Fudbal 96

Subota, 28.02.2015.

10:33

Zvezda neće morati u niži rang

Crvenoj zvezdi ne preti opasnost igranja u nižem rangu takmičenja zbog dugova prema bivšim igračima, a klub nije dobio upozorenje od UEFA povodm toga.

Zvezda neæe morati u niži rang IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

roto kos neroj zeleznika

pre 9 godina

Od drugih vesti izdvajamo da je spanska Almerija kaznjena oduzimanjem 3 boda zbog duga od 60.000 evra..

Prostom racunicom dolazimo do zakljucka da zvezdi treba oduzeti 2500 bodova zbog duga od 50 miliona evra...

Ali, zvezda igra u tole super ligi, a svi znamo da tole navija za partizan, takp da od oduzimanja bodova nema nista...

marko I.

pre 9 godina

nece niko dati tih 11 miliona,samo ce prolongirati (odloziti) isplate dugovanja prema potraziocima (bivsim igracima i trenerima) i to je to. dug ostaje....

laf

pre 9 godina

Pa i da je budzet Srbije kakve veze imaju navijaci kluba koji nije iz Srbije s tim.(grof, 28. februar 2015

strike!!!
(laf, 28. februar 2015 13:07)

Ja navijam za Vojvodinu, znaci Vojvodina po tebi nije u Srbiji? Upravo si je otcepio? E moj patriJoto srbistanski...
(E moj ti, 28. februar 2015 14:42)

error!!!

Gospodski klub

pre 9 godina

Tz zvezda je rak rana srpskog sporta.
U takvoj zemlji ,takvi navijaci navijaju za takav klub.
Hvala ti Boze sto ne navijam za takav klub.
Tek sad vidim koliko je dr Vujosevic u pravu.

kako boli kad se zvezda Voli

pre 9 godina

sad će to čović i sudovi da pretvore u plus 3 miliona, na jedno 4 adrese. nakon toga, čović preuzima vođenje finansija Grčke, ubrzo zatim i cele EU, jer pravi pare od vazduha, a nus proizvod je lim.

E moj ti

pre 9 godina

Pa i da je budzet Srbije kakve veze imaju navijaci kluba koji nije iz Srbije s tim.(grof, 28. februar 2015

strike!!!
(laf, 28. februar 2015 13:07)

Ja navijam za Vojvodinu, znaci Vojvodina po tebi nije u Srbiji? Upravo si je otcepio? E moj patriJoto srbistanski...

grunwalski

pre 9 godina

Ja sam zbog ovakve zvezde godinama unazad postao samo simpatizer iste nista vise.Divim se ljudima koji navijaju iz strasti,ne zbog koristi koje to moze doneti ili obicnog pijancenja.Nazalost zvezda tone,rukovodstvo kluba skida kajmak godinama,dovode igrace pa ih onda zavaljuju za plate,neki poput ovog zadnjeg ni sansu ne dobiju da zaigraju zbog nosalantnosti ljudi iz kluba.Dajte casnog postenog coveka za prvog coveka zvezde da se krene od NULE.Takvu cistu novu postenu zvezdu bih rado pratio,i navijao za nju svim srcem.Do tada imaju simpatizera mozda ni to.

Dragan

pre 9 godina

Slazem se. Isto kao sto nije pravna i uredjena drzava, pa da izbaci i Partizan za dug od skoro 30 milio a evra.
(dex, 28. februar 2015 13:59)

Tu informaciju si dobio od Zvezdana lično? Koliko vi lažete pa to je već postalo bolest.

hypatija

pre 9 godina

Нижи ранг је једино исправно решење, јер би тиме сви ови лопови изгубили интерес да се баве таквим трећеразредним клубом и много лакше би се онда приватизовали. Без ових садашњих и прошлих, као и потенцијалних пропалитета који се искључиво ради личног интереса мувају у Звезди дошао би неки нормалан власник који би од трежћеразредног клуба са пребогатом историјом за реално кратко време направио респектабилан европски клуб са армијом навијача на радост свих искрених Звездиних пријатеља. Овако, мучење и понижавање се настављају .... Страшно.

ozna style

pre 9 godina

Ako mogu Parma, Fiorentina, Rangers itd moze i zvezda u nizi rang.
(Nislija, 28. februar 2015 13:05)
@
Ne može to su civilizovane države a ovo je Srbistan.

laki78

pre 9 godina

Izgleda da i zvezda ima deliveri tim sacinjen od male profesionalne grupe vrhunskih profesionalaca...hahaha...banana zemlja,banana klubovi...banana ljudi

milos

pre 9 godina

Sad ce nekim cudom za mesec dana da plate dug od 11 miliona evra.Naravno platice to drzava.To znaci da ce to platiti i navijaci Partizana,Vojvodine,Jagodine,Novog Pazara i svih drugih klubova iz Srbije.A onda ce navijaci Zvezde da nam pricaju da su se oni sami spasili.Kao sto je bilo i sa KK CZ.

Batko

pre 9 godina

@Batko Bolje vojni "lavor" nego krcunova rupčaga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voja, 28. februar 2015 12:29)

Lavor ili pašnjak....izbor je na vama !

Brondby

pre 9 godina

Fokusirani smo i spremni da srusimo Mitjalend idemooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Grobari VR

pre 9 godina

Za dva meseca nasli dva miliona ! Ovo bi neko iz vlade morao narodu da objasni.
A kk Partizan mrcvarite godinama za dva miliona. Sram vas bilo .

mikser

pre 9 godina

Ako država za Markusa Vilijamsa plaća 940.000$ godišnje, naćiće i za FK CZ 11 miliona €.
(IDEAlanDelija, 28. februar 2015 12:20)

Koliko su samo tužni ovi komentari... Valjda računate da ako ih ponovite milion puta, postaće istina? Pa neće. Čovek prima 250.000 evra. Džaba pisanje na svakoj vesti. Ne vrede Gebelsove metode danas.

Premijer Liga

pre 9 godina

Naravno da neće to smo znali i sami. Ovo je stara banana država gde pravila i zakoni ne važe za odabrane stubove i ekipe oko njih.

Neba

pre 9 godina

Skoro dve godine racun u blokadi, a dovelo se za to vreme skoro 20 igraca!?

PS. Neka jedan hrabar(ako postoji takav)novinar postavi pitanje, koliko Zvezda duguje za porez, posto je pod blokadom i da li su oporezovane kupovine igraca za poslednje dve godine, jer ako za ovo nema odgovora to je jasan znak da se radi o utaji poreza!?

323

pre 9 godina

Morace da nadje 11 milioma eu?? Da nadje ili zaradi?? Ipak da nadje jer oni ne zaradjuju nista. E sada mi se to nesto kosi sa onim sto kaze nas vodja da svi moramo mnogo vise da radimo jer i on mnogo radi i o tome stalno prica u medijima. Nije logicno da nas premijer toliko radi a FKCZ nalazi 11 miliona eu?? I ja moram da nadjem za moju porodicu posebno kada je i meni i mojoj zeni smanjeno od plata 10000 mesecno, samo ne znam kako to da nadjem? Posto je i drugima smanjena plata, molim za savet kako vi nalazite? Hvala. (I jos jedno pitanje, objavi ce te komentar?)

dzek

pre 9 godina

Neka pravna drzava objasni kako je neko vratio dug od 2 miliona evra za mesec dana, a racun blokiran vise od godinu dana, to isto vazi i za partizan,lopove u zatvor, ako mislimo da postanemo normalna zemlja.Cinimi se da neko podrzava ovaj sportski kriminal.

Nenad Fontana

pre 9 godina

dakle više da se lažemo? zašto da ne ispadnemo dva,tri ranga niže? mogu glasgow i veliki juve,ali ne i naša zvezda??Mi ne zaslužujemo da postojimo,a ne da igramo evropu!

Kalimero

pre 9 godina

Pa zar iko može i da posumnja da "giganta" neko sme da preseli u niži rang ili slučajno da ga kazni sa kojim bodom? Ovako otvoreno bahaćenje jednog fudbalskog kluba nije viđeno ni u eri generala Franka i njegovog čuvenog protežiranja Reala. Zašto im ne oduzmete makar jedan jedini bod? Neće da boli samo jedan bod da vidimo na delu pravnu držvu i ozbiljnost FSS. Jedanaest miliona za kratko vreme u Srbiji ne može da sakupi ni jedan sportski klub i svaka mogućnost da se ovo dogodi se svodi na najgoru moguću zloupotrebu javnih preduzeća i državnih para. Šta mislite odakle su se pojavile pare poslednjeg dana za licenciranje ekipe?

cofi95

pre 9 godina

U upravi sede nesposobni ljudi, Gasprom ne daje pare i sa njima prekinuti saradnju, na terenu igraci koji ne mogu ni field goal u americkom fudbalu da daju, na tribini kriminalci i olos, stadion se urusava... Meni se, kao velikom Zvezdasu, srce steze kad vidim na sta je klub spao. Jedina opcija je gasenje kluba na par godina, jer ovde ni privatizacija ne pomaze.

Pedja

pre 9 godina

Dugove trebamo da vratimo ali nemoguce je da vratimo 11 miliona za mesec dana. A i ne isplati nam se da platimo licencu da bi ispali posle 1-2 kola kvalifikacija.

dragan

pre 9 godina

Zvezda je odavno trebalo da uradi isto sto i Glazgov Rendzers,proglasavanje bankrota i novi pocetak iz nizih rangova sa mladim igracima.Ovo mrcvarenje moze trajati jos 20 godina i nista se nece promeneti sem sto ce dug dalje rasti!

čarobnjaci

pre 9 godina

U tekstu je juče i rečeno da će FSS biti rigorozno kažnjen ako Zvezdi da zeleno svetlo (čak i uslovno). Stoga neće ih UEFA izbaciti u niži rang, već Savez, kako i treba.
450 dana račun u blokadi, a pojačanja dolaze?? Kako?

Batko

pre 9 godina

Koje ruglo od stadiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voja, 28. februar 2015 10:54)

Reče simpatizer sa vojnog lavora !!!

Aleksandrovic

pre 9 godina

11 miliona evra za 31 dan, ajde i to da vidimo
(ja, 28. februar 2015 10:42)

3,2 od Skuletica, 2-3 od Telekoma i to je vec pola.
Za ostalo, ne moramo ni mi sve da znamo.

kiza

pre 9 godina

Mene nesto zanima..ako su npr.racuni Zvezde i Partizana u blokadi s kojih onda racuna ili to rade u kesu....izmiruju obaveze i da li je to po zakonu....i odakle Zvezdi 2miliona kad nikog nisu prodali...

mick

pre 9 godina

ma je li? tako ste pricali i za evropu, kao UEFA nece da nam zabrani, kad odjednom nema evrope i izjave ma mi smo znali za to jos pre godinu dana. tako je i sada. u FSS vam cuvaju ledja ali sa evropom nema zezanja...

dax

pre 9 godina

Zatvaraj bre nas fudbal.Ovamo ulaze usvlacionice sa pistoljia,ovi pozivaju na rat na tribinama, cz i partizan duguju ko zna koliko i kome sve...Zatvaraj do daljnjeg sve dok svi ne namire svoje dugove,rese se krimialaca iz uprava i sa tribina...To ja samo mastam naglas...

Bilal

pre 9 godina

Kojom alhemijom jedan fudbalski klub može za 2-3 meseca, u trenutku kada je cena karata 5 evra, kada su prava od TV prenosa mizerna, kada se retko ko reklamira na stadionima, kada klub nije otpustio ni jednog radnika, kada nije zaradio ni dinara od prodaje igrača a doveo gomilu drugih, uspeva da izmiri dug veći od 11 miliona evra? Ako je to istina onda Terzića i društvo treba predložiti za Nobelovu nagradu iz oblasti ekonomije, u najmanju ruku poveriti im ministarstvo finansija u Vladi Srbije. Vučiću šta čekaš!?

Batko

pre 9 godina

Ekonomski eksperti, u prevodu budzet Republike Srbije...
(aha, 28. februar 2015 10:39)

Nego šta ! Tamana da nama daju one pare što su odvojili za vašeg "pleja"

Nislije

pre 9 godina

A na koji nacin je smanjila dugove za dva miliona? Reketiranjem drustvenih preduzeća, uplatom iz državnog budžeta?! Na koji način, hoće li neko reći istinu ovom gladnom i ogoljenom narodu?

čarobnjaci

pre 9 godina

U tekstu je juče i rečeno da će FSS biti rigorozno kažnjen ako Zvezdi da zeleno svetlo (čak i uslovno). Stoga neće ih UEFA izbaciti u niži rang, već Savez, kako i treba.
450 dana račun u blokadi, a pojačanja dolaze?? Kako?

kiza

pre 9 godina

Mene nesto zanima..ako su npr.racuni Zvezde i Partizana u blokadi s kojih onda racuna ili to rade u kesu....izmiruju obaveze i da li je to po zakonu....i odakle Zvezdi 2miliona kad nikog nisu prodali...

Bilal

pre 9 godina

Kojom alhemijom jedan fudbalski klub može za 2-3 meseca, u trenutku kada je cena karata 5 evra, kada su prava od TV prenosa mizerna, kada se retko ko reklamira na stadionima, kada klub nije otpustio ni jednog radnika, kada nije zaradio ni dinara od prodaje igrača a doveo gomilu drugih, uspeva da izmiri dug veći od 11 miliona evra? Ako je to istina onda Terzića i društvo treba predložiti za Nobelovu nagradu iz oblasti ekonomije, u najmanju ruku poveriti im ministarstvo finansija u Vladi Srbije. Vučiću šta čekaš!?

Nislije

pre 9 godina

A na koji nacin je smanjila dugove za dva miliona? Reketiranjem drustvenih preduzeća, uplatom iz državnog budžeta?! Na koji način, hoće li neko reći istinu ovom gladnom i ogoljenom narodu?

dzek

pre 9 godina

Neka pravna drzava objasni kako je neko vratio dug od 2 miliona evra za mesec dana, a racun blokiran vise od godinu dana, to isto vazi i za partizan,lopove u zatvor, ako mislimo da postanemo normalna zemlja.Cinimi se da neko podrzava ovaj sportski kriminal.

323

pre 9 godina

Morace da nadje 11 milioma eu?? Da nadje ili zaradi?? Ipak da nadje jer oni ne zaradjuju nista. E sada mi se to nesto kosi sa onim sto kaze nas vodja da svi moramo mnogo vise da radimo jer i on mnogo radi i o tome stalno prica u medijima. Nije logicno da nas premijer toliko radi a FKCZ nalazi 11 miliona eu?? I ja moram da nadjem za moju porodicu posebno kada je i meni i mojoj zeni smanjeno od plata 10000 mesecno, samo ne znam kako to da nadjem? Posto je i drugima smanjena plata, molim za savet kako vi nalazite? Hvala. (I jos jedno pitanje, objavi ce te komentar?)

dragan

pre 9 godina

Zvezda je odavno trebalo da uradi isto sto i Glazgov Rendzers,proglasavanje bankrota i novi pocetak iz nizih rangova sa mladim igracima.Ovo mrcvarenje moze trajati jos 20 godina i nista se nece promeneti sem sto ce dug dalje rasti!

Neba

pre 9 godina

Skoro dve godine racun u blokadi, a dovelo se za to vreme skoro 20 igraca!?

PS. Neka jedan hrabar(ako postoji takav)novinar postavi pitanje, koliko Zvezda duguje za porez, posto je pod blokadom i da li su oporezovane kupovine igraca za poslednje dve godine, jer ako za ovo nema odgovora to je jasan znak da se radi o utaji poreza!?

Aleksandrovic

pre 9 godina

11 miliona evra za 31 dan, ajde i to da vidimo
(ja, 28. februar 2015 10:42)

3,2 od Skuletica, 2-3 od Telekoma i to je vec pola.
Za ostalo, ne moramo ni mi sve da znamo.

mick

pre 9 godina

ma je li? tako ste pricali i za evropu, kao UEFA nece da nam zabrani, kad odjednom nema evrope i izjave ma mi smo znali za to jos pre godinu dana. tako je i sada. u FSS vam cuvaju ledja ali sa evropom nema zezanja...

ozna style

pre 9 godina

Ako mogu Parma, Fiorentina, Rangers itd moze i zvezda u nizi rang.
(Nislija, 28. februar 2015 13:05)
@
Ne može to su civilizovane države a ovo je Srbistan.

Nenad Fontana

pre 9 godina

dakle više da se lažemo? zašto da ne ispadnemo dva,tri ranga niže? mogu glasgow i veliki juve,ali ne i naša zvezda??Mi ne zaslužujemo da postojimo,a ne da igramo evropu!

Batko

pre 9 godina

Koje ruglo od stadiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voja, 28. februar 2015 10:54)

Reče simpatizer sa vojnog lavora !!!

Pedja

pre 9 godina

Dugove trebamo da vratimo ali nemoguce je da vratimo 11 miliona za mesec dana. A i ne isplati nam se da platimo licencu da bi ispali posle 1-2 kola kvalifikacija.

Kalimero

pre 9 godina

Pa zar iko može i da posumnja da "giganta" neko sme da preseli u niži rang ili slučajno da ga kazni sa kojim bodom? Ovako otvoreno bahaćenje jednog fudbalskog kluba nije viđeno ni u eri generala Franka i njegovog čuvenog protežiranja Reala. Zašto im ne oduzmete makar jedan jedini bod? Neće da boli samo jedan bod da vidimo na delu pravnu držvu i ozbiljnost FSS. Jedanaest miliona za kratko vreme u Srbiji ne može da sakupi ni jedan sportski klub i svaka mogućnost da se ovo dogodi se svodi na najgoru moguću zloupotrebu javnih preduzeća i državnih para. Šta mislite odakle su se pojavile pare poslednjeg dana za licenciranje ekipe?

Batko

pre 9 godina

Ekonomski eksperti, u prevodu budzet Republike Srbije...
(aha, 28. februar 2015 10:39)

Nego šta ! Tamana da nama daju one pare što su odvojili za vašeg "pleja"

Grobari VR

pre 9 godina

Za dva meseca nasli dva miliona ! Ovo bi neko iz vlade morao narodu da objasni.
A kk Partizan mrcvarite godinama za dva miliona. Sram vas bilo .

laki78

pre 9 godina

Izgleda da i zvezda ima deliveri tim sacinjen od male profesionalne grupe vrhunskih profesionalaca...hahaha...banana zemlja,banana klubovi...banana ljudi

cofi95

pre 9 godina

U upravi sede nesposobni ljudi, Gasprom ne daje pare i sa njima prekinuti saradnju, na terenu igraci koji ne mogu ni field goal u americkom fudbalu da daju, na tribini kriminalci i olos, stadion se urusava... Meni se, kao velikom Zvezdasu, srce steze kad vidim na sta je klub spao. Jedina opcija je gasenje kluba na par godina, jer ovde ni privatizacija ne pomaze.

dax

pre 9 godina

Zatvaraj bre nas fudbal.Ovamo ulaze usvlacionice sa pistoljia,ovi pozivaju na rat na tribinama, cz i partizan duguju ko zna koliko i kome sve...Zatvaraj do daljnjeg sve dok svi ne namire svoje dugove,rese se krimialaca iz uprava i sa tribina...To ja samo mastam naglas...

kako boli kad se zvezda Voli

pre 9 godina

sad će to čović i sudovi da pretvore u plus 3 miliona, na jedno 4 adrese. nakon toga, čović preuzima vođenje finansija Grčke, ubrzo zatim i cele EU, jer pravi pare od vazduha, a nus proizvod je lim.

Premijer Liga

pre 9 godina

Naravno da neće to smo znali i sami. Ovo je stara banana država gde pravila i zakoni ne važe za odabrane stubove i ekipe oko njih.

Gospodski klub

pre 9 godina

Tz zvezda je rak rana srpskog sporta.
U takvoj zemlji ,takvi navijaci navijaju za takav klub.
Hvala ti Boze sto ne navijam za takav klub.
Tek sad vidim koliko je dr Vujosevic u pravu.

Dragan

pre 9 godina

Slazem se. Isto kao sto nije pravna i uredjena drzava, pa da izbaci i Partizan za dug od skoro 30 milio a evra.
(dex, 28. februar 2015 13:59)

Tu informaciju si dobio od Zvezdana lično? Koliko vi lažete pa to je već postalo bolest.

hypatija

pre 9 godina

Нижи ранг је једино исправно решење, јер би тиме сви ови лопови изгубили интерес да се баве таквим трећеразредним клубом и много лакше би се онда приватизовали. Без ових садашњих и прошлих, као и потенцијалних пропалитета који се искључиво ради личног интереса мувају у Звезди дошао би неки нормалан власник који би од трежћеразредног клуба са пребогатом историјом за реално кратко време направио респектабилан европски клуб са армијом навијача на радост свих искрених Звездиних пријатеља. Овако, мучење и понижавање се настављају .... Страшно.

E moj ti

pre 9 godina

Pa i da je budzet Srbije kakve veze imaju navijaci kluba koji nije iz Srbije s tim.(grof, 28. februar 2015

strike!!!
(laf, 28. februar 2015 13:07)

Ja navijam za Vojvodinu, znaci Vojvodina po tebi nije u Srbiji? Upravo si je otcepio? E moj patriJoto srbistanski...

grunwalski

pre 9 godina

Ja sam zbog ovakve zvezde godinama unazad postao samo simpatizer iste nista vise.Divim se ljudima koji navijaju iz strasti,ne zbog koristi koje to moze doneti ili obicnog pijancenja.Nazalost zvezda tone,rukovodstvo kluba skida kajmak godinama,dovode igrace pa ih onda zavaljuju za plate,neki poput ovog zadnjeg ni sansu ne dobiju da zaigraju zbog nosalantnosti ljudi iz kluba.Dajte casnog postenog coveka za prvog coveka zvezde da se krene od NULE.Takvu cistu novu postenu zvezdu bih rado pratio,i navijao za nju svim srcem.Do tada imaju simpatizera mozda ni to.

milos

pre 9 godina

Sad ce nekim cudom za mesec dana da plate dug od 11 miliona evra.Naravno platice to drzava.To znaci da ce to platiti i navijaci Partizana,Vojvodine,Jagodine,Novog Pazara i svih drugih klubova iz Srbije.A onda ce navijaci Zvezde da nam pricaju da su se oni sami spasili.Kao sto je bilo i sa KK CZ.

Brondby

pre 9 godina

Fokusirani smo i spremni da srusimo Mitjalend idemooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

roto kos neroj zeleznika

pre 9 godina

Od drugih vesti izdvajamo da je spanska Almerija kaznjena oduzimanjem 3 boda zbog duga od 60.000 evra..

Prostom racunicom dolazimo do zakljucka da zvezdi treba oduzeti 2500 bodova zbog duga od 50 miliona evra...

Ali, zvezda igra u tole super ligi, a svi znamo da tole navija za partizan, takp da od oduzimanja bodova nema nista...

laf

pre 9 godina

Pa i da je budzet Srbije kakve veze imaju navijaci kluba koji nije iz Srbije s tim.(grof, 28. februar 2015

strike!!!
(laf, 28. februar 2015 13:07)

Ja navijam za Vojvodinu, znaci Vojvodina po tebi nije u Srbiji? Upravo si je otcepio? E moj patriJoto srbistanski...
(E moj ti, 28. februar 2015 14:42)

error!!!

mikser

pre 9 godina

Ako država za Markusa Vilijamsa plaća 940.000$ godišnje, naćiće i za FK CZ 11 miliona €.
(IDEAlanDelija, 28. februar 2015 12:20)

Koliko su samo tužni ovi komentari... Valjda računate da ako ih ponovite milion puta, postaće istina? Pa neće. Čovek prima 250.000 evra. Džaba pisanje na svakoj vesti. Ne vrede Gebelsove metode danas.

Batko

pre 9 godina

@Batko Bolje vojni "lavor" nego krcunova rupčaga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voja, 28. februar 2015 12:29)

Lavor ili pašnjak....izbor je na vama !

marko I.

pre 9 godina

nece niko dati tih 11 miliona,samo ce prolongirati (odloziti) isplate dugovanja prema potraziocima (bivsim igracima i trenerima) i to je to. dug ostaje....

Batko

pre 9 godina

Koje ruglo od stadiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voja, 28. februar 2015 10:54)

Reče simpatizer sa vojnog lavora !!!

Batko

pre 9 godina

Ekonomski eksperti, u prevodu budzet Republike Srbije...
(aha, 28. februar 2015 10:39)

Nego šta ! Tamana da nama daju one pare što su odvojili za vašeg "pleja"

mikser

pre 9 godina

Ako država za Markusa Vilijamsa plaća 940.000$ godišnje, naćiće i za FK CZ 11 miliona €.
(IDEAlanDelija, 28. februar 2015 12:20)

Koliko su samo tužni ovi komentari... Valjda računate da ako ih ponovite milion puta, postaće istina? Pa neće. Čovek prima 250.000 evra. Džaba pisanje na svakoj vesti. Ne vrede Gebelsove metode danas.

Batko

pre 9 godina

@Batko Bolje vojni "lavor" nego krcunova rupčaga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Voja, 28. februar 2015 12:29)

Lavor ili pašnjak....izbor je na vama !

Brondby

pre 9 godina

Fokusirani smo i spremni da srusimo Mitjalend idemooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Nislije

pre 9 godina

A na koji nacin je smanjila dugove za dva miliona? Reketiranjem drustvenih preduzeća, uplatom iz državnog budžeta?! Na koji način, hoće li neko reći istinu ovom gladnom i ogoljenom narodu?

Gospodski klub

pre 9 godina

Tz zvezda je rak rana srpskog sporta.
U takvoj zemlji ,takvi navijaci navijaju za takav klub.
Hvala ti Boze sto ne navijam za takav klub.
Tek sad vidim koliko je dr Vujosevic u pravu.

dragan

pre 9 godina

Zvezda je odavno trebalo da uradi isto sto i Glazgov Rendzers,proglasavanje bankrota i novi pocetak iz nizih rangova sa mladim igracima.Ovo mrcvarenje moze trajati jos 20 godina i nista se nece promeneti sem sto ce dug dalje rasti!

Grobari VR

pre 9 godina

Za dva meseca nasli dva miliona ! Ovo bi neko iz vlade morao narodu da objasni.
A kk Partizan mrcvarite godinama za dva miliona. Sram vas bilo .

Aleksandrovic

pre 9 godina

11 miliona evra za 31 dan, ajde i to da vidimo
(ja, 28. februar 2015 10:42)

3,2 od Skuletica, 2-3 od Telekoma i to je vec pola.
Za ostalo, ne moramo ni mi sve da znamo.

323

pre 9 godina

Morace da nadje 11 milioma eu?? Da nadje ili zaradi?? Ipak da nadje jer oni ne zaradjuju nista. E sada mi se to nesto kosi sa onim sto kaze nas vodja da svi moramo mnogo vise da radimo jer i on mnogo radi i o tome stalno prica u medijima. Nije logicno da nas premijer toliko radi a FKCZ nalazi 11 miliona eu?? I ja moram da nadjem za moju porodicu posebno kada je i meni i mojoj zeni smanjeno od plata 10000 mesecno, samo ne znam kako to da nadjem? Posto je i drugima smanjena plata, molim za savet kako vi nalazite? Hvala. (I jos jedno pitanje, objavi ce te komentar?)

Nenad Fontana

pre 9 godina

dakle više da se lažemo? zašto da ne ispadnemo dva,tri ranga niže? mogu glasgow i veliki juve,ali ne i naša zvezda??Mi ne zaslužujemo da postojimo,a ne da igramo evropu!

čarobnjaci

pre 9 godina

U tekstu je juče i rečeno da će FSS biti rigorozno kažnjen ako Zvezdi da zeleno svetlo (čak i uslovno). Stoga neće ih UEFA izbaciti u niži rang, već Savez, kako i treba.
450 dana račun u blokadi, a pojačanja dolaze?? Kako?

Bilal

pre 9 godina

Kojom alhemijom jedan fudbalski klub može za 2-3 meseca, u trenutku kada je cena karata 5 evra, kada su prava od TV prenosa mizerna, kada se retko ko reklamira na stadionima, kada klub nije otpustio ni jednog radnika, kada nije zaradio ni dinara od prodaje igrača a doveo gomilu drugih, uspeva da izmiri dug veći od 11 miliona evra? Ako je to istina onda Terzića i društvo treba predložiti za Nobelovu nagradu iz oblasti ekonomije, u najmanju ruku poveriti im ministarstvo finansija u Vladi Srbije. Vučiću šta čekaš!?

ozna style

pre 9 godina

Ako mogu Parma, Fiorentina, Rangers itd moze i zvezda u nizi rang.
(Nislija, 28. februar 2015 13:05)
@
Ne može to su civilizovane države a ovo je Srbistan.

Dragan

pre 9 godina

Slazem se. Isto kao sto nije pravna i uredjena drzava, pa da izbaci i Partizan za dug od skoro 30 milio a evra.
(dex, 28. februar 2015 13:59)

Tu informaciju si dobio od Zvezdana lično? Koliko vi lažete pa to je već postalo bolest.

E moj ti

pre 9 godina

Pa i da je budzet Srbije kakve veze imaju navijaci kluba koji nije iz Srbije s tim.(grof, 28. februar 2015

strike!!!
(laf, 28. februar 2015 13:07)

Ja navijam za Vojvodinu, znaci Vojvodina po tebi nije u Srbiji? Upravo si je otcepio? E moj patriJoto srbistanski...

kiza

pre 9 godina

Mene nesto zanima..ako su npr.racuni Zvezde i Partizana u blokadi s kojih onda racuna ili to rade u kesu....izmiruju obaveze i da li je to po zakonu....i odakle Zvezdi 2miliona kad nikog nisu prodali...

Kalimero

pre 9 godina

Pa zar iko može i da posumnja da "giganta" neko sme da preseli u niži rang ili slučajno da ga kazni sa kojim bodom? Ovako otvoreno bahaćenje jednog fudbalskog kluba nije viđeno ni u eri generala Franka i njegovog čuvenog protežiranja Reala. Zašto im ne oduzmete makar jedan jedini bod? Neće da boli samo jedan bod da vidimo na delu pravnu držvu i ozbiljnost FSS. Jedanaest miliona za kratko vreme u Srbiji ne može da sakupi ni jedan sportski klub i svaka mogućnost da se ovo dogodi se svodi na najgoru moguću zloupotrebu javnih preduzeća i državnih para. Šta mislite odakle su se pojavile pare poslednjeg dana za licenciranje ekipe?

Neba

pre 9 godina

Skoro dve godine racun u blokadi, a dovelo se za to vreme skoro 20 igraca!?

PS. Neka jedan hrabar(ako postoji takav)novinar postavi pitanje, koliko Zvezda duguje za porez, posto je pod blokadom i da li su oporezovane kupovine igraca za poslednje dve godine, jer ako za ovo nema odgovora to je jasan znak da se radi o utaji poreza!?

milos

pre 9 godina

Sad ce nekim cudom za mesec dana da plate dug od 11 miliona evra.Naravno platice to drzava.To znaci da ce to platiti i navijaci Partizana,Vojvodine,Jagodine,Novog Pazara i svih drugih klubova iz Srbije.A onda ce navijaci Zvezde da nam pricaju da su se oni sami spasili.Kao sto je bilo i sa KK CZ.

cofi95

pre 9 godina

U upravi sede nesposobni ljudi, Gasprom ne daje pare i sa njima prekinuti saradnju, na terenu igraci koji ne mogu ni field goal u americkom fudbalu da daju, na tribini kriminalci i olos, stadion se urusava... Meni se, kao velikom Zvezdasu, srce steze kad vidim na sta je klub spao. Jedina opcija je gasenje kluba na par godina, jer ovde ni privatizacija ne pomaze.

dzek

pre 9 godina

Neka pravna drzava objasni kako je neko vratio dug od 2 miliona evra za mesec dana, a racun blokiran vise od godinu dana, to isto vazi i za partizan,lopove u zatvor, ako mislimo da postanemo normalna zemlja.Cinimi se da neko podrzava ovaj sportski kriminal.

dax

pre 9 godina

Zatvaraj bre nas fudbal.Ovamo ulaze usvlacionice sa pistoljia,ovi pozivaju na rat na tribinama, cz i partizan duguju ko zna koliko i kome sve...Zatvaraj do daljnjeg sve dok svi ne namire svoje dugove,rese se krimialaca iz uprava i sa tribina...To ja samo mastam naglas...

Pedja

pre 9 godina

Dugove trebamo da vratimo ali nemoguce je da vratimo 11 miliona za mesec dana. A i ne isplati nam se da platimo licencu da bi ispali posle 1-2 kola kvalifikacija.

Premijer Liga

pre 9 godina

Naravno da neće to smo znali i sami. Ovo je stara banana država gde pravila i zakoni ne važe za odabrane stubove i ekipe oko njih.

roto kos neroj zeleznika

pre 9 godina

Od drugih vesti izdvajamo da je spanska Almerija kaznjena oduzimanjem 3 boda zbog duga od 60.000 evra..

Prostom racunicom dolazimo do zakljucka da zvezdi treba oduzeti 2500 bodova zbog duga od 50 miliona evra...

Ali, zvezda igra u tole super ligi, a svi znamo da tole navija za partizan, takp da od oduzimanja bodova nema nista...

mick

pre 9 godina

ma je li? tako ste pricali i za evropu, kao UEFA nece da nam zabrani, kad odjednom nema evrope i izjave ma mi smo znali za to jos pre godinu dana. tako je i sada. u FSS vam cuvaju ledja ali sa evropom nema zezanja...

hypatija

pre 9 godina

Нижи ранг је једино исправно решење, јер би тиме сви ови лопови изгубили интерес да се баве таквим трећеразредним клубом и много лакше би се онда приватизовали. Без ових садашњих и прошлих, као и потенцијалних пропалитета који се искључиво ради личног интереса мувају у Звезди дошао би неки нормалан власник који би од трежћеразредног клуба са пребогатом историјом за реално кратко време направио респектабилан европски клуб са армијом навијача на радост свих искрених Звездиних пријатеља. Овако, мучење и понижавање се настављају .... Страшно.

kako boli kad se zvezda Voli

pre 9 godina

sad će to čović i sudovi da pretvore u plus 3 miliona, na jedno 4 adrese. nakon toga, čović preuzima vođenje finansija Grčke, ubrzo zatim i cele EU, jer pravi pare od vazduha, a nus proizvod je lim.

grunwalski

pre 9 godina

Ja sam zbog ovakve zvezde godinama unazad postao samo simpatizer iste nista vise.Divim se ljudima koji navijaju iz strasti,ne zbog koristi koje to moze doneti ili obicnog pijancenja.Nazalost zvezda tone,rukovodstvo kluba skida kajmak godinama,dovode igrace pa ih onda zavaljuju za plate,neki poput ovog zadnjeg ni sansu ne dobiju da zaigraju zbog nosalantnosti ljudi iz kluba.Dajte casnog postenog coveka za prvog coveka zvezde da se krene od NULE.Takvu cistu novu postenu zvezdu bih rado pratio,i navijao za nju svim srcem.Do tada imaju simpatizera mozda ni to.

laki78

pre 9 godina

Izgleda da i zvezda ima deliveri tim sacinjen od male profesionalne grupe vrhunskih profesionalaca...hahaha...banana zemlja,banana klubovi...banana ljudi

marko I.

pre 9 godina

nece niko dati tih 11 miliona,samo ce prolongirati (odloziti) isplate dugovanja prema potraziocima (bivsim igracima i trenerima) i to je to. dug ostaje....

laf

pre 9 godina

Pa i da je budzet Srbije kakve veze imaju navijaci kluba koji nije iz Srbije s tim.(grof, 28. februar 2015

strike!!!
(laf, 28. februar 2015 13:07)

Ja navijam za Vojvodinu, znaci Vojvodina po tebi nije u Srbiji? Upravo si je otcepio? E moj patriJoto srbistanski...
(E moj ti, 28. februar 2015 14:42)

error!!!