Fudbal 62

Ponedeljak, 22.12.2014.

10:57

'Grobari': Najbolji je Beko Fofana

Navijači Partizana izabrali su Ismaela Beka Fofanu za najboljeg pojedinca svog tima, iako je napadač iz Obale Slonovače odigrao samo 203 minuta.

'Grobari': Najbolji je Beko Fofana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

runner

pre 9 godina

Ne ubacivanje Fofane protiv Mlave u Kup utakmici, je vrhunski bezobrazulk jednog coveka, Nikolica. Posle toga, za mene , taj ne postoji, jer da budesh tako mali mora da neshto opasno sa tobom nije u redu. Shto pre to najuriti iz partizana tim bolje. Stanojevica vratiti pod hitno.
(zoran, 22. decembar 2014 14:46)
Ево, само у овом делу свог километарског коментара направио си две грешке.
Прво, није Млава него Слога из Петровца на Млави. Друго, да ли се сећаш оне утакмице Рад : Партизан на Бањици 2:2 када је овај, од тебе толико оспоравани тренер, твог миљеника Станојевића, који је у одбрани имао чак и једног Крстајића, учио фудбалској тактици. Да је Рад тада имао среће попили бисмо петарду. Тада нам је Јованчић увалио један гол. Јованчић који се код твога Станоја није могао препознати. Не дао драги Бог да нам Станоје више икада дође за шефа стручног штаба.

losmi

pre 9 godina

Drugari, nije ovo nikakvo Zvezdino maslo. Jeste glasanje bilo online, ali sigurno se nisu Delije organizovale i glasale za Fofanu. Sve je to zezanje sa Facebook grupe Tole Karadzic. Lik u toj grupi je napisao da svi glasaju za Beku i ljudi poslušali i to je to. Nikakve teorije zavere.

realno

pre 9 godina

i ja bi glasao za fofanu!!!
gledam svaku utakmicu i znam da su lazovic-skuletic tandem broj 1.
ali...
da kad vodimo 5-0 ili kad igramo kup protiv nekih petoligasa ili kad lazovic resi da se umori ili kad skuletic ne pipne loptu 50 min,
ti ne ubacis fofanu!?!?!?!?!
svi smo slepi,samo "struka" razume taktiku i formacije.

sve pohvale nikolicu,
ali mi ovo nikada nece biti jasno

stefanb

pre 9 godina

Procitas na 9 utakmica 3 gola i mislis se prosek. A u stvari decko odigrao 203 minuta samo, sto je oko 2 utakmice. Znaci daje vise od jednog gola po mecu :). Mislim da Nikolic tera neki inat, da ga ne prozivaju da pusti Fofanu osecam da bi igrao. A i treba opravdati Lazovicevu platu (koja je mozda njemu manja nego u Rusiji, ali za nase uslove je velika), bilo bi glupo da ne igra iako nije nesto iskidao.

Bilal

pre 9 godina

Da se razumemo! Naravno, suludo je proglasiti za najboljeg igrača čoveka koji za celu polusezonu nije odigrao ni jednu prvoligašku utakmicu al' to shvatam kao čist inat grobara treneru Nikoliću. Mene, npr. niko ne može ubediti da su Kojić i Luka bolji igrači od Fofane i da zaslužuju veću minutažu u igri. To, da li se i koliko neko zalaže na treningu, ama baš ništa ne znači. Sećam se jednog turnira odbojkaškog kluba Bosna, Sarajevo, u Alzasu, Francuska. S njima je trenirao jedan Senegalac, neki Mamadu Traore. Ma čoveka kada gledaš na treningu imaš osećaj da je zalutao u odbojku ali na utakmicama, taj se pretvarao u pravog tigra. Niko mu nije mogao ni opepeliti. Ako mu se bude posvetila veća pažnja, Fofana će, ubeđen sam, zaseniti mnoge Partizanove legende I doneti veliki novac u klupsku kasu

Zola pfc

pre 9 godina

Kakva glupost!!! Ovim izborom vi "glasaci" ste obezvrijedili biranje najboljeg igraca i ne vidim svrhu da se isto ubuduce i odrzava. Takodje ste pljunuli u lice i igracima koji su predhodno sasvim zasluzeno bili birani
( Stojke,Markec,Kleo,Ivanov). Kakve su to gluposti, pa neka mi neko navede kad smo zadnji put imali napadace sa toliko postignutih golova kao Petar i Danko? Cuj Fofana!!! Isto i u kosarci, Dalo ljubimac navijaca,a covjek nema pojma.

nepodoban komentator

pre 9 godina

Da bi izbor imao kredibilitet, ono koji biraju moraju da imaju neku vrstu autoriteta da se ne bi desilo da bude izabran sportista koji to ne zaslužuje.

U suprotnom se dešava da neki bolidi donesu odluku koja je potpuna budalaština.

Ovaj izbor je najobičnija glupost kojoj ne bi trebalo posvetiti bilo kakvu pažnju.

zoran

pre 9 godina

(Skupština grada, 22. decembar 2014 12:03)

Po tvom razmisljanju ispada da I ti nisi igrao ni minuta a da si igrao MOZDA bi dao vise od Skulete.Tabela I efikasnost napadaca su pokazatelj da li je Nikolic u pravu.Fofana je igrac malo ispod proseka I ako ode Skuletic treba da igra Saponjic a on da bude rezervni napadac.
(freelancer, 22. decembar 2014 14:02)

Pa da pogledamo sledece:

Shkuletic:


15 utakmica X 90min = 1350min.

1350 : 21golom = svakih 64.28min. postigao bi gol

Fofana:

203 : 3 = svakih 67.6 min. gol


Ovde nisam urachunao ogroman broj promashenih shansi koje Shkuletic je bacio u "bunar", taj % bi tek pokazao koliko je slab golgeter.

Praktichno Fofana, bez bilo kakve igre u kontinuitetu je ravan Shkuleticu, a mozemo zamisliti da ima tu podrshku koju pomenuti ima, gde bi deshko bio.
Ne ubacivanje Fofane protiv Mlave u Kup utakmici, je vrhunski bezobrazulk jednog coveka, Nikolica. Posle toga, za mene , taj ne postoji, jer da budesh tako mali mora da neshto opasno sa tobom nije u redu. Shto pre to najuriti iz partizana tim bolje. Stanojevica vratiti pod hitno. Ovaj da ode iz partizana, ove ce isto uraditi kao i u Vojvodini; povucic ce svoje igrache sa sobom. To je takav tip ljudi.

Ala se radi protiv Partizana, kao u vaterpolu. I kako je danas?

pre 9 godina

Da li je moguće da niko nije postavio pitanje - jesu li samo navijači Partizana mogli da glasaju? Da li vi znate šta je "on-lajn" glasanje? Ne znate ko neguje i izdražava ovu botovsku najezdu? A to što su tabloidi sve ovo napadno objavili, i to vam ništa ne govori?

freelancer

pre 9 godina

(Skupština grada, 22. decembar 2014 12:03)

Po tvom razmisljanju ispada da I ti nisi igrao ni minuta a da si igrao MOZDA bi dao vise od Skulete.Tabela I efikasnost napadaca su pokazatelj da li je Nikolic u pravu.Fofana je igrac malo ispod proseka I ako ode Skuletic treba da igra Saponjic a on da bude rezervni napadac.

Nikola

pre 9 godina

@zoran

Gde je Skuletic bio u Vojvodini? Pa gde je Mesi u reprezentaciji..gde je pola vrh igraca koji su igrali "onako" u nekom klubu a u sledecem razvalili, puno tu faktora odlucuje da ne razglabam.
On ne igra jer je Radojicin vec zato sto ima kvalitet..smesno je o tome da pricamo kad je dao toliko golova..pritom Skuletic nije slucajno dao toliko golova u momentu kad Partizan nema vanserijski vezni red, i kad vecinu sansi sebi sam napravi.
Prethodnih godina smo imali bolji vezni red pa spicevi nisu obarali Kleov rekord.

Sto se igre tice kod Nikolica meni se dopada,igra se brzo sa dosta golova..da smo imali vecu klupu i manje povreda mislim da bi i u Evropi dali koji vise gol.
On je jedini trener u Partizanu u poslednjih par godina koji na leto nije dobio nijedno pojacanje. Itd itd

dragan1982

pre 9 godina

to samo kod nas ima da igrac koji je odigro 203 minuta u polusezoni bude jednako i najbolji igrac po oceni navijaca..nije ni cudo zasto smo mi srbi tolko pukli al dobro da vidimo sad kad ode skuletic kako ce igrati jer ruku na srce..pored skuletica nije ni imao sta traziti u prvih 11..druga stvar je sto je nikolic los trener pa ne zna da fofanu iskoristi na nekoj drugoj poziciji kako se to radi u danasnjem modernom fudbalu..fofana nije samo napadac koji stoji u sesnastercu i ceka lopte..brz je prodoran moze igrati po bokovima ali sta je tu je ..jos jedna velika sramota za srpski fudbal da rezervni igrac postanje po oceni navijaca najboljeg srpskog kluba igrac sezone

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Neverovatno koliko se grobari loze na Fofanu... Prosecan igrac, nista spec.
(Saul Goodman, 22. decembar 2014 11:40)

Matori, da li stvarno misliš da gomila grobara koja je glasala za Fofanu ne zna da je Škuletić za njega Van Basten himself?
Fora je dokazati ćelavom da i takav, kako ti ocenjuješ prosečan igrač, zaslužuje malo veću šansu nego što je dobio. Po meni i tako prosečan može da bude opcija pre Kojića koji kao rekonvalescent dobija veću minutažu.
E sad oko tih menadžerskih priča ne bih jer nemam nikakve relevantne informacije, ali ako je to što se šuška istina, još mi je draže što su ga navijači na ovaj način podržali.

I da, Saša Ilić, Škuletić, Vulićević, Lazović, Lukač , tim redosledom.

Ostavite momka Fofanu na miru, ovo je ružno

pre 9 godina

Oni koji su juče organizovano glasali danas ovde pišu "komentare" kako je Partizan cirkus. Na sve su spremni iz protivničkog tabora, čak i da se ružno ponesu prema Fofani, jer tom momku sada nije prijatno. Ko o tome ovde razmišlja?

zoran

pre 9 godina

Koji shamara nabedjenom treneru Nikolicu. On misli da moze prevariti navijache Partizana koji su ga prozreli bolje no shto moze i da sanja.
Svi znamo da gura svoje igrace i verovatno se radi o % pri njihovoj prodaji. Svi vidimo da je procenat iskorishcenih shansi SHkuletica ravan katastrofi, jer chovek desnu nogu ima samo za oslanjanje, a ne za fudbal, za ralziku od Fofane koji igra sa obe noge i daleko je brzi i tehnichki superiorniji. Shkuleticu s eposrecilo, jer ima svog trenera iza ledja i menadzera Bozovica, sve ostalo je ravno komediji, jer chovek niti na jednoj jachoj utakmici nije se video...no ima ga protiv Srema i slichnih.

Voleo bih da Fofana predje u Zvezdu i pokaze ovom kvazi treneru shta je uradio. Garantovano bi dechko bio prvi strelac ove lige. Kada se setim shta je radio odbrambenim igrachima Partizana u onoj evropskoj utakmici...pa ono je bilo smeshno.

Glasanje "on-lajn", Čovićevi i Terzićevi botovi

pre 9 godina

Što niste objavili gde se glasalo i ko je sve mogao da glasa? Ali, ne vredi, dug od 60 miliona evra ne može se vratiti. Kraj.

Nikola

pre 9 godina

Navijaci su jos jednom pokazali da im je iq -20. Ovo je bruka za klub, ali oni to ne vide.
Glasas za stranca koji se nije dokazao u kontinuitetu(trener ima pravo na svoj izbor igraca) a igraci koji su ginuli na terenu npr.Skuletic koji nas je direktno odveo u Ligu UEFA ne nagradis.
Da se razumemo Fofanu cenim ali nikad pojedinca ne stavljam ispred Partizana, a na ovaj nacin ste ponizili Partizan.

Navijaci da navijaju

pre 9 godina

Ovo je navijački šamar Nikoliću,koji je zaboravio da su navujači značajan deo svakog kluba, a on je njihovo mišljenje uporno ignorisao. Da je davao bar malo više šansu ovom momku - mozda bi ih uverio da je on u pravu, a ne oni. Ovako, najviše je oštećen Škuletić koji nije dobio zasluženo priznanje.
(Dare, 22. decembar 2014 12:04)

Ti isti navijaci su oterali bracu Scepovic koji igraju u daleko jacim ligama. Nece oni da vode Partizan, nego trener. Navijaci mogu da glasaju kako hoce

ugovor

pre 9 godina

U ,,fudbalskoj" Srbiji je sve nenormalno normalno pa i ovo!Moje misljenje je da u nasoj ligi nema igraca koji vredi.Docekali smo da se ruse rekordi protiv jermena,albanaca,izraelaca i sl.U normalnom vremenu pomenute zemlje su fudbal gledale preko tv

zoran

pre 9 godina

Navijaci su jos jednom pokazali da im je iq -20. Ovo je bruka za klub, ali oni to ne vide.
Glasas za stranca koji se nije dokazao u kontinuitetu(trener ima pravo na svoj izbor igraca) a igraci koji su ginuli na terenu npr.Skuletic koji nas je direktno odveo u Ligu UEFA ne nagradis.
Da se razumemo Fofanu cenim ali nikad pojedinca ne stavljam ispred Partizana, a na ovaj nacin ste ponizili Partizan.
(Nikola, 22. decembar 2014 13:08

Prijatelju, pojma nemas.

Gde je Shkuletic bio u Vojvodini..? Nije ga bilo. On igra jer mu je Rajo Bozovic menadzer, a ti s emalo raspitaj o tom tipu, pa ce ti sve biti jasno. Fofana nema mnadzera od uticaja i trpi ovaj bezobrazulk ovog nabedjenog trenera, koji nije uspeo ni totalno rasturenu Zvezdu d anadigra vec jedva pobedio sa 1-0; zapravo, svaku jachu utakmicu nije uspeo da dobije...toliko o njemu kao struchnjaku. Partizan je jedini tim u ligi da nema igru, vec se oslanja na pojedince koji sasmi neshto izmuljaju. Partizanovu zadnu liniju pritisnesh sa dva igracha, oni loptu ne mogu da prenesu preko pola, vec odmah ide bunarenje. Po tome vidish da tu nema trenera.

fooow

pre 9 godina

da je fofana dobar igrac to je cinjenica, medjutim meni nije jasno zasto stalno dovodite u pitanje igru lazovica, pa covek je sam namestio 60 % golova partizanu... i samom skuleticu, on je od presudne vaznosti za igru, iskusan igrac svaki blazi kontakt se sudi u njegovu korist, sto se nebi sudilo za nekog drugog igraca prema tome moje misljnje je da bi lazovic trebao da igra do nekih 60-66 minuta a zatim da udje fofana...

Dare

pre 9 godina

Ovo je navijački šamar Nikoliću,koji je zaboravio da su navujači značajan deo svakog kluba, a on je njihovo mišljenje uporno ignorisao. Da je davao bar malo više šansu ovom momku - mozda bi ih uverio da je on u pravu, a ne oni. Ovako, najviše je oštećen Škuletić koji nije dobio zasluženo priznanje.

Rumpel Stickin

pre 9 godina

Nikoliću misliš da si u pravu, to je u redu sa tvoje tačke gledišta,ali ne i sa naše... razuveri nas i dokaži da mi nismo u pravu... čik ako smeš ;-)

Skupština grada

pre 9 godina

jos jedan pokazatelj da navijaci ne treba da se mesaju u rad strucnjaka u klubu.Bolji Fofana od Skuletica koji je dao 21 gol za polusezonu?Smesno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (freelancer, 22. decembar 2014 11:33) A koliko je Skuletic igrao? Ovaj momak je UKUPNO odigrao 203 minuta i dao 3 gola,znaci kad god je igrao dao je gol...a Skuletic,da je iskoristio polovinu 100% sansi imao bio 40 golova na kontu! Radi se o nipodastavanju momka koji je makar zasluzio po 30 minuta da igra svaku utakmicu,minimum toliko...ali njemu nisu menadzeri Rajo Bozovic i Ranko Stojic!

Grobari Republika Srpska

pre 9 godina

Nema logike da boljeg napadača drži na klupi cijelu polusezonu.Zbog navijača,kluba i na kraju zbog sebe i svog posla bi ubacio Beka da je bolji od Škulete.

Majstor

pre 9 godina

Ma dajte ljudi manite se gluposti. Danko je dao dovoljan broj golova za poluspica, gomilu asistencija, koliko smo golava i sansi pravili posle faulova nad njim... Nema u mesto koga da igra Fofana jer je on klasican spic. Ono sto meni nije jasno je to zasto ga ne ubacuje na kraju tekme ili kad je rezultat jasan... To su vec druge stvari

bora

pre 9 godina

Vrhunska budalaština!!Kako li se samo osećaju momci,koji su izneli sezonu na ledjima,Škuletić,Lazović,Drinčić.....! Ma Djura je za nas zakon!!!

Prosvetli me

pre 9 godina

Svi nešto mlate kako postoji neka misterija oko Beka, kao kada biste znali ono što mi znamo, nikada ga ne bi podržali. Pa brate, reci što je dečko šugav pa da ga i ja ne volim!!! Ono što ja vidim je da dečko igra lako, brzo, odgovorno... Da neko misli dobro Partizanu, Beko bi ove polusezone postigao 10-tak golova i otišao za milion...

freelancer

pre 9 godina

jos jedan pokazatelj da navijaci ne treba da se mesaju u rad strucnjaka u klubu.Bolji Fofana od Skuletica koji je dao 21 gol za polusezonu?Smesno!

zarad istine

pre 9 godina

PROVERENA INFORMACIJA....zbog toga sto ne zeli da potpise ugovor sa menadzerskom agencijom Ranka Stojica decka sikaniraju....IZDRZI BEKOOOO....Grobari ZAPAD ....DJURO ODLAZI

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

Igor

pre 9 godina

Sramota. Kao Fofana treba da igra vise, a da znate sta se desava iza kulisa nikad ga nebi poslali ni na zagrejavanje. Vulicevic i Skuletic najbolji i najkonstantniji.

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

zarad istine

pre 9 godina

PROVERENA INFORMACIJA....zbog toga sto ne zeli da potpise ugovor sa menadzerskom agencijom Ranka Stojica decka sikaniraju....IZDRZI BEKOOOO....Grobari ZAPAD ....DJURO ODLAZI

Dare

pre 9 godina

Ovo je navijački šamar Nikoliću,koji je zaboravio da su navujači značajan deo svakog kluba, a on je njihovo mišljenje uporno ignorisao. Da je davao bar malo više šansu ovom momku - mozda bi ih uverio da je on u pravu, a ne oni. Ovako, najviše je oštećen Škuletić koji nije dobio zasluženo priznanje.

Skupština grada

pre 9 godina

jos jedan pokazatelj da navijaci ne treba da se mesaju u rad strucnjaka u klubu.Bolji Fofana od Skuletica koji je dao 21 gol za polusezonu?Smesno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (freelancer, 22. decembar 2014 11:33) A koliko je Skuletic igrao? Ovaj momak je UKUPNO odigrao 203 minuta i dao 3 gola,znaci kad god je igrao dao je gol...a Skuletic,da je iskoristio polovinu 100% sansi imao bio 40 golova na kontu! Radi se o nipodastavanju momka koji je makar zasluzio po 30 minuta da igra svaku utakmicu,minimum toliko...ali njemu nisu menadzeri Rajo Bozovic i Ranko Stojic!

Prosvetli me

pre 9 godina

Svi nešto mlate kako postoji neka misterija oko Beka, kao kada biste znali ono što mi znamo, nikada ga ne bi podržali. Pa brate, reci što je dečko šugav pa da ga i ja ne volim!!! Ono što ja vidim je da dečko igra lako, brzo, odgovorno... Da neko misli dobro Partizanu, Beko bi ove polusezone postigao 10-tak golova i otišao za milion...

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

freelancer

pre 9 godina

jos jedan pokazatelj da navijaci ne treba da se mesaju u rad strucnjaka u klubu.Bolji Fofana od Skuletica koji je dao 21 gol za polusezonu?Smesno!

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Neverovatno koliko se grobari loze na Fofanu... Prosecan igrac, nista spec.
(Saul Goodman, 22. decembar 2014 11:40)

Matori, da li stvarno misliš da gomila grobara koja je glasala za Fofanu ne zna da je Škuletić za njega Van Basten himself?
Fora je dokazati ćelavom da i takav, kako ti ocenjuješ prosečan igrač, zaslužuje malo veću šansu nego što je dobio. Po meni i tako prosečan može da bude opcija pre Kojića koji kao rekonvalescent dobija veću minutažu.
E sad oko tih menadžerskih priča ne bih jer nemam nikakve relevantne informacije, ali ako je to što se šuška istina, još mi je draže što su ga navijači na ovaj način podržali.

I da, Saša Ilić, Škuletić, Vulićević, Lazović, Lukač , tim redosledom.

fooow

pre 9 godina

da je fofana dobar igrac to je cinjenica, medjutim meni nije jasno zasto stalno dovodite u pitanje igru lazovica, pa covek je sam namestio 60 % golova partizanu... i samom skuleticu, on je od presudne vaznosti za igru, iskusan igrac svaki blazi kontakt se sudi u njegovu korist, sto se nebi sudilo za nekog drugog igraca prema tome moje misljnje je da bi lazovic trebao da igra do nekih 60-66 minuta a zatim da udje fofana...

realno

pre 9 godina

i ja bi glasao za fofanu!!!
gledam svaku utakmicu i znam da su lazovic-skuletic tandem broj 1.
ali...
da kad vodimo 5-0 ili kad igramo kup protiv nekih petoligasa ili kad lazovic resi da se umori ili kad skuletic ne pipne loptu 50 min,
ti ne ubacis fofanu!?!?!?!?!
svi smo slepi,samo "struka" razume taktiku i formacije.

sve pohvale nikolicu,
ali mi ovo nikada nece biti jasno

Igor

pre 9 godina

Sramota. Kao Fofana treba da igra vise, a da znate sta se desava iza kulisa nikad ga nebi poslali ni na zagrejavanje. Vulicevic i Skuletic najbolji i najkonstantniji.

zoran

pre 9 godina

Koji shamara nabedjenom treneru Nikolicu. On misli da moze prevariti navijache Partizana koji su ga prozreli bolje no shto moze i da sanja.
Svi znamo da gura svoje igrace i verovatno se radi o % pri njihovoj prodaji. Svi vidimo da je procenat iskorishcenih shansi SHkuletica ravan katastrofi, jer chovek desnu nogu ima samo za oslanjanje, a ne za fudbal, za ralziku od Fofane koji igra sa obe noge i daleko je brzi i tehnichki superiorniji. Shkuleticu s eposrecilo, jer ima svog trenera iza ledja i menadzera Bozovica, sve ostalo je ravno komediji, jer chovek niti na jednoj jachoj utakmici nije se video...no ima ga protiv Srema i slichnih.

Voleo bih da Fofana predje u Zvezdu i pokaze ovom kvazi treneru shta je uradio. Garantovano bi dechko bio prvi strelac ove lige. Kada se setim shta je radio odbrambenim igrachima Partizana u onoj evropskoj utakmici...pa ono je bilo smeshno.

Majstor

pre 9 godina

Ma dajte ljudi manite se gluposti. Danko je dao dovoljan broj golova za poluspica, gomilu asistencija, koliko smo golava i sansi pravili posle faulova nad njim... Nema u mesto koga da igra Fofana jer je on klasican spic. Ono sto meni nije jasno je to zasto ga ne ubacuje na kraju tekme ili kad je rezultat jasan... To su vec druge stvari

Bilal

pre 9 godina

Da se razumemo! Naravno, suludo je proglasiti za najboljeg igrača čoveka koji za celu polusezonu nije odigrao ni jednu prvoligašku utakmicu al' to shvatam kao čist inat grobara treneru Nikoliću. Mene, npr. niko ne može ubediti da su Kojić i Luka bolji igrači od Fofane i da zaslužuju veću minutažu u igri. To, da li se i koliko neko zalaže na treningu, ama baš ništa ne znači. Sećam se jednog turnira odbojkaškog kluba Bosna, Sarajevo, u Alzasu, Francuska. S njima je trenirao jedan Senegalac, neki Mamadu Traore. Ma čoveka kada gledaš na treningu imaš osećaj da je zalutao u odbojku ali na utakmicama, taj se pretvarao u pravog tigra. Niko mu nije mogao ni opepeliti. Ako mu se bude posvetila veća pažnja, Fofana će, ubeđen sam, zaseniti mnoge Partizanove legende I doneti veliki novac u klupsku kasu

stefanb

pre 9 godina

Procitas na 9 utakmica 3 gola i mislis se prosek. A u stvari decko odigrao 203 minuta samo, sto je oko 2 utakmice. Znaci daje vise od jednog gola po mecu :). Mislim da Nikolic tera neki inat, da ga ne prozivaju da pusti Fofanu osecam da bi igrao. A i treba opravdati Lazovicevu platu (koja je mozda njemu manja nego u Rusiji, ali za nase uslove je velika), bilo bi glupo da ne igra iako nije nesto iskidao.

Rumpel Stickin

pre 9 godina

Nikoliću misliš da si u pravu, to je u redu sa tvoje tačke gledišta,ali ne i sa naše... razuveri nas i dokaži da mi nismo u pravu... čik ako smeš ;-)

zoran

pre 9 godina

Navijaci su jos jednom pokazali da im je iq -20. Ovo je bruka za klub, ali oni to ne vide.
Glasas za stranca koji se nije dokazao u kontinuitetu(trener ima pravo na svoj izbor igraca) a igraci koji su ginuli na terenu npr.Skuletic koji nas je direktno odveo u Ligu UEFA ne nagradis.
Da se razumemo Fofanu cenim ali nikad pojedinca ne stavljam ispred Partizana, a na ovaj nacin ste ponizili Partizan.
(Nikola, 22. decembar 2014 13:08

Prijatelju, pojma nemas.

Gde je Shkuletic bio u Vojvodini..? Nije ga bilo. On igra jer mu je Rajo Bozovic menadzer, a ti s emalo raspitaj o tom tipu, pa ce ti sve biti jasno. Fofana nema mnadzera od uticaja i trpi ovaj bezobrazulk ovog nabedjenog trenera, koji nije uspeo ni totalno rasturenu Zvezdu d anadigra vec jedva pobedio sa 1-0; zapravo, svaku jachu utakmicu nije uspeo da dobije...toliko o njemu kao struchnjaku. Partizan je jedini tim u ligi da nema igru, vec se oslanja na pojedince koji sasmi neshto izmuljaju. Partizanovu zadnu liniju pritisnesh sa dva igracha, oni loptu ne mogu da prenesu preko pola, vec odmah ide bunarenje. Po tome vidish da tu nema trenera.

losmi

pre 9 godina

Drugari, nije ovo nikakvo Zvezdino maslo. Jeste glasanje bilo online, ali sigurno se nisu Delije organizovale i glasale za Fofanu. Sve je to zezanje sa Facebook grupe Tole Karadzic. Lik u toj grupi je napisao da svi glasaju za Beku i ljudi poslušali i to je to. Nikakve teorije zavere.

Navijaci da navijaju

pre 9 godina

Ovo je navijački šamar Nikoliću,koji je zaboravio da su navujači značajan deo svakog kluba, a on je njihovo mišljenje uporno ignorisao. Da je davao bar malo više šansu ovom momku - mozda bi ih uverio da je on u pravu, a ne oni. Ovako, najviše je oštećen Škuletić koji nije dobio zasluženo priznanje.
(Dare, 22. decembar 2014 12:04)

Ti isti navijaci su oterali bracu Scepovic koji igraju u daleko jacim ligama. Nece oni da vode Partizan, nego trener. Navijaci mogu da glasaju kako hoce

zoran

pre 9 godina

(Skupština grada, 22. decembar 2014 12:03)

Po tvom razmisljanju ispada da I ti nisi igrao ni minuta a da si igrao MOZDA bi dao vise od Skulete.Tabela I efikasnost napadaca su pokazatelj da li je Nikolic u pravu.Fofana je igrac malo ispod proseka I ako ode Skuletic treba da igra Saponjic a on da bude rezervni napadac.
(freelancer, 22. decembar 2014 14:02)

Pa da pogledamo sledece:

Shkuletic:


15 utakmica X 90min = 1350min.

1350 : 21golom = svakih 64.28min. postigao bi gol

Fofana:

203 : 3 = svakih 67.6 min. gol


Ovde nisam urachunao ogroman broj promashenih shansi koje Shkuletic je bacio u "bunar", taj % bi tek pokazao koliko je slab golgeter.

Praktichno Fofana, bez bilo kakve igre u kontinuitetu je ravan Shkuleticu, a mozemo zamisliti da ima tu podrshku koju pomenuti ima, gde bi deshko bio.
Ne ubacivanje Fofane protiv Mlave u Kup utakmici, je vrhunski bezobrazulk jednog coveka, Nikolica. Posle toga, za mene , taj ne postoji, jer da budesh tako mali mora da neshto opasno sa tobom nije u redu. Shto pre to najuriti iz partizana tim bolje. Stanojevica vratiti pod hitno. Ovaj da ode iz partizana, ove ce isto uraditi kao i u Vojvodini; povucic ce svoje igrache sa sobom. To je takav tip ljudi.

bora

pre 9 godina

Vrhunska budalaština!!Kako li se samo osećaju momci,koji su izneli sezonu na ledjima,Škuletić,Lazović,Drinčić.....! Ma Djura je za nas zakon!!!

Nikola

pre 9 godina

Navijaci su jos jednom pokazali da im je iq -20. Ovo je bruka za klub, ali oni to ne vide.
Glasas za stranca koji se nije dokazao u kontinuitetu(trener ima pravo na svoj izbor igraca) a igraci koji su ginuli na terenu npr.Skuletic koji nas je direktno odveo u Ligu UEFA ne nagradis.
Da se razumemo Fofanu cenim ali nikad pojedinca ne stavljam ispred Partizana, a na ovaj nacin ste ponizili Partizan.

Nikola

pre 9 godina

@zoran

Gde je Skuletic bio u Vojvodini? Pa gde je Mesi u reprezentaciji..gde je pola vrh igraca koji su igrali "onako" u nekom klubu a u sledecem razvalili, puno tu faktora odlucuje da ne razglabam.
On ne igra jer je Radojicin vec zato sto ima kvalitet..smesno je o tome da pricamo kad je dao toliko golova..pritom Skuletic nije slucajno dao toliko golova u momentu kad Partizan nema vanserijski vezni red, i kad vecinu sansi sebi sam napravi.
Prethodnih godina smo imali bolji vezni red pa spicevi nisu obarali Kleov rekord.

Sto se igre tice kod Nikolica meni se dopada,igra se brzo sa dosta golova..da smo imali vecu klupu i manje povreda mislim da bi i u Evropi dali koji vise gol.
On je jedini trener u Partizanu u poslednjih par godina koji na leto nije dobio nijedno pojacanje. Itd itd

Ostavite momka Fofanu na miru, ovo je ružno

pre 9 godina

Oni koji su juče organizovano glasali danas ovde pišu "komentare" kako je Partizan cirkus. Na sve su spremni iz protivničkog tabora, čak i da se ružno ponesu prema Fofani, jer tom momku sada nije prijatno. Ko o tome ovde razmišlja?

ugovor

pre 9 godina

U ,,fudbalskoj" Srbiji je sve nenormalno normalno pa i ovo!Moje misljenje je da u nasoj ligi nema igraca koji vredi.Docekali smo da se ruse rekordi protiv jermena,albanaca,izraelaca i sl.U normalnom vremenu pomenute zemlje su fudbal gledale preko tv

Glasanje "on-lajn", Čovićevi i Terzićevi botovi

pre 9 godina

Što niste objavili gde se glasalo i ko je sve mogao da glasa? Ali, ne vredi, dug od 60 miliona evra ne može se vratiti. Kraj.

nepodoban komentator

pre 9 godina

Da bi izbor imao kredibilitet, ono koji biraju moraju da imaju neku vrstu autoriteta da se ne bi desilo da bude izabran sportista koji to ne zaslužuje.

U suprotnom se dešava da neki bolidi donesu odluku koja je potpuna budalaština.

Ovaj izbor je najobičnija glupost kojoj ne bi trebalo posvetiti bilo kakvu pažnju.

Grobari Republika Srpska

pre 9 godina

Nema logike da boljeg napadača drži na klupi cijelu polusezonu.Zbog navijača,kluba i na kraju zbog sebe i svog posla bi ubacio Beka da je bolji od Škulete.

dragan1982

pre 9 godina

to samo kod nas ima da igrac koji je odigro 203 minuta u polusezoni bude jednako i najbolji igrac po oceni navijaca..nije ni cudo zasto smo mi srbi tolko pukli al dobro da vidimo sad kad ode skuletic kako ce igrati jer ruku na srce..pored skuletica nije ni imao sta traziti u prvih 11..druga stvar je sto je nikolic los trener pa ne zna da fofanu iskoristi na nekoj drugoj poziciji kako se to radi u danasnjem modernom fudbalu..fofana nije samo napadac koji stoji u sesnastercu i ceka lopte..brz je prodoran moze igrati po bokovima ali sta je tu je ..jos jedna velika sramota za srpski fudbal da rezervni igrac postanje po oceni navijaca najboljeg srpskog kluba igrac sezone

Zola pfc

pre 9 godina

Kakva glupost!!! Ovim izborom vi "glasaci" ste obezvrijedili biranje najboljeg igraca i ne vidim svrhu da se isto ubuduce i odrzava. Takodje ste pljunuli u lice i igracima koji su predhodno sasvim zasluzeno bili birani
( Stojke,Markec,Kleo,Ivanov). Kakve su to gluposti, pa neka mi neko navede kad smo zadnji put imali napadace sa toliko postignutih golova kao Petar i Danko? Cuj Fofana!!! Isto i u kosarci, Dalo ljubimac navijaca,a covjek nema pojma.

Ala se radi protiv Partizana, kao u vaterpolu. I kako je danas?

pre 9 godina

Da li je moguće da niko nije postavio pitanje - jesu li samo navijači Partizana mogli da glasaju? Da li vi znate šta je "on-lajn" glasanje? Ne znate ko neguje i izdražava ovu botovsku najezdu? A to što su tabloidi sve ovo napadno objavili, i to vam ništa ne govori?

freelancer

pre 9 godina

(Skupština grada, 22. decembar 2014 12:03)

Po tvom razmisljanju ispada da I ti nisi igrao ni minuta a da si igrao MOZDA bi dao vise od Skulete.Tabela I efikasnost napadaca su pokazatelj da li je Nikolic u pravu.Fofana je igrac malo ispod proseka I ako ode Skuletic treba da igra Saponjic a on da bude rezervni napadac.

runner

pre 9 godina

Ne ubacivanje Fofane protiv Mlave u Kup utakmici, je vrhunski bezobrazulk jednog coveka, Nikolica. Posle toga, za mene , taj ne postoji, jer da budesh tako mali mora da neshto opasno sa tobom nije u redu. Shto pre to najuriti iz partizana tim bolje. Stanojevica vratiti pod hitno.
(zoran, 22. decembar 2014 14:46)
Ево, само у овом делу свог километарског коментара направио си две грешке.
Прво, није Млава него Слога из Петровца на Млави. Друго, да ли се сећаш оне утакмице Рад : Партизан на Бањици 2:2 када је овај, од тебе толико оспоравани тренер, твог миљеника Станојевића, који је у одбрани имао чак и једног Крстајића, учио фудбалској тактици. Да је Рад тада имао среће попили бисмо петарду. Тада нам је Јованчић увалио један гол. Јованчић који се код твога Станоја није могао препознати. Не дао драги Бог да нам Станоје више икада дође за шефа стручног штаба.

freelancer

pre 9 godina

jos jedan pokazatelj da navijaci ne treba da se mesaju u rad strucnjaka u klubu.Bolji Fofana od Skuletica koji je dao 21 gol za polusezonu?Smesno!

Igor

pre 9 godina

Sramota. Kao Fofana treba da igra vise, a da znate sta se desava iza kulisa nikad ga nebi poslali ni na zagrejavanje. Vulicevic i Skuletic najbolji i najkonstantniji.

Nikola

pre 9 godina

Navijaci su jos jednom pokazali da im je iq -20. Ovo je bruka za klub, ali oni to ne vide.
Glasas za stranca koji se nije dokazao u kontinuitetu(trener ima pravo na svoj izbor igraca) a igraci koji su ginuli na terenu npr.Skuletic koji nas je direktno odveo u Ligu UEFA ne nagradis.
Da se razumemo Fofanu cenim ali nikad pojedinca ne stavljam ispred Partizana, a na ovaj nacin ste ponizili Partizan.

bora

pre 9 godina

Vrhunska budalaština!!Kako li se samo osećaju momci,koji su izneli sezonu na ledjima,Škuletić,Lazović,Drinčić.....! Ma Djura je za nas zakon!!!

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

Navijaci da navijaju

pre 9 godina

Ovo je navijački šamar Nikoliću,koji je zaboravio da su navujači značajan deo svakog kluba, a on je njihovo mišljenje uporno ignorisao. Da je davao bar malo više šansu ovom momku - mozda bi ih uverio da je on u pravu, a ne oni. Ovako, najviše je oštećen Škuletić koji nije dobio zasluženo priznanje.
(Dare, 22. decembar 2014 12:04)

Ti isti navijaci su oterali bracu Scepovic koji igraju u daleko jacim ligama. Nece oni da vode Partizan, nego trener. Navijaci mogu da glasaju kako hoce

Zola pfc

pre 9 godina

Kakva glupost!!! Ovim izborom vi "glasaci" ste obezvrijedili biranje najboljeg igraca i ne vidim svrhu da se isto ubuduce i odrzava. Takodje ste pljunuli u lice i igracima koji su predhodno sasvim zasluzeno bili birani
( Stojke,Markec,Kleo,Ivanov). Kakve su to gluposti, pa neka mi neko navede kad smo zadnji put imali napadace sa toliko postignutih golova kao Petar i Danko? Cuj Fofana!!! Isto i u kosarci, Dalo ljubimac navijaca,a covjek nema pojma.

runner

pre 9 godina

Ne ubacivanje Fofane protiv Mlave u Kup utakmici, je vrhunski bezobrazulk jednog coveka, Nikolica. Posle toga, za mene , taj ne postoji, jer da budesh tako mali mora da neshto opasno sa tobom nije u redu. Shto pre to najuriti iz partizana tim bolje. Stanojevica vratiti pod hitno.
(zoran, 22. decembar 2014 14:46)
Ево, само у овом делу свог километарског коментара направио си две грешке.
Прво, није Млава него Слога из Петровца на Млави. Друго, да ли се сећаш оне утакмице Рад : Партизан на Бањици 2:2 када је овај, од тебе толико оспоравани тренер, твог миљеника Станојевића, који је у одбрани имао чак и једног Крстајића, учио фудбалској тактици. Да је Рад тада имао среће попили бисмо петарду. Тада нам је Јованчић увалио један гол. Јованчић који се код твога Станоја није могао препознати. Не дао драги Бог да нам Станоје више икада дође за шефа стручног штаба.

zarad istine

pre 9 godina

PROVERENA INFORMACIJA....zbog toga sto ne zeli da potpise ugovor sa menadzerskom agencijom Ranka Stojica decka sikaniraju....IZDRZI BEKOOOO....Grobari ZAPAD ....DJURO ODLAZI

Skupština grada

pre 9 godina

jos jedan pokazatelj da navijaci ne treba da se mesaju u rad strucnjaka u klubu.Bolji Fofana od Skuletica koji je dao 21 gol za polusezonu?Smesno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (freelancer, 22. decembar 2014 11:33) A koliko je Skuletic igrao? Ovaj momak je UKUPNO odigrao 203 minuta i dao 3 gola,znaci kad god je igrao dao je gol...a Skuletic,da je iskoristio polovinu 100% sansi imao bio 40 golova na kontu! Radi se o nipodastavanju momka koji je makar zasluzio po 30 minuta da igra svaku utakmicu,minimum toliko...ali njemu nisu menadzeri Rajo Bozovic i Ranko Stojic!

freelancer

pre 9 godina

(Skupština grada, 22. decembar 2014 12:03)

Po tvom razmisljanju ispada da I ti nisi igrao ni minuta a da si igrao MOZDA bi dao vise od Skulete.Tabela I efikasnost napadaca su pokazatelj da li je Nikolic u pravu.Fofana je igrac malo ispod proseka I ako ode Skuletic treba da igra Saponjic a on da bude rezervni napadac.

zoran

pre 9 godina

Navijaci su jos jednom pokazali da im je iq -20. Ovo je bruka za klub, ali oni to ne vide.
Glasas za stranca koji se nije dokazao u kontinuitetu(trener ima pravo na svoj izbor igraca) a igraci koji su ginuli na terenu npr.Skuletic koji nas je direktno odveo u Ligu UEFA ne nagradis.
Da se razumemo Fofanu cenim ali nikad pojedinca ne stavljam ispred Partizana, a na ovaj nacin ste ponizili Partizan.
(Nikola, 22. decembar 2014 13:08

Prijatelju, pojma nemas.

Gde je Shkuletic bio u Vojvodini..? Nije ga bilo. On igra jer mu je Rajo Bozovic menadzer, a ti s emalo raspitaj o tom tipu, pa ce ti sve biti jasno. Fofana nema mnadzera od uticaja i trpi ovaj bezobrazulk ovog nabedjenog trenera, koji nije uspeo ni totalno rasturenu Zvezdu d anadigra vec jedva pobedio sa 1-0; zapravo, svaku jachu utakmicu nije uspeo da dobije...toliko o njemu kao struchnjaku. Partizan je jedini tim u ligi da nema igru, vec se oslanja na pojedince koji sasmi neshto izmuljaju. Partizanovu zadnu liniju pritisnesh sa dva igracha, oni loptu ne mogu da prenesu preko pola, vec odmah ide bunarenje. Po tome vidish da tu nema trenera.

Glasanje "on-lajn", Čovićevi i Terzićevi botovi

pre 9 godina

Što niste objavili gde se glasalo i ko je sve mogao da glasa? Ali, ne vredi, dug od 60 miliona evra ne može se vratiti. Kraj.

nepodoban komentator

pre 9 godina

Da bi izbor imao kredibilitet, ono koji biraju moraju da imaju neku vrstu autoriteta da se ne bi desilo da bude izabran sportista koji to ne zaslužuje.

U suprotnom se dešava da neki bolidi donesu odluku koja je potpuna budalaština.

Ovaj izbor je najobičnija glupost kojoj ne bi trebalo posvetiti bilo kakvu pažnju.

dragan1982

pre 9 godina

to samo kod nas ima da igrac koji je odigro 203 minuta u polusezoni bude jednako i najbolji igrac po oceni navijaca..nije ni cudo zasto smo mi srbi tolko pukli al dobro da vidimo sad kad ode skuletic kako ce igrati jer ruku na srce..pored skuletica nije ni imao sta traziti u prvih 11..druga stvar je sto je nikolic los trener pa ne zna da fofanu iskoristi na nekoj drugoj poziciji kako se to radi u danasnjem modernom fudbalu..fofana nije samo napadac koji stoji u sesnastercu i ceka lopte..brz je prodoran moze igrati po bokovima ali sta je tu je ..jos jedna velika sramota za srpski fudbal da rezervni igrac postanje po oceni navijaca najboljeg srpskog kluba igrac sezone

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

Dare

pre 9 godina

Ovo je navijački šamar Nikoliću,koji je zaboravio da su navujači značajan deo svakog kluba, a on je njihovo mišljenje uporno ignorisao. Da je davao bar malo više šansu ovom momku - mozda bi ih uverio da je on u pravu, a ne oni. Ovako, najviše je oštećen Škuletić koji nije dobio zasluženo priznanje.

nebojsa milic

pre 9 godina

Pa nismo slepi da ne mozemo da vidimo! Veliki trener forsira svog igraca da bi uzeo procenat! Cuo sam da se liverpul rasituje za nikolica, najveceg trenera sa ovih prostora!

Grobari Republika Srpska

pre 9 godina

Nema logike da boljeg napadača drži na klupi cijelu polusezonu.Zbog navijača,kluba i na kraju zbog sebe i svog posla bi ubacio Beka da je bolji od Škulete.

fooow

pre 9 godina

da je fofana dobar igrac to je cinjenica, medjutim meni nije jasno zasto stalno dovodite u pitanje igru lazovica, pa covek je sam namestio 60 % golova partizanu... i samom skuleticu, on je od presudne vaznosti za igru, iskusan igrac svaki blazi kontakt se sudi u njegovu korist, sto se nebi sudilo za nekog drugog igraca prema tome moje misljnje je da bi lazovic trebao da igra do nekih 60-66 minuta a zatim da udje fofana...

zoran

pre 9 godina

Koji shamara nabedjenom treneru Nikolicu. On misli da moze prevariti navijache Partizana koji su ga prozreli bolje no shto moze i da sanja.
Svi znamo da gura svoje igrace i verovatno se radi o % pri njihovoj prodaji. Svi vidimo da je procenat iskorishcenih shansi SHkuletica ravan katastrofi, jer chovek desnu nogu ima samo za oslanjanje, a ne za fudbal, za ralziku od Fofane koji igra sa obe noge i daleko je brzi i tehnichki superiorniji. Shkuleticu s eposrecilo, jer ima svog trenera iza ledja i menadzera Bozovica, sve ostalo je ravno komediji, jer chovek niti na jednoj jachoj utakmici nije se video...no ima ga protiv Srema i slichnih.

Voleo bih da Fofana predje u Zvezdu i pokaze ovom kvazi treneru shta je uradio. Garantovano bi dechko bio prvi strelac ove lige. Kada se setim shta je radio odbrambenim igrachima Partizana u onoj evropskoj utakmici...pa ono je bilo smeshno.

Ala se radi protiv Partizana, kao u vaterpolu. I kako je danas?

pre 9 godina

Da li je moguće da niko nije postavio pitanje - jesu li samo navijači Partizana mogli da glasaju? Da li vi znate šta je "on-lajn" glasanje? Ne znate ko neguje i izdražava ovu botovsku najezdu? A to što su tabloidi sve ovo napadno objavili, i to vam ništa ne govori?

Nikola

pre 9 godina

@zoran

Gde je Skuletic bio u Vojvodini? Pa gde je Mesi u reprezentaciji..gde je pola vrh igraca koji su igrali "onako" u nekom klubu a u sledecem razvalili, puno tu faktora odlucuje da ne razglabam.
On ne igra jer je Radojicin vec zato sto ima kvalitet..smesno je o tome da pricamo kad je dao toliko golova..pritom Skuletic nije slucajno dao toliko golova u momentu kad Partizan nema vanserijski vezni red, i kad vecinu sansi sebi sam napravi.
Prethodnih godina smo imali bolji vezni red pa spicevi nisu obarali Kleov rekord.

Sto se igre tice kod Nikolica meni se dopada,igra se brzo sa dosta golova..da smo imali vecu klupu i manje povreda mislim da bi i u Evropi dali koji vise gol.
On je jedini trener u Partizanu u poslednjih par godina koji na leto nije dobio nijedno pojacanje. Itd itd

zoran

pre 9 godina

(Skupština grada, 22. decembar 2014 12:03)

Po tvom razmisljanju ispada da I ti nisi igrao ni minuta a da si igrao MOZDA bi dao vise od Skulete.Tabela I efikasnost napadaca su pokazatelj da li je Nikolic u pravu.Fofana je igrac malo ispod proseka I ako ode Skuletic treba da igra Saponjic a on da bude rezervni napadac.
(freelancer, 22. decembar 2014 14:02)

Pa da pogledamo sledece:

Shkuletic:


15 utakmica X 90min = 1350min.

1350 : 21golom = svakih 64.28min. postigao bi gol

Fofana:

203 : 3 = svakih 67.6 min. gol


Ovde nisam urachunao ogroman broj promashenih shansi koje Shkuletic je bacio u "bunar", taj % bi tek pokazao koliko je slab golgeter.

Praktichno Fofana, bez bilo kakve igre u kontinuitetu je ravan Shkuleticu, a mozemo zamisliti da ima tu podrshku koju pomenuti ima, gde bi deshko bio.
Ne ubacivanje Fofane protiv Mlave u Kup utakmici, je vrhunski bezobrazulk jednog coveka, Nikolica. Posle toga, za mene , taj ne postoji, jer da budesh tako mali mora da neshto opasno sa tobom nije u redu. Shto pre to najuriti iz partizana tim bolje. Stanojevica vratiti pod hitno. Ovaj da ode iz partizana, ove ce isto uraditi kao i u Vojvodini; povucic ce svoje igrache sa sobom. To je takav tip ljudi.

losmi

pre 9 godina

Drugari, nije ovo nikakvo Zvezdino maslo. Jeste glasanje bilo online, ali sigurno se nisu Delije organizovale i glasale za Fofanu. Sve je to zezanje sa Facebook grupe Tole Karadzic. Lik u toj grupi je napisao da svi glasaju za Beku i ljudi poslušali i to je to. Nikakve teorije zavere.

stefanb

pre 9 godina

Procitas na 9 utakmica 3 gola i mislis se prosek. A u stvari decko odigrao 203 minuta samo, sto je oko 2 utakmice. Znaci daje vise od jednog gola po mecu :). Mislim da Nikolic tera neki inat, da ga ne prozivaju da pusti Fofanu osecam da bi igrao. A i treba opravdati Lazovicevu platu (koja je mozda njemu manja nego u Rusiji, ali za nase uslove je velika), bilo bi glupo da ne igra iako nije nesto iskidao.

Majstor

pre 9 godina

Ma dajte ljudi manite se gluposti. Danko je dao dovoljan broj golova za poluspica, gomilu asistencija, koliko smo golava i sansi pravili posle faulova nad njim... Nema u mesto koga da igra Fofana jer je on klasican spic. Ono sto meni nije jasno je to zasto ga ne ubacuje na kraju tekme ili kad je rezultat jasan... To su vec druge stvari

Rumpel Stickin

pre 9 godina

Nikoliću misliš da si u pravu, to je u redu sa tvoje tačke gledišta,ali ne i sa naše... razuveri nas i dokaži da mi nismo u pravu... čik ako smeš ;-)

Prosvetli me

pre 9 godina

Svi nešto mlate kako postoji neka misterija oko Beka, kao kada biste znali ono što mi znamo, nikada ga ne bi podržali. Pa brate, reci što je dečko šugav pa da ga i ja ne volim!!! Ono što ja vidim je da dečko igra lako, brzo, odgovorno... Da neko misli dobro Partizanu, Beko bi ove polusezone postigao 10-tak golova i otišao za milion...

ugovor

pre 9 godina

U ,,fudbalskoj" Srbiji je sve nenormalno normalno pa i ovo!Moje misljenje je da u nasoj ligi nema igraca koji vredi.Docekali smo da se ruse rekordi protiv jermena,albanaca,izraelaca i sl.U normalnom vremenu pomenute zemlje su fudbal gledale preko tv

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Neverovatno koliko se grobari loze na Fofanu... Prosecan igrac, nista spec.
(Saul Goodman, 22. decembar 2014 11:40)

Matori, da li stvarno misliš da gomila grobara koja je glasala za Fofanu ne zna da je Škuletić za njega Van Basten himself?
Fora je dokazati ćelavom da i takav, kako ti ocenjuješ prosečan igrač, zaslužuje malo veću šansu nego što je dobio. Po meni i tako prosečan može da bude opcija pre Kojića koji kao rekonvalescent dobija veću minutažu.
E sad oko tih menadžerskih priča ne bih jer nemam nikakve relevantne informacije, ali ako je to što se šuška istina, još mi je draže što su ga navijači na ovaj način podržali.

I da, Saša Ilić, Škuletić, Vulićević, Lazović, Lukač , tim redosledom.

Ostavite momka Fofanu na miru, ovo je ružno

pre 9 godina

Oni koji su juče organizovano glasali danas ovde pišu "komentare" kako je Partizan cirkus. Na sve su spremni iz protivničkog tabora, čak i da se ružno ponesu prema Fofani, jer tom momku sada nije prijatno. Ko o tome ovde razmišlja?

Bilal

pre 9 godina

Da se razumemo! Naravno, suludo je proglasiti za najboljeg igrača čoveka koji za celu polusezonu nije odigrao ni jednu prvoligašku utakmicu al' to shvatam kao čist inat grobara treneru Nikoliću. Mene, npr. niko ne može ubediti da su Kojić i Luka bolji igrači od Fofane i da zaslužuju veću minutažu u igri. To, da li se i koliko neko zalaže na treningu, ama baš ništa ne znači. Sećam se jednog turnira odbojkaškog kluba Bosna, Sarajevo, u Alzasu, Francuska. S njima je trenirao jedan Senegalac, neki Mamadu Traore. Ma čoveka kada gledaš na treningu imaš osećaj da je zalutao u odbojku ali na utakmicama, taj se pretvarao u pravog tigra. Niko mu nije mogao ni opepeliti. Ako mu se bude posvetila veća pažnja, Fofana će, ubeđen sam, zaseniti mnoge Partizanove legende I doneti veliki novac u klupsku kasu

realno

pre 9 godina

i ja bi glasao za fofanu!!!
gledam svaku utakmicu i znam da su lazovic-skuletic tandem broj 1.
ali...
da kad vodimo 5-0 ili kad igramo kup protiv nekih petoligasa ili kad lazovic resi da se umori ili kad skuletic ne pipne loptu 50 min,
ti ne ubacis fofanu!?!?!?!?!
svi smo slepi,samo "struka" razume taktiku i formacije.

sve pohvale nikolicu,
ali mi ovo nikada nece biti jasno