravio skoro pa fudbalsku perfekciju.Onaj ko kaze da je barca tad igrala smoren fudbal,taj ili nema veze sa ovom igrom,ili je pun neke zlobe i ne znam ni ja cega ! Tadasnja barca je igrala bez ikakve sumnje najbolji fudbal bar u zadnjih 25 god,koliko ja pamtim ! Naravno da je posle doslo do zasicenja i procitanosti igre,i slazem se da je posle Pepa barca igrala smaracki fudbal (sve do ove sezone kad su promenili malo stil) ,ali onaj ko osporava Pepa i njegovu eru u barci ,neka se dobro preispita sta nije u redu sa njim.Nije mi barca najdrazi evropski klub,al ih mnogo postujem, naklon do poda za sve sto su uradili,pogotovo u zadnjih 10-ak god. Sto se tice ovo za doktora,mislim da ga ne bi bez razloga tek tako napao,mora da ima nesto ,al takve stvari se tesko saznaju . Al kako god,mislim da Bayernu ne lezi u potpunosti tiki taka i da treba menjati malo sistem igre .

theGreat

pre 9 godina

Nesumnjivo dobar trener, ali ocajan covek rekao bih. Pazi ti ovu reakciju prema coveku prema kome mora da iam duzno postovanje, sto zbog godina sto zbog obrazovanja a i ociglednih profersionalnih uspeha, mislim Bolta je lecio. Da je makar psihijatar pa i da ovog izleci!

Gargamel

pre 9 godina

E moj Gvardiola ispada da i nisi neki trener kad nemaš najjaču ekipu, lako je pobediti u trci fića sa ferarijem, pobedi ti sa peglicom...

pa da

pre 9 godina

Ne znam sto ali koliko god da mi je antipatican ovaj Gvardiola nekako mi je bas milo sto svojim nedovoljnim znanjem sabotira Bajern koji je uvatio odlican zalet ali ih je Gvardiola unistio sa nekim svojim fix idejama...pobedice ih Porto i u Minhenu.

koketinho

pre 9 godina

(Adriano_Galliani, 17. april 2015 13:52)

Opet dosao navijac Milana da drzi predavanja o postenju !! Klub kome je premijer drzave bio predsednik, koji je u zadnjih 25 god toliko puta poguran od strane sudija ,toliko puta uzeo titulu,pobedio neposteno da su zasluzili svaku utakmicu u narednih 50 god da budu zakinuti. dokaz svemu tome i umesanost u najvecu aferu namestanja utakmica u istoriji fudbala, i osvajanje lige sampiona da nisu trebali ni igrati u njoj,hej !! nisu trbali ni igrati!!!! koji je to lobi bio ! I takav se nasao da prica o postenju !? :)) al naravno,takav i nema komentar na sve ovo ,jer su ovo sve proste nepobitne cinjenice !! al zato obilazi sve vesti imalo vezane za barcu i mesija.mislim razumljivo,s obzirom da ih je barca toliko puta nagazila u zadnjih 10 god cak i uz pomoc sudija (sto mi je jos draze ) i s obzirom da je messi igrac koji je dao milanu najvise golova u evropi u njihovoj istoriji :))

neutralni felsh

pre 9 godina

Pa kako onda Rajkard u svojoj zadnjoj sezoni nije nista osvojio ali je to tako lako? U Primeri je Barsa zavrsila cak i treca, Real je bio prvi, a drugi je bio Viljareal. Kada je Pep dosao napravio je nekoliko promena, oterao Deka, Ronaldinja i jos neke, postavio je Cavija, Iniestu i Mesija kao glavne igrace, a ostalo je istorija. Od tada obicnog kluba kojeg su mnogi podedjivali je napravio jedan od najboljih timova ikada
(eto, 17. april 2015 11:46)


kratko i jasno.

Saf

pre 9 godina

ne volim gvardiolu tako da mozda i to ima uticaj na moje misljenje da nije u pravu, ali ako je pep u pravu, onda lekar nek ide u arsenal bolji je od arsenalovih 100 puta.

Урош Неписмени

pre 9 godina

(urke, 17. april 2015 12:38)

Пропустио си да се захвалиш учитељици српског. Упс, нема потребе. Неписмен си.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Neosporno je da je Gvardiola veliki trener sa uspesima, ali u Bajernu definitivno ne radi bas dobar posao...Takodje realnost je da je igra tima unazadjena u odnosu na Hajkensov period i to draticno. E ako je lekar najveci problem u tome neka ide...
(Sale, 17. april 2015 11:08)

Спорно је итекако. Да се разуме у фудбал - разуме се, био је и одличан играч. Али успехе је добио на поклон и то сви знају. Сада се то и показује. Уништио је Бајерн и то за 17 милиона евра годишње. Свака му част, осветио је оних 7-0 против свог клуба баш од стране Бајерна.

Urke

pre 9 godina

U pravu je Pep... Isto tako prosle godine ga je zeznuo taj lekar kada ih je Real osramotio sa 7-0 u dvomecu. SEDAM-NULA!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Benteke, 17. april 2015 11:06)

A ja bih pre dodao da su sa tim lekarom i Jup Hajnkesom demolirali Barselonu u polufinalu sa 7-0 ukupno pre dve godine, kada su i postali prvaci.

I neopisivo nadmeno i prepotentno sa njegove strane. On bez skole, jelte, zna bolje od lekara da li je neko vec mogao biti izlecen ili ne. Ako je povredjen, oporavice se kada se oporavi. Nije to samo do lekara.

Dux

pre 9 godina

Urke sve objasnio, nista ne bih dodao :). A Galiani i slicni, puknite ;)
(Dzon Teri je omiljeni lik Kristijana Ronalda, 17. april 2015 15:45)

Ajde matori, daj da se malo ne lažemo kao Urke i tebi slični!!!!! Pa ko ovde od nas KRITIČARA TOG ISTOG PEPA govore o njegovim trenerskim sposobnostima. Ajde stavićemo sa strane za sekund ko je kao prolazio u prošlim godinama u LŠ ili u svojoj domaćoj ligi! OVDE SE GOVORI O NJEGOVOJ REAKCIJI-ISKRENO!!! Ejjjj alo, pa koji trener TAKVOG KALIBRA, a sigurno je da je jedan od trenera na svetu sa zavidnim rezultatima kako sa Barsom tako i sa Bajernom u ovom trenutku, MOŽE ONAKO, ISPRED KAMERA, GDE GA GLEDAJU SVI OKOLO, MI PORED EKRANA, LJUDI NA STADIONU, REPORTERI, drugi fudbaler........EJ.......da se onako PONAŠA?????? Pa to je trebalo da uradi u SVLAČIONICI A NE NA TERENU U TOKU UTAKMICE?????? Daj primer i jednog vrsnog trenera koji je tako nešto uradio u svojoj karijeri, jednom od njegovih pomoćnika (doktora, pomoćnih trenera, ili sl.) NA TV-U!! Ferguson??? Robson????? Murinjo????? Ančeloti??????.........KAD???, KO??????? NIKAD I NIKO OD SPOMENUTIH!!! Ako je PEP takav KALIBAR TRENERA, onda smirena glava mora da prevlada u tom trenutku, pa ma koliko MISLI da je neko KRIV ZA PORAZ OSIM NJEGA!! Biti trener znači biti VOĐA, STUB, gde tvoja reč ZNAČI AMIN!! Skakanje, sarkastično aplaudiranje ili sl. U JAVNOSTI, NA TV-U je potez onih KOJI TO NISU!!

Kol

pre 9 godina

Ovaj spanac, bez obzira sto vecina misli da je dobar trener, koji je imao ubedljivo najvecu srecu da mu upadne kasika u med sa dve najbolje ekipe u prethodnih 10 godina ce vratiti Bajern u vreme pre Jup Hejkensa kada su se borili za titulu sa Borusijom i Volfsburgom! Covek gusi podmazanu masinu sa nepotrebnim spancima, i sto je najgore lik ima jednu od najvecih plata u fudbalu, ali dobro neko se rodi srecan pa ne mora da se cima previse!

vladek

pre 9 godina

Ne vredi ti Pep,tu si do kraja sezone,a onda ces takav otkaz da popijes,da ti nece biti dobro. Barsa osvaja primeru,a verovatonu i LS,tako da ce Enrike ostati.Jedino da seike odradis na foru da si trener,kao sto si Bayernu uzeo preko 20 mil.za dve godine. PSG i Man.city ce menjati trenere,Klop se vec upustio u pregovore...

mrmlj

pre 9 godina

neprimereno ponasanje gvardiole.
sve i da je 100% u pravu, ne sme tako da se ponasa.
takve stvari treba resavati "u kuci" i ceo tim treba tretirati sa postovanjem, pogotovo one koji su 44 godine posvetili klubu.

Спори

pre 9 godina

(brzi, 17. april 2015 13:35)

У праву си. Овај лекар нема појма. Лечио је само играче Бајерна 38 година, а онако узгред и Болта и немачку репрезентацију. Онда си се појавио ти да му укажеш да греши.

maki

pre 9 godina

ja bih rekao da je porto kriv, veliki klubovi ne bi trebalo traziti izgovore za poraz, igras sa onim sto imas u tom momentu, a ako bajern nema adekvatnu zamenu za par igraca, uz veliki budzet, gvardiola bi trebalo da stavi kesu na glavu

Navijac Bajerna

pre 9 godina

Rummenige je sam usao u svlacionicu nakon poraza od Porta i direktno optuzio ljecnicku ekipu jer odugovlace sa pripremama igraca. Ko ne vjeruje nek ode na bild.de i pogleda video isjecak...naravno..ko zna njemacki... Nije Pep njih otjerao vec Rummenige!!!

Bavarac

pre 9 godina

Po mom mišljenju nisu krivi lekari,već jednostavno bad luck i to je to.Ovo mi pomalo liči na paranoju Pepa.
Što se tiče onih golova kriv je smotani Alonso,sećate se da je Pep već jednom izjavio da je Alonso najlošiji odbranbeni igrač na svetu, i opet ga je stavio tamo da igra!

smešno

pre 9 godina

Prvi put cujem da je neko za loš rezultat okrivio lekare. Riberi je hronično povređen od 2-og svetskog rata, roben je najveći period u karijeri bez povrede imo upravo u bajernu. Gledo sam utakmicu i lepo se može videti da je alonso i dante svojim greškama doneli poraz bajernu. Ostali razlozi su za neke koji nisu gledali utakmicu i teorije žute štamp...ovaj zavere:)