Košarka 339

Ponedeljak, 15.12.2014.

12:57

Vujošević: Odakle Žeravici pravo?

Trener Partizana Duško Vujošević prozvao je legendarnog Ranka Žeravicu, istakavši da “ne zna odakle mu pravo da komentariše” loš šut ‘crno-belih’.

Vujoševiæ: Odakle Žeravici pravo? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

339 Komentari

Sortiraj po:

Smešno

pre 9 godina

Ovaj bi da delegira sudije koje on hoće,kao prethodnih godina u našoj ligi i da sude po njegovoj direktivi.Sve živo mu smeta a upoređuje njegove titule,koje su otete na poznati način i veliča ih,naspram Žeravičinih zlatnih medalja na Olimpijadi i SP,o kojima on samo može da sanja.Dno dna od čoveka.

milun

pre 9 godina

Gorance,samo jedna činjenica za tebe.
To što kažeš da je Dule najveći Grobar od svih ljudi,ceo život.
E pa to vidiš nema veze sa istinom,
jer je bio trener Zvezde pre 25 godina,odande je oteran,i vrlo dobro se zna da je navijao za njih,sve do svog drugog mandata u Partizanu,kada je postao od jednom najveći Grobar !
Ja zato ne mogu da ga smislim,i nekada mi deluje da namerno urušava ugled našeg kluba,jer je previše iskompleksiran ciganima,pošto je i sam bio njihov !
E to su ti Gorane činjenice

stefan

pre 9 godina

Ranko Zeravica je jedan od onih koji su udarili temelje velike jugoslovenske skole kosarke. Ne bih ni pominjao medalje sa reprezentacijom, izlisno je.
Ima jedan podatak. U posleratnom periodu, dok se kosarka kao sport formirala, vodio je sve uzraste CZ(tada je ona bila sinonim kosarke u Jugoslaviji) i u zenskoj i u muskoj konkurenciji. Vodio je preko 3000 zvanicnih meceva. Smatraju da su danasnji rezultati spanske i argentinske kosarke delom i njegova zasluga jer je bukvalno doneo nasu skolu kosarke u te zemlje i vodio nekoliko klubova. U tim zemljama je kosarkaska legenda.
I sa Partizanom je bio prvak 1996.godine.
Zalosna izjava Vujosevica. Pravi gospodin bi izjavio "Svakako da je sramota da ekipa sutira 7/20 slobodna bacanja, misljenje gospodina Zeravice moramo uvaziti i nadam se da cemo napredovati".

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Plate 10% manje, penzije 20% manje, evro 10% vise, Zvezda u Top 16... Da li se u Srbiji zivi bolje? Moze Vujosevic sutra da se pretvori u Saleta Djordjevica, ili u Misu Tumbasa, nista se nece promeniti, vecina vas sto klicete legendi Covicu nece imati para za karte sledece sezone... Mi smo bar gledali Partizan u F4, a da za to nikome nismo morali da damo kozu s ledja...

Zlatko

pre 9 godina

Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite (pfk, 15. decembar 2014 17:09)

Za tebe i tebi slicne, kako mozes tako da lupetas? Odnosno mozes ako je tebi super u zivotu, ako imas avione, kamione, ides na letovanje, zimovanje, drugim recima normalno zivis a ne prezivljavas. Mladosti, detinjstva i zivote svima su nam unistili drugi, kosarka nema veze s tim. Sramota je ukrasti, slagati, ubiti, ali nije sramota biti drugi, ispasti iz lige, ugasiti klub ili ne videti titulu x godina. Te komentare da nam je Vujosevic unistio zivote pisete na pogresnom mestu. Ovo je sportski deo ovog sajta. Da se celo SD ugasi ja cu ponosno da kazem da je nekad postojao jedan klub koji sam voleo. Ih, kamo srece da su nam svima teska detinjstva ili problemi u zivotu povezani sa time da klub nije uzeo titulu. Znas li kolike frustracije imaju navijaci Grashopersa zato sto Bazel dominira 10 godina? Nadam se da si shvatio sta hocu da kazem. Evo ja bih odmah potpisao da tvoje SD postane Bazel, ako ce i nasa zemlja postati Svajcarska. Pa neka tada imam tezak zivot a moja deca nesrecno detinjstvo, nema veze.

kralj

pre 9 godina

Ovaj covek definitivno vise nije normalan!Umesto da priprema ekipu za za nas presudan mec sa Buducnosti on prica takve gluposti da se coveku jednostavno zgadi.Vujosevicu,MARS IZ PARTIZANA!!!

Svete

pre 9 godina

Zato mi kuliramo Moku i njegov bolestan ego. I Ljupko Petrovic se isto malo malo javi i kritikuje FKCZ, ali on je kao licnost neka druga prica. Legende kluba su isto ljudi, nekad preteraju, ali su ipak legende i ljudi.
(Kum, 15. decembar 2014 19:03)

Ali Kume, Vujosevic JE trener Partizana, Slavnic NIJE trener Zvezde Telekom, Zeravica NIJE trener Zvezde Telekom, Ljupko Petrovic nije trener Crvene Zvezde, izgleda da tu sitnicu olako zaboravljas !!!
Kako Vujosevic koji JE trener Partizana da ne prokomentarise izjavu Ranka Zeravice koji NIJE trener nekog kluba a u vezi je Partizana ??

cepeli

pre 9 godina

Istu vest sam pročitao u dnevnom listu na slovo "B", ali toliko tendencionalno, da ne kažem - zlonamerno... vama svaka čast za profesionalizam!

bobo mk

pre 9 godina

Ako je Duletu veće dostignuće domaće prvenstvo u odnosu na olimpijske, i medalje sa svetskih i evropskih prvenstava onda definitivno nešto nije u redu sa njim. A oko domaćeg prvenstva, tu se izblamirao Vujošević načisto. Umesto da napada gospodina iz kuće slavnih, mogao je prvo na sajtu KK Partizan da proveri činjenice.

Nesha

pre 9 godina

Kao navijač Partizana, više ne znam šta da mislim. Duleta sam nekada izuzetno poštovao kao stručnjaka, ali mislim da je čovek ozbiljno izgubio kompas. Komentar "Odakle mu pravo da komentariše", sam po sebi je besmislen jer zašto ne bi čovek imao pravo da komentariše nešto što je krajnje očigledno. Sramota je da imaju taj procenat slobodnih bacanja jer su bacanja nešto što predstavlja osnovu same košarke. Ne znam ni za jedan tim koji je sa ovako lošim procentom šuta konkurisao za neki ozbiljan trofej. Kapiram da čovek nema sa čim da radi, nikada Partizan nije bio slabiji nego što je sada, ali mislim da bi trebalo malo više da obrati pažnju na to kako mu ekipa igra, nego da ovoliko laje po novinama i da davi (bukvalno) igrače. Jer što Partizan postiže lošije rezultate, to je Dule sve glasniji i glasniji. Nema para, nema igrača, nema rezultata. To je otprilike njegov moto sada. Koliko se ja sećam, kada je bio trener u Moskvi, imao je i keša i tim, ali su rezultati opet izostali. I to kod ekipe koja je i pre njega i posle njega uvek imala vrhunske rezultate. Zato "doktore" molim te da više vodiš računa o Partizanu i njegovoj igri, nego o svemu ostalom. Jer ako želiš time da se baviš, postani PR kluba, a neka dovedu trenera koji će da se bavi trenerskim poslom, a ne medijskim ratom. Toliko.

Sasa Bijeljina

pre 9 godina

Cuj odkud pravo Zeravici da komentarise? Pa po toj "odkud pravo" ni doticni ne bi imao pravo na mnoge komentare ali fora je to sto je to njegovo pravo pa samim tim i Zeravicino pravo kao i moje pravo da ovo sad napisem jel tako?

pan

pre 9 godina

Dule,
ovo je tek početak.
Biće sve kao prethodne 3 godine:
izmišljeni lekari, umšljeni stručnjaci,
naručene sudije, baklja, pljuvačke i drmanje koševa u fabričkoj hali,
napuštanje Pinira dok im Belošević ne da 2 igrača više,
kažnjavanje Pavlovića i Milutinova da ne igraju finale,
kažnjavanje Duleta što mu košulja nije opeglana, a Pavlovića što mu je čarapa zarozana.
Jedina razlika može da bude da ove godine Belošević, Nešković i kompanija daju 3 igrača više u finalu,
sve ostalo je već viđeno.
Jer, tek je decembar, a njih sezona interesuje tek od marta,
jer titulu moraju da osvoje svim sredstvima,
za nju bi dali sve, obe EL u koje se ionako nisu plasirali,
kup PP aparata, rekord od 77.000 ljudi u hali od 18.000 mesta,
plasman u Top 16 EL u grupi sa jednim evroligašem,
apsolutno sve bi dali za tu titulu,
dakle pravu kampanju tek možemo da očekujemo, ovo je tek zagrevanje.

sloboda govora

pre 9 godina

sto se zeravica ne oglasi protiv ovih koji su ugasili crvenu zvezdu, kao primer kako ne treba voditi klub...
i dokle ce vise novinari da zovu ovaj klub crvena zvezda?

Z

pre 9 godina

A to sto jeda surnjaja sudijinog sogora bila deverusa na svadbi kod komsije ekonoma od Zadra to nista. Mislim da liga treba da obrati paznju na te stvari. E sad sto si kolegi indirektno pozeleo smrt pa i za to ce verni navijaci naci opravdanje. To je taj od Partizana omrazeni Zeravica koji ga je usput i stvorio.

Kolet

pre 9 godina

Grobar sam ali brate Dule moj dragi nemaju tvoje reci tezinu kao nekada zato sto radis ovo sto radis. Nikada nisam mislio da cu ovo moci uopste i pomisliti...ali vise nam stetis i vreme je da sva trojica napustite klub.

Sve najbolje i cuvaj zdravlje.

miloš

pre 9 godina

Паралелно са радом у репрезентацији, Жеравица је пресудно утицао на велики „бум“ Партизана почетком 70-их година, када је селектирао тим предвођен Далипагићем и Кићановићем, који је током наредних 10-так година освојио многе трофеје.

KUM

pre 9 godina

Ranko Žeravice - Hall of Fame
Dušan Vujošević - Hall of Blame!
(Hill, 15. decembar 2014 16:46)

Radonjić - Half of man!
(BogoviGvozdja, 15. decembar 2014 17:32)

Bogu Gvožđa ovo je bio najlošiji odgovor tj fora na komentar U ISTORIJI B92

DedaMiloje

pre 9 godina

Od izjave da mu je zao sto nije zeravica umro umesto ace p morao bi da se ogradi sk partizan I svi navijaci. Budimo ljudi, pa sport treba neke druge poruke da prenosi, sta je ovo...
(sport, 15. decembar 2014 18:18)

Ko da se ogradi? Pa svi oni su tamo isti kao on.

hawkeye

pre 9 godina

Nažalost moram da konstatujem kao štovatelj košarkaškog dela Duleta da on više ne drži uzde u svojim rukama,ni košarkaške ni psihičke.Ovako brutalno reagovati na svaku izjavu,omalovažavati jednog Ranka Žeravicu,tuga.

Mirza Avdic

pre 9 godina

Mislim da je bila sezona 2003/2004 kada je Partizan izgubio utakmicu od Pau Orteza u pioniru, tim porazom Partizan je ispao iz daljenjg toka takmicenja

Dule je bog

pre 9 godina

Zanemarimo izrecene nebuloze, nesto drugo mi je upalo u oko. Obratite paznju na Dulov rad desne ruke. Svetan, da je pre samo par dana uhvacen, snimljen kako javno jede slinac, danas mudro simulira, ceskanje nos-uvo-obraz-brada-nos-usne, pa u krug. Ocigledan pokusaj da se "opere" u fazonu:"nisam ni onomad jeo slinu, ceskao sam se,pa valjda vidite da to stalno radim".

mire

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da niko od velikih imena naše košarke nije stao u odbranu Žeravice. Ljudo moji, to je strašno šta sve dopustaju Vujoševiću.

Maceta

pre 9 godina

Batistuta, razlika je u tome sto Radonjic uopste ne spominje Partizan, pa vama grobarima nije interesantan, a DV cesto proziva i spominje Zvezdu, pa je i logicno da njegove izjave mi Zvezdasi komentarisemo.Radonjic se ponasa kao gospodin, dok se DV ponasa kao najgora stoka i vi grobari to dobro znate.

jadno

pre 9 godina

(Her Zivota, 15. decembar 2014 18:48)

Ala se izlupa, kao tvoj trener. Partizan moze samo da bude klub iza Cibone, Splita i Zvezde. Dok su ovi klubovi osvajali titule u SFRJ, tvoj klub nije postojao na mapi. Tvoj klub je poceo da osvaja sve sto ima kad je postao drzavni projekat. Uostalom kako je moguce osvojiti 16 titula za 22 godine u kosarci, i 14 titula za isti broj godina u fudbalu. Zato se i kriju finansije, a zna se ko je sve sedeo u upravama FK, i ko je sve sudio za KK.

Zeravica kuca slavnih, a Vujosevic kuca sa kaznama

Zatrovan si mrznjom svoga trenera, ali nece on jos dugo. Presesce mu sledece kolo u Beogradu

пази шта желиш, можда ти се испуни!!!

pre 9 godina

https://www.youtube.com/watch?v=WmQUWa0JhOg
Сећате ли се, моји Гробари, ове утакмице? Сви звездаши навијали за ФМП,
зато сада толико и пљују по ДВ и Партизану...
НАРАВОУЧЕЊЕ:

zato on jede sline

pre 9 godina

Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija, 15. decembar 2014 17:55)

Bravo majstore,objasnio si.

Ryber Palunko

pre 9 godina

Ranko Žeravice - Hall of Fame
Dušan Vujošević - Hall of Blame!
(Hill, 15. decembar 2014 16:46)

Radonjić - Half of man!
(BogoviGvozdja, 15. decembar 2014 17:31)

Konzumacija ministra - Hall of Shame

smeker

pre 9 godina

Bravo,bravo vi ste poslednji za koje sam mislio da su se prodali.Nesmete da objavite nase komentare i sluzite za divljacko pljuvanje i vredjanje naseg trofejnog strucnjaka,neka vam je na cast.Znam da necete objaviti ali morate makar procitati,poslusnici...

FMP je život, ostalo su sitnice

pre 9 godina

Vujošević jedva završio srednju školu. Ti znaš ocene svih nas kao onaj Babić. Kaži koju je školu završio i gde i sa kojim ocenama, nemoj da se ponašaš kao poslednja seoska alapača. Njegov jezik stil jesu stil načitanog čoveka a ti to ne možeš da razumeš. Kad napišem da Žeravica ima 86 godina i da moćže da izjavi šta hoće, potpišem to sa pantelja i dobijem najviše pluseva u istoriji komentarisanja. Tako vi tumačite figurativno izražavanje, kao kad pantelije čitaju prognozu vremena. A ne biste razumeli "poruku" kad bi neko, očajnički slomljen, u vreme velike suši, dok sunce prži na 40 stepeni, rekao onima koji misle samo na plažu - sutra vreme još lepše i toplije, za dva stepena. I vama je sada "četvorka" važnija od evra koji raste i dinara koji pada. Nažalost, ovakvi se tekstovi ne objavljuju, oguglao sam na bedevedesetdva demokratiju. Ako, samo da se oni koji čekaju "četvorku" ne bi naterali da misle.

Zoki Falcon

pre 9 godina

@Iako sam Zvezdas, Duletova je svaka na mestu, kamo lepe srece da je trener Zvezde odavno bi uzeli titulu i ovako dovedosmo pola reprezentacije pa opet cvikamo od jednog pavlovica dal ce na kraju biti ista....
(BoTa, 15. decembar 2014 13:35)
Prijatelju, bio je trener Zvezde u sezoni 1991/92, pa nije ništa značajno uradio!

Trlekgb

pre 9 godina

Са КК Партизаном је освојио првенство СРЈ 1996. и Куп Радивоја Кораћа 1978.

Дуле, кад нешто хоћеш да кежеш, консултуј се са неким, као на пример са Гуглом !!!

Kum

pre 9 godina

Nije da branim Duleta, covek je lud, al brate ovaj Zeravica se uvek pravi pametan isto kao i Slavnic.
(Nikola, 15. decembar 2014 18:29)

Zato mi kuliramo Moku i njegov bolestan ego. I Ljupko Petrovic se isto malo malo javi i kritikuje FKCZ, ali on je kao licnost neka druga prica. Legende kluba su isto ljudi, nekad preteraju, ali su ipak legende i ljudi.

Atreides

pre 9 godina

Kakav crni Vujosevic. Covek kao "hara" na ovim prostorima godinama tako sto je drzava stajala iza Partizana. Bukvalno su bili ko Makabi u Izraelu dok su supernicke ekipe unistavane sistematski. Njegova strucnost se videla kada je vodio CSKA i reprezentaciju.

zoran

pre 9 godina

Milutinov, prvo slobodno bacanje - promashaj...drugo, promasaj...trece za redom, promasaj...cetvrto dodje, ali opet promashaj...evo ga i peto slobodno bacanje, kad ono ponovo promasaj...i.t.d...nastavishe i ostali u istom ritmu...

Kica i Praja su za celu karijeru zajendo, mozda proamsili 10....ovaj, nazovi, igrach i njemu slichni, nazovi, igraci u jednoj utakmici promashe toliko...

Ono sto je Zeravica osvojio, gospodine Vujosevicu, vi mozete samo da sanjate...Gospodin Zeravica ima pravo d auputi kritichku rech bilo Partizanu ili Zvezdi, pa chak i reprezentaciji, jer je on jedan od utemeljivacha ovog sporta kod nas.
Gledao sam KK Partizan , kao klinac, dok su igrale legende poput Kice i Praje. Mogu reci, mirne dushe, ovom klubu ce svanuti kada vi Gopodine Vujoshevicu napustite taj tim. Urnishete ugled velikog kluba.

Nolan

pre 9 godina

Hvala ćaletu što je Zvezdaš, što me je usmerio na pravi put i gospodski klub. Ma odakle tebi pravo čoveče da spomeneš Žeravicu, ti nisi dostojan ni njegovog spominjanja! Lopatari, nije li vas sramota od ovoga?

Boban

pre 9 godina

(drmr, 15. decembar 2014 13:05) Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfk, 15. decembar 2014 17:09)
Momak, za razliku od vas mi smo imali srecno detinjstvo , mladost i zivot .... radovali se prvacima Evrope i Sveta FK CZ ... evo sad ide dobro u kosarci i pozdravljamo to .... ali ovde nije to prica ni poenta , ovde se prica o pristojnosti i moralu .... radovao sam se uspesima Partizana u kosarci i ok je to ! iako sam Zvezdas !!!! ali ovaj covek je od vaseg kluba koji je i NAS napravio SEKTU a vi oko njega se upravo tako i ponasate ... razgovarajte sa roditeljima oko toga jer podrzavati ovakvog coveka je problem ! MISLIM DA JE VAMA UPROPASTIO ZIVOTE :) mi smo joj uvek pristojni i SVOJI !!!! pozdrav JUGOSLOVENSKOM SPORTSKOM DRUSTVU :)

chera-bera

pre 9 godina

Šta je loše u ovoj izjavi ? Pa Dule je trener Partizana a ne Žeravica. Ima pravo da brani svoj klub, sve ostalo bi bilo nenormalno. Žeravica neka rešava ukrštene reč ili nek prošeta do Klemegdana i sa svojim penzosima igra i komentariše šah.

Batistuta

pre 9 godina

Panteri ce da izlude od Vujosevica, i to u trenutku kad klub za koji trenutno navijaju dominira u Aba ligi, pa zar se i sad bojite Partizana i Vujosevica, otkud toliko interesovanja za to sta Dule govori na konferencijama pred utakmice, ne znam koji Grobar ode da procita sta je Radonjic izjavio negde?

Batko

pre 9 godina

Nije da branim Duleta, covek je lud, al brate ovaj Zeravica se uvek pravi pametan isto kao i Slavnic.
(Nikola, 15. decembar 2014 18:29)

Žeravica se ne pravi pametan...on je pametan (pričam za košarku)
Dule se pravi normalan... on nije normalan (pričam za sve)

Leonardo od Vinče, Ovče i Borče

pre 9 godina

Drugim rečima: Ja, Ja, Ja pa Ja i Leonardo...imamo nešto malo i svojih loših momenata između beskrajnih perioda sušte genijalnosti, a Žeravica...on da je bio neki dobar čovek i trener odavno bi umro pijan i mlad a ne ovako što je dočekao starost zao i trezan,aaaaahahahahahahaha...Dr Lazo Lazareviću pod hitno proširuj kapacitete da prigrliš nove regrute!

dule vujosevic

pre 9 godina

hteo je samo hteo da kaze da niko pa ni zeravica nemoze da se sprda sa institucijom iliti igracima koji igraju u njemu zarad medijske eksponacije ako je takav strucnjak trenere a svoj kurs neka potrazi na drugi nacin isto kao sto moze da pronadje i sto drugih primera lose suterske statistike u jddnoj utakmici.

sale009

pre 9 godina

Ja licno mislim da bi Dulu jedino odgovarala sudijska trojka u sastavu:Gasic,Todoric i Danilovic...jeste da bi tu mogao samo Gasica da juri da bije....

jd

pre 9 godina

U pravu je Dule! Sta bre ima taj Zeravica da komentariše, ko je bre on?! Lako je bre osvojiti olimpisko zlato, lako je biti prvak sveta i evrope! Dule je bre osvajao agroziv ligu i živa legenda CSKA!

Baba Joke

pre 9 godina

Nisam znao da konzumacija slina izaziva baš takve posledice !!!
(Batko, 15. decembar 2014 18:18) Jesi to sam sastavio,ili ti je mozda gradski menadzer pomogao?

Pavel 13

pre 9 godina

Potpuno je besmisleno replicirati kod ovakvih tendencioznih tekstova, oglasavaju se samo oni koji imaju nezlecive komplekse i besposlicari koji nista ne rade u zivotu, vec po ceo dan sede kuci i komentarisu svaku vest koa ima veze sa Partizanom ili Duskom Vujosevicem.

,,Ko god zamišlja da svako voće sazreva u isto vreme kad i jagode, ne zna ništa o grožđu.'' Paracelzus

Her Zivota

pre 9 godina

(Slobo, 15. decembar 2014 18:02)
To sto je Zeravica radio u reprezentaciji 67-72, to bi cuveni trener Jakovljevic rekao da je skupljao kajmak Nikolicevog rada od 54-67... Voli on tako da lupeta i omalovazava druge, veliki Zvezdas, kome je najveci uspeh titula sa kadetima Zvezde i dvogodisnji rad sa Bogdanom ( dvogodisnji ne petogodisnji i vise od toga )..
Ne mogu vise pisem i objasnjavam nesto Panterima, kojih 75 % govore da je Zeljko Obradovic prevara od trenera, ubedjivanje sa takvim praznoglavcima je gubljenje vremena !!
Ukratko Partizan je najveci Kosarkaski klub u bivsoj Jugoslaviji, svidelo se to tebi i ostalim Panterima ili ne !!
Vujosevic je verovatno preterao u ovoj izjavi, ali verovatno ima nekog razloga zbog kojeg to govori, i to ne znaju ni ti, ni ja ni ostali Panteri, Delije i Grobari...

I ne mogu Zeravica i svi ti stari treneri da se porede sa Vujosevicem i svim novijim trenerima koji danas rade u Srbiji. Nekada su igraci napustali klubove tek kada napune 28. godina, danas ako ostanu do 22. to je puna kapa.
EJ zamisli da sada u Partizanu igraju Lucic, Bogdan, Pekovic, Velickovic, Tripkovic, pa i u Zvezdi da igraju Bjelica, Keselj, Nedovic i ne znam ko jos, mislis da bi rezultati bili slabiji nego pre 30. godina??? Da se danas sastavi reprezentacija bivse Jugoslavije, mislis da bi bila slabija od one pre 20 godina ??? Mani se poredjenja !!

marko

pre 9 godina

Ostatak izjave za Žeravicu: Ja sam osvojio titula i klupskih takmičenja koliko on ne može da sanja.. I Leonardo da Vinči je imao svoje loše periode... nemam komentar:(

Slobo

pre 9 godina

Te legendarne reprezentacije su potekle od legendarnog PARTIZANA. Da ne pratiš košarku od juče,to bi i znao. Inače, Dule treba da ide, upotrebna vrednost mu je istekla, Dzikića za novog trenera
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar, 15. decembar 2014 14:26)

Neko te sinko grdno prevario-
Jugoslavija 1970 Prvaci sveta:
4. Rato Tvrdic 5.Duci Simonovic 6. Vinko Jelovac 7.Trajko Rajkovic 8.Aljoša Žorga 9. Dragan Kapičić, 10. Ivo Daneu 11. Krešimir Ćosić 12. Damir Šolman 13. Nikola Plećaš 14. Dragutin Čermak 15. Petar Skansi.

Jedini igrač iz Partizana bio je Čermak, sa minornom minutažom.
A tada "legendarni Partizan" je 1971 ispao iz prve lige i preko leta igrao u drugoj.
Ako vec zeliš i pojedinosti, Partizan je za opstanak izgubio od Oriolika iz Slavonskog Broda 70/67 , to je bio takozvani play off za opstanak.
Ta utakmica je odigrana u Sarajevu sreda 14 April 1971.

Replika

pre 9 godina

Nije on izgubio kompas,sad pokazuje svoje pravo lice sta misli,a to je da je najveci od svih jer ima 13 titula u KLS,nije.Secam se kad je posle poraza od Pau Ortez-a u pioniru,koji je znacio eliminaciju iz EL u grupi posle utakmice psovao sudije i krivio EL sto su mu sudili tu utakmicu dva grka,jer u drugoj grupi je dal AEK nisam siguran i Partizan im je najveci konkurent za najboljeg 6-og plasiranog iz sve tri grupe(tada sistem bio 3 grupe po 8 ekipa,prolazi prvih 5 iz svake i najbolji 6-i.Mislim da je bila 2005 god ili mozda nesto ranije

Doktor

pre 9 godina

Nije Vujošević kriv, oprostite mu, ovo je van njegove kontrole. Njemu je potrebna pomoć, stručnih lica.
Sada mi postaje pomalo i žao nekad uspešnog trenera mladih košarkaša.

nik sloter

pre 9 godina

Ovom prilikom zelio bih javno da uputim izvinjenje navijacu koji se potpisuje kao kum@ sto sam ga u trenutku ljutnje uporedio sa odredjenim likovima!

Dule

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto Dulidzu bole toliko porazi, realno gledao sam mec Zadar ih otreso.
I treba biti realan partizan moze da se nosi sa svima osim Zvezde i Cedevite ova dva tima su strah i trepet u aba ligi- sad je cedevita ispala iz el vise nece da ima ni jedan poraz osim normalno Zvezde koja je nba ekipa.

kima

pre 9 godina

Odakle onda pravo tebi da u usta stavljas Crvenu zvezdu?
To je gospoda, pa makar nikad nista ne osvojili, veci je to klub nego sto ce partizan ikada biti,jer si ga toliko,izjavama i postupcima spustio i oterao u prostakluk da vise nema nazad, fleke koje si napravio jednom nekada velikom klubu su neizbrisive.
Nastavite da podrzvate ovo grobari.

srkiboy82

pre 9 godina

Ovaj covek treba psihijatrijsko lecenje. Svaki njegov komentar je napad na nekoga.
Zeravicu napada, velikan koji je osvojio olimpijsko i svetsko zlato, a cime moze ovaj mali covek da se pohvali. Osim f4 sa Partizanom, nicemu. Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija, 15. decembar 2014 17:55)_Ma kakvo crno psihijatorsko lečenje. Psihijatar bi u ovom slučaju pocepao diplomu, i otišao u Bogutovačku banju na rehabilitaciju.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Dule je sto posto u pravu,dokle vise da se ponizava kk partizan.Jel se to svi takmice ko ce vise daš se dodvori zvezdi pa pljuju po partizanu na svakom koraku.Velika podrska Duletu na borbi za slavu i cast celog sd Partizan, nece Duleta da smenjuju navijaci fmp po forumima i oni da nam preporucuju da mi oteramo najveceg grobara svih vremena.Dule je za nas kralj i legenda a vasa mrznja prema njemu se zna zasto postoji. Ziveo Partizan.
(goran, 15. decembar 2014 17:42)

Meni je malo žao tebe Gorane,ali samo malo ?! Grobar si, odlično, i ja sam zvezdaš ,ali mi nije jasno kako možeš da opravdaš nekulturu i primitivizam Duškovih izjava, a naročito ponašanja u zadnje vrijeme. Pa ako ovako nastavi baš će da bude pravi "grobar" Partizana. Što to prije shvatite u klubu , veće su vam šanse da preživite. Zlo činiti a dobru se nadati ,nikad nije moglo. U zdravlju ...

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Samoproklamovana institucija sa apsolutistickim diktatorom(Partizan, to sam ja!) na celu je navikla da postoji samo u uslovima apsolutnog monopola, bez konkurencije i instrumenata kontrole. Otimanje najboljih igraca sa ovih prostora i kupovina najkvalitetnijih stranaca je postala njihov trademark. Svi smo vec bili svedoci mnogobrojnih podvala i manipulacija doticnog. Svih ovih godina svaki njegov potez je zauzimao veliki medijski prostor u nasim novinama, tv emisijama i uopste u javnosti. Bilo je dovoljno da opsuje, izvredja, isproziva po imenu pojedince i da bude u svim medijima. Ponekad je nastojao da bude teatralan kako bi pojacao efekat i prisustvo u medijima pa je umeo da ustipne, odgurne ili zavrne ruku sudiji. Povlacio je ekipu sa terena kada god je bio rezultatski ugrozen. Sluzio se demagogijom i kreiranjem doktrina. Ubedio je navijace i medijsku javnost u Srbiji da jedini tim koji ima pravo na uspehe, jeste tim koji on vodi, cijim navijacima manipulise uspesno i u potpunosti. Dakle, doticni poput nasih turbo folk diva zivi po onoj krilatici da ne postoji los marketing, tj. da je svaki marketing dobar marketing. Glavno sredstvo manipulacije su bile kosarkaske utakmice, konferencije za stampu i intervjui u njegovim medijima.

Bojan035

pre 9 godina

jednom recju KRALJ!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dimna bomba, 15. decembar 2014 18:12) Nije on kralj vec dvorska luda! A ti si diaobola1

Batko

pre 9 godina

On da zabrani jednom Žeravici da priča!!!Jel vas sramota grobari???(NS, 15. decembar 2014 14:13)

Nije nas sramota. Sto pitas?
(panteri sekundarci, 15. decembar 2014 17:00)

....a mozga nema...

sklonite ovog nečoveka!

pre 9 godina

Da li je moguće da niko ne pominje koliko je skandalozno Zadar oštećen protiv partizana?? Dalo sa obe ruke ruši Florensa na zemlju koji pada nokautiran i sudije ništa?! U kontri daju Pavloviću dva bacanja iako ga niko nije pipnuo! A napad pre toga Milutinov i Mačvan udaraju iz sve snage Sobina pod košem u nameri da naprave faul, Sobin se jedva održava na nogama od udaraca, a sudije opet ništa! I opet u kontri Pavlović pravi čiste korake a sudije mu daju dva bacanja! 4 uzastopna napada ne daju Zadru bacanja zbog brutalnih prekršaja partizana a partizanu poklanjaju nepostojeća. I posle svega partizan se spušta sa -13 na -2 potpunom zaslugom sudija! Jednog centra Zadra izbacuju sa 5 ličnih na sred TREĆE četvrtine, a drugom (Sobinu) daju četvrtu takođe u trećoj. Gledao sam šokiran utakmicu i očekivao da po prvi put u životu iz partizana kažu da je suđenje bilo izuzetno na njihovoj strani i onda vidim da se posle ovog skandala ONI ŽALE na sudije??!! I to zato što je sestra nekog tasta udata za brata neke zaove od šurnaje koja je letovala u Hrvatskoj. Ovo je prevršilo svaku meru! Ne mogu više da podnesem ovu bolest iz partizana, imamo li mi nekog u državi da ih skloni više iz javnog života? Kako je moguće da čovek koji poziva na donošenje dinamita, građansku neposlušnost, bojkot srpskih kompanija, Đokovića, koji svakog dana iznosi najveće laži, koji je snimljen kako prebija sa Danilovićem sudiju, vara sa ugovorima, ne plaća porez, preti sudijama i juri ih po terenu itd još uvek radi i dobija od države platu od 30.000€ mesečno?!

Dr.Haus

pre 9 godina

Nije on izgubio kompas,sad pokazuje svoje pravo lice sta misli,a to je da je najveci od svih jer ima 13 titula u KLS,nije.Secam se kad je posle poraza od Pau Ortez-a u pioniru,koji je znacio eliminaciju iz EL u grupi posle utakmice psovao sudije i krivio EL sto su mu sudili tu utakmicu dva grka,jer u drugoj grupi je dal AEK nisam siguran i Partizan im je najveci konkurent za najboljeg 6-og plasiranog iz sve tri grupe(tada sistem bio 3 grupe po 8 ekipa,prolazi prvih 5 iz svake i najbolji 6-i.Mislim da je bila 2005 god ili mozda nesto ranije

ic mi

pre 9 godina

Pepa Dule vise ne zna sta prica...ima pravo da mu bude krivo sto ih svako ljusti,ali nema vise kredita za kritiku takmicenja,sudija,itd...posebno nema prava da se ljuti na Zeravicu,jer je stvarno smesno da neko toliko bacanja promasi,a da za to krivi sudije ili finansijsku sitaciju! Sto ne prizna koliko njegovo ponasanje kosta i sportski i finansijski njegov klub!

takva kuca…

pre 9 godina

vama je dule vujosevic sportska vest dana
a o novoj optuzbi zvezdinog kapitena dzonija mijailovica niste ni obavesteni.
neverujem pre ce biti da ste cenzurisani.

uporedi

pre 9 godina

Jedan je završio karijeru kao svetski i olimpijski pobednik,član košarkaške kuće slavnih.
Drugi je aktuelan i poznat jedino kada napadne nekoga (obično decu ili starce).Ima titule u agroživ ligi.
Strašno je što ima još uvek onih koji slepo veruju ovom drugom.

gledalac

pre 9 godina

Omaj koji ima jedva završenu srednju školu i ne zna ni jedan strani jezik uzima sebi pravo da komentariše sve(od politike i književnosti do izgradnje pumpe na autokomandi).
Istovremeno jednom od najvećih košarkaških trenera iz ove zemlje,brani da komentariše košarku.
Ima li granice tome?I ma li ko da tane tome na put?

KOSTA1703

pre 9 godina

Ovim se obracam onima koji se ovde predstavljaju kao navijaci Partizana, a ustvari su samo sledbenici ili bolje receno vernici Vujosevica.
Ja sam Partizanovac od svog rodjenja, i time sAm se uvek i svugde ponosio.
Kosarku kao sport obozavam, i tokom osamdesetih sam dve godine zaredom bio licno prisutan na SVIM utakmicama Partizana u domacim ligama, bez obzira na to gde su se igrale.
A igralo se i na Gripama,i na Baldekinu,i u Jazinama gde vecina od vas ne bi smela nos promoliti, a kamoli gledati utakmice.
Danas sam vise internet navijac, jer je to mnogo primerenije nekome ko je u pedesetim godinama.
Jos od trenutka kada je posle utakmice sa Zadrom izjavio "Moze nam se", pa preko izjave posle utakmice sa Barselonom kada je lupetao za medalju o lopti koja je skinuta sa obruca, pa do davljenja sopstvenih igraca, i stipanja i pljuvanja sudija, iz aviona se videlo da je doslo krajnje vreme, da je doslo vreme da se Partizan ogradi i otera ovog nazovi trenera i nazovi intelektualca.
Jeste li se vi vernici Vujosevica zapitali zbog cega Vujosevic nece ni da pomisli da ode?
Zbog cega se ne dozvoljava nepodobnim novinarima da postavljaju pitnaja?
Zbog cega Vujosevic i uprava kriju finansijske knjige Partizana?
Zbog cega Vujosevic hoce oruzjem i navijacima da brani stadion JNA?
Zbog cega sezonske karte KK Partizan mozes da kupis kod vodja navijaca?
Zbog cega nas svaka susa tuzi zbog neisplacneih para?
Dokle cete vise biti "slepi kod ociju"?

Sramota

pre 9 godina

Ovo je necuveno.Baron Mit Vujosevic se mesa u sve sto postoji u ovoj zemlji,pored kosarke,komentarise i situacije u fudbalu,politici,bankarstvu,medicini,samo sto ne kritikuje i recepte za jela a smeta mu sto jedan od najboljih kosarkaskih strucnjaka komentarise utakmicu iz svoje branse.Totalno prso,trebalo bi ga poslati nekom strucnom licu na posmatranje.Eej,da kaze kako najbolji prvi odlaze,nazalost...a znamo sta je time hteo reci.Po tome bar ne treba da brine za sebe,jer ce ziveti jos dugo,dugooo.

pera ložač

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)
Pa ti si veći bolid u dula!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ono kad znas kakve budalastine ovaj "covek" lupa,da dozivis transfer blama kad citas ovo sto je izjavio...

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Најновија информација ! И остала двојица судија су повезани са Задром ! Један је летовао у Борику 87-ме.А,други у Диклу 78-ме.Самим тим утакмица је нерегуларна !

goran

pre 9 godina

Dule je sto posto u pravu,dokle vise da se ponizava kk partizan.Jel se to svi takmice ko ce vise da se dodvori zvezdi pa pljuju po partizanu na svakom koraku.Velika podrska Duletu na borbi za slavu i cast celog sd Partizan,i nece Duleta da smenjuju navijaci fmp po forumima i oni da nam preporucuju da mi oteramo najveceg grobara svih vremena.Dule je za nas kralj i legenda a vasa mrznja prema njemu se zna zasto postoji. Ziveo Partizan.

Zmajevac

pre 9 godina

Kosarku ima u malom prstu, ali ..... Partizan mora pod hitno da ga razresi duznosti trenera! Igra se ugledom i kredibilitetom kluba! Svoj i ugled kluba stavlja na stub srama i Ne znam gde je ovoj nazovi igri kraj! U svim imalo znacajnim klubovima bio bi odavno na izlaznim vratima. Dule bavi se kosarkom tu si najbolji

zoran v.

pre 9 godina

Ове године нема резултата, па му остаје само глупошћу да скреће пажњу на себе.

Marija je najlepsa

pre 9 godina

a mozda je onaj sudija protiv Hapoela,ma znas onaj brat od babe ciji je unuk nekada poznavao lika koji je igrao u Zvezdinim junorima

bodibond Vam zagorcava zivot

pre 9 godina

on nasao da prica o Zeravici strasno covek ziva legenda... nego par reci o Dv dok je RANKO zario i palio ti si cackao nos i sladio se plodovima!!

dule od vince

pre 9 godina

najbolje ste izostavili:
sukob sa Žeravicom završio sledećim rečima: "Ja sam osvojio titula i klupskih takmičenja koliko on ne može da sanja.. I Leonardo da Vinči je imao svoje loše periode...".

Smit

pre 9 godina

Ma odakle tebi pravo da se u sve mesas i sve komentarises.Sta si ti,da ti odredjujes necije pravo,najveca lazovcina i prodavac magle na ovim prostorima.Zeravica je za tebe vrhunski strucnjak,koji je osvojio SP koje ti ni u snu neces i jedino namestene titule mozes osvajati i to samo kod nas jer te drugi nece trpeti ni 2 meseca,kolko si jak strucnjak.

guja

pre 9 godina

Izvođenje penala idiot može idiota da nauči za 15 dana. A kad već pominje pokojnog profesora, mogao je još 1982./83. od njega da nauči kako stoji desna noga, pod kojim uglom leva i koliko pozadi, kako ide polučučanj, kako ruka prati loptu i koji prst na šaci daje pravac lopti (kažiprst). Čista fizika. Poluge.
Pa cela filozofija košarke se svodi na slobodna bacanja. Ako ne možeš da promašiš bacanja, protivnik te ređe faulira. Kad te ređe faulira, slabije igra odbranu i lakše ti je u napadu. Kad ti je lakše u napadu, imaš više snage za odbranu. Kad imaš odbranu, dobijaš tekmu. Što kaže Pino Đerđa (slučajno legenda Zadra i Yu košarke) "u moje vreme cela liga je imala preko 80% ubačenih bacanja". A ovo sad, ako krenu trojke - krenu, ako ne....Dule plače.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

E moj Vujoševiću, pa dno moralno si dotakao (slobodno čitaj ). Razumijem (donekle) tvoj odnos i lični sukob sa Čovićem ali ovako komentarisati košarkaške legende i gosp.Žeravicu, je stvarno bruka i sramota. Idi u penziju i liječi se ,bar to što se može ...

enrike

pre 9 godina

Niste preneli izjavu do kraja...poslednja recenica- I Leonardo da Vinci je imao svoje lose periode! Rece Dule...E zamislite sada da je slucajno osvojio sto i Zeljko Obradovic ili Greg Popovic,pa Dulence bi pola Srbije poslao na goli otok da mu moze biti...On ce jos malo sam sebe ubediti da je Bozji izaslanik...

Ilija

pre 9 godina

Ovaj covek treba psihijatrijsko lecenje. Svaki njegov komentar je napad na nekoga.
Zeravicu napada, velikan koji je osvojio olimpijsko i svetsko zlato, a cime moze ovaj mali covek da se pohvali. Osim f4 sa Partizanom, nicemu. Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...

miki

pre 9 godina

Prijatelju da su tvoji samo dali 2 slobodna bacanja od 7 promašenih pobijedili bi. Znači priča o sudijama, Budućnosti i Marsovcima, kao i mrmotu i čokoladi je davno prošlo vrijeme...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bugi, 15. decembar 2014 16:07)
brate, nisu oni 7 bacanja promasili... oni su 7 bacanja dali. od 20...

enrike

pre 9 godina

Dule legendo,vise ne gledam ni 'Dva i po muskarca' ni 'Drzavni posao' ni Mr Bina....sacekam ponedeljak ili obicno petak i ti mi ulepsas dan sa tvojim izlivima pameti,dobrote sa jedinstvenim osecajem za humor ma genije...sledece nedelje ocu da procitam da si bio prvak evrope sa CSKA(mozda si i bio a mi ne znamo) i odakle je tasta Belosevicu jer mi se cini i da ti tu nesto kuvaju iza ledja...;) Dule legendica...

Penzioner

pre 9 godina

Smaras Dule,vatromet pustam kada se budes penzionisao. Kako ti ne dosadi vise da vrtis istu plocu u krug ? Uradio si dosta,povlaci se polako covece,totalno ces zdravlje izgubiti.

Strasno

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)

Izvini,momak,na kojim si ti opijatima?Promeni dilera pod hitno,ozbiljno ti je ugrozeno zdravlje...igraju najbolju i najlepsu kosarku,hahahahahahahaha.

Dr.ja

pre 9 godina

Proziva čoveka koji je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio 7 medalja,od toga i jedino olimpijsko zlato koje imamo.Dalji komentar bi bio suvišan....

panteri sekundarci

pre 9 godina

On da zabrani jednom Žeravici da priča!!!Jel vas sramota grobari???(NS, 15. decembar 2014 14:13)

Nije nas sramota. Sto pitas?

Ja Sam to

pre 9 godina

Ove teorije zavere su isto tako glupe, koliko i Zvezdine
u prosloj finalnoj seriji KLSa. Vreme bi bilo, da se nasa
dva najveca kluba vise ne brukaju sa njihovim izjavama
o sudjenju.

rasulo

pre 9 godina

Nisi se bunio kad Belosevic u svakom derbiju promeni 10 kriterijuma sudjenja u tvoju korist u poslednjih 15 godina!

Ti prozivas Ranka Zeravicu, trenera iz kuce slavnih.

Znas li ti uopste sta pricas? Da li si svestan svojih reci?

Svaki dan unazadis Partizan

nini

pre 9 godina

Ovo je stvarno dno dna!Čovek koji se u sve petlja i seje mržnju da zabrani Žeravici da govori.Jedino ovaj nik sloter ne vidi ništa,čovek zaslepljen.

pfk

pre 9 godina

Mislim da je i najveće grobare, sramota ovog čoveka.

Sudija iz Zadra koji je dosudio 21 slobodno bacanje i oba centra Zadra završila utakmicu sa po 5 penala.
(drmr, 15. decembar 2014 13:05) Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite

monarhista

pre 9 godina

Kukavno Srpstvo:-(
Nekada smo imali Dusana Silnog a sad Dula Slinavog:-((

Da covek javno izrazi zaljenje sto se neko nije upokojio "na vreme",valjda sto nije dobar covek...

Vidim da ovozemaljski sudovi za ovog ne postoje...

majstor

pre 9 godina

ovo nije onaj Dule ovo je neka pomracena licnost. Daj Boze samo da se ova agonija sa njim nekako resi na ovaj ili na onaj nacin. Ne zelim da verujem da njegova licna agonija mora da bude i agonija Partizana. Da se razumemo ja navijam za Partizan ali kakve to veze ima kada citas ovakve strasne stvari prodje te jeza bez obzira za koga navijas.

Bugi

pre 9 godina

Prijatelju da su tvoji samo dali 2 slobodna bacanja od 7 promašenih pobijedili bi. Znači priča o sudijama, Budućnosti i Marsovcima, kao i mrmotu i čokoladi je davno prošlo vrijeme...

Zile

pre 9 godina

Ha, ha, ha... evo ga opet, nije dugo izdržao da ne izvali neki tajni plan zavere. Nije mi samo jasno kako losa finansijska situacija u klubu loše utiče na izvodjenje slobodnih bacanja njegovih košarkaša? Rekreativno igram košarku i od deset slobodnjaka ubacujem osam sto posto!!

Mirko

pre 9 godina

Svaka vest o Duletu, najmanje 150 komentara. Legenda!
(Modiljani, 15. decembar 2014 16:16)

Ma divno. Ali slažem se da dosta govori o nama: što se više baviš rekla-kazala, pljuješ, optužuješ, praviš skandale, ne postižeš rezultate, to će više da te komentarišu.
Pravilna reakcija je - ignorisati d.....

Boris

pre 9 godina

Kako si ti prolupao mij Leonardo... Najbolje da je rekao da je Partizan imao odlican sut! Covjek proveo citav z
ivot u kosarci i ne moze reci da je ono uzasan procenat suta!? Nema pravo!?

Gradjanin

pre 9 godina

Izem ti drzavu i sistem u kojima ovakav ½covek½ dobija toliko prostora da nekaznjeno vredja,klevece,ponizava, a sto je najvaznije, konstantno dize tenziju i pojacava jaz i neprijateljstvo izmedju navijaca nasa dva najveca sportska drusva!!! Nastavi li se ovako, a ne vidim nacina da tako biti nece, NAZALOST, rezultirace velikom nesrecom. NE DAJ BOZE!!!

Staridz

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)

hahahahaahhaahaaha umirem od smeha koji si ti kralj, partizan igra najbolju i najlepsu kosarku hahahaahahhahahahahahaahahaahhaa.
Sto se pravis lud kad i sam znas da Zvezda nema konkurenciju u aba ligi, vidis da gazimo sve po deset petnest dvadeset razlike...

Bodibond

pre 9 godina

Svaka vest o Duletu, najmanje 150 komentara. Legenda! (Modiljani, 15. decembar 2014 16:16)

Ako je za tebe legenda neko koga pljuju 90% ljudi, onda si i ti kao on. Sta reci a ne sazaliti se na tebe.

jinx

pre 9 godina

Dulo ima pravo, odnosno daje sebi za pravo, da svakodnevno komentariše Zvezdu, Čovića, Telekom, Vučića, sudije, rad Vlade, rad Telekoma, ULEB, ABA ligu i šta sve ne, dok živa legenda srpske košarke nema pravo da komentariše kriminalno izvođenje slobodnih bacanja Dulove ekipe. Logično, zar ne?

kum neskovic

pre 9 godina

da je sudio trio neskovic,vojinovic,belosevic sigurno bi bilo bolje...ali polako...sudice u KLS...tu jedino nesto mozete da uradite...

mrmlj

pre 9 godina

ajde neka iskorace napred svi koji nikada nisu ucestvovali u prebijanju sudije.
gde si posao, vujosevicu?

pametnom dosta, a ostali neka i dalje nasedaju na vujoseviceve price.

Milan

pre 9 godina

Ok. Je l' imam ja pravo kao neko ko navija za Partizan jos od Kice i Praje, kada tebe nije bilo ni na mapi, da kazem da su lose sutirana bacanja?

svi žele finale to je normalno,nije zavera

pre 9 godina

Za njegovo dobro i dobro Partizana treba ga skloniti,negde gde bi se starali o njemu. Na sreću kluba Todorić i ovaj pomoćni rade mamutski posao da održe mir u klubu i koncentraciju igrača. Mislim da niko ništa ne dobija ovim pričama o zaveri.

čitalac

pre 9 godina

Pa koliko god para Partizan dobio velika svota ide na Duletove kazne. Mislim da je postao preskup za klub i bolje bi mu bilo da se primiri i da radi ono po čemu je dostigao slavu - rad sa igračima ili da se časno povuče, a ne ovako gde samo sramoti klub.

pozdrav iz zadra

pre 9 godina

U Zadru smo imali hrvatskog sudiju, čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra i koji ima dobre odnose sa klubom”, rekao je Vujošević i dodao da se regularnost Jadranska lige dovodi u pitanje jer za neke klubove ne postoji ispadanje.

Saturday, 13.12.2014. 19:00
Commissioner: Tonkovic Nino
Referees: Pukl Sasa, Obradovic Petar, Koljensic Milos
Visitors: 6000

tko je od ove trojice hrvatski sudac ? (srpski - sudija )
nista mi nije jasno !!!!!!!!!

Grobar

pre 9 godina

#grm
Te legendarne reprezentacije su potekle od legendarnog PARTIZANA. Da ne pratiš košarku od juče,to bi i znao. Inače, Dule treba da ide, upotrebna vrednost mu je istekla, Dzikića za novog trenera

igokeanci vizurasi

pre 9 godina

pismo sto se kaze nidje veze sa sudjenjem i sudijama vec o uskljadjivanju sa fiba ali naravno kao i uvek covek lupeta i prica gluposti o sestrama i sestricima,naravno to sto igraju ocajno svi su krivi samo on todoric i danilovic su borci za klub,a tolike pare dobili i od drzave i od prodaje igraca,toliko se hvale da su prolazili u top 16 na final four pa te silne pune hale,a klub pred gasenjem,pa nek mu neko postavi pitanje gde su te pare.

mm

pre 9 godina

Žeravica je ključni čovek Partizanovog uspona 70-ih godina prošlog veka. To je period kada je do tada, ne tako veliki klub pošao ka velikim uspesima i zauzeo značajno mesto u istoriji evropske košarke. On je bio taj koji je napravio taj tim predvodjen Dalipagićem i Kićanovićem, i postavio ga na to mesto. Uporedo je i sa reprezentacijom stigao do krova sveta, i na Olimpijadi i na SP,a pored toga osvojio je još 6 medalja na kontinentalnim i evropskim prvenstvima.
Kada je FIBA osnovala Kuću slavnih, Žeravica je bio jedan od prvih samo 20 ljudi, koji su u nju primljeni. Jedno od najznačajnijih imena SFRJ i Srpske košarke svih vremena.

A Duško Vujošević je reprezentaciju koja je bila aktuelni svetski i evropski prvak, i ubedljivi favorit na EP 2003. doveo do 6. mesta. Tako je počela i zauvek se odmah i završila njegova reprezentativna karijera. U klupskoj karijeri nigde, ni u jednoj državi nije uradio ništa osim u domaćoj srpskoj ligi, u kojoj je osvojio dosta titula u konkurenciji FMP-a, Hemofarma, Radničkog, i raspadnute Zvezde. U evro-ligi je tek iz petog pokušaja uspeo da prodje grupnu fazu, iz koje čak 4 od 6 timova idu dalje. Dva puta je došao do fajnl fora evro-lige, i su mu jedini značajni uspesi. Mada do fajnl fora je Partizan dolazio i sa Mutom Nikolicem, pa niko nije Mutu nazivao čarobnjakom. Njegovi ispadi na terenu i van njega, moralna blamiranja, kao i raspirivanje mržnje, će ostati još više upamćeni nego par dobrih rezultata u karijeri

Aleksa

pre 9 godina

"Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje”, dodao je Vujošević.

Ovakve izjave i izjave u ovom kontekstu ne priliče ni jeftinim programima ružičastih televizija, još manje sportskom radniku i treneru jedne od najboljih evropskih ekipa. Sramota.

KODAR78

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!

J.Farčić

pre 9 godina

Mlađani grobarski navijači bi prvo trebali da se raspitaju ko je uopšte Ranko Žeravica, pre nego što počnu da guslaju o "panterima". Do ranih sedamdesetih KK Partizan je bio jedan više nego prosečan jugo ligaš, daleko iza Zvezde, Olimpije, OOK Beograda, Zadra, Jugoplastike, Radničkog...naime nije imao ni jedan trofej, a svi pomenuti klubovi su već bili prvaci države. Tada je R.Žeravica došao za trenera Partizana i postavio temelje novog,kasnije veoma uspešnog kluba. Za početak je doveo Miška Čermaka da bi stabilizovao tim, jer Partizan je jedno leto igrao drugu ligu (preko leta se igrala druga liga), pa se na jesen vratio ponovo u prvu. Ranko je doveo Praju Dalipagića u Partizan, a zatim i možda najveće ime Partizana Dragana Kićanovića.Krem je pokupio Reba Ćorković kada je 1976g. osvojio PRVU titulu šampiona za KKP.Ostalo je istorija. Dakle. 31g. je prošla do prve titule Ranko je partizanova legenda sviđalo se to DV-u ili ne.

Nice

pre 9 godina

Odakle Zeravici pravo????Odakle pravo apostolu srpske kosarke da komentarise kosarku???? Bice da je veci Vujosevic trener od Zeravice????Ovaj sto je osvojio 14 Agroziv liga je veci trener od covjeka koji je bio svjetski prvak i koji je jedan od neimara srpske skole kosarke.....'ajmo idolopoklonici Duska Vujosevica, opalite paljbu sad na Zeravicu....

narikaca

pre 9 godina

stvarno sramota..sledeci mec ce da delegiraju nekog sudiju cija sestra od tetke ima brata od strica koji je ozenjen rodjenom sestrom bivseg kosarkasa zvezde...nepravda!

Radovan treci

pre 9 godina

Dule, izdrzi i ne nasedaj na provokacije. A kada u junu osvojis obe titule, neka puknu dusmani. Podrska od pravih grobara.
(Wllaxy,

Lepo je biti optimista.To vam jedino ostalo

Zoran

pre 9 godina

Ja sam sokiran ovom izjavom naseg trenera....Razocaran,prevaren i imam osecaj da ovaj Partizan nije klub u koji sam se zaljubio.
Ja kao veliki navijac KK Partizan kazem da nikada nisam video da profeonalna ekipa sa toliko iskunih igraca sutira bacanja 7-20,protiv tako prosecne ekipe kao sto je Zadar.Gospodin Zeravica nista lose nije rekao,a nas trener kudi njega i zali se bogu sto Zeravica nije otisao na onaj svet pre Profesora.Boze,zar je moguce da tako nesto izjavi.
A sudjenje je bilo sasvim ok,cak mozda su nam sudije malo pomogli da se primaknemo na kraju utakmice.
Nadam se da ce ovo zlo koje se trenutno nalazi u Partizanu uskoro otici,jer kao u zivotu sto nije sve u parama,tako i u sportu nije sve u titulama.
Sokiran.

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, još ako dođe dobar plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

Godine mnoge ste kupovali otimali titule !

pre 9 godina

Zvezda može da dovede Slotera,Ercega ili Dubljevića,a može i svu trojicu jer nam se tako može.ahahahahah

Manda

pre 9 godina

Kome bi ste pre verovali: Coveku koji je postavio temelje za najvece uspehe nase reprezentacije i kosarke u celini, clana kosarkaske kuce slavnih, osvajacu svetskog i olimpijskog zlata i na kraju i te klupske titule koje mu Dulo zamera da nema ili coveku koji je totalno nesposoban da vodi bilo koji drugi tim osim Partizana?

E moj dulo pa ti si sahranio drzavni tim (2003) koji je u to vreme bio mozda i najjaci ikada, sa najvecim brojem NBA i evropskih zvezda, sa nasledstvom svetskog i evropskog prvaka nisi ni na olimpijadu prosao. Apsolutna sramota i bezobrazluk!!!

posmatrac

pre 9 godina

Nemoj da se neko usudio da komentarise da 13-struki prvak pogodin samo 7 od 20. Da su pogodili 9 od 20 dobili bi utakmicu.
Istina je da svako, i ja i Zeravica i svi ostali ovde mozemo to da komentarisemo. Ako profesionalna ekipa ne moze da pogodi 50% slobodnih bacanja, onda to svako moze da komentarise, ismeva i sta god hoce. To vis enema veze sa novcem, a ni sa sudijama.
Partizan je imao pobedu (ili bar produzetak) u svojim rukama, i bilo kakvo pominjanje sudija je krajnje degutantno.
ja razumem da neko hoce da skine pritisak sa mladih igraca, i to je ok, ali nemoj da trazis krivca tamo gde ga nema.
Ne znam u cemu je bio problem sa Mega Lex-om? Pa dobili ste tu utakmicu lagano, sad po trbi ili su sudije bile postene ili to sto pricas nema veze sa zivotom. Valjda bi dali MegaLex-u da pobedi da su hteli da zastite buducnost.

DV ima nesumljive zasluge za uspehe Partizana, to mu niko ne moze osporiti. Zbog tog amu se i neke mozda problematicne metode mogu progledati kroz prste, ali ovakvim izjavama jeftino urusava svoj ugled i rusi sve sto je gradio, jer ovakve gluposti vise ne piju vodu ni kod najvecih grobara.

kica grobar

pre 9 godina

Вујошевићу, Ранко Жеравица је за тебе ТРЕНЕР:
Трофеји освојени са репрезентацијом
ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ
Олимпијске игре у Москви 1980.
Светско првенство у Љубљани 1970.
СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ
олимпијске игре у Мексику 1968.
Светско првенству у Уругвају 1967.
Европско првенство у Италији 1969.
Европско првенство у Немачкој 1971.
БРОНЗАНА МЕДАЉА
Светско првенство у Колумбији 1982.
Клупски трофеји
СА КК ПАРТИЗАНОМ ЈЕ ОСВОЈИО ПРВЕНСТВО СРЈ 1996. и КУП РАДИВОЈА КОРАЋА 1978.
Успеси за поштовање. Зато као човек који те поштује, партизановац који кошарку прати 40 година, био си ми чак и тренер у пионирима Партизана почетком 80-тих, МОЛИМ ТЕ, ИДИ ИЗ ПАРТИЗАНА.

tupaniglupan

pre 9 godina

Zamisli Partizan: Jaramaz, Milosavljevic, Muric, Macvan, Gagic (petorka), Dalo, Marinkovic, Andric, Glisic, Milutinov, Aranitovic-klupa. Bez Tepica, Pavlovica, Milutinovica, Bezbradice i Luke Bogdanovica, iskusna petorka i talenti na klupi,jeftin tim bez stranca, plejmejkeri koji igraju licem ka kosu... kao nekad

letargija

pre 9 godina

Kakve veze ima ciji je surak kevinog sina od tetke burazer kad ste imali katastrofalan procenat suta I penale izvodili 7 od 20?
Sudije ti tu ne mogu pomoci a bogami ni odmoci...

NokiJa

pre 9 godina

OVO PRELAZI SVE GRANICE!
Pokrenite vanparnicni postupak za oduzimanje poslovne sposobnosti!
Takse su sitne,a ovde se radi o dobrobiti NASE KOSARKE!

Don Quijote

pre 9 godina

Krajnje nekorektna izjava. Krajnje i krajnje bezobrazno. Gledao sam utakmicu koju je Zadar dobio zasluzeno, bez i najmanje pomoci sudija. Na ovaj nacin omalovazava i umanjuje veliki trud , zalaganje i zasluzenu pobedu Zadra. Taj sudija je iskljucio dva kljucna igraca Zadra mnogo pre kraja utakmice, i ja sam stvarno mislio da ce se Partizan iskobeljati i na kraju dobiti utakmicu. Nije je dobio zato sto je los, zato sto igra katastrofalno lose, a ne zbog svastikine zaove jetrve. Izgleda da je zadovoljan sudjenjem samo kad sudi kum, pa bi trebalo nekako urediti da Partizanu sudi samo kum.
Izmedju Ranka Zeravice i Dula Vujesevica je razlika astronomskih razmera i ne znam samo kako se usudjuje da uopste pomene coveka koji je za njega i Bog i Bogorodica i Sveta Trojica.

Ludak Dulo

pre 9 godina

Pa svako ima pravo da prokomentarise sta zeli. Pogotovo ako tim promasi 13 od 20 slo0bodnih bacanja. Ocigledno je da je Vujosevic psihicki poremecen. On bi davao dozvole ko moze a ko ne moze da porica o kosarci. Leci se Dulo, mada mislim da je kasno.

Chandler Bing

pre 9 godina

Ovaj čovek nema trunke stida. On treba da ustane kada spominje velikog Ranka Žeravicu i mirno da stoji. Nema klupsku titulu? Gde je tebi Olimpijsko zlato, gde ti je zlato sa Mundobasketa? Odakle tebi pravo da uzimaš u usta jednog od najvećih trenera na našim prostorima ikada? Teže osvojiti ligu Srbije i ABA ligu nego zlato na Olimpijadi? E moj Bože, treba sramota da te bude. Niko ne sme da komentariše Partizan osim tebe, kao da si im ti vlasnik.

1-i na draftu

pre 9 godina

Dule, sta se sa tobom desava? Pa covek je rekao istinu i ima pravo da komentarise kao i svako drugi ko se bavio kosarkom u smislu zanata. Ako mislis da je tebe omalovazavao, to je vec tvoj problem, ali ne i nas navijaca. Nasi kosarkasi generalno u poslednjih dve godine, sa slobodnih bacanja kao da bacaju medicinku.
Sa druge strane, ja kao veliki Partizanovac bih zeleo da znam nesto o transparentnosti poslovanja i gde se dedose pare svih ovih godina unazad. Ukoliko si toliko otvoren kada napadas, daj, izadji sa papirima i zapusi svima usta. Ovo ne vodi nicemu.

323 nikad telekom

pre 9 godina

To o cemu DV prica mogu da budu prikriveni razlozi i prednost protivnika ali je za mene vaznije da Partizan igra mnogo bolje nego sto trenutno igra. Penali su razlog poraza ako nista drugo a kada vidim Milutinova na penalu znam da najmanje promasuje prvi. U ovom mecu je promasivao po dva. Tu su se prikljucili i ostali igraci a kao profesionalci to sebi ne smeju da dozvole. Za mene je to neozbiljnost, otsutnost, totalna dekoncentracija. To je na kraju neodgovornost. Kako onda da ocekuju pobedu?

jack in the box

pre 9 godina

odavno je zreo za ozbiljniju opservaciju. pa coce promasili su 13 od 21 bacanja a na to je uticala losa finansijska situacija-pa dajte im bar minimalac

BoTa

pre 9 godina

Iako sam Zvezdas, Duletova je svaka na mestu, kamo lepe srece da je trener Zvezde odavno bi uzeli titulu i ovako dovedosmo pola reprezentacije pa opet cvikamo od jednog pavlovica dal ce na kraju biti ista....

urke87

pre 9 godina

Trebao si bolje da pripremiš utakmicu nego što si se raspitivao ko se sa kim smuvao i ko je za koga udat. Mislim da polako počinješ da gubiš kompas.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Ovom su svi u rodbinskim odnosima i navijaci protivnickih klubova. Kakve to veze ima kada tvoji igraci igraju ocajno i ne pogadjaju nista?! Ja sam Zvezdas ali redovno gledam i partizanove utakmice i iskreno mene ne raduju vasi porazi jer oni nama ne znace ama bas nista!

Amater

pre 9 godina

Vujosevic pada sve nize i nize, nije vise na nivou kocijasa i davitelja...
Uzgred, Zeravica je 1996. osvojio titulu sa Partizanom nakon izuzetno cudnog finala u kojem je BFC predvodjen Mutom Nikolicem vodio 2:0 ali je "iznenada" pao u formi i izgubio dve utakmice kuci i potom i 5. utakmicu a odmah nakon toga je Muta postavljen za trenera Partizana (zna Vujosevic o cemu se radi, pa mozda namerno "zaboravlja" tu Partizanovu titulu).

rade

pre 9 godina

Ранко ЖеравицаЧ Трофеји освојени са репрезентацијом
Златне медаље:
Олимпијске игре у Москви 1980.
Светско првенство у Љубљани 1970.
Сребрене медаље:
олимпијске игре у Мексику 1968.
Светско првенству у Уругвају 1967.
Европско првенство у Италији 1969.
Европско првенство у Немачкој 1971.
Бронзана медаља:
Светско првенство у Колумбији 1982.
Чини ми се да овај човек има право да коментарише, не само твоје, него и резултате великог броја тренера у свету.. Чак бих рекао да би требало да устанеш када иѕговараш његово име...

milanmacvan

pre 9 godina

Otkako si se vratio u Partizan iz Cska, na konferencijama samo kukas, places, lazes, obmanjujes i manipulises javnoscu, a nijedan finansijski izvjestaj KK Partizan nije predstavio. Dosli su Muric, Bogdanovic, Pavlovic, Macvan, vratio se Milosavljevic a ti i dalje vrtis istu pricu, jer i dalje ne pobjedjujes. Jadan si.

Srđan

pre 9 godina

Ne, njemu niko ne sme bilo šta da prigovori. Jer on je najpametniji, godinama mi ne pada na pamet da komentarišem vesti gde se pominju izjave D.V. ali ovo sad me je nateralo na smeh do suza...

prepun septum

pre 9 godina

"...U Zadru smo imali hrvatskog sudiju, čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra i koji ima dobre odnose sa klubom"

Izjava da umres od smeha.

"...Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje..."

Izjava da umres od stida.

perke

pre 9 godina

Da nije bilo tog Zeravice, ti sad ne bi bio tu gde jesi. Da nije bilo tog njegovog zlata koje omalovazavas, pitanje je kako bi se kosarka razvijala u staroj jogoslaviji.

Sole

pre 9 godina

Ranko Zeravica je legenda Srpske i Jugoslovenske kosarke!Ko si ti bre?Koga si vodio sem Partizana?
(dejan, 15. decembar 2014 13:24)

Jugoslaviju (EP u Švedskoj , ispali u osmini finala) , Crna Gora (nije zabeležila neki značajniji rezultat) , CSKA (pod njegovim vodjstvom su bili zadnji u grupi u EL , ne zabeleživši ni jednu pobedu , smenjen pre kraja prve faze , nakon čega je klub procvetao , ali nije prošao u drugu fazu , po prvi put u ko zna koliko godina).

drmr

pre 9 godina

Mislim da je i najveće grobare, sramota ovog čoveka.

Sudija iz Zadra koji je dosudio 21 slobodno bacanje i oba centra Zadra završila utakmicu sa po 5 penala.

Pera

pre 9 godina

Da, da...nisu krive vase lose igre, valjda vam je i u Evropi nepravda naneta zbog Belosevica i delegiranja sudija....njegove izjave u ozbiljnom kontekstu je vise iluzorno komentarisati. Pa niko iz Zvezde za 13 godina nine kukao ovoliko koliko on za polusezonu....a i Zvezdi bi vise odgovarao Partizan npr., nego Cedevita, recimo....

sasa

pre 9 godina

kao osnivač ovakvog partizana, kakav danas postoji, žeravica ima pravo da komentariše stanje u kkp.
na žalost, tadašnja politika je debelo umešala prste i postavila žeravicu, tamo gde mu i nije mesto. da nije bilo njega, ne bi bilo ni ovakvog kkp.
a pljuvanje dv po žeravici samo dokazuije veličinu kkp.

Sole

pre 9 godina

Nekad je bio za primer što se tiče izjava i ponašanja van terena , ali sada se ponaša isto i na terenu i van njega , i odličan je primer kako ne treba da se ponašaju ostali.

Zemunac

pre 9 godina

'Jeste bio prvak Sveta,ali nikad nije osvojio klupsku titulu.' Pa nije ni cudo sto si trener bez rominga,sve te klupske titule ne vrede ni kao jedna Evropska,a kamoli Svetska!!

Novosadjanin.

pre 9 godina

E sada sam procitao sve od Vujosevica... Covek se pita otkud pravo Ranku Zeravici???? Ej pricamo o Zeravici! Pa taj covek koji po tebi nema pravo je prakticno postavio temelje kosarke na ovim prostorima, izborio se da posao trenera bude smatran poslom.

Vujosevicu napusti nasu kosarku... Gubis se. Covek vredja Ranka Zeravicu.... Grobari koga vi sledite, zapitajte se.

car na dar

pre 9 godina

Gde je novac iz prosle sezone od Lucica, Bogdanovica i Lovernja, od prve faze Evrolige(ulaznice, tv prava), od top 16 faze Evrolige(ulaznice, tv prava), od sezonskih karata, od sponzora, od ABA lige, od domace lige. Ne treba zaboraviti da su i Zvezda i Partizan subvencionisani od drzave, placaju Arenu i Pionir u pola cene, od ABA lige obezbedjen prevoz ili smedstaj. Vujosevic pominje kako od sponzorstva drzavnih kompanija vraca dug za porez. A sta ocekuje? Da mu drzava daje duplo zbog njihove greske, i da bi onda mogli da funkcionisu. Najbolje bi bilo kada bi se igrala samo domaca liga. Ceo iznos koji drzava daje bilo kojem kosarkaskom klubu, plus drugi sponzori lige, skupi, i u obliku nagrade se dodeli po osvojenom mestu. Kao na primer u premier ligi. I onda bi bilo sve po zasluzi...

живела демагогија

pre 9 godina

И Ђорђе Гагић је родом из Бенковца а то је општина Задар. Можда је намерно лоше одиграо. А и ти си родом из Подгорице и радио су у Будућности можда због тога Будућност победи. А и Гашић је сумњив он је из Ријеке и он има хрватски пасош.....

munze konza

pre 9 godina

Ranko Zeravica je legenda priznata svuda u svetu kosarke. I jeste osvojio klupsku titulu sa Partizanom ali za razliku od tebe posteno i na parketu. Nije tukao sudije, stipao, gurao napadao i jurio po svlacionicama.

realno

pre 9 godina

@Milan Odakle Zeravici pravo da vredja Ivkovica, Obradovica, Vujosevica? Jer radi to vec godinama, na svakom mestu. Po cemu je on to iznad njih. Svaki od ovih trenera ima uspehe iza sebe. Zeravica ne moze da ostari dostojanstveno, nego pod stare dane udara po kolegama. Neprimereno je to. Sta je sve radio dok je Ivkovic bio selektor, sta je pricao? A Ivkovic je legenda nad legendama.

Nebojsa

pre 9 godina

Ma sta "Odakle Zeravici pravo"? Pa i meni se smucilo kako su sutirali penale, ono je bila sramota. Partizanova jedina sansa za Evroligu sledece godine (a to je osvajanje 3. mesta pa protiv Buducnosti ili Cedevite, jer kao 4. idu na Zvezdu i tu nemaju sanse) je upropasceno bednom igrom u Zadru.

JA ZAUVEK C.Z!!!!!!

pre 9 godina

opet plakanje dosta vise!!!!! Strasno pa da je gospodin zeravica imao toliko para kao partizan i kao dule on bih imao tri euro lige do sad!!!

mc 911

pre 9 godina

Ranko Zeravica - covek koji je osvojio prvi veliki trofej za Jugoslaviju, svjetsko prvenstvo 1970. , osvajac srebrne medalje na OI 1968. i zlatne medalje na OI 1980., koji je doprineo razvoju domace kosarke neizmerno, clan FIBA kuce slavnih. A sa druge strane Dusko Vujosevic, kojeg necu da komentarisem, ali pricati ovako o gospodinu Zeravici granici sa zdravim razumom.

medjutim

pre 9 godina

Vujoševiću, evo ja iz 21 bacanja ne bih nijedno ubacio, ali znam da je 7/21 malo.

Inače, Žeravica je osvojio titulu prvaka Jugoslavije s Partizanom, kao i kup Koraća. Nije Partizan nastao s tobom.

Grm

pre 9 godina

Ma Partizan je sve za srpsku kosarku; sta ce nam sve te medalje, kad imamo Instituciju? Svaka druga drzava bi radije imala jedan Partizan, nego legendarne reprezentacije.

DaIDu

pre 9 godina

Cudna razmisljana Vujosevica. Vrijeme potroseno na pronalazenje muza, sestre, jednog od sudija, moglo se sigurno potrositi pametnije. Pogotovu sto je covijek sasvim korektno sudio. Interesantno je takodje, da se svjesno koriste turbo folk metode, po sistemu, "moram se pojavljivati u javnosti, makar me i pljuvali". Strasno je da se zaboravlja da je ovo samo sport...nikakav rat. Dobijes utakmicu, radujes se sat-dva, pa treniras dalje. Izgubis utakmicu, tugujes sat-dva, pa treniras dalje. Mir, samo mir.

dzukac

pre 9 godina

Obično ne komentarišem javne istupe D.Vujoševića, ali sada prosto moram.
Prvo Ranko Žeravica jeste osvojio klupsku titulu i to baš sa Partizanom, a i nije osvojio samo svetsko prvenstvo nego i olimpijske igre.
Drugo, pošto D.Vujošević kaže da bi samo pokojni profesor Aca Nikolić imao pravo da analizira i kritikuje igre Partizana, pitam se da li postoji iko među živima, trener, igrač, novinar, bilo ko, ko bi po D.Vujoševiću imao pravo da komentariše njegov rad?
Sve su prilike da D.Vujošević smatra da je on najveći živi košarkaški radnik na planeti zemlji, veći i od košarke same, jer ipak je košarka tu zbog njega, a ne on zbog košarke.
I na kraju se pitam je li majka rodila novinarskog junaka koji bi smeo da tirade koje D.Vujošević naziva konferencijama za novinare, smeo da prekine nekim smislenim pitanjem?

Vasa

pre 9 godina

Rece covek i ostade ziv. Zeravica nema klupsku titulu
Pa ko je 1996 osvojio titulu sa Partizanom???????
Neznalice, ja kao zvezdas treba da te ucim?
Covek misli da sa njim sve pocinje i zavrsava se u Partizanu i Srbiji..

mng

pre 9 godina

neko bi trebalo da ustane kad spominje Ranka Zeravicu a neko ne bi trebao ni da ga spominje. a ovaj nazovi strucnjak mislim da je u drugoj grupi tj.ne bi trebalo ni da ga spominje.

Dukatore

pre 9 godina

Joj ,pa dokle vise covece!!!???
Ko si ti i odakle tebi da ti govoris ko sta sme a ko sta ne sme???
Zeravica je za tebe mag.
Ukoliko se javis sa zeljom da 500 dece trenira besplatno u tvom klubu ,ondak ces biti ok.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Zasto niko ne pise o tome da samo odabrani novinari mogu prisustvovati konferenicjama partizana? Samo podobni su dobrodosli, ostale ne pustaju, jer mogu postavljati neugodna pitanja.
Ovo sam napisao iz razloga sto svako ko prokomentarise igru partizana u negativnom kontekstu odmah je napadnut od strane Vujosevica.
Red bio bio da se raskrinka sve u vezi Vujosevica i partizana sto se godinama desavalo, dokle cemo svakodnevno trpeti teror od strane ovog coveka!
Ljudi odnosi izmedju navijaca nikada nisu bili gori, neko ce stvarno poginuti i on opet nece snositi odgovornost! Udaljite ga iz sporta, dajte partizanu i novac na koji su navikli i titule koje su besmislene u srpskoj ligi, samo ga udaljite od sporta dok jos nije kasno!

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Au koliko je doticni izgubio kompas!!! Sta je lose rekao gospodin Zeravica??? Po meni bi trebalo bojkotovati ovakve ispade i ne davati im publicitet. Kao na fudbalu kada se napravi prekid, sklanjaju se kamere, a nadlezni treba da reaguju na takve stvari.

Milan

pre 9 godina

Sada je prevazisao sam sebe. Otkud tebi za pravo da se na bilo koji nacin obracas i vredjas jednu takvu kosarkasku legendu, koji je osvojio trofeje o kojima ti mozes samo da sanjas. Treba da te je sramota. Sve redom kritikujes a kada neko samo analizira igru tvoje ekipe onda je to neprihvatljivo? Sramota.

estiar

pre 9 godina

Vujosevicu prestani vise da nas srozavas. Ocigledno je da je tvoje vreme proslo. Seti se samo da li si ovako razmisljao pre 4-5 sezona? Tada si bio fokusiran na kosarku a sad na sve osim na kosarku. Vreme je za promene...

crni

pre 9 godina

Odakle tebi više prava i zdravog razuma da se tako ponašaš, sad ti smeta i Žeravica.
Od nekoga sa kim smo mogli da se ponosimo, postao si samo za sprdnju i sramotu.

salijeri

pre 9 godina

a sto? jel zabranjeno? pa nije on komentarisao taktiku,nego nesto sto je ocigledno.. zar je zlonamerno kad neko kaze da su lose sutirali slobodna bacanja a oni sutirali 7/20? ovaj covek mrzi ceo svet i svi mu smetaju..

ahahaha

pre 9 godina

"čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra".

Pazite ova petorka: Tepić-Milosavljević-Pavlović-Mačvan-Milutinov ne može da pobedi ekipu gde je centar visok 202 cm i čovek ladno pominje nekog šurjaka.

merodavan

pre 9 godina

Ima ljudina pravo zato sto je veci strucnjak i covek nego sto ces ti ikada biti!!!

Sve ostalo po pitanju Vas g. Vujosevicu je suvisno komentarisati!

dorsey

pre 9 godina

kad spominjes Zeravicu treba da stojis mirno vujosevicu,preterujes previse i ako sam partizanovac zeleo bih da ne udjemo u 4 da se vidi kako ste krali svih ovih godina.. kazes da smo u teskoj finansiskoj situaciji a dovodimo pavlovica,macvana,bogdanovica,zvezda je dovodila arnautovica,drcu i nikolica !

Guru

pre 9 godina

Људи моји Жеравица и зет бившег играча Задра, озбиљно размислити о овој регионалној завери против партизана!

Đorđe

pre 9 godina

Iako je Žeravica dosta dugo van tokova moderne košarke, a postavlja se kao da ne postoji veći stručnjak od njega(sećam se i njegovog omalovažavanja jednog Dude Ivkovića), ne mogu mu se oduzeti zasluge za ogroman doprinos razvoju jugoslovenske košarke. Često se ne slažem sa njegovim zapažanjima, ali u ovom slučaju je jednostavno izneo očiglednu činjenicu. Očajno smo šutirali za tri poena i katastrofalno izvodili slobodna bacanja.
I naravno da Žeravica ima pravo da komentariše događanja u Partizanu, kao i sve ostale legende našeg kluba. Neki ljudi su svojim statusom to i zaslužili. Vujoševića volim, zahvalan sam mu na svemu što je učinio za moj voljeni klub, ali mislim da on poslednji ima pravo da spominje prof. Nikolića, koga je odbio za savetnika, još 80-ih godina. Željko Obradović nije ponovio njegovu grešku i svi znamo epilog.

@

pre 9 godina

Važno ti imaš pravo da komentarišeš sve i za sve si stručan. ABA liga treba da dodatno kazni sve ove za konstantno prozivanje sudija koji su po već utvrđenoj šemi uvek krivi za poraz. Džaba trofeji i sve kad je KKP mali klub jer ne ume dostojanstveno da se ponaša i prihvati realnost.

Zorz Pap

pre 9 godina

Partizan je od Zadra izgubio zato sto su jako lose odigrali i to je to. Nije bilo nikakve zavere, sami igraci Partizana su rekli da su bili losi. A ova prica je samo sklanjanje fokusa sa igre Partizana na neke druge stvari. Covek pokusava da prelije krivicu na nekog drugog.

peruzzi

pre 9 godina

Ko si bre ti da pljujes Ranka Zeravicu?
Oces da kazes da je finansujska kriza u klubu razlog sto ste sutirali 33% slobodna bacanja.? Puna podrska sudiji Belosevicu!

MZ

pre 9 godina

Ranko Zeravica je osvojio klupsku titulu prvaka sa Partizanom. Ovo pokazuje koliko sadasnji trener Partizana ne poznaje klupsku istoriju, jer verovatno misli da sve pocinje i zavrsava sa njim. Tuzno...

veliki cezar

pre 9 godina

Zeravica je Partizanu kao trener doneo prvi evro kup (77/78) i sedmu titulu drzavnog prvaka (95/96).

Treba vise da citas a menje da citiras.

cukce

pre 9 godina

Ranko Zeravica je osvojio klupsku titulu prvaka sa Partizanom. Ovo pokazuje koliko sadasnji trener Partizana ne poznaje klupsku istoriju, jer verovatno misli da sve pocinje i zavrsava sa njim. Tuzno...
(MZ, 15. decembar 2014 13:09)

U pravu je Vujosevic, jer kad je Zeravica osvojio titulu sa Partizanom to je bio pravi Partizan, a ne ovaj Partizan Igokea ili kako vec koji je privatna prcija Vujosevica i Todorica! Tek ce da pocnu legende Partizana da se oglasavaju, prvi je Zeravica, ko je sledeci!?

drmr

pre 9 godina

Mislim da je i najveće grobare, sramota ovog čoveka.

Sudija iz Zadra koji je dosudio 21 slobodno bacanje i oba centra Zadra završila utakmicu sa po 5 penala.

Chandler Bing

pre 9 godina

Ovaj čovek nema trunke stida. On treba da ustane kada spominje velikog Ranka Žeravicu i mirno da stoji. Nema klupsku titulu? Gde je tebi Olimpijsko zlato, gde ti je zlato sa Mundobasketa? Odakle tebi pravo da uzimaš u usta jednog od najvećih trenera na našim prostorima ikada? Teže osvojiti ligu Srbije i ABA ligu nego zlato na Olimpijadi? E moj Bože, treba sramota da te bude. Niko ne sme da komentariše Partizan osim tebe, kao da si im ti vlasnik.

Novosadjanin.

pre 9 godina

E sada sam procitao sve od Vujosevica... Covek se pita otkud pravo Ranku Zeravici???? Ej pricamo o Zeravici! Pa taj covek koji po tebi nema pravo je prakticno postavio temelje kosarke na ovim prostorima, izborio se da posao trenera bude smatran poslom.

Vujosevicu napusti nasu kosarku... Gubis se. Covek vredja Ranka Zeravicu.... Grobari koga vi sledite, zapitajte se.

MZ

pre 9 godina

Ranko Zeravica je osvojio klupsku titulu prvaka sa Partizanom. Ovo pokazuje koliko sadasnji trener Partizana ne poznaje klupsku istoriju, jer verovatno misli da sve pocinje i zavrsava sa njim. Tuzno...

prepun septum

pre 9 godina

"...U Zadru smo imali hrvatskog sudiju, čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra i koji ima dobre odnose sa klubom"

Izjava da umres od smeha.

"...Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje..."

Izjava da umres od stida.

ahahaha

pre 9 godina

"čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra".

Pazite ova petorka: Tepić-Milosavljević-Pavlović-Mačvan-Milutinov ne može da pobedi ekipu gde je centar visok 202 cm i čovek ladno pominje nekog šurjaka.

medjutim

pre 9 godina

Vujoševiću, evo ja iz 21 bacanja ne bih nijedno ubacio, ali znam da je 7/21 malo.

Inače, Žeravica je osvojio titulu prvaka Jugoslavije s Partizanom, kao i kup Koraća. Nije Partizan nastao s tobom.

mng

pre 9 godina

neko bi trebalo da ustane kad spominje Ranka Zeravicu a neko ne bi trebao ni da ga spominje. a ovaj nazovi strucnjak mislim da je u drugoj grupi tj.ne bi trebalo ni da ga spominje.

rade

pre 9 godina

Ранко ЖеравицаЧ Трофеји освојени са репрезентацијом
Златне медаље:
Олимпијске игре у Москви 1980.
Светско првенство у Љубљани 1970.
Сребрене медаље:
олимпијске игре у Мексику 1968.
Светско првенству у Уругвају 1967.
Европско првенство у Италији 1969.
Европско првенство у Немачкој 1971.
Бронзана медаља:
Светско првенство у Колумбији 1982.
Чини ми се да овај човек има право да коментарише, не само твоје, него и резултате великог броја тренера у свету.. Чак бих рекао да би требало да устанеш када иѕговараш његово име...

Zemunac

pre 9 godina

'Jeste bio prvak Sveta,ali nikad nije osvojio klupsku titulu.' Pa nije ni cudo sto si trener bez rominga,sve te klupske titule ne vrede ni kao jedna Evropska,a kamoli Svetska!!

DaIDu

pre 9 godina

Cudna razmisljana Vujosevica. Vrijeme potroseno na pronalazenje muza, sestre, jednog od sudija, moglo se sigurno potrositi pametnije. Pogotovu sto je covijek sasvim korektno sudio. Interesantno je takodje, da se svjesno koriste turbo folk metode, po sistemu, "moram se pojavljivati u javnosti, makar me i pljuvali". Strasno je da se zaboravlja da je ovo samo sport...nikakav rat. Dobijes utakmicu, radujes se sat-dva, pa treniras dalje. Izgubis utakmicu, tugujes sat-dva, pa treniras dalje. Mir, samo mir.

dorsey

pre 9 godina

kad spominjes Zeravicu treba da stojis mirno vujosevicu,preterujes previse i ako sam partizanovac zeleo bih da ne udjemo u 4 da se vidi kako ste krali svih ovih godina.. kazes da smo u teskoj finansiskoj situaciji a dovodimo pavlovica,macvana,bogdanovica,zvezda je dovodila arnautovica,drcu i nikolica !

1-i na draftu

pre 9 godina

Dule, sta se sa tobom desava? Pa covek je rekao istinu i ima pravo da komentarise kao i svako drugi ko se bavio kosarkom u smislu zanata. Ako mislis da je tebe omalovazavao, to je vec tvoj problem, ali ne i nas navijaca. Nasi kosarkasi generalno u poslednjih dve godine, sa slobodnih bacanja kao da bacaju medicinku.
Sa druge strane, ja kao veliki Partizanovac bih zeleo da znam nesto o transparentnosti poslovanja i gde se dedose pare svih ovih godina unazad. Ukoliko si toliko otvoren kada napadas, daj, izadji sa papirima i zapusi svima usta. Ovo ne vodi nicemu.

dzukac

pre 9 godina

Obično ne komentarišem javne istupe D.Vujoševića, ali sada prosto moram.
Prvo Ranko Žeravica jeste osvojio klupsku titulu i to baš sa Partizanom, a i nije osvojio samo svetsko prvenstvo nego i olimpijske igre.
Drugo, pošto D.Vujošević kaže da bi samo pokojni profesor Aca Nikolić imao pravo da analizira i kritikuje igre Partizana, pitam se da li postoji iko među živima, trener, igrač, novinar, bilo ko, ko bi po D.Vujoševiću imao pravo da komentariše njegov rad?
Sve su prilike da D.Vujošević smatra da je on najveći živi košarkaški radnik na planeti zemlji, veći i od košarke same, jer ipak je košarka tu zbog njega, a ne on zbog košarke.
I na kraju se pitam je li majka rodila novinarskog junaka koji bi smeo da tirade koje D.Vujošević naziva konferencijama za novinare, smeo da prekine nekim smislenim pitanjem?

NokiJa

pre 9 godina

OVO PRELAZI SVE GRANICE!
Pokrenite vanparnicni postupak za oduzimanje poslovne sposobnosti!
Takse su sitne,a ovde se radi o dobrobiti NASE KOSARKE!

J.Farčić

pre 9 godina

Mlađani grobarski navijači bi prvo trebali da se raspitaju ko je uopšte Ranko Žeravica, pre nego što počnu da guslaju o "panterima". Do ranih sedamdesetih KK Partizan je bio jedan više nego prosečan jugo ligaš, daleko iza Zvezde, Olimpije, OOK Beograda, Zadra, Jugoplastike, Radničkog...naime nije imao ni jedan trofej, a svi pomenuti klubovi su već bili prvaci države. Tada je R.Žeravica došao za trenera Partizana i postavio temelje novog,kasnije veoma uspešnog kluba. Za početak je doveo Miška Čermaka da bi stabilizovao tim, jer Partizan je jedno leto igrao drugu ligu (preko leta se igrala druga liga), pa se na jesen vratio ponovo u prvu. Ranko je doveo Praju Dalipagića u Partizan, a zatim i možda najveće ime Partizana Dragana Kićanovića.Krem je pokupio Reba Ćorković kada je 1976g. osvojio PRVU titulu šampiona za KKP.Ostalo je istorija. Dakle. 31g. je prošla do prve titule Ranko je partizanova legenda sviđalo se to DV-u ili ne.

Guru

pre 9 godina

Људи моји Жеравица и зет бившег играча Задра, озбиљно размислити о овој регионалној завери против партизана!

milanmacvan

pre 9 godina

Otkako si se vratio u Partizan iz Cska, na konferencijama samo kukas, places, lazes, obmanjujes i manipulises javnoscu, a nijedan finansijski izvjestaj KK Partizan nije predstavio. Dosli su Muric, Bogdanovic, Pavlovic, Macvan, vratio se Milosavljevic a ti i dalje vrtis istu pricu, jer i dalje ne pobjedjujes. Jadan si.

munze konza

pre 9 godina

Ranko Zeravica je legenda priznata svuda u svetu kosarke. I jeste osvojio klupsku titulu sa Partizanom ali za razliku od tebe posteno i na parketu. Nije tukao sudije, stipao, gurao napadao i jurio po svlacionicama.

merodavan

pre 9 godina

Ima ljudina pravo zato sto je veci strucnjak i covek nego sto ces ti ikada biti!!!

Sve ostalo po pitanju Vas g. Vujosevicu je suvisno komentarisati!

mm

pre 9 godina

Žeravica je ključni čovek Partizanovog uspona 70-ih godina prošlog veka. To je period kada je do tada, ne tako veliki klub pošao ka velikim uspesima i zauzeo značajno mesto u istoriji evropske košarke. On je bio taj koji je napravio taj tim predvodjen Dalipagićem i Kićanovićem, i postavio ga na to mesto. Uporedo je i sa reprezentacijom stigao do krova sveta, i na Olimpijadi i na SP,a pored toga osvojio je još 6 medalja na kontinentalnim i evropskim prvenstvima.
Kada je FIBA osnovala Kuću slavnih, Žeravica je bio jedan od prvih samo 20 ljudi, koji su u nju primljeni. Jedno od najznačajnijih imena SFRJ i Srpske košarke svih vremena.

A Duško Vujošević je reprezentaciju koja je bila aktuelni svetski i evropski prvak, i ubedljivi favorit na EP 2003. doveo do 6. mesta. Tako je počela i zauvek se odmah i završila njegova reprezentativna karijera. U klupskoj karijeri nigde, ni u jednoj državi nije uradio ništa osim u domaćoj srpskoj ligi, u kojoj je osvojio dosta titula u konkurenciji FMP-a, Hemofarma, Radničkog, i raspadnute Zvezde. U evro-ligi je tek iz petog pokušaja uspeo da prodje grupnu fazu, iz koje čak 4 od 6 timova idu dalje. Dva puta je došao do fajnl fora evro-lige, i su mu jedini značajni uspesi. Mada do fajnl fora je Partizan dolazio i sa Mutom Nikolicem, pa niko nije Mutu nazivao čarobnjakom. Njegovi ispadi na terenu i van njega, moralna blamiranja, kao i raspirivanje mržnje, će ostati još više upamćeni nego par dobrih rezultata u karijeri

urke87

pre 9 godina

Trebao si bolje da pripremiš utakmicu nego što si se raspitivao ko se sa kim smuvao i ko je za koga udat. Mislim da polako počinješ da gubiš kompas.

Milan

pre 9 godina

Sada je prevazisao sam sebe. Otkud tebi za pravo da se na bilo koji nacin obracas i vredjas jednu takvu kosarkasku legendu, koji je osvojio trofeje o kojima ti mozes samo da sanjas. Treba da te je sramota. Sve redom kritikujes a kada neko samo analizira igru tvoje ekipe onda je to neprihvatljivo? Sramota.

perke

pre 9 godina

Da nije bilo tog Zeravice, ti sad ne bi bio tu gde jesi. Da nije bilo tog njegovog zlata koje omalovazavas, pitanje je kako bi se kosarka razvijala u staroj jogoslaviji.

Aleksa

pre 9 godina

"Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje”, dodao je Vujošević.

Ovakve izjave i izjave u ovom kontekstu ne priliče ni jeftinim programima ružičastih televizija, još manje sportskom radniku i treneru jedne od najboljih evropskih ekipa. Sramota.

peruzzi

pre 9 godina

Ko si bre ti da pljujes Ranka Zeravicu?
Oces da kazes da je finansujska kriza u klubu razlog sto ste sutirali 33% slobodna bacanja.? Puna podrska sudiji Belosevicu!

Zoran

pre 9 godina

Ja sam sokiran ovom izjavom naseg trenera....Razocaran,prevaren i imam osecaj da ovaj Partizan nije klub u koji sam se zaljubio.
Ja kao veliki navijac KK Partizan kazem da nikada nisam video da profeonalna ekipa sa toliko iskunih igraca sutira bacanja 7-20,protiv tako prosecne ekipe kao sto je Zadar.Gospodin Zeravica nista lose nije rekao,a nas trener kudi njega i zali se bogu sto Zeravica nije otisao na onaj svet pre Profesora.Boze,zar je moguce da tako nesto izjavi.
A sudjenje je bilo sasvim ok,cak mozda su nam sudije malo pomogli da se primaknemo na kraju utakmice.
Nadam se da ce ovo zlo koje se trenutno nalazi u Partizanu uskoro otici,jer kao u zivotu sto nije sve u parama,tako i u sportu nije sve u titulama.
Sokiran.

kica grobar

pre 9 godina

Вујошевићу, Ранко Жеравица је за тебе ТРЕНЕР:
Трофеји освојени са репрезентацијом
ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ
Олимпијске игре у Москви 1980.
Светско првенство у Љубљани 1970.
СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ
олимпијске игре у Мексику 1968.
Светско првенству у Уругвају 1967.
Европско првенство у Италији 1969.
Европско првенство у Немачкој 1971.
БРОНЗАНА МЕДАЉА
Светско првенство у Колумбији 1982.
Клупски трофеји
СА КК ПАРТИЗАНОМ ЈЕ ОСВОЈИО ПРВЕНСТВО СРЈ 1996. и КУП РАДИВОЈА КОРАЋА 1978.
Успеси за поштовање. Зато као човек који те поштује, партизановац који кошарку прати 40 година, био си ми чак и тренер у пионирима Партизана почетком 80-тих, МОЛИМ ТЕ, ИДИ ИЗ ПАРТИЗАНА.

crni

pre 9 godina

Odakle tebi više prava i zdravog razuma da se tako ponašaš, sad ti smeta i Žeravica.
Od nekoga sa kim smo mogli da se ponosimo, postao si samo za sprdnju i sramotu.

jinx

pre 9 godina

Dulo ima pravo, odnosno daje sebi za pravo, da svakodnevno komentariše Zvezdu, Čovića, Telekom, Vučića, sudije, rad Vlade, rad Telekoma, ULEB, ABA ligu i šta sve ne, dok živa legenda srpske košarke nema pravo da komentariše kriminalno izvođenje slobodnih bacanja Dulove ekipe. Logično, zar ne?

живела демагогија

pre 9 godina

И Ђорђе Гагић је родом из Бенковца а то је општина Задар. Можда је намерно лоше одиграо. А и ти си родом из Подгорице и радио су у Будућности можда због тога Будућност победи. А и Гашић је сумњив он је из Ријеке и он има хрватски пасош.....

veliki cezar

pre 9 godina

Zeravica je Partizanu kao trener doneo prvi evro kup (77/78) i sedmu titulu drzavnog prvaka (95/96).

Treba vise da citas a menje da citiras.

Radovan treci

pre 9 godina

Dule, izdrzi i ne nasedaj na provokacije. A kada u junu osvojis obe titule, neka puknu dusmani. Podrska od pravih grobara.
(Wllaxy,

Lepo je biti optimista.To vam jedino ostalo

Pera

pre 9 godina

Da, da...nisu krive vase lose igre, valjda vam je i u Evropi nepravda naneta zbog Belosevica i delegiranja sudija....njegove izjave u ozbiljnom kontekstu je vise iluzorno komentarisati. Pa niko iz Zvezde za 13 godina nine kukao ovoliko koliko on za polusezonu....a i Zvezdi bi vise odgovarao Partizan npr., nego Cedevita, recimo....

Ludak Dulo

pre 9 godina

Pa svako ima pravo da prokomentarise sta zeli. Pogotovo ako tim promasi 13 od 20 slo0bodnih bacanja. Ocigledno je da je Vujosevic psihicki poremecen. On bi davao dozvole ko moze a ko ne moze da porica o kosarci. Leci se Dulo, mada mislim da je kasno.

pozdrav iz zadra

pre 9 godina

U Zadru smo imali hrvatskog sudiju, čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra i koji ima dobre odnose sa klubom”, rekao je Vujošević i dodao da se regularnost Jadranska lige dovodi u pitanje jer za neke klubove ne postoji ispadanje.

Saturday, 13.12.2014. 19:00
Commissioner: Tonkovic Nino
Referees: Pukl Sasa, Obradovic Petar, Koljensic Milos
Visitors: 6000

tko je od ove trojice hrvatski sudac ? (srpski - sudija )
nista mi nije jasno !!!!!!!!!

estiar

pre 9 godina

Vujosevicu prestani vise da nas srozavas. Ocigledno je da je tvoje vreme proslo. Seti se samo da li si ovako razmisljao pre 4-5 sezona? Tada si bio fokusiran na kosarku a sad na sve osim na kosarku. Vreme je za promene...

Nice

pre 9 godina

Odakle Zeravici pravo????Odakle pravo apostolu srpske kosarke da komentarise kosarku???? Bice da je veci Vujosevic trener od Zeravice????Ovaj sto je osvojio 14 Agroziv liga je veci trener od covjeka koji je bio svjetski prvak i koji je jedan od neimara srpske skole kosarke.....'ajmo idolopoklonici Duska Vujosevica, opalite paljbu sad na Zeravicu....

salijeri

pre 9 godina

a sto? jel zabranjeno? pa nije on komentarisao taktiku,nego nesto sto je ocigledno.. zar je zlonamerno kad neko kaze da su lose sutirali slobodna bacanja a oni sutirali 7/20? ovaj covek mrzi ceo svet i svi mu smetaju..

kum neskovic

pre 9 godina

da je sudio trio neskovic,vojinovic,belosevic sigurno bi bilo bolje...ali polako...sudice u KLS...tu jedino nesto mozete da uradite...

Amater

pre 9 godina

Vujosevic pada sve nize i nize, nije vise na nivou kocijasa i davitelja...
Uzgred, Zeravica je 1996. osvojio titulu sa Partizanom nakon izuzetno cudnog finala u kojem je BFC predvodjen Mutom Nikolicem vodio 2:0 ali je "iznenada" pao u formi i izgubio dve utakmice kuci i potom i 5. utakmicu a odmah nakon toga je Muta postavljen za trenera Partizana (zna Vujosevic o cemu se radi, pa mozda namerno "zaboravlja" tu Partizanovu titulu).

Don Quijote

pre 9 godina

Krajnje nekorektna izjava. Krajnje i krajnje bezobrazno. Gledao sam utakmicu koju je Zadar dobio zasluzeno, bez i najmanje pomoci sudija. Na ovaj nacin omalovazava i umanjuje veliki trud , zalaganje i zasluzenu pobedu Zadra. Taj sudija je iskljucio dva kljucna igraca Zadra mnogo pre kraja utakmice, i ja sam stvarno mislio da ce se Partizan iskobeljati i na kraju dobiti utakmicu. Nije je dobio zato sto je los, zato sto igra katastrofalno lose, a ne zbog svastikine zaove jetrve. Izgleda da je zadovoljan sudjenjem samo kad sudi kum, pa bi trebalo nekako urediti da Partizanu sudi samo kum.
Izmedju Ranka Zeravice i Dula Vujesevica je razlika astronomskih razmera i ne znam samo kako se usudjuje da uopste pomene coveka koji je za njega i Bog i Bogorodica i Sveta Trojica.

Sole

pre 9 godina

Ranko Zeravica je legenda Srpske i Jugoslovenske kosarke!Ko si ti bre?Koga si vodio sem Partizana?
(dejan, 15. decembar 2014 13:24)

Jugoslaviju (EP u Švedskoj , ispali u osmini finala) , Crna Gora (nije zabeležila neki značajniji rezultat) , CSKA (pod njegovim vodjstvom su bili zadnji u grupi u EL , ne zabeleživši ni jednu pobedu , smenjen pre kraja prve faze , nakon čega je klub procvetao , ali nije prošao u drugu fazu , po prvi put u ko zna koliko godina).

sasa

pre 9 godina

kao osnivač ovakvog partizana, kakav danas postoji, žeravica ima pravo da komentariše stanje u kkp.
na žalost, tadašnja politika je debelo umešala prste i postavila žeravicu, tamo gde mu i nije mesto. da nije bilo njega, ne bi bilo ni ovakvog kkp.
a pljuvanje dv po žeravici samo dokazuije veličinu kkp.

posmatrac

pre 9 godina

Nemoj da se neko usudio da komentarise da 13-struki prvak pogodin samo 7 od 20. Da su pogodili 9 od 20 dobili bi utakmicu.
Istina je da svako, i ja i Zeravica i svi ostali ovde mozemo to da komentarisemo. Ako profesionalna ekipa ne moze da pogodi 50% slobodnih bacanja, onda to svako moze da komentarise, ismeva i sta god hoce. To vis enema veze sa novcem, a ni sa sudijama.
Partizan je imao pobedu (ili bar produzetak) u svojim rukama, i bilo kakvo pominjanje sudija je krajnje degutantno.
ja razumem da neko hoce da skine pritisak sa mladih igraca, i to je ok, ali nemoj da trazis krivca tamo gde ga nema.
Ne znam u cemu je bio problem sa Mega Lex-om? Pa dobili ste tu utakmicu lagano, sad po trbi ili su sudije bile postene ili to sto pricas nema veze sa zivotom. Valjda bi dali MegaLex-u da pobedi da su hteli da zastite buducnost.

DV ima nesumljive zasluge za uspehe Partizana, to mu niko ne moze osporiti. Zbog tog amu se i neke mozda problematicne metode mogu progledati kroz prste, ali ovakvim izjavama jeftino urusava svoj ugled i rusi sve sto je gradio, jer ovakve gluposti vise ne piju vodu ni kod najvecih grobara.

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Au koliko je doticni izgubio kompas!!! Sta je lose rekao gospodin Zeravica??? Po meni bi trebalo bojkotovati ovakve ispade i ne davati im publicitet. Kao na fudbalu kada se napravi prekid, sklanjaju se kamere, a nadlezni treba da reaguju na takve stvari.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Zasto niko ne pise o tome da samo odabrani novinari mogu prisustvovati konferenicjama partizana? Samo podobni su dobrodosli, ostale ne pustaju, jer mogu postavljati neugodna pitanja.
Ovo sam napisao iz razloga sto svako ko prokomentarise igru partizana u negativnom kontekstu odmah je napadnut od strane Vujosevica.
Red bio bio da se raskrinka sve u vezi Vujosevica i partizana sto se godinama desavalo, dokle cemo svakodnevno trpeti teror od strane ovog coveka!
Ljudi odnosi izmedju navijaca nikada nisu bili gori, neko ce stvarno poginuti i on opet nece snositi odgovornost! Udaljite ga iz sporta, dajte partizanu i novac na koji su navikli i titule koje su besmislene u srpskoj ligi, samo ga udaljite od sporta dok jos nije kasno!

mc 911

pre 9 godina

Ranko Zeravica - covek koji je osvojio prvi veliki trofej za Jugoslaviju, svjetsko prvenstvo 1970. , osvajac srebrne medalje na OI 1968. i zlatne medalje na OI 1980., koji je doprineo razvoju domace kosarke neizmerno, clan FIBA kuce slavnih. A sa druge strane Dusko Vujosevic, kojeg necu da komentarisem, ali pricati ovako o gospodinu Zeravici granici sa zdravim razumom.

cukce

pre 9 godina

Ranko Zeravica je osvojio klupsku titulu prvaka sa Partizanom. Ovo pokazuje koliko sadasnji trener Partizana ne poznaje klupsku istoriju, jer verovatno misli da sve pocinje i zavrsava sa njim. Tuzno...
(MZ, 15. decembar 2014 13:09)

U pravu je Vujosevic, jer kad je Zeravica osvojio titulu sa Partizanom to je bio pravi Partizan, a ne ovaj Partizan Igokea ili kako vec koji je privatna prcija Vujosevica i Todorica! Tek ce da pocnu legende Partizana da se oglasavaju, prvi je Zeravica, ko je sledeci!?

Srđan

pre 9 godina

Ne, njemu niko ne sme bilo šta da prigovori. Jer on je najpametniji, godinama mi ne pada na pamet da komentarišem vesti gde se pominju izjave D.V. ali ovo sad me je nateralo na smeh do suza...

Zorz Pap

pre 9 godina

Partizan je od Zadra izgubio zato sto su jako lose odigrali i to je to. Nije bilo nikakve zavere, sami igraci Partizana su rekli da su bili losi. A ova prica je samo sklanjanje fokusa sa igre Partizana na neke druge stvari. Covek pokusava da prelije krivicu na nekog drugog.

bodibond Vam zagorcava zivot

pre 9 godina

on nasao da prica o Zeravici strasno covek ziva legenda... nego par reci o Dv dok je RANKO zario i palio ti si cackao nos i sladio se plodovima!!

narikaca

pre 9 godina

stvarno sramota..sledeci mec ce da delegiraju nekog sudiju cija sestra od tetke ima brata od strica koji je ozenjen rodjenom sestrom bivseg kosarkasa zvezde...nepravda!

Milan

pre 9 godina

Ok. Je l' imam ja pravo kao neko ko navija za Partizan jos od Kice i Praje, kada tebe nije bilo ni na mapi, da kazem da su lose sutirana bacanja?

@

pre 9 godina

Važno ti imaš pravo da komentarišeš sve i za sve si stručan. ABA liga treba da dodatno kazni sve ove za konstantno prozivanje sudija koji su po već utvrđenoj šemi uvek krivi za poraz. Džaba trofeji i sve kad je KKP mali klub jer ne ume dostojanstveno da se ponaša i prihvati realnost.

rasulo

pre 9 godina

Nisi se bunio kad Belosevic u svakom derbiju promeni 10 kriterijuma sudjenja u tvoju korist u poslednjih 15 godina!

Ti prozivas Ranka Zeravicu, trenera iz kuce slavnih.

Znas li ti uopste sta pricas? Da li si svestan svojih reci?

Svaki dan unazadis Partizan

enrike

pre 9 godina

Niste preneli izjavu do kraja...poslednja recenica- I Leonardo da Vinci je imao svoje lose periode! Rece Dule...E zamislite sada da je slucajno osvojio sto i Zeljko Obradovic ili Greg Popovic,pa Dulence bi pola Srbije poslao na goli otok da mu moze biti...On ce jos malo sam sebe ubediti da je Bozji izaslanik...

Sole

pre 9 godina

Nekad je bio za primer što se tiče izjava i ponašanja van terena , ali sada se ponaša isto i na terenu i van njega , i odličan je primer kako ne treba da se ponašaju ostali.

Slobo

pre 9 godina

Te legendarne reprezentacije su potekle od legendarnog PARTIZANA. Da ne pratiš košarku od juče,to bi i znao. Inače, Dule treba da ide, upotrebna vrednost mu je istekla, Dzikića za novog trenera
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar, 15. decembar 2014 14:26)

Neko te sinko grdno prevario-
Jugoslavija 1970 Prvaci sveta:
4. Rato Tvrdic 5.Duci Simonovic 6. Vinko Jelovac 7.Trajko Rajkovic 8.Aljoša Žorga 9. Dragan Kapičić, 10. Ivo Daneu 11. Krešimir Ćosić 12. Damir Šolman 13. Nikola Plećaš 14. Dragutin Čermak 15. Petar Skansi.

Jedini igrač iz Partizana bio je Čermak, sa minornom minutažom.
A tada "legendarni Partizan" je 1971 ispao iz prve lige i preko leta igrao u drugoj.
Ako vec zeliš i pojedinosti, Partizan je za opstanak izgubio od Oriolika iz Slavonskog Broda 70/67 , to je bio takozvani play off za opstanak.
Ta utakmica je odigrana u Sarajevu sreda 14 April 1971.

Bugi

pre 9 godina

Prijatelju da su tvoji samo dali 2 slobodna bacanja od 7 promašenih pobijedili bi. Znači priča o sudijama, Budućnosti i Marsovcima, kao i mrmotu i čokoladi je davno prošlo vrijeme...

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Ovom su svi u rodbinskim odnosima i navijaci protivnickih klubova. Kakve to veze ima kada tvoji igraci igraju ocajno i ne pogadjaju nista?! Ja sam Zvezdas ali redovno gledam i partizanove utakmice i iskreno mene ne raduju vasi porazi jer oni nama ne znace ama bas nista!

JA ZAUVEK C.Z!!!!!!

pre 9 godina

opet plakanje dosta vise!!!!! Strasno pa da je gospodin zeravica imao toliko para kao partizan i kao dule on bih imao tri euro lige do sad!!!

Vasa

pre 9 godina

Rece covek i ostade ziv. Zeravica nema klupsku titulu
Pa ko je 1996 osvojio titulu sa Partizanom???????
Neznalice, ja kao zvezdas treba da te ucim?
Covek misli da sa njim sve pocinje i zavrsava se u Partizanu i Srbiji..

igokeanci vizurasi

pre 9 godina

pismo sto se kaze nidje veze sa sudjenjem i sudijama vec o uskljadjivanju sa fiba ali naravno kao i uvek covek lupeta i prica gluposti o sestrama i sestricima,naravno to sto igraju ocajno svi su krivi samo on todoric i danilovic su borci za klub,a tolike pare dobili i od drzave i od prodaje igraca,toliko se hvale da su prolazili u top 16 na final four pa te silne pune hale,a klub pred gasenjem,pa nek mu neko postavi pitanje gde su te pare.

Dukatore

pre 9 godina

Joj ,pa dokle vise covece!!!???
Ko si ti i odakle tebi da ti govoris ko sta sme a ko sta ne sme???
Zeravica je za tebe mag.
Ukoliko se javis sa zeljom da 500 dece trenira besplatno u tvom klubu ,ondak ces biti ok.

letargija

pre 9 godina

Kakve veze ima ciji je surak kevinog sina od tetke burazer kad ste imali katastrofalan procenat suta I penale izvodili 7 od 20?
Sudije ti tu ne mogu pomoci a bogami ni odmoci...

Godine mnoge ste kupovali otimali titule !

pre 9 godina

Zvezda može da dovede Slotera,Ercega ili Dubljevića,a može i svu trojicu jer nam se tako može.ahahahahah

srkiboy82

pre 9 godina

Ovaj covek treba psihijatrijsko lecenje. Svaki njegov komentar je napad na nekoga.
Zeravicu napada, velikan koji je osvojio olimpijsko i svetsko zlato, a cime moze ovaj mali covek da se pohvali. Osim f4 sa Partizanom, nicemu. Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija, 15. decembar 2014 17:55)_Ma kakvo crno psihijatorsko lečenje. Psihijatar bi u ovom slučaju pocepao diplomu, i otišao u Bogutovačku banju na rehabilitaciju.

Grm

pre 9 godina

Ma Partizan je sve za srpsku kosarku; sta ce nam sve te medalje, kad imamo Instituciju? Svaka druga drzava bi radije imala jedan Partizan, nego legendarne reprezentacije.

mrmlj

pre 9 godina

ajde neka iskorace napred svi koji nikada nisu ucestvovali u prebijanju sudije.
gde si posao, vujosevicu?

pametnom dosta, a ostali neka i dalje nasedaju na vujoseviceve price.

jack in the box

pre 9 godina

odavno je zreo za ozbiljniju opservaciju. pa coce promasili su 13 od 21 bacanja a na to je uticala losa finansijska situacija-pa dajte im bar minimalac

gledalac

pre 9 godina

Omaj koji ima jedva završenu srednju školu i ne zna ni jedan strani jezik uzima sebi pravo da komentariše sve(od politike i književnosti do izgradnje pumpe na autokomandi).
Istovremeno jednom od najvećih košarkaških trenera iz ove zemlje,brani da komentariše košarku.
Ima li granice tome?I ma li ko da tane tome na put?

Manda

pre 9 godina

Kome bi ste pre verovali: Coveku koji je postavio temelje za najvece uspehe nase reprezentacije i kosarke u celini, clana kosarkaske kuce slavnih, osvajacu svetskog i olimpijskog zlata i na kraju i te klupske titule koje mu Dulo zamera da nema ili coveku koji je totalno nesposoban da vodi bilo koji drugi tim osim Partizana?

E moj dulo pa ti si sahranio drzavni tim (2003) koji je u to vreme bio mozda i najjaci ikada, sa najvecim brojem NBA i evropskih zvezda, sa nasledstvom svetskog i evropskog prvaka nisi ni na olimpijadu prosao. Apsolutna sramota i bezobrazluk!!!

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, još ako dođe dobar plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

Đorđe

pre 9 godina

Iako je Žeravica dosta dugo van tokova moderne košarke, a postavlja se kao da ne postoji veći stručnjak od njega(sećam se i njegovog omalovažavanja jednog Dude Ivkovića), ne mogu mu se oduzeti zasluge za ogroman doprinos razvoju jugoslovenske košarke. Često se ne slažem sa njegovim zapažanjima, ali u ovom slučaju je jednostavno izneo očiglednu činjenicu. Očajno smo šutirali za tri poena i katastrofalno izvodili slobodna bacanja.
I naravno da Žeravica ima pravo da komentariše događanja u Partizanu, kao i sve ostale legende našeg kluba. Neki ljudi su svojim statusom to i zaslužili. Vujoševića volim, zahvalan sam mu na svemu što je učinio za moj voljeni klub, ali mislim da on poslednji ima pravo da spominje prof. Nikolića, koga je odbio za savetnika, još 80-ih godina. Željko Obradović nije ponovio njegovu grešku i svi znamo epilog.

323 nikad telekom

pre 9 godina

To o cemu DV prica mogu da budu prikriveni razlozi i prednost protivnika ali je za mene vaznije da Partizan igra mnogo bolje nego sto trenutno igra. Penali su razlog poraza ako nista drugo a kada vidim Milutinova na penalu znam da najmanje promasuje prvi. U ovom mecu je promasivao po dva. Tu su se prikljucili i ostali igraci a kao profesionalci to sebi ne smeju da dozvole. Za mene je to neozbiljnost, otsutnost, totalna dekoncentracija. To je na kraju neodgovornost. Kako onda da ocekuju pobedu?

čitalac

pre 9 godina

Pa koliko god para Partizan dobio velika svota ide na Duletove kazne. Mislim da je postao preskup za klub i bolje bi mu bilo da se primiri i da radi ono po čemu je dostigao slavu - rad sa igračima ili da se časno povuče, a ne ovako gde samo sramoti klub.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

E moj Vujoševiću, pa dno moralno si dotakao (slobodno čitaj ). Razumijem (donekle) tvoj odnos i lični sukob sa Čovićem ali ovako komentarisati košarkaške legende i gosp.Žeravicu, je stvarno bruka i sramota. Idi u penziju i liječi se ,bar to što se može ...

Ilija

pre 9 godina

Ovaj covek treba psihijatrijsko lecenje. Svaki njegov komentar je napad na nekoga.
Zeravicu napada, velikan koji je osvojio olimpijsko i svetsko zlato, a cime moze ovaj mali covek da se pohvali. Osim f4 sa Partizanom, nicemu. Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...

Batko

pre 9 godina

On da zabrani jednom Žeravici da priča!!!Jel vas sramota grobari???(NS, 15. decembar 2014 14:13)

Nije nas sramota. Sto pitas?
(panteri sekundarci, 15. decembar 2014 17:00)

....a mozga nema...

Batko

pre 9 godina

Nije da branim Duleta, covek je lud, al brate ovaj Zeravica se uvek pravi pametan isto kao i Slavnic.
(Nikola, 15. decembar 2014 18:29)

Žeravica se ne pravi pametan...on je pametan (pričam za košarku)
Dule se pravi normalan... on nije normalan (pričam za sve)

KOSTA1703

pre 9 godina

Ovim se obracam onima koji se ovde predstavljaju kao navijaci Partizana, a ustvari su samo sledbenici ili bolje receno vernici Vujosevica.
Ja sam Partizanovac od svog rodjenja, i time sAm se uvek i svugde ponosio.
Kosarku kao sport obozavam, i tokom osamdesetih sam dve godine zaredom bio licno prisutan na SVIM utakmicama Partizana u domacim ligama, bez obzira na to gde su se igrale.
A igralo se i na Gripama,i na Baldekinu,i u Jazinama gde vecina od vas ne bi smela nos promoliti, a kamoli gledati utakmice.
Danas sam vise internet navijac, jer je to mnogo primerenije nekome ko je u pedesetim godinama.
Jos od trenutka kada je posle utakmice sa Zadrom izjavio "Moze nam se", pa preko izjave posle utakmice sa Barselonom kada je lupetao za medalju o lopti koja je skinuta sa obruca, pa do davljenja sopstvenih igraca, i stipanja i pljuvanja sudija, iz aviona se videlo da je doslo krajnje vreme, da je doslo vreme da se Partizan ogradi i otera ovog nazovi trenera i nazovi intelektualca.
Jeste li se vi vernici Vujosevica zapitali zbog cega Vujosevic nece ni da pomisli da ode?
Zbog cega se ne dozvoljava nepodobnim novinarima da postavljaju pitnaja?
Zbog cega Vujosevic i uprava kriju finansijske knjige Partizana?
Zbog cega Vujosevic hoce oruzjem i navijacima da brani stadion JNA?
Zbog cega sezonske karte KK Partizan mozes da kupis kod vodja navijaca?
Zbog cega nas svaka susa tuzi zbog neisplacneih para?
Dokle cete vise biti "slepi kod ociju"?

Doktor

pre 9 godina

Nije Vujošević kriv, oprostite mu, ovo je van njegove kontrole. Njemu je potrebna pomoć, stručnih lica.
Sada mi postaje pomalo i žao nekad uspešnog trenera mladih košarkaša.

svi žele finale to je normalno,nije zavera

pre 9 godina

Za njegovo dobro i dobro Partizana treba ga skloniti,negde gde bi se starali o njemu. Na sreću kluba Todorić i ovaj pomoćni rade mamutski posao da održe mir u klubu i koncentraciju igrača. Mislim da niko ništa ne dobija ovim pričama o zaveri.

Dr.Haus

pre 9 godina

Nije on izgubio kompas,sad pokazuje svoje pravo lice sta misli,a to je da je najveci od svih jer ima 13 titula u KLS,nije.Secam se kad je posle poraza od Pau Ortez-a u pioniru,koji je znacio eliminaciju iz EL u grupi posle utakmice psovao sudije i krivio EL sto su mu sudili tu utakmicu dva grka,jer u drugoj grupi je dal AEK nisam siguran i Partizan im je najveci konkurent za najboljeg 6-og plasiranog iz sve tri grupe(tada sistem bio 3 grupe po 8 ekipa,prolazi prvih 5 iz svake i najbolji 6-i.Mislim da je bila 2005 god ili mozda nesto ranije

marko

pre 9 godina

Ostatak izjave za Žeravicu: Ja sam osvojio titula i klupskih takmičenja koliko on ne može da sanja.. I Leonardo da Vinči je imao svoje loše periode... nemam komentar:(

jd

pre 9 godina

U pravu je Dule! Sta bre ima taj Zeravica da komentariše, ko je bre on?! Lako je bre osvojiti olimpisko zlato, lako je biti prvak sveta i evrope! Dule je bre osvajao agroziv ligu i živa legenda CSKA!

Boban

pre 9 godina

(drmr, 15. decembar 2014 13:05) Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfk, 15. decembar 2014 17:09)
Momak, za razliku od vas mi smo imali srecno detinjstvo , mladost i zivot .... radovali se prvacima Evrope i Sveta FK CZ ... evo sad ide dobro u kosarci i pozdravljamo to .... ali ovde nije to prica ni poenta , ovde se prica o pristojnosti i moralu .... radovao sam se uspesima Partizana u kosarci i ok je to ! iako sam Zvezdas !!!! ali ovaj covek je od vaseg kluba koji je i NAS napravio SEKTU a vi oko njega se upravo tako i ponasate ... razgovarajte sa roditeljima oko toga jer podrzavati ovakvog coveka je problem ! MISLIM DA JE VAMA UPROPASTIO ZIVOTE :) mi smo joj uvek pristojni i SVOJI !!!! pozdrav JUGOSLOVENSKOM SPORTSKOM DRUSTVU :)

car na dar

pre 9 godina

Gde je novac iz prosle sezone od Lucica, Bogdanovica i Lovernja, od prve faze Evrolige(ulaznice, tv prava), od top 16 faze Evrolige(ulaznice, tv prava), od sezonskih karata, od sponzora, od ABA lige, od domace lige. Ne treba zaboraviti da su i Zvezda i Partizan subvencionisani od drzave, placaju Arenu i Pionir u pola cene, od ABA lige obezbedjen prevoz ili smedstaj. Vujosevic pominje kako od sponzorstva drzavnih kompanija vraca dug za porez. A sta ocekuje? Da mu drzava daje duplo zbog njihove greske, i da bi onda mogli da funkcionisu. Najbolje bi bilo kada bi se igrala samo domaca liga. Ceo iznos koji drzava daje bilo kojem kosarkaskom klubu, plus drugi sponzori lige, skupi, i u obliku nagrade se dodeli po osvojenom mestu. Kao na primer u premier ligi. I onda bi bilo sve po zasluzi...

Nebojsa

pre 9 godina

Ma sta "Odakle Zeravici pravo"? Pa i meni se smucilo kako su sutirali penale, ono je bila sramota. Partizanova jedina sansa za Evroligu sledece godine (a to je osvajanje 3. mesta pa protiv Buducnosti ili Cedevite, jer kao 4. idu na Zvezdu i tu nemaju sanse) je upropasceno bednom igrom u Zadru.

ic mi

pre 9 godina

Pepa Dule vise ne zna sta prica...ima pravo da mu bude krivo sto ih svako ljusti,ali nema vise kredita za kritiku takmicenja,sudija,itd...posebno nema prava da se ljuti na Zeravicu,jer je stvarno smesno da neko toliko bacanja promasi,a da za to krivi sudije ili finansijsku sitaciju! Sto ne prizna koliko njegovo ponasanje kosta i sportski i finansijski njegov klub!

Strasno

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)

Izvini,momak,na kojim si ti opijatima?Promeni dilera pod hitno,ozbiljno ti je ugrozeno zdravlje...igraju najbolju i najlepsu kosarku,hahahahahahahaha.

Nesha

pre 9 godina

Kao navijač Partizana, više ne znam šta da mislim. Duleta sam nekada izuzetno poštovao kao stručnjaka, ali mislim da je čovek ozbiljno izgubio kompas. Komentar "Odakle mu pravo da komentariše", sam po sebi je besmislen jer zašto ne bi čovek imao pravo da komentariše nešto što je krajnje očigledno. Sramota je da imaju taj procenat slobodnih bacanja jer su bacanja nešto što predstavlja osnovu same košarke. Ne znam ni za jedan tim koji je sa ovako lošim procentom šuta konkurisao za neki ozbiljan trofej. Kapiram da čovek nema sa čim da radi, nikada Partizan nije bio slabiji nego što je sada, ali mislim da bi trebalo malo više da obrati pažnju na to kako mu ekipa igra, nego da ovoliko laje po novinama i da davi (bukvalno) igrače. Jer što Partizan postiže lošije rezultate, to je Dule sve glasniji i glasniji. Nema para, nema igrača, nema rezultata. To je otprilike njegov moto sada. Koliko se ja sećam, kada je bio trener u Moskvi, imao je i keša i tim, ali su rezultati opet izostali. I to kod ekipe koja je i pre njega i posle njega uvek imala vrhunske rezultate. Zato "doktore" molim te da više vodiš računa o Partizanu i njegovoj igri, nego o svemu ostalom. Jer ako želiš time da se baviš, postani PR kluba, a neka dovedu trenera koji će da se bavi trenerskim poslom, a ne medijskim ratom. Toliko.

Zoki Falcon

pre 9 godina

@Iako sam Zvezdas, Duletova je svaka na mestu, kamo lepe srece da je trener Zvezde odavno bi uzeli titulu i ovako dovedosmo pola reprezentacije pa opet cvikamo od jednog pavlovica dal ce na kraju biti ista....
(BoTa, 15. decembar 2014 13:35)
Prijatelju, bio je trener Zvezde u sezoni 1991/92, pa nije ništa značajno uradio!

Atreides

pre 9 godina

Kakav crni Vujosevic. Covek kao "hara" na ovim prostorima godinama tako sto je drzava stajala iza Partizana. Bukvalno su bili ko Makabi u Izraelu dok su supernicke ekipe unistavane sistematski. Njegova strucnost se videla kada je vodio CSKA i reprezentaciju.

Nolan

pre 9 godina

Hvala ćaletu što je Zvezdaš, što me je usmerio na pravi put i gospodski klub. Ma odakle tebi pravo čoveče da spomeneš Žeravicu, ti nisi dostojan ni njegovog spominjanja! Lopatari, nije li vas sramota od ovoga?

sklonite ovog nečoveka!

pre 9 godina

Da li je moguće da niko ne pominje koliko je skandalozno Zadar oštećen protiv partizana?? Dalo sa obe ruke ruši Florensa na zemlju koji pada nokautiran i sudije ništa?! U kontri daju Pavloviću dva bacanja iako ga niko nije pipnuo! A napad pre toga Milutinov i Mačvan udaraju iz sve snage Sobina pod košem u nameri da naprave faul, Sobin se jedva održava na nogama od udaraca, a sudije opet ništa! I opet u kontri Pavlović pravi čiste korake a sudije mu daju dva bacanja! 4 uzastopna napada ne daju Zadru bacanja zbog brutalnih prekršaja partizana a partizanu poklanjaju nepostojeća. I posle svega partizan se spušta sa -13 na -2 potpunom zaslugom sudija! Jednog centra Zadra izbacuju sa 5 ličnih na sred TREĆE četvrtine, a drugom (Sobinu) daju četvrtu takođe u trećoj. Gledao sam šokiran utakmicu i očekivao da po prvi put u životu iz partizana kažu da je suđenje bilo izuzetno na njihovoj strani i onda vidim da se posle ovog skandala ONI ŽALE na sudije??!! I to zato što je sestra nekog tasta udata za brata neke zaove od šurnaje koja je letovala u Hrvatskoj. Ovo je prevršilo svaku meru! Ne mogu više da podnesem ovu bolest iz partizana, imamo li mi nekog u državi da ih skloni više iz javnog života? Kako je moguće da čovek koji poziva na donošenje dinamita, građansku neposlušnost, bojkot srpskih kompanija, Đokovića, koji svakog dana iznosi najveće laži, koji je snimljen kako prebija sa Danilovićem sudiju, vara sa ugovorima, ne plaća porez, preti sudijama i juri ih po terenu itd još uvek radi i dobija od države platu od 30.000€ mesečno?!

Zmajevac

pre 9 godina

Kosarku ima u malom prstu, ali ..... Partizan mora pod hitno da ga razresi duznosti trenera! Igra se ugledom i kredibilitetom kluba! Svoj i ugled kluba stavlja na stub srama i Ne znam gde je ovoj nazovi igri kraj! U svim imalo znacajnim klubovima bio bi odavno na izlaznim vratima. Dule bavi se kosarkom tu si najbolji

Marija je najlepsa

pre 9 godina

a mozda je onaj sudija protiv Hapoela,ma znas onaj brat od babe ciji je unuk nekada poznavao lika koji je igrao u Zvezdinim junorima

zoran

pre 9 godina

Milutinov, prvo slobodno bacanje - promashaj...drugo, promasaj...trece za redom, promasaj...cetvrto dodje, ali opet promashaj...evo ga i peto slobodno bacanje, kad ono ponovo promasaj...i.t.d...nastavishe i ostali u istom ritmu...

Kica i Praja su za celu karijeru zajendo, mozda proamsili 10....ovaj, nazovi, igrach i njemu slichni, nazovi, igraci u jednoj utakmici promashe toliko...

Ono sto je Zeravica osvojio, gospodine Vujosevicu, vi mozete samo da sanjate...Gospodin Zeravica ima pravo d auputi kritichku rech bilo Partizanu ili Zvezdi, pa chak i reprezentaciji, jer je on jedan od utemeljivacha ovog sporta kod nas.
Gledao sam KK Partizan , kao klinac, dok su igrale legende poput Kice i Praje. Mogu reci, mirne dushe, ovom klubu ce svanuti kada vi Gopodine Vujoshevicu napustite taj tim. Urnishete ugled velikog kluba.

Maceta

pre 9 godina

Batistuta, razlika je u tome sto Radonjic uopste ne spominje Partizan, pa vama grobarima nije interesantan, a DV cesto proziva i spominje Zvezdu, pa je i logicno da njegove izjave mi Zvezdasi komentarisemo.Radonjic se ponasa kao gospodin, dok se DV ponasa kao najgora stoka i vi grobari to dobro znate.

Bojan035

pre 9 godina

jednom recju KRALJ!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dimna bomba, 15. decembar 2014 18:12) Nije on kralj vec dvorska luda! A ti si diaobola1

sale009

pre 9 godina

Ja licno mislim da bi Dulu jedino odgovarala sudijska trojka u sastavu:Gasic,Todoric i Danilovic...jeste da bi tu mogao samo Gasica da juri da bije....

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Најновија информација ! И остала двојица судија су повезани са Задром ! Један је летовао у Борику 87-ме.А,други у Диклу 78-ме.Самим тим утакмица је нерегуларна !

monarhista

pre 9 godina

Kukavno Srpstvo:-(
Nekada smo imali Dusana Silnog a sad Dula Slinavog:-((

Da covek javno izrazi zaljenje sto se neko nije upokojio "na vreme",valjda sto nije dobar covek...

Vidim da ovozemaljski sudovi za ovog ne postoje...

uporedi

pre 9 godina

Jedan je završio karijeru kao svetski i olimpijski pobednik,član košarkaške kuće slavnih.
Drugi je aktuelan i poznat jedino kada napadne nekoga (obično decu ili starce).Ima titule u agroživ ligi.
Strašno je što ima još uvek onih koji slepo veruju ovom drugom.

dule od vince

pre 9 godina

najbolje ste izostavili:
sukob sa Žeravicom završio sledećim rečima: "Ja sam osvojio titula i klupskih takmičenja koliko on ne može da sanja.. I Leonardo da Vinči je imao svoje loše periode...".

Replika

pre 9 godina

Nije on izgubio kompas,sad pokazuje svoje pravo lice sta misli,a to je da je najveci od svih jer ima 13 titula u KLS,nije.Secam se kad je posle poraza od Pau Ortez-a u pioniru,koji je znacio eliminaciju iz EL u grupi posle utakmice psovao sudije i krivio EL sto su mu sudili tu utakmicu dva grka,jer u drugoj grupi je dal AEK nisam siguran i Partizan im je najveci konkurent za najboljeg 6-og plasiranog iz sve tri grupe(tada sistem bio 3 grupe po 8 ekipa,prolazi prvih 5 iz svake i najbolji 6-i.Mislim da je bila 2005 god ili mozda nesto ranije

Dr.ja

pre 9 godina

Proziva čoveka koji je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio 7 medalja,od toga i jedino olimpijsko zlato koje imamo.Dalji komentar bi bio suvišan....

BoTa

pre 9 godina

Iako sam Zvezdas, Duletova je svaka na mestu, kamo lepe srece da je trener Zvezde odavno bi uzeli titulu i ovako dovedosmo pola reprezentacije pa opet cvikamo od jednog pavlovica dal ce na kraju biti ista....

Smit

pre 9 godina

Ma odakle tebi pravo da se u sve mesas i sve komentarises.Sta si ti,da ti odredjujes necije pravo,najveca lazovcina i prodavac magle na ovim prostorima.Zeravica je za tebe vrhunski strucnjak,koji je osvojio SP koje ti ni u snu neces i jedino namestene titule mozes osvajati i to samo kod nas jer te drugi nece trpeti ni 2 meseca,kolko si jak strucnjak.

zato on jede sline

pre 9 godina

Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija, 15. decembar 2014 17:55)

Bravo majstore,objasnio si.

Leonardo od Vinče, Ovče i Borče

pre 9 godina

Drugim rečima: Ja, Ja, Ja pa Ja i Leonardo...imamo nešto malo i svojih loših momenata između beskrajnih perioda sušte genijalnosti, a Žeravica...on da je bio neki dobar čovek i trener odavno bi umro pijan i mlad a ne ovako što je dočekao starost zao i trezan,aaaaahahahahahahaha...Dr Lazo Lazareviću pod hitno proširuj kapacitete da prigrliš nove regrute!

KUM

pre 9 godina

Ranko Žeravice - Hall of Fame
Dušan Vujošević - Hall of Blame!
(Hill, 15. decembar 2014 16:46)

Radonjić - Half of man!
(BogoviGvozdja, 15. decembar 2014 17:32)

Bogu Gvožđa ovo je bio najlošiji odgovor tj fora na komentar U ISTORIJI B92

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Dule je sto posto u pravu,dokle vise da se ponizava kk partizan.Jel se to svi takmice ko ce vise daš se dodvori zvezdi pa pljuju po partizanu na svakom koraku.Velika podrska Duletu na borbi za slavu i cast celog sd Partizan, nece Duleta da smenjuju navijaci fmp po forumima i oni da nam preporucuju da mi oteramo najveceg grobara svih vremena.Dule je za nas kralj i legenda a vasa mrznja prema njemu se zna zasto postoji. Ziveo Partizan.
(goran, 15. decembar 2014 17:42)

Meni je malo žao tebe Gorane,ali samo malo ?! Grobar si, odlično, i ja sam zvezdaš ,ali mi nije jasno kako možeš da opravdaš nekulturu i primitivizam Duškovih izjava, a naročito ponašanja u zadnje vrijeme. Pa ako ovako nastavi baš će da bude pravi "grobar" Partizana. Što to prije shvatite u klubu , veće su vam šanse da preživite. Zlo činiti a dobru se nadati ,nikad nije moglo. U zdravlju ...

Trlekgb

pre 9 godina

Са КК Партизаном је освојио првенство СРЈ 1996. и Куп Радивоја Кораћа 1978.

Дуле, кад нешто хоћеш да кежеш, консултуј се са неким, као на пример са Гуглом !!!

mire

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da niko od velikih imena naše košarke nije stao u odbranu Žeravice. Ljudo moji, to je strašno šta sve dopustaju Vujoševiću.

jadno

pre 9 godina

(Her Zivota, 15. decembar 2014 18:48)

Ala se izlupa, kao tvoj trener. Partizan moze samo da bude klub iza Cibone, Splita i Zvezde. Dok su ovi klubovi osvajali titule u SFRJ, tvoj klub nije postojao na mapi. Tvoj klub je poceo da osvaja sve sto ima kad je postao drzavni projekat. Uostalom kako je moguce osvojiti 16 titula za 22 godine u kosarci, i 14 titula za isti broj godina u fudbalu. Zato se i kriju finansije, a zna se ko je sve sedeo u upravama FK, i ko je sve sudio za KK.

Zeravica kuca slavnih, a Vujosevic kuca sa kaznama

Zatrovan si mrznjom svoga trenera, ali nece on jos dugo. Presesce mu sledece kolo u Beogradu

DedaMiloje

pre 9 godina

Od izjave da mu je zao sto nije zeravica umro umesto ace p morao bi da se ogradi sk partizan I svi navijaci. Budimo ljudi, pa sport treba neke druge poruke da prenosi, sta je ovo...
(sport, 15. decembar 2014 18:18)

Ko da se ogradi? Pa svi oni su tamo isti kao on.

zoran v.

pre 9 godina

Ове године нема резултата, па му остаје само глупошћу да скреће пажњу на себе.

enrike

pre 9 godina

Dule legendo,vise ne gledam ni 'Dva i po muskarca' ni 'Drzavni posao' ni Mr Bina....sacekam ponedeljak ili obicno petak i ti mi ulepsas dan sa tvojim izlivima pameti,dobrote sa jedinstvenim osecajem za humor ma genije...sledece nedelje ocu da procitam da si bio prvak evrope sa CSKA(mozda si i bio a mi ne znamo) i odakle je tasta Belosevicu jer mi se cini i da ti tu nesto kuvaju iza ledja...;) Dule legendica...

Sramota

pre 9 godina

Ovo je necuveno.Baron Mit Vujosevic se mesa u sve sto postoji u ovoj zemlji,pored kosarke,komentarise i situacije u fudbalu,politici,bankarstvu,medicini,samo sto ne kritikuje i recepte za jela a smeta mu sto jedan od najboljih kosarkaskih strucnjaka komentarise utakmicu iz svoje branse.Totalno prso,trebalo bi ga poslati nekom strucnom licu na posmatranje.Eej,da kaze kako najbolji prvi odlaze,nazalost...a znamo sta je time hteo reci.Po tome bar ne treba da brine za sebe,jer ce ziveti jos dugo,dugooo.

Z

pre 9 godina

A to sto jeda surnjaja sudijinog sogora bila deverusa na svadbi kod komsije ekonoma od Zadra to nista. Mislim da liga treba da obrati paznju na te stvari. E sad sto si kolegi indirektno pozeleo smrt pa i za to ce verni navijaci naci opravdanje. To je taj od Partizana omrazeni Zeravica koji ga je usput i stvorio.

hawkeye

pre 9 godina

Nažalost moram da konstatujem kao štovatelj košarkaškog dela Duleta da on više ne drži uzde u svojim rukama,ni košarkaške ni psihičke.Ovako brutalno reagovati na svaku izjavu,omalovažavati jednog Ranka Žeravicu,tuga.

Kolet

pre 9 godina

Grobar sam ali brate Dule moj dragi nemaju tvoje reci tezinu kao nekada zato sto radis ovo sto radis. Nikada nisam mislio da cu ovo moci uopste i pomisliti...ali vise nam stetis i vreme je da sva trojica napustite klub.

Sve najbolje i cuvaj zdravlje.

kralj

pre 9 godina

Ovaj covek definitivno vise nije normalan!Umesto da priprema ekipu za za nas presudan mec sa Buducnosti on prica takve gluposti da se coveku jednostavno zgadi.Vujosevicu,MARS IZ PARTIZANA!!!

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Samoproklamovana institucija sa apsolutistickim diktatorom(Partizan, to sam ja!) na celu je navikla da postoji samo u uslovima apsolutnog monopola, bez konkurencije i instrumenata kontrole. Otimanje najboljih igraca sa ovih prostora i kupovina najkvalitetnijih stranaca je postala njihov trademark. Svi smo vec bili svedoci mnogobrojnih podvala i manipulacija doticnog. Svih ovih godina svaki njegov potez je zauzimao veliki medijski prostor u nasim novinama, tv emisijama i uopste u javnosti. Bilo je dovoljno da opsuje, izvredja, isproziva po imenu pojedince i da bude u svim medijima. Ponekad je nastojao da bude teatralan kako bi pojacao efekat i prisustvo u medijima pa je umeo da ustipne, odgurne ili zavrne ruku sudiji. Povlacio je ekipu sa terena kada god je bio rezultatski ugrozen. Sluzio se demagogijom i kreiranjem doktrina. Ubedio je navijace i medijsku javnost u Srbiji da jedini tim koji ima pravo na uspehe, jeste tim koji on vodi, cijim navijacima manipulise uspesno i u potpunosti. Dakle, doticni poput nasih turbo folk diva zivi po onoj krilatici da ne postoji los marketing, tj. da je svaki marketing dobar marketing. Glavno sredstvo manipulacije su bile kosarkaske utakmice, konferencije za stampu i intervjui u njegovim medijima.

Grobar

pre 9 godina

#grm
Te legendarne reprezentacije su potekle od legendarnog PARTIZANA. Da ne pratiš košarku od juče,to bi i znao. Inače, Dule treba da ide, upotrebna vrednost mu je istekla, Dzikića za novog trenera

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ono kad znas kakve budalastine ovaj "covek" lupa,da dozivis transfer blama kad citas ovo sto je izjavio...

Bodibond

pre 9 godina

Svaka vest o Duletu, najmanje 150 komentara. Legenda! (Modiljani, 15. decembar 2014 16:16)

Ako je za tebe legenda neko koga pljuju 90% ljudi, onda si i ti kao on. Sta reci a ne sazaliti se na tebe.

nini

pre 9 godina

Ovo je stvarno dno dna!Čovek koji se u sve petlja i seje mržnju da zabrani Žeravici da govori.Jedino ovaj nik sloter ne vidi ništa,čovek zaslepljen.

kima

pre 9 godina

Odakle onda pravo tebi da u usta stavljas Crvenu zvezdu?
To je gospoda, pa makar nikad nista ne osvojili, veci je to klub nego sto ce partizan ikada biti,jer si ga toliko,izjavama i postupcima spustio i oterao u prostakluk da vise nema nazad, fleke koje si napravio jednom nekada velikom klubu su neizbrisive.
Nastavite da podrzvate ovo grobari.

miloš

pre 9 godina

Паралелно са радом у репрезентацији, Жеравица је пресудно утицао на велики „бум“ Партизана почетком 70-их година, када је селектирао тим предвођен Далипагићем и Кићановићем, који је током наредних 10-так година освојио многе трофеје.

pera ložač

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)
Pa ti si veći bolid u dula!

Kum

pre 9 godina

Nije da branim Duleta, covek je lud, al brate ovaj Zeravica se uvek pravi pametan isto kao i Slavnic.
(Nikola, 15. decembar 2014 18:29)

Zato mi kuliramo Moku i njegov bolestan ego. I Ljupko Petrovic se isto malo malo javi i kritikuje FKCZ, ali on je kao licnost neka druga prica. Legende kluba su isto ljudi, nekad preteraju, ali su ipak legende i ljudi.

nik sloter

pre 9 godina

Ovom prilikom zelio bih javno da uputim izvinjenje navijacu koji se potpisuje kao kum@ sto sam ga u trenutku ljutnje uporedio sa odredjenim likovima!

majstor

pre 9 godina

ovo nije onaj Dule ovo je neka pomracena licnost. Daj Boze samo da se ova agonija sa njim nekako resi na ovaj ili na onaj nacin. Ne zelim da verujem da njegova licna agonija mora da bude i agonija Partizana. Da se razumemo ja navijam za Partizan ali kakve to veze ima kada citas ovakve strasne stvari prodje te jeza bez obzira za koga navijas.

guja

pre 9 godina

Izvođenje penala idiot može idiota da nauči za 15 dana. A kad već pominje pokojnog profesora, mogao je još 1982./83. od njega da nauči kako stoji desna noga, pod kojim uglom leva i koliko pozadi, kako ide polučučanj, kako ruka prati loptu i koji prst na šaci daje pravac lopti (kažiprst). Čista fizika. Poluge.
Pa cela filozofija košarke se svodi na slobodna bacanja. Ako ne možeš da promašiš bacanja, protivnik te ređe faulira. Kad te ređe faulira, slabije igra odbranu i lakše ti je u napadu. Kad ti je lakše u napadu, imaš više snage za odbranu. Kad imaš odbranu, dobijaš tekmu. Što kaže Pino Đerđa (slučajno legenda Zadra i Yu košarke) "u moje vreme cela liga je imala preko 80% ubačenih bacanja". A ovo sad, ako krenu trojke - krenu, ako ne....Dule plače.

miki

pre 9 godina

Prijatelju da su tvoji samo dali 2 slobodna bacanja od 7 promašenih pobijedili bi. Znači priča o sudijama, Budućnosti i Marsovcima, kao i mrmotu i čokoladi je davno prošlo vrijeme...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bugi, 15. decembar 2014 16:07)
brate, nisu oni 7 bacanja promasili... oni su 7 bacanja dali. od 20...

Baba Joke

pre 9 godina

Nisam znao da konzumacija slina izaziva baš takve posledice !!!
(Batko, 15. decembar 2014 18:18) Jesi to sam sastavio,ili ti je mozda gradski menadzer pomogao?

Sasa Bijeljina

pre 9 godina

Cuj odkud pravo Zeravici da komentarise? Pa po toj "odkud pravo" ni doticni ne bi imao pravo na mnoge komentare ali fora je to sto je to njegovo pravo pa samim tim i Zeravicino pravo kao i moje pravo da ovo sad napisem jel tako?

Gradjanin

pre 9 godina

Izem ti drzavu i sistem u kojima ovakav ½covek½ dobija toliko prostora da nekaznjeno vredja,klevece,ponizava, a sto je najvaznije, konstantno dize tenziju i pojacava jaz i neprijateljstvo izmedju navijaca nasa dva najveca sportska drusva!!! Nastavi li se ovako, a ne vidim nacina da tako biti nece, NAZALOST, rezultirace velikom nesrecom. NE DAJ BOZE!!!

KODAR78

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!

Ryber Palunko

pre 9 godina

Ranko Žeravice - Hall of Fame
Dušan Vujošević - Hall of Blame!
(Hill, 15. decembar 2014 16:46)

Radonjić - Half of man!
(BogoviGvozdja, 15. decembar 2014 17:31)

Konzumacija ministra - Hall of Shame

Zile

pre 9 godina

Ha, ha, ha... evo ga opet, nije dugo izdržao da ne izvali neki tajni plan zavere. Nije mi samo jasno kako losa finansijska situacija u klubu loše utiče na izvodjenje slobodnih bacanja njegovih košarkaša? Rekreativno igram košarku i od deset slobodnjaka ubacujem osam sto posto!!

Boris

pre 9 godina

Kako si ti prolupao mij Leonardo... Najbolje da je rekao da je Partizan imao odlican sut! Covjek proveo citav z
ivot u kosarci i ne moze reci da je ono uzasan procenat suta!? Nema pravo!?

Staridz

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)

hahahahaahhaahaaha umirem od smeha koji si ti kralj, partizan igra najbolju i najlepsu kosarku hahahaahahhahahahahahaahahaahhaa.
Sto se pravis lud kad i sam znas da Zvezda nema konkurenciju u aba ligi, vidis da gazimo sve po deset petnest dvadeset razlike...

Dule je bog

pre 9 godina

Zanemarimo izrecene nebuloze, nesto drugo mi je upalo u oko. Obratite paznju na Dulov rad desne ruke. Svetan, da je pre samo par dana uhvacen, snimljen kako javno jede slinac, danas mudro simulira, ceskanje nos-uvo-obraz-brada-nos-usne, pa u krug. Ocigledan pokusaj da se "opere" u fazonu:"nisam ni onomad jeo slinu, ceskao sam se,pa valjda vidite da to stalno radim".

realno

pre 9 godina

@Milan Odakle Zeravici pravo da vredja Ivkovica, Obradovica, Vujosevica? Jer radi to vec godinama, na svakom mestu. Po cemu je on to iznad njih. Svaki od ovih trenera ima uspehe iza sebe. Zeravica ne moze da ostari dostojanstveno, nego pod stare dane udara po kolegama. Neprimereno je to. Sta je sve radio dok je Ivkovic bio selektor, sta je pricao? A Ivkovic je legenda nad legendama.

Dule

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto Dulidzu bole toliko porazi, realno gledao sam mec Zadar ih otreso.
I treba biti realan partizan moze da se nosi sa svima osim Zvezde i Cedevite ova dva tima su strah i trepet u aba ligi- sad je cedevita ispala iz el vise nece da ima ni jedan poraz osim normalno Zvezde koja je nba ekipa.

Batistuta

pre 9 godina

Panteri ce da izlude od Vujosevica, i to u trenutku kad klub za koji trenutno navijaju dominira u Aba ligi, pa zar se i sad bojite Partizana i Vujosevica, otkud toliko interesovanja za to sta Dule govori na konferencijama pred utakmice, ne znam koji Grobar ode da procita sta je Radonjic izjavio negde?

bobo mk

pre 9 godina

Ako je Duletu veće dostignuće domaće prvenstvo u odnosu na olimpijske, i medalje sa svetskih i evropskih prvenstava onda definitivno nešto nije u redu sa njim. A oko domaćeg prvenstva, tu se izblamirao Vujošević načisto. Umesto da napada gospodina iz kuće slavnih, mogao je prvo na sajtu KK Partizan da proveri činjenice.

stefan

pre 9 godina

Ranko Zeravica je jedan od onih koji su udarili temelje velike jugoslovenske skole kosarke. Ne bih ni pominjao medalje sa reprezentacijom, izlisno je.
Ima jedan podatak. U posleratnom periodu, dok se kosarka kao sport formirala, vodio je sve uzraste CZ(tada je ona bila sinonim kosarke u Jugoslaviji) i u zenskoj i u muskoj konkurenciji. Vodio je preko 3000 zvanicnih meceva. Smatraju da su danasnji rezultati spanske i argentinske kosarke delom i njegova zasluga jer je bukvalno doneo nasu skolu kosarke u te zemlje i vodio nekoliko klubova. U tim zemljama je kosarkaska legenda.
I sa Partizanom je bio prvak 1996.godine.
Zalosna izjava Vujosevica. Pravi gospodin bi izjavio "Svakako da je sramota da ekipa sutira 7/20 slobodna bacanja, misljenje gospodina Zeravice moramo uvaziti i nadam se da cemo napredovati".

Penzioner

pre 9 godina

Smaras Dule,vatromet pustam kada se budes penzionisao. Kako ti ne dosadi vise da vrtis istu plocu u krug ? Uradio si dosta,povlaci se polako covece,totalno ces zdravlje izgubiti.

Zlatko

pre 9 godina

Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite (pfk, 15. decembar 2014 17:09)

Za tebe i tebi slicne, kako mozes tako da lupetas? Odnosno mozes ako je tebi super u zivotu, ako imas avione, kamione, ides na letovanje, zimovanje, drugim recima normalno zivis a ne prezivljavas. Mladosti, detinjstva i zivote svima su nam unistili drugi, kosarka nema veze s tim. Sramota je ukrasti, slagati, ubiti, ali nije sramota biti drugi, ispasti iz lige, ugasiti klub ili ne videti titulu x godina. Te komentare da nam je Vujosevic unistio zivote pisete na pogresnom mestu. Ovo je sportski deo ovog sajta. Da se celo SD ugasi ja cu ponosno da kazem da je nekad postojao jedan klub koji sam voleo. Ih, kamo srece da su nam svima teska detinjstva ili problemi u zivotu povezani sa time da klub nije uzeo titulu. Znas li kolike frustracije imaju navijaci Grashopersa zato sto Bazel dominira 10 godina? Nadam se da si shvatio sta hocu da kazem. Evo ja bih odmah potpisao da tvoje SD postane Bazel, ako ce i nasa zemlja postati Svajcarska. Pa neka tada imam tezak zivot a moja deca nesrecno detinjstvo, nema veze.

Mirko

pre 9 godina

Svaka vest o Duletu, najmanje 150 komentara. Legenda!
(Modiljani, 15. decembar 2014 16:16)

Ma divno. Ali slažem se da dosta govori o nama: što se više baviš rekla-kazala, pljuješ, optužuješ, praviš skandale, ne postižeš rezultate, to će više da te komentarišu.
Pravilna reakcija je - ignorisati d.....

pan

pre 9 godina

Dule,
ovo je tek početak.
Biće sve kao prethodne 3 godine:
izmišljeni lekari, umšljeni stručnjaci,
naručene sudije, baklja, pljuvačke i drmanje koševa u fabričkoj hali,
napuštanje Pinira dok im Belošević ne da 2 igrača više,
kažnjavanje Pavlovića i Milutinova da ne igraju finale,
kažnjavanje Duleta što mu košulja nije opeglana, a Pavlovića što mu je čarapa zarozana.
Jedina razlika može da bude da ove godine Belošević, Nešković i kompanija daju 3 igrača više u finalu,
sve ostalo je već viđeno.
Jer, tek je decembar, a njih sezona interesuje tek od marta,
jer titulu moraju da osvoje svim sredstvima,
za nju bi dali sve, obe EL u koje se ionako nisu plasirali,
kup PP aparata, rekord od 77.000 ljudi u hali od 18.000 mesta,
plasman u Top 16 EL u grupi sa jednim evroligašem,
apsolutno sve bi dali za tu titulu,
dakle pravu kampanju tek možemo da očekujemo, ovo je tek zagrevanje.

Svete

pre 9 godina

Zato mi kuliramo Moku i njegov bolestan ego. I Ljupko Petrovic se isto malo malo javi i kritikuje FKCZ, ali on je kao licnost neka druga prica. Legende kluba su isto ljudi, nekad preteraju, ali su ipak legende i ljudi.
(Kum, 15. decembar 2014 19:03)

Ali Kume, Vujosevic JE trener Partizana, Slavnic NIJE trener Zvezde Telekom, Zeravica NIJE trener Zvezde Telekom, Ljupko Petrovic nije trener Crvene Zvezde, izgleda da tu sitnicu olako zaboravljas !!!
Kako Vujosevic koji JE trener Partizana da ne prokomentarise izjavu Ranka Zeravice koji NIJE trener nekog kluba a u vezi je Partizana ??

Smešno

pre 9 godina

Ovaj bi da delegira sudije koje on hoće,kao prethodnih godina u našoj ligi i da sude po njegovoj direktivi.Sve živo mu smeta a upoređuje njegove titule,koje su otete na poznati način i veliča ih,naspram Žeravičinih zlatnih medalja na Olimpijadi i SP,o kojima on samo može da sanja.Dno dna od čoveka.

tupaniglupan

pre 9 godina

Zamisli Partizan: Jaramaz, Milosavljevic, Muric, Macvan, Gagic (petorka), Dalo, Marinkovic, Andric, Glisic, Milutinov, Aranitovic-klupa. Bez Tepica, Pavlovica, Milutinovica, Bezbradice i Luke Bogdanovica, iskusna petorka i talenti na klupi,jeftin tim bez stranca, plejmejkeri koji igraju licem ka kosu... kao nekad

milun

pre 9 godina

Gorance,samo jedna činjenica za tebe.
To što kažeš da je Dule najveći Grobar od svih ljudi,ceo život.
E pa to vidiš nema veze sa istinom,
jer je bio trener Zvezde pre 25 godina,odande je oteran,i vrlo dobro se zna da je navijao za njih,sve do svog drugog mandata u Partizanu,kada je postao od jednom najveći Grobar !
Ja zato ne mogu da ga smislim,i nekada mi deluje da namerno urušava ugled našeg kluba,jer je previše iskompleksiran ciganima,pošto je i sam bio njihov !
E to su ti Gorane činjenice

Mirza Avdic

pre 9 godina

Mislim da je bila sezona 2003/2004 kada je Partizan izgubio utakmicu od Pau Orteza u pioniru, tim porazom Partizan je ispao iz daljenjg toka takmicenja

chera-bera

pre 9 godina

Šta je loše u ovoj izjavi ? Pa Dule je trener Partizana a ne Žeravica. Ima pravo da brani svoj klub, sve ostalo bi bilo nenormalno. Žeravica neka rešava ukrštene reč ili nek prošeta do Klemegdana i sa svojim penzosima igra i komentariše šah.

sloboda govora

pre 9 godina

sto se zeravica ne oglasi protiv ovih koji su ugasili crvenu zvezdu, kao primer kako ne treba voditi klub...
i dokle ce vise novinari da zovu ovaj klub crvena zvezda?

FMP je život, ostalo su sitnice

pre 9 godina

Vujošević jedva završio srednju školu. Ti znaš ocene svih nas kao onaj Babić. Kaži koju je školu završio i gde i sa kojim ocenama, nemoj da se ponašaš kao poslednja seoska alapača. Njegov jezik stil jesu stil načitanog čoveka a ti to ne možeš da razumeš. Kad napišem da Žeravica ima 86 godina i da moćže da izjavi šta hoće, potpišem to sa pantelja i dobijem najviše pluseva u istoriji komentarisanja. Tako vi tumačite figurativno izražavanje, kao kad pantelije čitaju prognozu vremena. A ne biste razumeli "poruku" kad bi neko, očajnički slomljen, u vreme velike suši, dok sunce prži na 40 stepeni, rekao onima koji misle samo na plažu - sutra vreme još lepše i toplije, za dva stepena. I vama je sada "četvorka" važnija od evra koji raste i dinara koji pada. Nažalost, ovakvi se tekstovi ne objavljuju, oguglao sam na bedevedesetdva demokratiju. Ako, samo da se oni koji čekaju "četvorku" ne bi naterali da misle.

smeker

pre 9 godina

Bravo,bravo vi ste poslednji za koje sam mislio da su se prodali.Nesmete da objavite nase komentare i sluzite za divljacko pljuvanje i vredjanje naseg trofejnog strucnjaka,neka vam je na cast.Znam da necete objaviti ali morate makar procitati,poslusnici...

takva kuca…

pre 9 godina

vama je dule vujosevic sportska vest dana
a o novoj optuzbi zvezdinog kapitena dzonija mijailovica niste ni obavesteni.
neverujem pre ce biti da ste cenzurisani.

goran

pre 9 godina

Dule je sto posto u pravu,dokle vise da se ponizava kk partizan.Jel se to svi takmice ko ce vise da se dodvori zvezdi pa pljuju po partizanu na svakom koraku.Velika podrska Duletu na borbi za slavu i cast celog sd Partizan,i nece Duleta da smenjuju navijaci fmp po forumima i oni da nam preporucuju da mi oteramo najveceg grobara svih vremena.Dule je za nas kralj i legenda a vasa mrznja prema njemu se zna zasto postoji. Ziveo Partizan.

Pavel 13

pre 9 godina

Potpuno je besmisleno replicirati kod ovakvih tendencioznih tekstova, oglasavaju se samo oni koji imaju nezlecive komplekse i besposlicari koji nista ne rade u zivotu, vec po ceo dan sede kuci i komentarisu svaku vest koa ima veze sa Partizanom ili Duskom Vujosevicem.

,,Ko god zamišlja da svako voće sazreva u isto vreme kad i jagode, ne zna ništa o grožđu.'' Paracelzus

Her Zivota

pre 9 godina

(Slobo, 15. decembar 2014 18:02)
To sto je Zeravica radio u reprezentaciji 67-72, to bi cuveni trener Jakovljevic rekao da je skupljao kajmak Nikolicevog rada od 54-67... Voli on tako da lupeta i omalovazava druge, veliki Zvezdas, kome je najveci uspeh titula sa kadetima Zvezde i dvogodisnji rad sa Bogdanom ( dvogodisnji ne petogodisnji i vise od toga )..
Ne mogu vise pisem i objasnjavam nesto Panterima, kojih 75 % govore da je Zeljko Obradovic prevara od trenera, ubedjivanje sa takvim praznoglavcima je gubljenje vremena !!
Ukratko Partizan je najveci Kosarkaski klub u bivsoj Jugoslaviji, svidelo se to tebi i ostalim Panterima ili ne !!
Vujosevic je verovatno preterao u ovoj izjavi, ali verovatno ima nekog razloga zbog kojeg to govori, i to ne znaju ni ti, ni ja ni ostali Panteri, Delije i Grobari...

I ne mogu Zeravica i svi ti stari treneri da se porede sa Vujosevicem i svim novijim trenerima koji danas rade u Srbiji. Nekada su igraci napustali klubove tek kada napune 28. godina, danas ako ostanu do 22. to je puna kapa.
EJ zamisli da sada u Partizanu igraju Lucic, Bogdan, Pekovic, Velickovic, Tripkovic, pa i u Zvezdi da igraju Bjelica, Keselj, Nedovic i ne znam ko jos, mislis da bi rezultati bili slabiji nego pre 30. godina??? Da se danas sastavi reprezentacija bivse Jugoslavije, mislis da bi bila slabija od one pre 20 godina ??? Mani se poredjenja !!

cepeli

pre 9 godina

Istu vest sam pročitao u dnevnom listu na slovo "B", ali toliko tendencionalno, da ne kažem - zlonamerno... vama svaka čast za profesionalizam!

dule vujosevic

pre 9 godina

hteo je samo hteo da kaze da niko pa ni zeravica nemoze da se sprda sa institucijom iliti igracima koji igraju u njemu zarad medijske eksponacije ako je takav strucnjak trenere a svoj kurs neka potrazi na drugi nacin isto kao sto moze da pronadje i sto drugih primera lose suterske statistike u jddnoj utakmici.

пази шта желиш, можда ти се испуни!!!

pre 9 godina

https://www.youtube.com/watch?v=WmQUWa0JhOg
Сећате ли се, моји Гробари, ове утакмице? Сви звездаши навијали за ФМП,
зато сада толико и пљују по ДВ и Партизану...
НАРАВОУЧЕЊЕ:

pfk

pre 9 godina

Mislim da je i najveće grobare, sramota ovog čoveka.

Sudija iz Zadra koji je dosudio 21 slobodno bacanje i oba centra Zadra završila utakmicu sa po 5 penala.
(drmr, 15. decembar 2014 13:05) Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite

panteri sekundarci

pre 9 godina

On da zabrani jednom Žeravici da priča!!!Jel vas sramota grobari???(NS, 15. decembar 2014 14:13)

Nije nas sramota. Sto pitas?

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Plate 10% manje, penzije 20% manje, evro 10% vise, Zvezda u Top 16... Da li se u Srbiji zivi bolje? Moze Vujosevic sutra da se pretvori u Saleta Djordjevica, ili u Misu Tumbasa, nista se nece promeniti, vecina vas sto klicete legendi Covicu nece imati para za karte sledece sezone... Mi smo bar gledali Partizan u F4, a da za to nikome nismo morali da damo kozu s ledja...

Ja Sam to

pre 9 godina

Ove teorije zavere su isto tako glupe, koliko i Zvezdine
u prosloj finalnoj seriji KLSa. Vreme bi bilo, da se nasa
dva najveca kluba vise ne brukaju sa njihovim izjavama
o sudjenju.

BoTa

pre 9 godina

Iako sam Zvezdas, Duletova je svaka na mestu, kamo lepe srece da je trener Zvezde odavno bi uzeli titulu i ovako dovedosmo pola reprezentacije pa opet cvikamo od jednog pavlovica dal ce na kraju biti ista....

KODAR78

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!

realno

pre 9 godina

@Milan Odakle Zeravici pravo da vredja Ivkovica, Obradovica, Vujosevica? Jer radi to vec godinama, na svakom mestu. Po cemu je on to iznad njih. Svaki od ovih trenera ima uspehe iza sebe. Zeravica ne moze da ostari dostojanstveno, nego pod stare dane udara po kolegama. Neprimereno je to. Sta je sve radio dok je Ivkovic bio selektor, sta je pricao? A Ivkovic je legenda nad legendama.

drmr

pre 9 godina

Mislim da je i najveće grobare, sramota ovog čoveka.

Sudija iz Zadra koji je dosudio 21 slobodno bacanje i oba centra Zadra završila utakmicu sa po 5 penala.

Baba Joke

pre 9 godina

Nisam znao da konzumacija slina izaziva baš takve posledice !!!
(Batko, 15. decembar 2014 18:18) Jesi to sam sastavio,ili ti je mozda gradski menadzer pomogao?

pan

pre 9 godina

Dule,
ovo je tek početak.
Biće sve kao prethodne 3 godine:
izmišljeni lekari, umšljeni stručnjaci,
naručene sudije, baklja, pljuvačke i drmanje koševa u fabričkoj hali,
napuštanje Pinira dok im Belošević ne da 2 igrača više,
kažnjavanje Pavlovića i Milutinova da ne igraju finale,
kažnjavanje Duleta što mu košulja nije opeglana, a Pavlovića što mu je čarapa zarozana.
Jedina razlika može da bude da ove godine Belošević, Nešković i kompanija daju 3 igrača više u finalu,
sve ostalo je već viđeno.
Jer, tek je decembar, a njih sezona interesuje tek od marta,
jer titulu moraju da osvoje svim sredstvima,
za nju bi dali sve, obe EL u koje se ionako nisu plasirali,
kup PP aparata, rekord od 77.000 ljudi u hali od 18.000 mesta,
plasman u Top 16 EL u grupi sa jednim evroligašem,
apsolutno sve bi dali za tu titulu,
dakle pravu kampanju tek možemo da očekujemo, ovo je tek zagrevanje.

Chandler Bing

pre 9 godina

Ovaj čovek nema trunke stida. On treba da ustane kada spominje velikog Ranka Žeravicu i mirno da stoji. Nema klupsku titulu? Gde je tebi Olimpijsko zlato, gde ti je zlato sa Mundobasketa? Odakle tebi pravo da uzimaš u usta jednog od najvećih trenera na našim prostorima ikada? Teže osvojiti ligu Srbije i ABA ligu nego zlato na Olimpijadi? E moj Bože, treba sramota da te bude. Niko ne sme da komentariše Partizan osim tebe, kao da si im ti vlasnik.

Batistuta

pre 9 godina

Panteri ce da izlude od Vujosevica, i to u trenutku kad klub za koji trenutno navijaju dominira u Aba ligi, pa zar se i sad bojite Partizana i Vujosevica, otkud toliko interesovanja za to sta Dule govori na konferencijama pred utakmice, ne znam koji Grobar ode da procita sta je Radonjic izjavio negde?

Grobar

pre 9 godina

#grm
Te legendarne reprezentacije su potekle od legendarnog PARTIZANA. Da ne pratiš košarku od juče,to bi i znao. Inače, Dule treba da ide, upotrebna vrednost mu je istekla, Dzikića za novog trenera

chera-bera

pre 9 godina

Šta je loše u ovoj izjavi ? Pa Dule je trener Partizana a ne Žeravica. Ima pravo da brani svoj klub, sve ostalo bi bilo nenormalno. Žeravica neka rešava ukrštene reč ili nek prošeta do Klemegdana i sa svojim penzosima igra i komentariše šah.

goran

pre 9 godina

Dule je sto posto u pravu,dokle vise da se ponizava kk partizan.Jel se to svi takmice ko ce vise da se dodvori zvezdi pa pljuju po partizanu na svakom koraku.Velika podrska Duletu na borbi za slavu i cast celog sd Partizan,i nece Duleta da smenjuju navijaci fmp po forumima i oni da nam preporucuju da mi oteramo najveceg grobara svih vremena.Dule je za nas kralj i legenda a vasa mrznja prema njemu se zna zasto postoji. Ziveo Partizan.

Svete

pre 9 godina

Zato mi kuliramo Moku i njegov bolestan ego. I Ljupko Petrovic se isto malo malo javi i kritikuje FKCZ, ali on je kao licnost neka druga prica. Legende kluba su isto ljudi, nekad preteraju, ali su ipak legende i ljudi.
(Kum, 15. decembar 2014 19:03)

Ali Kume, Vujosevic JE trener Partizana, Slavnic NIJE trener Zvezde Telekom, Zeravica NIJE trener Zvezde Telekom, Ljupko Petrovic nije trener Crvene Zvezde, izgleda da tu sitnicu olako zaboravljas !!!
Kako Vujosevic koji JE trener Partizana da ne prokomentarise izjavu Ranka Zeravice koji NIJE trener nekog kluba a u vezi je Partizana ??

pfk

pre 9 godina

Mislim da je i najveće grobare, sramota ovog čoveka.

Sudija iz Zadra koji je dosudio 21 slobodno bacanje i oba centra Zadra završila utakmicu sa po 5 penala.
(drmr, 15. decembar 2014 13:05) Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite

FMP je život, ostalo su sitnice

pre 9 godina

Vujošević jedva završio srednju školu. Ti znaš ocene svih nas kao onaj Babić. Kaži koju je školu završio i gde i sa kojim ocenama, nemoj da se ponašaš kao poslednja seoska alapača. Njegov jezik stil jesu stil načitanog čoveka a ti to ne možeš da razumeš. Kad napišem da Žeravica ima 86 godina i da moćže da izjavi šta hoće, potpišem to sa pantelja i dobijem najviše pluseva u istoriji komentarisanja. Tako vi tumačite figurativno izražavanje, kao kad pantelije čitaju prognozu vremena. A ne biste razumeli "poruku" kad bi neko, očajnički slomljen, u vreme velike suši, dok sunce prži na 40 stepeni, rekao onima koji misle samo na plažu - sutra vreme još lepše i toplije, za dva stepena. I vama je sada "četvorka" važnija od evra koji raste i dinara koji pada. Nažalost, ovakvi se tekstovi ne objavljuju, oguglao sam na bedevedesetdva demokratiju. Ako, samo da se oni koji čekaju "četvorku" ne bi naterali da misle.

sloboda govora

pre 9 godina

sto se zeravica ne oglasi protiv ovih koji su ugasili crvenu zvezdu, kao primer kako ne treba voditi klub...
i dokle ce vise novinari da zovu ovaj klub crvena zvezda?

smeker

pre 9 godina

Bravo,bravo vi ste poslednji za koje sam mislio da su se prodali.Nesmete da objavite nase komentare i sluzite za divljacko pljuvanje i vredjanje naseg trofejnog strucnjaka,neka vam je na cast.Znam da necete objaviti ali morate makar procitati,poslusnici...

dule vujosevic

pre 9 godina

hteo je samo hteo da kaze da niko pa ni zeravica nemoze da se sprda sa institucijom iliti igracima koji igraju u njemu zarad medijske eksponacije ako je takav strucnjak trenere a svoj kurs neka potrazi na drugi nacin isto kao sto moze da pronadje i sto drugih primera lose suterske statistike u jddnoj utakmici.

Her Zivota

pre 9 godina

(Slobo, 15. decembar 2014 18:02)
To sto je Zeravica radio u reprezentaciji 67-72, to bi cuveni trener Jakovljevic rekao da je skupljao kajmak Nikolicevog rada od 54-67... Voli on tako da lupeta i omalovazava druge, veliki Zvezdas, kome je najveci uspeh titula sa kadetima Zvezde i dvogodisnji rad sa Bogdanom ( dvogodisnji ne petogodisnji i vise od toga )..
Ne mogu vise pisem i objasnjavam nesto Panterima, kojih 75 % govore da je Zeljko Obradovic prevara od trenera, ubedjivanje sa takvim praznoglavcima je gubljenje vremena !!
Ukratko Partizan je najveci Kosarkaski klub u bivsoj Jugoslaviji, svidelo se to tebi i ostalim Panterima ili ne !!
Vujosevic je verovatno preterao u ovoj izjavi, ali verovatno ima nekog razloga zbog kojeg to govori, i to ne znaju ni ti, ni ja ni ostali Panteri, Delije i Grobari...

I ne mogu Zeravica i svi ti stari treneri da se porede sa Vujosevicem i svim novijim trenerima koji danas rade u Srbiji. Nekada su igraci napustali klubove tek kada napune 28. godina, danas ako ostanu do 22. to je puna kapa.
EJ zamisli da sada u Partizanu igraju Lucic, Bogdan, Pekovic, Velickovic, Tripkovic, pa i u Zvezdi da igraju Bjelica, Keselj, Nedovic i ne znam ko jos, mislis da bi rezultati bili slabiji nego pre 30. godina??? Da se danas sastavi reprezentacija bivse Jugoslavije, mislis da bi bila slabija od one pre 20 godina ??? Mani se poredjenja !!

Novosadjanin.

pre 9 godina

E sada sam procitao sve od Vujosevica... Covek se pita otkud pravo Ranku Zeravici???? Ej pricamo o Zeravici! Pa taj covek koji po tebi nema pravo je prakticno postavio temelje kosarke na ovim prostorima, izborio se da posao trenera bude smatran poslom.

Vujosevicu napusti nasu kosarku... Gubis se. Covek vredja Ranka Zeravicu.... Grobari koga vi sledite, zapitajte se.

panteri sekundarci

pre 9 godina

On da zabrani jednom Žeravici da priča!!!Jel vas sramota grobari???(NS, 15. decembar 2014 14:13)

Nije nas sramota. Sto pitas?

Radovan treci

pre 9 godina

Dule, izdrzi i ne nasedaj na provokacije. A kada u junu osvojis obe titule, neka puknu dusmani. Podrska od pravih grobara.
(Wllaxy,

Lepo je biti optimista.To vam jedino ostalo

пази шта желиш, можда ти се испуни!!!

pre 9 godina

https://www.youtube.com/watch?v=WmQUWa0JhOg
Сећате ли се, моји Гробари, ове утакмице? Сви звездаши навијали за ФМП,
зато сада толико и пљују по ДВ и Партизану...
НАРАВОУЧЕЊЕ:

takva kuca…

pre 9 godina

vama je dule vujosevic sportska vest dana
a o novoj optuzbi zvezdinog kapitena dzonija mijailovica niste ni obavesteni.
neverujem pre ce biti da ste cenzurisani.

mng

pre 9 godina

neko bi trebalo da ustane kad spominje Ranka Zeravicu a neko ne bi trebao ni da ga spominje. a ovaj nazovi strucnjak mislim da je u drugoj grupi tj.ne bi trebalo ni da ga spominje.

MZ

pre 9 godina

Ranko Zeravica je osvojio klupsku titulu prvaka sa Partizanom. Ovo pokazuje koliko sadasnji trener Partizana ne poznaje klupsku istoriju, jer verovatno misli da sve pocinje i zavrsava sa njim. Tuzno...

Ja Sam to

pre 9 godina

Ove teorije zavere su isto tako glupe, koliko i Zvezdine
u prosloj finalnoj seriji KLSa. Vreme bi bilo, da se nasa
dva najveca kluba vise ne brukaju sa njihovim izjavama
o sudjenju.

prepun septum

pre 9 godina

"...U Zadru smo imali hrvatskog sudiju, čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra i koji ima dobre odnose sa klubom"

Izjava da umres od smeha.

"...Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje..."

Izjava da umres od stida.

tupaniglupan

pre 9 godina

Zamisli Partizan: Jaramaz, Milosavljevic, Muric, Macvan, Gagic (petorka), Dalo, Marinkovic, Andric, Glisic, Milutinov, Aranitovic-klupa. Bez Tepica, Pavlovica, Milutinovica, Bezbradice i Luke Bogdanovica, iskusna petorka i talenti na klupi,jeftin tim bez stranca, plejmejkeri koji igraju licem ka kosu... kao nekad

Pavel 13

pre 9 godina

Potpuno je besmisleno replicirati kod ovakvih tendencioznih tekstova, oglasavaju se samo oni koji imaju nezlecive komplekse i besposlicari koji nista ne rade u zivotu, vec po ceo dan sede kuci i komentarisu svaku vest koa ima veze sa Partizanom ili Duskom Vujosevicem.

,,Ko god zamišlja da svako voće sazreva u isto vreme kad i jagode, ne zna ništa o grožđu.'' Paracelzus

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, još ako dođe dobar plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

Zemunac

pre 9 godina

'Jeste bio prvak Sveta,ali nikad nije osvojio klupsku titulu.' Pa nije ni cudo sto si trener bez rominga,sve te klupske titule ne vrede ni kao jedna Evropska,a kamoli Svetska!!

kum neskovic

pre 9 godina

da je sudio trio neskovic,vojinovic,belosevic sigurno bi bilo bolje...ali polako...sudice u KLS...tu jedino nesto mozete da uradite...

bodibond Vam zagorcava zivot

pre 9 godina

on nasao da prica o Zeravici strasno covek ziva legenda... nego par reci o Dv dok je RANKO zario i palio ti si cackao nos i sladio se plodovima!!

Nolan

pre 9 godina

Hvala ćaletu što je Zvezdaš, što me je usmerio na pravi put i gospodski klub. Ma odakle tebi pravo čoveče da spomeneš Žeravicu, ti nisi dostojan ni njegovog spominjanja! Lopatari, nije li vas sramota od ovoga?

dorsey

pre 9 godina

kad spominjes Zeravicu treba da stojis mirno vujosevicu,preterujes previse i ako sam partizanovac zeleo bih da ne udjemo u 4 da se vidi kako ste krali svih ovih godina.. kazes da smo u teskoj finansiskoj situaciji a dovodimo pavlovica,macvana,bogdanovica,zvezda je dovodila arnautovica,drcu i nikolica !

ahahaha

pre 9 godina

"čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra".

Pazite ova petorka: Tepić-Milosavljević-Pavlović-Mačvan-Milutinov ne može da pobedi ekipu gde je centar visok 202 cm i čovek ladno pominje nekog šurjaka.

Boban

pre 9 godina

(drmr, 15. decembar 2014 13:05) Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfk, 15. decembar 2014 17:09)
Momak, za razliku od vas mi smo imali srecno detinjstvo , mladost i zivot .... radovali se prvacima Evrope i Sveta FK CZ ... evo sad ide dobro u kosarci i pozdravljamo to .... ali ovde nije to prica ni poenta , ovde se prica o pristojnosti i moralu .... radovao sam se uspesima Partizana u kosarci i ok je to ! iako sam Zvezdas !!!! ali ovaj covek je od vaseg kluba koji je i NAS napravio SEKTU a vi oko njega se upravo tako i ponasate ... razgovarajte sa roditeljima oko toga jer podrzavati ovakvog coveka je problem ! MISLIM DA JE VAMA UPROPASTIO ZIVOTE :) mi smo joj uvek pristojni i SVOJI !!!! pozdrav JUGOSLOVENSKOM SPORTSKOM DRUSTVU :)

cepeli

pre 9 godina

Istu vest sam pročitao u dnevnom listu na slovo "B", ali toliko tendencionalno, da ne kažem - zlonamerno... vama svaka čast za profesionalizam!

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Plate 10% manje, penzije 20% manje, evro 10% vise, Zvezda u Top 16... Da li se u Srbiji zivi bolje? Moze Vujosevic sutra da se pretvori u Saleta Djordjevica, ili u Misu Tumbasa, nista se nece promeniti, vecina vas sto klicete legendi Covicu nece imati para za karte sledece sezone... Mi smo bar gledali Partizan u F4, a da za to nikome nismo morali da damo kozu s ledja...

NokiJa

pre 9 godina

OVO PRELAZI SVE GRANICE!
Pokrenite vanparnicni postupak za oduzimanje poslovne sposobnosti!
Takse su sitne,a ovde se radi o dobrobiti NASE KOSARKE!

Milan

pre 9 godina

Sada je prevazisao sam sebe. Otkud tebi za pravo da se na bilo koji nacin obracas i vredjas jednu takvu kosarkasku legendu, koji je osvojio trofeje o kojima ti mozes samo da sanjas. Treba da te je sramota. Sve redom kritikujes a kada neko samo analizira igru tvoje ekipe onda je to neprihvatljivo? Sramota.

Pera

pre 9 godina

Da, da...nisu krive vase lose igre, valjda vam je i u Evropi nepravda naneta zbog Belosevica i delegiranja sudija....njegove izjave u ozbiljnom kontekstu je vise iluzorno komentarisati. Pa niko iz Zvezde za 13 godina nine kukao ovoliko koliko on za polusezonu....a i Zvezdi bi vise odgovarao Partizan npr., nego Cedevita, recimo....

Godine mnoge ste kupovali otimali titule !

pre 9 godina

Zvezda može da dovede Slotera,Ercega ili Dubljevića,a može i svu trojicu jer nam se tako može.ahahahahah

Batko

pre 9 godina

On da zabrani jednom Žeravici da priča!!!Jel vas sramota grobari???(NS, 15. decembar 2014 14:13)

Nije nas sramota. Sto pitas?
(panteri sekundarci, 15. decembar 2014 17:00)

....a mozga nema...

merodavan

pre 9 godina

Ima ljudina pravo zato sto je veci strucnjak i covek nego sto ces ti ikada biti!!!

Sve ostalo po pitanju Vas g. Vujosevicu je suvisno komentarisati!

Zmajevac

pre 9 godina

Kosarku ima u malom prstu, ali ..... Partizan mora pod hitno da ga razresi duznosti trenera! Igra se ugledom i kredibilitetom kluba! Svoj i ugled kluba stavlja na stub srama i Ne znam gde je ovoj nazovi igri kraj! U svim imalo znacajnim klubovima bio bi odavno na izlaznim vratima. Dule bavi se kosarkom tu si najbolji

rasulo

pre 9 godina

Nisi se bunio kad Belosevic u svakom derbiju promeni 10 kriterijuma sudjenja u tvoju korist u poslednjih 15 godina!

Ti prozivas Ranka Zeravicu, trenera iz kuce slavnih.

Znas li ti uopste sta pricas? Da li si svestan svojih reci?

Svaki dan unazadis Partizan

Dukatore

pre 9 godina

Joj ,pa dokle vise covece!!!???
Ko si ti i odakle tebi da ti govoris ko sta sme a ko sta ne sme???
Zeravica je za tebe mag.
Ukoliko se javis sa zeljom da 500 dece trenira besplatno u tvom klubu ,ondak ces biti ok.

munze konza

pre 9 godina

Ranko Zeravica je legenda priznata svuda u svetu kosarke. I jeste osvojio klupsku titulu sa Partizanom ali za razliku od tebe posteno i na parketu. Nije tukao sudije, stipao, gurao napadao i jurio po svlacionicama.

Guru

pre 9 godina

Људи моји Жеравица и зет бившег играча Задра, озбиљно размислити о овој регионалној завери против партизана!

crni

pre 9 godina

Odakle tebi više prava i zdravog razuma da se tako ponašaš, sad ti smeta i Žeravica.
Od nekoga sa kim smo mogli da se ponosimo, postao si samo za sprdnju i sramotu.

cukce

pre 9 godina

Ranko Zeravica je osvojio klupsku titulu prvaka sa Partizanom. Ovo pokazuje koliko sadasnji trener Partizana ne poznaje klupsku istoriju, jer verovatno misli da sve pocinje i zavrsava sa njim. Tuzno...
(MZ, 15. decembar 2014 13:09)

U pravu je Vujosevic, jer kad je Zeravica osvojio titulu sa Partizanom to je bio pravi Partizan, a ne ovaj Partizan Igokea ili kako vec koji je privatna prcija Vujosevica i Todorica! Tek ce da pocnu legende Partizana da se oglasavaju, prvi je Zeravica, ko je sledeci!?

perke

pre 9 godina

Da nije bilo tog Zeravice, ti sad ne bi bio tu gde jesi. Da nije bilo tog njegovog zlata koje omalovazavas, pitanje je kako bi se kosarka razvijala u staroj jogoslaviji.

Grm

pre 9 godina

Ma Partizan je sve za srpsku kosarku; sta ce nam sve te medalje, kad imamo Instituciju? Svaka druga drzava bi radije imala jedan Partizan, nego legendarne reprezentacije.

medjutim

pre 9 godina

Vujoševiću, evo ja iz 21 bacanja ne bih nijedno ubacio, ali znam da je 7/21 malo.

Inače, Žeravica je osvojio titulu prvaka Jugoslavije s Partizanom, kao i kup Koraća. Nije Partizan nastao s tobom.

Sole

pre 9 godina

Nekad je bio za primer što se tiče izjava i ponašanja van terena , ali sada se ponaša isto i na terenu i van njega , i odličan je primer kako ne treba da se ponašaju ostali.

J.Farčić

pre 9 godina

Mlađani grobarski navijači bi prvo trebali da se raspitaju ko je uopšte Ranko Žeravica, pre nego što počnu da guslaju o "panterima". Do ranih sedamdesetih KK Partizan je bio jedan više nego prosečan jugo ligaš, daleko iza Zvezde, Olimpije, OOK Beograda, Zadra, Jugoplastike, Radničkog...naime nije imao ni jedan trofej, a svi pomenuti klubovi su već bili prvaci države. Tada je R.Žeravica došao za trenera Partizana i postavio temelje novog,kasnije veoma uspešnog kluba. Za početak je doveo Miška Čermaka da bi stabilizovao tim, jer Partizan je jedno leto igrao drugu ligu (preko leta se igrala druga liga), pa se na jesen vratio ponovo u prvu. Ranko je doveo Praju Dalipagića u Partizan, a zatim i možda najveće ime Partizana Dragana Kićanovića.Krem je pokupio Reba Ćorković kada je 1976g. osvojio PRVU titulu šampiona za KKP.Ostalo je istorija. Dakle. 31g. je prošla do prve titule Ranko je partizanova legenda sviđalo se to DV-u ili ne.

DaIDu

pre 9 godina

Cudna razmisljana Vujosevica. Vrijeme potroseno na pronalazenje muza, sestre, jednog od sudija, moglo se sigurno potrositi pametnije. Pogotovu sto je covijek sasvim korektno sudio. Interesantno je takodje, da se svjesno koriste turbo folk metode, po sistemu, "moram se pojavljivati u javnosti, makar me i pljuvali". Strasno je da se zaboravlja da je ovo samo sport...nikakav rat. Dobijes utakmicu, radujes se sat-dva, pa treniras dalje. Izgubis utakmicu, tugujes sat-dva, pa treniras dalje. Mir, samo mir.

peruzzi

pre 9 godina

Ko si bre ti da pljujes Ranka Zeravicu?
Oces da kazes da je finansujska kriza u klubu razlog sto ste sutirali 33% slobodna bacanja.? Puna podrska sudiji Belosevicu!

Batko

pre 9 godina

Nije da branim Duleta, covek je lud, al brate ovaj Zeravica se uvek pravi pametan isto kao i Slavnic.
(Nikola, 15. decembar 2014 18:29)

Žeravica se ne pravi pametan...on je pametan (pričam za košarku)
Dule se pravi normalan... on nije normalan (pričam za sve)

Atreides

pre 9 godina

Kakav crni Vujosevic. Covek kao "hara" na ovim prostorima godinama tako sto je drzava stajala iza Partizana. Bukvalno su bili ko Makabi u Izraelu dok su supernicke ekipe unistavane sistematski. Njegova strucnost se videla kada je vodio CSKA i reprezentaciju.

Nesha

pre 9 godina

Kao navijač Partizana, više ne znam šta da mislim. Duleta sam nekada izuzetno poštovao kao stručnjaka, ali mislim da je čovek ozbiljno izgubio kompas. Komentar "Odakle mu pravo da komentariše", sam po sebi je besmislen jer zašto ne bi čovek imao pravo da komentariše nešto što je krajnje očigledno. Sramota je da imaju taj procenat slobodnih bacanja jer su bacanja nešto što predstavlja osnovu same košarke. Ne znam ni za jedan tim koji je sa ovako lošim procentom šuta konkurisao za neki ozbiljan trofej. Kapiram da čovek nema sa čim da radi, nikada Partizan nije bio slabiji nego što je sada, ali mislim da bi trebalo malo više da obrati pažnju na to kako mu ekipa igra, nego da ovoliko laje po novinama i da davi (bukvalno) igrače. Jer što Partizan postiže lošije rezultate, to je Dule sve glasniji i glasniji. Nema para, nema igrača, nema rezultata. To je otprilike njegov moto sada. Koliko se ja sećam, kada je bio trener u Moskvi, imao je i keša i tim, ali su rezultati opet izostali. I to kod ekipe koja je i pre njega i posle njega uvek imala vrhunske rezultate. Zato "doktore" molim te da više vodiš računa o Partizanu i njegovoj igri, nego o svemu ostalom. Jer ako želiš time da se baviš, postani PR kluba, a neka dovedu trenera koji će da se bavi trenerskim poslom, a ne medijskim ratom. Toliko.

@

pre 9 godina

Važno ti imaš pravo da komentarišeš sve i za sve si stručan. ABA liga treba da dodatno kazni sve ove za konstantno prozivanje sudija koji su po već utvrđenoj šemi uvek krivi za poraz. Džaba trofeji i sve kad je KKP mali klub jer ne ume dostojanstveno da se ponaša i prihvati realnost.

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Au koliko je doticni izgubio kompas!!! Sta je lose rekao gospodin Zeravica??? Po meni bi trebalo bojkotovati ovakve ispade i ne davati im publicitet. Kao na fudbalu kada se napravi prekid, sklanjaju se kamere, a nadlezni treba da reaguju na takve stvari.

Ilija

pre 9 godina

Ovaj covek treba psihijatrijsko lecenje. Svaki njegov komentar je napad na nekoga.
Zeravicu napada, velikan koji je osvojio olimpijsko i svetsko zlato, a cime moze ovaj mali covek da se pohvali. Osim f4 sa Partizanom, nicemu. Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...

sale009

pre 9 godina

Ja licno mislim da bi Dulu jedino odgovarala sudijska trojka u sastavu:Gasic,Todoric i Danilovic...jeste da bi tu mogao samo Gasica da juri da bije....

kralj

pre 9 godina

Ovaj covek definitivno vise nije normalan!Umesto da priprema ekipu za za nas presudan mec sa Buducnosti on prica takve gluposti da se coveku jednostavno zgadi.Vujosevicu,MARS IZ PARTIZANA!!!

Srđan

pre 9 godina

Ne, njemu niko ne sme bilo šta da prigovori. Jer on je najpametniji, godinama mi ne pada na pamet da komentarišem vesti gde se pominju izjave D.V. ali ovo sad me je nateralo na smeh do suza...

milanmacvan

pre 9 godina

Otkako si se vratio u Partizan iz Cska, na konferencijama samo kukas, places, lazes, obmanjujes i manipulises javnoscu, a nijedan finansijski izvjestaj KK Partizan nije predstavio. Dosli su Muric, Bogdanovic, Pavlovic, Macvan, vratio se Milosavljevic a ti i dalje vrtis istu pricu, jer i dalje ne pobjedjujes. Jadan si.

Bugi

pre 9 godina

Prijatelju da su tvoji samo dali 2 slobodna bacanja od 7 promašenih pobijedili bi. Znači priča o sudijama, Budućnosti i Marsovcima, kao i mrmotu i čokoladi je davno prošlo vrijeme...

gledalac

pre 9 godina

Omaj koji ima jedva završenu srednju školu i ne zna ni jedan strani jezik uzima sebi pravo da komentariše sve(od politike i književnosti do izgradnje pumpe na autokomandi).
Istovremeno jednom od najvećih košarkaških trenera iz ove zemlje,brani da komentariše košarku.
Ima li granice tome?I ma li ko da tane tome na put?

Zoki Falcon

pre 9 godina

@Iako sam Zvezdas, Duletova je svaka na mestu, kamo lepe srece da je trener Zvezde odavno bi uzeli titulu i ovako dovedosmo pola reprezentacije pa opet cvikamo od jednog pavlovica dal ce na kraju biti ista....
(BoTa, 15. decembar 2014 13:35)
Prijatelju, bio je trener Zvezde u sezoni 1991/92, pa nije ništa značajno uradio!

jadno

pre 9 godina

(Her Zivota, 15. decembar 2014 18:48)

Ala se izlupa, kao tvoj trener. Partizan moze samo da bude klub iza Cibone, Splita i Zvezde. Dok su ovi klubovi osvajali titule u SFRJ, tvoj klub nije postojao na mapi. Tvoj klub je poceo da osvaja sve sto ima kad je postao drzavni projekat. Uostalom kako je moguce osvojiti 16 titula za 22 godine u kosarci, i 14 titula za isti broj godina u fudbalu. Zato se i kriju finansije, a zna se ko je sve sedeo u upravama FK, i ko je sve sudio za KK.

Zeravica kuca slavnih, a Vujosevic kuca sa kaznama

Zatrovan si mrznjom svoga trenera, ali nece on jos dugo. Presesce mu sledece kolo u Beogradu

323 nikad telekom

pre 9 godina

To o cemu DV prica mogu da budu prikriveni razlozi i prednost protivnika ali je za mene vaznije da Partizan igra mnogo bolje nego sto trenutno igra. Penali su razlog poraza ako nista drugo a kada vidim Milutinova na penalu znam da najmanje promasuje prvi. U ovom mecu je promasivao po dva. Tu su se prikljucili i ostali igraci a kao profesionalci to sebi ne smeju da dozvole. Za mene je to neozbiljnost, otsutnost, totalna dekoncentracija. To je na kraju neodgovornost. Kako onda da ocekuju pobedu?

Ludak Dulo

pre 9 godina

Pa svako ima pravo da prokomentarise sta zeli. Pogotovo ako tim promasi 13 od 20 slo0bodnih bacanja. Ocigledno je da je Vujosevic psihicki poremecen. On bi davao dozvole ko moze a ko ne moze da porica o kosarci. Leci se Dulo, mada mislim da je kasno.

sasa

pre 9 godina

kao osnivač ovakvog partizana, kakav danas postoji, žeravica ima pravo da komentariše stanje u kkp.
na žalost, tadašnja politika je debelo umešala prste i postavila žeravicu, tamo gde mu i nije mesto. da nije bilo njega, ne bi bilo ni ovakvog kkp.
a pljuvanje dv po žeravici samo dokazuije veličinu kkp.

enrike

pre 9 godina

Niste preneli izjavu do kraja...poslednja recenica- I Leonardo da Vinci je imao svoje lose periode! Rece Dule...E zamislite sada da je slucajno osvojio sto i Zeljko Obradovic ili Greg Popovic,pa Dulence bi pola Srbije poslao na goli otok da mu moze biti...On ce jos malo sam sebe ubediti da je Bozji izaslanik...

jd

pre 9 godina

U pravu je Dule! Sta bre ima taj Zeravica da komentariše, ko je bre on?! Lako je bre osvojiti olimpisko zlato, lako je biti prvak sveta i evrope! Dule je bre osvajao agroziv ligu i živa legenda CSKA!

salijeri

pre 9 godina

a sto? jel zabranjeno? pa nije on komentarisao taktiku,nego nesto sto je ocigledno.. zar je zlonamerno kad neko kaze da su lose sutirali slobodna bacanja a oni sutirali 7/20? ovaj covek mrzi ceo svet i svi mu smetaju..

mm

pre 9 godina

Žeravica je ključni čovek Partizanovog uspona 70-ih godina prošlog veka. To je period kada je do tada, ne tako veliki klub pošao ka velikim uspesima i zauzeo značajno mesto u istoriji evropske košarke. On je bio taj koji je napravio taj tim predvodjen Dalipagićem i Kićanovićem, i postavio ga na to mesto. Uporedo je i sa reprezentacijom stigao do krova sveta, i na Olimpijadi i na SP,a pored toga osvojio je još 6 medalja na kontinentalnim i evropskim prvenstvima.
Kada je FIBA osnovala Kuću slavnih, Žeravica je bio jedan od prvih samo 20 ljudi, koji su u nju primljeni. Jedno od najznačajnijih imena SFRJ i Srpske košarke svih vremena.

A Duško Vujošević je reprezentaciju koja je bila aktuelni svetski i evropski prvak, i ubedljivi favorit na EP 2003. doveo do 6. mesta. Tako je počela i zauvek se odmah i završila njegova reprezentativna karijera. U klupskoj karijeri nigde, ni u jednoj državi nije uradio ništa osim u domaćoj srpskoj ligi, u kojoj je osvojio dosta titula u konkurenciji FMP-a, Hemofarma, Radničkog, i raspadnute Zvezde. U evro-ligi je tek iz petog pokušaja uspeo da prodje grupnu fazu, iz koje čak 4 od 6 timova idu dalje. Dva puta je došao do fajnl fora evro-lige, i su mu jedini značajni uspesi. Mada do fajnl fora je Partizan dolazio i sa Mutom Nikolicem, pa niko nije Mutu nazivao čarobnjakom. Njegovi ispadi na terenu i van njega, moralna blamiranja, kao i raspirivanje mržnje, će ostati još više upamćeni nego par dobrih rezultata u karijeri

sklonite ovog nečoveka!

pre 9 godina

Da li je moguće da niko ne pominje koliko je skandalozno Zadar oštećen protiv partizana?? Dalo sa obe ruke ruši Florensa na zemlju koji pada nokautiran i sudije ništa?! U kontri daju Pavloviću dva bacanja iako ga niko nije pipnuo! A napad pre toga Milutinov i Mačvan udaraju iz sve snage Sobina pod košem u nameri da naprave faul, Sobin se jedva održava na nogama od udaraca, a sudije opet ništa! I opet u kontri Pavlović pravi čiste korake a sudije mu daju dva bacanja! 4 uzastopna napada ne daju Zadru bacanja zbog brutalnih prekršaja partizana a partizanu poklanjaju nepostojeća. I posle svega partizan se spušta sa -13 na -2 potpunom zaslugom sudija! Jednog centra Zadra izbacuju sa 5 ličnih na sred TREĆE četvrtine, a drugom (Sobinu) daju četvrtu takođe u trećoj. Gledao sam šokiran utakmicu i očekivao da po prvi put u životu iz partizana kažu da je suđenje bilo izuzetno na njihovoj strani i onda vidim da se posle ovog skandala ONI ŽALE na sudije??!! I to zato što je sestra nekog tasta udata za brata neke zaove od šurnaje koja je letovala u Hrvatskoj. Ovo je prevršilo svaku meru! Ne mogu više da podnesem ovu bolest iz partizana, imamo li mi nekog u državi da ih skloni više iz javnog života? Kako je moguće da čovek koji poziva na donošenje dinamita, građansku neposlušnost, bojkot srpskih kompanija, Đokovića, koji svakog dana iznosi najveće laži, koji je snimljen kako prebija sa Danilovićem sudiju, vara sa ugovorima, ne plaća porez, preti sudijama i juri ih po terenu itd još uvek radi i dobija od države platu od 30.000€ mesečno?!

KUM

pre 9 godina

Ranko Žeravice - Hall of Fame
Dušan Vujošević - Hall of Blame!
(Hill, 15. decembar 2014 16:46)

Radonjić - Half of man!
(BogoviGvozdja, 15. decembar 2014 17:32)

Bogu Gvožđa ovo je bio najlošiji odgovor tj fora na komentar U ISTORIJI B92

Amater

pre 9 godina

Vujosevic pada sve nize i nize, nije vise na nivou kocijasa i davitelja...
Uzgred, Zeravica je 1996. osvojio titulu sa Partizanom nakon izuzetno cudnog finala u kojem je BFC predvodjen Mutom Nikolicem vodio 2:0 ali je "iznenada" pao u formi i izgubio dve utakmice kuci i potom i 5. utakmicu a odmah nakon toga je Muta postavljen za trenera Partizana (zna Vujosevic o cemu se radi, pa mozda namerno "zaboravlja" tu Partizanovu titulu).

estiar

pre 9 godina

Vujosevicu prestani vise da nas srozavas. Ocigledno je da je tvoje vreme proslo. Seti se samo da li si ovako razmisljao pre 4-5 sezona? Tada si bio fokusiran na kosarku a sad na sve osim na kosarku. Vreme je za promene...

jinx

pre 9 godina

Dulo ima pravo, odnosno daje sebi za pravo, da svakodnevno komentariše Zvezdu, Čovića, Telekom, Vučića, sudije, rad Vlade, rad Telekoma, ULEB, ABA ligu i šta sve ne, dok živa legenda srpske košarke nema pravo da komentariše kriminalno izvođenje slobodnih bacanja Dulove ekipe. Logično, zar ne?

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Ovom su svi u rodbinskim odnosima i navijaci protivnickih klubova. Kakve to veze ima kada tvoji igraci igraju ocajno i ne pogadjaju nista?! Ja sam Zvezdas ali redovno gledam i partizanove utakmice i iskreno mene ne raduju vasi porazi jer oni nama ne znace ama bas nista!

dzukac

pre 9 godina

Obično ne komentarišem javne istupe D.Vujoševića, ali sada prosto moram.
Prvo Ranko Žeravica jeste osvojio klupsku titulu i to baš sa Partizanom, a i nije osvojio samo svetsko prvenstvo nego i olimpijske igre.
Drugo, pošto D.Vujošević kaže da bi samo pokojni profesor Aca Nikolić imao pravo da analizira i kritikuje igre Partizana, pitam se da li postoji iko među živima, trener, igrač, novinar, bilo ko, ko bi po D.Vujoševiću imao pravo da komentariše njegov rad?
Sve su prilike da D.Vujošević smatra da je on najveći živi košarkaški radnik na planeti zemlji, veći i od košarke same, jer ipak je košarka tu zbog njega, a ne on zbog košarke.
I na kraju se pitam je li majka rodila novinarskog junaka koji bi smeo da tirade koje D.Vujošević naziva konferencijama za novinare, smeo da prekine nekim smislenim pitanjem?

JA ZAUVEK C.Z!!!!!!

pre 9 godina

opet plakanje dosta vise!!!!! Strasno pa da je gospodin zeravica imao toliko para kao partizan i kao dule on bih imao tri euro lige do sad!!!

Sole

pre 9 godina

Ranko Zeravica je legenda Srpske i Jugoslovenske kosarke!Ko si ti bre?Koga si vodio sem Partizana?
(dejan, 15. decembar 2014 13:24)

Jugoslaviju (EP u Švedskoj , ispali u osmini finala) , Crna Gora (nije zabeležila neki značajniji rezultat) , CSKA (pod njegovim vodjstvom su bili zadnji u grupi u EL , ne zabeleživši ni jednu pobedu , smenjen pre kraja prve faze , nakon čega je klub procvetao , ali nije prošao u drugu fazu , po prvi put u ko zna koliko godina).

igokeanci vizurasi

pre 9 godina

pismo sto se kaze nidje veze sa sudjenjem i sudijama vec o uskljadjivanju sa fiba ali naravno kao i uvek covek lupeta i prica gluposti o sestrama i sestricima,naravno to sto igraju ocajno svi su krivi samo on todoric i danilovic su borci za klub,a tolike pare dobili i od drzave i od prodaje igraca,toliko se hvale da su prolazili u top 16 na final four pa te silne pune hale,a klub pred gasenjem,pa nek mu neko postavi pitanje gde su te pare.

srkiboy82

pre 9 godina

Ovaj covek treba psihijatrijsko lecenje. Svaki njegov komentar je napad na nekoga.
Zeravicu napada, velikan koji je osvojio olimpijsko i svetsko zlato, a cime moze ovaj mali covek da se pohvali. Osim f4 sa Partizanom, nicemu. Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija, 15. decembar 2014 17:55)_Ma kakvo crno psihijatorsko lečenje. Psihijatar bi u ovom slučaju pocepao diplomu, i otišao u Bogutovačku banju na rehabilitaciju.

zato on jede sline

pre 9 godina

Titule koje si uzeo sada ti izlaze na nos, jer svi znaju kako si dolazio do njih...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija, 15. decembar 2014 17:55)

Bravo majstore,objasnio si.

Dule je bog

pre 9 godina

Zanemarimo izrecene nebuloze, nesto drugo mi je upalo u oko. Obratite paznju na Dulov rad desne ruke. Svetan, da je pre samo par dana uhvacen, snimljen kako javno jede slinac, danas mudro simulira, ceskanje nos-uvo-obraz-brada-nos-usne, pa u krug. Ocigledan pokusaj da se "opere" u fazonu:"nisam ni onomad jeo slinu, ceskao sam se,pa valjda vidite da to stalno radim".

1-i na draftu

pre 9 godina

Dule, sta se sa tobom desava? Pa covek je rekao istinu i ima pravo da komentarise kao i svako drugi ko se bavio kosarkom u smislu zanata. Ako mislis da je tebe omalovazavao, to je vec tvoj problem, ali ne i nas navijaca. Nasi kosarkasi generalno u poslednjih dve godine, sa slobodnih bacanja kao da bacaju medicinku.
Sa druge strane, ja kao veliki Partizanovac bih zeleo da znam nesto o transparentnosti poslovanja i gde se dedose pare svih ovih godina unazad. Ukoliko si toliko otvoren kada napadas, daj, izadji sa papirima i zapusi svima usta. Ovo ne vodi nicemu.

Slobo

pre 9 godina

Te legendarne reprezentacije su potekle od legendarnog PARTIZANA. Da ne pratiš košarku od juče,to bi i znao. Inače, Dule treba da ide, upotrebna vrednost mu je istekla, Dzikića za novog trenera
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar, 15. decembar 2014 14:26)

Neko te sinko grdno prevario-
Jugoslavija 1970 Prvaci sveta:
4. Rato Tvrdic 5.Duci Simonovic 6. Vinko Jelovac 7.Trajko Rajkovic 8.Aljoša Žorga 9. Dragan Kapičić, 10. Ivo Daneu 11. Krešimir Ćosić 12. Damir Šolman 13. Nikola Plećaš 14. Dragutin Čermak 15. Petar Skansi.

Jedini igrač iz Partizana bio je Čermak, sa minornom minutažom.
A tada "legendarni Partizan" je 1971 ispao iz prve lige i preko leta igrao u drugoj.
Ako vec zeliš i pojedinosti, Partizan je za opstanak izgubio od Oriolika iz Slavonskog Broda 70/67 , to je bio takozvani play off za opstanak.
Ta utakmica je odigrana u Sarajevu sreda 14 April 1971.

Replika

pre 9 godina

Nije on izgubio kompas,sad pokazuje svoje pravo lice sta misli,a to je da je najveci od svih jer ima 13 titula u KLS,nije.Secam se kad je posle poraza od Pau Ortez-a u pioniru,koji je znacio eliminaciju iz EL u grupi posle utakmice psovao sudije i krivio EL sto su mu sudili tu utakmicu dva grka,jer u drugoj grupi je dal AEK nisam siguran i Partizan im je najveci konkurent za najboljeg 6-og plasiranog iz sve tri grupe(tada sistem bio 3 grupe po 8 ekipa,prolazi prvih 5 iz svake i najbolji 6-i.Mislim da je bila 2005 god ili mozda nesto ranije

KOSTA1703

pre 9 godina

Ovim se obracam onima koji se ovde predstavljaju kao navijaci Partizana, a ustvari su samo sledbenici ili bolje receno vernici Vujosevica.
Ja sam Partizanovac od svog rodjenja, i time sAm se uvek i svugde ponosio.
Kosarku kao sport obozavam, i tokom osamdesetih sam dve godine zaredom bio licno prisutan na SVIM utakmicama Partizana u domacim ligama, bez obzira na to gde su se igrale.
A igralo se i na Gripama,i na Baldekinu,i u Jazinama gde vecina od vas ne bi smela nos promoliti, a kamoli gledati utakmice.
Danas sam vise internet navijac, jer je to mnogo primerenije nekome ko je u pedesetim godinama.
Jos od trenutka kada je posle utakmice sa Zadrom izjavio "Moze nam se", pa preko izjave posle utakmice sa Barselonom kada je lupetao za medalju o lopti koja je skinuta sa obruca, pa do davljenja sopstvenih igraca, i stipanja i pljuvanja sudija, iz aviona se videlo da je doslo krajnje vreme, da je doslo vreme da se Partizan ogradi i otera ovog nazovi trenera i nazovi intelektualca.
Jeste li se vi vernici Vujosevica zapitali zbog cega Vujosevic nece ni da pomisli da ode?
Zbog cega se ne dozvoljava nepodobnim novinarima da postavljaju pitnaja?
Zbog cega Vujosevic i uprava kriju finansijske knjige Partizana?
Zbog cega Vujosevic hoce oruzjem i navijacima da brani stadion JNA?
Zbog cega sezonske karte KK Partizan mozes da kupis kod vodja navijaca?
Zbog cega nas svaka susa tuzi zbog neisplacneih para?
Dokle cete vise biti "slepi kod ociju"?

pozdrav iz zadra

pre 9 godina

U Zadru smo imali hrvatskog sudiju, čija je sestra udata za bivšeg igrača Zadra i koji ima dobre odnose sa klubom”, rekao je Vujošević i dodao da se regularnost Jadranska lige dovodi u pitanje jer za neke klubove ne postoji ispadanje.

Saturday, 13.12.2014. 19:00
Commissioner: Tonkovic Nino
Referees: Pukl Sasa, Obradovic Petar, Koljensic Milos
Visitors: 6000

tko je od ove trojice hrvatski sudac ? (srpski - sudija )
nista mi nije jasno !!!!!!!!!

Strasno

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)

Izvini,momak,na kojim si ti opijatima?Promeni dilera pod hitno,ozbiljno ti je ugrozeno zdravlje...igraju najbolju i najlepsu kosarku,hahahahahahahaha.

Dr.Haus

pre 9 godina

Nije on izgubio kompas,sad pokazuje svoje pravo lice sta misli,a to je da je najveci od svih jer ima 13 titula u KLS,nije.Secam se kad je posle poraza od Pau Ortez-a u pioniru,koji je znacio eliminaciju iz EL u grupi posle utakmice psovao sudije i krivio EL sto su mu sudili tu utakmicu dva grka,jer u drugoj grupi je dal AEK nisam siguran i Partizan im je najveci konkurent za najboljeg 6-og plasiranog iz sve tri grupe(tada sistem bio 3 grupe po 8 ekipa,prolazi prvih 5 iz svake i najbolji 6-i.Mislim da je bila 2005 god ili mozda nesto ranije

kima

pre 9 godina

Odakle onda pravo tebi da u usta stavljas Crvenu zvezdu?
To je gospoda, pa makar nikad nista ne osvojili, veci je to klub nego sto ce partizan ikada biti,jer si ga toliko,izjavama i postupcima spustio i oterao u prostakluk da vise nema nazad, fleke koje si napravio jednom nekada velikom klubu su neizbrisive.
Nastavite da podrzvate ovo grobari.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Dule je sto posto u pravu,dokle vise da se ponizava kk partizan.Jel se to svi takmice ko ce vise daš se dodvori zvezdi pa pljuju po partizanu na svakom koraku.Velika podrska Duletu na borbi za slavu i cast celog sd Partizan, nece Duleta da smenjuju navijaci fmp po forumima i oni da nam preporucuju da mi oteramo najveceg grobara svih vremena.Dule je za nas kralj i legenda a vasa mrznja prema njemu se zna zasto postoji. Ziveo Partizan.
(goran, 15. decembar 2014 17:42)

Meni je malo žao tebe Gorane,ali samo malo ?! Grobar si, odlično, i ja sam zvezdaš ,ali mi nije jasno kako možeš da opravdaš nekulturu i primitivizam Duškovih izjava, a naročito ponašanja u zadnje vrijeme. Pa ako ovako nastavi baš će da bude pravi "grobar" Partizana. Što to prije shvatite u klubu , veće su vam šanse da preživite. Zlo činiti a dobru se nadati ,nikad nije moglo. U zdravlju ...

zoran

pre 9 godina

Milutinov, prvo slobodno bacanje - promashaj...drugo, promasaj...trece za redom, promasaj...cetvrto dodje, ali opet promashaj...evo ga i peto slobodno bacanje, kad ono ponovo promasaj...i.t.d...nastavishe i ostali u istom ritmu...

Kica i Praja su za celu karijeru zajendo, mozda proamsili 10....ovaj, nazovi, igrach i njemu slichni, nazovi, igraci u jednoj utakmici promashe toliko...

Ono sto je Zeravica osvojio, gospodine Vujosevicu, vi mozete samo da sanjate...Gospodin Zeravica ima pravo d auputi kritichku rech bilo Partizanu ili Zvezdi, pa chak i reprezentaciji, jer je on jedan od utemeljivacha ovog sporta kod nas.
Gledao sam KK Partizan , kao klinac, dok su igrale legende poput Kice i Praje. Mogu reci, mirne dushe, ovom klubu ce svanuti kada vi Gopodine Vujoshevicu napustite taj tim. Urnishete ugled velikog kluba.

narikaca

pre 9 godina

stvarno sramota..sledeci mec ce da delegiraju nekog sudiju cija sestra od tetke ima brata od strica koji je ozenjen rodjenom sestrom bivseg kosarkasa zvezde...nepravda!

čitalac

pre 9 godina

Pa koliko god para Partizan dobio velika svota ide na Duletove kazne. Mislim da je postao preskup za klub i bolje bi mu bilo da se primiri i da radi ono po čemu je dostigao slavu - rad sa igračima ili da se časno povuče, a ne ovako gde samo sramoti klub.

marko

pre 9 godina

Ostatak izjave za Žeravicu: Ja sam osvojio titula i klupskih takmičenja koliko on ne može da sanja.. I Leonardo da Vinči je imao svoje loše periode... nemam komentar:(

Maceta

pre 9 godina

Batistuta, razlika je u tome sto Radonjic uopste ne spominje Partizan, pa vama grobarima nije interesantan, a DV cesto proziva i spominje Zvezdu, pa je i logicno da njegove izjave mi Zvezdasi komentarisemo.Radonjic se ponasa kao gospodin, dok se DV ponasa kao najgora stoka i vi grobari to dobro znate.

rade

pre 9 godina

Ранко ЖеравицаЧ Трофеји освојени са репрезентацијом
Златне медаље:
Олимпијске игре у Москви 1980.
Светско првенство у Љубљани 1970.
Сребрене медаље:
олимпијске игре у Мексику 1968.
Светско првенству у Уругвају 1967.
Европско првенство у Италији 1969.
Европско првенство у Немачкој 1971.
Бронзана медаља:
Светско првенство у Колумбији 1982.
Чини ми се да овај човек има право да коментарише, не само твоје, него и резултате великог броја тренера у свету.. Чак бих рекао да би требало да устанеш када иѕговараш његово име...

urke87

pre 9 godina

Trebao si bolje da pripremiš utakmicu nego što si se raspitivao ko se sa kim smuvao i ko je za koga udat. Mislim da polako počinješ da gubiš kompas.

mrmlj

pre 9 godina

ajde neka iskorace napred svi koji nikada nisu ucestvovali u prebijanju sudije.
gde si posao, vujosevicu?

pametnom dosta, a ostali neka i dalje nasedaju na vujoseviceve price.

ic mi

pre 9 godina

Pepa Dule vise ne zna sta prica...ima pravo da mu bude krivo sto ih svako ljusti,ali nema vise kredita za kritiku takmicenja,sudija,itd...posebno nema prava da se ljuti na Zeravicu,jer je stvarno smesno da neko toliko bacanja promasi,a da za to krivi sudije ili finansijsku sitaciju! Sto ne prizna koliko njegovo ponasanje kosta i sportski i finansijski njegov klub!

Bojan035

pre 9 godina

jednom recju KRALJ!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dimna bomba, 15. decembar 2014 18:12) Nije on kralj vec dvorska luda! A ti si diaobola1

DedaMiloje

pre 9 godina

Od izjave da mu je zao sto nije zeravica umro umesto ace p morao bi da se ogradi sk partizan I svi navijaci. Budimo ljudi, pa sport treba neke druge poruke da prenosi, sta je ovo...
(sport, 15. decembar 2014 18:18)

Ko da se ogradi? Pa svi oni su tamo isti kao on.

mire

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da niko od velikih imena naše košarke nije stao u odbranu Žeravice. Ljudo moji, to je strašno šta sve dopustaju Vujoševiću.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Zasto niko ne pise o tome da samo odabrani novinari mogu prisustvovati konferenicjama partizana? Samo podobni su dobrodosli, ostale ne pustaju, jer mogu postavljati neugodna pitanja.
Ovo sam napisao iz razloga sto svako ko prokomentarise igru partizana u negativnom kontekstu odmah je napadnut od strane Vujosevica.
Red bio bio da se raskrinka sve u vezi Vujosevica i partizana sto se godinama desavalo, dokle cemo svakodnevno trpeti teror od strane ovog coveka!
Ljudi odnosi izmedju navijaca nikada nisu bili gori, neko ce stvarno poginuti i on opet nece snositi odgovornost! Udaljite ga iz sporta, dajte partizanu i novac na koji su navikli i titule koje su besmislene u srpskoj ligi, samo ga udaljite od sporta dok jos nije kasno!

живела демагогија

pre 9 godina

И Ђорђе Гагић је родом из Бенковца а то је општина Задар. Можда је намерно лоше одиграо. А и ти си родом из Подгорице и радио су у Будућности можда због тога Будућност победи. А и Гашић је сумњив он је из Ријеке и он има хрватски пасош.....

Don Quijote

pre 9 godina

Krajnje nekorektna izjava. Krajnje i krajnje bezobrazno. Gledao sam utakmicu koju je Zadar dobio zasluzeno, bez i najmanje pomoci sudija. Na ovaj nacin omalovazava i umanjuje veliki trud , zalaganje i zasluzenu pobedu Zadra. Taj sudija je iskljucio dva kljucna igraca Zadra mnogo pre kraja utakmice, i ja sam stvarno mislio da ce se Partizan iskobeljati i na kraju dobiti utakmicu. Nije je dobio zato sto je los, zato sto igra katastrofalno lose, a ne zbog svastikine zaove jetrve. Izgleda da je zadovoljan sudjenjem samo kad sudi kum, pa bi trebalo nekako urediti da Partizanu sudi samo kum.
Izmedju Ranka Zeravice i Dula Vujesevica je razlika astronomskih razmera i ne znam samo kako se usudjuje da uopste pomene coveka koji je za njega i Bog i Bogorodica i Sveta Trojica.

Zoran

pre 9 godina

Ja sam sokiran ovom izjavom naseg trenera....Razocaran,prevaren i imam osecaj da ovaj Partizan nije klub u koji sam se zaljubio.
Ja kao veliki navijac KK Partizan kazem da nikada nisam video da profeonalna ekipa sa toliko iskunih igraca sutira bacanja 7-20,protiv tako prosecne ekipe kao sto je Zadar.Gospodin Zeravica nista lose nije rekao,a nas trener kudi njega i zali se bogu sto Zeravica nije otisao na onaj svet pre Profesora.Boze,zar je moguce da tako nesto izjavi.
A sudjenje je bilo sasvim ok,cak mozda su nam sudije malo pomogli da se primaknemo na kraju utakmice.
Nadam se da ce ovo zlo koje se trenutno nalazi u Partizanu uskoro otici,jer kao u zivotu sto nije sve u parama,tako i u sportu nije sve u titulama.
Sokiran.

zoran v.

pre 9 godina

Ове године нема резултата, па му остаје само глупошћу да скреће пажњу на себе.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

E moj Vujoševiću, pa dno moralno si dotakao (slobodno čitaj ). Razumijem (donekle) tvoj odnos i lični sukob sa Čovićem ali ovako komentarisati košarkaške legende i gosp.Žeravicu, je stvarno bruka i sramota. Idi u penziju i liječi se ,bar to što se može ...

Dule

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto Dulidzu bole toliko porazi, realno gledao sam mec Zadar ih otreso.
I treba biti realan partizan moze da se nosi sa svima osim Zvezde i Cedevite ova dva tima su strah i trepet u aba ligi- sad je cedevita ispala iz el vise nece da ima ni jedan poraz osim normalno Zvezde koja je nba ekipa.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Samoproklamovana institucija sa apsolutistickim diktatorom(Partizan, to sam ja!) na celu je navikla da postoji samo u uslovima apsolutnog monopola, bez konkurencije i instrumenata kontrole. Otimanje najboljih igraca sa ovih prostora i kupovina najkvalitetnijih stranaca je postala njihov trademark. Svi smo vec bili svedoci mnogobrojnih podvala i manipulacija doticnog. Svih ovih godina svaki njegov potez je zauzimao veliki medijski prostor u nasim novinama, tv emisijama i uopste u javnosti. Bilo je dovoljno da opsuje, izvredja, isproziva po imenu pojedince i da bude u svim medijima. Ponekad je nastojao da bude teatralan kako bi pojacao efekat i prisustvo u medijima pa je umeo da ustipne, odgurne ili zavrne ruku sudiji. Povlacio je ekipu sa terena kada god je bio rezultatski ugrozen. Sluzio se demagogijom i kreiranjem doktrina. Ubedio je navijace i medijsku javnost u Srbiji da jedini tim koji ima pravo na uspehe, jeste tim koji on vodi, cijim navijacima manipulise uspesno i u potpunosti. Dakle, doticni poput nasih turbo folk diva zivi po onoj krilatici da ne postoji los marketing, tj. da je svaki marketing dobar marketing. Glavno sredstvo manipulacije su bile kosarkaske utakmice, konferencije za stampu i intervjui u njegovim medijima.

uporedi

pre 9 godina

Jedan je završio karijeru kao svetski i olimpijski pobednik,član košarkaške kuće slavnih.
Drugi je aktuelan i poznat jedino kada napadne nekoga (obično decu ili starce).Ima titule u agroživ ligi.
Strašno je što ima još uvek onih koji slepo veruju ovom drugom.

Leonardo od Vinče, Ovče i Borče

pre 9 godina

Drugim rečima: Ja, Ja, Ja pa Ja i Leonardo...imamo nešto malo i svojih loših momenata između beskrajnih perioda sušte genijalnosti, a Žeravica...on da je bio neki dobar čovek i trener odavno bi umro pijan i mlad a ne ovako što je dočekao starost zao i trezan,aaaaahahahahahahaha...Dr Lazo Lazareviću pod hitno proširuj kapacitete da prigrliš nove regrute!

Kolet

pre 9 godina

Grobar sam ali brate Dule moj dragi nemaju tvoje reci tezinu kao nekada zato sto radis ovo sto radis. Nikada nisam mislio da cu ovo moci uopste i pomisliti...ali vise nam stetis i vreme je da sva trojica napustite klub.

Sve najbolje i cuvaj zdravlje.

jack in the box

pre 9 godina

odavno je zreo za ozbiljniju opservaciju. pa coce promasili su 13 od 21 bacanja a na to je uticala losa finansijska situacija-pa dajte im bar minimalac

mc 911

pre 9 godina

Ranko Zeravica - covek koji je osvojio prvi veliki trofej za Jugoslaviju, svjetsko prvenstvo 1970. , osvajac srebrne medalje na OI 1968. i zlatne medalje na OI 1980., koji je doprineo razvoju domace kosarke neizmerno, clan FIBA kuce slavnih. A sa druge strane Dusko Vujosevic, kojeg necu da komentarisem, ali pricati ovako o gospodinu Zeravici granici sa zdravim razumom.

veliki cezar

pre 9 godina

Zeravica je Partizanu kao trener doneo prvi evro kup (77/78) i sedmu titulu drzavnog prvaka (95/96).

Treba vise da citas a menje da citiras.

Nebojsa

pre 9 godina

Ma sta "Odakle Zeravici pravo"? Pa i meni se smucilo kako su sutirali penale, ono je bila sramota. Partizanova jedina sansa za Evroligu sledece godine (a to je osvajanje 3. mesta pa protiv Buducnosti ili Cedevite, jer kao 4. idu na Zvezdu i tu nemaju sanse) je upropasceno bednom igrom u Zadru.

Đorđe

pre 9 godina

Iako je Žeravica dosta dugo van tokova moderne košarke, a postavlja se kao da ne postoji veći stručnjak od njega(sećam se i njegovog omalovažavanja jednog Dude Ivkovića), ne mogu mu se oduzeti zasluge za ogroman doprinos razvoju jugoslovenske košarke. Često se ne slažem sa njegovim zapažanjima, ali u ovom slučaju je jednostavno izneo očiglednu činjenicu. Očajno smo šutirali za tri poena i katastrofalno izvodili slobodna bacanja.
I naravno da Žeravica ima pravo da komentariše događanja u Partizanu, kao i sve ostale legende našeg kluba. Neki ljudi su svojim statusom to i zaslužili. Vujoševića volim, zahvalan sam mu na svemu što je učinio za moj voljeni klub, ali mislim da on poslednji ima pravo da spominje prof. Nikolića, koga je odbio za savetnika, još 80-ih godina. Željko Obradović nije ponovio njegovu grešku i svi znamo epilog.

letargija

pre 9 godina

Kakve veze ima ciji je surak kevinog sina od tetke burazer kad ste imali katastrofalan procenat suta I penale izvodili 7 od 20?
Sudije ti tu ne mogu pomoci a bogami ni odmoci...

Nice

pre 9 godina

Odakle Zeravici pravo????Odakle pravo apostolu srpske kosarke da komentarise kosarku???? Bice da je veci Vujosevic trener od Zeravice????Ovaj sto je osvojio 14 Agroziv liga je veci trener od covjeka koji je bio svjetski prvak i koji je jedan od neimara srpske skole kosarke.....'ajmo idolopoklonici Duska Vujosevica, opalite paljbu sad na Zeravicu....

Aleksa

pre 9 godina

"Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje”, dodao je Vujošević.

Ovakve izjave i izjave u ovom kontekstu ne priliče ni jeftinim programima ružičastih televizija, još manje sportskom radniku i treneru jedne od najboljih evropskih ekipa. Sramota.

majstor

pre 9 godina

ovo nije onaj Dule ovo je neka pomracena licnost. Daj Boze samo da se ova agonija sa njim nekako resi na ovaj ili na onaj nacin. Ne zelim da verujem da njegova licna agonija mora da bude i agonija Partizana. Da se razumemo ja navijam za Partizan ali kakve to veze ima kada citas ovakve strasne stvari prodje te jeza bez obzira za koga navijas.

Kum

pre 9 godina

Nije da branim Duleta, covek je lud, al brate ovaj Zeravica se uvek pravi pametan isto kao i Slavnic.
(Nikola, 15. decembar 2014 18:29)

Zato mi kuliramo Moku i njegov bolestan ego. I Ljupko Petrovic se isto malo malo javi i kritikuje FKCZ, ali on je kao licnost neka druga prica. Legende kluba su isto ljudi, nekad preteraju, ali su ipak legende i ljudi.

hawkeye

pre 9 godina

Nažalost moram da konstatujem kao štovatelj košarkaškog dela Duleta da on više ne drži uzde u svojim rukama,ni košarkaške ni psihičke.Ovako brutalno reagovati na svaku izjavu,omalovažavati jednog Ranka Žeravicu,tuga.

Z

pre 9 godina

A to sto jeda surnjaja sudijinog sogora bila deverusa na svadbi kod komsije ekonoma od Zadra to nista. Mislim da liga treba da obrati paznju na te stvari. E sad sto si kolegi indirektno pozeleo smrt pa i za to ce verni navijaci naci opravdanje. To je taj od Partizana omrazeni Zeravica koji ga je usput i stvorio.

milun

pre 9 godina

Gorance,samo jedna činjenica za tebe.
To što kažeš da je Dule najveći Grobar od svih ljudi,ceo život.
E pa to vidiš nema veze sa istinom,
jer je bio trener Zvezde pre 25 godina,odande je oteran,i vrlo dobro se zna da je navijao za njih,sve do svog drugog mandata u Partizanu,kada je postao od jednom najveći Grobar !
Ja zato ne mogu da ga smislim,i nekada mi deluje da namerno urušava ugled našeg kluba,jer je previše iskompleksiran ciganima,pošto je i sam bio njihov !
E to su ti Gorane činjenice

car na dar

pre 9 godina

Gde je novac iz prosle sezone od Lucica, Bogdanovica i Lovernja, od prve faze Evrolige(ulaznice, tv prava), od top 16 faze Evrolige(ulaznice, tv prava), od sezonskih karata, od sponzora, od ABA lige, od domace lige. Ne treba zaboraviti da su i Zvezda i Partizan subvencionisani od drzave, placaju Arenu i Pionir u pola cene, od ABA lige obezbedjen prevoz ili smedstaj. Vujosevic pominje kako od sponzorstva drzavnih kompanija vraca dug za porez. A sta ocekuje? Da mu drzava daje duplo zbog njihove greske, i da bi onda mogli da funkcionisu. Najbolje bi bilo kada bi se igrala samo domaca liga. Ceo iznos koji drzava daje bilo kojem kosarkaskom klubu, plus drugi sponzori lige, skupi, i u obliku nagrade se dodeli po osvojenom mestu. Kao na primer u premier ligi. I onda bi bilo sve po zasluzi...

kica grobar

pre 9 godina

Вујошевићу, Ранко Жеравица је за тебе ТРЕНЕР:
Трофеји освојени са репрезентацијом
ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ
Олимпијске игре у Москви 1980.
Светско првенство у Љубљани 1970.
СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ
олимпијске игре у Мексику 1968.
Светско првенству у Уругвају 1967.
Европско првенство у Италији 1969.
Европско првенство у Немачкој 1971.
БРОНЗАНА МЕДАЉА
Светско првенство у Колумбији 1982.
Клупски трофеји
СА КК ПАРТИЗАНОМ ЈЕ ОСВОЈИО ПРВЕНСТВО СРЈ 1996. и КУП РАДИВОЈА КОРАЋА 1978.
Успеси за поштовање. Зато као човек који те поштује, партизановац који кошарку прати 40 година, био си ми чак и тренер у пионирима Партизана почетком 80-тих, МОЛИМ ТЕ, ИДИ ИЗ ПАРТИЗАНА.

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Најновија информација ! И остала двојица судија су повезани са Задром ! Један је летовао у Борику 87-ме.А,други у Диклу 78-ме.Самим тим утакмица је нерегуларна !

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ono kad znas kakve budalastine ovaj "covek" lupa,da dozivis transfer blama kad citas ovo sto je izjavio...

nini

pre 9 godina

Ovo je stvarno dno dna!Čovek koji se u sve petlja i seje mržnju da zabrani Žeravici da govori.Jedino ovaj nik sloter ne vidi ništa,čovek zaslepljen.

Doktor

pre 9 godina

Nije Vujošević kriv, oprostite mu, ovo je van njegove kontrole. Njemu je potrebna pomoć, stručnih lica.
Sada mi postaje pomalo i žao nekad uspešnog trenera mladih košarkaša.

bobo mk

pre 9 godina

Ako je Duletu veće dostignuće domaće prvenstvo u odnosu na olimpijske, i medalje sa svetskih i evropskih prvenstava onda definitivno nešto nije u redu sa njim. A oko domaćeg prvenstva, tu se izblamirao Vujošević načisto. Umesto da napada gospodina iz kuće slavnih, mogao je prvo na sajtu KK Partizan da proveri činjenice.

Zlatko

pre 9 godina

Ne postoji ama bas nijedan pravi Grobar koji se stidi profesora doktora Duska Vujosevica!a vama je on unistio mladosti,detinjstva i zivote...zato ga toliko i mrzite (pfk, 15. decembar 2014 17:09)

Za tebe i tebi slicne, kako mozes tako da lupetas? Odnosno mozes ako je tebi super u zivotu, ako imas avione, kamione, ides na letovanje, zimovanje, drugim recima normalno zivis a ne prezivljavas. Mladosti, detinjstva i zivote svima su nam unistili drugi, kosarka nema veze s tim. Sramota je ukrasti, slagati, ubiti, ali nije sramota biti drugi, ispasti iz lige, ugasiti klub ili ne videti titulu x godina. Te komentare da nam je Vujosevic unistio zivote pisete na pogresnom mestu. Ovo je sportski deo ovog sajta. Da se celo SD ugasi ja cu ponosno da kazem da je nekad postojao jedan klub koji sam voleo. Ih, kamo srece da su nam svima teska detinjstva ili problemi u zivotu povezani sa time da klub nije uzeo titulu. Znas li kolike frustracije imaju navijaci Grashopersa zato sto Bazel dominira 10 godina? Nadam se da si shvatio sta hocu da kazem. Evo ja bih odmah potpisao da tvoje SD postane Bazel, ako ce i nasa zemlja postati Svajcarska. Pa neka tada imam tezak zivot a moja deca nesrecno detinjstvo, nema veze.

Smešno

pre 9 godina

Ovaj bi da delegira sudije koje on hoće,kao prethodnih godina u našoj ligi i da sude po njegovoj direktivi.Sve živo mu smeta a upoređuje njegove titule,koje su otete na poznati način i veliča ih,naspram Žeravičinih zlatnih medalja na Olimpijadi i SP,o kojima on samo može da sanja.Dno dna od čoveka.

monarhista

pre 9 godina

Kukavno Srpstvo:-(
Nekada smo imali Dusana Silnog a sad Dula Slinavog:-((

Da covek javno izrazi zaljenje sto se neko nije upokojio "na vreme",valjda sto nije dobar covek...

Vidim da ovozemaljski sudovi za ovog ne postoje...

Smit

pre 9 godina

Ma odakle tebi pravo da se u sve mesas i sve komentarises.Sta si ti,da ti odredjujes necije pravo,najveca lazovcina i prodavac magle na ovim prostorima.Zeravica je za tebe vrhunski strucnjak,koji je osvojio SP koje ti ni u snu neces i jedino namestene titule mozes osvajati i to samo kod nas jer te drugi nece trpeti ni 2 meseca,kolko si jak strucnjak.

Sasa Bijeljina

pre 9 godina

Cuj odkud pravo Zeravici da komentarise? Pa po toj "odkud pravo" ni doticni ne bi imao pravo na mnoge komentare ali fora je to sto je to njegovo pravo pa samim tim i Zeravicino pravo kao i moje pravo da ovo sad napisem jel tako?

Zorz Pap

pre 9 godina

Partizan je od Zadra izgubio zato sto su jako lose odigrali i to je to. Nije bilo nikakve zavere, sami igraci Partizana su rekli da su bili losi. A ova prica je samo sklanjanje fokusa sa igre Partizana na neke druge stvari. Covek pokusava da prelije krivicu na nekog drugog.

Vasa

pre 9 godina

Rece covek i ostade ziv. Zeravica nema klupsku titulu
Pa ko je 1996 osvojio titulu sa Partizanom???????
Neznalice, ja kao zvezdas treba da te ucim?
Covek misli da sa njim sve pocinje i zavrsava se u Partizanu i Srbiji..

Manda

pre 9 godina

Kome bi ste pre verovali: Coveku koji je postavio temelje za najvece uspehe nase reprezentacije i kosarke u celini, clana kosarkaske kuce slavnih, osvajacu svetskog i olimpijskog zlata i na kraju i te klupske titule koje mu Dulo zamera da nema ili coveku koji je totalno nesposoban da vodi bilo koji drugi tim osim Partizana?

E moj dulo pa ti si sahranio drzavni tim (2003) koji je u to vreme bio mozda i najjaci ikada, sa najvecim brojem NBA i evropskih zvezda, sa nasledstvom svetskog i evropskog prvaka nisi ni na olimpijadu prosao. Apsolutna sramota i bezobrazluk!!!

posmatrac

pre 9 godina

Nemoj da se neko usudio da komentarise da 13-struki prvak pogodin samo 7 od 20. Da su pogodili 9 od 20 dobili bi utakmicu.
Istina je da svako, i ja i Zeravica i svi ostali ovde mozemo to da komentarisemo. Ako profesionalna ekipa ne moze da pogodi 50% slobodnih bacanja, onda to svako moze da komentarise, ismeva i sta god hoce. To vis enema veze sa novcem, a ni sa sudijama.
Partizan je imao pobedu (ili bar produzetak) u svojim rukama, i bilo kakvo pominjanje sudija je krajnje degutantno.
ja razumem da neko hoce da skine pritisak sa mladih igraca, i to je ok, ali nemoj da trazis krivca tamo gde ga nema.
Ne znam u cemu je bio problem sa Mega Lex-om? Pa dobili ste tu utakmicu lagano, sad po trbi ili su sudije bile postene ili to sto pricas nema veze sa zivotom. Valjda bi dali MegaLex-u da pobedi da su hteli da zastite buducnost.

DV ima nesumljive zasluge za uspehe Partizana, to mu niko ne moze osporiti. Zbog tog amu se i neke mozda problematicne metode mogu progledati kroz prste, ali ovakvim izjavama jeftino urusava svoj ugled i rusi sve sto je gradio, jer ovakve gluposti vise ne piju vodu ni kod najvecih grobara.

Bodibond

pre 9 godina

Svaka vest o Duletu, najmanje 150 komentara. Legenda! (Modiljani, 15. decembar 2014 16:16)

Ako je za tebe legenda neko koga pljuju 90% ljudi, onda si i ti kao on. Sta reci a ne sazaliti se na tebe.

Dr.ja

pre 9 godina

Proziva čoveka koji je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio 7 medalja,od toga i jedino olimpijsko zlato koje imamo.Dalji komentar bi bio suvišan....

Penzioner

pre 9 godina

Smaras Dule,vatromet pustam kada se budes penzionisao. Kako ti ne dosadi vise da vrtis istu plocu u krug ? Uradio si dosta,povlaci se polako covece,totalno ces zdravlje izgubiti.

Sramota

pre 9 godina

Ovo je necuveno.Baron Mit Vujosevic se mesa u sve sto postoji u ovoj zemlji,pored kosarke,komentarise i situacije u fudbalu,politici,bankarstvu,medicini,samo sto ne kritikuje i recepte za jela a smeta mu sto jedan od najboljih kosarkaskih strucnjaka komentarise utakmicu iz svoje branse.Totalno prso,trebalo bi ga poslati nekom strucnom licu na posmatranje.Eej,da kaze kako najbolji prvi odlaze,nazalost...a znamo sta je time hteo reci.Po tome bar ne treba da brine za sebe,jer ce ziveti jos dugo,dugooo.

pera ložač

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)
Pa ti si veći bolid u dula!

Trlekgb

pre 9 godina

Са КК Партизаном је освојио првенство СРЈ 1996. и Куп Радивоја Кораћа 1978.

Дуле, кад нешто хоћеш да кежеш, консултуј се са неким, као на пример са Гуглом !!!

Ryber Palunko

pre 9 godina

Ranko Žeravice - Hall of Fame
Dušan Vujošević - Hall of Blame!
(Hill, 15. decembar 2014 16:46)

Radonjić - Half of man!
(BogoviGvozdja, 15. decembar 2014 17:31)

Konzumacija ministra - Hall of Shame

svi žele finale to je normalno,nije zavera

pre 9 godina

Za njegovo dobro i dobro Partizana treba ga skloniti,negde gde bi se starali o njemu. Na sreću kluba Todorić i ovaj pomoćni rade mamutski posao da održe mir u klubu i koncentraciju igrača. Mislim da niko ništa ne dobija ovim pričama o zaveri.

dule od vince

pre 9 godina

najbolje ste izostavili:
sukob sa Žeravicom završio sledećim rečima: "Ja sam osvojio titula i klupskih takmičenja koliko on ne može da sanja.. I Leonardo da Vinči je imao svoje loše periode...".

Marija je najlepsa

pre 9 godina

a mozda je onaj sudija protiv Hapoela,ma znas onaj brat od babe ciji je unuk nekada poznavao lika koji je igrao u Zvezdinim junorima

stefan

pre 9 godina

Ranko Zeravica je jedan od onih koji su udarili temelje velike jugoslovenske skole kosarke. Ne bih ni pominjao medalje sa reprezentacijom, izlisno je.
Ima jedan podatak. U posleratnom periodu, dok se kosarka kao sport formirala, vodio je sve uzraste CZ(tada je ona bila sinonim kosarke u Jugoslaviji) i u zenskoj i u muskoj konkurenciji. Vodio je preko 3000 zvanicnih meceva. Smatraju da su danasnji rezultati spanske i argentinske kosarke delom i njegova zasluga jer je bukvalno doneo nasu skolu kosarke u te zemlje i vodio nekoliko klubova. U tim zemljama je kosarkaska legenda.
I sa Partizanom je bio prvak 1996.godine.
Zalosna izjava Vujosevica. Pravi gospodin bi izjavio "Svakako da je sramota da ekipa sutira 7/20 slobodna bacanja, misljenje gospodina Zeravice moramo uvaziti i nadam se da cemo napredovati".

Milan

pre 9 godina

Ok. Je l' imam ja pravo kao neko ko navija za Partizan jos od Kice i Praje, kada tebe nije bilo ni na mapi, da kazem da su lose sutirana bacanja?

Gradjanin

pre 9 godina

Izem ti drzavu i sistem u kojima ovakav ½covek½ dobija toliko prostora da nekaznjeno vredja,klevece,ponizava, a sto je najvaznije, konstantno dize tenziju i pojacava jaz i neprijateljstvo izmedju navijaca nasa dva najveca sportska drusva!!! Nastavi li se ovako, a ne vidim nacina da tako biti nece, NAZALOST, rezultirace velikom nesrecom. NE DAJ BOZE!!!

Mirko

pre 9 godina

Svaka vest o Duletu, najmanje 150 komentara. Legenda!
(Modiljani, 15. decembar 2014 16:16)

Ma divno. Ali slažem se da dosta govori o nama: što se više baviš rekla-kazala, pljuješ, optužuješ, praviš skandale, ne postižeš rezultate, to će više da te komentarišu.
Pravilna reakcija je - ignorisati d.....

enrike

pre 9 godina

Dule legendo,vise ne gledam ni 'Dva i po muskarca' ni 'Drzavni posao' ni Mr Bina....sacekam ponedeljak ili obicno petak i ti mi ulepsas dan sa tvojim izlivima pameti,dobrote sa jedinstvenim osecajem za humor ma genije...sledece nedelje ocu da procitam da si bio prvak evrope sa CSKA(mozda si i bio a mi ne znamo) i odakle je tasta Belosevicu jer mi se cini i da ti tu nesto kuvaju iza ledja...;) Dule legendica...

miki

pre 9 godina

Prijatelju da su tvoji samo dali 2 slobodna bacanja od 7 promašenih pobijedili bi. Znači priča o sudijama, Budućnosti i Marsovcima, kao i mrmotu i čokoladi je davno prošlo vrijeme...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bugi, 15. decembar 2014 16:07)
brate, nisu oni 7 bacanja promasili... oni su 7 bacanja dali. od 20...

guja

pre 9 godina

Izvođenje penala idiot može idiota da nauči za 15 dana. A kad već pominje pokojnog profesora, mogao je još 1982./83. od njega da nauči kako stoji desna noga, pod kojim uglom leva i koliko pozadi, kako ide polučučanj, kako ruka prati loptu i koji prst na šaci daje pravac lopti (kažiprst). Čista fizika. Poluge.
Pa cela filozofija košarke se svodi na slobodna bacanja. Ako ne možeš da promašiš bacanja, protivnik te ređe faulira. Kad te ređe faulira, slabije igra odbranu i lakše ti je u napadu. Kad ti je lakše u napadu, imaš više snage za odbranu. Kad imaš odbranu, dobijaš tekmu. Što kaže Pino Đerđa (slučajno legenda Zadra i Yu košarke) "u moje vreme cela liga je imala preko 80% ubačenih bacanja". A ovo sad, ako krenu trojke - krenu, ako ne....Dule plače.

nik sloter

pre 9 godina

Ovom prilikom zelio bih javno da uputim izvinjenje navijacu koji se potpisuje kao kum@ sto sam ga u trenutku ljutnje uporedio sa odredjenim likovima!

Zile

pre 9 godina

Ha, ha, ha... evo ga opet, nije dugo izdržao da ne izvali neki tajni plan zavere. Nije mi samo jasno kako losa finansijska situacija u klubu loše utiče na izvodjenje slobodnih bacanja njegovih košarkaša? Rekreativno igram košarku i od deset slobodnjaka ubacujem osam sto posto!!

Boris

pre 9 godina

Kako si ti prolupao mij Leonardo... Najbolje da je rekao da je Partizan imao odlican sut! Covjek proveo citav z
ivot u kosarci i ne moze reci da je ono uzasan procenat suta!? Nema pravo!?

Staridz

pre 9 godina

Dule, svaka cast sto imas hrabrosti da kazes da Zvezda i Buducnost zele u finale ABA lige pored takve institucije kakva je Partizan, koji mozda ne briljira, ali i dalje igra najbolju i najlepsu kosarku!
(KODAR78, 15. decembar 2014 14:57)

hahahahaahhaahaaha umirem od smeha koji si ti kralj, partizan igra najbolju i najlepsu kosarku hahahaahahhahahahahahaahahaahhaa.
Sto se pravis lud kad i sam znas da Zvezda nema konkurenciju u aba ligi, vidis da gazimo sve po deset petnest dvadeset razlike...

Mirza Avdic

pre 9 godina

Mislim da je bila sezona 2003/2004 kada je Partizan izgubio utakmicu od Pau Orteza u pioniru, tim porazom Partizan je ispao iz daljenjg toka takmicenja

miloš

pre 9 godina

Паралелно са радом у репрезентацији, Жеравица је пресудно утицао на велики „бум“ Партизана почетком 70-их година, када је селектирао тим предвођен Далипагићем и Кићановићем, који је током наредних 10-так година освојио многе трофеје.