Košarka 74

Sreda, 18.02.2015.

14:03

DV: Zvezda se svuda 'isfavoritila'

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da crno-beli imaju ambiciju da pruže najbolje od sebe na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

DV: Zvezda se svuda 'isfavoritila' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

ljubomirko neutralac

pre 9 godina

Kakva rogobatna reč velikog trenera, ali majstora medijske manipulacije.Nažalost sve više bavi bespotrebno politikom. a ne strukom.

Slagalica Profil

pre 9 godina

Molim Milku Canic i Aparteko (za nas sto igramo Slagalicu na fejsu), da uvrste rec ''isfavorititi'' u bazu, jer ima 12 slova za maksimum u igri. Hvala.

Nikola

pre 9 godina

Posto nema veceras vesti o Zvezdi stavicu ovde komentar. Zvezda je ove godine dosta jaca nego prosle, Partizan dosta slabiji, znaci da je Zvezda definitivno favorit. Marjanovic ce na kraju sezone verovatno otici da zaradi neke pare, znaci treba dovesti vrhunskog centra, umesto Blazica Nedovica (ukoliko ostane Viliams, sto je malo verovatno, jer Radonjic nije odusevljen njime, a nisam ni ja) i zadrzati ostatak ekipe. Sto se tice Radonjica sve ce biti jasno na kraju sezone.

black

pre 9 godina

KKCZT ima bolje igrače na pozicijama 1 i 5,a KKP je jači na pozicijama 2,3 i 4.Ukoliko zona upali,a MW ne odigra ludo,KKP dobija i Kup i ABA meč.

Ris

pre 9 godina

A zasto ovog čoveka zovu Legenda CSKA?
(vidoje, 18. februar 2015 14:55)

Zato sto im je uzeo 3 miliona evra za 4 meseca rada. Je l' ti sad jasno?
Usput je postao i prvi trener koji je sa jednom evropskom ekipom pobedio NBA tim u SAD.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

zvezda je favorit a mi imamo samo nba igrace, reprezentativce Srbije, iskusniji tim...pa ako nas zvezda izbaci bili smo slabiji i izgubili od zvezdine dece...

nik sloter

pre 9 godina

Najjaci su komentari tipa kompleksi.Pa od koga kompleksi,od malog kluba iz predgradja koji nije video titulu,ili od ugasene CZ koja je zadnji put prvak bila 1998.

navijac

pre 9 godina

@Naročito u fudbalu, rukometu pa i vaterpolu. Kakve laži! Dovoljno je samo pogledati stanje na tabeli u tim sportovima, a o grcanju tih klubova u dugovima i odlasku igrača da i ne govorim.
(živela demagogija, 18. februar 2015 15:51)

U fudbalu ste prosle godine osvojili prvenstvo, a realno bi trebalo da ste u 3 ligi zbog dugova. U vaterpolu tek sta reci, niste ni postojali do skoro, pa ste odjednom vaskrsli! Jedino u rukometu ste propali, valjda Vucic ne voli rukomet...

Dosta je bilo

pre 9 godina

Tako i treba da bude. Od kada se raspala SFRJ pa sve do nedavno imali smo jedan trend: drzava propada, narod propada, a JSD cveta.

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta si se ti nalupao covece i ostao si ziv.Strasnoooo ! Crvena zvezda Telekom jeste dobra ove sezone,ali je daleko od ekipe koja ne moze da se dobije,pogotovo od strane Partizana.Niste vi Barselona pa da je samo pitanje rezultata na kraju.Zivi bili pa videli.
(Insajder !, 18. februar 2015 14:40)

Nismo Barselona, za vas smo Čikago.

strelac

pre 9 godina

Ne znam ko je ovde favorit, ali neko se grčevito bori za plej of, a neko je ubedljivo prvi u aba i obara sve rekorde. Neko je na jedan bedan način ispao iz EK gde je bio samo veća za udaranje i nabijanjee kos razlike, a neko je odličnom igrom kao drugi u grupi prošao u top 16 EL i igra ravnopravno sa svima . Dakle nije neko isfavoritizovan nego je neko realno favorit, a Dulu je teško to da prizna
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iznogud, 18. februar 2015 14:38)
Još samo da uđete u finale ABA lige pod bar ovakvim imenom cztdivaželeznik, pošto nikad niste videli finale, normalno ni osvojili ABA ligu, ajde leba ti oborite rekord i uđite već jednom u to finale, red bi bio. Pobegli ste od Partizana u tu ligu i nikad ni finale niste videli. Ajde molim vas

Mislim stvarno ...

pre 9 godina

Valjda toliko Italijanima vredi Južni tok. Oni su prodavci.

A prodali su i 2,16 mlrd EUR udela u Arktik Rusija - Rusiji. Da li je to znak prosperiteta ili klizanja nizbrdo?

A uveli sankcije Rusima???

KODAR78

pre 9 godina

Dule sta uradi od ljudi. To se najbolje moglo videti u poslednjem po stotom izgubljenom finalu, kada su prigrlili onaj slomljeni pehar. Meni ih je bilo zao, Dule gde ce ti dusa.

aleksandar

pre 9 godina

Ljudi ne trosite reci na ovog coveka. On zivi zato sto ga komentarisete. Treba ga izolovati I ne dqvati mu paznje.
(radonja, 18. februar 2015 15:31)
dzaba vam to.vi kad se probudite,vidite ga u kupatilu,ne da vam mira.i tako ce biti jos dugo

petarczv

pre 9 godina

Po običaju, više se bavi komentarisanjem Zvezde nego svoje ekipe. 
A na primer, nije uopšte pomenuo stanje povrede Milutinova što sigurno daleko više zanima navijače koji prate i vole košarku.
(Mix, 18. februar 2015 14:26)

Pa stanje milutinova je samo "njihova stvar" a sve drugo sto je vezano za zvezdu i druge klubove je isto njihova stvar...

Strasno

pre 9 godina

Ko li su ovi komentatori, covece...
Licite mi na vučkove botove - samo dijametralno suprotne i uperene protiv duleta.
Sta vam je? Opustite se..
Izraz koji je upotrijebio je skoro pa genijalan, i generalno gledano, u sportskom dijelu (a sklon sam da tvrdim i sire) njegove su izjave literalno vrijedne, smislene i zanimljive. Pune metafora i poredjenja; kao i peckanja i prozivki, sala i pohvala. Sa naravno cvrstim odbrambenim stavom preva svom klubu.
Ali...
Vasa tumacenja toga... Hardkor

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

Sole pamet drugima,a vec 8 dugih i tuznih godina navijaju za drugi klub,i to iz druge drzave!!
Grobar=licemer!

Statističar

pre 9 godina

Ovakvim izjavama tj. neuspelim neologizmom izvedenim iz nepostojećeg glagola izfavoriziti, trener KK Partizan umanjuje najveće uspehe u svojoj trenerskoj karijeri kao i trofeje sportskog društva, čiji je počasni predsednik, u dva najpopularnija sporta u Srbiji.
Naime, dao nam je objašnjenje za 6 uzastopnih titula FK Partizan i 13 uzastopnih titula KK Partizan.
Pametnom dosta, ali takvih je nažalost svakim danom sve manje u Srbiji.

živela demagogija

pre 9 godina

Naročito u fudbalu, rukometu pa i vaterpolu. Kakve laži! Dovoljno je samo pogledati stanje na tabeli u tim sportovima, a o grcanju tih klubova u dugovima i odlasku igrača da i ne govorim.

Njasvi Ebelad

pre 9 godina

Koji oboleli zvezdomrzac!!? Nije ni pocelo a vec priziva zlo. Navijaci, pamet u glavu i ne nasedajte na govor mrznje ovog "isfavoritiranog" reformatora srpskog jezika.

Mik

pre 9 godina

Voli da spomene Zvezdu vise nego leba da jede. Zvezda je mozda docekala svojih 5 minuta, jer nicija nije gorela do zore! Sa raspadom Jugoslavije, ratovima, bedom i inflacijom, sve je propalo, isplivao je (isfavoritio se) samo Partizan. Sada kada je prestalo to nejasno finansiranje stvari samo polako dolaze na svoje mesto.

Peca

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu
(Milan-che, 18. februar 2015 14:14)

Kad si vec kod tatoo majstora, istetoviraj i lik profesora srpskog posto ti se "isfavoritila" svidja.

Insajder !

pre 9 godina

Misha

Sta si se ti nalupao covece i ostao si ziv.Strasnoooo ! Crvena zvezda Telekom jeste dobra ove sezone,ali je daleko od ekipe koja ne moze da se dobije,pogotovo od strane Partizana.Niste vi Barselona pa da je samo pitanje rezultata na kraju.Zivi bili pa videli.

Joker

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu (Milan-che, 18. februar 2015 14:14)

Tvoji roditelji ce propasti kroz zemlju zbog sramote...

Mix

pre 9 godina

Po običaju, više se bavi komentarisanjem Zvezde nego svoje ekipe.
A na primer, nije uopšte pomenuo stanje povrede Milutinova što sigurno daleko više zanima navijače koji prate i vole košarku.

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu
(Milan-che, 18. februar 2015 14:14)
Istetoviraj na glavi...da bar nečemu služi.

Ivan NS

pre 9 godina

'Isfavoritila'? Hm, pravi književni izraz, nema šta. Nego, da ti malo gledaš svoja posla. Pusti ti Zvezdu, u svakom slučaju će vas deljati u svim takmičenjima, bila favorizovana ili ne.

Misha

pre 9 godina

Nije ni doputovao u Nis a vec krecu tenzije. Zaista nema potrebe za ovim. Jedno se slazem sa Duletom. Jeste zvezda favorit, ne zato sto je "favorizovan" vec zato sto je najbolji tim, jednostavno. Sto se tice "dogovora" o pustanju u kupu da bi mi pustili u aba ligi, i tu se slazem sa Duletom. Koje crno pustanje? Pa nama je u interesu da Partizan bude cetvrti jer ce, koliko god se grobari ljutili, to za nas biti najslabiji protivnik. Bezbradica, Dumic, Milutinov i Macvan naspram MVP-a Evrolige, Cirbesa, Mitrovica i Tejica. Sa druge strane, ako "izaberemo" Cedevitu, slede nam Barac i Bilan koji su Juing i Olajdzuvon za ove iz Partizana. Zato nema nista od "dogovora".

Sto se kupa tic,e mislim da zvezda ima najvise sansi da osvoji, jednostavno je daleko najbolji klub ali to treba pokazati. Ipak, moram da primetim da je raspored pravljen ko da ga je sam Dule pravio. Dakle, mi koji igramo 2 utakmice nedeljno evo vec peti mesec igramo prvu utakmicu u kupu poslednji (petak 21h) pa eventualno 1/2 u subotu (verujem da ce i to biti prva utakmica od 18:30) pa eventualno finale u nedelju. Partizan igra jednu utakmicu nedeljno evo vec dva meseca od ispadanja iz EK i dobija dan odmora vise. Prilicno neravnopravno. Medjutim, nama to ne sme biti izgovor, idemo da uzmemo treci u nizu.

iznogud

pre 9 godina

Ne znam ko je ovde favorit, ali neko se grčevito bori za plej of, a neko je ubedljivo prvi u aba i obara sve rekorde. Neko je na jedan bedan način ispao iz EK gde je bio samo veća za udaranje i nabijanjee kos razlike, a neko je odličnom igrom kao drugi u grupi prošao u top 16 EL i igra ravnopravno sa svima . Dakle nije neko isfavoritizovan nego je neko realno favorit, a Dulu je teško to da prizna

Plop

pre 9 godina

Kad si vec kod tatoo majstora, istetoviraj i lik profesora srpskog posto ti se "isfavoritila" svidja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 18. februar 2015 14:23)

Kad vec ispravljas coveka, napisi tattoo pravilno.

cudotvorac

pre 9 godina

Da, da to je taj veliki mag i poznavalac ove igre koji je prosle godine pobegao a ove se vec unapred pravda za vec vidjeni neuspeh a ako se desi da Partizan osvoji kup pa to ce biti najvece cudo ovog milenijuma i Dulu treba da se digne bista od bar 20 metera i da Zoki naravno to izlije u bronzi... Cuti i radi ako bar malo obraza i casti imas.

Insajder !

pre 9 godina

Pogubio se

Momak,koje pare je to uzeo VK Partizan ? Te godine kada smo postali prvaci evrope,najbolji igraci su nam presli u Zvezdu ! Vi stvarno nemate veze sa zivotom,a samo nesto bulaznite !

posmatrac

pre 9 godina

@Misha

Igrate u petak jer ste trazili zbog meca sa cedevitom u ponedeljak uvece a mislim da vam kosarkaska sila Konstantin(uz svo duzno postovanje) nece predstavljati problem i u petorci rebic aranitovic dangubic tejic cirbes i to bez izmene da igrate. a polufinale je derbi tako da vi nexete umarati bitne faktore, osim rebica ;)

Partizan Igokea jedan klub

pre 9 godina

Nismo favoriti u fudbalu, nismo favoriti u rukometu, nismo favoriti u vaterpolu, nismo vise favoriti ni u zenskoj odbojci protiv Vizure. Ali nema veze, tvoje izjave ionako sluze da truju narod mrznjom a ne da budu istinite.

Pogubio se

pre 9 godina

Pogubio se malo čovek. Eto ne stiže da prati srpsku košarku jer nema vremena zbog internih problema, ali ZNA da je zvezda favorizovana u svim sportovima... Eto favorizuju je u rukometu, pa je favorizuju u vaterpolu (gde nije dobila ni dinara u godini kada je osvojila LŠ za razliku od Partizana koji je te godine dobio milione od države), favorizuju i u odbojci isto tako?!... Mora malo DV da stane na loptu jer ovo već prelazi sve moguće granice ne samo sportskog već ljudskog i normalnog...

aha

pre 9 godina

Samo ne znam u kojim to sportovima. Sem u kosarci, naravno. U fudbalu? Sa 6 bodova manjka Zvezda ne moze biti favorit, iako su doveli neka pojacanja a Partizan izgubio dobre igrace. U vaterpolu je najveci favorit Radnicki, onda mozda Zvezda, mada mislim da su ove godine prilicno izjednaceni sa Partizanom. U odbojci Partizan je favorit, u rukometu se to pitanje vise ni ne postavlja. Bas me zanima u kojim se to jos sportovima, pored kosarke, Zvezda "isfavoritila".

Joker

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu (Milan-che, 18. februar 2015 14:14)

Tvoji roditelji ce propasti kroz zemlju zbog sramote...

Misha

pre 9 godina

Nije ni doputovao u Nis a vec krecu tenzije. Zaista nema potrebe za ovim. Jedno se slazem sa Duletom. Jeste zvezda favorit, ne zato sto je "favorizovan" vec zato sto je najbolji tim, jednostavno. Sto se tice "dogovora" o pustanju u kupu da bi mi pustili u aba ligi, i tu se slazem sa Duletom. Koje crno pustanje? Pa nama je u interesu da Partizan bude cetvrti jer ce, koliko god se grobari ljutili, to za nas biti najslabiji protivnik. Bezbradica, Dumic, Milutinov i Macvan naspram MVP-a Evrolige, Cirbesa, Mitrovica i Tejica. Sa druge strane, ako "izaberemo" Cedevitu, slede nam Barac i Bilan koji su Juing i Olajdzuvon za ove iz Partizana. Zato nema nista od "dogovora".

Sto se kupa tic,e mislim da zvezda ima najvise sansi da osvoji, jednostavno je daleko najbolji klub ali to treba pokazati. Ipak, moram da primetim da je raspored pravljen ko da ga je sam Dule pravio. Dakle, mi koji igramo 2 utakmice nedeljno evo vec peti mesec igramo prvu utakmicu u kupu poslednji (petak 21h) pa eventualno 1/2 u subotu (verujem da ce i to biti prva utakmica od 18:30) pa eventualno finale u nedelju. Partizan igra jednu utakmicu nedeljno evo vec dva meseca od ispadanja iz EK i dobija dan odmora vise. Prilicno neravnopravno. Medjutim, nama to ne sme biti izgovor, idemo da uzmemo treci u nizu.

Pogubio se

pre 9 godina

Pogubio se malo čovek. Eto ne stiže da prati srpsku košarku jer nema vremena zbog internih problema, ali ZNA da je zvezda favorizovana u svim sportovima... Eto favorizuju je u rukometu, pa je favorizuju u vaterpolu (gde nije dobila ni dinara u godini kada je osvojila LŠ za razliku od Partizana koji je te godine dobio milione od države), favorizuju i u odbojci isto tako?!... Mora malo DV da stane na loptu jer ovo već prelazi sve moguće granice ne samo sportskog već ljudskog i normalnog...

Partizan Igokea jedan klub

pre 9 godina

Nismo favoriti u fudbalu, nismo favoriti u rukometu, nismo favoriti u vaterpolu, nismo vise favoriti ni u zenskoj odbojci protiv Vizure. Ali nema veze, tvoje izjave ionako sluze da truju narod mrznjom a ne da budu istinite.

Mik

pre 9 godina

Voli da spomene Zvezdu vise nego leba da jede. Zvezda je mozda docekala svojih 5 minuta, jer nicija nije gorela do zore! Sa raspadom Jugoslavije, ratovima, bedom i inflacijom, sve je propalo, isplivao je (isfavoritio se) samo Partizan. Sada kada je prestalo to nejasno finansiranje stvari samo polako dolaze na svoje mesto.

Peca

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu
(Milan-che, 18. februar 2015 14:14)

Kad si vec kod tatoo majstora, istetoviraj i lik profesora srpskog posto ti se "isfavoritila" svidja.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

Sole pamet drugima,a vec 8 dugih i tuznih godina navijaju za drugi klub,i to iz druge drzave!!
Grobar=licemer!

aha

pre 9 godina

Samo ne znam u kojim to sportovima. Sem u kosarci, naravno. U fudbalu? Sa 6 bodova manjka Zvezda ne moze biti favorit, iako su doveli neka pojacanja a Partizan izgubio dobre igrace. U vaterpolu je najveci favorit Radnicki, onda mozda Zvezda, mada mislim da su ove godine prilicno izjednaceni sa Partizanom. U odbojci Partizan je favorit, u rukometu se to pitanje vise ni ne postavlja. Bas me zanima u kojim se to jos sportovima, pored kosarke, Zvezda "isfavoritila".

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu
(Milan-che, 18. februar 2015 14:14)
Istetoviraj na glavi...da bar nečemu služi.

iznogud

pre 9 godina

Ne znam ko je ovde favorit, ali neko se grčevito bori za plej of, a neko je ubedljivo prvi u aba i obara sve rekorde. Neko je na jedan bedan način ispao iz EK gde je bio samo veća za udaranje i nabijanjee kos razlike, a neko je odličnom igrom kao drugi u grupi prošao u top 16 EL i igra ravnopravno sa svima . Dakle nije neko isfavoritizovan nego je neko realno favorit, a Dulu je teško to da prizna

Statističar

pre 9 godina

Ovakvim izjavama tj. neuspelim neologizmom izvedenim iz nepostojećeg glagola izfavoriziti, trener KK Partizan umanjuje najveće uspehe u svojoj trenerskoj karijeri kao i trofeje sportskog društva, čiji je počasni predsednik, u dva najpopularnija sporta u Srbiji.
Naime, dao nam je objašnjenje za 6 uzastopnih titula FK Partizan i 13 uzastopnih titula KK Partizan.
Pametnom dosta, ali takvih je nažalost svakim danom sve manje u Srbiji.

Strasno

pre 9 godina

Ko li su ovi komentatori, covece...
Licite mi na vučkove botove - samo dijametralno suprotne i uperene protiv duleta.
Sta vam je? Opustite se..
Izraz koji je upotrijebio je skoro pa genijalan, i generalno gledano, u sportskom dijelu (a sklon sam da tvrdim i sire) njegove su izjave literalno vrijedne, smislene i zanimljive. Pune metafora i poredjenja; kao i peckanja i prozivki, sala i pohvala. Sa naravno cvrstim odbrambenim stavom preva svom klubu.
Ali...
Vasa tumacenja toga... Hardkor

Njasvi Ebelad

pre 9 godina

Koji oboleli zvezdomrzac!!? Nije ni pocelo a vec priziva zlo. Navijaci, pamet u glavu i ne nasedajte na govor mrznje ovog "isfavoritiranog" reformatora srpskog jezika.

petarczv

pre 9 godina

Po običaju, više se bavi komentarisanjem Zvezde nego svoje ekipe. 
A na primer, nije uopšte pomenuo stanje povrede Milutinova što sigurno daleko više zanima navijače koji prate i vole košarku.
(Mix, 18. februar 2015 14:26)

Pa stanje milutinova je samo "njihova stvar" a sve drugo sto je vezano za zvezdu i druge klubove je isto njihova stvar...

KODAR78

pre 9 godina

Dule sta uradi od ljudi. To se najbolje moglo videti u poslednjem po stotom izgubljenom finalu, kada su prigrlili onaj slomljeni pehar. Meni ih je bilo zao, Dule gde ce ti dusa.

Dosta je bilo

pre 9 godina

Tako i treba da bude. Od kada se raspala SFRJ pa sve do nedavno imali smo jedan trend: drzava propada, narod propada, a JSD cveta.

Mix

pre 9 godina

Po običaju, više se bavi komentarisanjem Zvezde nego svoje ekipe.
A na primer, nije uopšte pomenuo stanje povrede Milutinova što sigurno daleko više zanima navijače koji prate i vole košarku.

Ivan NS

pre 9 godina

'Isfavoritila'? Hm, pravi književni izraz, nema šta. Nego, da ti malo gledaš svoja posla. Pusti ti Zvezdu, u svakom slučaju će vas deljati u svim takmičenjima, bila favorizovana ili ne.

cudotvorac

pre 9 godina

Da, da to je taj veliki mag i poznavalac ove igre koji je prosle godine pobegao a ove se vec unapred pravda za vec vidjeni neuspeh a ako se desi da Partizan osvoji kup pa to ce biti najvece cudo ovog milenijuma i Dulu treba da se digne bista od bar 20 metera i da Zoki naravno to izlije u bronzi... Cuti i radi ako bar malo obraza i casti imas.

živela demagogija

pre 9 godina

Naročito u fudbalu, rukometu pa i vaterpolu. Kakve laži! Dovoljno je samo pogledati stanje na tabeli u tim sportovima, a o grcanju tih klubova u dugovima i odlasku igrača da i ne govorim.

aleksandar

pre 9 godina

Ljudi ne trosite reci na ovog coveka. On zivi zato sto ga komentarisete. Treba ga izolovati I ne dqvati mu paznje.
(radonja, 18. februar 2015 15:31)
dzaba vam to.vi kad se probudite,vidite ga u kupatilu,ne da vam mira.i tako ce biti jos dugo

navijac

pre 9 godina

@Naročito u fudbalu, rukometu pa i vaterpolu. Kakve laži! Dovoljno je samo pogledati stanje na tabeli u tim sportovima, a o grcanju tih klubova u dugovima i odlasku igrača da i ne govorim.
(živela demagogija, 18. februar 2015 15:51)

U fudbalu ste prosle godine osvojili prvenstvo, a realno bi trebalo da ste u 3 ligi zbog dugova. U vaterpolu tek sta reci, niste ni postojali do skoro, pa ste odjednom vaskrsli! Jedino u rukometu ste propali, valjda Vucic ne voli rukomet...

Insajder !

pre 9 godina

Pogubio se

Momak,koje pare je to uzeo VK Partizan ? Te godine kada smo postali prvaci evrope,najbolji igraci su nam presli u Zvezdu ! Vi stvarno nemate veze sa zivotom,a samo nesto bulaznite !

nik sloter

pre 9 godina

Najjaci su komentari tipa kompleksi.Pa od koga kompleksi,od malog kluba iz predgradja koji nije video titulu,ili od ugasene CZ koja je zadnji put prvak bila 1998.

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta si se ti nalupao covece i ostao si ziv.Strasnoooo ! Crvena zvezda Telekom jeste dobra ove sezone,ali je daleko od ekipe koja ne moze da se dobije,pogotovo od strane Partizana.Niste vi Barselona pa da je samo pitanje rezultata na kraju.Zivi bili pa videli.
(Insajder !, 18. februar 2015 14:40)

Nismo Barselona, za vas smo Čikago.

Ris

pre 9 godina

A zasto ovog čoveka zovu Legenda CSKA?
(vidoje, 18. februar 2015 14:55)

Zato sto im je uzeo 3 miliona evra za 4 meseca rada. Je l' ti sad jasno?
Usput je postao i prvi trener koji je sa jednom evropskom ekipom pobedio NBA tim u SAD.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

zvezda je favorit a mi imamo samo nba igrace, reprezentativce Srbije, iskusniji tim...pa ako nas zvezda izbaci bili smo slabiji i izgubili od zvezdine dece...

Plop

pre 9 godina

Kad si vec kod tatoo majstora, istetoviraj i lik profesora srpskog posto ti se "isfavoritila" svidja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 18. februar 2015 14:23)

Kad vec ispravljas coveka, napisi tattoo pravilno.

Insajder !

pre 9 godina

Misha

Sta si se ti nalupao covece i ostao si ziv.Strasnoooo ! Crvena zvezda Telekom jeste dobra ove sezone,ali je daleko od ekipe koja ne moze da se dobije,pogotovo od strane Partizana.Niste vi Barselona pa da je samo pitanje rezultata na kraju.Zivi bili pa videli.

strelac

pre 9 godina

Ne znam ko je ovde favorit, ali neko se grčevito bori za plej of, a neko je ubedljivo prvi u aba i obara sve rekorde. Neko je na jedan bedan način ispao iz EK gde je bio samo veća za udaranje i nabijanjee kos razlike, a neko je odličnom igrom kao drugi u grupi prošao u top 16 EL i igra ravnopravno sa svima . Dakle nije neko isfavoritizovan nego je neko realno favorit, a Dulu je teško to da prizna
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iznogud, 18. februar 2015 14:38)
Još samo da uđete u finale ABA lige pod bar ovakvim imenom cztdivaželeznik, pošto nikad niste videli finale, normalno ni osvojili ABA ligu, ajde leba ti oborite rekord i uđite već jednom u to finale, red bi bio. Pobegli ste od Partizana u tu ligu i nikad ni finale niste videli. Ajde molim vas

posmatrac

pre 9 godina

@Misha

Igrate u petak jer ste trazili zbog meca sa cedevitom u ponedeljak uvece a mislim da vam kosarkaska sila Konstantin(uz svo duzno postovanje) nece predstavljati problem i u petorci rebic aranitovic dangubic tejic cirbes i to bez izmene da igrate. a polufinale je derbi tako da vi nexete umarati bitne faktore, osim rebica ;)

black

pre 9 godina

KKCZT ima bolje igrače na pozicijama 1 i 5,a KKP je jači na pozicijama 2,3 i 4.Ukoliko zona upali,a MW ne odigra ludo,KKP dobija i Kup i ABA meč.

Slagalica Profil

pre 9 godina

Molim Milku Canic i Aparteko (za nas sto igramo Slagalicu na fejsu), da uvrste rec ''isfavorititi'' u bazu, jer ima 12 slova za maksimum u igri. Hvala.

ljubomirko neutralac

pre 9 godina

Kakva rogobatna reč velikog trenera, ali majstora medijske manipulacije.Nažalost sve više bavi bespotrebno politikom. a ne strukom.

Nikola

pre 9 godina

Posto nema veceras vesti o Zvezdi stavicu ovde komentar. Zvezda je ove godine dosta jaca nego prosle, Partizan dosta slabiji, znaci da je Zvezda definitivno favorit. Marjanovic ce na kraju sezone verovatno otici da zaradi neke pare, znaci treba dovesti vrhunskog centra, umesto Blazica Nedovica (ukoliko ostane Viliams, sto je malo verovatno, jer Radonjic nije odusevljen njime, a nisam ni ja) i zadrzati ostatak ekipe. Sto se tice Radonjica sve ce biti jasno na kraju sezone.

Mislim stvarno ...

pre 9 godina

Valjda toliko Italijanima vredi Južni tok. Oni su prodavci.

A prodali su i 2,16 mlrd EUR udela u Arktik Rusija - Rusiji. Da li je to znak prosperiteta ili klizanja nizbrdo?

A uveli sankcije Rusima???

Misha

pre 9 godina

Nije ni doputovao u Nis a vec krecu tenzije. Zaista nema potrebe za ovim. Jedno se slazem sa Duletom. Jeste zvezda favorit, ne zato sto je "favorizovan" vec zato sto je najbolji tim, jednostavno. Sto se tice "dogovora" o pustanju u kupu da bi mi pustili u aba ligi, i tu se slazem sa Duletom. Koje crno pustanje? Pa nama je u interesu da Partizan bude cetvrti jer ce, koliko god se grobari ljutili, to za nas biti najslabiji protivnik. Bezbradica, Dumic, Milutinov i Macvan naspram MVP-a Evrolige, Cirbesa, Mitrovica i Tejica. Sa druge strane, ako "izaberemo" Cedevitu, slede nam Barac i Bilan koji su Juing i Olajdzuvon za ove iz Partizana. Zato nema nista od "dogovora".

Sto se kupa tic,e mislim da zvezda ima najvise sansi da osvoji, jednostavno je daleko najbolji klub ali to treba pokazati. Ipak, moram da primetim da je raspored pravljen ko da ga je sam Dule pravio. Dakle, mi koji igramo 2 utakmice nedeljno evo vec peti mesec igramo prvu utakmicu u kupu poslednji (petak 21h) pa eventualno 1/2 u subotu (verujem da ce i to biti prva utakmica od 18:30) pa eventualno finale u nedelju. Partizan igra jednu utakmicu nedeljno evo vec dva meseca od ispadanja iz EK i dobija dan odmora vise. Prilicno neravnopravno. Medjutim, nama to ne sme biti izgovor, idemo da uzmemo treci u nizu.

Joker

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu (Milan-che, 18. februar 2015 14:14)

Tvoji roditelji ce propasti kroz zemlju zbog sramote...

Strasno

pre 9 godina

Ko li su ovi komentatori, covece...
Licite mi na vučkove botove - samo dijametralno suprotne i uperene protiv duleta.
Sta vam je? Opustite se..
Izraz koji je upotrijebio je skoro pa genijalan, i generalno gledano, u sportskom dijelu (a sklon sam da tvrdim i sire) njegove su izjave literalno vrijedne, smislene i zanimljive. Pune metafora i poredjenja; kao i peckanja i prozivki, sala i pohvala. Sa naravno cvrstim odbrambenim stavom preva svom klubu.
Ali...
Vasa tumacenja toga... Hardkor

KODAR78

pre 9 godina

Dule sta uradi od ljudi. To se najbolje moglo videti u poslednjem po stotom izgubljenom finalu, kada su prigrlili onaj slomljeni pehar. Meni ih je bilo zao, Dule gde ce ti dusa.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

Sole pamet drugima,a vec 8 dugih i tuznih godina navijaju za drugi klub,i to iz druge drzave!!
Grobar=licemer!

aleksandar

pre 9 godina

Ljudi ne trosite reci na ovog coveka. On zivi zato sto ga komentarisete. Treba ga izolovati I ne dqvati mu paznje.
(radonja, 18. februar 2015 15:31)
dzaba vam to.vi kad se probudite,vidite ga u kupatilu,ne da vam mira.i tako ce biti jos dugo

Pogubio se

pre 9 godina

Pogubio se malo čovek. Eto ne stiže da prati srpsku košarku jer nema vremena zbog internih problema, ali ZNA da je zvezda favorizovana u svim sportovima... Eto favorizuju je u rukometu, pa je favorizuju u vaterpolu (gde nije dobila ni dinara u godini kada je osvojila LŠ za razliku od Partizana koji je te godine dobio milione od države), favorizuju i u odbojci isto tako?!... Mora malo DV da stane na loptu jer ovo već prelazi sve moguće granice ne samo sportskog već ljudskog i normalnog...

Partizan Igokea jedan klub

pre 9 godina

Nismo favoriti u fudbalu, nismo favoriti u rukometu, nismo favoriti u vaterpolu, nismo vise favoriti ni u zenskoj odbojci protiv Vizure. Ali nema veze, tvoje izjave ionako sluze da truju narod mrznjom a ne da budu istinite.

Insajder !

pre 9 godina

Misha

Sta si se ti nalupao covece i ostao si ziv.Strasnoooo ! Crvena zvezda Telekom jeste dobra ove sezone,ali je daleko od ekipe koja ne moze da se dobije,pogotovo od strane Partizana.Niste vi Barselona pa da je samo pitanje rezultata na kraju.Zivi bili pa videli.

iznogud

pre 9 godina

Ne znam ko je ovde favorit, ali neko se grčevito bori za plej of, a neko je ubedljivo prvi u aba i obara sve rekorde. Neko je na jedan bedan način ispao iz EK gde je bio samo veća za udaranje i nabijanjee kos razlike, a neko je odličnom igrom kao drugi u grupi prošao u top 16 EL i igra ravnopravno sa svima . Dakle nije neko isfavoritizovan nego je neko realno favorit, a Dulu je teško to da prizna

Mik

pre 9 godina

Voli da spomene Zvezdu vise nego leba da jede. Zvezda je mozda docekala svojih 5 minuta, jer nicija nije gorela do zore! Sa raspadom Jugoslavije, ratovima, bedom i inflacijom, sve je propalo, isplivao je (isfavoritio se) samo Partizan. Sada kada je prestalo to nejasno finansiranje stvari samo polako dolaze na svoje mesto.

Insajder !

pre 9 godina

Pogubio se

Momak,koje pare je to uzeo VK Partizan ? Te godine kada smo postali prvaci evrope,najbolji igraci su nam presli u Zvezdu ! Vi stvarno nemate veze sa zivotom,a samo nesto bulaznite !

Statističar

pre 9 godina

Ovakvim izjavama tj. neuspelim neologizmom izvedenim iz nepostojećeg glagola izfavoriziti, trener KK Partizan umanjuje najveće uspehe u svojoj trenerskoj karijeri kao i trofeje sportskog društva, čiji je počasni predsednik, u dva najpopularnija sporta u Srbiji.
Naime, dao nam je objašnjenje za 6 uzastopnih titula FK Partizan i 13 uzastopnih titula KK Partizan.
Pametnom dosta, ali takvih je nažalost svakim danom sve manje u Srbiji.

Peca

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu
(Milan-che, 18. februar 2015 14:14)

Kad si vec kod tatoo majstora, istetoviraj i lik profesora srpskog posto ti se "isfavoritila" svidja.

nik sloter

pre 9 godina

Najjaci su komentari tipa kompleksi.Pa od koga kompleksi,od malog kluba iz predgradja koji nije video titulu,ili od ugasene CZ koja je zadnji put prvak bila 1998.

Plop

pre 9 godina

Kad si vec kod tatoo majstora, istetoviraj i lik profesora srpskog posto ti se "isfavoritila" svidja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Peca, 18. februar 2015 14:23)

Kad vec ispravljas coveka, napisi tattoo pravilno.

Njasvi Ebelad

pre 9 godina

Koji oboleli zvezdomrzac!!? Nije ni pocelo a vec priziva zlo. Navijaci, pamet u glavu i ne nasedajte na govor mrznje ovog "isfavoritiranog" reformatora srpskog jezika.

strelac

pre 9 godina

Ne znam ko je ovde favorit, ali neko se grčevito bori za plej of, a neko je ubedljivo prvi u aba i obara sve rekorde. Neko je na jedan bedan način ispao iz EK gde je bio samo veća za udaranje i nabijanjee kos razlike, a neko je odličnom igrom kao drugi u grupi prošao u top 16 EL i igra ravnopravno sa svima . Dakle nije neko isfavoritizovan nego je neko realno favorit, a Dulu je teško to da prizna
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iznogud, 18. februar 2015 14:38)
Još samo da uđete u finale ABA lige pod bar ovakvim imenom cztdivaželeznik, pošto nikad niste videli finale, normalno ni osvojili ABA ligu, ajde leba ti oborite rekord i uđite već jednom u to finale, red bi bio. Pobegli ste od Partizana u tu ligu i nikad ni finale niste videli. Ajde molim vas

navijac

pre 9 godina

@Naročito u fudbalu, rukometu pa i vaterpolu. Kakve laži! Dovoljno je samo pogledati stanje na tabeli u tim sportovima, a o grcanju tih klubova u dugovima i odlasku igrača da i ne govorim.
(živela demagogija, 18. februar 2015 15:51)

U fudbalu ste prosle godine osvojili prvenstvo, a realno bi trebalo da ste u 3 ligi zbog dugova. U vaterpolu tek sta reci, niste ni postojali do skoro, pa ste odjednom vaskrsli! Jedino u rukometu ste propali, valjda Vucic ne voli rukomet...

Ris

pre 9 godina

A zasto ovog čoveka zovu Legenda CSKA?
(vidoje, 18. februar 2015 14:55)

Zato sto im je uzeo 3 miliona evra za 4 meseca rada. Je l' ti sad jasno?
Usput je postao i prvi trener koji je sa jednom evropskom ekipom pobedio NBA tim u SAD.

Dosta je bilo

pre 9 godina

Tako i treba da bude. Od kada se raspala SFRJ pa sve do nedavno imali smo jedan trend: drzava propada, narod propada, a JSD cveta.

Mix

pre 9 godina

Po običaju, više se bavi komentarisanjem Zvezde nego svoje ekipe.
A na primer, nije uopšte pomenuo stanje povrede Milutinova što sigurno daleko više zanima navijače koji prate i vole košarku.

aha

pre 9 godina

Samo ne znam u kojim to sportovima. Sem u kosarci, naravno. U fudbalu? Sa 6 bodova manjka Zvezda ne moze biti favorit, iako su doveli neka pojacanja a Partizan izgubio dobre igrace. U vaterpolu je najveci favorit Radnicki, onda mozda Zvezda, mada mislim da su ove godine prilicno izjednaceni sa Partizanom. U odbojci Partizan je favorit, u rukometu se to pitanje vise ni ne postavlja. Bas me zanima u kojim se to jos sportovima, pored kosarke, Zvezda "isfavoritila".

posmatrac

pre 9 godina

@Misha

Igrate u petak jer ste trazili zbog meca sa cedevitom u ponedeljak uvece a mislim da vam kosarkaska sila Konstantin(uz svo duzno postovanje) nece predstavljati problem i u petorci rebic aranitovic dangubic tejic cirbes i to bez izmene da igrate. a polufinale je derbi tako da vi nexete umarati bitne faktore, osim rebica ;)

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Kakav kralj...isfavoritila...ja cu stvarno da istetoviram lik profesora Duleta na ramenu
(Milan-che, 18. februar 2015 14:14)
Istetoviraj na glavi...da bar nečemu služi.

black

pre 9 godina

KKCZT ima bolje igrače na pozicijama 1 i 5,a KKP je jači na pozicijama 2,3 i 4.Ukoliko zona upali,a MW ne odigra ludo,KKP dobija i Kup i ABA meč.

petarczv

pre 9 godina

Po običaju, više se bavi komentarisanjem Zvezde nego svoje ekipe. 
A na primer, nije uopšte pomenuo stanje povrede Milutinova što sigurno daleko više zanima navijače koji prate i vole košarku.
(Mix, 18. februar 2015 14:26)

Pa stanje milutinova je samo "njihova stvar" a sve drugo sto je vezano za zvezdu i druge klubove je isto njihova stvar...

Ivan NS

pre 9 godina

'Isfavoritila'? Hm, pravi književni izraz, nema šta. Nego, da ti malo gledaš svoja posla. Pusti ti Zvezdu, u svakom slučaju će vas deljati u svim takmičenjima, bila favorizovana ili ne.

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta si se ti nalupao covece i ostao si ziv.Strasnoooo ! Crvena zvezda Telekom jeste dobra ove sezone,ali je daleko od ekipe koja ne moze da se dobije,pogotovo od strane Partizana.Niste vi Barselona pa da je samo pitanje rezultata na kraju.Zivi bili pa videli.
(Insajder !, 18. februar 2015 14:40)

Nismo Barselona, za vas smo Čikago.

cudotvorac

pre 9 godina

Da, da to je taj veliki mag i poznavalac ove igre koji je prosle godine pobegao a ove se vec unapred pravda za vec vidjeni neuspeh a ako se desi da Partizan osvoji kup pa to ce biti najvece cudo ovog milenijuma i Dulu treba da se digne bista od bar 20 metera i da Zoki naravno to izlije u bronzi... Cuti i radi ako bar malo obraza i casti imas.

živela demagogija

pre 9 godina

Naročito u fudbalu, rukometu pa i vaterpolu. Kakve laži! Dovoljno je samo pogledati stanje na tabeli u tim sportovima, a o grcanju tih klubova u dugovima i odlasku igrača da i ne govorim.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

zvezda je favorit a mi imamo samo nba igrace, reprezentativce Srbije, iskusniji tim...pa ako nas zvezda izbaci bili smo slabiji i izgubili od zvezdine dece...

Nikola

pre 9 godina

Posto nema veceras vesti o Zvezdi stavicu ovde komentar. Zvezda je ove godine dosta jaca nego prosle, Partizan dosta slabiji, znaci da je Zvezda definitivno favorit. Marjanovic ce na kraju sezone verovatno otici da zaradi neke pare, znaci treba dovesti vrhunskog centra, umesto Blazica Nedovica (ukoliko ostane Viliams, sto je malo verovatno, jer Radonjic nije odusevljen njime, a nisam ni ja) i zadrzati ostatak ekipe. Sto se tice Radonjica sve ce biti jasno na kraju sezone.

Mislim stvarno ...

pre 9 godina

Valjda toliko Italijanima vredi Južni tok. Oni su prodavci.

A prodali su i 2,16 mlrd EUR udela u Arktik Rusija - Rusiji. Da li je to znak prosperiteta ili klizanja nizbrdo?

A uveli sankcije Rusima???

Slagalica Profil

pre 9 godina

Molim Milku Canic i Aparteko (za nas sto igramo Slagalicu na fejsu), da uvrste rec ''isfavorititi'' u bazu, jer ima 12 slova za maksimum u igri. Hvala.

ljubomirko neutralac

pre 9 godina

Kakva rogobatna reč velikog trenera, ali majstora medijske manipulacije.Nažalost sve više bavi bespotrebno politikom. a ne strukom.