Tenis 211

Nedelja, 22.03.2015.

18:58

Jelena ispustila titulu u I. Velsu

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da osvoji titulu na turniru u Indijan Velsu, pošto je u finalu poražena od Rumunke Simone Halep.

Jelena ispustila titulu u I. Velsu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

211 Komentari

Sortiraj po:

ĐoleTF

pre 9 godina

Treba bre sve da vas bude sramota! 150 negativnih komentara, zašto? Zato što je JJ izgubila svoj 6.meč u 3 teška sata!? Zato što nije i po 6.put uspela da dobije meč!? Pu bre

Ajmo Jecikaaa, bravo za maestralnu igru u svim mečevima, bravo za finale!! Volimo te, mi koji smo te i uvek voleli!

MilojePI

pre 9 godina

Sramota koliko se pljuvaca stvorise na vest da je nasa teniserka izgubila u FINALU 5. najjaceg turnira koji postoji. Sramota. Nista drugo.
Inace, svaka cast Simoni, zaboravio sam to u svom prvom komemtaru da napisem.

Felix

pre 9 godina

Klasican primer zasto je zenski tenis mucenje za gledanje. Ne zna se uopste sta da se ocekuje, ni kako ce se mec odvijati. Serena je izuzetak.

Marija

pre 9 godina

I onda neka neko kaze da nije imala srece u zrebu, ispala bi jos u cetvrt finalu da je Wozniacki prosla. '' Carica '' ce cekati sledece god Bogotu da pokusa da osvoji titulu.

Jammie

pre 9 godina

Ok, izgubila je a mogla je da pobedi cak i u dva seta. Da, realno je da je propustila priliku al to ne znaci da ovo nije veliki uspeh za nju s obzirom na formu zadnje dve godine. A ovaj narod jedva ceka da izgubi da bi mogao da je ispljuje kako neocekivano od nas.

Ko razume...

pre 9 godina

Strasno toliko negativnih komentara da ja ne razumem devojka je 13 god u top 25 a vi joj nesto pričate pa ako je neko hteo da pobedi to je ona umesto kako god da igra da je podesiti vi tako vi predvidjate pobedu isto bi tako bilo i da je pobedila ee tad bi se kitili njenim perjem i predvidjali tri grend slema ove sezone Al strasno kakva smo nacija ja nisam protiv da ti kažeš kritiku neku nesto da je zurila zurila je da u kriticnim momentima kad je imala priliku nije iskoristila sanse i to je tačno jbga mora dalje da nastavi i to je deo sporta ona je od svoje 15 god profesionalac alo 15 odrekla se mnogo toga da bi imala jednu jako lepo karijeri kao sto ima i mislim da mi to treba samo da pozdravimo i podrzimo je pogotovo posle svega sto je uradila za ovu zemlju 13 god u fedcupu sta god da uradi sada pobedila izgubili osvojila ili ispustila šansu treba samo da joj aplaudiramo toliko

Brka

pre 9 godina

Steta! Ali dobro, odlican rezultat, i odlicno odigran turnir! A ove sto navijaju za Rumunku,verovatno boli sto je Ana u Nemackoj a ne u IW. Napred Jecoo!!

danix

pre 9 godina

Ovo je najbolji primjer kako se od gotovine pravi veresija,kako se dobijen mec predaje protivnici,kako se protivnica vraca u igru,imao sam osjecaj da Jeca namjerno radi protiv sebe,to je bilo strasno.
U drugom setu ima servis za mec,a ona ide po terenu,prica se nekim,ili sa sobom,treneru ne da da dodje do rijeci,umjesto da slusa savjete,pa se onda sama dekoncentrise,lupa onu lopticuu kao da je na treningu,smije se,nesto gestikulira i,naravno,gubi.
Ovako je izgubila finale od Serene na US openu,dobijeni mec je poklonila.
Medjutim,ne treba Jecu kritikovati,njoj je,sigurno,teze nego nama.
Sve najbolje Jeco u nastavku takmicenja.

mickey mouses

pre 9 godina

da li je jelena u trecem setu dobila gem na svoj servis do 5:3 za simonu? mozda prvi i to je sve. pa ne moze tako da se dobije ni neka petstota sa liste,a ne simona koja je treca igracica sveta!!! stravicno!!! ovo je stravicno!!!! totalno sam razocaran!!! ovo finale je anomalija,to se sada vidi po ovom finalu. nastavice ona po starom a isto tako i ana. obe ih podjednako volim,nase su dika i ponos,no realnost se mora prihvatiti. tako se najbolje zna gde si. jeca je sjajna. evo gledam njen govor na dodeli,umire devojka od smeha od sala pored ostalog na svoj racun. bravo,bravo,bravo. ne bih da kvarim,ali ipak se vidi koliko je prirodnija(u ponasanju,obracanju,spontanosti bez naprezanja da bude savrsena) od ane. ponavljam,bez obzira isto ih volim!!! cestitke i simoni. navijam za nju pored nasih jer je prva komsinica a odlicna osoba. sve naj obema.

fan79

pre 9 godina

Ako moze neko da mi preporuci farbu za sede vlasi. Ako i Nole bude igrao ovako, mislim da moze i savet za nabavku perike.
(Nenad, 22. mart 2015 21:02)
Ne mogu da razumem muskarca koji pored kosarke i El klasika u gleda zenski tenis i jos se nervira zbog teniserke koja nikad nije pobedila u finalu iole ozbiljnijeg turnira!

MilojePI

pre 9 godina

To je to, Jelena I finala, vecito u svadji!
Do sredine drugog seta je dominirala, a onda je na teren dosla Jelena iz 2014. ili 2012. nervozna, sa glupom igrom, bez volje... Koliko je duplih udarila? 15? 20? A mogla je da pregazi Simonu.
Ali sta da se radi. Sta je-tu je. Finale na 5. najvecem turniru na svetu je fantastican rezultat. I vise nego fantastican ako se setimo u kakvom je stanju bila pre samo 3-4 nedelje. Spojila je dosta lepih pobeda I nadam se da ce se dobar ritam nastaviti. Od ponedeljka nasa prva igracica na "race" listi!
Srecno u nastavku sezone!

VLADIMIR

pre 9 godina

Mozda je malo smesno, ali posto je Jelena povela u setovim, a do sada je uvek bilo obrnuto, zabrinuo sam se od kontra preokreta - i on se nazalost desio. Steta, po meni je izgubila daleko kvalitetnija teniserka - od daleko borbenije temiserke koja je u ovom mecu iscedila svaki atom snage iz svog sicusnog tela i uspela je pa stoga i zasluzuje sve cestitke. Inace presudni trenutak meca je 8 gem 2. seta kada je Jelena napravila tri duple servis greske i potuno izgugljenu Simonu vratila u mec. Zaista sam indisponiran za Svaki dalji komentar posle ivakvog epiloga. U svakom slicaju OZBILJNO OHRABRUJE JELENINA IGRA. Ako naSTAVI TIM TEMPOM MOZENO OCEKIVATI JOS LEPIH REZULTATA OD NJE.

Stefan

pre 9 godina

Sledeće finale 2017. i to možda neki fjučers. Ne znam ko još veruje da je Jelena ozbiljan takmac bilo kome. Ovaj turnir je bio splet srećnih okolnosti i trenutni bljesak odavno ugašene zvezde.

John Terry

pre 9 godina

Ja mogu da vam najiskrenije kazem da nisam sovinista, i da zene smatram ravnompravnima, nadam se da mi verujete jer da dokazem ne mogu ovde. Sad kad sam rekao to i uz pretpostavku da mi verujete, moram da kazem da je sramotno da zene traze da zaradjuju isti novac od nagrada kao i muskarci. Ovo nije isti sport, ovo je bila najobicnija smejurija u kojoj ni jedna ni druga nisu znale gde udaraju, ali je neko morao i da pobedi. Smesan broj brejkova i amaterska nesigurnost obe igracice na svoj servis. Obe bi izgubile 6-0 6-0 protiv muskarca koji je na mestu 200 na atp listi. Ovo jednostavno nije isti sport. Smesne su obe.

branko

pre 9 godina

Нећу прочитати ни један коментар ни новинарски ни на форуму јер сам убеђен да ће сви да кукају како је Јелена испустила шансу. То могу да причају само они, ако их има, који су Јелену до сада гледали два - три пута. А они други који је прате већ десетак година нити су изненађени ни разочарани ни шокирани. Цела Јеленина каријера је каријера пропуштених шанси. Не постоји ни противник, нити било који резултат у мечу при којем се може рећи да ће Јелена добити или изгубити меч зато што се код ње све, ама баш све, и добро и лоше, догађа СЛУЧАЈНО. Она није научила а ни покушала да научи да контролише било коју ситуацију. Њена надалеко чувена реченица ''играћу па што бог да'' суштински одражава њено схватање тениса - све ће бити не онако како ја хоћу и знам како ћу то да остварим него ће бити онако како бог да. А бог да некад овако а некад онако. Јелена је остварила феноменалну каријеру с обзиром на чињеницу да за 10 године ни у чему није напредовала ни за проценат - а и зашто би требало напредовати кад ће све бити - како бог да.

Branko

pre 9 godina

Obzirom da devojka nikad nije naucila da servira, mnogo joj je i ovoliko koliko je postigla u karijeri. Na 30:0 dve servis greske. Kraj.

Kaba

pre 9 godina

A nisam gotivio federerovu izjavu kada je kritikovao Jelenu jer je bila broj 1 bez titule na grand slamu! Covek potpuno u pravu bio, nikada nije bila igracica za velike domete i titule! Cak i kada je mucila justine-enan ili klajsters ili serenu uvek je izlazila kao gubitnica. Svaka cast za karijeru ali smesno je sto je ona bila broj 1! Tek sad kapiram sta je fed hteo da kaze!

Swedenonline

pre 9 godina

Kao i obicno, gomila luzera bleji i pljuje na devojku koja je za nedelju dana zaradila 439420 $ !!!
Jelena, uzivaj ih! :-) :-) :-) :-)

Ivan

pre 9 godina

Uh,steta! Veoma je stresno bilo gledati mec,ali svakako,bravo Jelena,samo tako nastavi da igras, i eto te nazad u top 10. Ko se nadao finalu IW. Svaka cast za ovo, idemo u Miami!

zdrav ko herbiko

pre 9 godina

mislim da ni jedna teniserka na svetu u startu ne može ravnopravno da se nosi sa ovom Halep...Jelena a i ostale celu svoju karijeru igraju sa onim grudima s kojima su rodjene,a ova Halep je 5 godina igrala sa svojim prirodnim,ogromnim grudima koje je onda operacijom smanjila...to je isto kao kad na treningu pokušavaš zakucati na koš sa tegovima na nogama,a onda dodje utakmica,ti skineš tegove i letiš ko albatros...mislim da to nije korektno i da bi je Jelena oduvala s terena da su imale iste uslove.

SasA

pre 9 godina

Sramota je igrati finale onakvim servisom a obe igracice bi trebalo da je sramota onakve igre u finalu. Da su kojim slucajem igrale posle muskog finala,niko nebi ni gledao,tribine bi posle pola prvog seta ostale prazne.

Srdjan

pre 9 godina

Tipicna Jelena, ima sve u svojim rukama i onda prosto zakoci, stane i ode mast u propast. Zato i nije osvojila GS u singlu, nedostaje joj taj "inat" na kraju. Steta, velika steta! No, opet sam zadovoljan i finalom s obzirom na to kako je pocela godinu. Samo neka nastavi ovako da igra i milina. I kao da se zalijepila za ovaj broj 13 (titule) i nikako dalje.
Sa druge strane, svaka cast Simoni, odlicna teniserka, uporna do bola, odlicno zna iz defanzive da napadne i preokrene mec za par minuta. Bravo!
A sad Nole i Federer, milina za oci. Srecno Nole!

antifan

pre 9 godina

Halo, JJ fanovi, čemu ste se nadali?
Ove godine joj je ovo bio sedmi turnir.
U prethodnih šest su rezultati ovi: na 4 ispala u PRVOM kolu a u druga dva u DRUGOM kolu!
Kako onda možete nešto očekivati od peMzionerke u nekom (srećkovićkom) finalu?

Steta

pre 9 godina

Ocekivan preokret. Meceve JJ ne gledam vise od 5 godina, iz zdravstvenih razloga, prosto - iznerviram se na uvek istu dramu JJ.
I veceras sam iz prikrajka pratio rezultat, i nadao se da ce biti ovaj put drugacije.

aca

pre 9 godina

Dajte molim vas,neke leve teniserke do finala je imala.Tsurenko,Davis...U polufinalu Lisicki koja do ove godine nikad nije pobedila meč na Indian Wellsu.I kada dođu ozbiljne teniserke onda je oderu.

noname

pre 9 godina

Nije u redu da je pljujemo sada.
Realno,niko nije ni ocekivao da dodje do 3. kola,a kamoli finala.
Jeste ona ispustila pobedu i to stoji,ali je uspela da dodje do finala i borila se makar.
I ovo je super rezultat iako je nacin na koji je izgubio zalostan,devojka je samu sebe pobedila.

Miroslav

pre 9 godina

Ovoga sam se bojao!!! Govorim na 6:5 u drugom setu za Halep!!! Sada vise ne smem da gledam jer,daj dragi Boze da gresim,ali ovo obicno znaci ono sto i kod Ane! To je da propustena prilika pogorsava pored psihickog i fizicko stanje i nepovratno poljujava Jelenino samopouzdanje koje je neophodno za pobedu!!! Ipak Jelena nije vise vrhunska igracica koja kao Nole moze ovo da "izbrise" i da nastavi kao od nule,a ta psiha moze samo da pogorsa i onako njeno slabo fizicko stanje! Evo,gubi drugi set i jos jednom,molim te Boze da gresim ali ne vidim vise sansu za pobedom,koliko god se Simona hvatala za sta se vec hvata u fazonu "povrede".

Milan

pre 9 godina

Kako si ti Jelena losa igracica. Ne mozes u svom servisu da ubacis prvi, pravis tri servis greske i gubis gem. ne razumjem kako neko ko se takmici u ovakvim turnirima i to finale, da cini takve greske. To mora da se los prihicki profil igraca.

hm

pre 9 godina

Nalet adrenalina i JJ nervoza su kostale JJ 2. set, no sada je opustila ruku 3-2 za JJ, mislim da će pobediti. Adrenalin više ne drži Halep.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Odustajem da gledam mec. Jelena ima sve ali, niko ne moze da igra protiv sebe kao ona. Sve ima osim, pobednickog mentaliteta. Na polovini drugog seta predvideo sam da gubi. Simona igra na "jednu nogu" ali ni to nece biti dovoljno da se Jelena spasi poraza. Molim Boga da gresim ali, sumnjam.

grobar matejar

pre 9 godina

Nazalost, Jeca je propustila ogromnu priliku i u 2. i u 3. setu, ovo pisem pri rezultatu 5:3 i ne znam sta se desava igra odlicno, ali previse oscilira

gshshs

pre 9 godina

znaci koliko ste vi svi iskompleksirani pa ja ne verujem! znate li vi sta je ova devojka sve postigla u zivotu? bravo jeco, idemo dalje, ima jos tirnira ove godine!!

hm

pre 9 godina

Lepo kažu komentatori : " Jeleni se od nervoze tresu ruke ali ne bi bila broj 1 da je dopustila da je nervoza pobedi " . Mislim da će JJ pobediti nervozu.

mm

pre 9 godina

e moja jelena!!!
e moja jelena!!!
e moja jeco!!!
ne moci tri brejka koja napravis u nizu potvrditi,onda cemu se nadati!?!?!? jooooooooJ!!!

miki

pre 9 godina

Nikad ova nasa nije ni znala da igra.Eto ko sve dospe na nb1. mesto WTA liste.Doduse i ova mala Rumunka nidje veze.Samo bre odlazu vremenski pravi tenis.

Beobrad

pre 9 godina

Jelena ima neki pogresan cip u glavi, vecito gubi dobijene meceve!
Daj boze da gresim, ali ona nema pishu da dobije treci set, posle ispustene pobede !

kapetan-pera

pre 9 godina

nesto razmisljam, jelena treba da prepusti halepovoj i svoj servis i sigurno pobedjuje! najbolje da halepova samo servira i nema frke! napred jecoooo!

LjutaKrajina- najava fula

pre 9 godina

Ovako naslovi glase: "Jelena napravila brejk" zatim ide sledeci naslov: " Halep uzvratila brejk" zatim opet ovaj prvi i tako desetak-dvadeset puta u krug.

Family Guy

pre 9 godina

Janković nema pojma.Lako je osvajati po kini kolumbiji .....Halep je carica.Šteta sto je operacijom smanjila nesto lepo i prirodno.

perhan

pre 9 godina

jaoj Jelena.... sta to je ovo trebalo. sbe si imala u svojim rukama. a i ova Simona, kao da dusu ispusta... a ovamo mogla bi maraton da istrci

w.w.web. to-nus ljeb

pre 9 godina

Nisam siguran da nakon ovoga, Jelena može do pobede. Ako neko u arsenalu (a servira za pobedu) kao jedino oružje ima samo čekanje na grešku protivnice, ta osoba ne zaslužuje pobedu. U jednom komentaru stoji da zbog ovakvih kukavičluka, Jelena nije osvojila niti jedan GS, pa... u pravu je.

charlotte sometimes

pre 9 godina

Kako znas da su ti zivci ipak u redu? Tako sto uspes da odgledas ceo mec JJ a da pritom ne polomis sve sto ti se nadje pri ruci. Uz to uspes i da je ne ispljujes. Cestitam svima koji se pronadju. Dva puta brejk u trecem, i dva puta ga gubi. Ako okrene kraljica je. Ako ne, Simoni zasluzeno ide titula.

boris

pre 9 godina

a vreme je i bilo da izgubi.
SMARA do bola. kad god sam prebacivao gubila je gem na svoj servis. ko će to da gleda, sačuvaj bože, koje smaranje

Malodusni stvor

pre 9 godina

Ne gotivim JJ, uzasnu I odbojnu licnost. Nevjerovatni tremas I malodusnik. Nije ni cudo sto ne gledam zenski tenis vec godinama.

dz.dz.

pre 9 godina

Primadona! Tamo je da isteruje svoje bubice jer nikad nista nije naucila o sportskoj disciplini i koncentraciji. Rasprava sa sudijom i totalni pad. Jedan sportista sa tako dugim stazom bi trebalo da zna kako negativnost razara igru. Strasno je da nikad nece sazreti. Svoj ogromni talenat je protracila zbog svoje obuzetosti marginalnim stvarima i nikad to nije shvatila.

12345

pre 9 godina

@bruka koliko tebi nije dobro...koju si ti bogotu osvojio u zivotu??i drugo jelena nema samo bogotu osvojenu tu je jos 11,12 titula i ako se ne varam osvojeni vimbldon u parovima i finale us opena koje je igrala sa serenom...tako da pricati o tome kako je nizerazredna teniserka je svakako glupo pogotovu ako je blati tamo neki anonimus-strucnjak

charlotte sometimes

pre 9 godina

Halep zasluzeno dobila. Cestitke. Pobedila je ona koja je bila na kraju manje losa odnosno mentalno jaca. Jelena je svu svoju borbu i rezultat bacila niz reku samo zbog toga sto nije uspela da drzi zivce pod kontrolom. Imala je svoje sanse, nije iskoristila, sledi kazna. Kad se podvuce crta, Jelena se ipak vratila. Do pre nedelju dana gubila je od svih zivih. Sada je izgubila tesno od trece igracice sveta. Neka nastavi dalje, ovo je dobar rezultat. Srecno u Majamiju.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Jela igracica. Na svoj servis i vodjstvo od 5:4 i 40:30 za Halepovu dobije balon da kuca lioticu ona se uplasila mreze i igra zihericu i naravno gubi poen. Ajde Simona zavrsi da gledamo Novaka a ne mucenje

Nikolaa

pre 9 godina

Ako JJ izgubi ovaj mec,zaklinjem se da nikada vise u svom zivotu necu pogledati ni delic njenog meca,osim ako ne igra protiv neke srpkinje,pa makar igrala finale RG protiv Serene !

marko

pre 9 godina

Stidim se sto uospte gledam ovaj uzas od tenisa. Da jankovicka nije nasa, ovo bi se deci pokazivalo kako REKREATIVNI TENIS. Pa Jankovicka celu karijetu vise gubi svoje servise nego sto ih dobija. Dva i po sta prbaci naj loptice prko mrey se tolike pare. Na sta je spao zenski tenis?! A Halepova "prva na svetu"?! Ukinuti ovo!

Jovica Marjanovic

pre 9 godina

Kad neko sam sebe pobjedi. Pa zar ne znas sta znaci sacuvati servis bar jednom u trecem setu, a inace je imala dobijen mec, jer je Halep igrala katastrofalno.

ajde

pre 9 godina

Britanski komentator: ""Jankovic doing whatever she want""

To sve govori, terooor nad Simonom. Bravooo JJ, volimo te
(DjoleTF, 22. mart 2015 20:18)

A sta sad kaze isti komentator, na kraju drugog seta? I sta ti kazes?
Zeljno iscekujem odgovor.

Drugi put postuj vise protivnike.

nevervatno

pre 9 godina

zasluzan poraz , totalna detanziva i uzasan servis , pri rezultatu 3:3 u drugom setu JJ je 9x servirala i 8x izgubila svoj srevis gem , sa takvom igrom nije se mogla nadati boljem...steta

323

pre 9 godina

Postujem Jelenine rezultate ali sam se uvek pitao kako je zaradila tolike milione u tenisu bez servisa? Makar preciznog prvog servisa ako nista vise. Zato i gubi meceve.

mile

pre 9 godina

Ah, ako nista, Jelena se nije promenila. Dodje malte ne do mec lopte, i onda ni makac dalje. Koliko li sam samo njenih takvih meceva gledao, i kada je bila na vrhuncu karijere. Stegne se, voda u usi udje, i to je kraj. Zenski tenis se svodi na to ko uzme 50% SVOG servisa - dobija...

ma stvarno

pre 9 godina

Volim Jelenu vise nego bilo kojeg sportistu.Ovo je njen sou,njena predstava.Bilo da pobedi ili izgubi ,kada se sve zavrsi ta zastava ce se podignuti ,a ona ce se zahvalno pokloniti publici.

kocijas

pre 9 godina

9 duplih gresaka. Jelena je na kraju demolirana. Imala je mnogo srece na ovom turniru, ali nista od titule, iako su se mnogi ponadali.

Sad kad bi odigrala dobro i sledeci ili sledece turnire, to bi bila pobeda, ne mora da dodje do finala, ali neka opet veze 3-4 pobede, pa da se kaze da je ponovo u dobroj formi.

Bojim se da ce ovaj poraz ostaviti traga na njenu psihu i da je ovo bila jedna lasta.

Struki

pre 9 godina

Za ove sto pitaju sto nema prenosa na RTS-u,razlog je jednostanan:samo muske turnire su otkupili! Tako je bilo i kad je B92 prenosio masterse,samo muski deo. Inace JJ igra izvanredno do sada,nadamo se duploj tituli veceras!

navijac

pre 9 godina

Pazi Jelena vodi 11 komentara a da gubi i da je ne daj boze izgubila bilo bi bar 50+.... gde ste sada sta je bilo nemate m*** da se javite sad? Kad nemozete Jelenu da prozivate prozivajte kuci svoju kevu sto vas je takve rodila....

ajde

pre 9 godina

1:0 u setovima, zavrsnica drugog, pravi brejk, vodi 5:4 i servira za pobedu. Umesto da odrizikuje, da proba da zavrsi mec, ona igra prilicno defanzivne udarce.
Izvinite, navijacu za nju kad bude prestala da igra te balone.

Ponasanje je verovatno popravila posto joj sad ponovo majka sedi na tribinama.

Zoki

pre 9 godina

Kako god da se zavrsi ovaj mec (trenutno je 2:1za JJ u drugom) nadam se da ova Jelenina igra nije samo bljesak, agresivnija je dosta, igra bas pametno. Odusevljen sam, I nadam se da cemo posle Majamija imati 2 teniserke u top 10.

max

pre 9 godina

Nema veze, sta god bilo na kraju, svi znamo da je zenski tenis katastrofa sa izuzetkom Serene naravno.Ako bi u muskom tenisu trebalo ukinuti prvi servis u zenskom treba ukinuti servis uopste...gotivim Jelenu samo zato sto ne vristi na terenu

Tennis fan

pre 9 godina

zasto RTS ne prenosi? jel zna neko koji kanal prenosi? ajmo Jelenaaaaa! Ajmo Nolee! SRBIJA DO PUSTINJE!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (black&black, 22. mart 2015 19:35)

SportKlub 2

тужан живот

pre 9 godina

Jadan tenis kad je u finalu ova što trofeja nije videla 10 godina.Ajmo Simona
(markiša, 22. mart 2015 19:24)

Онај који гледа јадан тенис је још јаднији.

Jackson's warehouse

pre 9 godina

Jadan tenis kad je u finalu ova što trofeja nije videla 10 godina.Ajmo Simona
(markiša, 22. mart 2015 19:24)
Jedino je jadno to što pišeš na srpskom a podržavaš tamo nekog... Cak bih shvatio i da je neko drugi ali Jelena je super lik, vesela i pozitivna ličnost, učinila je puno za Srbiju, ne možeš da zameriš ni Monaco kao Novaku, niti Partizan ako si Zvezdas Troickom... Tesko da ima bilo koji razlog da ne voliš Jelenu... Jedino možda želiš da skupljas minuse. Jedino objašnjenje... E zato te ni minusa neću udostojiti.

DraganC

pre 9 godina

Koliko se vidi na Jeleni umor u 2. setu, iako igra odlično...Pravi greške koje su odraz tipičnog nedostatka snage u udarcu. Nadam se da će da nadje snage da privede ovaj meč kraju, jer je to zaslužila svojim zalaganjem i izvanrednom igrom, kao i fenomenalnim 1. setom. U nastavku sezone treba da radi dosta na fizičkoj spremi, jer nije svoje tijelo prilagodila konstantnosti agresivnog pristupa tenisu. U svakom slučaju, srećno Jeleni i nek joj Bog bude na pomoći!!!

srećno do kraja! (pu pu pu da ne uročim)

pre 9 godina

6:2 je fenomenalan rezz, samo se nadam da održi ovaj nivo igre, ravnotežu između napada i odbrane. Uglavnom se kontrolisano brani, usporava brzinu loptice što izgleda ne odgovara Simoni, a bocne i poneki viner kad se otvori šansa ili izađe na mrežu na drive volley. Čak mislim da ima više vinera što je iznenađenje. Ipak Simona nema silinu u udarcima koju imaju krupnije igračice tako da Jelena uglavnom pokriva teren bez problema. Činjenica je i da je Halep izgrešila par jeftinih poena, doduše posle nekoliko dugih relija (u kojima joj Janković izvraća sve živo) te greške su na neki način iznuđene..

jelencica bombonjerica

pre 9 godina

@navijac
Bravo care :D

Jeeeeeeleeenaaa najbolja u istoriji srpskog sporta bila i uvek ce bitiii. Novak i Jelena grb Srbije bre :)
Ajmo docek sutra svii :)

Mlađo

pre 9 godina

Sramota za RTS! Očigledno nisu računali da će neka naša teniserka doći u finale, pa nisu otkupili pravo na prenos ženskog finala..

vlasta

pre 9 godina

Svaka cast Jankovicevoj na karijeri i svemu.Ali,njena igra!Tri puta brejk prednosti,i ne moze da zavrsi posao.Ne znam kako neko ko navija za nju,uopste moze da gleda njene meceve.To je lom zivaca,uvek kada sam gledao.Njen servis ne daje joj nikakvu prednost!Sad sam gledao pola drugog seta,ne mogu vise.Pozdrav svima!

charlotte sometimes

pre 9 godina

Lele ljudi moji, dupli brejk? Pa je li ovo moguce. Jelena neprobojni zid. ZID. Necu jos da se radujem ali za sada fantasticno!

charlotte sometimes

pre 9 godina

Ne znam kako ce se zavrsiti ovaj mec, ali ovako izgleda neko ko se bori i nije malodusan. Svaka cast za dosadasnji deo meca, uspela je konacno da potvrdi brejk, a suocavala se u tom gemu sa dve brejk lopte. Idemo Jeco.

w.w.web. to-nus ljeb

pre 9 godina

Nisam siguran da nakon ovoga, Jelena može do pobede. Ako neko u arsenalu (a servira za pobedu) kao jedino oružje ima samo čekanje na grešku protivnice, ta osoba ne zaslužuje pobedu. U jednom komentaru stoji da zbog ovakvih kukavičluka, Jelena nije osvojila niti jedan GS, pa... u pravu je.

vlasta

pre 9 godina

Svaka cast Jankovicevoj na karijeri i svemu.Ali,njena igra!Tri puta brejk prednosti,i ne moze da zavrsi posao.Ne znam kako neko ko navija za nju,uopste moze da gleda njene meceve.To je lom zivaca,uvek kada sam gledao.Njen servis ne daje joj nikakvu prednost!Sad sam gledao pola drugog seta,ne mogu vise.Pozdrav svima!

max

pre 9 godina

Nema veze, sta god bilo na kraju, svi znamo da je zenski tenis katastrofa sa izuzetkom Serene naravno.Ako bi u muskom tenisu trebalo ukinuti prvi servis u zenskom treba ukinuti servis uopste...gotivim Jelenu samo zato sto ne vristi na terenu

Beobrad

pre 9 godina

Jelena ima neki pogresan cip u glavi, vecito gubi dobijene meceve!
Daj boze da gresim, ali ona nema pishu da dobije treci set, posle ispustene pobede !

dz.dz.

pre 9 godina

Primadona! Tamo je da isteruje svoje bubice jer nikad nista nije naucila o sportskoj disciplini i koncentraciji. Rasprava sa sudijom i totalni pad. Jedan sportista sa tako dugim stazom bi trebalo da zna kako negativnost razara igru. Strasno je da nikad nece sazreti. Svoj ogromni talenat je protracila zbog svoje obuzetosti marginalnim stvarima i nikad to nije shvatila.

тужан живот

pre 9 godina

Jadan tenis kad je u finalu ova što trofeja nije videla 10 godina.Ajmo Simona
(markiša, 22. mart 2015 19:24)

Онај који гледа јадан тенис је још јаднији.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Jela igracica. Na svoj servis i vodjstvo od 5:4 i 40:30 za Halepovu dobije balon da kuca lioticu ona se uplasila mreze i igra zihericu i naravno gubi poen. Ajde Simona zavrsi da gledamo Novaka a ne mucenje

navijac

pre 9 godina

Pazi Jelena vodi 11 komentara a da gubi i da je ne daj boze izgubila bilo bi bar 50+.... gde ste sada sta je bilo nemate m*** da se javite sad? Kad nemozete Jelenu da prozivate prozivajte kuci svoju kevu sto vas je takve rodila....

Jackson's warehouse

pre 9 godina

Jadan tenis kad je u finalu ova što trofeja nije videla 10 godina.Ajmo Simona
(markiša, 22. mart 2015 19:24)
Jedino je jadno to što pišeš na srpskom a podržavaš tamo nekog... Cak bih shvatio i da je neko drugi ali Jelena je super lik, vesela i pozitivna ličnost, učinila je puno za Srbiju, ne možeš da zameriš ni Monaco kao Novaku, niti Partizan ako si Zvezdas Troickom... Tesko da ima bilo koji razlog da ne voliš Jelenu... Jedino možda želiš da skupljas minuse. Jedino objašnjenje... E zato te ni minusa neću udostojiti.

ajde

pre 9 godina

1:0 u setovima, zavrsnica drugog, pravi brejk, vodi 5:4 i servira za pobedu. Umesto da odrizikuje, da proba da zavrsi mec, ona igra prilicno defanzivne udarce.
Izvinite, navijacu za nju kad bude prestala da igra te balone.

Ponasanje je verovatno popravila posto joj sad ponovo majka sedi na tribinama.

Mlađo

pre 9 godina

Sramota za RTS! Očigledno nisu računali da će neka naša teniserka doći u finale, pa nisu otkupili pravo na prenos ženskog finala..

Felix

pre 9 godina

Klasican primer zasto je zenski tenis mucenje za gledanje. Ne zna se uopste sta da se ocekuje, ni kako ce se mec odvijati. Serena je izuzetak.

ajde

pre 9 godina

Britanski komentator: ""Jankovic doing whatever she want""

To sve govori, terooor nad Simonom. Bravooo JJ, volimo te
(DjoleTF, 22. mart 2015 20:18)

A sta sad kaze isti komentator, na kraju drugog seta? I sta ti kazes?
Zeljno iscekujem odgovor.

Drugi put postuj vise protivnike.

branko

pre 9 godina

Нећу прочитати ни један коментар ни новинарски ни на форуму јер сам убеђен да ће сви да кукају како је Јелена испустила шансу. То могу да причају само они, ако их има, који су Јелену до сада гледали два - три пута. А они други који је прате већ десетак година нити су изненађени ни разочарани ни шокирани. Цела Јеленина каријера је каријера пропуштених шанси. Не постоји ни противник, нити било који резултат у мечу при којем се може рећи да ће Јелена добити или изгубити меч зато што се код ње све, ама баш све, и добро и лоше, догађа СЛУЧАЈНО. Она није научила а ни покушала да научи да контролише било коју ситуацију. Њена надалеко чувена реченица ''играћу па што бог да'' суштински одражава њено схватање тениса - све ће бити не онако како ја хоћу и знам како ћу то да остварим него ће бити онако како бог да. А бог да некад овако а некад онако. Јелена је остварила феноменалну каријеру с обзиром на чињеницу да за 10 године ни у чему није напредовала ни за проценат - а и зашто би требало напредовати кад ће све бити - како бог да.

Jammie

pre 9 godina

Ok, izgubila je a mogla je da pobedi cak i u dva seta. Da, realno je da je propustila priliku al to ne znaci da ovo nije veliki uspeh za nju s obzirom na formu zadnje dve godine. A ovaj narod jedva ceka da izgubi da bi mogao da je ispljuje kako neocekivano od nas.

Miroslav

pre 9 godina

Ovoga sam se bojao!!! Govorim na 6:5 u drugom setu za Halep!!! Sada vise ne smem da gledam jer,daj dragi Boze da gresim,ali ovo obicno znaci ono sto i kod Ane! To je da propustena prilika pogorsava pored psihickog i fizicko stanje i nepovratno poljujava Jelenino samopouzdanje koje je neophodno za pobedu!!! Ipak Jelena nije vise vrhunska igracica koja kao Nole moze ovo da "izbrise" i da nastavi kao od nule,a ta psiha moze samo da pogorsa i onako njeno slabo fizicko stanje! Evo,gubi drugi set i jos jednom,molim te Boze da gresim ali ne vidim vise sansu za pobedom,koliko god se Simona hvatala za sta se vec hvata u fazonu "povrede".

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Odustajem da gledam mec. Jelena ima sve ali, niko ne moze da igra protiv sebe kao ona. Sve ima osim, pobednickog mentaliteta. Na polovini drugog seta predvideo sam da gubi. Simona igra na "jednu nogu" ali ni to nece biti dovoljno da se Jelena spasi poraza. Molim Boga da gresim ali, sumnjam.

MilojePI

pre 9 godina

Sramota koliko se pljuvaca stvorise na vest da je nasa teniserka izgubila u FINALU 5. najjaceg turnira koji postoji. Sramota. Nista drugo.
Inace, svaka cast Simoni, zaboravio sam to u svom prvom komemtaru da napisem.

Steta

pre 9 godina

Ocekivan preokret. Meceve JJ ne gledam vise od 5 godina, iz zdravstvenih razloga, prosto - iznerviram se na uvek istu dramu JJ.
I veceras sam iz prikrajka pratio rezultat, i nadao se da ce biti ovaj put drugacije.

Zoki

pre 9 godina

Kako god da se zavrsi ovaj mec (trenutno je 2:1za JJ u drugom) nadam se da ova Jelenina igra nije samo bljesak, agresivnija je dosta, igra bas pametno. Odusevljen sam, I nadam se da cemo posle Majamija imati 2 teniserke u top 10.

Milan

pre 9 godina

Kako si ti Jelena losa igracica. Ne mozes u svom servisu da ubacis prvi, pravis tri servis greske i gubis gem. ne razumjem kako neko ko se takmici u ovakvim turnirima i to finale, da cini takve greske. To mora da se los prihicki profil igraca.

SasA

pre 9 godina

Sramota je igrati finale onakvim servisom a obe igracice bi trebalo da je sramota onakve igre u finalu. Da su kojim slucajem igrale posle muskog finala,niko nebi ni gledao,tribine bi posle pola prvog seta ostale prazne.

Ko razume...

pre 9 godina

Strasno toliko negativnih komentara da ja ne razumem devojka je 13 god u top 25 a vi joj nesto pričate pa ako je neko hteo da pobedi to je ona umesto kako god da igra da je podesiti vi tako vi predvidjate pobedu isto bi tako bilo i da je pobedila ee tad bi se kitili njenim perjem i predvidjali tri grend slema ove sezone Al strasno kakva smo nacija ja nisam protiv da ti kažeš kritiku neku nesto da je zurila zurila je da u kriticnim momentima kad je imala priliku nije iskoristila sanse i to je tačno jbga mora dalje da nastavi i to je deo sporta ona je od svoje 15 god profesionalac alo 15 odrekla se mnogo toga da bi imala jednu jako lepo karijeri kao sto ima i mislim da mi to treba samo da pozdravimo i podrzimo je pogotovo posle svega sto je uradila za ovu zemlju 13 god u fedcupu sta god da uradi sada pobedila izgubili osvojila ili ispustila šansu treba samo da joj aplaudiramo toliko

perhan

pre 9 godina

jaoj Jelena.... sta to je ovo trebalo. sbe si imala u svojim rukama. a i ova Simona, kao da dusu ispusta... a ovamo mogla bi maraton da istrci

danix

pre 9 godina

Ovo je najbolji primjer kako se od gotovine pravi veresija,kako se dobijen mec predaje protivnici,kako se protivnica vraca u igru,imao sam osjecaj da Jeca namjerno radi protiv sebe,to je bilo strasno.
U drugom setu ima servis za mec,a ona ide po terenu,prica se nekim,ili sa sobom,treneru ne da da dodje do rijeci,umjesto da slusa savjete,pa se onda sama dekoncentrise,lupa onu lopticuu kao da je na treningu,smije se,nesto gestikulira i,naravno,gubi.
Ovako je izgubila finale od Serene na US openu,dobijeni mec je poklonila.
Medjutim,ne treba Jecu kritikovati,njoj je,sigurno,teze nego nama.
Sve najbolje Jeco u nastavku takmicenja.

noname

pre 9 godina

Nije u redu da je pljujemo sada.
Realno,niko nije ni ocekivao da dodje do 3. kola,a kamoli finala.
Jeste ona ispustila pobedu i to stoji,ali je uspela da dodje do finala i borila se makar.
I ovo je super rezultat iako je nacin na koji je izgubio zalostan,devojka je samu sebe pobedila.

Tennis fan

pre 9 godina

zasto RTS ne prenosi? jel zna neko koji kanal prenosi? ajmo Jelenaaaaa! Ajmo Nolee! SRBIJA DO PUSTINJE!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (black&black, 22. mart 2015 19:35)

SportKlub 2

aca

pre 9 godina

Dajte molim vas,neke leve teniserke do finala je imala.Tsurenko,Davis...U polufinalu Lisicki koja do ove godine nikad nije pobedila meč na Indian Wellsu.I kada dođu ozbiljne teniserke onda je oderu.

Stefan

pre 9 godina

Sledeće finale 2017. i to možda neki fjučers. Ne znam ko još veruje da je Jelena ozbiljan takmac bilo kome. Ovaj turnir je bio splet srećnih okolnosti i trenutni bljesak odavno ugašene zvezde.

antifan

pre 9 godina

Halo, JJ fanovi, čemu ste se nadali?
Ove godine joj je ovo bio sedmi turnir.
U prethodnih šest su rezultati ovi: na 4 ispala u PRVOM kolu a u druga dva u DRUGOM kolu!
Kako onda možete nešto očekivati od peMzionerke u nekom (srećkovićkom) finalu?

Struki

pre 9 godina

Za ove sto pitaju sto nema prenosa na RTS-u,razlog je jednostanan:samo muske turnire su otkupili! Tako je bilo i kad je B92 prenosio masterse,samo muski deo. Inace JJ igra izvanredno do sada,nadamo se duploj tituli veceras!

srećno do kraja! (pu pu pu da ne uročim)

pre 9 godina

6:2 je fenomenalan rezz, samo se nadam da održi ovaj nivo igre, ravnotežu između napada i odbrane. Uglavnom se kontrolisano brani, usporava brzinu loptice što izgleda ne odgovara Simoni, a bocne i poneki viner kad se otvori šansa ili izađe na mrežu na drive volley. Čak mislim da ima više vinera što je iznenađenje. Ipak Simona nema silinu u udarcima koju imaju krupnije igračice tako da Jelena uglavnom pokriva teren bez problema. Činjenica je i da je Halep izgrešila par jeftinih poena, doduše posle nekoliko dugih relija (u kojima joj Janković izvraća sve živo) te greške su na neki način iznuđene..

hm

pre 9 godina

Lepo kažu komentatori : " Jeleni se od nervoze tresu ruke ali ne bi bila broj 1 da je dopustila da je nervoza pobedi " . Mislim da će JJ pobediti nervozu.

John Terry

pre 9 godina

Ja mogu da vam najiskrenije kazem da nisam sovinista, i da zene smatram ravnompravnima, nadam se da mi verujete jer da dokazem ne mogu ovde. Sad kad sam rekao to i uz pretpostavku da mi verujete, moram da kazem da je sramotno da zene traze da zaradjuju isti novac od nagrada kao i muskarci. Ovo nije isti sport, ovo je bila najobicnija smejurija u kojoj ni jedna ni druga nisu znale gde udaraju, ali je neko morao i da pobedi. Smesan broj brejkova i amaterska nesigurnost obe igracice na svoj servis. Obe bi izgubile 6-0 6-0 protiv muskarca koji je na mestu 200 na atp listi. Ovo jednostavno nije isti sport. Smesne su obe.

Branko

pre 9 godina

Obzirom da devojka nikad nije naucila da servira, mnogo joj je i ovoliko koliko je postigla u karijeri. Na 30:0 dve servis greske. Kraj.

Swedenonline

pre 9 godina

Kao i obicno, gomila luzera bleji i pljuje na devojku koja je za nedelju dana zaradila 439420 $ !!!
Jelena, uzivaj ih! :-) :-) :-) :-)

charlotte sometimes

pre 9 godina

Lele ljudi moji, dupli brejk? Pa je li ovo moguce. Jelena neprobojni zid. ZID. Necu jos da se radujem ali za sada fantasticno!

Malodusni stvor

pre 9 godina

Ne gotivim JJ, uzasnu I odbojnu licnost. Nevjerovatni tremas I malodusnik. Nije ni cudo sto ne gledam zenski tenis vec godinama.

Brka

pre 9 godina

Steta! Ali dobro, odlican rezultat, i odlicno odigran turnir! A ove sto navijaju za Rumunku,verovatno boli sto je Ana u Nemackoj a ne u IW. Napred Jecoo!!

DraganC

pre 9 godina

Koliko se vidi na Jeleni umor u 2. setu, iako igra odlično...Pravi greške koje su odraz tipičnog nedostatka snage u udarcu. Nadam se da će da nadje snage da privede ovaj meč kraju, jer je to zaslužila svojim zalaganjem i izvanrednom igrom, kao i fenomenalnim 1. setom. U nastavku sezone treba da radi dosta na fizičkoj spremi, jer nije svoje tijelo prilagodila konstantnosti agresivnog pristupa tenisu. U svakom slučaju, srećno Jeleni i nek joj Bog bude na pomoći!!!

LjutaKrajina- najava fula

pre 9 godina

Ovako naslovi glase: "Jelena napravila brejk" zatim ide sledeci naslov: " Halep uzvratila brejk" zatim opet ovaj prvi i tako desetak-dvadeset puta u krug.

Srdjan

pre 9 godina

Tipicna Jelena, ima sve u svojim rukama i onda prosto zakoci, stane i ode mast u propast. Zato i nije osvojila GS u singlu, nedostaje joj taj "inat" na kraju. Steta, velika steta! No, opet sam zadovoljan i finalom s obzirom na to kako je pocela godinu. Samo neka nastavi ovako da igra i milina. I kao da se zalijepila za ovaj broj 13 (titule) i nikako dalje.
Sa druge strane, svaka cast Simoni, odlicna teniserka, uporna do bola, odlicno zna iz defanzive da napadne i preokrene mec za par minuta. Bravo!
A sad Nole i Federer, milina za oci. Srecno Nole!

MilojePI

pre 9 godina

To je to, Jelena I finala, vecito u svadji!
Do sredine drugog seta je dominirala, a onda je na teren dosla Jelena iz 2014. ili 2012. nervozna, sa glupom igrom, bez volje... Koliko je duplih udarila? 15? 20? A mogla je da pregazi Simonu.
Ali sta da se radi. Sta je-tu je. Finale na 5. najvecem turniru na svetu je fantastican rezultat. I vise nego fantastican ako se setimo u kakvom je stanju bila pre samo 3-4 nedelje. Spojila je dosta lepih pobeda I nadam se da ce se dobar ritam nastaviti. Od ponedeljka nasa prva igracica na "race" listi!
Srecno u nastavku sezone!

zdrav ko herbiko

pre 9 godina

mislim da ni jedna teniserka na svetu u startu ne može ravnopravno da se nosi sa ovom Halep...Jelena a i ostale celu svoju karijeru igraju sa onim grudima s kojima su rodjene,a ova Halep je 5 godina igrala sa svojim prirodnim,ogromnim grudima koje je onda operacijom smanjila...to je isto kao kad na treningu pokušavaš zakucati na koš sa tegovima na nogama,a onda dodje utakmica,ti skineš tegove i letiš ko albatros...mislim da to nije korektno i da bi je Jelena oduvala s terena da su imale iste uslove.

ĐoleTF

pre 9 godina

Treba bre sve da vas bude sramota! 150 negativnih komentara, zašto? Zato što je JJ izgubila svoj 6.meč u 3 teška sata!? Zato što nije i po 6.put uspela da dobije meč!? Pu bre

Ajmo Jecikaaa, bravo za maestralnu igru u svim mečevima, bravo za finale!! Volimo te, mi koji smo te i uvek voleli!

Ivan

pre 9 godina

Uh,steta! Veoma je stresno bilo gledati mec,ali svakako,bravo Jelena,samo tako nastavi da igras, i eto te nazad u top 10. Ko se nadao finalu IW. Svaka cast za ovo, idemo u Miami!

Marija

pre 9 godina

I onda neka neko kaze da nije imala srece u zrebu, ispala bi jos u cetvrt finalu da je Wozniacki prosla. '' Carica '' ce cekati sledece god Bogotu da pokusa da osvoji titulu.

323

pre 9 godina

Postujem Jelenine rezultate ali sam se uvek pitao kako je zaradila tolike milione u tenisu bez servisa? Makar preciznog prvog servisa ako nista vise. Zato i gubi meceve.

gshshs

pre 9 godina

znaci koliko ste vi svi iskompleksirani pa ja ne verujem! znate li vi sta je ova devojka sve postigla u zivotu? bravo jeco, idemo dalje, ima jos tirnira ove godine!!

VLADIMIR

pre 9 godina

Mozda je malo smesno, ali posto je Jelena povela u setovim, a do sada je uvek bilo obrnuto, zabrinuo sam se od kontra preokreta - i on se nazalost desio. Steta, po meni je izgubila daleko kvalitetnija teniserka - od daleko borbenije temiserke koja je u ovom mecu iscedila svaki atom snage iz svog sicusnog tela i uspela je pa stoga i zasluzuje sve cestitke. Inace presudni trenutak meca je 8 gem 2. seta kada je Jelena napravila tri duple servis greske i potuno izgugljenu Simonu vratila u mec. Zaista sam indisponiran za Svaki dalji komentar posle ivakvog epiloga. U svakom slicaju OZBILJNO OHRABRUJE JELENINA IGRA. Ako naSTAVI TIM TEMPOM MOZENO OCEKIVATI JOS LEPIH REZULTATA OD NJE.

Jovica Marjanovic

pre 9 godina

Kad neko sam sebe pobjedi. Pa zar ne znas sta znaci sacuvati servis bar jednom u trecem setu, a inace je imala dobijen mec, jer je Halep igrala katastrofalno.

mile

pre 9 godina

Ah, ako nista, Jelena se nije promenila. Dodje malte ne do mec lopte, i onda ni makac dalje. Koliko li sam samo njenih takvih meceva gledao, i kada je bila na vrhuncu karijere. Stegne se, voda u usi udje, i to je kraj. Zenski tenis se svodi na to ko uzme 50% SVOG servisa - dobija...

jelencica bombonjerica

pre 9 godina

@navijac
Bravo care :D

Jeeeeeeleeenaaa najbolja u istoriji srpskog sporta bila i uvek ce bitiii. Novak i Jelena grb Srbije bre :)
Ajmo docek sutra svii :)

marko

pre 9 godina

Stidim se sto uospte gledam ovaj uzas od tenisa. Da jankovicka nije nasa, ovo bi se deci pokazivalo kako REKREATIVNI TENIS. Pa Jankovicka celu karijetu vise gubi svoje servise nego sto ih dobija. Dva i po sta prbaci naj loptice prko mrey se tolike pare. Na sta je spao zenski tenis?! A Halepova "prva na svetu"?! Ukinuti ovo!

boris

pre 9 godina

a vreme je i bilo da izgubi.
SMARA do bola. kad god sam prebacivao gubila je gem na svoj servis. ko će to da gleda, sačuvaj bože, koje smaranje

fan79

pre 9 godina

Ako moze neko da mi preporuci farbu za sede vlasi. Ako i Nole bude igrao ovako, mislim da moze i savet za nabavku perike.
(Nenad, 22. mart 2015 21:02)
Ne mogu da razumem muskarca koji pored kosarke i El klasika u gleda zenski tenis i jos se nervira zbog teniserke koja nikad nije pobedila u finalu iole ozbiljnijeg turnira!

Kaba

pre 9 godina

A nisam gotivio federerovu izjavu kada je kritikovao Jelenu jer je bila broj 1 bez titule na grand slamu! Covek potpuno u pravu bio, nikada nije bila igracica za velike domete i titule! Cak i kada je mucila justine-enan ili klajsters ili serenu uvek je izlazila kao gubitnica. Svaka cast za karijeru ali smesno je sto je ona bila broj 1! Tek sad kapiram sta je fed hteo da kaze!

charlotte sometimes

pre 9 godina

Ne znam kako ce se zavrsiti ovaj mec, ali ovako izgleda neko ko se bori i nije malodusan. Svaka cast za dosadasnji deo meca, uspela je konacno da potvrdi brejk, a suocavala se u tom gemu sa dve brejk lopte. Idemo Jeco.

charlotte sometimes

pre 9 godina

Kako znas da su ti zivci ipak u redu? Tako sto uspes da odgledas ceo mec JJ a da pritom ne polomis sve sto ti se nadje pri ruci. Uz to uspes i da je ne ispljujes. Cestitam svima koji se pronadju. Dva puta brejk u trecem, i dva puta ga gubi. Ako okrene kraljica je. Ako ne, Simoni zasluzeno ide titula.

kocijas

pre 9 godina

9 duplih gresaka. Jelena je na kraju demolirana. Imala je mnogo srece na ovom turniru, ali nista od titule, iako su se mnogi ponadali.

Sad kad bi odigrala dobro i sledeci ili sledece turnire, to bi bila pobeda, ne mora da dodje do finala, ali neka opet veze 3-4 pobede, pa da se kaze da je ponovo u dobroj formi.

Bojim se da ce ovaj poraz ostaviti traga na njenu psihu i da je ovo bila jedna lasta.

miki

pre 9 godina

Nikad ova nasa nije ni znala da igra.Eto ko sve dospe na nb1. mesto WTA liste.Doduse i ova mala Rumunka nidje veze.Samo bre odlazu vremenski pravi tenis.

nevervatno

pre 9 godina

zasluzan poraz , totalna detanziva i uzasan servis , pri rezultatu 3:3 u drugom setu JJ je 9x servirala i 8x izgubila svoj srevis gem , sa takvom igrom nije se mogla nadati boljem...steta

Family Guy

pre 9 godina

Janković nema pojma.Lako je osvajati po kini kolumbiji .....Halep je carica.Šteta sto je operacijom smanjila nesto lepo i prirodno.

mm

pre 9 godina

e moja jelena!!!
e moja jelena!!!
e moja jeco!!!
ne moci tri brejka koja napravis u nizu potvrditi,onda cemu se nadati!?!?!? jooooooooJ!!!

Nikolaa

pre 9 godina

Ako JJ izgubi ovaj mec,zaklinjem se da nikada vise u svom zivotu necu pogledati ni delic njenog meca,osim ako ne igra protiv neke srpkinje,pa makar igrala finale RG protiv Serene !

charlotte sometimes

pre 9 godina

Halep zasluzeno dobila. Cestitke. Pobedila je ona koja je bila na kraju manje losa odnosno mentalno jaca. Jelena je svu svoju borbu i rezultat bacila niz reku samo zbog toga sto nije uspela da drzi zivce pod kontrolom. Imala je svoje sanse, nije iskoristila, sledi kazna. Kad se podvuce crta, Jelena se ipak vratila. Do pre nedelju dana gubila je od svih zivih. Sada je izgubila tesno od trece igracice sveta. Neka nastavi dalje, ovo je dobar rezultat. Srecno u Majamiju.

mickey mouses

pre 9 godina

da li je jelena u trecem setu dobila gem na svoj servis do 5:3 za simonu? mozda prvi i to je sve. pa ne moze tako da se dobije ni neka petstota sa liste,a ne simona koja je treca igracica sveta!!! stravicno!!! ovo je stravicno!!!! totalno sam razocaran!!! ovo finale je anomalija,to se sada vidi po ovom finalu. nastavice ona po starom a isto tako i ana. obe ih podjednako volim,nase su dika i ponos,no realnost se mora prihvatiti. tako se najbolje zna gde si. jeca je sjajna. evo gledam njen govor na dodeli,umire devojka od smeha od sala pored ostalog na svoj racun. bravo,bravo,bravo. ne bih da kvarim,ali ipak se vidi koliko je prirodnija(u ponasanju,obracanju,spontanosti bez naprezanja da bude savrsena) od ane. ponavljam,bez obzira isto ih volim!!! cestitke i simoni. navijam za nju pored nasih jer je prva komsinica a odlicna osoba. sve naj obema.

12345

pre 9 godina

@bruka koliko tebi nije dobro...koju si ti bogotu osvojio u zivotu??i drugo jelena nema samo bogotu osvojenu tu je jos 11,12 titula i ako se ne varam osvojeni vimbldon u parovima i finale us opena koje je igrala sa serenom...tako da pricati o tome kako je nizerazredna teniserka je svakako glupo pogotovu ako je blati tamo neki anonimus-strucnjak

kapetan-pera

pre 9 godina

nesto razmisljam, jelena treba da prepusti halepovoj i svoj servis i sigurno pobedjuje! najbolje da halepova samo servira i nema frke! napred jecoooo!

ma stvarno

pre 9 godina

Volim Jelenu vise nego bilo kojeg sportistu.Ovo je njen sou,njena predstava.Bilo da pobedi ili izgubi ,kada se sve zavrsi ta zastava ce se podignuti ,a ona ce se zahvalno pokloniti publici.

hm

pre 9 godina

Nalet adrenalina i JJ nervoza su kostale JJ 2. set, no sada je opustila ruku 3-2 za JJ, mislim da će pobediti. Adrenalin više ne drži Halep.

grobar matejar

pre 9 godina

Nazalost, Jeca je propustila ogromnu priliku i u 2. i u 3. setu, ovo pisem pri rezultatu 5:3 i ne znam sta se desava igra odlicno, ali previse oscilira

hm

pre 9 godina

Lepo kažu komentatori : " Jeleni se od nervoze tresu ruke ali ne bi bila broj 1 da je dopustila da je nervoza pobedi " . Mislim da će JJ pobediti nervozu.

navijac

pre 9 godina

Pazi Jelena vodi 11 komentara a da gubi i da je ne daj boze izgubila bilo bi bar 50+.... gde ste sada sta je bilo nemate m*** da se javite sad? Kad nemozete Jelenu da prozivate prozivajte kuci svoju kevu sto vas je takve rodila....

jelencica bombonjerica

pre 9 godina

@navijac
Bravo care :D

Jeeeeeeleeenaaa najbolja u istoriji srpskog sporta bila i uvek ce bitiii. Novak i Jelena grb Srbije bre :)
Ajmo docek sutra svii :)

aca

pre 9 godina

Dajte molim vas,neke leve teniserke do finala je imala.Tsurenko,Davis...U polufinalu Lisicki koja do ove godine nikad nije pobedila meč na Indian Wellsu.I kada dođu ozbiljne teniserke onda je oderu.

vlasta

pre 9 godina

Svaka cast Jankovicevoj na karijeri i svemu.Ali,njena igra!Tri puta brejk prednosti,i ne moze da zavrsi posao.Ne znam kako neko ko navija za nju,uopste moze da gleda njene meceve.To je lom zivaca,uvek kada sam gledao.Njen servis ne daje joj nikakvu prednost!Sad sam gledao pola drugog seta,ne mogu vise.Pozdrav svima!

max

pre 9 godina

Nema veze, sta god bilo na kraju, svi znamo da je zenski tenis katastrofa sa izuzetkom Serene naravno.Ako bi u muskom tenisu trebalo ukinuti prvi servis u zenskom treba ukinuti servis uopste...gotivim Jelenu samo zato sto ne vristi na terenu

dz.dz.

pre 9 godina

Primadona! Tamo je da isteruje svoje bubice jer nikad nista nije naucila o sportskoj disciplini i koncentraciji. Rasprava sa sudijom i totalni pad. Jedan sportista sa tako dugim stazom bi trebalo da zna kako negativnost razara igru. Strasno je da nikad nece sazreti. Svoj ogromni talenat je protracila zbog svoje obuzetosti marginalnim stvarima i nikad to nije shvatila.

MilojePI

pre 9 godina

Sramota koliko se pljuvaca stvorise na vest da je nasa teniserka izgubila u FINALU 5. najjaceg turnira koji postoji. Sramota. Nista drugo.
Inace, svaka cast Simoni, zaboravio sam to u svom prvom komemtaru da napisem.

antifan

pre 9 godina

Halo, JJ fanovi, čemu ste se nadali?
Ove godine joj je ovo bio sedmi turnir.
U prethodnih šest su rezultati ovi: na 4 ispala u PRVOM kolu a u druga dva u DRUGOM kolu!
Kako onda možete nešto očekivati od peMzionerke u nekom (srećkovićkom) finalu?

Swedenonline

pre 9 godina

Kao i obicno, gomila luzera bleji i pljuje na devojku koja je za nedelju dana zaradila 439420 $ !!!
Jelena, uzivaj ih! :-) :-) :-) :-)

Jackson's warehouse

pre 9 godina

Jadan tenis kad je u finalu ova što trofeja nije videla 10 godina.Ajmo Simona
(markiša, 22. mart 2015 19:24)
Jedino je jadno to što pišeš na srpskom a podržavaš tamo nekog... Cak bih shvatio i da je neko drugi ali Jelena je super lik, vesela i pozitivna ličnost, učinila je puno za Srbiju, ne možeš da zameriš ni Monaco kao Novaku, niti Partizan ako si Zvezdas Troickom... Tesko da ima bilo koji razlog da ne voliš Jelenu... Jedino možda želiš da skupljas minuse. Jedino objašnjenje... E zato te ni minusa neću udostojiti.

ajde

pre 9 godina

Britanski komentator: ""Jankovic doing whatever she want""

To sve govori, terooor nad Simonom. Bravooo JJ, volimo te
(DjoleTF, 22. mart 2015 20:18)

A sta sad kaze isti komentator, na kraju drugog seta? I sta ti kazes?
Zeljno iscekujem odgovor.

Drugi put postuj vise protivnike.

SasA

pre 9 godina

Sramota je igrati finale onakvim servisom a obe igracice bi trebalo da je sramota onakve igre u finalu. Da su kojim slucajem igrale posle muskog finala,niko nebi ni gledao,tribine bi posle pola prvog seta ostale prazne.

w.w.web. to-nus ljeb

pre 9 godina

Nisam siguran da nakon ovoga, Jelena može do pobede. Ako neko u arsenalu (a servira za pobedu) kao jedino oružje ima samo čekanje na grešku protivnice, ta osoba ne zaslužuje pobedu. U jednom komentaru stoji da zbog ovakvih kukavičluka, Jelena nije osvojila niti jedan GS, pa... u pravu je.

Milan

pre 9 godina

Kako si ti Jelena losa igracica. Ne mozes u svom servisu da ubacis prvi, pravis tri servis greske i gubis gem. ne razumjem kako neko ko se takmici u ovakvim turnirima i to finale, da cini takve greske. To mora da se los prihicki profil igraca.

Marija

pre 9 godina

I onda neka neko kaze da nije imala srece u zrebu, ispala bi jos u cetvrt finalu da je Wozniacki prosla. '' Carica '' ce cekati sledece god Bogotu da pokusa da osvoji titulu.

fan79

pre 9 godina

Ako moze neko da mi preporuci farbu za sede vlasi. Ako i Nole bude igrao ovako, mislim da moze i savet za nabavku perike.
(Nenad, 22. mart 2015 21:02)
Ne mogu da razumem muskarca koji pored kosarke i El klasika u gleda zenski tenis i jos se nervira zbog teniserke koja nikad nije pobedila u finalu iole ozbiljnijeg turnira!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Jela igracica. Na svoj servis i vodjstvo od 5:4 i 40:30 za Halepovu dobije balon da kuca lioticu ona se uplasila mreze i igra zihericu i naravno gubi poen. Ajde Simona zavrsi da gledamo Novaka a ne mucenje

Kaba

pre 9 godina

A nisam gotivio federerovu izjavu kada je kritikovao Jelenu jer je bila broj 1 bez titule na grand slamu! Covek potpuno u pravu bio, nikada nije bila igracica za velike domete i titule! Cak i kada je mucila justine-enan ili klajsters ili serenu uvek je izlazila kao gubitnica. Svaka cast za karijeru ali smesno je sto je ona bila broj 1! Tek sad kapiram sta je fed hteo da kaze!

zdrav ko herbiko

pre 9 godina

mislim da ni jedna teniserka na svetu u startu ne može ravnopravno da se nosi sa ovom Halep...Jelena a i ostale celu svoju karijeru igraju sa onim grudima s kojima su rodjene,a ova Halep je 5 godina igrala sa svojim prirodnim,ogromnim grudima koje je onda operacijom smanjila...to je isto kao kad na treningu pokušavaš zakucati na koš sa tegovima na nogama,a onda dodje utakmica,ti skineš tegove i letiš ko albatros...mislim da to nije korektno i da bi je Jelena oduvala s terena da su imale iste uslove.

ĐoleTF

pre 9 godina

Treba bre sve da vas bude sramota! 150 negativnih komentara, zašto? Zato što je JJ izgubila svoj 6.meč u 3 teška sata!? Zato što nije i po 6.put uspela da dobije meč!? Pu bre

Ajmo Jecikaaa, bravo za maestralnu igru u svim mečevima, bravo za finale!! Volimo te, mi koji smo te i uvek voleli!

Stefan

pre 9 godina

Sledeće finale 2017. i to možda neki fjučers. Ne znam ko još veruje da je Jelena ozbiljan takmac bilo kome. Ovaj turnir je bio splet srećnih okolnosti i trenutni bljesak odavno ugašene zvezde.

Jammie

pre 9 godina

Ok, izgubila je a mogla je da pobedi cak i u dva seta. Da, realno je da je propustila priliku al to ne znaci da ovo nije veliki uspeh za nju s obzirom na formu zadnje dve godine. A ovaj narod jedva ceka da izgubi da bi mogao da je ispljuje kako neocekivano od nas.

Brka

pre 9 godina

Steta! Ali dobro, odlican rezultat, i odlicno odigran turnir! A ove sto navijaju za Rumunku,verovatno boli sto je Ana u Nemackoj a ne u IW. Napred Jecoo!!

Felix

pre 9 godina

Klasican primer zasto je zenski tenis mucenje za gledanje. Ne zna se uopste sta da se ocekuje, ni kako ce se mec odvijati. Serena je izuzetak.

тужан живот

pre 9 godina

Jadan tenis kad je u finalu ova što trofeja nije videla 10 godina.Ajmo Simona
(markiša, 22. mart 2015 19:24)

Онај који гледа јадан тенис је још јаднији.

gshshs

pre 9 godina

znaci koliko ste vi svi iskompleksirani pa ja ne verujem! znate li vi sta je ova devojka sve postigla u zivotu? bravo jeco, idemo dalje, ima jos tirnira ove godine!!

Malodusni stvor

pre 9 godina

Ne gotivim JJ, uzasnu I odbojnu licnost. Nevjerovatni tremas I malodusnik. Nije ni cudo sto ne gledam zenski tenis vec godinama.

Ko razume...

pre 9 godina

Strasno toliko negativnih komentara da ja ne razumem devojka je 13 god u top 25 a vi joj nesto pričate pa ako je neko hteo da pobedi to je ona umesto kako god da igra da je podesiti vi tako vi predvidjate pobedu isto bi tako bilo i da je pobedila ee tad bi se kitili njenim perjem i predvidjali tri grend slema ove sezone Al strasno kakva smo nacija ja nisam protiv da ti kažeš kritiku neku nesto da je zurila zurila je da u kriticnim momentima kad je imala priliku nije iskoristila sanse i to je tačno jbga mora dalje da nastavi i to je deo sporta ona je od svoje 15 god profesionalac alo 15 odrekla se mnogo toga da bi imala jednu jako lepo karijeri kao sto ima i mislim da mi to treba samo da pozdravimo i podrzimo je pogotovo posle svega sto je uradila za ovu zemlju 13 god u fedcupu sta god da uradi sada pobedila izgubili osvojila ili ispustila šansu treba samo da joj aplaudiramo toliko

ajde

pre 9 godina

1:0 u setovima, zavrsnica drugog, pravi brejk, vodi 5:4 i servira za pobedu. Umesto da odrizikuje, da proba da zavrsi mec, ona igra prilicno defanzivne udarce.
Izvinite, navijacu za nju kad bude prestala da igra te balone.

Ponasanje je verovatno popravila posto joj sad ponovo majka sedi na tribinama.

miki

pre 9 godina

Nikad ova nasa nije ni znala da igra.Eto ko sve dospe na nb1. mesto WTA liste.Doduse i ova mala Rumunka nidje veze.Samo bre odlazu vremenski pravi tenis.

Beobrad

pre 9 godina

Jelena ima neki pogresan cip u glavi, vecito gubi dobijene meceve!
Daj boze da gresim, ali ona nema pishu da dobije treci set, posle ispustene pobede !

Family Guy

pre 9 godina

Janković nema pojma.Lako je osvajati po kini kolumbiji .....Halep je carica.Šteta sto je operacijom smanjila nesto lepo i prirodno.

Zoki

pre 9 godina

Kako god da se zavrsi ovaj mec (trenutno je 2:1za JJ u drugom) nadam se da ova Jelenina igra nije samo bljesak, agresivnija je dosta, igra bas pametno. Odusevljen sam, I nadam se da cemo posle Majamija imati 2 teniserke u top 10.

Miroslav

pre 9 godina

Ovoga sam se bojao!!! Govorim na 6:5 u drugom setu za Halep!!! Sada vise ne smem da gledam jer,daj dragi Boze da gresim,ali ovo obicno znaci ono sto i kod Ane! To je da propustena prilika pogorsava pored psihickog i fizicko stanje i nepovratno poljujava Jelenino samopouzdanje koje je neophodno za pobedu!!! Ipak Jelena nije vise vrhunska igracica koja kao Nole moze ovo da "izbrise" i da nastavi kao od nule,a ta psiha moze samo da pogorsa i onako njeno slabo fizicko stanje! Evo,gubi drugi set i jos jednom,molim te Boze da gresim ali ne vidim vise sansu za pobedom,koliko god se Simona hvatala za sta se vec hvata u fazonu "povrede".

ma stvarno

pre 9 godina

Volim Jelenu vise nego bilo kojeg sportistu.Ovo je njen sou,njena predstava.Bilo da pobedi ili izgubi ,kada se sve zavrsi ta zastava ce se podignuti ,a ona ce se zahvalno pokloniti publici.

Mlađo

pre 9 godina

Sramota za RTS! Očigledno nisu računali da će neka naša teniserka doći u finale, pa nisu otkupili pravo na prenos ženskog finala..

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Odustajem da gledam mec. Jelena ima sve ali, niko ne moze da igra protiv sebe kao ona. Sve ima osim, pobednickog mentaliteta. Na polovini drugog seta predvideo sam da gubi. Simona igra na "jednu nogu" ali ni to nece biti dovoljno da se Jelena spasi poraza. Molim Boga da gresim ali, sumnjam.

12345

pre 9 godina

@bruka koliko tebi nije dobro...koju si ti bogotu osvojio u zivotu??i drugo jelena nema samo bogotu osvojenu tu je jos 11,12 titula i ako se ne varam osvojeni vimbldon u parovima i finale us opena koje je igrala sa serenom...tako da pricati o tome kako je nizerazredna teniserka je svakako glupo pogotovu ako je blati tamo neki anonimus-strucnjak

John Terry

pre 9 godina

Ja mogu da vam najiskrenije kazem da nisam sovinista, i da zene smatram ravnompravnima, nadam se da mi verujete jer da dokazem ne mogu ovde. Sad kad sam rekao to i uz pretpostavku da mi verujete, moram da kazem da je sramotno da zene traze da zaradjuju isti novac od nagrada kao i muskarci. Ovo nije isti sport, ovo je bila najobicnija smejurija u kojoj ni jedna ni druga nisu znale gde udaraju, ali je neko morao i da pobedi. Smesan broj brejkova i amaterska nesigurnost obe igracice na svoj servis. Obe bi izgubile 6-0 6-0 protiv muskarca koji je na mestu 200 na atp listi. Ovo jednostavno nije isti sport. Smesne su obe.

DraganC

pre 9 godina

Koliko se vidi na Jeleni umor u 2. setu, iako igra odlično...Pravi greške koje su odraz tipičnog nedostatka snage u udarcu. Nadam se da će da nadje snage da privede ovaj meč kraju, jer je to zaslužila svojim zalaganjem i izvanrednom igrom, kao i fenomenalnim 1. setom. U nastavku sezone treba da radi dosta na fizičkoj spremi, jer nije svoje tijelo prilagodila konstantnosti agresivnog pristupa tenisu. U svakom slučaju, srećno Jeleni i nek joj Bog bude na pomoći!!!

MilojePI

pre 9 godina

To je to, Jelena I finala, vecito u svadji!
Do sredine drugog seta je dominirala, a onda je na teren dosla Jelena iz 2014. ili 2012. nervozna, sa glupom igrom, bez volje... Koliko je duplih udarila? 15? 20? A mogla je da pregazi Simonu.
Ali sta da se radi. Sta je-tu je. Finale na 5. najvecem turniru na svetu je fantastican rezultat. I vise nego fantastican ako se setimo u kakvom je stanju bila pre samo 3-4 nedelje. Spojila je dosta lepih pobeda I nadam se da ce se dobar ritam nastaviti. Od ponedeljka nasa prva igracica na "race" listi!
Srecno u nastavku sezone!

branko

pre 9 godina

Нећу прочитати ни један коментар ни новинарски ни на форуму јер сам убеђен да ће сви да кукају како је Јелена испустила шансу. То могу да причају само они, ако их има, који су Јелену до сада гледали два - три пута. А они други који је прате већ десетак година нити су изненађени ни разочарани ни шокирани. Цела Јеленина каријера је каријера пропуштених шанси. Не постоји ни противник, нити било који резултат у мечу при којем се може рећи да ће Јелена добити или изгубити меч зато што се код ње све, ама баш све, и добро и лоше, догађа СЛУЧАЈНО. Она није научила а ни покушала да научи да контролише било коју ситуацију. Њена надалеко чувена реченица ''играћу па што бог да'' суштински одражава њено схватање тениса - све ће бити не онако како ја хоћу и знам како ћу то да остварим него ће бити онако како бог да. А бог да некад овако а некад онако. Јелена је остварила феноменалну каријеру с обзиром на чињеницу да за 10 године ни у чему није напредовала ни за проценат - а и зашто би требало напредовати кад ће све бити - како бог да.

charlotte sometimes

pre 9 godina

Lele ljudi moji, dupli brejk? Pa je li ovo moguce. Jelena neprobojni zid. ZID. Necu jos da se radujem ali za sada fantasticno!

perhan

pre 9 godina

jaoj Jelena.... sta to je ovo trebalo. sbe si imala u svojim rukama. a i ova Simona, kao da dusu ispusta... a ovamo mogla bi maraton da istrci

marko

pre 9 godina

Stidim se sto uospte gledam ovaj uzas od tenisa. Da jankovicka nije nasa, ovo bi se deci pokazivalo kako REKREATIVNI TENIS. Pa Jankovicka celu karijetu vise gubi svoje servise nego sto ih dobija. Dva i po sta prbaci naj loptice prko mrey se tolike pare. Na sta je spao zenski tenis?! A Halepova "prva na svetu"?! Ukinuti ovo!

charlotte sometimes

pre 9 godina

Halep zasluzeno dobila. Cestitke. Pobedila je ona koja je bila na kraju manje losa odnosno mentalno jaca. Jelena je svu svoju borbu i rezultat bacila niz reku samo zbog toga sto nije uspela da drzi zivce pod kontrolom. Imala je svoje sanse, nije iskoristila, sledi kazna. Kad se podvuce crta, Jelena se ipak vratila. Do pre nedelju dana gubila je od svih zivih. Sada je izgubila tesno od trece igracice sveta. Neka nastavi dalje, ovo je dobar rezultat. Srecno u Majamiju.

Struki

pre 9 godina

Za ove sto pitaju sto nema prenosa na RTS-u,razlog je jednostanan:samo muske turnire su otkupili! Tako je bilo i kad je B92 prenosio masterse,samo muski deo. Inace JJ igra izvanredno do sada,nadamo se duploj tituli veceras!

hm

pre 9 godina

Nalet adrenalina i JJ nervoza su kostale JJ 2. set, no sada je opustila ruku 3-2 za JJ, mislim da će pobediti. Adrenalin više ne drži Halep.

boris

pre 9 godina

a vreme je i bilo da izgubi.
SMARA do bola. kad god sam prebacivao gubila je gem na svoj servis. ko će to da gleda, sačuvaj bože, koje smaranje

mickey mouses

pre 9 godina

da li je jelena u trecem setu dobila gem na svoj servis do 5:3 za simonu? mozda prvi i to je sve. pa ne moze tako da se dobije ni neka petstota sa liste,a ne simona koja je treca igracica sveta!!! stravicno!!! ovo je stravicno!!!! totalno sam razocaran!!! ovo finale je anomalija,to se sada vidi po ovom finalu. nastavice ona po starom a isto tako i ana. obe ih podjednako volim,nase su dika i ponos,no realnost se mora prihvatiti. tako se najbolje zna gde si. jeca je sjajna. evo gledam njen govor na dodeli,umire devojka od smeha od sala pored ostalog na svoj racun. bravo,bravo,bravo. ne bih da kvarim,ali ipak se vidi koliko je prirodnija(u ponasanju,obracanju,spontanosti bez naprezanja da bude savrsena) od ane. ponavljam,bez obzira isto ih volim!!! cestitke i simoni. navijam za nju pored nasih jer je prva komsinica a odlicna osoba. sve naj obema.

Ivan

pre 9 godina

Uh,steta! Veoma je stresno bilo gledati mec,ali svakako,bravo Jelena,samo tako nastavi da igras, i eto te nazad u top 10. Ko se nadao finalu IW. Svaka cast za ovo, idemo u Miami!

VLADIMIR

pre 9 godina

Mozda je malo smesno, ali posto je Jelena povela u setovim, a do sada je uvek bilo obrnuto, zabrinuo sam se od kontra preokreta - i on se nazalost desio. Steta, po meni je izgubila daleko kvalitetnija teniserka - od daleko borbenije temiserke koja je u ovom mecu iscedila svaki atom snage iz svog sicusnog tela i uspela je pa stoga i zasluzuje sve cestitke. Inace presudni trenutak meca je 8 gem 2. seta kada je Jelena napravila tri duple servis greske i potuno izgugljenu Simonu vratila u mec. Zaista sam indisponiran za Svaki dalji komentar posle ivakvog epiloga. U svakom slicaju OZBILJNO OHRABRUJE JELENINA IGRA. Ako naSTAVI TIM TEMPOM MOZENO OCEKIVATI JOS LEPIH REZULTATA OD NJE.

noname

pre 9 godina

Nije u redu da je pljujemo sada.
Realno,niko nije ni ocekivao da dodje do 3. kola,a kamoli finala.
Jeste ona ispustila pobedu i to stoji,ali je uspela da dodje do finala i borila se makar.
I ovo je super rezultat iako je nacin na koji je izgubio zalostan,devojka je samu sebe pobedila.

srećno do kraja! (pu pu pu da ne uročim)

pre 9 godina

6:2 je fenomenalan rezz, samo se nadam da održi ovaj nivo igre, ravnotežu između napada i odbrane. Uglavnom se kontrolisano brani, usporava brzinu loptice što izgleda ne odgovara Simoni, a bocne i poneki viner kad se otvori šansa ili izađe na mrežu na drive volley. Čak mislim da ima više vinera što je iznenađenje. Ipak Simona nema silinu u udarcima koju imaju krupnije igračice tako da Jelena uglavnom pokriva teren bez problema. Činjenica je i da je Halep izgrešila par jeftinih poena, doduše posle nekoliko dugih relija (u kojima joj Janković izvraća sve živo) te greške su na neki način iznuđene..

Branko

pre 9 godina

Obzirom da devojka nikad nije naucila da servira, mnogo joj je i ovoliko koliko je postigla u karijeri. Na 30:0 dve servis greske. Kraj.

charlotte sometimes

pre 9 godina

Ne znam kako ce se zavrsiti ovaj mec, ali ovako izgleda neko ko se bori i nije malodusan. Svaka cast za dosadasnji deo meca, uspela je konacno da potvrdi brejk, a suocavala se u tom gemu sa dve brejk lopte. Idemo Jeco.

Tennis fan

pre 9 godina

zasto RTS ne prenosi? jel zna neko koji kanal prenosi? ajmo Jelenaaaaa! Ajmo Nolee! SRBIJA DO PUSTINJE!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (black&black, 22. mart 2015 19:35)

SportKlub 2

danix

pre 9 godina

Ovo je najbolji primjer kako se od gotovine pravi veresija,kako se dobijen mec predaje protivnici,kako se protivnica vraca u igru,imao sam osjecaj da Jeca namjerno radi protiv sebe,to je bilo strasno.
U drugom setu ima servis za mec,a ona ide po terenu,prica se nekim,ili sa sobom,treneru ne da da dodje do rijeci,umjesto da slusa savjete,pa se onda sama dekoncentrise,lupa onu lopticuu kao da je na treningu,smije se,nesto gestikulira i,naravno,gubi.
Ovako je izgubila finale od Serene na US openu,dobijeni mec je poklonila.
Medjutim,ne treba Jecu kritikovati,njoj je,sigurno,teze nego nama.
Sve najbolje Jeco u nastavku takmicenja.

Steta

pre 9 godina

Ocekivan preokret. Meceve JJ ne gledam vise od 5 godina, iz zdravstvenih razloga, prosto - iznerviram se na uvek istu dramu JJ.
I veceras sam iz prikrajka pratio rezultat, i nadao se da ce biti ovaj put drugacije.

mm

pre 9 godina

e moja jelena!!!
e moja jelena!!!
e moja jeco!!!
ne moci tri brejka koja napravis u nizu potvrditi,onda cemu se nadati!?!?!? jooooooooJ!!!

grobar matejar

pre 9 godina

Nazalost, Jeca je propustila ogromnu priliku i u 2. i u 3. setu, ovo pisem pri rezultatu 5:3 i ne znam sta se desava igra odlicno, ali previse oscilira

Jovica Marjanovic

pre 9 godina

Kad neko sam sebe pobjedi. Pa zar ne znas sta znaci sacuvati servis bar jednom u trecem setu, a inace je imala dobijen mec, jer je Halep igrala katastrofalno.

kocijas

pre 9 godina

9 duplih gresaka. Jelena je na kraju demolirana. Imala je mnogo srece na ovom turniru, ali nista od titule, iako su se mnogi ponadali.

Sad kad bi odigrala dobro i sledeci ili sledece turnire, to bi bila pobeda, ne mora da dodje do finala, ali neka opet veze 3-4 pobede, pa da se kaze da je ponovo u dobroj formi.

Bojim se da ce ovaj poraz ostaviti traga na njenu psihu i da je ovo bila jedna lasta.

Nikolaa

pre 9 godina

Ako JJ izgubi ovaj mec,zaklinjem se da nikada vise u svom zivotu necu pogledati ni delic njenog meca,osim ako ne igra protiv neke srpkinje,pa makar igrala finale RG protiv Serene !

kapetan-pera

pre 9 godina

nesto razmisljam, jelena treba da prepusti halepovoj i svoj servis i sigurno pobedjuje! najbolje da halepova samo servira i nema frke! napred jecoooo!

323

pre 9 godina

Postujem Jelenine rezultate ali sam se uvek pitao kako je zaradila tolike milione u tenisu bez servisa? Makar preciznog prvog servisa ako nista vise. Zato i gubi meceve.

mile

pre 9 godina

Ah, ako nista, Jelena se nije promenila. Dodje malte ne do mec lopte, i onda ni makac dalje. Koliko li sam samo njenih takvih meceva gledao, i kada je bila na vrhuncu karijere. Stegne se, voda u usi udje, i to je kraj. Zenski tenis se svodi na to ko uzme 50% SVOG servisa - dobija...

LjutaKrajina- najava fula

pre 9 godina

Ovako naslovi glase: "Jelena napravila brejk" zatim ide sledeci naslov: " Halep uzvratila brejk" zatim opet ovaj prvi i tako desetak-dvadeset puta u krug.

charlotte sometimes

pre 9 godina

Kako znas da su ti zivci ipak u redu? Tako sto uspes da odgledas ceo mec JJ a da pritom ne polomis sve sto ti se nadje pri ruci. Uz to uspes i da je ne ispljujes. Cestitam svima koji se pronadju. Dva puta brejk u trecem, i dva puta ga gubi. Ako okrene kraljica je. Ako ne, Simoni zasluzeno ide titula.

nevervatno

pre 9 godina

zasluzan poraz , totalna detanziva i uzasan servis , pri rezultatu 3:3 u drugom setu JJ je 9x servirala i 8x izgubila svoj srevis gem , sa takvom igrom nije se mogla nadati boljem...steta

Srdjan

pre 9 godina

Tipicna Jelena, ima sve u svojim rukama i onda prosto zakoci, stane i ode mast u propast. Zato i nije osvojila GS u singlu, nedostaje joj taj "inat" na kraju. Steta, velika steta! No, opet sam zadovoljan i finalom s obzirom na to kako je pocela godinu. Samo neka nastavi ovako da igra i milina. I kao da se zalijepila za ovaj broj 13 (titule) i nikako dalje.
Sa druge strane, svaka cast Simoni, odlicna teniserka, uporna do bola, odlicno zna iz defanzive da napadne i preokrene mec za par minuta. Bravo!
A sad Nole i Federer, milina za oci. Srecno Nole!