Košarka 63

Sreda, 17.12.2014.

08:25

Peđa pod svodovima Arko Arene

Sakramento Kingsi zvanično su povukli iz upotrebe dres Predraga Stojakovića sa brojem 16 tokom ceremonije u poluvremenu meča sa Oklahoma Sitijem.

Peða pod svodovima Arko Arene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Minja Subota

pre 9 godina

To su bili Dani i pozitivan zivot,a ne ovo danas,pogotovo u Srbiji nikome nije do zivota vise,narod nema ni za hleb! Ranije dok je igrao za Kingse to je bio zivot,budim se ujutru Svaki put kada Sacramento igra uopste me nije zanimalo sta cu jesti vec sam uzivao u svakoj utakmici koju su Kingsi igrali,jer su imali toliko puno pozitivne energije i tako jako srce i tim,prosto ne mogu da verujem da je sve tako brzo proslo i da NIKADA vishe necu osetiti toliko puno pozitivne energije i tako jak hormon srece. ( Suze mi same idu dok pisem ovo ) Nichega vishe nema ni fudbala ni kosharke vec samo kladionica i tako bezobrazno namestene utakmice,ovi sto danas igraju u NBA su smeshni za ono sto sam ja gledao... Jedino me teshi shto sam doziveo i bio uz Pedju I Divca svaku utakmicu,ni jednu nisam propustio!! Eh kada se setim samo,dusha me boli :( Jedan je Pedja Stojakovic...

s

pre 9 godina

A kad se samo setim 86 godine bili smo u osnovnoj skoli i na jednom turniru igramo protiv zvezde i jos ti kazu cuvaj Pedju,tad nam je gruno 50 komada znao sam jos tad da ce biti svetska klasa!

raci

pre 9 godina

retko koju utakmicu da nisam gledao, cak I dok sam imao ispite ujutru I ne spavam a gledam. kakav tim kakav tim, najveci show na planeti.

Aleksandar

pre 9 godina

Kakav igrac! Srednju skolu pamtim po neprospavanim nocima zu Sakramento. Kakav osecaj kad vidis jednog naseg igraca kako mu se povlaci dres u sred Kalifornije a predstavlja ga drugi kome je dres vec gore, neverovatno. Najezio sam se.

alan ford

pre 9 godina

ja cu ovde samo probati da iskomentarisem neke stvari koje Pedju mnogo vise uzdizu iznad liste "velikih sutera", evo nekoliko od njih: 1. Igrac sa visinom od 206cm i kontrolom lopte kao plejmejker, pri tom najbrzim izbacajem i fantasticnim kretanjem bez lopte, u godinama u kojima je igrao imao je za direktne takmace igrace poput Orija, Zerbijaka, Milera, Alena, Novickog. 2. Da li mozete da zamislite sta u psiholoskom smislu znaci biti suter u NBA? Od vas se ocekuje i trazi da budete kosgeter kad ekipi to treba, da imate statistiku ali pre svega da vas TIM igra dobro dok vi "trosite" lopte. A Pedja je sa tim pritiskom+beli suter+specificna pozicija u Kingsima i kasnije u Dalasu gde je morao da bude "trojkas" kad treba i "defense skok" igrac kad treba, uspeo sve to da iznaese. 3. Celu karijeru nije imao NIJEDAN JEDINI ekces, njegova filozofija kosarke je "biti bolji u tehnici i snalazljiviji u napadu". Priznacemo da je malo Srba inace koji su takva "gospoda". 4. On je bio taj koji je pravio razliku dok je igrao za reprezentaciju. Mnogo je potcenjivan, ali je on tip igraca kakav ne postoji u Evropi. Covek koji ima sut iz bukvalno bilo koje pozicije, na EP i SP bacanja iznad 92%, igrac koji zna da cita napade protivnika. 5. Pre SP u Americi, Sarenac je pravio intervju sa njim, gde je Pedja rekao da dolazi u halu da sutne po sto sl.bacanja i ko zna koliko stotina trojki. Ne zaboravite da je celu svoju karijeru napravio nakon teskog preloma noge. Neverovatna radna disciplina.

vladimir

pre 9 godina

(Roki, 17. decembar 2014 11:23)

pa sto ,sta ce nam oni da izvestavaju o tome?? oni koji prate kosarku kod njih znaju za stojakovicevu nagradu ,to je dovoljno jer im je bar na kratko ogorcalo dan,sta ima lepse;)? istina je da srpski mediji puno vise velicaju nekog spprtasa iz okoline nego oni nase .. iz samo njima poznatih razloga tako da sam misljenja da vesti o "njihovim" sportistima isto tako ne treba da se prenosi,indeks stavlja vesti o srpskim ekipama u fudbalu i kosarci ali u vecnii su to sovinisticki i nacionalno nastrojeni naslovi a kad imamo uspeha je kao i sada sa pedjom..nema da pisu o tome..dvolicnost je opasna zato moramo biti sretni da ne zivimo vise sa nikim u zajednici,imamo mi nase nacionalne manjine na Koje mozemo bit ponosni jer smo jedina zemlja koja u okruzenju koja ima tolko nacionalnih manjina,zele nam prebaciti da smo mi nacionalisti a cifra gradjanja druge nacionalosti u srbiji govori drugaciju sliku,znam offtopic je al dobro..;) nadam se da ce te mi pustiti komentar..pozz

Izbeglica medju zvezdama

pre 9 godina

Stvarno sam duboko dirnut. Ispunio mu se san svakog igraca: vinuli ga u zvezde. NIKO vise u Kinksima nece nositi br. 16. Taj broj moze da nosi samo onaj ko nadmasi Pedju Stojakovica.

Dirnut sam i zbog toga sto se Pedja vinuo u zvezde bukvalno iz blata. Ne zaboravite da je kao dete sa roditeljima u "Oluji" izbegao iz Hrvatske i dosao u Srbiju. Kosarka mu je podarila ono sto je nasa medjusobna mrznja pretila da mu oduzme - pravo na ljudski zivot.

Pedja, bravo! Valjda smo, nesto naucili od tebe. Makar malo.

I jos nesto: Kingsi su sa Divcem i Stojakovicem uspeli ono sto nam slabo (gorovo nikako) polazi za rukom: ujedinili su Grobare i Delije. Svi su kao jedan, navijali za Kingse iz (mrske nam) Amerike. Kiksi su u Srbiji imali navijaca onoliko koliko C. zvezda i Partizan zajedno.

Cvele 1993 CZBG

pre 9 godina

Pola Srbije navija za Zvezdu ,pola za Partizan ali u vreme Divca i Stojakovica u dresu Kingsa ,cela Srbija je navijala za Sakramento,tako da se moze reci da je Sakramento Kings najveci srpski klub u 21veku .

ffgghj

pre 9 godina

Kakva vam je to potreba da velicate nekog koga uopste ne zanimate? Pedja je bio autisticno fokusiran iskljucivo na sebe i svoju karijeru i novac. Navijaci, Srbija, to mu je bilo potpuno strano. Imao je strasan sut, ali samo na treningu i laksim utakmicama, srcanosti ni malo. Sve u svemu, bezlican.
(zozrzo, 17. decembar 2014 09:32)
On ima dve osvojene zlatne medalje i jednu bronzanu sa nasom reprezentacijom. A mogao je da igra i za Grcku jer ima njihovo drzavljanstvo (prezime mu je Kinis)a odbio ih je toliko puta. Toliko o tome da mu je Srbija strana.A sto se tice fokusiranosti na svoju karijeru i sebe,pa to je normalno-ako zelis da budes pobednik moras da budes fokusiran 100% na svoju karijeru! I jos nesto,cesto gledam slike koje njegova zena Aleka (inace Grkinja) postavlja na Instagram. Dosta tih slika sje iz Beograda i uglavnom su u drustvu Tarlaca i njegove zene Marije,Dusana Vukcevica i njegove supruge Jade. Toliko o tome da ga Srbija ne zanima!

Igor

pre 9 godina

Nas najveci problem u finalu SP ove godine je bio sto nismo imali centra kalibra Divca koji je mogao da izadje na kraj s onim GMO gromadama iz NBA i sutera kao sto je Pedja, koji ne popusta ni pod najgorim pritiskom. Raduljica je odlican i ceka ga velika buducnost, ali je fizicki daleko inferioran ispod NBA centara. Prolazili su kroz njega kao kroz svajcarski sir. Divac je bio totalno druga prica. I sa legendarnim Shekom je izlazio na kraj bez vecih problema.

Her Zivota

pre 9 godina

Duuuleee, šta kažeš?
(:), 17. decembar 2014 08:56)

Haaha hahhhahahaahhah ahaahahhha hahah !!! Traume su vece nego sto sam zamisljao !!

Pedji svaka cast, postao je treci covek sa ovih prostora kome je povucen dres u NBA !! Nadam se da cemo u skorije vreme imati nekog iole bitnijeg igraca u toj ligi, krivo mi je sto Teodosic ne ode tamo, sa onim njegovim asistencijama i njegovom inteligencijom, odlicno bi se tamo snasao !

Marko

pre 9 godina

Najezio sam se.. Nikakva i najmanja mrlja ovog sportiste i velikog coveka. Fascinantno.. A onda pomislim na nase bahate fudbalere od 19,20 godina koji igraju u nasoj ligi i dodje mi da placem!

Her Zivota

pre 9 godina

Broj stranih portala (iz bivsih Yu republika) koji su objavili ovu vijest: 0!!!!
Nadam se da ce da demokratska Srbija u buducnosti jos zesce navijati za tzv. "komsije" kad igraju takmice na medjunarodnoj sceni :)
(Roki, 17. decembar 2014 11:23)

Uopste ne sumnjaj da ako povuku Kukocev dres u Cikagu, da ce to biti prva vest na ovom sajtu, a i velika je sansa da ce jedno 3 meseca ta vest stajati ovde sa strane, cisto da nas podseti da se to dogodilo !!

bum tras

pre 9 godina

Svima je Pedja dobar cak i Amerikancima samo mu mi nalazimo manu.
ovde mu se zamera sto nije igrao za reprezentaciju,malo je poznato da je on u Sidneju imao problem sa nasim najvecim trenerom univerzuma Obradovicem i da posle toga kad se on vratio nije igrao. obradovic se posvadjao sa svakim igracem sa kojim je mogao,a nikad necu da mu zaboravim EP 2005 majstore ako je takva situacija najuri sve,imali smo mi igrace dosta tad pa kazes igraju oni koji slusaju izadjes na konferenciju,a ne ovako propadnes i trazis alibi. a tek dve OI kakvo je to brukanje bilo izgubis od Kine kuku nama,ali ipak je Pedja kriv jer nije igrao.

bolek

pre 9 godina

Treba reći još i ovo. Tu čuvenu finalnu seriju zapada protiv Lejkersa 2002. Stojaković je igrao povređen ili nije ni igrao. Na prve četiri utakmice te serije uopšte nije igrao, a u petoj, šestoj i sedmoj utakmici igrao jedva po 20-ak minuta. Ta povreda je bila tada stvarno peh za Sakramento.

777

pre 9 godina

Gledao sam mnoge utakmice Sakramenta u ono vreme, plej of utakmice, secam se kako su strasan tim imali i kako su igrali. Steta je jer su mogli da osvoje prsten ali Veber je imao uvek problema sa povredama u vaznim mecevima. Po meni je to jedini razlog i ako su Lejkersi imali strasan tim sa O Nilom. Divac je uspevao u mnogim mecevima da ga spreci da da svojih 40 koseva. Sakramnto sada ima 2 podignuta dresa ispod krova svoje arene, Divcev i Pedjin. Veber, Divac, Pedja, Dag Ktristi, Bibi, strasna petorka koja je stvarno igrala atomsku kosarku ...ali povrede Vebera..Sto se Pedje tice kakav je suter bio ne treba trositi reci, to nije normalno. Na kraju 4. po broju postignutih trojki u NBA svih vremena o tome sve govori. Veliki igrac i bravo od srca na velicanstvenoj karijer. Podizanje njegovog dresa sa br. 16 je velika cast u stranoj zemlji koju je Pedja APSOLUTNO i posteno zasluzio. Skidam kapu...

igorrr

pre 9 godina

Nekome povlace dres,a neko danas boksuje.Koliko je tuzno koliko danas u Nba nemamo igraca,nadam se da cemo opet imati neki tim sa nasa dva igraca u prvoj petorci,a nije da nemamo potencijala.Pedja bio i ostao legenda,Ziv bio majstore tek sad vidim koliko je tebi bilo lako da sutiras sa 6,25 kad si u Nba jedan od najboljih ikada,Legendo srecna penzija nadam se da ces se vratiti u kosarku nije ovaj sport isti bez tebe,

Roki

pre 9 godina

Broj stranih portala (iz bivsih Yu republika) koji su objavili ovu vijest: 0!!!!
Nadam se da ce da demokratska Srbija u buducnosti jos zesce navijati za tzv. "komsije" kad igraju takmice na medjunarodnoj sceni :)

bolek

pre 9 godina

Treba reći da je Peđa igrao sasvim dovoljno za reprezentaciju. Igrao je 1999. na EP, 2000. na OI, 2001. na EP, 2002. na SP i 2003. na EP. Tako da te priče da navodno nije igrao za reprezentaciju ne stoje. Igrao je u najmanju ruku onoliko puta koliko i drugi reprezentativci. Pamtimo samo zlata. To je problem. Niko se ne seća da je te 2003. došao da igra iako su skoro svi otkazali.

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Citam ovi dana kakve sve ljudi gluposti pisu i ne verujem,jedna od najveci je kao on nikad nije bio igrac za zavrsnice,a gledao sam par videa gde covek jedno 20 puta daje poena za produzetke ili za pobedu u zadnjim sekundama,i sad neko video da je jednom promasio i odma piskara gluposti,veliki igrac i suter jedan od najboljih koje smo imali i koje cemo ikad imati,zasluzio je sve ove pocasti.

Srdjan

pre 9 godina

Kad vidim koga sve danas proglasavaju talentima (ne samo srpske vec i druge kosarkase sa ovih prostora), samo pomislim sta je sve Pedja uradio u njihovim godinama...pametnom dovoljno...

MikiPirs

pre 9 godina

Osjecaj ponosa je nesto fenomenalno. Donjeo je on nama zltao na EP i zlato na SP, za mene je to dosta. Sve najbolje mu zelim, steta sto vise nemamo sutera tog kalibra.

Aleksej

pre 9 godina

Koja je to legenda! Srazmjerno jos sa ovom visinom definitivno najbolji suter u istoriji! Koja je milina bila gledati Kingse sa njim i Divcem u timu. Zivio Pedja!

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Svaka čast... ali ona trojka protiv LAL kada je bio sam i promašio ceo koš.... Aaaaaaaaaa i danas mi nije dobro kad se setim... Ali dobro, bilo prošlo. Opet svaka čast!!

MJ 45

pre 9 godina

Kad cemo opet imati igraca sa ovolikom ulogom u NBA? I kad ce se pojaviti generacija sa van USA teritorije koja je ostavila trag, kao Peja, Manu, Toni, Dirk

UK

pre 9 godina

Idol iz mladjih dana kada mi je kosarka bila neizbezna. Svaku utakmicu ispod dresa kluba...njegov iz reprezentacije. Jeste bilo malo vruce, ali Pedja je to. Sad kada je proslo to vreme pravih idola, on je ostao jedini u mom zivotu. Sve najbolje legendo!

zozrzo

pre 9 godina

Kakva vam je to potreba da velicate nekog koga uopste ne zanimate? Pedja je bio autisticno fokusiran iskljucivo na sebe i svoju karijeru i novac. Navijaci, Srbija, to mu je bilo potpuno strano. Imao je strasan sut, ali samo na treningu i laksim utakmicama, srcanosti ni malo. Sve u svemu, bezlican.

expat

pre 9 godina

Prvih 20 poena ekipe?? Čoveče :))
A taj Adelman kome se zahvalio je bio čovek koji ga je sputavao na početku NBA karijere. Lik je ubedljivo najslabija karika tog sjajnog tima.
Nego slabo pratim poslednjih godina, prsten sa Dalasom 2011?? Promaklo mi je to, ali trunka kosmičke pravde za onu trojku Orija..

ZiZu

pre 9 godina

Ovi što loše misle o igračima tj konkretno o Peđi, neka se zapitaju da li znaju baš sve okolnosti kad npr. nije igrao za reprezentaciju.

Miroslav

pre 9 godina

I to je proslo! Legenda je zapecacena i vise ne postoje reci koje mogu da opovrgnu njegovu velicinu!!! Biti rame uz rame sa Micom Ricmondom,Krisom Veberom i Vlade Divcem je dovoljan podatak!!!
Sve nabolje u zivotu ti zelim!!! Sve sto mislim o tebi,i dosta dobrog i malkice losijeg(nista strasno) u ovom trenutku zadrzacu za sebe!!!
Rodjena je jos jedna LEGENDA nase kosarke!!! STOP!!!

велика част

pre 9 godina

Какве играчина је био Пеђа! Такав се једном рађа.
Нема много играча који су икада дживели овакву част. На десетине. А ето ми Срби (бројчано мали народ) а имамо двојицу чији дресови су повучени у једном тиму (да не помињем и једног Петра Маравића званог Пистол Пит итд.).
Пеђа, велики си и воли те Србија!
Хвала ти за све!

Miroslav

pre 9 godina

I to je proslo! Legenda je zapecacena i vise ne postoje reci koje mogu da opovrgnu njegovu velicinu!!! Biti rame uz rame sa Micom Ricmondom,Krisom Veberom i Vlade Divcem je dovoljan podatak!!!
Sve nabolje u zivotu ti zelim!!! Sve sto mislim o tebi,i dosta dobrog i malkice losijeg(nista strasno) u ovom trenutku zadrzacu za sebe!!!
Rodjena je jos jedna LEGENDA nase kosarke!!! STOP!!!

велика част

pre 9 godina

Какве играчина је био Пеђа! Такав се једном рађа.
Нема много играча који су икада дживели овакву част. На десетине. А ето ми Срби (бројчано мали народ) а имамо двојицу чији дресови су повучени у једном тиму (да не помињем и једног Петра Маравића званог Пистол Пит итд.).
Пеђа, велики си и воли те Србија!
Хвала ти за све!

ZiZu

pre 9 godina

Ovi što loše misle o igračima tj konkretno o Peđi, neka se zapitaju da li znaju baš sve okolnosti kad npr. nije igrao za reprezentaciju.

expat

pre 9 godina

Prvih 20 poena ekipe?? Čoveče :))
A taj Adelman kome se zahvalio je bio čovek koji ga je sputavao na početku NBA karijere. Lik je ubedljivo najslabija karika tog sjajnog tima.
Nego slabo pratim poslednjih godina, prsten sa Dalasom 2011?? Promaklo mi je to, ali trunka kosmičke pravde za onu trojku Orija..

UK

pre 9 godina

Idol iz mladjih dana kada mi je kosarka bila neizbezna. Svaku utakmicu ispod dresa kluba...njegov iz reprezentacije. Jeste bilo malo vruce, ali Pedja je to. Sad kada je proslo to vreme pravih idola, on je ostao jedini u mom zivotu. Sve najbolje legendo!

MJ 45

pre 9 godina

Kad cemo opet imati igraca sa ovolikom ulogom u NBA? I kad ce se pojaviti generacija sa van USA teritorije koja je ostavila trag, kao Peja, Manu, Toni, Dirk

MikiPirs

pre 9 godina

Osjecaj ponosa je nesto fenomenalno. Donjeo je on nama zltao na EP i zlato na SP, za mene je to dosta. Sve najbolje mu zelim, steta sto vise nemamo sutera tog kalibra.

bolek

pre 9 godina

Treba reći da je Peđa igrao sasvim dovoljno za reprezentaciju. Igrao je 1999. na EP, 2000. na OI, 2001. na EP, 2002. na SP i 2003. na EP. Tako da te priče da navodno nije igrao za reprezentaciju ne stoje. Igrao je u najmanju ruku onoliko puta koliko i drugi reprezentativci. Pamtimo samo zlata. To je problem. Niko se ne seća da je te 2003. došao da igra iako su skoro svi otkazali.

Cvele 1993 CZBG

pre 9 godina

Pola Srbije navija za Zvezdu ,pola za Partizan ali u vreme Divca i Stojakovica u dresu Kingsa ,cela Srbija je navijala za Sakramento,tako da se moze reci da je Sakramento Kings najveci srpski klub u 21veku .

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Citam ovi dana kakve sve ljudi gluposti pisu i ne verujem,jedna od najveci je kao on nikad nije bio igrac za zavrsnice,a gledao sam par videa gde covek jedno 20 puta daje poena za produzetke ili za pobedu u zadnjim sekundama,i sad neko video da je jednom promasio i odma piskara gluposti,veliki igrac i suter jedan od najboljih koje smo imali i koje cemo ikad imati,zasluzio je sve ove pocasti.

alan ford

pre 9 godina

ja cu ovde samo probati da iskomentarisem neke stvari koje Pedju mnogo vise uzdizu iznad liste "velikih sutera", evo nekoliko od njih: 1. Igrac sa visinom od 206cm i kontrolom lopte kao plejmejker, pri tom najbrzim izbacajem i fantasticnim kretanjem bez lopte, u godinama u kojima je igrao imao je za direktne takmace igrace poput Orija, Zerbijaka, Milera, Alena, Novickog. 2. Da li mozete da zamislite sta u psiholoskom smislu znaci biti suter u NBA? Od vas se ocekuje i trazi da budete kosgeter kad ekipi to treba, da imate statistiku ali pre svega da vas TIM igra dobro dok vi "trosite" lopte. A Pedja je sa tim pritiskom+beli suter+specificna pozicija u Kingsima i kasnije u Dalasu gde je morao da bude "trojkas" kad treba i "defense skok" igrac kad treba, uspeo sve to da iznaese. 3. Celu karijeru nije imao NIJEDAN JEDINI ekces, njegova filozofija kosarke je "biti bolji u tehnici i snalazljiviji u napadu". Priznacemo da je malo Srba inace koji su takva "gospoda". 4. On je bio taj koji je pravio razliku dok je igrao za reprezentaciju. Mnogo je potcenjivan, ali je on tip igraca kakav ne postoji u Evropi. Covek koji ima sut iz bukvalno bilo koje pozicije, na EP i SP bacanja iznad 92%, igrac koji zna da cita napade protivnika. 5. Pre SP u Americi, Sarenac je pravio intervju sa njim, gde je Pedja rekao da dolazi u halu da sutne po sto sl.bacanja i ko zna koliko stotina trojki. Ne zaboravite da je celu svoju karijeru napravio nakon teskog preloma noge. Neverovatna radna disciplina.

Aleksej

pre 9 godina

Koja je to legenda! Srazmjerno jos sa ovom visinom definitivno najbolji suter u istoriji! Koja je milina bila gledati Kingse sa njim i Divcem u timu. Zivio Pedja!

ffgghj

pre 9 godina

Kakva vam je to potreba da velicate nekog koga uopste ne zanimate? Pedja je bio autisticno fokusiran iskljucivo na sebe i svoju karijeru i novac. Navijaci, Srbija, to mu je bilo potpuno strano. Imao je strasan sut, ali samo na treningu i laksim utakmicama, srcanosti ni malo. Sve u svemu, bezlican.
(zozrzo, 17. decembar 2014 09:32)
On ima dve osvojene zlatne medalje i jednu bronzanu sa nasom reprezentacijom. A mogao je da igra i za Grcku jer ima njihovo drzavljanstvo (prezime mu je Kinis)a odbio ih je toliko puta. Toliko o tome da mu je Srbija strana.A sto se tice fokusiranosti na svoju karijeru i sebe,pa to je normalno-ako zelis da budes pobednik moras da budes fokusiran 100% na svoju karijeru! I jos nesto,cesto gledam slike koje njegova zena Aleka (inace Grkinja) postavlja na Instagram. Dosta tih slika sje iz Beograda i uglavnom su u drustvu Tarlaca i njegove zene Marije,Dusana Vukcevica i njegove supruge Jade. Toliko o tome da ga Srbija ne zanima!

Roki

pre 9 godina

Broj stranih portala (iz bivsih Yu republika) koji su objavili ovu vijest: 0!!!!
Nadam se da ce da demokratska Srbija u buducnosti jos zesce navijati za tzv. "komsije" kad igraju takmice na medjunarodnoj sceni :)

igorrr

pre 9 godina

Nekome povlace dres,a neko danas boksuje.Koliko je tuzno koliko danas u Nba nemamo igraca,nadam se da cemo opet imati neki tim sa nasa dva igraca u prvoj petorci,a nije da nemamo potencijala.Pedja bio i ostao legenda,Ziv bio majstore tek sad vidim koliko je tebi bilo lako da sutiras sa 6,25 kad si u Nba jedan od najboljih ikada,Legendo srecna penzija nadam se da ces se vratiti u kosarku nije ovaj sport isti bez tebe,

777

pre 9 godina

Gledao sam mnoge utakmice Sakramenta u ono vreme, plej of utakmice, secam se kako su strasan tim imali i kako su igrali. Steta je jer su mogli da osvoje prsten ali Veber je imao uvek problema sa povredama u vaznim mecevima. Po meni je to jedini razlog i ako su Lejkersi imali strasan tim sa O Nilom. Divac je uspevao u mnogim mecevima da ga spreci da da svojih 40 koseva. Sakramnto sada ima 2 podignuta dresa ispod krova svoje arene, Divcev i Pedjin. Veber, Divac, Pedja, Dag Ktristi, Bibi, strasna petorka koja je stvarno igrala atomsku kosarku ...ali povrede Vebera..Sto se Pedje tice kakav je suter bio ne treba trositi reci, to nije normalno. Na kraju 4. po broju postignutih trojki u NBA svih vremena o tome sve govori. Veliki igrac i bravo od srca na velicanstvenoj karijer. Podizanje njegovog dresa sa br. 16 je velika cast u stranoj zemlji koju je Pedja APSOLUTNO i posteno zasluzio. Skidam kapu...

Izbeglica medju zvezdama

pre 9 godina

Stvarno sam duboko dirnut. Ispunio mu se san svakog igraca: vinuli ga u zvezde. NIKO vise u Kinksima nece nositi br. 16. Taj broj moze da nosi samo onaj ko nadmasi Pedju Stojakovica.

Dirnut sam i zbog toga sto se Pedja vinuo u zvezde bukvalno iz blata. Ne zaboravite da je kao dete sa roditeljima u "Oluji" izbegao iz Hrvatske i dosao u Srbiju. Kosarka mu je podarila ono sto je nasa medjusobna mrznja pretila da mu oduzme - pravo na ljudski zivot.

Pedja, bravo! Valjda smo, nesto naucili od tebe. Makar malo.

I jos nesto: Kingsi su sa Divcem i Stojakovicem uspeli ono sto nam slabo (gorovo nikako) polazi za rukom: ujedinili su Grobare i Delije. Svi su kao jedan, navijali za Kingse iz (mrske nam) Amerike. Kiksi su u Srbiji imali navijaca onoliko koliko C. zvezda i Partizan zajedno.

Srdjan

pre 9 godina

Kad vidim koga sve danas proglasavaju talentima (ne samo srpske vec i druge kosarkase sa ovih prostora), samo pomislim sta je sve Pedja uradio u njihovim godinama...pametnom dovoljno...

Aleksandar

pre 9 godina

Kakav igrac! Srednju skolu pamtim po neprospavanim nocima zu Sakramento. Kakav osecaj kad vidis jednog naseg igraca kako mu se povlaci dres u sred Kalifornije a predstavlja ga drugi kome je dres vec gore, neverovatno. Najezio sam se.

bum tras

pre 9 godina

Svima je Pedja dobar cak i Amerikancima samo mu mi nalazimo manu.
ovde mu se zamera sto nije igrao za reprezentaciju,malo je poznato da je on u Sidneju imao problem sa nasim najvecim trenerom univerzuma Obradovicem i da posle toga kad se on vratio nije igrao. obradovic se posvadjao sa svakim igracem sa kojim je mogao,a nikad necu da mu zaboravim EP 2005 majstore ako je takva situacija najuri sve,imali smo mi igrace dosta tad pa kazes igraju oni koji slusaju izadjes na konferenciju,a ne ovako propadnes i trazis alibi. a tek dve OI kakvo je to brukanje bilo izgubis od Kine kuku nama,ali ipak je Pedja kriv jer nije igrao.

bolek

pre 9 godina

Treba reći još i ovo. Tu čuvenu finalnu seriju zapada protiv Lejkersa 2002. Stojaković je igrao povređen ili nije ni igrao. Na prve četiri utakmice te serije uopšte nije igrao, a u petoj, šestoj i sedmoj utakmici igrao jedva po 20-ak minuta. Ta povreda je bila tada stvarno peh za Sakramento.

s

pre 9 godina

A kad se samo setim 86 godine bili smo u osnovnoj skoli i na jednom turniru igramo protiv zvezde i jos ti kazu cuvaj Pedju,tad nam je gruno 50 komada znao sam jos tad da ce biti svetska klasa!

Marko

pre 9 godina

Najezio sam se.. Nikakva i najmanja mrlja ovog sportiste i velikog coveka. Fascinantno.. A onda pomislim na nase bahate fudbalere od 19,20 godina koji igraju u nasoj ligi i dodje mi da placem!

Her Zivota

pre 9 godina

Broj stranih portala (iz bivsih Yu republika) koji su objavili ovu vijest: 0!!!!
Nadam se da ce da demokratska Srbija u buducnosti jos zesce navijati za tzv. "komsije" kad igraju takmice na medjunarodnoj sceni :)
(Roki, 17. decembar 2014 11:23)

Uopste ne sumnjaj da ako povuku Kukocev dres u Cikagu, da ce to biti prva vest na ovom sajtu, a i velika je sansa da ce jedno 3 meseca ta vest stajati ovde sa strane, cisto da nas podseti da se to dogodilo !!

Igor

pre 9 godina

Nas najveci problem u finalu SP ove godine je bio sto nismo imali centra kalibra Divca koji je mogao da izadje na kraj s onim GMO gromadama iz NBA i sutera kao sto je Pedja, koji ne popusta ni pod najgorim pritiskom. Raduljica je odlican i ceka ga velika buducnost, ali je fizicki daleko inferioran ispod NBA centara. Prolazili su kroz njega kao kroz svajcarski sir. Divac je bio totalno druga prica. I sa legendarnim Shekom je izlazio na kraj bez vecih problema.

raci

pre 9 godina

retko koju utakmicu da nisam gledao, cak I dok sam imao ispite ujutru I ne spavam a gledam. kakav tim kakav tim, najveci show na planeti.

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Svaka čast... ali ona trojka protiv LAL kada je bio sam i promašio ceo koš.... Aaaaaaaaaa i danas mi nije dobro kad se setim... Ali dobro, bilo prošlo. Opet svaka čast!!

zozrzo

pre 9 godina

Kakva vam je to potreba da velicate nekog koga uopste ne zanimate? Pedja je bio autisticno fokusiran iskljucivo na sebe i svoju karijeru i novac. Navijaci, Srbija, to mu je bilo potpuno strano. Imao je strasan sut, ali samo na treningu i laksim utakmicama, srcanosti ni malo. Sve u svemu, bezlican.

Her Zivota

pre 9 godina

Duuuleee, šta kažeš?
(:), 17. decembar 2014 08:56)

Haaha hahhhahahaahhah ahaahahhha hahah !!! Traume su vece nego sto sam zamisljao !!

Pedji svaka cast, postao je treci covek sa ovih prostora kome je povucen dres u NBA !! Nadam se da cemo u skorije vreme imati nekog iole bitnijeg igraca u toj ligi, krivo mi je sto Teodosic ne ode tamo, sa onim njegovim asistencijama i njegovom inteligencijom, odlicno bi se tamo snasao !

vladimir

pre 9 godina

(Roki, 17. decembar 2014 11:23)

pa sto ,sta ce nam oni da izvestavaju o tome?? oni koji prate kosarku kod njih znaju za stojakovicevu nagradu ,to je dovoljno jer im je bar na kratko ogorcalo dan,sta ima lepse;)? istina je da srpski mediji puno vise velicaju nekog spprtasa iz okoline nego oni nase .. iz samo njima poznatih razloga tako da sam misljenja da vesti o "njihovim" sportistima isto tako ne treba da se prenosi,indeks stavlja vesti o srpskim ekipama u fudbalu i kosarci ali u vecnii su to sovinisticki i nacionalno nastrojeni naslovi a kad imamo uspeha je kao i sada sa pedjom..nema da pisu o tome..dvolicnost je opasna zato moramo biti sretni da ne zivimo vise sa nikim u zajednici,imamo mi nase nacionalne manjine na Koje mozemo bit ponosni jer smo jedina zemlja koja u okruzenju koja ima tolko nacionalnih manjina,zele nam prebaciti da smo mi nacionalisti a cifra gradjanja druge nacionalosti u srbiji govori drugaciju sliku,znam offtopic je al dobro..;) nadam se da ce te mi pustiti komentar..pozz

Minja Subota

pre 9 godina

To su bili Dani i pozitivan zivot,a ne ovo danas,pogotovo u Srbiji nikome nije do zivota vise,narod nema ni za hleb! Ranije dok je igrao za Kingse to je bio zivot,budim se ujutru Svaki put kada Sacramento igra uopste me nije zanimalo sta cu jesti vec sam uzivao u svakoj utakmici koju su Kingsi igrali,jer su imali toliko puno pozitivne energije i tako jako srce i tim,prosto ne mogu da verujem da je sve tako brzo proslo i da NIKADA vishe necu osetiti toliko puno pozitivne energije i tako jak hormon srece. ( Suze mi same idu dok pisem ovo ) Nichega vishe nema ni fudbala ni kosharke vec samo kladionica i tako bezobrazno namestene utakmice,ovi sto danas igraju u NBA su smeshni za ono sto sam ja gledao... Jedino me teshi shto sam doziveo i bio uz Pedju I Divca svaku utakmicu,ni jednu nisam propustio!! Eh kada se setim samo,dusha me boli :( Jedan je Pedja Stojakovic...

zozrzo

pre 9 godina

Kakva vam je to potreba da velicate nekog koga uopste ne zanimate? Pedja je bio autisticno fokusiran iskljucivo na sebe i svoju karijeru i novac. Navijaci, Srbija, to mu je bilo potpuno strano. Imao je strasan sut, ali samo na treningu i laksim utakmicama, srcanosti ni malo. Sve u svemu, bezlican.

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Svaka čast... ali ona trojka protiv LAL kada je bio sam i promašio ceo koš.... Aaaaaaaaaa i danas mi nije dobro kad se setim... Ali dobro, bilo prošlo. Opet svaka čast!!

expat

pre 9 godina

Prvih 20 poena ekipe?? Čoveče :))
A taj Adelman kome se zahvalio je bio čovek koji ga je sputavao na početku NBA karijere. Lik je ubedljivo najslabija karika tog sjajnog tima.
Nego slabo pratim poslednjih godina, prsten sa Dalasom 2011?? Promaklo mi je to, ali trunka kosmičke pravde za onu trojku Orija..

Miroslav

pre 9 godina

I to je proslo! Legenda je zapecacena i vise ne postoje reci koje mogu da opovrgnu njegovu velicinu!!! Biti rame uz rame sa Micom Ricmondom,Krisom Veberom i Vlade Divcem je dovoljan podatak!!!
Sve nabolje u zivotu ti zelim!!! Sve sto mislim o tebi,i dosta dobrog i malkice losijeg(nista strasno) u ovom trenutku zadrzacu za sebe!!!
Rodjena je jos jedna LEGENDA nase kosarke!!! STOP!!!

ZiZu

pre 9 godina

Ovi što loše misle o igračima tj konkretno o Peđi, neka se zapitaju da li znaju baš sve okolnosti kad npr. nije igrao za reprezentaciju.

Roki

pre 9 godina

Broj stranih portala (iz bivsih Yu republika) koji su objavili ovu vijest: 0!!!!
Nadam se da ce da demokratska Srbija u buducnosti jos zesce navijati za tzv. "komsije" kad igraju takmice na medjunarodnoj sceni :)

bum tras

pre 9 godina

Svima je Pedja dobar cak i Amerikancima samo mu mi nalazimo manu.
ovde mu se zamera sto nije igrao za reprezentaciju,malo je poznato da je on u Sidneju imao problem sa nasim najvecim trenerom univerzuma Obradovicem i da posle toga kad se on vratio nije igrao. obradovic se posvadjao sa svakim igracem sa kojim je mogao,a nikad necu da mu zaboravim EP 2005 majstore ako je takva situacija najuri sve,imali smo mi igrace dosta tad pa kazes igraju oni koji slusaju izadjes na konferenciju,a ne ovako propadnes i trazis alibi. a tek dve OI kakvo je to brukanje bilo izgubis od Kine kuku nama,ali ipak je Pedja kriv jer nije igrao.

vladimir

pre 9 godina

(Roki, 17. decembar 2014 11:23)

pa sto ,sta ce nam oni da izvestavaju o tome?? oni koji prate kosarku kod njih znaju za stojakovicevu nagradu ,to je dovoljno jer im je bar na kratko ogorcalo dan,sta ima lepse;)? istina je da srpski mediji puno vise velicaju nekog spprtasa iz okoline nego oni nase .. iz samo njima poznatih razloga tako da sam misljenja da vesti o "njihovim" sportistima isto tako ne treba da se prenosi,indeks stavlja vesti o srpskim ekipama u fudbalu i kosarci ali u vecnii su to sovinisticki i nacionalno nastrojeni naslovi a kad imamo uspeha je kao i sada sa pedjom..nema da pisu o tome..dvolicnost je opasna zato moramo biti sretni da ne zivimo vise sa nikim u zajednici,imamo mi nase nacionalne manjine na Koje mozemo bit ponosni jer smo jedina zemlja koja u okruzenju koja ima tolko nacionalnih manjina,zele nam prebaciti da smo mi nacionalisti a cifra gradjanja druge nacionalosti u srbiji govori drugaciju sliku,znam offtopic je al dobro..;) nadam se da ce te mi pustiti komentar..pozz

велика част

pre 9 godina

Какве играчина је био Пеђа! Такав се једном рађа.
Нема много играча који су икада дживели овакву част. На десетине. А ето ми Срби (бројчано мали народ) а имамо двојицу чији дресови су повучени у једном тиму (да не помињем и једног Петра Маравића званог Пистол Пит итд.).
Пеђа, велики си и воли те Србија!
Хвала ти за све!

MJ 45

pre 9 godina

Kad cemo opet imati igraca sa ovolikom ulogom u NBA? I kad ce se pojaviti generacija sa van USA teritorije koja je ostavila trag, kao Peja, Manu, Toni, Dirk

UK

pre 9 godina

Idol iz mladjih dana kada mi je kosarka bila neizbezna. Svaku utakmicu ispod dresa kluba...njegov iz reprezentacije. Jeste bilo malo vruce, ali Pedja je to. Sad kada je proslo to vreme pravih idola, on je ostao jedini u mom zivotu. Sve najbolje legendo!

MikiPirs

pre 9 godina

Osjecaj ponosa je nesto fenomenalno. Donjeo je on nama zltao na EP i zlato na SP, za mene je to dosta. Sve najbolje mu zelim, steta sto vise nemamo sutera tog kalibra.

Her Zivota

pre 9 godina

Duuuleee, šta kažeš?
(:), 17. decembar 2014 08:56)

Haaha hahhhahahaahhah ahaahahhha hahah !!! Traume su vece nego sto sam zamisljao !!

Pedji svaka cast, postao je treci covek sa ovih prostora kome je povucen dres u NBA !! Nadam se da cemo u skorije vreme imati nekog iole bitnijeg igraca u toj ligi, krivo mi je sto Teodosic ne ode tamo, sa onim njegovim asistencijama i njegovom inteligencijom, odlicno bi se tamo snasao !

Her Zivota

pre 9 godina

Broj stranih portala (iz bivsih Yu republika) koji su objavili ovu vijest: 0!!!!
Nadam se da ce da demokratska Srbija u buducnosti jos zesce navijati za tzv. "komsije" kad igraju takmice na medjunarodnoj sceni :)
(Roki, 17. decembar 2014 11:23)

Uopste ne sumnjaj da ako povuku Kukocev dres u Cikagu, da ce to biti prva vest na ovom sajtu, a i velika je sansa da ce jedno 3 meseca ta vest stajati ovde sa strane, cisto da nas podseti da se to dogodilo !!

s

pre 9 godina

A kad se samo setim 86 godine bili smo u osnovnoj skoli i na jednom turniru igramo protiv zvezde i jos ti kazu cuvaj Pedju,tad nam je gruno 50 komada znao sam jos tad da ce biti svetska klasa!

Srdjan

pre 9 godina

Kad vidim koga sve danas proglasavaju talentima (ne samo srpske vec i druge kosarkase sa ovih prostora), samo pomislim sta je sve Pedja uradio u njihovim godinama...pametnom dovoljno...

777

pre 9 godina

Gledao sam mnoge utakmice Sakramenta u ono vreme, plej of utakmice, secam se kako su strasan tim imali i kako su igrali. Steta je jer su mogli da osvoje prsten ali Veber je imao uvek problema sa povredama u vaznim mecevima. Po meni je to jedini razlog i ako su Lejkersi imali strasan tim sa O Nilom. Divac je uspevao u mnogim mecevima da ga spreci da da svojih 40 koseva. Sakramnto sada ima 2 podignuta dresa ispod krova svoje arene, Divcev i Pedjin. Veber, Divac, Pedja, Dag Ktristi, Bibi, strasna petorka koja je stvarno igrala atomsku kosarku ...ali povrede Vebera..Sto se Pedje tice kakav je suter bio ne treba trositi reci, to nije normalno. Na kraju 4. po broju postignutih trojki u NBA svih vremena o tome sve govori. Veliki igrac i bravo od srca na velicanstvenoj karijer. Podizanje njegovog dresa sa br. 16 je velika cast u stranoj zemlji koju je Pedja APSOLUTNO i posteno zasluzio. Skidam kapu...

Cvele 1993 CZBG

pre 9 godina

Pola Srbije navija za Zvezdu ,pola za Partizan ali u vreme Divca i Stojakovica u dresu Kingsa ,cela Srbija je navijala za Sakramento,tako da se moze reci da je Sakramento Kings najveci srpski klub u 21veku .

alan ford

pre 9 godina

ja cu ovde samo probati da iskomentarisem neke stvari koje Pedju mnogo vise uzdizu iznad liste "velikih sutera", evo nekoliko od njih: 1. Igrac sa visinom od 206cm i kontrolom lopte kao plejmejker, pri tom najbrzim izbacajem i fantasticnim kretanjem bez lopte, u godinama u kojima je igrao imao je za direktne takmace igrace poput Orija, Zerbijaka, Milera, Alena, Novickog. 2. Da li mozete da zamislite sta u psiholoskom smislu znaci biti suter u NBA? Od vas se ocekuje i trazi da budete kosgeter kad ekipi to treba, da imate statistiku ali pre svega da vas TIM igra dobro dok vi "trosite" lopte. A Pedja je sa tim pritiskom+beli suter+specificna pozicija u Kingsima i kasnije u Dalasu gde je morao da bude "trojkas" kad treba i "defense skok" igrac kad treba, uspeo sve to da iznaese. 3. Celu karijeru nije imao NIJEDAN JEDINI ekces, njegova filozofija kosarke je "biti bolji u tehnici i snalazljiviji u napadu". Priznacemo da je malo Srba inace koji su takva "gospoda". 4. On je bio taj koji je pravio razliku dok je igrao za reprezentaciju. Mnogo je potcenjivan, ali je on tip igraca kakav ne postoji u Evropi. Covek koji ima sut iz bukvalno bilo koje pozicije, na EP i SP bacanja iznad 92%, igrac koji zna da cita napade protivnika. 5. Pre SP u Americi, Sarenac je pravio intervju sa njim, gde je Pedja rekao da dolazi u halu da sutne po sto sl.bacanja i ko zna koliko stotina trojki. Ne zaboravite da je celu svoju karijeru napravio nakon teskog preloma noge. Neverovatna radna disciplina.

Igor

pre 9 godina

Nas najveci problem u finalu SP ove godine je bio sto nismo imali centra kalibra Divca koji je mogao da izadje na kraj s onim GMO gromadama iz NBA i sutera kao sto je Pedja, koji ne popusta ni pod najgorim pritiskom. Raduljica je odlican i ceka ga velika buducnost, ali je fizicki daleko inferioran ispod NBA centara. Prolazili su kroz njega kao kroz svajcarski sir. Divac je bio totalno druga prica. I sa legendarnim Shekom je izlazio na kraj bez vecih problema.

Aleksej

pre 9 godina

Koja je to legenda! Srazmjerno jos sa ovom visinom definitivno najbolji suter u istoriji! Koja je milina bila gledati Kingse sa njim i Divcem u timu. Zivio Pedja!

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Citam ovi dana kakve sve ljudi gluposti pisu i ne verujem,jedna od najveci je kao on nikad nije bio igrac za zavrsnice,a gledao sam par videa gde covek jedno 20 puta daje poena za produzetke ili za pobedu u zadnjim sekundama,i sad neko video da je jednom promasio i odma piskara gluposti,veliki igrac i suter jedan od najboljih koje smo imali i koje cemo ikad imati,zasluzio je sve ove pocasti.

igorrr

pre 9 godina

Nekome povlace dres,a neko danas boksuje.Koliko je tuzno koliko danas u Nba nemamo igraca,nadam se da cemo opet imati neki tim sa nasa dva igraca u prvoj petorci,a nije da nemamo potencijala.Pedja bio i ostao legenda,Ziv bio majstore tek sad vidim koliko je tebi bilo lako da sutiras sa 6,25 kad si u Nba jedan od najboljih ikada,Legendo srecna penzija nadam se da ces se vratiti u kosarku nije ovaj sport isti bez tebe,

Marko

pre 9 godina

Najezio sam se.. Nikakva i najmanja mrlja ovog sportiste i velikog coveka. Fascinantno.. A onda pomislim na nase bahate fudbalere od 19,20 godina koji igraju u nasoj ligi i dodje mi da placem!

ffgghj

pre 9 godina

Kakva vam je to potreba da velicate nekog koga uopste ne zanimate? Pedja je bio autisticno fokusiran iskljucivo na sebe i svoju karijeru i novac. Navijaci, Srbija, to mu je bilo potpuno strano. Imao je strasan sut, ali samo na treningu i laksim utakmicama, srcanosti ni malo. Sve u svemu, bezlican.
(zozrzo, 17. decembar 2014 09:32)
On ima dve osvojene zlatne medalje i jednu bronzanu sa nasom reprezentacijom. A mogao je da igra i za Grcku jer ima njihovo drzavljanstvo (prezime mu je Kinis)a odbio ih je toliko puta. Toliko o tome da mu je Srbija strana.A sto se tice fokusiranosti na svoju karijeru i sebe,pa to je normalno-ako zelis da budes pobednik moras da budes fokusiran 100% na svoju karijeru! I jos nesto,cesto gledam slike koje njegova zena Aleka (inace Grkinja) postavlja na Instagram. Dosta tih slika sje iz Beograda i uglavnom su u drustvu Tarlaca i njegove zene Marije,Dusana Vukcevica i njegove supruge Jade. Toliko o tome da ga Srbija ne zanima!

Aleksandar

pre 9 godina

Kakav igrac! Srednju skolu pamtim po neprospavanim nocima zu Sakramento. Kakav osecaj kad vidis jednog naseg igraca kako mu se povlaci dres u sred Kalifornije a predstavlja ga drugi kome je dres vec gore, neverovatno. Najezio sam se.

raci

pre 9 godina

retko koju utakmicu da nisam gledao, cak I dok sam imao ispite ujutru I ne spavam a gledam. kakav tim kakav tim, najveci show na planeti.

bolek

pre 9 godina

Treba reći da je Peđa igrao sasvim dovoljno za reprezentaciju. Igrao je 1999. na EP, 2000. na OI, 2001. na EP, 2002. na SP i 2003. na EP. Tako da te priče da navodno nije igrao za reprezentaciju ne stoje. Igrao je u najmanju ruku onoliko puta koliko i drugi reprezentativci. Pamtimo samo zlata. To je problem. Niko se ne seća da je te 2003. došao da igra iako su skoro svi otkazali.

bolek

pre 9 godina

Treba reći još i ovo. Tu čuvenu finalnu seriju zapada protiv Lejkersa 2002. Stojaković je igrao povređen ili nije ni igrao. Na prve četiri utakmice te serije uopšte nije igrao, a u petoj, šestoj i sedmoj utakmici igrao jedva po 20-ak minuta. Ta povreda je bila tada stvarno peh za Sakramento.

Izbeglica medju zvezdama

pre 9 godina

Stvarno sam duboko dirnut. Ispunio mu se san svakog igraca: vinuli ga u zvezde. NIKO vise u Kinksima nece nositi br. 16. Taj broj moze da nosi samo onaj ko nadmasi Pedju Stojakovica.

Dirnut sam i zbog toga sto se Pedja vinuo u zvezde bukvalno iz blata. Ne zaboravite da je kao dete sa roditeljima u "Oluji" izbegao iz Hrvatske i dosao u Srbiju. Kosarka mu je podarila ono sto je nasa medjusobna mrznja pretila da mu oduzme - pravo na ljudski zivot.

Pedja, bravo! Valjda smo, nesto naucili od tebe. Makar malo.

I jos nesto: Kingsi su sa Divcem i Stojakovicem uspeli ono sto nam slabo (gorovo nikako) polazi za rukom: ujedinili su Grobare i Delije. Svi su kao jedan, navijali za Kingse iz (mrske nam) Amerike. Kiksi su u Srbiji imali navijaca onoliko koliko C. zvezda i Partizan zajedno.

Minja Subota

pre 9 godina

To su bili Dani i pozitivan zivot,a ne ovo danas,pogotovo u Srbiji nikome nije do zivota vise,narod nema ni za hleb! Ranije dok je igrao za Kingse to je bio zivot,budim se ujutru Svaki put kada Sacramento igra uopste me nije zanimalo sta cu jesti vec sam uzivao u svakoj utakmici koju su Kingsi igrali,jer su imali toliko puno pozitivne energije i tako jako srce i tim,prosto ne mogu da verujem da je sve tako brzo proslo i da NIKADA vishe necu osetiti toliko puno pozitivne energije i tako jak hormon srece. ( Suze mi same idu dok pisem ovo ) Nichega vishe nema ni fudbala ni kosharke vec samo kladionica i tako bezobrazno namestene utakmice,ovi sto danas igraju u NBA su smeshni za ono sto sam ja gledao... Jedino me teshi shto sam doziveo i bio uz Pedju I Divca svaku utakmicu,ni jednu nisam propustio!! Eh kada se setim samo,dusha me boli :( Jedan je Pedja Stojakovic...