Tenis 70

Ponedeljak, 23.03.2015.

01:00

Đoković: Rodžere, nisi imao sreće

Prvi reket sveta Novak Đoković rekao je da je presrećan posle osvajanja titule na Mastersu u Indijan Velsu, 50. u svojoj karijeri.

Ðokoviæ: Rodžere, nisi imao sreæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Jasna

pre 9 godina

Gledam reprizu meča na rts 2 i ponovo ne mogu da verujem kako ivaj komentator navija za Federera i divi mu se a maleriše Novaku.Pri tome usta ne zatvara, ne znam ko ili šta me više nervira-pristrasni komentator ili frenetično i nesportsko navijanje euforične publike.

Sava

pre 9 godina

Đokoviću srpski Sokole! Visoko si koplje podigao.Ti si nam najveći junak od Miloša Obilića u zadnjh 6-stotina godina. Svi te volimo. Ti nam dođeš kao sin, kao brat, kao komšija, kao mio i dragi drug. Stara baka kada ti igraš, premda slabo vidi navija i traži da joj skinemo ikonu sa zida da se moli za tebe Sokole. Ti možda i ne znaš zašto pobeđuješ? To je zato što si ti Božiji anđeo koji svetom pronosiš njegovu slavu i istinu. Tvoja je slava dovijeka i vječna!

nikola mladenovicn

pre 9 godina

Sada sam tek siguran da je Novak zaista No1, jer biti nadmocan nad ovakvim Federerom, to moze samo ON. Najbolji si, zelim Ti prvo mesto, bar jos 5 godina.

fedex

pre 9 godina

Po vecini novakovih navijaca,sinoc je on bio u 1 i 3 setu na 100% i zato je i dobio,u drugom nije i izgubio je..a inace je i fedex bio na 100%,al posto je i novak,onda nije imao sta da trazi hhahaha koje nebuloze

Rejnald

pre 9 godina

Ova podloga je nešto sporija u odnosu na beton sa Dubaija što je Djokoviću kao defanzivnijem igraču bilo sasvim dovoljno da pobijedi, u svakom slučaju zaslužena pobeda i 50 jubilarna titula!!!...Ove godina ćemo gledati dosta finala dva najbolja,možda tu bude Nadal dok bude šljake ali posle toga godina dvoboja dvoice najboljih.

Aca Znalac

pre 9 godina

Razočarao si me u drugom setu, ali opet si sve popravio u trećem. Šteta Feda je bio zreo za 2-0. Nema veze, 50 titula je tu, a i RG je sve bliži, jedva čekam jun i titulu koja ti nedostaje.

Milan Nis

pre 9 godina

Đoković: Rodžere, nisi imao sreće-naleteo si na mene.Salim se,ali koliko god ne voleo Federera,jos vise me plasi dan kad ovaj majstor nad majstorima ipak mora da napusti ovu igru.Nije Rodzer samo promenio reket,promenio je i PR sluzbu,mnogo je odmereniji u izjavama i jedva cekam svaki naredni njihov mec,jer ovo sto sada gledamo,nazalost,dugo jos nece biti na teniskim terenima kad oni odu.

fedex

pre 9 godina

Svaka cast Novaku,odigrao je odlican mec za razliku od Federera,koji se mucio u svim segmentima igre,samo na trenutke je izgledao maestralno,servis i forhend njegova 2 najvaznija udarca su u velikoj vecini meca zatajila,a opet je imao priliku za pobjedu..a umoran sam vise od ovdje nekih navijaca,nisu svi,koji tvrde da kad odigrao novak na 100% roger i bilo ko drugi se nista ne pitaju,pa to je totalna nebuloza,ispade da roger pita novaka hoce li zabiti forhend u mrezu il ce prebaciti,ma dajte..i jos nesto strasno mi ide na zivce spominjanje novake mentalne snage,da je on mentalno jak ne bi napravio 2 duple i poklonio set,doduse jeste jak na tom polju,al nista jaci od ostale dvojke..zatim njegov pogled ,gestikulacija ka lozi kad roger pogodi liniju(minutu onako blehne ko tele u sarena vrata),a kad on pogodi onda je sve 5..opet kazem svaka mu cast,al roger nije bio na nivou meca sa raonicem,a pogotovo sa berdyhom

Boske

pre 9 godina

Sinoć je u Indian Velsu, već tradicionalno u ovo vrijeme, izvođena opera "Ljepotica i zvijer". Publika je i ovaj put otišla kući užasnuta.

Zaključak: određenu dozu mazohizma kod stanovnika pustinje ne otkriva samo mjesta stanovanja, nego i načina zabave.

Joca 011

pre 9 godina

Za finale tako velikog turnira trebalo je da se postigne i postiglo se: da meč potraje tri seta, da ne bude bum-tras, da publika nije platila uzalud, da je i legenda pokazala svoje umeće, i da je pobeda bila kao tesna...
.

Бојан Илић

pre 9 godina

Novak je sada među deset tenisera koji su osvojili najmanje 50 ATP titula.
"Mnogo sam se borio za ovo. Na vrhuncu sam karijere, ali ću učiniti sve da se dugo zadržim ovde. Boriću se da osvojim još mnogo titula", rekao je najbolji teniser sveta.

Браво Ђоле!

Arev

pre 9 godina

Nole je zaista gospodin u svakom smislu te reci. Skroman, pozrtvovan, uporan, kulturan i osecajan.
Mnogo mu hvala na svemu sto cini za nas, i sto pokazuje kako se voli i ceni svoj posao i svoja zemlja.
Bio je odlican mec, i zaista smo uzivali. Hvala Nole!

Dobra stara vremena

pre 9 godina

Tu se novak nije puno pitao, sve je zavisilo od Federerovog forhanda, nazalost nije mu se danas igralo, i pobedio je samog sebe. Mada u drugom setu je pokazao da moze uvek da ga pobedi kad mu se igra.

ja pa ja pa sta

pre 9 godina

slažem se u konstataciji da Roger nije imao sreće. pa kad mora da igra protiv bolje plasiranog i u svakom pogledu boljeg igrača onda Nole u pravu.
svaka čast majstore.

doubleN

pre 9 godina

Sta reci osim gigante, divu, majstore, kralju, care, faco, genijalcu, kuco, zmaju .. I Fedexu svaka cast, iako si ga podebio Novace, mozes da nadjes veliku inspiraciju u ovom coveku, koji i posle toliko godina u samom vrhu ima motiva da i dalje igra odlican tenis i da dolazi do finala i da osvaja turnire .. Bravo za obojicu .

SrbEUin

pre 9 godina

Kod pisanja ovih komentara sve se svodi na to koji klub od dva blizanca komentator preferira.
Nole i Jeca su CZ, a Ana i Viktor su Ptz.
Zato i jedni i drugi teniseri kod Srba imaju toliko mrzitelja i omalovaživača njihovih uspeha. Jednima je naredio Dulo, a drugi udaraju kontru.
Rodžerovci i Rafovci sada se ne javljaju. Večeras su pobegli nazad u mišju rupu. Crn dan za grobare.

ZLOBEX

pre 9 godina

Pogledajte samo Anu Ivanović posle izgubljenih mečeva, pa ona blista od sreće , nasmejana, usta do ušiju. Tako da izjave bilo kog sportiste koji ima ogromne ugovore sa sponzorima ne treba konstatovati, jer to što govore naravno da i ne misle, već je to najvažniji deo biznisa- biti fin, uglađen,poštovalac protivnika, kako bi i davalac ugovora o sponzorstvu i primalac, imali što veću korist.

Madhva (Hare Krišna)

pre 9 godina

Ne gledam tenis, kao ni TV uopšte, ali zato uživam da pročitam Novakove komentare posle svakog meča. Bilo da pobedi ili izgubi, on je skroman, pun pohvale za protivnika, zahvalan svom timu, publici...
Svaka čast Novače! Sportski, ljudski, produhovljeno.

Zlatko

pre 9 godina

Da je naš Nole najbolji tu nema baš nike dileme pa je zato mene u meču fasciniralo nešto drugo - njegova Jelena. Na tribinama veliki broj tamo nekih pevačica, glumica ... a njegova Jelena najlepša. Onako prirodna, umiljata ...

alejandro

pre 9 godina

Nije Feđa imao sreće jer je noćas sve zavisilo, ama baš sve od Novaka! Kad je u drugom setu pao u ritmu Feđa je se dokopao taj breka; U taj breku ponovo pad koncentracije i od 4:5 za Novaka i njegov servis on gubi 3 uzastopna poena i Feđa uspeva da izjednači u setovima. No zato u trećem setu na teren je bio samo No.1! Sve čestitke za jubilarnu 50. titulu Novaku i da ove sezone najzad postane teniska istorijska ličnost! To mu želim od sveg srca! A ove što te ne vole pozdravljam!

Vlada

pre 9 godina

Ova slika je i trenutak kad sam ugasio tv i otisao na spavanje,odusevio me Federer sto se tako pozdravio sa Novakom za kraj i jos jednom mu cestitao,svaka mu cast na pruzenom otporu i na borbi,pobedio je bolji.Novace ponosu nacije!!!

Branislav

pre 9 godina

Sa ponosom mogu reci da pripadam toj publici kojoj se Novak zahvalio. Doleteli smo iz New York-a (6 sati leta + 2 sata kolima) i bordrili ga u polu-finalu i u finalu, koliko smo mogli, pored 99% pro-Rodger navijaca. Da nam je pokidao zhivce, jeste,pokidao nam je jer ga je dva puta ispustio u drugom setu. Ali je na kraju sve popravio. Praticemo te gde mozemo i koliko mozemo Novace, ti si nas sampion, kao tebe nikog nismo imali. Puno srece i jos puno pobeda sampione. Svaka cast !!!!!

Zoran D Nikolić

pre 9 godina

Uvek sam pod posebnim stresom kada Novak igra protiv Federera!Nekoliko komentara je to primetilo i ukazalo na neku vrstu stresa i respekta, koji ne jenjava u Novaku i nakon toliko mečeva. Ide meč, vidim da je naš igrač bolji, ali sve vreme osećam onu pritajenu pretnju u Federeru, koji instiktom oseća tu Novakovu slabost. I zato se mečevi komplikuju, donose stres i nervozu svima nama... Jedne godine sam to jako osetio. Jeo sam neku čokoladu tokom meča,a u jednom trenutku, kada sam video da Novak gubi, sam je iz sve snage zafrljačio u zid. A miran sam čovek i nesklon ekscesima. Deca zbunjena, skupljaju čokoladice i ništa me ne pitaju. Supruga posle nedelju dana sredjivala uflekani zid. A, nisam mlad i trebalo bi da imam kontrolu u ovakvim situacijama. No, džabe...tešim sebe, da je na utakmici i u vožnji dozvoljeno psovanje( ja bar to ne bih zamerio ljudima)!? Ipak, posle Novakovih pobeda dan počinje lepo. Ekstremni su to napori: i fizički i mentalni... Vidimo kako se Novaku tresu ruke... I divim mu se i žao mi ga... Federeru svi komplimenti. Ali, jedan je Novak... Ko da mu se suprotstvai sada u Majamiju, kad je Federer odustao?

Pecaroš

pre 9 godina

Kakva jadna publika.
Nole, veliko BRAVO (mada si nam lepo pokidao živce u drugom setu :-)), lepo se odmori, ti si toliko iznad svih (na prvom mestu kao čovek).

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

(jablan, 23. mart 2015 01:14
Jablane prijatelju, veci si od Mont Everesta!
NO1E, samo napred, preko Mont Everesta!
Pozdrav iz Perta, Australija

jablan

pre 9 godina

Novace ovo je tvoja najslqa pobeda.Kada si Federera ispusti u drugom setu,ti si se izdigo kao Mont Evers ispred Roqera.Novace ja mislim da si jedinstven u pronalazenju nove snage i motiva za pobedu.Svaka cast i srecna ti 50 titula.jablan

ray

pre 9 godina

Po prvi put iskreno cestitam Federeru na pruzenom otporu. Covek posle svih trofeja, prosirene porodice i vrelog pustinjskog sunca ima motiv da igra protiv najveceg. Stvarno veliki respekt od mene.

ciro

pre 9 godina

E moj Nole.... Duguješ mi kutiju cigara za onaj drugi set.... I uvek kad pomislim da si gotov, ti ko fenix iz pepela, kao da ti treba veći izazov da bi podigao pehar, ne da ti se da oduvaš protivnike za sat vremena nego daj malo da se zabavlja publika. A ovu odvratnu publiku si večeras neviđeno zabavio, mnogima se smeh pretvorio u plač.
Idemo care u Majami....

Gajetano

pre 9 godina

Cudesan mec za Novaka! Sve cestitke i velikom Rodzeru Federeru, ma hvala im obojici sto postoje!

Ova pobeda ima veliku tezinu, pogotovu zbog nacina na koji je ostvarena. Manje je bitno sto je osvojen turnir Serije 1000 i odbranjeno isto toliko bodova. Mnogo je bitnije sto je zahuktalom Rodzeru, koji igra bolje nego ikad, Novak oduzeo jos jedan vazan turnir. Posle izgubljenog vimbldonskog finala Federer je usao u neki ultra-ofanzivni, kaubojski mod. U njegovim mecevima nema vise ciste igre, sve je bum-tras, chip & charge, revolveraski obracun podrzan ubitacnom servisom i bekhendom koji ga nikad bolje nije sluzio. Za ostale na turu to je vise nego dovoljno, ali srecom za Novaka ne. NO PASARAN! To je Novakova danasnja poruka.

Ostaje zal sto nismo gledali polufinale izmedju Rodzera i Rafe...

Pozdrav,

gg

pre 9 godina

Moje cestitke Novaku na 50. trofeju, na hrabrosti i snazi koju je smogao da ovako zavrsi ovaj mec. Prati me dobar deo gorcine zbog ponasanja publike, covek bi rekao da su tamo zbog tenisa i da zele da uzivaju u dobroj partiji izmedju dvojice vrhunskih igraca ali ne, izostao je aplauz na svaki Novakov dobar i vrhunski potez, sem od one male manjine u redovima na vrhu. Znaci nema uzivanja u tenisu izmedju dvojice vrhunskih igraca, za kalifornijsku elitu je uzivanje samo kada njihov ljubimac pobedjuju i samo tada se cuje gromoglasni, i skoro histericni, aplauz. Nije ovo nista licno protiv Novaka, srca svetske ekonomske elite osvajaju samo igraci sa anglosaksonsko/germansko/spanskih podrucja. Zato, Nole, ne brini brigu, nema to veze sa tobom nego sa time da im deljes ljubimce. Zahvalio si im se na najlepsi nacin, prvo kad si pobedio njihovog obozavanog onako ubedljivo a onda i u izvanrednom govoru, poslovicnom i vrlo odresitom. Srecno, Nole, u nastavku sezone, dobro zdravlje i puno snage i mudrosti za sve nove izazove.

Nebojsa

pre 9 godina

Američka publika je najnekulturnija na svetu uporedite wimbldonsko finale isto izmedju Novaka i Federera velika razlika isto i u ostatku Evrope Azije i Australije čak i ako su protiv njega korektniji su i kulturniji od Amerikanaca.

Milosss

pre 9 godina

Bravo! Skroman Nole, kao i uvek! Trenutno najbolji na svetu ( i buduci najbolji svih vremena) pobedio za jubilarnu titulu nekada najboljeg na svetu ( i trenutno najboljeg svih vremena), mislim da ne moze bolje! Cestitke!

gg

pre 9 godina

Moje cestitke Novaku na 50. trofeju, na hrabrosti i snazi koju je smogao da ovako zavrsi ovaj mec. Prati me dobar deo gorcine zbog ponasanja publike, covek bi rekao da su tamo zbog tenisa i da zele da uzivaju u dobroj partiji izmedju dvojice vrhunskih igraca ali ne, izostao je aplauz na svaki Novakov dobar i vrhunski potez, sem od one male manjine u redovima na vrhu. Znaci nema uzivanja u tenisu izmedju dvojice vrhunskih igraca, za kalifornijsku elitu je uzivanje samo kada njihov ljubimac pobedjuju i samo tada se cuje gromoglasni, i skoro histericni, aplauz. Nije ovo nista licno protiv Novaka, srca svetske ekonomske elite osvajaju samo igraci sa anglosaksonsko/germansko/spanskih podrucja. Zato, Nole, ne brini brigu, nema to veze sa tobom nego sa time da im deljes ljubimce. Zahvalio si im se na najlepsi nacin, prvo kad si pobedio njihovog obozavanog onako ubedljivo a onda i u izvanrednom govoru, poslovicnom i vrlo odresitom. Srecno, Nole, u nastavku sezone, dobro zdravlje i puno snage i mudrosti za sve nove izazove.

ciro

pre 9 godina

E moj Nole.... Duguješ mi kutiju cigara za onaj drugi set.... I uvek kad pomislim da si gotov, ti ko fenix iz pepela, kao da ti treba veći izazov da bi podigao pehar, ne da ti se da oduvaš protivnike za sat vremena nego daj malo da se zabavlja publika. A ovu odvratnu publiku si večeras neviđeno zabavio, mnogima se smeh pretvorio u plač.
Idemo care u Majami....

Milosss

pre 9 godina

Bravo! Skroman Nole, kao i uvek! Trenutno najbolji na svetu ( i buduci najbolji svih vremena) pobedio za jubilarnu titulu nekada najboljeg na svetu ( i trenutno najboljeg svih vremena), mislim da ne moze bolje! Cestitke!

Gajetano

pre 9 godina

Cudesan mec za Novaka! Sve cestitke i velikom Rodzeru Federeru, ma hvala im obojici sto postoje!

Ova pobeda ima veliku tezinu, pogotovu zbog nacina na koji je ostvarena. Manje je bitno sto je osvojen turnir Serije 1000 i odbranjeno isto toliko bodova. Mnogo je bitnije sto je zahuktalom Rodzeru, koji igra bolje nego ikad, Novak oduzeo jos jedan vazan turnir. Posle izgubljenog vimbldonskog finala Federer je usao u neki ultra-ofanzivni, kaubojski mod. U njegovim mecevima nema vise ciste igre, sve je bum-tras, chip & charge, revolveraski obracun podrzan ubitacnom servisom i bekhendom koji ga nikad bolje nije sluzio. Za ostale na turu to je vise nego dovoljno, ali srecom za Novaka ne. NO PASARAN! To je Novakova danasnja poruka.

Ostaje zal sto nismo gledali polufinale izmedju Rodzera i Rafe...

Pozdrav,

jablan

pre 9 godina

Novace ovo je tvoja najslqa pobeda.Kada si Federera ispusti u drugom setu,ti si se izdigo kao Mont Evers ispred Roqera.Novace ja mislim da si jedinstven u pronalazenju nove snage i motiva za pobedu.Svaka cast i srecna ti 50 titula.jablan

ray

pre 9 godina

Po prvi put iskreno cestitam Federeru na pruzenom otporu. Covek posle svih trofeja, prosirene porodice i vrelog pustinjskog sunca ima motiv da igra protiv najveceg. Stvarno veliki respekt od mene.

Branislav

pre 9 godina

Sa ponosom mogu reci da pripadam toj publici kojoj se Novak zahvalio. Doleteli smo iz New York-a (6 sati leta + 2 sata kolima) i bordrili ga u polu-finalu i u finalu, koliko smo mogli, pored 99% pro-Rodger navijaca. Da nam je pokidao zhivce, jeste,pokidao nam je jer ga je dva puta ispustio u drugom setu. Ali je na kraju sve popravio. Praticemo te gde mozemo i koliko mozemo Novace, ti si nas sampion, kao tebe nikog nismo imali. Puno srece i jos puno pobeda sampione. Svaka cast !!!!!

Milan Nis

pre 9 godina

Đoković: Rodžere, nisi imao sreće-naleteo si na mene.Salim se,ali koliko god ne voleo Federera,jos vise me plasi dan kad ovaj majstor nad majstorima ipak mora da napusti ovu igru.Nije Rodzer samo promenio reket,promenio je i PR sluzbu,mnogo je odmereniji u izjavama i jedva cekam svaki naredni njihov mec,jer ovo sto sada gledamo,nazalost,dugo jos nece biti na teniskim terenima kad oni odu.

Arev

pre 9 godina

Nole je zaista gospodin u svakom smislu te reci. Skroman, pozrtvovan, uporan, kulturan i osecajan.
Mnogo mu hvala na svemu sto cini za nas, i sto pokazuje kako se voli i ceni svoj posao i svoja zemlja.
Bio je odlican mec, i zaista smo uzivali. Hvala Nole!

Nebojsa

pre 9 godina

Američka publika je najnekulturnija na svetu uporedite wimbldonsko finale isto izmedju Novaka i Federera velika razlika isto i u ostatku Evrope Azije i Australije čak i ako su protiv njega korektniji su i kulturniji od Amerikanaca.

Zoran D Nikolić

pre 9 godina

Uvek sam pod posebnim stresom kada Novak igra protiv Federera!Nekoliko komentara je to primetilo i ukazalo na neku vrstu stresa i respekta, koji ne jenjava u Novaku i nakon toliko mečeva. Ide meč, vidim da je naš igrač bolji, ali sve vreme osećam onu pritajenu pretnju u Federeru, koji instiktom oseća tu Novakovu slabost. I zato se mečevi komplikuju, donose stres i nervozu svima nama... Jedne godine sam to jako osetio. Jeo sam neku čokoladu tokom meča,a u jednom trenutku, kada sam video da Novak gubi, sam je iz sve snage zafrljačio u zid. A miran sam čovek i nesklon ekscesima. Deca zbunjena, skupljaju čokoladice i ništa me ne pitaju. Supruga posle nedelju dana sredjivala uflekani zid. A, nisam mlad i trebalo bi da imam kontrolu u ovakvim situacijama. No, džabe...tešim sebe, da je na utakmici i u vožnji dozvoljeno psovanje( ja bar to ne bih zamerio ljudima)!? Ipak, posle Novakovih pobeda dan počinje lepo. Ekstremni su to napori: i fizički i mentalni... Vidimo kako se Novaku tresu ruke... I divim mu se i žao mi ga... Federeru svi komplimenti. Ali, jedan je Novak... Ko da mu se suprotstvai sada u Majamiju, kad je Federer odustao?

Zlatko

pre 9 godina

Da je naš Nole najbolji tu nema baš nike dileme pa je zato mene u meču fasciniralo nešto drugo - njegova Jelena. Na tribinama veliki broj tamo nekih pevačica, glumica ... a njegova Jelena najlepša. Onako prirodna, umiljata ...

Pecaroš

pre 9 godina

Kakva jadna publika.
Nole, veliko BRAVO (mada si nam lepo pokidao živce u drugom setu :-)), lepo se odmori, ti si toliko iznad svih (na prvom mestu kao čovek).

Бојан Илић

pre 9 godina

Novak je sada među deset tenisera koji su osvojili najmanje 50 ATP titula.
"Mnogo sam se borio za ovo. Na vrhuncu sam karijere, ali ću učiniti sve da se dugo zadržim ovde. Boriću se da osvojim još mnogo titula", rekao je najbolji teniser sveta.

Браво Ђоле!

Madhva (Hare Krišna)

pre 9 godina

Ne gledam tenis, kao ni TV uopšte, ali zato uživam da pročitam Novakove komentare posle svakog meča. Bilo da pobedi ili izgubi, on je skroman, pun pohvale za protivnika, zahvalan svom timu, publici...
Svaka čast Novače! Sportski, ljudski, produhovljeno.

nikola mladenovicn

pre 9 godina

Sada sam tek siguran da je Novak zaista No1, jer biti nadmocan nad ovakvim Federerom, to moze samo ON. Najbolji si, zelim Ti prvo mesto, bar jos 5 godina.

doubleN

pre 9 godina

Sta reci osim gigante, divu, majstore, kralju, care, faco, genijalcu, kuco, zmaju .. I Fedexu svaka cast, iako si ga podebio Novace, mozes da nadjes veliku inspiraciju u ovom coveku, koji i posle toliko godina u samom vrhu ima motiva da i dalje igra odlican tenis i da dolazi do finala i da osvaja turnire .. Bravo za obojicu .

Boske

pre 9 godina

Sinoć je u Indian Velsu, već tradicionalno u ovo vrijeme, izvođena opera "Ljepotica i zvijer". Publika je i ovaj put otišla kući užasnuta.

Zaključak: određenu dozu mazohizma kod stanovnika pustinje ne otkriva samo mjesta stanovanja, nego i načina zabave.

Aca Znalac

pre 9 godina

Razočarao si me u drugom setu, ali opet si sve popravio u trećem. Šteta Feda je bio zreo za 2-0. Nema veze, 50 titula je tu, a i RG je sve bliži, jedva čekam jun i titulu koja ti nedostaje.

Sava

pre 9 godina

Đokoviću srpski Sokole! Visoko si koplje podigao.Ti si nam najveći junak od Miloša Obilića u zadnjh 6-stotina godina. Svi te volimo. Ti nam dođeš kao sin, kao brat, kao komšija, kao mio i dragi drug. Stara baka kada ti igraš, premda slabo vidi navija i traži da joj skinemo ikonu sa zida da se moli za tebe Sokole. Ti možda i ne znaš zašto pobeđuješ? To je zato što si ti Božiji anđeo koji svetom pronosiš njegovu slavu i istinu. Tvoja je slava dovijeka i vječna!

Vlada

pre 9 godina

Ova slika je i trenutak kad sam ugasio tv i otisao na spavanje,odusevio me Federer sto se tako pozdravio sa Novakom za kraj i jos jednom mu cestitao,svaka mu cast na pruzenom otporu i na borbi,pobedio je bolji.Novace ponosu nacije!!!

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

(jablan, 23. mart 2015 01:14
Jablane prijatelju, veci si od Mont Everesta!
NO1E, samo napred, preko Mont Everesta!
Pozdrav iz Perta, Australija

alejandro

pre 9 godina

Nije Feđa imao sreće jer je noćas sve zavisilo, ama baš sve od Novaka! Kad je u drugom setu pao u ritmu Feđa je se dokopao taj breka; U taj breku ponovo pad koncentracije i od 4:5 za Novaka i njegov servis on gubi 3 uzastopna poena i Feđa uspeva da izjednači u setovima. No zato u trećem setu na teren je bio samo No.1! Sve čestitke za jubilarnu 50. titulu Novaku i da ove sezone najzad postane teniska istorijska ličnost! To mu želim od sveg srca! A ove što te ne vole pozdravljam!

Joca 011

pre 9 godina

Za finale tako velikog turnira trebalo je da se postigne i postiglo se: da meč potraje tri seta, da ne bude bum-tras, da publika nije platila uzalud, da je i legenda pokazala svoje umeće, i da je pobeda bila kao tesna...
.

ja pa ja pa sta

pre 9 godina

slažem se u konstataciji da Roger nije imao sreće. pa kad mora da igra protiv bolje plasiranog i u svakom pogledu boljeg igrača onda Nole u pravu.
svaka čast majstore.

Rejnald

pre 9 godina

Ova podloga je nešto sporija u odnosu na beton sa Dubaija što je Djokoviću kao defanzivnijem igraču bilo sasvim dovoljno da pobijedi, u svakom slučaju zaslužena pobeda i 50 jubilarna titula!!!...Ove godina ćemo gledati dosta finala dva najbolja,možda tu bude Nadal dok bude šljake ali posle toga godina dvoboja dvoice najboljih.

SrbEUin

pre 9 godina

Kod pisanja ovih komentara sve se svodi na to koji klub od dva blizanca komentator preferira.
Nole i Jeca su CZ, a Ana i Viktor su Ptz.
Zato i jedni i drugi teniseri kod Srba imaju toliko mrzitelja i omalovaživača njihovih uspeha. Jednima je naredio Dulo, a drugi udaraju kontru.
Rodžerovci i Rafovci sada se ne javljaju. Večeras su pobegli nazad u mišju rupu. Crn dan za grobare.

ZLOBEX

pre 9 godina

Pogledajte samo Anu Ivanović posle izgubljenih mečeva, pa ona blista od sreće , nasmejana, usta do ušiju. Tako da izjave bilo kog sportiste koji ima ogromne ugovore sa sponzorima ne treba konstatovati, jer to što govore naravno da i ne misle, već je to najvažniji deo biznisa- biti fin, uglađen,poštovalac protivnika, kako bi i davalac ugovora o sponzorstvu i primalac, imali što veću korist.

fedex

pre 9 godina

Po vecini novakovih navijaca,sinoc je on bio u 1 i 3 setu na 100% i zato je i dobio,u drugom nije i izgubio je..a inace je i fedex bio na 100%,al posto je i novak,onda nije imao sta da trazi hhahaha koje nebuloze

Dobra stara vremena

pre 9 godina

Tu se novak nije puno pitao, sve je zavisilo od Federerovog forhanda, nazalost nije mu se danas igralo, i pobedio je samog sebe. Mada u drugom setu je pokazao da moze uvek da ga pobedi kad mu se igra.

fedex

pre 9 godina

Svaka cast Novaku,odigrao je odlican mec za razliku od Federera,koji se mucio u svim segmentima igre,samo na trenutke je izgledao maestralno,servis i forhend njegova 2 najvaznija udarca su u velikoj vecini meca zatajila,a opet je imao priliku za pobjedu..a umoran sam vise od ovdje nekih navijaca,nisu svi,koji tvrde da kad odigrao novak na 100% roger i bilo ko drugi se nista ne pitaju,pa to je totalna nebuloza,ispade da roger pita novaka hoce li zabiti forhend u mrezu il ce prebaciti,ma dajte..i jos nesto strasno mi ide na zivce spominjanje novake mentalne snage,da je on mentalno jak ne bi napravio 2 duple i poklonio set,doduse jeste jak na tom polju,al nista jaci od ostale dvojke..zatim njegov pogled ,gestikulacija ka lozi kad roger pogodi liniju(minutu onako blehne ko tele u sarena vrata),a kad on pogodi onda je sve 5..opet kazem svaka mu cast,al roger nije bio na nivou meca sa raonicem,a pogotovo sa berdyhom

Jasna

pre 9 godina

Gledam reprizu meča na rts 2 i ponovo ne mogu da verujem kako ivaj komentator navija za Federera i divi mu se a maleriše Novaku.Pri tome usta ne zatvara, ne znam ko ili šta me više nervira-pristrasni komentator ili frenetično i nesportsko navijanje euforične publike.

Dobra stara vremena

pre 9 godina

Tu se novak nije puno pitao, sve je zavisilo od Federerovog forhanda, nazalost nije mu se danas igralo, i pobedio je samog sebe. Mada u drugom setu je pokazao da moze uvek da ga pobedi kad mu se igra.

fedex

pre 9 godina

Svaka cast Novaku,odigrao je odlican mec za razliku od Federera,koji se mucio u svim segmentima igre,samo na trenutke je izgledao maestralno,servis i forhend njegova 2 najvaznija udarca su u velikoj vecini meca zatajila,a opet je imao priliku za pobjedu..a umoran sam vise od ovdje nekih navijaca,nisu svi,koji tvrde da kad odigrao novak na 100% roger i bilo ko drugi se nista ne pitaju,pa to je totalna nebuloza,ispade da roger pita novaka hoce li zabiti forhend u mrezu il ce prebaciti,ma dajte..i jos nesto strasno mi ide na zivce spominjanje novake mentalne snage,da je on mentalno jak ne bi napravio 2 duple i poklonio set,doduse jeste jak na tom polju,al nista jaci od ostale dvojke..zatim njegov pogled ,gestikulacija ka lozi kad roger pogodi liniju(minutu onako blehne ko tele u sarena vrata),a kad on pogodi onda je sve 5..opet kazem svaka mu cast,al roger nije bio na nivou meca sa raonicem,a pogotovo sa berdyhom

fedex

pre 9 godina

Po vecini novakovih navijaca,sinoc je on bio u 1 i 3 setu na 100% i zato je i dobio,u drugom nije i izgubio je..a inace je i fedex bio na 100%,al posto je i novak,onda nije imao sta da trazi hhahaha koje nebuloze

ZLOBEX

pre 9 godina

Pogledajte samo Anu Ivanović posle izgubljenih mečeva, pa ona blista od sreće , nasmejana, usta do ušiju. Tako da izjave bilo kog sportiste koji ima ogromne ugovore sa sponzorima ne treba konstatovati, jer to što govore naravno da i ne misle, već je to najvažniji deo biznisa- biti fin, uglađen,poštovalac protivnika, kako bi i davalac ugovora o sponzorstvu i primalac, imali što veću korist.

ray

pre 9 godina

Po prvi put iskreno cestitam Federeru na pruzenom otporu. Covek posle svih trofeja, prosirene porodice i vrelog pustinjskog sunca ima motiv da igra protiv najveceg. Stvarno veliki respekt od mene.

gg

pre 9 godina

Moje cestitke Novaku na 50. trofeju, na hrabrosti i snazi koju je smogao da ovako zavrsi ovaj mec. Prati me dobar deo gorcine zbog ponasanja publike, covek bi rekao da su tamo zbog tenisa i da zele da uzivaju u dobroj partiji izmedju dvojice vrhunskih igraca ali ne, izostao je aplauz na svaki Novakov dobar i vrhunski potez, sem od one male manjine u redovima na vrhu. Znaci nema uzivanja u tenisu izmedju dvojice vrhunskih igraca, za kalifornijsku elitu je uzivanje samo kada njihov ljubimac pobedjuju i samo tada se cuje gromoglasni, i skoro histericni, aplauz. Nije ovo nista licno protiv Novaka, srca svetske ekonomske elite osvajaju samo igraci sa anglosaksonsko/germansko/spanskih podrucja. Zato, Nole, ne brini brigu, nema to veze sa tobom nego sa time da im deljes ljubimce. Zahvalio si im se na najlepsi nacin, prvo kad si pobedio njihovog obozavanog onako ubedljivo a onda i u izvanrednom govoru, poslovicnom i vrlo odresitom. Srecno, Nole, u nastavku sezone, dobro zdravlje i puno snage i mudrosti za sve nove izazove.

SrbEUin

pre 9 godina

Kod pisanja ovih komentara sve se svodi na to koji klub od dva blizanca komentator preferira.
Nole i Jeca su CZ, a Ana i Viktor su Ptz.
Zato i jedni i drugi teniseri kod Srba imaju toliko mrzitelja i omalovaživača njihovih uspeha. Jednima je naredio Dulo, a drugi udaraju kontru.
Rodžerovci i Rafovci sada se ne javljaju. Večeras su pobegli nazad u mišju rupu. Crn dan za grobare.

Sava

pre 9 godina

Đokoviću srpski Sokole! Visoko si koplje podigao.Ti si nam najveći junak od Miloša Obilića u zadnjh 6-stotina godina. Svi te volimo. Ti nam dođeš kao sin, kao brat, kao komšija, kao mio i dragi drug. Stara baka kada ti igraš, premda slabo vidi navija i traži da joj skinemo ikonu sa zida da se moli za tebe Sokole. Ti možda i ne znaš zašto pobeđuješ? To je zato što si ti Božiji anđeo koji svetom pronosiš njegovu slavu i istinu. Tvoja je slava dovijeka i vječna!

ciro

pre 9 godina

E moj Nole.... Duguješ mi kutiju cigara za onaj drugi set.... I uvek kad pomislim da si gotov, ti ko fenix iz pepela, kao da ti treba veći izazov da bi podigao pehar, ne da ti se da oduvaš protivnike za sat vremena nego daj malo da se zabavlja publika. A ovu odvratnu publiku si večeras neviđeno zabavio, mnogima se smeh pretvorio u plač.
Idemo care u Majami....

jablan

pre 9 godina

Novace ovo je tvoja najslqa pobeda.Kada si Federera ispusti u drugom setu,ti si se izdigo kao Mont Evers ispred Roqera.Novace ja mislim da si jedinstven u pronalazenju nove snage i motiva za pobedu.Svaka cast i srecna ti 50 titula.jablan

Milosss

pre 9 godina

Bravo! Skroman Nole, kao i uvek! Trenutno najbolji na svetu ( i buduci najbolji svih vremena) pobedio za jubilarnu titulu nekada najboljeg na svetu ( i trenutno najboljeg svih vremena), mislim da ne moze bolje! Cestitke!

Gajetano

pre 9 godina

Cudesan mec za Novaka! Sve cestitke i velikom Rodzeru Federeru, ma hvala im obojici sto postoje!

Ova pobeda ima veliku tezinu, pogotovu zbog nacina na koji je ostvarena. Manje je bitno sto je osvojen turnir Serije 1000 i odbranjeno isto toliko bodova. Mnogo je bitnije sto je zahuktalom Rodzeru, koji igra bolje nego ikad, Novak oduzeo jos jedan vazan turnir. Posle izgubljenog vimbldonskog finala Federer je usao u neki ultra-ofanzivni, kaubojski mod. U njegovim mecevima nema vise ciste igre, sve je bum-tras, chip & charge, revolveraski obracun podrzan ubitacnom servisom i bekhendom koji ga nikad bolje nije sluzio. Za ostale na turu to je vise nego dovoljno, ali srecom za Novaka ne. NO PASARAN! To je Novakova danasnja poruka.

Ostaje zal sto nismo gledali polufinale izmedju Rodzera i Rafe...

Pozdrav,

Zlatko

pre 9 godina

Da je naš Nole najbolji tu nema baš nike dileme pa je zato mene u meču fasciniralo nešto drugo - njegova Jelena. Na tribinama veliki broj tamo nekih pevačica, glumica ... a njegova Jelena najlepša. Onako prirodna, umiljata ...

Zoran D Nikolić

pre 9 godina

Uvek sam pod posebnim stresom kada Novak igra protiv Federera!Nekoliko komentara je to primetilo i ukazalo na neku vrstu stresa i respekta, koji ne jenjava u Novaku i nakon toliko mečeva. Ide meč, vidim da je naš igrač bolji, ali sve vreme osećam onu pritajenu pretnju u Federeru, koji instiktom oseća tu Novakovu slabost. I zato se mečevi komplikuju, donose stres i nervozu svima nama... Jedne godine sam to jako osetio. Jeo sam neku čokoladu tokom meča,a u jednom trenutku, kada sam video da Novak gubi, sam je iz sve snage zafrljačio u zid. A miran sam čovek i nesklon ekscesima. Deca zbunjena, skupljaju čokoladice i ništa me ne pitaju. Supruga posle nedelju dana sredjivala uflekani zid. A, nisam mlad i trebalo bi da imam kontrolu u ovakvim situacijama. No, džabe...tešim sebe, da je na utakmici i u vožnji dozvoljeno psovanje( ja bar to ne bih zamerio ljudima)!? Ipak, posle Novakovih pobeda dan počinje lepo. Ekstremni su to napori: i fizički i mentalni... Vidimo kako se Novaku tresu ruke... I divim mu se i žao mi ga... Federeru svi komplimenti. Ali, jedan je Novak... Ko da mu se suprotstvai sada u Majamiju, kad je Federer odustao?

Nebojsa

pre 9 godina

Američka publika je najnekulturnija na svetu uporedite wimbldonsko finale isto izmedju Novaka i Federera velika razlika isto i u ostatku Evrope Azije i Australije čak i ako su protiv njega korektniji su i kulturniji od Amerikanaca.

Aca Znalac

pre 9 godina

Razočarao si me u drugom setu, ali opet si sve popravio u trećem. Šteta Feda je bio zreo za 2-0. Nema veze, 50 titula je tu, a i RG je sve bliži, jedva čekam jun i titulu koja ti nedostaje.

Boske

pre 9 godina

Sinoć je u Indian Velsu, već tradicionalno u ovo vrijeme, izvođena opera "Ljepotica i zvijer". Publika je i ovaj put otišla kući užasnuta.

Zaključak: određenu dozu mazohizma kod stanovnika pustinje ne otkriva samo mjesta stanovanja, nego i načina zabave.

ja pa ja pa sta

pre 9 godina

slažem se u konstataciji da Roger nije imao sreće. pa kad mora da igra protiv bolje plasiranog i u svakom pogledu boljeg igrača onda Nole u pravu.
svaka čast majstore.

Milan Nis

pre 9 godina

Đoković: Rodžere, nisi imao sreće-naleteo si na mene.Salim se,ali koliko god ne voleo Federera,jos vise me plasi dan kad ovaj majstor nad majstorima ipak mora da napusti ovu igru.Nije Rodzer samo promenio reket,promenio je i PR sluzbu,mnogo je odmereniji u izjavama i jedva cekam svaki naredni njihov mec,jer ovo sto sada gledamo,nazalost,dugo jos nece biti na teniskim terenima kad oni odu.

Arev

pre 9 godina

Nole je zaista gospodin u svakom smislu te reci. Skroman, pozrtvovan, uporan, kulturan i osecajan.
Mnogo mu hvala na svemu sto cini za nas, i sto pokazuje kako se voli i ceni svoj posao i svoja zemlja.
Bio je odlican mec, i zaista smo uzivali. Hvala Nole!

nikola mladenovicn

pre 9 godina

Sada sam tek siguran da je Novak zaista No1, jer biti nadmocan nad ovakvim Federerom, to moze samo ON. Najbolji si, zelim Ti prvo mesto, bar jos 5 godina.

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

(jablan, 23. mart 2015 01:14
Jablane prijatelju, veci si od Mont Everesta!
NO1E, samo napred, preko Mont Everesta!
Pozdrav iz Perta, Australija

Pecaroš

pre 9 godina

Kakva jadna publika.
Nole, veliko BRAVO (mada si nam lepo pokidao živce u drugom setu :-)), lepo se odmori, ti si toliko iznad svih (na prvom mestu kao čovek).

Vlada

pre 9 godina

Ova slika je i trenutak kad sam ugasio tv i otisao na spavanje,odusevio me Federer sto se tako pozdravio sa Novakom za kraj i jos jednom mu cestitao,svaka mu cast na pruzenom otporu i na borbi,pobedio je bolji.Novace ponosu nacije!!!

Madhva (Hare Krišna)

pre 9 godina

Ne gledam tenis, kao ni TV uopšte, ali zato uživam da pročitam Novakove komentare posle svakog meča. Bilo da pobedi ili izgubi, on je skroman, pun pohvale za protivnika, zahvalan svom timu, publici...
Svaka čast Novače! Sportski, ljudski, produhovljeno.

Бојан Илић

pre 9 godina

Novak je sada među deset tenisera koji su osvojili najmanje 50 ATP titula.
"Mnogo sam se borio za ovo. Na vrhuncu sam karijere, ali ću učiniti sve da se dugo zadržim ovde. Boriću se da osvojim još mnogo titula", rekao je najbolji teniser sveta.

Браво Ђоле!

Joca 011

pre 9 godina

Za finale tako velikog turnira trebalo je da se postigne i postiglo se: da meč potraje tri seta, da ne bude bum-tras, da publika nije platila uzalud, da je i legenda pokazala svoje umeće, i da je pobeda bila kao tesna...
.

Branislav

pre 9 godina

Sa ponosom mogu reci da pripadam toj publici kojoj se Novak zahvalio. Doleteli smo iz New York-a (6 sati leta + 2 sata kolima) i bordrili ga u polu-finalu i u finalu, koliko smo mogli, pored 99% pro-Rodger navijaca. Da nam je pokidao zhivce, jeste,pokidao nam je jer ga je dva puta ispustio u drugom setu. Ali je na kraju sve popravio. Praticemo te gde mozemo i koliko mozemo Novace, ti si nas sampion, kao tebe nikog nismo imali. Puno srece i jos puno pobeda sampione. Svaka cast !!!!!

alejandro

pre 9 godina

Nije Feđa imao sreće jer je noćas sve zavisilo, ama baš sve od Novaka! Kad je u drugom setu pao u ritmu Feđa je se dokopao taj breka; U taj breku ponovo pad koncentracije i od 4:5 za Novaka i njegov servis on gubi 3 uzastopna poena i Feđa uspeva da izjednači u setovima. No zato u trećem setu na teren je bio samo No.1! Sve čestitke za jubilarnu 50. titulu Novaku i da ove sezone najzad postane teniska istorijska ličnost! To mu želim od sveg srca! A ove što te ne vole pozdravljam!

Jasna

pre 9 godina

Gledam reprizu meča na rts 2 i ponovo ne mogu da verujem kako ivaj komentator navija za Federera i divi mu se a maleriše Novaku.Pri tome usta ne zatvara, ne znam ko ili šta me više nervira-pristrasni komentator ili frenetično i nesportsko navijanje euforične publike.

doubleN

pre 9 godina

Sta reci osim gigante, divu, majstore, kralju, care, faco, genijalcu, kuco, zmaju .. I Fedexu svaka cast, iako si ga podebio Novace, mozes da nadjes veliku inspiraciju u ovom coveku, koji i posle toliko godina u samom vrhu ima motiva da i dalje igra odlican tenis i da dolazi do finala i da osvaja turnire .. Bravo za obojicu .

Rejnald

pre 9 godina

Ova podloga je nešto sporija u odnosu na beton sa Dubaija što je Djokoviću kao defanzivnijem igraču bilo sasvim dovoljno da pobijedi, u svakom slučaju zaslužena pobeda i 50 jubilarna titula!!!...Ove godina ćemo gledati dosta finala dva najbolja,možda tu bude Nadal dok bude šljake ali posle toga godina dvoboja dvoice najboljih.