Košarka 68

Ponedeljak, 30.03.2015.

15:35

Za bubreg 3.000, za izjavu DV 6.000

KK Partizan moraće da plati 6.200 evra, a KK Budućnost 15.400 zbog incidenata na utakmici 26. kola ABA lige u Podgorici.

Za bubreg 3.000, za izjavu DV 6.000 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

racky

pre 9 godina

Dule nikad mirniji a tolika kazna strasno ovaj odozgo ce vam plati.I ovako jos mesec dana ce postoji jadranska i cao da se zavrsi ovaj cirkus za zamisljene meceve(levski,makabi,zrinjski,solnok,oni cesi od pre par godina)

misko

pre 9 godina

Svaka ti je Njegosevska.Ovde u Srbiji niko ne pominje Duletova nedela cije vodjenje utakmice lici na Tv sapunice tipa ,parovi,veliki brat i sl . Nisam video nista slicno kod vrhunskih trenera.

Aga

pre 9 godina

Kakva lakrdija,za sve incidente koji su se desili tokom utakmice u Podgorici i koje su izazvali iskljucivo "Varvari" i domacini Buducnost je kaznjena 15.000 eura, a Partizan sa 6.200. Tomoze samo na Balkanu. Ispada da su sudije zasticene kao polarni medjedi i da mogu da rade sta hoce, a da niko ne smije da kaze da su sudile lose, da su napravile niz propusta... S druge strane, mogu da se protivnicki igraci hvataju za vrat, da se ismijava bolest trenera Partizana, da se omrezica povlaci bez kazne, moze u poluvremenu i da sluzbena lica napadnu igraca Partizana i da sudija "propusti" sve te dogadjaje slucajno ili namjerno i da prodje nekaznjen. SJAJNO.
(Kokos, 30. mart 2015 16:30)

umesto da ima neki vid ocenjivanja posle utakmice domacin i gost daju ocenu, i da npr ovaku bitnu utakmicu sude top 3 sudije po rangu... Sve naopako

zoran

pre 9 godina

Koliko ce biti kaznjen sudija Pukl sto je gledao snimak a nije hteo da vidi materijalnu povredu pravila? To nije slobodno uverrnje jasno se vidi lopta na prvom obrucu i ruka koja se upecala za mrezicu, da je lopta u tom trenutku negde gore kod sata za merenje napada ova je bila na 30~40cm od ruke.

fmpzdaš

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto se toliko bunite i plačete, pa zar vi niste namerno izgubili da biste igrali sa nama u PO? Zar nismo bili vaša prva želja?

Ovako ispada da ste se svim silama borili da pobegnete.

NAPRED SRBIJA

pre 9 godina

Da smo normalan narod stitili bi jedni druge..Partizan i Zvezda su Srpski klubovi i ne treba da se stvara mrznja izmedju navijaca ta dva kluba...To su i dva najaca kluba u ABA LIGI..Steta sto igraju u polufinalu...

Kapetan Esid

pre 9 godina

Svi koji smo gledali utakmicu smo videli kadar gde sudije gledaju trojku Rejnoldsa sa namerom da vide da li je 2 ili 3 poena u pitanju. Na ekranu najveća kamera pokazuje kadar iz kog se vidi kako se, ne sećam se tačno koji, igrač Budućnosti hvata za mrežicu. Sudije to ne interesuje. Mene samo zanima da li oni misle da smo mi toliko glupi. Nakon tog očiglednom propusta sudija prirodno je da čovek nešto kaže, udri po džepu. A za organizaciju meča nemam reči, sramota.

u zavičaj

pre 9 godina

"....Ovu ABA ligu,koju i onako vise ne priznaje FIBA trebe ugasiti,inapraviti svoju SRPSKU ligu ..."
(NOCA, 30. mart 2015 16:24)

Domobrani bi da igraju srpsku ligu.

Kosta

pre 9 godina

Zvezda je platila 50 000 evra zato što joj je ni kriv ni dužan ubijen navijač.Neka se klupska finansijska služba pozabavi time koliko je para otišlo na kazne i suspenzije gospodina iz Titograda.Po meni ovo je previsoka kazna za Partizan.

Jah

pre 9 godina

Kakva glupost, pa trebali bi da ih kazne neigranjem u Podgorici i to bi bilo minimalno da ih ne izbace iz lige. Zvezdas sam ali ovo je preblago i sramno. I kakva crna ABA liga vise samo dizemo rejting ostalih liga a nasu srozavamo.

NOCA

pre 9 godina

Sta oni misle da,da namerno isprovociraju izjave Vujosevica kako bi napunili svoje dzepove.Ovu ABA ligu,koju i onako vise ne priznaje FIBA trebe ugasiti,inapraviti svoju SRPSKU ligu koja ce siguran sam biti jacai kvalitetnija od ove.Sta fali Grckoj ligi koja ima 2 jaka iostali koji su manje kvalitetni od nasih klubova.Srpski klubovi dominantni u aba ligi od samog osnivanja,a celnici lige hrvati i slovenci,koje smo mi budale.Oni bez Srpskih klubova mogu slobodno da ugase ligu,niko ih nebi gledao.

Posteno

pre 9 godina

Nema se sta reci ... platicemo mi navijaci ... gde su sad oni likovi sto ce ostaviti komentar "Dule objasnio" itd. Dule nije nista objasnio nego od nas pravi budale ... Covek je recidivist i nema respekta prema nikome i nicemu ... ok ima se moze se ... ali ako se nema pa valjda zbog nas navijaca koji pomazemo se moze ponasati pristojno i raditi svoj posao ... ako si pokraden zali se a zna se kome i kako i nemoj cestitati pobedniku u podgorici ! ako neces zvanicno da se zalis onda cuti i idemo dalje ... Ovako konferencije za stampu ovom coveku sluze za iznosenje gluposti o svemu i svacemu, mrze nas zbog tebe ! O igracima necu ali Miljenovic, Musli, Gagic ... svi su otisli zbog tebe ... Nisu krivi obi iz ABA lige i treba ovako ... nauci da budes samo trener jer samo to znas da radis ili placaj iz svog dzepa ... ruzno je prema nama ...

D1V1

pre 9 godina

Nije mi jasno kako neko moze dati minus na komentar ovog momka da ce gradjani Srbije da plate? Kako mozete biti toliko ostrasnjeni da ne vidite da je to istina, vi placate to, ne ulazim u to da li je to pravdeno ili ne, da li je Dule u pravu ili ne, da li su tehnicke greske neopravdane ili ne, ali je fakat da sve sto Dule izjavi, neko napravi tehnicku jer je glumio neko ludilo i slicno... sve to mi placamo. I onda nema para za onu djevojku za koju je trebalo 25k jevreja da joj se spase zivot ali ima za Duletove izjave, ima za Terzicev lopovluk, ima za vladajuci kadar da ne jede vrhunsku hranu u skupstini za sitne pare... I ti onda na to sve kliknes na minus? I jos odes na izbore i zaokruzis nekoga? Svaki narod ima vodje kakve zasluzuje.

partizanovac RS

pre 9 godina

A ja prevalio toliki put za humanitarnu utakmicu da gledam bele i crne i sad da placam tudje kazne.Ne smem iz kuce izaci,evo skupila se cela ulica i cekaju da izadjem,neki u rukama drze svetlece rogove.Neces Slavko vise,neces.

Milun

pre 9 godina

Gradjani Srbije ce da plate!
(Filip, 30. mart 2015 15:44)

Šta je šest soma za "građane srbije", kad za čika legendu, nije ništa sedam miliona?

vericane

pre 9 godina

Sto pre napraviti opet humanitatni mec za Vujoseviceve greske... Taman ste skupili lovu, kad ono medjutim... To je ta ljubav prema klubu

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Znači ako kažeš istinu, a to je da su sudije lopine plaćaš 50% od cifre koju plaća klub čiji navijači hvataju igrače za glavu, bacaju bubrege na parket, skandiraju "ubij Grobara" i slično.
Bravo za upravu ABA, nadam se da će vas FIBA zatvoriti zauvek i obezbediti konačno poštenu regionalnu ligu.

grof

pre 9 godina

Tako,malo je...nije ti ovo KSS gde mozete sta hocete,a ni tamo necete vise moci.Poceti sa primenom propisa i kazni koje vaze i za evropska takmicenja sto pre jer efikasnijeg sredstva nema,sto je se pokazalo vec u praksi pa su ovakvi vrlo brzo bili dovedeni u red.

BigBoca

pre 9 godina

Taman odose pare od akcije ,,grobari za nas" haha kakav klub takav i cirkus.
(--#####- Bodibond -#####--, 30. mart 2015 15:49)

Mi možda imamo klub i cirkus, ali vi samo cirkus!

nn

pre 9 godina

Koliko je kaznjen sudija sto je priznao trojku uprkos diranja mrezice? Naravno, 0 € ,ali se Dule i KKP kaznjavaju sa 6k € zbog komentarisanja gresaka.. Sramota..

Milan

pre 9 godina

Buducnostje je u dve godine napravila tri velika incidenta.
Upad navijaca na utakmici protiv PAOK-a, i gadjanje igraca bakljama.
Upad navijaca na utakmici protiv Banivta, kada je navijac usao na teren i udario igraca Banvita.
Fizicki nastraj navijaca na igraca Partizana.
I oni su sve skupa platili to 50-60 hiljada eurica, i nijedna utakmica zabrane publike ili slicno.
Bukvalno su cascavani za svoju atmosferu, i od ABA i od ULEB. Setite se samo kazni visine protiv Zvezde i PArtizana, i to za upaljace.
Ja mislim da nasi klubovi vec sada treba da bojkotuju ABA, i da ne odigraju ni to polufinale, pa makar ne igrali sledecu godinu u evropi. Bilo kakva regionalna liga bez srpskih klubova je smeh, i to im otvoreno treba dati do znanja.

Kokos

pre 9 godina

Kakva lakrdija,za sve incidente koji su se desili tokom utakmice u Podgorici i koje su izazvali iskljucivo "Varvari" i domacini Buducnost je kaznjena 15.000 eura, a Partizan sa 6.200. Tomoze samo na Balkanu. Ispada da su sudije zasticene kao polarni medjedi i da mogu da rade sta hoce, a da niko ne smije da kaze da su sudile lose, da su napravile niz propusta... S druge strane, mogu da se protivnicki igraci hvataju za vrat, da se ismijava bolest trenera Partizana, da se omrezica povlaci bez kazne, moze u poluvremenu i da sluzbena lica napadnu igraca Partizana i da sudija "propusti" sve te dogadjaje slucajno ili namjerno i da prodje nekaznjen. SJAJNO.

Uvek uz Partizan i Duleta

pre 9 godina

Ma kaznite i Duleta sa 15000€ jer je provocirao navijače svojom bolešću pa su morali da ubiju jadne životinje i vade im bubrege.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Kakva sprdnja od lige.Sudije te masakriraju,pobunis se na konferenciji za stampu KLS lige koja nema veze sa ABA ligom i oni te odrape sa 6000 evra.

Uki

pre 9 godina

Pre nego što krene lavina slinavih botova o tome kako je ovo sve teorija zavere protiv njihovog kluba, setite se da je Zvezda morala da plati 30 001€ zato što je ubijen navijač istog kluba!

Inače ova kazna je poštena, mada je Budućnost mogla i gore da prođe.

PARTIZAN PHOENIX

pre 9 godina

ma neka Partizan plati 500.400,00 evra. On je kriv za sudijsku kradju (priznavanje kosa posle isteka napada i diranje mrezice) sto je direktno uticalo na rezultat, za napadanje Partizanovih igraca od strane navijaca, za ubacivanje razlicitih predmeta i organa na terent itd. Ali nema veze, izdici ce se Partizan ponovo iznad svih! Kao FENIKS!

ABA FARSA

pre 9 godina

Super su privatnici koji vladaju ligom uspeli da preplivaju jos jednom sustinu problema.Ukinuti ti slobodu govora da cutis,trpis a oni ce da se brane kaznama,A sta tek reci za kaznu Buducnosti,smesno,bezobrazno,povlaciti paralelu izmedju kritika i varvaskog ponasanja crnogoraca je vrhunac ove kvazi lige.Treba ih pitati a ko ce da sankcionise sudjenje????tj,sta ce mo sa direktnim mesanjem i odredjivanjem parova za plej of uz pomoc iste te lige,kome vi podnosite racune,naravno nikome zato sto ste privatnici i zato Vas treba ukinuti zauvek.U Srbiji ce se i dalje razvijati talenti i bez Vase lige.

Jovan

pre 9 godina

Nije Dulo bio agresivan nešto posebno,na ovoj utakmici! Nije zaštitio svoju ekipu,nije smeo ili nije hteo,pitanje je sad!? Čini se da se Dulo najkomfornije oseća u Srbiji,da tu sme da bije,davi,pljuje,preti,proziva,laže,štipa i psuje!
Nekako je bio vrlo miran dole u svoju Podgoricu,strah ili šta već,ni sam vise nisam siguran,ali izgleda da Dulo jedino ovde može da divlja,po Srbiji! Nije se dole zauzeo za Sutjesku,Mornar ili nekog drugog,nije a država mu ima jedan klub koji se forsira.Čudi me sve to,da pravdoljubivi I prepošteni Dulo to nije video I neku o tome prozborio,pa nije cela Crna Gora samo Budućnost.Ili možda jeste!?
Ja bih voleo da nešto o tome čujem od njega,nekako mi je najpozvaniji da nam to objasni!!!
Jer Dulo je moderni Robin Hud,bori se za siromašne i oštećene a njegovoj državi se dešavaju takve stvari a on ništa da učini.
Ni reč!!!

Kokos

pre 9 godina

Kakva lakrdija,za sve incidente koji su se desili tokom utakmice u Podgorici i koje su izazvali iskljucivo "Varvari" i domacini Buducnost je kaznjena 15.000 eura, a Partizan sa 6.200. Tomoze samo na Balkanu. Ispada da su sudije zasticene kao polarni medjedi i da mogu da rade sta hoce, a da niko ne smije da kaze da su sudile lose, da su napravile niz propusta... S druge strane, mogu da se protivnicki igraci hvataju za vrat, da se ismijava bolest trenera Partizana, da se omrezica povlaci bez kazne, moze u poluvremenu i da sluzbena lica napadnu igraca Partizana i da sudija "propusti" sve te dogadjaje slucajno ili namjerno i da prodje nekaznjen. SJAJNO.

Jah

pre 9 godina

Kakva glupost, pa trebali bi da ih kazne neigranjem u Podgorici i to bi bilo minimalno da ih ne izbace iz lige. Zvezdas sam ali ovo je preblago i sramno. I kakva crna ABA liga vise samo dizemo rejting ostalih liga a nasu srozavamo.

BigBoca

pre 9 godina

Taman odose pare od akcije ,,grobari za nas" haha kakav klub takav i cirkus.
(--#####- Bodibond -#####--, 30. mart 2015 15:49)

Mi možda imamo klub i cirkus, ali vi samo cirkus!

nn

pre 9 godina

Koliko je kaznjen sudija sto je priznao trojku uprkos diranja mrezice? Naravno, 0 € ,ali se Dule i KKP kaznjavaju sa 6k € zbog komentarisanja gresaka.. Sramota..

Milan

pre 9 godina

Buducnostje je u dve godine napravila tri velika incidenta.
Upad navijaca na utakmici protiv PAOK-a, i gadjanje igraca bakljama.
Upad navijaca na utakmici protiv Banivta, kada je navijac usao na teren i udario igraca Banvita.
Fizicki nastraj navijaca na igraca Partizana.
I oni su sve skupa platili to 50-60 hiljada eurica, i nijedna utakmica zabrane publike ili slicno.
Bukvalno su cascavani za svoju atmosferu, i od ABA i od ULEB. Setite se samo kazni visine protiv Zvezde i PArtizana, i to za upaljace.
Ja mislim da nasi klubovi vec sada treba da bojkotuju ABA, i da ne odigraju ni to polufinale, pa makar ne igrali sledecu godinu u evropi. Bilo kakva regionalna liga bez srpskih klubova je smeh, i to im otvoreno treba dati do znanja.

Uvek uz Partizan i Duleta

pre 9 godina

Ma kaznite i Duleta sa 15000€ jer je provocirao navijače svojom bolešću pa su morali da ubiju jadne životinje i vade im bubrege.

Milun

pre 9 godina

Gradjani Srbije ce da plate!
(Filip, 30. mart 2015 15:44)

Šta je šest soma za "građane srbije", kad za čika legendu, nije ništa sedam miliona?

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Znači ako kažeš istinu, a to je da su sudije lopine plaćaš 50% od cifre koju plaća klub čiji navijači hvataju igrače za glavu, bacaju bubrege na parket, skandiraju "ubij Grobara" i slično.
Bravo za upravu ABA, nadam se da će vas FIBA zatvoriti zauvek i obezbediti konačno poštenu regionalnu ligu.

Uki

pre 9 godina

Pre nego što krene lavina slinavih botova o tome kako je ovo sve teorija zavere protiv njihovog kluba, setite se da je Zvezda morala da plati 30 001€ zato što je ubijen navijač istog kluba!

Inače ova kazna je poštena, mada je Budućnost mogla i gore da prođe.

NOCA

pre 9 godina

Sta oni misle da,da namerno isprovociraju izjave Vujosevica kako bi napunili svoje dzepove.Ovu ABA ligu,koju i onako vise ne priznaje FIBA trebe ugasiti,inapraviti svoju SRPSKU ligu koja ce siguran sam biti jacai kvalitetnija od ove.Sta fali Grckoj ligi koja ima 2 jaka iostali koji su manje kvalitetni od nasih klubova.Srpski klubovi dominantni u aba ligi od samog osnivanja,a celnici lige hrvati i slovenci,koje smo mi budale.Oni bez Srpskih klubova mogu slobodno da ugase ligu,niko ih nebi gledao.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Kakva sprdnja od lige.Sudije te masakriraju,pobunis se na konferenciji za stampu KLS lige koja nema veze sa ABA ligom i oni te odrape sa 6000 evra.

D1V1

pre 9 godina

Nije mi jasno kako neko moze dati minus na komentar ovog momka da ce gradjani Srbije da plate? Kako mozete biti toliko ostrasnjeni da ne vidite da je to istina, vi placate to, ne ulazim u to da li je to pravdeno ili ne, da li je Dule u pravu ili ne, da li su tehnicke greske neopravdane ili ne, ali je fakat da sve sto Dule izjavi, neko napravi tehnicku jer je glumio neko ludilo i slicno... sve to mi placamo. I onda nema para za onu djevojku za koju je trebalo 25k jevreja da joj se spase zivot ali ima za Duletove izjave, ima za Terzicev lopovluk, ima za vladajuci kadar da ne jede vrhunsku hranu u skupstini za sitne pare... I ti onda na to sve kliknes na minus? I jos odes na izbore i zaokruzis nekoga? Svaki narod ima vodje kakve zasluzuje.

u zavičaj

pre 9 godina

"....Ovu ABA ligu,koju i onako vise ne priznaje FIBA trebe ugasiti,inapraviti svoju SRPSKU ligu ..."
(NOCA, 30. mart 2015 16:24)

Domobrani bi da igraju srpsku ligu.

PARTIZAN PHOENIX

pre 9 godina

ma neka Partizan plati 500.400,00 evra. On je kriv za sudijsku kradju (priznavanje kosa posle isteka napada i diranje mrezice) sto je direktno uticalo na rezultat, za napadanje Partizanovih igraca od strane navijaca, za ubacivanje razlicitih predmeta i organa na terent itd. Ali nema veze, izdici ce se Partizan ponovo iznad svih! Kao FENIKS!

Posteno

pre 9 godina

Nema se sta reci ... platicemo mi navijaci ... gde su sad oni likovi sto ce ostaviti komentar "Dule objasnio" itd. Dule nije nista objasnio nego od nas pravi budale ... Covek je recidivist i nema respekta prema nikome i nicemu ... ok ima se moze se ... ali ako se nema pa valjda zbog nas navijaca koji pomazemo se moze ponasati pristojno i raditi svoj posao ... ako si pokraden zali se a zna se kome i kako i nemoj cestitati pobedniku u podgorici ! ako neces zvanicno da se zalis onda cuti i idemo dalje ... Ovako konferencije za stampu ovom coveku sluze za iznosenje gluposti o svemu i svacemu, mrze nas zbog tebe ! O igracima necu ali Miljenovic, Musli, Gagic ... svi su otisli zbog tebe ... Nisu krivi obi iz ABA lige i treba ovako ... nauci da budes samo trener jer samo to znas da radis ili placaj iz svog dzepa ... ruzno je prema nama ...

ABA FARSA

pre 9 godina

Super su privatnici koji vladaju ligom uspeli da preplivaju jos jednom sustinu problema.Ukinuti ti slobodu govora da cutis,trpis a oni ce da se brane kaznama,A sta tek reci za kaznu Buducnosti,smesno,bezobrazno,povlaciti paralelu izmedju kritika i varvaskog ponasanja crnogoraca je vrhunac ove kvazi lige.Treba ih pitati a ko ce da sankcionise sudjenje????tj,sta ce mo sa direktnim mesanjem i odredjivanjem parova za plej of uz pomoc iste te lige,kome vi podnosite racune,naravno nikome zato sto ste privatnici i zato Vas treba ukinuti zauvek.U Srbiji ce se i dalje razvijati talenti i bez Vase lige.

Kosta

pre 9 godina

Zvezda je platila 50 000 evra zato što joj je ni kriv ni dužan ubijen navijač.Neka se klupska finansijska služba pozabavi time koliko je para otišlo na kazne i suspenzije gospodina iz Titograda.Po meni ovo je previsoka kazna za Partizan.

vericane

pre 9 godina

Sto pre napraviti opet humanitatni mec za Vujoseviceve greske... Taman ste skupili lovu, kad ono medjutim... To je ta ljubav prema klubu

Jovan

pre 9 godina

Nije Dulo bio agresivan nešto posebno,na ovoj utakmici! Nije zaštitio svoju ekipu,nije smeo ili nije hteo,pitanje je sad!? Čini se da se Dulo najkomfornije oseća u Srbiji,da tu sme da bije,davi,pljuje,preti,proziva,laže,štipa i psuje!
Nekako je bio vrlo miran dole u svoju Podgoricu,strah ili šta već,ni sam vise nisam siguran,ali izgleda da Dulo jedino ovde može da divlja,po Srbiji! Nije se dole zauzeo za Sutjesku,Mornar ili nekog drugog,nije a država mu ima jedan klub koji se forsira.Čudi me sve to,da pravdoljubivi I prepošteni Dulo to nije video I neku o tome prozborio,pa nije cela Crna Gora samo Budućnost.Ili možda jeste!?
Ja bih voleo da nešto o tome čujem od njega,nekako mi je najpozvaniji da nam to objasni!!!
Jer Dulo je moderni Robin Hud,bori se za siromašne i oštećene a njegovoj državi se dešavaju takve stvari a on ništa da učini.
Ni reč!!!

partizanovac RS

pre 9 godina

A ja prevalio toliki put za humanitarnu utakmicu da gledam bele i crne i sad da placam tudje kazne.Ne smem iz kuce izaci,evo skupila se cela ulica i cekaju da izadjem,neki u rukama drze svetlece rogove.Neces Slavko vise,neces.

NAPRED SRBIJA

pre 9 godina

Da smo normalan narod stitili bi jedni druge..Partizan i Zvezda su Srpski klubovi i ne treba da se stvara mrznja izmedju navijaca ta dva kluba...To su i dva najaca kluba u ABA LIGI..Steta sto igraju u polufinalu...

Kapetan Esid

pre 9 godina

Svi koji smo gledali utakmicu smo videli kadar gde sudije gledaju trojku Rejnoldsa sa namerom da vide da li je 2 ili 3 poena u pitanju. Na ekranu najveća kamera pokazuje kadar iz kog se vidi kako se, ne sećam se tačno koji, igrač Budućnosti hvata za mrežicu. Sudije to ne interesuje. Mene samo zanima da li oni misle da smo mi toliko glupi. Nakon tog očiglednom propusta sudija prirodno je da čovek nešto kaže, udri po džepu. A za organizaciju meča nemam reči, sramota.

zoran

pre 9 godina

Koliko ce biti kaznjen sudija Pukl sto je gledao snimak a nije hteo da vidi materijalnu povredu pravila? To nije slobodno uverrnje jasno se vidi lopta na prvom obrucu i ruka koja se upecala za mrezicu, da je lopta u tom trenutku negde gore kod sata za merenje napada ova je bila na 30~40cm od ruke.

grof

pre 9 godina

Tako,malo je...nije ti ovo KSS gde mozete sta hocete,a ni tamo necete vise moci.Poceti sa primenom propisa i kazni koje vaze i za evropska takmicenja sto pre jer efikasnijeg sredstva nema,sto je se pokazalo vec u praksi pa su ovakvi vrlo brzo bili dovedeni u red.

misko

pre 9 godina

Svaka ti je Njegosevska.Ovde u Srbiji niko ne pominje Duletova nedela cije vodjenje utakmice lici na Tv sapunice tipa ,parovi,veliki brat i sl . Nisam video nista slicno kod vrhunskih trenera.

fmpzdaš

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto se toliko bunite i plačete, pa zar vi niste namerno izgubili da biste igrali sa nama u PO? Zar nismo bili vaša prva želja?

Ovako ispada da ste se svim silama borili da pobegnete.

Aga

pre 9 godina

Kakva lakrdija,za sve incidente koji su se desili tokom utakmice u Podgorici i koje su izazvali iskljucivo "Varvari" i domacini Buducnost je kaznjena 15.000 eura, a Partizan sa 6.200. Tomoze samo na Balkanu. Ispada da su sudije zasticene kao polarni medjedi i da mogu da rade sta hoce, a da niko ne smije da kaze da su sudile lose, da su napravile niz propusta... S druge strane, mogu da se protivnicki igraci hvataju za vrat, da se ismijava bolest trenera Partizana, da se omrezica povlaci bez kazne, moze u poluvremenu i da sluzbena lica napadnu igraca Partizana i da sudija "propusti" sve te dogadjaje slucajno ili namjerno i da prodje nekaznjen. SJAJNO.
(Kokos, 30. mart 2015 16:30)

umesto da ima neki vid ocenjivanja posle utakmice domacin i gost daju ocenu, i da npr ovaku bitnu utakmicu sude top 3 sudije po rangu... Sve naopako

racky

pre 9 godina

Dule nikad mirniji a tolika kazna strasno ovaj odozgo ce vam plati.I ovako jos mesec dana ce postoji jadranska i cao da se zavrsi ovaj cirkus za zamisljene meceve(levski,makabi,zrinjski,solnok,oni cesi od pre par godina)

Uki

pre 9 godina

Pre nego što krene lavina slinavih botova o tome kako je ovo sve teorija zavere protiv njihovog kluba, setite se da je Zvezda morala da plati 30 001€ zato što je ubijen navijač istog kluba!

Inače ova kazna je poštena, mada je Budućnost mogla i gore da prođe.

u zavičaj

pre 9 godina

"....Ovu ABA ligu,koju i onako vise ne priznaje FIBA trebe ugasiti,inapraviti svoju SRPSKU ligu ..."
(NOCA, 30. mart 2015 16:24)

Domobrani bi da igraju srpsku ligu.

partizanovac RS

pre 9 godina

A ja prevalio toliki put za humanitarnu utakmicu da gledam bele i crne i sad da placam tudje kazne.Ne smem iz kuce izaci,evo skupila se cela ulica i cekaju da izadjem,neki u rukama drze svetlece rogove.Neces Slavko vise,neces.

BigBoca

pre 9 godina

Taman odose pare od akcije ,,grobari za nas" haha kakav klub takav i cirkus.
(--#####- Bodibond -#####--, 30. mart 2015 15:49)

Mi možda imamo klub i cirkus, ali vi samo cirkus!

Posteno

pre 9 godina

Nema se sta reci ... platicemo mi navijaci ... gde su sad oni likovi sto ce ostaviti komentar "Dule objasnio" itd. Dule nije nista objasnio nego od nas pravi budale ... Covek je recidivist i nema respekta prema nikome i nicemu ... ok ima se moze se ... ali ako se nema pa valjda zbog nas navijaca koji pomazemo se moze ponasati pristojno i raditi svoj posao ... ako si pokraden zali se a zna se kome i kako i nemoj cestitati pobedniku u podgorici ! ako neces zvanicno da se zalis onda cuti i idemo dalje ... Ovako konferencije za stampu ovom coveku sluze za iznosenje gluposti o svemu i svacemu, mrze nas zbog tebe ! O igracima necu ali Miljenovic, Musli, Gagic ... svi su otisli zbog tebe ... Nisu krivi obi iz ABA lige i treba ovako ... nauci da budes samo trener jer samo to znas da radis ili placaj iz svog dzepa ... ruzno je prema nama ...

vericane

pre 9 godina

Sto pre napraviti opet humanitatni mec za Vujoseviceve greske... Taman ste skupili lovu, kad ono medjutim... To je ta ljubav prema klubu

Jovan

pre 9 godina

Nije Dulo bio agresivan nešto posebno,na ovoj utakmici! Nije zaštitio svoju ekipu,nije smeo ili nije hteo,pitanje je sad!? Čini se da se Dulo najkomfornije oseća u Srbiji,da tu sme da bije,davi,pljuje,preti,proziva,laže,štipa i psuje!
Nekako je bio vrlo miran dole u svoju Podgoricu,strah ili šta već,ni sam vise nisam siguran,ali izgleda da Dulo jedino ovde može da divlja,po Srbiji! Nije se dole zauzeo za Sutjesku,Mornar ili nekog drugog,nije a država mu ima jedan klub koji se forsira.Čudi me sve to,da pravdoljubivi I prepošteni Dulo to nije video I neku o tome prozborio,pa nije cela Crna Gora samo Budućnost.Ili možda jeste!?
Ja bih voleo da nešto o tome čujem od njega,nekako mi je najpozvaniji da nam to objasni!!!
Jer Dulo je moderni Robin Hud,bori se za siromašne i oštećene a njegovoj državi se dešavaju takve stvari a on ništa da učini.
Ni reč!!!

Kokos

pre 9 godina

Kakva lakrdija,za sve incidente koji su se desili tokom utakmice u Podgorici i koje su izazvali iskljucivo "Varvari" i domacini Buducnost je kaznjena 15.000 eura, a Partizan sa 6.200. Tomoze samo na Balkanu. Ispada da su sudije zasticene kao polarni medjedi i da mogu da rade sta hoce, a da niko ne smije da kaze da su sudile lose, da su napravile niz propusta... S druge strane, mogu da se protivnicki igraci hvataju za vrat, da se ismijava bolest trenera Partizana, da se omrezica povlaci bez kazne, moze u poluvremenu i da sluzbena lica napadnu igraca Partizana i da sudija "propusti" sve te dogadjaje slucajno ili namjerno i da prodje nekaznjen. SJAJNO.

D1V1

pre 9 godina

Nije mi jasno kako neko moze dati minus na komentar ovog momka da ce gradjani Srbije da plate? Kako mozete biti toliko ostrasnjeni da ne vidite da je to istina, vi placate to, ne ulazim u to da li je to pravdeno ili ne, da li je Dule u pravu ili ne, da li su tehnicke greske neopravdane ili ne, ali je fakat da sve sto Dule izjavi, neko napravi tehnicku jer je glumio neko ludilo i slicno... sve to mi placamo. I onda nema para za onu djevojku za koju je trebalo 25k jevreja da joj se spase zivot ali ima za Duletove izjave, ima za Terzicev lopovluk, ima za vladajuci kadar da ne jede vrhunsku hranu u skupstini za sitne pare... I ti onda na to sve kliknes na minus? I jos odes na izbore i zaokruzis nekoga? Svaki narod ima vodje kakve zasluzuje.

PARTIZAN PHOENIX

pre 9 godina

ma neka Partizan plati 500.400,00 evra. On je kriv za sudijsku kradju (priznavanje kosa posle isteka napada i diranje mrezice) sto je direktno uticalo na rezultat, za napadanje Partizanovih igraca od strane navijaca, za ubacivanje razlicitih predmeta i organa na terent itd. Ali nema veze, izdici ce se Partizan ponovo iznad svih! Kao FENIKS!

grof

pre 9 godina

Tako,malo je...nije ti ovo KSS gde mozete sta hocete,a ni tamo necete vise moci.Poceti sa primenom propisa i kazni koje vaze i za evropska takmicenja sto pre jer efikasnijeg sredstva nema,sto je se pokazalo vec u praksi pa su ovakvi vrlo brzo bili dovedeni u red.

Jah

pre 9 godina

Kakva glupost, pa trebali bi da ih kazne neigranjem u Podgorici i to bi bilo minimalno da ih ne izbace iz lige. Zvezdas sam ali ovo je preblago i sramno. I kakva crna ABA liga vise samo dizemo rejting ostalih liga a nasu srozavamo.

Milun

pre 9 godina

Gradjani Srbije ce da plate!
(Filip, 30. mart 2015 15:44)

Šta je šest soma za "građane srbije", kad za čika legendu, nije ništa sedam miliona?

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Znači ako kažeš istinu, a to je da su sudije lopine plaćaš 50% od cifre koju plaća klub čiji navijači hvataju igrače za glavu, bacaju bubrege na parket, skandiraju "ubij Grobara" i slično.
Bravo za upravu ABA, nadam se da će vas FIBA zatvoriti zauvek i obezbediti konačno poštenu regionalnu ligu.

nn

pre 9 godina

Koliko je kaznjen sudija sto je priznao trojku uprkos diranja mrezice? Naravno, 0 € ,ali se Dule i KKP kaznjavaju sa 6k € zbog komentarisanja gresaka.. Sramota..

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Kakva sprdnja od lige.Sudije te masakriraju,pobunis se na konferenciji za stampu KLS lige koja nema veze sa ABA ligom i oni te odrape sa 6000 evra.

NOCA

pre 9 godina

Sta oni misle da,da namerno isprovociraju izjave Vujosevica kako bi napunili svoje dzepove.Ovu ABA ligu,koju i onako vise ne priznaje FIBA trebe ugasiti,inapraviti svoju SRPSKU ligu koja ce siguran sam biti jacai kvalitetnija od ove.Sta fali Grckoj ligi koja ima 2 jaka iostali koji su manje kvalitetni od nasih klubova.Srpski klubovi dominantni u aba ligi od samog osnivanja,a celnici lige hrvati i slovenci,koje smo mi budale.Oni bez Srpskih klubova mogu slobodno da ugase ligu,niko ih nebi gledao.

Uvek uz Partizan i Duleta

pre 9 godina

Ma kaznite i Duleta sa 15000€ jer je provocirao navijače svojom bolešću pa su morali da ubiju jadne životinje i vade im bubrege.

Milan

pre 9 godina

Buducnostje je u dve godine napravila tri velika incidenta.
Upad navijaca na utakmici protiv PAOK-a, i gadjanje igraca bakljama.
Upad navijaca na utakmici protiv Banivta, kada je navijac usao na teren i udario igraca Banvita.
Fizicki nastraj navijaca na igraca Partizana.
I oni su sve skupa platili to 50-60 hiljada eurica, i nijedna utakmica zabrane publike ili slicno.
Bukvalno su cascavani za svoju atmosferu, i od ABA i od ULEB. Setite se samo kazni visine protiv Zvezde i PArtizana, i to za upaljace.
Ja mislim da nasi klubovi vec sada treba da bojkotuju ABA, i da ne odigraju ni to polufinale, pa makar ne igrali sledecu godinu u evropi. Bilo kakva regionalna liga bez srpskih klubova je smeh, i to im otvoreno treba dati do znanja.

misko

pre 9 godina

Svaka ti je Njegosevska.Ovde u Srbiji niko ne pominje Duletova nedela cije vodjenje utakmice lici na Tv sapunice tipa ,parovi,veliki brat i sl . Nisam video nista slicno kod vrhunskih trenera.

ABA FARSA

pre 9 godina

Super su privatnici koji vladaju ligom uspeli da preplivaju jos jednom sustinu problema.Ukinuti ti slobodu govora da cutis,trpis a oni ce da se brane kaznama,A sta tek reci za kaznu Buducnosti,smesno,bezobrazno,povlaciti paralelu izmedju kritika i varvaskog ponasanja crnogoraca je vrhunac ove kvazi lige.Treba ih pitati a ko ce da sankcionise sudjenje????tj,sta ce mo sa direktnim mesanjem i odredjivanjem parova za plej of uz pomoc iste te lige,kome vi podnosite racune,naravno nikome zato sto ste privatnici i zato Vas treba ukinuti zauvek.U Srbiji ce se i dalje razvijati talenti i bez Vase lige.

Kosta

pre 9 godina

Zvezda je platila 50 000 evra zato što joj je ni kriv ni dužan ubijen navijač.Neka se klupska finansijska služba pozabavi time koliko je para otišlo na kazne i suspenzije gospodina iz Titograda.Po meni ovo je previsoka kazna za Partizan.

fmpzdaš

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto se toliko bunite i plačete, pa zar vi niste namerno izgubili da biste igrali sa nama u PO? Zar nismo bili vaša prva želja?

Ovako ispada da ste se svim silama borili da pobegnete.

Kapetan Esid

pre 9 godina

Svi koji smo gledali utakmicu smo videli kadar gde sudije gledaju trojku Rejnoldsa sa namerom da vide da li je 2 ili 3 poena u pitanju. Na ekranu najveća kamera pokazuje kadar iz kog se vidi kako se, ne sećam se tačno koji, igrač Budućnosti hvata za mrežicu. Sudije to ne interesuje. Mene samo zanima da li oni misle da smo mi toliko glupi. Nakon tog očiglednom propusta sudija prirodno je da čovek nešto kaže, udri po džepu. A za organizaciju meča nemam reči, sramota.

racky

pre 9 godina

Dule nikad mirniji a tolika kazna strasno ovaj odozgo ce vam plati.I ovako jos mesec dana ce postoji jadranska i cao da se zavrsi ovaj cirkus za zamisljene meceve(levski,makabi,zrinjski,solnok,oni cesi od pre par godina)

NAPRED SRBIJA

pre 9 godina

Da smo normalan narod stitili bi jedni druge..Partizan i Zvezda su Srpski klubovi i ne treba da se stvara mrznja izmedju navijaca ta dva kluba...To su i dva najaca kluba u ABA LIGI..Steta sto igraju u polufinalu...

zoran

pre 9 godina

Koliko ce biti kaznjen sudija Pukl sto je gledao snimak a nije hteo da vidi materijalnu povredu pravila? To nije slobodno uverrnje jasno se vidi lopta na prvom obrucu i ruka koja se upecala za mrezicu, da je lopta u tom trenutku negde gore kod sata za merenje napada ova je bila na 30~40cm od ruke.

Aga

pre 9 godina

Kakva lakrdija,za sve incidente koji su se desili tokom utakmice u Podgorici i koje su izazvali iskljucivo "Varvari" i domacini Buducnost je kaznjena 15.000 eura, a Partizan sa 6.200. Tomoze samo na Balkanu. Ispada da su sudije zasticene kao polarni medjedi i da mogu da rade sta hoce, a da niko ne smije da kaze da su sudile lose, da su napravile niz propusta... S druge strane, mogu da se protivnicki igraci hvataju za vrat, da se ismijava bolest trenera Partizana, da se omrezica povlaci bez kazne, moze u poluvremenu i da sluzbena lica napadnu igraca Partizana i da sudija "propusti" sve te dogadjaje slucajno ili namjerno i da prodje nekaznjen. SJAJNO.
(Kokos, 30. mart 2015 16:30)

umesto da ima neki vid ocenjivanja posle utakmice domacin i gost daju ocenu, i da npr ovaku bitnu utakmicu sude top 3 sudije po rangu... Sve naopako