Košarka 34

Ponedeljak, 02.03.2015.

11:11

"Potpuno su zatvorili Bobija"

Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je da je Partizan zasluženo pobedio u derbiju Jadranske lige.

"Potpuno su zatvorili Bobija" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Periferija

pre 9 godina

Rodjen sam i ziveo na terazijama. Sada zivim na periferiji, na vidikovcu, lep je vazduh za decu itd, i cesto odem u zeleznik na cevape valter. A isti se prodaju samo jos u strahinjica bana. Interesantno. Elem, zeleznik je fin kraj i sto ga pljuvati bez da ste ga posetili a pride tesko mi je da svarim da su ovi grobari legende svi odrasli u centru pa pljuju po predgradju. Pre mislim da je to refleks seoske kulture iz koje dolaze. Ja ovo gledam kao sport, a ne kao rat, volim lepe poteze, dobre odbrane, takticka nadmudrivanja. Ja zato gledam basket.

Batko

pre 9 godina

Pa ovi mučenici kao da su pobedili Majami , pa opšta histerija, jedan dole tera dete u krevet, drugi piše pesmice...Ali, ok razumem...ipak,pobedili ste jednog Evro-ligaša...radujte se momci,radujte !

pivljanin

pre 9 godina

Partizan ima bolji medjusobni kos kolicnik od doticnog kluba vise ni ne ulazim u to kako se zove!
Zto zaci da smo najbolji Srpski klub ove sezone!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan u inat svima.!, 2. mart 2015 12:23)

Ahaha... fali vam još samo 5 pobeda u Aba ligi. A i bolji ste bili u Miki maus kupi. Takođe bolji i u domaćem kupu...

pivljanin

pre 9 godina

Pa kad ce konacno tih 30,35 razlike da nas pobedite? a da,i to sa 38% snage
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko.P.F.C., 2. mart 2015 13:19)

Mnogo bih vas voleo u polufinalu ABA lige. Tad će i da bude jedno +30. Kada se bude igrala utakmica a ne trening.

nik sloter

pre 9 godina

Moj utisak je da su pale tenzije.Mnogo je manje zle krvi nego proslih sezona,daju se korektne izjave,nema verbalnih duela na liniji Covic Dule itd.

djuro

pre 9 godina

I jedni i drugi su se trudili da izbegnu jedne druge u polufinalu Zvezda opusteno kao suterski trening 21 trojku sutirala samo u prvom poluvremenu iako su im trojke rak rana a Partizan ekstra motivisan i borben da dobije utakmicu. Derbi je derbi ali svi bi ga voleli videti u finalu a Zvezda tesko da ce protiv Buducnosti ili Cedevite u pioniru izgubiti ijednu utakmicu u polufinalu ali sa Partizanom sve je moguce isto vazi i za Partizan koji ce sve uciniti da bude drugi na tabeli a onda u pioniru sve resava.

Радован III

pre 9 godina

Utakmica je dogovorena i to na mnogo visem nivou, klubovi se tu nisu nista pitali, u pitanju je interes srpske kosarke! Samo da nam se ne obije o glavu pa ispadnu i jedni i drugi u polufinalu kao prosle godine!

mare

pre 9 godina

Da da, jeste.. Hvala sto nas pustate, ipak vi deceniju unazad osvajate trofeje i jedan poraz vam nista ne znaci. Dule se sve dogovorio sa Covicem(mi vama ovo-vi nama ono). Da ste hteli, zgazili bi nas!!! Imali smo 7 dana vise da se spremimo od vas, ipak vi igrate (svetsko prvenstvo). Mogu da cujem glupe izgovore i procitam glupe komentare sa nase strane, ali bre cigani, sta vi pisete, kakve razloge navodite, da li ste svesni da je po vas bolje da nista ne komentarisete?? Polovina vas sto pise takve komentare je prvu rec naucila da kaze "mama", kad ste poslednji put osvojili titulu, drugu rec " tata" kad ste osvojili kup!!! Tole lopove! cao

translucent

pre 9 godina

Partizan je imao to čudno rešenje da Đumić čuva Bobija uz udvajanje, gde se ostavlja prostor za povratni pas i trojku. Bobiju nije dozvoljavano da se spusti nisko u reket a sa neke distnce udvojen teško da je išta mogao da uradi. Rešenje je iznuđeno zbog eventualnih problema sa ličnim greškama Milutinova kao u kupu.
Zvezda sa druge strane je imala nešto lošiji šut nego inače u ABA ligi oko 29% (prosek je 35% u ABA) što je za svega 2 trojke manje od proseka. Takođe, Zvezda najbolje šutira trojke u ABA ligi i Partizan je svesno ušao u taj rizik.
To je po meni cela filozofija sinoćne utakmice.
Zvezdi ostaje da se NADA da će uspeti da odmori igrače i spremno dočekati plej of. Reći ću vam samo da plej of počinje 4 dana nakon završetka top 16 faze Evrolige.

Meša Selimović

pre 9 godina

"Zatvorili Bobija", šta drugo? A što drugi treneri nisu shvatili da se igra CZT zasniva samo na stilu "Bobi u reketu i baci mu visoko" to je zato što ne čitaju knjige.

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Partizan ima bolji medjusobni kos kolicnik od doticnog kluba vise ni ne ulazim u to kako se zove!
Zto zaci da smo najbolji Srpski klub ove sezone!

letargija

pre 9 godina

Svaka cast na pobedi, bili ste bolji..U dublju analizu ne treba ulaziti...Zvezda je igrala opusteno I rastereceno bez ikakvog imperativa pobede dok je partizan sa velikim motivom usao u ovaj mec.Niko nije pustio Partizan, niti bilo ko osporava njihovu pobedu ali zvezdi jednostavno nije trebalo I tu se svaka prica zavrsava.
Vi se dalje prepucavajte I lozite ali cinjenica je da ni jednima ni drugima ne bi bilo svejedno da se nadju u polufinalu jer bi tu, najpre, izgubila srpska kosarka.
Objektivno, jako je mala verovatnoca da bilo koja ekipa u ligi pobedi zvezdu tri puta..
Predvidjam Finale, Zvezda - Partizan ( Buducnost ) 3-1.
Sportski pozdrav.

pegone

pre 9 godina

Meni kao grobaru ova utakmica vise lici na to da Crvena Zvezda je vise igrala ne zainetresovano jer im je vise odgovarao poraz nego pobjeda.
Teorija bolje derbi sa nama u finalu nego polufinalu.

Zorz Pap

pre 9 godina

Moram kao ZVEZDAS da napisem da je Marjanovic trenutno najprecenjeniji igrac u Evropi. Pre svega je u defanzivnom skoku i odbrani generalno toliko los da ne mogu da verujem. Nikada ne gradi igraca u odbrani, lopta mu se od ruku odbija do protivnickih igraca itd. U napadu je odlican, nije on naravno kriv za sinocni poraz, ovo pricam generalno. On ima mnogo vise skokova u napadu nego u odbrani. Defanzivno sigurno najgori centar u Evroligi trenutno, jednostavno ne ide na DEFANZIVNI skok uopste, u odbrani nikad ni ne poskoci,a skoro uvek se u odbrani uopste ne pomera (a sve ovo sto sam naveo ne ulazi u indeks korisnosti).

Igor

pre 9 godina

@Misha

Dosta objektivan komentar, slozio bih se sa skoro svim osim sa ovim da smo komsije, jer onda bi komsiluk bio bas teritorijalno sirok pojam :) Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Illmatic '94

pre 9 godina

То су приче за малу децу. Затворили Бобија? Па ни много јаче екипе у Евролиги нису могле да га затворе а Партизан јесте. И још кажу да је због доброг затварања Бобија Звезда била принуђена да шутира за три. Звезда је намерно шутирала за три јер су до сада били лоши у томе,па су пуцали јер је меч провидан био. Да је Звезда хтела да игра згазила би Партизан. Уосталом ту је пао дил још пре купа да Звезда победи у купу а Партизан у АБА лиги. Погледајте само изјаву Вујошевића. Као да се захваљује Звезди. И треба тако,и ви сви

misel platini

pre 9 godina

Mi ne pretimo tokom sezone! Mi sazrevamo tokom sezone, a rezultati dolaze na kraju sezone!
Mi cemo po svemu sudeci biti cetvrti, tako da ne vidim bilo koju pricu o namestenom mecu!
Bobi je u padu, nema snagu ni za poluvreme, ostale igrace da ne komentarisem, jer me vas tim iz predgradja ne interesuje!

bestpartyever

pre 9 godina

Ok, bitno da je da je jucerasnja utakmica ispunila cilj oba kluba, to je i bila poenta...Partizan treba da pamti, pa da vrati uslugu...

One night in May

pre 9 godina

Kad tim na mecu sutne vise trojki od dvojki (a nije Dinamo Sasari), onda savrseno tacno znas sta se desilo...

Samo hrabro stisnite protiv Makabija u cetvrtak, ABA nas ne zanima previse do plej of serije, mada bi mogli da pomognemo Metalcu npr. da dobaci do Evrokupa.

NN

pre 9 godina

Demostracija sile! Nismo ni svesni kakvi ljudi rade u Partizanu. Unakazili smo ih sinoc. Dete sam poslao ranije na spavanje da ne gleda onu sramotu. Oni su na srecu dobili 2 derbija a sinoc se pokazalo ko je no 1! Ziveo Partizan! Zvezda merda!

Misha

pre 9 godina

Apsolutno tacno. Zatvorili su Bobija. Medjutim, nemojmo se varati, to je jedina opcija kojom Partizan nas moze da pokusa da dobije (ne nuzno i dobije). Problai su u Nisu na 1/2 kupa, nisu uspeli. Sada jesu. Na nama je da na treninzima besomucno vezbamo napade kada je Bobi udvojen a svaki trener moze da pronadje bezbroj akcija za takav napad. Pitanje je da li i Radonja. Ja i dalje verujem da moze. Mi smo sinoc igrali tako da 4 igraca stoje na 8 metara i cekaju povratni pas. Dovoljno udaljeni da i kada usledi povratni pas igrac sa strane pomoci stize da se vrati. Utrcavanja ni u tragovima. Nije Dule izmislio toplu vodu sa udvajanjem Bobija i zonom, svako kosarkaski krsten to moze da postavi. Problem je u nama jer olako uzimamo da cemo sutem resiti to udvajanje. Sinoc nismo uspeli. Na Radonji je da nadje nacina da se ovakav vid odbrane neutralise. Partizan sinoc na skoro pa maksimalnom broju obrtaja, mi ni blizu naseg prosecnog. Rezultat, apslutno zasluzena pobeda komsija i ruka ruci, idemo dalje. Mi utakmicu nismo pustili to je sigurno, nedostatak motivacije i evidentan umor su ucinili svoje. Od prethodnog derbija u kupu, mi dve utakmice i i naporan put, Partizan iskljucivo treninge i pripremu za utakmicu. Jos jednom, zasluzen poraz.

dex

pre 9 godina

Hm... Da, desava se ponekad u kosarci da se promasi mnogo suteva, ali kod nas je to konstantno. Simptomaticno je da do pada suterske forme dolazi u isto vreme kao i prosle godine! Da li ce i epilog biti isti? Bojim se da hoce. Ko je kriv? Pa igraci su se promenili, ali je trener i dalje tu...

Misha

pre 9 godina

Apsolutno tacno. Zatvorili su Bobija. Medjutim, nemojmo se varati, to je jedina opcija kojom Partizan nas moze da pokusa da dobije (ne nuzno i dobije). Problai su u Nisu na 1/2 kupa, nisu uspeli. Sada jesu. Na nama je da na treninzima besomucno vezbamo napade kada je Bobi udvojen a svaki trener moze da pronadje bezbroj akcija za takav napad. Pitanje je da li i Radonja. Ja i dalje verujem da moze. Mi smo sinoc igrali tako da 4 igraca stoje na 8 metara i cekaju povratni pas. Dovoljno udaljeni da i kada usledi povratni pas igrac sa strane pomoci stize da se vrati. Utrcavanja ni u tragovima. Nije Dule izmislio toplu vodu sa udvajanjem Bobija i zonom, svako kosarkaski krsten to moze da postavi. Problem je u nama jer olako uzimamo da cemo sutem resiti to udvajanje. Sinoc nismo uspeli. Na Radonji je da nadje nacina da se ovakav vid odbrane neutralise. Partizan sinoc na skoro pa maksimalnom broju obrtaja, mi ni blizu naseg prosecnog. Rezultat, apslutno zasluzena pobeda komsija i ruka ruci, idemo dalje. Mi utakmicu nismo pustili to je sigurno, nedostatak motivacije i evidentan umor su ucinili svoje. Od prethodnog derbija u kupu, mi dve utakmice i i naporan put, Partizan iskljucivo treninge i pripremu za utakmicu. Jos jednom, zasluzen poraz.

dex

pre 9 godina

Hm... Da, desava se ponekad u kosarci da se promasi mnogo suteva, ali kod nas je to konstantno. Simptomaticno je da do pada suterske forme dolazi u isto vreme kao i prosle godine! Da li ce i epilog biti isti? Bojim se da hoce. Ko je kriv? Pa igraci su se promenili, ali je trener i dalje tu...

One night in May

pre 9 godina

Kad tim na mecu sutne vise trojki od dvojki (a nije Dinamo Sasari), onda savrseno tacno znas sta se desilo...

Samo hrabro stisnite protiv Makabija u cetvrtak, ABA nas ne zanima previse do plej of serije, mada bi mogli da pomognemo Metalcu npr. da dobaci do Evrokupa.

misel platini

pre 9 godina

Mi ne pretimo tokom sezone! Mi sazrevamo tokom sezone, a rezultati dolaze na kraju sezone!
Mi cemo po svemu sudeci biti cetvrti, tako da ne vidim bilo koju pricu o namestenom mecu!
Bobi je u padu, nema snagu ni za poluvreme, ostale igrace da ne komentarisem, jer me vas tim iz predgradja ne interesuje!

NN

pre 9 godina

Demostracija sile! Nismo ni svesni kakvi ljudi rade u Partizanu. Unakazili smo ih sinoc. Dete sam poslao ranije na spavanje da ne gleda onu sramotu. Oni su na srecu dobili 2 derbija a sinoc se pokazalo ko je no 1! Ziveo Partizan! Zvezda merda!

Illmatic '94

pre 9 godina

То су приче за малу децу. Затворили Бобија? Па ни много јаче екипе у Евролиги нису могле да га затворе а Партизан јесте. И још кажу да је због доброг затварања Бобија Звезда била принуђена да шутира за три. Звезда је намерно шутирала за три јер су до сада били лоши у томе,па су пуцали јер је меч провидан био. Да је Звезда хтела да игра згазила би Партизан. Уосталом ту је пао дил још пре купа да Звезда победи у купу а Партизан у АБА лиги. Погледајте само изјаву Вујошевића. Као да се захваљује Звезди. И треба тако,и ви сви

Igor

pre 9 godina

@Misha

Dosta objektivan komentar, slozio bih se sa skoro svim osim sa ovim da smo komsije, jer onda bi komsiluk bio bas teritorijalno sirok pojam :) Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

pegone

pre 9 godina

Meni kao grobaru ova utakmica vise lici na to da Crvena Zvezda je vise igrala ne zainetresovano jer im je vise odgovarao poraz nego pobjeda.
Teorija bolje derbi sa nama u finalu nego polufinalu.

mare

pre 9 godina

Da da, jeste.. Hvala sto nas pustate, ipak vi deceniju unazad osvajate trofeje i jedan poraz vam nista ne znaci. Dule se sve dogovorio sa Covicem(mi vama ovo-vi nama ono). Da ste hteli, zgazili bi nas!!! Imali smo 7 dana vise da se spremimo od vas, ipak vi igrate (svetsko prvenstvo). Mogu da cujem glupe izgovore i procitam glupe komentare sa nase strane, ali bre cigani, sta vi pisete, kakve razloge navodite, da li ste svesni da je po vas bolje da nista ne komentarisete?? Polovina vas sto pise takve komentare je prvu rec naucila da kaze "mama", kad ste poslednji put osvojili titulu, drugu rec " tata" kad ste osvojili kup!!! Tole lopove! cao

translucent

pre 9 godina

Partizan je imao to čudno rešenje da Đumić čuva Bobija uz udvajanje, gde se ostavlja prostor za povratni pas i trojku. Bobiju nije dozvoljavano da se spusti nisko u reket a sa neke distnce udvojen teško da je išta mogao da uradi. Rešenje je iznuđeno zbog eventualnih problema sa ličnim greškama Milutinova kao u kupu.
Zvezda sa druge strane je imala nešto lošiji šut nego inače u ABA ligi oko 29% (prosek je 35% u ABA) što je za svega 2 trojke manje od proseka. Takođe, Zvezda najbolje šutira trojke u ABA ligi i Partizan je svesno ušao u taj rizik.
To je po meni cela filozofija sinoćne utakmice.
Zvezdi ostaje da se NADA da će uspeti da odmori igrače i spremno dočekati plej of. Reći ću vam samo da plej of počinje 4 dana nakon završetka top 16 faze Evrolige.

Meša Selimović

pre 9 godina

"Zatvorili Bobija", šta drugo? A što drugi treneri nisu shvatili da se igra CZT zasniva samo na stilu "Bobi u reketu i baci mu visoko" to je zato što ne čitaju knjige.

Zorz Pap

pre 9 godina

Moram kao ZVEZDAS da napisem da je Marjanovic trenutno najprecenjeniji igrac u Evropi. Pre svega je u defanzivnom skoku i odbrani generalno toliko los da ne mogu da verujem. Nikada ne gradi igraca u odbrani, lopta mu se od ruku odbija do protivnickih igraca itd. U napadu je odlican, nije on naravno kriv za sinocni poraz, ovo pricam generalno. On ima mnogo vise skokova u napadu nego u odbrani. Defanzivno sigurno najgori centar u Evroligi trenutno, jednostavno ne ide na DEFANZIVNI skok uopste, u odbrani nikad ni ne poskoci,a skoro uvek se u odbrani uopste ne pomera (a sve ovo sto sam naveo ne ulazi u indeks korisnosti).

letargija

pre 9 godina

Svaka cast na pobedi, bili ste bolji..U dublju analizu ne treba ulaziti...Zvezda je igrala opusteno I rastereceno bez ikakvog imperativa pobede dok je partizan sa velikim motivom usao u ovaj mec.Niko nije pustio Partizan, niti bilo ko osporava njihovu pobedu ali zvezdi jednostavno nije trebalo I tu se svaka prica zavrsava.
Vi se dalje prepucavajte I lozite ali cinjenica je da ni jednima ni drugima ne bi bilo svejedno da se nadju u polufinalu jer bi tu, najpre, izgubila srpska kosarka.
Objektivno, jako je mala verovatnoca da bilo koja ekipa u ligi pobedi zvezdu tri puta..
Predvidjam Finale, Zvezda - Partizan ( Buducnost ) 3-1.
Sportski pozdrav.

Радован III

pre 9 godina

Utakmica je dogovorena i to na mnogo visem nivou, klubovi se tu nisu nista pitali, u pitanju je interes srpske kosarke! Samo da nam se ne obije o glavu pa ispadnu i jedni i drugi u polufinalu kao prosle godine!

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Partizan ima bolji medjusobni kos kolicnik od doticnog kluba vise ni ne ulazim u to kako se zove!
Zto zaci da smo najbolji Srpski klub ove sezone!

bestpartyever

pre 9 godina

Ok, bitno da je da je jucerasnja utakmica ispunila cilj oba kluba, to je i bila poenta...Partizan treba da pamti, pa da vrati uslugu...

djuro

pre 9 godina

I jedni i drugi su se trudili da izbegnu jedne druge u polufinalu Zvezda opusteno kao suterski trening 21 trojku sutirala samo u prvom poluvremenu iako su im trojke rak rana a Partizan ekstra motivisan i borben da dobije utakmicu. Derbi je derbi ali svi bi ga voleli videti u finalu a Zvezda tesko da ce protiv Buducnosti ili Cedevite u pioniru izgubiti ijednu utakmicu u polufinalu ali sa Partizanom sve je moguce isto vazi i za Partizan koji ce sve uciniti da bude drugi na tabeli a onda u pioniru sve resava.

Batko

pre 9 godina

Pa ovi mučenici kao da su pobedili Majami , pa opšta histerija, jedan dole tera dete u krevet, drugi piše pesmice...Ali, ok razumem...ipak,pobedili ste jednog Evro-ligaša...radujte se momci,radujte !

Periferija

pre 9 godina

Rodjen sam i ziveo na terazijama. Sada zivim na periferiji, na vidikovcu, lep je vazduh za decu itd, i cesto odem u zeleznik na cevape valter. A isti se prodaju samo jos u strahinjica bana. Interesantno. Elem, zeleznik je fin kraj i sto ga pljuvati bez da ste ga posetili a pride tesko mi je da svarim da su ovi grobari legende svi odrasli u centru pa pljuju po predgradju. Pre mislim da je to refleks seoske kulture iz koje dolaze. Ja ovo gledam kao sport, a ne kao rat, volim lepe poteze, dobre odbrane, takticka nadmudrivanja. Ja zato gledam basket.

pivljanin

pre 9 godina

Partizan ima bolji medjusobni kos kolicnik od doticnog kluba vise ni ne ulazim u to kako se zove!
Zto zaci da smo najbolji Srpski klub ove sezone!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan u inat svima.!, 2. mart 2015 12:23)

Ahaha... fali vam još samo 5 pobeda u Aba ligi. A i bolji ste bili u Miki maus kupi. Takođe bolji i u domaćem kupu...

nik sloter

pre 9 godina

Moj utisak je da su pale tenzije.Mnogo je manje zle krvi nego proslih sezona,daju se korektne izjave,nema verbalnih duela na liniji Covic Dule itd.

pivljanin

pre 9 godina

Pa kad ce konacno tih 30,35 razlike da nas pobedite? a da,i to sa 38% snage
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko.P.F.C., 2. mart 2015 13:19)

Mnogo bih vas voleo u polufinalu ABA lige. Tad će i da bude jedno +30. Kada se bude igrala utakmica a ne trening.

Illmatic '94

pre 9 godina

То су приче за малу децу. Затворили Бобија? Па ни много јаче екипе у Евролиги нису могле да га затворе а Партизан јесте. И још кажу да је због доброг затварања Бобија Звезда била принуђена да шутира за три. Звезда је намерно шутирала за три јер су до сада били лоши у томе,па су пуцали јер је меч провидан био. Да је Звезда хтела да игра згазила би Партизан. Уосталом ту је пао дил још пре купа да Звезда победи у купу а Партизан у АБА лиги. Погледајте само изјаву Вујошевића. Као да се захваљује Звезди. И треба тако,и ви сви

NN

pre 9 godina

Demostracija sile! Nismo ni svesni kakvi ljudi rade u Partizanu. Unakazili smo ih sinoc. Dete sam poslao ranije na spavanje da ne gleda onu sramotu. Oni su na srecu dobili 2 derbija a sinoc se pokazalo ko je no 1! Ziveo Partizan! Zvezda merda!

misel platini

pre 9 godina

Mi ne pretimo tokom sezone! Mi sazrevamo tokom sezone, a rezultati dolaze na kraju sezone!
Mi cemo po svemu sudeci biti cetvrti, tako da ne vidim bilo koju pricu o namestenom mecu!
Bobi je u padu, nema snagu ni za poluvreme, ostale igrace da ne komentarisem, jer me vas tim iz predgradja ne interesuje!

Misha

pre 9 godina

Apsolutno tacno. Zatvorili su Bobija. Medjutim, nemojmo se varati, to je jedina opcija kojom Partizan nas moze da pokusa da dobije (ne nuzno i dobije). Problai su u Nisu na 1/2 kupa, nisu uspeli. Sada jesu. Na nama je da na treninzima besomucno vezbamo napade kada je Bobi udvojen a svaki trener moze da pronadje bezbroj akcija za takav napad. Pitanje je da li i Radonja. Ja i dalje verujem da moze. Mi smo sinoc igrali tako da 4 igraca stoje na 8 metara i cekaju povratni pas. Dovoljno udaljeni da i kada usledi povratni pas igrac sa strane pomoci stize da se vrati. Utrcavanja ni u tragovima. Nije Dule izmislio toplu vodu sa udvajanjem Bobija i zonom, svako kosarkaski krsten to moze da postavi. Problem je u nama jer olako uzimamo da cemo sutem resiti to udvajanje. Sinoc nismo uspeli. Na Radonji je da nadje nacina da se ovakav vid odbrane neutralise. Partizan sinoc na skoro pa maksimalnom broju obrtaja, mi ni blizu naseg prosecnog. Rezultat, apslutno zasluzena pobeda komsija i ruka ruci, idemo dalje. Mi utakmicu nismo pustili to je sigurno, nedostatak motivacije i evidentan umor su ucinili svoje. Od prethodnog derbija u kupu, mi dve utakmice i i naporan put, Partizan iskljucivo treninge i pripremu za utakmicu. Jos jednom, zasluzen poraz.

One night in May

pre 9 godina

Kad tim na mecu sutne vise trojki od dvojki (a nije Dinamo Sasari), onda savrseno tacno znas sta se desilo...

Samo hrabro stisnite protiv Makabija u cetvrtak, ABA nas ne zanima previse do plej of serije, mada bi mogli da pomognemo Metalcu npr. da dobaci do Evrokupa.

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Partizan ima bolji medjusobni kos kolicnik od doticnog kluba vise ni ne ulazim u to kako se zove!
Zto zaci da smo najbolji Srpski klub ove sezone!

Радован III

pre 9 godina

Utakmica je dogovorena i to na mnogo visem nivou, klubovi se tu nisu nista pitali, u pitanju je interes srpske kosarke! Samo da nam se ne obije o glavu pa ispadnu i jedni i drugi u polufinalu kao prosle godine!

dex

pre 9 godina

Hm... Da, desava se ponekad u kosarci da se promasi mnogo suteva, ali kod nas je to konstantno. Simptomaticno je da do pada suterske forme dolazi u isto vreme kao i prosle godine! Da li ce i epilog biti isti? Bojim se da hoce. Ko je kriv? Pa igraci su se promenili, ali je trener i dalje tu...

Zorz Pap

pre 9 godina

Moram kao ZVEZDAS da napisem da je Marjanovic trenutno najprecenjeniji igrac u Evropi. Pre svega je u defanzivnom skoku i odbrani generalno toliko los da ne mogu da verujem. Nikada ne gradi igraca u odbrani, lopta mu se od ruku odbija do protivnickih igraca itd. U napadu je odlican, nije on naravno kriv za sinocni poraz, ovo pricam generalno. On ima mnogo vise skokova u napadu nego u odbrani. Defanzivno sigurno najgori centar u Evroligi trenutno, jednostavno ne ide na DEFANZIVNI skok uopste, u odbrani nikad ni ne poskoci,a skoro uvek se u odbrani uopste ne pomera (a sve ovo sto sam naveo ne ulazi u indeks korisnosti).

bestpartyever

pre 9 godina

Ok, bitno da je da je jucerasnja utakmica ispunila cilj oba kluba, to je i bila poenta...Partizan treba da pamti, pa da vrati uslugu...

letargija

pre 9 godina

Svaka cast na pobedi, bili ste bolji..U dublju analizu ne treba ulaziti...Zvezda je igrala opusteno I rastereceno bez ikakvog imperativa pobede dok je partizan sa velikim motivom usao u ovaj mec.Niko nije pustio Partizan, niti bilo ko osporava njihovu pobedu ali zvezdi jednostavno nije trebalo I tu se svaka prica zavrsava.
Vi se dalje prepucavajte I lozite ali cinjenica je da ni jednima ni drugima ne bi bilo svejedno da se nadju u polufinalu jer bi tu, najpre, izgubila srpska kosarka.
Objektivno, jako je mala verovatnoca da bilo koja ekipa u ligi pobedi zvezdu tri puta..
Predvidjam Finale, Zvezda - Partizan ( Buducnost ) 3-1.
Sportski pozdrav.

Igor

pre 9 godina

@Misha

Dosta objektivan komentar, slozio bih se sa skoro svim osim sa ovim da smo komsije, jer onda bi komsiluk bio bas teritorijalno sirok pojam :) Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

mare

pre 9 godina

Da da, jeste.. Hvala sto nas pustate, ipak vi deceniju unazad osvajate trofeje i jedan poraz vam nista ne znaci. Dule se sve dogovorio sa Covicem(mi vama ovo-vi nama ono). Da ste hteli, zgazili bi nas!!! Imali smo 7 dana vise da se spremimo od vas, ipak vi igrate (svetsko prvenstvo). Mogu da cujem glupe izgovore i procitam glupe komentare sa nase strane, ali bre cigani, sta vi pisete, kakve razloge navodite, da li ste svesni da je po vas bolje da nista ne komentarisete?? Polovina vas sto pise takve komentare je prvu rec naucila da kaze "mama", kad ste poslednji put osvojili titulu, drugu rec " tata" kad ste osvojili kup!!! Tole lopove! cao

Batko

pre 9 godina

Pa ovi mučenici kao da su pobedili Majami , pa opšta histerija, jedan dole tera dete u krevet, drugi piše pesmice...Ali, ok razumem...ipak,pobedili ste jednog Evro-ligaša...radujte se momci,radujte !

pegone

pre 9 godina

Meni kao grobaru ova utakmica vise lici na to da Crvena Zvezda je vise igrala ne zainetresovano jer im je vise odgovarao poraz nego pobjeda.
Teorija bolje derbi sa nama u finalu nego polufinalu.

pivljanin

pre 9 godina

Pa kad ce konacno tih 30,35 razlike da nas pobedite? a da,i to sa 38% snage
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko.P.F.C., 2. mart 2015 13:19)

Mnogo bih vas voleo u polufinalu ABA lige. Tad će i da bude jedno +30. Kada se bude igrala utakmica a ne trening.

Meša Selimović

pre 9 godina

"Zatvorili Bobija", šta drugo? A što drugi treneri nisu shvatili da se igra CZT zasniva samo na stilu "Bobi u reketu i baci mu visoko" to je zato što ne čitaju knjige.

pivljanin

pre 9 godina

Partizan ima bolji medjusobni kos kolicnik od doticnog kluba vise ni ne ulazim u to kako se zove!
Zto zaci da smo najbolji Srpski klub ove sezone!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan u inat svima.!, 2. mart 2015 12:23)

Ahaha... fali vam još samo 5 pobeda u Aba ligi. A i bolji ste bili u Miki maus kupi. Takođe bolji i u domaćem kupu...

djuro

pre 9 godina

I jedni i drugi su se trudili da izbegnu jedne druge u polufinalu Zvezda opusteno kao suterski trening 21 trojku sutirala samo u prvom poluvremenu iako su im trojke rak rana a Partizan ekstra motivisan i borben da dobije utakmicu. Derbi je derbi ali svi bi ga voleli videti u finalu a Zvezda tesko da ce protiv Buducnosti ili Cedevite u pioniru izgubiti ijednu utakmicu u polufinalu ali sa Partizanom sve je moguce isto vazi i za Partizan koji ce sve uciniti da bude drugi na tabeli a onda u pioniru sve resava.

translucent

pre 9 godina

Partizan je imao to čudno rešenje da Đumić čuva Bobija uz udvajanje, gde se ostavlja prostor za povratni pas i trojku. Bobiju nije dozvoljavano da se spusti nisko u reket a sa neke distnce udvojen teško da je išta mogao da uradi. Rešenje je iznuđeno zbog eventualnih problema sa ličnim greškama Milutinova kao u kupu.
Zvezda sa druge strane je imala nešto lošiji šut nego inače u ABA ligi oko 29% (prosek je 35% u ABA) što je za svega 2 trojke manje od proseka. Takođe, Zvezda najbolje šutira trojke u ABA ligi i Partizan je svesno ušao u taj rizik.
To je po meni cela filozofija sinoćne utakmice.
Zvezdi ostaje da se NADA da će uspeti da odmori igrače i spremno dočekati plej of. Reći ću vam samo da plej of počinje 4 dana nakon završetka top 16 faze Evrolige.

nik sloter

pre 9 godina

Moj utisak je da su pale tenzije.Mnogo je manje zle krvi nego proslih sezona,daju se korektne izjave,nema verbalnih duela na liniji Covic Dule itd.

Periferija

pre 9 godina

Rodjen sam i ziveo na terazijama. Sada zivim na periferiji, na vidikovcu, lep je vazduh za decu itd, i cesto odem u zeleznik na cevape valter. A isti se prodaju samo jos u strahinjica bana. Interesantno. Elem, zeleznik je fin kraj i sto ga pljuvati bez da ste ga posetili a pride tesko mi je da svarim da su ovi grobari legende svi odrasli u centru pa pljuju po predgradju. Pre mislim da je to refleks seoske kulture iz koje dolaze. Ja ovo gledam kao sport, a ne kao rat, volim lepe poteze, dobre odbrane, takticka nadmudrivanja. Ja zato gledam basket.