Fudbal 243

Subota, 07.03.2015.

18:00

Parker i Jović razbili Vojvodinu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu na stadionu Rajko Mitić 3:0 (2:0) u derbi meču 18. kola Jelen Superlige.

Parker i Joviæ razbili Vojvodinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

243 Komentari

Sortiraj po:

arheolog

pre 9 godina

@sale nbg.... da razumes igru zvanu fudbal i da znas da se kod ofsajda ne gleda noga vec torzo pa i da ne pomislim da si musavac...

mozga bez

pre 9 godina

SaLeNBG, Katai je dirao loptu neposredno pre suta Parkera, razumes, Parker koji je u debelom ofsajdu. Nisi na vreme zaustavio. :)

dragana

pre 9 godina

Ja ovakav glup ofsajsd nisam nikad video. Gol je priznat, ali da igraci ne znaju elementarna pravila..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 7. mart 2015 18:09)

Ajd što ne znaju igrači, ali pomoćni sudija kad ne zna, to je onda problem

Povidon

pre 9 godina

Nista sladje nego kada navijaci Partizana placu. A placu stalno. I treba da placu. I tek ce da placu. Kada bi u ovoj zemlji bilo pravde Partizan bi bio ugasen zbog tolikog broja pljacki da ni jedna druga kazna ne bi bila dovoljna.

navijac Zvezde ali one..prave Zvezde...

pre 9 godina

Kod prvog gola cist ofsajd.Samo mi nije jasno odakle grobarima obraza da se javljaju?Pa vec godinama se ne zna ko vise krade i otima Zvezda ili Partizan.

Illmatic '94

pre 9 godina

Нико не спомиње то да је Партизан постигао први гол из офсајда. Занимљиво.

aco slino bankomat

pre 9 godina

Pomocni sudija Jovanovic se veceras ponasao adekvatno svom nadimku.Ceo Cacak zna kakav mu je nadimak ali onda necete da objavite...

Zvezda je ime šampiona

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto. (P.F.C. allmighty, 07. mart 2015 18:38)

Slika i prilika grobarskih botova. Ovaj komentar treba da se urami i stavi u hall of fame najvećih gluposti koje su grobari napisali. Sa sve potpisom "P.F.C. almighty" hahaha. Čovek bio toliko uzbuđen zbog pobede šampiona da zaboravio ime da promeni. Lepo bar što je konačno priznao sebi da je Zvezdaš. S obzirom na to koliko franjevci pratite Zvezdu čovek bi stvarno pomislio da je za vas Zvezda život.

Sergio Ramos

pre 9 godina

Lalate, ne mogu Laza I Kataii, ako su obojica u timu, da igraju u jednom pravcu. Kreativni su I opasni u napadu, ali Riletu I Popaju je potrebna pomoc I to ne samo u defanzivi. Ovo je bilo ocigledno u prvom poluvremenu, a posle smo ih cekali na nasoj polovini te je bilo lakse. Potrebno je mnogo vise trcanja u veznom redu, iako su Rile I Popaj zaista pretrcali veceras puno. Napravio si pravovremene izmene, za razliku u Jagodini, s Tim sto je trebalo da udje Gruja, a ne Bosancic umesto Rileta. Bosancic je prekobrojan, vise bi nam Znacio Gogic od njega u svakom slucaju.

runner

pre 9 godina

Где су сада чувени аналитичари Партизанове офсајд позиција из прошлог кола, Џејмс Бонд, Сале, Зоран, Срђан и ини да нам објасне прва два гола Звезде из чистих офсајд позиција, нарочито оне код првог гола Паркера. Шта кажу правила фудбалске игре за тзв активираље из офсајда? Када ти судија призна један гол, а не два, из офсајда онда је веома лако играти и разбијати. Тешко је играти и остати психички чврст када ти судија поништи чист гол.

Pedja

pre 9 godina

JSD Partizan je ocigledno organizovao navijace sa zadatkom da sto vise kmece i arlaucu na svaku Zvezdinu pobedu da se ne bi pricalo o njihovim pljackama. I Gebels bi im pozavideo na organizaciji propagande.

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Nema sta da budemo pristrasni ili ne...
Prva dva gola su ciste ofsajd pozicije - posebno prvi, koji je ocigledan...a i kod drugog se vidi, da se Parker izvlaci iz ofsajda i igra glavom, mada pomocni i nije mozda mogao da vidi ko igra loptom.
Treci regulare :)

EEE

pre 9 godina

Svidelo se to nekima ili ne. Prvi gol, drugi sekund snimka, lopta je uveliko upućena, a Parker je iza zadnjeg Vojvodine (igrač na desnoj strani, pratite liniju trave) ;) Ko može neka pusti kadar po kadar. Ni blizu ofsajd !!!

tardMeraklija

pre 9 godina

@Grobarcina
Aa ne ne,to je vec izlizana i provaljena fora.
Sad ce da ako ne osvoje pricaju da je neposteno,a ako osvoje,da je opet bilo neposteno ali je partizan jaci od svih,te mu niko nista nije mogao jer su nepobediva sila Bozja,ni vucko ni vanzemaljci... Cirkus :)

FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina [3-0] HIGHLIGHTS 07.03.2015

pre 9 godina

FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina [3-0] HIGHLIGHTS 07.03.2015
http://youtu.be/k0CU5_9mVNo

dragan

pre 9 godina

Kako je lepo videti da su grobari više gledali naše prvo, nego svoje drugo poluvreme. To samo dokazuje da više mrze Zvezdu nego što vole Partizan.
(petronije, 7. mart 2015 18:58)

Pa naravno da su gledali kad oni igraju sa Sremom ciji predsednik sedi u skupstini partizana,sta ima tu da se gleda i to je i njima jasno

B92. Ipak

pre 9 godina

Prvi gol CZ regularan. Katai ne dodiruje loptu, već samo pravi potez kao deo driblinga i pokazuje da nije dodirnuo loptu, a ne kao što neki kažu da se žali što mu je Parker onemogućio šut u gol.

vizura tastatura

pre 9 godina

Bicu razocaran ako i treci nije iz ofsajda, samo da citam kako kmece cipiripi boys hahahahahahahaha. Nisu se jos oporavili od cetvrtka, sanjali su Djenku i Markusa, kleli su Parga i drugare cele noci....

да се не лажемо

pre 9 godina

Ови што кукају о офсајдима изгледа нису гледали исту утакмицу. Први гол чист, код другог стрелац у линији. Нема говора о офсајду у оба случаја.

Peca

pre 9 godina

Ne znam, možda su skoro menjali pravila, ali ranije je bilo da ako si bliži protivničkom golu od golmana koji brani taj gol, onda nema ofsajda.

Kimi

pre 9 godina

Ako imas zvezdu na tiketu mora min 3 utakmice da bude na istom...dok ko igra ofk-u...mora 5 tekmi da stavi. Barsa-Malaga...kvota 1.25...ista kvota na zvezda-Vojvodina. Sve jasno kao dan. A sad, slavite pobedu...

Vladimir

pre 9 godina

@mita Isto kao i kod prekrsaja kod treceg gola Partizana protiv Vozdovca. A sto se tice sudijske komisije, ona nema nikakav kredibilitet kada je uspela da pravedno ponisten gol Partizana protiv Radnickog okarakterise kao sudijsku gresku.

cofi95

pre 9 godina

Prvi gol ofsajd, drugi diskutabilan, mada naginje ka ofsajdu. Kod prvog gola u trenutku kada je lopta bila upucena ka Kataiju ni jedan igrac Zvezde nije bio u ofsajdu, ali je Parker bio ispred Kataija kada je ovaj da mali for da prevari golmana. Da je Katai sutnuo, gol bi bio regularan. Drugi gol mi je onako. Parker je mozda telom bio malo ispred svih, dok je ruka igraca Vose bila u liniji sa Parkerovim telom. E sad, ne znam bas kakva su pravila kod te situacije. Sve u svemu, za sada je sigurno da je prvi gol iz ofsajda, tu nema dileme.

Totti

pre 9 godina

Pri sutu Parkera naj blizi golu bio je igrac Vojvodine pogledajte pa onda nesto pricajte Grobari,
(Delija, 07. mart 2015 18:34)


Slušaj ovoga...

UEFA zna zasto

pre 9 godina

A Danilo Grujic dosao da dokaze da nije clan Grobari-Cokot,ajde sto linijski pustaju golove iz ofsajda ali ovaj okiti faulovima ispred Vosinog gola a sa druge strane pusta igru za iste startove,strasno.

Хумска БГ

pre 9 godina

Навијам за Партизан мада ову смешну лигу не гледам и не пратим већ пар година, сада сам случајно набасао на "дерби".Вала ако сам нешто одувек волео у нашем фудбалу то је када ови патетични фолиранти из Војводине изгубе, било од вечитих или неког мањег клуба или од неког у квалификацијама за ЛЕ.Али још када су покрадени(или "покрадени" како то бива у већини случајева) е то је тек доживљај! Желим им да се врате кући са пет лопти у мрежи и да СВАКИ од тих голова буде из офсајда или непостојећег пенала.Нека и њих неко научи памети.Гази те фолиранте!

novica

pre 9 godina

Dobro,bre Grujiću,ajde priznao si prvi gol iz ofsajda,a što si morao i drugi ?
Dva šuta na gol,dva ofsajda,dva gola!Izuzetna efikasnost Grujića,svaka čast!

spartanac

pre 9 godina

Ovi sto kmece na pad kvote na 1.25 pitam njih,koliku bi vi dali kvotu da ste kladionica? Vojvodina je u raspadu,vas Nikolic je njima zabio noz u ledja plus povukao najbolje igrače.

Illmatic '94

pre 9 godina

Одлична игра Звезде. Катаи сјајан,Стојановић мало спор али све у свему одлична игра.

dc

pre 9 godina

Prvi jeste zbog budalastine parkera ali i nama su bili potrebni snimci da se uverimo a kamo li sudijama, drugi nije, glava je isla prema golu naravno a ovi odbrambeni izlazili, noge su iza odbrambenih igraca.

zvezdas 74.

pre 9 godina

Prvo drago mi je sto groblje prati Zvezdu. U ovom trenutku je pri kraju nasa utakmica, a vec na ovom izvestaju duplo vise komentara nego na izvestaju iz Novog Sada. Kompleks sta drugo. A sto se ofsajda tice voleo bih da ih bude bas bas mnogo ovog proleca- cisto to Vam je za onu Drobnjakovu iz auta na koju ste tako ponosni. To ce Vas uvek pratiti.

marko

pre 9 godina

""Oba gola data iz ofsajda. 
Videcemo sta ce biti u drugom poluvremenu...
(bas se lepo vidi, 07. mart 2015 18:59)""
---------------------
Videćemo petardu i ubedljivu pobedu, jer tako igra šampion Crvena Zvezda.

Bedno....

pre 9 godina

Ma jeste sada i drugi gol iz ofsajda, ajde sto se vidi da ste botovi koji ni ne gledaju partizan vec samo zvezdu ali govoriti da je i drugi gol ofsajd dovoljno govori o vasoj objektivnosti...

only fools and horses

pre 9 godina

Treba biti potpuno slep ili zasleplen od ostrašćenosti pa ne priznati da su oba gola iz ofsajda. Klasična, bez ikakve sumnje. Vidi se na linkovima u članku, može da se lepo zaustavi slika. Za onaj prvi i ne treba pomoćni sudija, samo ne znam da li sudija ima pravo da sudi ofsajd ukoliko pomoćni ne digne zastavicu.
U svakom slučaju, nastavlja se stara priča, Partizanu se poništavaju golovi, daju crveni, a Zvezdi se direktno poklanjaju bodovi. Desetak titula, najmanje, je Zvezda tako osvojila. Još dok je bila SFRJ.

Lošmi

pre 9 godina

Prvi gol ofsajd, drugi u liniji, treći regularan... videćemo za četvrti i peti. :))) A ako grobare zanima dobili su D. Srem 2-1 pošto vidim da svi gledaju Zvezdu.

alfa romeo

pre 9 godina

ofsajd kod prvog,drugog i treceg gola,zatim kod cetvrtog je golman namerno pusti loptu jer je igrao na kladzi vise golova u drugom poluvremenu,kod petog je opet bio ofsajd,a kod sestog faul u napadu

samo istina

pre 9 godina

Ne palite se oko parkera, pravi spic, On mora da da gol i niko drugi, spic mora da ima zelju za golom uvek, cak i da pogresi kao parker sada, ofsajd je bio, ali sudija nije video i Parker je strelac.

koshke

pre 9 godina

tuzno je to sto je Vojvodina uvek pokradena kad god je igrala protiv velikana iz Bg-a. Ali ako nedaj Boze sudije pogrese protiv njih to je onda rupa na nebu.Nikad nasa liga nece biti konkurenta u evropi zbog Bg blizanaca

@Slavko-RS

pre 9 godina

Da li je moguće da ti kao navijač komšije svetskog prvaka pričaš o obrazu? Obraz kao đon je vaša "pobeda" protiv Vojvodine u finalu kupa, ili vaša "pobeda" protiv Novog Pazara prošle godine. Prosto je neverovatno da u ovoj zemlji niko osim Partizana ne može da osvoji ništa, od pikada do bezbola a da to nije prodato. Samo JSD osvaja sve pošteno, zato nam sport i jeste tu gde je.

anonymous

pre 9 godina

Moram da pohvalim Kataija. U prvoj polusezoni je bio ocajan, katastrofalan, jadan. Cini mi se da mu je onaj gol protiv Jagodine bas trebao. Izgleda da je poradio na fizickoj spremi, trci i krece se bez lopte i ovakav Katai kao danas nam treba, da Gavrica vise ne gledamo...

UltrasBgdCZ

pre 9 godina

Kad je teško sudija Danilo Grujić! SMEŠNO
(Drogba, 07. mart 2015 18:05)

Nadam se da se salis! Covek je bio suspendovan, jer je uslikan na istoku JNA sa salom Partizana i na svom facebook profiku ima nekoliko ,,lajkovanih" stranica navijaca i kluba Partizan

krcun osnivac

pre 9 godina

Kvota na Zvezdu pala na 1,25 ??? Nadam se da vam je sve jasno... (Djenka, 07. mart 2015 18:16)Sta je jasno? Pa kolika je kvota inace na Zvezdu i partizan ? koliko je kvota na Partizan bila protiv Donjeg Srema??
(Niks, 07. mart 2015 18:50)
A donji srem i Vojvodina su isto jel da strucnjace?

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Pazi grobare koji kukaju.Slepi pored ociju.Imate priliku da sami zaustavljate akciju. B92 se potrudio da vam da oba gola.Kod prvog gola igrac u plavom koji se nalazi skroz desno skoro uz aut liniju.Kod drugog gola zakasnela ofsajd zamka. Grobari ne gledaju svoj tim vec prate Zvezdu

Jovic 52 min. [3-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015

pre 9 godina

Jovic 52 min. [3-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015
http://youtu.be/VetlTp8hQuw

U kom svetu vi zivite?

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu. (Ovo je smešno, 07. mart 2015 18:11)

Ma strasna kradja, izbaciti ga iz fudbala zauvek umesto Katai sutirao Parker, strasna kradja.

Djekna

pre 9 godina

Koliko ste sramni... A ti majstore koji pricas kako Grobari kmece, pa ne jurimo mi vas care nego vi nas, ipak nepobitna cinjenica je da ova vojvodina igra `na krv i noz` protiv Partizana a sa vama lagano, prijateljska fazon, i pored toga vama trebaju golovi iz ofsajda... Partizanu se isti ponistavaju, no nema veze, samo vi letite visoko, pad ce vam biti itekako bolan.

Ikikvo

pre 9 godina

Kako smo jadni i bedni pokazuju i dresovi igraca Vojvodine koji su prelepljeni, zasiveni, okrpljeni na mestima gde su nekad bile reklame

Zvezda šampion Srbije

pre 9 godina

Sva budućnost srpskog fudbala iz domaće lige je večeras na Marakani. Što se mene kao Zvezdaša tiče Zvezda je puštanjem u startnu postavu Ristića, Jovića, Jovanovića, Lazića, Rajkovića već pobedila! A evo ga i 1:0! Svaka čast i Vojvodini na mladom sastavu. Naređujem svim grobarima koji navijaju za zagrebački partizan da mi udare minus kako bi dokazali koliko je Zvezda veliki klub time što su svi na ovoj Zvezdi. Vaše kmečanje je muzika za uši. P. S. Srećan 70. rođendan jedinoj instituciji srpskog fudbala, velikoj Crvenoj Zvezdi!

sns pink zvezda informer

pre 9 godina

uz toliko moljakanje i poklanjanje karata svakom ko kupi litar goriva vas ima samo 7-8 hiljada??? hahahaha smesni ste i jadni.

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

Grobarcici dzaba se lozite oko prvog gola, ni Parker a ni Katai nisu bili u ofsajdu ! Sasvim je bilo sve jedno ko ce zavrsiti akciju. You tube pa polako start-pauza i sve je jasno!!

Parker 6 min. [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015

pre 9 godina

Parker 6 min. [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015
http://youtu.be/P4bDhcy4bmw

maks

pre 9 godina

judi,kakav ofsajd kod prvog gola...jel moguce da sudija nije video da je Parker sutnuo loptu ?:))))) (...., 07. mart 2015 18:06)

Kakve veze ima ko je sutnuo kad ni on nije bio u ofsajdu?

zvezdas

pre 9 godina

Opleli po Parkeru "fudbalski strucnjaci",ne zna se ko je gori.A ima jedan koji ga nazvao patuljkom od spica.
Nije mu dosta prozivanje,nego i vredja.
A Parker "patuljak", spakovao ga glavom za inat svima...

Vip

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto. (P.F.C. allmighty, 07. mart 2015 18:38)

Zaboravio si da promenis ime, ahahahah

veliki strumf

pre 9 godina

Kako volim kad grobarcici kmece. A pricali ste da vam se moze kad ste bukvalno otimali titule godinama i kad su kradje bile ocigledne. Sada kmecite. Nis ceka titulu!

bane

pre 9 godina

ha ha haaaaa,i drugi gol iz ofsajda....ovaj pomocni nece mahati vise nikad...smehotres.....zvezda...tole...vucko....titula zvezdi!!!potpisite im titule dokle god je vucko na vlasti

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

da li ce ovaj fantasticni tim zvezde biti prvi posle ko zna koliko sezona koji ce uspeti da u oba dve utakmice pobedi Vosu

Nikola

pre 9 godina

Partizan igra a grobari gledaju i komentarisu Zvezdu. Samo jos jedan u nizu dokaza da u Srbiji ljudi ili navijaju za Zvezdu ili protiv Zvezde!

Mita

pre 9 godina

Oba gola iz cistog ofsajda! Ko to ne vidi je mnogo bezobrazan!
Ne bitno sto bi Katai postigao gol, Parker se aktivirao cim je pipnuo loptu i time napravio preksaj to jest ofsajd.
Kod drugog gola u trenutku upucivanja lopte dva igraca zvezde u ofsajdu a jedan od njih i Parker.
A ovo ce i sudijska komisija potvrditi samo sta vredi kad se bodovi ne brisu!

Milovan

pre 9 godina

Fudbal ne poznaje kategoriju "sigurno bi bio gol"! Parker je kod prvog gola bio ispred svog igrača i ispred lopte. To je ofsajd...nebitno da li bi ili ne bio gol. Strah je jači od pravila...u tužnoj zemlji Srbiji.

P.F.C. allmighty

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto.

dex

pre 9 godina

Bio je ovo ofsajd da se ne lazemo. Tesko naravno da je sudija mogao videti, kada su nama trebala dva usporena snimka. Ali kakav sebicluk i bezobrazluk Parkera!

Idjosko

pre 9 godina

Zvezdas sam (ne delija) ali ovaj gol je cist ofsajd. I voleo bih da je gol ponisten, cisto da se nabedjeni igraci poput Parkera dozovu pameti

Peppino

pre 9 godina

Ubi ih Vosa, ali Vosi se ne sviraju ni faulovi, a zvezda 2 gola daje iz ofsajda. Cirkus Premijer liga se nastavlja, u narednim kolima ocekujemo i penale pored golova iz ofsajda, opet ce na silu da preotimaju titulu!

petronije

pre 9 godina

Kako je lepo videti da su grobari više gledali naše prvo, nego svoje drugo poluvreme. To samo dokazuje da više mrze Zvezdu nego što vole Partizan.

Boxer

pre 9 godina

1.25 kvota za 1??? ma jok, nije namesteno... ako lazu rezulati.com onda lazem i ja... (sns pink zvezda informer, 07. mart 2015 18:16)

Pa ti gledaj utakmicu na rezultati.com...Koliko smesan komentar.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

ofsajs...ofsajd..ofsajd....vojvodina se nece zaliti!!!!muka mi je vise od ove zvezde!!!
(bane, 07. mart 2015 18:33)
Tek ce da vam bude muka, idi gledaj onu bruku na Karadjordju i sklanjanje igraca Donjeg Srema

Sta uradi to Sale pecarosu?

pre 9 godina

Smehotres liga! :D Sudija ne sme da ponisti gol iz OCIGLEDNOG OFSAJDA! Ali je zato Partizanu ponisten proslo kolo iz nepostojeceg! Ajde sada svi u glas NE TREBA NAM PLACENA TITULA!

Bojan

pre 9 godina

Sampionska igra Crvene Zvezde. Niko nama nista ne poklanja, sve zasluzujemo na terenu. A teren kaze da je CZ ubedljivo najbolja ekipa u Srbiji.

ivan

pre 9 godina

A kako to da vi dezurate na Zvezdinoj utakmici dok Partizan igra svoj mec u isto vreme? Obe utakmice se prenose uzivo. To danas vise voli da dodje da pljuje Zvezdu nego lebac da jede.

Niks

pre 9 godina

Kvota na Zvezdu pala na 1,25 ??? Nadam se da vam je sve jasno... (Djenka, 07. mart 2015 18:16)

Sta je jasno? Pa kolika je kvota inace na Zvezdu i partizan ? koliko je kvota na Partizan bila protiv Donjeg Srema??

alfa romeo

pre 9 godina

@drogba..da bi sudija svirao ofsajd,pomocnik mora dici zastavicu...ofsajd jeste bio,nepotrebno je Parker sutirao,ali budimo realni,lepo izdradjena akcija,i svakako bi bio gol

dex

pre 9 godina

Ofsajd kao vrata znaci da je neko bio 3 metra u ofsajdu, a nama su trebala dva usporena snimka da bi videli da je Parker bio za 5 cm u ofsajdu. Da ne govorimo da se nije videlo ni ko je sutnuo. Eto kako grobari vide fudbal. Usput, zasto ne gledate svoju utakmicu???

brm

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakav je ovaj Perker tupan što je šutnuo loptu. Sreća njegova što sudija to nije video (ili nije želeo da vidi), ali liku duva promaja u glavi, definitivno.

katai strelac

pre 9 godina

pišite bre Katai, da sramota bude manja. Smučilo mi se gledati egomane poput Parkera, Daude.. Nakon penala u Jagodini smo ga trebali poslati na Antigvu, u Domžale, gde god..

Matador

pre 9 godina

Kakav sramota i krs od lige da igraci Vojvodine imaju tako jadne dreseve cak ni imena nemaju na njima. Mislim da je prosle godine golman Novog Pazara inao druge marke dres u odnosu na igrace.

Milan

pre 9 godina

Greska sudija, ja priznajem kao Zvezdas, ali nije nikakvo navlacenje za Zvezdu vec cista glupost i prokletost Parkera, kad je Katai vec bio prosao golmana. Sudija vjerovatno mislio da je Katai sutnuo loptu :)

stranac

pre 9 godina

Vec petu deceniju sam navijac Zvezde (i muci mi se sta su lopovi napravili od kluba) ali gol Parkera je postignut iz ofsajda. Cinjenica da je KAtai mogao - i treabao - da postigne gol je irelevantna jer ono sto se dogodilo je materijalna povreda pravila. Sramota.

maaa

pre 9 godina

Jadnici i da nije Parker sutnuo Katai bi dao gol. Vi nesto pricate a onaj golman donjeg Srema izlece ko sumanut bez potrebe i naravno dajete gol..

Niks

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu. (Ovo je smešno, 07. mart 2015 18:11)

Pocelo je prolece a i vase kmecanje vidim ja...

Ovo je smešno

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu.

zarko

pre 9 godina

igrac dribla golmana i katai koji je u ofsajdu 2 metra mu uzima sut,ovaj se hvata za glavu zbog ofsajda,neveruje sta je katai uradio...sudija priznaje gol hahaha nije bitno dal navijate za zvezdu ili partizan ali slozicete se da je kataijev iq 25 p.s neverovatno

Ivan kg

pre 9 godina

Ovaj gol je cist ofsajd, jer Katai u zelji da obidje golmana zapravo asistira Parkeru koji je najblizi golu Vojvodine. Nesto slicno su u jednom derbiju uradili Maletic i Moreira i dosudjen je ofsajd.

Peki

pre 9 godina

Dok god Sever skandira Veliboru Dunjicu i slicnima normalnih navijaca tamo biti nece. Da ne pricam o fiks idejama sa zastavom Donjecke republike i slicnim glupostima.

Dexim

pre 9 godina

ljudi,kakav ofsajd kod prvog gola...jel moguce da sudija nije video da je Parker sutnuo loptu ?:))))) (...., 07. mart 2015 18:06)

Kakav ofsajd ako su Katai i Parker u istoj liniji, sta izmisljate?

Vladimir

pre 9 godina

@pfc allmighty Navijas za Zvezdu? Pogledaj cijim imenom se potpisujes. Nije te sramota? Pa tvoj klub igra a ti kompleksas gledas Zvezdu. Ipak razumem, treba uvek gledati pravu ekipu.

FCV

pre 9 godina

Al ne verujem! Katai iz sumnjivog ofsajda dodaje loptu ovom kome ne znam ni ime i koji je u ociglednom ofsajdu... Dajte im odma titulu da se ovaj cirkus prekine!

dex

pre 9 godina

Bio je ovo ofsajd da se ne lazemo. Tesko naravno da je sudija mogao videti, kada su nama trebala dva usporena snimka. Ali kakav sebicluk i bezobrazluk Parkera!

petronije

pre 9 godina

Kako je lepo videti da su grobari više gledali naše prvo, nego svoje drugo poluvreme. To samo dokazuje da više mrze Zvezdu nego što vole Partizan.

Sta uradi to Sale pecarosu?

pre 9 godina

Smehotres liga! :D Sudija ne sme da ponisti gol iz OCIGLEDNOG OFSAJDA! Ali je zato Partizanu ponisten proslo kolo iz nepostojeceg! Ajde sada svi u glas NE TREBA NAM PLACENA TITULA!

Mita

pre 9 godina

Oba gola iz cistog ofsajda! Ko to ne vidi je mnogo bezobrazan!
Ne bitno sto bi Katai postigao gol, Parker se aktivirao cim je pipnuo loptu i time napravio preksaj to jest ofsajd.
Kod drugog gola u trenutku upucivanja lopte dva igraca zvezde u ofsajdu a jedan od njih i Parker.
A ovo ce i sudijska komisija potvrditi samo sta vredi kad se bodovi ne brisu!

Ovo je smešno

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu.

Niks

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu. (Ovo je smešno, 07. mart 2015 18:11)

Pocelo je prolece a i vase kmecanje vidim ja...

Peki

pre 9 godina

Dok god Sever skandira Veliboru Dunjicu i slicnima normalnih navijaca tamo biti nece. Da ne pricam o fiks idejama sa zastavom Donjecke republike i slicnim glupostima.

Zvezda je ime šampiona

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto. (P.F.C. allmighty, 07. mart 2015 18:38)

Slika i prilika grobarskih botova. Ovaj komentar treba da se urami i stavi u hall of fame najvećih gluposti koje su grobari napisali. Sa sve potpisom "P.F.C. almighty" hahaha. Čovek bio toliko uzbuđen zbog pobede šampiona da zaboravio ime da promeni. Lepo bar što je konačno priznao sebi da je Zvezdaš. S obzirom na to koliko franjevci pratite Zvezdu čovek bi stvarno pomislio da je za vas Zvezda život.

UltrasBgdCZ

pre 9 godina

Kad je teško sudija Danilo Grujić! SMEŠNO
(Drogba, 07. mart 2015 18:05)

Nadam se da se salis! Covek je bio suspendovan, jer je uslikan na istoku JNA sa salom Partizana i na svom facebook profiku ima nekoliko ,,lajkovanih" stranica navijaca i kluba Partizan

bane

pre 9 godina

ha ha haaaaa,i drugi gol iz ofsajda....ovaj pomocni nece mahati vise nikad...smehotres.....zvezda...tole...vucko....titula zvezdi!!!potpisite im titule dokle god je vucko na vlasti

P.F.C. allmighty

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto.

Niks

pre 9 godina

Kvota na Zvezdu pala na 1,25 ??? Nadam se da vam je sve jasno... (Djenka, 07. mart 2015 18:16)

Sta je jasno? Pa kolika je kvota inace na Zvezdu i partizan ? koliko je kvota na Partizan bila protiv Donjeg Srema??

Milovan

pre 9 godina

Fudbal ne poznaje kategoriju "sigurno bi bio gol"! Parker je kod prvog gola bio ispred svog igrača i ispred lopte. To je ofsajd...nebitno da li bi ili ne bio gol. Strah je jači od pravila...u tužnoj zemlji Srbiji.

zvezdas

pre 9 godina

Opleli po Parkeru "fudbalski strucnjaci",ne zna se ko je gori.A ima jedan koji ga nazvao patuljkom od spica.
Nije mu dosta prozivanje,nego i vredja.
A Parker "patuljak", spakovao ga glavom za inat svima...

dragana

pre 9 godina

Ja ovakav glup ofsajsd nisam nikad video. Gol je priznat, ali da igraci ne znaju elementarna pravila..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 7. mart 2015 18:09)

Ajd što ne znaju igrači, ali pomoćni sudija kad ne zna, to je onda problem

Nikola

pre 9 godina

Partizan igra a grobari gledaju i komentarisu Zvezdu. Samo jos jedan u nizu dokaza da u Srbiji ljudi ili navijaju za Zvezdu ili protiv Zvezde!

veliki strumf

pre 9 godina

Kako volim kad grobarcici kmece. A pricali ste da vam se moze kad ste bukvalno otimali titule godinama i kad su kradje bile ocigledne. Sada kmecite. Nis ceka titulu!

runner

pre 9 godina

Где су сада чувени аналитичари Партизанове офсајд позиција из прошлог кола, Џејмс Бонд, Сале, Зоран, Срђан и ини да нам објасне прва два гола Звезде из чистих офсајд позиција, нарочито оне код првог гола Паркера. Шта кажу правила фудбалске игре за тзв активираље из офсајда? Када ти судија призна један гол, а не два, из офсајда онда је веома лако играти и разбијати. Тешко је играти и остати психички чврст када ти судија поништи чист гол.

dragan

pre 9 godina

Kako je lepo videti da su grobari više gledali naše prvo, nego svoje drugo poluvreme. To samo dokazuje da više mrze Zvezdu nego što vole Partizan.
(petronije, 7. mart 2015 18:58)

Pa naravno da su gledali kad oni igraju sa Sremom ciji predsednik sedi u skupstini partizana,sta ima tu da se gleda i to je i njima jasno

Pedja

pre 9 godina

JSD Partizan je ocigledno organizovao navijace sa zadatkom da sto vise kmece i arlaucu na svaku Zvezdinu pobedu da se ne bi pricalo o njihovim pljackama. I Gebels bi im pozavideo na organizaciji propagande.

Lošmi

pre 9 godina

Prvi gol ofsajd, drugi u liniji, treći regularan... videćemo za četvrti i peti. :))) A ako grobare zanima dobili su D. Srem 2-1 pošto vidim da svi gledaju Zvezdu.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Pazi grobare koji kukaju.Slepi pored ociju.Imate priliku da sami zaustavljate akciju. B92 se potrudio da vam da oba gola.Kod prvog gola igrac u plavom koji se nalazi skroz desno skoro uz aut liniju.Kod drugog gola zakasnela ofsajd zamka. Grobari ne gledaju svoj tim vec prate Zvezdu

Povidon

pre 9 godina

Nista sladje nego kada navijaci Partizana placu. A placu stalno. I treba da placu. I tek ce da placu. Kada bi u ovoj zemlji bilo pravde Partizan bi bio ugasen zbog tolikog broja pljacki da ni jedna druga kazna ne bi bila dovoljna.

FCV

pre 9 godina

Al ne verujem! Katai iz sumnjivog ofsajda dodaje loptu ovom kome ne znam ni ime i koji je u ociglednom ofsajdu... Dajte im odma titulu da se ovaj cirkus prekine!

Idjosko

pre 9 godina

Zvezdas sam (ne delija) ali ovaj gol je cist ofsajd. I voleo bih da je gol ponisten, cisto da se nabedjeni igraci poput Parkera dozovu pameti

brm

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakav je ovaj Perker tupan što je šutnuo loptu. Sreća njegova što sudija to nije video (ili nije želeo da vidi), ali liku duva promaja u glavi, definitivno.

Dexim

pre 9 godina

ljudi,kakav ofsajd kod prvog gola...jel moguce da sudija nije video da je Parker sutnuo loptu ?:))))) (...., 07. mart 2015 18:06)

Kakav ofsajd ako su Katai i Parker u istoj liniji, sta izmisljate?

alfa romeo

pre 9 godina

ofsajd kod prvog,drugog i treceg gola,zatim kod cetvrtog je golman namerno pusti loptu jer je igrao na kladzi vise golova u drugom poluvremenu,kod petog je opet bio ofsajd,a kod sestog faul u napadu

Zvezda šampion Srbije

pre 9 godina

Sva budućnost srpskog fudbala iz domaće lige je večeras na Marakani. Što se mene kao Zvezdaša tiče Zvezda je puštanjem u startnu postavu Ristića, Jovića, Jovanovića, Lazića, Rajkovića već pobedila! A evo ga i 1:0! Svaka čast i Vojvodini na mladom sastavu. Naređujem svim grobarima koji navijaju za zagrebački partizan da mi udare minus kako bi dokazali koliko je Zvezda veliki klub time što su svi na ovoj Zvezdi. Vaše kmečanje je muzika za uši. P. S. Srećan 70. rođendan jedinoj instituciji srpskog fudbala, velikoj Crvenoj Zvezdi!

Bojan

pre 9 godina

Sampionska igra Crvene Zvezde. Niko nama nista ne poklanja, sve zasluzujemo na terenu. A teren kaze da je CZ ubedljivo najbolja ekipa u Srbiji.

sns pink zvezda informer

pre 9 godina

uz toliko moljakanje i poklanjanje karata svakom ko kupi litar goriva vas ima samo 7-8 hiljada??? hahahaha smesni ste i jadni.

novica

pre 9 godina

Dobro,bre Grujiću,ajde priznao si prvi gol iz ofsajda,a što si morao i drugi ?
Dva šuta na gol,dva ofsajda,dva gola!Izuzetna efikasnost Grujića,svaka čast!

spartanac

pre 9 godina

Ovi sto kmece na pad kvote na 1.25 pitam njih,koliku bi vi dali kvotu da ste kladionica? Vojvodina je u raspadu,vas Nikolic je njima zabio noz u ledja plus povukao najbolje igrače.

zarko

pre 9 godina

igrac dribla golmana i katai koji je u ofsajdu 2 metra mu uzima sut,ovaj se hvata za glavu zbog ofsajda,neveruje sta je katai uradio...sudija priznaje gol hahaha nije bitno dal navijate za zvezdu ili partizan ali slozicete se da je kataijev iq 25 p.s neverovatno

katai strelac

pre 9 godina

pišite bre Katai, da sramota bude manja. Smučilo mi se gledati egomane poput Parkera, Daude.. Nakon penala u Jagodini smo ga trebali poslati na Antigvu, u Domžale, gde god..

Boxer

pre 9 godina

1.25 kvota za 1??? ma jok, nije namesteno... ako lazu rezulati.com onda lazem i ja... (sns pink zvezda informer, 07. mart 2015 18:16)

Pa ti gledaj utakmicu na rezultati.com...Koliko smesan komentar.

U kom svetu vi zivite?

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu. (Ovo je smešno, 07. mart 2015 18:11)

Ma strasna kradja, izbaciti ga iz fudbala zauvek umesto Katai sutirao Parker, strasna kradja.

Ikikvo

pre 9 godina

Kako smo jadni i bedni pokazuju i dresovi igraca Vojvodine koji su prelepljeni, zasiveni, okrpljeni na mestima gde su nekad bile reklame

Matador

pre 9 godina

Kakav sramota i krs od lige da igraci Vojvodine imaju tako jadne dreseve cak ni imena nemaju na njima. Mislim da je prosle godine golman Novog Pazara inao druge marke dres u odnosu na igrace.

Milan

pre 9 godina

Greska sudija, ja priznajem kao Zvezdas, ali nije nikakvo navlacenje za Zvezdu vec cista glupost i prokletost Parkera, kad je Katai vec bio prosao golmana. Sudija vjerovatno mislio da je Katai sutnuo loptu :)

tardMeraklija

pre 9 godina

@Grobarcina
Aa ne ne,to je vec izlizana i provaljena fora.
Sad ce da ako ne osvoje pricaju da je neposteno,a ako osvoje,da je opet bilo neposteno ali je partizan jaci od svih,te mu niko nista nije mogao jer su nepobediva sila Bozja,ni vucko ni vanzemaljci... Cirkus :)

Vip

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto. (P.F.C. allmighty, 07. mart 2015 18:38)

Zaboravio si da promenis ime, ahahahah

Totti

pre 9 godina

Pri sutu Parkera naj blizi golu bio je igrac Vojvodine pogledajte pa onda nesto pricajte Grobari,
(Delija, 07. mart 2015 18:34)


Slušaj ovoga...

UEFA zna zasto

pre 9 godina

A Danilo Grujic dosao da dokaze da nije clan Grobari-Cokot,ajde sto linijski pustaju golove iz ofsajda ali ovaj okiti faulovima ispred Vosinog gola a sa druge strane pusta igru za iste startove,strasno.

Djekna

pre 9 godina

Koliko ste sramni... A ti majstore koji pricas kako Grobari kmece, pa ne jurimo mi vas care nego vi nas, ipak nepobitna cinjenica je da ova vojvodina igra `na krv i noz` protiv Partizana a sa vama lagano, prijateljska fazon, i pored toga vama trebaju golovi iz ofsajda... Partizanu se isti ponistavaju, no nema veze, samo vi letite visoko, pad ce vam biti itekako bolan.

samo istina

pre 9 godina

Ne palite se oko parkera, pravi spic, On mora da da gol i niko drugi, spic mora da ima zelju za golom uvek, cak i da pogresi kao parker sada, ofsajd je bio, ali sudija nije video i Parker je strelac.

navijac Zvezde ali one..prave Zvezde...

pre 9 godina

Kod prvog gola cist ofsajd.Samo mi nije jasno odakle grobarima obraza da se javljaju?Pa vec godinama se ne zna ko vise krade i otima Zvezda ili Partizan.

dex

pre 9 godina

Ofsajd kao vrata znaci da je neko bio 3 metra u ofsajdu, a nama su trebala dva usporena snimka da bi videli da je Parker bio za 5 cm u ofsajdu. Da ne govorimo da se nije videlo ni ko je sutnuo. Eto kako grobari vide fudbal. Usput, zasto ne gledate svoju utakmicu???

cofi95

pre 9 godina

Prvi gol ofsajd, drugi diskutabilan, mada naginje ka ofsajdu. Kod prvog gola u trenutku kada je lopta bila upucena ka Kataiju ni jedan igrac Zvezde nije bio u ofsajdu, ali je Parker bio ispred Kataija kada je ovaj da mali for da prevari golmana. Da je Katai sutnuo, gol bi bio regularan. Drugi gol mi je onako. Parker je mozda telom bio malo ispred svih, dok je ruka igraca Vose bila u liniji sa Parkerovim telom. E sad, ne znam bas kakva su pravila kod te situacije. Sve u svemu, za sada je sigurno da je prvi gol iz ofsajda, tu nema dileme.

anonymous

pre 9 godina

Moram da pohvalim Kataija. U prvoj polusezoni je bio ocajan, katastrofalan, jadan. Cini mi se da mu je onaj gol protiv Jagodine bas trebao. Izgleda da je poradio na fizickoj spremi, trci i krece se bez lopte i ovakav Katai kao danas nam treba, da Gavrica vise ne gledamo...

Ivan kg

pre 9 godina

Ovaj gol je cist ofsajd, jer Katai u zelji da obidje golmana zapravo asistira Parkeru koji je najblizi golu Vojvodine. Nesto slicno su u jednom derbiju uradili Maletic i Moreira i dosudjen je ofsajd.

marko

pre 9 godina

""Oba gola data iz ofsajda. 
Videcemo sta ce biti u drugom poluvremenu...
(bas se lepo vidi, 07. mart 2015 18:59)""
---------------------
Videćemo petardu i ubedljivu pobedu, jer tako igra šampion Crvena Zvezda.

koshke

pre 9 godina

tuzno je to sto je Vojvodina uvek pokradena kad god je igrala protiv velikana iz Bg-a. Ali ako nedaj Boze sudije pogrese protiv njih to je onda rupa na nebu.Nikad nasa liga nece biti konkurenta u evropi zbog Bg blizanaca

dc

pre 9 godina

Prvi jeste zbog budalastine parkera ali i nama su bili potrebni snimci da se uverimo a kamo li sudijama, drugi nije, glava je isla prema golu naravno a ovi odbrambeni izlazili, noge su iza odbrambenih igraca.

Illmatic '94

pre 9 godina

Нико не спомиње то да је Партизан постигао први гол из офсајда. Занимљиво.

ivan

pre 9 godina

A kako to da vi dezurate na Zvezdinoj utakmici dok Partizan igra svoj mec u isto vreme? Obe utakmice se prenose uzivo. To danas vise voli da dodje da pljuje Zvezdu nego lebac da jede.

krcun osnivac

pre 9 godina

Kvota na Zvezdu pala na 1,25 ??? Nadam se da vam je sve jasno... (Djenka, 07. mart 2015 18:16)Sta je jasno? Pa kolika je kvota inace na Zvezdu i partizan ? koliko je kvota na Partizan bila protiv Donjeg Srema??
(Niks, 07. mart 2015 18:50)
A donji srem i Vojvodina su isto jel da strucnjace?

EEE

pre 9 godina

Svidelo se to nekima ili ne. Prvi gol, drugi sekund snimka, lopta je uveliko upućena, a Parker je iza zadnjeg Vojvodine (igrač na desnoj strani, pratite liniju trave) ;) Ko može neka pusti kadar po kadar. Ni blizu ofsajd !!!

aco slino bankomat

pre 9 godina

Pomocni sudija Jovanovic se veceras ponasao adekvatno svom nadimku.Ceo Cacak zna kakav mu je nadimak ali onda necete da objavite...

@Slavko-RS

pre 9 godina

Da li je moguće da ti kao navijač komšije svetskog prvaka pričaš o obrazu? Obraz kao đon je vaša "pobeda" protiv Vojvodine u finalu kupa, ili vaša "pobeda" protiv Novog Pazara prošle godine. Prosto je neverovatno da u ovoj zemlji niko osim Partizana ne može da osvoji ništa, od pikada do bezbola a da to nije prodato. Samo JSD osvaja sve pošteno, zato nam sport i jeste tu gde je.

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Nema sta da budemo pristrasni ili ne...
Prva dva gola su ciste ofsajd pozicije - posebno prvi, koji je ocigledan...a i kod drugog se vidi, da se Parker izvlaci iz ofsajda i igra glavom, mada pomocni i nije mozda mogao da vidi ko igra loptom.
Treci regulare :)

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

da li ce ovaj fantasticni tim zvezde biti prvi posle ko zna koliko sezona koji ce uspeti da u oba dve utakmice pobedi Vosu

only fools and horses

pre 9 godina

Treba biti potpuno slep ili zasleplen od ostrašćenosti pa ne priznati da su oba gola iz ofsajda. Klasična, bez ikakve sumnje. Vidi se na linkovima u članku, može da se lepo zaustavi slika. Za onaj prvi i ne treba pomoćni sudija, samo ne znam da li sudija ima pravo da sudi ofsajd ukoliko pomoćni ne digne zastavicu.
U svakom slučaju, nastavlja se stara priča, Partizanu se poništavaju golovi, daju crveni, a Zvezdi se direktno poklanjaju bodovi. Desetak titula, najmanje, je Zvezda tako osvojila. Još dok je bila SFRJ.

alfa romeo

pre 9 godina

@drogba..da bi sudija svirao ofsajd,pomocnik mora dici zastavicu...ofsajd jeste bio,nepotrebno je Parker sutirao,ali budimo realni,lepo izdradjena akcija,i svakako bi bio gol

stranac

pre 9 godina

Vec petu deceniju sam navijac Zvezde (i muci mi se sta su lopovi napravili od kluba) ali gol Parkera je postignut iz ofsajda. Cinjenica da je KAtai mogao - i treabao - da postigne gol je irelevantna jer ono sto se dogodilo je materijalna povreda pravila. Sramota.

maks

pre 9 godina

judi,kakav ofsajd kod prvog gola...jel moguce da sudija nije video da je Parker sutnuo loptu ?:))))) (...., 07. mart 2015 18:06)

Kakve veze ima ko je sutnuo kad ni on nije bio u ofsajdu?

Vladimir

pre 9 godina

@pfc allmighty Navijas za Zvezdu? Pogledaj cijim imenom se potpisujes. Nije te sramota? Pa tvoj klub igra a ti kompleksas gledas Zvezdu. Ipak razumem, treba uvek gledati pravu ekipu.

Sergio Ramos

pre 9 godina

Lalate, ne mogu Laza I Kataii, ako su obojica u timu, da igraju u jednom pravcu. Kreativni su I opasni u napadu, ali Riletu I Popaju je potrebna pomoc I to ne samo u defanzivi. Ovo je bilo ocigledno u prvom poluvremenu, a posle smo ih cekali na nasoj polovini te je bilo lakse. Potrebno je mnogo vise trcanja u veznom redu, iako su Rile I Popaj zaista pretrcali veceras puno. Napravio si pravovremene izmene, za razliku u Jagodini, s Tim sto je trebalo da udje Gruja, a ne Bosancic umesto Rileta. Bosancic je prekobrojan, vise bi nam Znacio Gogic od njega u svakom slucaju.

Peppino

pre 9 godina

Ubi ih Vosa, ali Vosi se ne sviraju ni faulovi, a zvezda 2 gola daje iz ofsajda. Cirkus Premijer liga se nastavlja, u narednim kolima ocekujemo i penale pored golova iz ofsajda, opet ce na silu da preotimaju titulu!

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

ofsajs...ofsajd..ofsajd....vojvodina se nece zaliti!!!!muka mi je vise od ove zvezde!!!
(bane, 07. mart 2015 18:33)
Tek ce da vam bude muka, idi gledaj onu bruku na Karadjordju i sklanjanje igraca Donjeg Srema

Хумска БГ

pre 9 godina

Навијам за Партизан мада ову смешну лигу не гледам и не пратим већ пар година, сада сам случајно набасао на "дерби".Вала ако сам нешто одувек волео у нашем фудбалу то је када ови патетични фолиранти из Војводине изгубе, било од вечитих или неког мањег клуба или од неког у квалификацијама за ЛЕ.Али још када су покрадени(или "покрадени" како то бива у већини случајева) е то је тек доживљај! Желим им да се врате кући са пет лопти у мрежи и да СВАКИ од тих голова буде из офсајда или непостојећег пенала.Нека и њих неко научи памети.Гази те фолиранте!

да се не лажемо

pre 9 godina

Ови што кукају о офсајдима изгледа нису гледали исту утакмицу. Први гол чист, код другог стрелац у линији. Нема говора о офсајду у оба случаја.

Bedno....

pre 9 godina

Ma jeste sada i drugi gol iz ofsajda, ajde sto se vidi da ste botovi koji ni ne gledaju partizan vec samo zvezdu ali govoriti da je i drugi gol ofsajd dovoljno govori o vasoj objektivnosti...

maaa

pre 9 godina

Jadnici i da nije Parker sutnuo Katai bi dao gol. Vi nesto pricate a onaj golman donjeg Srema izlece ko sumanut bez potrebe i naravno dajete gol..

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

Grobarcici dzaba se lozite oko prvog gola, ni Parker a ni Katai nisu bili u ofsajdu ! Sasvim je bilo sve jedno ko ce zavrsiti akciju. You tube pa polako start-pauza i sve je jasno!!

Kimi

pre 9 godina

Ako imas zvezdu na tiketu mora min 3 utakmice da bude na istom...dok ko igra ofk-u...mora 5 tekmi da stavi. Barsa-Malaga...kvota 1.25...ista kvota na zvezda-Vojvodina. Sve jasno kao dan. A sad, slavite pobedu...

Vladimir

pre 9 godina

@mita Isto kao i kod prekrsaja kod treceg gola Partizana protiv Vozdovca. A sto se tice sudijske komisije, ona nema nikakav kredibilitet kada je uspela da pravedno ponisten gol Partizana protiv Radnickog okarakterise kao sudijsku gresku.

vizura tastatura

pre 9 godina

Bicu razocaran ako i treci nije iz ofsajda, samo da citam kako kmece cipiripi boys hahahahahahahaha. Nisu se jos oporavili od cetvrtka, sanjali su Djenku i Markusa, kleli su Parga i drugare cele noci....

mozga bez

pre 9 godina

SaLeNBG, Katai je dirao loptu neposredno pre suta Parkera, razumes, Parker koji je u debelom ofsajdu. Nisi na vreme zaustavio. :)

zvezdas 74.

pre 9 godina

Prvo drago mi je sto groblje prati Zvezdu. U ovom trenutku je pri kraju nasa utakmica, a vec na ovom izvestaju duplo vise komentara nego na izvestaju iz Novog Sada. Kompleks sta drugo. A sto se ofsajda tice voleo bih da ih bude bas bas mnogo ovog proleca- cisto to Vam je za onu Drobnjakovu iz auta na koju ste tako ponosni. To ce Vas uvek pratiti.

Illmatic '94

pre 9 godina

Одлична игра Звезде. Катаи сјајан,Стојановић мало спор али све у свему одлична игра.

FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina [3-0] HIGHLIGHTS 07.03.2015

pre 9 godina

FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina [3-0] HIGHLIGHTS 07.03.2015
http://youtu.be/k0CU5_9mVNo

Peca

pre 9 godina

Ne znam, možda su skoro menjali pravila, ali ranije je bilo da ako si bliži protivničkom golu od golmana koji brani taj gol, onda nema ofsajda.

Parker 6 min. [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015

pre 9 godina

Parker 6 min. [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015
http://youtu.be/P4bDhcy4bmw

B92. Ipak

pre 9 godina

Prvi gol CZ regularan. Katai ne dodiruje loptu, već samo pravi potez kao deo driblinga i pokazuje da nije dodirnuo loptu, a ne kao što neki kažu da se žali što mu je Parker onemogućio šut u gol.

arheolog

pre 9 godina

@sale nbg.... da razumes igru zvanu fudbal i da znas da se kod ofsajda ne gleda noga vec torzo pa i da ne pomislim da si musavac...

Jovic 52 min. [3-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015

pre 9 godina

Jovic 52 min. [3-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015
http://youtu.be/VetlTp8hQuw

Sta uradi to Sale pecarosu?

pre 9 godina

Smehotres liga! :D Sudija ne sme da ponisti gol iz OCIGLEDNOG OFSAJDA! Ali je zato Partizanu ponisten proslo kolo iz nepostojeceg! Ajde sada svi u glas NE TREBA NAM PLACENA TITULA!

petronije

pre 9 godina

Kako je lepo videti da su grobari više gledali naše prvo, nego svoje drugo poluvreme. To samo dokazuje da više mrze Zvezdu nego što vole Partizan.

Mita

pre 9 godina

Oba gola iz cistog ofsajda! Ko to ne vidi je mnogo bezobrazan!
Ne bitno sto bi Katai postigao gol, Parker se aktivirao cim je pipnuo loptu i time napravio preksaj to jest ofsajd.
Kod drugog gola u trenutku upucivanja lopte dva igraca zvezde u ofsajdu a jedan od njih i Parker.
A ovo ce i sudijska komisija potvrditi samo sta vredi kad se bodovi ne brisu!

P.F.C. allmighty

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto.

Dexim

pre 9 godina

ljudi,kakav ofsajd kod prvog gola...jel moguce da sudija nije video da je Parker sutnuo loptu ?:))))) (...., 07. mart 2015 18:06)

Kakav ofsajd ako su Katai i Parker u istoj liniji, sta izmisljate?

Niks

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu. (Ovo je smešno, 07. mart 2015 18:11)

Pocelo je prolece a i vase kmecanje vidim ja...

Ovo je smešno

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu.

Zvezda šampion Srbije

pre 9 godina

Sva budućnost srpskog fudbala iz domaće lige je večeras na Marakani. Što se mene kao Zvezdaša tiče Zvezda je puštanjem u startnu postavu Ristića, Jovića, Jovanovića, Lazića, Rajkovića već pobedila! A evo ga i 1:0! Svaka čast i Vojvodini na mladom sastavu. Naređujem svim grobarima koji navijaju za zagrebački partizan da mi udare minus kako bi dokazali koliko je Zvezda veliki klub time što su svi na ovoj Zvezdi. Vaše kmečanje je muzika za uši. P. S. Srećan 70. rođendan jedinoj instituciji srpskog fudbala, velikoj Crvenoj Zvezdi!

Niks

pre 9 godina

Kvota na Zvezdu pala na 1,25 ??? Nadam se da vam je sve jasno... (Djenka, 07. mart 2015 18:16)

Sta je jasno? Pa kolika je kvota inace na Zvezdu i partizan ? koliko je kvota na Partizan bila protiv Donjeg Srema??

zvezdas

pre 9 godina

Opleli po Parkeru "fudbalski strucnjaci",ne zna se ko je gori.A ima jedan koji ga nazvao patuljkom od spica.
Nije mu dosta prozivanje,nego i vredja.
A Parker "patuljak", spakovao ga glavom za inat svima...

Bojan

pre 9 godina

Sampionska igra Crvene Zvezde. Niko nama nista ne poklanja, sve zasluzujemo na terenu. A teren kaze da je CZ ubedljivo najbolja ekipa u Srbiji.

maks

pre 9 godina

judi,kakav ofsajd kod prvog gola...jel moguce da sudija nije video da je Parker sutnuo loptu ?:))))) (...., 07. mart 2015 18:06)

Kakve veze ima ko je sutnuo kad ni on nije bio u ofsajdu?

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Pazi grobare koji kukaju.Slepi pored ociju.Imate priliku da sami zaustavljate akciju. B92 se potrudio da vam da oba gola.Kod prvog gola igrac u plavom koji se nalazi skroz desno skoro uz aut liniju.Kod drugog gola zakasnela ofsajd zamka. Grobari ne gledaju svoj tim vec prate Zvezdu

veliki strumf

pre 9 godina

Kako volim kad grobarcici kmece. A pricali ste da vam se moze kad ste bukvalno otimali titule godinama i kad su kradje bile ocigledne. Sada kmecite. Nis ceka titulu!

UltrasBgdCZ

pre 9 godina

Kad je teško sudija Danilo Grujić! SMEŠNO
(Drogba, 07. mart 2015 18:05)

Nadam se da se salis! Covek je bio suspendovan, jer je uslikan na istoku JNA sa salom Partizana i na svom facebook profiku ima nekoliko ,,lajkovanih" stranica navijaca i kluba Partizan

Povidon

pre 9 godina

Nista sladje nego kada navijaci Partizana placu. A placu stalno. I treba da placu. I tek ce da placu. Kada bi u ovoj zemlji bilo pravde Partizan bi bio ugasen zbog tolikog broja pljacki da ni jedna druga kazna ne bi bila dovoljna.

bane

pre 9 godina

ha ha haaaaa,i drugi gol iz ofsajda....ovaj pomocni nece mahati vise nikad...smehotres.....zvezda...tole...vucko....titula zvezdi!!!potpisite im titule dokle god je vucko na vlasti

Zvezda je ime šampiona

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto. (P.F.C. allmighty, 07. mart 2015 18:38)

Slika i prilika grobarskih botova. Ovaj komentar treba da se urami i stavi u hall of fame najvećih gluposti koje su grobari napisali. Sa sve potpisom "P.F.C. almighty" hahaha. Čovek bio toliko uzbuđen zbog pobede šampiona da zaboravio ime da promeni. Lepo bar što je konačno priznao sebi da je Zvezdaš. S obzirom na to koliko franjevci pratite Zvezdu čovek bi stvarno pomislio da je za vas Zvezda život.

runner

pre 9 godina

Где су сада чувени аналитичари Партизанове офсајд позиција из прошлог кола, Џејмс Бонд, Сале, Зоран, Срђан и ини да нам објасне прва два гола Звезде из чистих офсајд позиција, нарочито оне код првог гола Паркера. Шта кажу правила фудбалске игре за тзв активираље из офсајда? Када ти судија призна један гол, а не два, из офсајда онда је веома лако играти и разбијати. Тешко је играти и остати психички чврст када ти судија поништи чист гол.

zarko

pre 9 godina

igrac dribla golmana i katai koji je u ofsajdu 2 metra mu uzima sut,ovaj se hvata za glavu zbog ofsajda,neveruje sta je katai uradio...sudija priznaje gol hahaha nije bitno dal navijate za zvezdu ili partizan ali slozicete se da je kataijev iq 25 p.s neverovatno

navijac Zvezde ali one..prave Zvezde...

pre 9 godina

Kod prvog gola cist ofsajd.Samo mi nije jasno odakle grobarima obraza da se javljaju?Pa vec godinama se ne zna ko vise krade i otima Zvezda ili Partizan.

EEE

pre 9 godina

Svidelo se to nekima ili ne. Prvi gol, drugi sekund snimka, lopta je uveliko upućena, a Parker je iza zadnjeg Vojvodine (igrač na desnoj strani, pratite liniju trave) ;) Ko može neka pusti kadar po kadar. Ni blizu ofsajd !!!

Pedja

pre 9 godina

JSD Partizan je ocigledno organizovao navijace sa zadatkom da sto vise kmece i arlaucu na svaku Zvezdinu pobedu da se ne bi pricalo o njihovim pljackama. I Gebels bi im pozavideo na organizaciji propagande.

Djekna

pre 9 godina

Koliko ste sramni... A ti majstore koji pricas kako Grobari kmece, pa ne jurimo mi vas care nego vi nas, ipak nepobitna cinjenica je da ova vojvodina igra `na krv i noz` protiv Partizana a sa vama lagano, prijateljska fazon, i pored toga vama trebaju golovi iz ofsajda... Partizanu se isti ponistavaju, no nema veze, samo vi letite visoko, pad ce vam biti itekako bolan.

sns pink zvezda informer

pre 9 godina

uz toliko moljakanje i poklanjanje karata svakom ko kupi litar goriva vas ima samo 7-8 hiljada??? hahahaha smesni ste i jadni.

FCV

pre 9 godina

Al ne verujem! Katai iz sumnjivog ofsajda dodaje loptu ovom kome ne znam ni ime i koji je u ociglednom ofsajdu... Dajte im odma titulu da se ovaj cirkus prekine!

Milovan

pre 9 godina

Fudbal ne poznaje kategoriju "sigurno bi bio gol"! Parker je kod prvog gola bio ispred svog igrača i ispred lopte. To je ofsajd...nebitno da li bi ili ne bio gol. Strah je jači od pravila...u tužnoj zemlji Srbiji.

да се не лажемо

pre 9 godina

Ови што кукају о офсајдима изгледа нису гледали исту утакмицу. Први гол чист, код другог стрелац у линији. Нема говора о офсајду у оба случаја.

Nikola

pre 9 godina

Partizan igra a grobari gledaju i komentarisu Zvezdu. Samo jos jedan u nizu dokaza da u Srbiji ljudi ili navijaju za Zvezdu ili protiv Zvezde!

novica

pre 9 godina

Dobro,bre Grujiću,ajde priznao si prvi gol iz ofsajda,a što si morao i drugi ?
Dva šuta na gol,dva ofsajda,dva gola!Izuzetna efikasnost Grujića,svaka čast!

U kom svetu vi zivite?

pre 9 godina

Sudijama zabrana do kraja prvenstva već posle 5 minuta igre. Opet je počelo zvezdino proleće, uvek imaju čoveka više na terenu. (Ovo je smešno, 07. mart 2015 18:11)

Ma strasna kradja, izbaciti ga iz fudbala zauvek umesto Katai sutirao Parker, strasna kradja.

B92. Ipak

pre 9 godina

Prvi gol CZ regularan. Katai ne dodiruje loptu, već samo pravi potez kao deo driblinga i pokazuje da nije dodirnuo loptu, a ne kao što neki kažu da se žali što mu je Parker onemogućio šut u gol.

alfa romeo

pre 9 godina

@drogba..da bi sudija svirao ofsajd,pomocnik mora dici zastavicu...ofsajd jeste bio,nepotrebno je Parker sutirao,ali budimo realni,lepo izdradjena akcija,i svakako bi bio gol

dex

pre 9 godina

Bio je ovo ofsajd da se ne lazemo. Tesko naravno da je sudija mogao videti, kada su nama trebala dva usporena snimka. Ali kakav sebicluk i bezobrazluk Parkera!

dragan

pre 9 godina

Kako je lepo videti da su grobari više gledali naše prvo, nego svoje drugo poluvreme. To samo dokazuje da više mrze Zvezdu nego što vole Partizan.
(petronije, 7. mart 2015 18:58)

Pa naravno da su gledali kad oni igraju sa Sremom ciji predsednik sedi u skupstini partizana,sta ima tu da se gleda i to je i njima jasno

koshke

pre 9 godina

tuzno je to sto je Vojvodina uvek pokradena kad god je igrala protiv velikana iz Bg-a. Ali ako nedaj Boze sudije pogrese protiv njih to je onda rupa na nebu.Nikad nasa liga nece biti konkurenta u evropi zbog Bg blizanaca

dex

pre 9 godina

Ofsajd kao vrata znaci da je neko bio 3 metra u ofsajdu, a nama su trebala dva usporena snimka da bi videli da je Parker bio za 5 cm u ofsajdu. Da ne govorimo da se nije videlo ni ko je sutnuo. Eto kako grobari vide fudbal. Usput, zasto ne gledate svoju utakmicu???

only fools and horses

pre 9 godina

Treba biti potpuno slep ili zasleplen od ostrašćenosti pa ne priznati da su oba gola iz ofsajda. Klasična, bez ikakve sumnje. Vidi se na linkovima u članku, može da se lepo zaustavi slika. Za onaj prvi i ne treba pomoćni sudija, samo ne znam da li sudija ima pravo da sudi ofsajd ukoliko pomoćni ne digne zastavicu.
U svakom slučaju, nastavlja se stara priča, Partizanu se poništavaju golovi, daju crveni, a Zvezdi se direktno poklanjaju bodovi. Desetak titula, najmanje, je Zvezda tako osvojila. Još dok je bila SFRJ.

Хумска БГ

pre 9 godina

Навијам за Партизан мада ову смешну лигу не гледам и не пратим већ пар година, сада сам случајно набасао на "дерби".Вала ако сам нешто одувек волео у нашем фудбалу то је када ови патетични фолиранти из Војводине изгубе, било од вечитих или неког мањег клуба или од неког у квалификацијама за ЛЕ.Али још када су покрадени(или "покрадени" како то бива у већини случајева) е то је тек доживљај! Желим им да се врате кући са пет лопти у мрежи и да СВАКИ од тих голова буде из офсајда или непостојећег пенала.Нека и њих неко научи памети.Гази те фолиранте!

tardMeraklija

pre 9 godina

@Grobarcina
Aa ne ne,to je vec izlizana i provaljena fora.
Sad ce da ako ne osvoje pricaju da je neposteno,a ako osvoje,da je opet bilo neposteno ali je partizan jaci od svih,te mu niko nista nije mogao jer su nepobediva sila Bozja,ni vucko ni vanzemaljci... Cirkus :)

Lošmi

pre 9 godina

Prvi gol ofsajd, drugi u liniji, treći regularan... videćemo za četvrti i peti. :))) A ako grobare zanima dobili su D. Srem 2-1 pošto vidim da svi gledaju Zvezdu.

spartanac

pre 9 godina

Ovi sto kmece na pad kvote na 1.25 pitam njih,koliku bi vi dali kvotu da ste kladionica? Vojvodina je u raspadu,vas Nikolic je njima zabio noz u ledja plus povukao najbolje igrače.

maaa

pre 9 godina

Jadnici i da nije Parker sutnuo Katai bi dao gol. Vi nesto pricate a onaj golman donjeg Srema izlece ko sumanut bez potrebe i naravno dajete gol..

Boxer

pre 9 godina

1.25 kvota za 1??? ma jok, nije namesteno... ako lazu rezulati.com onda lazem i ja... (sns pink zvezda informer, 07. mart 2015 18:16)

Pa ti gledaj utakmicu na rezultati.com...Koliko smesan komentar.

krcun osnivac

pre 9 godina

Kvota na Zvezdu pala na 1,25 ??? Nadam se da vam je sve jasno... (Djenka, 07. mart 2015 18:16)Sta je jasno? Pa kolika je kvota inace na Zvezdu i partizan ? koliko je kvota na Partizan bila protiv Donjeg Srema??
(Niks, 07. mart 2015 18:50)
A donji srem i Vojvodina su isto jel da strucnjace?

Illmatic '94

pre 9 godina

Нико не спомиње то да је Партизан постигао први гол из офсајда. Занимљиво.

marko

pre 9 godina

""Oba gola data iz ofsajda. 
Videcemo sta ce biti u drugom poluvremenu...
(bas se lepo vidi, 07. mart 2015 18:59)""
---------------------
Videćemo petardu i ubedljivu pobedu, jer tako igra šampion Crvena Zvezda.

@Slavko-RS

pre 9 godina

Da li je moguće da ti kao navijač komšije svetskog prvaka pričaš o obrazu? Obraz kao đon je vaša "pobeda" protiv Vojvodine u finalu kupa, ili vaša "pobeda" protiv Novog Pazara prošle godine. Prosto je neverovatno da u ovoj zemlji niko osim Partizana ne može da osvoji ništa, od pikada do bezbola a da to nije prodato. Samo JSD osvaja sve pošteno, zato nam sport i jeste tu gde je.

Ivan kg

pre 9 godina

Ovaj gol je cist ofsajd, jer Katai u zelji da obidje golmana zapravo asistira Parkeru koji je najblizi golu Vojvodine. Nesto slicno su u jednom derbiju uradili Maletic i Moreira i dosudjen je ofsajd.

dc

pre 9 godina

Prvi jeste zbog budalastine parkera ali i nama su bili potrebni snimci da se uverimo a kamo li sudijama, drugi nije, glava je isla prema golu naravno a ovi odbrambeni izlazili, noge su iza odbrambenih igraca.

Vladimir

pre 9 godina

@mita Isto kao i kod prekrsaja kod treceg gola Partizana protiv Vozdovca. A sto se tice sudijske komisije, ona nema nikakav kredibilitet kada je uspela da pravedno ponisten gol Partizana protiv Radnickog okarakterise kao sudijsku gresku.

Sergio Ramos

pre 9 godina

Lalate, ne mogu Laza I Kataii, ako su obojica u timu, da igraju u jednom pravcu. Kreativni su I opasni u napadu, ali Riletu I Popaju je potrebna pomoc I to ne samo u defanzivi. Ovo je bilo ocigledno u prvom poluvremenu, a posle smo ih cekali na nasoj polovini te je bilo lakse. Potrebno je mnogo vise trcanja u veznom redu, iako su Rile I Popaj zaista pretrcali veceras puno. Napravio si pravovremene izmene, za razliku u Jagodini, s Tim sto je trebalo da udje Gruja, a ne Bosancic umesto Rileta. Bosancic je prekobrojan, vise bi nam Znacio Gogic od njega u svakom slucaju.

Milan

pre 9 godina

Greska sudija, ja priznajem kao Zvezdas, ali nije nikakvo navlacenje za Zvezdu vec cista glupost i prokletost Parkera, kad je Katai vec bio prosao golmana. Sudija vjerovatno mislio da je Katai sutnuo loptu :)

alfa romeo

pre 9 godina

ofsajd kod prvog,drugog i treceg gola,zatim kod cetvrtog je golman namerno pusti loptu jer je igrao na kladzi vise golova u drugom poluvremenu,kod petog je opet bio ofsajd,a kod sestog faul u napadu

Kimi

pre 9 godina

Ako imas zvezdu na tiketu mora min 3 utakmice da bude na istom...dok ko igra ofk-u...mora 5 tekmi da stavi. Barsa-Malaga...kvota 1.25...ista kvota na zvezda-Vojvodina. Sve jasno kao dan. A sad, slavite pobedu...

UEFA zna zasto

pre 9 godina

A Danilo Grujic dosao da dokaze da nije clan Grobari-Cokot,ajde sto linijski pustaju golove iz ofsajda ali ovaj okiti faulovima ispred Vosinog gola a sa druge strane pusta igru za iste startove,strasno.

Peca

pre 9 godina

Ne znam, možda su skoro menjali pravila, ali ranije je bilo da ako si bliži protivničkom golu od golmana koji brani taj gol, onda nema ofsajda.

Bedno....

pre 9 godina

Ma jeste sada i drugi gol iz ofsajda, ajde sto se vidi da ste botovi koji ni ne gledaju partizan vec samo zvezdu ali govoriti da je i drugi gol ofsajd dovoljno govori o vasoj objektivnosti...

vizura tastatura

pre 9 godina

Bicu razocaran ako i treci nije iz ofsajda, samo da citam kako kmece cipiripi boys hahahahahahahaha. Nisu se jos oporavili od cetvrtka, sanjali su Djenku i Markusa, kleli su Parga i drugare cele noci....

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

Grobarcici dzaba se lozite oko prvog gola, ni Parker a ni Katai nisu bili u ofsajdu ! Sasvim je bilo sve jedno ko ce zavrsiti akciju. You tube pa polako start-pauza i sve je jasno!!

Peppino

pre 9 godina

Ubi ih Vosa, ali Vosi se ne sviraju ni faulovi, a zvezda 2 gola daje iz ofsajda. Cirkus Premijer liga se nastavlja, u narednim kolima ocekujemo i penale pored golova iz ofsajda, opet ce na silu da preotimaju titulu!

aco slino bankomat

pre 9 godina

Pomocni sudija Jovanovic se veceras ponasao adekvatno svom nadimku.Ceo Cacak zna kakav mu je nadimak ali onda necete da objavite...

Peki

pre 9 godina

Dok god Sever skandira Veliboru Dunjicu i slicnima normalnih navijaca tamo biti nece. Da ne pricam o fiks idejama sa zastavom Donjecke republike i slicnim glupostima.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

ofsajs...ofsajd..ofsajd....vojvodina se nece zaliti!!!!muka mi je vise od ove zvezde!!!
(bane, 07. mart 2015 18:33)
Tek ce da vam bude muka, idi gledaj onu bruku na Karadjordju i sklanjanje igraca Donjeg Srema

samo istina

pre 9 godina

Ne palite se oko parkera, pravi spic, On mora da da gol i niko drugi, spic mora da ima zelju za golom uvek, cak i da pogresi kao parker sada, ofsajd je bio, ali sudija nije video i Parker je strelac.

Totti

pre 9 godina

Pri sutu Parkera naj blizi golu bio je igrac Vojvodine pogledajte pa onda nesto pricajte Grobari,
(Delija, 07. mart 2015 18:34)


Slušaj ovoga...

ivan

pre 9 godina

A kako to da vi dezurate na Zvezdinoj utakmici dok Partizan igra svoj mec u isto vreme? Obe utakmice se prenose uzivo. To danas vise voli da dodje da pljuje Zvezdu nego lebac da jede.

katai strelac

pre 9 godina

pišite bre Katai, da sramota bude manja. Smučilo mi se gledati egomane poput Parkera, Daude.. Nakon penala u Jagodini smo ga trebali poslati na Antigvu, u Domžale, gde god..

zvezdas 74.

pre 9 godina

Prvo drago mi je sto groblje prati Zvezdu. U ovom trenutku je pri kraju nasa utakmica, a vec na ovom izvestaju duplo vise komentara nego na izvestaju iz Novog Sada. Kompleks sta drugo. A sto se ofsajda tice voleo bih da ih bude bas bas mnogo ovog proleca- cisto to Vam je za onu Drobnjakovu iz auta na koju ste tako ponosni. To ce Vas uvek pratiti.

Matador

pre 9 godina

Kakav sramota i krs od lige da igraci Vojvodine imaju tako jadne dreseve cak ni imena nemaju na njima. Mislim da je prosle godine golman Novog Pazara inao druge marke dres u odnosu na igrace.

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Nema sta da budemo pristrasni ili ne...
Prva dva gola su ciste ofsajd pozicije - posebno prvi, koji je ocigledan...a i kod drugog se vidi, da se Parker izvlaci iz ofsajda i igra glavom, mada pomocni i nije mozda mogao da vidi ko igra loptom.
Treci regulare :)

dragana

pre 9 godina

Ja ovakav glup ofsajsd nisam nikad video. Gol je priznat, ali da igraci ne znaju elementarna pravila..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 7. mart 2015 18:09)

Ajd što ne znaju igrači, ali pomoćni sudija kad ne zna, to je onda problem

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

da li ce ovaj fantasticni tim zvezde biti prvi posle ko zna koliko sezona koji ce uspeti da u oba dve utakmice pobedi Vosu

Vip

pre 9 godina

Ja sam zvezdaš, ali oba gola su postignuta iz ofsajda i zvezdu treba kazniti prebacivanjem u niži rang takmičenja, pa da počne iz početka. Ja ne mogu da navijam za nepoštenu zvezdu! Svi na severu misle isto. (P.F.C. allmighty, 07. mart 2015 18:38)

Zaboravio si da promenis ime, ahahahah

stranac

pre 9 godina

Vec petu deceniju sam navijac Zvezde (i muci mi se sta su lopovi napravili od kluba) ali gol Parkera je postignut iz ofsajda. Cinjenica da je KAtai mogao - i treabao - da postigne gol je irelevantna jer ono sto se dogodilo je materijalna povreda pravila. Sramota.

cofi95

pre 9 godina

Prvi gol ofsajd, drugi diskutabilan, mada naginje ka ofsajdu. Kod prvog gola u trenutku kada je lopta bila upucena ka Kataiju ni jedan igrac Zvezde nije bio u ofsajdu, ali je Parker bio ispred Kataija kada je ovaj da mali for da prevari golmana. Da je Katai sutnuo, gol bi bio regularan. Drugi gol mi je onako. Parker je mozda telom bio malo ispred svih, dok je ruka igraca Vose bila u liniji sa Parkerovim telom. E sad, ne znam bas kakva su pravila kod te situacije. Sve u svemu, za sada je sigurno da je prvi gol iz ofsajda, tu nema dileme.

Illmatic '94

pre 9 godina

Одлична игра Звезде. Катаи сјајан,Стојановић мало спор али све у свему одлична игра.

brm

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakav je ovaj Perker tupan što je šutnuo loptu. Sreća njegova što sudija to nije video (ili nije želeo da vidi), ali liku duva promaja u glavi, definitivno.

Idjosko

pre 9 godina

Zvezdas sam (ne delija) ali ovaj gol je cist ofsajd. I voleo bih da je gol ponisten, cisto da se nabedjeni igraci poput Parkera dozovu pameti

Parker 6 min. [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015

pre 9 godina

Parker 6 min. [1-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015
http://youtu.be/P4bDhcy4bmw

anonymous

pre 9 godina

Moram da pohvalim Kataija. U prvoj polusezoni je bio ocajan, katastrofalan, jadan. Cini mi se da mu je onaj gol protiv Jagodine bas trebao. Izgleda da je poradio na fizickoj spremi, trci i krece se bez lopte i ovakav Katai kao danas nam treba, da Gavrica vise ne gledamo...

Jovic 52 min. [3-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015

pre 9 godina

Jovic 52 min. [3-0] (FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina) 07.03.2015
http://youtu.be/VetlTp8hQuw

Ikikvo

pre 9 godina

Kako smo jadni i bedni pokazuju i dresovi igraca Vojvodine koji su prelepljeni, zasiveni, okrpljeni na mestima gde su nekad bile reklame

mozga bez

pre 9 godina

SaLeNBG, Katai je dirao loptu neposredno pre suta Parkera, razumes, Parker koji je u debelom ofsajdu. Nisi na vreme zaustavio. :)

Vladimir

pre 9 godina

@pfc allmighty Navijas za Zvezdu? Pogledaj cijim imenom se potpisujes. Nije te sramota? Pa tvoj klub igra a ti kompleksas gledas Zvezdu. Ipak razumem, treba uvek gledati pravu ekipu.

FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina [3-0] HIGHLIGHTS 07.03.2015

pre 9 godina

FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina [3-0] HIGHLIGHTS 07.03.2015
http://youtu.be/k0CU5_9mVNo

arheolog

pre 9 godina

@sale nbg.... da razumes igru zvanu fudbal i da znas da se kod ofsajda ne gleda noga vec torzo pa i da ne pomislim da si musavac...