Fudbal 119

Utorak, 17.02.2015.

20:15

LŠ: Kurtoa, Ivanović spasli Čelsi

Prva dva meča osmine finala LŠ završena su bez pobednika, PSŽ i Čelsi su igrali 1:1, a Šahtjor i Bajern bez golova.

LŠ: Kurtoa, Ivanoviæ spasli Èelsi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Vojvodjanin

pre 9 godina

Da nekim slucajem Celsi osvoji neki trofej ove godine, to moze da zahvali golmanima (Kurtoa i Ceh) - jer su odbranama u posledjih par utakmica spasli inace impotentan Celsi! Golmani produkuju fantasticno iz meca u mec jer se na njih ne odnosi sramotna taktika Murinja - oni jednostavno brane! A osatlih 10 igraca igraju po "takticnim instrukcijama" (specijalnog) Murinja sto rezultira u kukavicnom i sramotnom antifudbalu, gde zbir graca od 350 miliona funti izdeve 5 napada i 2 suta na gol protivnika tokom 90 minuta! E, "svaka cast" specijalnom! SRAMOTA - jedina rec koja mi pada na pamet!

gospodin specijalni

pre 9 godina

Koliko zagorelih navijača Arsenala i Liverpula, koji nemaju pojma kad su zadnji put uzeli ozbiljan trofej i jedini uspeh im je kad Čelsi i Junajted izgube ne bi li bar na kratko izbacili svoje frustracije. Sad to tek kapiram u potpunosti, što si uspešniji to te više mrze, iz tog razloga i jedino poštujem kritike navijača Junajteda čiji je klub jedini ozbiljan oponent Plavcima evo već više od decenije. Iste ove priče ste pričali i pre 2 godine posle grupne faze, pa Napolija, pa Benfike, pa Barse, pa Bajerna... i na vašu žalost znate kako se završilo. Dakle, kad Liverpul ili Arsenal osvoje Premijeršip ili Ligu šampiona shvatiću njihovo pljuvanje za ozbiljnu kritiku, a do tada sa manje nervoze ispratite kako u maju još barem dva trofeja stižu u zapadni London ;) Malo li je?

milenko

pre 9 godina

"Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Merenges., 17. februar 2015 23:02)""

Razvalice ih parizani u sred londona i pravda pobedjuje,uvek bilo i bice,za klasu su bolji od celsija samo sto nisu imali srece!!Celsi je napuvana ekipa sa ovim napuvanim murinjom!

Dubrovnik

pre 9 godina

Čuj ovoga dole,Ibro psuje na srpskom, reko sam ja cjeli svijet prica srpski,srbija do tokia,e moji srbi.....natalitet vas malo prca, ko i nas...

ricard

pre 9 godina

E, sta vi pisete iz nedelje u nedelju ovde...
Nervira vas ovakav Čelzi a garant vas ima ovde koji ste zvezdasi pa se lozite na Ljupkovu taktiku u finalu Kupa Samp
ona.
Koliko moze neko da bude glup pa da tvrdi da ekipa. koja je prva u Premijer ligi,dala najvise golova,koja je i juce protiv PSG imala posed lopte 49% trebala da dodje pa da protiv onako izrazito napadacke ekipe u gostima odigra napadacki?
Pa oni su Barsi dali 3 komada!
I sta sad?Doci se na Bridge i primiti jedan dva komada i ajde zdravo...
Gledajte fudbal malo realnije a ne ko jurcanje po livadi,šabani.

MiLaN

pre 9 godina

drugacije od Murinja nije moglo da se ocekuje,kukavicka taktika sa hangarom ispred gola. Ne volim ni ove Parizane,ali bar igraju fudbal. Nadam se da ce izbaciti ovaj mrtvi Celsi.

Kaba

pre 9 godina

Ne kazem da ce je uzeti ali ovako Mourinho uzima lige sampiona i igra polufinala! Prvi mec knockout faze jadno i bedno (inter protiv chelsea i porto protiv man u) i onda dodaje gas kako odmice takmicenje! Njega be interesuje sto bolja ekipa ispada a losija po prikazanom prolazi! U njegovoj glavi se broji samo prolaz!!!

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

svaka cast banetu, ali koji antifudbal igra murinjo ja ne verujem. nadam se da ce ispasti od psz i da ce izgubiti titulu u pl. stvarno ne bi bilo fer prema fudbalu!

panini

pre 9 godina

kako ja ne mogu da smislim murinja i njegov fudbal to je strasno. postujem ja njega stvarno covek ce biti mozda jedan od najboljih trenera ikada i ima toliko trofeja ali covek ubi fudbal..ja mogu da se kladim da on ima uspeha samo jer je neverovatan psiholog i motivator najbolji trener na svetu sto se tice toga ali fudbal mu je jeziv pa on samo treba da nabije kondiciju igracima da im kaze stanite svi u 16 i ne dajte da prodju a golove postize na individualni kvalitet jer ima milione pa moze da dovede koga hoce. to sto se ljudi primaju kao on takticar neki pa koja je taktika branite se svi i onda cemo iz prekida jer imamo dobre skakace ili cemo iz kontre jer imamo genije fabregasa i azara pa cista glupost. ne znam kako neko navija za celsi jedino zbog nasih eto. pa pre cu da navijam za liverpul makar ne osvojili nijedan trofej narednih 100god jer pod rozdersom i prosle i dobar deo ove sezone igraju mnogo lepo. ja znam da je najbitniji uspeh a ne tolko nacin kako se uspe al ima tolko primera kako uspevaju napadacke ekipe koje igraju lepo(zadnjih godina dve najbolje su bajern i barsa) pa ne mora covek tako odvratno da igra a ima takve majstore u ekipi i tolko para da dovede koga oce

hdns

pre 9 godina

@ GolubRadoje, Razbio prosle godine u Londonu? Koju si ti utakmicu gledao stvarno ne znam, prosle godine Celsi je na gol razliku eliminisao PSG i to golom koji je nekako uvaljao Demba Ba u 78. minutu do tada Celsi je imao nepovoljan rezultat a i u tom mecu PSG je bio oslabljen neigranjem Zlatana.....Ja stvarno ne razumem o kakvom razbijanju ti pises?

glasaj

pre 9 godina

@Ajmo ko navija za Celzi zeleno, ko navija za PSG crveno, da vidimo koliko nas ima!
(glasaj, 17. februar 2015 22:09)

Ja ti dade "crveno" zato što ti je glup komentar...
(nervni slalom, 17. februar 2015 22:55)


Pravi glasaci su pismeni ljudi. I Celzi je pobedioooo!

Bodibond

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički -rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. - Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravil

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Najbolji mecevi igraju se utorkom,a rts prenosi sredom.Vazno je da je Vucic 24h dnevno na tv.
(Dzajevardenepura, 17. februar 2015 20:53)
Pa i nisu bili tolko dobri mečevi, videcemo sutra

Madridista

pre 9 godina

Ibre,kao I obicno, u velikim utakmicama nema, jedna prilika I to da nije bio Kejhil nego neki drugi stoper ne bi ni nju imao,u medijima je svaki dan,najvise zbog njegovog seljackog ponasanja al vidim narod se pali na takve likove.

DedaMiloje

pre 9 godina

Može li ni neko objasniti po kom osnovu mi Total blokira kanale i ne pruža uslugu koju sam platio. Nekoliko BiH i HR kanala sa prenosom blokirani!?
(WP, 17. februar 2015 22:57)

Samo RTS i Arena imaju kupljena prava za LŠ u Srbiji. Svaki drugi kanal van Srbije koji ti je u paketu, a prenosi istu, mora biti skremblovan.

Merenges.

pre 9 godina

Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)

Brondby

pre 9 godina

Prenosio je B92 LS kada je Partizan prvi put ucestovao 2OO3/2OO4 (2OO4 do 2OO6 ili 7 tako nesto i mnogo je bolje radio nego RTS

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Dag Kristi

pre 9 godina

Onakvu akciju kod gola Celsija ne bi mogao da izvede nijedan napadacki trio u najboljim ekipama sveta. :-) Jes da slucajno ispalo,al opet lepo izgledalo.

The KING

pre 9 godina

Geri Kejhil najgluplji stoper kojeg sam video u fudbalu,tako limitiran takticki igrac 1na1 unisti ga ko hoce...Zanci koliko gldeam fudbal od Kanavara,Neste,Madinija,Ferdinanda,Terija...itd nikada nisam video stopera kad ga napada protivnicki igrac on ne ide na njega nego se povlac...to ni u JSL nisam video.

The KING

pre 9 godina

Zaboravi jos nesto da kazem posto sam ubica za fudbal,onaj Gvardiola unistio onog Riberija kao ni jednog igraca,od kad je dosao u Bajern covek nestao sa fudbalske mape a bio medju 5.fudbalera sveta pod Hajnkesom.

GolubRadoje

pre 9 godina

Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)
(Merenges., 17. februar 2015 23:02)

Tako je bilo i prosle godine a pa je Celsi razbio psg u Londonu,jednostavno Murinjo nije hteo nista da rizikuje u prvom mecu kad ih jos ceka jedan i to kod kuce

Brondby

pre 9 godina

Prenosio je B92 LS kada je Partizan prvi put ucestovao 2OO3/2OO4 (2OO4 do 2OO6 ili 7 tako nesto i mnogo je bolje radio nego RTS

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

hdns

pre 9 godina

Realno PSG ima sanse kakve-takve mozda bolje da napadaju u Londonu odmah, Celsi ce igrati i tamo bunker to svi znamo i voleo bih da se do tad oporavi Moura pa da PSG eliminise Celsi jer su bolji tim, skuplji i bolji na skoro svim pozicijama, sto se tice Bayerna bice 4-5 - 0 na Alianz Areni za njih ne brinem danas im samo nije bio dan i malo je Pep podbacio sa taktikom.

Milance

pre 9 godina

Beravo za Baneta i cestitke u isto vreme.A sada nesto o fudbalu za koji neko kaze najvaznija sporedna stvar na svetu.Ja bih rekao da je za neke koji rade u toj stvari i oko te stvari to ipak i nazalost glavna stvar.Jer kako onda shvatiti ucesce kluba iz Donjecka u ligi a zemlja im i grad u ratu i rusevinama a dojucerasnje komsije ginu svakog casa .Ako je i od fudbalera i fudbalskih mocnika mnogo je .Ne kazem da zivot treba da stane ali malo vise postovanja barem prema zrtvama je ipak neophodno i bilo bi ljudskije.

nervni slalom

pre 9 godina

@Ajmo ko navija za Celzi zeleno, ko navija za PSG crveno, da vidimo koliko nas ima!
(glasaj, 17. februar 2015 22:09)

Ja ti dade "crveno" zato što ti je glup komentar...

WP

pre 9 godina

Može li ni neko objasniti po kom osnovu mi Total blokira kanale i ne pruža uslugu koju sam platio. Nekoliko BiH i HR kanala sa prenosom blokirani!?

Anonymous

pre 9 godina

Ja zaista ne znam one koji pisu ili misle kako Celzi ima sanse da osvoji LS. U Engleskoj imaju dobre rezultate, u Ls su imali laganu grupu, ali ne igraju ni blizu koliko mislim da bi mogli, to je Murinjova filozofija. Ovo veceras je jako lose. U odbrani su odlicni ali treba postici gol...

Milan

pre 9 godina

Bane po ko zna koji put postize gol u bitnim utakmicama. Psz mnogo konkretniji u napadu, Celzi bokji na sredini, ali na sredini se ni ne igra Psz odma ide u kontru. Kejhil asistirao fantasticno, ocajno kiksai
o kod gola, i malopre ga izbaci Ibra ali ga je spasio Kurtoa da bude potpuni tragicar. Kurtoa igrac utakmice zasad, Murinjo ima fantasticne igrace ali ne svidja mi se njegov fudbal...

Stefan

pre 9 godina

Da li je neko sem mene video cist faul bez lopte igraca Celzija pri kraju tekme u kaznenom prostoru? Cist penal po pravilima fudbala... 0.0

nenad rs

pre 9 godina

Кад се отвори вијест на апликацији изненади ова музика ЛШ.Челси негледљив.

Sir Thom Yorke

pre 9 godina

Koja je volina ovaj Gvardiola...Koliko on ne ceni Švajnštajgera pa to nije normalno. Neće da ga pusti da radi ono što najbolje zna a to je da komanduje ekipom, već gura sad Alonsa prošle Krosa,Tiaga,Lama na njegovo mesto. Evo i Milera isto..Ja ne znam kad je Miler odigrao celu utakmicu, svaku utakmicu otkad je stigao u Bajern izbacuje ga posle 60minuta, a Miler je igrač kojipostiže gol kada je najvažnije. Magarčina klasična.

Brondby

pre 9 godina

Jos samo malo pa cemo i mi ovde da igramo i da osvojimo LS Someday!!!

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Bre

pre 9 godina

Zelite da gledate fudbal iz 19. veka? Gledajte Celsi. Svaka cast PSZ-u na igri, bili su fenomenalni. Steta sto ce morati da jure rezultat u Londonu, ali se nadam da ce proci.

aca

pre 9 godina

Psz je bukvalno nadigrao celzi u svakom segmentu igre, realan rezultat bi trebao biti 3:1 za njih. Plastika iz Londona prolazi u cetvrtfinale ali dalje nema sanse!

Marko

pre 9 godina

@Sir Thom Yorke, ajde da je samo to u pitanju, nego ni alaba vise ne igra beka vec negde u sredini nesto.. martinez mu je bio Stoper! lahm u sredinu.. jednom recju haos. hajnkes je za njega dr. mr. sci. md. i jos dobija brdo love. haos. sami su krivi sto se loze na njega toliko

igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Zaista prelepo, Terry centrira Kejhil petom a Bane savrsenim udarcem glavom matira golmana. Sa druge strane, vidi se da je dogovor u svlacionici bio da svi udarci glavom idu u zemlju prvo, ali ono sta vadi Kurtoa je nenormalno i zabrinjavajuce. Nenormalno jer sam mislio da je nemoguce biti bolji od Ceha, Buffona, Casillasa, a on to jeste. Zabrinjavajuce je, jer mi takvog nemamo nit ce ga biti, sto ce reci da na reprezentativnom nivou nemamo sta da trazimo i da smo u rangu, Skotske, Austrije, Slovacke itd.

....

pre 9 godina

Moja mini prognoza, PSG-Celzi rezultat X, 0-0 ili 1-1, manje kartona i dosadna utakmica; Sahtar-Bajern dvica. Pa da vidimo.
(JA, 17. februar 2015 20:59)

već si pao

va

pre 9 godina

ljvov a ne lavov!
(qwerty, 17. februar 2015 21:08)

Landn a ne London?
Maskva a ne Moskva?
Roma a ne Rim?
Vijena a ne Beč?
Ližboa a ne Lisabon?

Mani se priučene gramatike i gledaj fudbal.

veliki strumf

pre 9 godina

Kakva akcija odbrambenih igraca: Teri centrira, Kejhil prebacuje manirom Ronaldinja, a Bane - egzekucija u stilu najboljih engleskih spiceva!

Realnost

pre 9 godina

Ne samo covek za velike , nego i covek za najvece utakmice. Uz to i covek odluke. Ne samo trenutno, vec par godina je Ivanovic ubedljivo najbolji i najkonstantniji fudbaler u ovom delu Evrope.

Den

pre 9 godina

Teri, Cahil i Bane izgleda pomesali u kom 16ercu treba da igraju... Kakva peta Cahila, kapiram da i sam ne veruje kako je dobro odigrao pas.

Realno, da su to uradili Ibra, Ronaldo ili Mesi vrteo bi se klip danima uz naslove "Senzacionalno", "Fantasticno", "Krenula je ka njemu, a onda je uradio nesto neverovatno" i sl. :)

Marko

pre 9 godina

@Dzajevardenepura, i ovde u nemackoj se samo sredom prenosi na "free" kanalu, utorkom ne - ko hoce neka plati sky kanale 50e mesecno (ima i jeftinije). preko neta komotno gledam na rojadirecta ;)

yytyt

pre 9 godina

a niko se ne buni kad mi sto imamo arenu a nemamo sportklub ne mozemo da gledamo milion stvari uzivo?? e pa zao mi je gospodo, gledajte strimove kao sto ja gledam premier ligu, aba, spance, nba...

Lider

pre 9 godina

''Sesk ipak na terenu'', naravno, Murinjo je to. Čelsi bi trebalo već u prvoj utakmici osigurati prolaz dalje. Murinjov tim je ove sezone glavni pretedent na ''ušonju''!

car

pre 9 godina

Preko cega pratite vi redakcijo? Da li ste se pretplatili na IPTV ili gledate preko stream-a? RTS voli i ligu evrope pa su iznajmili polovican paket

saranovac

pre 9 godina

Dovoljno ste uspeli da me uplasite sa onom prethodnom vescu da ne igra, pa sam ga pomerio iz fantazi tima, kakve sam srece imace 2 asistencije veceras a pogba kojeg sam ubacio umesto njega dobice zuti karton od ucinka i to je to....

va

pre 9 godina

ljvov a ne lavov!
(qwerty, 17. februar 2015 21:08)

Landn a ne London?
Maskva a ne Moskva?
Roma a ne Rim?
Vijena a ne Beč?
Ližboa a ne Lisabon?

Mani se priučene gramatike i gledaj fudbal.

Sir Thom Yorke

pre 9 godina

Koja je volina ovaj Gvardiola...Koliko on ne ceni Švajnštajgera pa to nije normalno. Neće da ga pusti da radi ono što najbolje zna a to je da komanduje ekipom, već gura sad Alonsa prošle Krosa,Tiaga,Lama na njegovo mesto. Evo i Milera isto..Ja ne znam kad je Miler odigrao celu utakmicu, svaku utakmicu otkad je stigao u Bajern izbacuje ga posle 60minuta, a Miler je igrač kojipostiže gol kada je najvažnije. Magarčina klasična.

car

pre 9 godina

Preko cega pratite vi redakcijo? Da li ste se pretplatili na IPTV ili gledate preko stream-a? RTS voli i ligu evrope pa su iznajmili polovican paket

Den

pre 9 godina

Teri, Cahil i Bane izgleda pomesali u kom 16ercu treba da igraju... Kakva peta Cahila, kapiram da i sam ne veruje kako je dobro odigrao pas.

Realno, da su to uradili Ibra, Ronaldo ili Mesi vrteo bi se klip danima uz naslove "Senzacionalno", "Fantasticno", "Krenula je ka njemu, a onda je uradio nesto neverovatno" i sl. :)

Dag Kristi

pre 9 godina

Onakvu akciju kod gola Celsija ne bi mogao da izvede nijedan napadacki trio u najboljim ekipama sveta. :-) Jes da slucajno ispalo,al opet lepo izgledalo.

DedaMiloje

pre 9 godina

Može li ni neko objasniti po kom osnovu mi Total blokira kanale i ne pruža uslugu koju sam platio. Nekoliko BiH i HR kanala sa prenosom blokirani!?
(WP, 17. februar 2015 22:57)

Samo RTS i Arena imaju kupljena prava za LŠ u Srbiji. Svaki drugi kanal van Srbije koji ti je u paketu, a prenosi istu, mora biti skremblovan.

Realnost

pre 9 godina

Ne samo covek za velike , nego i covek za najvece utakmice. Uz to i covek odluke. Ne samo trenutno, vec par godina je Ivanovic ubedljivo najbolji i najkonstantniji fudbaler u ovom delu Evrope.

veliki strumf

pre 9 godina

Kakva akcija odbrambenih igraca: Teri centrira, Kejhil prebacuje manirom Ronaldinja, a Bane - egzekucija u stilu najboljih engleskih spiceva!

Lider

pre 9 godina

''Sesk ipak na terenu'', naravno, Murinjo je to. Čelsi bi trebalo već u prvoj utakmici osigurati prolaz dalje. Murinjov tim je ove sezone glavni pretedent na ''ušonju''!

yytyt

pre 9 godina

a niko se ne buni kad mi sto imamo arenu a nemamo sportklub ne mozemo da gledamo milion stvari uzivo?? e pa zao mi je gospodo, gledajte strimove kao sto ja gledam premier ligu, aba, spance, nba...

The KING

pre 9 godina

Zaboravi jos nesto da kazem posto sam ubica za fudbal,onaj Gvardiola unistio onog Riberija kao ni jednog igraca,od kad je dosao u Bajern covek nestao sa fudbalske mape a bio medju 5.fudbalera sveta pod Hajnkesom.

Milan

pre 9 godina

Bane po ko zna koji put postize gol u bitnim utakmicama. Psz mnogo konkretniji u napadu, Celzi bokji na sredini, ali na sredini se ni ne igra Psz odma ide u kontru. Kejhil asistirao fantasticno, ocajno kiksai
o kod gola, i malopre ga izbaci Ibra ali ga je spasio Kurtoa da bude potpuni tragicar. Kurtoa igrac utakmice zasad, Murinjo ima fantasticne igrace ali ne svidja mi se njegov fudbal...

GolubRadoje

pre 9 godina

Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)
(Merenges., 17. februar 2015 23:02)

Tako je bilo i prosle godine a pa je Celsi razbio psg u Londonu,jednostavno Murinjo nije hteo nista da rizikuje u prvom mecu kad ih jos ceka jedan i to kod kuce

nervni slalom

pre 9 godina

@Ajmo ko navija za Celzi zeleno, ko navija za PSG crveno, da vidimo koliko nas ima!
(glasaj, 17. februar 2015 22:09)

Ja ti dade "crveno" zato što ti je glup komentar...

Merenges.

pre 9 godina

Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)

Bre

pre 9 godina

Zelite da gledate fudbal iz 19. veka? Gledajte Celsi. Svaka cast PSZ-u na igri, bili su fenomenalni. Steta sto ce morati da jure rezultat u Londonu, ali se nadam da ce proci.

saranovac

pre 9 godina

Dovoljno ste uspeli da me uplasite sa onom prethodnom vescu da ne igra, pa sam ga pomerio iz fantazi tima, kakve sam srece imace 2 asistencije veceras a pogba kojeg sam ubacio umesto njega dobice zuti karton od ucinka i to je to....

Brondby

pre 9 godina

Prenosio je B92 LS kada je Partizan prvi put ucestovao 2OO3/2OO4 (2OO4 do 2OO6 ili 7 tako nesto i mnogo je bolje radio nego RTS

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Madridista

pre 9 godina

Ibre,kao I obicno, u velikim utakmicama nema, jedna prilika I to da nije bio Kejhil nego neki drugi stoper ne bi ni nju imao,u medijima je svaki dan,najvise zbog njegovog seljackog ponasanja al vidim narod se pali na takve likove.

aca

pre 9 godina

Psz je bukvalno nadigrao celzi u svakom segmentu igre, realan rezultat bi trebao biti 3:1 za njih. Plastika iz Londona prolazi u cetvrtfinale ali dalje nema sanse!

igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Zaista prelepo, Terry centrira Kejhil petom a Bane savrsenim udarcem glavom matira golmana. Sa druge strane, vidi se da je dogovor u svlacionici bio da svi udarci glavom idu u zemlju prvo, ali ono sta vadi Kurtoa je nenormalno i zabrinjavajuce. Nenormalno jer sam mislio da je nemoguce biti bolji od Ceha, Buffona, Casillasa, a on to jeste. Zabrinjavajuce je, jer mi takvog nemamo nit ce ga biti, sto ce reci da na reprezentativnom nivou nemamo sta da trazimo i da smo u rangu, Skotske, Austrije, Slovacke itd.

Milance

pre 9 godina

Beravo za Baneta i cestitke u isto vreme.A sada nesto o fudbalu za koji neko kaze najvaznija sporedna stvar na svetu.Ja bih rekao da je za neke koji rade u toj stvari i oko te stvari to ipak i nazalost glavna stvar.Jer kako onda shvatiti ucesce kluba iz Donjecka u ligi a zemlja im i grad u ratu i rusevinama a dojucerasnje komsije ginu svakog casa .Ako je i od fudbalera i fudbalskih mocnika mnogo je .Ne kazem da zivot treba da stane ali malo vise postovanja barem prema zrtvama je ipak neophodno i bilo bi ljudskije.

Marko

pre 9 godina

@Dzajevardenepura, i ovde u nemackoj se samo sredom prenosi na "free" kanalu, utorkom ne - ko hoce neka plati sky kanale 50e mesecno (ima i jeftinije). preko neta komotno gledam na rojadirecta ;)

hdns

pre 9 godina

Realno PSG ima sanse kakve-takve mozda bolje da napadaju u Londonu odmah, Celsi ce igrati i tamo bunker to svi znamo i voleo bih da se do tad oporavi Moura pa da PSG eliminise Celsi jer su bolji tim, skuplji i bolji na skoro svim pozicijama, sto se tice Bayerna bice 4-5 - 0 na Alianz Areni za njih ne brinem danas im samo nije bio dan i malo je Pep podbacio sa taktikom.

WP

pre 9 godina

Može li ni neko objasniti po kom osnovu mi Total blokira kanale i ne pruža uslugu koju sam platio. Nekoliko BiH i HR kanala sa prenosom blokirani!?

Brondby

pre 9 godina

Prenosio je B92 LS kada je Partizan prvi put ucestovao 2OO3/2OO4 (2OO4 do 2OO6 ili 7 tako nesto i mnogo je bolje radio nego RTS

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Marko

pre 9 godina

@Sir Thom Yorke, ajde da je samo to u pitanju, nego ni alaba vise ne igra beka vec negde u sredini nesto.. martinez mu je bio Stoper! lahm u sredinu.. jednom recju haos. hajnkes je za njega dr. mr. sci. md. i jos dobija brdo love. haos. sami su krivi sto se loze na njega toliko

Anonymous

pre 9 godina

Ja zaista ne znam one koji pisu ili misle kako Celzi ima sanse da osvoji LS. U Engleskoj imaju dobre rezultate, u Ls su imali laganu grupu, ali ne igraju ni blizu koliko mislim da bi mogli, to je Murinjova filozofija. Ovo veceras je jako lose. U odbrani su odlicni ali treba postici gol...

....

pre 9 godina

Moja mini prognoza, PSG-Celzi rezultat X, 0-0 ili 1-1, manje kartona i dosadna utakmica; Sahtar-Bajern dvica. Pa da vidimo.
(JA, 17. februar 2015 20:59)

već si pao

ricard

pre 9 godina

E, sta vi pisete iz nedelje u nedelju ovde...
Nervira vas ovakav Čelzi a garant vas ima ovde koji ste zvezdasi pa se lozite na Ljupkovu taktiku u finalu Kupa Samp
ona.
Koliko moze neko da bude glup pa da tvrdi da ekipa. koja je prva u Premijer ligi,dala najvise golova,koja je i juce protiv PSG imala posed lopte 49% trebala da dodje pa da protiv onako izrazito napadacke ekipe u gostima odigra napadacki?
Pa oni su Barsi dali 3 komada!
I sta sad?Doci se na Bridge i primiti jedan dva komada i ajde zdravo...
Gledajte fudbal malo realnije a ne ko jurcanje po livadi,šabani.

Stefan

pre 9 godina

Da li je neko sem mene video cist faul bez lopte igraca Celzija pri kraju tekme u kaznenom prostoru? Cist penal po pravilima fudbala... 0.0

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Najbolji mecevi igraju se utorkom,a rts prenosi sredom.Vazno je da je Vucic 24h dnevno na tv.
(Dzajevardenepura, 17. februar 2015 20:53)
Pa i nisu bili tolko dobri mečevi, videcemo sutra

The KING

pre 9 godina

Geri Kejhil najgluplji stoper kojeg sam video u fudbalu,tako limitiran takticki igrac 1na1 unisti ga ko hoce...Zanci koliko gldeam fudbal od Kanavara,Neste,Madinija,Ferdinanda,Terija...itd nikada nisam video stopera kad ga napada protivnicki igrac on ne ide na njega nego se povlac...to ni u JSL nisam video.

Brondby

pre 9 godina

Jos samo malo pa cemo i mi ovde da igramo i da osvojimo LS Someday!!!

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

nenad rs

pre 9 godina

Кад се отвори вијест на апликацији изненади ова музика ЛШ.Челси негледљив.

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

svaka cast banetu, ali koji antifudbal igra murinjo ja ne verujem. nadam se da ce ispasti od psz i da ce izgubiti titulu u pl. stvarno ne bi bilo fer prema fudbalu!

MiLaN

pre 9 godina

drugacije od Murinja nije moglo da se ocekuje,kukavicka taktika sa hangarom ispred gola. Ne volim ni ove Parizane,ali bar igraju fudbal. Nadam se da ce izbaciti ovaj mrtvi Celsi.

milenko

pre 9 godina

"Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Merenges., 17. februar 2015 23:02)""

Razvalice ih parizani u sred londona i pravda pobedjuje,uvek bilo i bice,za klasu su bolji od celsija samo sto nisu imali srece!!Celsi je napuvana ekipa sa ovim napuvanim murinjom!

panini

pre 9 godina

kako ja ne mogu da smislim murinja i njegov fudbal to je strasno. postujem ja njega stvarno covek ce biti mozda jedan od najboljih trenera ikada i ima toliko trofeja ali covek ubi fudbal..ja mogu da se kladim da on ima uspeha samo jer je neverovatan psiholog i motivator najbolji trener na svetu sto se tice toga ali fudbal mu je jeziv pa on samo treba da nabije kondiciju igracima da im kaze stanite svi u 16 i ne dajte da prodju a golove postize na individualni kvalitet jer ima milione pa moze da dovede koga hoce. to sto se ljudi primaju kao on takticar neki pa koja je taktika branite se svi i onda cemo iz prekida jer imamo dobre skakace ili cemo iz kontre jer imamo genije fabregasa i azara pa cista glupost. ne znam kako neko navija za celsi jedino zbog nasih eto. pa pre cu da navijam za liverpul makar ne osvojili nijedan trofej narednih 100god jer pod rozdersom i prosle i dobar deo ove sezone igraju mnogo lepo. ja znam da je najbitniji uspeh a ne tolko nacin kako se uspe al ima tolko primera kako uspevaju napadacke ekipe koje igraju lepo(zadnjih godina dve najbolje su bajern i barsa) pa ne mora covek tako odvratno da igra a ima takve majstore u ekipi i tolko para da dovede koga oce

hdns

pre 9 godina

@ GolubRadoje, Razbio prosle godine u Londonu? Koju si ti utakmicu gledao stvarno ne znam, prosle godine Celsi je na gol razliku eliminisao PSG i to golom koji je nekako uvaljao Demba Ba u 78. minutu do tada Celsi je imao nepovoljan rezultat a i u tom mecu PSG je bio oslabljen neigranjem Zlatana.....Ja stvarno ne razumem o kakvom razbijanju ti pises?

Kaba

pre 9 godina

Ne kazem da ce je uzeti ali ovako Mourinho uzima lige sampiona i igra polufinala! Prvi mec knockout faze jadno i bedno (inter protiv chelsea i porto protiv man u) i onda dodaje gas kako odmice takmicenje! Njega be interesuje sto bolja ekipa ispada a losija po prikazanom prolazi! U njegovoj glavi se broji samo prolaz!!!

glasaj

pre 9 godina

@Ajmo ko navija za Celzi zeleno, ko navija za PSG crveno, da vidimo koliko nas ima!
(glasaj, 17. februar 2015 22:09)

Ja ti dade "crveno" zato što ti je glup komentar...
(nervni slalom, 17. februar 2015 22:55)


Pravi glasaci su pismeni ljudi. I Celzi je pobedioooo!

gospodin specijalni

pre 9 godina

Koliko zagorelih navijača Arsenala i Liverpula, koji nemaju pojma kad su zadnji put uzeli ozbiljan trofej i jedini uspeh im je kad Čelsi i Junajted izgube ne bi li bar na kratko izbacili svoje frustracije. Sad to tek kapiram u potpunosti, što si uspešniji to te više mrze, iz tog razloga i jedino poštujem kritike navijača Junajteda čiji je klub jedini ozbiljan oponent Plavcima evo već više od decenije. Iste ove priče ste pričali i pre 2 godine posle grupne faze, pa Napolija, pa Benfike, pa Barse, pa Bajerna... i na vašu žalost znate kako se završilo. Dakle, kad Liverpul ili Arsenal osvoje Premijeršip ili Ligu šampiona shvatiću njihovo pljuvanje za ozbiljnu kritiku, a do tada sa manje nervoze ispratite kako u maju još barem dva trofeja stižu u zapadni London ;) Malo li je?

Vojvodjanin

pre 9 godina

Da nekim slucajem Celsi osvoji neki trofej ove godine, to moze da zahvali golmanima (Kurtoa i Ceh) - jer su odbranama u posledjih par utakmica spasli inace impotentan Celsi! Golmani produkuju fantasticno iz meca u mec jer se na njih ne odnosi sramotna taktika Murinja - oni jednostavno brane! A osatlih 10 igraca igraju po "takticnim instrukcijama" (specijalnog) Murinja sto rezultira u kukavicnom i sramotnom antifudbalu, gde zbir graca od 350 miliona funti izdeve 5 napada i 2 suta na gol protivnika tokom 90 minuta! E, "svaka cast" specijalnom! SRAMOTA - jedina rec koja mi pada na pamet!

Dubrovnik

pre 9 godina

Čuj ovoga dole,Ibro psuje na srpskom, reko sam ja cjeli svijet prica srpski,srbija do tokia,e moji srbi.....natalitet vas malo prca, ko i nas...

Bodibond

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički -rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. - Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravil

Merenges.

pre 9 godina

Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)

Madridista

pre 9 godina

Ibre,kao I obicno, u velikim utakmicama nema, jedna prilika I to da nije bio Kejhil nego neki drugi stoper ne bi ni nju imao,u medijima je svaki dan,najvise zbog njegovog seljackog ponasanja al vidim narod se pali na takve likove.

The KING

pre 9 godina

Geri Kejhil najgluplji stoper kojeg sam video u fudbalu,tako limitiran takticki igrac 1na1 unisti ga ko hoce...Zanci koliko gldeam fudbal od Kanavara,Neste,Madinija,Ferdinanda,Terija...itd nikada nisam video stopera kad ga napada protivnicki igrac on ne ide na njega nego se povlac...to ni u JSL nisam video.

....

pre 9 godina

Moja mini prognoza, PSG-Celzi rezultat X, 0-0 ili 1-1, manje kartona i dosadna utakmica; Sahtar-Bajern dvica. Pa da vidimo.
(JA, 17. februar 2015 20:59)

već si pao

hdns

pre 9 godina

Realno PSG ima sanse kakve-takve mozda bolje da napadaju u Londonu odmah, Celsi ce igrati i tamo bunker to svi znamo i voleo bih da se do tad oporavi Moura pa da PSG eliminise Celsi jer su bolji tim, skuplji i bolji na skoro svim pozicijama, sto se tice Bayerna bice 4-5 - 0 na Alianz Areni za njih ne brinem danas im samo nije bio dan i malo je Pep podbacio sa taktikom.

Lider

pre 9 godina

''Sesk ipak na terenu'', naravno, Murinjo je to. Čelsi bi trebalo već u prvoj utakmici osigurati prolaz dalje. Murinjov tim je ove sezone glavni pretedent na ''ušonju''!

Bre

pre 9 godina

Zelite da gledate fudbal iz 19. veka? Gledajte Celsi. Svaka cast PSZ-u na igri, bili su fenomenalni. Steta sto ce morati da jure rezultat u Londonu, ali se nadam da ce proci.

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Najbolji mecevi igraju se utorkom,a rts prenosi sredom.Vazno je da je Vucic 24h dnevno na tv.
(Dzajevardenepura, 17. februar 2015 20:53)
Pa i nisu bili tolko dobri mečevi, videcemo sutra

aca

pre 9 godina

Psz je bukvalno nadigrao celzi u svakom segmentu igre, realan rezultat bi trebao biti 3:1 za njih. Plastika iz Londona prolazi u cetvrtfinale ali dalje nema sanse!

Brondby

pre 9 godina

Prenosio je B92 LS kada je Partizan prvi put ucestovao 2OO3/2OO4 (2OO4 do 2OO6 ili 7 tako nesto i mnogo je bolje radio nego RTS

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Milance

pre 9 godina

Beravo za Baneta i cestitke u isto vreme.A sada nesto o fudbalu za koji neko kaze najvaznija sporedna stvar na svetu.Ja bih rekao da je za neke koji rade u toj stvari i oko te stvari to ipak i nazalost glavna stvar.Jer kako onda shvatiti ucesce kluba iz Donjecka u ligi a zemlja im i grad u ratu i rusevinama a dojucerasnje komsije ginu svakog casa .Ako je i od fudbalera i fudbalskih mocnika mnogo je .Ne kazem da zivot treba da stane ali malo vise postovanja barem prema zrtvama je ipak neophodno i bilo bi ljudskije.

Brondby

pre 9 godina

Prenosio je B92 LS kada je Partizan prvi put ucestovao 2OO3/2OO4 (2OO4 do 2OO6 ili 7 tako nesto i mnogo je bolje radio nego RTS

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Sir Thom Yorke

pre 9 godina

Koja je volina ovaj Gvardiola...Koliko on ne ceni Švajnštajgera pa to nije normalno. Neće da ga pusti da radi ono što najbolje zna a to je da komanduje ekipom, već gura sad Alonsa prošle Krosa,Tiaga,Lama na njegovo mesto. Evo i Milera isto..Ja ne znam kad je Miler odigrao celu utakmicu, svaku utakmicu otkad je stigao u Bajern izbacuje ga posle 60minuta, a Miler je igrač kojipostiže gol kada je najvažnije. Magarčina klasična.

Stefan

pre 9 godina

Da li je neko sem mene video cist faul bez lopte igraca Celzija pri kraju tekme u kaznenom prostoru? Cist penal po pravilima fudbala... 0.0

Dubrovnik

pre 9 godina

Čuj ovoga dole,Ibro psuje na srpskom, reko sam ja cjeli svijet prica srpski,srbija do tokia,e moji srbi.....natalitet vas malo prca, ko i nas...

GolubRadoje

pre 9 godina

Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)
(Merenges., 17. februar 2015 23:02)

Tako je bilo i prosle godine a pa je Celsi razbio psg u Londonu,jednostavno Murinjo nije hteo nista da rizikuje u prvom mecu kad ih jos ceka jedan i to kod kuce

nervni slalom

pre 9 godina

@Ajmo ko navija za Celzi zeleno, ko navija za PSG crveno, da vidimo koliko nas ima!
(glasaj, 17. februar 2015 22:09)

Ja ti dade "crveno" zato što ti je glup komentar...

Brondby

pre 9 godina

Jos samo malo pa cemo i mi ovde da igramo i da osvojimo LS Someday!!!

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

Only Brondby Brondby Brondby

va

pre 9 godina

ljvov a ne lavov!
(qwerty, 17. februar 2015 21:08)

Landn a ne London?
Maskva a ne Moskva?
Roma a ne Rim?
Vijena a ne Beč?
Ližboa a ne Lisabon?

Mani se priučene gramatike i gledaj fudbal.

Anonymous

pre 9 godina

Ja zaista ne znam one koji pisu ili misle kako Celzi ima sanse da osvoji LS. U Engleskoj imaju dobre rezultate, u Ls su imali laganu grupu, ali ne igraju ni blizu koliko mislim da bi mogli, to je Murinjova filozofija. Ovo veceras je jako lose. U odbrani su odlicni ali treba postici gol...

WP

pre 9 godina

Može li ni neko objasniti po kom osnovu mi Total blokira kanale i ne pruža uslugu koju sam platio. Nekoliko BiH i HR kanala sa prenosom blokirani!?

MiLaN

pre 9 godina

drugacije od Murinja nije moglo da se ocekuje,kukavicka taktika sa hangarom ispred gola. Ne volim ni ove Parizane,ali bar igraju fudbal. Nadam se da ce izbaciti ovaj mrtvi Celsi.

ricard

pre 9 godina

E, sta vi pisete iz nedelje u nedelju ovde...
Nervira vas ovakav Čelzi a garant vas ima ovde koji ste zvezdasi pa se lozite na Ljupkovu taktiku u finalu Kupa Samp
ona.
Koliko moze neko da bude glup pa da tvrdi da ekipa. koja je prva u Premijer ligi,dala najvise golova,koja je i juce protiv PSG imala posed lopte 49% trebala da dodje pa da protiv onako izrazito napadacke ekipe u gostima odigra napadacki?
Pa oni su Barsi dali 3 komada!
I sta sad?Doci se na Bridge i primiti jedan dva komada i ajde zdravo...
Gledajte fudbal malo realnije a ne ko jurcanje po livadi,šabani.

Den

pre 9 godina

Teri, Cahil i Bane izgleda pomesali u kom 16ercu treba da igraju... Kakva peta Cahila, kapiram da i sam ne veruje kako je dobro odigrao pas.

Realno, da su to uradili Ibra, Ronaldo ili Mesi vrteo bi se klip danima uz naslove "Senzacionalno", "Fantasticno", "Krenula je ka njemu, a onda je uradio nesto neverovatno" i sl. :)

Bodibond

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će SE FUZIONISATI, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati KAO JEDAN KLUB. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički -rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. - Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za SPAJANJEM je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo JEDNU upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravil

yytyt

pre 9 godina

a niko se ne buni kad mi sto imamo arenu a nemamo sportklub ne mozemo da gledamo milion stvari uzivo?? e pa zao mi je gospodo, gledajte strimove kao sto ja gledam premier ligu, aba, spance, nba...

igrao sam na ostrvu

pre 9 godina

Zaista prelepo, Terry centrira Kejhil petom a Bane savrsenim udarcem glavom matira golmana. Sa druge strane, vidi se da je dogovor u svlacionici bio da svi udarci glavom idu u zemlju prvo, ali ono sta vadi Kurtoa je nenormalno i zabrinjavajuce. Nenormalno jer sam mislio da je nemoguce biti bolji od Ceha, Buffona, Casillasa, a on to jeste. Zabrinjavajuce je, jer mi takvog nemamo nit ce ga biti, sto ce reci da na reprezentativnom nivou nemamo sta da trazimo i da smo u rangu, Skotske, Austrije, Slovacke itd.

panini

pre 9 godina

kako ja ne mogu da smislim murinja i njegov fudbal to je strasno. postujem ja njega stvarno covek ce biti mozda jedan od najboljih trenera ikada i ima toliko trofeja ali covek ubi fudbal..ja mogu da se kladim da on ima uspeha samo jer je neverovatan psiholog i motivator najbolji trener na svetu sto se tice toga ali fudbal mu je jeziv pa on samo treba da nabije kondiciju igracima da im kaze stanite svi u 16 i ne dajte da prodju a golove postize na individualni kvalitet jer ima milione pa moze da dovede koga hoce. to sto se ljudi primaju kao on takticar neki pa koja je taktika branite se svi i onda cemo iz prekida jer imamo dobre skakace ili cemo iz kontre jer imamo genije fabregasa i azara pa cista glupost. ne znam kako neko navija za celsi jedino zbog nasih eto. pa pre cu da navijam za liverpul makar ne osvojili nijedan trofej narednih 100god jer pod rozdersom i prosle i dobar deo ove sezone igraju mnogo lepo. ja znam da je najbitniji uspeh a ne tolko nacin kako se uspe al ima tolko primera kako uspevaju napadacke ekipe koje igraju lepo(zadnjih godina dve najbolje su bajern i barsa) pa ne mora covek tako odvratno da igra a ima takve majstore u ekipi i tolko para da dovede koga oce

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

svaka cast banetu, ali koji antifudbal igra murinjo ja ne verujem. nadam se da ce ispasti od psz i da ce izgubiti titulu u pl. stvarno ne bi bilo fer prema fudbalu!

Realnost

pre 9 godina

Ne samo covek za velike , nego i covek za najvece utakmice. Uz to i covek odluke. Ne samo trenutno, vec par godina je Ivanovic ubedljivo najbolji i najkonstantniji fudbaler u ovom delu Evrope.

DedaMiloje

pre 9 godina

Može li ni neko objasniti po kom osnovu mi Total blokira kanale i ne pruža uslugu koju sam platio. Nekoliko BiH i HR kanala sa prenosom blokirani!?
(WP, 17. februar 2015 22:57)

Samo RTS i Arena imaju kupljena prava za LŠ u Srbiji. Svaki drugi kanal van Srbije koji ti je u paketu, a prenosi istu, mora biti skremblovan.

The KING

pre 9 godina

Zaboravi jos nesto da kazem posto sam ubica za fudbal,onaj Gvardiola unistio onog Riberija kao ni jednog igraca,od kad je dosao u Bajern covek nestao sa fudbalske mape a bio medju 5.fudbalera sveta pod Hajnkesom.

Dag Kristi

pre 9 godina

Onakvu akciju kod gola Celsija ne bi mogao da izvede nijedan napadacki trio u najboljim ekipama sveta. :-) Jes da slucajno ispalo,al opet lepo izgledalo.

gospodin specijalni

pre 9 godina

Koliko zagorelih navijača Arsenala i Liverpula, koji nemaju pojma kad su zadnji put uzeli ozbiljan trofej i jedini uspeh im je kad Čelsi i Junajted izgube ne bi li bar na kratko izbacili svoje frustracije. Sad to tek kapiram u potpunosti, što si uspešniji to te više mrze, iz tog razloga i jedino poštujem kritike navijača Junajteda čiji je klub jedini ozbiljan oponent Plavcima evo već više od decenije. Iste ove priče ste pričali i pre 2 godine posle grupne faze, pa Napolija, pa Benfike, pa Barse, pa Bajerna... i na vašu žalost znate kako se završilo. Dakle, kad Liverpul ili Arsenal osvoje Premijeršip ili Ligu šampiona shvatiću njihovo pljuvanje za ozbiljnu kritiku, a do tada sa manje nervoze ispratite kako u maju još barem dva trofeja stižu u zapadni London ;) Malo li je?

milenko

pre 9 godina

"Koja ekipa ? Za 90.minuta uputiti 2. suta na gol(jedan u okvir gola) Smijesno i jadno.
PSZ ih odvalio od fudbala.Cas im dali.Stvarno ne znam ko moze da navija za Chelsi...Dno. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Merenges., 17. februar 2015 23:02)""

Razvalice ih parizani u sred londona i pravda pobedjuje,uvek bilo i bice,za klasu su bolji od celsija samo sto nisu imali srece!!Celsi je napuvana ekipa sa ovim napuvanim murinjom!

glasaj

pre 9 godina

@Ajmo ko navija za Celzi zeleno, ko navija za PSG crveno, da vidimo koliko nas ima!
(glasaj, 17. februar 2015 22:09)

Ja ti dade "crveno" zato što ti je glup komentar...
(nervni slalom, 17. februar 2015 22:55)


Pravi glasaci su pismeni ljudi. I Celzi je pobedioooo!

saranovac

pre 9 godina

Dovoljno ste uspeli da me uplasite sa onom prethodnom vescu da ne igra, pa sam ga pomerio iz fantazi tima, kakve sam srece imace 2 asistencije veceras a pogba kojeg sam ubacio umesto njega dobice zuti karton od ucinka i to je to....

veliki strumf

pre 9 godina

Kakva akcija odbrambenih igraca: Teri centrira, Kejhil prebacuje manirom Ronaldinja, a Bane - egzekucija u stilu najboljih engleskih spiceva!

Vojvodjanin

pre 9 godina

Da nekim slucajem Celsi osvoji neki trofej ove godine, to moze da zahvali golmanima (Kurtoa i Ceh) - jer su odbranama u posledjih par utakmica spasli inace impotentan Celsi! Golmani produkuju fantasticno iz meca u mec jer se na njih ne odnosi sramotna taktika Murinja - oni jednostavno brane! A osatlih 10 igraca igraju po "takticnim instrukcijama" (specijalnog) Murinja sto rezultira u kukavicnom i sramotnom antifudbalu, gde zbir graca od 350 miliona funti izdeve 5 napada i 2 suta na gol protivnika tokom 90 minuta! E, "svaka cast" specijalnom! SRAMOTA - jedina rec koja mi pada na pamet!

car

pre 9 godina

Preko cega pratite vi redakcijo? Da li ste se pretplatili na IPTV ili gledate preko stream-a? RTS voli i ligu evrope pa su iznajmili polovican paket

Milan

pre 9 godina

Bane po ko zna koji put postize gol u bitnim utakmicama. Psz mnogo konkretniji u napadu, Celzi bokji na sredini, ali na sredini se ni ne igra Psz odma ide u kontru. Kejhil asistirao fantasticno, ocajno kiksai
o kod gola, i malopre ga izbaci Ibra ali ga je spasio Kurtoa da bude potpuni tragicar. Kurtoa igrac utakmice zasad, Murinjo ima fantasticne igrace ali ne svidja mi se njegov fudbal...

nenad rs

pre 9 godina

Кад се отвори вијест на апликацији изненади ова музика ЛШ.Челси негледљив.

Marko

pre 9 godina

@Dzajevardenepura, i ovde u nemackoj se samo sredom prenosi na "free" kanalu, utorkom ne - ko hoce neka plati sky kanale 50e mesecno (ima i jeftinije). preko neta komotno gledam na rojadirecta ;)

Marko

pre 9 godina

@Sir Thom Yorke, ajde da je samo to u pitanju, nego ni alaba vise ne igra beka vec negde u sredini nesto.. martinez mu je bio Stoper! lahm u sredinu.. jednom recju haos. hajnkes je za njega dr. mr. sci. md. i jos dobija brdo love. haos. sami su krivi sto se loze na njega toliko

hdns

pre 9 godina

@ GolubRadoje, Razbio prosle godine u Londonu? Koju si ti utakmicu gledao stvarno ne znam, prosle godine Celsi je na gol razliku eliminisao PSG i to golom koji je nekako uvaljao Demba Ba u 78. minutu do tada Celsi je imao nepovoljan rezultat a i u tom mecu PSG je bio oslabljen neigranjem Zlatana.....Ja stvarno ne razumem o kakvom razbijanju ti pises?

Kaba

pre 9 godina

Ne kazem da ce je uzeti ali ovako Mourinho uzima lige sampiona i igra polufinala! Prvi mec knockout faze jadno i bedno (inter protiv chelsea i porto protiv man u) i onda dodaje gas kako odmice takmicenje! Njega be interesuje sto bolja ekipa ispada a losija po prikazanom prolazi! U njegovoj glavi se broji samo prolaz!!!