Fudbal 42

Petak, 21.11.2014.

18:22

Ančeloti: Mesi? Napravićemo mesta

Trener Real Madrida uključio se u početak sage – "Odlazak Lionela Mesija iz Barselone", rekavši da bi doveo Argentinca u Madrid.

Anèeloti: Mesi? Napraviæemo mesta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

uuuuu

pre 9 godina

(stefan, 22. novembar 2014 10:16)

Pa i Bajern je prosle godine bio prvak pa Riberi nije dobio ZL. Ove godine ZL treba dobiti Nojer jer Ronalda nigde nije bilo u zavrsnici LS kao i na SP-u

stefan

pre 9 godina

Real je prvak Evrope i Ronaldo je zasluzio priznanje. Navijam za Barselonu ali je to tako.
Mesi je najbolji igrac na svetu u poslednjih 6-7 godina, ali prosle sezone nije osvojio gotovo nista. Imao je dobro SP ali nije uzeo titulu. Mislim da nije zasluzio ni titulu najboljeg na SP - Nojer i Miler su imali prvenstvo iz snova. Da je osvojio boginju, Mesi bi imao sanse da bude najbolji.

Djordje NS

pre 9 godina

@@@ Tačno je da sam navijač Reala i da su mi komentari mali pristrasni ali uostalom i svi vi što ste mi replicirali ste navijači Barse i komentari su vam isti takvi. Ali ono što stvarno mislim i znam da se mnogi neće sa mnom složiti je to da ja Messija ne bih uvrstio ni među 10 najboljih igrača svih vremena (razumem vas ali ovo je moje mišljenje i moj ukus i afinitet prema nekim igračima i njihovom načinu igre).
I još jedna veoma bitna stvar, ne zaboravite da konstantno poredite po učinku jednog krilnog igrača tj. sedmicu sa napadačem i desetkom. Još samo čekam kad ćete početi da poredite ko je više dao golova Gdessi ili recimo Pepe. Ako se imalo razumete u fudbal biće vam jasna dominacija Ronalda. A gluposti kao što su da Benzema asistencijama tovari Ronalda ne bih ni komentarisao. Pa Benzema gde god da dobije loptu sledi šut na gol.

Nemanja

pre 9 godina

@guska koja je spasla Rim: Sedi, jedan iz srpskog. U srpskom jeziku se strana imena transkribuju, i to je jedino dozvoljeno. Ancelotti precrtano, više sreće sledeći put, na popravnom.

doc

pre 9 godina

@Djordje NS znas li koliko je glupo i smesno napisati da u jednom Portugalu Ronaldo nema s kim da igra. Pa na svetu imas 5 ili 6 reprezentacija koje su skuplje od prve postave Portugala....

Elrond

pre 9 godina

Правилније је рећи Анчелоти, а за Шаби не знам, немам везе са шпанским. Италијани то читају као 'ч', мало мекше, али је ипак ч. Питајте их ако не верујете.

ej

pre 9 godina

(Djordje NS, 21. novembar 2014 22:30)

Mesi ima više asistencija od Ćavija i Inieste zajedno, a Ronaldo je od kako je došao u Real postigao više golova iz penala nego što je Mesi postigao golova na asistencije Ćavija i Inieste u čitavoj karijeri. To su činjenice...

izgubljen u svemiru

pre 9 godina

To bi bio najbolji napad u istoriji fudbala, levo CR7,desno Bejl, Mesi 10-ka,Benzema. Spadale bi gace englezima u ls. Mada je Mesi vec doziveo vrihunac sad moze da ide samo dole.

guska koja je spasla Rim

pre 9 godina

Majko mila - Šabi i Ančeloti... U Baskiji i Italiji bi popadali od smeha da ovo čuju... (Luka, 21. novembar 2014 19:57)

Ne znam za Baskiju, ali, evo, ja sam u Italiji vec preko 20 godina. I umirem od smeha i od gadjenja na tipove koji ispravljaju "nije Ančeloti, nego Anćeloti". Nije ni Ančeloti, ni Anćeloti, nego Ancelotti. Kako se to pise "na srpskom"? Ne pise se na srpskom! Prvo, zato sto nije srpsko ime. Drugo, zato sto se ne moze napisati "po Vuku", jer, Vukova azbuka (i abeceda) nije ni predvidnjena za druge jezike, osim za srpski, pa ne poseduje odgovarajuca slova i odgovarajuci pravopis. Ono "c" nije ni č, ni ć, odnosno - jeste i č i ć. Sasvim svejedno. Talijanski jezik ne poznaje č i ć i Talijanima to zvuci savrseno isto, 95% ih nece uociti ama bas nikakvu razliku, pa da im 3 dana ponavljas. Za to je potrebno istrenirano uho, ili jako ostar sluh. A u nekim krajevima to prezime se moze izgovoriti i skoro onako kako bi Srbi zapisali kao "Anšeloti", ili skoro onako kako bi zapisali kao "Anceloti" i to je sve legitimno i ispravno. Raspon moguceg izgovora prevazilazi okvire srpskih č i ć, akamoli samo jednog od njih. Jedino je bitno kako se *piše*. A piše se ANCELOTTI. Medjutim, kad bih bas morao, u cilju spasavanja necijeg zivota, da to napisem "na srpskom", pa da se opredelim izmedju "č" i "ć" - izabrao bih "Ančelotti". Nemoj ispravljati na jeziku koji ne znas!

svasta

pre 9 godina

@Djorjde NS Ko je veci potencijal u duelu Ronalda i Mesija pokazuju brojke, a sve su u korist Mesija, i pored toga sto je 4 godine mladji. Vise trofeja, vise golova, neuporedivo vise asistencija. Pricati kako Ronaldo igra sam, a Mesi uz pomoc kolektiva je smesno, jer je obrnuto. U Realu svi rade za Ronalda, pa Iguaina su prodali jer je mnogo sutirao a malo dodavao Ronaldu. U Barsi Mesi sam uzme loptu na centru, pa asistira. Ronaldo ceka napred da mu dodje na gotovo. A sto se nagrade tice, pa vec je nagradjen Ronaldo u prosloj sezoni za polovinu golova koji se sad pominju, a na svetskom se nije video.

Djordje NS

pre 9 godina

Kaže ovde jedan "genije" da se vidi da navijam za Real... Bravo majstore! Pa, naravno da navijam za Real i jel to neki problem? Pa već sam nebrojeni put ostavio komentar za Cristiana Ronalda i Real Madrid i ako tad nisam to krio zašto misliš da za tim imam sad potrebu. Glupost!
A vidim i da su se Gdessijevi ljubimci popalili. Ali vredi on te pare ali samo kao trio sa Ćavijem i Iniestom. Ovako, on je već u silaznoj putanji inače ova tema nebi ni bila na dnevnom redu. Kažu neki lako je Ronaldu da igra u Mančesteru i Realu...Ok, ali hajde da vidimo kepeca da promeni dres pa da se ćeramo. A porediti reprezentaciju Portugala i Argentine je opet smešno. Tamo mu opet posao pravi jedan Di Maria, Mascerano i ostali. U Portugalu nema Ronaldo sa kim da igra, a opet je sam tu reprezentaciju odveo na SP tako što je razvalio Švedsku sa Ibrahimovićem u gostima.

hmmm

pre 9 godina

@Djordje NS Toliko si navijacki obojen da si nerealan skroz. Cavi i Injesta su nista bez Mesija, a on je za njih sve. Kad ne igra Mesi ne igra ni Barsa. Ni Cavi ni Injesta nisu igraci koji su Mesiju asistirali za golove, naprotiv, sam Mesi ima tri puta vise asistencija od njih dvojice zajedno, a on jr najvise pogodaka postigao nakon asistencija Danija Alvesa. Ni Cavi ni Injesta nisu igrali za Argentinu na svetskom, pa je stigla do finala, a Mesi igrao sjajno. Mesi je vanzemaljac i igrao bi sjajno bilo gde.

haha

pre 9 godina

@Djordje NS

E jest i teško igrati u Realu i Unitedu. Neka ode u jedan klub kao što je Napoli kao Maradona i neka osvoji titulu sa tim klubom ako je toliko dobar. Zapravo i ne treba jer vidimo već sada da u Portugalu ne igra ni približno toliko dobro kao u Realu. Nikad ali nikada CR neće biti najbolji svih vremena prije svega zato što on igra samo za svoju statistiku, a ne za tim

barsa

pre 9 godina

Ja bi ga prodao za 250 momentalno...
Niko ne vredi te pare Barsa bi vratila dugove a Real zaglibio u dugovima do guse a od Mesija smo najbolje videli..

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ne treba nam Gdessi... On bez Ćavija i Inieste i nije ništa posebno. A o ciframa i transferima koji se pominju je iluzorno i razmišljati. Gde god da ode neće se pokazati kao u Barseloni jer su tu mnogi radili za njega. Nije on taj potencijal kao CR7 da u kom god timu da igra bude najbolji. Bio to Mančester ili Real...
CR7 najbolji igrač svih vremena!
(Djordje NS, 21. novembar 2014 20:00)

Trebalo je da ti nick bude Đorđe Madrid, a ne NS, mislim, ipak navijaš za real...

Smešno.

doc

pre 9 godina

@Djordje NS Ronaldo je po tvom komentaru se da zakljuciti najbolji u bilo kom timu.I Portugal je tim zar ne? Ipak izgubise od Albanaca i ispadose u grupi na SP. Gde je Ronaldo u velikim utakmicama npr. finalu lige sampiona prosle god. ili finalu 2008......?

Djordje NS

pre 9 godina

Ne treba nam Gdessi... On bez Ćavija i Inieste i nije ništa posebno. A o ciframa i transferima koji se pominju je iluzorno i razmišljati. Gde god da ode neće se pokazati kao u Barseloni jer su tu mnogi radili za njega. Nije on taj potencijal kao CR7 da u kom god timu da igra bude najbolji. Bio to Mančester ili Real...
CR7 najbolji igrač svih vremena!

realan

pre 9 godina

(Djordje NS, 21. novembar 2014 20:00)

Jest mu i tesko biti najbolji u Junajtedu i Realu gdje ima 8-9 odlicnih igraca i gde svi igraju za njega. Benzema je napadac, a zapravo sluzi da asistira Ronaldu. Od 2009 godine Benzema ima isto asistencija koliko i Iniesta. Vidimo Ronalda u Portugalu kakav je. Mesi je na jednom SP-u postigao vise golova nego sto je on na 3, a jos uz to je Mesi i bio najbolji strelac kvalifikacija za SP. Dok je jedan odveo sam Argentinu do finala uz malu pomoc Di Marije i Maskerana, Ronalda kao i uvek nigde nema u bitnim utakmicama. Real nije osvojio LŠ zahvaljujuci njemu vec najvise zahvaljujuci Di Mariji i genijalnom Ramosu koji je srusio i Bajern i Atletiko

Falcao

pre 9 godina

Mislim da kad bi njih dvojica igrali zajedno naspram svih očekivanja da Ronaldo ne bi hteo sa njim, Messi mu ne bi dodavao, neće se slagati zajedno itd; Ja bas mislim da bi njih dvojica rastura li, to bilo strašno, u inat svima. Eh sad, šanse da igraju zajedno su čini mi se 0.01% :)

dejo

pre 9 godina

e moj Anceloti. . hoćeš da tih 17 golova daju dve zlatne lopte.. jesi smesan... on u 2014 nije odlučio niti jedan važan meč u ligi šampiona. . polufinale protiv Bayerna odlučio Ramos, i finale Ramos i Bale i Di Maria dok penaldo daje iz penala u 121 i slavi ko lud...

Petar

pre 9 godina

Navijac sam Reala i posteno ne bih voleo da dodje Mesi. Naravno cenim Mesija i to kako igra fudbal, ali ako dodje u Real, onda ne bi bilo zabavno, jer niko ne bi mogao da im izadje na crtu.. Ako predje, onda ok.

dejo

pre 9 godina

e moj Anceloti. . hoćeš da tih 17 golova daju dve zlatne lopte.. jesi smesan... on u 2014 nije odlučio niti jedan važan meč u ligi šampiona. . polufinale protiv Bayerna odlučio Ramos, i finale Ramos i Bale i Di Maria dok penaldo daje iz penala u 121 i slavi ko lud...

Petar

pre 9 godina

Navijac sam Reala i posteno ne bih voleo da dodje Mesi. Naravno cenim Mesija i to kako igra fudbal, ali ako dodje u Real, onda ne bi bilo zabavno, jer niko ne bi mogao da im izadje na crtu.. Ako predje, onda ok.

Falcao

pre 9 godina

Mislim da kad bi njih dvojica igrali zajedno naspram svih očekivanja da Ronaldo ne bi hteo sa njim, Messi mu ne bi dodavao, neće se slagati zajedno itd; Ja bas mislim da bi njih dvojica rastura li, to bilo strašno, u inat svima. Eh sad, šanse da igraju zajedno su čini mi se 0.01% :)

Djordje NS

pre 9 godina

Ne treba nam Gdessi... On bez Ćavija i Inieste i nije ništa posebno. A o ciframa i transferima koji se pominju je iluzorno i razmišljati. Gde god da ode neće se pokazati kao u Barseloni jer su tu mnogi radili za njega. Nije on taj potencijal kao CR7 da u kom god timu da igra bude najbolji. Bio to Mančester ili Real...
CR7 najbolji igrač svih vremena!

barsa

pre 9 godina

Ja bi ga prodao za 250 momentalno...
Niko ne vredi te pare Barsa bi vratila dugove a Real zaglibio u dugovima do guse a od Mesija smo najbolje videli..

realan

pre 9 godina

(Djordje NS, 21. novembar 2014 20:00)

Jest mu i tesko biti najbolji u Junajtedu i Realu gdje ima 8-9 odlicnih igraca i gde svi igraju za njega. Benzema je napadac, a zapravo sluzi da asistira Ronaldu. Od 2009 godine Benzema ima isto asistencija koliko i Iniesta. Vidimo Ronalda u Portugalu kakav je. Mesi je na jednom SP-u postigao vise golova nego sto je on na 3, a jos uz to je Mesi i bio najbolji strelac kvalifikacija za SP. Dok je jedan odveo sam Argentinu do finala uz malu pomoc Di Marije i Maskerana, Ronalda kao i uvek nigde nema u bitnim utakmicama. Real nije osvojio LŠ zahvaljujuci njemu vec najvise zahvaljujuci Di Mariji i genijalnom Ramosu koji je srusio i Bajern i Atletiko

haha

pre 9 godina

@Djordje NS

E jest i teško igrati u Realu i Unitedu. Neka ode u jedan klub kao što je Napoli kao Maradona i neka osvoji titulu sa tim klubom ako je toliko dobar. Zapravo i ne treba jer vidimo već sada da u Portugalu ne igra ni približno toliko dobro kao u Realu. Nikad ali nikada CR neće biti najbolji svih vremena prije svega zato što on igra samo za svoju statistiku, a ne za tim

doc

pre 9 godina

@Djordje NS Ronaldo je po tvom komentaru se da zakljuciti najbolji u bilo kom timu.I Portugal je tim zar ne? Ipak izgubise od Albanaca i ispadose u grupi na SP. Gde je Ronaldo u velikim utakmicama npr. finalu lige sampiona prosle god. ili finalu 2008......?

guska koja je spasla Rim

pre 9 godina

Majko mila - Šabi i Ančeloti... U Baskiji i Italiji bi popadali od smeha da ovo čuju... (Luka, 21. novembar 2014 19:57)

Ne znam za Baskiju, ali, evo, ja sam u Italiji vec preko 20 godina. I umirem od smeha i od gadjenja na tipove koji ispravljaju "nije Ančeloti, nego Anćeloti". Nije ni Ančeloti, ni Anćeloti, nego Ancelotti. Kako se to pise "na srpskom"? Ne pise se na srpskom! Prvo, zato sto nije srpsko ime. Drugo, zato sto se ne moze napisati "po Vuku", jer, Vukova azbuka (i abeceda) nije ni predvidnjena za druge jezike, osim za srpski, pa ne poseduje odgovarajuca slova i odgovarajuci pravopis. Ono "c" nije ni č, ni ć, odnosno - jeste i č i ć. Sasvim svejedno. Talijanski jezik ne poznaje č i ć i Talijanima to zvuci savrseno isto, 95% ih nece uociti ama bas nikakvu razliku, pa da im 3 dana ponavljas. Za to je potrebno istrenirano uho, ili jako ostar sluh. A u nekim krajevima to prezime se moze izgovoriti i skoro onako kako bi Srbi zapisali kao "Anšeloti", ili skoro onako kako bi zapisali kao "Anceloti" i to je sve legitimno i ispravno. Raspon moguceg izgovora prevazilazi okvire srpskih č i ć, akamoli samo jednog od njih. Jedino je bitno kako se *piše*. A piše se ANCELOTTI. Medjutim, kad bih bas morao, u cilju spasavanja necijeg zivota, da to napisem "na srpskom", pa da se opredelim izmedju "č" i "ć" - izabrao bih "Ančelotti". Nemoj ispravljati na jeziku koji ne znas!

hmmm

pre 9 godina

@Djordje NS Toliko si navijacki obojen da si nerealan skroz. Cavi i Injesta su nista bez Mesija, a on je za njih sve. Kad ne igra Mesi ne igra ni Barsa. Ni Cavi ni Injesta nisu igraci koji su Mesiju asistirali za golove, naprotiv, sam Mesi ima tri puta vise asistencija od njih dvojice zajedno, a on jr najvise pogodaka postigao nakon asistencija Danija Alvesa. Ni Cavi ni Injesta nisu igrali za Argentinu na svetskom, pa je stigla do finala, a Mesi igrao sjajno. Mesi je vanzemaljac i igrao bi sjajno bilo gde.

ej

pre 9 godina

(Djordje NS, 21. novembar 2014 22:30)

Mesi ima više asistencija od Ćavija i Inieste zajedno, a Ronaldo je od kako je došao u Real postigao više golova iz penala nego što je Mesi postigao golova na asistencije Ćavija i Inieste u čitavoj karijeri. To su činjenice...

svasta

pre 9 godina

@Djorjde NS Ko je veci potencijal u duelu Ronalda i Mesija pokazuju brojke, a sve su u korist Mesija, i pored toga sto je 4 godine mladji. Vise trofeja, vise golova, neuporedivo vise asistencija. Pricati kako Ronaldo igra sam, a Mesi uz pomoc kolektiva je smesno, jer je obrnuto. U Realu svi rade za Ronalda, pa Iguaina su prodali jer je mnogo sutirao a malo dodavao Ronaldu. U Barsi Mesi sam uzme loptu na centru, pa asistira. Ronaldo ceka napred da mu dodje na gotovo. A sto se nagrade tice, pa vec je nagradjen Ronaldo u prosloj sezoni za polovinu golova koji se sad pominju, a na svetskom se nije video.

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ne treba nam Gdessi... On bez Ćavija i Inieste i nije ništa posebno. A o ciframa i transferima koji se pominju je iluzorno i razmišljati. Gde god da ode neće se pokazati kao u Barseloni jer su tu mnogi radili za njega. Nije on taj potencijal kao CR7 da u kom god timu da igra bude najbolji. Bio to Mančester ili Real...
CR7 najbolji igrač svih vremena!
(Djordje NS, 21. novembar 2014 20:00)

Trebalo je da ti nick bude Đorđe Madrid, a ne NS, mislim, ipak navijaš za real...

Smešno.

uuuuu

pre 9 godina

(stefan, 22. novembar 2014 10:16)

Pa i Bajern je prosle godine bio prvak pa Riberi nije dobio ZL. Ove godine ZL treba dobiti Nojer jer Ronalda nigde nije bilo u zavrsnici LS kao i na SP-u

Elrond

pre 9 godina

Правилније је рећи Анчелоти, а за Шаби не знам, немам везе са шпанским. Италијани то читају као 'ч', мало мекше, али је ипак ч. Питајте их ако не верујете.

Djordje NS

pre 9 godina

Kaže ovde jedan "genije" da se vidi da navijam za Real... Bravo majstore! Pa, naravno da navijam za Real i jel to neki problem? Pa već sam nebrojeni put ostavio komentar za Cristiana Ronalda i Real Madrid i ako tad nisam to krio zašto misliš da za tim imam sad potrebu. Glupost!
A vidim i da su se Gdessijevi ljubimci popalili. Ali vredi on te pare ali samo kao trio sa Ćavijem i Iniestom. Ovako, on je već u silaznoj putanji inače ova tema nebi ni bila na dnevnom redu. Kažu neki lako je Ronaldu da igra u Mančesteru i Realu...Ok, ali hajde da vidimo kepeca da promeni dres pa da se ćeramo. A porediti reprezentaciju Portugala i Argentine je opet smešno. Tamo mu opet posao pravi jedan Di Maria, Mascerano i ostali. U Portugalu nema Ronaldo sa kim da igra, a opet je sam tu reprezentaciju odveo na SP tako što je razvalio Švedsku sa Ibrahimovićem u gostima.

izgubljen u svemiru

pre 9 godina

To bi bio najbolji napad u istoriji fudbala, levo CR7,desno Bejl, Mesi 10-ka,Benzema. Spadale bi gace englezima u ls. Mada je Mesi vec doziveo vrihunac sad moze da ide samo dole.

doc

pre 9 godina

@Djordje NS znas li koliko je glupo i smesno napisati da u jednom Portugalu Ronaldo nema s kim da igra. Pa na svetu imas 5 ili 6 reprezentacija koje su skuplje od prve postave Portugala....

stefan

pre 9 godina

Real je prvak Evrope i Ronaldo je zasluzio priznanje. Navijam za Barselonu ali je to tako.
Mesi je najbolji igrac na svetu u poslednjih 6-7 godina, ali prosle sezone nije osvojio gotovo nista. Imao je dobro SP ali nije uzeo titulu. Mislim da nije zasluzio ni titulu najboljeg na SP - Nojer i Miler su imali prvenstvo iz snova. Da je osvojio boginju, Mesi bi imao sanse da bude najbolji.

Nemanja

pre 9 godina

@guska koja je spasla Rim: Sedi, jedan iz srpskog. U srpskom jeziku se strana imena transkribuju, i to je jedino dozvoljeno. Ancelotti precrtano, više sreće sledeći put, na popravnom.

Djordje NS

pre 9 godina

@@@ Tačno je da sam navijač Reala i da su mi komentari mali pristrasni ali uostalom i svi vi što ste mi replicirali ste navijači Barse i komentari su vam isti takvi. Ali ono što stvarno mislim i znam da se mnogi neće sa mnom složiti je to da ja Messija ne bih uvrstio ni među 10 najboljih igrača svih vremena (razumem vas ali ovo je moje mišljenje i moj ukus i afinitet prema nekim igračima i njihovom načinu igre).
I još jedna veoma bitna stvar, ne zaboravite da konstantno poredite po učinku jednog krilnog igrača tj. sedmicu sa napadačem i desetkom. Još samo čekam kad ćete početi da poredite ko je više dao golova Gdessi ili recimo Pepe. Ako se imalo razumete u fudbal biće vam jasna dominacija Ronalda. A gluposti kao što su da Benzema asistencijama tovari Ronalda ne bih ni komentarisao. Pa Benzema gde god da dobije loptu sledi šut na gol.

Djordje NS

pre 9 godina

Ne treba nam Gdessi... On bez Ćavija i Inieste i nije ništa posebno. A o ciframa i transferima koji se pominju je iluzorno i razmišljati. Gde god da ode neće se pokazati kao u Barseloni jer su tu mnogi radili za njega. Nije on taj potencijal kao CR7 da u kom god timu da igra bude najbolji. Bio to Mančester ili Real...
CR7 najbolji igrač svih vremena!

dejo

pre 9 godina

e moj Anceloti. . hoćeš da tih 17 golova daju dve zlatne lopte.. jesi smesan... on u 2014 nije odlučio niti jedan važan meč u ligi šampiona. . polufinale protiv Bayerna odlučio Ramos, i finale Ramos i Bale i Di Maria dok penaldo daje iz penala u 121 i slavi ko lud...

Djordje NS

pre 9 godina

Kaže ovde jedan "genije" da se vidi da navijam za Real... Bravo majstore! Pa, naravno da navijam za Real i jel to neki problem? Pa već sam nebrojeni put ostavio komentar za Cristiana Ronalda i Real Madrid i ako tad nisam to krio zašto misliš da za tim imam sad potrebu. Glupost!
A vidim i da su se Gdessijevi ljubimci popalili. Ali vredi on te pare ali samo kao trio sa Ćavijem i Iniestom. Ovako, on je već u silaznoj putanji inače ova tema nebi ni bila na dnevnom redu. Kažu neki lako je Ronaldu da igra u Mančesteru i Realu...Ok, ali hajde da vidimo kepeca da promeni dres pa da se ćeramo. A porediti reprezentaciju Portugala i Argentine je opet smešno. Tamo mu opet posao pravi jedan Di Maria, Mascerano i ostali. U Portugalu nema Ronaldo sa kim da igra, a opet je sam tu reprezentaciju odveo na SP tako što je razvalio Švedsku sa Ibrahimovićem u gostima.

ej

pre 9 godina

(Djordje NS, 21. novembar 2014 22:30)

Mesi ima više asistencija od Ćavija i Inieste zajedno, a Ronaldo je od kako je došao u Real postigao više golova iz penala nego što je Mesi postigao golova na asistencije Ćavija i Inieste u čitavoj karijeri. To su činjenice...

realan

pre 9 godina

(Djordje NS, 21. novembar 2014 20:00)

Jest mu i tesko biti najbolji u Junajtedu i Realu gdje ima 8-9 odlicnih igraca i gde svi igraju za njega. Benzema je napadac, a zapravo sluzi da asistira Ronaldu. Od 2009 godine Benzema ima isto asistencija koliko i Iniesta. Vidimo Ronalda u Portugalu kakav je. Mesi je na jednom SP-u postigao vise golova nego sto je on na 3, a jos uz to je Mesi i bio najbolji strelac kvalifikacija za SP. Dok je jedan odveo sam Argentinu do finala uz malu pomoc Di Marije i Maskerana, Ronalda kao i uvek nigde nema u bitnim utakmicama. Real nije osvojio LŠ zahvaljujuci njemu vec najvise zahvaljujuci Di Mariji i genijalnom Ramosu koji je srusio i Bajern i Atletiko

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Ne treba nam Gdessi... On bez Ćavija i Inieste i nije ništa posebno. A o ciframa i transferima koji se pominju je iluzorno i razmišljati. Gde god da ode neće se pokazati kao u Barseloni jer su tu mnogi radili za njega. Nije on taj potencijal kao CR7 da u kom god timu da igra bude najbolji. Bio to Mančester ili Real...
CR7 najbolji igrač svih vremena!
(Djordje NS, 21. novembar 2014 20:00)

Trebalo je da ti nick bude Đorđe Madrid, a ne NS, mislim, ipak navijaš za real...

Smešno.

izgubljen u svemiru

pre 9 godina

To bi bio najbolji napad u istoriji fudbala, levo CR7,desno Bejl, Mesi 10-ka,Benzema. Spadale bi gace englezima u ls. Mada je Mesi vec doziveo vrihunac sad moze da ide samo dole.

Djordje NS

pre 9 godina

@@@ Tačno je da sam navijač Reala i da su mi komentari mali pristrasni ali uostalom i svi vi što ste mi replicirali ste navijači Barse i komentari su vam isti takvi. Ali ono što stvarno mislim i znam da se mnogi neće sa mnom složiti je to da ja Messija ne bih uvrstio ni među 10 najboljih igrača svih vremena (razumem vas ali ovo je moje mišljenje i moj ukus i afinitet prema nekim igračima i njihovom načinu igre).
I još jedna veoma bitna stvar, ne zaboravite da konstantno poredite po učinku jednog krilnog igrača tj. sedmicu sa napadačem i desetkom. Još samo čekam kad ćete početi da poredite ko je više dao golova Gdessi ili recimo Pepe. Ako se imalo razumete u fudbal biće vam jasna dominacija Ronalda. A gluposti kao što su da Benzema asistencijama tovari Ronalda ne bih ni komentarisao. Pa Benzema gde god da dobije loptu sledi šut na gol.

haha

pre 9 godina

@Djordje NS

E jest i teško igrati u Realu i Unitedu. Neka ode u jedan klub kao što je Napoli kao Maradona i neka osvoji titulu sa tim klubom ako je toliko dobar. Zapravo i ne treba jer vidimo već sada da u Portugalu ne igra ni približno toliko dobro kao u Realu. Nikad ali nikada CR neće biti najbolji svih vremena prije svega zato što on igra samo za svoju statistiku, a ne za tim

doc

pre 9 godina

@Djordje NS Ronaldo je po tvom komentaru se da zakljuciti najbolji u bilo kom timu.I Portugal je tim zar ne? Ipak izgubise od Albanaca i ispadose u grupi na SP. Gde je Ronaldo u velikim utakmicama npr. finalu lige sampiona prosle god. ili finalu 2008......?

Falcao

pre 9 godina

Mislim da kad bi njih dvojica igrali zajedno naspram svih očekivanja da Ronaldo ne bi hteo sa njim, Messi mu ne bi dodavao, neće se slagati zajedno itd; Ja bas mislim da bi njih dvojica rastura li, to bilo strašno, u inat svima. Eh sad, šanse da igraju zajedno su čini mi se 0.01% :)

svasta

pre 9 godina

@Djorjde NS Ko je veci potencijal u duelu Ronalda i Mesija pokazuju brojke, a sve su u korist Mesija, i pored toga sto je 4 godine mladji. Vise trofeja, vise golova, neuporedivo vise asistencija. Pricati kako Ronaldo igra sam, a Mesi uz pomoc kolektiva je smesno, jer je obrnuto. U Realu svi rade za Ronalda, pa Iguaina su prodali jer je mnogo sutirao a malo dodavao Ronaldu. U Barsi Mesi sam uzme loptu na centru, pa asistira. Ronaldo ceka napred da mu dodje na gotovo. A sto se nagrade tice, pa vec je nagradjen Ronaldo u prosloj sezoni za polovinu golova koji se sad pominju, a na svetskom se nije video.

barsa

pre 9 godina

Ja bi ga prodao za 250 momentalno...
Niko ne vredi te pare Barsa bi vratila dugove a Real zaglibio u dugovima do guse a od Mesija smo najbolje videli..

guska koja je spasla Rim

pre 9 godina

Majko mila - Šabi i Ančeloti... U Baskiji i Italiji bi popadali od smeha da ovo čuju... (Luka, 21. novembar 2014 19:57)

Ne znam za Baskiju, ali, evo, ja sam u Italiji vec preko 20 godina. I umirem od smeha i od gadjenja na tipove koji ispravljaju "nije Ančeloti, nego Anćeloti". Nije ni Ančeloti, ni Anćeloti, nego Ancelotti. Kako se to pise "na srpskom"? Ne pise se na srpskom! Prvo, zato sto nije srpsko ime. Drugo, zato sto se ne moze napisati "po Vuku", jer, Vukova azbuka (i abeceda) nije ni predvidnjena za druge jezike, osim za srpski, pa ne poseduje odgovarajuca slova i odgovarajuci pravopis. Ono "c" nije ni č, ni ć, odnosno - jeste i č i ć. Sasvim svejedno. Talijanski jezik ne poznaje č i ć i Talijanima to zvuci savrseno isto, 95% ih nece uociti ama bas nikakvu razliku, pa da im 3 dana ponavljas. Za to je potrebno istrenirano uho, ili jako ostar sluh. A u nekim krajevima to prezime se moze izgovoriti i skoro onako kako bi Srbi zapisali kao "Anšeloti", ili skoro onako kako bi zapisali kao "Anceloti" i to je sve legitimno i ispravno. Raspon moguceg izgovora prevazilazi okvire srpskih č i ć, akamoli samo jednog od njih. Jedino je bitno kako se *piše*. A piše se ANCELOTTI. Medjutim, kad bih bas morao, u cilju spasavanja necijeg zivota, da to napisem "na srpskom", pa da se opredelim izmedju "č" i "ć" - izabrao bih "Ančelotti". Nemoj ispravljati na jeziku koji ne znas!

stefan

pre 9 godina

Real je prvak Evrope i Ronaldo je zasluzio priznanje. Navijam za Barselonu ali je to tako.
Mesi je najbolji igrac na svetu u poslednjih 6-7 godina, ali prosle sezone nije osvojio gotovo nista. Imao je dobro SP ali nije uzeo titulu. Mislim da nije zasluzio ni titulu najboljeg na SP - Nojer i Miler su imali prvenstvo iz snova. Da je osvojio boginju, Mesi bi imao sanse da bude najbolji.

hmmm

pre 9 godina

@Djordje NS Toliko si navijacki obojen da si nerealan skroz. Cavi i Injesta su nista bez Mesija, a on je za njih sve. Kad ne igra Mesi ne igra ni Barsa. Ni Cavi ni Injesta nisu igraci koji su Mesiju asistirali za golove, naprotiv, sam Mesi ima tri puta vise asistencija od njih dvojice zajedno, a on jr najvise pogodaka postigao nakon asistencija Danija Alvesa. Ni Cavi ni Injesta nisu igrali za Argentinu na svetskom, pa je stigla do finala, a Mesi igrao sjajno. Mesi je vanzemaljac i igrao bi sjajno bilo gde.

Petar

pre 9 godina

Navijac sam Reala i posteno ne bih voleo da dodje Mesi. Naravno cenim Mesija i to kako igra fudbal, ali ako dodje u Real, onda ne bi bilo zabavno, jer niko ne bi mogao da im izadje na crtu.. Ako predje, onda ok.

Elrond

pre 9 godina

Правилније је рећи Анчелоти, а за Шаби не знам, немам везе са шпанским. Италијани то читају као 'ч', мало мекше, али је ипак ч. Питајте их ако не верујете.

uuuuu

pre 9 godina

(stefan, 22. novembar 2014 10:16)

Pa i Bajern je prosle godine bio prvak pa Riberi nije dobio ZL. Ove godine ZL treba dobiti Nojer jer Ronalda nigde nije bilo u zavrsnici LS kao i na SP-u

Nemanja

pre 9 godina

@guska koja je spasla Rim: Sedi, jedan iz srpskog. U srpskom jeziku se strana imena transkribuju, i to je jedino dozvoljeno. Ancelotti precrtano, više sreće sledeći put, na popravnom.

doc

pre 9 godina

@Djordje NS znas li koliko je glupo i smesno napisati da u jednom Portugalu Ronaldo nema s kim da igra. Pa na svetu imas 5 ili 6 reprezentacija koje su skuplje od prve postave Portugala....