Fudbal 121

Četvrtak, 20.11.2014.

16:00

Albanska provokacija u Hanji?

Serija albanskih provokacija nastavljena je i uoči prijateljskog meča izmedju Grčke i Srbije u Hanji.

Albanska provokacija u Hanji? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

To nisu vijesti!

pre 9 godina

Albanci provociraju Srbe, Seselj provocira Hrvate, Bosanci sami sebe provociraju... a droga se naveliko sverca i prodaje, medjususjedska mafija fino suradjuje. Tajkuni jedni druge tapkaju po ramenu, popovi ulažu u jahte i ferarije, a srednja klasa i dalje kopa po kontejneru. Na balkanu ništa, apsolutno ništa novo.

Srbin from Spain

pre 9 godina

Jao Boze u kakve srvhe ovi koriste decu, ts ts ts... Ne bih da sam u njinovoj kozi. Btw, Srbin sam i ponosan za razliku od mnogih koji se stide!

osman

pre 9 godina

albanci se sprdaju sa srbima na sve strane a slag na tortu je albanac fadil ramadani koji je gazda srpskog fudbala I albanac osmani glavni baja beogradskih zena

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 9 godina

medjutim kakve veze ima dvoglavi orao sa srbijom i grckom osim ako klinci nisu srbi ali cisto sumljam u to (verski analiticar, 20. novembar 2014 22:56)

Ama, znao sam ja da je ono na srpskom grbu dvoglavi papagaj. Mada sumLJam da bi mogla biti i dvoglava kokos.

nn

pre 9 godina

https://www.youtube.com/watch?v=KTzXYDd6Wh4

pogledajte na 0:33 i videcete kako jedan od ovih klinaca pravi korak napred i prekrsta ruke kao da mu je neko dobacio da to uradi i vidi se kako on pokazuje ovom pored njega da uradi isto

abc

pre 9 godina

(Skenderbeg!, 20. novembar 2014 20:07)

Grešiš od prve do poslednje reči.

Vaš orao je stigao sa austrijskog dvora i zastava, nastala u istom paketu, vam je modifikovana crnogorska. Naš je direktno povezan sa Vizantijom, uključujući osvajanja cara Dušana i vizantijsku elitu koja je našla utočište u Srbiji despota Stefana, čime je Srbija u određenom periodu bila i legitimni naslednik vizantijske tradicije.

Ne mislite da ste nebeski narod, ali zato mislite da ste kao neki tobožnji Iliri autohtoni od Mikonosa do Kelebije i da je sve vaše, prema čemu je "nebeski narod" mačji kašalj. Potičete sa Kavkaza i na teritoriji današnjeg Azerbejdžana su ostali mnogi materijalni tragovi vašeg prisustva, a to veze nema sa Ilirima.

Ako niste šovinisti, zašto ne možete da živite ni sa kim osim sa samima sobom? Gde su vam manjine u Albaniji, tj. gde su im pravo na jezik, imena, itd? Gde su vam na desetine hiljada kosovskih Roma, muslimanske vere i sa albanskim imenima? Evo ih svi proterani posle rata i to uglavnom u Srbiju. Zašto se na stotine Goranaca i Aškalija preselilo u Srbiju posle rata? Zašto je DW, inače nemački državni medij i deo njihovog MSP-a, za vreme prošlih kosovskih izbora objavio članak pod naslovom "A kuda će Bošnjaci?" Zaključak novinara - nemaju kud nego da se drže Srba.

I da, što ne tretirate bolje žene nego ih udajete u Srbiju za nepoznate ljude, kako li je samo njima kad ih neko tako odbaci i pošalje u nepoznato i to zauvek.

verski analiticar

pre 9 godina

Apache
e moj prijatelju trebao bi da znas da je u srbiji slobodan izbor veroispovesti i da ti sto mlate sa tri rasirena prsta su srbi katolicke veroispovesti a srbi sa skupljenih tri prsta su pravoslavne veroispovesti pa ne vidim kakva je to provokacija od strane srba ili svako ima pravo da reklamira i pokazuje svoju veru i svoju crkvu u svojoj drzavi tako je barem u srbiji medjutim kakve veze ima dvoglavi orao sa srbijom i grckom osim ako klinci nisu srbi ali cisto sumljam u to

lapido

pre 9 godina

@munz
E bravo. Koliko ljudi poznaješ koji bi ovako prekrstili ruke u znak podrške Srbiji? Nijednog? Ni ja.
Toliko o tvojoj sjajnoj ideji.
(Rade, 20. novembar 2014 16:51)
Čovek ti nije odgovorio, ali pošto ste, vidim, informisani, otkud znate da mali Albanci tako ukrštaju ruke? I to baš na ovakvoj tekmi? Potpuno nebitna stvar.

Neljredzepi Perparim

pre 9 godina

@Skenderbeg!

Da ste otisli na Kavkaz, razumeli bi se sa mnogima. Ili u predgradje Groznog u Ceceniji. Da li vi uopste znate sta je sovinista? Ocigledno da ne, jer Vi patriotizmom nazivate proterivanje i ubijanje iz Albanije, a sada i Kosova i Metohije svega sto nije Albansko. Na stotine hiljada ljudi, zena i dece. Cak su i Turci pobegli glavom bez obzira.

Realist

pre 9 godina

Hm, imamo i mi dvoglavog orla, čisto da obavestim ljude neupoznate sa izgledom srpskog grba. Otkud znamo da je ovo albanska provokacija?
(munz, 20. novembar 2014 16:11)

Da li si ikada video anse fudbalere ili decu nasu da stoje sa tako sklopljenim rukama, dok se svira himna..?
Da li si ikada video decu Grchke da tako stoje dok se svira njihova himna ili njihovi sportisti..?
(zoran, 20. novembar 2014 17:36)

A da li je itko video Egipatske faraone da tako krizaju ruke...Ko nije nek otvori bilo koji udzbenik istorije...

Бојан Илић

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.(svasta, 20. novembar 2014 18:09)A tri prsta su provokacija?
(Apache, 20. novembar 2014 18:39)

Оглупавео си од аутошовинизма....

Beslagic

pre 9 godina

A je l' ovaj Bojan Ilic zaduzen da replicira svakom piscu komentara na ovom sajtu? Ili covek ima neobican hobi. Ili se mozda ubija od dosade.

Arsim

pre 9 godina

Znate sta, ja mislim da vi provocirate albance. Ostavite liude na miru. Tamo uopste se ne spominju ove teme jer nisu interesantni za njih.

Бојан Илић

pre 9 godina

Sto provocira???kolko vidim radi se o deci(mozda je neko od njih Ramino :))To je njihova zastava i uopste me to neprovocira ,jer ko sto rekoh ,to je njihova zastava.Imam svoju zastavu i kad snjom masem nikog neprovociram.
(BG Swiss, 20. novembar 2014 20:18)

Фолиранту!
А шта би онда у Швици са оним војницима, шипцима?!

Бојан Илић

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.(svasta, 20. novembar 2014 18:09)A tri prsta su provokacija?(Apache, 20. novembar 2014 18:39) A prekrstene decije ruke su provokacija? Ako je za tebe ZNAK KRSTA provokacija, onda si ti necastivi, ili njegov sluga.
(Ziveo Kralj Dragutin!, 20. novembar 2014 20:26)

Е мој "драгутине", знаш ти добро шта је ово али си кваран па се правиш наиван....:-)

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

(Ima li kraja ovome?, 20. novembar 2014 20:21)

ti ocigledno ne poznajes albance ili zivis u istom gradu sa njima kao ja na zapadu...ovo sto su deca pokazala je simbol koji svi albanci pokazuju kao to je " cool " ili u nemackoj to vole da rade u nekom hiphop spotu nekog poznatog rapera..znaci ,novinar je sve tacno napisao ,ono su bila albanska deca kojima je od roditelja receno da to naprave drugacije nemogu da objasnim zasto bi to radili..mi da smo ponosan narod ili bolje receno da imamo dobar FSS vec bi bilo prijava zbog propusta domacina.svako ko je 100 puta video da albanci tako kao ova deca pokazauju da su "shiptar" se osecao neugodno kad je video to za vreme nase himne... u to sam uveren

Baki

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem sta sam procitao!?
Ovo se granici sa ludilom! Jesmo li svi ludi ili samo ovi novinari sa ovim ludacko-paranoicnim vestima? Gospode boze!!!

Svetozar

pre 9 godina

jao jao jao, sta cemo s tim Albancima. ja sam sad isprovociran i uvredjen. htedoh da usisavam kucu, dolaze nam gosti a prasina se bas nafatala svudek. ali sad moram ipak da sednem i popijem rakijicu, da se smirim.

Кривокапић

pre 9 godina

Оладите мало људи. Само нас неко провоцира, нервира, мрзи и убацује нам клип у точкове. Уозбиљите се.

Naz

pre 9 godina

Albanci opet provociraju,joj koliko ste vi paranoidan narod,ne daj boze da slucajno neki orao leti sa Kosova ili Albanije na teritoriji Srbije pa ce tek onda da bude provokacija.Zna se da vi mrzite Albance,imate i razloga nadmudrili su vas i kada su ratovali pa i posle rata ali j..iga sportski je da priznate poraz i da dajete ruku boljima od vas.

Skenderbeg!

pre 9 godina

jesmo mi orla ukrali, 14 veka je to bilo u modi, kao sto je danas facebook, ali boga mi, i vi ga ste ga ukrali isto ko i mi. nesto mi zvuci kao da smo malo slicniji nego sto zelimo. mi smo patriote, a ne sovinisti, ima velike razlike. kao sto ne mislimo da smo neku nebeski narod! a to da ne poticemo od ilira, svasta je moguce, ali da nam je jezik jedini pored armenskog, bez porodice u unikalan, i to stoji. a vi sad, precenite sami!

zar zaista...

pre 9 godina

"a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09) "

Naravno, ako to rade kada igra naša reprezentacija, onda nije provokacija. Ako to rade deca Srba na utakmici, recimo, Austrije i Albanije, onda to jeste provokacija.

Zar je zaista toliko komplikovano?

tomi

pre 9 godina

Ovde jedino nema informacija o tome otkud siptarska deca na utakmici Grcka-Srbija. Kakvo je objasnjenje ako ga je iko trazio pd Grcke strane odnosno drzave jer to nije obican susret vec medjunarodni na kome se isticu nacionalna obelezja. Preko ovog cina i slicnih njemu ne treba olako prelaziti, ako je ostalo jos od nacionalnog ponosa u ovoj jadnoj zemlji. Dakle ko su ta deca, ko ih je tu postavio da provociraju.

Ima li kraja ovome?

pre 9 godina

Pola sata čitam, gledam, pokušavam da vidim kakivu su to provokaciju izvela deca. Ne znam šta da kažem a da bude objavljeno. Prvo, koji vidovnjak u dečjim rukama na grudima vidi dvoglavog orla sa albanske zastave? Ako već "novinar" kaže da to simboliše orla, zašto je orao albanski a nije mogao da bude srpski? Zar se dvoglavi orao ne nalazi na srpskoj zastavi i zar se za naše sportiste već duže vreme ne piše da su orlovi, osim vaterpolista (orlovi nisu vodozemci)? Ko je utvrdio nacionalnost ovih klinaca? Kako to da Grci, naša pravoslavna braća, nisu reagovali? A klinci su, na kraju himne "i p a k aplaudirali srpskoj himni". Sve što neki dronovi i pantomimičari u svetu radi "gnusna" je provokacija protiv srbskog ponosa! Šta se to događa s nama?

BG Swiss

pre 9 godina

Sto provocira???kolko vidim radi se o deci(mozda je neko od njih Ramino :))
To je njihova zastava i uopste me to neprovocira ,jer ko sto rekoh ,to je njihova zastava.
Imam svoju zastavu i kad snjom masem nikog neprovociram.

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)
A tri prsta su provokacija?
(Apache, 20. novembar 2014 18:39)

A prekrstene decije ruke su provokacija? Ako je za tebe ZNAK KRSTA provokacija, onda si ti necastivi, ili njegov sluga.

cinjenica

pre 9 godina

Ja znam da morate nesto da pisete i izvestavate svoje citaoce ali kad nemate nesto o dostignucima i unapredjenju zivota u Srbiji onda pisite o drugim planetama nesto interesantno i ostavite Albance na miru jer cete tako mozda i privuci nekog na vasu stranu ko zna godine su pred nama a dolaze nove inove generacije pa ce im to zatrebati jedan dan;ko zna.

Nikola Perić

pre 9 godina

И опет антинационалисти изврћу чињенице, успут вређајући нациоласисте. Ви ово поредите са нашим подизањем 3 прста? Као прво, албанска деца су ово урадила за време НАШЕ ХИМНЕ, е у томе је свар! То је провокација! То је лоше и ако су сама дошла на ту идеју или их је неко наговорио да то баш сад ураде. Као друго, ово је повезано са инцидентима у Италији и Француској..........

Ja

pre 9 godina

Odakle vam da na Kritu ima 100 000 Albanaca? Ceo Krit ima 600 000 stanovnika, a Albanaca ukupno u Grčkoj ima nešto preko 400 hiljada. Nema ni teorijske šanse da ih na Kritu uopšte i ima u većem broju, a kamoli toliko koliko tvrdite. Da ih niste možda pomešali sa Turcima? Ili ste pomešali Krit i Krf?

abc

pre 9 godina

E mislim stvarno bitna vest koja zaslužuje mesto na naslovnoj strani.

Povodom "serije provokacija" imam samo da kažem ovo - pobogu, pa kod njih je normalno i da ćerke i sestre daju proscima iz Srbije koje prvi put u životu vide. Dakle, mahom specifični ljudi po našim kriterijumima, generalno gledano najmanje emancipovani od svih u okruženju. Verovatno su im takvi gestovi velika stvar jer smo mi Srbi ipak narod iz neposrednog komšiluka koji im je poslao prvi avion u Tiranu, mi smo ti koji su ih na Kosovu upoznali sa čarima kanalizacije i asfalta, pa bi, prirodno, da pokažu da su bolji od nas, da nam napakoste, a ovo vide kao način.

A i prvi im je put na međunarodnoj sportskoj sceni, pa nisu još upoznati sa nekim osnovnim stvarima protokolarne prirode.

Pa videli ste šta je bilo u Italiji. Da su igrali sa USA, verovatno bi albanski navijači nosili na rukama američke fudbalere i gađali ih cvećem i čokoladom. Takva im ćud. Ko što smo mi mi, tako su i oni oni.
I normalno da nisu svi isti, kao što ni mi nismo. Neki rade ove stvari i švrljaju po Dečanima, neki dole u Albaniji vode računa o grobljima srpskih vojnika. Tako vam je to.

Дуле Крит

pre 9 godina

Живим на Криту 20. година, додуше на крајњем истоку, док је Хања на западу острва неких 200 км од мог Агиос Николаоса. Нисам био на утакмици, јер су нас наши момци разочарали против Данске, па смо многи одустали. Иако љут, али човјек који воли фудбал, на крају сам их ипак гледао на ТВ и опростио им, вјерујући да ће бити боље?! Нисам примјетио ову малу провокацију малих Албнчића! Наиме, ради се о дјеци албанских гастарбајтера који су смишљено наговорени од старијих. Овдје на читавом острву има много Албанаца, али не толико колико се наводи у тексту. Цијели Крит има око 700.000, тако да свих странаца нема више од 100.000. Шиптари су најбројнији, али нема их више од 30.000, док наша дијаспора на Криту броји између 1500 и 2000 људи. Имам два клинца, основца и тренирају фудбал и знам добро да су Албанци бројнији од свих осталих заједно, рачунајући и Грке, поготово у старијим селекцијама. Они само фудбал тренирају. Охоли су, примитивни, провокативни и доста проблематични као и њихови старији. С друге стране су улизице, дају дјеци грчка имена, крсте се а не вјерују. Ништа чудно од њих, све зарад интереса. Додуше, немамо ми неких проблема са њима, јер ми смо два различита свијета. Коректно, а ко шта о коме мисли и жели то је друга ствар. Опет, Грци су увијек на нашој страни и они то добро знају, тако да им остају само овакве ситне провокације, да макар и преко дјеце хране своју сујету. Нека им је Бог у помоћи! А ми? Будимо људи! Спортски поздрав свима!

Mile

pre 9 godina

Kakvih 100.000 Albanaca na Kritu, o cemu pricate ljudi?
 (Miloje, 20. novembar 2014 17:04)
U Grckoj zivi preko mlion siptara, samo na Mikonosu u sezoni cine vise od 50% stalnog stanovnistva
Turizam im bi skroz pukao bez njih jer su grzi prevelika gospoda da ze bave prljavim ili pomocnim poslovima
I sto je jos gore, previse su glupi ad shvate kakvu bedu sebi navlace na vrat
Najbolje bi bilo da prodaju Krf engleima ili nemcim dok mogu inace ode iptarim za dzaba

m

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)
Tokom intoniranja himne Albanije na utakmici gde Srbija i ne učesvuje, to hoćeš da kažeš? Kako možeš da porediš navijače na tribinama i očiglednu albansku provokaciju na utakmici gde ne nastupaju, tokom himne u zvaničnom protkolu. Nije ovo pokazao neko sa tribina. Deci je neko rekao da ovo urade, ovo je provokacija.

modesty

pre 9 godina

Ovo se na engleskom zove 'Give them enough rope to hang themselves with'. Lepo od Albanaca sto su na sebe preuzeli zadatak da podsete Evropu koji su oni divljaci.

........

pre 9 godina

fascinira me količina naših ljudi koji na komentarima uvek pljuju svoje ili glume francuske sobarice...Ili komšiluku lepo ide pisanje na Srpskom jeziku...a da radi cenzura,i te kako radi...reče već neki pre mene u komentaru

SrpskiVragolan

pre 9 godina

Ovo je tipična albanska provokacija. To sa orlom uglavnom albanci koriste kao mi 3 prsta. U raznim spotovima, priredbama itd. Čitam ove komentare i ne mogu da verujem da ljudi misle opet neka teorija zavere protiv Srba. Lepo se vidi da dečko pokazuje ostaloj dvojici da iskorače, naprave tog dvoglavog i da time izraze nepoštovanje prema Srpskoj himni. Probudite se jer još niste upoznali prave albance...

Kvislinštvo je bolest

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)

A gde? Recimo, na meču Ruminija-Albanija? Eeee, autošovinizam jeste bolest, ali ovisnosti.

Бојан Илић

pre 9 godina

I objavite mi komentar, upljujem se ko budala ni za sta!
(zicbon, 20. novembar 2014 18:03)

Најјачи коментар!:-))

SEXaS

pre 9 godina

Od onih koji su posle rata na Kosmetu učili svoju dvogodišnju decu da gađaju Srbe kamenicama i ostalim, ovo me uopšte ne iznenađuje. Iznenadilo bi me da ta deca sutra porastu u normalne ljude.

zicbon

pre 9 godina

Kud smo sa ovima upali u grupu, dojadise, eno im Svajcarska pa nek guse sa isticanjem simbola ko da je 19.vek. Sad treba da gledamo i deca kako stoje na prijateljskim, a bod jedan imamo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa, 20. novembar 2014 17:15)


Mislis da smo slucajno upali sa njima u grupu? Prvo BiH, pa Hrvatska, sad Alabanija, sledece je Kosovo, ako cemo tom nekom logikom.

I objavite mi komentar, upljujem se ko budala ni za sta!

sovuljaga

pre 9 godina

David...da ima zavidimo sto uce klince da mrze Srbe od malih nogu...to je patriotizam tvoj i tebi slicnim...a ja jesam liberalan i moj patriotizam se ogleda u tome sto volim svoju zemlju a ne mrzim druge a ovaj cin je primitivan tako da to sto ti smatras patriotizmom je u stvari primitivizam i glupost i nema puno veze sa ljubavlju prema svojoj zemlji.mlade bolje da ucimo kako da budu korisni svojoj zemlji,posteni,radni,ambiciozni a ne da mrze,otimaju,ratuju,vicu,kradu,tuku...uostalom,verovatno su i ona dva klinca sto su prebili Rasu Popova "velike" patriote poput tebe.

P

pre 9 godina

Gledao sam jednu utakmicu kosarka gdje isto jedan mali nema vise od 10 godina vice onu slavnu vasu "ubij zakolji...." imate to i u youtube pa mozete i sami da se uverite. Ovo nije nista protiv Srbije ali jeste iz inata pa da niste zabranjivali navijace u vas stadion, pa da niste zabranjivali zastave u stadionu nista od ovog se ne bi izdesavalo.

Milan-Indjija

pre 9 godina

Zar mi koji zvizdimo i urlamo svacijio himni, nekome da pricamo kako nas provocira? Koji mlataramo kao slepci sa tri prsta? Jer samo slepac ne vidi i ne zna da su sa tri prsta pozdravljali fasisti u WW2 (nebitno da li su sastavljena ili rasitena)? Ipak je bolje da cutimo.

Goran

pre 9 godina

Naucila deca da je to normalno ponasanje prilikom intoniranja himne. Svaki narod i nacija imaju neke svoje bubice koje nazivaju tradicijom. Budite normlani, pa shvatite to, a ne da provokaciju trazite u svacemu.

Boki Marad

pre 9 godina

Patriotizam se uči od malena... Samo možemo da im zavidimo zbog toga što smo mi podeljeni i "liberalni"
(David, 20. novembar 2014 16:04)

Blago čoveku koji zavidi Albancima i koji bi se na njih ugledao, i blago državi u kojoj takav čovek ima pravo glasa.

Real Madrid

pre 9 godina

Kakve paranoje mi imamo qqlele, na svaki korak vidimo neku zaveru. Ceo svet je protiv nas, svako i svuda nam misli nesto lose. Alo bre mediji!!!!

zoran

pre 9 godina

Hm, imamo i mi dvoglavog orla, čisto da obavestim ljude neupoznate sa izgledom srpskog grba. Otkud znamo da je ovo albanska provokacija?
(munz, 20. novembar 2014 16:11)

Da li si ikada video anse fudbalere ili decu nasu da stoje sa tako sklopljenim rukama, dok se svira himna..?
Da li si ikada video decu Grchke da tako stoje dok se svira njihova himna ili njihovi sportisti..?

Бојан Илић

pre 9 godina

Па шта сте очекивали!?
То је задојено мржњом, од малена.... као и "браћа"!

Увек су овако јадно и бедно провоцирали( сада користе децу) а после "јао ноне јао ноне"!

Само нова рецка....

jos boli dron ...

pre 9 godina

Meni je bas zao nekih koji provokaciju vide u svemu i svacemu. Ne bih voleo da budem toliko paranoican i da u svemu vidim "provokaciju".
(Aha, 20. novembar 2014 16:22)

Ehhh... Dron-e moje sve su ovo posledice od tebe Ptici Grip virus Opss... Dron Grip virus zvani "provokacia".

sasa

pre 9 godina

Kud smo sa ovima upali u grupu, dojadise, eno im Svajcarska pa nek guse sa isticanjem simbola ko da je 19.vek. Sad treba da gledamo i deca kako stoje na prijateljskim, a bod jedan imamo.

Gona

pre 9 godina

Koje siromastvo, korupcija, nezaposlenost, organizovani kriminal.To brate mili, samo tako cemo ici napred , ne smemo dozvoliti takve nvidjene provokacije ,he he,. Srbijo jadna, dotakla si dno dna, cime se bavis boze mili!

@AleksandarCucu

pre 9 godina

Meni je zabrinjavajuće što se oni tako ponašaju širom Evropske Unije,a ista ćuti na to. Mani me UEFA,EU treba da odreaguje na ove provokacije.

dr Zoran

pre 9 godina

Mustafa i manekeni moraju da znaju nešto.
Kad budemo tukli protivnike sa po 5:0 u prvom poluvremenu nebitno koliko će dronova uleteti i ko je ukrstio ruke i gde. Kažnjavati protivnike pobedama našim, to treba.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

u srbiji ,Hrvatskoj ,Bosni ima 60-70% normalnih ljudi i 30-40% nacionalista,sovinista i ostalih i Albaniji i na Kosovu ima 10-15% normalnih ljudi ostali su nacionalisti ,sovinisti itd.. Mislim da sam samo da realno poredjenje protiv sam generalizovanja.

Mik

pre 9 godina

Eto vam zloupotrebe dece u političke svrhe. Mi svoju decu ne vaspitavamo tako, a možda bi trebalo, jer će se jednoga dana i sami sresti sa ovim zlom! Pa bar neka znaju od koga šta mogu da očekuju, od koga dolazi nož u leđa. Takođe, bahato ponašanje Konea (koji je i sam Albanac, zaboravite zvanične podatke, frizirani su da bi dobio državljanstvo), pogled i stav koji nije reakcija na faul, nego ispoljavanje nacionalne mržnje, dovoljni su i slepcu. Iz Albanije ništa dobro ne dolazi!

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

Neki cestitaju Alnabcima na "patriotizmu". Mislim da je u pitanju ipak idiotizam. To sto rade je politicki cin na mestu gde ne pripada - na sportskoj utakmici, i to utakmici u kojoj njih nema. Stavise, to je uvredljivo (jer jeste provokacija posto ne pripada ovom dogadjaju) i za goste, ali i za domacine - zemlju u kojoj zive.
Najvise od svega je ipak tuzno. Pokazuje sirovost roditelja i slepu zelju za konfliktom. Neke 1988-90 sam prilikom prolaska kroz Rasku oblast gledao kako nam deca, videvsi nase BG tablice pokazuju prste kao "V". Svi znamo sta se posle toga desilo u BiH, a i dalje se iste stvari rade. I da ne bude zabune, isto vazi za one koji na svoju decu kace kokarde ili znacke sa "U", te ih uce pesmama tipa "Ubij, zakolji...", "Noz, zica..." i "... na vrbe". Besni, suludi, slepacki i samounistavajuci poriv, koji idiotima kojima je zivot krzljav uliva neki iluzorni ponos, a koji ce tu istu decu pretvoriti u monstrume, ubice i na kraju UVEK zrtve svojih roditelja.

dr.mr.

pre 9 godina

ako je ovo istina,iskreno,ne znam kakvi su albanski pozdravi,ovo mnogo daleko ide... ej bre,malu decu ubacuju u njihova s..nja i provokacije...

глупи фазони хехе

pre 9 godina

jedino sto moze da nas odrzi u igri su upravo ta 3 boda.Da li postoji mogucnost da UEFA promeni odluku,i zasto ne?

Rade

pre 9 godina

@munz
E bravo. Koliko ljudi poznaješ koji bi ovako prekrstili ruke u znak podrške Srbiji? Nijednog? Ni ja.
Toliko o tvojoj sjajnoj ideji.

Stari Vujadin

pre 9 godina

Zasto decu uvlace u ovakve politicke situacije? Uzas! Bez obzira sta su pokazivali dok se intonira himna svi stoje mirno, a ne prekrstenih ruku. Ovako su samo ispali prostaci.

Kumanovari

pre 9 godina

Ma nema sta, odmah treba UEFA da registruje mec sa sluzbenim rezultatom 3- 0 za Srbiju.

P.S.
Cini se da samo tako mozete dobiti neki mec.

nisam ja, ja je

pre 9 godina

A kako ste vi u tim prekrstenim rukama uspeli da prepoznate dvoglavog orla, pa jos albanskog? Jesu li vam deca rekla? Ako je tako, mozemo li cuti sta su "navela" i sta "smatraju"? Ako vam nisu deca navela, otkud znate da dvoglavi orao, pod pretostavkom da je to dvoglavi orao, nije srpski dvoglavi orao, koji je, ako se ne varam, beo, a ova deca ne izgledaju kao takozvani crnci i ne nose crne rukavice. Ili vam, mozda, treba jos malo benzina za tu vatru?

mali radojica

pre 9 godina

Na sve ovo se jednostavno ne treba obazirati i treba celu ovu stvar i ovo njihovo upinjanje da istaknu veliku albaniju na svaku moguci nacin izvrgnuti na parodiju i na zafrkanciju. Tek kad oni shvate da to nas ne dotice onda ce prestati sa time. Doduse i mi bi nasoj braci Grcma ( jer eto i oni se kunu u to) mogli postaviti pitanje odakle deca Albanaca sa Krita na ovom mecu kad se zna da ce biti provokacija i kako bi se oni osecali da im na uzvratnom mecu mi izvedemo na teren decu iz KUD Goce Delcev iz Prilepa sa sve spornim obelezjima Makedonije. Bilo bi to jako potresno za nasu bracu i leteo bi neko sa svoje funkcije garant.

and1

pre 9 godina

Ovo su sve kontinuirani prekrsaji. Koliko su jaki vidi se i po tome sto su u stanju da i u protokolu provuku ovako jeftine provokacije. UEFA bi trebala da uzme u razmatranje sve ove dogadjaje poslije susreta u Beogradu, jer je ocigledno da se pecinski primitivci loze na ove stvari. Drakonski ih kazniti.

ja

pre 9 godina

Taj orao nema veze sa albancima, to je vizantijski orao koji su kasnije koristili i Nemanjici kao svoj simbol

Albanci su tog orla ukrali, kao sto takodje izmisljaju pricu da poticu od Ilira :)

ja

pre 9 godina

Taj orao nema veze sa albancima, to je vizantijski orao koji su kasnije koristili i Nemanjici kao svoj simbol

Albanci su tog orla ukrali, kao sto takodje izmisljaju pricu da poticu od Ilira :)

глупи фазони хехе

pre 9 godina

jedino sto moze da nas odrzi u igri su upravo ta 3 boda.Da li postoji mogucnost da UEFA promeni odluku,i zasto ne?

dr Zoran

pre 9 godina

Mustafa i manekeni moraju da znaju nešto.
Kad budemo tukli protivnike sa po 5:0 u prvom poluvremenu nebitno koliko će dronova uleteti i ko je ukrstio ruke i gde. Kažnjavati protivnike pobedama našim, to treba.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

u srbiji ,Hrvatskoj ,Bosni ima 60-70% normalnih ljudi i 30-40% nacionalista,sovinista i ostalih i Albaniji i na Kosovu ima 10-15% normalnih ljudi ostali su nacionalisti ,sovinisti itd.. Mislim da sam samo da realno poredjenje protiv sam generalizovanja.

Ima li kraja ovome?

pre 9 godina

Pola sata čitam, gledam, pokušavam da vidim kakivu su to provokaciju izvela deca. Ne znam šta da kažem a da bude objavljeno. Prvo, koji vidovnjak u dečjim rukama na grudima vidi dvoglavog orla sa albanske zastave? Ako već "novinar" kaže da to simboliše orla, zašto je orao albanski a nije mogao da bude srpski? Zar se dvoglavi orao ne nalazi na srpskoj zastavi i zar se za naše sportiste već duže vreme ne piše da su orlovi, osim vaterpolista (orlovi nisu vodozemci)? Ko je utvrdio nacionalnost ovih klinaca? Kako to da Grci, naša pravoslavna braća, nisu reagovali? A klinci su, na kraju himne "i p a k aplaudirali srpskoj himni". Sve što neki dronovi i pantomimičari u svetu radi "gnusna" je provokacija protiv srbskog ponosa! Šta se to događa s nama?

zoran

pre 9 godina

Hm, imamo i mi dvoglavog orla, čisto da obavestim ljude neupoznate sa izgledom srpskog grba. Otkud znamo da je ovo albanska provokacija?
(munz, 20. novembar 2014 16:11)

Da li si ikada video anse fudbalere ili decu nasu da stoje sa tako sklopljenim rukama, dok se svira himna..?
Da li si ikada video decu Grchke da tako stoje dok se svira njihova himna ili njihovi sportisti..?

abc

pre 9 godina

(Skenderbeg!, 20. novembar 2014 20:07)

Grešiš od prve do poslednje reči.

Vaš orao je stigao sa austrijskog dvora i zastava, nastala u istom paketu, vam je modifikovana crnogorska. Naš je direktno povezan sa Vizantijom, uključujući osvajanja cara Dušana i vizantijsku elitu koja je našla utočište u Srbiji despota Stefana, čime je Srbija u određenom periodu bila i legitimni naslednik vizantijske tradicije.

Ne mislite da ste nebeski narod, ali zato mislite da ste kao neki tobožnji Iliri autohtoni od Mikonosa do Kelebije i da je sve vaše, prema čemu je "nebeski narod" mačji kašalj. Potičete sa Kavkaza i na teritoriji današnjeg Azerbejdžana su ostali mnogi materijalni tragovi vašeg prisustva, a to veze nema sa Ilirima.

Ako niste šovinisti, zašto ne možete da živite ni sa kim osim sa samima sobom? Gde su vam manjine u Albaniji, tj. gde su im pravo na jezik, imena, itd? Gde su vam na desetine hiljada kosovskih Roma, muslimanske vere i sa albanskim imenima? Evo ih svi proterani posle rata i to uglavnom u Srbiju. Zašto se na stotine Goranaca i Aškalija preselilo u Srbiju posle rata? Zašto je DW, inače nemački državni medij i deo njihovog MSP-a, za vreme prošlih kosovskih izbora objavio članak pod naslovom "A kuda će Bošnjaci?" Zaključak novinara - nemaju kud nego da se drže Srba.

I da, što ne tretirate bolje žene nego ih udajete u Srbiju za nepoznate ljude, kako li je samo njima kad ih neko tako odbaci i pošalje u nepoznato i to zauvek.

Boki Marad

pre 9 godina

Patriotizam se uči od malena... Samo možemo da im zavidimo zbog toga što smo mi podeljeni i "liberalni"
(David, 20. novembar 2014 16:04)

Blago čoveku koji zavidi Albancima i koji bi se na njih ugledao, i blago državi u kojoj takav čovek ima pravo glasa.

Бојан Илић

pre 9 godina

Па шта сте очекивали!?
То је задојено мржњом, од малена.... као и "браћа"!

Увек су овако јадно и бедно провоцирали( сада користе децу) а после "јао ноне јао ноне"!

Само нова рецка....

Milan-Indjija

pre 9 godina

Zar mi koji zvizdimo i urlamo svacijio himni, nekome da pricamo kako nas provocira? Koji mlataramo kao slepci sa tri prsta? Jer samo slepac ne vidi i ne zna da su sa tri prsta pozdravljali fasisti u WW2 (nebitno da li su sastavljena ili rasitena)? Ipak je bolje da cutimo.

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

Neki cestitaju Alnabcima na "patriotizmu". Mislim da je u pitanju ipak idiotizam. To sto rade je politicki cin na mestu gde ne pripada - na sportskoj utakmici, i to utakmici u kojoj njih nema. Stavise, to je uvredljivo (jer jeste provokacija posto ne pripada ovom dogadjaju) i za goste, ali i za domacine - zemlju u kojoj zive.
Najvise od svega je ipak tuzno. Pokazuje sirovost roditelja i slepu zelju za konfliktom. Neke 1988-90 sam prilikom prolaska kroz Rasku oblast gledao kako nam deca, videvsi nase BG tablice pokazuju prste kao "V". Svi znamo sta se posle toga desilo u BiH, a i dalje se iste stvari rade. I da ne bude zabune, isto vazi za one koji na svoju decu kace kokarde ili znacke sa "U", te ih uce pesmama tipa "Ubij, zakolji...", "Noz, zica..." i "... na vrbe". Besni, suludi, slepacki i samounistavajuci poriv, koji idiotima kojima je zivot krzljav uliva neki iluzorni ponos, a koji ce tu istu decu pretvoriti u monstrume, ubice i na kraju UVEK zrtve svojih roditelja.

Бојан Илић

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.(svasta, 20. novembar 2014 18:09)A tri prsta su provokacija?
(Apache, 20. novembar 2014 18:39)

Оглупавео си од аутошовинизма....

Naz

pre 9 godina

Albanci opet provociraju,joj koliko ste vi paranoidan narod,ne daj boze da slucajno neki orao leti sa Kosova ili Albanije na teritoriji Srbije pa ce tek onda da bude provokacija.Zna se da vi mrzite Albance,imate i razloga nadmudrili su vas i kada su ratovali pa i posle rata ali j..iga sportski je da priznate poraz i da dajete ruku boljima od vas.

Real Madrid

pre 9 godina

Kakve paranoje mi imamo qqlele, na svaki korak vidimo neku zaveru. Ceo svet je protiv nas, svako i svuda nam misli nesto lose. Alo bre mediji!!!!

Kumanovari

pre 9 godina

Ma nema sta, odmah treba UEFA da registruje mec sa sluzbenim rezultatom 3- 0 za Srbiju.

P.S.
Cini se da samo tako mozete dobiti neki mec.

Дуле Крит

pre 9 godina

Живим на Криту 20. година, додуше на крајњем истоку, док је Хања на западу острва неких 200 км од мог Агиос Николаоса. Нисам био на утакмици, јер су нас наши момци разочарали против Данске, па смо многи одустали. Иако љут, али човјек који воли фудбал, на крају сам их ипак гледао на ТВ и опростио им, вјерујући да ће бити боље?! Нисам примјетио ову малу провокацију малих Албнчића! Наиме, ради се о дјеци албанских гастарбајтера који су смишљено наговорени од старијих. Овдје на читавом острву има много Албанаца, али не толико колико се наводи у тексту. Цијели Крит има око 700.000, тако да свих странаца нема више од 100.000. Шиптари су најбројнији, али нема их више од 30.000, док наша дијаспора на Криту броји између 1500 и 2000 људи. Имам два клинца, основца и тренирају фудбал и знам добро да су Албанци бројнији од свих осталих заједно, рачунајући и Грке, поготово у старијим селекцијама. Они само фудбал тренирају. Охоли су, примитивни, провокативни и доста проблематични као и њихови старији. С друге стране су улизице, дају дјеци грчка имена, крсте се а не вјерују. Ништа чудно од њих, све зарад интереса. Додуше, немамо ми неких проблема са њима, јер ми смо два различита свијета. Коректно, а ко шта о коме мисли и жели то је друга ствар. Опет, Грци су увијек на нашој страни и они то добро знају, тако да им остају само овакве ситне провокације, да макар и преко дјеце хране своју сујету. Нека им је Бог у помоћи! А ми? Будимо људи! Спортски поздрав свима!

zicbon

pre 9 godina

Kud smo sa ovima upali u grupu, dojadise, eno im Svajcarska pa nek guse sa isticanjem simbola ko da je 19.vek. Sad treba da gledamo i deca kako stoje na prijateljskim, a bod jedan imamo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa, 20. novembar 2014 17:15)


Mislis da smo slucajno upali sa njima u grupu? Prvo BiH, pa Hrvatska, sad Alabanija, sledece je Kosovo, ako cemo tom nekom logikom.

I objavite mi komentar, upljujem se ko budala ni za sta!

Kvislinštvo je bolest

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)

A gde? Recimo, na meču Ruminija-Albanija? Eeee, autošovinizam jeste bolest, ali ovisnosti.

Baki

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem sta sam procitao!?
Ovo se granici sa ludilom! Jesmo li svi ludi ili samo ovi novinari sa ovim ludacko-paranoicnim vestima? Gospode boze!!!

Goran

pre 9 godina

Naucila deca da je to normalno ponasanje prilikom intoniranja himne. Svaki narod i nacija imaju neke svoje bubice koje nazivaju tradicijom. Budite normlani, pa shvatite to, a ne da provokaciju trazite u svacemu.

P

pre 9 godina

Gledao sam jednu utakmicu kosarka gdje isto jedan mali nema vise od 10 godina vice onu slavnu vasu "ubij zakolji...." imate to i u youtube pa mozete i sami da se uverite. Ovo nije nista protiv Srbije ali jeste iz inata pa da niste zabranjivali navijace u vas stadion, pa da niste zabranjivali zastave u stadionu nista od ovog se ne bi izdesavalo.

mali radojica

pre 9 godina

Na sve ovo se jednostavno ne treba obazirati i treba celu ovu stvar i ovo njihovo upinjanje da istaknu veliku albaniju na svaku moguci nacin izvrgnuti na parodiju i na zafrkanciju. Tek kad oni shvate da to nas ne dotice onda ce prestati sa time. Doduse i mi bi nasoj braci Grcma ( jer eto i oni se kunu u to) mogli postaviti pitanje odakle deca Albanaca sa Krita na ovom mecu kad se zna da ce biti provokacija i kako bi se oni osecali da im na uzvratnom mecu mi izvedemo na teren decu iz KUD Goce Delcev iz Prilepa sa sve spornim obelezjima Makedonije. Bilo bi to jako potresno za nasu bracu i leteo bi neko sa svoje funkcije garant.

nisam ja, ja je

pre 9 godina

A kako ste vi u tim prekrstenim rukama uspeli da prepoznate dvoglavog orla, pa jos albanskog? Jesu li vam deca rekla? Ako je tako, mozemo li cuti sta su "navela" i sta "smatraju"? Ako vam nisu deca navela, otkud znate da dvoglavi orao, pod pretostavkom da je to dvoglavi orao, nije srpski dvoglavi orao, koji je, ako se ne varam, beo, a ova deca ne izgledaju kao takozvani crnci i ne nose crne rukavice. Ili vam, mozda, treba jos malo benzina za tu vatru?

Бојан Илић

pre 9 godina

Sto provocira???kolko vidim radi se o deci(mozda je neko od njih Ramino :))To je njihova zastava i uopste me to neprovocira ,jer ko sto rekoh ,to je njihova zastava.Imam svoju zastavu i kad snjom masem nikog neprovociram.
(BG Swiss, 20. novembar 2014 20:18)

Фолиранту!
А шта би онда у Швици са оним војницима, шипцима?!

Skenderbeg!

pre 9 godina

jesmo mi orla ukrali, 14 veka je to bilo u modi, kao sto je danas facebook, ali boga mi, i vi ga ste ga ukrali isto ko i mi. nesto mi zvuci kao da smo malo slicniji nego sto zelimo. mi smo patriote, a ne sovinisti, ima velike razlike. kao sto ne mislimo da smo neku nebeski narod! a to da ne poticemo od ilira, svasta je moguce, ali da nam je jezik jedini pored armenskog, bez porodice u unikalan, i to stoji. a vi sad, precenite sami!

and1

pre 9 godina

Ovo su sve kontinuirani prekrsaji. Koliko su jaki vidi se i po tome sto su u stanju da i u protokolu provuku ovako jeftine provokacije. UEFA bi trebala da uzme u razmatranje sve ove dogadjaje poslije susreta u Beogradu, jer je ocigledno da se pecinski primitivci loze na ove stvari. Drakonski ih kazniti.

Gona

pre 9 godina

Koje siromastvo, korupcija, nezaposlenost, organizovani kriminal.To brate mili, samo tako cemo ici napred , ne smemo dozvoliti takve nvidjene provokacije ,he he,. Srbijo jadna, dotakla si dno dna, cime se bavis boze mili!

SEXaS

pre 9 godina

Od onih koji su posle rata na Kosmetu učili svoju dvogodišnju decu da gađaju Srbe kamenicama i ostalim, ovo me uopšte ne iznenađuje. Iznenadilo bi me da ta deca sutra porastu u normalne ljude.

Бојан Илић

pre 9 godina

I objavite mi komentar, upljujem se ko budala ni za sta!
(zicbon, 20. novembar 2014 18:03)

Најјачи коментар!:-))

sovuljaga

pre 9 godina

David...da ima zavidimo sto uce klince da mrze Srbe od malih nogu...to je patriotizam tvoj i tebi slicnim...a ja jesam liberalan i moj patriotizam se ogleda u tome sto volim svoju zemlju a ne mrzim druge a ovaj cin je primitivan tako da to sto ti smatras patriotizmom je u stvari primitivizam i glupost i nema puno veze sa ljubavlju prema svojoj zemlji.mlade bolje da ucimo kako da budu korisni svojoj zemlji,posteni,radni,ambiciozni a ne da mrze,otimaju,ratuju,vicu,kradu,tuku...uostalom,verovatno su i ona dva klinca sto su prebili Rasu Popova "velike" patriote poput tebe.

Neljredzepi Perparim

pre 9 godina

@Skenderbeg!

Da ste otisli na Kavkaz, razumeli bi se sa mnogima. Ili u predgradje Groznog u Ceceniji. Da li vi uopste znate sta je sovinista? Ocigledno da ne, jer Vi patriotizmom nazivate proterivanje i ubijanje iz Albanije, a sada i Kosova i Metohije svega sto nije Albansko. Na stotine hiljada ljudi, zena i dece. Cak su i Turci pobegli glavom bez obzira.

Stari Vujadin

pre 9 godina

Zasto decu uvlace u ovakve politicke situacije? Uzas! Bez obzira sta su pokazivali dok se intonira himna svi stoje mirno, a ne prekrstenih ruku. Ovako su samo ispali prostaci.

zar zaista...

pre 9 godina

"a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09) "

Naravno, ako to rade kada igra naša reprezentacija, onda nije provokacija. Ako to rade deca Srba na utakmici, recimo, Austrije i Albanije, onda to jeste provokacija.

Zar je zaista toliko komplikovano?

Svetozar

pre 9 godina

jao jao jao, sta cemo s tim Albancima. ja sam sad isprovociran i uvredjen. htedoh da usisavam kucu, dolaze nam gosti a prasina se bas nafatala svudek. ali sad moram ipak da sednem i popijem rakijicu, da se smirim.

modesty

pre 9 godina

Ovo se na engleskom zove 'Give them enough rope to hang themselves with'. Lepo od Albanaca sto su na sebe preuzeli zadatak da podsete Evropu koji su oni divljaci.

Бојан Илић

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.(svasta, 20. novembar 2014 18:09)A tri prsta su provokacija?(Apache, 20. novembar 2014 18:39) A prekrstene decije ruke su provokacija? Ako je za tebe ZNAK KRSTA provokacija, onda si ti necastivi, ili njegov sluga.
(Ziveo Kralj Dragutin!, 20. novembar 2014 20:26)

Е мој "драгутине", знаш ти добро шта је ово али си кваран па се правиш наиван....:-)

SrpskiVragolan

pre 9 godina

Ovo je tipična albanska provokacija. To sa orlom uglavnom albanci koriste kao mi 3 prsta. U raznim spotovima, priredbama itd. Čitam ove komentare i ne mogu da verujem da ljudi misle opet neka teorija zavere protiv Srba. Lepo se vidi da dečko pokazuje ostaloj dvojici da iskorače, naprave tog dvoglavog i da time izraze nepoštovanje prema Srpskoj himni. Probudite se jer još niste upoznali prave albance...

Arsim

pre 9 godina

Znate sta, ja mislim da vi provocirate albance. Ostavite liude na miru. Tamo uopste se ne spominju ove teme jer nisu interesantni za njih.

Rade

pre 9 godina

@munz
E bravo. Koliko ljudi poznaješ koji bi ovako prekrstili ruke u znak podrške Srbiji? Nijednog? Ni ja.
Toliko o tvojoj sjajnoj ideji.

dr.mr.

pre 9 godina

ako je ovo istina,iskreno,ne znam kakvi su albanski pozdravi,ovo mnogo daleko ide... ej bre,malu decu ubacuju u njihova s..nja i provokacije...

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 9 godina

medjutim kakve veze ima dvoglavi orao sa srbijom i grckom osim ako klinci nisu srbi ali cisto sumljam u to (verski analiticar, 20. novembar 2014 22:56)

Ama, znao sam ja da je ono na srpskom grbu dvoglavi papagaj. Mada sumLJam da bi mogla biti i dvoglava kokos.

@AleksandarCucu

pre 9 godina

Meni je zabrinjavajuće što se oni tako ponašaju širom Evropske Unije,a ista ćuti na to. Mani me UEFA,EU treba da odreaguje na ove provokacije.

Кривокапић

pre 9 godina

Оладите мало људи. Само нас неко провоцира, нервира, мрзи и убацује нам клип у точкове. Уозбиљите се.

osman

pre 9 godina

albanci se sprdaju sa srbima na sve strane a slag na tortu je albanac fadil ramadani koji je gazda srpskog fudbala I albanac osmani glavni baja beogradskih zena

m

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)
Tokom intoniranja himne Albanije na utakmici gde Srbija i ne učesvuje, to hoćeš da kažeš? Kako možeš da porediš navijače na tribinama i očiglednu albansku provokaciju na utakmici gde ne nastupaju, tokom himne u zvaničnom protkolu. Nije ovo pokazao neko sa tribina. Deci je neko rekao da ovo urade, ovo je provokacija.

Mik

pre 9 godina

Eto vam zloupotrebe dece u političke svrhe. Mi svoju decu ne vaspitavamo tako, a možda bi trebalo, jer će se jednoga dana i sami sresti sa ovim zlom! Pa bar neka znaju od koga šta mogu da očekuju, od koga dolazi nož u leđa. Takođe, bahato ponašanje Konea (koji je i sam Albanac, zaboravite zvanične podatke, frizirani su da bi dobio državljanstvo), pogled i stav koji nije reakcija na faul, nego ispoljavanje nacionalne mržnje, dovoljni su i slepcu. Iz Albanije ništa dobro ne dolazi!

Ja

pre 9 godina

Odakle vam da na Kritu ima 100 000 Albanaca? Ceo Krit ima 600 000 stanovnika, a Albanaca ukupno u Grčkoj ima nešto preko 400 hiljada. Nema ni teorijske šanse da ih na Kritu uopšte i ima u većem broju, a kamoli toliko koliko tvrdite. Da ih niste možda pomešali sa Turcima? Ili ste pomešali Krit i Krf?

cinjenica

pre 9 godina

Ja znam da morate nesto da pisete i izvestavate svoje citaoce ali kad nemate nesto o dostignucima i unapredjenju zivota u Srbiji onda pisite o drugim planetama nesto interesantno i ostavite Albance na miru jer cete tako mozda i privuci nekog na vasu stranu ko zna godine su pred nama a dolaze nove inove generacije pa ce im to zatrebati jedan dan;ko zna.

BG Swiss

pre 9 godina

Sto provocira???kolko vidim radi se o deci(mozda je neko od njih Ramino :))
To je njihova zastava i uopste me to neprovocira ,jer ko sto rekoh ,to je njihova zastava.
Imam svoju zastavu i kad snjom masem nikog neprovociram.

abc

pre 9 godina

E mislim stvarno bitna vest koja zaslužuje mesto na naslovnoj strani.

Povodom "serije provokacija" imam samo da kažem ovo - pobogu, pa kod njih je normalno i da ćerke i sestre daju proscima iz Srbije koje prvi put u životu vide. Dakle, mahom specifični ljudi po našim kriterijumima, generalno gledano najmanje emancipovani od svih u okruženju. Verovatno su im takvi gestovi velika stvar jer smo mi Srbi ipak narod iz neposrednog komšiluka koji im je poslao prvi avion u Tiranu, mi smo ti koji su ih na Kosovu upoznali sa čarima kanalizacije i asfalta, pa bi, prirodno, da pokažu da su bolji od nas, da nam napakoste, a ovo vide kao način.

A i prvi im je put na međunarodnoj sportskoj sceni, pa nisu još upoznati sa nekim osnovnim stvarima protokolarne prirode.

Pa videli ste šta je bilo u Italiji. Da su igrali sa USA, verovatno bi albanski navijači nosili na rukama američke fudbalere i gađali ih cvećem i čokoladom. Takva im ćud. Ko što smo mi mi, tako su i oni oni.
I normalno da nisu svi isti, kao što ni mi nismo. Neki rade ove stvari i švrljaju po Dečanima, neki dole u Albaniji vode računa o grobljima srpskih vojnika. Tako vam je to.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

(Ima li kraja ovome?, 20. novembar 2014 20:21)

ti ocigledno ne poznajes albance ili zivis u istom gradu sa njima kao ja na zapadu...ovo sto su deca pokazala je simbol koji svi albanci pokazuju kao to je " cool " ili u nemackoj to vole da rade u nekom hiphop spotu nekog poznatog rapera..znaci ,novinar je sve tacno napisao ,ono su bila albanska deca kojima je od roditelja receno da to naprave drugacije nemogu da objasnim zasto bi to radili..mi da smo ponosan narod ili bolje receno da imamo dobar FSS vec bi bilo prijava zbog propusta domacina.svako ko je 100 puta video da albanci tako kao ova deca pokazauju da su "shiptar" se osecao neugodno kad je video to za vreme nase himne... u to sam uveren

Beslagic

pre 9 godina

A je l' ovaj Bojan Ilic zaduzen da replicira svakom piscu komentara na ovom sajtu? Ili covek ima neobican hobi. Ili se mozda ubija od dosade.

sasa

pre 9 godina

Kud smo sa ovima upali u grupu, dojadise, eno im Svajcarska pa nek guse sa isticanjem simbola ko da je 19.vek. Sad treba da gledamo i deca kako stoje na prijateljskim, a bod jedan imamo.

Mile

pre 9 godina

Kakvih 100.000 Albanaca na Kritu, o cemu pricate ljudi?
 (Miloje, 20. novembar 2014 17:04)
U Grckoj zivi preko mlion siptara, samo na Mikonosu u sezoni cine vise od 50% stalnog stanovnistva
Turizam im bi skroz pukao bez njih jer su grzi prevelika gospoda da ze bave prljavim ili pomocnim poslovima
I sto je jos gore, previse su glupi ad shvate kakvu bedu sebi navlace na vrat
Najbolje bi bilo da prodaju Krf engleima ili nemcim dok mogu inace ode iptarim za dzaba

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)
A tri prsta su provokacija?
(Apache, 20. novembar 2014 18:39)

A prekrstene decije ruke su provokacija? Ako je za tebe ZNAK KRSTA provokacija, onda si ti necastivi, ili njegov sluga.

nn

pre 9 godina

https://www.youtube.com/watch?v=KTzXYDd6Wh4

pogledajte na 0:33 i videcete kako jedan od ovih klinaca pravi korak napred i prekrsta ruke kao da mu je neko dobacio da to uradi i vidi se kako on pokazuje ovom pored njega da uradi isto

........

pre 9 godina

fascinira me količina naših ljudi koji na komentarima uvek pljuju svoje ili glume francuske sobarice...Ili komšiluku lepo ide pisanje na Srpskom jeziku...a da radi cenzura,i te kako radi...reče već neki pre mene u komentaru

Nikola Perić

pre 9 godina

И опет антинационалисти изврћу чињенице, успут вређајући нациоласисте. Ви ово поредите са нашим подизањем 3 прста? Као прво, албанска деца су ово урадила за време НАШЕ ХИМНЕ, е у томе је свар! То је провокација! То је лоше и ако су сама дошла на ту идеју или их је неко наговорио да то баш сад ураде. Као друго, ово је повезано са инцидентима у Италији и Француској..........

jos boli dron ...

pre 9 godina

Meni je bas zao nekih koji provokaciju vide u svemu i svacemu. Ne bih voleo da budem toliko paranoican i da u svemu vidim "provokaciju".
(Aha, 20. novembar 2014 16:22)

Ehhh... Dron-e moje sve su ovo posledice od tebe Ptici Grip virus Opss... Dron Grip virus zvani "provokacia".

Realist

pre 9 godina

Hm, imamo i mi dvoglavog orla, čisto da obavestim ljude neupoznate sa izgledom srpskog grba. Otkud znamo da je ovo albanska provokacija?
(munz, 20. novembar 2014 16:11)

Da li si ikada video anse fudbalere ili decu nasu da stoje sa tako sklopljenim rukama, dok se svira himna..?
Da li si ikada video decu Grchke da tako stoje dok se svira njihova himna ili njihovi sportisti..?
(zoran, 20. novembar 2014 17:36)

A da li je itko video Egipatske faraone da tako krizaju ruke...Ko nije nek otvori bilo koji udzbenik istorije...

lapido

pre 9 godina

@munz
E bravo. Koliko ljudi poznaješ koji bi ovako prekrstili ruke u znak podrške Srbiji? Nijednog? Ni ja.
Toliko o tvojoj sjajnoj ideji.
(Rade, 20. novembar 2014 16:51)
Čovek ti nije odgovorio, ali pošto ste, vidim, informisani, otkud znate da mali Albanci tako ukrštaju ruke? I to baš na ovakvoj tekmi? Potpuno nebitna stvar.

tomi

pre 9 godina

Ovde jedino nema informacija o tome otkud siptarska deca na utakmici Grcka-Srbija. Kakvo je objasnjenje ako ga je iko trazio pd Grcke strane odnosno drzave jer to nije obican susret vec medjunarodni na kome se isticu nacionalna obelezja. Preko ovog cina i slicnih njemu ne treba olako prelaziti, ako je ostalo jos od nacionalnog ponosa u ovoj jadnoj zemlji. Dakle ko su ta deca, ko ih je tu postavio da provociraju.

To nisu vijesti!

pre 9 godina

Albanci provociraju Srbe, Seselj provocira Hrvate, Bosanci sami sebe provociraju... a droga se naveliko sverca i prodaje, medjususjedska mafija fino suradjuje. Tajkuni jedni druge tapkaju po ramenu, popovi ulažu u jahte i ferarije, a srednja klasa i dalje kopa po kontejneru. Na balkanu ništa, apsolutno ništa novo.

verski analiticar

pre 9 godina

Apache
e moj prijatelju trebao bi da znas da je u srbiji slobodan izbor veroispovesti i da ti sto mlate sa tri rasirena prsta su srbi katolicke veroispovesti a srbi sa skupljenih tri prsta su pravoslavne veroispovesti pa ne vidim kakva je to provokacija od strane srba ili svako ima pravo da reklamira i pokazuje svoju veru i svoju crkvu u svojoj drzavi tako je barem u srbiji medjutim kakve veze ima dvoglavi orao sa srbijom i grckom osim ako klinci nisu srbi ali cisto sumljam u to

Srbin from Spain

pre 9 godina

Jao Boze u kakve srvhe ovi koriste decu, ts ts ts... Ne bih da sam u njinovoj kozi. Btw, Srbin sam i ponosan za razliku od mnogih koji se stide!

ja

pre 9 godina

Taj orao nema veze sa albancima, to je vizantijski orao koji su kasnije koristili i Nemanjici kao svoj simbol

Albanci su tog orla ukrali, kao sto takodje izmisljaju pricu da poticu od Ilira :)

Kumanovari

pre 9 godina

Ma nema sta, odmah treba UEFA da registruje mec sa sluzbenim rezultatom 3- 0 za Srbiju.

P.S.
Cini se da samo tako mozete dobiti neki mec.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

u srbiji ,Hrvatskoj ,Bosni ima 60-70% normalnih ljudi i 30-40% nacionalista,sovinista i ostalih i Albaniji i na Kosovu ima 10-15% normalnih ljudi ostali su nacionalisti ,sovinisti itd.. Mislim da sam samo da realno poredjenje protiv sam generalizovanja.

P

pre 9 godina

Gledao sam jednu utakmicu kosarka gdje isto jedan mali nema vise od 10 godina vice onu slavnu vasu "ubij zakolji...." imate to i u youtube pa mozete i sami da se uverite. Ovo nije nista protiv Srbije ali jeste iz inata pa da niste zabranjivali navijace u vas stadion, pa da niste zabranjivali zastave u stadionu nista od ovog se ne bi izdesavalo.

Milan-Indjija

pre 9 godina

Zar mi koji zvizdimo i urlamo svacijio himni, nekome da pricamo kako nas provocira? Koji mlataramo kao slepci sa tri prsta? Jer samo slepac ne vidi i ne zna da su sa tri prsta pozdravljali fasisti u WW2 (nebitno da li su sastavljena ili rasitena)? Ipak je bolje da cutimo.

modesty

pre 9 godina

Ovo se na engleskom zove 'Give them enough rope to hang themselves with'. Lepo od Albanaca sto su na sebe preuzeli zadatak da podsete Evropu koji su oni divljaci.

Naz

pre 9 godina

Albanci opet provociraju,joj koliko ste vi paranoidan narod,ne daj boze da slucajno neki orao leti sa Kosova ili Albanije na teritoriji Srbije pa ce tek onda da bude provokacija.Zna se da vi mrzite Albance,imate i razloga nadmudrili su vas i kada su ratovali pa i posle rata ali j..iga sportski je da priznate poraz i da dajete ruku boljima od vas.

Mik

pre 9 godina

Eto vam zloupotrebe dece u političke svrhe. Mi svoju decu ne vaspitavamo tako, a možda bi trebalo, jer će se jednoga dana i sami sresti sa ovim zlom! Pa bar neka znaju od koga šta mogu da očekuju, od koga dolazi nož u leđa. Takođe, bahato ponašanje Konea (koji je i sam Albanac, zaboravite zvanične podatke, frizirani su da bi dobio državljanstvo), pogled i stav koji nije reakcija na faul, nego ispoljavanje nacionalne mržnje, dovoljni su i slepcu. Iz Albanije ništa dobro ne dolazi!

Arsim

pre 9 godina

Znate sta, ja mislim da vi provocirate albance. Ostavite liude na miru. Tamo uopste se ne spominju ove teme jer nisu interesantni za njih.

глупи фазони хехе

pre 9 godina

jedino sto moze da nas odrzi u igri su upravo ta 3 boda.Da li postoji mogucnost da UEFA promeni odluku,i zasto ne?

Boki Marad

pre 9 godina

Patriotizam se uči od malena... Samo možemo da im zavidimo zbog toga što smo mi podeljeni i "liberalni"
(David, 20. novembar 2014 16:04)

Blago čoveku koji zavidi Albancima i koji bi se na njih ugledao, i blago državi u kojoj takav čovek ima pravo glasa.

Бојан Илић

pre 9 godina

Па шта сте очекивали!?
То је задојено мржњом, од малена.... као и "браћа"!

Увек су овако јадно и бедно провоцирали( сада користе децу) а после "јао ноне јао ноне"!

Само нова рецка....

nisam ja, ja je

pre 9 godina

A kako ste vi u tim prekrstenim rukama uspeli da prepoznate dvoglavog orla, pa jos albanskog? Jesu li vam deca rekla? Ako je tako, mozemo li cuti sta su "navela" i sta "smatraju"? Ako vam nisu deca navela, otkud znate da dvoglavi orao, pod pretostavkom da je to dvoglavi orao, nije srpski dvoglavi orao, koji je, ako se ne varam, beo, a ova deca ne izgledaju kao takozvani crnci i ne nose crne rukavice. Ili vam, mozda, treba jos malo benzina za tu vatru?

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)
A tri prsta su provokacija?
(Apache, 20. novembar 2014 18:39)

A prekrstene decije ruke su provokacija? Ako je za tebe ZNAK KRSTA provokacija, onda si ti necastivi, ili njegov sluga.

Бојан Илић

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.(svasta, 20. novembar 2014 18:09)A tri prsta su provokacija?
(Apache, 20. novembar 2014 18:39)

Оглупавео си од аутошовинизма....

tomi

pre 9 godina

Ovde jedino nema informacija o tome otkud siptarska deca na utakmici Grcka-Srbija. Kakvo je objasnjenje ako ga je iko trazio pd Grcke strane odnosno drzave jer to nije obican susret vec medjunarodni na kome se isticu nacionalna obelezja. Preko ovog cina i slicnih njemu ne treba olako prelaziti, ako je ostalo jos od nacionalnog ponosa u ovoj jadnoj zemlji. Dakle ko su ta deca, ko ih je tu postavio da provociraju.

Дуле Крит

pre 9 godina

Живим на Криту 20. година, додуше на крајњем истоку, док је Хања на западу острва неких 200 км од мог Агиос Николаоса. Нисам био на утакмици, јер су нас наши момци разочарали против Данске, па смо многи одустали. Иако љут, али човјек који воли фудбал, на крају сам их ипак гледао на ТВ и опростио им, вјерујући да ће бити боље?! Нисам примјетио ову малу провокацију малих Албнчића! Наиме, ради се о дјеци албанских гастарбајтера који су смишљено наговорени од старијих. Овдје на читавом острву има много Албанаца, али не толико колико се наводи у тексту. Цијели Крит има око 700.000, тако да свих странаца нема више од 100.000. Шиптари су најбројнији, али нема их више од 30.000, док наша дијаспора на Криту броји између 1500 и 2000 људи. Имам два клинца, основца и тренирају фудбал и знам добро да су Албанци бројнији од свих осталих заједно, рачунајући и Грке, поготово у старијим селекцијама. Они само фудбал тренирају. Охоли су, примитивни, провокативни и доста проблематични као и њихови старији. С друге стране су улизице, дају дјеци грчка имена, крсте се а не вјерују. Ништа чудно од њих, све зарад интереса. Додуше, немамо ми неких проблема са њима, јер ми смо два различита свијета. Коректно, а ко шта о коме мисли и жели то је друга ствар. Опет, Грци су увијек на нашој страни и они то добро знају, тако да им остају само овакве ситне провокације, да макар и преко дјеце хране своју сујету. Нека им је Бог у помоћи! А ми? Будимо људи! Спортски поздрав свима!

dr Zoran

pre 9 godina

Mustafa i manekeni moraju da znaju nešto.
Kad budemo tukli protivnike sa po 5:0 u prvom poluvremenu nebitno koliko će dronova uleteti i ko je ukrstio ruke i gde. Kažnjavati protivnike pobedama našim, to treba.

Skenderbeg!

pre 9 godina

jesmo mi orla ukrali, 14 veka je to bilo u modi, kao sto je danas facebook, ali boga mi, i vi ga ste ga ukrali isto ko i mi. nesto mi zvuci kao da smo malo slicniji nego sto zelimo. mi smo patriote, a ne sovinisti, ima velike razlike. kao sto ne mislimo da smo neku nebeski narod! a to da ne poticemo od ilira, svasta je moguce, ali da nam je jezik jedini pored armenskog, bez porodice u unikalan, i to stoji. a vi sad, precenite sami!

zoran

pre 9 godina

Hm, imamo i mi dvoglavog orla, čisto da obavestim ljude neupoznate sa izgledom srpskog grba. Otkud znamo da je ovo albanska provokacija?
(munz, 20. novembar 2014 16:11)

Da li si ikada video anse fudbalere ili decu nasu da stoje sa tako sklopljenim rukama, dok se svira himna..?
Da li si ikada video decu Grchke da tako stoje dok se svira njihova himna ili njihovi sportisti..?

SEXaS

pre 9 godina

Od onih koji su posle rata na Kosmetu učili svoju dvogodišnju decu da gađaju Srbe kamenicama i ostalim, ovo me uopšte ne iznenađuje. Iznenadilo bi me da ta deca sutra porastu u normalne ljude.

Kvislinštvo je bolest

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)

A gde? Recimo, na meču Ruminija-Albanija? Eeee, autošovinizam jeste bolest, ali ovisnosti.

Real Madrid

pre 9 godina

Kakve paranoje mi imamo qqlele, na svaki korak vidimo neku zaveru. Ceo svet je protiv nas, svako i svuda nam misli nesto lose. Alo bre mediji!!!!

Neljredzepi Perparim

pre 9 godina

@Skenderbeg!

Da ste otisli na Kavkaz, razumeli bi se sa mnogima. Ili u predgradje Groznog u Ceceniji. Da li vi uopste znate sta je sovinista? Ocigledno da ne, jer Vi patriotizmom nazivate proterivanje i ubijanje iz Albanije, a sada i Kosova i Metohije svega sto nije Albansko. Na stotine hiljada ljudi, zena i dece. Cak su i Turci pobegli glavom bez obzira.

Ima li kraja ovome?

pre 9 godina

Pola sata čitam, gledam, pokušavam da vidim kakivu su to provokaciju izvela deca. Ne znam šta da kažem a da bude objavljeno. Prvo, koji vidovnjak u dečjim rukama na grudima vidi dvoglavog orla sa albanske zastave? Ako već "novinar" kaže da to simboliše orla, zašto je orao albanski a nije mogao da bude srpski? Zar se dvoglavi orao ne nalazi na srpskoj zastavi i zar se za naše sportiste već duže vreme ne piše da su orlovi, osim vaterpolista (orlovi nisu vodozemci)? Ko je utvrdio nacionalnost ovih klinaca? Kako to da Grci, naša pravoslavna braća, nisu reagovali? A klinci su, na kraju himne "i p a k aplaudirali srpskoj himni". Sve što neki dronovi i pantomimičari u svetu radi "gnusna" je provokacija protiv srbskog ponosa! Šta se to događa s nama?

Бојан Илић

pre 9 godina

Sto provocira???kolko vidim radi se o deci(mozda je neko od njih Ramino :))To je njihova zastava i uopste me to neprovocira ,jer ko sto rekoh ,to je njihova zastava.Imam svoju zastavu i kad snjom masem nikog neprovociram.
(BG Swiss, 20. novembar 2014 20:18)

Фолиранту!
А шта би онда у Швици са оним војницима, шипцима?!

jos boli dron ...

pre 9 godina

Meni je bas zao nekih koji provokaciju vide u svemu i svacemu. Ne bih voleo da budem toliko paranoican i da u svemu vidim "provokaciju".
(Aha, 20. novembar 2014 16:22)

Ehhh... Dron-e moje sve su ovo posledice od tebe Ptici Grip virus Opss... Dron Grip virus zvani "provokacia".

Бојан Илић

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.(svasta, 20. novembar 2014 18:09)A tri prsta su provokacija?(Apache, 20. novembar 2014 18:39) A prekrstene decije ruke su provokacija? Ako je za tebe ZNAK KRSTA provokacija, onda si ti necastivi, ili njegov sluga.
(Ziveo Kralj Dragutin!, 20. novembar 2014 20:26)

Е мој "драгутине", знаш ти добро шта је ово али си кваран па се правиш наиван....:-)

abc

pre 9 godina

E mislim stvarno bitna vest koja zaslužuje mesto na naslovnoj strani.

Povodom "serije provokacija" imam samo da kažem ovo - pobogu, pa kod njih je normalno i da ćerke i sestre daju proscima iz Srbije koje prvi put u životu vide. Dakle, mahom specifični ljudi po našim kriterijumima, generalno gledano najmanje emancipovani od svih u okruženju. Verovatno su im takvi gestovi velika stvar jer smo mi Srbi ipak narod iz neposrednog komšiluka koji im je poslao prvi avion u Tiranu, mi smo ti koji su ih na Kosovu upoznali sa čarima kanalizacije i asfalta, pa bi, prirodno, da pokažu da su bolji od nas, da nam napakoste, a ovo vide kao način.

A i prvi im je put na međunarodnoj sportskoj sceni, pa nisu još upoznati sa nekim osnovnim stvarima protokolarne prirode.

Pa videli ste šta je bilo u Italiji. Da su igrali sa USA, verovatno bi albanski navijači nosili na rukama američke fudbalere i gađali ih cvećem i čokoladom. Takva im ćud. Ko što smo mi mi, tako su i oni oni.
I normalno da nisu svi isti, kao što ni mi nismo. Neki rade ove stvari i švrljaju po Dečanima, neki dole u Albaniji vode računa o grobljima srpskih vojnika. Tako vam je to.

Goran

pre 9 godina

Naucila deca da je to normalno ponasanje prilikom intoniranja himne. Svaki narod i nacija imaju neke svoje bubice koje nazivaju tradicijom. Budite normlani, pa shvatite to, a ne da provokaciju trazite u svacemu.

verski analiticar

pre 9 godina

Apache
e moj prijatelju trebao bi da znas da je u srbiji slobodan izbor veroispovesti i da ti sto mlate sa tri rasirena prsta su srbi katolicke veroispovesti a srbi sa skupljenih tri prsta su pravoslavne veroispovesti pa ne vidim kakva je to provokacija od strane srba ili svako ima pravo da reklamira i pokazuje svoju veru i svoju crkvu u svojoj drzavi tako je barem u srbiji medjutim kakve veze ima dvoglavi orao sa srbijom i grckom osim ako klinci nisu srbi ali cisto sumljam u to

abc

pre 9 godina

(Skenderbeg!, 20. novembar 2014 20:07)

Grešiš od prve do poslednje reči.

Vaš orao je stigao sa austrijskog dvora i zastava, nastala u istom paketu, vam je modifikovana crnogorska. Naš je direktno povezan sa Vizantijom, uključujući osvajanja cara Dušana i vizantijsku elitu koja je našla utočište u Srbiji despota Stefana, čime je Srbija u određenom periodu bila i legitimni naslednik vizantijske tradicije.

Ne mislite da ste nebeski narod, ali zato mislite da ste kao neki tobožnji Iliri autohtoni od Mikonosa do Kelebije i da je sve vaše, prema čemu je "nebeski narod" mačji kašalj. Potičete sa Kavkaza i na teritoriji današnjeg Azerbejdžana su ostali mnogi materijalni tragovi vašeg prisustva, a to veze nema sa Ilirima.

Ako niste šovinisti, zašto ne možete da živite ni sa kim osim sa samima sobom? Gde su vam manjine u Albaniji, tj. gde su im pravo na jezik, imena, itd? Gde su vam na desetine hiljada kosovskih Roma, muslimanske vere i sa albanskim imenima? Evo ih svi proterani posle rata i to uglavnom u Srbiju. Zašto se na stotine Goranaca i Aškalija preselilo u Srbiju posle rata? Zašto je DW, inače nemački državni medij i deo njihovog MSP-a, za vreme prošlih kosovskih izbora objavio članak pod naslovom "A kuda će Bošnjaci?" Zaključak novinara - nemaju kud nego da se drže Srba.

I da, što ne tretirate bolje žene nego ih udajete u Srbiju za nepoznate ljude, kako li je samo njima kad ih neko tako odbaci i pošalje u nepoznato i to zauvek.

zicbon

pre 9 godina

Kud smo sa ovima upali u grupu, dojadise, eno im Svajcarska pa nek guse sa isticanjem simbola ko da je 19.vek. Sad treba da gledamo i deca kako stoje na prijateljskim, a bod jedan imamo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa, 20. novembar 2014 17:15)


Mislis da smo slucajno upali sa njima u grupu? Prvo BiH, pa Hrvatska, sad Alabanija, sledece je Kosovo, ako cemo tom nekom logikom.

I objavite mi komentar, upljujem se ko budala ni za sta!

SrpskiVragolan

pre 9 godina

Ovo je tipična albanska provokacija. To sa orlom uglavnom albanci koriste kao mi 3 prsta. U raznim spotovima, priredbama itd. Čitam ove komentare i ne mogu da verujem da ljudi misle opet neka teorija zavere protiv Srba. Lepo se vidi da dečko pokazuje ostaloj dvojici da iskorače, naprave tog dvoglavog i da time izraze nepoštovanje prema Srpskoj himni. Probudite se jer još niste upoznali prave albance...

and1

pre 9 godina

Ovo su sve kontinuirani prekrsaji. Koliko su jaki vidi se i po tome sto su u stanju da i u protokolu provuku ovako jeftine provokacije. UEFA bi trebala da uzme u razmatranje sve ove dogadjaje poslije susreta u Beogradu, jer je ocigledno da se pecinski primitivci loze na ove stvari. Drakonski ih kazniti.

Mile

pre 9 godina

Kakvih 100.000 Albanaca na Kritu, o cemu pricate ljudi?
 (Miloje, 20. novembar 2014 17:04)
U Grckoj zivi preko mlion siptara, samo na Mikonosu u sezoni cine vise od 50% stalnog stanovnistva
Turizam im bi skroz pukao bez njih jer su grzi prevelika gospoda da ze bave prljavim ili pomocnim poslovima
I sto je jos gore, previse su glupi ad shvate kakvu bedu sebi navlace na vrat
Najbolje bi bilo da prodaju Krf engleima ili nemcim dok mogu inace ode iptarim za dzaba

@AleksandarCucu

pre 9 godina

Meni je zabrinjavajuće što se oni tako ponašaju širom Evropske Unije,a ista ćuti na to. Mani me UEFA,EU treba da odreaguje na ove provokacije.

dr.mr.

pre 9 godina

ako je ovo istina,iskreno,ne znam kakvi su albanski pozdravi,ovo mnogo daleko ide... ej bre,malu decu ubacuju u njihova s..nja i provokacije...

m

pre 9 godina

a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09)
Tokom intoniranja himne Albanije na utakmici gde Srbija i ne učesvuje, to hoćeš da kažeš? Kako možeš da porediš navijače na tribinama i očiglednu albansku provokaciju na utakmici gde ne nastupaju, tokom himne u zvaničnom protkolu. Nije ovo pokazao neko sa tribina. Deci je neko rekao da ovo urade, ovo je provokacija.

Ja

pre 9 godina

Odakle vam da na Kritu ima 100 000 Albanaca? Ceo Krit ima 600 000 stanovnika, a Albanaca ukupno u Grčkoj ima nešto preko 400 hiljada. Nema ni teorijske šanse da ih na Kritu uopšte i ima u većem broju, a kamoli toliko koliko tvrdite. Da ih niste možda pomešali sa Turcima? Ili ste pomešali Krit i Krf?

Stari Vujadin

pre 9 godina

Zasto decu uvlace u ovakve politicke situacije? Uzas! Bez obzira sta su pokazivali dok se intonira himna svi stoje mirno, a ne prekrstenih ruku. Ovako su samo ispali prostaci.

Nikola Perić

pre 9 godina

И опет антинационалисти изврћу чињенице, успут вређајући нациоласисте. Ви ово поредите са нашим подизањем 3 прста? Као прво, албанска деца су ово урадила за време НАШЕ ХИМНЕ, е у томе је свар! То је провокација! То је лоше и ако су сама дошла на ту идеју или их је неко наговорио да то баш сад ураде. Као друго, ово је повезано са инцидентима у Италији и Француској..........

........

pre 9 godina

fascinira me količina naših ljudi koji na komentarima uvek pljuju svoje ili glume francuske sobarice...Ili komšiluku lepo ide pisanje na Srpskom jeziku...a da radi cenzura,i te kako radi...reče već neki pre mene u komentaru

Realist

pre 9 godina

Hm, imamo i mi dvoglavog orla, čisto da obavestim ljude neupoznate sa izgledom srpskog grba. Otkud znamo da je ovo albanska provokacija?
(munz, 20. novembar 2014 16:11)

Da li si ikada video anse fudbalere ili decu nasu da stoje sa tako sklopljenim rukama, dok se svira himna..?
Da li si ikada video decu Grchke da tako stoje dok se svira njihova himna ili njihovi sportisti..?
(zoran, 20. novembar 2014 17:36)

A da li je itko video Egipatske faraone da tako krizaju ruke...Ko nije nek otvori bilo koji udzbenik istorije...

BG Swiss

pre 9 godina

Sto provocira???kolko vidim radi se o deci(mozda je neko od njih Ramino :))
To je njihova zastava i uopste me to neprovocira ,jer ko sto rekoh ,to je njihova zastava.
Imam svoju zastavu i kad snjom masem nikog neprovociram.

lapido

pre 9 godina

@munz
E bravo. Koliko ljudi poznaješ koji bi ovako prekrstili ruke u znak podrške Srbiji? Nijednog? Ni ja.
Toliko o tvojoj sjajnoj ideji.
(Rade, 20. novembar 2014 16:51)
Čovek ti nije odgovorio, ali pošto ste, vidim, informisani, otkud znate da mali Albanci tako ukrštaju ruke? I to baš na ovakvoj tekmi? Potpuno nebitna stvar.

mali radojica

pre 9 godina

Na sve ovo se jednostavno ne treba obazirati i treba celu ovu stvar i ovo njihovo upinjanje da istaknu veliku albaniju na svaku moguci nacin izvrgnuti na parodiju i na zafrkanciju. Tek kad oni shvate da to nas ne dotice onda ce prestati sa time. Doduse i mi bi nasoj braci Grcma ( jer eto i oni se kunu u to) mogli postaviti pitanje odakle deca Albanaca sa Krita na ovom mecu kad se zna da ce biti provokacija i kako bi se oni osecali da im na uzvratnom mecu mi izvedemo na teren decu iz KUD Goce Delcev iz Prilepa sa sve spornim obelezjima Makedonije. Bilo bi to jako potresno za nasu bracu i leteo bi neko sa svoje funkcije garant.

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

Neki cestitaju Alnabcima na "patriotizmu". Mislim da je u pitanju ipak idiotizam. To sto rade je politicki cin na mestu gde ne pripada - na sportskoj utakmici, i to utakmici u kojoj njih nema. Stavise, to je uvredljivo (jer jeste provokacija posto ne pripada ovom dogadjaju) i za goste, ali i za domacine - zemlju u kojoj zive.
Najvise od svega je ipak tuzno. Pokazuje sirovost roditelja i slepu zelju za konfliktom. Neke 1988-90 sam prilikom prolaska kroz Rasku oblast gledao kako nam deca, videvsi nase BG tablice pokazuju prste kao "V". Svi znamo sta se posle toga desilo u BiH, a i dalje se iste stvari rade. I da ne bude zabune, isto vazi za one koji na svoju decu kace kokarde ili znacke sa "U", te ih uce pesmama tipa "Ubij, zakolji...", "Noz, zica..." i "... na vrbe". Besni, suludi, slepacki i samounistavajuci poriv, koji idiotima kojima je zivot krzljav uliva neki iluzorni ponos, a koji ce tu istu decu pretvoriti u monstrume, ubice i na kraju UVEK zrtve svojih roditelja.

Baki

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem sta sam procitao!?
Ovo se granici sa ludilom! Jesmo li svi ludi ili samo ovi novinari sa ovim ludacko-paranoicnim vestima? Gospode boze!!!

sasa

pre 9 godina

Kud smo sa ovima upali u grupu, dojadise, eno im Svajcarska pa nek guse sa isticanjem simbola ko da je 19.vek. Sad treba da gledamo i deca kako stoje na prijateljskim, a bod jedan imamo.

zar zaista...

pre 9 godina

"a kad nasa deca masu sa tri prsta onda to nije provokacija.
(svasta, 20. novembar 2014 18:09) "

Naravno, ako to rade kada igra naša reprezentacija, onda nije provokacija. Ako to rade deca Srba na utakmici, recimo, Austrije i Albanije, onda to jeste provokacija.

Zar je zaista toliko komplikovano?

nn

pre 9 godina

https://www.youtube.com/watch?v=KTzXYDd6Wh4

pogledajte na 0:33 i videcete kako jedan od ovih klinaca pravi korak napred i prekrsta ruke kao da mu je neko dobacio da to uradi i vidi se kako on pokazuje ovom pored njega da uradi isto

Rade

pre 9 godina

@munz
E bravo. Koliko ljudi poznaješ koji bi ovako prekrstili ruke u znak podrške Srbiji? Nijednog? Ni ja.
Toliko o tvojoj sjajnoj ideji.

Gona

pre 9 godina

Koje siromastvo, korupcija, nezaposlenost, organizovani kriminal.To brate mili, samo tako cemo ici napred , ne smemo dozvoliti takve nvidjene provokacije ,he he,. Srbijo jadna, dotakla si dno dna, cime se bavis boze mili!

sovuljaga

pre 9 godina

David...da ima zavidimo sto uce klince da mrze Srbe od malih nogu...to je patriotizam tvoj i tebi slicnim...a ja jesam liberalan i moj patriotizam se ogleda u tome sto volim svoju zemlju a ne mrzim druge a ovaj cin je primitivan tako da to sto ti smatras patriotizmom je u stvari primitivizam i glupost i nema puno veze sa ljubavlju prema svojoj zemlji.mlade bolje da ucimo kako da budu korisni svojoj zemlji,posteni,radni,ambiciozni a ne da mrze,otimaju,ratuju,vicu,kradu,tuku...uostalom,verovatno su i ona dva klinca sto su prebili Rasu Popova "velike" patriote poput tebe.

cinjenica

pre 9 godina

Ja znam da morate nesto da pisete i izvestavate svoje citaoce ali kad nemate nesto o dostignucima i unapredjenju zivota u Srbiji onda pisite o drugim planetama nesto interesantno i ostavite Albance na miru jer cete tako mozda i privuci nekog na vasu stranu ko zna godine su pred nama a dolaze nove inove generacije pa ce im to zatrebati jedan dan;ko zna.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

(Ima li kraja ovome?, 20. novembar 2014 20:21)

ti ocigledno ne poznajes albance ili zivis u istom gradu sa njima kao ja na zapadu...ovo sto su deca pokazala je simbol koji svi albanci pokazuju kao to je " cool " ili u nemackoj to vole da rade u nekom hiphop spotu nekog poznatog rapera..znaci ,novinar je sve tacno napisao ,ono su bila albanska deca kojima je od roditelja receno da to naprave drugacije nemogu da objasnim zasto bi to radili..mi da smo ponosan narod ili bolje receno da imamo dobar FSS vec bi bilo prijava zbog propusta domacina.svako ko je 100 puta video da albanci tako kao ova deca pokazauju da su "shiptar" se osecao neugodno kad je video to za vreme nase himne... u to sam uveren

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 9 godina

medjutim kakve veze ima dvoglavi orao sa srbijom i grckom osim ako klinci nisu srbi ali cisto sumljam u to (verski analiticar, 20. novembar 2014 22:56)

Ama, znao sam ja da je ono na srpskom grbu dvoglavi papagaj. Mada sumLJam da bi mogla biti i dvoglava kokos.

Кривокапић

pre 9 godina

Оладите мало људи. Само нас неко провоцира, нервира, мрзи и убацује нам клип у точкове. Уозбиљите се.

Svetozar

pre 9 godina

jao jao jao, sta cemo s tim Albancima. ja sam sad isprovociran i uvredjen. htedoh da usisavam kucu, dolaze nam gosti a prasina se bas nafatala svudek. ali sad moram ipak da sednem i popijem rakijicu, da se smirim.

Бојан Илић

pre 9 godina

I objavite mi komentar, upljujem se ko budala ni za sta!
(zicbon, 20. novembar 2014 18:03)

Најјачи коментар!:-))

Beslagic

pre 9 godina

A je l' ovaj Bojan Ilic zaduzen da replicira svakom piscu komentara na ovom sajtu? Ili covek ima neobican hobi. Ili se mozda ubija od dosade.

Srbin from Spain

pre 9 godina

Jao Boze u kakve srvhe ovi koriste decu, ts ts ts... Ne bih da sam u njinovoj kozi. Btw, Srbin sam i ponosan za razliku od mnogih koji se stide!

osman

pre 9 godina

albanci se sprdaju sa srbima na sve strane a slag na tortu je albanac fadil ramadani koji je gazda srpskog fudbala I albanac osmani glavni baja beogradskih zena

To nisu vijesti!

pre 9 godina

Albanci provociraju Srbe, Seselj provocira Hrvate, Bosanci sami sebe provociraju... a droga se naveliko sverca i prodaje, medjususjedska mafija fino suradjuje. Tajkuni jedni druge tapkaju po ramenu, popovi ulažu u jahte i ferarije, a srednja klasa i dalje kopa po kontejneru. Na balkanu ništa, apsolutno ništa novo.