Tenis 67

Četvrtak, 19.03.2015.

04:55

Čvrsto i zrelo, Novak dobio Iznera

Novak Đoković pobedio je Džona Iznera sa 6:4, 7:6 (7-5) u četvrtom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Indijan Velsu.

Èvrsto i zrelo, Novak dobio Iznera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Mikii

pre 9 godina

Predo@

Strucnjak, ako Novak sada nije isti i ima te bolje slajseve i voleje (ha ha), kako ga to onomad Karlovic nalupa? Ili je doktor Ivo Federer u odnosu na Iznera? Ako tako mislis, povlacim komentar.

novica

pre 9 godina

Djokisti,ne mlatite više!Tog Iznera bije kako ko stigne.Pa on ima osvojenih ukupno 9 turnira i svi su ATP 250.A tu je jaka konkurencija,kao ona u Beogradu.
Možemo se ćerati tek,ako u polufinalu pobedi Mareja,naravno,ako uspe da pobedi onog nedovršenog Tomika.
Gledajte, ljudi,i uživajte u plesu Federera,šta se palite na ova mučenja Novaka i Nadala?!

Eh....

pre 9 godina

Kafa, viski, HDTV, 5.1 sound, masters tenis, No1 Novak u akciji... uživanje, he, he! Komšije, strpite se par godina, možda sa Bornom jednom doživite i vi ovo! (...a žena i dete spavaju, 19. mart 2015 05:56)

A.."komso", a sta ono bese poreklom Novakova majka?....?

Serdjo

pre 9 godina

Citam sve ove godine ove trol komentare pogotovo na vest o Novaku. Simptomaticno je to da je takav komentar uvek medju prvima, pa se stice utisak da su ih sami moderatori napisali kako bi rasplamsali postovanje komentara, ali i da namerno odvlace diskusiju o datoj vesti na drugu stranu. Ovo je skoro pravilo kad je vest o Novaku. Moguce je da su moderatori dodatno placeni za ovak nesto ili ih placaju po broju komentara prema svakoj vesti. Primetio sam da ovo intenzivno traje od 2011. godine kad je Novak poceo da dominira. Ocigledno da to nekome ne ide u prilog, a moguce je da je to neki poslodavac, jer niko normalan ne bi ovako nesto radio besplatno. Kako bi izbegli ovako nesto potrebno je ovakve komentare potpuno ignorisati. Ako moj komentar ne bude objavljen time se moja sumnja automatski potvrdjuje.

Jumko

pre 9 godina

@Igor Obrenovac U pravu si. zlatna era pre koju godinu.. Ali Fed i Rafa kakvu su konkurenciju imali,a kakvu Novak sad ima? Lako mu Je biti prvi kada ovaj ima 40 god a drugi jedva hoda. ostali nisu vredni pomena... Cilic Kei Sten Dimitrov ma daj. ovo nije zlatna era sada nikako

Predo

pre 9 godina

Mislim da niko ne voli igrati protiv Iznera, ali Novak posebno, jer Novak voli da diže i spušta tenziju meča i zato skoro uvek ima i malu krizu u meču, koja često rezultuje gubitkom servisa, ali ga to ne sekira mnogo, pošto zna da uvek može uzvratiti. Protiv Iznera nema prostora za takvo opuštanje i zato Novak uvek igra protiv njega u malom grču. A šta tek mislite u kakvom grču je Izner, koji praktično može da se osloni na samo jedan udarac. To se pokazalo u taj brejku, koji je Novak odigrao savršeno, bez obzira na neiskoreštenu prvu meč loptu.
Mora se priznati da su organizatori bili fer i postavili meč u noćnom programu. To ne odgovara nama, ali ne odgovara ni Izneru, jer loptice nemaju tako visok odskok prilikom servisa. Na suncu deluju kao da su "skočice-loptice".
Izner nije odigrao ništa lošije nego onda kada je dobio Novaka, ali Novak nije isti. Njegovi servisi i voleji su duplo bolji, nego što su bili prije 2, 3 godine.
Pravi protivnik u pravo vreme, više psihološka nego igračka prepreka. Fizički meč nije bio ni malo zahtevan. Vidimo da je NOvak pretrčao manje od 800 metara (ne mogu verovati) za sat i po. Mislim da je više prešao hodajući između poena i gemova. Tomić se isto dosta oslanja na servis, ali ovo je prespora podloga za njega. Njegova šansa da nešto napravi u životu je trava.

dr

pre 9 godina

Jedan rece da su "nekada" igraci kao Izner osvajali GS!Kada to i koji to igraci?Dugo pratim tenis i nikada nisam video nekog dugajliju da podize pehar GS!Ako medju njih ne racunate Cilica,koji,nicim izazvan,osvoji US OPEN,2014-e i nikada vise......
Iskreno,kada vidim Iznera,Karlovica i Raonica,povraca mi se...
Kada neki igrac bazira i svoju igru i karijeru na servisu,a sve ostalo mu je na nivou fjucers igraca,taj nije za ATP.Kakvo je zadovoljstvo i publici i sponzorima,i organizatorima turnira da uopste i zovu na turnire ovakve i da ih gledaju?
Tragikomicno je kada im stane servis...Onda ih protivnici setaju po terenu kao brisace,a oni jadni,onako krakati vrate jednu ili 2 loptice i kraj...
Od svih njih,zahvaljujuci verovatno Ljubicicu,jedino je Raonic popravio igru u polju,izlaze na mrezu,bolje se krece po terenu..Zato i jeste medju prvih 10..
Neka sada Nadal i Roki lupaju glavu sa Raonicem,dosta je bio u Noletovoj polovini zreba na mnogim turnirima..
Mislim da ce pobediti Nadala,Endi i Nole prolaze sigurno,Tomic i Lopez ce biti "pometeni" sa terena,ionako su se provukli kroz iglene usi i jedva i dovde dosli,Roki se pod stare dane "povampirio",tesko Berdihu..
Zivcani Marej,koga ja volim da gledam zbog toga sto je emotivac,kao Nole,kada psuje,svadja se sam sa sobom,lomi rekete,sa jedinim teskim protivnikom,Kolsrajberom je morao da igra 3 seta,sto dovoljno govori..Izgubice od Noleta u polufinalu..
Finale - Djokovic-Federer!
Pobednik-DJOKOVIC!

Oskar

pre 9 godina

@@@(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Kad Djoković pobjedi ubuduće, trči kroz čaršiju dok se ne oladiš. Ako nemaš volje da trčiš, nek ti ubace malo žara u gaće.

da smorantes von vinči grande slamesku

pre 9 godina

Ovo je vreme najboljih komentara o najboljem tenisu ikad! Naravno, uvek se jave sićušni provokatori.

robin hud

pre 9 godina

Iz aviona se vidi šta je odlučilo meč. Novak je naterao Iznera da trči a onda i da greši. U prognozi sam samo okrenuo setove.

izvini, ali

pre 9 godina

Andjela, 19. mart 2015 06:48
Gledao sam 5. i 6. gem drugog seta između Nadala i Simona. Mislim da bih ja kao amater pružio bolji otpor Nadalu.

miodrag

pre 9 godina

Uf bas bese tesko ali Nole nebi bio Nole da ne nadje resenje za svakog pa i za djina Iznera. Jeste da je Iznera sluzio servis ali Nole to dobije sa svojom inteligencijom i znanjem kako da napravi brejk i dobije mec. Vidim neki se bune na Iznerov servis da mu je to ceo game plan, nema ljutnje to je njegovo najbolje sto zna i to i koristi ali hvala bogu pa se i za takve nadje lek. Bravo i za prave ljubitelje tenisa koji su morali da ustanu u sitne sate da bi gledali mec,a za nas Srbe iz OZ land bilo je super 14.30.Ali i kod nas u Melbournu je sada trenutno tuga i zalost za izgubljeni zivot jedne mlade osobe MASE VUKOTIC 17 godina koju je manijak napao u parku i usmrtio.Bog neka joj dusu prosti i iskreno saucesce njenoj porodici.Go Nole win the trophy for MASA

Igor Obrenovac

pre 9 godina

@jumko
Koliko ti nemas pojma..... Ovo vreme ostace upamceno kao zlatna era tenisa, i tek kad prodju godine shvaticemo kakvi su ovo igraci bili. Evo ti primer, Roger, Nadal, Nole, Marej, u svemu nadmasuju Samprasa, Agasija, Cenga, Kurtena.

Melenci

pre 9 godina

jako malo sansi za brejk je imao Nole.Ali i taj minimum je iskoristio i zalsluzeno pobedio.Noleta vidim vec o polufinalu,jer Tomic ne ubija sa servisom,a samu igru Nole ce znati da kontrolise.Za polufinale najtezi zadatak ce imati Nadal.Nole se izborio sa serverom da vidimo Rafu.Nole je imao i pristojnu publiku sto je jako vazno,polako ali sigurno sve vise postuju prvog na svetu rodom iz Srbije.

Lazari

pre 9 godina

Jumko, Mikii ti je jedina konkurencija. Ali - Mikii je bolji prognozer, ti ne umes da ubodes, tako da cu se radovati uz Mikiija dok ti ne steknes malo iskustva.

kimiko

pre 9 godina

Ne razumem komentare tipa...koji Izner,da nije tog servisa,bolje da igra basket i slicno...
Pa covek koristi svoje najjace oruzje,a to je upravo taj servis.Da nece mozda sa svojom visinom da odservira kik ili slajs,pa onda onako krakat da se upusti u razmene i jurnjavu po terenu? Ili mozda da proba ona Noletova proklizavanja,pa da se nicim izazvan povredi?
Covek se opredelio za tenis zato sto ga voli.Visoki igraci nikada nisu bili sampioni i on to vrlo dobro zna.Zna on sta mu sve nedostaje, a to nisu sitni detalji,nego sustinske u tenisu.
Ali eto,bori se i dalje sa svojom visinom,sa svojim manama.Igra tenis i uziva.
Verovatno nikada nece postati veliki sampion,ali ce sebe ispostovati.
To je najveca titula.

Petar

pre 9 godina

Bliže se 1/2 finala iz snova;

Endi Marej vs Novak Đoković

i

Rodzer Federer vs Rafa Nadal.

Predviđam Veliko Finale između Novaka i Nadala, nisu još igrali u 2015.

darko

pre 9 godina

Jedina zamerka-na 5-5 u drugom setu,primetio sam da je Novak dosta stegnut.....Dakle,jos prostora postoji,da se mentalni sklop dovede do perfekcije.

sorry

pre 9 godina

Valjda Bernar TomiK!? Koliko se sećam otac mu je promenio prezime kako bi iskorenio vezu sa balkanom odakle je prebegao. Čak, šta više, neko je od naših reportera jednom oslovio Bernara sa Tomić, na šta se ovaj našao vidno uvređen.

dr

pre 9 godina

a žena i dete spavaju: u porazu se ne ponizi u pobjedi ne poleti..kakve veze imaju komsije,bas si jadan kad mislis na Hrvate non stop..iscooliraj tebrex i ne kvari taj whisky

Jova

pre 9 godina

Bravo Novače. Najzad valjano odigran meč protiv klasičnog servera.

Možda bi Novak protiv servera trebao izabrati da vraća servise ( pretpostavljam da je Isner izabrao da prvi servira – probudila se, bez navijenog sata, tačno na početku meča ). U oba današnja seta je bilo tako. Malko se odmoriš pred svoj servis, zaboraviš sopstvene greške i neiskorištene šanse ili polušanse, »slučajne« sudijske greške ( krajem drugog seta zastupljene u enormnim količinama - sve na Novakovu štetu ) i koncentrišeš se na svoje gemove.

A sad »veselo na delo«, radni je dan.

Pozdrav svima

Nebojsa

pre 9 godina

Radio je sve što treba sigurno je držao svoj servis i nije paničio na Iznerov servis bez nerviranja sačekao i iskoristio sve prilike i prilično rutinski dobio u dva seta.

Andjela

pre 9 godina

Ma sta reče :"čvrsto i zrelo" a rafa "ne blista ali pobedio"!!!
Od rafa, rodzera, mareja - može se kazati da se samo nole provukao u sledeće kolo!

Jumko

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!

Mirko

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Sva sreca pa se nisi bavio tenisom, ti bi od sramote zbog slabe konkurencije prestao da igras.
(sta bi bilo kad bi bilo, 19. mart 2015 06:18)

Nemoj' gubiš vreme, ovaj je trol. Samo ne reaguj, ništa - ni minus ni plus ni komentar.
Već danima jedan te isti komentar.

sta bi bilo kad bi bilo

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Sva sreca pa se nisi bavio tenisom, ti bi od sramote zbog slabe konkurencije prestao da igras.

Her Zivota

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)


Vidi ga mladi m.j..n ustao u 5 sati da bi gledalo presmesnog svetskog broja 1. protiv presmesnog Isnera, presmesni ATP mec, na presmesnom turniru u presmesnoj Americkoj pustinji, i jos ovde pohitao da svoje odusevljenje podeli sa nama, interesantan si ti adolescent ???
Razliga izmedju danasnjeg i nekadasnjeg ATPa je ta sto su nekada ovakvi igraci tipa Isner osvajali Wimbledone i bili u vrhu ATP liste !!

Ratko

pre 9 godina

Nisam gledao Novaka u prethodnom delu turnira i sad sam se ukljucio, znajuci da je Izner prva prava mina u Indijan Velsu. Dobar mec za Novaka samo 11 neiznudjenih gresaka u 2 seta i jedan iskorisceni brejk. Zaista je Izner servirao kao i uvek fanzasticno, kakvi su ono projektili prava je umetnost ono vratiti u polje i Novak je sve radio kako treba protiv ovih bombardera a najbitnije bio je smren i cekao da servis stane na trenutke. To ume da bude bas frustrirajuce da pola sata salje granate a ti uporno da cekas i cekas kada ce malo omasiti i kada ces servu procitati i vratiti gde treba. Podseca me na onu igricu Mortal Kombat pa kad prolazis na veci nivo mesto coveka dobijes polu zver-polu covek e takav je ovaj Izner sa ovom visinom i strahovitom servom, super udarac bukvalno neodbranjivo pravi Goro. Sledi sad nesto slicno ali malo univerzalnije Tomic isto ima prejak servis i nadam se da ce tenis biti lepsi i da ce Novak dobro da se odmori i odnese pobedu. Zanimljivi mecevi su pred nama i videcemo da li ce Nadal i Roger uspeti da prodju, mislim da oni zavrsavaju ovaj turnir u cetvrtfinalu.

Nebojsa

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)


Ti si stvarno legenda najlošija konkurencija ikad a ipak te to nije sprečilo da gledaš ovaj jutarnji meč nisi ti kako treba.

...a žena i dete spavaju

pre 9 godina

Kafa, viski, HDTV, 5.1 sound, masters tenis, No1 Novak u akciji... uživanje, he, he!
Komšije, strpite se par godina, možda sa Bornom jednom doživite i vi ovo!

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Koji Izner, koji bakraci! Da nema ovakav jak servis, ne bi usao ni medju 100 na svetu! Lopez je u pravu kad kaze da treba menjati pravilo servisa u tenisu, odnosoml organiciti samo na jedan, bas kao u stonom tenisu.Ovako tenisu prete dosadni mecevi,gde "udarac", poput Iznera zgrce milione I pobedjuje jedino ako ga krene servis.Za tenis je dobro sto postoje dobri riterneri poput naseg Novaka, inace bi tenis postao nezanimljiv.Izner izgubi set a ima procenat dobijenih poena na prvi servis preko 90%! Ajmo Nole, oteraj ga kuci.

kimiko

pre 9 godina

Ne razumem komentare tipa...koji Izner,da nije tog servisa,bolje da igra basket i slicno...
Pa covek koristi svoje najjace oruzje,a to je upravo taj servis.Da nece mozda sa svojom visinom da odservira kik ili slajs,pa onda onako krakat da se upusti u razmene i jurnjavu po terenu? Ili mozda da proba ona Noletova proklizavanja,pa da se nicim izazvan povredi?
Covek se opredelio za tenis zato sto ga voli.Visoki igraci nikada nisu bili sampioni i on to vrlo dobro zna.Zna on sta mu sve nedostaje, a to nisu sitni detalji,nego sustinske u tenisu.
Ali eto,bori se i dalje sa svojom visinom,sa svojim manama.Igra tenis i uziva.
Verovatno nikada nece postati veliki sampion,ali ce sebe ispostovati.
To je najveca titula.

sta bi bilo kad bi bilo

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Sva sreca pa se nisi bavio tenisom, ti bi od sramote zbog slabe konkurencije prestao da igras.

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Koji Izner, koji bakraci! Da nema ovakav jak servis, ne bi usao ni medju 100 na svetu! Lopez je u pravu kad kaze da treba menjati pravilo servisa u tenisu, odnosoml organiciti samo na jedan, bas kao u stonom tenisu.Ovako tenisu prete dosadni mecevi,gde "udarac", poput Iznera zgrce milione I pobedjuje jedino ako ga krene servis.Za tenis je dobro sto postoje dobri riterneri poput naseg Novaka, inace bi tenis postao nezanimljiv.Izner izgubi set a ima procenat dobijenih poena na prvi servis preko 90%! Ajmo Nole, oteraj ga kuci.

Her Zivota

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)


Vidi ga mladi m.j..n ustao u 5 sati da bi gledalo presmesnog svetskog broja 1. protiv presmesnog Isnera, presmesni ATP mec, na presmesnom turniru u presmesnoj Americkoj pustinji, i jos ovde pohitao da svoje odusevljenje podeli sa nama, interesantan si ti adolescent ???
Razliga izmedju danasnjeg i nekadasnjeg ATPa je ta sto su nekada ovakvi igraci tipa Isner osvajali Wimbledone i bili u vrhu ATP liste !!

Mirko

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Sva sreca pa se nisi bavio tenisom, ti bi od sramote zbog slabe konkurencije prestao da igras.
(sta bi bilo kad bi bilo, 19. mart 2015 06:18)

Nemoj' gubiš vreme, ovaj je trol. Samo ne reaguj, ništa - ni minus ni plus ni komentar.
Već danima jedan te isti komentar.

dr

pre 9 godina

a žena i dete spavaju: u porazu se ne ponizi u pobjedi ne poleti..kakve veze imaju komsije,bas si jadan kad mislis na Hrvate non stop..iscooliraj tebrex i ne kvari taj whisky

Nebojsa

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)


Ti si stvarno legenda najlošija konkurencija ikad a ipak te to nije sprečilo da gledaš ovaj jutarnji meč nisi ti kako treba.

Nebojsa

pre 9 godina

Radio je sve što treba sigurno je držao svoj servis i nije paničio na Iznerov servis bez nerviranja sačekao i iskoristio sve prilike i prilično rutinski dobio u dva seta.

Jova

pre 9 godina

Bravo Novače. Najzad valjano odigran meč protiv klasičnog servera.

Možda bi Novak protiv servera trebao izabrati da vraća servise ( pretpostavljam da je Isner izabrao da prvi servira – probudila se, bez navijenog sata, tačno na početku meča ). U oba današnja seta je bilo tako. Malko se odmoriš pred svoj servis, zaboraviš sopstvene greške i neiskorištene šanse ili polušanse, »slučajne« sudijske greške ( krajem drugog seta zastupljene u enormnim količinama - sve na Novakovu štetu ) i koncentrišeš se na svoje gemove.

A sad »veselo na delo«, radni je dan.

Pozdrav svima

...a žena i dete spavaju

pre 9 godina

Kafa, viski, HDTV, 5.1 sound, masters tenis, No1 Novak u akciji... uživanje, he, he!
Komšije, strpite se par godina, možda sa Bornom jednom doživite i vi ovo!

Ratko

pre 9 godina

Nisam gledao Novaka u prethodnom delu turnira i sad sam se ukljucio, znajuci da je Izner prva prava mina u Indijan Velsu. Dobar mec za Novaka samo 11 neiznudjenih gresaka u 2 seta i jedan iskorisceni brejk. Zaista je Izner servirao kao i uvek fanzasticno, kakvi su ono projektili prava je umetnost ono vratiti u polje i Novak je sve radio kako treba protiv ovih bombardera a najbitnije bio je smren i cekao da servis stane na trenutke. To ume da bude bas frustrirajuce da pola sata salje granate a ti uporno da cekas i cekas kada ce malo omasiti i kada ces servu procitati i vratiti gde treba. Podseca me na onu igricu Mortal Kombat pa kad prolazis na veci nivo mesto coveka dobijes polu zver-polu covek e takav je ovaj Izner sa ovom visinom i strahovitom servom, super udarac bukvalno neodbranjivo pravi Goro. Sledi sad nesto slicno ali malo univerzalnije Tomic isto ima prejak servis i nadam se da ce tenis biti lepsi i da ce Novak dobro da se odmori i odnese pobedu. Zanimljivi mecevi su pred nama i videcemo da li ce Nadal i Roger uspeti da prodju, mislim da oni zavrsavaju ovaj turnir u cetvrtfinalu.

Predo

pre 9 godina

Mislim da niko ne voli igrati protiv Iznera, ali Novak posebno, jer Novak voli da diže i spušta tenziju meča i zato skoro uvek ima i malu krizu u meču, koja često rezultuje gubitkom servisa, ali ga to ne sekira mnogo, pošto zna da uvek može uzvratiti. Protiv Iznera nema prostora za takvo opuštanje i zato Novak uvek igra protiv njega u malom grču. A šta tek mislite u kakvom grču je Izner, koji praktično može da se osloni na samo jedan udarac. To se pokazalo u taj brejku, koji je Novak odigrao savršeno, bez obzira na neiskoreštenu prvu meč loptu.
Mora se priznati da su organizatori bili fer i postavili meč u noćnom programu. To ne odgovara nama, ali ne odgovara ni Izneru, jer loptice nemaju tako visok odskok prilikom servisa. Na suncu deluju kao da su "skočice-loptice".
Izner nije odigrao ništa lošije nego onda kada je dobio Novaka, ali Novak nije isti. Njegovi servisi i voleji su duplo bolji, nego što su bili prije 2, 3 godine.
Pravi protivnik u pravo vreme, više psihološka nego igračka prepreka. Fizički meč nije bio ni malo zahtevan. Vidimo da je NOvak pretrčao manje od 800 metara (ne mogu verovati) za sat i po. Mislim da je više prešao hodajući između poena i gemova. Tomić se isto dosta oslanja na servis, ali ovo je prespora podloga za njega. Njegova šansa da nešto napravi u životu je trava.

dr

pre 9 godina

Jedan rece da su "nekada" igraci kao Izner osvajali GS!Kada to i koji to igraci?Dugo pratim tenis i nikada nisam video nekog dugajliju da podize pehar GS!Ako medju njih ne racunate Cilica,koji,nicim izazvan,osvoji US OPEN,2014-e i nikada vise......
Iskreno,kada vidim Iznera,Karlovica i Raonica,povraca mi se...
Kada neki igrac bazira i svoju igru i karijeru na servisu,a sve ostalo mu je na nivou fjucers igraca,taj nije za ATP.Kakvo je zadovoljstvo i publici i sponzorima,i organizatorima turnira da uopste i zovu na turnire ovakve i da ih gledaju?
Tragikomicno je kada im stane servis...Onda ih protivnici setaju po terenu kao brisace,a oni jadni,onako krakati vrate jednu ili 2 loptice i kraj...
Od svih njih,zahvaljujuci verovatno Ljubicicu,jedino je Raonic popravio igru u polju,izlaze na mrezu,bolje se krece po terenu..Zato i jeste medju prvih 10..
Neka sada Nadal i Roki lupaju glavu sa Raonicem,dosta je bio u Noletovoj polovini zreba na mnogim turnirima..
Mislim da ce pobediti Nadala,Endi i Nole prolaze sigurno,Tomic i Lopez ce biti "pometeni" sa terena,ionako su se provukli kroz iglene usi i jedva i dovde dosli,Roki se pod stare dane "povampirio",tesko Berdihu..
Zivcani Marej,koga ja volim da gledam zbog toga sto je emotivac,kao Nole,kada psuje,svadja se sam sa sobom,lomi rekete,sa jedinim teskim protivnikom,Kolsrajberom je morao da igra 3 seta,sto dovoljno govori..Izgubice od Noleta u polufinalu..
Finale - Djokovic-Federer!
Pobednik-DJOKOVIC!

miodrag

pre 9 godina

Uf bas bese tesko ali Nole nebi bio Nole da ne nadje resenje za svakog pa i za djina Iznera. Jeste da je Iznera sluzio servis ali Nole to dobije sa svojom inteligencijom i znanjem kako da napravi brejk i dobije mec. Vidim neki se bune na Iznerov servis da mu je to ceo game plan, nema ljutnje to je njegovo najbolje sto zna i to i koristi ali hvala bogu pa se i za takve nadje lek. Bravo i za prave ljubitelje tenisa koji su morali da ustanu u sitne sate da bi gledali mec,a za nas Srbe iz OZ land bilo je super 14.30.Ali i kod nas u Melbournu je sada trenutno tuga i zalost za izgubljeni zivot jedne mlade osobe MASE VUKOTIC 17 godina koju je manijak napao u parku i usmrtio.Bog neka joj dusu prosti i iskreno saucesce njenoj porodici.Go Nole win the trophy for MASA

da smorantes von vinči grande slamesku

pre 9 godina

Ovo je vreme najboljih komentara o najboljem tenisu ikad! Naravno, uvek se jave sićušni provokatori.

Igor Obrenovac

pre 9 godina

@jumko
Koliko ti nemas pojma..... Ovo vreme ostace upamceno kao zlatna era tenisa, i tek kad prodju godine shvaticemo kakvi su ovo igraci bili. Evo ti primer, Roger, Nadal, Nole, Marej, u svemu nadmasuju Samprasa, Agasija, Cenga, Kurtena.

Petar

pre 9 godina

Bliže se 1/2 finala iz snova;

Endi Marej vs Novak Đoković

i

Rodzer Federer vs Rafa Nadal.

Predviđam Veliko Finale između Novaka i Nadala, nisu još igrali u 2015.

Melenci

pre 9 godina

jako malo sansi za brejk je imao Nole.Ali i taj minimum je iskoristio i zalsluzeno pobedio.Noleta vidim vec o polufinalu,jer Tomic ne ubija sa servisom,a samu igru Nole ce znati da kontrolise.Za polufinale najtezi zadatak ce imati Nadal.Nole se izborio sa serverom da vidimo Rafu.Nole je imao i pristojnu publiku sto je jako vazno,polako ali sigurno sve vise postuju prvog na svetu rodom iz Srbije.

Oskar

pre 9 godina

@@@(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Kad Djoković pobjedi ubuduće, trči kroz čaršiju dok se ne oladiš. Ako nemaš volje da trčiš, nek ti ubace malo žara u gaće.

sorry

pre 9 godina

Valjda Bernar TomiK!? Koliko se sećam otac mu je promenio prezime kako bi iskorenio vezu sa balkanom odakle je prebegao. Čak, šta više, neko je od naših reportera jednom oslovio Bernara sa Tomić, na šta se ovaj našao vidno uvređen.

Serdjo

pre 9 godina

Citam sve ove godine ove trol komentare pogotovo na vest o Novaku. Simptomaticno je to da je takav komentar uvek medju prvima, pa se stice utisak da su ih sami moderatori napisali kako bi rasplamsali postovanje komentara, ali i da namerno odvlace diskusiju o datoj vesti na drugu stranu. Ovo je skoro pravilo kad je vest o Novaku. Moguce je da su moderatori dodatno placeni za ovak nesto ili ih placaju po broju komentara prema svakoj vesti. Primetio sam da ovo intenzivno traje od 2011. godine kad je Novak poceo da dominira. Ocigledno da to nekome ne ide u prilog, a moguce je da je to neki poslodavac, jer niko normalan ne bi ovako nesto radio besplatno. Kako bi izbegli ovako nesto potrebno je ovakve komentare potpuno ignorisati. Ako moj komentar ne bude objavljen time se moja sumnja automatski potvrdjuje.

darko

pre 9 godina

Jedina zamerka-na 5-5 u drugom setu,primetio sam da je Novak dosta stegnut.....Dakle,jos prostora postoji,da se mentalni sklop dovede do perfekcije.

robin hud

pre 9 godina

Iz aviona se vidi šta je odlučilo meč. Novak je naterao Iznera da trči a onda i da greši. U prognozi sam samo okrenuo setove.

izvini, ali

pre 9 godina

Andjela, 19. mart 2015 06:48
Gledao sam 5. i 6. gem drugog seta između Nadala i Simona. Mislim da bih ja kao amater pružio bolji otpor Nadalu.

Andjela

pre 9 godina

Ma sta reče :"čvrsto i zrelo" a rafa "ne blista ali pobedio"!!!
Od rafa, rodzera, mareja - može se kazati da se samo nole provukao u sledeće kolo!

Lazari

pre 9 godina

Jumko, Mikii ti je jedina konkurencija. Ali - Mikii je bolji prognozer, ti ne umes da ubodes, tako da cu se radovati uz Mikiija dok ti ne steknes malo iskustva.

Jumko

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!

Eh....

pre 9 godina

Kafa, viski, HDTV, 5.1 sound, masters tenis, No1 Novak u akciji... uživanje, he, he! Komšije, strpite se par godina, možda sa Bornom jednom doživite i vi ovo! (...a žena i dete spavaju, 19. mart 2015 05:56)

A.."komso", a sta ono bese poreklom Novakova majka?....?

novica

pre 9 godina

Djokisti,ne mlatite više!Tog Iznera bije kako ko stigne.Pa on ima osvojenih ukupno 9 turnira i svi su ATP 250.A tu je jaka konkurencija,kao ona u Beogradu.
Možemo se ćerati tek,ako u polufinalu pobedi Mareja,naravno,ako uspe da pobedi onog nedovršenog Tomika.
Gledajte, ljudi,i uživajte u plesu Federera,šta se palite na ova mučenja Novaka i Nadala?!

Mikii

pre 9 godina

Predo@

Strucnjak, ako Novak sada nije isti i ima te bolje slajseve i voleje (ha ha), kako ga to onomad Karlovic nalupa? Ili je doktor Ivo Federer u odnosu na Iznera? Ako tako mislis, povlacim komentar.

Jumko

pre 9 godina

@Igor Obrenovac U pravu si. zlatna era pre koju godinu.. Ali Fed i Rafa kakvu su konkurenciju imali,a kakvu Novak sad ima? Lako mu Je biti prvi kada ovaj ima 40 god a drugi jedva hoda. ostali nisu vredni pomena... Cilic Kei Sten Dimitrov ma daj. ovo nije zlatna era sada nikako

Jumko

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!

Andjela

pre 9 godina

Ma sta reče :"čvrsto i zrelo" a rafa "ne blista ali pobedio"!!!
Od rafa, rodzera, mareja - može se kazati da se samo nole provukao u sledeće kolo!

...a žena i dete spavaju

pre 9 godina

Kafa, viski, HDTV, 5.1 sound, masters tenis, No1 Novak u akciji... uživanje, he, he!
Komšije, strpite se par godina, možda sa Bornom jednom doživite i vi ovo!

novica

pre 9 godina

Djokisti,ne mlatite više!Tog Iznera bije kako ko stigne.Pa on ima osvojenih ukupno 9 turnira i svi su ATP 250.A tu je jaka konkurencija,kao ona u Beogradu.
Možemo se ćerati tek,ako u polufinalu pobedi Mareja,naravno,ako uspe da pobedi onog nedovršenog Tomika.
Gledajte, ljudi,i uživajte u plesu Federera,šta se palite na ova mučenja Novaka i Nadala?!

Eh....

pre 9 godina

Kafa, viski, HDTV, 5.1 sound, masters tenis, No1 Novak u akciji... uživanje, he, he! Komšije, strpite se par godina, možda sa Bornom jednom doživite i vi ovo! (...a žena i dete spavaju, 19. mart 2015 05:56)

A.."komso", a sta ono bese poreklom Novakova majka?....?

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Koji Izner, koji bakraci! Da nema ovakav jak servis, ne bi usao ni medju 100 na svetu! Lopez je u pravu kad kaze da treba menjati pravilo servisa u tenisu, odnosoml organiciti samo na jedan, bas kao u stonom tenisu.Ovako tenisu prete dosadni mecevi,gde "udarac", poput Iznera zgrce milione I pobedjuje jedino ako ga krene servis.Za tenis je dobro sto postoje dobri riterneri poput naseg Novaka, inace bi tenis postao nezanimljiv.Izner izgubi set a ima procenat dobijenih poena na prvi servis preko 90%! Ajmo Nole, oteraj ga kuci.

Mikii

pre 9 godina

Predo@

Strucnjak, ako Novak sada nije isti i ima te bolje slajseve i voleje (ha ha), kako ga to onomad Karlovic nalupa? Ili je doktor Ivo Federer u odnosu na Iznera? Ako tako mislis, povlacim komentar.

Jumko

pre 9 godina

@Igor Obrenovac U pravu si. zlatna era pre koju godinu.. Ali Fed i Rafa kakvu su konkurenciju imali,a kakvu Novak sad ima? Lako mu Je biti prvi kada ovaj ima 40 god a drugi jedva hoda. ostali nisu vredni pomena... Cilic Kei Sten Dimitrov ma daj. ovo nije zlatna era sada nikako

dr

pre 9 godina

a žena i dete spavaju: u porazu se ne ponizi u pobjedi ne poleti..kakve veze imaju komsije,bas si jadan kad mislis na Hrvate non stop..iscooliraj tebrex i ne kvari taj whisky

sta bi bilo kad bi bilo

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Sva sreca pa se nisi bavio tenisom, ti bi od sramote zbog slabe konkurencije prestao da igras.

Her Zivota

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)


Vidi ga mladi m.j..n ustao u 5 sati da bi gledalo presmesnog svetskog broja 1. protiv presmesnog Isnera, presmesni ATP mec, na presmesnom turniru u presmesnoj Americkoj pustinji, i jos ovde pohitao da svoje odusevljenje podeli sa nama, interesantan si ti adolescent ???
Razliga izmedju danasnjeg i nekadasnjeg ATPa je ta sto su nekada ovakvi igraci tipa Isner osvajali Wimbledone i bili u vrhu ATP liste !!

dr

pre 9 godina

Jedan rece da su "nekada" igraci kao Izner osvajali GS!Kada to i koji to igraci?Dugo pratim tenis i nikada nisam video nekog dugajliju da podize pehar GS!Ako medju njih ne racunate Cilica,koji,nicim izazvan,osvoji US OPEN,2014-e i nikada vise......
Iskreno,kada vidim Iznera,Karlovica i Raonica,povraca mi se...
Kada neki igrac bazira i svoju igru i karijeru na servisu,a sve ostalo mu je na nivou fjucers igraca,taj nije za ATP.Kakvo je zadovoljstvo i publici i sponzorima,i organizatorima turnira da uopste i zovu na turnire ovakve i da ih gledaju?
Tragikomicno je kada im stane servis...Onda ih protivnici setaju po terenu kao brisace,a oni jadni,onako krakati vrate jednu ili 2 loptice i kraj...
Od svih njih,zahvaljujuci verovatno Ljubicicu,jedino je Raonic popravio igru u polju,izlaze na mrezu,bolje se krece po terenu..Zato i jeste medju prvih 10..
Neka sada Nadal i Roki lupaju glavu sa Raonicem,dosta je bio u Noletovoj polovini zreba na mnogim turnirima..
Mislim da ce pobediti Nadala,Endi i Nole prolaze sigurno,Tomic i Lopez ce biti "pometeni" sa terena,ionako su se provukli kroz iglene usi i jedva i dovde dosli,Roki se pod stare dane "povampirio",tesko Berdihu..
Zivcani Marej,koga ja volim da gledam zbog toga sto je emotivac,kao Nole,kada psuje,svadja se sam sa sobom,lomi rekete,sa jedinim teskim protivnikom,Kolsrajberom je morao da igra 3 seta,sto dovoljno govori..Izgubice od Noleta u polufinalu..
Finale - Djokovic-Federer!
Pobednik-DJOKOVIC!

Mirko

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Sva sreca pa se nisi bavio tenisom, ti bi od sramote zbog slabe konkurencije prestao da igras.
(sta bi bilo kad bi bilo, 19. mart 2015 06:18)

Nemoj' gubiš vreme, ovaj je trol. Samo ne reaguj, ništa - ni minus ni plus ni komentar.
Već danima jedan te isti komentar.

Ratko

pre 9 godina

Nisam gledao Novaka u prethodnom delu turnira i sad sam se ukljucio, znajuci da je Izner prva prava mina u Indijan Velsu. Dobar mec za Novaka samo 11 neiznudjenih gresaka u 2 seta i jedan iskorisceni brejk. Zaista je Izner servirao kao i uvek fanzasticno, kakvi su ono projektili prava je umetnost ono vratiti u polje i Novak je sve radio kako treba protiv ovih bombardera a najbitnije bio je smren i cekao da servis stane na trenutke. To ume da bude bas frustrirajuce da pola sata salje granate a ti uporno da cekas i cekas kada ce malo omasiti i kada ces servu procitati i vratiti gde treba. Podseca me na onu igricu Mortal Kombat pa kad prolazis na veci nivo mesto coveka dobijes polu zver-polu covek e takav je ovaj Izner sa ovom visinom i strahovitom servom, super udarac bukvalno neodbranjivo pravi Goro. Sledi sad nesto slicno ali malo univerzalnije Tomic isto ima prejak servis i nadam se da ce tenis biti lepsi i da ce Novak dobro da se odmori i odnese pobedu. Zanimljivi mecevi su pred nama i videcemo da li ce Nadal i Roger uspeti da prodju, mislim da oni zavrsavaju ovaj turnir u cetvrtfinalu.

Nebojsa

pre 9 godina

Jao koja konkurencija... tenis je danas presmesan a to znate svi koji branite Djokovica..svaka cast prvi je ali ovo je zlocin od tenisa. Kao wta!
(Jumko, 19. mart 2015 06:00)


Ti si stvarno legenda najlošija konkurencija ikad a ipak te to nije sprečilo da gledaš ovaj jutarnji meč nisi ti kako treba.

izvini, ali

pre 9 godina

Andjela, 19. mart 2015 06:48
Gledao sam 5. i 6. gem drugog seta između Nadala i Simona. Mislim da bih ja kao amater pružio bolji otpor Nadalu.

Jova

pre 9 godina

Bravo Novače. Najzad valjano odigran meč protiv klasičnog servera.

Možda bi Novak protiv servera trebao izabrati da vraća servise ( pretpostavljam da je Isner izabrao da prvi servira – probudila se, bez navijenog sata, tačno na početku meča ). U oba današnja seta je bilo tako. Malko se odmoriš pred svoj servis, zaboraviš sopstvene greške i neiskorištene šanse ili polušanse, »slučajne« sudijske greške ( krajem drugog seta zastupljene u enormnim količinama - sve na Novakovu štetu ) i koncentrišeš se na svoje gemove.

A sad »veselo na delo«, radni je dan.

Pozdrav svima

sorry

pre 9 godina

Valjda Bernar TomiK!? Koliko se sećam otac mu je promenio prezime kako bi iskorenio vezu sa balkanom odakle je prebegao. Čak, šta više, neko je od naših reportera jednom oslovio Bernara sa Tomić, na šta se ovaj našao vidno uvređen.

darko

pre 9 godina

Jedina zamerka-na 5-5 u drugom setu,primetio sam da je Novak dosta stegnut.....Dakle,jos prostora postoji,da se mentalni sklop dovede do perfekcije.

kimiko

pre 9 godina

Ne razumem komentare tipa...koji Izner,da nije tog servisa,bolje da igra basket i slicno...
Pa covek koristi svoje najjace oruzje,a to je upravo taj servis.Da nece mozda sa svojom visinom da odservira kik ili slajs,pa onda onako krakat da se upusti u razmene i jurnjavu po terenu? Ili mozda da proba ona Noletova proklizavanja,pa da se nicim izazvan povredi?
Covek se opredelio za tenis zato sto ga voli.Visoki igraci nikada nisu bili sampioni i on to vrlo dobro zna.Zna on sta mu sve nedostaje, a to nisu sitni detalji,nego sustinske u tenisu.
Ali eto,bori se i dalje sa svojom visinom,sa svojim manama.Igra tenis i uziva.
Verovatno nikada nece postati veliki sampion,ali ce sebe ispostovati.
To je najveca titula.

Lazari

pre 9 godina

Jumko, Mikii ti je jedina konkurencija. Ali - Mikii je bolji prognozer, ti ne umes da ubodes, tako da cu se radovati uz Mikiija dok ti ne steknes malo iskustva.

da smorantes von vinči grande slamesku

pre 9 godina

Ovo je vreme najboljih komentara o najboljem tenisu ikad! Naravno, uvek se jave sićušni provokatori.

Petar

pre 9 godina

Bliže se 1/2 finala iz snova;

Endi Marej vs Novak Đoković

i

Rodzer Federer vs Rafa Nadal.

Predviđam Veliko Finale između Novaka i Nadala, nisu još igrali u 2015.

Oskar

pre 9 godina

@@@(Jumko, 19. mart 2015 06:00)

Kad Djoković pobjedi ubuduće, trči kroz čaršiju dok se ne oladiš. Ako nemaš volje da trčiš, nek ti ubace malo žara u gaće.

Nebojsa

pre 9 godina

Radio je sve što treba sigurno je držao svoj servis i nije paničio na Iznerov servis bez nerviranja sačekao i iskoristio sve prilike i prilično rutinski dobio u dva seta.

Melenci

pre 9 godina

jako malo sansi za brejk je imao Nole.Ali i taj minimum je iskoristio i zalsluzeno pobedio.Noleta vidim vec o polufinalu,jer Tomic ne ubija sa servisom,a samu igru Nole ce znati da kontrolise.Za polufinale najtezi zadatak ce imati Nadal.Nole se izborio sa serverom da vidimo Rafu.Nole je imao i pristojnu publiku sto je jako vazno,polako ali sigurno sve vise postuju prvog na svetu rodom iz Srbije.

robin hud

pre 9 godina

Iz aviona se vidi šta je odlučilo meč. Novak je naterao Iznera da trči a onda i da greši. U prognozi sam samo okrenuo setove.

Igor Obrenovac

pre 9 godina

@jumko
Koliko ti nemas pojma..... Ovo vreme ostace upamceno kao zlatna era tenisa, i tek kad prodju godine shvaticemo kakvi su ovo igraci bili. Evo ti primer, Roger, Nadal, Nole, Marej, u svemu nadmasuju Samprasa, Agasija, Cenga, Kurtena.

miodrag

pre 9 godina

Uf bas bese tesko ali Nole nebi bio Nole da ne nadje resenje za svakog pa i za djina Iznera. Jeste da je Iznera sluzio servis ali Nole to dobije sa svojom inteligencijom i znanjem kako da napravi brejk i dobije mec. Vidim neki se bune na Iznerov servis da mu je to ceo game plan, nema ljutnje to je njegovo najbolje sto zna i to i koristi ali hvala bogu pa se i za takve nadje lek. Bravo i za prave ljubitelje tenisa koji su morali da ustanu u sitne sate da bi gledali mec,a za nas Srbe iz OZ land bilo je super 14.30.Ali i kod nas u Melbournu je sada trenutno tuga i zalost za izgubljeni zivot jedne mlade osobe MASE VUKOTIC 17 godina koju je manijak napao u parku i usmrtio.Bog neka joj dusu prosti i iskreno saucesce njenoj porodici.Go Nole win the trophy for MASA

Predo

pre 9 godina

Mislim da niko ne voli igrati protiv Iznera, ali Novak posebno, jer Novak voli da diže i spušta tenziju meča i zato skoro uvek ima i malu krizu u meču, koja često rezultuje gubitkom servisa, ali ga to ne sekira mnogo, pošto zna da uvek može uzvratiti. Protiv Iznera nema prostora za takvo opuštanje i zato Novak uvek igra protiv njega u malom grču. A šta tek mislite u kakvom grču je Izner, koji praktično može da se osloni na samo jedan udarac. To se pokazalo u taj brejku, koji je Novak odigrao savršeno, bez obzira na neiskoreštenu prvu meč loptu.
Mora se priznati da su organizatori bili fer i postavili meč u noćnom programu. To ne odgovara nama, ali ne odgovara ni Izneru, jer loptice nemaju tako visok odskok prilikom servisa. Na suncu deluju kao da su "skočice-loptice".
Izner nije odigrao ništa lošije nego onda kada je dobio Novaka, ali Novak nije isti. Njegovi servisi i voleji su duplo bolji, nego što su bili prije 2, 3 godine.
Pravi protivnik u pravo vreme, više psihološka nego igračka prepreka. Fizički meč nije bio ni malo zahtevan. Vidimo da je NOvak pretrčao manje od 800 metara (ne mogu verovati) za sat i po. Mislim da je više prešao hodajući između poena i gemova. Tomić se isto dosta oslanja na servis, ali ovo je prespora podloga za njega. Njegova šansa da nešto napravi u životu je trava.

Serdjo

pre 9 godina

Citam sve ove godine ove trol komentare pogotovo na vest o Novaku. Simptomaticno je to da je takav komentar uvek medju prvima, pa se stice utisak da su ih sami moderatori napisali kako bi rasplamsali postovanje komentara, ali i da namerno odvlace diskusiju o datoj vesti na drugu stranu. Ovo je skoro pravilo kad je vest o Novaku. Moguce je da su moderatori dodatno placeni za ovak nesto ili ih placaju po broju komentara prema svakoj vesti. Primetio sam da ovo intenzivno traje od 2011. godine kad je Novak poceo da dominira. Ocigledno da to nekome ne ide u prilog, a moguce je da je to neki poslodavac, jer niko normalan ne bi ovako nesto radio besplatno. Kako bi izbegli ovako nesto potrebno je ovakve komentare potpuno ignorisati. Ako moj komentar ne bude objavljen time se moja sumnja automatski potvrdjuje.