Tenis 161

Četvrtak, 26.02.2015.

13:35

Ćorić kao Novak, počistio Marija

Hrvatski teniser Borna Ćorić napravio je veliko iznenađenje, eliminisavši Britanca Endija Marija u četvrtfinalu turnira u Dubaiju.

Æoriæ kao Novak, poèistio Marija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 9 godina

???

Ni Djokovic, ni Murray, ni Del Potro nisu imali ovaj ranking, ovakve pobjede i ovakve rezultate u njegovim godinama (2 polufinala turnira serije 500).
Federer je imao jednu top 5 pobjedu sa 17 godina i bio je par mjesta losije rangiran.
Nadal je bio bolje rangiran, imao je ovakve pobjede i mladji i jedno finale turnira serije 250.
Zato nemoj pisati da su bili bolji u tim godinama i da ih sada ima boljih. Od ovih sada niko mu nije ni blizu. Kyrgios je godinu i po stariji. Pogledaj samo gdje je Kyrgios bio prije godinu i po. Jos je vjerovatno igrao juniorske turnire.

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Citajuci komentare, pade mi u oci da "susjedi" najzad priznase da je Novak najbolji.Toliko se naprezu da Bornu uporede sa njim !?Gledajuci mec I ja sam u jednom trenutku to pomislio, ali da "mali" to postigne treba jos dosta trave i sljake da "pojede"! Ali ne samo to, nesto mi fali, a sta, objasnio Sasa Ozma.(on bolje vidi nego ja).Da zakljucim, ako pobedi RD sutra, gleda cemo u buduce srpsko - hrvatsko finale cesce! Eh, Jugo, bas mi falis, ali ima nade ko nekad pred derbije velike cetvorke Dinamo-C.Zvezda ili Hajduk-Partizan, zar ne!?

Domagoj

pre 9 godina

http://www.theguardian.com/sport/live/2015/jan/27/andy-murray-v-nick-kyrgios-australian-open-2015-live

koliko ja znam, ove godine je Mury dobio Kyrigosa, dakle tri upitnika ??? o čemu ti pričaš ? zašto misliš da će Kyrigos biti bolji od Borne, slažem se da je Kyrigos papren talent, ali po meni ništa veći od Borne, i još uzmi u obzir da je godinu i sedam mjeseci stariji od Borne, što će itekako igrat ulogu u budućnosti. po meni Borna samo sam sebi nekim glupostima, može sjebat karijeru, dakle mislim da će sigurno biti top 5 igrač već za par godina, a za 5 godina ga očekujem u ljutoj borbi za 1 mjesto protiv svih ostalih konkurenata za tu poziciju, kao što je i taj Kyrigos, ali ako pogledaš u njegovoj generaciji on je top igrač, nema konkurenciju jer je Kyrgos skoro dvije godine stariji, što itekako igra ulogu. i po meni, Borna ima bolje građeno tjelo od Kyrigosa, ima tjelo ala Đoković što je idealno za tenis, dok Kyrgos ima duguljaste noge i ruke, mislim da će se to itekako vidjet kad bude igrao protiv manjih motoričnih igrača kao što je Borna. živili bili pa vidjeli, normalno da navijam za njega, ali opet mislim da objektivno može puno u budućnosti pokazat, e sad dal će uspjet sve zavisi najviše o njemu samom a ne Kyrigosu.

???

pre 9 godina

Ma nema nista od njega,top 20,eventualno top 5-10.Ova trojica,(Dj-R-N)u tim godinama su vec bili trio koji se ne lomi.Sa koliko su osvajali GS?Samo se setite,a opet sada ima i najezda igraca od 18-19 i 20 godina koji su bolji od ovog mladog Corica.Dobar je teniser,alo i da bude 5-i na svetu pa to je neverovatan uspeh.Od ko zna koliko miliona tanisera na svetu , biti peti je ogroman uspeh.Ali za broj 1,tesko da ce da ide.Ja mu zelim sve najbolje,narocito sto je sa Balkana,da Balkan vlada tenisom jos sto godina,ali,mislim da nema to sto je potrebno za br.1 pored konkurencije njegove generacije.Samo pogledajte Nik Kirgiosa,pa zar pored njega ima sanse?Totalno antipatican lik,ali zna znanje, a i fizicki ima bolje predispozicije za tenis....U svakom slucaju BRAVO za pobedu i sve najbolje!!!!

ja

pre 9 godina

@Dule

Novak je igrao u natezoj konkurenciji u teniskoj istoriji.
Ako pogledas unazad, svi velkani ovog sporta su u trenucima kada su igrali imali maksimalno jednog ili dva ozbiljna konkurenta.
Jedino je Novak imao 3 ozbiljna konkurenta : Federera, Nadala i Mareja.

Sampras je imao Agasija i Bekera.
Lendl je imao Samprasa i Eberga.
Mekinro je imao Konrsa i Lendla.

Svi su uglavnom imali po par jacih konkurentata i nista vise.
Sem toga kod vecine su se ti konkurenti smenjivali, jedni su odlazili, a drugi dolazili.
Jedini je Novak imao nesrecu da u istoj eri skoro 10 godina igra neprekidno sa 3 velika konkurenta.
Sama cinjenica da je Novak sa Nadalom odigrao 42, sa Federerom 36, a sa Marejem 24 meca dovoljno govori u kakvoj je konkurenciji Novak igrao.

Svi ti mecevi su igrani iskljucivo u finalima ili polufinalima turnira, sto opet govori o konstantnosti i jacini tih Novakovih protivnika.
Njih cetvorica zajedno imaju 41 GS titulu i oko 60 GS finala

Ako neko nije imao konkurenciju onda je to Federer.
Nadal se u vrh probio 2006., Djokovic 2007, a Marej 2008. godine.
Federer je u karijeri osvojio 83 titule.
Medjutim 53 titule je osvojio do 2008. godine, sto znaci da je skoro 2 trecine titula osvojio dok jos nije imao ovu trojicu za ozbiljne konkurente.
Od kada su se oni pojavili u vrhu Federerov ucinak je sa 12 titula godisnje pao na u proseku 4 titule godisnje.
Sve je jasno kao dan.

BumBum

pre 9 godina

Mozete samo da sanjate komsije Hrvati. Boris Becker osvojio Wimbledon sa 17. god pa nikada nije, niti ce dostici Novaka Djokovica. A vi pricate o polufinalu turnira od 500 poena nekoga kome je 18. god. A zdravlje i izbegavanje povreda je pola uspeha.
Mislite da ce Rodja da se pipka sa Bornom kao Andy? Malo sutra, tj. ni sutra.

djura

pre 9 godina

Svaka cast, drago mi je ad ce Novak, napokon, dobiti dostojnog rivala i dobiti malo vise elana da igra bolje. Sa sadasnjom konkurencijom mu nije lako da se motivise.

Dule

pre 9 godina

E, tugo moja. To je taj (po Bekeru) treci jedini Noletov konkurent. Ostali su kaze Beker "daleko iza".
Cela izjava. BEKER: "Njegovi najteži rivali su Federer, koji je napunio 34 godine, Nadal je imao probleme sa povredama, tako da je sledeći u redu Marej. Ostali su dosta daleko". Znaci jedini "kakav- takav" konkurent je Mari. Covek za koga sam mislio da zbog njegove "mentalne snage" nikad nece osvojiti G.S., a sada i sa nacetom kicmom je jedini konkurent. Pa onda konkurencije i nema. To pricam vec mesecima (na Forumu-mec lopta). Drago mi je da se i jedna takva teniska velicina slaze sa mnom. Po meni ova izjava totalno unizava sve Noletove uspehe jer lako je biti dobar kad nema dostojnih protivnika. Jednostavno si imao srecu da igras u to vreme.
Takodje se slazemo da ce mu pri ovakvoj konkurenciji biti lako da osvoji sva cetiri G.S.

nenad rs

pre 9 godina

Свака част за победу. Нек комшије прелете по коментарима па нек виде господске коментаре у односу на њихове сајтове.Још једном браво Ћорићу.!

strašno

pre 9 godina

Odigrao si 10 mečeva u životu i već bi da budeš prvi na svetu, mali iskuliraj se malo, najbolje si pobeđivao dok su bili u lošoj formi ili su imali problema sa povredama kao npr Nadal zadnje dve god, opusti se imaš ti još da guraš mali si, a ti i Nole u istoj rečenici - ne ide stvarno.

Dundo

pre 9 godina

Decki, ljepo je kad vecina vas ljepo govori o susjedima I podrzava Bornu. I mi volimo Novaka, on je veliki sampion I veliki covjek, pa je ljepo znati I da je susjed. I ljepo je vidjeti da nema mrznje u ovim komentarima, vec susjedi pocinju ljepo navijati jedni za druge kao Cesi i Slovaci. Moram vas samo obavjestiti da Hrvatska nije na Balkanu, vec je ona srednjeeuropska I mediteranska zemlja. Tek je Srbija nekih 10-20% na Balkanu. Slazem se da su Nadal I Federer na izmaku karijere, te da Murray ne moze igrati konstantno. Borna je jedini koji ce ugroziti Djokovica za 2-3 godine.

realn0st

pre 9 godina

Volio bih u finalu vidjet noleta i corica...mislim da ce nole bez vecih problema osvojit, pogotovo ako bude s federerom u finalu jer je bolji trenutno , zato bih volio vidit s bornom u finalu...borna ima ono nest za iznenadit najbolje, a i nije nikad igro s noletom mislim da bi bio odlican mec s puno izmjena...koliko god to glupo zvuci mislim da jedino coric ima sanse zaustavit noleta u dubaiju, roger je apsolutni favorit protiv borne,ali isto tako je i nole protiv rogera

hawkeye

pre 9 godina

Najlošija konkurencija u istoriji u poslednjih 30 godina,otuda i dominacija Federera,Nadala i Noleta i njihova rušenja svih rekorda,ovo bi trebao da bude osvajač 2 GSa i finalista nekoliko istih uključujući i ovogodišnji AO,bruka.

Cross

pre 9 godina

Bravo, nema sumnje, velika nada i talenat! Posebno je na mene ostavio
utisak njegove psiholoske stabilnosti i koncentracija! Kad bude povećao fizičku spremu osvojiće mnogo trofeja! Baš podseća na Novaka...
(aleksandar bgd, 26. februar 2015 14:19)

Fizičku spremu? Pa mali bolje boksa nego što igra tenis, što govori
da mu je "fizička sprema" itekako dobra.

KOSTA1703

pre 9 godina

Borna osvojio UKUPNO 66 poena, od toga 55 poena mu "dao" marej neiznudjenim greskama.
I sad treba velicati tenisera koji je u jednom teniskom mecu osvojio 11 poena, i pobedio, ni kriv ni duzan?

X=iks

pre 9 godina

Svaka cast Coricu na uspjehu, ali Andy sa ovakvom igrom nikada se nece primaknuti velikoj TROJKI! to se tice Corica odlican rezultat, ali sa ovom igrom prebacivanja nema sta da trazi protiv agresivnih igraca.... Sa pasivnim defanzivcima kao Andi, pa cak I Rafa kada nije 100% moze, ali sa Rogerom to tako nece moci.

Sve u svemu tip ce biti odlican igrac za par godina.
(Glibavo UVO, 26. februar 2015 13:43)

Naprotiv! Ovaj je mec pokazao da je velika CETVORKA realnost. Samo nek Borna sada, s 18 godina, dere Nadala i Murray-a! A za koju godinu, kad ojaca i usavrsi igru, moci ce i protiv Karlovica.

Pera

pre 9 godina

Mladi komsija je ispao u poslednjem kolu kvalifikacija od 350. na svetu, a sad ovo! Sto bi rekao Nole, "navikao se na teren"!
Svaka cast, pa da ih vidimo u finalu

Danilo

pre 9 godina

Ajmo sada na ponovno čitanje komentara hrvatomrzaca , ili bilokojenacije mrzaca, kada se dečko usudio da se uporedi sa Noletom.
Bravo mali.

Леонардо

pre 9 godina

Гледао сам цео меч. Мареј је данас тако " играо", да би га добио и наш селектор Обрадовић. Ово наравно не умањује успех Ћорића, који има лепу перспективу. Резиме: Мареј победио самог себе, везе није имао, штета што тако не игра против Нолета.

Nela Bj

pre 9 godina

Daj Bože da Borna za par godina bude barem upola dobar kao Novak...napravio je dobre početke, sad treba čekati i vidjeti hoće li biti prvaka od njega. Za sad smo jako sretni i ponosni zbog njega

Trebinje

pre 9 godina

Hrvatska normalno ponosna, nece da ga pljuju ko ovi nasi Novaka Djokovica i Jelenu Jankovic, ovde se uspeh ne prasta, zato smo tu gde jesmo, sramota me je gde zivim
(Jovana, 26. februar 2015 13:56)

Hrvatima svaka cast. A to pljuvanje po svome nije karakteristika svih Srba. To je najizrazenije kod Srbijanskog dijela srpskog naroda. U Srbiji je najvise srpskih izdajnika. Nijedan Srbin iz Republike Srpske i Crne Gore nema losu rijec za Novaka, tvrdim

Nemanja

pre 9 godina

Citam komentare I ne verujem..Borna ce biti veliki igrac, ako nastavi u ovom ritmu I ako se ne vine prerano u visine..Ima veliki talenat..ima udarce..ima u sebi volje I snage..Ali nerealno je reci da ce savladati Rogera..Roger ce pocistiti Bornu..Zivi bili pa videli...Daleko su Marej I Roger u kontinuitetu igrara..cak I sada kada Roger ima skoro 34 godine..Roger Novak finale I tacka..Realno..najlepsi mecevi..su mecevi njih dvojice..

Beobrad

pre 9 godina

Bravo za maloga !
na njegovu zalost, dok je ovaj aktivan, on nece videti GS titulu, znaci narednih 5 godina, tek kad napuni 23 moze se nadati, jer ima kvalitet i talenat.
Samo istine radi, Coric ima srpsko poreklo i to svaki Hrvat zna, ali to nista ne umanjuje njegovo pravo i zelju da se oseca Hrvatom ili da ga Hrvati vide kao Hrvata !

drago

pre 9 godina

Coric je igrao kao Djokovic :)))))
Nevjerovatna defenziva, momak stize cuda.
Moze i protiv Federera. Bojim se samo da se ne umori jer mu je ovo cak sesti mec u zadnjih 7 dana. Jos je i imao put od Marseilla do Dubaija.

realn0st

pre 9 godina

Hrvatski superigrac: bornin bekend,cilicev forhend,karlovicev servis,bornina eksplozivnost i brzina,karlovicev smash i pokrivanje mreze,dodigova snalazljivost na mrezi i volej...steta sto nemamo bar vecinu od toga u jednom ko vi u noletu...nadajmo se da borna tezi ka tome nakon sto popravi odredjene segmente

dzon snezni

pre 9 godina

Jel'.. sta kaze Willander na ovo?! ahahhahahahaha
Bravo mali!! Jes' da si komsija al' ajd :)
Svaka cast!
p.s.
Pazi se Rodjka... on ako ista voli u zivotu to je da mladim lavovima (kao ti) podkrese brkove... vodi si red!
Srecno!

Navijajmo za naše sportiste

pre 9 godina

Objavite vest o pobedi srpske teniserke Ivane Jorović nad 1. nosiocem ITF NEVA CUP-a u St.Petersburgu. Ruska teniserka Vitalija Djačenko, 81- na WTA listi predala je meč pri rezultatu 6-4 2-1 za Ivanu u drugom setu. U četfrtfinalu Jorovićeva će igrati sa svojom vršnjakinjom Jelenom Ostapenko iz Letonije, 239-oj na WTA listi.

Na istom turniru u toku prepodneva je i Vesna Dolonc pobedom ostvarila plasman u četvrtfinale gde joj je protivnica ruskinja Sajdova.

Bravo devojke!

mix

pre 9 godina

Sad recite da je murray bio ozlijeden ;)
@ mane HR

Nismo mi hrvati pa da pljujemo sve sto nije nase,decko ga je pocistio i koliko vidim velika vecina komentara je vise nego pozitivna....opusteno RAT JE PROSAO PRE 20 godina

Dragan

pre 9 godina

Federer ce pocistiti Corica. Decko je toliko defanzivan i uopste nema jake udarce. Sreca njegova pa je Marej danas bio "mrtav konj". I glupo je reci: "Coric kao Novak razbio Mareja" :-P Marej da je igrao kao protiv Novaka, lagano bi ga dobio. I jos jedna stvar, ne moze niko da dobije kao Novak ;)

coabree

pre 9 godina

Svaka cast za Bornu sa 18 godina vec ima pobedu protiv Nadala i Mareja, bez obzira u kakvoj su formi bili! Bez sumnje da ce Coric biti top10 igrac samo je pitanje vremena...

Baki Zemunac, Hrvojin komšija

pre 9 godina

Marej je slab glumac. Najsmešnije su one četiri uzastopne "greške" u poslednjem poenu,posle 0:30! Drugi to odrade mnogo suptilnije!

Boban

pre 9 godina

@bgd

Nole ne igra ovako lose kao Marej, ima trenutaka kad mu ne ide, ali nikad nije napravio 55 neiznudjenih gresaka u dva seta. Prilicno sam siguran, nikad u karijeri.

Goran

pre 9 godina

Protivnik je ponovo bio nefer. Igrao je kao da je 1. na svetu a ne 83. Ovo je bilo nefer. Trebao je da dozvoli 3. na svetu da pobedi. Elementarni nedostatak postovanja.

Nebojša

pre 9 godina

Au kakva sramota za Mareja nije sramota izgubiti naravno ali protiv 80 na listi osvojiti samo 4 gema jeste neviđeni debakl i sramota naravno čestitke Ćoricu meč nisam gledao ali po statistici izgleda da je imao veliku pomoć Endi Mareja ali opet treba i sam odigrati dobro i dovršiti lošeg rivala čestitam mu ali pravi test mogućnosti će biti protiv Federera on neće poklanjati poput Endija.

charlotte sometimes

pre 9 godina

Mene ovo dete cak i fizicki nenormalno podseca na Novaka. Ko da mu je mladji brat. Volela bih Fedrera u finalu i mislim da Borna nema sansr protiv njega. Ali isto tako zelim da se Novak uskoro sretne sa Bornom. Bas me zanima da li bi nesto pokazao. U svakom slucaju cestitke. Jedan od retkih koji obecava.

kica

pre 9 godina

Znaci ovi prepotetni likovi sa zapada ima da ukinu tenis, jer će Novak vladati tenisom, realno jos 3-4 godine, posle njega dolazi vladavina malog Borne, tako ispada da ce Balkanci vladati svetskim tenisom 2o godina, sto je za Zapad nedopustivo, velika je to lova u pitanju.

bomber

pre 9 godina

Sad recite da je murray bio ozlijeden ;)
(mane HR, 26. februar 2015 13:50)


eee mane nesretniče, preleti po komentarima pa ćeš vidjeti da su srbi uglavnom oduševljeni pobjedom ovog malca-znalca

krle - dron

pre 9 godina

Svaka cast buducoj zvezdi tenisa,doduse ako se posveti tome kao Novak,no Mary se ocito kao protiv Novaka iznervirao jer je junior udarao previse dobro lopticu.....

Monika Ivanišević

pre 9 godina

Evo, ovako. Borna će biti veliki šampion. To sam rekao i za Đokovića kada se tek pojavio. Jednostavno talenat je talenat.

Ono što bih ja najviše voleo je da Novak osvoji dovoljno GS-ova da Borna ne može da ga stigne. Nemojte se zavaravati da Borna možda nije igrač koji će osvojiti dosta GS-ova. Taj je kalibar, vidi se jasno ko dan.

Pitanje je veliko ko će za 2-3 godine biti rival Čoriću na velikoj pozornici, kada se budu povukli Rodžer, Rafa, Nole. Za sada samo onaj Kirgios izgleda kao super-talenat, ali problem sa njim je što je težak šaban, a Borna to nije.

Dakle, Đokoviću, pamet u glavu, i makar na 12 Gren slemova do kraja karijere, da nam Hrvati ne bi trljali nos kao što mi njima trljamo već godinama unazad.

Inače, navijao sam za Bornu danas, i navijaću za njega u budućnosti, ipak su Srbi i Hrvati dva najbliža naroda i pored svega što se desilo, ali kao Srbin ne bih voleo da Čorić bude veći teniser u istoriji od takvog šampiona kao što je Novak.

Izuzetno bih voleo da finale bude Đoković-Čorić već sada.

Melenci

pre 9 godina

Samo kada igra protiv nasih necu navijati za Bornu!Pa pogledajte tog decaka,sav treperi od mladosti i zelje za dokazivanjem.Dozivljavam ga kao svog.Nemoj biti toliko siguran da ce Federer ispeglati Bornu.Moze Borna da izgubi,ali da se nece boriti do poslednjeg poena to necemo gledati.A moze i da pobedi,zato ga unapred otpisivati.Zamislite finale Borne i Noleta,milina,jer to je Balkan.

dr.sokrates

pre 9 godina

Mali je odlican, sigurno ce biti vrhunski igrac, ali ce se morati dokazati na mastersima, ovo je samo priprema za IW i Majami. Na kraju krajeva videcemo ga u Kraljevu na 3 dobijena seta.

Nebojša

pre 9 godina

Eto vam najacu konkurenciju ikad ,Marej velikan jest vala vidim ,Federer koji je jednom nogom u penziji i Rafa koji jos jedino na slaci mozr parirati Novaku,a ne znam moze li i tu sinoc sam ga gledao frajeru opala kosa,a onaj biceps iz lijeve ruke nestao nevjerovatno,nikakvog udarca vise nema sem forhenda ponekad. Novak apsolutno nema konkurencije.
(Adi, 26. februar 2015 13:46)

Možeš ti da lupaš šta hoćeš ali činjenice ne lažu taj Marej je izgubio prvi meč od Federera 2005 i to je bio prvi i jedini put u 9 godina da je Federer vodio protiv Mareja a oba 2006 Marej je dobio u jednom trenutku je imao čak 6-2 protiv Fedexa i jedini razlog što Federer ima trenutno pobedu više od Mareja je što je napravio nekoliko trijumfa posle Marejeve povrede inače ga nikad nebi stigao a sam Marej će imati više pobeda protiv Federera nego sva njegova strašna konkurencija kombinovano.

yea

pre 9 godina

kao sto vec neko rece mali je previse nadmen ali ima talenta i cini mi se da je stabilan u glavi. medjutim ako zeli top 5 jednog dana mora da izbaci tu nadmenost. Nole I Rafa je nemaju, a Federer je tek kasnije postao pomalo nadmen ali krajnje korektan. Tako da mu je bolje sa nogama na zemlji a dobar je

Dorćolac

pre 9 godina

Igrati meč protiv Mareja iza osnovne linije 3 do 4 metara i dati mu samo 4 gema..... prosto neverovatno! Imati u džepu set i 5:3, servirati za meč, 0:30, da mu se ne skrati ruka... i to je neverovatno! Kada bude čvrsto držao osnovnu liniju biće veliki! Mnogo zavisi od mentalnog sazrevanja. A Marej, čovek je posebna priča, nijedan mu trener ne valja, od mrge Lendla do Ameli, ko zna, možda mu se opet vrati mamica za trenera. Inače tekst novinara JT jako dobar i tačan!

Milan

pre 9 godina

Mali, nemoj da se zaje*avaš i izbaciš Rođu.
To ti ne bih oprostio.
Hoću da gledam bežaniju sa finala.
Ti samo sačekaj do kraja turnira pa odigraj egzibiciju sa Novakom kad Rođa zapali tetki po lekić.

realno

pre 9 godina

Ne bih voleo da sam u Rogerovoj kozi. Pobediti Gasqueta i reskirati veliku senzaciju u polufinalu ili ko fol zbog povrede noznog palca izgubiti od Francuza i sacuvati obraz.

Hm, ali nece zaraditi pare za plasman u polufinale, a kod kuce ceka Mirka sa oklagijom. Evo solucije, neka dramaticno pobedi Francuza pa onda neka se povuce pred polufinale zbog umora.
Nece mu biti prvi put :)

zoran

pre 9 godina

Marej katastrofa, Ćorić odličan i to je to. Pobeda vredna trofeja u Dubaiju!
Momak će, ako Bog da, uskoro deliti pravdu sa Novakom po svetskim teniskim centrima... Pogotovo što igrom i kretanjem dosta podseća na najboljeg tenisera i najpoznatijeg sportistu sa Balkana svih vemena. Želim mu da stigne i da prestigne Novaka u budućnosti...

(vidite Drago i ostali ljubomorni susjedi da može i ovako)

Boban

pre 9 godina

Konacno se pojavio neko da za par godina dostojno zameni Noleta, Rogera i Rafu. Ovaj mali igra stvarno dobro i stabilno, ima igru za sam vrh, mnogo podseca na Noleta.

lemmr

pre 9 godina

Svaka cast Ćoriću ali ako želi da jednog bude u top 10 moraće dosta da radi na forhendu koji je veoma slab i uglavnom ga plasira,Marej je bio očajaaaan...

aleksandar bgd

pre 9 godina

Bravo, nema sumnje, velika nada i talenat! Posebno je na mene ostavio utisak njegove psiholoske stabilnosti i koncentracija! Kad bude povećao fizičku spremu osvojiće mnogo trofeja! Baš podseća na Novaka...

boj@n

pre 9 godina

Ako ovaj bude broj jedan Srbija osvaja sve narednih 100 godina,ma dajte ljudi pobjedi jednog bezidejnog Mareja koji ne može mrežu prebaciti i odma je br jedan..Svaka njemu čast ali pure i pure mora pojesti da bi ponovo isti uspjeh napravio,a kamoli postao br jedan nekad

Savetnik Toni Bler

pre 9 godina

Svaka cast malisa! U svakom slucaju vise volim Hrvate nego Britance. Sa komsijama smo barem na cisto, znamo se, znamo koliko su oni nama a koliko mi njima. Sa Britancima je nezgoda. Pobili su vise Srba, sto direktno , sto indirektno nego bilo ko drugi! I uvek ce mi biti blizi Hrvat, Slovenac, Makedonac, Bosanac, Madzar nego Britanac, Spanac, Svajcarac.....

znanje-imanje

pre 9 godina

Bez obzira na očito katastrofalan dan (i ko zna šta je tu još upleteno) Marija izvrstan rezultat Borne. To da Mari igra ovako a da mu Bagdatis preda pri 4:4 u taj-brejku 3. seta je neverovatan sled događaja. Za kladionice celog sveta milionski dodatak zaradi svakako.
Ćorić jeste zaista nalik Novaku - ima izuzetnu količinu osnovnog talenta u tenisu, nameštati se brzo na loptu i odličnom oko-ruka koordinacijom vraćati mnogo lopti. Nema sumnje imaće odličnu karijeru. Videćemo kakva mu je otpornost na povrede - pre svega mi kolena deluju problematično - ali neka mu bude sve najbolje. Servis tehnika opterećuje kičmu isuviše - i to će morati da menja.
Od svega me najviše brine, uz sve častitke Ćoriću i želju da mnogo uspe, novi talas hrvatskog blog prepucavanja...

Civokvi

pre 9 godina

Mari je odigrao katastrofalno (55 neiznuđenih grešaka naspram Ćorićevih 21. Kada se ta razlika podeli sa 16 gemova, ispada da je Borna u svakom gemu imao odmah 30:0, ili 0:30 na Marijev servis). Ipak, Borna je dokazao konstantnost. Ja mislim da je sada jedini teniser na svetu koji ima pozitivan skor i protiv Marija i protiv Nadala.

Boban

pre 9 godina

Svaka čast Borna, velika pobeda za mladog tenisera. Iako je marej imao neverovatnih 55 grešaka, mora se istaći da nije ima nijednu brejk šansu. Koliko god Marej igrao loše, ne sećam se da je skoro bio u takvoj poziciji. Voleo bih finale Novak-Borna.

Jovan

pre 9 godina

Coric je lukav jer je prethodni duel izgubio ubedljivo tako da je Marej usao opusteno u mec i nije mogao da pretpostavi da ce ovako odigrati mali. Sve smisljeno.

simke

pre 9 godina

Coric nevjerovatno podsjeca na Novaka...Marej je igrao ocajno,ali Coric se sjajno borio i nije lako mec privesti kraju,a on je to uspio...E mislim da se definitivno popjavio igrac karakteristika Novaka,Rodzera i Rafe,ali vidjecemo,jos je rano to znatI,vrijeme ce pokazati

Adi

pre 9 godina

Eto vam najacu konkurenciju ikad ,Marej velikan jest vala vidim ,Federer koji je jednom nogom u penziji i Rafa koji jos jedino na slaci mozr parirati Novaku,a ne znam moze li i tu sinoc sam ga gledao frajeru opala kosa,a onaj biceps iz lijeve ruke nestao nevjerovatno,nikakvog udarca vise nema sem forhenda ponekad. Novak apsolutno nema konkurencije.

Sumit

pre 9 godina

Samo 2 igraca koji nisu jos uvek napunili 21 godinu su u TOP 100, Kirjos koji ima 19 god i 36. je na listi i osamnaestogodisnji Coric koji ce ukoliko ocekivano izgubi u 1/2 biti 61. na svetu od naredne nedelje. Sem ova dva sjajna talenta, bojim se da ce muski tenis mnooogo stagnirati nakon povlacenja velike trojke jer sem ove dvojice tinejdzera ne znam ko ima uopste potencijal da bude i odlican igrac, a kamoli vrhunski.

karma

pre 9 godina

Rezultat je takav kakav je i decko moze da se zahvali Endiju. Ja danas nisam video nista sto bi moglo da ga vine u visine, losa taktika, previse defanzivno i dosta gresaka. Cinjenica da mu fali jos dosta da bi bio ono sto mu predviđaju. Pre svega ne verujem da neko ceka Marejev drugi servis na 3 metra od osnovne linije to je nedoposteno. Izgleda da je Marej igrao kao Coric a ovaj kao Marej.. Sportski pozdrav

MMM

pre 9 godina

Hahahahahaha!!! Jedva cekam komentare!!! Bravo mali!!! Igrao si kao nas Djokovic!!! Samo sto se Djokovicu ovakve situacije ne desavaju i to ga odvaja od ostalih! Za tebe,veliko bravo!!!

marko

pre 9 godina

Mali Borna dosta podseca na Noleta. Visok, mrsav, fleksibilan, jaki udarci sa osnovne linije... Samo da promeni ponasanje (nekako mi se cini da je nadmen) i bice vrhunski igrac, mimimum u top 10 za koju godinu.

Melenci

pre 9 godina

mali,veliki car!Ovo je njegov rezultat,ovo je Borna zaradio!Samo da ne bude Endi je imao los dan i slicno.Dosta je vise sa izgovorima,da ga je neko ili nesto poremetilo,ne Borna mu je dao dobru lekciju.Samo mi je zao sto se ustrucavao da slavi,jer respektuje protivnika.Mora Borna da zna da se niko ne bi osvrtao da je izgubio!Svaka cast,Borni,ali svaka!

mix

pre 9 godina

Decko je zasluzeno pobedio,jedva cekam finale sa Novakom.Iskreno me podseca stilom i drzanjem na Novaka,mozda ga i nasledi jednog dana....Sve pohvale za komsiju,jeste da Marej nije sastavio dva poena kako zna ali ipak je on br.3.....

pop

pre 9 godina

Kako Borna udara lopticu, tako jaukne, dovoljno da se Endi razalosti i padne u igri, mali simulira umor, ajmo novinari! Bravo Borna, svaka ti cast, utepo si lakog luzera i podero ko svinja vrecu, tako decko samo ih bij!

gt

pre 9 godina

Borna mu je ušao u glavu, ovaj nije znao dal bi napao, dal bi se branio, dal bi igrao agresivno ili držao lopticu u igri. Bravo majstore!!!

dorcol

pre 9 godina

,prvi put da sam za mareja navijao a ti si opet naseo ..mali je besomucno vracao loptice i cekao da pogresis a ti katastrofalno igrao ,i ,to je to.

maximilian

pre 9 godina

Bravo mali,samo deri....ali za Rogera ti treba njegov najlošiji dan i da se tebi sve zvijezde poklope...al i čuda su tu da se dese :)

Glibavo UVO

pre 9 godina

Svaka cast Coricu na uspjehu, ali Andy sa ovakvom igrom nikada se nece primaknuti velikoj TROJKI! Izjavljuje kako zeli da igra konstantno tokom citave godine, ali ovo danas sto je on igrao je sve samo ne TOP 10, ma ni TOP 20 tenis. Uzas, nista novo u njegovoj igri, naprotiv smatram je bio puno bolji pre 2-4 godine. Forhand mu je uzasan za top 3 igraca. Ako gledam na listu iz top 10, on vjerovatno ima najlosiji forhand.

Sto se tice Corica odlican rezultat, ali sa ovom igrom prebacivanja nema sta da trazi protiv agresivnih igraca. Sa pasivnim defanzivcima kao Andi, pa cak I Rafa kada nije 100% moze, ali sa Rogerom to tako nece moci.

Sve u svemu tip ce biti odlican igrac za par godina.

REALan

pre 9 godina

Vec sad cudo od igraca!!Mozda je Murray igrao lose,ali Coric je uvelike tome pridonijeo.Buduca zvijezda tenisa!A koja nagrada tek,susret sa najvecim od najvecih(ukoliko ne bude iznenadenja)!

Srdjan

pre 9 godina

Svaka mu cast! Eto kako nekada mladim momcima samo fali malo srece za velike rezultate, usao kao "laki luzer", Marcos predao pred kraj i eto... Borna je maksimalno iskoristio svoju sansu i svaka mu cast na tome, voleli ga ili ne.

Markon

pre 9 godina

Evo, igrao kao Nole :D Svaka čast, iskoristio greške protivnika i borbenošću i trudom slavio. I baš mi je drago da je to bilo protiv Murraya. Kakva senzacija!

gg

pre 9 godina

Bravo Borna! Ne znam na sta ce se Mari sada zaliti ali pomoci nema od toga. Mozda bolje da sagleda svoje slabe tacke!? Jos jednom, Bravo za ubedljivu pobedu!

VLADIMIR

pre 9 godina

Do sada nisam hteo da preuranjeno ocenjujem igru Corica i njegovu perspektivu u tenisu ali posle ovog sto sam danas video (uprkos ocaajnoj igri Mareja - 55 neiznudjenih ....) sa sigurnoscu se moze ocekivati vrlo perspektivna karijera ovog mladog igraca (po meni trenutno najboljeg sto ima hrvatski tenis- nezavisno od renkinga). Naravno bice tu jos uspona i padova ali u globalu on ce stalno napredovati i mozda cak dospeti medju prvih 10 u ovoj godini. Naravno ne slazem se uopste sa stavovovima da je on neka ozbiljna pretnja nasem Novaku (iako mozda igra i bolje no Novak u istim godinama) jer da bi postao ozbiljan konkurent on mora da savlada jos mnoge teske teniske lekcije - JER NOVAK JE IPAK NAJVECI DRAGULJ DANASNJEG TENISA I IZRAZITO NAJKOMPLETNIJI TENISER IKAD RODJEN. U svakom slucaju cestitka Coricu za danasnu sjajnu pobedu i jako bih voleo da se sastane u finalu upravo sa nasim Novakom - gde bi se mogle proveriti mnoge stvari o kojima sam napred pisao.

DrMrakic

pre 9 godina

Ovo moram da mu čestitam. Ridji je napravio 55 greški od 66 Coricevih poena, sam sebe je pobedio. Kvota da Borna nece izgubiti servis bila 22, ovaj nije imao ni brejk šansu. Sad mi nije jasno kako je izgubio u kvalifikacijama od Martina 350-og igrača na svetu, bila na njega kvota 1,10 a danas pobedjuje na 17,7.
Bice izgleda veliko finale Djokovic-Coric.

Jovana

pre 9 godina

Hrvatska normalno ponosna, nece da ga pljuju ko ovi nasi Novaka Djokovica i Jelenu Jankovic, ovde se uspeh ne prasta, zato smo tu gde jesmo, sramota me je gde zivim

v

pre 9 godina

Auuuuuu, nisam ovo uopste ocekivala. Znaci ponavlja se, kada god izgubi neki vazan mec od Novaka, Makica ne moze da se sastavi po sest meseci. Bice zanimljiv duel izmedju Federera i Corica, s tim sto nema sanse da dodje do iznenadjenja. I opet ostadose Fed i Nolkica na turniru. Nadam se samo da ce obojica do finala.

Markon

pre 9 godina

Evo, igrao kao Nole :D Svaka čast, iskoristio greške protivnika i borbenošću i trudom slavio. I baš mi je drago da je to bilo protiv Murraya. Kakva senzacija!

simke

pre 9 godina

Coric nevjerovatno podsjeca na Novaka...Marej je igrao ocajno,ali Coric se sjajno borio i nije lako mec privesti kraju,a on je to uspio...E mislim da se definitivno popjavio igrac karakteristika Novaka,Rodzera i Rafe,ali vidjecemo,jos je rano to znatI,vrijeme ce pokazati

Jovana

pre 9 godina

Hrvatska normalno ponosna, nece da ga pljuju ko ovi nasi Novaka Djokovica i Jelenu Jankovic, ovde se uspeh ne prasta, zato smo tu gde jesmo, sramota me je gde zivim

mix

pre 9 godina

Decko je zasluzeno pobedio,jedva cekam finale sa Novakom.Iskreno me podseca stilom i drzanjem na Novaka,mozda ga i nasledi jednog dana....Sve pohvale za komsiju,jeste da Marej nije sastavio dva poena kako zna ali ipak je on br.3.....

Boban

pre 9 godina

Svaka čast Borna, velika pobeda za mladog tenisera. Iako je marej imao neverovatnih 55 grešaka, mora se istaći da nije ima nijednu brejk šansu. Koliko god Marej igrao loše, ne sećam se da je skoro bio u takvoj poziciji. Voleo bih finale Novak-Borna.

pop

pre 9 godina

Kako Borna udara lopticu, tako jaukne, dovoljno da se Endi razalosti i padne u igri, mali simulira umor, ajmo novinari! Bravo Borna, svaka ti cast, utepo si lakog luzera i podero ko svinja vrecu, tako decko samo ih bij!

Monika Ivanišević

pre 9 godina

Evo, ovako. Borna će biti veliki šampion. To sam rekao i za Đokovića kada se tek pojavio. Jednostavno talenat je talenat.

Ono što bih ja najviše voleo je da Novak osvoji dovoljno GS-ova da Borna ne može da ga stigne. Nemojte se zavaravati da Borna možda nije igrač koji će osvojiti dosta GS-ova. Taj je kalibar, vidi se jasno ko dan.

Pitanje je veliko ko će za 2-3 godine biti rival Čoriću na velikoj pozornici, kada se budu povukli Rodžer, Rafa, Nole. Za sada samo onaj Kirgios izgleda kao super-talenat, ali problem sa njim je što je težak šaban, a Borna to nije.

Dakle, Đokoviću, pamet u glavu, i makar na 12 Gren slemova do kraja karijere, da nam Hrvati ne bi trljali nos kao što mi njima trljamo već godinama unazad.

Inače, navijao sam za Bornu danas, i navijaću za njega u budućnosti, ipak su Srbi i Hrvati dva najbliža naroda i pored svega što se desilo, ali kao Srbin ne bih voleo da Čorić bude veći teniser u istoriji od takvog šampiona kao što je Novak.

Izuzetno bih voleo da finale bude Đoković-Čorić već sada.

v

pre 9 godina

Auuuuuu, nisam ovo uopste ocekivala. Znaci ponavlja se, kada god izgubi neki vazan mec od Novaka, Makica ne moze da se sastavi po sest meseci. Bice zanimljiv duel izmedju Federera i Corica, s tim sto nema sanse da dodje do iznenadjenja. I opet ostadose Fed i Nolkica na turniru. Nadam se samo da ce obojica do finala.

Civokvi

pre 9 godina

Mari je odigrao katastrofalno (55 neiznuđenih grešaka naspram Ćorićevih 21. Kada se ta razlika podeli sa 16 gemova, ispada da je Borna u svakom gemu imao odmah 30:0, ili 0:30 na Marijev servis). Ipak, Borna je dokazao konstantnost. Ja mislim da je sada jedini teniser na svetu koji ima pozitivan skor i protiv Marija i protiv Nadala.

VLADIMIR

pre 9 godina

Do sada nisam hteo da preuranjeno ocenjujem igru Corica i njegovu perspektivu u tenisu ali posle ovog sto sam danas video (uprkos ocaajnoj igri Mareja - 55 neiznudjenih ....) sa sigurnoscu se moze ocekivati vrlo perspektivna karijera ovog mladog igraca (po meni trenutno najboljeg sto ima hrvatski tenis- nezavisno od renkinga). Naravno bice tu jos uspona i padova ali u globalu on ce stalno napredovati i mozda cak dospeti medju prvih 10 u ovoj godini. Naravno ne slazem se uopste sa stavovovima da je on neka ozbiljna pretnja nasem Novaku (iako mozda igra i bolje no Novak u istim godinama) jer da bi postao ozbiljan konkurent on mora da savlada jos mnoge teske teniske lekcije - JER NOVAK JE IPAK NAJVECI DRAGULJ DANASNJEG TENISA I IZRAZITO NAJKOMPLETNIJI TENISER IKAD RODJEN. U svakom slucaju cestitka Coricu za danasnu sjajnu pobedu i jako bih voleo da se sastane u finalu upravo sa nasim Novakom - gde bi se mogle proveriti mnoge stvari o kojima sam napred pisao.

nenad rs

pre 9 godina

Свака част за победу. Нек комшије прелете по коментарима па нек виде господске коментаре у односу на њихове сајтове.Још једном браво Ћорићу.!

Srdjan

pre 9 godina

Svaka mu cast! Eto kako nekada mladim momcima samo fali malo srece za velike rezultate, usao kao "laki luzer", Marcos predao pred kraj i eto... Borna je maksimalno iskoristio svoju sansu i svaka mu cast na tome, voleli ga ili ne.

MMM

pre 9 godina

Hahahahahaha!!! Jedva cekam komentare!!! Bravo mali!!! Igrao si kao nas Djokovic!!! Samo sto se Djokovicu ovakve situacije ne desavaju i to ga odvaja od ostalih! Za tebe,veliko bravo!!!

Melenci

pre 9 godina

mali,veliki car!Ovo je njegov rezultat,ovo je Borna zaradio!Samo da ne bude Endi je imao los dan i slicno.Dosta je vise sa izgovorima,da ga je neko ili nesto poremetilo,ne Borna mu je dao dobru lekciju.Samo mi je zao sto se ustrucavao da slavi,jer respektuje protivnika.Mora Borna da zna da se niko ne bi osvrtao da je izgubio!Svaka cast,Borni,ali svaka!

gg

pre 9 godina

Bravo Borna! Ne znam na sta ce se Mari sada zaliti ali pomoci nema od toga. Mozda bolje da sagleda svoje slabe tacke!? Jos jednom, Bravo za ubedljivu pobedu!

Glibavo UVO

pre 9 godina

Svaka cast Coricu na uspjehu, ali Andy sa ovakvom igrom nikada se nece primaknuti velikoj TROJKI! Izjavljuje kako zeli da igra konstantno tokom citave godine, ali ovo danas sto je on igrao je sve samo ne TOP 10, ma ni TOP 20 tenis. Uzas, nista novo u njegovoj igri, naprotiv smatram je bio puno bolji pre 2-4 godine. Forhand mu je uzasan za top 3 igraca. Ako gledam na listu iz top 10, on vjerovatno ima najlosiji forhand.

Sto se tice Corica odlican rezultat, ali sa ovom igrom prebacivanja nema sta da trazi protiv agresivnih igraca. Sa pasivnim defanzivcima kao Andi, pa cak I Rafa kada nije 100% moze, ali sa Rogerom to tako nece moci.

Sve u svemu tip ce biti odlican igrac za par godina.

REALan

pre 9 godina

Vec sad cudo od igraca!!Mozda je Murray igrao lose,ali Coric je uvelike tome pridonijeo.Buduca zvijezda tenisa!A koja nagrada tek,susret sa najvecim od najvecih(ukoliko ne bude iznenadenja)!

marko

pre 9 godina

Mali Borna dosta podseca na Noleta. Visok, mrsav, fleksibilan, jaki udarci sa osnovne linije... Samo da promeni ponasanje (nekako mi se cini da je nadmen) i bice vrhunski igrac, mimimum u top 10 za koju godinu.

maximilian

pre 9 godina

Bravo mali,samo deri....ali za Rogera ti treba njegov najlošiji dan i da se tebi sve zvijezde poklope...al i čuda su tu da se dese :)

kica

pre 9 godina

Znaci ovi prepotetni likovi sa zapada ima da ukinu tenis, jer će Novak vladati tenisom, realno jos 3-4 godine, posle njega dolazi vladavina malog Borne, tako ispada da ce Balkanci vladati svetskim tenisom 2o godina, sto je za Zapad nedopustivo, velika je to lova u pitanju.

dorcol

pre 9 godina

,prvi put da sam za mareja navijao a ti si opet naseo ..mali je besomucno vracao loptice i cekao da pogresis a ti katastrofalno igrao ,i ,to je to.

karma

pre 9 godina

Rezultat je takav kakav je i decko moze da se zahvali Endiju. Ja danas nisam video nista sto bi moglo da ga vine u visine, losa taktika, previse defanzivno i dosta gresaka. Cinjenica da mu fali jos dosta da bi bio ono sto mu predviđaju. Pre svega ne verujem da neko ceka Marejev drugi servis na 3 metra od osnovne linije to je nedoposteno. Izgleda da je Marej igrao kao Coric a ovaj kao Marej.. Sportski pozdrav

gt

pre 9 godina

Borna mu je ušao u glavu, ovaj nije znao dal bi napao, dal bi se branio, dal bi igrao agresivno ili držao lopticu u igri. Bravo majstore!!!

mix

pre 9 godina

Sad recite da je murray bio ozlijeden ;)
@ mane HR

Nismo mi hrvati pa da pljujemo sve sto nije nase,decko ga je pocistio i koliko vidim velika vecina komentara je vise nego pozitivna....opusteno RAT JE PROSAO PRE 20 godina

bomber

pre 9 godina

Sad recite da je murray bio ozlijeden ;)
(mane HR, 26. februar 2015 13:50)


eee mane nesretniče, preleti po komentarima pa ćeš vidjeti da su srbi uglavnom oduševljeni pobjedom ovog malca-znalca

dzon snezni

pre 9 godina

Jel'.. sta kaze Willander na ovo?! ahahhahahahaha
Bravo mali!! Jes' da si komsija al' ajd :)
Svaka cast!
p.s.
Pazi se Rodjka... on ako ista voli u zivotu to je da mladim lavovima (kao ti) podkrese brkove... vodi si red!
Srecno!

ja

pre 9 godina

@Dule

Novak je igrao u natezoj konkurenciji u teniskoj istoriji.
Ako pogledas unazad, svi velkani ovog sporta su u trenucima kada su igrali imali maksimalno jednog ili dva ozbiljna konkurenta.
Jedino je Novak imao 3 ozbiljna konkurenta : Federera, Nadala i Mareja.

Sampras je imao Agasija i Bekera.
Lendl je imao Samprasa i Eberga.
Mekinro je imao Konrsa i Lendla.

Svi su uglavnom imali po par jacih konkurentata i nista vise.
Sem toga kod vecine su se ti konkurenti smenjivali, jedni su odlazili, a drugi dolazili.
Jedini je Novak imao nesrecu da u istoj eri skoro 10 godina igra neprekidno sa 3 velika konkurenta.
Sama cinjenica da je Novak sa Nadalom odigrao 42, sa Federerom 36, a sa Marejem 24 meca dovoljno govori u kakvoj je konkurenciji Novak igrao.

Svi ti mecevi su igrani iskljucivo u finalima ili polufinalima turnira, sto opet govori o konstantnosti i jacini tih Novakovih protivnika.
Njih cetvorica zajedno imaju 41 GS titulu i oko 60 GS finala

Ako neko nije imao konkurenciju onda je to Federer.
Nadal se u vrh probio 2006., Djokovic 2007, a Marej 2008. godine.
Federer je u karijeri osvojio 83 titule.
Medjutim 53 titule je osvojio do 2008. godine, sto znaci da je skoro 2 trecine titula osvojio dok jos nije imao ovu trojicu za ozbiljne konkurente.
Od kada su se oni pojavili u vrhu Federerov ucinak je sa 12 titula godisnje pao na u proseku 4 titule godisnje.
Sve je jasno kao dan.

Pera

pre 9 godina

Mladi komsija je ispao u poslednjem kolu kvalifikacija od 350. na svetu, a sad ovo! Sto bi rekao Nole, "navikao se na teren"!
Svaka cast, pa da ih vidimo u finalu

Savetnik Toni Bler

pre 9 godina

Svaka cast malisa! U svakom slucaju vise volim Hrvate nego Britance. Sa komsijama smo barem na cisto, znamo se, znamo koliko su oni nama a koliko mi njima. Sa Britancima je nezgoda. Pobili su vise Srba, sto direktno , sto indirektno nego bilo ko drugi! I uvek ce mi biti blizi Hrvat, Slovenac, Makedonac, Bosanac, Madzar nego Britanac, Spanac, Svajcarac.....

Trebinje

pre 9 godina

Hrvatska normalno ponosna, nece da ga pljuju ko ovi nasi Novaka Djokovica i Jelenu Jankovic, ovde se uspeh ne prasta, zato smo tu gde jesmo, sramota me je gde zivim
(Jovana, 26. februar 2015 13:56)

Hrvatima svaka cast. A to pljuvanje po svome nije karakteristika svih Srba. To je najizrazenije kod Srbijanskog dijela srpskog naroda. U Srbiji je najvise srpskih izdajnika. Nijedan Srbin iz Republike Srpske i Crne Gore nema losu rijec za Novaka, tvrdim

DrMrakic

pre 9 godina

Ovo moram da mu čestitam. Ridji je napravio 55 greški od 66 Coricevih poena, sam sebe je pobedio. Kvota da Borna nece izgubiti servis bila 22, ovaj nije imao ni brejk šansu. Sad mi nije jasno kako je izgubio u kvalifikacijama od Martina 350-og igrača na svetu, bila na njega kvota 1,10 a danas pobedjuje na 17,7.
Bice izgleda veliko finale Djokovic-Coric.

lemmr

pre 9 godina

Svaka cast Ćoriću ali ako želi da jednog bude u top 10 moraće dosta da radi na forhendu koji je veoma slab i uglavnom ga plasira,Marej je bio očajaaaan...

Jovan

pre 9 godina

Coric je lukav jer je prethodni duel izgubio ubedljivo tako da je Marej usao opusteno u mec i nije mogao da pretpostavi da ce ovako odigrati mali. Sve smisljeno.

Dundo

pre 9 godina

Decki, ljepo je kad vecina vas ljepo govori o susjedima I podrzava Bornu. I mi volimo Novaka, on je veliki sampion I veliki covjek, pa je ljepo znati I da je susjed. I ljepo je vidjeti da nema mrznje u ovim komentarima, vec susjedi pocinju ljepo navijati jedni za druge kao Cesi i Slovaci. Moram vas samo obavjestiti da Hrvatska nije na Balkanu, vec je ona srednjeeuropska I mediteranska zemlja. Tek je Srbija nekih 10-20% na Balkanu. Slazem se da su Nadal I Federer na izmaku karijere, te da Murray ne moze igrati konstantno. Borna je jedini koji ce ugroziti Djokovica za 2-3 godine.

Beobrad

pre 9 godina

Bravo za maloga !
na njegovu zalost, dok je ovaj aktivan, on nece videti GS titulu, znaci narednih 5 godina, tek kad napuni 23 moze se nadati, jer ima kvalitet i talenat.
Samo istine radi, Coric ima srpsko poreklo i to svaki Hrvat zna, ali to nista ne umanjuje njegovo pravo i zelju da se oseca Hrvatom ili da ga Hrvati vide kao Hrvata !

charlotte sometimes

pre 9 godina

Mene ovo dete cak i fizicki nenormalno podseca na Novaka. Ko da mu je mladji brat. Volela bih Fedrera u finalu i mislim da Borna nema sansr protiv njega. Ali isto tako zelim da se Novak uskoro sretne sa Bornom. Bas me zanima da li bi nesto pokazao. U svakom slucaju cestitke. Jedan od retkih koji obecava.

Adi

pre 9 godina

Eto vam najacu konkurenciju ikad ,Marej velikan jest vala vidim ,Federer koji je jednom nogom u penziji i Rafa koji jos jedino na slaci mozr parirati Novaku,a ne znam moze li i tu sinoc sam ga gledao frajeru opala kosa,a onaj biceps iz lijeve ruke nestao nevjerovatno,nikakvog udarca vise nema sem forhenda ponekad. Novak apsolutno nema konkurencije.

dr.sokrates

pre 9 godina

Mali je odlican, sigurno ce biti vrhunski igrac, ali ce se morati dokazati na mastersima, ovo je samo priprema za IW i Majami. Na kraju krajeva videcemo ga u Kraljevu na 3 dobijena seta.

Melenci

pre 9 godina

Samo kada igra protiv nasih necu navijati za Bornu!Pa pogledajte tog decaka,sav treperi od mladosti i zelje za dokazivanjem.Dozivljavam ga kao svog.Nemoj biti toliko siguran da ce Federer ispeglati Bornu.Moze Borna da izgubi,ali da se nece boriti do poslednjeg poena to necemo gledati.A moze i da pobedi,zato ga unapred otpisivati.Zamislite finale Borne i Noleta,milina,jer to je Balkan.

strašno

pre 9 godina

Odigrao si 10 mečeva u životu i već bi da budeš prvi na svetu, mali iskuliraj se malo, najbolje si pobeđivao dok su bili u lošoj formi ili su imali problema sa povredama kao npr Nadal zadnje dve god, opusti se imaš ti još da guraš mali si, a ti i Nole u istoj rečenici - ne ide stvarno.

Baki Zemunac, Hrvojin komšija

pre 9 godina

Marej je slab glumac. Najsmešnije su one četiri uzastopne "greške" u poslednjem poenu,posle 0:30! Drugi to odrade mnogo suptilnije!

drago

pre 9 godina

Coric je igrao kao Djokovic :)))))
Nevjerovatna defenziva, momak stize cuda.
Moze i protiv Federera. Bojim se samo da se ne umori jer mu je ovo cak sesti mec u zadnjih 7 dana. Jos je i imao put od Marseilla do Dubaija.

realn0st

pre 9 godina

Hrvatski superigrac: bornin bekend,cilicev forhend,karlovicev servis,bornina eksplozivnost i brzina,karlovicev smash i pokrivanje mreze,dodigova snalazljivost na mrezi i volej...steta sto nemamo bar vecinu od toga u jednom ko vi u noletu...nadajmo se da borna tezi ka tome nakon sto popravi odredjene segmente

Goran

pre 9 godina

Protivnik je ponovo bio nefer. Igrao je kao da je 1. na svetu a ne 83. Ovo je bilo nefer. Trebao je da dozvoli 3. na svetu da pobedi. Elementarni nedostatak postovanja.

znanje-imanje

pre 9 godina

Bez obzira na očito katastrofalan dan (i ko zna šta je tu još upleteno) Marija izvrstan rezultat Borne. To da Mari igra ovako a da mu Bagdatis preda pri 4:4 u taj-brejku 3. seta je neverovatan sled događaja. Za kladionice celog sveta milionski dodatak zaradi svakako.
Ćorić jeste zaista nalik Novaku - ima izuzetnu količinu osnovnog talenta u tenisu, nameštati se brzo na loptu i odličnom oko-ruka koordinacijom vraćati mnogo lopti. Nema sumnje imaće odličnu karijeru. Videćemo kakva mu je otpornost na povrede - pre svega mi kolena deluju problematično - ali neka mu bude sve najbolje. Servis tehnika opterećuje kičmu isuviše - i to će morati da menja.
Od svega me najviše brine, uz sve častitke Ćoriću i želju da mnogo uspe, novi talas hrvatskog blog prepucavanja...

Dragan

pre 9 godina

Federer ce pocistiti Corica. Decko je toliko defanzivan i uopste nema jake udarce. Sreca njegova pa je Marej danas bio "mrtav konj". I glupo je reci: "Coric kao Novak razbio Mareja" :-P Marej da je igrao kao protiv Novaka, lagano bi ga dobio. I jos jedna stvar, ne moze niko da dobije kao Novak ;)

krle - dron

pre 9 godina

Svaka cast buducoj zvezdi tenisa,doduse ako se posveti tome kao Novak,no Mary se ocito kao protiv Novaka iznervirao jer je junior udarao previse dobro lopticu.....

Navijajmo za naše sportiste

pre 9 godina

Objavite vest o pobedi srpske teniserke Ivane Jorović nad 1. nosiocem ITF NEVA CUP-a u St.Petersburgu. Ruska teniserka Vitalija Djačenko, 81- na WTA listi predala je meč pri rezultatu 6-4 2-1 za Ivanu u drugom setu. U četfrtfinalu Jorovićeva će igrati sa svojom vršnjakinjom Jelenom Ostapenko iz Letonije, 239-oj na WTA listi.

Na istom turniru u toku prepodneva je i Vesna Dolonc pobedom ostvarila plasman u četvrtfinale gde joj je protivnica ruskinja Sajdova.

Bravo devojke!

realno

pre 9 godina

Ne bih voleo da sam u Rogerovoj kozi. Pobediti Gasqueta i reskirati veliku senzaciju u polufinalu ili ko fol zbog povrede noznog palca izgubiti od Francuza i sacuvati obraz.

Hm, ali nece zaraditi pare za plasman u polufinale, a kod kuce ceka Mirka sa oklagijom. Evo solucije, neka dramaticno pobedi Francuza pa onda neka se povuce pred polufinale zbog umora.
Nece mu biti prvi put :)

coabree

pre 9 godina

Svaka cast za Bornu sa 18 godina vec ima pobedu protiv Nadala i Mareja, bez obzira u kakvoj su formi bili! Bez sumnje da ce Coric biti top10 igrac samo je pitanje vremena...

Dorćolac

pre 9 godina

Igrati meč protiv Mareja iza osnovne linije 3 do 4 metara i dati mu samo 4 gema..... prosto neverovatno! Imati u džepu set i 5:3, servirati za meč, 0:30, da mu se ne skrati ruka... i to je neverovatno! Kada bude čvrsto držao osnovnu liniju biće veliki! Mnogo zavisi od mentalnog sazrevanja. A Marej, čovek je posebna priča, nijedan mu trener ne valja, od mrge Lendla do Ameli, ko zna, možda mu se opet vrati mamica za trenera. Inače tekst novinara JT jako dobar i tačan!

Milan

pre 9 godina

Mali, nemoj da se zaje*avaš i izbaciš Rođu.
To ti ne bih oprostio.
Hoću da gledam bežaniju sa finala.
Ti samo sačekaj do kraja turnira pa odigraj egzibiciju sa Novakom kad Rođa zapali tetki po lekić.

Boban

pre 9 godina

Konacno se pojavio neko da za par godina dostojno zameni Noleta, Rogera i Rafu. Ovaj mali igra stvarno dobro i stabilno, ima igru za sam vrh, mnogo podseca na Noleta.

zoran

pre 9 godina

Marej katastrofa, Ćorić odličan i to je to. Pobeda vredna trofeja u Dubaiju!
Momak će, ako Bog da, uskoro deliti pravdu sa Novakom po svetskim teniskim centrima... Pogotovo što igrom i kretanjem dosta podseća na najboljeg tenisera i najpoznatijeg sportistu sa Balkana svih vemena. Želim mu da stigne i da prestigne Novaka u budućnosti...

(vidite Drago i ostali ljubomorni susjedi da može i ovako)

Nela Bj

pre 9 godina

Daj Bože da Borna za par godina bude barem upola dobar kao Novak...napravio je dobre početke, sad treba čekati i vidjeti hoće li biti prvaka od njega. Za sad smo jako sretni i ponosni zbog njega

Леонардо

pre 9 godina

Гледао сам цео меч. Мареј је данас тако " играо", да би га добио и наш селектор Обрадовић. Ово наравно не умањује успех Ћорића, који има лепу перспективу. Резиме: Мареј победио самог себе, везе није имао, штета што тако не игра против Нолета.

realn0st

pre 9 godina

Volio bih u finalu vidjet noleta i corica...mislim da ce nole bez vecih problema osvojit, pogotovo ako bude s federerom u finalu jer je bolji trenutno , zato bih volio vidit s bornom u finalu...borna ima ono nest za iznenadit najbolje, a i nije nikad igro s noletom mislim da bi bio odlican mec s puno izmjena...koliko god to glupo zvuci mislim da jedino coric ima sanse zaustavit noleta u dubaiju, roger je apsolutni favorit protiv borne,ali isto tako je i nole protiv rogera

Sumit

pre 9 godina

Samo 2 igraca koji nisu jos uvek napunili 21 godinu su u TOP 100, Kirjos koji ima 19 god i 36. je na listi i osamnaestogodisnji Coric koji ce ukoliko ocekivano izgubi u 1/2 biti 61. na svetu od naredne nedelje. Sem ova dva sjajna talenta, bojim se da ce muski tenis mnooogo stagnirati nakon povlacenja velike trojke jer sem ove dvojice tinejdzera ne znam ko ima uopste potencijal da bude i odlican igrac, a kamoli vrhunski.

aleksandar bgd

pre 9 godina

Bravo, nema sumnje, velika nada i talenat! Posebno je na mene ostavio utisak njegove psiholoske stabilnosti i koncentracija! Kad bude povećao fizičku spremu osvojiće mnogo trofeja! Baš podseća na Novaka...

Boban

pre 9 godina

@bgd

Nole ne igra ovako lose kao Marej, ima trenutaka kad mu ne ide, ali nikad nije napravio 55 neiznudjenih gresaka u dva seta. Prilicno sam siguran, nikad u karijeri.

Danilo

pre 9 godina

Ajmo sada na ponovno čitanje komentara hrvatomrzaca , ili bilokojenacije mrzaca, kada se dečko usudio da se uporedi sa Noletom.
Bravo mali.

BumBum

pre 9 godina

Mozete samo da sanjate komsije Hrvati. Boris Becker osvojio Wimbledon sa 17. god pa nikada nije, niti ce dostici Novaka Djokovica. A vi pricate o polufinalu turnira od 500 poena nekoga kome je 18. god. A zdravlje i izbegavanje povreda je pola uspeha.
Mislite da ce Rodja da se pipka sa Bornom kao Andy? Malo sutra, tj. ni sutra.

KOSTA1703

pre 9 godina

Borna osvojio UKUPNO 66 poena, od toga 55 poena mu "dao" marej neiznudjenim greskama.
I sad treba velicati tenisera koji je u jednom teniskom mecu osvojio 11 poena, i pobedio, ni kriv ni duzan?

Nemanja

pre 9 godina

Citam komentare I ne verujem..Borna ce biti veliki igrac, ako nastavi u ovom ritmu I ako se ne vine prerano u visine..Ima veliki talenat..ima udarce..ima u sebi volje I snage..Ali nerealno je reci da ce savladati Rogera..Roger ce pocistiti Bornu..Zivi bili pa videli...Daleko su Marej I Roger u kontinuitetu igrara..cak I sada kada Roger ima skoro 34 godine..Roger Novak finale I tacka..Realno..najlepsi mecevi..su mecevi njih dvojice..

boj@n

pre 9 godina

Ako ovaj bude broj jedan Srbija osvaja sve narednih 100 godina,ma dajte ljudi pobjedi jednog bezidejnog Mareja koji ne može mrežu prebaciti i odma je br jedan..Svaka njemu čast ali pure i pure mora pojesti da bi ponovo isti uspjeh napravio,a kamoli postao br jedan nekad

Nebojša

pre 9 godina

Eto vam najacu konkurenciju ikad ,Marej velikan jest vala vidim ,Federer koji je jednom nogom u penziji i Rafa koji jos jedino na slaci mozr parirati Novaku,a ne znam moze li i tu sinoc sam ga gledao frajeru opala kosa,a onaj biceps iz lijeve ruke nestao nevjerovatno,nikakvog udarca vise nema sem forhenda ponekad. Novak apsolutno nema konkurencije.
(Adi, 26. februar 2015 13:46)

Možeš ti da lupaš šta hoćeš ali činjenice ne lažu taj Marej je izgubio prvi meč od Federera 2005 i to je bio prvi i jedini put u 9 godina da je Federer vodio protiv Mareja a oba 2006 Marej je dobio u jednom trenutku je imao čak 6-2 protiv Fedexa i jedini razlog što Federer ima trenutno pobedu više od Mareja je što je napravio nekoliko trijumfa posle Marejeve povrede inače ga nikad nebi stigao a sam Marej će imati više pobeda protiv Federera nego sva njegova strašna konkurencija kombinovano.

Nebojša

pre 9 godina

Au kakva sramota za Mareja nije sramota izgubiti naravno ali protiv 80 na listi osvojiti samo 4 gema jeste neviđeni debakl i sramota naravno čestitke Ćoricu meč nisam gledao ali po statistici izgleda da je imao veliku pomoć Endi Mareja ali opet treba i sam odigrati dobro i dovršiti lošeg rivala čestitam mu ali pravi test mogućnosti će biti protiv Federera on neće poklanjati poput Endija.

Cross

pre 9 godina

Bravo, nema sumnje, velika nada i talenat! Posebno je na mene ostavio
utisak njegove psiholoske stabilnosti i koncentracija! Kad bude povećao fizičku spremu osvojiće mnogo trofeja! Baš podseća na Novaka...
(aleksandar bgd, 26. februar 2015 14:19)

Fizičku spremu? Pa mali bolje boksa nego što igra tenis, što govori
da mu je "fizička sprema" itekako dobra.

???

pre 9 godina

Ma nema nista od njega,top 20,eventualno top 5-10.Ova trojica,(Dj-R-N)u tim godinama su vec bili trio koji se ne lomi.Sa koliko su osvajali GS?Samo se setite,a opet sada ima i najezda igraca od 18-19 i 20 godina koji su bolji od ovog mladog Corica.Dobar je teniser,alo i da bude 5-i na svetu pa to je neverovatan uspeh.Od ko zna koliko miliona tanisera na svetu , biti peti je ogroman uspeh.Ali za broj 1,tesko da ce da ide.Ja mu zelim sve najbolje,narocito sto je sa Balkana,da Balkan vlada tenisom jos sto godina,ali,mislim da nema to sto je potrebno za br.1 pored konkurencije njegove generacije.Samo pogledajte Nik Kirgiosa,pa zar pored njega ima sanse?Totalno antipatican lik,ali zna znanje, a i fizicki ima bolje predispozicije za tenis....U svakom slucaju BRAVO za pobedu i sve najbolje!!!!

yea

pre 9 godina

kao sto vec neko rece mali je previse nadmen ali ima talenta i cini mi se da je stabilan u glavi. medjutim ako zeli top 5 jednog dana mora da izbaci tu nadmenost. Nole I Rafa je nemaju, a Federer je tek kasnije postao pomalo nadmen ali krajnje korektan. Tako da mu je bolje sa nogama na zemlji a dobar je

djura

pre 9 godina

Svaka cast, drago mi je ad ce Novak, napokon, dobiti dostojnog rivala i dobiti malo vise elana da igra bolje. Sa sadasnjom konkurencijom mu nije lako da se motivise.

X=iks

pre 9 godina

Svaka cast Coricu na uspjehu, ali Andy sa ovakvom igrom nikada se nece primaknuti velikoj TROJKI! to se tice Corica odlican rezultat, ali sa ovom igrom prebacivanja nema sta da trazi protiv agresivnih igraca.... Sa pasivnim defanzivcima kao Andi, pa cak I Rafa kada nije 100% moze, ali sa Rogerom to tako nece moci.

Sve u svemu tip ce biti odlican igrac za par godina.
(Glibavo UVO, 26. februar 2015 13:43)

Naprotiv! Ovaj je mec pokazao da je velika CETVORKA realnost. Samo nek Borna sada, s 18 godina, dere Nadala i Murray-a! A za koju godinu, kad ojaca i usavrsi igru, moci ce i protiv Karlovica.

Dule

pre 9 godina

E, tugo moja. To je taj (po Bekeru) treci jedini Noletov konkurent. Ostali su kaze Beker "daleko iza".
Cela izjava. BEKER: "Njegovi najteži rivali su Federer, koji je napunio 34 godine, Nadal je imao probleme sa povredama, tako da je sledeći u redu Marej. Ostali su dosta daleko". Znaci jedini "kakav- takav" konkurent je Mari. Covek za koga sam mislio da zbog njegove "mentalne snage" nikad nece osvojiti G.S., a sada i sa nacetom kicmom je jedini konkurent. Pa onda konkurencije i nema. To pricam vec mesecima (na Forumu-mec lopta). Drago mi je da se i jedna takva teniska velicina slaze sa mnom. Po meni ova izjava totalno unizava sve Noletove uspehe jer lako je biti dobar kad nema dostojnih protivnika. Jednostavno si imao srecu da igras u to vreme.
Takodje se slazemo da ce mu pri ovakvoj konkurenciji biti lako da osvoji sva cetiri G.S.

hawkeye

pre 9 godina

Najlošija konkurencija u istoriji u poslednjih 30 godina,otuda i dominacija Federera,Nadala i Noleta i njihova rušenja svih rekorda,ovo bi trebao da bude osvajač 2 GSa i finalista nekoliko istih uključujući i ovogodišnji AO,bruka.

drago

pre 9 godina

???

Ni Djokovic, ni Murray, ni Del Potro nisu imali ovaj ranking, ovakve pobjede i ovakve rezultate u njegovim godinama (2 polufinala turnira serije 500).
Federer je imao jednu top 5 pobjedu sa 17 godina i bio je par mjesta losije rangiran.
Nadal je bio bolje rangiran, imao je ovakve pobjede i mladji i jedno finale turnira serije 250.
Zato nemoj pisati da su bili bolji u tim godinama i da ih sada ima boljih. Od ovih sada niko mu nije ni blizu. Kyrgios je godinu i po stariji. Pogledaj samo gdje je Kyrgios bio prije godinu i po. Jos je vjerovatno igrao juniorske turnire.

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Citajuci komentare, pade mi u oci da "susjedi" najzad priznase da je Novak najbolji.Toliko se naprezu da Bornu uporede sa njim !?Gledajuci mec I ja sam u jednom trenutku to pomislio, ali da "mali" to postigne treba jos dosta trave i sljake da "pojede"! Ali ne samo to, nesto mi fali, a sta, objasnio Sasa Ozma.(on bolje vidi nego ja).Da zakljucim, ako pobedi RD sutra, gleda cemo u buduce srpsko - hrvatsko finale cesce! Eh, Jugo, bas mi falis, ali ima nade ko nekad pred derbije velike cetvorke Dinamo-C.Zvezda ili Hajduk-Partizan, zar ne!?

Domagoj

pre 9 godina

http://www.theguardian.com/sport/live/2015/jan/27/andy-murray-v-nick-kyrgios-australian-open-2015-live

koliko ja znam, ove godine je Mury dobio Kyrigosa, dakle tri upitnika ??? o čemu ti pričaš ? zašto misliš da će Kyrigos biti bolji od Borne, slažem se da je Kyrigos papren talent, ali po meni ništa veći od Borne, i još uzmi u obzir da je godinu i sedam mjeseci stariji od Borne, što će itekako igrat ulogu u budućnosti. po meni Borna samo sam sebi nekim glupostima, može sjebat karijeru, dakle mislim da će sigurno biti top 5 igrač već za par godina, a za 5 godina ga očekujem u ljutoj borbi za 1 mjesto protiv svih ostalih konkurenata za tu poziciju, kao što je i taj Kyrigos, ali ako pogledaš u njegovoj generaciji on je top igrač, nema konkurenciju jer je Kyrgos skoro dvije godine stariji, što itekako igra ulogu. i po meni, Borna ima bolje građeno tjelo od Kyrigosa, ima tjelo ala Đoković što je idealno za tenis, dok Kyrgos ima duguljaste noge i ruke, mislim da će se to itekako vidjet kad bude igrao protiv manjih motoričnih igrača kao što je Borna. živili bili pa vidjeli, normalno da navijam za njega, ali opet mislim da objektivno može puno u budućnosti pokazat, e sad dal će uspjet sve zavisi najviše o njemu samom a ne Kyrigosu.

karma

pre 9 godina

Rezultat je takav kakav je i decko moze da se zahvali Endiju. Ja danas nisam video nista sto bi moglo da ga vine u visine, losa taktika, previse defanzivno i dosta gresaka. Cinjenica da mu fali jos dosta da bi bio ono sto mu predviđaju. Pre svega ne verujem da neko ceka Marejev drugi servis na 3 metra od osnovne linije to je nedoposteno. Izgleda da je Marej igrao kao Coric a ovaj kao Marej.. Sportski pozdrav

Jovana

pre 9 godina

Hrvatska normalno ponosna, nece da ga pljuju ko ovi nasi Novaka Djokovica i Jelenu Jankovic, ovde se uspeh ne prasta, zato smo tu gde jesmo, sramota me je gde zivim

REALan

pre 9 godina

Vec sad cudo od igraca!!Mozda je Murray igrao lose,ali Coric je uvelike tome pridonijeo.Buduca zvijezda tenisa!A koja nagrada tek,susret sa najvecim od najvecih(ukoliko ne bude iznenadenja)!

Adi

pre 9 godina

Eto vam najacu konkurenciju ikad ,Marej velikan jest vala vidim ,Federer koji je jednom nogom u penziji i Rafa koji jos jedino na slaci mozr parirati Novaku,a ne znam moze li i tu sinoc sam ga gledao frajeru opala kosa,a onaj biceps iz lijeve ruke nestao nevjerovatno,nikakvog udarca vise nema sem forhenda ponekad. Novak apsolutno nema konkurencije.

strašno

pre 9 godina

Odigrao si 10 mečeva u životu i već bi da budeš prvi na svetu, mali iskuliraj se malo, najbolje si pobeđivao dok su bili u lošoj formi ili su imali problema sa povredama kao npr Nadal zadnje dve god, opusti se imaš ti još da guraš mali si, a ti i Nole u istoj rečenici - ne ide stvarno.

Beobrad

pre 9 godina

Bravo za maloga !
na njegovu zalost, dok je ovaj aktivan, on nece videti GS titulu, znaci narednih 5 godina, tek kad napuni 23 moze se nadati, jer ima kvalitet i talenat.
Samo istine radi, Coric ima srpsko poreklo i to svaki Hrvat zna, ali to nista ne umanjuje njegovo pravo i zelju da se oseca Hrvatom ili da ga Hrvati vide kao Hrvata !

Dundo

pre 9 godina

Decki, ljepo je kad vecina vas ljepo govori o susjedima I podrzava Bornu. I mi volimo Novaka, on je veliki sampion I veliki covjek, pa je ljepo znati I da je susjed. I ljepo je vidjeti da nema mrznje u ovim komentarima, vec susjedi pocinju ljepo navijati jedni za druge kao Cesi i Slovaci. Moram vas samo obavjestiti da Hrvatska nije na Balkanu, vec je ona srednjeeuropska I mediteranska zemlja. Tek je Srbija nekih 10-20% na Balkanu. Slazem se da su Nadal I Federer na izmaku karijere, te da Murray ne moze igrati konstantno. Borna je jedini koji ce ugroziti Djokovica za 2-3 godine.

Dule

pre 9 godina

E, tugo moja. To je taj (po Bekeru) treci jedini Noletov konkurent. Ostali su kaze Beker "daleko iza".
Cela izjava. BEKER: "Njegovi najteži rivali su Federer, koji je napunio 34 godine, Nadal je imao probleme sa povredama, tako da je sledeći u redu Marej. Ostali su dosta daleko". Znaci jedini "kakav- takav" konkurent je Mari. Covek za koga sam mislio da zbog njegove "mentalne snage" nikad nece osvojiti G.S., a sada i sa nacetom kicmom je jedini konkurent. Pa onda konkurencije i nema. To pricam vec mesecima (na Forumu-mec lopta). Drago mi je da se i jedna takva teniska velicina slaze sa mnom. Po meni ova izjava totalno unizava sve Noletove uspehe jer lako je biti dobar kad nema dostojnih protivnika. Jednostavno si imao srecu da igras u to vreme.
Takodje se slazemo da ce mu pri ovakvoj konkurenciji biti lako da osvoji sva cetiri G.S.

hawkeye

pre 9 godina

Najlošija konkurencija u istoriji u poslednjih 30 godina,otuda i dominacija Federera,Nadala i Noleta i njihova rušenja svih rekorda,ovo bi trebao da bude osvajač 2 GSa i finalista nekoliko istih uključujući i ovogodišnji AO,bruka.

dorcol

pre 9 godina

,prvi put da sam za mareja navijao a ti si opet naseo ..mali je besomucno vracao loptice i cekao da pogresis a ti katastrofalno igrao ,i ,to je to.

DrMrakic

pre 9 godina

Ovo moram da mu čestitam. Ridji je napravio 55 greški od 66 Coricevih poena, sam sebe je pobedio. Kvota da Borna nece izgubiti servis bila 22, ovaj nije imao ni brejk šansu. Sad mi nije jasno kako je izgubio u kvalifikacijama od Martina 350-og igrača na svetu, bila na njega kvota 1,10 a danas pobedjuje na 17,7.
Bice izgleda veliko finale Djokovic-Coric.

boj@n

pre 9 godina

Ako ovaj bude broj jedan Srbija osvaja sve narednih 100 godina,ma dajte ljudi pobjedi jednog bezidejnog Mareja koji ne može mrežu prebaciti i odma je br jedan..Svaka njemu čast ali pure i pure mora pojesti da bi ponovo isti uspjeh napravio,a kamoli postao br jedan nekad

???

pre 9 godina

Ma nema nista od njega,top 20,eventualno top 5-10.Ova trojica,(Dj-R-N)u tim godinama su vec bili trio koji se ne lomi.Sa koliko su osvajali GS?Samo se setite,a opet sada ima i najezda igraca od 18-19 i 20 godina koji su bolji od ovog mladog Corica.Dobar je teniser,alo i da bude 5-i na svetu pa to je neverovatan uspeh.Od ko zna koliko miliona tanisera na svetu , biti peti je ogroman uspeh.Ali za broj 1,tesko da ce da ide.Ja mu zelim sve najbolje,narocito sto je sa Balkana,da Balkan vlada tenisom jos sto godina,ali,mislim da nema to sto je potrebno za br.1 pored konkurencije njegove generacije.Samo pogledajte Nik Kirgiosa,pa zar pored njega ima sanse?Totalno antipatican lik,ali zna znanje, a i fizicki ima bolje predispozicije za tenis....U svakom slucaju BRAVO za pobedu i sve najbolje!!!!

VLADIMIR

pre 9 godina

Do sada nisam hteo da preuranjeno ocenjujem igru Corica i njegovu perspektivu u tenisu ali posle ovog sto sam danas video (uprkos ocaajnoj igri Mareja - 55 neiznudjenih ....) sa sigurnoscu se moze ocekivati vrlo perspektivna karijera ovog mladog igraca (po meni trenutno najboljeg sto ima hrvatski tenis- nezavisno od renkinga). Naravno bice tu jos uspona i padova ali u globalu on ce stalno napredovati i mozda cak dospeti medju prvih 10 u ovoj godini. Naravno ne slazem se uopste sa stavovovima da je on neka ozbiljna pretnja nasem Novaku (iako mozda igra i bolje no Novak u istim godinama) jer da bi postao ozbiljan konkurent on mora da savlada jos mnoge teske teniske lekcije - JER NOVAK JE IPAK NAJVECI DRAGULJ DANASNJEG TENISA I IZRAZITO NAJKOMPLETNIJI TENISER IKAD RODJEN. U svakom slucaju cestitka Coricu za danasnu sjajnu pobedu i jako bih voleo da se sastane u finalu upravo sa nasim Novakom - gde bi se mogle proveriti mnoge stvari o kojima sam napred pisao.

Monika Ivanišević

pre 9 godina

Evo, ovako. Borna će biti veliki šampion. To sam rekao i za Đokovića kada se tek pojavio. Jednostavno talenat je talenat.

Ono što bih ja najviše voleo je da Novak osvoji dovoljno GS-ova da Borna ne može da ga stigne. Nemojte se zavaravati da Borna možda nije igrač koji će osvojiti dosta GS-ova. Taj je kalibar, vidi se jasno ko dan.

Pitanje je veliko ko će za 2-3 godine biti rival Čoriću na velikoj pozornici, kada se budu povukli Rodžer, Rafa, Nole. Za sada samo onaj Kirgios izgleda kao super-talenat, ali problem sa njim je što je težak šaban, a Borna to nije.

Dakle, Đokoviću, pamet u glavu, i makar na 12 Gren slemova do kraja karijere, da nam Hrvati ne bi trljali nos kao što mi njima trljamo već godinama unazad.

Inače, navijao sam za Bornu danas, i navijaću za njega u budućnosti, ipak su Srbi i Hrvati dva najbliža naroda i pored svega što se desilo, ali kao Srbin ne bih voleo da Čorić bude veći teniser u istoriji od takvog šampiona kao što je Novak.

Izuzetno bih voleo da finale bude Đoković-Čorić već sada.

BumBum

pre 9 godina

Mozete samo da sanjate komsije Hrvati. Boris Becker osvojio Wimbledon sa 17. god pa nikada nije, niti ce dostici Novaka Djokovica. A vi pricate o polufinalu turnira od 500 poena nekoga kome je 18. god. A zdravlje i izbegavanje povreda je pola uspeha.
Mislite da ce Rodja da se pipka sa Bornom kao Andy? Malo sutra, tj. ni sutra.

mix

pre 9 godina

Decko je zasluzeno pobedio,jedva cekam finale sa Novakom.Iskreno me podseca stilom i drzanjem na Novaka,mozda ga i nasledi jednog dana....Sve pohvale za komsiju,jeste da Marej nije sastavio dva poena kako zna ali ipak je on br.3.....

Dragan

pre 9 godina

Federer ce pocistiti Corica. Decko je toliko defanzivan i uopste nema jake udarce. Sreca njegova pa je Marej danas bio "mrtav konj". I glupo je reci: "Coric kao Novak razbio Mareja" :-P Marej da je igrao kao protiv Novaka, lagano bi ga dobio. I jos jedna stvar, ne moze niko da dobije kao Novak ;)

KOSTA1703

pre 9 godina

Borna osvojio UKUPNO 66 poena, od toga 55 poena mu "dao" marej neiznudjenim greskama.
I sad treba velicati tenisera koji je u jednom teniskom mecu osvojio 11 poena, i pobedio, ni kriv ni duzan?

pop

pre 9 godina

Kako Borna udara lopticu, tako jaukne, dovoljno da se Endi razalosti i padne u igri, mali simulira umor, ajmo novinari! Bravo Borna, svaka ti cast, utepo si lakog luzera i podero ko svinja vrecu, tako decko samo ih bij!

Savetnik Toni Bler

pre 9 godina

Svaka cast malisa! U svakom slucaju vise volim Hrvate nego Britance. Sa komsijama smo barem na cisto, znamo se, znamo koliko su oni nama a koliko mi njima. Sa Britancima je nezgoda. Pobili su vise Srba, sto direktno , sto indirektno nego bilo ko drugi! I uvek ce mi biti blizi Hrvat, Slovenac, Makedonac, Bosanac, Madzar nego Britanac, Spanac, Svajcarac.....

simke

pre 9 godina

Coric nevjerovatno podsjeca na Novaka...Marej je igrao ocajno,ali Coric se sjajno borio i nije lako mec privesti kraju,a on je to uspio...E mislim da se definitivno popjavio igrac karakteristika Novaka,Rodzera i Rafe,ali vidjecemo,jos je rano to znatI,vrijeme ce pokazati

ja

pre 9 godina

@Dule

Novak je igrao u natezoj konkurenciji u teniskoj istoriji.
Ako pogledas unazad, svi velkani ovog sporta su u trenucima kada su igrali imali maksimalno jednog ili dva ozbiljna konkurenta.
Jedino je Novak imao 3 ozbiljna konkurenta : Federera, Nadala i Mareja.

Sampras je imao Agasija i Bekera.
Lendl je imao Samprasa i Eberga.
Mekinro je imao Konrsa i Lendla.

Svi su uglavnom imali po par jacih konkurentata i nista vise.
Sem toga kod vecine su se ti konkurenti smenjivali, jedni su odlazili, a drugi dolazili.
Jedini je Novak imao nesrecu da u istoj eri skoro 10 godina igra neprekidno sa 3 velika konkurenta.
Sama cinjenica da je Novak sa Nadalom odigrao 42, sa Federerom 36, a sa Marejem 24 meca dovoljno govori u kakvoj je konkurenciji Novak igrao.

Svi ti mecevi su igrani iskljucivo u finalima ili polufinalima turnira, sto opet govori o konstantnosti i jacini tih Novakovih protivnika.
Njih cetvorica zajedno imaju 41 GS titulu i oko 60 GS finala

Ako neko nije imao konkurenciju onda je to Federer.
Nadal se u vrh probio 2006., Djokovic 2007, a Marej 2008. godine.
Federer je u karijeri osvojio 83 titule.
Medjutim 53 titule je osvojio do 2008. godine, sto znaci da je skoro 2 trecine titula osvojio dok jos nije imao ovu trojicu za ozbiljne konkurente.
Od kada su se oni pojavili u vrhu Federerov ucinak je sa 12 titula godisnje pao na u proseku 4 titule godisnje.
Sve je jasno kao dan.

v

pre 9 godina

Auuuuuu, nisam ovo uopste ocekivala. Znaci ponavlja se, kada god izgubi neki vazan mec od Novaka, Makica ne moze da se sastavi po sest meseci. Bice zanimljiv duel izmedju Federera i Corica, s tim sto nema sanse da dodje do iznenadjenja. I opet ostadose Fed i Nolkica na turniru. Nadam se samo da ce obojica do finala.

Jovan

pre 9 godina

Coric je lukav jer je prethodni duel izgubio ubedljivo tako da je Marej usao opusteno u mec i nije mogao da pretpostavi da ce ovako odigrati mali. Sve smisljeno.

Baki Zemunac, Hrvojin komšija

pre 9 godina

Marej je slab glumac. Najsmešnije su one četiri uzastopne "greške" u poslednjem poenu,posle 0:30! Drugi to odrade mnogo suptilnije!

Markon

pre 9 godina

Evo, igrao kao Nole :D Svaka čast, iskoristio greške protivnika i borbenošću i trudom slavio. I baš mi je drago da je to bilo protiv Murraya. Kakva senzacija!

realno

pre 9 godina

Ne bih voleo da sam u Rogerovoj kozi. Pobediti Gasqueta i reskirati veliku senzaciju u polufinalu ili ko fol zbog povrede noznog palca izgubiti od Francuza i sacuvati obraz.

Hm, ali nece zaraditi pare za plasman u polufinale, a kod kuce ceka Mirka sa oklagijom. Evo solucije, neka dramaticno pobedi Francuza pa onda neka se povuce pred polufinale zbog umora.
Nece mu biti prvi put :)

Boban

pre 9 godina

Svaka čast Borna, velika pobeda za mladog tenisera. Iako je marej imao neverovatnih 55 grešaka, mora se istaći da nije ima nijednu brejk šansu. Koliko god Marej igrao loše, ne sećam se da je skoro bio u takvoj poziciji. Voleo bih finale Novak-Borna.

marko

pre 9 godina

Mali Borna dosta podseca na Noleta. Visok, mrsav, fleksibilan, jaki udarci sa osnovne linije... Samo da promeni ponasanje (nekako mi se cini da je nadmen) i bice vrhunski igrac, mimimum u top 10 za koju godinu.

Melenci

pre 9 godina

mali,veliki car!Ovo je njegov rezultat,ovo je Borna zaradio!Samo da ne bude Endi je imao los dan i slicno.Dosta je vise sa izgovorima,da ga je neko ili nesto poremetilo,ne Borna mu je dao dobru lekciju.Samo mi je zao sto se ustrucavao da slavi,jer respektuje protivnika.Mora Borna da zna da se niko ne bi osvrtao da je izgubio!Svaka cast,Borni,ali svaka!

Trebinje

pre 9 godina

Hrvatska normalno ponosna, nece da ga pljuju ko ovi nasi Novaka Djokovica i Jelenu Jankovic, ovde se uspeh ne prasta, zato smo tu gde jesmo, sramota me je gde zivim
(Jovana, 26. februar 2015 13:56)

Hrvatima svaka cast. A to pljuvanje po svome nije karakteristika svih Srba. To je najizrazenije kod Srbijanskog dijela srpskog naroda. U Srbiji je najvise srpskih izdajnika. Nijedan Srbin iz Republike Srpske i Crne Gore nema losu rijec za Novaka, tvrdim

realn0st

pre 9 godina

Hrvatski superigrac: bornin bekend,cilicev forhend,karlovicev servis,bornina eksplozivnost i brzina,karlovicev smash i pokrivanje mreze,dodigova snalazljivost na mrezi i volej...steta sto nemamo bar vecinu od toga u jednom ko vi u noletu...nadajmo se da borna tezi ka tome nakon sto popravi odredjene segmente

djura

pre 9 godina

Svaka cast, drago mi je ad ce Novak, napokon, dobiti dostojnog rivala i dobiti malo vise elana da igra bolje. Sa sadasnjom konkurencijom mu nije lako da se motivise.

Glibavo UVO

pre 9 godina

Svaka cast Coricu na uspjehu, ali Andy sa ovakvom igrom nikada se nece primaknuti velikoj TROJKI! Izjavljuje kako zeli da igra konstantno tokom citave godine, ali ovo danas sto je on igrao je sve samo ne TOP 10, ma ni TOP 20 tenis. Uzas, nista novo u njegovoj igri, naprotiv smatram je bio puno bolji pre 2-4 godine. Forhand mu je uzasan za top 3 igraca. Ako gledam na listu iz top 10, on vjerovatno ima najlosiji forhand.

Sto se tice Corica odlican rezultat, ali sa ovom igrom prebacivanja nema sta da trazi protiv agresivnih igraca. Sa pasivnim defanzivcima kao Andi, pa cak I Rafa kada nije 100% moze, ali sa Rogerom to tako nece moci.

Sve u svemu tip ce biti odlican igrac za par godina.

Civokvi

pre 9 godina

Mari je odigrao katastrofalno (55 neiznuđenih grešaka naspram Ćorićevih 21. Kada se ta razlika podeli sa 16 gemova, ispada da je Borna u svakom gemu imao odmah 30:0, ili 0:30 na Marijev servis). Ipak, Borna je dokazao konstantnost. Ja mislim da je sada jedini teniser na svetu koji ima pozitivan skor i protiv Marija i protiv Nadala.

zoran

pre 9 godina

Marej katastrofa, Ćorić odličan i to je to. Pobeda vredna trofeja u Dubaiju!
Momak će, ako Bog da, uskoro deliti pravdu sa Novakom po svetskim teniskim centrima... Pogotovo što igrom i kretanjem dosta podseća na najboljeg tenisera i najpoznatijeg sportistu sa Balkana svih vemena. Želim mu da stigne i da prestigne Novaka u budućnosti...

(vidite Drago i ostali ljubomorni susjedi da može i ovako)

Danilo

pre 9 godina

Ajmo sada na ponovno čitanje komentara hrvatomrzaca , ili bilokojenacije mrzaca, kada se dečko usudio da se uporedi sa Noletom.
Bravo mali.

Nebojša

pre 9 godina

Eto vam najacu konkurenciju ikad ,Marej velikan jest vala vidim ,Federer koji je jednom nogom u penziji i Rafa koji jos jedino na slaci mozr parirati Novaku,a ne znam moze li i tu sinoc sam ga gledao frajeru opala kosa,a onaj biceps iz lijeve ruke nestao nevjerovatno,nikakvog udarca vise nema sem forhenda ponekad. Novak apsolutno nema konkurencije.
(Adi, 26. februar 2015 13:46)

Možeš ti da lupaš šta hoćeš ali činjenice ne lažu taj Marej je izgubio prvi meč od Federera 2005 i to je bio prvi i jedini put u 9 godina da je Federer vodio protiv Mareja a oba 2006 Marej je dobio u jednom trenutku je imao čak 6-2 protiv Fedexa i jedini razlog što Federer ima trenutno pobedu više od Mareja je što je napravio nekoliko trijumfa posle Marejeve povrede inače ga nikad nebi stigao a sam Marej će imati više pobeda protiv Federera nego sva njegova strašna konkurencija kombinovano.

drago

pre 9 godina

Coric je igrao kao Djokovic :)))))
Nevjerovatna defenziva, momak stize cuda.
Moze i protiv Federera. Bojim se samo da se ne umori jer mu je ovo cak sesti mec u zadnjih 7 dana. Jos je i imao put od Marseilla do Dubaija.

realn0st

pre 9 godina

Volio bih u finalu vidjet noleta i corica...mislim da ce nole bez vecih problema osvojit, pogotovo ako bude s federerom u finalu jer je bolji trenutno , zato bih volio vidit s bornom u finalu...borna ima ono nest za iznenadit najbolje, a i nije nikad igro s noletom mislim da bi bio odlican mec s puno izmjena...koliko god to glupo zvuci mislim da jedino coric ima sanse zaustavit noleta u dubaiju, roger je apsolutni favorit protiv borne,ali isto tako je i nole protiv rogera

MMM

pre 9 godina

Hahahahahaha!!! Jedva cekam komentare!!! Bravo mali!!! Igrao si kao nas Djokovic!!! Samo sto se Djokovicu ovakve situacije ne desavaju i to ga odvaja od ostalih! Za tebe,veliko bravo!!!

mix

pre 9 godina

Sad recite da je murray bio ozlijeden ;)
@ mane HR

Nismo mi hrvati pa da pljujemo sve sto nije nase,decko ga je pocistio i koliko vidim velika vecina komentara je vise nego pozitivna....opusteno RAT JE PROSAO PRE 20 godina

nenad rs

pre 9 godina

Свака част за победу. Нек комшије прелете по коментарима па нек виде господске коментаре у односу на њихове сајтове.Још једном браво Ћорићу.!

Milan

pre 9 godina

Mali, nemoj da se zaje*avaš i izbaciš Rođu.
To ti ne bih oprostio.
Hoću da gledam bežaniju sa finala.
Ti samo sačekaj do kraja turnira pa odigraj egzibiciju sa Novakom kad Rođa zapali tetki po lekić.

kica

pre 9 godina

Znaci ovi prepotetni likovi sa zapada ima da ukinu tenis, jer će Novak vladati tenisom, realno jos 3-4 godine, posle njega dolazi vladavina malog Borne, tako ispada da ce Balkanci vladati svetskim tenisom 2o godina, sto je za Zapad nedopustivo, velika je to lova u pitanju.

lemmr

pre 9 godina

Svaka cast Ćoriću ali ako želi da jednog bude u top 10 moraće dosta da radi na forhendu koji je veoma slab i uglavnom ga plasira,Marej je bio očajaaaan...

Srdjan

pre 9 godina

Svaka mu cast! Eto kako nekada mladim momcima samo fali malo srece za velike rezultate, usao kao "laki luzer", Marcos predao pred kraj i eto... Borna je maksimalno iskoristio svoju sansu i svaka mu cast na tome, voleli ga ili ne.

Melenci

pre 9 godina

Samo kada igra protiv nasih necu navijati za Bornu!Pa pogledajte tog decaka,sav treperi od mladosti i zelje za dokazivanjem.Dozivljavam ga kao svog.Nemoj biti toliko siguran da ce Federer ispeglati Bornu.Moze Borna da izgubi,ali da se nece boriti do poslednjeg poena to necemo gledati.A moze i da pobedi,zato ga unapred otpisivati.Zamislite finale Borne i Noleta,milina,jer to je Balkan.

bomber

pre 9 godina

Sad recite da je murray bio ozlijeden ;)
(mane HR, 26. februar 2015 13:50)


eee mane nesretniče, preleti po komentarima pa ćeš vidjeti da su srbi uglavnom oduševljeni pobjedom ovog malca-znalca

X=iks

pre 9 godina

Svaka cast Coricu na uspjehu, ali Andy sa ovakvom igrom nikada se nece primaknuti velikoj TROJKI! to se tice Corica odlican rezultat, ali sa ovom igrom prebacivanja nema sta da trazi protiv agresivnih igraca.... Sa pasivnim defanzivcima kao Andi, pa cak I Rafa kada nije 100% moze, ali sa Rogerom to tako nece moci.

Sve u svemu tip ce biti odlican igrac za par godina.
(Glibavo UVO, 26. februar 2015 13:43)

Naprotiv! Ovaj je mec pokazao da je velika CETVORKA realnost. Samo nek Borna sada, s 18 godina, dere Nadala i Murray-a! A za koju godinu, kad ojaca i usavrsi igru, moci ce i protiv Karlovica.

Леонардо

pre 9 godina

Гледао сам цео меч. Мареј је данас тако " играо", да би га добио и наш селектор Обрадовић. Ово наравно не умањује успех Ћорића, који има лепу перспективу. Резиме: Мареј победио самог себе, везе није имао, штета што тако не игра против Нолета.

gt

pre 9 godina

Borna mu je ušao u glavu, ovaj nije znao dal bi napao, dal bi se branio, dal bi igrao agresivno ili držao lopticu u igri. Bravo majstore!!!

gg

pre 9 godina

Bravo Borna! Ne znam na sta ce se Mari sada zaliti ali pomoci nema od toga. Mozda bolje da sagleda svoje slabe tacke!? Jos jednom, Bravo za ubedljivu pobedu!

Sumit

pre 9 godina

Samo 2 igraca koji nisu jos uvek napunili 21 godinu su u TOP 100, Kirjos koji ima 19 god i 36. je na listi i osamnaestogodisnji Coric koji ce ukoliko ocekivano izgubi u 1/2 biti 61. na svetu od naredne nedelje. Sem ova dva sjajna talenta, bojim se da ce muski tenis mnooogo stagnirati nakon povlacenja velike trojke jer sem ove dvojice tinejdzera ne znam ko ima uopste potencijal da bude i odlican igrac, a kamoli vrhunski.

Pera

pre 9 godina

Mladi komsija je ispao u poslednjem kolu kvalifikacija od 350. na svetu, a sad ovo! Sto bi rekao Nole, "navikao se na teren"!
Svaka cast, pa da ih vidimo u finalu

maximilian

pre 9 godina

Bravo mali,samo deri....ali za Rogera ti treba njegov najlošiji dan i da se tebi sve zvijezde poklope...al i čuda su tu da se dese :)

Goran

pre 9 godina

Protivnik je ponovo bio nefer. Igrao je kao da je 1. na svetu a ne 83. Ovo je bilo nefer. Trebao je da dozvoli 3. na svetu da pobedi. Elementarni nedostatak postovanja.

Cross

pre 9 godina

Bravo, nema sumnje, velika nada i talenat! Posebno je na mene ostavio
utisak njegove psiholoske stabilnosti i koncentracija! Kad bude povećao fizičku spremu osvojiće mnogo trofeja! Baš podseća na Novaka...
(aleksandar bgd, 26. februar 2015 14:19)

Fizičku spremu? Pa mali bolje boksa nego što igra tenis, što govori
da mu je "fizička sprema" itekako dobra.

znanje-imanje

pre 9 godina

Bez obzira na očito katastrofalan dan (i ko zna šta je tu još upleteno) Marija izvrstan rezultat Borne. To da Mari igra ovako a da mu Bagdatis preda pri 4:4 u taj-brejku 3. seta je neverovatan sled događaja. Za kladionice celog sveta milionski dodatak zaradi svakako.
Ćorić jeste zaista nalik Novaku - ima izuzetnu količinu osnovnog talenta u tenisu, nameštati se brzo na loptu i odličnom oko-ruka koordinacijom vraćati mnogo lopti. Nema sumnje imaće odličnu karijeru. Videćemo kakva mu je otpornost na povrede - pre svega mi kolena deluju problematično - ali neka mu bude sve najbolje. Servis tehnika opterećuje kičmu isuviše - i to će morati da menja.
Od svega me najviše brine, uz sve častitke Ćoriću i želju da mnogo uspe, novi talas hrvatskog blog prepucavanja...

charlotte sometimes

pre 9 godina

Mene ovo dete cak i fizicki nenormalno podseca na Novaka. Ko da mu je mladji brat. Volela bih Fedrera u finalu i mislim da Borna nema sansr protiv njega. Ali isto tako zelim da se Novak uskoro sretne sa Bornom. Bas me zanima da li bi nesto pokazao. U svakom slucaju cestitke. Jedan od retkih koji obecava.

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Citajuci komentare, pade mi u oci da "susjedi" najzad priznase da je Novak najbolji.Toliko se naprezu da Bornu uporede sa njim !?Gledajuci mec I ja sam u jednom trenutku to pomislio, ali da "mali" to postigne treba jos dosta trave i sljake da "pojede"! Ali ne samo to, nesto mi fali, a sta, objasnio Sasa Ozma.(on bolje vidi nego ja).Da zakljucim, ako pobedi RD sutra, gleda cemo u buduce srpsko - hrvatsko finale cesce! Eh, Jugo, bas mi falis, ali ima nade ko nekad pred derbije velike cetvorke Dinamo-C.Zvezda ili Hajduk-Partizan, zar ne!?

Boban

pre 9 godina

Konacno se pojavio neko da za par godina dostojno zameni Noleta, Rogera i Rafu. Ovaj mali igra stvarno dobro i stabilno, ima igru za sam vrh, mnogo podseca na Noleta.

yea

pre 9 godina

kao sto vec neko rece mali je previse nadmen ali ima talenta i cini mi se da je stabilan u glavi. medjutim ako zeli top 5 jednog dana mora da izbaci tu nadmenost. Nole I Rafa je nemaju, a Federer je tek kasnije postao pomalo nadmen ali krajnje korektan. Tako da mu je bolje sa nogama na zemlji a dobar je

Boban

pre 9 godina

@bgd

Nole ne igra ovako lose kao Marej, ima trenutaka kad mu ne ide, ali nikad nije napravio 55 neiznudjenih gresaka u dva seta. Prilicno sam siguran, nikad u karijeri.

coabree

pre 9 godina

Svaka cast za Bornu sa 18 godina vec ima pobedu protiv Nadala i Mareja, bez obzira u kakvoj su formi bili! Bez sumnje da ce Coric biti top10 igrac samo je pitanje vremena...

dzon snezni

pre 9 godina

Jel'.. sta kaze Willander na ovo?! ahahhahahahaha
Bravo mali!! Jes' da si komsija al' ajd :)
Svaka cast!
p.s.
Pazi se Rodjka... on ako ista voli u zivotu to je da mladim lavovima (kao ti) podkrese brkove... vodi si red!
Srecno!

Navijajmo za naše sportiste

pre 9 godina

Objavite vest o pobedi srpske teniserke Ivane Jorović nad 1. nosiocem ITF NEVA CUP-a u St.Petersburgu. Ruska teniserka Vitalija Djačenko, 81- na WTA listi predala je meč pri rezultatu 6-4 2-1 za Ivanu u drugom setu. U četfrtfinalu Jorovićeva će igrati sa svojom vršnjakinjom Jelenom Ostapenko iz Letonije, 239-oj na WTA listi.

Na istom turniru u toku prepodneva je i Vesna Dolonc pobedom ostvarila plasman u četvrtfinale gde joj je protivnica ruskinja Sajdova.

Bravo devojke!

Nela Bj

pre 9 godina

Daj Bože da Borna za par godina bude barem upola dobar kao Novak...napravio je dobre početke, sad treba čekati i vidjeti hoće li biti prvaka od njega. Za sad smo jako sretni i ponosni zbog njega

Nebojša

pre 9 godina

Au kakva sramota za Mareja nije sramota izgubiti naravno ali protiv 80 na listi osvojiti samo 4 gema jeste neviđeni debakl i sramota naravno čestitke Ćoricu meč nisam gledao ali po statistici izgleda da je imao veliku pomoć Endi Mareja ali opet treba i sam odigrati dobro i dovršiti lošeg rivala čestitam mu ali pravi test mogućnosti će biti protiv Federera on neće poklanjati poput Endija.

aleksandar bgd

pre 9 godina

Bravo, nema sumnje, velika nada i talenat! Posebno je na mene ostavio utisak njegove psiholoske stabilnosti i koncentracija! Kad bude povećao fizičku spremu osvojiće mnogo trofeja! Baš podseća na Novaka...

krle - dron

pre 9 godina

Svaka cast buducoj zvezdi tenisa,doduse ako se posveti tome kao Novak,no Mary se ocito kao protiv Novaka iznervirao jer je junior udarao previse dobro lopticu.....

Nemanja

pre 9 godina

Citam komentare I ne verujem..Borna ce biti veliki igrac, ako nastavi u ovom ritmu I ako se ne vine prerano u visine..Ima veliki talenat..ima udarce..ima u sebi volje I snage..Ali nerealno je reci da ce savladati Rogera..Roger ce pocistiti Bornu..Zivi bili pa videli...Daleko su Marej I Roger u kontinuitetu igrara..cak I sada kada Roger ima skoro 34 godine..Roger Novak finale I tacka..Realno..najlepsi mecevi..su mecevi njih dvojice..

Dorćolac

pre 9 godina

Igrati meč protiv Mareja iza osnovne linije 3 do 4 metara i dati mu samo 4 gema..... prosto neverovatno! Imati u džepu set i 5:3, servirati za meč, 0:30, da mu se ne skrati ruka... i to je neverovatno! Kada bude čvrsto držao osnovnu liniju biće veliki! Mnogo zavisi od mentalnog sazrevanja. A Marej, čovek je posebna priča, nijedan mu trener ne valja, od mrge Lendla do Ameli, ko zna, možda mu se opet vrati mamica za trenera. Inače tekst novinara JT jako dobar i tačan!

dr.sokrates

pre 9 godina

Mali je odlican, sigurno ce biti vrhunski igrac, ali ce se morati dokazati na mastersima, ovo je samo priprema za IW i Majami. Na kraju krajeva videcemo ga u Kraljevu na 3 dobijena seta.

Domagoj

pre 9 godina

http://www.theguardian.com/sport/live/2015/jan/27/andy-murray-v-nick-kyrgios-australian-open-2015-live

koliko ja znam, ove godine je Mury dobio Kyrigosa, dakle tri upitnika ??? o čemu ti pričaš ? zašto misliš da će Kyrigos biti bolji od Borne, slažem se da je Kyrigos papren talent, ali po meni ništa veći od Borne, i još uzmi u obzir da je godinu i sedam mjeseci stariji od Borne, što će itekako igrat ulogu u budućnosti. po meni Borna samo sam sebi nekim glupostima, može sjebat karijeru, dakle mislim da će sigurno biti top 5 igrač već za par godina, a za 5 godina ga očekujem u ljutoj borbi za 1 mjesto protiv svih ostalih konkurenata za tu poziciju, kao što je i taj Kyrigos, ali ako pogledaš u njegovoj generaciji on je top igrač, nema konkurenciju jer je Kyrgos skoro dvije godine stariji, što itekako igra ulogu. i po meni, Borna ima bolje građeno tjelo od Kyrigosa, ima tjelo ala Đoković što je idealno za tenis, dok Kyrgos ima duguljaste noge i ruke, mislim da će se to itekako vidjet kad bude igrao protiv manjih motoričnih igrača kao što je Borna. živili bili pa vidjeli, normalno da navijam za njega, ali opet mislim da objektivno može puno u budućnosti pokazat, e sad dal će uspjet sve zavisi najviše o njemu samom a ne Kyrigosu.

drago

pre 9 godina

???

Ni Djokovic, ni Murray, ni Del Potro nisu imali ovaj ranking, ovakve pobjede i ovakve rezultate u njegovim godinama (2 polufinala turnira serije 500).
Federer je imao jednu top 5 pobjedu sa 17 godina i bio je par mjesta losije rangiran.
Nadal je bio bolje rangiran, imao je ovakve pobjede i mladji i jedno finale turnira serije 250.
Zato nemoj pisati da su bili bolji u tim godinama i da ih sada ima boljih. Od ovih sada niko mu nije ni blizu. Kyrgios je godinu i po stariji. Pogledaj samo gdje je Kyrgios bio prije godinu i po. Jos je vjerovatno igrao juniorske turnire.