Košarka 307

Ponedeljak, 01.12.2014.

16:11

Saša Pavlović opet u Partizanu!

Aleksandar Saša Pavlović odlučio je da se vrati u Partizan sa kojim je prošle sezone osvojio titulu šampiona Srbije, saopštio je klub.

Saša Pavloviæ opet u Partizanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

307 Komentari

Sortiraj po:

a pare

pre 9 godina

Potpisuje plej početkom februara. Provereno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strucnjak iz geta, 1. decembar 2014 18:10)

Aha, jedan mesec igra za semenke, drugi za kikiriki, treci za ekseri

Igor

pre 9 godina

Samo da znaš Pavloviću, Boris Dalo te čeka ispred Pionira, da te dobro iznabadabada, zato što kasniš i toliko dugo se igraš sa našim živcima.

srx

pre 9 godina

ali kakav strah se oseca u komentarima iz predgradja....tek cete da se plasite...15 godina za redom bez titule do sada, a od sada jos 15 :)

nastavi niz...

pre 9 godina

Utah Jazz, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves, Dallas Mavericks, New Orleans Hornets, Boston Celtics, Portland Trail Blazers...

zvezda - samrok 1:5

pre 9 godina

Ugovor upravo potpisan na 600 000 e(nije ni cudo sto je odbio pola miliona od Galate),sad samo ostaje pitanje odakle partizanu toliki novac kad se zna da stalno kukaju kako nemaju inace mali andric kupuje kola ovih dana sve se nema a rasipa se na sve strane!!
(samrok sila SLUsamrok, 1. decembar 2014 17:47)

Samo se ti tesi, ponovo ce FMP da osvoji NISTA~

Doktor

pre 9 godina

Jos 4-5 ovakvih igraca i skrpicete nesto sto lici na tim! Ako nista drugo da bude za manje od -30!:)
(1/20 u gostima, 1. decembar 2014 16:50)

Još jedno 83 godine, i možda budete šampioni.

od februara do juna...

pre 9 godina

Sale je LEGENDA PARTIZANA ....jedini covek koji je igrao 12 meseci u Partizanu a uzeo 2 titule sampiona Srbije!!
(E TO JE LEGENDA KLUBA!!!, 1. decembar 2014 18:27)

Sve si tacno rekao samo sto su u pitanju 4 meseca a ne 12...

pera

pre 9 godina

sa tepicem i daloom i dalje ste los tim
(djuka8, 1. decembar 2014 18:45)

Da je Dalo los i neperspektivan igrac se slazem. Ali Tepic je vrlo dobar igrac.

fan

pre 9 godina

Navijam za zvezdu, ali moram da istaknem da sam se najiskrenije obradovao što dolazi dečko koji igra neki drugi basket. Toliko šmeka i mere u svakom pokretu na terenu je predivno gledati. Dobrodošao ti i njima i nama.

zoran v.

pre 9 godina

Није спорно да је Павловић квалитетан кошаркаш али његовим повратком и повратком Милосављевића направиће се велика гужва на позицији 2 и 3 а то значи мање минута за Маринковића, Андрића,Милутиновића и Мурића. Сматрам да његовим повратком партизан није много добио, а нарочито да од просечне екипе може да направи шампиона.

u petak se dodaje gas

pre 9 godina

Sa Dulom na klupi, ni dva Dzordana da dodju, vama spasa nema. Dulo bi i dalje nastavio da kaki o buzdetu, a Dzordane preorjentisao na hrkljus. Nisu ovi iz CSKA ludi sto ga oterse.

Antidervis

pre 9 godina

'Ajde, Boze zdravlja, da se jos vrati Milosavljevic i da dovedu pleja - pa ce onda morati da izmisljaju neki novi izgovor zasto ih tamburaju i znani i neznani!

Niko

pre 9 godina

u 16 sati u Železniku deca započela trening, danas šuterski. Sinoćnji pobednici danas kuntaju... A za Pavlovića svaka čast. i Zvezda je jača što su joj protivnici jači! A vi bolje razmišljajte o BATi...jer opet kuca na vrata zbog 8 igrača! Srećno

zlija

pre 9 godina

Ovo sto je Saša uradio u stvarnosti ja maštam ceo život. Jedno je mašta, a drugo je stvaran život. Možeš da ne daš ni jedan koš za mene si najveća legenda ikada. Mogu zlonamerni da pišu šta hoce čovek jer mogao da bira klub. Polazni korak, dribling, šut i roling nema trenutno 5 igraca u evropi pritom igra odbranu i moze na isprati 2 i 3. Pitajte Bogdana ko ga je ohrabrio za ulaz. Atleta u svakom simislu te reci, kako je sam i rekao da nije došao u KKP osecao bi se kao da nije kosarku ni igrao. Naklon do poda i hvala.

devil him self

pre 9 godina

lepo je rekao sladjan stojkovic.oper ce partizan imati NAJJACU ekipu kao i poslednjih 15 god.ipak ovo je poslednji izdisaj klinicki mrtvog partizana jer dugovi rastu,za prodaju nema igraca,bacaju se stotine hiljada evra na igrace za 6 meseci.vec sledece godine ce igrati samo juniori,sto je bila ideja i ove godine.ali je veliki mag resio da kleci i puzi ne bi li mu se vratili igraci koje niko drugi nece...

Frenky'Four'Fingers

pre 9 godina

jel realno da postoji grobar koji kaze da je pavlovic najbolji igrac u aba ligi, pored zivog markusa vilijamsa ili bobana marjanovica(najkorisnijeg igraca evrolige za sada)..dobili ste pojacanje ali ne budite nerealni, ima itekako boljih igraca od njega..
(perica, 1. decembar 2014 18:25)

Realno je da se ti(vi) ne razumete u ovu igru.Nikad je i niste razumeli...

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ha ha ha... Nece ni 5 Pavlovica da vam pomognu ahahahaaahaha...
(Bodibond, 01. decembar 2014 16:27)

Jesi pismen, majke mi.

Hvala Sale

pre 9 godina

Da nisam dosao u Partizan smatrao bih da nikada nisam igrao kosarku.
A covek igrao za sest NBA timova.
To se zove ljubav prema klubu,sto milionerii vestackog kluba nikada nece razumeti.

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... To je onaj Pavlović koji je nedavno odbio ugovor sa Galatom za € 500.000 po sezoni? Za koliko sada igra u KKP?

perica

pre 9 godina

jel realno da postoji grobar koji kaze da je pavlovic najbolji igrac u aba ligi, pored zivog markusa vilijamsa ili bobana marjanovica(najkorisnijeg igraca evrolige za sada)..dobili ste pojacanje ali ne budite nerealni, ima itekako boljih igraca od njega..

DETE PARTIZANA

pre 9 godina

Saša, kakav si ti čovek!! Ne mogu da opišem koliko ti se samo divim! Kolika je ta tvoja ljubav kad si opet došao ponovo u istoj situaciji, ako ne i goroj. Prošle sezone radili su sve kako bi ti se zgadila liga kako bi ti sve preselo i iskreno mislila sam da su uspeli: kažnjavali zbog helanki, svirali faulove, svaku bi utakmicu završio pre kraja!!! Ti si moj životni idol, ima da se rasplačem ko kiša kad te ugledam kako ponovo braniš crno-bele boje! Ako dodje plej, imamo bolji tim nego prosle godine, da se razumemo TIM!! PAVLOVIĆ SAŠA JEDAN JE PAVLOVIĆ SAŠA!!

aca

pre 9 godina

Covek koji odbije 2 miliona za jednu sezonu od Kineza i dodje da igra u Partizan prakticno za dzabe zasluzuje da udje u svaku legendu! Masina se napokon pali ! Sad ce i Gagi kapiten jos samo malo

Dragan VG

pre 9 godina

E...taman sada lepo da uzmete onu domacu cirkus ligu,koja vodi u zemlju Nedodjiju,a mi "panteri","limeni",ili kako nas vec zovete,ne bi bili nezadovoljni ni sa finalom ABA lige...pa opet u Evroligu,i tako svake godine...
Vi ste institucija,a mi hibridni klub iz Zeleznika,pa su nam shodno tome,takvi i ciljevi...

Majstor

pre 9 godina

Hvala ti Sale. Sada imamo sanse. Samo zdravlje da te posluzi. Milosavljevic se vraca, jos plej fali i titula je u blizu... Euroliga je cilj. Tu cemo odmah na limenke...

Bodibond

pre 9 godina

Dobrodosao spasitelju! (Moltisanti, 01. decembar 2014 16:41)

Ahahaha komentar vrh, jos Kinzi da se vrati i da budete 8-mi... ahahahahaha...

mille grobar

pre 9 godina

Opet ista prica,Zvezda natempirala formu za pocetak prvog dela sezone a Dule standardno tempira za kraj,epilog je poznat vec deceniju i vise...a Pavlovicu se treba nekako oduziti,ne znam kako,al treba coveku odati priznanje za ovo sto radi!

bbb

pre 9 godina

Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosovski ciklus, 1. decembar 2014 16:37)

Prosle godine su bili jaci na svim pozicijama, bogdan i sale su sami izvukli sezonu, tako da te prednosti nemaju nikakvog uticaja na rezultat. Plej i dominiraj

Vladimir

pre 9 godina

Da li ste razmisljali u drugom pravcu, a sa kim ce Pavlovic da igra? Vi nemate tim, imate trenera bez ikakve vise ideje coveka koji je pogubljen u svojim lazima i izmisljnjima teorija zavere. Pavlovic vam moze doneti malo mirnoce kako bi usli MOZDA u borbu za plaj of.

SVI NA MEGU DA POZDRAVIMO SALETA!!

pre 9 godina

Ovo je moguce samo u Partizanu....
Da Ljudi igraju iz ljubavi prema klubu i zelji da mu pomognu u ovom teskom trenutku.
Sale hvala ti....ovaj potez ti nikada necemo zaboraviti!!

Sigmund

pre 9 godina

Lepo sam rekao juce, da danas stize Pavlovic. Ima par amera u opciji na pleju, do srede bice i to reseno. Najblizi su do juce bili McCaleb i Blesingejm, Bo otpada, ostaje u Bajernu, zbog povrede Micica, a sa Blesingejmom je jedini problem, to sto bi tek od nove godine mogao da zaigra u aba ligi, jer po ugovoru koji ima sa Cibonom, sinoc mu je bila poslednja utakmica. Ali ima jos par opcija, videcemo narednih dana.

Dag Kristi

pre 9 godina

Kao Zvezdasu,drago mi je sto se vratio,jer je zaista bilo mucno gledati onakav Partizan,koga Zvezda dobija sa 40 % snage.Udrite Izraelce,mi cemo Valensiju,pa se vidimo u finalu ABA lige.

AcaPN

pre 9 godina

edo murić 1+7,sale pavlović 8...fmp nudimo vam neobičnu mogućnost,sami možete izabrati da li hoćete da na standardni način uzmemo titulu ili imate neke specijalne želje za ovaj 14 put,neće biti jubilarna ali ajde vi ste naša komšinica. (Džordž Orvel 1984, 01. decembar 2014 16:48)
Standardni nacin? Kradja, povlacenje ekipe, stipanje, pretnje, psovanje uze i sire familije, dovodjenje nba pojacanja, kukanje na drzavu, cia, bia, Covic, Vucic! Nicija nije gorela do zore, pa nece ni vasa.

Atropin

pre 9 godina

Ljudi, da se razumemo, ovo je sjajna vest, jer će se podići kvalitet jadne lige i imaćemo tu čast i zadovoljstvo da gledamo opet majstora, ali cigani su jaki kao zemlja i ovo me jako podseća na onaj period kada smo mi imali snažan tim, a oni Gurovića...

Woodchuck

pre 9 godina

Ljudi da li je istina da je doveden za oko pola miliona >!>!>>!!?!?!??!?!!??!?!
(Sinisa92, 1. decembar 2014 17:23)

Naravno da ne mi nismo CzvFmpTelekomDivaIdeaVoliItd...

Pedja

pre 9 godina

E i to da se desi. Sad su doveli sve sto su hteli, iako im je mali budzet i nemaju para, ali za Partizan verovatno svi igraju dzabe. Ovi sto ih tuze posle nije mi jasno zbog cega. I sa ovim timom njima ce da bude borba da li ce se uopste plasirati medju prvih 4 u ABA ligi. Pavlovic da je toliko valjao vec bi odavno nasao klub. Bice dobro u finisu ABA lige kad im bude falila pobeda, a Zvezda ih samo pregazi.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ugovor upravo potpisan na 600 000 e(nije ni cudo sto je odbio pola miliona od Galate),sad samo ostaje pitanje odakle partizanu toliki novac kad se zna da stalno kukaju kako nemaju inace mali andric kupuje kola ovih dana sve se nema a rasipa se na sve strane!!

Buda Baba

pre 9 godina

Iako sam vatreni navijac Crvene Zvezde,najiskrenije se radujem povratku Pavlovica,oporavku Milosavljevica i dolasku jos par dobrih pojacanja u Partizan!

Realno i bez ostrascenosti,Zvezda je trenutno jaca za + 40.Nema tu nikakve drazi,kao sto je nije bilo ni prethodnih godina kada je Partizan bio jak,a Zvezda uzasno nekvalitetna.
Svaki normalani i realni ljubitelj kosarke,sinoc je mogao videti ogromnu razliku u kvalitetu.Zvezda je dozvolila Partizanu svega 22 kosa za poluvreme,hej ljudi,22 kosa,o cemu mi ovde pricamo?!

Da nisu povukli rucnu u zadnjoj cetvrtini,ono bi bila rezultatska katastrofa.Ko to nije zeleo da vidi,u velikoj je zabludi,pogotovo sto Zvezda nije odigrala ni priblizno kako ume.

Zelim pravi derbi,neizvestan do zadnje sekunde,pun kvalitetnih poteza i bez ispada i nesportskog ponasanja.Kada to kazem,posebno mislim na Duska Vujosevica,kojem je "zakuvavanje" zastitni znak zadnjih 10 godina.

Navijacu za moju Zvezdu,a ako Partizan bude bolji,sportski cu cestitati.
Sve najbolje,jak Partizan-jaka Crvena Zvezda!

Nemanja

pre 9 godina

Dobro je da se Partizan kompletira, i da sastavi ekipicu.
Medjutim, smatram da je Zvezdin tim daleko perspektivniji.
Sve u svemu, bice interesantno.

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

A dajte bre ljudi,pa dokle cemo mi sve da osvajamo,nije vise zanimljivo...:-D MI VOLIMO MI BODRIMO SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...znaci samo jedan klub,ne dva,ne tri,samo jedan...:-D

hours of love

pre 9 godina

e ovako izgleda kad klub ne deli tesku situaciju sa gradjanima.
dovodi se NBA igrac koji je cekao najbolju ponudu i izgleda docekao !

ivan

pre 9 godina

Hahahahahahaha!!!! Doveli jednog igraca i misle da su im svi problemi reseni. Drugari vama treba kompletna petorka ako mislite da opstanete u ligi. Juce bila komedija, a tek ce je biti.

neki tamo

pre 9 godina

@ Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosovski ciklus, 1. decembar 2014 16:37)

druze, zaboravio si blazica koji posebno igra derbije.
ali sve je to nebitno, utakmice se ne dobijaju uporedjivanjem igraca i time da li je neko jaci na papiru vec trenutnom inspiracijom, voljom, zeljom, htenjem.. to se milion puta do sad pokazalo i tako ce uvek biti.
istina, dobio je partizan ovim veliko pojacanje i uz gagija bice dosta konkurentan i siguran ucesnik F4, ali polako. sve u svoje vreme.vi berite vase brige, mi cemo nase pa na kraju kad se sastanemo u borbi za trofej videcemo. neka pobedi bolji! pozdrav

realan

pre 9 godina

Hvala ti Sale. Jos mesec-dva da udjes u takmicarsku formu nakon teske sezone ribolova i ima da vratimo Partizan gde mu je mesto. Evroliga je na vidiku, a i 14 u nizu! Na svetu nista lepse...

Ноле

pre 9 godina

Одлично појачање за агрожив лигу договарали сте се месецима као да треба да обије банку а не да игра кошарку.Али за фајнал фор АБА лиге вама треба боље појачање.Дејвид Коперфилд би био идеалан !

kimi CZV

pre 9 godina

Drago mi je zbog vas... sada nećete imati izgovore ( ako uopšte imate obraza kao vaš Guru ) kada vas opet budemo deljali :-) za početak vidimo se u kupu ( ako vas ne izbaci fmp.. pardon, ako ne pobegnete ) a za kraj u maju

Modiljani

pre 9 godina

Jos plej taj i sve ce se vratiti na svoje mesto. Ovo sad je neprirodno skroz stanje, isto kao kad bi u Izraelu Hapoel bio ispred Makabija.

Williams za milionce godisnje

pre 9 godina

I dalje postoji igrac kome je aplauz plata, skandiranje imena sa tribina bonus, a osvajanje trofeja sa voljenim klubom sustina sporta... Aleksandar Sasa Pavlovic !!!

Oskar

pre 9 godina

Zna Dule sta radi... Tempira valjak za april-maj-jun!
Jos Milosavljevic da se vrati za koji dan i plejmejker da dodje...februara krece uigravanje, marta zagrevanje a onda stizu TITULE!!!

JAKO, DA SE TRESE!!

pre 9 godina

Sve bih dao da smo i pleja doveli u istom danu, da Covketu ne bude dobro. Sale, covece, ljudino, pomerio si sve granicu u ljubavi prema klubu. Sad cu da prcam kako volim Partizan kao Sasa Pavlovic. Svrstao si se u redu najvecih legendi Partizana ikada u svim sportovima.

Coki

pre 9 godina

Nista od titule ni ove godine. E moj fmp i vas vodja Covic. Zvezda zamrznuta a delije navijaju za fmp. Samo je Partizan Institucija i to neka vam bude jasno. Fmp-Limenkice i FMP-DELIJE:-)

Nicky boy

pre 9 godina

Ovo je dobra vest za nas, ali svakako nam treba još pojačanja, da bi stvari došle na svoje prirodno mesto. Da institucija opet hara !

Slavko-RS

pre 9 godina

Tako je bre.Hvala ti Sasa,ovim postupkom si postao jedan od najvecih legendi Partizana.Aplauz je Sasi plata i ljubav prema Partizanu.Hvala ti

pozdrav od cigana

pre 9 godina

Nije mi drago, strašan igrač, sigurno najbolji u Aba ligi. Mislim da grobari sa Milosavljevićem i Pavlovićem, čak i da ne dođe plej (a mora doći), imaju tim koji je sigurno jak kao Zvezdin. Ipak, kad sklonimo u stranu ove nase balkanske majmune koji pozavadjase ovaj narod, ostaje da bolji pobedi. Pozdrav za prave grobare i cigane.

Brondby

pre 9 godina

Pokradeni smo u Nordsallendu ali idemo dalje. Imamo jos jedno kolo do pauze protiv silkeborga kuci i to moramo dobiti idemo Zuto plavi idemooo prolece je nase idemooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

B R O N D B Y

B R O N D B Y

B R O N D B Y

B R O N D B Y

Глобтротер

pre 9 godina

Још Гаги да се врати у форму и ако нађемо плеја бићемо прилично јаки. Нажалост тим је касно формиран, али собзиром на ситуацију у којој се налазимо, одличан је.

Било би супер ако би нам шамрок открио да ли Саша игра за 5 или 10 милиона по полусезони.

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

edo murić 1+7,sale pavlović 8...fmp nudimo vam neobičnu mogućnost,sami možete izabrati da li hoćete da na standardni način uzmemo titulu ili imate neke specijalne želje za ovaj 14 put,neće biti jubilarna ali ajde vi ste naša komšinica.

igorrr

pre 9 godina

Igrac kome je aplauz plata,odbio je milionske ugovore,shvatio je da ne mozemo bez njega ove sezone,covek koji se vraca tamo ge pripada,SPASITELJ NAS, PAVLOVIC SASAA! a predgradje se ponadalo 14!

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.

1 na 1

pre 9 godina

Odlična vest...nadam se da će se Milosavljević i Murić uskoro oporaviti od povreda...da vam niko neće faliti...da vas pobedimo u najjačem sastavu. Da nema izgovora ni kod vas ni kod nas. Jel to ok?

e sad se pali masina

pre 9 godina

idemooo sad,oporavese muric i gagi i dosao sale pa ima da se ceramo sa fmp-om,i zavrsice se kao i prethodnih 13god!!institucijom protiv prostitucije

Liga šampiona

pre 9 godina

Sve titule ovog sveta manje su vredne od ovakvih poteza. Duboki naklon veliki covece! A mi grobari svi u Pionir na docek Saleta Pavlovica!

mscofield13

pre 9 godina

za 10ak dana bi trebalo i kapiten Dragan Milosavljevic da krene da igra, jos i plej do Nove godine i da krenemo u trku za f4.juce nam je falio bas ovakav igrac za preokret, ipak andric, tepic i mali vanja nisu taj kalibar.samo da ne budemo 4. i da ne idemo na cz telekom u 1/2 finalu, bolje na buducnost..
puno pozdrava

Monten

pre 9 godina

Ovaj trenutak sam čekao,hvala ti Sale što ćemo te opet gledati i uživati u dresu s najdražim bojama,dresu kojeg voliš više od zelenih novčanica!
Za druge se navija,Partizan se voli!!!

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Dobrodoslica kralju i velikom grobaru.Pali se masina,ove sezone osvajamo ABA ligu i domaće prvenstvo a kup prepustamo po običaju predgradju.

Lazar

pre 9 godina

A jesu se ponadali panteri, jesu... I reče jednom veliki Sale " Da se nisam došao u Partizan kao da nisam ni igrao košarku". Dobrodošao nazad kući legendo!

Brondby

pre 9 godina

Pokradeni smo u Nordsallendu ali idemo dalje. Imamo jos jedno kolo do pauze protiv silkeborga kuci i to moramo dobiti idemo Zuto plavi idemooo prolece je nase idemooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

B R O N D B Y

B R O N D B Y

B R O N D B Y

B R O N D B Y

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

edo murić 1+7,sale pavlović 8...fmp nudimo vam neobičnu mogućnost,sami možete izabrati da li hoćete da na standardni način uzmemo titulu ili imate neke specijalne želje za ovaj 14 put,neće biti jubilarna ali ajde vi ste naša komšinica.

Liga šampiona

pre 9 godina

Sve titule ovog sveta manje su vredne od ovakvih poteza. Duboki naklon veliki covece! A mi grobari svi u Pionir na docek Saleta Pavlovica!

pozdrav od cigana

pre 9 godina

Nije mi drago, strašan igrač, sigurno najbolji u Aba ligi. Mislim da grobari sa Milosavljevićem i Pavlovićem, čak i da ne dođe plej (a mora doći), imaju tim koji je sigurno jak kao Zvezdin. Ipak, kad sklonimo u stranu ove nase balkanske majmune koji pozavadjase ovaj narod, ostaje da bolji pobedi. Pozdrav za prave grobare i cigane.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.

Hvala Sale

pre 9 godina

Da nisam dosao u Partizan smatrao bih da nikada nisam igrao kosarku.
A covek igrao za sest NBA timova.
To se zove ljubav prema klubu,sto milionerii vestackog kluba nikada nece razumeti.

Oskar

pre 9 godina

Zna Dule sta radi... Tempira valjak za april-maj-jun!
Jos Milosavljevic da se vrati za koji dan i plejmejker da dodje...februara krece uigravanje, marta zagrevanje a onda stizu TITULE!!!

igorrr

pre 9 godina

Igrac kome je aplauz plata,odbio je milionske ugovore,shvatio je da ne mozemo bez njega ove sezone,covek koji se vraca tamo ge pripada,SPASITELJ NAS, PAVLOVIC SASAA! a predgradje se ponadalo 14!

Modiljani

pre 9 godina

Jos plej taj i sve ce se vratiti na svoje mesto. Ovo sad je neprirodno skroz stanje, isto kao kad bi u Izraelu Hapoel bio ispred Makabija.

Williams za milionce godisnje

pre 9 godina

I dalje postoji igrac kome je aplauz plata, skandiranje imena sa tribina bonus, a osvajanje trofeja sa voljenim klubom sustina sporta... Aleksandar Sasa Pavlovic !!!

Doktor

pre 9 godina

Jos 4-5 ovakvih igraca i skrpicete nesto sto lici na tim! Ako nista drugo da bude za manje od -30!:)
(1/20 u gostima, 1. decembar 2014 16:50)

Još jedno 83 godine, i možda budete šampioni.

DETE PARTIZANA

pre 9 godina

Saša, kakav si ti čovek!! Ne mogu da opišem koliko ti se samo divim! Kolika je ta tvoja ljubav kad si opet došao ponovo u istoj situaciji, ako ne i goroj. Prošle sezone radili su sve kako bi ti se zgadila liga kako bi ti sve preselo i iskreno mislila sam da su uspeli: kažnjavali zbog helanki, svirali faulove, svaku bi utakmicu završio pre kraja!!! Ti si moj životni idol, ima da se rasplačem ko kiša kad te ugledam kako ponovo braniš crno-bele boje! Ako dodje plej, imamo bolji tim nego prosle godine, da se razumemo TIM!! PAVLOVIĆ SAŠA JEDAN JE PAVLOVIĆ SAŠA!!

JAKO, DA SE TRESE!!

pre 9 godina

Sve bih dao da smo i pleja doveli u istom danu, da Covketu ne bude dobro. Sale, covece, ljudino, pomerio si sve granicu u ljubavi prema klubu. Sad cu da prcam kako volim Partizan kao Sasa Pavlovic. Svrstao si se u redu najvecih legendi Partizana ikada u svim sportovima.

zlija

pre 9 godina

Ovo sto je Saša uradio u stvarnosti ja maštam ceo život. Jedno je mašta, a drugo je stvaran život. Možeš da ne daš ni jedan koš za mene si najveća legenda ikada. Mogu zlonamerni da pišu šta hoce čovek jer mogao da bira klub. Polazni korak, dribling, šut i roling nema trenutno 5 igraca u evropi pritom igra odbranu i moze na isprati 2 i 3. Pitajte Bogdana ko ga je ohrabrio za ulaz. Atleta u svakom simislu te reci, kako je sam i rekao da nije došao u KKP osecao bi se kao da nije kosarku ni igrao. Naklon do poda i hvala.

Lazar

pre 9 godina

A jesu se ponadali panteri, jesu... I reče jednom veliki Sale " Da se nisam došao u Partizan kao da nisam ni igrao košarku". Dobrodošao nazad kući legendo!

fan

pre 9 godina

Navijam za zvezdu, ali moram da istaknem da sam se najiskrenije obradovao što dolazi dečko koji igra neki drugi basket. Toliko šmeka i mere u svakom pokretu na terenu je predivno gledati. Dobrodošao ti i njima i nama.

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ha ha ha... Nece ni 5 Pavlovica da vam pomognu ahahahaaahaha...
(Bodibond, 01. decembar 2014 16:27)

Jesi pismen, majke mi.

1 na 1

pre 9 godina

Odlična vest...nadam se da će se Milosavljević i Murić uskoro oporaviti od povreda...da vam niko neće faliti...da vas pobedimo u najjačem sastavu. Da nema izgovora ni kod vas ni kod nas. Jel to ok?

Frenky'Four'Fingers

pre 9 godina

jel realno da postoji grobar koji kaze da je pavlovic najbolji igrac u aba ligi, pored zivog markusa vilijamsa ili bobana marjanovica(najkorisnijeg igraca evrolige za sada)..dobili ste pojacanje ali ne budite nerealni, ima itekako boljih igraca od njega..
(perica, 1. decembar 2014 18:25)

Realno je da se ti(vi) ne razumete u ovu igru.Nikad je i niste razumeli...

zvezda - samrok 1:5

pre 9 godina

Ugovor upravo potpisan na 600 000 e(nije ni cudo sto je odbio pola miliona od Galate),sad samo ostaje pitanje odakle partizanu toliki novac kad se zna da stalno kukaju kako nemaju inace mali andric kupuje kola ovih dana sve se nema a rasipa se na sve strane!!
(samrok sila SLUsamrok, 1. decembar 2014 17:47)

Samo se ti tesi, ponovo ce FMP da osvoji NISTA~

bbb

pre 9 godina

Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosovski ciklus, 1. decembar 2014 16:37)

Prosle godine su bili jaci na svim pozicijama, bogdan i sale su sami izvukli sezonu, tako da te prednosti nemaju nikakvog uticaja na rezultat. Plej i dominiraj

perica

pre 9 godina

jel realno da postoji grobar koji kaze da je pavlovic najbolji igrac u aba ligi, pored zivog markusa vilijamsa ili bobana marjanovica(najkorisnijeg igraca evrolige za sada)..dobili ste pojacanje ali ne budite nerealni, ima itekako boljih igraca od njega..

Antidervis

pre 9 godina

'Ajde, Boze zdravlja, da se jos vrati Milosavljevic i da dovedu pleja - pa ce onda morati da izmisljaju neki novi izgovor zasto ih tamburaju i znani i neznani!

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... To je onaj Pavlović koji je nedavno odbio ugovor sa Galatom za € 500.000 po sezoni? Za koliko sada igra u KKP?

Coki

pre 9 godina

Nista od titule ni ove godine. E moj fmp i vas vodja Covic. Zvezda zamrznuta a delije navijaju za fmp. Samo je Partizan Institucija i to neka vam bude jasno. Fmp-Limenkice i FMP-DELIJE:-)

Woodchuck

pre 9 godina

Ljudi da li je istina da je doveden za oko pola miliona >!>!>>!!?!?!??!?!!??!?!
(Sinisa92, 1. decembar 2014 17:23)

Naravno da ne mi nismo CzvFmpTelekomDivaIdeaVoliItd...

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ugovor upravo potpisan na 600 000 e(nije ni cudo sto je odbio pola miliona od Galate),sad samo ostaje pitanje odakle partizanu toliki novac kad se zna da stalno kukaju kako nemaju inace mali andric kupuje kola ovih dana sve se nema a rasipa se na sve strane!!

pera

pre 9 godina

sa tepicem i daloom i dalje ste los tim
(djuka8, 1. decembar 2014 18:45)

Da je Dalo los i neperspektivan igrac se slazem. Ali Tepic je vrlo dobar igrac.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Dobrodoslica kralju i velikom grobaru.Pali se masina,ove sezone osvajamo ABA ligu i domaće prvenstvo a kup prepustamo po običaju predgradju.

Глобтротер

pre 9 godina

Још Гаги да се врати у форму и ако нађемо плеја бићемо прилично јаки. Нажалост тим је касно формиран, али собзиром на ситуацију у којој се налазимо, одличан је.

Било би супер ако би нам шамрок открио да ли Саша игра за 5 или 10 милиона по полусезони.

u petak se dodaje gas

pre 9 godina

Sa Dulom na klupi, ni dva Dzordana da dodju, vama spasa nema. Dulo bi i dalje nastavio da kaki o buzdetu, a Dzordane preorjentisao na hrkljus. Nisu ovi iz CSKA ludi sto ga oterse.

Slavko-RS

pre 9 godina

Tako je bre.Hvala ti Sasa,ovim postupkom si postao jedan od najvecih legendi Partizana.Aplauz je Sasi plata i ljubav prema Partizanu.Hvala ti

hours of love

pre 9 godina

e ovako izgleda kad klub ne deli tesku situaciju sa gradjanima.
dovodi se NBA igrac koji je cekao najbolju ponudu i izgleda docekao !

Buda Baba

pre 9 godina

Iako sam vatreni navijac Crvene Zvezde,najiskrenije se radujem povratku Pavlovica,oporavku Milosavljevica i dolasku jos par dobrih pojacanja u Partizan!

Realno i bez ostrascenosti,Zvezda je trenutno jaca za + 40.Nema tu nikakve drazi,kao sto je nije bilo ni prethodnih godina kada je Partizan bio jak,a Zvezda uzasno nekvalitetna.
Svaki normalani i realni ljubitelj kosarke,sinoc je mogao videti ogromnu razliku u kvalitetu.Zvezda je dozvolila Partizanu svega 22 kosa za poluvreme,hej ljudi,22 kosa,o cemu mi ovde pricamo?!

Da nisu povukli rucnu u zadnjoj cetvrtini,ono bi bila rezultatska katastrofa.Ko to nije zeleo da vidi,u velikoj je zabludi,pogotovo sto Zvezda nije odigrala ni priblizno kako ume.

Zelim pravi derbi,neizvestan do zadnje sekunde,pun kvalitetnih poteza i bez ispada i nesportskog ponasanja.Kada to kazem,posebno mislim na Duska Vujosevica,kojem je "zakuvavanje" zastitni znak zadnjih 10 godina.

Navijacu za moju Zvezdu,a ako Partizan bude bolji,sportski cu cestitati.
Sve najbolje,jak Partizan-jaka Crvena Zvezda!

Igor

pre 9 godina

Samo da znaš Pavloviću, Boris Dalo te čeka ispred Pionira, da te dobro iznabadabada, zato što kasniš i toliko dugo se igraš sa našim živcima.

Majstor

pre 9 godina

Hvala ti Sale. Sada imamo sanse. Samo zdravlje da te posluzi. Milosavljevic se vraca, jos plej fali i titula je u blizu... Euroliga je cilj. Tu cemo odmah na limenke...

AcaPN

pre 9 godina

edo murić 1+7,sale pavlović 8...fmp nudimo vam neobičnu mogućnost,sami možete izabrati da li hoćete da na standardni način uzmemo titulu ili imate neke specijalne želje za ovaj 14 put,neće biti jubilarna ali ajde vi ste naša komšinica. (Džordž Orvel 1984, 01. decembar 2014 16:48)
Standardni nacin? Kradja, povlacenje ekipe, stipanje, pretnje, psovanje uze i sire familije, dovodjenje nba pojacanja, kukanje na drzavu, cia, bia, Covic, Vucic! Nicija nije gorela do zore, pa nece ni vasa.

Niko

pre 9 godina

u 16 sati u Železniku deca započela trening, danas šuterski. Sinoćnji pobednici danas kuntaju... A za Pavlovića svaka čast. i Zvezda je jača što su joj protivnici jači! A vi bolje razmišljajte o BATi...jer opet kuca na vrata zbog 8 igrača! Srećno

od februara do juna...

pre 9 godina

Sale je LEGENDA PARTIZANA ....jedini covek koji je igrao 12 meseci u Partizanu a uzeo 2 titule sampiona Srbije!!
(E TO JE LEGENDA KLUBA!!!, 1. decembar 2014 18:27)

Sve si tacno rekao samo sto su u pitanju 4 meseca a ne 12...

kimi CZV

pre 9 godina

Drago mi je zbog vas... sada nećete imati izgovore ( ako uopšte imate obraza kao vaš Guru ) kada vas opet budemo deljali :-) za početak vidimo se u kupu ( ako vas ne izbaci fmp.. pardon, ako ne pobegnete ) a za kraj u maju

e sad se pali masina

pre 9 godina

idemooo sad,oporavese muric i gagi i dosao sale pa ima da se ceramo sa fmp-om,i zavrsice se kao i prethodnih 13god!!institucijom protiv prostitucije

Bodibond

pre 9 godina

Dobrodosao spasitelju! (Moltisanti, 01. decembar 2014 16:41)

Ahahaha komentar vrh, jos Kinzi da se vrati i da budete 8-mi... ahahahahaha...

devil him self

pre 9 godina

lepo je rekao sladjan stojkovic.oper ce partizan imati NAJJACU ekipu kao i poslednjih 15 god.ipak ovo je poslednji izdisaj klinicki mrtvog partizana jer dugovi rastu,za prodaju nema igraca,bacaju se stotine hiljada evra na igrace za 6 meseci.vec sledece godine ce igrati samo juniori,sto je bila ideja i ove godine.ali je veliki mag resio da kleci i puzi ne bi li mu se vratili igraci koje niko drugi nece...

srx

pre 9 godina

ali kakav strah se oseca u komentarima iz predgradja....tek cete da se plasite...15 godina za redom bez titule do sada, a od sada jos 15 :)

zoran v.

pre 9 godina

Није спорно да је Павловић квалитетан кошаркаш али његовим повратком и повратком Милосављевића направиће се велика гужва на позицији 2 и 3 а то значи мање минута за Маринковића, Андрића,Милутиновића и Мурића. Сматрам да његовим повратком партизан није много добио, а нарочито да од просечне екипе може да направи шампиона.

nastavi niz...

pre 9 godina

Utah Jazz, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves, Dallas Mavericks, New Orleans Hornets, Boston Celtics, Portland Trail Blazers...

SVI NA MEGU DA POZDRAVIMO SALETA!!

pre 9 godina

Ovo je moguce samo u Partizanu....
Da Ljudi igraju iz ljubavi prema klubu i zelji da mu pomognu u ovom teskom trenutku.
Sale hvala ti....ovaj potez ti nikada necemo zaboraviti!!

Dag Kristi

pre 9 godina

Kao Zvezdasu,drago mi je sto se vratio,jer je zaista bilo mucno gledati onakav Partizan,koga Zvezda dobija sa 40 % snage.Udrite Izraelce,mi cemo Valensiju,pa se vidimo u finalu ABA lige.

neki tamo

pre 9 godina

@ Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosovski ciklus, 1. decembar 2014 16:37)

druze, zaboravio si blazica koji posebno igra derbije.
ali sve je to nebitno, utakmice se ne dobijaju uporedjivanjem igraca i time da li je neko jaci na papiru vec trenutnom inspiracijom, voljom, zeljom, htenjem.. to se milion puta do sad pokazalo i tako ce uvek biti.
istina, dobio je partizan ovim veliko pojacanje i uz gagija bice dosta konkurentan i siguran ucesnik F4, ali polako. sve u svoje vreme.vi berite vase brige, mi cemo nase pa na kraju kad se sastanemo u borbi za trofej videcemo. neka pobedi bolji! pozdrav

Sigmund

pre 9 godina

Lepo sam rekao juce, da danas stize Pavlovic. Ima par amera u opciji na pleju, do srede bice i to reseno. Najblizi su do juce bili McCaleb i Blesingejm, Bo otpada, ostaje u Bajernu, zbog povrede Micica, a sa Blesingejmom je jedini problem, to sto bi tek od nove godine mogao da zaigra u aba ligi, jer po ugovoru koji ima sa Cibonom, sinoc mu je bila poslednja utakmica. Ali ima jos par opcija, videcemo narednih dana.

realan

pre 9 godina

Hvala ti Sale. Jos mesec-dva da udjes u takmicarsku formu nakon teske sezone ribolova i ima da vratimo Partizan gde mu je mesto. Evroliga je na vidiku, a i 14 u nizu! Na svetu nista lepse...

mille grobar

pre 9 godina

Opet ista prica,Zvezda natempirala formu za pocetak prvog dela sezone a Dule standardno tempira za kraj,epilog je poznat vec deceniju i vise...a Pavlovicu se treba nekako oduziti,ne znam kako,al treba coveku odati priznanje za ovo sto radi!

Ноле

pre 9 godina

Одлично појачање за агрожив лигу договарали сте се месецима као да треба да обије банку а не да игра кошарку.Али за фајнал фор АБА лиге вама треба боље појачање.Дејвид Коперфилд би био идеалан !

Atropin

pre 9 godina

Ljudi, da se razumemo, ovo je sjajna vest, jer će se podići kvalitet jadne lige i imaćemo tu čast i zadovoljstvo da gledamo opet majstora, ali cigani su jaki kao zemlja i ovo me jako podseća na onaj period kada smo mi imali snažan tim, a oni Gurovića...

Dragan VG

pre 9 godina

E...taman sada lepo da uzmete onu domacu cirkus ligu,koja vodi u zemlju Nedodjiju,a mi "panteri","limeni",ili kako nas vec zovete,ne bi bili nezadovoljni ni sa finalom ABA lige...pa opet u Evroligu,i tako svake godine...
Vi ste institucija,a mi hibridni klub iz Zeleznika,pa su nam shodno tome,takvi i ciljevi...

Nemanja

pre 9 godina

Dobro je da se Partizan kompletira, i da sastavi ekipicu.
Medjutim, smatram da je Zvezdin tim daleko perspektivniji.
Sve u svemu, bice interesantno.

Pedja

pre 9 godina

E i to da se desi. Sad su doveli sve sto su hteli, iako im je mali budzet i nemaju para, ali za Partizan verovatno svi igraju dzabe. Ovi sto ih tuze posle nije mi jasno zbog cega. I sa ovim timom njima ce da bude borba da li ce se uopste plasirati medju prvih 4 u ABA ligi. Pavlovic da je toliko valjao vec bi odavno nasao klub. Bice dobro u finisu ABA lige kad im bude falila pobeda, a Zvezda ih samo pregazi.

aca

pre 9 godina

Covek koji odbije 2 miliona za jednu sezonu od Kineza i dodje da igra u Partizan prakticno za dzabe zasluzuje da udje u svaku legendu! Masina se napokon pali ! Sad ce i Gagi kapiten jos samo malo

Monten

pre 9 godina

Ovaj trenutak sam čekao,hvala ti Sale što ćemo te opet gledati i uživati u dresu s najdražim bojama,dresu kojeg voliš više od zelenih novčanica!
Za druge se navija,Partizan se voli!!!

ivan

pre 9 godina

Hahahahahahaha!!!! Doveli jednog igraca i misle da su im svi problemi reseni. Drugari vama treba kompletna petorka ako mislite da opstanete u ligi. Juce bila komedija, a tek ce je biti.

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

A dajte bre ljudi,pa dokle cemo mi sve da osvajamo,nije vise zanimljivo...:-D MI VOLIMO MI BODRIMO SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...znaci samo jedan klub,ne dva,ne tri,samo jedan...:-D

Vladimir

pre 9 godina

Da li ste razmisljali u drugom pravcu, a sa kim ce Pavlovic da igra? Vi nemate tim, imate trenera bez ikakve vise ideje coveka koji je pogubljen u svojim lazima i izmisljnjima teorija zavere. Pavlovic vam moze doneti malo mirnoce kako bi usli MOZDA u borbu za plaj of.

a pare

pre 9 godina

Potpisuje plej početkom februara. Provereno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strucnjak iz geta, 1. decembar 2014 18:10)

Aha, jedan mesec igra za semenke, drugi za kikiriki, treci za ekseri

mscofield13

pre 9 godina

za 10ak dana bi trebalo i kapiten Dragan Milosavljevic da krene da igra, jos i plej do Nove godine i da krenemo u trku za f4.juce nam je falio bas ovakav igrac za preokret, ipak andric, tepic i mali vanja nisu taj kalibar.samo da ne budemo 4. i da ne idemo na cz telekom u 1/2 finalu, bolje na buducnost..
puno pozdrava

Nicky boy

pre 9 godina

Ovo je dobra vest za nas, ali svakako nam treba još pojačanja, da bi stvari došle na svoje prirodno mesto. Da institucija opet hara !

Brondby

pre 9 godina

Pokradeni smo u Nordsallendu ali idemo dalje. Imamo jos jedno kolo do pauze protiv silkeborga kuci i to moramo dobiti idemo Zuto plavi idemooo prolece je nase idemooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

B R O N D B Y

B R O N D B Y

B R O N D B Y

B R O N D B Y

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

edo murić 1+7,sale pavlović 8...fmp nudimo vam neobičnu mogućnost,sami možete izabrati da li hoćete da na standardni način uzmemo titulu ili imate neke specijalne želje za ovaj 14 put,neće biti jubilarna ali ajde vi ste naša komšinica.

perica

pre 9 godina

jel realno da postoji grobar koji kaze da je pavlovic najbolji igrac u aba ligi, pored zivog markusa vilijamsa ili bobana marjanovica(najkorisnijeg igraca evrolige za sada)..dobili ste pojacanje ali ne budite nerealni, ima itekako boljih igraca od njega..

u petak se dodaje gas

pre 9 godina

Sa Dulom na klupi, ni dva Dzordana da dodju, vama spasa nema. Dulo bi i dalje nastavio da kaki o buzdetu, a Dzordane preorjentisao na hrkljus. Nisu ovi iz CSKA ludi sto ga oterse.

zoran v.

pre 9 godina

Није спорно да је Павловић квалитетан кошаркаш али његовим повратком и повратком Милосављевића направиће се велика гужва на позицији 2 и 3 а то значи мање минута за Маринковића, Андрића,Милутиновића и Мурића. Сматрам да његовим повратком партизан није много добио, а нарочито да од просечне екипе може да направи шампиона.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.

devil him self

pre 9 godina

lepo je rekao sladjan stojkovic.oper ce partizan imati NAJJACU ekipu kao i poslednjih 15 god.ipak ovo je poslednji izdisaj klinicki mrtvog partizana jer dugovi rastu,za prodaju nema igraca,bacaju se stotine hiljada evra na igrace za 6 meseci.vec sledece godine ce igrati samo juniori,sto je bila ideja i ove godine.ali je veliki mag resio da kleci i puzi ne bi li mu se vratili igraci koje niko drugi nece...

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ugovor upravo potpisan na 600 000 e(nije ni cudo sto je odbio pola miliona od Galate),sad samo ostaje pitanje odakle partizanu toliki novac kad se zna da stalno kukaju kako nemaju inace mali andric kupuje kola ovih dana sve se nema a rasipa se na sve strane!!

Oskar

pre 9 godina

Zna Dule sta radi... Tempira valjak za april-maj-jun!
Jos Milosavljevic da se vrati za koji dan i plejmejker da dodje...februara krece uigravanje, marta zagrevanje a onda stizu TITULE!!!

Liga šampiona

pre 9 godina

Sve titule ovog sveta manje su vredne od ovakvih poteza. Duboki naklon veliki covece! A mi grobari svi u Pionir na docek Saleta Pavlovica!

Hvala Sale

pre 9 godina

Da nisam dosao u Partizan smatrao bih da nikada nisam igrao kosarku.
A covek igrao za sest NBA timova.
To se zove ljubav prema klubu,sto milionerii vestackog kluba nikada nece razumeti.

igorrr

pre 9 godina

Igrac kome je aplauz plata,odbio je milionske ugovore,shvatio je da ne mozemo bez njega ove sezone,covek koji se vraca tamo ge pripada,SPASITELJ NAS, PAVLOVIC SASAA! a predgradje se ponadalo 14!

kimi CZV

pre 9 godina

Drago mi je zbog vas... sada nećete imati izgovore ( ako uopšte imate obraza kao vaš Guru ) kada vas opet budemo deljali :-) za početak vidimo se u kupu ( ako vas ne izbaci fmp.. pardon, ako ne pobegnete ) a za kraj u maju

Niko

pre 9 godina

u 16 sati u Železniku deca započela trening, danas šuterski. Sinoćnji pobednici danas kuntaju... A za Pavlovića svaka čast. i Zvezda je jača što su joj protivnici jači! A vi bolje razmišljajte o BATi...jer opet kuca na vrata zbog 8 igrača! Srećno

Uvek Zvezda

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... To je onaj Pavlović koji je nedavno odbio ugovor sa Galatom za € 500.000 po sezoni? Za koliko sada igra u KKP?

Bodibond

pre 9 godina

Dobrodosao spasitelju! (Moltisanti, 01. decembar 2014 16:41)

Ahahaha komentar vrh, jos Kinzi da se vrati i da budete 8-mi... ahahahahaha...

Williams za milionce godisnje

pre 9 godina

I dalje postoji igrac kome je aplauz plata, skandiranje imena sa tribina bonus, a osvajanje trofeja sa voljenim klubom sustina sporta... Aleksandar Sasa Pavlovic !!!

Modiljani

pre 9 godina

Jos plej taj i sve ce se vratiti na svoje mesto. Ovo sad je neprirodno skroz stanje, isto kao kad bi u Izraelu Hapoel bio ispred Makabija.

Doktor

pre 9 godina

Jos 4-5 ovakvih igraca i skrpicete nesto sto lici na tim! Ako nista drugo da bude za manje od -30!:)
(1/20 u gostima, 1. decembar 2014 16:50)

Još jedno 83 godine, i možda budete šampioni.

JAKO, DA SE TRESE!!

pre 9 godina

Sve bih dao da smo i pleja doveli u istom danu, da Covketu ne bude dobro. Sale, covece, ljudino, pomerio si sve granicu u ljubavi prema klubu. Sad cu da prcam kako volim Partizan kao Sasa Pavlovic. Svrstao si se u redu najvecih legendi Partizana ikada u svim sportovima.

Coki

pre 9 godina

Nista od titule ni ove godine. E moj fmp i vas vodja Covic. Zvezda zamrznuta a delije navijaju za fmp. Samo je Partizan Institucija i to neka vam bude jasno. Fmp-Limenkice i FMP-DELIJE:-)

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ha ha ha... Nece ni 5 Pavlovica da vam pomognu ahahahaaahaha...
(Bodibond, 01. decembar 2014 16:27)

Jesi pismen, majke mi.

hours of love

pre 9 godina

e ovako izgleda kad klub ne deli tesku situaciju sa gradjanima.
dovodi se NBA igrac koji je cekao najbolju ponudu i izgleda docekao !

DETE PARTIZANA

pre 9 godina

Saša, kakav si ti čovek!! Ne mogu da opišem koliko ti se samo divim! Kolika je ta tvoja ljubav kad si opet došao ponovo u istoj situaciji, ako ne i goroj. Prošle sezone radili su sve kako bi ti se zgadila liga kako bi ti sve preselo i iskreno mislila sam da su uspeli: kažnjavali zbog helanki, svirali faulove, svaku bi utakmicu završio pre kraja!!! Ti si moj životni idol, ima da se rasplačem ko kiša kad te ugledam kako ponovo braniš crno-bele boje! Ako dodje plej, imamo bolji tim nego prosle godine, da se razumemo TIM!! PAVLOVIĆ SAŠA JEDAN JE PAVLOVIĆ SAŠA!!

Antidervis

pre 9 godina

'Ajde, Boze zdravlja, da se jos vrati Milosavljevic i da dovedu pleja - pa ce onda morati da izmisljaju neki novi izgovor zasto ih tamburaju i znani i neznani!

Ноле

pre 9 godina

Одлично појачање за агрожив лигу договарали сте се месецима као да треба да обије банку а не да игра кошарку.Али за фајнал фор АБА лиге вама треба боље појачање.Дејвид Коперфилд би био идеалан !

AcaPN

pre 9 godina

edo murić 1+7,sale pavlović 8...fmp nudimo vam neobičnu mogućnost,sami možete izabrati da li hoćete da na standardni način uzmemo titulu ili imate neke specijalne želje za ovaj 14 put,neće biti jubilarna ali ajde vi ste naša komšinica. (Džordž Orvel 1984, 01. decembar 2014 16:48)
Standardni nacin? Kradja, povlacenje ekipe, stipanje, pretnje, psovanje uze i sire familije, dovodjenje nba pojacanja, kukanje na drzavu, cia, bia, Covic, Vucic! Nicija nije gorela do zore, pa nece ni vasa.

Nemanja

pre 9 godina

Dobro je da se Partizan kompletira, i da sastavi ekipicu.
Medjutim, smatram da je Zvezdin tim daleko perspektivniji.
Sve u svemu, bice interesantno.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Dobrodoslica kralju i velikom grobaru.Pali se masina,ove sezone osvajamo ABA ligu i domaće prvenstvo a kup prepustamo po običaju predgradju.

Lazar

pre 9 godina

A jesu se ponadali panteri, jesu... I reče jednom veliki Sale " Da se nisam došao u Partizan kao da nisam ni igrao košarku". Dobrodošao nazad kući legendo!

Woodchuck

pre 9 godina

Ljudi da li je istina da je doveden za oko pola miliona >!>!>>!!?!?!??!?!!??!?!
(Sinisa92, 1. decembar 2014 17:23)

Naravno da ne mi nismo CzvFmpTelekomDivaIdeaVoliItd...

zvezda - samrok 1:5

pre 9 godina

Ugovor upravo potpisan na 600 000 e(nije ni cudo sto je odbio pola miliona od Galate),sad samo ostaje pitanje odakle partizanu toliki novac kad se zna da stalno kukaju kako nemaju inace mali andric kupuje kola ovih dana sve se nema a rasipa se na sve strane!!
(samrok sila SLUsamrok, 1. decembar 2014 17:47)

Samo se ti tesi, ponovo ce FMP da osvoji NISTA~

1 na 1

pre 9 godina

Odlična vest...nadam se da će se Milosavljević i Murić uskoro oporaviti od povreda...da vam niko neće faliti...da vas pobedimo u najjačem sastavu. Da nema izgovora ni kod vas ni kod nas. Jel to ok?

Buda Baba

pre 9 godina

Iako sam vatreni navijac Crvene Zvezde,najiskrenije se radujem povratku Pavlovica,oporavku Milosavljevica i dolasku jos par dobrih pojacanja u Partizan!

Realno i bez ostrascenosti,Zvezda je trenutno jaca za + 40.Nema tu nikakve drazi,kao sto je nije bilo ni prethodnih godina kada je Partizan bio jak,a Zvezda uzasno nekvalitetna.
Svaki normalani i realni ljubitelj kosarke,sinoc je mogao videti ogromnu razliku u kvalitetu.Zvezda je dozvolila Partizanu svega 22 kosa za poluvreme,hej ljudi,22 kosa,o cemu mi ovde pricamo?!

Da nisu povukli rucnu u zadnjoj cetvrtini,ono bi bila rezultatska katastrofa.Ko to nije zeleo da vidi,u velikoj je zabludi,pogotovo sto Zvezda nije odigrala ni priblizno kako ume.

Zelim pravi derbi,neizvestan do zadnje sekunde,pun kvalitetnih poteza i bez ispada i nesportskog ponasanja.Kada to kazem,posebno mislim na Duska Vujosevica,kojem je "zakuvavanje" zastitni znak zadnjih 10 godina.

Navijacu za moju Zvezdu,a ako Partizan bude bolji,sportski cu cestitati.
Sve najbolje,jak Partizan-jaka Crvena Zvezda!

e sad se pali masina

pre 9 godina

idemooo sad,oporavese muric i gagi i dosao sale pa ima da se ceramo sa fmp-om,i zavrsice se kao i prethodnih 13god!!institucijom protiv prostitucije

bbb

pre 9 godina

Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosovski ciklus, 1. decembar 2014 16:37)

Prosle godine su bili jaci na svim pozicijama, bogdan i sale su sami izvukli sezonu, tako da te prednosti nemaju nikakvog uticaja na rezultat. Plej i dominiraj

pera

pre 9 godina

sa tepicem i daloom i dalje ste los tim
(djuka8, 1. decembar 2014 18:45)

Da je Dalo los i neperspektivan igrac se slazem. Ali Tepic je vrlo dobar igrac.

Frenky'Four'Fingers

pre 9 godina

jel realno da postoji grobar koji kaze da je pavlovic najbolji igrac u aba ligi, pored zivog markusa vilijamsa ili bobana marjanovica(najkorisnijeg igraca evrolige za sada)..dobili ste pojacanje ali ne budite nerealni, ima itekako boljih igraca od njega..
(perica, 1. decembar 2014 18:25)

Realno je da se ti(vi) ne razumete u ovu igru.Nikad je i niste razumeli...

SVI NA MEGU DA POZDRAVIMO SALETA!!

pre 9 godina

Ovo je moguce samo u Partizanu....
Da Ljudi igraju iz ljubavi prema klubu i zelji da mu pomognu u ovom teskom trenutku.
Sale hvala ti....ovaj potez ti nikada necemo zaboraviti!!

Vladimir

pre 9 godina

Da li ste razmisljali u drugom pravcu, a sa kim ce Pavlovic da igra? Vi nemate tim, imate trenera bez ikakve vise ideje coveka koji je pogubljen u svojim lazima i izmisljnjima teorija zavere. Pavlovic vam moze doneti malo mirnoce kako bi usli MOZDA u borbu za plaj of.

Dragan VG

pre 9 godina

E...taman sada lepo da uzmete onu domacu cirkus ligu,koja vodi u zemlju Nedodjiju,a mi "panteri","limeni",ili kako nas vec zovete,ne bi bili nezadovoljni ni sa finalom ABA lige...pa opet u Evroligu,i tako svake godine...
Vi ste institucija,a mi hibridni klub iz Zeleznika,pa su nam shodno tome,takvi i ciljevi...

Глобтротер

pre 9 godina

Још Гаги да се врати у форму и ако нађемо плеја бићемо прилично јаки. Нажалост тим је касно формиран, али собзиром на ситуацију у којој се налазимо, одличан је.

Било би супер ако би нам шамрок открио да ли Саша игра за 5 или 10 милиона по полусезони.

pozdrav od cigana

pre 9 godina

Nije mi drago, strašan igrač, sigurno najbolji u Aba ligi. Mislim da grobari sa Milosavljevićem i Pavlovićem, čak i da ne dođe plej (a mora doći), imaju tim koji je sigurno jak kao Zvezdin. Ipak, kad sklonimo u stranu ove nase balkanske majmune koji pozavadjase ovaj narod, ostaje da bolji pobedi. Pozdrav za prave grobare i cigane.

Slavko-RS

pre 9 godina

Tako je bre.Hvala ti Sasa,ovim postupkom si postao jedan od najvecih legendi Partizana.Aplauz je Sasi plata i ljubav prema Partizanu.Hvala ti

a pare

pre 9 godina

Potpisuje plej početkom februara. Provereno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Strucnjak iz geta, 1. decembar 2014 18:10)

Aha, jedan mesec igra za semenke, drugi za kikiriki, treci za ekseri

Pedja

pre 9 godina

E i to da se desi. Sad su doveli sve sto su hteli, iako im je mali budzet i nemaju para, ali za Partizan verovatno svi igraju dzabe. Ovi sto ih tuze posle nije mi jasno zbog cega. I sa ovim timom njima ce da bude borba da li ce se uopste plasirati medju prvih 4 u ABA ligi. Pavlovic da je toliko valjao vec bi odavno nasao klub. Bice dobro u finisu ABA lige kad im bude falila pobeda, a Zvezda ih samo pregazi.

zlija

pre 9 godina

Ovo sto je Saša uradio u stvarnosti ja maštam ceo život. Jedno je mašta, a drugo je stvaran život. Možeš da ne daš ni jedan koš za mene si najveća legenda ikada. Mogu zlonamerni da pišu šta hoce čovek jer mogao da bira klub. Polazni korak, dribling, šut i roling nema trenutno 5 igraca u evropi pritom igra odbranu i moze na isprati 2 i 3. Pitajte Bogdana ko ga je ohrabrio za ulaz. Atleta u svakom simislu te reci, kako je sam i rekao da nije došao u KKP osecao bi se kao da nije kosarku ni igrao. Naklon do poda i hvala.

ivan

pre 9 godina

Hahahahahahaha!!!! Doveli jednog igraca i misle da su im svi problemi reseni. Drugari vama treba kompletna petorka ako mislite da opstanete u ligi. Juce bila komedija, a tek ce je biti.

Atropin

pre 9 godina

Ljudi, da se razumemo, ovo je sjajna vest, jer će se podići kvalitet jadne lige i imaćemo tu čast i zadovoljstvo da gledamo opet majstora, ali cigani su jaki kao zemlja i ovo me jako podseća na onaj period kada smo mi imali snažan tim, a oni Gurovića...

Dag Kristi

pre 9 godina

Kao Zvezdasu,drago mi je sto se vratio,jer je zaista bilo mucno gledati onakav Partizan,koga Zvezda dobija sa 40 % snage.Udrite Izraelce,mi cemo Valensiju,pa se vidimo u finalu ABA lige.

Majstor

pre 9 godina

Hvala ti Sale. Sada imamo sanse. Samo zdravlje da te posluzi. Milosavljevic se vraca, jos plej fali i titula je u blizu... Euroliga je cilj. Tu cemo odmah na limenke...

mille grobar

pre 9 godina

Opet ista prica,Zvezda natempirala formu za pocetak prvog dela sezone a Dule standardno tempira za kraj,epilog je poznat vec deceniju i vise...a Pavlovicu se treba nekako oduziti,ne znam kako,al treba coveku odati priznanje za ovo sto radi!

srx

pre 9 godina

ali kakav strah se oseca u komentarima iz predgradja....tek cete da se plasite...15 godina za redom bez titule do sada, a od sada jos 15 :)

Sigmund

pre 9 godina

Lepo sam rekao juce, da danas stize Pavlovic. Ima par amera u opciji na pleju, do srede bice i to reseno. Najblizi su do juce bili McCaleb i Blesingejm, Bo otpada, ostaje u Bajernu, zbog povrede Micica, a sa Blesingejmom je jedini problem, to sto bi tek od nove godine mogao da zaigra u aba ligi, jer po ugovoru koji ima sa Cibonom, sinoc mu je bila poslednja utakmica. Ali ima jos par opcija, videcemo narednih dana.

aca

pre 9 godina

Covek koji odbije 2 miliona za jednu sezonu od Kineza i dodje da igra u Partizan prakticno za dzabe zasluzuje da udje u svaku legendu! Masina se napokon pali ! Sad ce i Gagi kapiten jos samo malo

realan

pre 9 godina

Hvala ti Sale. Jos mesec-dva da udjes u takmicarsku formu nakon teske sezone ribolova i ima da vratimo Partizan gde mu je mesto. Evroliga je na vidiku, a i 14 u nizu! Na svetu nista lepse...

nastavi niz...

pre 9 godina

Utah Jazz, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves, Dallas Mavericks, New Orleans Hornets, Boston Celtics, Portland Trail Blazers...

fan

pre 9 godina

Navijam za zvezdu, ali moram da istaknem da sam se najiskrenije obradovao što dolazi dečko koji igra neki drugi basket. Toliko šmeka i mere u svakom pokretu na terenu je predivno gledati. Dobrodošao ti i njima i nama.

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

A dajte bre ljudi,pa dokle cemo mi sve da osvajamo,nije vise zanimljivo...:-D MI VOLIMO MI BODRIMO SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM...znaci samo jedan klub,ne dva,ne tri,samo jedan...:-D

Igor

pre 9 godina

Samo da znaš Pavloviću, Boris Dalo te čeka ispred Pionira, da te dobro iznabadabada, zato što kasniš i toliko dugo se igraš sa našim živcima.

od februara do juna...

pre 9 godina

Sale je LEGENDA PARTIZANA ....jedini covek koji je igrao 12 meseci u Partizanu a uzeo 2 titule sampiona Srbije!!
(E TO JE LEGENDA KLUBA!!!, 1. decembar 2014 18:27)

Sve si tacno rekao samo sto su u pitanju 4 meseca a ne 12...

Monten

pre 9 godina

Ovaj trenutak sam čekao,hvala ti Sale što ćemo te opet gledati i uživati u dresu s najdražim bojama,dresu kojeg voliš više od zelenih novčanica!
Za druge se navija,Partizan se voli!!!

mscofield13

pre 9 godina

za 10ak dana bi trebalo i kapiten Dragan Milosavljevic da krene da igra, jos i plej do Nove godine i da krenemo u trku za f4.juce nam je falio bas ovakav igrac za preokret, ipak andric, tepic i mali vanja nisu taj kalibar.samo da ne budemo 4. i da ne idemo na cz telekom u 1/2 finalu, bolje na buducnost..
puno pozdrava

Nicky boy

pre 9 godina

Ovo je dobra vest za nas, ali svakako nam treba još pojačanja, da bi stvari došle na svoje prirodno mesto. Da institucija opet hara !

neki tamo

pre 9 godina

@ Marjanovic,Cirbes vs Milutinov Gagic blaga prednost zvezda
Mitrovic,Tejic vs Bogdanovic,Macvan blaga prednost Partizan.
Kalinic,Lazic vs Muric ,Pavlovic poprilicna prednost Partizan.
Blazic,Jeninkg,Kalinic,Dangubic vs Milosavljevic,Tepic,Milutinovic blaga prednost zvezda
Vilijams vs Dalo ogromna prednost zvezda .
Ako Partizan dovede dobrog pleja uz psiholosku prednost i podizanje forme opet je u prednosti i to ce se videti u Ju na kraju sezone.
Milutinov
Macvan
Pavlovic
Milosavljevic
Plej
izuzetna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosovski ciklus, 1. decembar 2014 16:37)

druze, zaboravio si blazica koji posebno igra derbije.
ali sve je to nebitno, utakmice se ne dobijaju uporedjivanjem igraca i time da li je neko jaci na papiru vec trenutnom inspiracijom, voljom, zeljom, htenjem.. to se milion puta do sad pokazalo i tako ce uvek biti.
istina, dobio je partizan ovim veliko pojacanje i uz gagija bice dosta konkurentan i siguran ucesnik F4, ali polako. sve u svoje vreme.vi berite vase brige, mi cemo nase pa na kraju kad se sastanemo u borbi za trofej videcemo. neka pobedi bolji! pozdrav