Fudbal 138

Četvrtak, 20.11.2014.

17:51

Mihajlović: Vratiću se jednog dana

Trener Samporije Siniša Mihajlović kaže da je za njega bio san da vodi reprezentaciju Srbije i da će se jednog dana vratiti na klupu ’Orlova’.

Mihajloviæ: Vratiæu se jednog dana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

138 Komentari

Sortiraj po:

neki

pre 9 godina

Par zapažanja i činjenica: Godinama unazad problem nase reprezentacije je pristup igrača, zalaganje i posvećenost, čega je Siniša bio svjestan i pokušao nešto uraditi po tom pitanju. Ok, pjevanje himne nije upalilo, ali je barem pokušao.
Ključni igrači gotovo nikad nisu davali maksimum, a praktično sve bitne golove u prethodnim kvalifikacijama smo primali nakon grešaka, nediscipline i ispadanja Kolarova, Baneta, Subotića... Siniša im je vjerovatno zamjerio to, nakon utakmice protiv Belgije, što je rezultiralo razmiricama u ekipi i porazom od Makedonije, koji nas je na kraju koštao plasmana u baraž.
Ljajić i Matić tada nisu bili to što su danas i njihovo je bilo da čekaju priliku i pokidaju na terenu, kada je dobiju.
Podmlađivanje ekipe je bilo neminovno, neki su se oprostili od reprezentacije (Vidić, Stanković...), a neki su bili u katastrofalnoj formi (Krasić, Jovanović...).
Lutao je i sa izborom igrača i sa formacijom, ali u posljednje 3-4 utakmice je ekipa izgledala sjajno, čak i protiv Hrvatske u Bg, gdje je nedostajalo malo više rizika i hrabrosti.

claudio de monte gorizia italia

pre 9 godina

caro Sinisa, in Italia ti stimano e ti vogliono bene. sei un allenatore
che rappresenta il meglio del calcio europeo. Resta in Italia
auguri
claudio

Peki

pre 9 godina

@belodedic
brate mrsko mi da pisem reprezentacija mnogo dugacko mada i mene nervira to repka ja to nikad i ne izgovaram to sam pokupio na ovim komentarima u pravu si odsad cu da pisem skracenicu samo rep.Miha vrati se!

Jack

pre 9 godina

Pa i vrati se.Samo ostavi iza sebe inat i nevaspitanje.
(moze ali malo drugacije, 20. novembar 2014 17:58)

Medicina ipak nije svemocna, transplantacijom karaktera jos nije ovladala.

brat

pre 9 godina

nisam citao teks jer mi se od tebe dize kosa na glavi ... al posto sam procitao naslov imam jedno pitanje GDE CES DA SE VRATIS ? Posto si pre 2 meseca izjavio da je Italija tvoja domovina i kad si dosao da vodis svoj italijanski klub rekao da si se "vratio kuci"

belodedic

pre 9 godina

@ (Peki, 20. novembar 2014 23:28) @Milan Decko tvoj komentar je toliko odvratan da mi se povraca.Prvo za repku treba da navijamo svi i grobari i delije.....
Jao kad cujem REPKA okrene mi se stomak !!??!!

Danubewalker

pre 9 godina

Nemoj,Miho,nikad.Ovde narod mrzi svoje.Pogotovo uspesne.Jedva cekaju da se sapletes pa da ti na miru zabode noz u ledja.Tako ce proci i Sasa Djordjevic,videces,sacekaj jos malo.Niko iz Barija nije svratio ni na kafu na Marakanu.Dobar si dva dana posle smrti,nazalost.

Sta bi

pre 9 godina

Zasto jednostavno necete da date priliku onom Drulovicu .Vidi se da covjek ima pobjednicki mentalitet ako je sa onom djecom osvojio nesto mogao bi i sa starijim I ostavite se tog pjevanja i tih gluposti .Jednu godinu svi moraju da vam pjevaju himnu ,a drugu godinu imate stranca koji ne zna dvije rijeci srpskog za trenera .Nema nikave logike .

Peki

pre 9 godina

@Milan
Decko tvoj komentar je toliko odvratan da mi se povraca.Prvo za repku treba da navijamo svi i grobari i delije.Drugo nebitno je ko ce da igra bitno je da se bori da li to bio Danko ili Djordjevic i da radi sta mu trener kaze a ne da minira ekipu.I na kraju samo ste vi Srbi samo vasi igraci treba da igraju za repku...naravno Savija je ubio murata u kosovskom boju to se zna to treba da se uci u skolama.A za tudjmana procitaj malo negde gde i kako i ko je osnovao Partizan pa onda lupetaj.Tvoj komentar je degutantan i odvratan

m

pre 9 godina

Stvarno smo cudan narod, valjda je kristalno jasno da bi nam bilo bolje sa njim. Igrali smo fudbal sa njim prvi put posle Antica pa cak i bolji. A igrao je sa klincima i bez spica. Jeste tvrdoglav i nadobudan i jeste pravio greske ali smo igrali fudbal i ekipa je rasla zajedno sa njim. Ali nama je uvek laske da nadjemo razlog da nesto ne volimo i da nekog krivimo tako je valjda lakse...

navijač

pre 9 godina

ovo je veoma zanimljivo čim se pojavi neka vest sa mihom odma se zaboravlja advokat i očajna igra igrača protiv danske,jbg za sve je kriv miha!

Beobrad

pre 9 godina

I da opet probas preko 70 igraca, da taj eksperiment traje i do 5. kola u kvalifikacijama?
Da u Zagrebu pocnes s Radovanovicem, a ne Tadicem, da gubis od Makedonije, ne zoves Matica?
Neka, ostani u Sampdoriji, tamo budi veliki trener, predji u Inter, ali u Srbiju vise nikad.
SP 2014. Srbija nije igrala zbog tebe !

Aleksandar

pre 9 godina

Nemoj molimmmm te da se vracas! Pokazao si svoje, dosta je bilo jednom ! Uz duzno postovanje bio si vanserijski igrac jedan od najboljih koje smo imali ali kao trener si potpuni promasaj sto si i pokazao u kvalifikaijama!

čovek

pre 9 godina

Obavezno da se vrati...kao FIZIOTERAPEUT.
Čovek kome je trebalo da prođe pola kvalifikacija da shvati da je on tu bio zbog reprezentacije a ne reprezentacija zbog njega.
U Italiju Mihajloviću i NE VRAĆAJ se.

mik

pre 9 godina

Realno gledano jedini nas uspesan selektor uz Antica i Petka(ne racunajuci naravno SP)Dobio je tim u rasulu,od Anticeve ekipe ostala samo odbrana(bez Vidica),tesku grupu u kojoj smo po kvalitetu bili treci,a u tom trenutku najjaci napadaci su mu bili Popaj Stojanovic i Darko Spalevic(bukvalno)Ostvaren je plansman u kvalifikcijama shodno realnom kvalitetu,ali napravljen je tim,uspostavljena je igra,stvoreni su napadaci,a i njegovi metodi,makar bili pevanje himne,su doveli do nekakvog reda u ekipi,dakle Advokatu je ostavljena gotova ekipa koja je u za razliku od proslih kvalifikacija imala mnogo laksi posao u ovim a dosli smo u situciju da se radujemo ako uopste upadnemo u baraz,a sa Mihom bi mozda vec kovali neke planove za svetsko,njegovi rezultati sa Sampdorijom te stvari potvrdjuju.Al svako od nas bi verovatno bolje odradio posao,tako su svi bili za smenu Antica kad se saznala plata koju prima,a sad svi kukamo za njim,e tako cemo i za Mihom,i to oni koji su ga najvise pljuvali.

Milan

pre 9 godina

Komentari pojedinih navijaca vezani za reprezentaciju ili selektora Srbije zaista nisu na mestu. Da se razumemo ja zaista nemam nista protiv da gradjani Srbije navijaju za klubove iz drugih zemalja: tako neki navijaju za MJ, Arsenal, Real, Barsu, Liverpul;neki cak navijaju za Nadala i Federera kada igraju protiv Noleta. Takodje ima gradjana Srbije koji navijaju za klub formiran u drugoj drzavi, u Zagrebu, za klub ciji je dugogodisnji sekretar a potom i predsednik bio ozloglaseni srbomrzac i bastinik ustastva Franjo dr Tudjman. Taj isti gore pomenuti predsednik pokojni Franjo dr. Tudjman zvani Njofra posle predsednikovanja Partizanom bio je i predsednik susedne nam drzave Hrvatske, iliti Kroacije.Meni bi logicnije bilo da oni koji navijaju za klub pokojnog predsednika navijaju i za reprezentaciju drzave ciji je on predsednik bio. Ipak cini se da nije tako, rekao bih da vecina navijaca Tudjmanovog kluba navija za reprezentaciju Srbije, sto je za svaku pohvalu. Ipak rekao bih da pojedini komentari tih navijaca nisu na mestu i da su s obzirom na gore izneto pomalo degutantni.

silja

pre 9 godina

Kamo srece da nisi ni odlazio... Jedan sam od retkih koji su rekli da cemo te praviti od blata, nalupase mi tada silne minuse, a vidi sada..
(navijac, 20. novembar 2014 18:37)

sad ti opet lupaju minuse

sasa

pre 9 godina

Bio je odličan igrač, a kako vreme prolazi ima šansu da bude i odličan trener. Međutim, moje je mišljenje, da ga je njegov inat, da ne kažem bezobrazluk, koštao da bude vrhunski fudbaler. Isto se ispostavilo i na selektorskoj poziciji. Setimo se Skoplja i Zagreba... Sve u svemu da raščisti neke stvari u glavi i svakako mu je svetla budućnost, tako da u tom slučaju bi svakako dobrodošao...

Maxim

pre 9 godina

Au' bre, koliko politike u komentarima.
Čovek, jednostavno, nema kvalitet da bude selektor. Kada mu trenerska karijera bude ličila na igračku - neka proba ponovo. Klan kojem pripada nema veze sa tim.

birdland

pre 9 godina

Kako vam vise ne dosadi prica oko Matica i Ljajica.ispade njih dvojica bolji od Ronalda,Maradone i Pelea zajedno,aj vise da stavimo tacku,pre svega ko su njih dvojica bili na pocetku kvalifikacija.Matic-decko koji se tek borio za mesto u postavi Benfike,a malo pre toga igrao u velikanu Kosicama,a u repki nije ni debitovao a Ljajic klasican nedokazani talenat sa reputacijom problematicnog momka.Bez obzira na to oba igraca su se gotovo u startu postavila iznad reprezentacije,narocito Ljajic.Oni jesu nakon toga zaigrali sjajno jer su se rasteretili reprezentativnih obaveza,plus imali su podrsku javnosti koja ocekuje neke rezultate od reprezentacije za koju ni ne navijaju i koju maltene mrze.E zato gospodo reprezentativci lose igraju,dok su ovi koji nece postovani i cenjeni(stvar se ponavlja sada sa Djordjevicem),ovi koji se odazivaju konstantno trpe pritisak,osudu i uvrede,jednostavno pukli smo kao nacija,rezultati u sportu vrednuju se kao zivot i smrt,evo lozimo se na Djokovica kao nenormalni,ceo svet nam se smeje,a reputacija drzave nam je nikada gora.

рајко

pre 9 godina

пре би рекао да је он дошао да узме добру лову док му не искрсне посао у италији, осим тога није успео да се квалификуј...ма можда он и није тако лош тренер али неки избори играча су били веома дискутабилни (матић, љајић, суботић које није посзвао а стандардни су у клупским тимовима) углавном за наше главе је потребан домаћи селектор а не неки странац

Nemanja

pre 9 godina

Molim te sto pre, samo pozuri, za takve trenerske vizionare uvek su otvorena vrata. Jedva cekamo da te ponovo vidimo kako dve godine probavas 70 fudbalera kao u nekoj igrici, da izbacujes najbolje fudbalere zbog nacionalizma, da se sepuris po Beogradu u skupim odelima i pljuckas po trotoarima... Hvala ti sto ce takvo velicanstvo doci u ovu neuku zemljicu da nas edukuje kako se voli zemlja i dres posto mi to bez tebe ne umemo i s obzirom na tvoje nevidjene rezultate sa nasim petlicima koje si i duhovno i fizicki i moralno preporodio. Vrati ces se ti a da li ce tu biti tvoj promoter i fan gosn. Tole to nije iskljuceno. U medjuvremenu evo nosimo tvoju fotografiju u njedrima. Da nas greje i da nam bude kraci i laksi tvoj velelepni povratak!

borac za pravdu

pre 9 godina

Svaka čast vama koji možete da pljujete po Mihajloviću. Pogledajte malo bolje, posle fudbala Radomira Antića, najlepši fudbal smo igrali upravo sa ovim čovekom! Najviše šuteva po meču, lepršava igra, ali mi ne bi bili ono što jesmo da nismo odmah očekivali osvajanje svetskog prvenstva! Da je glupo što je tražio da se peva himna jeste, to stoji, i da je grešio u vezi poziva nekih igrača, ali da smo mu dali još malo vremena bili bi na konju! Pozdrav.

woah

pre 9 godina

Čovek nije čak ni otišao zbog obraza, nego nije mogao da odoli pozivu Sampdorije?
Hahahahahaha! Kakav smo mi slepački narod, kad Karadžići i Mihajlovići ostaju na čelu koliko im se hoće, bez obzira na katastrofalne rezultate. Ono osnovno što čovek treba da ima, ta griža savesti da cela zemlja to gleda, a ti stegao svoju kofer sa parama i večeš: NEEEE DAAAAAAAM! MOOOOOJEEEE!
Bolesno!

konto

pre 9 godina

Mihajlović je jednostavno rečeno licemer. Kao igrač je bio izuzetno problematičan a naročito u reprezentaciji. Nismo svi od juče pa da se ne sećamo pljuvanja (ali ne figurativno rečeno već stvarnog pljuvanja), namernog crvenog kartona protiv Slovenije kada nas je ostavio na cedilu pri rezultatu 0:3 i mnogih drugih stvari... A kao selektor je pokušao biti veći katolik od pape, pa ne ide to tako moj Siniša! Svima su nam poznati slučajevi Ljajić i Matić ali ono što možda i najviše oslikava njegov karakter jeste to što nije dozvolio Kolarovu da nosi dres sa br. 11 jer naime on je bekčina i ne može da izvodi slobodnjake, ccc! Pa šta si ti bio, rupa.u odbrani koja je igrala samo jer si imao izvanrednu levicu pa je to nadoknađivalo sve tvoje nedostatke! Tako da, pusti priču, mani nas se, sedi di si, ni za disi nisi!

nenad rs

pre 9 godina

Хвала ти на тренуцима проведеним у Звездином дресу али за селектора ниси.

Jovan Perovic

pre 9 godina

Licno mislim da je napravio sasvim pristojnu grupu mladih igraca. Samo nije trebao reci da je cilj plasman na SP vec bas to oformljivanje lepog tima. Poslednih par utakmica je to vrlo pristojno izgledalo. No, prvo Drulovic, pa Advokat, ponovo pocese da zovu neke kojima treba transfer, da ih reinkarniraju i ode mast u propast. Uz puno gresaka, Sinisa je ipak imao autoritet koji i sami reprezentativci apostrofiraju kao stvar koja nedostaje. Ne moze Curcic biti autoritet igracima koji za mesec dana zarade onoliko koliko Je Curcic zaradio za celu karijeru.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Citam i ne mogu da verujem?! Nekima je jos uvek kriv Mihajlovic?! Uprkos tome sto ne postoji selektor ni trener koji bi ovu nasu ekipu mogao da natera da brane boje svoje drzave. Tragika je da neki jos uvek krive Mihajlovica a ne Ljajica? Kriv je sto je, zamislite, reprezentativce Srbije terao da postuju himnu i simbole drzave koju predstavljaju?! Da nije ludilo globalno mogli bismo svi u "Lazu Lazarevica" ali, ne postoji centar koji bi kapacitetima i strucnoscu mogao da nas izvuce iz blata po kome se sa uzivanjem valjamo. Svima su krivi selektori i treneri. Kao da oni igraju fudbal a ne fudbalski "virtouzi" koji igraju kao da imaju po dve leve noge. Blam i sramota me je kada god na terenu vidim reprezentaciju R. Srbije. Najveci uspeh je sto ce ispasti i nece nas brukati. Oni su sramota za ovaj sport. Uspeli su da mi ogade najvazniju "sporednu stvar na svetu". Kakav smo narod takva nam je i drzava. Kakav smo narod takav nam je i fudbal. Propao da propaliji ne moze biti. Sinisa MIhajlovic nije hteo da kaze, kako nas ne bi uvredio ali, siguran sam, da nikada vise nece pozeleti da trenira reprezentaciju Srbije. Iskreno, sta ce mu ta blamaza? Video je sa kime ima posla.

Alex

pre 9 godina

Ne daj Boze! Sa tom tvojom taktikom, dobro prolazis u timovima koji su za sredinu tabele,tamo gde je bod k'o kuca, ali tamo gde treba da se napadne, ili gde je borba za prvu poziciju, tu se neces proslaviti. Cenio sam te kao fudbalera,ali trenirati Sampdoriju kojoj je puna kuca sredina tabele, u ligi koja je po kvalitetu dosta losija od spanske,engleske i nemacke, nije isto sto i voditi reprezentaciju u kojoj igraju mnogi kvalitetni igraci,a ne igraju oni koje si isterao iz nje! Stoga, drzi se Katanije,Sampdorije,Torina, ili slicnih timova,zarad svih nas....

Epikurejac

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.
(banat III, 20. novembar 2014 18:23)

Ne luduj, pobeda u dve prijateljske utakmice i nad nejakim Velsom nisu merodavne. Čovek je uspeo da otera Matića, posvađa sa kapitenom i izgubi utakmicu sa Makedonijom u gostima, a na utakmiu sa Hrvatskom ni sam nije znao šta je izveo na teren. Samo nas je onaj faul busena trave nad Šćepovićem spasio od totalne katastrofe na Maksimiru.

blabla

pre 9 godina

Невезано за текст. hahahahahahahahahahhahahaha Где јадо да се врати? хахахахха ))): Колико има човек година? хахахаха Е баш ме насмејасте. Није поента колико радиш, већ колико не радиш, тако ти обичан народ размишља. хахахаха ))): Видим да се ложите на Марка Краљевића, мислите да се он нешто нервира, а њему све равно до Косова. хахаха Па јесте, када човек нешто жели, има неки сан, наравно да ће да се нервира, када га поливате час топлом, час хладном водом. То ови каријеристи тако размишљају. Сада ћу да будем председник, овај ми није ни до колена, хахахха хахахахаха Ја сам бољи од њега 1000 пута. Он нема појма, ја знам сву памет овога света. Е, ти ће да се врате у репрезентацију. хахахха Који црни сан, хахаха, сви беже од таквих снова, да раде за десеторицу нерадника. хахахаха Е баш сте ми цакани, надам се да ћемо вас упознати, па на пићенце да се исмејемо. хахахаххахахахахаха Е баш ме насмејасте, нисам тако слатко насмејао. ))))):

Odlimak iz lektire...

pre 9 godina

Mislim da je krajnje neozbiljno objavljivati ovu vrstu izjava, narod svakako pije dovoljno bensedina i bez ovog čoveka...

Mile

pre 9 godina

Po meni a i po statistici najmoderniji fudbal igrali smo sa Sinišom ubedljivo najveći broj šuteva (sada u proseku imamo jedan po meču), ali totalno je omanuo sa izborom igrača.

Jovan

pre 9 godina

Ako znas za Boga, molim te izbij sebi iz glave takvu i pomisao cak..dosta si ti ucinio za fudbal u Srbiji...dosta mi je i tvog patriotizma...PATRIOTUJ malo tamo gde placas porez...

sportist

pre 9 godina

treba da se bavis muzikom...koji kako peva.jel nije mala stvar da pevas drzavnu himnu.. neces ti nikad vise biti trner srbije.za nacionalist i siledzija nema mesto fudbalu...naravno ako ne se smenis.

Babin_zub

pre 9 godina

O mojoj okolini jedini sam koji je od pocetka njegovog kraja u repki bio za njegov ostanak na klupi. Mozda bi sa njim odigrali nereseno u gostima prvu utakmicu, sa siptarima bi svako isto prosao, ali zar iko od vas misli da bi nasa repka sa Sinison na celu odigrala onako sramno sa Danskom od koje je realno kud i kamo bolja(naravno, kad igra FUDBAL)? Jeste on imao svojih bisera, ali je stvorio kult reprezentacije. Bio autoritet. Presekao sa gubitnicima (Krasic, Jankovic, Jovanovic...)i doveo mlade fudbalere sa rezultatima u mladjim selekcijama. Nama treba autoritet na celu, ne strucnjak seka-persa.
Zao mi je sto kod nas vecina ne vidi dalje od nosa.

navijac

pre 9 godina

Kamo srece da nisi ni odlazio... Jedan sam od retkih koji su rekli da cemo te praviti od blata, nalupase mi tada silne minuse, a vidi sada..

Dok sam ja ziv, Miho jok!

pre 9 godina

Sta ga bre molite! On i njegov tutor Tole su ovde zavrsili, pokazali nam ko su i sta znaju tako da ga na isto mesto moze opet dovesti samo totalna amnezija ovog sludjenog naroda.

BL

pre 9 godina

Nisi trebao ni ici,taman kad si ukomponovao orkestar ti ode a oni potonuse. Da nisi tvrdoglav kao sto jesi i da si Matica pozvao prvog dana a Ljajicu pustio na volju himnu,sad bi se setali kvalifikacijama. Vrati se i zavrsi zapoceto.

Joks

pre 9 godina

Uvek se covek vrati na mesto zlocina. A zlocin je bio ono sto si radio Maticu, Ivanovicu, Ljajicu. Zlocin je bio ne kvalifikovati se u Brazil jer gubimo 3 boda u Makedoniji zbog tvoje bahatosti.

banat III

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.

banat III

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.

danilo

pre 9 godina

Deca su mu u Italiji, žena je Italijanka,lepo mu ide tamo...
Kod njega Matić, sada jedan od najboljih svetskih veznih igrača nije igrao a Ivanović je bio rezerva protiv Makedonije i to smo, naravno, lako izgubili.
Voleo bih da se on ipak drži Italije,a bilo bi sa njegove strane patriotski da nekako tamo prevede Toleta i bar 75% poslanika Skupštine Srbije; tada bismo bili bolja zemlja...

danilo

pre 9 godina

Deca su mu u Italiji, žena je Italijanka,lepo mu ide tamo...
Kod njega Matić, sada jedan od najboljih svetskih veznih igrača nije igrao a Ivanović je bio rezerva protiv Makedonije i to smo, naravno, lako izgubili.
Voleo bih da se on ipak drži Italije,a bilo bi sa njegove strane patriotski da nekako tamo prevede Toleta i bar 75% poslanika Skupštine Srbije; tada bismo bili bolja zemlja...

Joks

pre 9 godina

Uvek se covek vrati na mesto zlocina. A zlocin je bio ono sto si radio Maticu, Ivanovicu, Ljajicu. Zlocin je bio ne kvalifikovati se u Brazil jer gubimo 3 boda u Makedoniji zbog tvoje bahatosti.

Mile

pre 9 godina

Po meni a i po statistici najmoderniji fudbal igrali smo sa Sinišom ubedljivo najveći broj šuteva (sada u proseku imamo jedan po meču), ali totalno je omanuo sa izborom igrača.

sportist

pre 9 godina

treba da se bavis muzikom...koji kako peva.jel nije mala stvar da pevas drzavnu himnu.. neces ti nikad vise biti trner srbije.za nacionalist i siledzija nema mesto fudbalu...naravno ako ne se smenis.

Sta bi

pre 9 godina

Zasto jednostavno necete da date priliku onom Drulovicu .Vidi se da covjek ima pobjednicki mentalitet ako je sa onom djecom osvojio nesto mogao bi i sa starijim I ostavite se tog pjevanja i tih gluposti .Jednu godinu svi moraju da vam pjevaju himnu ,a drugu godinu imate stranca koji ne zna dvije rijeci srpskog za trenera .Nema nikave logike .

konto

pre 9 godina

Mihajlović je jednostavno rečeno licemer. Kao igrač je bio izuzetno problematičan a naročito u reprezentaciji. Nismo svi od juče pa da se ne sećamo pljuvanja (ali ne figurativno rečeno već stvarnog pljuvanja), namernog crvenog kartona protiv Slovenije kada nas je ostavio na cedilu pri rezultatu 0:3 i mnogih drugih stvari... A kao selektor je pokušao biti veći katolik od pape, pa ne ide to tako moj Siniša! Svima su nam poznati slučajevi Ljajić i Matić ali ono što možda i najviše oslikava njegov karakter jeste to što nije dozvolio Kolarovu da nosi dres sa br. 11 jer naime on je bekčina i ne može da izvodi slobodnjake, ccc! Pa šta si ti bio, rupa.u odbrani koja je igrala samo jer si imao izvanrednu levicu pa je to nadoknađivalo sve tvoje nedostatke! Tako da, pusti priču, mani nas se, sedi di si, ni za disi nisi!

Beobrad

pre 9 godina

I da opet probas preko 70 igraca, da taj eksperiment traje i do 5. kola u kvalifikacijama?
Da u Zagrebu pocnes s Radovanovicem, a ne Tadicem, da gubis od Makedonije, ne zoves Matica?
Neka, ostani u Sampdoriji, tamo budi veliki trener, predji u Inter, ali u Srbiju vise nikad.
SP 2014. Srbija nije igrala zbog tebe !

BL

pre 9 godina

Nisi trebao ni ici,taman kad si ukomponovao orkestar ti ode a oni potonuse. Da nisi tvrdoglav kao sto jesi i da si Matica pozvao prvog dana a Ljajicu pustio na volju himnu,sad bi se setali kvalifikacijama. Vrati se i zavrsi zapoceto.

mik

pre 9 godina

Realno gledano jedini nas uspesan selektor uz Antica i Petka(ne racunajuci naravno SP)Dobio je tim u rasulu,od Anticeve ekipe ostala samo odbrana(bez Vidica),tesku grupu u kojoj smo po kvalitetu bili treci,a u tom trenutku najjaci napadaci su mu bili Popaj Stojanovic i Darko Spalevic(bukvalno)Ostvaren je plansman u kvalifikcijama shodno realnom kvalitetu,ali napravljen je tim,uspostavljena je igra,stvoreni su napadaci,a i njegovi metodi,makar bili pevanje himne,su doveli do nekakvog reda u ekipi,dakle Advokatu je ostavljena gotova ekipa koja je u za razliku od proslih kvalifikacija imala mnogo laksi posao u ovim a dosli smo u situciju da se radujemo ako uopste upadnemo u baraz,a sa Mihom bi mozda vec kovali neke planove za svetsko,njegovi rezultati sa Sampdorijom te stvari potvrdjuju.Al svako od nas bi verovatno bolje odradio posao,tako su svi bili za smenu Antica kad se saznala plata koju prima,a sad svi kukamo za njim,e tako cemo i za Mihom,i to oni koji su ga najvise pljuvali.

Babin_zub

pre 9 godina

O mojoj okolini jedini sam koji je od pocetka njegovog kraja u repki bio za njegov ostanak na klupi. Mozda bi sa njim odigrali nereseno u gostima prvu utakmicu, sa siptarima bi svako isto prosao, ali zar iko od vas misli da bi nasa repka sa Sinison na celu odigrala onako sramno sa Danskom od koje je realno kud i kamo bolja(naravno, kad igra FUDBAL)? Jeste on imao svojih bisera, ali je stvorio kult reprezentacije. Bio autoritet. Presekao sa gubitnicima (Krasic, Jankovic, Jovanovic...)i doveo mlade fudbalere sa rezultatima u mladjim selekcijama. Nama treba autoritet na celu, ne strucnjak seka-persa.
Zao mi je sto kod nas vecina ne vidi dalje od nosa.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Citam i ne mogu da verujem?! Nekima je jos uvek kriv Mihajlovic?! Uprkos tome sto ne postoji selektor ni trener koji bi ovu nasu ekipu mogao da natera da brane boje svoje drzave. Tragika je da neki jos uvek krive Mihajlovica a ne Ljajica? Kriv je sto je, zamislite, reprezentativce Srbije terao da postuju himnu i simbole drzave koju predstavljaju?! Da nije ludilo globalno mogli bismo svi u "Lazu Lazarevica" ali, ne postoji centar koji bi kapacitetima i strucnoscu mogao da nas izvuce iz blata po kome se sa uzivanjem valjamo. Svima su krivi selektori i treneri. Kao da oni igraju fudbal a ne fudbalski "virtouzi" koji igraju kao da imaju po dve leve noge. Blam i sramota me je kada god na terenu vidim reprezentaciju R. Srbije. Najveci uspeh je sto ce ispasti i nece nas brukati. Oni su sramota za ovaj sport. Uspeli su da mi ogade najvazniju "sporednu stvar na svetu". Kakav smo narod takva nam je i drzava. Kakav smo narod takav nam je i fudbal. Propao da propaliji ne moze biti. Sinisa MIhajlovic nije hteo da kaze, kako nas ne bi uvredio ali, siguran sam, da nikada vise nece pozeleti da trenira reprezentaciju Srbije. Iskreno, sta ce mu ta blamaza? Video je sa kime ima posla.

belodedic

pre 9 godina

@ (Peki, 20. novembar 2014 23:28) @Milan Decko tvoj komentar je toliko odvratan da mi se povraca.Prvo za repku treba da navijamo svi i grobari i delije.....
Jao kad cujem REPKA okrene mi se stomak !!??!!

čovek

pre 9 godina

Obavezno da se vrati...kao FIZIOTERAPEUT.
Čovek kome je trebalo da prođe pola kvalifikacija da shvati da je on tu bio zbog reprezentacije a ne reprezentacija zbog njega.
U Italiju Mihajloviću i NE VRAĆAJ se.

m

pre 9 godina

Stvarno smo cudan narod, valjda je kristalno jasno da bi nam bilo bolje sa njim. Igrali smo fudbal sa njim prvi put posle Antica pa cak i bolji. A igrao je sa klincima i bez spica. Jeste tvrdoglav i nadobudan i jeste pravio greske ali smo igrali fudbal i ekipa je rasla zajedno sa njim. Ali nama je uvek laske da nadjemo razlog da nesto ne volimo i da nekog krivimo tako je valjda lakse...

navijac

pre 9 godina

Kamo srece da nisi ni odlazio... Jedan sam od retkih koji su rekli da cemo te praviti od blata, nalupase mi tada silne minuse, a vidi sada..

nenad rs

pre 9 godina

Хвала ти на тренуцима проведеним у Звездином дресу али за селектора ниси.

Maxim

pre 9 godina

Au' bre, koliko politike u komentarima.
Čovek, jednostavno, nema kvalitet da bude selektor. Kada mu trenerska karijera bude ličila na igračku - neka proba ponovo. Klan kojem pripada nema veze sa tim.

Jovan

pre 9 godina

Ako znas za Boga, molim te izbij sebi iz glave takvu i pomisao cak..dosta si ti ucinio za fudbal u Srbiji...dosta mi je i tvog patriotizma...PATRIOTUJ malo tamo gde placas porez...

silja

pre 9 godina

Kamo srece da nisi ni odlazio... Jedan sam od retkih koji su rekli da cemo te praviti od blata, nalupase mi tada silne minuse, a vidi sada..
(navijac, 20. novembar 2014 18:37)

sad ti opet lupaju minuse

Dok sam ja ziv, Miho jok!

pre 9 godina

Sta ga bre molite! On i njegov tutor Tole su ovde zavrsili, pokazali nam ko su i sta znaju tako da ga na isto mesto moze opet dovesti samo totalna amnezija ovog sludjenog naroda.

Aleksandar

pre 9 godina

Nemoj molimmmm te da se vracas! Pokazao si svoje, dosta je bilo jednom ! Uz duzno postovanje bio si vanserijski igrac jedan od najboljih koje smo imali ali kao trener si potpuni promasaj sto si i pokazao u kvalifikaijama!

Alex

pre 9 godina

Ne daj Boze! Sa tom tvojom taktikom, dobro prolazis u timovima koji su za sredinu tabele,tamo gde je bod k'o kuca, ali tamo gde treba da se napadne, ili gde je borba za prvu poziciju, tu se neces proslaviti. Cenio sam te kao fudbalera,ali trenirati Sampdoriju kojoj je puna kuca sredina tabele, u ligi koja je po kvalitetu dosta losija od spanske,engleske i nemacke, nije isto sto i voditi reprezentaciju u kojoj igraju mnogi kvalitetni igraci,a ne igraju oni koje si isterao iz nje! Stoga, drzi se Katanije,Sampdorije,Torina, ili slicnih timova,zarad svih nas....

Nemanja

pre 9 godina

Molim te sto pre, samo pozuri, za takve trenerske vizionare uvek su otvorena vrata. Jedva cekamo da te ponovo vidimo kako dve godine probavas 70 fudbalera kao u nekoj igrici, da izbacujes najbolje fudbalere zbog nacionalizma, da se sepuris po Beogradu u skupim odelima i pljuckas po trotoarima... Hvala ti sto ce takvo velicanstvo doci u ovu neuku zemljicu da nas edukuje kako se voli zemlja i dres posto mi to bez tebe ne umemo i s obzirom na tvoje nevidjene rezultate sa nasim petlicima koje si i duhovno i fizicki i moralno preporodio. Vrati ces se ti a da li ce tu biti tvoj promoter i fan gosn. Tole to nije iskljuceno. U medjuvremenu evo nosimo tvoju fotografiju u njedrima. Da nas greje i da nam bude kraci i laksi tvoj velelepni povratak!

Epikurejac

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.
(banat III, 20. novembar 2014 18:23)

Ne luduj, pobeda u dve prijateljske utakmice i nad nejakim Velsom nisu merodavne. Čovek je uspeo da otera Matića, posvađa sa kapitenom i izgubi utakmicu sa Makedonijom u gostima, a na utakmiu sa Hrvatskom ni sam nije znao šta je izveo na teren. Samo nas je onaj faul busena trave nad Šćepovićem spasio od totalne katastrofe na Maksimiru.

woah

pre 9 godina

Čovek nije čak ni otišao zbog obraza, nego nije mogao da odoli pozivu Sampdorije?
Hahahahahaha! Kakav smo mi slepački narod, kad Karadžići i Mihajlovići ostaju na čelu koliko im se hoće, bez obzira na katastrofalne rezultate. Ono osnovno što čovek treba da ima, ta griža savesti da cela zemlja to gleda, a ti stegao svoju kofer sa parama i večeš: NEEEE DAAAAAAAM! MOOOOOJEEEE!
Bolesno!

banat III

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.

navijač

pre 9 godina

ovo je veoma zanimljivo čim se pojavi neka vest sa mihom odma se zaboravlja advokat i očajna igra igrača protiv danske,jbg za sve je kriv miha!

banat III

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.

borac za pravdu

pre 9 godina

Svaka čast vama koji možete da pljujete po Mihajloviću. Pogledajte malo bolje, posle fudbala Radomira Antića, najlepši fudbal smo igrali upravo sa ovim čovekom! Najviše šuteva po meču, lepršava igra, ali mi ne bi bili ono što jesmo da nismo odmah očekivali osvajanje svetskog prvenstva! Da je glupo što je tražio da se peva himna jeste, to stoji, i da je grešio u vezi poziva nekih igrača, ali da smo mu dali još malo vremena bili bi na konju! Pozdrav.

Odlimak iz lektire...

pre 9 godina

Mislim da je krajnje neozbiljno objavljivati ovu vrstu izjava, narod svakako pije dovoljno bensedina i bez ovog čoveka...

рајко

pre 9 godina

пре би рекао да је он дошао да узме добру лову док му не искрсне посао у италији, осим тога није успео да се квалификуј...ма можда он и није тако лош тренер али неки избори играча су били веома дискутабилни (матић, љајић, суботић које није посзвао а стандардни су у клупским тимовима) углавном за наше главе је потребан домаћи селектор а не неки странац

birdland

pre 9 godina

Kako vam vise ne dosadi prica oko Matica i Ljajica.ispade njih dvojica bolji od Ronalda,Maradone i Pelea zajedno,aj vise da stavimo tacku,pre svega ko su njih dvojica bili na pocetku kvalifikacija.Matic-decko koji se tek borio za mesto u postavi Benfike,a malo pre toga igrao u velikanu Kosicama,a u repki nije ni debitovao a Ljajic klasican nedokazani talenat sa reputacijom problematicnog momka.Bez obzira na to oba igraca su se gotovo u startu postavila iznad reprezentacije,narocito Ljajic.Oni jesu nakon toga zaigrali sjajno jer su se rasteretili reprezentativnih obaveza,plus imali su podrsku javnosti koja ocekuje neke rezultate od reprezentacije za koju ni ne navijaju i koju maltene mrze.E zato gospodo reprezentativci lose igraju,dok su ovi koji nece postovani i cenjeni(stvar se ponavlja sada sa Djordjevicem),ovi koji se odazivaju konstantno trpe pritisak,osudu i uvrede,jednostavno pukli smo kao nacija,rezultati u sportu vrednuju se kao zivot i smrt,evo lozimo se na Djokovica kao nenormalni,ceo svet nam se smeje,a reputacija drzave nam je nikada gora.

Peki

pre 9 godina

@Milan
Decko tvoj komentar je toliko odvratan da mi se povraca.Prvo za repku treba da navijamo svi i grobari i delije.Drugo nebitno je ko ce da igra bitno je da se bori da li to bio Danko ili Djordjevic i da radi sta mu trener kaze a ne da minira ekipu.I na kraju samo ste vi Srbi samo vasi igraci treba da igraju za repku...naravno Savija je ubio murata u kosovskom boju to se zna to treba da se uci u skolama.A za tudjmana procitaj malo negde gde i kako i ko je osnovao Partizan pa onda lupetaj.Tvoj komentar je degutantan i odvratan

sasa

pre 9 godina

Bio je odličan igrač, a kako vreme prolazi ima šansu da bude i odličan trener. Međutim, moje je mišljenje, da ga je njegov inat, da ne kažem bezobrazluk, koštao da bude vrhunski fudbaler. Isto se ispostavilo i na selektorskoj poziciji. Setimo se Skoplja i Zagreba... Sve u svemu da raščisti neke stvari u glavi i svakako mu je svetla budućnost, tako da u tom slučaju bi svakako dobrodošao...

Jovan Perovic

pre 9 godina

Licno mislim da je napravio sasvim pristojnu grupu mladih igraca. Samo nije trebao reci da je cilj plasman na SP vec bas to oformljivanje lepog tima. Poslednih par utakmica je to vrlo pristojno izgledalo. No, prvo Drulovic, pa Advokat, ponovo pocese da zovu neke kojima treba transfer, da ih reinkarniraju i ode mast u propast. Uz puno gresaka, Sinisa je ipak imao autoritet koji i sami reprezentativci apostrofiraju kao stvar koja nedostaje. Ne moze Curcic biti autoritet igracima koji za mesec dana zarade onoliko koliko Je Curcic zaradio za celu karijeru.

neki

pre 9 godina

Par zapažanja i činjenica: Godinama unazad problem nase reprezentacije je pristup igrača, zalaganje i posvećenost, čega je Siniša bio svjestan i pokušao nešto uraditi po tom pitanju. Ok, pjevanje himne nije upalilo, ali je barem pokušao.
Ključni igrači gotovo nikad nisu davali maksimum, a praktično sve bitne golove u prethodnim kvalifikacijama smo primali nakon grešaka, nediscipline i ispadanja Kolarova, Baneta, Subotića... Siniša im je vjerovatno zamjerio to, nakon utakmice protiv Belgije, što je rezultiralo razmiricama u ekipi i porazom od Makedonije, koji nas je na kraju koštao plasmana u baraž.
Ljajić i Matić tada nisu bili to što su danas i njihovo je bilo da čekaju priliku i pokidaju na terenu, kada je dobiju.
Podmlađivanje ekipe je bilo neminovno, neki su se oprostili od reprezentacije (Vidić, Stanković...), a neki su bili u katastrofalnoj formi (Krasić, Jovanović...).
Lutao je i sa izborom igrača i sa formacijom, ali u posljednje 3-4 utakmice je ekipa izgledala sjajno, čak i protiv Hrvatske u Bg, gdje je nedostajalo malo više rizika i hrabrosti.

Milan

pre 9 godina

Komentari pojedinih navijaca vezani za reprezentaciju ili selektora Srbije zaista nisu na mestu. Da se razumemo ja zaista nemam nista protiv da gradjani Srbije navijaju za klubove iz drugih zemalja: tako neki navijaju za MJ, Arsenal, Real, Barsu, Liverpul;neki cak navijaju za Nadala i Federera kada igraju protiv Noleta. Takodje ima gradjana Srbije koji navijaju za klub formiran u drugoj drzavi, u Zagrebu, za klub ciji je dugogodisnji sekretar a potom i predsednik bio ozloglaseni srbomrzac i bastinik ustastva Franjo dr Tudjman. Taj isti gore pomenuti predsednik pokojni Franjo dr. Tudjman zvani Njofra posle predsednikovanja Partizanom bio je i predsednik susedne nam drzave Hrvatske, iliti Kroacije.Meni bi logicnije bilo da oni koji navijaju za klub pokojnog predsednika navijaju i za reprezentaciju drzave ciji je on predsednik bio. Ipak cini se da nije tako, rekao bih da vecina navijaca Tudjmanovog kluba navija za reprezentaciju Srbije, sto je za svaku pohvalu. Ipak rekao bih da pojedini komentari tih navijaca nisu na mestu i da su s obzirom na gore izneto pomalo degutantni.

Danubewalker

pre 9 godina

Nemoj,Miho,nikad.Ovde narod mrzi svoje.Pogotovo uspesne.Jedva cekaju da se sapletes pa da ti na miru zabode noz u ledja.Tako ce proci i Sasa Djordjevic,videces,sacekaj jos malo.Niko iz Barija nije svratio ni na kafu na Marakanu.Dobar si dva dana posle smrti,nazalost.

blabla

pre 9 godina

Невезано за текст. hahahahahahahahahahhahahaha Где јадо да се врати? хахахахха ))): Колико има човек година? хахахаха Е баш ме насмејасте. Није поента колико радиш, већ колико не радиш, тако ти обичан народ размишља. хахахаха ))): Видим да се ложите на Марка Краљевића, мислите да се он нешто нервира, а њему све равно до Косова. хахаха Па јесте, када човек нешто жели, има неки сан, наравно да ће да се нервира, када га поливате час топлом, час хладном водом. То ови каријеристи тако размишљају. Сада ћу да будем председник, овај ми није ни до колена, хахахха хахахахаха Ја сам бољи од њега 1000 пута. Он нема појма, ја знам сву памет овога света. Е, ти ће да се врате у репрезентацију. хахахха Који црни сан, хахаха, сви беже од таквих снова, да раде за десеторицу нерадника. хахахаха Е баш сте ми цакани, надам се да ћемо вас упознати, па на пићенце да се исмејемо. хахахаххахахахахаха Е баш ме насмејасте, нисам тако слатко насмејао. ))))):

brat

pre 9 godina

nisam citao teks jer mi se od tebe dize kosa na glavi ... al posto sam procitao naslov imam jedno pitanje GDE CES DA SE VRATIS ? Posto si pre 2 meseca izjavio da je Italija tvoja domovina i kad si dosao da vodis svoj italijanski klub rekao da si se "vratio kuci"

Jack

pre 9 godina

Pa i vrati se.Samo ostavi iza sebe inat i nevaspitanje.
(moze ali malo drugacije, 20. novembar 2014 17:58)

Medicina ipak nije svemocna, transplantacijom karaktera jos nije ovladala.

Peki

pre 9 godina

@belodedic
brate mrsko mi da pisem reprezentacija mnogo dugacko mada i mene nervira to repka ja to nikad i ne izgovaram to sam pokupio na ovim komentarima u pravu si odsad cu da pisem skracenicu samo rep.Miha vrati se!

claudio de monte gorizia italia

pre 9 godina

caro Sinisa, in Italia ti stimano e ti vogliono bene. sei un allenatore
che rappresenta il meglio del calcio europeo. Resta in Italia
auguri
claudio

danilo

pre 9 godina

Deca su mu u Italiji, žena je Italijanka,lepo mu ide tamo...
Kod njega Matić, sada jedan od najboljih svetskih veznih igrača nije igrao a Ivanović je bio rezerva protiv Makedonije i to smo, naravno, lako izgubili.
Voleo bih da se on ipak drži Italije,a bilo bi sa njegove strane patriotski da nekako tamo prevede Toleta i bar 75% poslanika Skupštine Srbije; tada bismo bili bolja zemlja...

sportist

pre 9 godina

treba da se bavis muzikom...koji kako peva.jel nije mala stvar da pevas drzavnu himnu.. neces ti nikad vise biti trner srbije.za nacionalist i siledzija nema mesto fudbalu...naravno ako ne se smenis.

blabla

pre 9 godina

Невезано за текст. hahahahahahahahahahhahahaha Где јадо да се врати? хахахахха ))): Колико има човек година? хахахаха Е баш ме насмејасте. Није поента колико радиш, већ колико не радиш, тако ти обичан народ размишља. хахахаха ))): Видим да се ложите на Марка Краљевића, мислите да се он нешто нервира, а њему све равно до Косова. хахаха Па јесте, када човек нешто жели, има неки сан, наравно да ће да се нервира, када га поливате час топлом, час хладном водом. То ови каријеристи тако размишљају. Сада ћу да будем председник, овај ми није ни до колена, хахахха хахахахаха Ја сам бољи од њега 1000 пута. Он нема појма, ја знам сву памет овога света. Е, ти ће да се врате у репрезентацију. хахахха Који црни сан, хахаха, сви беже од таквих снова, да раде за десеторицу нерадника. хахахаха Е баш сте ми цакани, надам се да ћемо вас упознати, па на пићенце да се исмејемо. хахахаххахахахахаха Е баш ме насмејасте, нисам тако слатко насмејао. ))))):

Babin_zub

pre 9 godina

O mojoj okolini jedini sam koji je od pocetka njegovog kraja u repki bio za njegov ostanak na klupi. Mozda bi sa njim odigrali nereseno u gostima prvu utakmicu, sa siptarima bi svako isto prosao, ali zar iko od vas misli da bi nasa repka sa Sinison na celu odigrala onako sramno sa Danskom od koje je realno kud i kamo bolja(naravno, kad igra FUDBAL)? Jeste on imao svojih bisera, ali je stvorio kult reprezentacije. Bio autoritet. Presekao sa gubitnicima (Krasic, Jankovic, Jovanovic...)i doveo mlade fudbalere sa rezultatima u mladjim selekcijama. Nama treba autoritet na celu, ne strucnjak seka-persa.
Zao mi je sto kod nas vecina ne vidi dalje od nosa.

navijac

pre 9 godina

Kamo srece da nisi ni odlazio... Jedan sam od retkih koji su rekli da cemo te praviti od blata, nalupase mi tada silne minuse, a vidi sada..

mik

pre 9 godina

Realno gledano jedini nas uspesan selektor uz Antica i Petka(ne racunajuci naravno SP)Dobio je tim u rasulu,od Anticeve ekipe ostala samo odbrana(bez Vidica),tesku grupu u kojoj smo po kvalitetu bili treci,a u tom trenutku najjaci napadaci su mu bili Popaj Stojanovic i Darko Spalevic(bukvalno)Ostvaren je plansman u kvalifikcijama shodno realnom kvalitetu,ali napravljen je tim,uspostavljena je igra,stvoreni su napadaci,a i njegovi metodi,makar bili pevanje himne,su doveli do nekakvog reda u ekipi,dakle Advokatu je ostavljena gotova ekipa koja je u za razliku od proslih kvalifikacija imala mnogo laksi posao u ovim a dosli smo u situciju da se radujemo ako uopste upadnemo u baraz,a sa Mihom bi mozda vec kovali neke planove za svetsko,njegovi rezultati sa Sampdorijom te stvari potvrdjuju.Al svako od nas bi verovatno bolje odradio posao,tako su svi bili za smenu Antica kad se saznala plata koju prima,a sad svi kukamo za njim,e tako cemo i za Mihom,i to oni koji su ga najvise pljuvali.

banat III

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.

BL

pre 9 godina

Nisi trebao ni ici,taman kad si ukomponovao orkestar ti ode a oni potonuse. Da nisi tvrdoglav kao sto jesi i da si Matica pozvao prvog dana a Ljajicu pustio na volju himnu,sad bi se setali kvalifikacijama. Vrati se i zavrsi zapoceto.

banat III

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.

Maxim

pre 9 godina

Au' bre, koliko politike u komentarima.
Čovek, jednostavno, nema kvalitet da bude selektor. Kada mu trenerska karijera bude ličila na igračku - neka proba ponovo. Klan kojem pripada nema veze sa tim.

Mile

pre 9 godina

Po meni a i po statistici najmoderniji fudbal igrali smo sa Sinišom ubedljivo najveći broj šuteva (sada u proseku imamo jedan po meču), ali totalno je omanuo sa izborom igrača.

Milan

pre 9 godina

Komentari pojedinih navijaca vezani za reprezentaciju ili selektora Srbije zaista nisu na mestu. Da se razumemo ja zaista nemam nista protiv da gradjani Srbije navijaju za klubove iz drugih zemalja: tako neki navijaju za MJ, Arsenal, Real, Barsu, Liverpul;neki cak navijaju za Nadala i Federera kada igraju protiv Noleta. Takodje ima gradjana Srbije koji navijaju za klub formiran u drugoj drzavi, u Zagrebu, za klub ciji je dugogodisnji sekretar a potom i predsednik bio ozloglaseni srbomrzac i bastinik ustastva Franjo dr Tudjman. Taj isti gore pomenuti predsednik pokojni Franjo dr. Tudjman zvani Njofra posle predsednikovanja Partizanom bio je i predsednik susedne nam drzave Hrvatske, iliti Kroacije.Meni bi logicnije bilo da oni koji navijaju za klub pokojnog predsednika navijaju i za reprezentaciju drzave ciji je on predsednik bio. Ipak cini se da nije tako, rekao bih da vecina navijaca Tudjmanovog kluba navija za reprezentaciju Srbije, sto je za svaku pohvalu. Ipak rekao bih da pojedini komentari tih navijaca nisu na mestu i da su s obzirom na gore izneto pomalo degutantni.

Joks

pre 9 godina

Uvek se covek vrati na mesto zlocina. A zlocin je bio ono sto si radio Maticu, Ivanovicu, Ljajicu. Zlocin je bio ne kvalifikovati se u Brazil jer gubimo 3 boda u Makedoniji zbog tvoje bahatosti.

m

pre 9 godina

Stvarno smo cudan narod, valjda je kristalno jasno da bi nam bilo bolje sa njim. Igrali smo fudbal sa njim prvi put posle Antica pa cak i bolji. A igrao je sa klincima i bez spica. Jeste tvrdoglav i nadobudan i jeste pravio greske ali smo igrali fudbal i ekipa je rasla zajedno sa njim. Ali nama je uvek laske da nadjemo razlog da nesto ne volimo i da nekog krivimo tako je valjda lakse...

borac za pravdu

pre 9 godina

Svaka čast vama koji možete da pljujete po Mihajloviću. Pogledajte malo bolje, posle fudbala Radomira Antića, najlepši fudbal smo igrali upravo sa ovim čovekom! Najviše šuteva po meču, lepršava igra, ali mi ne bi bili ono što jesmo da nismo odmah očekivali osvajanje svetskog prvenstva! Da je glupo što je tražio da se peva himna jeste, to stoji, i da je grešio u vezi poziva nekih igrača, ali da smo mu dali još malo vremena bili bi na konju! Pozdrav.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Citam i ne mogu da verujem?! Nekima je jos uvek kriv Mihajlovic?! Uprkos tome sto ne postoji selektor ni trener koji bi ovu nasu ekipu mogao da natera da brane boje svoje drzave. Tragika je da neki jos uvek krive Mihajlovica a ne Ljajica? Kriv je sto je, zamislite, reprezentativce Srbije terao da postuju himnu i simbole drzave koju predstavljaju?! Da nije ludilo globalno mogli bismo svi u "Lazu Lazarevica" ali, ne postoji centar koji bi kapacitetima i strucnoscu mogao da nas izvuce iz blata po kome se sa uzivanjem valjamo. Svima su krivi selektori i treneri. Kao da oni igraju fudbal a ne fudbalski "virtouzi" koji igraju kao da imaju po dve leve noge. Blam i sramota me je kada god na terenu vidim reprezentaciju R. Srbije. Najveci uspeh je sto ce ispasti i nece nas brukati. Oni su sramota za ovaj sport. Uspeli su da mi ogade najvazniju "sporednu stvar na svetu". Kakav smo narod takva nam je i drzava. Kakav smo narod takav nam je i fudbal. Propao da propaliji ne moze biti. Sinisa MIhajlovic nije hteo da kaze, kako nas ne bi uvredio ali, siguran sam, da nikada vise nece pozeleti da trenira reprezentaciju Srbije. Iskreno, sta ce mu ta blamaza? Video je sa kime ima posla.

Jovan

pre 9 godina

Ako znas za Boga, molim te izbij sebi iz glave takvu i pomisao cak..dosta si ti ucinio za fudbal u Srbiji...dosta mi je i tvog patriotizma...PATRIOTUJ malo tamo gde placas porez...

Beobrad

pre 9 godina

I da opet probas preko 70 igraca, da taj eksperiment traje i do 5. kola u kvalifikacijama?
Da u Zagrebu pocnes s Radovanovicem, a ne Tadicem, da gubis od Makedonije, ne zoves Matica?
Neka, ostani u Sampdoriji, tamo budi veliki trener, predji u Inter, ali u Srbiju vise nikad.
SP 2014. Srbija nije igrala zbog tebe !

Jovan Perovic

pre 9 godina

Licno mislim da je napravio sasvim pristojnu grupu mladih igraca. Samo nije trebao reci da je cilj plasman na SP vec bas to oformljivanje lepog tima. Poslednih par utakmica je to vrlo pristojno izgledalo. No, prvo Drulovic, pa Advokat, ponovo pocese da zovu neke kojima treba transfer, da ih reinkarniraju i ode mast u propast. Uz puno gresaka, Sinisa je ipak imao autoritet koji i sami reprezentativci apostrofiraju kao stvar koja nedostaje. Ne moze Curcic biti autoritet igracima koji za mesec dana zarade onoliko koliko Je Curcic zaradio za celu karijeru.

Dok sam ja ziv, Miho jok!

pre 9 godina

Sta ga bre molite! On i njegov tutor Tole su ovde zavrsili, pokazali nam ko su i sta znaju tako da ga na isto mesto moze opet dovesti samo totalna amnezija ovog sludjenog naroda.

silja

pre 9 godina

Kamo srece da nisi ni odlazio... Jedan sam od retkih koji su rekli da cemo te praviti od blata, nalupase mi tada silne minuse, a vidi sada..
(navijac, 20. novembar 2014 18:37)

sad ti opet lupaju minuse

konto

pre 9 godina

Mihajlović je jednostavno rečeno licemer. Kao igrač je bio izuzetno problematičan a naročito u reprezentaciji. Nismo svi od juče pa da se ne sećamo pljuvanja (ali ne figurativno rečeno već stvarnog pljuvanja), namernog crvenog kartona protiv Slovenije kada nas je ostavio na cedilu pri rezultatu 0:3 i mnogih drugih stvari... A kao selektor je pokušao biti veći katolik od pape, pa ne ide to tako moj Siniša! Svima su nam poznati slučajevi Ljajić i Matić ali ono što možda i najviše oslikava njegov karakter jeste to što nije dozvolio Kolarovu da nosi dres sa br. 11 jer naime on je bekčina i ne može da izvodi slobodnjake, ccc! Pa šta si ti bio, rupa.u odbrani koja je igrala samo jer si imao izvanrednu levicu pa je to nadoknađivalo sve tvoje nedostatke! Tako da, pusti priču, mani nas se, sedi di si, ni za disi nisi!

Aleksandar

pre 9 godina

Nemoj molimmmm te da se vracas! Pokazao si svoje, dosta je bilo jednom ! Uz duzno postovanje bio si vanserijski igrac jedan od najboljih koje smo imali ali kao trener si potpuni promasaj sto si i pokazao u kvalifikaijama!

čovek

pre 9 godina

Obavezno da se vrati...kao FIZIOTERAPEUT.
Čovek kome je trebalo da prođe pola kvalifikacija da shvati da je on tu bio zbog reprezentacije a ne reprezentacija zbog njega.
U Italiju Mihajloviću i NE VRAĆAJ se.

woah

pre 9 godina

Čovek nije čak ni otišao zbog obraza, nego nije mogao da odoli pozivu Sampdorije?
Hahahahahaha! Kakav smo mi slepački narod, kad Karadžići i Mihajlovići ostaju na čelu koliko im se hoće, bez obzira na katastrofalne rezultate. Ono osnovno što čovek treba da ima, ta griža savesti da cela zemlja to gleda, a ti stegao svoju kofer sa parama i večeš: NEEEE DAAAAAAAM! MOOOOOJEEEE!
Bolesno!

рајко

pre 9 godina

пре би рекао да је он дошао да узме добру лову док му не искрсне посао у италији, осим тога није успео да се квалификуј...ма можда он и није тако лош тренер али неки избори играча су били веома дискутабилни (матић, љајић, суботић које није посзвао а стандардни су у клупским тимовима) углавном за наше главе је потребан домаћи селектор а не неки странац

birdland

pre 9 godina

Kako vam vise ne dosadi prica oko Matica i Ljajica.ispade njih dvojica bolji od Ronalda,Maradone i Pelea zajedno,aj vise da stavimo tacku,pre svega ko su njih dvojica bili na pocetku kvalifikacija.Matic-decko koji se tek borio za mesto u postavi Benfike,a malo pre toga igrao u velikanu Kosicama,a u repki nije ni debitovao a Ljajic klasican nedokazani talenat sa reputacijom problematicnog momka.Bez obzira na to oba igraca su se gotovo u startu postavila iznad reprezentacije,narocito Ljajic.Oni jesu nakon toga zaigrali sjajno jer su se rasteretili reprezentativnih obaveza,plus imali su podrsku javnosti koja ocekuje neke rezultate od reprezentacije za koju ni ne navijaju i koju maltene mrze.E zato gospodo reprezentativci lose igraju,dok su ovi koji nece postovani i cenjeni(stvar se ponavlja sada sa Djordjevicem),ovi koji se odazivaju konstantno trpe pritisak,osudu i uvrede,jednostavno pukli smo kao nacija,rezultati u sportu vrednuju se kao zivot i smrt,evo lozimo se na Djokovica kao nenormalni,ceo svet nam se smeje,a reputacija drzave nam je nikada gora.

Epikurejac

pre 9 godina

Kod njega smo igrali dobro, igraci su ga voleli, Matic nije bio u timu zato sto se posvadjao sa njim i ja ga ne bi zato stavio da je Mesi licno. Do Zagreba je doduse imao gresaka, ali od tada Srbija se podigla na nivo koji nije postojao ni kod Antica. Pobedio je Vels 6:1, Japan 2:0, Makedoniju 5:1, protiv Belgije smo pukli na iskustvo. Voleo bi da se vrati.
(banat III, 20. novembar 2014 18:23)

Ne luduj, pobeda u dve prijateljske utakmice i nad nejakim Velsom nisu merodavne. Čovek je uspeo da otera Matića, posvađa sa kapitenom i izgubi utakmicu sa Makedonijom u gostima, a na utakmiu sa Hrvatskom ni sam nije znao šta je izveo na teren. Samo nas je onaj faul busena trave nad Šćepovićem spasio od totalne katastrofe na Maksimiru.

nenad rs

pre 9 godina

Хвала ти на тренуцима проведеним у Звездином дресу али за селектора ниси.

Alex

pre 9 godina

Ne daj Boze! Sa tom tvojom taktikom, dobro prolazis u timovima koji su za sredinu tabele,tamo gde je bod k'o kuca, ali tamo gde treba da se napadne, ili gde je borba za prvu poziciju, tu se neces proslaviti. Cenio sam te kao fudbalera,ali trenirati Sampdoriju kojoj je puna kuca sredina tabele, u ligi koja je po kvalitetu dosta losija od spanske,engleske i nemacke, nije isto sto i voditi reprezentaciju u kojoj igraju mnogi kvalitetni igraci,a ne igraju oni koje si isterao iz nje! Stoga, drzi se Katanije,Sampdorije,Torina, ili slicnih timova,zarad svih nas....

sasa

pre 9 godina

Bio je odličan igrač, a kako vreme prolazi ima šansu da bude i odličan trener. Međutim, moje je mišljenje, da ga je njegov inat, da ne kažem bezobrazluk, koštao da bude vrhunski fudbaler. Isto se ispostavilo i na selektorskoj poziciji. Setimo se Skoplja i Zagreba... Sve u svemu da raščisti neke stvari u glavi i svakako mu je svetla budućnost, tako da u tom slučaju bi svakako dobrodošao...

belodedic

pre 9 godina

@ (Peki, 20. novembar 2014 23:28) @Milan Decko tvoj komentar je toliko odvratan da mi se povraca.Prvo za repku treba da navijamo svi i grobari i delije.....
Jao kad cujem REPKA okrene mi se stomak !!??!!

Odlimak iz lektire...

pre 9 godina

Mislim da je krajnje neozbiljno objavljivati ovu vrstu izjava, narod svakako pije dovoljno bensedina i bez ovog čoveka...

Nemanja

pre 9 godina

Molim te sto pre, samo pozuri, za takve trenerske vizionare uvek su otvorena vrata. Jedva cekamo da te ponovo vidimo kako dve godine probavas 70 fudbalera kao u nekoj igrici, da izbacujes najbolje fudbalere zbog nacionalizma, da se sepuris po Beogradu u skupim odelima i pljuckas po trotoarima... Hvala ti sto ce takvo velicanstvo doci u ovu neuku zemljicu da nas edukuje kako se voli zemlja i dres posto mi to bez tebe ne umemo i s obzirom na tvoje nevidjene rezultate sa nasim petlicima koje si i duhovno i fizicki i moralno preporodio. Vrati ces se ti a da li ce tu biti tvoj promoter i fan gosn. Tole to nije iskljuceno. U medjuvremenu evo nosimo tvoju fotografiju u njedrima. Da nas greje i da nam bude kraci i laksi tvoj velelepni povratak!

navijač

pre 9 godina

ovo je veoma zanimljivo čim se pojavi neka vest sa mihom odma se zaboravlja advokat i očajna igra igrača protiv danske,jbg za sve je kriv miha!

Sta bi

pre 9 godina

Zasto jednostavno necete da date priliku onom Drulovicu .Vidi se da covjek ima pobjednicki mentalitet ako je sa onom djecom osvojio nesto mogao bi i sa starijim I ostavite se tog pjevanja i tih gluposti .Jednu godinu svi moraju da vam pjevaju himnu ,a drugu godinu imate stranca koji ne zna dvije rijeci srpskog za trenera .Nema nikave logike .

Peki

pre 9 godina

@Milan
Decko tvoj komentar je toliko odvratan da mi se povraca.Prvo za repku treba da navijamo svi i grobari i delije.Drugo nebitno je ko ce da igra bitno je da se bori da li to bio Danko ili Djordjevic i da radi sta mu trener kaze a ne da minira ekipu.I na kraju samo ste vi Srbi samo vasi igraci treba da igraju za repku...naravno Savija je ubio murata u kosovskom boju to se zna to treba da se uci u skolama.A za tudjmana procitaj malo negde gde i kako i ko je osnovao Partizan pa onda lupetaj.Tvoj komentar je degutantan i odvratan

Danubewalker

pre 9 godina

Nemoj,Miho,nikad.Ovde narod mrzi svoje.Pogotovo uspesne.Jedva cekaju da se sapletes pa da ti na miru zabode noz u ledja.Tako ce proci i Sasa Djordjevic,videces,sacekaj jos malo.Niko iz Barija nije svratio ni na kafu na Marakanu.Dobar si dva dana posle smrti,nazalost.

brat

pre 9 godina

nisam citao teks jer mi se od tebe dize kosa na glavi ... al posto sam procitao naslov imam jedno pitanje GDE CES DA SE VRATIS ? Posto si pre 2 meseca izjavio da je Italija tvoja domovina i kad si dosao da vodis svoj italijanski klub rekao da si se "vratio kuci"

Jack

pre 9 godina

Pa i vrati se.Samo ostavi iza sebe inat i nevaspitanje.
(moze ali malo drugacije, 20. novembar 2014 17:58)

Medicina ipak nije svemocna, transplantacijom karaktera jos nije ovladala.

Peki

pre 9 godina

@belodedic
brate mrsko mi da pisem reprezentacija mnogo dugacko mada i mene nervira to repka ja to nikad i ne izgovaram to sam pokupio na ovim komentarima u pravu si odsad cu da pisem skracenicu samo rep.Miha vrati se!

claudio de monte gorizia italia

pre 9 godina

caro Sinisa, in Italia ti stimano e ti vogliono bene. sei un allenatore
che rappresenta il meglio del calcio europeo. Resta in Italia
auguri
claudio

neki

pre 9 godina

Par zapažanja i činjenica: Godinama unazad problem nase reprezentacije je pristup igrača, zalaganje i posvećenost, čega je Siniša bio svjestan i pokušao nešto uraditi po tom pitanju. Ok, pjevanje himne nije upalilo, ali je barem pokušao.
Ključni igrači gotovo nikad nisu davali maksimum, a praktično sve bitne golove u prethodnim kvalifikacijama smo primali nakon grešaka, nediscipline i ispadanja Kolarova, Baneta, Subotića... Siniša im je vjerovatno zamjerio to, nakon utakmice protiv Belgije, što je rezultiralo razmiricama u ekipi i porazom od Makedonije, koji nas je na kraju koštao plasmana u baraž.
Ljajić i Matić tada nisu bili to što su danas i njihovo je bilo da čekaju priliku i pokidaju na terenu, kada je dobiju.
Podmlađivanje ekipe je bilo neminovno, neki su se oprostili od reprezentacije (Vidić, Stanković...), a neki su bili u katastrofalnoj formi (Krasić, Jovanović...).
Lutao je i sa izborom igrača i sa formacijom, ali u posljednje 3-4 utakmice je ekipa izgledala sjajno, čak i protiv Hrvatske u Bg, gdje je nedostajalo malo više rizika i hrabrosti.