Tenis 42

Utorak, 24.02.2015.

15:25

JJ ubedljiva na startu Dohe

Srpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na WTA turniru u Dohi.

JJ ubedljiva na startu Dohe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 9 godina

Ja ne znam odakle vama da ja ne poštujem Jelenu? To što sam rekao da Ana ima kompletniju karijeru jer ima gren slem ne znači da ne poštujem Jelenu. To je fakat. To što je za vas Ana sve u životu dobila na sreću je vaš problem. Gren slem titula je gren slem titula. Ana je ima, Jelena ne. I to je to, tu nema rasprave, to je činjenica. Zna se šta se pamti u tenisu, a ne ko je koliko nedelja proveo u topu 7, 26 i tako dalje. Naprotiv, vi ste ti koji sve vreme vređate Anu, te uspela je na fejsbuku, implicirate da je njen tenis lošiji i svakakve još besmislice pišete. Ona je pre svega uspela jer je gren slem šampionka i bivša broj jedan. Kažete bila je nedelju dana na tom mestu, a znate da je bila 12. Jelena je bila 18 ali naravno za vas je tih 6 nedelja kao 6 godina pa se Jelenino vreme vredi a Anino ne, ali u redu, razumem vas, davljenik se i za slamku hvata. Ana Ivanović je gren slem šampionka, nekada najbolja na svetu i buduća članica teniske kuće slavnih. Isto to želim i Jeleni, ali njoj će to malo teže poći za rukom jer nema veliku šampionsku titulu. Konačno, Ana koliko znam umlati Jelenu kada god igraju jedna protiv druge. Dakle, ne znam, vi ste u nekom paralelnom univerzumu. Jeleni srecno u narednom mecu, ali objektivnost vama ocito nije jaca strana.

BAZILEUS

pre 9 godina

Svi znamo da JJ nema velike sanse protiv Kvitove , zaradila je sada sa ovom pobedom na ovom turniru 10240 dolara, puna kapa za izlet do Qatara!
Navijacemo svim srcem jer kako rekose JUNACI boj bije srce u junaka a ne svijetlo oruzje!
Moramo biti patriote takvo nam je srce!

PSL

pre 9 godina

Pitam se koga će mo gledati kadaAna i Jelena više ne budu igrale tenis. Ko će i kada biti ponovo broj jedan na svetu i da li će se više ikada desiti da Srbija ima prvu i drugu na rang listi. Da vas podsetim da su to još imale samo SAD i Rusija. I sad za kraj draža mi je Jelena, ali to neznači da treba da vređam Anu i obrnuto. Neznam zašto navijanje za jednu od njih podrazumeva da drugu treba mrzeti.

Igor

pre 9 godina

Ju koja kolicina nerealnosti. Druze, Roland Garros 2008. Zna se sta se pamti u tenisu. Naravno da po tebi moze biti svasta, ali zato i postoje rezultati da ne bismo mlatili praznu slamu u besmislenim diskusijama. Ana je svoju karijeru izgradila pre svega time sto je gren slem sampionka i bivsa najbolja teniserka sveta. Pozdrav!

ĐoleTF- poslaću ovo još koji put ako treba.

pre 9 godina

Svi ovi zaljubljenici u anu neka se sete činjenice da je JJ starija 2 i po godine, i da je i pored toga na turu pre Ane (1999.), neka setsete takođe da je Ana 2012. ili 13. bila oko 70. mesta dok je JJ tada 5 godina za redom, punih bila top10, neka se sete da se Ana ponosi činjenicom d je bila #1, a bila je nedelju dana ukupno. Neka se sete da se dotična kupala na Baliju, Dubaiu, gde već, dok je JJ 'klečeći' od umora igrala za svoju zemlju. Postoji još mnogo togaa, ali ovo je dovoljno da zaćutite makar ako već ne poštujete Jelenu.

ok

pre 9 godina

Po misljenju pojedinih ovde, treba navijati i voleti Anu jer je lepa, ima momke, popularnija je,bogatija, mladja je, ali najbitnija stavka LEPA je!
Navijati protiv Jelene (citaj mrzi je) jer je ruzna, nema momke, nije popularna, ima manje para, matora je, i td.
Da li vi shvatate sta pisete (sta mislite)? Zasto na svaki tekst o Jeleni vi morate prosto da ugurate Anu i njenu lepotu i njene momke, pisite o njoj u tekstovima posvecenim doticnoj "lepotici"
Ako cemo u tom smeru, evo pitam ja, da se lepota gleda DA LI BI NEKO NAVIJAO ZA DJOKOVICA?
I nije mi jasno zasto se ne objavljuju komentari o Jeleni, ja stalno pisem ali nema, jel' to moderator hoce da dokaze da Jelena nema navijace ili sta? !

this is the end

pre 9 godina

objavite ovaj komentar, 24. februar 2015 20:29)

Jel ti nas praviš ovde budalama ili ti stvarno misliš ozbiljno to što si napisao o Ani? Ona ima više momaka od titula??? I nije te sramota da to napišeš? O lepoti njenoj možeš se uveriti na internetu i u svim najvećim časopisima, modnim i drugim koji veličaju njenu lepotu, a njeni teniski rezultati su deset kopalja ispred tvoje carice , GS titula, 10:3, najviše titula itd...i pre Bastijana Ana je slavna, planetarna zvezda, a kako zapadnjaci pišu o Ani tada uvek ide prefiks STAR FACTOR, i sa Šarapovom ima najveći broj fanova na planeti. Zaista ne znam koji je tvoj cilj da tako snishodljivo pišeš o Ani,osim patološke mržnje koja je svojstvena na ovom prostoru kada se anonimusi suoče sa lepotom i svetskim uspehom naše najbolje teniserke.To se ovde ne prašta, to svi znamo, otuda takvi komentari poput tvog, sramota čoveče, sramota!

objavite ovaj komentar

pre 9 godina

@Igor
Tenis se igra na terenu a ne na FB stranicama. Jelena je po meni mnogo mnogo bolja i uspesnija teniserka od Ane kad ih vec uporedjujete. Ima pametnuju igru, jace riterne, cesce izlaske na mrezu, preciznije lobove, fizicki je snaznija... Bila je broj 1, ostvarila nekoliko pobeda nad najvecom u istoriji Serenom(koju vecu pobedu moze pozeleti), zadrzala se preko deset vezanih godina u topu 20... JJ je celu karijeru gradila na terenu rezultatima, dok je Ana sasvim na drugi nacin gradila karijeru. Pritom JJ je najvise dala za reprezentaciju od svih srpskih teniserki u istoriji i obogatila se od rada i muke, zato se u Srbiji vise ceni i postuje Jelena Jankovic koliko god neke istina pogadjala. Kad se podvuce crta,ipak, volimo je najvise posle Novaka Djokovica, samo je jedna JJ.

Filip

pre 9 godina

Definitivno nedostaje realnosti u komentarima! Mozemo mi da volimo jednu ili drugu, zna se sta su parametri za uspesnost! Titule, prevashodno GS! Sve ostalo je manje bitno.

Igor

pre 9 godina

Sve sve, ali kad Jelenin fan maliciozno pokuša da okarakteriše Anu kao devojku koja je popularna "po momcima i zbog Novaka i egzibicija", "dok neko gradi popularnost na rezultatima". Pošto znamo ko je "ta neko", onda znamo i koliko takav komentar nema smisla. Ana ima i gren slem titulu a i više titula od Jelene, i ukupno gledano, kompletniju karijeru. Popularnost i slava, pa i lepota, su samo dodatak kod Ane. Znači ipak hajmo malo realnosti. U tenisu i postoje rezultati da bi se rangirali po nekim pravilima, a ne kako nekome padne na pamet. Serena je veća od Marije, Marija od Ane, Ana od Jelene... samo dajem primer, to je tako kako je i nema ljunje.

Filip

pre 9 godina

@objavite ovaj komentar

haha kako si se nalupao gluposti, pa to nije normalno!!! Ana poznata po momcima?? Ma da Rolex, Samsung i ostali placaju je debelo verovatno z og Svajnija?!
Ana je itekako popularna preko, samo pogledaj FB stranice, Ana ima vise fanova od Serene i ostatka (sem Sarapove).

MilojePI

pre 9 godina

@(godine prolaze, 24. februar 2015 21:40)
Ja u poslednje vreme odgovaram samo tebi i to cesce ti prvi pocnes ;) Jos uvek sam srednjoskolac :P, mozda treba realnije da razmisljam, mada bih isto i tebi savetovao, dosta je bilo lude slepe mrznje.
Videcemo sta ce biti, ima vremena.

godine prolaze

pre 9 godina

Bitno da ti Miloje odgovaras na svaki "napad" na caricu, tj. necije misljenje. I to duplo. :) Ajde sad, posto valjda vise nisi srednjoskolac, mogao bi realnije da razmisljas, dosta je bilo ludog ili slepog navijanja. Od cistih udaraca nema nista. Od trcanja, takodje, vise nema nista. Ima mladjih, jacih. Ne poklanja svaka poene i pobede.
Naravno, volim kad si realan (svi, ne samo ti), ali to je samo tek sat nakon poraza.
Videcemo da li si u pravu sto se tice te kicme...
Sportski pozdrav.

Đavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseljak

pre 9 godina

Kaže nama Miloje da Kvitova i neje baš u dobroj formi. Možda neje u kakvoj ume da bude, ali drži 4. mesto, na "Rejs listi", do juče treća, na "rejsici" je 7. sa 815 bodova, naša Jeca je 23. a na ovoj listi za 2015. nalazi se na 156. mestu, ima 71 bod. Stoga, da bi jedan njen navijač bio optimista... morao bi da bude neki veseljak.

MilojePI

pre 9 godina

@(Đavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseljak, 24. februar 2015 21:02)
Cekaj, jesi li ti uopste procitao moj komentar? Gde ti vidis taj optimizam toliki u mom komentaru? Napisao sam da mozda moze da pruzi lep otpor, pa to je jedva pa optimisticno, covece, ti se ponasas kao da sam napisao da ce Jelena sutra pobediti...

@Bogotic, vidi, opet sam se ispalio za komentar. Izvinjavam se.

MilojePI

pre 9 godina

@godine prolaze
Dobro, misli slobodno da laze, mada opet, nema to nikakvog smisla. Ima li ona ikakve koristi od te popularnosti? Nema. Mozda bi mogla da dobije tu i tamo neko priznanje i tu je kraj, drugo apsolutno nista. Da zeli da bude popularna kao Ana? Da se ona na nju ugleda? Pa nije ona neka da nikada u top 10 nije bila, pa da se trudi da ima neke slicnosti sa Anom, ona je svoja zena, svoja teniserka, a to sto Ana ima vise fanova, to ne znaci da Jelena "ne valja".
Sto se tice lepote igre, Jelena ima mnogo tehnicki ispravnije i samim tim lepse udarce od Ane, koja tehnicki ne uradi dva ista udarca u mecu, to sam vec jednom pisao i da opet napomenem, da ovo nikakve veze sa Aninim kvalitetom nema, trenutno govorim samo o lepoti udaraca, dok i ptice na grani znaju da su Anini udarci kvalitetni bez obzira na sve. Doduse, ti si pisao o kvalitetu u smislu da se poeni kratko zavrsavaju, tu znamo, forhend i servis Ana, bekhend, Jelena, nema sta da se prica.

Nego, stani sad, ako kazes "navijaj ti za Jelenu..." zasto se onda mesas u svaki moj komentar i izvrces i trazis nesto sto nisam napisao? Ako je tebi svejedno, onda ne treba da mi svaki put odgovaras nesto. Jeste da su nam misljenja razlicita, ali to je tako i nece se promeniti, niti ces ti postici nesto stalnim odgovaranjem. I sam siguran da je ovaj pad zbog povrede, a ne godina i one se primecuju, ali nije to razlog ovolikog pada. Godine ce biti glavni problem tek za oko godinu-dve, moze ona jos.

MilojePI

pre 9 godina

@godine prolaze
Dobro, misli slobodno da laze, mada opet, nema to nikakvog smisla. Ima li ona ikakve koristi od te popularnosti? Nema. Mozda bi mogla da dobije tu i tamo neko priznanje i tu je kraj, drugo apsolutno nista. Da zeli da bude popularna kao Ana? Da se ona na nju ugleda? Pa nije ona neka da nikada u top 10 nije bila, pa da se trudi da ima neke slicnosti sa Anom, ona je svoja zena, svoja teniserka, a to sto Ana ima vise fanova, to ne znaci da Jelena "ne valja".
Sto se tice lepote igre, Jelena ima mnogo tehnicki ispravnije i samim tim lepse udarce od Ane, koja tehnicki ne uradi dva ista udarca u mecu, to sam vec jednom pisao i da opet napomenem, da ovo nikakve veze sa Aninim kvalitetom nema, trenutno govorim samo o lepoti udaraca, dok i ptice na grani znaju da su Anini udarci kvalitetni bez obzira na sve. Doduse, ti si pisao o kvalitetu u smislu da se poeni kratko zavrsavaju, tu znamo, forhend i servis Ana, bekhend, Jelena, nema sta da se prica.

Nego, stani sad, ako kazes "navijaj ti za Jelenu..." zasto se onda mesas u svaki moj komentar i izvrces i trazis nesto sto nisam napisao? Ako je tebi svejedno, onda ne treba da mi svaki put odgovaras nesto. Jeste da su nam misljenja razlicita, ali to je tako i nece se promeniti, niti ces ti postici nesto stalnim odgovaranjem. I sam siguran da je ovaj pad zbog povrede, a ne godina i one se primecuju, ali nije to razlog ovolikog pada. Godine ce biti glavni problem tek za oko godinu-dve, moze ona jos.

MilojePI

pre 9 godina

@(Bogotić, 24. februar 2015 18:54)
Oooo pozdrav stari druze, odavno ovaj nik nisam video.
Isti je jer se vise puta desavalo da mi se komentar ne objavi i onda ih ja sacuvam, pa posaljem opet u slucaju da prodje odredjeno vreme i ne izadje nista. Upravo se to vidi danas, poslao sam, pogledao posle pola sata, vidim nema nista i poslao sam opet.
Inace, odakle tebi da se radujem? Napisao sam "ok pobeda" znaci da nije bilo lose i posle toga da se nadam boljim rezultatima. Ja tu nikakvo radovanje ne vidim

objavite ovaj komentar

pre 9 godina

Ana nije tip igracice da bi bila nesto popularna ko sto kaze ovaj "godine prolaze". Vise je tu nazovimo "popularnost" stekla zahvaljujuci Novaku Djokovicu preko Hopman kupa pa egzibicionih druzenja i bliskosti... pa sad evo preko velike svetske fudbalske zvezde Bastijana Svajnstajgera...priznao ti to ili ne. U karijeri je imala vise momaka nego trofeja. Neko gradi popularnost rezultatima na terenu a neko trazi druge nacine i prilike...
Cestitke Jeci na sve boljim i boljim partijama i nadamo se pobedi sutra, dace Bog. Ajmo JJ.

ĐoleTF

pre 9 godina

@Marija, i više sam nego zainteresovan da vidim šta je to u tolikoj meri doprinelo da jedna osoba mrzi nekog (a da nije pubertetlija).

godine prolaze

pre 9 godina

Evo ovde odgovora za Miloja posto je ono vec dosta stara vest.

Zasto mislim da to radi, pa da bi imala podrsku bar od tebe i nekih. Recimo 30-50% ljudi ovde. Nekad je bilo blizu 100. Sad nema rezultate.
Voli/zeli da bude popularna kao Ana, ali nemoguce je. U svetu je tek drugacije, 10 puta je Ana popularnija, sudeci samo po stranicama na guglu. JJ malo ispod 1 milion, a Ana malo iznad 10 miliona.
OK, Ana izgleda lepse, ima momka, momke, Jelena nema, ni izgled, ni momka trenutno, dugo. Anina igra je lepsa za oko. Dobro, znam da neki vole defanzivni stil, vise razmisljanja, ali Ana bar ima predispoziciju i sposobnost da zavrsi poen daleko brze, pa i sansu da dalje dodje na turniru od nekog ciji mecevi traju jako dugo. Slozio se ti ili ne. Ana je vise limitirana psihicki, nazalost, a Jelena fizicki, takodje nazalost. Sklop te dve igracice i licnosti bio bi idealan, ali avaj... Sta je tu je.
Navijaj ti za Jelenu bez trenera, nema problema, samo mislim da dzabe predvidjas neki veliki boljitak, jer godine prolaze, sve je slabija fizicki, sporija, a i psihicki labilnija. Sad da li je provokacija ili realno stanje stvari, ti vidi.

12 godina u topu 20

pre 9 godina

@Marija

Idi leci kompleks zvani-Jelena Jankovic. Sacuvaj Boze koliko pakosti i ljubomore prema nasem andjelu. Napred Jelena SRPKINJO, do titule, volimo te! #Idemooo!!!!

marija

pre 9 godina

Djole TF to je realnost, ali ako ti ne zelis to da priznas to je samo tvoj problem. Evo ja sam raspolezena da ti pokzem sta sam to postigla u zivotu. A da li si i ti?

Ona to može

pre 9 godina

Saisai igrala je prvo kolo kao "laki luzer", a tačno je da je ona teški luzer. Naša Jeca s novim samopouzdanjem ide protiv Kvitove, očekujem plasman u treće kolo, sad kad je Mugurusa ispala nmože da ide na titulu. Finale se igra 28, subota, kad naša Jeca slavi 30. rođendan. Nadam se podizanju pehara, visoko, do krovnih greda.

MilojePI

pre 9 godina

Ok rezultat, losa protivnica, pa samo dva izgubljena gema. Protiv Kvitove pobeda ne treba da se ocekuje. Dobar otpor - mozda, jer Jelena moze protiv nje, a I Petra nije bas u formi u kakvoj moze da bude. Srecno sutra, pa da nam barem da nagovestaj dobrih rezultata!

MilojePI

pre 9 godina

Ok rezultat, losa protivnica, pa samo dva izgubljena gema. Protiv Kvitove pobeda ne treba da se ocekuje. Dobar otpor - mozda, jer Jelena moze protiv nje, a I Petra nije bas u formi u kakvoj moze da bude. Srecno sutra, pa da nam barem da nagovestaj dobrih rezultata!

ĐoleTF

pre 9 godina

Marija, Baki, pošaljite mi medalju ma i zahvalnicu iz bilo koje sfere pa se onda javite da širite mržnju o nekom ko je postigao epske rezultate u svojoj branši.

ĐoleTF

pre 9 godina

Da, trajao je meč toliko, ali zato što je Kineskinja koristila sve vrste prekida više puta.. Drugo, da je trebalo da igra 'jače', Jelena bi igrala. Dozirala je tačno koliko je potrebno za ubedljivu pobedu. Nadam se dobroj igri sutra, nadam se pobedi, ali biću srećan i prvim samo.

Igor

pre 9 godina

Čestitke na drugoj pobedi u sezoni, ali ruku na srce ova mlada Kineskinja je igrala klupski tenis za kategoriju do 14 godina. Toliko balona i kratkih lopti koje je Jelena lako mogla da napada. U svakom slučaju ovo jeste Jelenin najbolji meč od početka godine, ali nisam siguran koliko se može predvideti da li je zaista poboljšala svoj pristup igri i samu igru, a koliko je rezultat posledica stvarno amaterske igre verovatno najgore igračice koja se nalazi u top 100. Srećno u nastavku, ali mislim da nije realno očekivati nekakav rezultat protiv Kvitove. Jelena nju jeste pobeđivala u prošlosti, ali ova verzija Jelene nije ni blizu nekadašnjoj Jeleni. Sve je to jako prosečno i daje rezultat samo protiv devojaka koje su istinski lošije od nje, poput Saisai. S druge strane, Petra zna da bude očajna s vremena na vreme, pa bih rekao da su šanse 70:30 u korist Čehinje u drugom kolu.

wow

pre 9 godina

Sto su se raspisali navijaci ove nam druge teniserke. Tipa,ova se jos takmici,rekao bi covek kakav je kvalitet i talenat ona druga,videcemo samo gde ce biti na kraju godine.

Igor

pre 9 godina

Čestitke na drugoj pobedi u sezoni, ali ruku na srce ova mlada Kineskinja je igrala klupski tenis za kategoriju do 14 godina. Toliko balona i kratkih lopti koje je Jelena lako mogla da napada. U svakom slučaju ovo jeste Jelenin najbolji meč od početka godine, ali nisam siguran koliko se može predvideti da li je zaista poboljšala svoj pristup igri i samu igru, a koliko je rezultat posledica stvarno amaterske igre verovatno najgore igračice koja se nalazi u top 100. Srećno u nastavku, ali mislim da nije realno očekivati nekakav rezultat protiv Kvitove. Jelena nju jeste pobeđivala u prošlosti, ali ova verzija Jelene nije ni blizu nekadašnjoj Jeleni. Sve je to jako prosečno i daje rezultat samo protiv devojaka koje su istinski lošije od nje, poput Saisai. S druge strane, Petra zna da bude očajna s vremena na vreme, pa bih rekao da su šanse 70:30 u korist Čehinje u drugom kolu.

ĐoleTF

pre 9 godina

Marija, Baki, pošaljite mi medalju ma i zahvalnicu iz bilo koje sfere pa se onda javite da širite mržnju o nekom ko je postigao epske rezultate u svojoj branši.

Ona to može

pre 9 godina

Saisai igrala je prvo kolo kao "laki luzer", a tačno je da je ona teški luzer. Naša Jeca s novim samopouzdanjem ide protiv Kvitove, očekujem plasman u treće kolo, sad kad je Mugurusa ispala nmože da ide na titulu. Finale se igra 28, subota, kad naša Jeca slavi 30. rođendan. Nadam se podizanju pehara, visoko, do krovnih greda.

ĐoleTF

pre 9 godina

Da, trajao je meč toliko, ali zato što je Kineskinja koristila sve vrste prekida više puta.. Drugo, da je trebalo da igra 'jače', Jelena bi igrala. Dozirala je tačno koliko je potrebno za ubedljivu pobedu. Nadam se dobroj igri sutra, nadam se pobedi, ali biću srećan i prvim samo.

MilojePI

pre 9 godina

Ok rezultat, losa protivnica, pa samo dva izgubljena gema. Protiv Kvitove pobeda ne treba da se ocekuje. Dobar otpor - mozda, jer Jelena moze protiv nje, a I Petra nije bas u formi u kakvoj moze da bude. Srecno sutra, pa da nam barem da nagovestaj dobrih rezultata!

12 godina u topu 20

pre 9 godina

@Marija

Idi leci kompleks zvani-Jelena Jankovic. Sacuvaj Boze koliko pakosti i ljubomore prema nasem andjelu. Napred Jelena SRPKINJO, do titule, volimo te! #Idemooo!!!!

MilojePI

pre 9 godina

Ok rezultat, losa protivnica, pa samo dva izgubljena gema. Protiv Kvitove pobeda ne treba da se ocekuje. Dobar otpor - mozda, jer Jelena moze protiv nje, a I Petra nije bas u formi u kakvoj moze da bude. Srecno sutra, pa da nam barem da nagovestaj dobrih rezultata!

objavite ovaj komentar

pre 9 godina

@Igor
Tenis se igra na terenu a ne na FB stranicama. Jelena je po meni mnogo mnogo bolja i uspesnija teniserka od Ane kad ih vec uporedjujete. Ima pametnuju igru, jace riterne, cesce izlaske na mrezu, preciznije lobove, fizicki je snaznija... Bila je broj 1, ostvarila nekoliko pobeda nad najvecom u istoriji Serenom(koju vecu pobedu moze pozeleti), zadrzala se preko deset vezanih godina u topu 20... JJ je celu karijeru gradila na terenu rezultatima, dok je Ana sasvim na drugi nacin gradila karijeru. Pritom JJ je najvise dala za reprezentaciju od svih srpskih teniserki u istoriji i obogatila se od rada i muke, zato se u Srbiji vise ceni i postuje Jelena Jankovic koliko god neke istina pogadjala. Kad se podvuce crta,ipak, volimo je najvise posle Novaka Djokovica, samo je jedna JJ.

godine prolaze

pre 9 godina

Evo ovde odgovora za Miloja posto je ono vec dosta stara vest.

Zasto mislim da to radi, pa da bi imala podrsku bar od tebe i nekih. Recimo 30-50% ljudi ovde. Nekad je bilo blizu 100. Sad nema rezultate.
Voli/zeli da bude popularna kao Ana, ali nemoguce je. U svetu je tek drugacije, 10 puta je Ana popularnija, sudeci samo po stranicama na guglu. JJ malo ispod 1 milion, a Ana malo iznad 10 miliona.
OK, Ana izgleda lepse, ima momka, momke, Jelena nema, ni izgled, ni momka trenutno, dugo. Anina igra je lepsa za oko. Dobro, znam da neki vole defanzivni stil, vise razmisljanja, ali Ana bar ima predispoziciju i sposobnost da zavrsi poen daleko brze, pa i sansu da dalje dodje na turniru od nekog ciji mecevi traju jako dugo. Slozio se ti ili ne. Ana je vise limitirana psihicki, nazalost, a Jelena fizicki, takodje nazalost. Sklop te dve igracice i licnosti bio bi idealan, ali avaj... Sta je tu je.
Navijaj ti za Jelenu bez trenera, nema problema, samo mislim da dzabe predvidjas neki veliki boljitak, jer godine prolaze, sve je slabija fizicki, sporija, a i psihicki labilnija. Sad da li je provokacija ili realno stanje stvari, ti vidi.

wow

pre 9 godina

Sto su se raspisali navijaci ove nam druge teniserke. Tipa,ova se jos takmici,rekao bi covek kakav je kvalitet i talenat ona druga,videcemo samo gde ce biti na kraju godine.

Igor

pre 9 godina

Sve sve, ali kad Jelenin fan maliciozno pokuša da okarakteriše Anu kao devojku koja je popularna "po momcima i zbog Novaka i egzibicija", "dok neko gradi popularnost na rezultatima". Pošto znamo ko je "ta neko", onda znamo i koliko takav komentar nema smisla. Ana ima i gren slem titulu a i više titula od Jelene, i ukupno gledano, kompletniju karijeru. Popularnost i slava, pa i lepota, su samo dodatak kod Ane. Znači ipak hajmo malo realnosti. U tenisu i postoje rezultati da bi se rangirali po nekim pravilima, a ne kako nekome padne na pamet. Serena je veća od Marije, Marija od Ane, Ana od Jelene... samo dajem primer, to je tako kako je i nema ljunje.

MilojePI

pre 9 godina

@godine prolaze
Dobro, misli slobodno da laze, mada opet, nema to nikakvog smisla. Ima li ona ikakve koristi od te popularnosti? Nema. Mozda bi mogla da dobije tu i tamo neko priznanje i tu je kraj, drugo apsolutno nista. Da zeli da bude popularna kao Ana? Da se ona na nju ugleda? Pa nije ona neka da nikada u top 10 nije bila, pa da se trudi da ima neke slicnosti sa Anom, ona je svoja zena, svoja teniserka, a to sto Ana ima vise fanova, to ne znaci da Jelena "ne valja".
Sto se tice lepote igre, Jelena ima mnogo tehnicki ispravnije i samim tim lepse udarce od Ane, koja tehnicki ne uradi dva ista udarca u mecu, to sam vec jednom pisao i da opet napomenem, da ovo nikakve veze sa Aninim kvalitetom nema, trenutno govorim samo o lepoti udaraca, dok i ptice na grani znaju da su Anini udarci kvalitetni bez obzira na sve. Doduse, ti si pisao o kvalitetu u smislu da se poeni kratko zavrsavaju, tu znamo, forhend i servis Ana, bekhend, Jelena, nema sta da se prica.

Nego, stani sad, ako kazes "navijaj ti za Jelenu..." zasto se onda mesas u svaki moj komentar i izvrces i trazis nesto sto nisam napisao? Ako je tebi svejedno, onda ne treba da mi svaki put odgovaras nesto. Jeste da su nam misljenja razlicita, ali to je tako i nece se promeniti, niti ces ti postici nesto stalnim odgovaranjem. I sam siguran da je ovaj pad zbog povrede, a ne godina i one se primecuju, ali nije to razlog ovolikog pada. Godine ce biti glavni problem tek za oko godinu-dve, moze ona jos.

objavite ovaj komentar

pre 9 godina

Ana nije tip igracice da bi bila nesto popularna ko sto kaze ovaj "godine prolaze". Vise je tu nazovimo "popularnost" stekla zahvaljujuci Novaku Djokovicu preko Hopman kupa pa egzibicionih druzenja i bliskosti... pa sad evo preko velike svetske fudbalske zvezde Bastijana Svajnstajgera...priznao ti to ili ne. U karijeri je imala vise momaka nego trofeja. Neko gradi popularnost rezultatima na terenu a neko trazi druge nacine i prilike...
Cestitke Jeci na sve boljim i boljim partijama i nadamo se pobedi sutra, dace Bog. Ajmo JJ.

ĐoleTF

pre 9 godina

@Marija, i više sam nego zainteresovan da vidim šta je to u tolikoj meri doprinelo da jedna osoba mrzi nekog (a da nije pubertetlija).

MilojePI

pre 9 godina

@godine prolaze
Dobro, misli slobodno da laze, mada opet, nema to nikakvog smisla. Ima li ona ikakve koristi od te popularnosti? Nema. Mozda bi mogla da dobije tu i tamo neko priznanje i tu je kraj, drugo apsolutno nista. Da zeli da bude popularna kao Ana? Da se ona na nju ugleda? Pa nije ona neka da nikada u top 10 nije bila, pa da se trudi da ima neke slicnosti sa Anom, ona je svoja zena, svoja teniserka, a to sto Ana ima vise fanova, to ne znaci da Jelena "ne valja".
Sto se tice lepote igre, Jelena ima mnogo tehnicki ispravnije i samim tim lepse udarce od Ane, koja tehnicki ne uradi dva ista udarca u mecu, to sam vec jednom pisao i da opet napomenem, da ovo nikakve veze sa Aninim kvalitetom nema, trenutno govorim samo o lepoti udaraca, dok i ptice na grani znaju da su Anini udarci kvalitetni bez obzira na sve. Doduse, ti si pisao o kvalitetu u smislu da se poeni kratko zavrsavaju, tu znamo, forhend i servis Ana, bekhend, Jelena, nema sta da se prica.

Nego, stani sad, ako kazes "navijaj ti za Jelenu..." zasto se onda mesas u svaki moj komentar i izvrces i trazis nesto sto nisam napisao? Ako je tebi svejedno, onda ne treba da mi svaki put odgovaras nesto. Jeste da su nam misljenja razlicita, ali to je tako i nece se promeniti, niti ces ti postici nesto stalnim odgovaranjem. I sam siguran da je ovaj pad zbog povrede, a ne godina i one se primecuju, ali nije to razlog ovolikog pada. Godine ce biti glavni problem tek za oko godinu-dve, moze ona jos.

Filip

pre 9 godina

@objavite ovaj komentar

haha kako si se nalupao gluposti, pa to nije normalno!!! Ana poznata po momcima?? Ma da Rolex, Samsung i ostali placaju je debelo verovatno z og Svajnija?!
Ana je itekako popularna preko, samo pogledaj FB stranice, Ana ima vise fanova od Serene i ostatka (sem Sarapove).

MilojePI

pre 9 godina

@(godine prolaze, 24. februar 2015 21:40)
Ja u poslednje vreme odgovaram samo tebi i to cesce ti prvi pocnes ;) Jos uvek sam srednjoskolac :P, mozda treba realnije da razmisljam, mada bih isto i tebi savetovao, dosta je bilo lude slepe mrznje.
Videcemo sta ce biti, ima vremena.

marija

pre 9 godina

Djole TF to je realnost, ali ako ti ne zelis to da priznas to je samo tvoj problem. Evo ja sam raspolezena da ti pokzem sta sam to postigla u zivotu. A da li si i ti?

Igor

pre 9 godina

Ju koja kolicina nerealnosti. Druze, Roland Garros 2008. Zna se sta se pamti u tenisu. Naravno da po tebi moze biti svasta, ali zato i postoje rezultati da ne bismo mlatili praznu slamu u besmislenim diskusijama. Ana je svoju karijeru izgradila pre svega time sto je gren slem sampionka i bivsa najbolja teniserka sveta. Pozdrav!

PSL

pre 9 godina

Pitam se koga će mo gledati kadaAna i Jelena više ne budu igrale tenis. Ko će i kada biti ponovo broj jedan na svetu i da li će se više ikada desiti da Srbija ima prvu i drugu na rang listi. Da vas podsetim da su to još imale samo SAD i Rusija. I sad za kraj draža mi je Jelena, ali to neznači da treba da vređam Anu i obrnuto. Neznam zašto navijanje za jednu od njih podrazumeva da drugu treba mrzeti.

ok

pre 9 godina

Po misljenju pojedinih ovde, treba navijati i voleti Anu jer je lepa, ima momke, popularnija je,bogatija, mladja je, ali najbitnija stavka LEPA je!
Navijati protiv Jelene (citaj mrzi je) jer je ruzna, nema momke, nije popularna, ima manje para, matora je, i td.
Da li vi shvatate sta pisete (sta mislite)? Zasto na svaki tekst o Jeleni vi morate prosto da ugurate Anu i njenu lepotu i njene momke, pisite o njoj u tekstovima posvecenim doticnoj "lepotici"
Ako cemo u tom smeru, evo pitam ja, da se lepota gleda DA LI BI NEKO NAVIJAO ZA DJOKOVICA?
I nije mi jasno zasto se ne objavljuju komentari o Jeleni, ja stalno pisem ali nema, jel' to moderator hoce da dokaze da Jelena nema navijace ili sta? !

MilojePI

pre 9 godina

@(Đavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseljak, 24. februar 2015 21:02)
Cekaj, jesi li ti uopste procitao moj komentar? Gde ti vidis taj optimizam toliki u mom komentaru? Napisao sam da mozda moze da pruzi lep otpor, pa to je jedva pa optimisticno, covece, ti se ponasas kao da sam napisao da ce Jelena sutra pobediti...

@Bogotic, vidi, opet sam se ispalio za komentar. Izvinjavam se.

this is the end

pre 9 godina

objavite ovaj komentar, 24. februar 2015 20:29)

Jel ti nas praviš ovde budalama ili ti stvarno misliš ozbiljno to što si napisao o Ani? Ona ima više momaka od titula??? I nije te sramota da to napišeš? O lepoti njenoj možeš se uveriti na internetu i u svim najvećim časopisima, modnim i drugim koji veličaju njenu lepotu, a njeni teniski rezultati su deset kopalja ispred tvoje carice , GS titula, 10:3, najviše titula itd...i pre Bastijana Ana je slavna, planetarna zvezda, a kako zapadnjaci pišu o Ani tada uvek ide prefiks STAR FACTOR, i sa Šarapovom ima najveći broj fanova na planeti. Zaista ne znam koji je tvoj cilj da tako snishodljivo pišeš o Ani,osim patološke mržnje koja je svojstvena na ovom prostoru kada se anonimusi suoče sa lepotom i svetskim uspehom naše najbolje teniserke.To se ovde ne prašta, to svi znamo, otuda takvi komentari poput tvog, sramota čoveče, sramota!

ĐoleTF- poslaću ovo još koji put ako treba.

pre 9 godina

Svi ovi zaljubljenici u anu neka se sete činjenice da je JJ starija 2 i po godine, i da je i pored toga na turu pre Ane (1999.), neka setsete takođe da je Ana 2012. ili 13. bila oko 70. mesta dok je JJ tada 5 godina za redom, punih bila top10, neka se sete da se Ana ponosi činjenicom d je bila #1, a bila je nedelju dana ukupno. Neka se sete da se dotična kupala na Baliju, Dubaiu, gde već, dok je JJ 'klečeći' od umora igrala za svoju zemlju. Postoji još mnogo togaa, ali ovo je dovoljno da zaćutite makar ako već ne poštujete Jelenu.

Igor

pre 9 godina

Ja ne znam odakle vama da ja ne poštujem Jelenu? To što sam rekao da Ana ima kompletniju karijeru jer ima gren slem ne znači da ne poštujem Jelenu. To je fakat. To što je za vas Ana sve u životu dobila na sreću je vaš problem. Gren slem titula je gren slem titula. Ana je ima, Jelena ne. I to je to, tu nema rasprave, to je činjenica. Zna se šta se pamti u tenisu, a ne ko je koliko nedelja proveo u topu 7, 26 i tako dalje. Naprotiv, vi ste ti koji sve vreme vređate Anu, te uspela je na fejsbuku, implicirate da je njen tenis lošiji i svakakve još besmislice pišete. Ona je pre svega uspela jer je gren slem šampionka i bivša broj jedan. Kažete bila je nedelju dana na tom mestu, a znate da je bila 12. Jelena je bila 18 ali naravno za vas je tih 6 nedelja kao 6 godina pa se Jelenino vreme vredi a Anino ne, ali u redu, razumem vas, davljenik se i za slamku hvata. Ana Ivanović je gren slem šampionka, nekada najbolja na svetu i buduća članica teniske kuće slavnih. Isto to želim i Jeleni, ali njoj će to malo teže poći za rukom jer nema veliku šampionsku titulu. Konačno, Ana koliko znam umlati Jelenu kada god igraju jedna protiv druge. Dakle, ne znam, vi ste u nekom paralelnom univerzumu. Jeleni srecno u narednom mecu, ali objektivnost vama ocito nije jaca strana.

MilojePI

pre 9 godina

@(Bogotić, 24. februar 2015 18:54)
Oooo pozdrav stari druze, odavno ovaj nik nisam video.
Isti je jer se vise puta desavalo da mi se komentar ne objavi i onda ih ja sacuvam, pa posaljem opet u slucaju da prodje odredjeno vreme i ne izadje nista. Upravo se to vidi danas, poslao sam, pogledao posle pola sata, vidim nema nista i poslao sam opet.
Inace, odakle tebi da se radujem? Napisao sam "ok pobeda" znaci da nije bilo lose i posle toga da se nadam boljim rezultatima. Ja tu nikakvo radovanje ne vidim

Filip

pre 9 godina

Definitivno nedostaje realnosti u komentarima! Mozemo mi da volimo jednu ili drugu, zna se sta su parametri za uspesnost! Titule, prevashodno GS! Sve ostalo je manje bitno.

Đavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseljak

pre 9 godina

Kaže nama Miloje da Kvitova i neje baš u dobroj formi. Možda neje u kakvoj ume da bude, ali drži 4. mesto, na "Rejs listi", do juče treća, na "rejsici" je 7. sa 815 bodova, naša Jeca je 23. a na ovoj listi za 2015. nalazi se na 156. mestu, ima 71 bod. Stoga, da bi jedan njen navijač bio optimista... morao bi da bude neki veseljak.

godine prolaze

pre 9 godina

Bitno da ti Miloje odgovaras na svaki "napad" na caricu, tj. necije misljenje. I to duplo. :) Ajde sad, posto valjda vise nisi srednjoskolac, mogao bi realnije da razmisljas, dosta je bilo ludog ili slepog navijanja. Od cistih udaraca nema nista. Od trcanja, takodje, vise nema nista. Ima mladjih, jacih. Ne poklanja svaka poene i pobede.
Naravno, volim kad si realan (svi, ne samo ti), ali to je samo tek sat nakon poraza.
Videcemo da li si u pravu sto se tice te kicme...
Sportski pozdrav.

BAZILEUS

pre 9 godina

Svi znamo da JJ nema velike sanse protiv Kvitove , zaradila je sada sa ovom pobedom na ovom turniru 10240 dolara, puna kapa za izlet do Qatara!
Navijacemo svim srcem jer kako rekose JUNACI boj bije srce u junaka a ne svijetlo oruzje!
Moramo biti patriote takvo nam je srce!

wow

pre 9 godina

Sto su se raspisali navijaci ove nam druge teniserke. Tipa,ova se jos takmici,rekao bi covek kakav je kvalitet i talenat ona druga,videcemo samo gde ce biti na kraju godine.

godine prolaze

pre 9 godina

Evo ovde odgovora za Miloja posto je ono vec dosta stara vest.

Zasto mislim da to radi, pa da bi imala podrsku bar od tebe i nekih. Recimo 30-50% ljudi ovde. Nekad je bilo blizu 100. Sad nema rezultate.
Voli/zeli da bude popularna kao Ana, ali nemoguce je. U svetu je tek drugacije, 10 puta je Ana popularnija, sudeci samo po stranicama na guglu. JJ malo ispod 1 milion, a Ana malo iznad 10 miliona.
OK, Ana izgleda lepse, ima momka, momke, Jelena nema, ni izgled, ni momka trenutno, dugo. Anina igra je lepsa za oko. Dobro, znam da neki vole defanzivni stil, vise razmisljanja, ali Ana bar ima predispoziciju i sposobnost da zavrsi poen daleko brze, pa i sansu da dalje dodje na turniru od nekog ciji mecevi traju jako dugo. Slozio se ti ili ne. Ana je vise limitirana psihicki, nazalost, a Jelena fizicki, takodje nazalost. Sklop te dve igracice i licnosti bio bi idealan, ali avaj... Sta je tu je.
Navijaj ti za Jelenu bez trenera, nema problema, samo mislim da dzabe predvidjas neki veliki boljitak, jer godine prolaze, sve je slabija fizicki, sporija, a i psihicki labilnija. Sad da li je provokacija ili realno stanje stvari, ti vidi.

Igor

pre 9 godina

Sve sve, ali kad Jelenin fan maliciozno pokuša da okarakteriše Anu kao devojku koja je popularna "po momcima i zbog Novaka i egzibicija", "dok neko gradi popularnost na rezultatima". Pošto znamo ko je "ta neko", onda znamo i koliko takav komentar nema smisla. Ana ima i gren slem titulu a i više titula od Jelene, i ukupno gledano, kompletniju karijeru. Popularnost i slava, pa i lepota, su samo dodatak kod Ane. Znači ipak hajmo malo realnosti. U tenisu i postoje rezultati da bi se rangirali po nekim pravilima, a ne kako nekome padne na pamet. Serena je veća od Marije, Marija od Ane, Ana od Jelene... samo dajem primer, to je tako kako je i nema ljunje.

Ona to može

pre 9 godina

Saisai igrala je prvo kolo kao "laki luzer", a tačno je da je ona teški luzer. Naša Jeca s novim samopouzdanjem ide protiv Kvitove, očekujem plasman u treće kolo, sad kad je Mugurusa ispala nmože da ide na titulu. Finale se igra 28, subota, kad naša Jeca slavi 30. rođendan. Nadam se podizanju pehara, visoko, do krovnih greda.

12 godina u topu 20

pre 9 godina

@Marija

Idi leci kompleks zvani-Jelena Jankovic. Sacuvaj Boze koliko pakosti i ljubomore prema nasem andjelu. Napred Jelena SRPKINJO, do titule, volimo te! #Idemooo!!!!

Igor

pre 9 godina

Čestitke na drugoj pobedi u sezoni, ali ruku na srce ova mlada Kineskinja je igrala klupski tenis za kategoriju do 14 godina. Toliko balona i kratkih lopti koje je Jelena lako mogla da napada. U svakom slučaju ovo jeste Jelenin najbolji meč od početka godine, ali nisam siguran koliko se može predvideti da li je zaista poboljšala svoj pristup igri i samu igru, a koliko je rezultat posledica stvarno amaterske igre verovatno najgore igračice koja se nalazi u top 100. Srećno u nastavku, ali mislim da nije realno očekivati nekakav rezultat protiv Kvitove. Jelena nju jeste pobeđivala u prošlosti, ali ova verzija Jelene nije ni blizu nekadašnjoj Jeleni. Sve je to jako prosečno i daje rezultat samo protiv devojaka koje su istinski lošije od nje, poput Saisai. S druge strane, Petra zna da bude očajna s vremena na vreme, pa bih rekao da su šanse 70:30 u korist Čehinje u drugom kolu.

ĐoleTF

pre 9 godina

Marija, Baki, pošaljite mi medalju ma i zahvalnicu iz bilo koje sfere pa se onda javite da širite mržnju o nekom ko je postigao epske rezultate u svojoj branši.

objavite ovaj komentar

pre 9 godina

Ana nije tip igracice da bi bila nesto popularna ko sto kaze ovaj "godine prolaze". Vise je tu nazovimo "popularnost" stekla zahvaljujuci Novaku Djokovicu preko Hopman kupa pa egzibicionih druzenja i bliskosti... pa sad evo preko velike svetske fudbalske zvezde Bastijana Svajnstajgera...priznao ti to ili ne. U karijeri je imala vise momaka nego trofeja. Neko gradi popularnost rezultatima na terenu a neko trazi druge nacine i prilike...
Cestitke Jeci na sve boljim i boljim partijama i nadamo se pobedi sutra, dace Bog. Ajmo JJ.

Đavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseljak

pre 9 godina

Kaže nama Miloje da Kvitova i neje baš u dobroj formi. Možda neje u kakvoj ume da bude, ali drži 4. mesto, na "Rejs listi", do juče treća, na "rejsici" je 7. sa 815 bodova, naša Jeca je 23. a na ovoj listi za 2015. nalazi se na 156. mestu, ima 71 bod. Stoga, da bi jedan njen navijač bio optimista... morao bi da bude neki veseljak.

Filip

pre 9 godina

@objavite ovaj komentar

haha kako si se nalupao gluposti, pa to nije normalno!!! Ana poznata po momcima?? Ma da Rolex, Samsung i ostali placaju je debelo verovatno z og Svajnija?!
Ana je itekako popularna preko, samo pogledaj FB stranice, Ana ima vise fanova od Serene i ostatka (sem Sarapove).

godine prolaze

pre 9 godina

Bitno da ti Miloje odgovaras na svaki "napad" na caricu, tj. necije misljenje. I to duplo. :) Ajde sad, posto valjda vise nisi srednjoskolac, mogao bi realnije da razmisljas, dosta je bilo ludog ili slepog navijanja. Od cistih udaraca nema nista. Od trcanja, takodje, vise nema nista. Ima mladjih, jacih. Ne poklanja svaka poene i pobede.
Naravno, volim kad si realan (svi, ne samo ti), ali to je samo tek sat nakon poraza.
Videcemo da li si u pravu sto se tice te kicme...
Sportski pozdrav.

ĐoleTF

pre 9 godina

Da, trajao je meč toliko, ali zato što je Kineskinja koristila sve vrste prekida više puta.. Drugo, da je trebalo da igra 'jače', Jelena bi igrala. Dozirala je tačno koliko je potrebno za ubedljivu pobedu. Nadam se dobroj igri sutra, nadam se pobedi, ali biću srećan i prvim samo.

objavite ovaj komentar

pre 9 godina

@Igor
Tenis se igra na terenu a ne na FB stranicama. Jelena je po meni mnogo mnogo bolja i uspesnija teniserka od Ane kad ih vec uporedjujete. Ima pametnuju igru, jace riterne, cesce izlaske na mrezu, preciznije lobove, fizicki je snaznija... Bila je broj 1, ostvarila nekoliko pobeda nad najvecom u istoriji Serenom(koju vecu pobedu moze pozeleti), zadrzala se preko deset vezanih godina u topu 20... JJ je celu karijeru gradila na terenu rezultatima, dok je Ana sasvim na drugi nacin gradila karijeru. Pritom JJ je najvise dala za reprezentaciju od svih srpskih teniserki u istoriji i obogatila se od rada i muke, zato se u Srbiji vise ceni i postuje Jelena Jankovic koliko god neke istina pogadjala. Kad se podvuce crta,ipak, volimo je najvise posle Novaka Djokovica, samo je jedna JJ.

marija

pre 9 godina

Djole TF to je realnost, ali ako ti ne zelis to da priznas to je samo tvoj problem. Evo ja sam raspolezena da ti pokzem sta sam to postigla u zivotu. A da li si i ti?

MilojePI

pre 9 godina

Ok rezultat, losa protivnica, pa samo dva izgubljena gema. Protiv Kvitove pobeda ne treba da se ocekuje. Dobar otpor - mozda, jer Jelena moze protiv nje, a I Petra nije bas u formi u kakvoj moze da bude. Srecno sutra, pa da nam barem da nagovestaj dobrih rezultata!

MilojePI

pre 9 godina

@godine prolaze
Dobro, misli slobodno da laze, mada opet, nema to nikakvog smisla. Ima li ona ikakve koristi od te popularnosti? Nema. Mozda bi mogla da dobije tu i tamo neko priznanje i tu je kraj, drugo apsolutno nista. Da zeli da bude popularna kao Ana? Da se ona na nju ugleda? Pa nije ona neka da nikada u top 10 nije bila, pa da se trudi da ima neke slicnosti sa Anom, ona je svoja zena, svoja teniserka, a to sto Ana ima vise fanova, to ne znaci da Jelena "ne valja".
Sto se tice lepote igre, Jelena ima mnogo tehnicki ispravnije i samim tim lepse udarce od Ane, koja tehnicki ne uradi dva ista udarca u mecu, to sam vec jednom pisao i da opet napomenem, da ovo nikakve veze sa Aninim kvalitetom nema, trenutno govorim samo o lepoti udaraca, dok i ptice na grani znaju da su Anini udarci kvalitetni bez obzira na sve. Doduse, ti si pisao o kvalitetu u smislu da se poeni kratko zavrsavaju, tu znamo, forhend i servis Ana, bekhend, Jelena, nema sta da se prica.

Nego, stani sad, ako kazes "navijaj ti za Jelenu..." zasto se onda mesas u svaki moj komentar i izvrces i trazis nesto sto nisam napisao? Ako je tebi svejedno, onda ne treba da mi svaki put odgovaras nesto. Jeste da su nam misljenja razlicita, ali to je tako i nece se promeniti, niti ces ti postici nesto stalnim odgovaranjem. I sam siguran da je ovaj pad zbog povrede, a ne godina i one se primecuju, ali nije to razlog ovolikog pada. Godine ce biti glavni problem tek za oko godinu-dve, moze ona jos.

MilojePI

pre 9 godina

Ok rezultat, losa protivnica, pa samo dva izgubljena gema. Protiv Kvitove pobeda ne treba da se ocekuje. Dobar otpor - mozda, jer Jelena moze protiv nje, a I Petra nije bas u formi u kakvoj moze da bude. Srecno sutra, pa da nam barem da nagovestaj dobrih rezultata!

ok

pre 9 godina

Po misljenju pojedinih ovde, treba navijati i voleti Anu jer je lepa, ima momke, popularnija je,bogatija, mladja je, ali najbitnija stavka LEPA je!
Navijati protiv Jelene (citaj mrzi je) jer je ruzna, nema momke, nije popularna, ima manje para, matora je, i td.
Da li vi shvatate sta pisete (sta mislite)? Zasto na svaki tekst o Jeleni vi morate prosto da ugurate Anu i njenu lepotu i njene momke, pisite o njoj u tekstovima posvecenim doticnoj "lepotici"
Ako cemo u tom smeru, evo pitam ja, da se lepota gleda DA LI BI NEKO NAVIJAO ZA DJOKOVICA?
I nije mi jasno zasto se ne objavljuju komentari o Jeleni, ja stalno pisem ali nema, jel' to moderator hoce da dokaze da Jelena nema navijace ili sta? !

ĐoleTF- poslaću ovo još koji put ako treba.

pre 9 godina

Svi ovi zaljubljenici u anu neka se sete činjenice da je JJ starija 2 i po godine, i da je i pored toga na turu pre Ane (1999.), neka setsete takođe da je Ana 2012. ili 13. bila oko 70. mesta dok je JJ tada 5 godina za redom, punih bila top10, neka se sete da se Ana ponosi činjenicom d je bila #1, a bila je nedelju dana ukupno. Neka se sete da se dotična kupala na Baliju, Dubaiu, gde već, dok je JJ 'klečeći' od umora igrala za svoju zemlju. Postoji još mnogo togaa, ali ovo je dovoljno da zaćutite makar ako već ne poštujete Jelenu.

MilojePI

pre 9 godina

@(Bogotić, 24. februar 2015 18:54)
Oooo pozdrav stari druze, odavno ovaj nik nisam video.
Isti je jer se vise puta desavalo da mi se komentar ne objavi i onda ih ja sacuvam, pa posaljem opet u slucaju da prodje odredjeno vreme i ne izadje nista. Upravo se to vidi danas, poslao sam, pogledao posle pola sata, vidim nema nista i poslao sam opet.
Inace, odakle tebi da se radujem? Napisao sam "ok pobeda" znaci da nije bilo lose i posle toga da se nadam boljim rezultatima. Ja tu nikakvo radovanje ne vidim

ĐoleTF

pre 9 godina

@Marija, i više sam nego zainteresovan da vidim šta je to u tolikoj meri doprinelo da jedna osoba mrzi nekog (a da nije pubertetlija).

MilojePI

pre 9 godina

@(Đavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseljak, 24. februar 2015 21:02)
Cekaj, jesi li ti uopste procitao moj komentar? Gde ti vidis taj optimizam toliki u mom komentaru? Napisao sam da mozda moze da pruzi lep otpor, pa to je jedva pa optimisticno, covece, ti se ponasas kao da sam napisao da ce Jelena sutra pobediti...

@Bogotic, vidi, opet sam se ispalio za komentar. Izvinjavam se.

Igor

pre 9 godina

Ja ne znam odakle vama da ja ne poštujem Jelenu? To što sam rekao da Ana ima kompletniju karijeru jer ima gren slem ne znači da ne poštujem Jelenu. To je fakat. To što je za vas Ana sve u životu dobila na sreću je vaš problem. Gren slem titula je gren slem titula. Ana je ima, Jelena ne. I to je to, tu nema rasprave, to je činjenica. Zna se šta se pamti u tenisu, a ne ko je koliko nedelja proveo u topu 7, 26 i tako dalje. Naprotiv, vi ste ti koji sve vreme vređate Anu, te uspela je na fejsbuku, implicirate da je njen tenis lošiji i svakakve još besmislice pišete. Ona je pre svega uspela jer je gren slem šampionka i bivša broj jedan. Kažete bila je nedelju dana na tom mestu, a znate da je bila 12. Jelena je bila 18 ali naravno za vas je tih 6 nedelja kao 6 godina pa se Jelenino vreme vredi a Anino ne, ali u redu, razumem vas, davljenik se i za slamku hvata. Ana Ivanović je gren slem šampionka, nekada najbolja na svetu i buduća članica teniske kuće slavnih. Isto to želim i Jeleni, ali njoj će to malo teže poći za rukom jer nema veliku šampionsku titulu. Konačno, Ana koliko znam umlati Jelenu kada god igraju jedna protiv druge. Dakle, ne znam, vi ste u nekom paralelnom univerzumu. Jeleni srecno u narednom mecu, ali objektivnost vama ocito nije jaca strana.

BAZILEUS

pre 9 godina

Svi znamo da JJ nema velike sanse protiv Kvitove , zaradila je sada sa ovom pobedom na ovom turniru 10240 dolara, puna kapa za izlet do Qatara!
Navijacemo svim srcem jer kako rekose JUNACI boj bije srce u junaka a ne svijetlo oruzje!
Moramo biti patriote takvo nam je srce!

MilojePI

pre 9 godina

@godine prolaze
Dobro, misli slobodno da laze, mada opet, nema to nikakvog smisla. Ima li ona ikakve koristi od te popularnosti? Nema. Mozda bi mogla da dobije tu i tamo neko priznanje i tu je kraj, drugo apsolutno nista. Da zeli da bude popularna kao Ana? Da se ona na nju ugleda? Pa nije ona neka da nikada u top 10 nije bila, pa da se trudi da ima neke slicnosti sa Anom, ona je svoja zena, svoja teniserka, a to sto Ana ima vise fanova, to ne znaci da Jelena "ne valja".
Sto se tice lepote igre, Jelena ima mnogo tehnicki ispravnije i samim tim lepse udarce od Ane, koja tehnicki ne uradi dva ista udarca u mecu, to sam vec jednom pisao i da opet napomenem, da ovo nikakve veze sa Aninim kvalitetom nema, trenutno govorim samo o lepoti udaraca, dok i ptice na grani znaju da su Anini udarci kvalitetni bez obzira na sve. Doduse, ti si pisao o kvalitetu u smislu da se poeni kratko zavrsavaju, tu znamo, forhend i servis Ana, bekhend, Jelena, nema sta da se prica.

Nego, stani sad, ako kazes "navijaj ti za Jelenu..." zasto se onda mesas u svaki moj komentar i izvrces i trazis nesto sto nisam napisao? Ako je tebi svejedno, onda ne treba da mi svaki put odgovaras nesto. Jeste da su nam misljenja razlicita, ali to je tako i nece se promeniti, niti ces ti postici nesto stalnim odgovaranjem. I sam siguran da je ovaj pad zbog povrede, a ne godina i one se primecuju, ali nije to razlog ovolikog pada. Godine ce biti glavni problem tek za oko godinu-dve, moze ona jos.

this is the end

pre 9 godina

objavite ovaj komentar, 24. februar 2015 20:29)

Jel ti nas praviš ovde budalama ili ti stvarno misliš ozbiljno to što si napisao o Ani? Ona ima više momaka od titula??? I nije te sramota da to napišeš? O lepoti njenoj možeš se uveriti na internetu i u svim najvećim časopisima, modnim i drugim koji veličaju njenu lepotu, a njeni teniski rezultati su deset kopalja ispred tvoje carice , GS titula, 10:3, najviše titula itd...i pre Bastijana Ana je slavna, planetarna zvezda, a kako zapadnjaci pišu o Ani tada uvek ide prefiks STAR FACTOR, i sa Šarapovom ima najveći broj fanova na planeti. Zaista ne znam koji je tvoj cilj da tako snishodljivo pišeš o Ani,osim patološke mržnje koja je svojstvena na ovom prostoru kada se anonimusi suoče sa lepotom i svetskim uspehom naše najbolje teniserke.To se ovde ne prašta, to svi znamo, otuda takvi komentari poput tvog, sramota čoveče, sramota!

Filip

pre 9 godina

Definitivno nedostaje realnosti u komentarima! Mozemo mi da volimo jednu ili drugu, zna se sta su parametri za uspesnost! Titule, prevashodno GS! Sve ostalo je manje bitno.

Igor

pre 9 godina

Ju koja kolicina nerealnosti. Druze, Roland Garros 2008. Zna se sta se pamti u tenisu. Naravno da po tebi moze biti svasta, ali zato i postoje rezultati da ne bismo mlatili praznu slamu u besmislenim diskusijama. Ana je svoju karijeru izgradila pre svega time sto je gren slem sampionka i bivsa najbolja teniserka sveta. Pozdrav!

PSL

pre 9 godina

Pitam se koga će mo gledati kadaAna i Jelena više ne budu igrale tenis. Ko će i kada biti ponovo broj jedan na svetu i da li će se više ikada desiti da Srbija ima prvu i drugu na rang listi. Da vas podsetim da su to još imale samo SAD i Rusija. I sad za kraj draža mi je Jelena, ali to neznači da treba da vređam Anu i obrnuto. Neznam zašto navijanje za jednu od njih podrazumeva da drugu treba mrzeti.

MilojePI

pre 9 godina

@(godine prolaze, 24. februar 2015 21:40)
Ja u poslednje vreme odgovaram samo tebi i to cesce ti prvi pocnes ;) Jos uvek sam srednjoskolac :P, mozda treba realnije da razmisljam, mada bih isto i tebi savetovao, dosta je bilo lude slepe mrznje.
Videcemo sta ce biti, ima vremena.