Fudbal 89

Četvrtak, 29.01.2015.

20:25

Nikolić: Nije smešno, alarmantno je

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je aktuelna situacija u ekipi alarmantna.

Nikoliæ: Nije smešno, alarmantno je IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Gile

pre 9 godina

Tumbakovic opet na mestu zlocina. Covek koji je pola miliona evra platio Voju Stankovica Jedinstvu iz Vranja! Da ne pominjemo Maletice i sl...Zbog njega grcamo u dugovima, baca pare kao da su njegove

Ivan

pre 9 godina

Bili vi prvaci ili ne opet idete u kvalifikacije za LS, pošto mi u narednih x godina nećemo ispuniti zahteve UEFE.

Znači samo opušteno.

Babin_zub

pre 9 godina

Secam se zlatnih vremena kada su nasi klubovi imali pripreme u nasoj zemlji. Sampionska generacija sa Savicevicem, Prosineckim, Pancevom, Jugovicem, Mihajlovicem i ostalima trci na Kopaoniku po snegu do kolena, prti staze uzbrdo i nizbrdo u prvom delu priprema, a u drugom idu na primorje ali samo ako u Beogradu ne mogu da se uigravaju zbog snega. Ovi danas nisu po kvalitetu ni koliko crno za noktom od bilo kog od gore navedenih, ali pripreme su im ko da se spremaju na prolece za ligu sampiona a ne za ovu jad i beda ligu. A odakle toliki novac za to? I sto posle kukate? Ovo vazi za sve nase klubove.

Marko

pre 9 godina

E ovo vec izgleda kao unistavanje ekipe.Nisam u to verovao ali kako dani prolaze tim je sve slabiji a pojacanja nema.Na kraju ce dovesti neke slabe igrace samo da pokriju pozicije.I ova ce titula kod komsija da zavrsi.

Marko

pre 9 godina

Plate igraca objavljene u stampi.Namerno da izazove ljubomoru medju igracima.Od toga dana atmosfera u ekipi se srozala do samoga dna.Sada pred sam kraj prelaznog roka odlaze nam vazni igraci i nece biti vremena da se adekvatno zamene.Pojacanja nema.Namerno se rade neke lose stvari.

Dejo

pre 9 godina

E sad pregovaraju kao sa nekim Bandilovskim ( Bugarin,desni bek ) koji šest meseci nije pipnuo loptu, a prvenstvo počinje za dvadeset dana! Ako bi najurili Tumbakovića i Ćirića možda bi za taj novac koji bacamo na njih mogli da kupimo korektnog beka ili halfa! I da ne zaboravim za sve ovo je odgovoran Žarko Zečević, koga sam na žalost izgleda bez razloga cenio !

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 9 godina

Meni ovo opasno smrdi na neku prevaru. Imam osjecaj da neko iz uprave zeli da ostanemo bez titule. Daj Boze da nisam u pravu.

Lošmi

pre 9 godina

Sve što se događa na našoj polovini je alarmantno, sada je Volkov igrao centralnog beka što nema nikakve veze sa logikom.

Pa ko ga je stavio da igra beka?

Srbija

pre 9 godina

@Korto
Ako oba kluba budu kostali 1e to ce biti prilika da ih i ti kupis i obogatis se. Zar ne? Kupovinom kluba kupuju se i dugovi i novi vlasnik postaje duznik. Jel pauza u prvenstvu traje do oktobra? Samo u Srbiji pauza traje ovoliko.

jer sam u mogucnosti

pre 9 godina

Svako ko ima ikakvu sansu treba da bezi iz ove zemlje I od ovog sljama u drustvu a pogotovo u vlasti! Ovo sa Partizanom(i Zvezdom) je slika i prilika drustva I nakaradne zemlje!

Dejo

pre 9 godina

Možda je Đurić ponekad davao konfuzne izjave ali je iza sebe imao Jovičića koji je u takvim situacijama reagovao preciznim i konciznim objašnjenjima ! E pa oni vam nisu valjali evo vam sada gomila šarlatana pa uživajte!

treci covek

pre 9 godina

Ovakvo sabotiranje trenera od strane uprave nikada u zivotu nisam video, a pratim fudbal pola veka. Ubedjen sam da ce Nikolic biti najuren pre pocetka prolecnog dela prvenstve, jer kvari planove uprave koja zestoko radi na ponovnom prepustanju titule komsijama i boljem zivotu.

Jug

pre 9 godina

Nikolic je iskljucivi krivac za losu atmosferu, ocajnu igru i poraze. Kaze "Volkov je igrao centralnog beka" i ostade posle takve izjave trener Partizana. Pa jesam mu ja rekao da igra centralnog beka ili ti? Odlazite svi iz Partizana od uprave do trenera i igraca. Bruke jedne.

aleksandar

pre 9 godina

ovaj tnakovic je katastrofalno resenje za partizan,na stranu to sto trener pokusava da proda ugrace jer ga placa radojica bozovic.sve u svemu strasno.sve pare u KK PARTIZAN

Vz

pre 9 godina

Tragedija je sto cemo zaista zaliti za Djuricem...u soku sam...ali ocigledno je tako...ovi sto su dosli su ladno gori haha i dalje ne mogu da poverujem...tuga

zoran

pre 9 godina

Djuric losh..??? A, da li ste to pisali..?? Pa, on je za ove Sir. Ferguson.... ova ekipa nesposobnih nameshtena od SNS partije ima samo jedan zadatak...satrti Partizan na nivo Zvezde. Nece to biti teshko.

c55

pre 9 godina

pa vama je vec godinama i odbrana i napad Tole
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (??????, 29. januar 2015 21:10)

Zato vi imate i odbranu i napad, posebno napad koji nije umeo bazen da pogodi i to onaj olimpijski.

Savetnik

pre 9 godina

Dobitna kombinacija Savo Milošević predsednik kluba, sportski direktor Ivan Tomić, savetnik Radomir Antić i Ivan Golac, trener Miroslav Đukić. U upravi kluba nekadašnji igrači Partizana Peđa Mijatović, Gordan Petrić, Bata Mirković i ostale legende kluba.Nekadašnji

neroji železnik

pre 9 godina

Bice to sve ok kad se vratite u ligu pod okriljem Toleta , ipak vam je on najbolji igrac
(Niko grobarima ne moze da zabrani da pricaju da nisu iz Zagreba, 29. januar 2015 21:38)

Mislis kao proslog proleca kada su se sklanjali igracima fk sns?

bachi

pre 9 godina

Aleluja! Posle ko zna koliko godina uspeli ste da primetite da je odbrana ispod amaterskog nivoa! Ali najprioritetnije je bilo dovesti tatine sina!

bobanmkd

pre 9 godina

Kayastrofa!
Znao sam da ce biti ovako...cim konce u rukama drzi Tumbakovic.Pa on je doveo u Partizan kod Vermeza 6 igraca...a nijedan nije igrao.Lovre,Eloimar,Luka i sl...
On samo pametuje...i glumi facu a ustvari...vreme ga je u svemu pregazilo...ko predratnog smekera.
Marko Nikolicu...zao mi te je!

Vladan Radovic

pre 9 godina

Neverovatno je da ce novo rukovodstvo Partizana dozvoliti da se klub urusi za par meseci.
Nije valjao Djuric, slazem se, ali dozvoliti Tumbakovicu, najsujetnijem coveku na svetu, da vodi privatne ratove i unistava Partizan, to je potpuno suludo.
Ili je samo plan?

somi

pre 9 godina

Ovo nije vise ni alarmantno ovo je katastrofa logicno Vucic je poslao kadar iz SNS a da uniste NAS PRTIZAN a tu je i vucelic koji cega god se dotakao upropastio ovo nije nista politicki ali nije dovoljno navijati za PARTIZAN trba sa ljubavlju raditi za klub.

ajde u rupu

pre 9 godina

Smesno je ko nam je trener,lik koji nista nije postigao u svojoj dosadasnjoj karijeri kako igrackoj tako i trenerskoj.Po kom osnovu je ovaj trener Partizana?Sto je vodio neki trecerazredni Rad?Sto je sa Vojvodinom imao odlicnu ekipu a bio peti na tabeli?
Odlazi mister Properu!!!!!!I povedi Ostojica,Kojica,Luku,Volkova,Marinkovica,Markovica sa sobom.
@Ljubinko Pantic

...pedala momak idi su svoju kucu pa...

KINZI TARENS

pre 9 godina

Nikolic je u pravu za sve, 20 dana pred pocetka prvenstva ne zna sa kojim igracima raspolaze...Kukali ste na Djuru koji je prosle godine u ovo vreme doveo 8 pojacanja... e evo vam sad ovi nova uprava najgora u istoriji predsedniku Popovicu odlazi ...

Niko grobarima ne moze da zabrani da pricaju da nisu iz Zagreba

pre 9 godina

Bice to sve ok kad se vratite u ligu pod okriljem Toleta , ipak vam je on najbolji igrac

cartmanx

pre 9 godina

Sad je i definitivno jasno zasto je SNS inplementirao svoje ljude u PFC, pritom jedva sam cekao Djurin odlazak, oslabi PFC, pa ga s vremenom i zaduzi u tri lepe...nije ni cudno sto je onaj Andjus ubedjen u Zvezdinu titulu,i pored razlike u bodovima ali i u velikoj razlici u kvalitetu igraca!Posto zbog navijaca nije uspela smena Nikolica sad idu na rasturanje tima! OBJAVITE MI KOMENTAR!

Korto

pre 9 godina

Na videlu rasturanje Partizana od strane SNS-a. Izjednačavanje duga sa zvezdinim i dovođenje u isti odnos. Da bi se kasnije prodala oba kluba za 1 evro. I to je to.

boki

pre 9 godina

Pa da i onda poslednji dan prelaznog roka odu Drincic,Lazovic,Sluletic,a ne.dovedu se pojacanja i aj zdravo..a nista se ne radi o dovodjenu konkretno..

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Reci to upravi fejs tu fejs,a ne da dajes kojekakve izjave.Nikolicu sve ovo sto si rekao za medije ponovi celnim ljudima,jer nece ti mediji dovoditi pojacanja.

Bilal

pre 9 godina

Više me ništa ne može razuveriti u mišljenju da je nova Uprava FK Partizana dovedena samo i jedino iz razloga da se dodvori Vođi, rasturi tim i omogući Zvezdi da ponovo uzme titulu. Tu se više ne zna ni ko pije, ni ko plaća? Predsednik kluba se već duže vreme ne oglašava, Tumbaković vodi svoju, Ćirić svoju politiku, na kraju Vučela medijima ispriča nešto deseto a tim nam kanta ko god stigne. Sa odbranom koja prima minimum dva gola u prvih deset minuta utakmice mi ćemo do petog kola prolećnog prvenstva biti na deobi četvrtog-petog mesta na tabeli.

Vladan Tegeltija Telekom

pre 9 godina

Mare bolje da si sam dao otkaz SNS Trojanci tumba,ćira barsa i babirlo su krenuli uveliko da rovare! A što se tiče pojačanja ............tu tu tu tu mobilni pretplatnik nije trenutno dostupan,molimo pokušajte kasnije....

ban

pre 9 godina

Raspad sistema. Zalicemo mi za Djuricem kao sto smo zalili za Stanojevicem, Jokanovicem, i dr., a sve smo ih mi sami oterali. Ako se secate. Toliko.

zvrk

pre 9 godina

A kad je bilo smesno? evo vec 4-5 godina da je tuzno da tuznije ne moze(ajde promenili ste kao travu). U svakoj Upravi su mutni ljudi koji preko racuna kluba pokrivaju minuse u svojim firmama i tako u krug.Dobro zapamtite.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Smesno je ko nam je trener,lik koji nista nije postigao u svojoj dosadasnjoj karijeri kako igrackoj tako i trenerskoj.Po kom osnovu je ovaj trener Partizana?Sto je vodio neki trecerazredni Rad?Sto je sa Vojvodinom imao odlicnu ekipu a bio peti na tabeli?
Odlazi mister Properu!!!!!!I povedi Ostojica,Kojica,Luku,Volkova,Marinkovica,Markovica sa sobom.

boki

pre 9 godina

Pa da i onda poslednji dan prelaznog roka odu Drincic,Lazovic,Sluletic,a ne.dovedu se pojacanja i aj zdravo..a nista se ne radi o dovodjenu konkretno..

Vladan Tegeltija Telekom

pre 9 godina

Mare bolje da si sam dao otkaz SNS Trojanci tumba,ćira barsa i babirlo su krenuli uveliko da rovare! A što se tiče pojačanja ............tu tu tu tu mobilni pretplatnik nije trenutno dostupan,molimo pokušajte kasnije....

bobanmkd

pre 9 godina

Kayastrofa!
Znao sam da ce biti ovako...cim konce u rukama drzi Tumbakovic.Pa on je doveo u Partizan kod Vermeza 6 igraca...a nijedan nije igrao.Lovre,Eloimar,Luka i sl...
On samo pametuje...i glumi facu a ustvari...vreme ga je u svemu pregazilo...ko predratnog smekera.
Marko Nikolicu...zao mi te je!

Vladan Radovic

pre 9 godina

Neverovatno je da ce novo rukovodstvo Partizana dozvoliti da se klub urusi za par meseci.
Nije valjao Djuric, slazem se, ali dozvoliti Tumbakovicu, najsujetnijem coveku na svetu, da vodi privatne ratove i unistava Partizan, to je potpuno suludo.
Ili je samo plan?

ban

pre 9 godina

Raspad sistema. Zalicemo mi za Djuricem kao sto smo zalili za Stanojevicem, Jokanovicem, i dr., a sve smo ih mi sami oterali. Ako se secate. Toliko.

bachi

pre 9 godina

Aleluja! Posle ko zna koliko godina uspeli ste da primetite da je odbrana ispod amaterskog nivoa! Ali najprioritetnije je bilo dovesti tatine sina!

Bilal

pre 9 godina

Više me ništa ne može razuveriti u mišljenju da je nova Uprava FK Partizana dovedena samo i jedino iz razloga da se dodvori Vođi, rasturi tim i omogući Zvezdi da ponovo uzme titulu. Tu se više ne zna ni ko pije, ni ko plaća? Predsednik kluba se već duže vreme ne oglašava, Tumbaković vodi svoju, Ćirić svoju politiku, na kraju Vučela medijima ispriča nešto deseto a tim nam kanta ko god stigne. Sa odbranom koja prima minimum dva gola u prvih deset minuta utakmice mi ćemo do petog kola prolećnog prvenstva biti na deobi četvrtog-petog mesta na tabeli.

Korto

pre 9 godina

Na videlu rasturanje Partizana od strane SNS-a. Izjednačavanje duga sa zvezdinim i dovođenje u isti odnos. Da bi se kasnije prodala oba kluba za 1 evro. I to je to.

neroji železnik

pre 9 godina

Bice to sve ok kad se vratite u ligu pod okriljem Toleta , ipak vam je on najbolji igrac
(Niko grobarima ne moze da zabrani da pricaju da nisu iz Zagreba, 29. januar 2015 21:38)

Mislis kao proslog proleca kada su se sklanjali igracima fk sns?

jer sam u mogucnosti

pre 9 godina

Svako ko ima ikakvu sansu treba da bezi iz ove zemlje I od ovog sljama u drustvu a pogotovo u vlasti! Ovo sa Partizanom(i Zvezdom) je slika i prilika drustva I nakaradne zemlje!

zoran

pre 9 godina

Djuric losh..??? A, da li ste to pisali..?? Pa, on je za ove Sir. Ferguson.... ova ekipa nesposobnih nameshtena od SNS partije ima samo jedan zadatak...satrti Partizan na nivo Zvezde. Nece to biti teshko.

treci covek

pre 9 godina

Ovakvo sabotiranje trenera od strane uprave nikada u zivotu nisam video, a pratim fudbal pola veka. Ubedjen sam da ce Nikolic biti najuren pre pocetka prolecnog dela prvenstve, jer kvari planove uprave koja zestoko radi na ponovnom prepustanju titule komsijama i boljem zivotu.

c55

pre 9 godina

pa vama je vec godinama i odbrana i napad Tole
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (??????, 29. januar 2015 21:10)

Zato vi imate i odbranu i napad, posebno napad koji nije umeo bazen da pogodi i to onaj olimpijski.

cartmanx

pre 9 godina

Sad je i definitivno jasno zasto je SNS inplementirao svoje ljude u PFC, pritom jedva sam cekao Djurin odlazak, oslabi PFC, pa ga s vremenom i zaduzi u tri lepe...nije ni cudno sto je onaj Andjus ubedjen u Zvezdinu titulu,i pored razlike u bodovima ali i u velikoj razlici u kvalitetu igraca!Posto zbog navijaca nije uspela smena Nikolica sad idu na rasturanje tima! OBJAVITE MI KOMENTAR!

zvrk

pre 9 godina

A kad je bilo smesno? evo vec 4-5 godina da je tuzno da tuznije ne moze(ajde promenili ste kao travu). U svakoj Upravi su mutni ljudi koji preko racuna kluba pokrivaju minuse u svojim firmama i tako u krug.Dobro zapamtite.

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 9 godina

Meni ovo opasno smrdi na neku prevaru. Imam osjecaj da neko iz uprave zeli da ostanemo bez titule. Daj Boze da nisam u pravu.

Vz

pre 9 godina

Tragedija je sto cemo zaista zaliti za Djuricem...u soku sam...ali ocigledno je tako...ovi sto su dosli su ladno gori haha i dalje ne mogu da poverujem...tuga

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Reci to upravi fejs tu fejs,a ne da dajes kojekakve izjave.Nikolicu sve ovo sto si rekao za medije ponovi celnim ljudima,jer nece ti mediji dovoditi pojacanja.

Dejo

pre 9 godina

Možda je Đurić ponekad davao konfuzne izjave ali je iza sebe imao Jovičića koji je u takvim situacijama reagovao preciznim i konciznim objašnjenjima ! E pa oni vam nisu valjali evo vam sada gomila šarlatana pa uživajte!

Savetnik

pre 9 godina

Dobitna kombinacija Savo Milošević predsednik kluba, sportski direktor Ivan Tomić, savetnik Radomir Antić i Ivan Golac, trener Miroslav Đukić. U upravi kluba nekadašnji igrači Partizana Peđa Mijatović, Gordan Petrić, Bata Mirković i ostale legende kluba.Nekadašnji

Lošmi

pre 9 godina

Sve što se događa na našoj polovini je alarmantno, sada je Volkov igrao centralnog beka što nema nikakve veze sa logikom.

Pa ko ga je stavio da igra beka?

KINZI TARENS

pre 9 godina

Nikolic je u pravu za sve, 20 dana pred pocetka prvenstva ne zna sa kojim igracima raspolaze...Kukali ste na Djuru koji je prosle godine u ovo vreme doveo 8 pojacanja... e evo vam sad ovi nova uprava najgora u istoriji predsedniku Popovicu odlazi ...

somi

pre 9 godina

Ovo nije vise ni alarmantno ovo je katastrofa logicno Vucic je poslao kadar iz SNS a da uniste NAS PRTIZAN a tu je i vucelic koji cega god se dotakao upropastio ovo nije nista politicki ali nije dovoljno navijati za PARTIZAN trba sa ljubavlju raditi za klub.

ajde u rupu

pre 9 godina

Smesno je ko nam je trener,lik koji nista nije postigao u svojoj dosadasnjoj karijeri kako igrackoj tako i trenerskoj.Po kom osnovu je ovaj trener Partizana?Sto je vodio neki trecerazredni Rad?Sto je sa Vojvodinom imao odlicnu ekipu a bio peti na tabeli?
Odlazi mister Properu!!!!!!I povedi Ostojica,Kojica,Luku,Volkova,Marinkovica,Markovica sa sobom.
@Ljubinko Pantic

...pedala momak idi su svoju kucu pa...

Srbija

pre 9 godina

@Korto
Ako oba kluba budu kostali 1e to ce biti prilika da ih i ti kupis i obogatis se. Zar ne? Kupovinom kluba kupuju se i dugovi i novi vlasnik postaje duznik. Jel pauza u prvenstvu traje do oktobra? Samo u Srbiji pauza traje ovoliko.

Niko grobarima ne moze da zabrani da pricaju da nisu iz Zagreba

pre 9 godina

Bice to sve ok kad se vratite u ligu pod okriljem Toleta , ipak vam je on najbolji igrac

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Smesno je ko nam je trener,lik koji nista nije postigao u svojoj dosadasnjoj karijeri kako igrackoj tako i trenerskoj.Po kom osnovu je ovaj trener Partizana?Sto je vodio neki trecerazredni Rad?Sto je sa Vojvodinom imao odlicnu ekipu a bio peti na tabeli?
Odlazi mister Properu!!!!!!I povedi Ostojica,Kojica,Luku,Volkova,Marinkovica,Markovica sa sobom.

Jug

pre 9 godina

Nikolic je iskljucivi krivac za losu atmosferu, ocajnu igru i poraze. Kaze "Volkov je igrao centralnog beka" i ostade posle takve izjave trener Partizana. Pa jesam mu ja rekao da igra centralnog beka ili ti? Odlazite svi iz Partizana od uprave do trenera i igraca. Bruke jedne.

Dejo

pre 9 godina

E sad pregovaraju kao sa nekim Bandilovskim ( Bugarin,desni bek ) koji šest meseci nije pipnuo loptu, a prvenstvo počinje za dvadeset dana! Ako bi najurili Tumbakovića i Ćirića možda bi za taj novac koji bacamo na njih mogli da kupimo korektnog beka ili halfa! I da ne zaboravim za sve ovo je odgovoran Žarko Zečević, koga sam na žalost izgleda bez razloga cenio !

Ivan

pre 9 godina

Bili vi prvaci ili ne opet idete u kvalifikacije za LS, pošto mi u narednih x godina nećemo ispuniti zahteve UEFE.

Znači samo opušteno.

Marko

pre 9 godina

Plate igraca objavljene u stampi.Namerno da izazove ljubomoru medju igracima.Od toga dana atmosfera u ekipi se srozala do samoga dna.Sada pred sam kraj prelaznog roka odlaze nam vazni igraci i nece biti vremena da se adekvatno zamene.Pojacanja nema.Namerno se rade neke lose stvari.

Babin_zub

pre 9 godina

Secam se zlatnih vremena kada su nasi klubovi imali pripreme u nasoj zemlji. Sampionska generacija sa Savicevicem, Prosineckim, Pancevom, Jugovicem, Mihajlovicem i ostalima trci na Kopaoniku po snegu do kolena, prti staze uzbrdo i nizbrdo u prvom delu priprema, a u drugom idu na primorje ali samo ako u Beogradu ne mogu da se uigravaju zbog snega. Ovi danas nisu po kvalitetu ni koliko crno za noktom od bilo kog od gore navedenih, ali pripreme su im ko da se spremaju na prolece za ligu sampiona a ne za ovu jad i beda ligu. A odakle toliki novac za to? I sto posle kukate? Ovo vazi za sve nase klubove.

Gile

pre 9 godina

Tumbakovic opet na mestu zlocina. Covek koji je pola miliona evra platio Voju Stankovica Jedinstvu iz Vranja! Da ne pominjemo Maletice i sl...Zbog njega grcamo u dugovima, baca pare kao da su njegove

Marko

pre 9 godina

E ovo vec izgleda kao unistavanje ekipe.Nisam u to verovao ali kako dani prolaze tim je sve slabiji a pojacanja nema.Na kraju ce dovesti neke slabe igrace samo da pokriju pozicije.I ova ce titula kod komsija da zavrsi.

aleksandar

pre 9 godina

ovaj tnakovic je katastrofalno resenje za partizan,na stranu to sto trener pokusava da proda ugrace jer ga placa radojica bozovic.sve u svemu strasno.sve pare u KK PARTIZAN

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Smesno je ko nam je trener,lik koji nista nije postigao u svojoj dosadasnjoj karijeri kako igrackoj tako i trenerskoj.Po kom osnovu je ovaj trener Partizana?Sto je vodio neki trecerazredni Rad?Sto je sa Vojvodinom imao odlicnu ekipu a bio peti na tabeli?
Odlazi mister Properu!!!!!!I povedi Ostojica,Kojica,Luku,Volkova,Marinkovica,Markovica sa sobom.

Niko grobarima ne moze da zabrani da pricaju da nisu iz Zagreba

pre 9 godina

Bice to sve ok kad se vratite u ligu pod okriljem Toleta , ipak vam je on najbolji igrac

Jug

pre 9 godina

Nikolic je iskljucivi krivac za losu atmosferu, ocajnu igru i poraze. Kaze "Volkov je igrao centralnog beka" i ostade posle takve izjave trener Partizana. Pa jesam mu ja rekao da igra centralnog beka ili ti? Odlazite svi iz Partizana od uprave do trenera i igraca. Bruke jedne.

Lošmi

pre 9 godina

Sve što se događa na našoj polovini je alarmantno, sada je Volkov igrao centralnog beka što nema nikakve veze sa logikom.

Pa ko ga je stavio da igra beka?

neroji železnik

pre 9 godina

Bice to sve ok kad se vratite u ligu pod okriljem Toleta , ipak vam je on najbolji igrac
(Niko grobarima ne moze da zabrani da pricaju da nisu iz Zagreba, 29. januar 2015 21:38)

Mislis kao proslog proleca kada su se sklanjali igracima fk sns?

ban

pre 9 godina

Raspad sistema. Zalicemo mi za Djuricem kao sto smo zalili za Stanojevicem, Jokanovicem, i dr., a sve smo ih mi sami oterali. Ako se secate. Toliko.

Savetnik

pre 9 godina

Dobitna kombinacija Savo Milošević predsednik kluba, sportski direktor Ivan Tomić, savetnik Radomir Antić i Ivan Golac, trener Miroslav Đukić. U upravi kluba nekadašnji igrači Partizana Peđa Mijatović, Gordan Petrić, Bata Mirković i ostale legende kluba.Nekadašnji

aleksandar

pre 9 godina

ovaj tnakovic je katastrofalno resenje za partizan,na stranu to sto trener pokusava da proda ugrace jer ga placa radojica bozovic.sve u svemu strasno.sve pare u KK PARTIZAN

c55

pre 9 godina

pa vama je vec godinama i odbrana i napad Tole
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (??????, 29. januar 2015 21:10)

Zato vi imate i odbranu i napad, posebno napad koji nije umeo bazen da pogodi i to onaj olimpijski.

Vladan Tegeltija Telekom

pre 9 godina

Mare bolje da si sam dao otkaz SNS Trojanci tumba,ćira barsa i babirlo su krenuli uveliko da rovare! A što se tiče pojačanja ............tu tu tu tu mobilni pretplatnik nije trenutno dostupan,molimo pokušajte kasnije....

Tajfun Korkut

pre 9 godina

Reci to upravi fejs tu fejs,a ne da dajes kojekakve izjave.Nikolicu sve ovo sto si rekao za medije ponovi celnim ljudima,jer nece ti mediji dovoditi pojacanja.

zoran

pre 9 godina

Djuric losh..??? A, da li ste to pisali..?? Pa, on je za ove Sir. Ferguson.... ova ekipa nesposobnih nameshtena od SNS partije ima samo jedan zadatak...satrti Partizan na nivo Zvezde. Nece to biti teshko.

Bilal

pre 9 godina

Više me ništa ne može razuveriti u mišljenju da je nova Uprava FK Partizana dovedena samo i jedino iz razloga da se dodvori Vođi, rasturi tim i omogući Zvezdi da ponovo uzme titulu. Tu se više ne zna ni ko pije, ni ko plaća? Predsednik kluba se već duže vreme ne oglašava, Tumbaković vodi svoju, Ćirić svoju politiku, na kraju Vučela medijima ispriča nešto deseto a tim nam kanta ko god stigne. Sa odbranom koja prima minimum dva gola u prvih deset minuta utakmice mi ćemo do petog kola prolećnog prvenstva biti na deobi četvrtog-petog mesta na tabeli.

Korto

pre 9 godina

Na videlu rasturanje Partizana od strane SNS-a. Izjednačavanje duga sa zvezdinim i dovođenje u isti odnos. Da bi se kasnije prodala oba kluba za 1 evro. I to je to.

bobanmkd

pre 9 godina

Kayastrofa!
Znao sam da ce biti ovako...cim konce u rukama drzi Tumbakovic.Pa on je doveo u Partizan kod Vermeza 6 igraca...a nijedan nije igrao.Lovre,Eloimar,Luka i sl...
On samo pametuje...i glumi facu a ustvari...vreme ga je u svemu pregazilo...ko predratnog smekera.
Marko Nikolicu...zao mi te je!

cartmanx

pre 9 godina

Sad je i definitivno jasno zasto je SNS inplementirao svoje ljude u PFC, pritom jedva sam cekao Djurin odlazak, oslabi PFC, pa ga s vremenom i zaduzi u tri lepe...nije ni cudno sto je onaj Andjus ubedjen u Zvezdinu titulu,i pored razlike u bodovima ali i u velikoj razlici u kvalitetu igraca!Posto zbog navijaca nije uspela smena Nikolica sad idu na rasturanje tima! OBJAVITE MI KOMENTAR!

Vladan Radovic

pre 9 godina

Neverovatno je da ce novo rukovodstvo Partizana dozvoliti da se klub urusi za par meseci.
Nije valjao Djuric, slazem se, ali dozvoliti Tumbakovicu, najsujetnijem coveku na svetu, da vodi privatne ratove i unistava Partizan, to je potpuno suludo.
Ili je samo plan?

ajde u rupu

pre 9 godina

Smesno je ko nam je trener,lik koji nista nije postigao u svojoj dosadasnjoj karijeri kako igrackoj tako i trenerskoj.Po kom osnovu je ovaj trener Partizana?Sto je vodio neki trecerazredni Rad?Sto je sa Vojvodinom imao odlicnu ekipu a bio peti na tabeli?
Odlazi mister Properu!!!!!!I povedi Ostojica,Kojica,Luku,Volkova,Marinkovica,Markovica sa sobom.
@Ljubinko Pantic

...pedala momak idi su svoju kucu pa...

treci covek

pre 9 godina

Ovakvo sabotiranje trenera od strane uprave nikada u zivotu nisam video, a pratim fudbal pola veka. Ubedjen sam da ce Nikolic biti najuren pre pocetka prolecnog dela prvenstve, jer kvari planove uprave koja zestoko radi na ponovnom prepustanju titule komsijama i boljem zivotu.

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 9 godina

Meni ovo opasno smrdi na neku prevaru. Imam osjecaj da neko iz uprave zeli da ostanemo bez titule. Daj Boze da nisam u pravu.

bachi

pre 9 godina

Aleluja! Posle ko zna koliko godina uspeli ste da primetite da je odbrana ispod amaterskog nivoa! Ali najprioritetnije je bilo dovesti tatine sina!

boki

pre 9 godina

Pa da i onda poslednji dan prelaznog roka odu Drincic,Lazovic,Sluletic,a ne.dovedu se pojacanja i aj zdravo..a nista se ne radi o dovodjenu konkretno..

zvrk

pre 9 godina

A kad je bilo smesno? evo vec 4-5 godina da je tuzno da tuznije ne moze(ajde promenili ste kao travu). U svakoj Upravi su mutni ljudi koji preko racuna kluba pokrivaju minuse u svojim firmama i tako u krug.Dobro zapamtite.

somi

pre 9 godina

Ovo nije vise ni alarmantno ovo je katastrofa logicno Vucic je poslao kadar iz SNS a da uniste NAS PRTIZAN a tu je i vucelic koji cega god se dotakao upropastio ovo nije nista politicki ali nije dovoljno navijati za PARTIZAN trba sa ljubavlju raditi za klub.

Dejo

pre 9 godina

Možda je Đurić ponekad davao konfuzne izjave ali je iza sebe imao Jovičića koji je u takvim situacijama reagovao preciznim i konciznim objašnjenjima ! E pa oni vam nisu valjali evo vam sada gomila šarlatana pa uživajte!

Vz

pre 9 godina

Tragedija je sto cemo zaista zaliti za Djuricem...u soku sam...ali ocigledno je tako...ovi sto su dosli su ladno gori haha i dalje ne mogu da poverujem...tuga

Babin_zub

pre 9 godina

Secam se zlatnih vremena kada su nasi klubovi imali pripreme u nasoj zemlji. Sampionska generacija sa Savicevicem, Prosineckim, Pancevom, Jugovicem, Mihajlovicem i ostalima trci na Kopaoniku po snegu do kolena, prti staze uzbrdo i nizbrdo u prvom delu priprema, a u drugom idu na primorje ali samo ako u Beogradu ne mogu da se uigravaju zbog snega. Ovi danas nisu po kvalitetu ni koliko crno za noktom od bilo kog od gore navedenih, ali pripreme su im ko da se spremaju na prolece za ligu sampiona a ne za ovu jad i beda ligu. A odakle toliki novac za to? I sto posle kukate? Ovo vazi za sve nase klubove.

jer sam u mogucnosti

pre 9 godina

Svako ko ima ikakvu sansu treba da bezi iz ove zemlje I od ovog sljama u drustvu a pogotovo u vlasti! Ovo sa Partizanom(i Zvezdom) je slika i prilika drustva I nakaradne zemlje!

KINZI TARENS

pre 9 godina

Nikolic je u pravu za sve, 20 dana pred pocetka prvenstva ne zna sa kojim igracima raspolaze...Kukali ste na Djuru koji je prosle godine u ovo vreme doveo 8 pojacanja... e evo vam sad ovi nova uprava najgora u istoriji predsedniku Popovicu odlazi ...

Srbija

pre 9 godina

@Korto
Ako oba kluba budu kostali 1e to ce biti prilika da ih i ti kupis i obogatis se. Zar ne? Kupovinom kluba kupuju se i dugovi i novi vlasnik postaje duznik. Jel pauza u prvenstvu traje do oktobra? Samo u Srbiji pauza traje ovoliko.

Marko

pre 9 godina

E ovo vec izgleda kao unistavanje ekipe.Nisam u to verovao ali kako dani prolaze tim je sve slabiji a pojacanja nema.Na kraju ce dovesti neke slabe igrace samo da pokriju pozicije.I ova ce titula kod komsija da zavrsi.

Dejo

pre 9 godina

E sad pregovaraju kao sa nekim Bandilovskim ( Bugarin,desni bek ) koji šest meseci nije pipnuo loptu, a prvenstvo počinje za dvadeset dana! Ako bi najurili Tumbakovića i Ćirića možda bi za taj novac koji bacamo na njih mogli da kupimo korektnog beka ili halfa! I da ne zaboravim za sve ovo je odgovoran Žarko Zečević, koga sam na žalost izgleda bez razloga cenio !

Marko

pre 9 godina

Plate igraca objavljene u stampi.Namerno da izazove ljubomoru medju igracima.Od toga dana atmosfera u ekipi se srozala do samoga dna.Sada pred sam kraj prelaznog roka odlaze nam vazni igraci i nece biti vremena da se adekvatno zamene.Pojacanja nema.Namerno se rade neke lose stvari.

Ivan

pre 9 godina

Bili vi prvaci ili ne opet idete u kvalifikacije za LS, pošto mi u narednih x godina nećemo ispuniti zahteve UEFE.

Znači samo opušteno.

Gile

pre 9 godina

Tumbakovic opet na mestu zlocina. Covek koji je pola miliona evra platio Voju Stankovica Jedinstvu iz Vranja! Da ne pominjemo Maletice i sl...Zbog njega grcamo u dugovima, baca pare kao da su njegove