Fudbal 161

Četvrtak, 20.11.2014.

13:22

Đorđević: Ne zovite me na 2 minuta

Srpski napadač Filip Đorđević rekao je italijanskim medijima da se nije definitivno oprostio od igranja u nacionalnom timu.

Ðorðeviæ: Ne zovite me na 2 minuta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

(Srki iz Kanade, 20. novembar 2014 21:53)

Srki, ne zameri...ali izraz "repka" je hrvatski "sleng", pa bih tebe i ostale koji se istim sluze uputio, da ima toliko srpskih izraza koji mogu da se upotrebe, bar kada je rec o srpskom nacionalnom timu.

fancy

pre 9 godina

Nebitno je totalno sto Djordjevic nije dokazana velicina da bi uradio ovako nesto. Bitnija je sustina a to je da igraci koji imaju onu stvar i koji su se sami izborili kvalitetom ne dozvoljavaju da im se kalja i ime korsti za neko menadzerisanje...sto bi Bane dobri sin rekao Mihajlovicu jednom prilikom ''necu da razigravam tvoju menadzersku reprezentaciju!''...pre svih to su Vidic, Subotic, Matic na pocetku, ne znam za Ljajica a sigurno je bolji od Bambija i Markeca zajedno! Zao mi sto nema pravog Lazovica, Darka!

Kako drugacije

pre 9 godina

Mozda se s' pravom buni, ali ovakav stav da je on neki superstar, nije fer prema ostalim igracima, ni prema zemlji za koju igra...
A sto se tice Lazivica, mozete navijacki da gledate koliko hocete, ali decko je medju retkima protiv Danske odigrao korektno i posteno oznojio dres i to je gola cinjenica.

runner

pre 9 godina

Утакмица против Грчке била је, и нама а и нашим противницима, све само не "пријатељска" после серије лоших резултата и требало ју је добити ако ни због чега другог оно због враћања пољуљаног угледа и поуздања. Према томе Ћурчићу је био основни циљ резултат а не уигравање екипе и зато Филипа Ђорђевића није било у тиму. Дечко је имао своју шансу против Јерменије, која се у фудбалском свету котира делеко испод Грчке, али се није видео на терену а то што он даје голове у италијанској лиги нема никакве везе па голове дају и браћа Шћеповић, Радовић и Шкулетић па шта?

Marija, Pančevo

pre 9 godina

Stvarno nije fer to sto neki igraju a neki ne. Predlazem sistem selekcije koji ce biti prihvatljiv za sve nase fudbalere. Plan A) da se broj minuta u svim utakmicama u kvalifikacijma podele s brojem igaraca, tako da svi dobiju potpuno istu minutazu. Plan B) da se pre utakmice izvlaci nekakva lutriju, pa da prvih 11 koji dobiju igraju. U oba slucaja ne treba nam selektor, jer ce igraci sami da se selektuju. Znaci, ustedece se silne pare sto selektorima treba da idu.

Srki iz Kanade

pre 9 godina

Ljudi, kako vam nije jasno? Jeste, nije placen da igra za repku. Niti igra da poveca vrednost - njemu je lova dovoljna iz lacija. Nego mozda ga BOLI DUSA sto on sedi i gleda kako nasa repka se osramoti protiv Danske, Albanije itd. On se samo moze ljutiti zato sto misli da ima nesto da pruzi, a nema priliku za to. Napadaci moraju igrati kad su u formi, to je zakon u fudbalu.

Mitro je dobar, ali nije u nekoj formi i cak se ugojio. Da nam Danko bude spic, to je sal najveci. I da odigra 5 odlicne partije, i nekako se plasiramo, imace 35 god!!!!!!!!!

Bilo ko da voli Srbiju bi bio ljut da sedi na klupi, pogotovo kad ozblijno misli da ima nesto pruziti za ovu nasu siromasnu repku. I ja bi bio ljut. Ajd da ne igra i da ne da golove, razumem. Vi ga pljujete zato sto voli srbiju i ocu da igra za nju.

Objektivni Lala

pre 9 godina

E moj Filipe!
Ovo ti govorim kao bivši reprezentativac (totalno nevažno koji sport).
Neću da ulazim u igračke kvalitete tebe i tvojih saigrača u reprezentaciji.
Ali s takvim odnosom prema dresu SVOJE reprezentacije i ta dva minuta su za tebe previše!

Peki

pre 9 godina

Alo ljudi nije bitno ko ce da igra bitan je rezultat sta svi pametujete kad je samo bitno da budu svi za jednog jedan za sve.ako svi budu bili borci i ratnici na terenu napravicemo nesto a sa ovakvim stavom Djordjevica ili pojedinaca sto ja da trcim kad drugi ne trce ili cuvam noge za ekipu repka me ne zanima necemo stici nigde.I sta vam je kriv ovaj Lazovic sta ste ga napali decko se borio maksimalno i dosao je pre dve utakmice jel moguce da je on za sve kriv.

2licni

pre 9 godina

ovo nema veze sa Lazovicem, i da je igrao Mitrovic umesto Lazovica, ovaj bi se opet bunio. aj lepo onda da reprezentacija ima samo 11 igraca i svi zadovoljni! jer ocigledno ko god da je rezerva taj vise nece da igra za reprezentaciju! (osim ovih iz nase lige koji tek treba da se prodaju)

Domace nevaspitanje

pre 9 godina

Igraci ne bi trebalo da se selektoru mesaju u posao, njihovo je da se odazovu na poziv i igraju ako ih stave u tim najbolje sto znaju ono sto se od njih trazi. Ovaj decko je pobrkao loncice i ne bi trebalo da vise bude pozivan. Neznam za koga je igrao u Srbiji ali vaspitanje mu je nedovoljno za reprezentaciju

Losmi

pre 9 godina

hahahaha sve sama grobarija pljuje po coveku stiteci tako svog rasnog strelca koji ni u najboljim danima(ako je uopste imao takve dane) nije zasluzio ni poziv za selekciju c,a kamoli sad kad na nasim livadama svako cetrnaesto kolo uvalje neki gol iz odbitka.

BlueBlueBlue

pre 9 godina

Mogao je ovako i Matic da odreaguje dok je Miha bio trener, srecom pa nije ali eto ostali smo bez dobrog igraca da bi igrao neki Lazovic koji ce da ide u penziju uskoro.

Dva minuta

pre 9 godina

I jeste bez veze. Zar nije cilj prijateljske utakmice da se probaju svi igraci i obicno se uvode u igru skoro svi na klupi. Dva minuta na prijateljskoj utakmici?? Mogao je Curcic i bolje od toga.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Jasno je gde smo stigli kad jedan Filip Đorđević za koga do juče polovina nas nije ni čula daje sebi za pravo da određuje minutažu u reprezentaciji. Posle ovakve izjave, svaki ozbiljan selektor bi ga momentalno precrtao sa spiska.

monarhista

pre 9 godina

Isti oni koji napaduju igrache koji imaju dostojanstvo(vidic,subotic)a fale jos i jankovic,radovic...oni kojima ne smeta sto je mitar rezerva dankinju iako je za njega debeli ronaldo...e isti ti grcevito brane onog ko je za SVE kriv...znachi napadati igracha kome kao reprezentacija nije sveta a stititi onog kome ona sluzi za licno bogacenje...

Vlada

pre 9 godina

Ko nece da vidi ne mora. Ocigledno je da je na delu jedna velika sabotaza i protest igraca u reprezentaciji. I da je atmosfera u timu katastrofalna. Igraci uopste ne trce i ne zalazu se. Pa zar je to toliko tesko primetiti? Pitanje je zasto je to tako. Vi optuzujete Filipa koji nece da cuti a velicate ostale koji cute i ne smeju nista da kazu?! Bravo. Znaci hrabre razapeti na krst a kukavice i sabotere slaviti. Nikada tako nije bilo u Srbiji kroz istoriju.

Katastrofalno muljanje sa selekcijom igraca i poguban uticaj menadzera, uzurpiranje FSS bez ikakve odgovornosti za rezultate, prostakluk i nevaspitanje doveli su do toga da je poziv u reprezentaciju za uspesne i dokazane igrace kao Bozja kazna. I da se pozivu vesele samo oni poput Lazovica koji bi da se ogrebu za jos jedan strani uguvor a uz koji ce profitirati i neki u klubu na ustrb istog. E bas tim je palo na pamet da ge poguraju u reprezentaciju.

Ja se uzdam u Savu koji je shvatio situaciju i pokusava da na trenutno jedini moguci nacin uzme FSS iz ruku najveceg grobara naseg fudbala. Kad se to desi, Savo ce znati kako da reorganizuje FSS i iskoreni probleme. Decko je izuzetno pametan, sigurno jedan od nasih najbistrijih fudbalera. samo se nadam da necemo morati da cekamo predugo!

Milance

pre 9 godina

Tebrice, vi svi sto hejtujete izjavu Djordjevica.. Samo cu reci, jel i vama ne bi bilo krivo da jedan klasa igrac Danko Lazovic igra prvog spica u reprezentaciji ispred vas.. Molim lepo.. Mene je sramota sto je on u reprezentaciji uopste a ne sto je u startnu postavu ;) Brooka, toliko boljih igrac..

Haizenberg

pre 9 godina

kazi to gazdama u laciju ako smes... nikad ti ne bi prismrdeo reprezentaciji posle takvih izjava.
(grobar, 20. novembar 2014 14:21)
Kakve veze imaju gazde Lacija sa reprezentacijom Srbije?
U Laciju je placen i kad sedi na klupi a za reprezentaciju igra iz ljubavi.
Realno na prijateljskim utakmicama se uigrava ekipa za predstojece meceve.Lazovic je poceo da igra u startnoj postavi po stare dane a kad je bio neko nije bio standardan.Markovic je u losoj formi a Mitrovic priliku dobija na kasicicu.Ko je tu lud trener (savez) ili Djordjevic.I Mitrovic i Djordjevic bi po svemu pokazanom trebalo da su glavne poluge naseg napada.

Aleksandar

pre 9 godina

Za sve one koji pljuju na ovog momka, treba prvo pogledati o cemu je rec. Ovo je bila prijateljska utakimca, na kojoj je bilo dozvoljeno po 6 zamena. Na takvim utakmicama se igraci menjaju da bi se probale nove kombinacije, drugacija formacija, nova taktika, itd. Izmene se prave ranije, kao sto je Grcki trener uradio. U 88 minutu je to besmisleno. u 88 minutu se prave izmene na zvanicnim utakmicama, ili da se dobije vreme kad cuvas rezultat, ili da se ubaci jos jedan napadac ako juris rezultat. Besmisleno je za jednog iole renomiranog igraca da ulazi u igru u 88. minutu u prijateljskoj utakmici. To je bila greska Curcica, a ovaj momak sigurno ne bi reagovao tako da je situacija u ekipi bila zdrava, a ne ovakva kakva je.

becks

pre 9 godina

U pravu je covek..... Igra Lazovic ispred njega koji nije vise ni za nasu ligu... Razumeo bih da je zvao Skuletica.... A vi sto kazete da je Mitrovic bolji, nisam siguran, ali mislim da je igrao vise od Filipa i nije se bas nadavao golova....
Mislim da je bolje resenje sa dva spica.... Odnosno Mitrovic i Djordjevic u napad.....

Dubioza

pre 9 godina

Alo breee za vas koji ste culi za Djordjevica tek odkako je presao u Lacio... Decko je 5 god igrao u Nantu. Nije hteo da ode kad je klub ispao u drugu ligu, zatim u drugu francusku ligu na 34 meceva 20 golova najbolji strelac lige. Ladno odbio Lion ostao u klubu dobio kapitensku traku! Vec sam citao negde da je iz imucne porodice tako da decko ne igra za pare. Ne velicam ga niti ga branim! Nije trebao ovo da izjavi u javnosti!

a.s. roma

pre 9 godina

Bravo, Fićo majstore. Odavno Srbija nije imala takvog centarfora. Ne trebaju ti TI losser-i, koncentriši se ti na tvoj S.S.Lacio jer i kad te stave da igraš za reprezentaciju lopte ne idu ka tebi iako se otvaraš i izgaraš (npr. Makedonija,Vels...)ne gubi vrijeme, iako Srbija ima igrače za finale Evropskog prvenstva a sa Murinjom bi ga i osvojila, kao što je mogla biti treća na Svjetskom prvenstu 2010god. s Antićem. Kičmu reprezentacije treba da čine tri osovine M-M (Matić-Marković po sredini) T-T (Tadić –Tošić po lijevoj ili desnoj strani) i Đ-Đ (Đorđević-Đuričić ili Ljajić ispred svih) pozadi Ivanović,Subotić,Nastasić (Vidić) malo naprijed Kolarov . To je igra preko oba krila, i po širini i po dubini, brza i sporija - po potrebi. A Mitrović je upotrebljiv samo sa većom tjelesnom masom – nikako mršav.
Pozdrav za Filipa Đorđevića najbolju 9-ku Srbije od navijača Rome iz Crne Gore

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Smesni su ovi sto bi kao bili ponosni da igraju i dva minuta,da i ja bi isto bio ponosan i da sedim na klupi ali da igraju oni koji su bolji od mene,decko igra u italijanskoj ligi i da je tamo najgori sigurno je bolji od bilo kog manekena iz nase jadne lige,a za lazovica je izmislio fudbal,tako da mogu da razumem njegovu odluku.

madevun

pre 9 godina

Raspad sistema. Zato igraci ovako postupaju. Realno, Lazovic da igra ispred Mitrovica i Djordjevica je sprdnja sa fudbalom. D. Tosic, R. Petrovic.... smjesno. Cak i Z. Tosica treba u rezervama drzati, zaboravio je driblati, sutati, kretati se u medjuprosroru i gnjavi loptu redovno je gubeci, zaustavljajuci napad. Slag na tortu je Tole, koji od saveza pravi cirkus.

Zgmiško

pre 9 godina

Biti reprezentativac bi trebala biti čast pa makar i sjedio na klupi no opet u jednu ruku ne podržavam, a opet u drugu ruku podržavam ovog dečka,.. kad bolje pogledate da vama jedan Subotić ne igra u prvih 11...aloo ljudi Subotić pa dečko je vrhunska klasa igrača za njega bi dao cijelu našu obranu,..pa nije niti čudo onda da svako malo netko ne želi igrat u vašoj reprezentaciji. Vidi dečka igra u Laziu jedan je od glavnih igrača tamo, a u repki grije klupu zbog nekog amatera iz vaše lige, sramota. Bezveze pljuvate po dečku a trebali bi po onima koji sjede gore u foteljama. On nije niti prvi a niti zadnji koji ne želi igrat u repki gdje igraju pojedini igrači samo zbog svojih menadžera i samo da se prodaju. Prije nego počnete pljuvat po dečku malo bolje si razmislite ko vam vodi repku i kakvi su kriteriji. Ista situacija je bila i kod nas sa Pranjićem da nije htio igrat zato što je igrao onaj poluamater Strinić. Pranjić je jedan solidan igrač i ništa više od toga ali naspram Strinića je avion i dečko ima to pravo da ne želi sjediti na klupi bez da dobije priliku da se nametne izborniku, 2 minute u prijateljskoj utakmici je smiješno.

sovuljagao

pre 9 godina

Ironican sam.....ma da bre,Djordjevic je stvarno igracima...dere decko...e,i ja sam ironican...lik je prosek teski,pa i ispod proseka da se ne lazemo.jel zna neko jednu utakmicu da navede gde je on odigrao dobeo za reprezentaciju?nema!ali zato svi skocite da prozivate Racu Petrovica i Duska Tosica iako momci SVAKI put za REPREZENTACIJU odigraju bolje od raznih zvezda tipa Vidic,Subotic,Stankovic,Pantelic i slicni

Dario

pre 9 godina

Dragi susjedi, moj prijedlog je da si odaberete dobrog i vrijednog domaceg trenera na duze vrijeme(tipa Drulovic). Zatim da maknete tog Karadzica na silu ako treba i dovedete nekog ozbiljnijeg. Uloziti nakon toga sredstva u ravijanje mladih igraca na svim pozicijama kroz pametnu selekciju i veliki pozadinski rad. Obavit policijsku akciju i otklonit svu mafiju i menadzere koji se guraju u nogomet radi zarade. Oni guše razvoj zdravog saveza radi svojih interesa. To i ovdje u HR se dogadja ali se borimo da ocistimo prije nego uniste repku. Takvim pristupom, Za 3 do 4 godine cete imat respektabilnu reprezentaciju, a za 10 god bi bili u top 10-15. Sve ostalo je iz supljeg u prazno. Znam da zvuci kao mission impossible, ali jedino veliki remont i kompletno preuredjenje ce donjet rezultate. Ovako kako sad radite, ni Murinjo ni Gvardiola vas ne bi odveli na Euro. Uopce nije problem u trenerima i selekciji igraca. Sistem rada vam je loš. A to vide nogometasi kad dodju iz velikih klubova po evropi, i onda im se ne da igrat u tom nezdravom mulju di nema nikakvog plana ni vizije. Pozdrav iz prijateljske Rijeke.

Све сам егоманијак до егоманијака

pre 9 godina

Дајте прострите црвен тепих овом славном голгетеру кад следећи пут буде излазио из авиона, дајте погачу и со, обавезно музика да му свира и девојке у народној ношњи да играју српско колце. Тако се дочекује Филип Ђорђевић из иностранства! И немој да би га неки селектор-усранко мењао усред утакмице, без 90 минута човек неће да потеже толики пут! И склањајте му Данка Лазовића с' очију, тај га нервира...Је л' ви у том ФСС-у хоћете да Филип почне да даје голове за Србију ил' нећете!?

(?o?)

pre 9 godina

ODBIO DA UDJE???
A da te u Laciju uvedu u nadoknadi vremena ne bi ti smetalo,cutao bi kao mutav!!!
I ne trebas reprenzetaciji...imaju STEFANA MITROVICA!!!!
Ne bi taj meni prismrdio vise...al zato kad padne u formi pa ne bude.produzio ugovor nema reprenzetacije vise..da.popravis formu i zbog 1-2 utakmice podignes cenu i nadjes klub.Da je srece nikad nisi ni trebao igrati u reprenzetaciji.

Ljuba

pre 9 godina

Momci, stvarno je na kraju nebitno ko igra sve dok cela reprezentacija daje sve od sebe u svakom trenutku. Pogledajte komsije. Uspeli su da odrze atmosferu i profesionalnost iako su imali uspone i padove i slicne probleme kao mi. Otisli su im iz raznoraznih razloga Jelavic, Eduardo, Vukojevic, Pletikosa. Pisalo se o tome jedan dan (1 dan!) i to je to! Nastavili ljudi punom parom napred. Za 14 utakmica pod Kovačem Hrvatska postigla 28 golova! U proseku 2 po utakmici. Sedite vi i razmislite kako cete poceti te golove da dajete. To je svrha fudbala, a ne medjusobno takmicenje ko ce na teren ko ce na klupu. Imam neki osecaj da iste postove postavljam svake godine nakon prva tri kola kvalifikacija... sta da se radi, ponavljanje je majka mudrosti, valjda.

navijac koji je postao odvijac

pre 9 godina

Igrao ti ili ne, odrace nas Portugal, a odrace nas i Danci. A u Tiranu ne treba ni da idete. Sad ste Grcima dali dva gola, i ko zna kad.. i koz zna gde...

323

pre 9 godina

Ne ulazim u njegove kvalitete, u kom timu igra u kakvoj je formi. On pre svega mora da bude profesionalac. Sa klupe su ulazila mnogo veca imena pa ako treba i na dva minuta jer si tu za svoju zemlju. Ovako mi sve lici na ucenu. Ko je on da ucenjuje? Koliko je odigrao i pruzio državnom timu ili postigao golova za svoju zemlju pa ucenjuje? Na kraju, moram da kažem posto se često u istom kontekstu pominje Lazovic koji eto igra a bolji sedi na klupi. Taj Lazovic je do sada odigrao 47 utakmica za svoju zemlju. Do svoje 45. utakmice je ulazio stalno sa klupe, igrao malo vremenski, retko od starta utakmice i postigao 11 golova. Bio je u tom periodu u odlicnoj formi i opet ulazio sa klupe i cesto vadio državni tim. Na primer dok je igrao za PSV a posebno Zenit. I posle takvog odnosa sa njim prestao da igra ali nikada javno nije rekao zasto. Ovaj Djordjevic i kada igra ili ulazi sa klupe sta pruža na terenu? Daje golove? Malo je požurio sa ucenama. Pa i da je mnogo veci igrac jer se ponasa kao razmaženi amater. Meni je jasno ko ce da poštuje takav stav ali kod mene on vise ne bi igrao. Toliko. I ja uopšte ne branim Lazovica, ako Ćurčić misli da mu nije potreban ne treba da igra. Na kraju i Sale je mogao bez Micova, nesto mu falio Micov??

Strela

pre 9 godina

Čitam komentare i čudim se čudom.
Sve sami ''selektori''.
Potpuno se slažem sa Filipovom izjavom.Nije mu pravo,kada je pre njega u ekipi neko koji je lošiji od njega (ne želim nikoga da imenujem a javnost zna o kojim ''igračima'' je reč).
Sve dok nama u reprezentaciji igraju igrači koje guraju kojekakvi ''menadžeri'' i ''funkcioneri'' tako će nam se i vraćati.
Javna je tajna da ako te planiraju za ''prodaju preko'',moraš da imaš određeni broj utakmica u reprezentaciji da bi mogao da dobiješ radnu dozvolu a samim tim ti se i povećava cena na tržištu.Nećemo videti neko veće takmičenje godinama sve dok nam igraju ''tatini sinovi''
Lično sam to iskusio na primeru svog sina koji nije mogao da prođe zbog ''konkurenta'' čiji je otac ''nekada bio neko i nešto'' a u stvari ''ne zna gde je levo'' što se tiče fudbala.
Jedini spas nam je da ispliva kvalitet bez obzira čiji si i da li znaš himnu napamet.
Zato,Filipe-uz tebe sam svim srcem ! ! !

Delija

pre 9 godina

Decko je u pravu i po meni ovo nije izdaja kao sto neki pisu, nemoze decko da gleda onog raspalog degenerika Lazovica u startnoj postavi a on da sedi na klupi nece da vredja svoju inteligenciju 100% je u pravu

Boksi

pre 9 godina

Ti dečko si se malo pogubio.Gledao sam te uzivo par puta i nijedan potez nisam video od tebe.To sto nisi hteo da igras dva minuta znaci da vise neces ni imati priliku da zaigras u reprezentaciji.Ja sam zvezdas ali se Raca pa i Lazovic trude tri puta vise od tebe.Fali nam dobar trener da ubrza igru a ti tu braćala ne pasujes nikako.Trci tamo u klubu dok te i tamo ne provale.

Stari Vujadin

pre 9 godina

Vrlo prepotentna izjava obzirom na rezultate. Vecina nasih fudbalera je toliko sigurna u sebe po novinama i magazinima, a kada dodju da igraju naprasno postanu zbunjeni i nesigurni.

Obzirom da ne idemo na EP, imamo dovoljno utakmica da isprobamo igrace. Treba dati Djordjevicu dve utakmice 90 minuta. Ako da po 2 ili 3 gola iz svake - svaka cast majstor je kao sto kaze - nastavak saradnje. Ako ne, onda izbaciti foliranta i zacepiti mu usta.

ne okreci se sine

pre 9 godina

Realno, takvi koji tako razmisljaju nam i ne trebaju! Super, igras za lacio dao si par golova, to ne znaci da moras da igras 90min za reprezentaciju! Kezman je resetao u PSVu pa u rep. nista, Pantela tresao u Herti pa u rep. nista! Zigic nije resetao nigde pa je igrao non-stop! Napadaci su nam najslabija karika vec deceniju!

znalac

pre 9 godina

Bez obzira na to sto pored tri sasvim solidna igraca nama igra jedan istroseni koji ni kad je bio nesto bolji nije mnogo pomogao,ta trojica moraju da imaju motiv vise i da ne odustanu

Boki

pre 9 godina

Slazem se da onom Lazovicu nije mesto u reprezentaciji, ali stav da te ne zovu da igras za svoju zemlju 2 minuta je bez veze. Ne treba ni da igras onda u reprezentaciji. Meni bi cast bila i na klupi da sedim za svoju zemlju.Koga nema bez njega se moze.

Peki

pre 9 godina

Sta bre svi imate protiv Lazovica cevek se trudi maksimalno ne kazem da je bolji ovaj ili onaj al i Djordjevic kad udje u igru nista spektakularno ne pokaze.sta je umislio da je CR7 ovaj proziva Rukavinu covek kod Mihe razbijao u Spaniji unistio Barselonu Racu Petrovica jel gledate vi fudbal ili samo komentarisete po tome sto su ovi svi Grobari?Sa takvim ponasanjem netrebas ovde ni ti ni bilo ko drugi ko nije spreman da presedi na klupi

Godinama iste priče, a nigde nikakvog rezultata

pre 9 godina

Nisu to nikakvi orlovi, i ne znam ko ih je tako nazvao. Pačurlija bi bilo primerenije. Znate ono, ništa nije naučila pačurlija ta, nego sto je i pre znala kva - kva - kva.

Chisho

pre 9 godina

Sram da te bude.Bice zanimljivo pratiti dalji razvoj tvoje karijere s takvim drzanjem. Velika HVALA Katicu i Stimcu za onakav odnos sa klupe na SP u kosarci.Mislim da ni sami nisu svjesni koliki su doprinos dali sa klupe pored toga sto su i igrali. Ja ih nisam zaboravio. To je PATRIOTIZAM! E kad i klupa bude igrala svih 90 minuta a ne samo 2min onda cemo biti u "Montevideu".

Baki

pre 9 godina

Lose je to rekao i generalno je to los stav prema reprezentaciji ...ali.. KO JE TAJ sto gura danka lazovica ,pa taj ne bi uspeo da nadje mesto u slovackoj drugoj ligi ono je SRAMOTA kako covek igra a STARTER je u reprezentaciji ! Tako da je donekle normalno sto to smeta ovom momku

Nikola

pre 9 godina

Nisu mi jasni ljudi koji pljuju po Djordjevicu. Peoblem je sto za reprezentaciju ne igraju najbolji i tako je vec godinama, zato i jesmo tu gde jesmo. Zbog toga smo vise od pola proslih kvalifikacija igrali bez Matica. Nije hteo covek da sedi na klupi Radovanovicu, Ignjovskom i kompaniji i normalno da nije hteo. Sada nece Djordjevic da sedi na klupi Lazovicu, koji i u ovoj nasoj ocajnoj ligi jedva da je dao poneki gol. ljudi, manite se prica o patriotizmu, to su ostvareni fudbaleri sa uspesnim karijerama i nece da ih niko ponizava i zaj... U svakom slucaju vise cenim njih, koji imaju onu stvar da javno kazu gde je problem, nego ove sto cute, prave se blesavi i vuku se po terenu. Verujte mi, vise je ovom Djordjevicu stalo do reprezentacije, nego ostalima koji ta okupljanja koriste samo
da bi malo posetili beogradske splavove.

inter45

pre 9 godina

vidi covek da guraju lazovica koji nije zasluzio startnu postavu ...realno prednost bi trebalo da imaju mitrovic i djordjevic ....ok je da lazovica pozovu ali ne da bude prvi spic ....vide to svi u ekipi zato je i matic rekao da nije naj ekipa bila na terenu ...

Kolektivni duh

pre 9 godina

Žalosno je što kojekakvi komarci i slični ostavljaju komentare koji su čisto klubaški inspirisani. Potpuno je nebitno ko je iz kog kluba, a vlo često vidim da se po automatizmu brane igrači samo zato što igraju ili za Zvezdu ili za Partizan, a posebno je to izraženo kada je u pitanju Zvezda. Svi koji obuku dres reprezentacije i ginu za nju na terenu, meni su dragi. Gledajte igrače kako se međusobno grle i podržavaju, bez obzira na klub, a navijači bi da budu veći vernici od pape. Đorđević i slični su prepotentne osobe kojima nije mesto u reprezentaciji bez obzira kvalitet (a nije se pokazao u prethodnim utakmicama), jer ne poštuju nas od kojih žive. Da nije član reprezentacije imao bi i manju platu u klubu, kao i manje interesovanje drugih klubova za novi transfer. Dakle, reprezentacija treba njemu, a ne obrnuto. U prijateljskoj utakmici trener može da ubaci u početni sastav i slabijeg igrača, a boljeg da ostavi na klupi, da bi isprobao različite taktičke varijante, a to može da shvati i prihvati samo igrač koji živi za tim. I najbolji igrači na svetu su nekada rezerve iz sličnih razloga, samo su u Srbiji umišljene zvezde nedodirljive.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

LJudi,dosadni ste vise sa pricom da menadzeri prave reprezentaciju...Jel iko ima dokaz? To sto je Terzic prvi pustio tu pricu protiv Karadzica, a on je gori od njega jer je tako gurao neke igrace za SP u Nemackoj, nemojte uzimati bas da su istinite. Prvo je protiv Mihe kukao,a meni je od starta zao sto tog coveka navijaci tako pljuju. Ne mislim da nije imao gresaka,imao je,ali sve koje je pozivao vecinom je posle njega zvao i ovaj Holandjanin. Terza proziva Mihu za Ramadanija,a njegov zet N.Damjanac je Ramadaniju ortak...Ko koga tu vuce za nos i laze!? Problem nasih igraca je u glavama. Misle da su zvezde, i to nas skupo kosta. Ne moze igrac da odlucuje ko ce da igra i koliko..Ista prica kao sa Mihom i Maticem.Cim igrac oseti da je jaci od trenera odmah izbija svadja i zato u fudbalu i imamo rezultate kakve imamo... tamo gde je trener Bog, imamo rezultate... i to treba da bude smernica...Treba trenere zastiti i kad naprave neke greske...igraci naprave iste, prime se golovi zbog njih, potuku se, pa jel onda leti njima glava...svako gresi,ali problem sujete je najveci problem jedne ekipe

Ja

pre 9 godina

Meni da neko kaze evo ti dres Srbije i dodji da igras dva minuta za reprezentaciju, ja bi ovako debeo i trom poginuo na travi za ta dva minuta.

Worm

pre 9 godina

Sram te bilo !!! Sta da kazu ostale "rezerve" Raca, Jojic, D.Tosic ....... svi oni cekaju svoju sansu, cute, rade posao ....... zbog tebe, Nevena Subotica i slicnih treba doneti neko pravilo u FSS da se dozivotno zabrani pristup reprenzentaciji za takve poteze ........ Neces sa klupe, vazniji ti klub, odma da se reprenzenyacija oprpsti od takvih a ne oni od reprenzentacije ........ i Danka Lazovica bi stavio u isti kos posto je i on pre par godina ucinio istu stvar ............ Treba da se ugledate na Savu Milosevica dok je igrao, klub mu zabrani da se odazove na prijateljsku sa ,cini mi se, luksemburgom ili maltom ali on covek ipak dodje bez osvrtanja i ocekivanja kazne od kluba her dres je svetinja i treba da je tako. E sad mozete me demantovati ali ja i dalje mislim da je pored matica nas najbolji zadnji vezni Raca i Kuzmanovic, ali oni sede na klupi i gledaju kako drugi igraju, pa opet nova utakmica oni se opet odazovu. To su pravi ljudi. Tebi bi porucio sretno u klubu i da zaradis mnogo para

Stefan

pre 9 godina

Citam komentare i u vecini pise,"Treba da si ponosan i na ta 2 minuta", "Mnogi bi dali i za minut, a ti se bunis", "Ovakve ne treba vise pozivati". E ovako kao sto svi znate, razvitkom kapitalizma i svega sto ide uz njega, fudbal i ostali profitabilniji sportovi su postali posao, sto za igrace, sto za vlasnike, menadzere i ostale da ne nabrajam. Svima njima je obaveza da igraju u svojim klubovima, i da obezbjede za sebe sto bolje ugovore i transfere, da bi zaradili za svoj zivot, svoju porodicu itd. Svi znamo da igracki vjek nije mnogo dugacak, i imamo bezbroj primjera uspjesnih sportista koji su kasnije ostali bez icega, s toga i razumijem njihovu potrebu da "kidaju" u svojim klubovima. Reprezentacija je svima njima prilika da se pokazu, da dignu sebi cijenu, ali isto tako i vecina njih voli da igra za svoju zemlju, da se razumijemo(nama bagri je tesko udovoljiti). Medjutim kako ocekivati da neki igrac da sve od sebe, da pokaze sve sto zna, kada u ekip igraju neki igraci koji nisu zasluzili da igraju, kako da se ekipa uigra ako malo malo dolazi neki drugi selektor i forsira neki svoj stil, i forsira neke druge igrace. Niko od njih nije lud da rizukuje svoj jedini izvor zarade, radi 2 minuta, a da mu pri tome niko ne objasni sto igra samo 2 minuta, u cemu je problem, kada ce mozda vise da igra. I zar nismo zbog ovakvih situacija i odnosa prema igracima ostali bez Vidica, Subotica, Ljajica, umalo bez Matica, sad izgleda bez Djordjevica.

vlada

pre 9 godina

E to je suština problema kod našeg tima,zato što nema reda,unutrašnje kohezije,timskog duha,svi žele da budu u prvih 11,misle da su zvezde,bitniji im je individualni uspeh od timskog.To je jedan od razloga što imamo samo JEDAN BOD iz tri utakmice.

zlotrov

pre 9 godina

pa u pravu je covek . da greje klupu lazovicu ? vazi . tu ne treba da se raspravlja o Djordjevicevom izdajstvu , nego o interesima ljudi iz fss , menaDJerima itd . mi smo poslednje 2 godine , promenili, oterali ili ti doveli (kako hocete) jedno 10 selektora . rezultati iz meseca u mesec sve losiji . nikako da promenimo te sto menjaju te selektore tj dovode . da nije mozda u njima problem ? svi su krivi , ovakvi i onakvi , samo je fss ispravan , nikad ne gresi i uvek radi u interesu srpskog fudbala . ja to nesto nmg da primetim , iako se trudim , pa cak pokusavam i da slazem sebe . nadam se da ce naici neka "struja" sposobnih ljudi , koji ce vratiti nas fudbal gde mu je mesto .

Boki

pre 9 godina

Plakali smo za pravim napadacem sada kada ih imamo 2 mi koristimo treceligaski kalibar u vidu Lazovica!!! Bruka i sramota,decko je 100% u pravu! (zeljko, 20. novembar 2014 14:00)

Mitrovic, Djordjevic i Skuletic imaju za sada daleko skromniju karijeru od Lazovica. Pogledaj gde je sve Lazovic igrao, pa pricaj. Samo kod nas je covek sa 30 godina mator. Svi ozbiljni strucnjaci poput Advokata, Živadinovića, Nikolića i Ćurčića ga žele u svom timu. Lazović je loš igrač samo u glavama laika ili zlonamernih Zvezdasa koji spinuju javnost glupostima o menadzerskoj reprezentaciji.

Borky

pre 9 godina

Upravu je covjek on tu dolazi iz ljubavi i bez ikakve koristi dok Lazovic dolazi da bih se prodao na zimu.I sta vi sad svi pljujete momka kad znate da je istina i da je upravu 100%.

realno

pre 9 godina

ovo je strašno...Pa jedan Klose sedi na klupi,Teveza nisu godinama zvali i čim su ga pozvali čovek je dotrčao da igra za reprezentaciju... ako se neko pitao zašto nemamo rezultate ovaj nazovi igrač vam je objasnio šta znači mentalitet srpskog fudbalera i koliko im je u stvari stalo do države i reprezentacije

Evroskeptik

pre 9 godina

Ja bih bio ponosan da nastupam za reprezentaciju, pa makar i dva minuta, jer bi me to svrstavalo u dvadesetak najboljih u zemlji! Ja ovakve komentare i uslove ne razumem i ne podrzavam!

mikicar

pre 9 godina

Mozete da pricate sta hocete ali taj Danko Lazovic je na mene ostavio jaci utisak od Djordjevica. Napravi neki vazan pas, sut, oznoji se. A Djordjevica kao da nema na terenu.

rango_unchained

pre 9 godina

u nekoj normalnoj reprezentaciji, ima smisla sav taj vas - treba slusati trenera ma ko da si, reprezentacija je svetinja fazon. mi smo sve osim toga, uzasni, sa losom atmosferom u svim nivoima, losim rezultatima, brukamo se gde stignemo, igraju menadzerski igraci... normalno je da normalni, kvalitetni igrači poput djordjevica(djurdjic, radovic?) budu frustrirani sa svim ovim, i ja ga podrzavam.

Savri

pre 9 godina

@(nepostojeci kult reprezentacije, 20. novembar 2014 13:29)

Kažeš svi bi igrači trebali da se ugledaju na Matića? Pa evo i Đorđević se ugledao na Matića, ne vidim šta je tu sporno? Da te potsetim, Matić je grejao klupu kod Mihe dok nije uradio istu stvar kao sada Đorđević. A to je uradio zato što od menadžerskih igrača nije dolazio na red, isto kao i Đorđević sada. Ili hoćeš da kažeš da je Lazović zaslužio mesto u timu umesto Đorđevića ili Mitrovića? Da je FSS ozbiljna organizacija sa ozbiljnim selektorom potpuno bih se složio sa tobom ali pošto ona to nije podržavam stav Đorđevića isto kao što sam podržavao sl. stav Matića pre par godina...

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@Novosadjanin
Реци ми један, али само један, разлог због којег Раћа Петровић не заслужује позив за репрезентацију. Не три, не пет, већ само један разлог.

kappa

pre 9 godina

Nešto sramotnije nisam pročitao u skorije vreme..
Kakva glupa izjava..
Da je pravde,nikada te više pozvao ne bi...da budeš primer narednim generacijama...use i u svoje kljuse..
Jezik brži od pameti..
Šta bi se desilo da je ranije to izjavio Piksi ili Deja...
To je kriva kultura i vaspitanje i najviše poštovanje..
Ma teraj se,ima takvog kalibra igrača kao blata..

znalac

pre 9 godina

Ne tako davno smo molili za makar jednim napadacem,sad kad ih imamo troje solidnih,Djordjevica,Mitrovica i Scepovica,od kojih jedan nije ni pozvan za ove meceve,nama u dva kljuca meca pocinje Lazovic,pa nek me neko ubedi da je sve cisto strucna odluka

Dux

pre 9 godina

@nepostojeci kult reprezentacije

Svaka cast Maticu, ali ni on nije hteo da igra za reprezentaciju dok je bio rezerva i bio je potuno u pravu zbog toga. Komentar ti uopste nije na mestu i pokazuje koliko brzo Srbi zaboravljaju neke stvari.

milan,jagodina

pre 9 godina

i nisi neki igrac,tako da idi igraj za nekog drugog...sada sto je repka takva kakva je svi su krivi,a najvise novinari sa njihovim cuvenim konstatacijama tipa nasi igraci igraju u najvecim svetskim klubovima.Osim Mitrovica i Stojkovica svi su prosecni hteli mi da priznamo ili ne...a da Lazovicu nije mesto u A timu,uistinu nije...on je i svom timu najslabiji igrac.Nekome nije u interesu da igramo na EP,kome ni sam ne znam.Ovaj trener nije ni za Obrenovac,a oni ga hoce na mesto selektora...za trenera treba postaviti Stanojevica ili Drulovica,oni bi nesto promenili i stigli bi do treceg mesta u grupi,ovako...

Grobar

pre 9 godina

U bilo kojoj ozbiljnoj organizaciji bio bi za sva vremena izbačen iz reprezentacije, a ovde ga Karadžić moli da se vrati??!!Ej, koliko većih imena je grejalo klupu, a on se našao da ucenjuje reprezentaciju, a samim tim i državu. Vi što prozivate Lazovića pogledajte ove dve utakmice i videćete da je jedini imao neki konkretan učinak

panteroid

pre 9 godina

(Novosadjanin., 20. novembar 2014 13:40)

Taj isti Vidic na koga se pozivas je bio protiv igranja Stojkovica u reprezentaciji i sa svojim kumom je busio kad je stigao. Razlog tome je sto je on presao u Partizan. Kad pokusas da ukljucis mozak shvatices da se sve svodi na klubastvo. Da mrzis reprezentaciju znamo jer si pripadnik navijcke grupe koja stoji uz Bogdanova. Vec godinama se pljuje po savezu i preko reprezentacije pokusava da se smeni Tole. Nista nije slucajno od Djenove na ovamo. Menadzerisanja je bilo i bice ali taj Djordjevic nije D o Drogbe,ni R od Ronalda,ni M od Mesija da bi on mogao da ucenjuje reprezentaciju. Za kraj mi jos objasni kakve veze ima Subotic sa Petrovicem? Covek koga nisam mogao da smislim dok je igrao u Partizanu a sad kad odigra 15 minuta ispadne bolji od svih zajedno na terenu.

dragan1982

pre 9 godina

(Novosadjanin., 20. novembar 2014 13:40)

totalna glupost sta pises ,vidi se da si troler jer mrzis petrovica racu..svako ko negira dobru igru petrovica negira iz mrznje ,iz niceg drugog jer petrovic svoj posao obavlja jako dobro,da je pravde "UBljani" matic i petrovic bi bili dupla sestica nase reprezentacije..ni jedan od vas ne moze tacno da kaze gde je to petrovic odigro lose u repki? ne mogu jer se ne secaju,moraju duboko da razmisle hmmmm pa hmmmm gde je to petrovic igro lose? pa opet...hmmmm a na kraju ponavljaju iste fraze ko uvek...bilo kako bilo,djordjevic? njega mrze navijaci fc nanta,zasto? jer je lik bar 5 put godisnje po medijama pricao da zeli da ide,to je takav tip karaktera,frizurica,farmerkice ..fensi a nema 500 metra da pretrci za 90 min.taj citavu drugu polovinu zadnje sezone u nantu nije dao gol..zadnjih 4 utakmice je bio izbacen iz tima pa sad vi vidite o kakvom tipu se radi...kolko rundi nije dao gol za lacio vec,ima sigurno 4-5 ??taj uvek bljesne na pocetku sezone da par golova i onda ne stane..misljenja sam da ga ne treba vise zvati jer stavlja sebe ispred kolektiva,da vredi nesto igro bi vise od dva minuta,mora se bit realan.nadam se da ce te mi pustiti komentar jer mora se tvari pisati onako kako jesu,nasi mediji ni reci nisu peneli situaciju u nantu na kraju sezone..pozz

nepodoban komentator

pre 9 godina

Đorđević je naš najbolji centarfor. Bez diskusije.
Srbija za nastavak kvalifikacija:

Stojković
Tomović-Ivanović-Biševac-Kolarov
Gudelj-Matić
Basta-Tadić-Kostić
Đorđević

- - - - - - - - - -

Aladdin Sane

pre 9 godina

Samo sam cuo da Djordjevic kida u Laciju, ali ga nisam nikada gledao. Kako je igrao u reprezentaciji isto ne znam.
Uprkos tome imam potpuno razumevanje za njegovu reakciju. Nije da covek ne ceni nacionalni dres i reprezentaciju, nego cisto nece da bude ponizen. Ja bi radije odsedeo celu utakmicu na klupi nego da udjem za minut ili dva. To nije ni arogantno niti on misli da mora da odigra svih 90 minuta, nego ima samo zdravu dozu postovanja prema sebi.
Sta je uopste trener hteo da postigne sa time? Jel' je Djordjevic trebao da iskoristi tu 'priliku' i da postigne dva gola i asistenciju za dva minuta?

1914

pre 9 godina

Svaka cast Djordjevicu,bar neko da digne glas za razliku od ostalih beskicmenjaka.Tako su i Subotic i Matic grejali klupu dok su igrali neki Radovanovici,Stevanovici itd.Sad je odjednom iz vedra neba Lazovic postao glavni napadac ne bi li se nekako izreklamirao za prodaju.SVI napolje iz FSS,mesto vam je iza resetaka,unistili ste fudbal do temelja a napunili svoje dzepove.Bojkot reprezentacije do odlaska stetocina.

Sale

pre 9 godina

Bekam je sa 30 god. putovao iz Los Andjelesa za London da bi igrao 10min na prijateljskoj utakmici.Sad ti vidi ko si ti a ko je on.Ko jednom odbije da igra nikad vise ne treba da bude pozvan.

Bgd

pre 9 godina

U normalnim okolnostima bih osudio njegov postupak i ne bi ga više trebalo ni pozivati u reprezentaciju. ALI, kad reprezentacija nema rezultate i kad se u nju pozivaju individue poput Danka Lazovića, Antonija Rukavine, Raće Petrovića, Fejse, Biševca, Stefana Mitrovića...onda je u potpunosti u pravu. Igraj za Lacio i ne vraćaj se u ovu propast a za Srbiju neka igraju menadžeri i funkcioneri FSS.

zeljko

pre 9 godina

Plakali smo za pravim napadacem sada kada ih imamo 2 mi koristimo treceligaski kalibar u vidu Lazovica!!! Bruka i sramota,decko je 100% u pravu!

Aman

pre 9 godina

Kakav je to mentalitet? Pa u toj utakmici je Mitrovic igrao od pocetka, ne Lazovic. Misli da je bolji od Mitrovica, misli da je zvezda Tina. Takvi Nam ne trebaju. Pa zamislite da svako zatrazi da igra svaku utakmicu po 90min ? Na Sta bi to licilo? Onda bi Mitrovic trebao da se pobuni ako se forsira Djordjevic, pa bi selektor morao da prilagodi formaciju njima dvojici, a to bi povuklo nove probleme da veznim igracima itd... Uostalom videli smo ti superzvezdu Djordjevica Protiv Jermenije, covek je bio svuda na terenu, trcao, asistirao, davao golove. Prosto je bilo divno gledati GA. Hajde ne pricajte svasta.

Boca

pre 9 godina

Krajnje sramotno ponasanje Djordjevica.
Medjutim, ko može da objasni da neće da igraju ni Subotic, ni Vidic, pre toga ni Matic, sada Djordjevic a ni Ljajic nije bas propevao.

Aman

pre 9 godina

Kakav je to mentalitet? Pa u toj utakmici je Mitrovic igrao od pocetka, ne Lazovic. Misli da je bolji od Mitrovica, misli da je zvezda Tina. Takvi Nam ne trebaju. Pa zamislite da svako zatrazi da igra svaku utakmicu po 90min ? Na Sta bi to licilo? Onda bi Mitrovic trebao da se pobuni ako se forsira Djordjevic, pa bi selektor morao da prilagodi formaciju njima dvojici, a to bi povuklo nove probleme da veznim igracima itd... Uostalom videli smo ti superzvezdu Djordjevica Protiv Jermenije, covek je bio svuda na terenu, trcao, asistirao, davao golove. Prosto je bilo divno gledati GA. Hajde ne pricajte svasta.

Nenad

pre 9 godina

U pravu je. Putuje, muči se besplatno i onda na kraju ni ne igra. Ne znam ni kako ih sakupe u reprezentaciju i kako ti naši igrači nađu motivaciju da igraju. Za koga li igraju, kada su tribine prazne, a kada su pune onda se utakmice prekidaju da bi opet bile prazne tribine. Ni na jedno prvenstvo ne odemo. Jednostavno bacanje vremena i energije. Bolje da sakupe tim od igrača koji igraju u domaćoj ligi, pa će makar da se bore ljudi za sebe kako bi potpisali neki ugovor preko.

dejan

pre 9 godina

u pravu je covek.isto bi tako i ja postupio.Ocigledno je da teraju sprdnju sa njim.I sa svima nama.Ja bi cak i bojkotovao reprezentaciju sve dok se ne smeni ceo savez.Deset selektora su promenili za 3 godine i sve moj do mojega.

Joca Krusevac

pre 9 godina

podrska fici, vidicu, suboticu...
(a, 20. novembar 2014 13:28)

Zbog cega podrska Djordjevicu? Zato sto nije starter na dve utakmice? Pa nije decko Ronaldo pa da mu je zagarantovano mesto u startnoj postavi. Zasto podrska Vidicu? Zato sto je uvek bio najgori u dresu reprezentacije,zato sto je napravio bezbroj gresaka i zato sto nije pruzao ni 2% od partija iz kluba? Zasto podrska Suboticu? Zato sto oce da "odmori" od reprezentacije? I vi lupetate previse...

Petar.

pre 9 godina

Za ove izuzetno upućene poznavaoce prilika u fudbalu imam par pitanja. Ukoliko sam ja dobro razumeo, Dik Advokat, holandski trener koji je već u godinama, je pozvao 31godišnjeg igrača Partizana jer je na njega vršen pritisak preko Tomislava Karadžića, koji je u nekakvoj poslovnoj vezi sa Lazovićevim menadžerom i još navija za Partizan, i sve to kako bi se 31godišnji Danko Lazović prodao i na taj način bi Partizan, menadžer i Tomislav Karadžić imali korist. Hm. Zaista intresantno. Medjutim, par nedostatka u celoj priči. Zar ne bi onda bilo logično da to isto rade sa Petrom Škuletićem, koji je mladji i trenutno je najbolji strelac lige. Zar ne bi tada cela situacija bila manje sumnjiva i zar nije logično očekivati da će se Škuletić, koji ima 25 godina, lakše i za bolji novac prodati? Dakle, moram da zaključim da mi je vaša priča vrlo malo verovatna, čak bih rekao i naivna. Po sredi je ustvari nešto drugo. Vi niste zainteresovani za reprezentaciju, čak niste ni za fudbal. Niste ovde da bi objektivno sagledali stvari. Vi ste ovde da bi se svađali oko Partizana i C. Zvezde jer nemate šta drugo.
Lazović je potpuno drugačiji tip napadača od Đorđevića, Mitrovića i Škuletića. Kao takvog ka je Advokat pozvao. Na kraju se to pokzalo kao katastrofa i čovek je podneo ostavku. Mnogi, pre svih Karadžić, bi mogli da se ugledaju na to. Što se Đorđevića tiče, sramota da nije u stanju da podnese da 2 utakmice bude rezerva, pre toga je bio nevidljiv na mnogim kad je bio 90min na terenu.

Петар Пан

pre 9 godina

До јуче су неки пљували Михајловића пошто је Матић одбијао да седи на клупи, данас је истим тим крив Ђорђевић? Имате ли ви образа? И нема проблема, неће не мора, али аршини треба да буду исти за све репрезентативце у свим спортовима. Неко спомену кошарку, па и Бодирога је својевремено одбијао позив, хајде сад да га протерамо. Матића одмах избацити из репрезентације, а о повратку Суботића и не размишљати. Кад смо већ код тога Ђоковићу одузети држављанство пошто сам бира када ће играти у Дејвис купу... Да се разумемо, није Ђорђевић ни Бодирога ни Ђоковић, и Матић и Суботић су квалитетнији од њега, али правила важе за све или...

Igor

pre 9 godina

U reprezentaciju se dolazi na okupljanje, zajednicki trening, stvaranje pripadnosti grupi, koheziji i naravno odigravanje utakmice. Nije na tebi da odredjujes kada i koliko ces igrati! Igranje u reprezantaciji je cast i nije obaveza, svako ima slobodu izbora! Srecan put prijatelju i mozda ponovo zaigras kada razumes ovo sto sam napisao.

mendzo

pre 9 godina

Danko dva puta počinje zvaničnu utakmica, a Đorđević ni minut da uđe. Potpuno je u pravu dečak. Pobuna protiv Karadžićevog režima!
i još da dodam: Oooo oooo Duušan Taadić!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

U pravu je covek. On da bude rezerva raspadnutom Lazovicu? Decko deje golove u Italiji a Lazovic po neki put ubode u pasnjakligi Srbije

Nenad

pre 9 godina

Ti prijatelju da ćutiš i da radiš svoj posao, s tim što ti pričaš a posao u 88' minutu nisu uradio.
Šta očekuješ?
Meni lično u životu ne trebaš takav!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Svaka cast! Ne dolazi ovamo dok ne dodju normalni ljudi na celo saveza. Neka igraju Raca Petrovic, Karleusa, Danko Lazovic.... To je pravi put! Ej citam komentare posle pobede nad Grckom i ne verujem!!!! Ljudi hvale Racu Petrovica! Pa zbog takvih likova koji moraju da se pozivaju ostali smo bez Vidica, Subotica, Ljajica, igrali smo bez Matica...da ne nabrajam dalje. Da li je moguce da ko god da je selektor mora on da se pozove a covek nije starter ni u klubu???? Naravno da kada Vidic skonta tako nesto da mu se povraca i da nece da igra, ostali ne zele da daju max jer je sve na trulim temeljima! Subotic dobija manje minuta od Race Petrovica godinama, a rezultata nigde! Pa gde je to moguce jos? Povlace se najbolji u najboljim godinama... Uzas! Mrzim nasu reprexentaciju.

jovan

pre 9 godina

Dečko ti si došo da igraš za svoj narod a ne za karadžića i Ćurčića. Ali postoji valjda neka hijerarhija koja mora da se poštuje. Trener valjda odlučuje ko će koliko igrati jer je on odgovoran za rezultat. Mnogi sanjaju celog života taj dres sa grbom a ti si se tako poneo umišljeni fudbaleru. Pare su ti popile mozak kao i mnogima. Ovakve ne treba više zvati. Ni Ljajića ni Subotića ni slične. Možemo mi bez vas jer ni sa vama nismo imali nikakve rezultate

nepostojeci kult reprezentacije

pre 9 godina

Pa sta ti mislis ko si? Ronaldo? Ma i da si Ronaldo, ako te trener ubaci na sekund pred kraj ima da udjes i da igras. Sramota. Potpuno pogresan mentalitet nasih igraca, svi treba da se ugledaju na Matica koji jedini igra punim srcem. Ponasaju se kao da su sve same legende, a nisu im ni crno ispod noktiju...

borko

pre 9 godina

nepostojeci kult reprezentacije

Tvoj stav upravo izrecen je doveo do tvog nika. Igrao bi i on punim srcem, ali mu ne daju sansu. I narod se buni kada isrped njega posao dobije politicki namestenik, iako nije kvalifikovan. Ovde je isti princip, nece decko da sedi i da gleda kako nedostojni namesetnici igraju ispred njega a on greje klupu. Nece jer ne mora. Ne mozes ti nekom pomoci ako on to nece.

apel

pre 9 godina

Trebalo bi da napravite posebnu sekciju za naš reprezentativni fudbal (kao što pravite za teniske turnire), pošto je meni u bukmarku namešteno da se otvaraju sportske vesti poređane hronološki, da ne moram da čitam gluposti vezane za našu fudbalsku reprezentaciju, jer ne verujem da to ikoga zanima. A ako ipak postoji toliki mazohista, neka lepo klikne na tu drugu sekciju i neka uživa.

komarac u sorcu

pre 9 godina

E tako je to kad menadzeri sastavljaju tim, ubacuju onog izgubljenog Lazovica koji veze nema a ovog koji je za klasu bolji ostavljaju na klupi. Tuga, ma i ne treba da igra za reprezentaciju zbog takvih sabana.

Ichachos

pre 9 godina

Dobar si igrac, svaka cast, ali fudbal je timska igra. Kad bi svaki pojedinacan igrac ucjenjivao trenera tako igra ne bi licila ni na sta.
Pogledaj kako Dunga zavodi red u Brazilu i svi ga postuju. Kad kaze npr. "nema nosenja kacketa na pres-konferencijama", zna se na koga tu misli. Nejmar je najbolji igrac i zvijezda tima, ali Selesao je svetinja.

Slauter

pre 9 godina

Igrace sa ovakvim stavom treba zauvek skloniti, kao u kosarci. Ko nece, nece. Nek ne kvari odnos ostalih. Hvala, prijatno, dovidjenja.
Da je bar neka klasa...

Labud

pre 9 godina

Imao si brale mnogo minuta protiv Francuske i Jermenije i nista nisi pokazao! Sve duele izgubio, nijedan tacan pas, lopta se odbijala pri prijemu, nijedan vazdusni duel. Toliko si bio los, da je Danko Lazovic poceo da deluje kao razumno resenje. Sto se mene tice, ne moras nikada da igras vise!

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Pa sta ti mislis ko si? Ronaldo? Ma i da si Ronaldo, ako te trener ubaci na sekund pred kraj ima da udjes i da igras. Sramota. Potpuno pogresan mentalitet nasih igraca, svi treba da se ugledaju na Matica koji jedini igra punim srcem. Ponasaju se kao da su sve same legende, a nisu im ni crno ispod noktiju...(nepostojeci kult reprezentacije, 20. novembar 2014 13:29)

Bunio bi se i Matic da nije standardan u repki. Ne lupaj.

miki

pre 9 godina

Slazem se sa njegovim misljenjem da je bolji od Lazovica, ali sa tom logikom bi sve reprezentacije vodile po 11 igraca i cao. A da razmislis kako je rezervnim golmanima koji iskljucivo usled povrede ulaze?

ac

pre 9 godina

Smisao jedne drzavne selekcije je da ti bude najveca cast u zivotu sam poziv. To bi takodje trebalo da bude i odavanje priznanja da si odlican u onome cime se bavis i da bi jedna DRZAVA bila zadovoljna time da je ti predstavljas. Da ne spominjem da je to i drzava gde si odrastao i gde su ti koreni. Reprezentativac ne znaci biti u prvih 11 na terenu. Reprezentativac znaci mnogo vise. Reprezentativac je igrac koji se bori i za mesto na klupi pa cak i na tribini.Reprezentativac je cast i priznanje. Reprezentativac je uzor klincima. Reprezentativac je odgovornost. Reprezentativac je timski igrac. Sa takvim stavom ti nikada neces biti reprezentativac ma koliko nastupa imao.

Milan

pre 9 godina

Svi mi znamo da si bolji od Lazovića. Ali to što nećeš da igraš za srpsku reprezentaciju je sramota. Ja bih igrao i minut. Cenim ja to što ti odvajaš vreme da igraš za NAS umesto da odmaraš ali ako voliš da igraš za Srbiju ima da se poštuje svaki minut igranja pa makar i u prijateljskoj utakmici.
Kad nam tako budu razmišljali igrači onda nam Jermenija neće biti problem.

Ironican sam

pre 9 godina

Decko ti si nebitan, tek si potpisao ugovor, pa bitniji je valjda mladi Smotanko Lazovic nego ti koji igras u Laciju i pritom kidas. Tisina tamo!

napolje

pre 9 godina

ovaj vise nikad u tim,
na obostrano zadovoljstvo!

sta ti je nas covek kad vidi malo sveta?!
do juce ga niko nije znao,dao 3 gola za lacio i covek je odmah zvezda?!

ali ok,on je samo jedna trula jabuka,a ima ih jos.
trenerov zadatak je da ih nadje..
nmma trebaju borci na terenu,
a ne naduvane zvezdice.

Wolfgang O.

pre 9 godina

Ova izjava je sama po sebi svakako nekorektna, jer nije na igracu da postavlja takve uslove. Da je u reprezentaciji sve ok, verovatno bi njome zasluzio disciplinsku kaznu.

Ja pretpostavljam da je on vise hteo da kaze nesto ovako "Necu da igram 2 minuta u ekipi koju kroje menadzeri i navijaci". Kamo srece da je to tako i rekao, pa da pocnemo da odmotavamo klupko, ali lako je to reci... Ovako on ispada nekorektan.

d

pre 9 godina

Nebitno je da li je Djordjevic bolji igrac od Lazovica. Ovakvi ne bi trebalo da dobijaju poziv za reprezentaciju. Oni trebaju da igraju kao tim, a ovaj je toliko arogantan da nece da dolazi ako ne igra u startnih 11. Izvini zvezdo iz Rima nisam te prepoznao. Jel igrao, bese, Djordjevic protiv Jermenije?

Kozi

pre 9 godina

Divan mladić.
Vidim, neki pljuju Lazovića???
Pa, čovek je izginuo protiv Iraca, a šta njemu treba da igra uopste...uzeo je pare, na zalasku je karijere itd.
Ovaj Djordjević daje sebi za pravo da određuje minutažu, Kolarov se buni zbog slabe podrške...
Postoji lepa izreka da nečemu....svašta smeta, ali nećemo o tome.
Od reprezentacije ne očekujem ništa dobro, jer nam je takva tradicija, kad je fudbal u pitanju.
Da bi se tu nešto promenilo, moralo bi da se krene od sistema vrednosti, kulturnih obrazaca, pa i spoljašnjeg izgleda( tetovaža, oblačenja, frizura), ponašanja, javnog nastupa, vaspitanja...a za to nema vremena ni kadrova.
Fudbal se od nas odavno oprostio....i tako će i da ostane...nazalost!

albel

pre 9 godina

Neverovatna kolicina bezobrazluka!Ko si bre ti da odlucujes da li ces igrati i koliko?!Tvoje je,kao i svakom drugom igracu,da se odazoves ili ne odazoves pozivu selektora,a on odlucuje da li ces da igras celu utakmicu,2 minuta ili ces sedeti na klupi.Ako ti se ne svidja dovidjenja,jedan manekencic manje!Ionako imamo i previse takvih koji blistaju na terenu u svojim klubovima kada igraju za pare,a kada igraju za svoju zemlju i svoj narod nema ih nigde!

Ironican sam

pre 9 godina

Decko ti si nebitan, tek si potpisao ugovor, pa bitniji je valjda mladi Smotanko Lazovic nego ti koji igras u Laciju i pritom kidas. Tisina tamo!

nepostojeci kult reprezentacije

pre 9 godina

Pa sta ti mislis ko si? Ronaldo? Ma i da si Ronaldo, ako te trener ubaci na sekund pred kraj ima da udjes i da igras. Sramota. Potpuno pogresan mentalitet nasih igraca, svi treba da se ugledaju na Matica koji jedini igra punim srcem. Ponasaju se kao da su sve same legende, a nisu im ni crno ispod noktiju...

ac

pre 9 godina

Smisao jedne drzavne selekcije je da ti bude najveca cast u zivotu sam poziv. To bi takodje trebalo da bude i odavanje priznanja da si odlican u onome cime se bavis i da bi jedna DRZAVA bila zadovoljna time da je ti predstavljas. Da ne spominjem da je to i drzava gde si odrastao i gde su ti koreni. Reprezentativac ne znaci biti u prvih 11 na terenu. Reprezentativac znaci mnogo vise. Reprezentativac je igrac koji se bori i za mesto na klupi pa cak i na tribini.Reprezentativac je cast i priznanje. Reprezentativac je uzor klincima. Reprezentativac je odgovornost. Reprezentativac je timski igrac. Sa takvim stavom ti nikada neces biti reprezentativac ma koliko nastupa imao.

Labud

pre 9 godina

Imao si brale mnogo minuta protiv Francuske i Jermenije i nista nisi pokazao! Sve duele izgubio, nijedan tacan pas, lopta se odbijala pri prijemu, nijedan vazdusni duel. Toliko si bio los, da je Danko Lazovic poceo da deluje kao razumno resenje. Sto se mene tice, ne moras nikada da igras vise!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

U pravu je covek. On da bude rezerva raspadnutom Lazovicu? Decko deje golove u Italiji a Lazovic po neki put ubode u pasnjakligi Srbije

Slauter

pre 9 godina

Igrace sa ovakvim stavom treba zauvek skloniti, kao u kosarci. Ko nece, nece. Nek ne kvari odnos ostalih. Hvala, prijatno, dovidjenja.
Da je bar neka klasa...

jovan

pre 9 godina

Dečko ti si došo da igraš za svoj narod a ne za karadžića i Ćurčića. Ali postoji valjda neka hijerarhija koja mora da se poštuje. Trener valjda odlučuje ko će koliko igrati jer je on odgovoran za rezultat. Mnogi sanjaju celog života taj dres sa grbom a ti si se tako poneo umišljeni fudbaleru. Pare su ti popile mozak kao i mnogima. Ovakve ne treba više zvati. Ni Ljajića ni Subotića ni slične. Možemo mi bez vas jer ni sa vama nismo imali nikakve rezultate

Milan

pre 9 godina

Svi mi znamo da si bolji od Lazovića. Ali to što nećeš da igraš za srpsku reprezentaciju je sramota. Ja bih igrao i minut. Cenim ja to što ti odvajaš vreme da igraš za NAS umesto da odmaraš ali ako voliš da igraš za Srbiju ima da se poštuje svaki minut igranja pa makar i u prijateljskoj utakmici.
Kad nam tako budu razmišljali igrači onda nam Jermenija neće biti problem.

miki

pre 9 godina

Slazem se sa njegovim misljenjem da je bolji od Lazovica, ali sa tom logikom bi sve reprezentacije vodile po 11 igraca i cao. A da razmislis kako je rezervnim golmanima koji iskljucivo usled povrede ulaze?

Wolfgang O.

pre 9 godina

Ova izjava je sama po sebi svakako nekorektna, jer nije na igracu da postavlja takve uslove. Da je u reprezentaciji sve ok, verovatno bi njome zasluzio disciplinsku kaznu.

Ja pretpostavljam da je on vise hteo da kaze nesto ovako "Necu da igram 2 minuta u ekipi koju kroje menadzeri i navijaci". Kamo srece da je to tako i rekao, pa da pocnemo da odmotavamo klupko, ali lako je to reci... Ovako on ispada nekorektan.

Sale

pre 9 godina

Bekam je sa 30 god. putovao iz Los Andjelesa za London da bi igrao 10min na prijateljskoj utakmici.Sad ti vidi ko si ti a ko je on.Ko jednom odbije da igra nikad vise ne treba da bude pozvan.

zeljko

pre 9 godina

Plakali smo za pravim napadacem sada kada ih imamo 2 mi koristimo treceligaski kalibar u vidu Lazovica!!! Bruka i sramota,decko je 100% u pravu!

albel

pre 9 godina

Neverovatna kolicina bezobrazluka!Ko si bre ti da odlucujes da li ces igrati i koliko?!Tvoje je,kao i svakom drugom igracu,da se odazoves ili ne odazoves pozivu selektora,a on odlucuje da li ces da igras celu utakmicu,2 minuta ili ces sedeti na klupi.Ako ti se ne svidja dovidjenja,jedan manekencic manje!Ionako imamo i previse takvih koji blistaju na terenu u svojim klubovima kada igraju za pare,a kada igraju za svoju zemlju i svoj narod nema ih nigde!

d

pre 9 godina

Nebitno je da li je Djordjevic bolji igrac od Lazovica. Ovakvi ne bi trebalo da dobijaju poziv za reprezentaciju. Oni trebaju da igraju kao tim, a ovaj je toliko arogantan da nece da dolazi ako ne igra u startnih 11. Izvini zvezdo iz Rima nisam te prepoznao. Jel igrao, bese, Djordjevic protiv Jermenije?

borko

pre 9 godina

nepostojeci kult reprezentacije

Tvoj stav upravo izrecen je doveo do tvog nika. Igrao bi i on punim srcem, ali mu ne daju sansu. I narod se buni kada isrped njega posao dobije politicki namestenik, iako nije kvalifikovan. Ovde je isti princip, nece decko da sedi i da gleda kako nedostojni namesetnici igraju ispred njega a on greje klupu. Nece jer ne mora. Ne mozes ti nekom pomoci ako on to nece.

napolje

pre 9 godina

ovaj vise nikad u tim,
na obostrano zadovoljstvo!

sta ti je nas covek kad vidi malo sveta?!
do juce ga niko nije znao,dao 3 gola za lacio i covek je odmah zvezda?!

ali ok,on je samo jedna trula jabuka,a ima ih jos.
trenerov zadatak je da ih nadje..
nmma trebaju borci na terenu,
a ne naduvane zvezdice.

Boca

pre 9 godina

Krajnje sramotno ponasanje Djordjevica.
Medjutim, ko može da objasni da neće da igraju ni Subotic, ni Vidic, pre toga ni Matic, sada Djordjevic a ni Ljajic nije bas propevao.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Svaka cast! Ne dolazi ovamo dok ne dodju normalni ljudi na celo saveza. Neka igraju Raca Petrovic, Karleusa, Danko Lazovic.... To je pravi put! Ej citam komentare posle pobede nad Grckom i ne verujem!!!! Ljudi hvale Racu Petrovica! Pa zbog takvih likova koji moraju da se pozivaju ostali smo bez Vidica, Subotica, Ljajica, igrali smo bez Matica...da ne nabrajam dalje. Da li je moguce da ko god da je selektor mora on da se pozove a covek nije starter ni u klubu???? Naravno da kada Vidic skonta tako nesto da mu se povraca i da nece da igra, ostali ne zele da daju max jer je sve na trulim temeljima! Subotic dobija manje minuta od Race Petrovica godinama, a rezultata nigde! Pa gde je to moguce jos? Povlace se najbolji u najboljim godinama... Uzas! Mrzim nasu reprexentaciju.

Ichachos

pre 9 godina

Dobar si igrac, svaka cast, ali fudbal je timska igra. Kad bi svaki pojedinacan igrac ucjenjivao trenera tako igra ne bi licila ni na sta.
Pogledaj kako Dunga zavodi red u Brazilu i svi ga postuju. Kad kaze npr. "nema nosenja kacketa na pres-konferencijama", zna se na koga tu misli. Nejmar je najbolji igrac i zvijezda tima, ali Selesao je svetinja.

Evroskeptik

pre 9 godina

Ja bih bio ponosan da nastupam za reprezentaciju, pa makar i dva minuta, jer bi me to svrstavalo u dvadesetak najboljih u zemlji! Ja ovakve komentare i uslove ne razumem i ne podrzavam!

komarac u sorcu

pre 9 godina

E tako je to kad menadzeri sastavljaju tim, ubacuju onog izgubljenog Lazovica koji veze nema a ovog koji je za klasu bolji ostavljaju na klupi. Tuga, ma i ne treba da igra za reprezentaciju zbog takvih sabana.

Bgd

pre 9 godina

U normalnim okolnostima bih osudio njegov postupak i ne bi ga više trebalo ni pozivati u reprezentaciju. ALI, kad reprezentacija nema rezultate i kad se u nju pozivaju individue poput Danka Lazovića, Antonija Rukavine, Raće Petrovića, Fejse, Biševca, Stefana Mitrovića...onda je u potpunosti u pravu. Igraj za Lacio i ne vraćaj se u ovu propast a za Srbiju neka igraju menadžeri i funkcioneri FSS.

apel

pre 9 godina

Trebalo bi da napravite posebnu sekciju za naš reprezentativni fudbal (kao što pravite za teniske turnire), pošto je meni u bukmarku namešteno da se otvaraju sportske vesti poređane hronološki, da ne moram da čitam gluposti vezane za našu fudbalsku reprezentaciju, jer ne verujem da to ikoga zanima. A ako ipak postoji toliki mazohista, neka lepo klikne na tu drugu sekciju i neka uživa.

mendzo

pre 9 godina

Danko dva puta počinje zvaničnu utakmica, a Đorđević ni minut da uđe. Potpuno je u pravu dečak. Pobuna protiv Karadžićevog režima!
i još da dodam: Oooo oooo Duušan Taadić!

Dario

pre 9 godina

Dragi susjedi, moj prijedlog je da si odaberete dobrog i vrijednog domaceg trenera na duze vrijeme(tipa Drulovic). Zatim da maknete tog Karadzica na silu ako treba i dovedete nekog ozbiljnijeg. Uloziti nakon toga sredstva u ravijanje mladih igraca na svim pozicijama kroz pametnu selekciju i veliki pozadinski rad. Obavit policijsku akciju i otklonit svu mafiju i menadzere koji se guraju u nogomet radi zarade. Oni guše razvoj zdravog saveza radi svojih interesa. To i ovdje u HR se dogadja ali se borimo da ocistimo prije nego uniste repku. Takvim pristupom, Za 3 do 4 godine cete imat respektabilnu reprezentaciju, a za 10 god bi bili u top 10-15. Sve ostalo je iz supljeg u prazno. Znam da zvuci kao mission impossible, ali jedino veliki remont i kompletno preuredjenje ce donjet rezultate. Ovako kako sad radite, ni Murinjo ni Gvardiola vas ne bi odveli na Euro. Uopce nije problem u trenerima i selekciji igraca. Sistem rada vam je loš. A to vide nogometasi kad dodju iz velikih klubova po evropi, i onda im se ne da igrat u tom nezdravom mulju di nema nikakvog plana ni vizije. Pozdrav iz prijateljske Rijeke.

Nenad

pre 9 godina

Ti prijatelju da ćutiš i da radiš svoj posao, s tim što ti pričaš a posao u 88' minutu nisu uradio.
Šta očekuješ?
Meni lično u životu ne trebaš takav!

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Pa sta ti mislis ko si? Ronaldo? Ma i da si Ronaldo, ako te trener ubaci na sekund pred kraj ima da udjes i da igras. Sramota. Potpuno pogresan mentalitet nasih igraca, svi treba da se ugledaju na Matica koji jedini igra punim srcem. Ponasaju se kao da su sve same legende, a nisu im ni crno ispod noktiju...(nepostojeci kult reprezentacije, 20. novembar 2014 13:29)

Bunio bi se i Matic da nije standardan u repki. Ne lupaj.

dejan

pre 9 godina

u pravu je covek.isto bi tako i ja postupio.Ocigledno je da teraju sprdnju sa njim.I sa svima nama.Ja bi cak i bojkotovao reprezentaciju sve dok se ne smeni ceo savez.Deset selektora su promenili za 3 godine i sve moj do mojega.

Objektivni Lala

pre 9 godina

E moj Filipe!
Ovo ti govorim kao bivši reprezentativac (totalno nevažno koji sport).
Neću da ulazim u igračke kvalitete tebe i tvojih saigrača u reprezentaciji.
Ali s takvim odnosom prema dresu SVOJE reprezentacije i ta dva minuta su za tebe previše!

Aleksandar

pre 9 godina

Za sve one koji pljuju na ovog momka, treba prvo pogledati o cemu je rec. Ovo je bila prijateljska utakimca, na kojoj je bilo dozvoljeno po 6 zamena. Na takvim utakmicama se igraci menjaju da bi se probale nove kombinacije, drugacija formacija, nova taktika, itd. Izmene se prave ranije, kao sto je Grcki trener uradio. U 88 minutu je to besmisleno. u 88 minutu se prave izmene na zvanicnim utakmicama, ili da se dobije vreme kad cuvas rezultat, ili da se ubaci jos jedan napadac ako juris rezultat. Besmisleno je za jednog iole renomiranog igraca da ulazi u igru u 88. minutu u prijateljskoj utakmici. To je bila greska Curcica, a ovaj momak sigurno ne bi reagovao tako da je situacija u ekipi bila zdrava, a ne ovakva kakva je.

Све сам егоманијак до егоманијака

pre 9 godina

Дајте прострите црвен тепих овом славном голгетеру кад следећи пут буде излазио из авиона, дајте погачу и со, обавезно музика да му свира и девојке у народној ношњи да играју српско колце. Тако се дочекује Филип Ђорђевић из иностранства! И немој да би га неки селектор-усранко мењао усред утакмице, без 90 минута човек неће да потеже толики пут! И склањајте му Данка Лазовића с' очију, тај га нервира...Је л' ви у том ФСС-у хоћете да Филип почне да даје голове за Србију ил' нећете!?

Dubioza

pre 9 godina

Alo breee za vas koji ste culi za Djordjevica tek odkako je presao u Lacio... Decko je 5 god igrao u Nantu. Nije hteo da ode kad je klub ispao u drugu ligu, zatim u drugu francusku ligu na 34 meceva 20 golova najbolji strelac lige. Ladno odbio Lion ostao u klubu dobio kapitensku traku! Vec sam citao negde da je iz imucne porodice tako da decko ne igra za pare. Ne velicam ga niti ga branim! Nije trebao ovo da izjavi u javnosti!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Jasno je gde smo stigli kad jedan Filip Đorđević za koga do juče polovina nas nije ni čula daje sebi za pravo da određuje minutažu u reprezentaciji. Posle ovakve izjave, svaki ozbiljan selektor bi ga momentalno precrtao sa spiska.

Peki

pre 9 godina

Sta bre svi imate protiv Lazovica cevek se trudi maksimalno ne kazem da je bolji ovaj ili onaj al i Djordjevic kad udje u igru nista spektakularno ne pokaze.sta je umislio da je CR7 ovaj proziva Rukavinu covek kod Mihe razbijao u Spaniji unistio Barselonu Racu Petrovica jel gledate vi fudbal ili samo komentarisete po tome sto su ovi svi Grobari?Sa takvim ponasanjem netrebas ovde ni ti ni bilo ko drugi ko nije spreman da presedi na klupi

Marija, Pančevo

pre 9 godina

Stvarno nije fer to sto neki igraju a neki ne. Predlazem sistem selekcije koji ce biti prihvatljiv za sve nase fudbalere. Plan A) da se broj minuta u svim utakmicama u kvalifikacijma podele s brojem igaraca, tako da svi dobiju potpuno istu minutazu. Plan B) da se pre utakmice izvlaci nekakva lutriju, pa da prvih 11 koji dobiju igraju. U oba slucaja ne treba nam selektor, jer ce igraci sami da se selektuju. Znaci, ustedece se silne pare sto selektorima treba da idu.

Haizenberg

pre 9 godina

kazi to gazdama u laciju ako smes... nikad ti ne bi prismrdeo reprezentaciji posle takvih izjava.
(grobar, 20. novembar 2014 14:21)
Kakve veze imaju gazde Lacija sa reprezentacijom Srbije?
U Laciju je placen i kad sedi na klupi a za reprezentaciju igra iz ljubavi.
Realno na prijateljskim utakmicama se uigrava ekipa za predstojece meceve.Lazovic je poceo da igra u startnoj postavi po stare dane a kad je bio neko nije bio standardan.Markovic je u losoj formi a Mitrovic priliku dobija na kasicicu.Ko je tu lud trener (savez) ili Djordjevic.I Mitrovic i Djordjevic bi po svemu pokazanom trebalo da su glavne poluge naseg napada.

sovuljagao

pre 9 godina

Ironican sam.....ma da bre,Djordjevic je stvarno igracima...dere decko...e,i ja sam ironican...lik je prosek teski,pa i ispod proseka da se ne lazemo.jel zna neko jednu utakmicu da navede gde je on odigrao dobeo za reprezentaciju?nema!ali zato svi skocite da prozivate Racu Petrovica i Duska Tosica iako momci SVAKI put za REPREZENTACIJU odigraju bolje od raznih zvezda tipa Vidic,Subotic,Stankovic,Pantelic i slicni

becks

pre 9 godina

U pravu je covek..... Igra Lazovic ispred njega koji nije vise ni za nasu ligu... Razumeo bih da je zvao Skuletica.... A vi sto kazete da je Mitrovic bolji, nisam siguran, ali mislim da je igrao vise od Filipa i nije se bas nadavao golova....
Mislim da je bolje resenje sa dva spica.... Odnosno Mitrovic i Djordjevic u napad.....

323

pre 9 godina

Ne ulazim u njegove kvalitete, u kom timu igra u kakvoj je formi. On pre svega mora da bude profesionalac. Sa klupe su ulazila mnogo veca imena pa ako treba i na dva minuta jer si tu za svoju zemlju. Ovako mi sve lici na ucenu. Ko je on da ucenjuje? Koliko je odigrao i pruzio državnom timu ili postigao golova za svoju zemlju pa ucenjuje? Na kraju, moram da kažem posto se često u istom kontekstu pominje Lazovic koji eto igra a bolji sedi na klupi. Taj Lazovic je do sada odigrao 47 utakmica za svoju zemlju. Do svoje 45. utakmice je ulazio stalno sa klupe, igrao malo vremenski, retko od starta utakmice i postigao 11 golova. Bio je u tom periodu u odlicnoj formi i opet ulazio sa klupe i cesto vadio državni tim. Na primer dok je igrao za PSV a posebno Zenit. I posle takvog odnosa sa njim prestao da igra ali nikada javno nije rekao zasto. Ovaj Djordjevic i kada igra ili ulazi sa klupe sta pruža na terenu? Daje golove? Malo je požurio sa ucenama. Pa i da je mnogo veci igrac jer se ponasa kao razmaženi amater. Meni je jasno ko ce da poštuje takav stav ali kod mene on vise ne bi igrao. Toliko. I ja uopšte ne branim Lazovica, ako Ćurčić misli da mu nije potreban ne treba da igra. Na kraju i Sale je mogao bez Micova, nesto mu falio Micov??

2licni

pre 9 godina

ovo nema veze sa Lazovicem, i da je igrao Mitrovic umesto Lazovica, ovaj bi se opet bunio. aj lepo onda da reprezentacija ima samo 11 igraca i svi zadovoljni! jer ocigledno ko god da je rezerva taj vise nece da igra za reprezentaciju! (osim ovih iz nase lige koji tek treba da se prodaju)

Domace nevaspitanje

pre 9 godina

Igraci ne bi trebalo da se selektoru mesaju u posao, njihovo je da se odazovu na poziv i igraju ako ih stave u tim najbolje sto znaju ono sto se od njih trazi. Ovaj decko je pobrkao loncice i ne bi trebalo da vise bude pozivan. Neznam za koga je igrao u Srbiji ali vaspitanje mu je nedovoljno za reprezentaciju

navijac koji je postao odvijac

pre 9 godina

Igrao ti ili ne, odrace nas Portugal, a odrace nas i Danci. A u Tiranu ne treba ni da idete. Sad ste Grcima dali dva gola, i ko zna kad.. i koz zna gde...

Boksi

pre 9 godina

Ti dečko si se malo pogubio.Gledao sam te uzivo par puta i nijedan potez nisam video od tebe.To sto nisi hteo da igras dva minuta znaci da vise neces ni imati priliku da zaigras u reprezentaciji.Ja sam zvezdas ali se Raca pa i Lazovic trude tri puta vise od tebe.Fali nam dobar trener da ubrza igru a ti tu braćala ne pasujes nikako.Trci tamo u klubu dok te i tamo ne provale.

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

(Srki iz Kanade, 20. novembar 2014 21:53)

Srki, ne zameri...ali izraz "repka" je hrvatski "sleng", pa bih tebe i ostale koji se istim sluze uputio, da ima toliko srpskih izraza koji mogu da se upotrebe, bar kada je rec o srpskom nacionalnom timu.

mikicar

pre 9 godina

Mozete da pricate sta hocete ali taj Danko Lazovic je na mene ostavio jaci utisak od Djordjevica. Napravi neki vazan pas, sut, oznoji se. A Djordjevica kao da nema na terenu.

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Smesni su ovi sto bi kao bili ponosni da igraju i dva minuta,da i ja bi isto bio ponosan i da sedim na klupi ali da igraju oni koji su bolji od mene,decko igra u italijanskoj ligi i da je tamo najgori sigurno je bolji od bilo kog manekena iz nase jadne lige,a za lazovica je izmislio fudbal,tako da mogu da razumem njegovu odluku.

madevun

pre 9 godina

Raspad sistema. Zato igraci ovako postupaju. Realno, Lazovic da igra ispred Mitrovica i Djordjevica je sprdnja sa fudbalom. D. Tosic, R. Petrovic.... smjesno. Cak i Z. Tosica treba u rezervama drzati, zaboravio je driblati, sutati, kretati se u medjuprosroru i gnjavi loptu redovno je gubeci, zaustavljajuci napad. Slag na tortu je Tole, koji od saveza pravi cirkus.

Zgmiško

pre 9 godina

Biti reprezentativac bi trebala biti čast pa makar i sjedio na klupi no opet u jednu ruku ne podržavam, a opet u drugu ruku podržavam ovog dečka,.. kad bolje pogledate da vama jedan Subotić ne igra u prvih 11...aloo ljudi Subotić pa dečko je vrhunska klasa igrača za njega bi dao cijelu našu obranu,..pa nije niti čudo onda da svako malo netko ne želi igrat u vašoj reprezentaciji. Vidi dečka igra u Laziu jedan je od glavnih igrača tamo, a u repki grije klupu zbog nekog amatera iz vaše lige, sramota. Bezveze pljuvate po dečku a trebali bi po onima koji sjede gore u foteljama. On nije niti prvi a niti zadnji koji ne želi igrat u repki gdje igraju pojedini igrači samo zbog svojih menadžera i samo da se prodaju. Prije nego počnete pljuvat po dečku malo bolje si razmislite ko vam vodi repku i kakvi su kriteriji. Ista situacija je bila i kod nas sa Pranjićem da nije htio igrat zato što je igrao onaj poluamater Strinić. Pranjić je jedan solidan igrač i ništa više od toga ali naspram Strinića je avion i dečko ima to pravo da ne želi sjediti na klupi bez da dobije priliku da se nametne izborniku, 2 minute u prijateljskoj utakmici je smiješno.

Dva minuta

pre 9 godina

I jeste bez veze. Zar nije cilj prijateljske utakmice da se probaju svi igraci i obicno se uvode u igru skoro svi na klupi. Dva minuta na prijateljskoj utakmici?? Mogao je Curcic i bolje od toga.

Godinama iste priče, a nigde nikakvog rezultata

pre 9 godina

Nisu to nikakvi orlovi, i ne znam ko ih je tako nazvao. Pačurlija bi bilo primerenije. Znate ono, ništa nije naučila pačurlija ta, nego sto je i pre znala kva - kva - kva.

ne okreci se sine

pre 9 godina

Realno, takvi koji tako razmisljaju nam i ne trebaju! Super, igras za lacio dao si par golova, to ne znaci da moras da igras 90min za reprezentaciju! Kezman je resetao u PSVu pa u rep. nista, Pantela tresao u Herti pa u rep. nista! Zigic nije resetao nigde pa je igrao non-stop! Napadaci su nam najslabija karika vec deceniju!

Milance

pre 9 godina

Tebrice, vi svi sto hejtujete izjavu Djordjevica.. Samo cu reci, jel i vama ne bi bilo krivo da jedan klasa igrac Danko Lazovic igra prvog spica u reprezentaciji ispred vas.. Molim lepo.. Mene je sramota sto je on u reprezentaciji uopste a ne sto je u startnu postavu ;) Brooka, toliko boljih igrac..

Chisho

pre 9 godina

Sram da te bude.Bice zanimljivo pratiti dalji razvoj tvoje karijere s takvim drzanjem. Velika HVALA Katicu i Stimcu za onakav odnos sa klupe na SP u kosarci.Mislim da ni sami nisu svjesni koliki su doprinos dali sa klupe pored toga sto su i igrali. Ja ih nisam zaboravio. To je PATRIOTIZAM! E kad i klupa bude igrala svih 90 minuta a ne samo 2min onda cemo biti u "Montevideu".

Boki

pre 9 godina

Plakali smo za pravim napadacem sada kada ih imamo 2 mi koristimo treceligaski kalibar u vidu Lazovica!!! Bruka i sramota,decko je 100% u pravu! (zeljko, 20. novembar 2014 14:00)

Mitrovic, Djordjevic i Skuletic imaju za sada daleko skromniju karijeru od Lazovica. Pogledaj gde je sve Lazovic igrao, pa pricaj. Samo kod nas je covek sa 30 godina mator. Svi ozbiljni strucnjaci poput Advokata, Živadinovića, Nikolića i Ćurčića ga žele u svom timu. Lazović je loš igrač samo u glavama laika ili zlonamernih Zvezdasa koji spinuju javnost glupostima o menadzerskoj reprezentaciji.

monarhista

pre 9 godina

Isti oni koji napaduju igrache koji imaju dostojanstvo(vidic,subotic)a fale jos i jankovic,radovic...oni kojima ne smeta sto je mitar rezerva dankinju iako je za njega debeli ronaldo...e isti ti grcevito brane onog ko je za SVE kriv...znachi napadati igracha kome kao reprezentacija nije sveta a stititi onog kome ona sluzi za licno bogacenje...

Boki

pre 9 godina

Slazem se da onom Lazovicu nije mesto u reprezentaciji, ali stav da te ne zovu da igras za svoju zemlju 2 minuta je bez veze. Ne treba ni da igras onda u reprezentaciji. Meni bi cast bila i na klupi da sedim za svoju zemlju.Koga nema bez njega se moze.

Losmi

pre 9 godina

hahahaha sve sama grobarija pljuje po coveku stiteci tako svog rasnog strelca koji ni u najboljim danima(ako je uopste imao takve dane) nije zasluzio ni poziv za selekciju c,a kamoli sad kad na nasim livadama svako cetrnaesto kolo uvalje neki gol iz odbitka.

Kako drugacije

pre 9 godina

Mozda se s' pravom buni, ali ovakav stav da je on neki superstar, nije fer prema ostalim igracima, ni prema zemlji za koju igra...
A sto se tice Lazivica, mozete navijacki da gledate koliko hocete, ali decko je medju retkima protiv Danske odigrao korektno i posteno oznojio dres i to je gola cinjenica.

fancy

pre 9 godina

Nebitno je totalno sto Djordjevic nije dokazana velicina da bi uradio ovako nesto. Bitnija je sustina a to je da igraci koji imaju onu stvar i koji su se sami izborili kvalitetom ne dozvoljavaju da im se kalja i ime korsti za neko menadzerisanje...sto bi Bane dobri sin rekao Mihajlovicu jednom prilikom ''necu da razigravam tvoju menadzersku reprezentaciju!''...pre svih to su Vidic, Subotic, Matic na pocetku, ne znam za Ljajica a sigurno je bolji od Bambija i Markeca zajedno! Zao mi sto nema pravog Lazovica, Darka!

realno

pre 9 godina

ovo je strašno...Pa jedan Klose sedi na klupi,Teveza nisu godinama zvali i čim su ga pozvali čovek je dotrčao da igra za reprezentaciju... ako se neko pitao zašto nemamo rezultate ovaj nazovi igrač vam je objasnio šta znači mentalitet srpskog fudbalera i koliko im je u stvari stalo do države i reprezentacije

Delija

pre 9 godina

Decko je u pravu i po meni ovo nije izdaja kao sto neki pisu, nemoze decko da gleda onog raspalog degenerika Lazovica u startnoj postavi a on da sedi na klupi nece da vredja svoju inteligenciju 100% je u pravu

Vlada

pre 9 godina

Ko nece da vidi ne mora. Ocigledno je da je na delu jedna velika sabotaza i protest igraca u reprezentaciji. I da je atmosfera u timu katastrofalna. Igraci uopste ne trce i ne zalazu se. Pa zar je to toliko tesko primetiti? Pitanje je zasto je to tako. Vi optuzujete Filipa koji nece da cuti a velicate ostale koji cute i ne smeju nista da kazu?! Bravo. Znaci hrabre razapeti na krst a kukavice i sabotere slaviti. Nikada tako nije bilo u Srbiji kroz istoriju.

Katastrofalno muljanje sa selekcijom igraca i poguban uticaj menadzera, uzurpiranje FSS bez ikakve odgovornosti za rezultate, prostakluk i nevaspitanje doveli su do toga da je poziv u reprezentaciju za uspesne i dokazane igrace kao Bozja kazna. I da se pozivu vesele samo oni poput Lazovica koji bi da se ogrebu za jos jedan strani uguvor a uz koji ce profitirati i neki u klubu na ustrb istog. E bas tim je palo na pamet da ge poguraju u reprezentaciju.

Ja se uzdam u Savu koji je shvatio situaciju i pokusava da na trenutno jedini moguci nacin uzme FSS iz ruku najveceg grobara naseg fudbala. Kad se to desi, Savo ce znati kako da reorganizuje FSS i iskoreni probleme. Decko je izuzetno pametan, sigurno jedan od nasih najbistrijih fudbalera. samo se nadam da necemo morati da cekamo predugo!

(?o?)

pre 9 godina

ODBIO DA UDJE???
A da te u Laciju uvedu u nadoknadi vremena ne bi ti smetalo,cutao bi kao mutav!!!
I ne trebas reprenzetaciji...imaju STEFANA MITROVICA!!!!
Ne bi taj meni prismrdio vise...al zato kad padne u formi pa ne bude.produzio ugovor nema reprenzetacije vise..da.popravis formu i zbog 1-2 utakmice podignes cenu i nadjes klub.Da je srece nikad nisi ni trebao igrati u reprenzetaciji.

panteroid

pre 9 godina

(Novosadjanin., 20. novembar 2014 13:40)

Taj isti Vidic na koga se pozivas je bio protiv igranja Stojkovica u reprezentaciji i sa svojim kumom je busio kad je stigao. Razlog tome je sto je on presao u Partizan. Kad pokusas da ukljucis mozak shvatices da se sve svodi na klubastvo. Da mrzis reprezentaciju znamo jer si pripadnik navijcke grupe koja stoji uz Bogdanova. Vec godinama se pljuje po savezu i preko reprezentacije pokusava da se smeni Tole. Nista nije slucajno od Djenove na ovamo. Menadzerisanja je bilo i bice ali taj Djordjevic nije D o Drogbe,ni R od Ronalda,ni M od Mesija da bi on mogao da ucenjuje reprezentaciju. Za kraj mi jos objasni kakve veze ima Subotic sa Petrovicem? Covek koga nisam mogao da smislim dok je igrao u Partizanu a sad kad odigra 15 minuta ispadne bolji od svih zajedno na terenu.

Stari Vujadin

pre 9 godina

Vrlo prepotentna izjava obzirom na rezultate. Vecina nasih fudbalera je toliko sigurna u sebe po novinama i magazinima, a kada dodju da igraju naprasno postanu zbunjeni i nesigurni.

Obzirom da ne idemo na EP, imamo dovoljno utakmica da isprobamo igrace. Treba dati Djordjevicu dve utakmice 90 minuta. Ako da po 2 ili 3 gola iz svake - svaka cast majstor je kao sto kaze - nastavak saradnje. Ako ne, onda izbaciti foliranta i zacepiti mu usta.

Ljuba

pre 9 godina

Momci, stvarno je na kraju nebitno ko igra sve dok cela reprezentacija daje sve od sebe u svakom trenutku. Pogledajte komsije. Uspeli su da odrze atmosferu i profesionalnost iako su imali uspone i padove i slicne probleme kao mi. Otisli su im iz raznoraznih razloga Jelavic, Eduardo, Vukojevic, Pletikosa. Pisalo se o tome jedan dan (1 dan!) i to je to! Nastavili ljudi punom parom napred. Za 14 utakmica pod Kovačem Hrvatska postigla 28 golova! U proseku 2 po utakmici. Sedite vi i razmislite kako cete poceti te golove da dajete. To je svrha fudbala, a ne medjusobno takmicenje ko ce na teren ko ce na klupu. Imam neki osecaj da iste postove postavljam svake godine nakon prva tri kola kvalifikacija... sta da se radi, ponavljanje je majka mudrosti, valjda.

a.s. roma

pre 9 godina

Bravo, Fićo majstore. Odavno Srbija nije imala takvog centarfora. Ne trebaju ti TI losser-i, koncentriši se ti na tvoj S.S.Lacio jer i kad te stave da igraš za reprezentaciju lopte ne idu ka tebi iako se otvaraš i izgaraš (npr. Makedonija,Vels...)ne gubi vrijeme, iako Srbija ima igrače za finale Evropskog prvenstva a sa Murinjom bi ga i osvojila, kao što je mogla biti treća na Svjetskom prvenstu 2010god. s Antićem. Kičmu reprezentacije treba da čine tri osovine M-M (Matić-Marković po sredini) T-T (Tadić –Tošić po lijevoj ili desnoj strani) i Đ-Đ (Đorđević-Đuričić ili Ljajić ispred svih) pozadi Ivanović,Subotić,Nastasić (Vidić) malo naprijed Kolarov . To je igra preko oba krila, i po širini i po dubini, brza i sporija - po potrebi. A Mitrović je upotrebljiv samo sa većom tjelesnom masom – nikako mršav.
Pozdrav za Filipa Đorđevića najbolju 9-ku Srbije od navijača Rome iz Crne Gore

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@Novosadjanin
Реци ми један, али само један, разлог због којег Раћа Петровић не заслужује позив за репрезентацију. Не три, не пет, већ само један разлог.

Kolektivni duh

pre 9 godina

Žalosno je što kojekakvi komarci i slični ostavljaju komentare koji su čisto klubaški inspirisani. Potpuno je nebitno ko je iz kog kluba, a vlo često vidim da se po automatizmu brane igrači samo zato što igraju ili za Zvezdu ili za Partizan, a posebno je to izraženo kada je u pitanju Zvezda. Svi koji obuku dres reprezentacije i ginu za nju na terenu, meni su dragi. Gledajte igrače kako se međusobno grle i podržavaju, bez obzira na klub, a navijači bi da budu veći vernici od pape. Đorđević i slični su prepotentne osobe kojima nije mesto u reprezentaciji bez obzira kvalitet (a nije se pokazao u prethodnim utakmicama), jer ne poštuju nas od kojih žive. Da nije član reprezentacije imao bi i manju platu u klubu, kao i manje interesovanje drugih klubova za novi transfer. Dakle, reprezentacija treba njemu, a ne obrnuto. U prijateljskoj utakmici trener može da ubaci u početni sastav i slabijeg igrača, a boljeg da ostavi na klupi, da bi isprobao različite taktičke varijante, a to može da shvati i prihvati samo igrač koji živi za tim. I najbolji igrači na svetu su nekada rezerve iz sličnih razloga, samo su u Srbiji umišljene zvezde nedodirljive.

Kozi

pre 9 godina

Divan mladić.
Vidim, neki pljuju Lazovića???
Pa, čovek je izginuo protiv Iraca, a šta njemu treba da igra uopste...uzeo je pare, na zalasku je karijere itd.
Ovaj Djordjević daje sebi za pravo da određuje minutažu, Kolarov se buni zbog slabe podrške...
Postoji lepa izreka da nečemu....svašta smeta, ali nećemo o tome.
Od reprezentacije ne očekujem ništa dobro, jer nam je takva tradicija, kad je fudbal u pitanju.
Da bi se tu nešto promenilo, moralo bi da se krene od sistema vrednosti, kulturnih obrazaca, pa i spoljašnjeg izgleda( tetovaža, oblačenja, frizura), ponašanja, javnog nastupa, vaspitanja...a za to nema vremena ni kadrova.
Fudbal se od nas odavno oprostio....i tako će i da ostane...nazalost!

Petar.

pre 9 godina

Za ove izuzetno upućene poznavaoce prilika u fudbalu imam par pitanja. Ukoliko sam ja dobro razumeo, Dik Advokat, holandski trener koji je već u godinama, je pozvao 31godišnjeg igrača Partizana jer je na njega vršen pritisak preko Tomislava Karadžića, koji je u nekakvoj poslovnoj vezi sa Lazovićevim menadžerom i još navija za Partizan, i sve to kako bi se 31godišnji Danko Lazović prodao i na taj način bi Partizan, menadžer i Tomislav Karadžić imali korist. Hm. Zaista intresantno. Medjutim, par nedostatka u celoj priči. Zar ne bi onda bilo logično da to isto rade sa Petrom Škuletićem, koji je mladji i trenutno je najbolji strelac lige. Zar ne bi tada cela situacija bila manje sumnjiva i zar nije logično očekivati da će se Škuletić, koji ima 25 godina, lakše i za bolji novac prodati? Dakle, moram da zaključim da mi je vaša priča vrlo malo verovatna, čak bih rekao i naivna. Po sredi je ustvari nešto drugo. Vi niste zainteresovani za reprezentaciju, čak niste ni za fudbal. Niste ovde da bi objektivno sagledali stvari. Vi ste ovde da bi se svađali oko Partizana i C. Zvezde jer nemate šta drugo.
Lazović je potpuno drugačiji tip napadača od Đorđevića, Mitrovića i Škuletića. Kao takvog ka je Advokat pozvao. Na kraju se to pokzalo kao katastrofa i čovek je podneo ostavku. Mnogi, pre svih Karadžić, bi mogli da se ugledaju na to. Što se Đorđevića tiče, sramota da nije u stanju da podnese da 2 utakmice bude rezerva, pre toga je bio nevidljiv na mnogim kad je bio 90min na terenu.

vlada

pre 9 godina

E to je suština problema kod našeg tima,zato što nema reda,unutrašnje kohezije,timskog duha,svi žele da budu u prvih 11,misle da su zvezde,bitniji im je individualni uspeh od timskog.To je jedan od razloga što imamo samo JEDAN BOD iz tri utakmice.

znalac

pre 9 godina

Bez obzira na to sto pored tri sasvim solidna igraca nama igra jedan istroseni koji ni kad je bio nesto bolji nije mnogo pomogao,ta trojica moraju da imaju motiv vise i da ne odustanu

Igor

pre 9 godina

U reprezentaciju se dolazi na okupljanje, zajednicki trening, stvaranje pripadnosti grupi, koheziji i naravno odigravanje utakmice. Nije na tebi da odredjujes kada i koliko ces igrati! Igranje u reprezantaciji je cast i nije obaveza, svako ima slobodu izbora! Srecan put prijatelju i mozda ponovo zaigras kada razumes ovo sto sam napisao.

Worm

pre 9 godina

Sram te bilo !!! Sta da kazu ostale "rezerve" Raca, Jojic, D.Tosic ....... svi oni cekaju svoju sansu, cute, rade posao ....... zbog tebe, Nevena Subotica i slicnih treba doneti neko pravilo u FSS da se dozivotno zabrani pristup reprenzentaciji za takve poteze ........ Neces sa klupe, vazniji ti klub, odma da se reprenzenyacija oprpsti od takvih a ne oni od reprenzentacije ........ i Danka Lazovica bi stavio u isti kos posto je i on pre par godina ucinio istu stvar ............ Treba da se ugledate na Savu Milosevica dok je igrao, klub mu zabrani da se odazove na prijateljsku sa ,cini mi se, luksemburgom ili maltom ali on covek ipak dodje bez osvrtanja i ocekivanja kazne od kluba her dres je svetinja i treba da je tako. E sad mozete me demantovati ali ja i dalje mislim da je pored matica nas najbolji zadnji vezni Raca i Kuzmanovic, ali oni sede na klupi i gledaju kako drugi igraju, pa opet nova utakmica oni se opet odazovu. To su pravi ljudi. Tebi bi porucio sretno u klubu i da zaradis mnogo para

Strela

pre 9 godina

Čitam komentare i čudim se čudom.
Sve sami ''selektori''.
Potpuno se slažem sa Filipovom izjavom.Nije mu pravo,kada je pre njega u ekipi neko koji je lošiji od njega (ne želim nikoga da imenujem a javnost zna o kojim ''igračima'' je reč).
Sve dok nama u reprezentaciji igraju igrači koje guraju kojekakvi ''menadžeri'' i ''funkcioneri'' tako će nam se i vraćati.
Javna je tajna da ako te planiraju za ''prodaju preko'',moraš da imaš određeni broj utakmica u reprezentaciji da bi mogao da dobiješ radnu dozvolu a samim tim ti se i povećava cena na tržištu.Nećemo videti neko veće takmičenje godinama sve dok nam igraju ''tatini sinovi''
Lično sam to iskusio na primeru svog sina koji nije mogao da prođe zbog ''konkurenta'' čiji je otac ''nekada bio neko i nešto'' a u stvari ''ne zna gde je levo'' što se tiče fudbala.
Jedini spas nam je da ispliva kvalitet bez obzira čiji si i da li znaš himnu napamet.
Zato,Filipe-uz tebe sam svim srcem ! ! !

Peki

pre 9 godina

Alo ljudi nije bitno ko ce da igra bitan je rezultat sta svi pametujete kad je samo bitno da budu svi za jednog jedan za sve.ako svi budu bili borci i ratnici na terenu napravicemo nesto a sa ovakvim stavom Djordjevica ili pojedinaca sto ja da trcim kad drugi ne trce ili cuvam noge za ekipu repka me ne zanima necemo stici nigde.I sta vam je kriv ovaj Lazovic sta ste ga napali decko se borio maksimalno i dosao je pre dve utakmice jel moguce da je on za sve kriv.

Savri

pre 9 godina

@(nepostojeci kult reprezentacije, 20. novembar 2014 13:29)

Kažeš svi bi igrači trebali da se ugledaju na Matića? Pa evo i Đorđević se ugledao na Matića, ne vidim šta je tu sporno? Da te potsetim, Matić je grejao klupu kod Mihe dok nije uradio istu stvar kao sada Đorđević. A to je uradio zato što od menadžerskih igrača nije dolazio na red, isto kao i Đorđević sada. Ili hoćeš da kažeš da je Lazović zaslužio mesto u timu umesto Đorđevića ili Mitrovića? Da je FSS ozbiljna organizacija sa ozbiljnim selektorom potpuno bih se složio sa tobom ali pošto ona to nije podržavam stav Đorđevića isto kao što sam podržavao sl. stav Matića pre par godina...

Srki iz Kanade

pre 9 godina

Ljudi, kako vam nije jasno? Jeste, nije placen da igra za repku. Niti igra da poveca vrednost - njemu je lova dovoljna iz lacija. Nego mozda ga BOLI DUSA sto on sedi i gleda kako nasa repka se osramoti protiv Danske, Albanije itd. On se samo moze ljutiti zato sto misli da ima nesto da pruzi, a nema priliku za to. Napadaci moraju igrati kad su u formi, to je zakon u fudbalu.

Mitro je dobar, ali nije u nekoj formi i cak se ugojio. Da nam Danko bude spic, to je sal najveci. I da odigra 5 odlicne partije, i nekako se plasiramo, imace 35 god!!!!!!!!!

Bilo ko da voli Srbiju bi bio ljut da sedi na klupi, pogotovo kad ozblijno misli da ima nesto pruziti za ovu nasu siromasnu repku. I ja bi bio ljut. Ajd da ne igra i da ne da golove, razumem. Vi ga pljujete zato sto voli srbiju i ocu da igra za nju.

runner

pre 9 godina

Утакмица против Грчке била је, и нама а и нашим противницима, све само не "пријатељска" после серије лоших резултата и требало ју је добити ако ни због чега другог оно због враћања пољуљаног угледа и поуздања. Према томе Ћурчићу је био основни циљ резултат а не уигравање екипе и зато Филипа Ђорђевића није било у тиму. Дечко је имао своју шансу против Јерменије, која се у фудбалском свету котира делеко испод Грчке, али се није видео на терену а то што он даје голове у италијанској лиги нема никакве везе па голове дају и браћа Шћеповић, Радовић и Шкулетић па шта?

dragan1982

pre 9 godina

(Novosadjanin., 20. novembar 2014 13:40)

totalna glupost sta pises ,vidi se da si troler jer mrzis petrovica racu..svako ko negira dobru igru petrovica negira iz mrznje ,iz niceg drugog jer petrovic svoj posao obavlja jako dobro,da je pravde "UBljani" matic i petrovic bi bili dupla sestica nase reprezentacije..ni jedan od vas ne moze tacno da kaze gde je to petrovic odigro lose u repki? ne mogu jer se ne secaju,moraju duboko da razmisle hmmmm pa hmmmm gde je to petrovic igro lose? pa opet...hmmmm a na kraju ponavljaju iste fraze ko uvek...bilo kako bilo,djordjevic? njega mrze navijaci fc nanta,zasto? jer je lik bar 5 put godisnje po medijama pricao da zeli da ide,to je takav tip karaktera,frizurica,farmerkice ..fensi a nema 500 metra da pretrci za 90 min.taj citavu drugu polovinu zadnje sezone u nantu nije dao gol..zadnjih 4 utakmice je bio izbacen iz tima pa sad vi vidite o kakvom tipu se radi...kolko rundi nije dao gol za lacio vec,ima sigurno 4-5 ??taj uvek bljesne na pocetku sezone da par golova i onda ne stane..misljenja sam da ga ne treba vise zvati jer stavlja sebe ispred kolektiva,da vredi nesto igro bi vise od dva minuta,mora se bit realan.nadam se da ce te mi pustiti komentar jer mora se tvari pisati onako kako jesu,nasi mediji ni reci nisu peneli situaciju u nantu na kraju sezone..pozz

Grobar

pre 9 godina

U bilo kojoj ozbiljnoj organizaciji bio bi za sva vremena izbačen iz reprezentacije, a ovde ga Karadžić moli da se vrati??!!Ej, koliko većih imena je grejalo klupu, a on se našao da ucenjuje reprezentaciju, a samim tim i državu. Vi što prozivate Lazovića pogledajte ove dve utakmice i videćete da je jedini imao neki konkretan učinak

Aladdin Sane

pre 9 godina

Samo sam cuo da Djordjevic kida u Laciju, ali ga nisam nikada gledao. Kako je igrao u reprezentaciji isto ne znam.
Uprkos tome imam potpuno razumevanje za njegovu reakciju. Nije da covek ne ceni nacionalni dres i reprezentaciju, nego cisto nece da bude ponizen. Ja bi radije odsedeo celu utakmicu na klupi nego da udjem za minut ili dva. To nije ni arogantno niti on misli da mora da odigra svih 90 minuta, nego ima samo zdravu dozu postovanja prema sebi.
Sta je uopste trener hteo da postigne sa time? Jel' je Djordjevic trebao da iskoristi tu 'priliku' i da postigne dva gola i asistenciju za dva minuta?

kappa

pre 9 godina

Nešto sramotnije nisam pročitao u skorije vreme..
Kakva glupa izjava..
Da je pravde,nikada te više pozvao ne bi...da budeš primer narednim generacijama...use i u svoje kljuse..
Jezik brži od pameti..
Šta bi se desilo da je ranije to izjavio Piksi ili Deja...
To je kriva kultura i vaspitanje i najviše poštovanje..
Ma teraj se,ima takvog kalibra igrača kao blata..

1914

pre 9 godina

Svaka cast Djordjevicu,bar neko da digne glas za razliku od ostalih beskicmenjaka.Tako su i Subotic i Matic grejali klupu dok su igrali neki Radovanovici,Stevanovici itd.Sad je odjednom iz vedra neba Lazovic postao glavni napadac ne bi li se nekako izreklamirao za prodaju.SVI napolje iz FSS,mesto vam je iza resetaka,unistili ste fudbal do temelja a napunili svoje dzepove.Bojkot reprezentacije do odlaska stetocina.

BlueBlueBlue

pre 9 godina

Mogao je ovako i Matic da odreaguje dok je Miha bio trener, srecom pa nije ali eto ostali smo bez dobrog igraca da bi igrao neki Lazovic koji ce da ide u penziju uskoro.

Nikola

pre 9 godina

Nisu mi jasni ljudi koji pljuju po Djordjevicu. Peoblem je sto za reprezentaciju ne igraju najbolji i tako je vec godinama, zato i jesmo tu gde jesmo. Zbog toga smo vise od pola proslih kvalifikacija igrali bez Matica. Nije hteo covek da sedi na klupi Radovanovicu, Ignjovskom i kompaniji i normalno da nije hteo. Sada nece Djordjevic da sedi na klupi Lazovicu, koji i u ovoj nasoj ocajnoj ligi jedva da je dao poneki gol. ljudi, manite se prica o patriotizmu, to su ostvareni fudbaleri sa uspesnim karijerama i nece da ih niko ponizava i zaj... U svakom slucaju vise cenim njih, koji imaju onu stvar da javno kazu gde je problem, nego ove sto cute, prave se blesavi i vuku se po terenu. Verujte mi, vise je ovom Djordjevicu stalo do reprezentacije, nego ostalima koji ta okupljanja koriste samo
da bi malo posetili beogradske splavove.

Ja

pre 9 godina

Meni da neko kaze evo ti dres Srbije i dodji da igras dva minuta za reprezentaciju, ja bi ovako debeo i trom poginuo na travi za ta dva minuta.

Nenad

pre 9 godina

U pravu je. Putuje, muči se besplatno i onda na kraju ni ne igra. Ne znam ni kako ih sakupe u reprezentaciju i kako ti naši igrači nađu motivaciju da igraju. Za koga li igraju, kada su tribine prazne, a kada su pune onda se utakmice prekidaju da bi opet bile prazne tribine. Ni na jedno prvenstvo ne odemo. Jednostavno bacanje vremena i energije. Bolje da sakupe tim od igrača koji igraju u domaćoj ligi, pa će makar da se bore ljudi za sebe kako bi potpisali neki ugovor preko.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

LJudi,dosadni ste vise sa pricom da menadzeri prave reprezentaciju...Jel iko ima dokaz? To sto je Terzic prvi pustio tu pricu protiv Karadzica, a on je gori od njega jer je tako gurao neke igrace za SP u Nemackoj, nemojte uzimati bas da su istinite. Prvo je protiv Mihe kukao,a meni je od starta zao sto tog coveka navijaci tako pljuju. Ne mislim da nije imao gresaka,imao je,ali sve koje je pozivao vecinom je posle njega zvao i ovaj Holandjanin. Terza proziva Mihu za Ramadanija,a njegov zet N.Damjanac je Ramadaniju ortak...Ko koga tu vuce za nos i laze!? Problem nasih igraca je u glavama. Misle da su zvezde, i to nas skupo kosta. Ne moze igrac da odlucuje ko ce da igra i koliko..Ista prica kao sa Mihom i Maticem.Cim igrac oseti da je jaci od trenera odmah izbija svadja i zato u fudbalu i imamo rezultate kakve imamo... tamo gde je trener Bog, imamo rezultate... i to treba da bude smernica...Treba trenere zastiti i kad naprave neke greske...igraci naprave iste, prime se golovi zbog njih, potuku se, pa jel onda leti njima glava...svako gresi,ali problem sujete je najveci problem jedne ekipe

Dux

pre 9 godina

@nepostojeci kult reprezentacije

Svaka cast Maticu, ali ni on nije hteo da igra za reprezentaciju dok je bio rezerva i bio je potuno u pravu zbog toga. Komentar ti uopste nije na mestu i pokazuje koliko brzo Srbi zaboravljaju neke stvari.

znalac

pre 9 godina

Ne tako davno smo molili za makar jednim napadacem,sad kad ih imamo troje solidnih,Djordjevica,Mitrovica i Scepovica,od kojih jedan nije ni pozvan za ove meceve,nama u dva kljuca meca pocinje Lazovic,pa nek me neko ubedi da je sve cisto strucna odluka

Stefan

pre 9 godina

Citam komentare i u vecini pise,"Treba da si ponosan i na ta 2 minuta", "Mnogi bi dali i za minut, a ti se bunis", "Ovakve ne treba vise pozivati". E ovako kao sto svi znate, razvitkom kapitalizma i svega sto ide uz njega, fudbal i ostali profitabilniji sportovi su postali posao, sto za igrace, sto za vlasnike, menadzere i ostale da ne nabrajam. Svima njima je obaveza da igraju u svojim klubovima, i da obezbjede za sebe sto bolje ugovore i transfere, da bi zaradili za svoj zivot, svoju porodicu itd. Svi znamo da igracki vjek nije mnogo dugacak, i imamo bezbroj primjera uspjesnih sportista koji su kasnije ostali bez icega, s toga i razumijem njihovu potrebu da "kidaju" u svojim klubovima. Reprezentacija je svima njima prilika da se pokazu, da dignu sebi cijenu, ali isto tako i vecina njih voli da igra za svoju zemlju, da se razumijemo(nama bagri je tesko udovoljiti). Medjutim kako ocekivati da neki igrac da sve od sebe, da pokaze sve sto zna, kada u ekip igraju neki igraci koji nisu zasluzili da igraju, kako da se ekipa uigra ako malo malo dolazi neki drugi selektor i forsira neki svoj stil, i forsira neke druge igrace. Niko od njih nije lud da rizukuje svoj jedini izvor zarade, radi 2 minuta, a da mu pri tome niko ne objasni sto igra samo 2 minuta, u cemu je problem, kada ce mozda vise da igra. I zar nismo zbog ovakvih situacija i odnosa prema igracima ostali bez Vidica, Subotica, Ljajica, umalo bez Matica, sad izgleda bez Djordjevica.

Joca Krusevac

pre 9 godina

podrska fici, vidicu, suboticu...
(a, 20. novembar 2014 13:28)

Zbog cega podrska Djordjevicu? Zato sto nije starter na dve utakmice? Pa nije decko Ronaldo pa da mu je zagarantovano mesto u startnoj postavi. Zasto podrska Vidicu? Zato sto je uvek bio najgori u dresu reprezentacije,zato sto je napravio bezbroj gresaka i zato sto nije pruzao ni 2% od partija iz kluba? Zasto podrska Suboticu? Zato sto oce da "odmori" od reprezentacije? I vi lupetate previse...

Borky

pre 9 godina

Upravu je covjek on tu dolazi iz ljubavi i bez ikakve koristi dok Lazovic dolazi da bih se prodao na zimu.I sta vi sad svi pljujete momka kad znate da je istina i da je upravu 100%.

zlotrov

pre 9 godina

pa u pravu je covek . da greje klupu lazovicu ? vazi . tu ne treba da se raspravlja o Djordjevicevom izdajstvu , nego o interesima ljudi iz fss , menaDJerima itd . mi smo poslednje 2 godine , promenili, oterali ili ti doveli (kako hocete) jedno 10 selektora . rezultati iz meseca u mesec sve losiji . nikako da promenimo te sto menjaju te selektore tj dovode . da nije mozda u njima problem ? svi su krivi , ovakvi i onakvi , samo je fss ispravan , nikad ne gresi i uvek radi u interesu srpskog fudbala . ja to nesto nmg da primetim , iako se trudim , pa cak pokusavam i da slazem sebe . nadam se da ce naici neka "struja" sposobnih ljudi , koji ce vratiti nas fudbal gde mu je mesto .

inter45

pre 9 godina

vidi covek da guraju lazovica koji nije zasluzio startnu postavu ...realno prednost bi trebalo da imaju mitrovic i djordjevic ....ok je da lazovica pozovu ali ne da bude prvi spic ....vide to svi u ekipi zato je i matic rekao da nije naj ekipa bila na terenu ...

Baki

pre 9 godina

Lose je to rekao i generalno je to los stav prema reprezentaciji ...ali.. KO JE TAJ sto gura danka lazovica ,pa taj ne bi uspeo da nadje mesto u slovackoj drugoj ligi ono je SRAMOTA kako covek igra a STARTER je u reprezentaciji ! Tako da je donekle normalno sto to smeta ovom momku

Aman

pre 9 godina

Kakav je to mentalitet? Pa u toj utakmici je Mitrovic igrao od pocetka, ne Lazovic. Misli da je bolji od Mitrovica, misli da je zvezda Tina. Takvi Nam ne trebaju. Pa zamislite da svako zatrazi da igra svaku utakmicu po 90min ? Na Sta bi to licilo? Onda bi Mitrovic trebao da se pobuni ako se forsira Djordjevic, pa bi selektor morao da prilagodi formaciju njima dvojici, a to bi povuklo nove probleme da veznim igracima itd... Uostalom videli smo ti superzvezdu Djordjevica Protiv Jermenije, covek je bio svuda na terenu, trcao, asistirao, davao golove. Prosto je bilo divno gledati GA. Hajde ne pricajte svasta.

Aman

pre 9 godina

Kakav je to mentalitet? Pa u toj utakmici je Mitrovic igrao od pocetka, ne Lazovic. Misli da je bolji od Mitrovica, misli da je zvezda Tina. Takvi Nam ne trebaju. Pa zamislite da svako zatrazi da igra svaku utakmicu po 90min ? Na Sta bi to licilo? Onda bi Mitrovic trebao da se pobuni ako se forsira Djordjevic, pa bi selektor morao da prilagodi formaciju njima dvojici, a to bi povuklo nove probleme da veznim igracima itd... Uostalom videli smo ti superzvezdu Djordjevica Protiv Jermenije, covek je bio svuda na terenu, trcao, asistirao, davao golove. Prosto je bilo divno gledati GA. Hajde ne pricajte svasta.

Петар Пан

pre 9 godina

До јуче су неки пљували Михајловића пошто је Матић одбијао да седи на клупи, данас је истим тим крив Ђорђевић? Имате ли ви образа? И нема проблема, неће не мора, али аршини треба да буду исти за све репрезентативце у свим спортовима. Неко спомену кошарку, па и Бодирога је својевремено одбијао позив, хајде сад да га протерамо. Матића одмах избацити из репрезентације, а о повратку Суботића и не размишљати. Кад смо већ код тога Ђоковићу одузети држављанство пошто сам бира када ће играти у Дејвис купу... Да се разумемо, није Ђорђевић ни Бодирога ни Ђоковић, и Матић и Суботић су квалитетнији од њега, али правила важе за све или...

rango_unchained

pre 9 godina

u nekoj normalnoj reprezentaciji, ima smisla sav taj vas - treba slusati trenera ma ko da si, reprezentacija je svetinja fazon. mi smo sve osim toga, uzasni, sa losom atmosferom u svim nivoima, losim rezultatima, brukamo se gde stignemo, igraju menadzerski igraci... normalno je da normalni, kvalitetni igrači poput djordjevica(djurdjic, radovic?) budu frustrirani sa svim ovim, i ja ga podrzavam.

nepodoban komentator

pre 9 godina

Đorđević je naš najbolji centarfor. Bez diskusije.
Srbija za nastavak kvalifikacija:

Stojković
Tomović-Ivanović-Biševac-Kolarov
Gudelj-Matić
Basta-Tadić-Kostić
Đorđević

- - - - - - - - - -

milan,jagodina

pre 9 godina

i nisi neki igrac,tako da idi igraj za nekog drugog...sada sto je repka takva kakva je svi su krivi,a najvise novinari sa njihovim cuvenim konstatacijama tipa nasi igraci igraju u najvecim svetskim klubovima.Osim Mitrovica i Stojkovica svi su prosecni hteli mi da priznamo ili ne...a da Lazovicu nije mesto u A timu,uistinu nije...on je i svom timu najslabiji igrac.Nekome nije u interesu da igramo na EP,kome ni sam ne znam.Ovaj trener nije ni za Obrenovac,a oni ga hoce na mesto selektora...za trenera treba postaviti Stanojevica ili Drulovica,oni bi nesto promenili i stigli bi do treceg mesta u grupi,ovako...

nepostojeci kult reprezentacije

pre 9 godina

Pa sta ti mislis ko si? Ronaldo? Ma i da si Ronaldo, ako te trener ubaci na sekund pred kraj ima da udjes i da igras. Sramota. Potpuno pogresan mentalitet nasih igraca, svi treba da se ugledaju na Matica koji jedini igra punim srcem. Ponasaju se kao da su sve same legende, a nisu im ni crno ispod noktiju...

Ironican sam

pre 9 godina

Decko ti si nebitan, tek si potpisao ugovor, pa bitniji je valjda mladi Smotanko Lazovic nego ti koji igras u Laciju i pritom kidas. Tisina tamo!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Svaka cast! Ne dolazi ovamo dok ne dodju normalni ljudi na celo saveza. Neka igraju Raca Petrovic, Karleusa, Danko Lazovic.... To je pravi put! Ej citam komentare posle pobede nad Grckom i ne verujem!!!! Ljudi hvale Racu Petrovica! Pa zbog takvih likova koji moraju da se pozivaju ostali smo bez Vidica, Subotica, Ljajica, igrali smo bez Matica...da ne nabrajam dalje. Da li je moguce da ko god da je selektor mora on da se pozove a covek nije starter ni u klubu???? Naravno da kada Vidic skonta tako nesto da mu se povraca i da nece da igra, ostali ne zele da daju max jer je sve na trulim temeljima! Subotic dobija manje minuta od Race Petrovica godinama, a rezultata nigde! Pa gde je to moguce jos? Povlace se najbolji u najboljim godinama... Uzas! Mrzim nasu reprexentaciju.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

U pravu je covek. On da bude rezerva raspadnutom Lazovicu? Decko deje golove u Italiji a Lazovic po neki put ubode u pasnjakligi Srbije

zeljko

pre 9 godina

Plakali smo za pravim napadacem sada kada ih imamo 2 mi koristimo treceligaski kalibar u vidu Lazovica!!! Bruka i sramota,decko je 100% u pravu!

mendzo

pre 9 godina

Danko dva puta počinje zvaničnu utakmica, a Đorđević ni minut da uđe. Potpuno je u pravu dečak. Pobuna protiv Karadžićevog režima!
i još da dodam: Oooo oooo Duušan Taadić!

Bgd

pre 9 godina

U normalnim okolnostima bih osudio njegov postupak i ne bi ga više trebalo ni pozivati u reprezentaciju. ALI, kad reprezentacija nema rezultate i kad se u nju pozivaju individue poput Danka Lazovića, Antonija Rukavine, Raće Petrovića, Fejse, Biševca, Stefana Mitrovića...onda je u potpunosti u pravu. Igraj za Lacio i ne vraćaj se u ovu propast a za Srbiju neka igraju menadžeri i funkcioneri FSS.

ac

pre 9 godina

Smisao jedne drzavne selekcije je da ti bude najveca cast u zivotu sam poziv. To bi takodje trebalo da bude i odavanje priznanja da si odlican u onome cime se bavis i da bi jedna DRZAVA bila zadovoljna time da je ti predstavljas. Da ne spominjem da je to i drzava gde si odrastao i gde su ti koreni. Reprezentativac ne znaci biti u prvih 11 na terenu. Reprezentativac znaci mnogo vise. Reprezentativac je igrac koji se bori i za mesto na klupi pa cak i na tribini.Reprezentativac je cast i priznanje. Reprezentativac je uzor klincima. Reprezentativac je odgovornost. Reprezentativac je timski igrac. Sa takvim stavom ti nikada neces biti reprezentativac ma koliko nastupa imao.

borko

pre 9 godina

nepostojeci kult reprezentacije

Tvoj stav upravo izrecen je doveo do tvog nika. Igrao bi i on punim srcem, ali mu ne daju sansu. I narod se buni kada isrped njega posao dobije politicki namestenik, iako nije kvalifikovan. Ovde je isti princip, nece decko da sedi i da gleda kako nedostojni namesetnici igraju ispred njega a on greje klupu. Nece jer ne mora. Ne mozes ti nekom pomoci ako on to nece.

komarac u sorcu

pre 9 godina

E tako je to kad menadzeri sastavljaju tim, ubacuju onog izgubljenog Lazovica koji veze nema a ovog koji je za klasu bolji ostavljaju na klupi. Tuga, ma i ne treba da igra za reprezentaciju zbog takvih sabana.

jovan

pre 9 godina

Dečko ti si došo da igraš za svoj narod a ne za karadžića i Ćurčića. Ali postoji valjda neka hijerarhija koja mora da se poštuje. Trener valjda odlučuje ko će koliko igrati jer je on odgovoran za rezultat. Mnogi sanjaju celog života taj dres sa grbom a ti si se tako poneo umišljeni fudbaleru. Pare su ti popile mozak kao i mnogima. Ovakve ne treba više zvati. Ni Ljajića ni Subotića ni slične. Možemo mi bez vas jer ni sa vama nismo imali nikakve rezultate

Labud

pre 9 godina

Imao si brale mnogo minuta protiv Francuske i Jermenije i nista nisi pokazao! Sve duele izgubio, nijedan tacan pas, lopta se odbijala pri prijemu, nijedan vazdusni duel. Toliko si bio los, da je Danko Lazovic poceo da deluje kao razumno resenje. Sto se mene tice, ne moras nikada da igras vise!

dejan

pre 9 godina

u pravu je covek.isto bi tako i ja postupio.Ocigledno je da teraju sprdnju sa njim.I sa svima nama.Ja bi cak i bojkotovao reprezentaciju sve dok se ne smeni ceo savez.Deset selektora su promenili za 3 godine i sve moj do mojega.

albel

pre 9 godina

Neverovatna kolicina bezobrazluka!Ko si bre ti da odlucujes da li ces igrati i koliko?!Tvoje je,kao i svakom drugom igracu,da se odazoves ili ne odazoves pozivu selektora,a on odlucuje da li ces da igras celu utakmicu,2 minuta ili ces sedeti na klupi.Ako ti se ne svidja dovidjenja,jedan manekencic manje!Ionako imamo i previse takvih koji blistaju na terenu u svojim klubovima kada igraju za pare,a kada igraju za svoju zemlju i svoj narod nema ih nigde!

d

pre 9 godina

Nebitno je da li je Djordjevic bolji igrac od Lazovica. Ovakvi ne bi trebalo da dobijaju poziv za reprezentaciju. Oni trebaju da igraju kao tim, a ovaj je toliko arogantan da nece da dolazi ako ne igra u startnih 11. Izvini zvezdo iz Rima nisam te prepoznao. Jel igrao, bese, Djordjevic protiv Jermenije?

Slauter

pre 9 godina

Igrace sa ovakvim stavom treba zauvek skloniti, kao u kosarci. Ko nece, nece. Nek ne kvari odnos ostalih. Hvala, prijatno, dovidjenja.
Da je bar neka klasa...

napolje

pre 9 godina

ovaj vise nikad u tim,
na obostrano zadovoljstvo!

sta ti je nas covek kad vidi malo sveta?!
do juce ga niko nije znao,dao 3 gola za lacio i covek je odmah zvezda?!

ali ok,on je samo jedna trula jabuka,a ima ih jos.
trenerov zadatak je da ih nadje..
nmma trebaju borci na terenu,
a ne naduvane zvezdice.

Milan

pre 9 godina

Svi mi znamo da si bolji od Lazovića. Ali to što nećeš da igraš za srpsku reprezentaciju je sramota. Ja bih igrao i minut. Cenim ja to što ti odvajaš vreme da igraš za NAS umesto da odmaraš ali ako voliš da igraš za Srbiju ima da se poštuje svaki minut igranja pa makar i u prijateljskoj utakmici.
Kad nam tako budu razmišljali igrači onda nam Jermenija neće biti problem.

miki

pre 9 godina

Slazem se sa njegovim misljenjem da je bolji od Lazovica, ali sa tom logikom bi sve reprezentacije vodile po 11 igraca i cao. A da razmislis kako je rezervnim golmanima koji iskljucivo usled povrede ulaze?

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Pa sta ti mislis ko si? Ronaldo? Ma i da si Ronaldo, ako te trener ubaci na sekund pred kraj ima da udjes i da igras. Sramota. Potpuno pogresan mentalitet nasih igraca, svi treba da se ugledaju na Matica koji jedini igra punim srcem. Ponasaju se kao da su sve same legende, a nisu im ni crno ispod noktiju...(nepostojeci kult reprezentacije, 20. novembar 2014 13:29)

Bunio bi se i Matic da nije standardan u repki. Ne lupaj.

Evroskeptik

pre 9 godina

Ja bih bio ponosan da nastupam za reprezentaciju, pa makar i dva minuta, jer bi me to svrstavalo u dvadesetak najboljih u zemlji! Ja ovakve komentare i uslove ne razumem i ne podrzavam!

Sale

pre 9 godina

Bekam je sa 30 god. putovao iz Los Andjelesa za London da bi igrao 10min na prijateljskoj utakmici.Sad ti vidi ko si ti a ko je on.Ko jednom odbije da igra nikad vise ne treba da bude pozvan.

Nenad

pre 9 godina

Ti prijatelju da ćutiš i da radiš svoj posao, s tim što ti pričaš a posao u 88' minutu nisu uradio.
Šta očekuješ?
Meni lično u životu ne trebaš takav!

Losmi

pre 9 godina

hahahaha sve sama grobarija pljuje po coveku stiteci tako svog rasnog strelca koji ni u najboljim danima(ako je uopste imao takve dane) nije zasluzio ni poziv za selekciju c,a kamoli sad kad na nasim livadama svako cetrnaesto kolo uvalje neki gol iz odbitka.

Wolfgang O.

pre 9 godina

Ova izjava je sama po sebi svakako nekorektna, jer nije na igracu da postavlja takve uslove. Da je u reprezentaciji sve ok, verovatno bi njome zasluzio disciplinsku kaznu.

Ja pretpostavljam da je on vise hteo da kaze nesto ovako "Necu da igram 2 minuta u ekipi koju kroje menadzeri i navijaci". Kamo srece da je to tako i rekao, pa da pocnemo da odmotavamo klupko, ali lako je to reci... Ovako on ispada nekorektan.

a.s. roma

pre 9 godina

Bravo, Fićo majstore. Odavno Srbija nije imala takvog centarfora. Ne trebaju ti TI losser-i, koncentriši se ti na tvoj S.S.Lacio jer i kad te stave da igraš za reprezentaciju lopte ne idu ka tebi iako se otvaraš i izgaraš (npr. Makedonija,Vels...)ne gubi vrijeme, iako Srbija ima igrače za finale Evropskog prvenstva a sa Murinjom bi ga i osvojila, kao što je mogla biti treća na Svjetskom prvenstu 2010god. s Antićem. Kičmu reprezentacije treba da čine tri osovine M-M (Matić-Marković po sredini) T-T (Tadić –Tošić po lijevoj ili desnoj strani) i Đ-Đ (Đorđević-Đuričić ili Ljajić ispred svih) pozadi Ivanović,Subotić,Nastasić (Vidić) malo naprijed Kolarov . To je igra preko oba krila, i po širini i po dubini, brza i sporija - po potrebi. A Mitrović je upotrebljiv samo sa većom tjelesnom masom – nikako mršav.
Pozdrav za Filipa Đorđevića najbolju 9-ku Srbije od navijača Rome iz Crne Gore

Boca

pre 9 godina

Krajnje sramotno ponasanje Djordjevica.
Medjutim, ko može da objasni da neće da igraju ni Subotic, ni Vidic, pre toga ni Matic, sada Djordjevic a ni Ljajic nije bas propevao.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Jasno je gde smo stigli kad jedan Filip Đorđević za koga do juče polovina nas nije ni čula daje sebi za pravo da određuje minutažu u reprezentaciji. Posle ovakve izjave, svaki ozbiljan selektor bi ga momentalno precrtao sa spiska.

BlueBlueBlue

pre 9 godina

Mogao je ovako i Matic da odreaguje dok je Miha bio trener, srecom pa nije ali eto ostali smo bez dobrog igraca da bi igrao neki Lazovic koji ce da ide u penziju uskoro.

nepodoban komentator

pre 9 godina

Đorđević je naš najbolji centarfor. Bez diskusije.
Srbija za nastavak kvalifikacija:

Stojković
Tomović-Ivanović-Biševac-Kolarov
Gudelj-Matić
Basta-Tadić-Kostić
Đorđević

- - - - - - - - - -

Strela

pre 9 godina

Čitam komentare i čudim se čudom.
Sve sami ''selektori''.
Potpuno se slažem sa Filipovom izjavom.Nije mu pravo,kada je pre njega u ekipi neko koji je lošiji od njega (ne želim nikoga da imenujem a javnost zna o kojim ''igračima'' je reč).
Sve dok nama u reprezentaciji igraju igrači koje guraju kojekakvi ''menadžeri'' i ''funkcioneri'' tako će nam se i vraćati.
Javna je tajna da ako te planiraju za ''prodaju preko'',moraš da imaš određeni broj utakmica u reprezentaciji da bi mogao da dobiješ radnu dozvolu a samim tim ti se i povećava cena na tržištu.Nećemo videti neko veće takmičenje godinama sve dok nam igraju ''tatini sinovi''
Lično sam to iskusio na primeru svog sina koji nije mogao da prođe zbog ''konkurenta'' čiji je otac ''nekada bio neko i nešto'' a u stvari ''ne zna gde je levo'' što se tiče fudbala.
Jedini spas nam je da ispliva kvalitet bez obzira čiji si i da li znaš himnu napamet.
Zato,Filipe-uz tebe sam svim srcem ! ! !

Zgmiško

pre 9 godina

Biti reprezentativac bi trebala biti čast pa makar i sjedio na klupi no opet u jednu ruku ne podržavam, a opet u drugu ruku podržavam ovog dečka,.. kad bolje pogledate da vama jedan Subotić ne igra u prvih 11...aloo ljudi Subotić pa dečko je vrhunska klasa igrača za njega bi dao cijelu našu obranu,..pa nije niti čudo onda da svako malo netko ne želi igrat u vašoj reprezentaciji. Vidi dečka igra u Laziu jedan je od glavnih igrača tamo, a u repki grije klupu zbog nekog amatera iz vaše lige, sramota. Bezveze pljuvate po dečku a trebali bi po onima koji sjede gore u foteljama. On nije niti prvi a niti zadnji koji ne želi igrat u repki gdje igraju pojedini igrači samo zbog svojih menadžera i samo da se prodaju. Prije nego počnete pljuvat po dečku malo bolje si razmislite ko vam vodi repku i kakvi su kriteriji. Ista situacija je bila i kod nas sa Pranjićem da nije htio igrat zato što je igrao onaj poluamater Strinić. Pranjić je jedan solidan igrač i ništa više od toga ali naspram Strinića je avion i dečko ima to pravo da ne želi sjediti na klupi bez da dobije priliku da se nametne izborniku, 2 minute u prijateljskoj utakmici je smiješno.

madevun

pre 9 godina

Raspad sistema. Zato igraci ovako postupaju. Realno, Lazovic da igra ispred Mitrovica i Djordjevica je sprdnja sa fudbalom. D. Tosic, R. Petrovic.... smjesno. Cak i Z. Tosica treba u rezervama drzati, zaboravio je driblati, sutati, kretati se u medjuprosroru i gnjavi loptu redovno je gubeci, zaustavljajuci napad. Slag na tortu je Tole, koji od saveza pravi cirkus.

becks

pre 9 godina

U pravu je covek..... Igra Lazovic ispred njega koji nije vise ni za nasu ligu... Razumeo bih da je zvao Skuletica.... A vi sto kazete da je Mitrovic bolji, nisam siguran, ali mislim da je igrao vise od Filipa i nije se bas nadavao golova....
Mislim da je bolje resenje sa dva spica.... Odnosno Mitrovic i Djordjevic u napad.....

Delija

pre 9 godina

Decko je u pravu i po meni ovo nije izdaja kao sto neki pisu, nemoze decko da gleda onog raspalog degenerika Lazovica u startnoj postavi a on da sedi na klupi nece da vredja svoju inteligenciju 100% je u pravu

Све сам егоманијак до егоманијака

pre 9 godina

Дајте прострите црвен тепих овом славном голгетеру кад следећи пут буде излазио из авиона, дајте погачу и со, обавезно музика да му свира и девојке у народној ношњи да играју српско колце. Тако се дочекује Филип Ђорђевић из иностранства! И немој да би га неки селектор-усранко мењао усред утакмице, без 90 минута човек неће да потеже толики пут! И склањајте му Данка Лазовића с' очију, тај га нервира...Је л' ви у том ФСС-у хоћете да Филип почне да даје голове за Србију ил' нећете!?

Haizenberg

pre 9 godina

kazi to gazdama u laciju ako smes... nikad ti ne bi prismrdeo reprezentaciji posle takvih izjava.
(grobar, 20. novembar 2014 14:21)
Kakve veze imaju gazde Lacija sa reprezentacijom Srbije?
U Laciju je placen i kad sedi na klupi a za reprezentaciju igra iz ljubavi.
Realno na prijateljskim utakmicama se uigrava ekipa za predstojece meceve.Lazovic je poceo da igra u startnoj postavi po stare dane a kad je bio neko nije bio standardan.Markovic je u losoj formi a Mitrovic priliku dobija na kasicicu.Ko je tu lud trener (savez) ili Djordjevic.I Mitrovic i Djordjevic bi po svemu pokazanom trebalo da su glavne poluge naseg napada.

Baki

pre 9 godina

Lose je to rekao i generalno je to los stav prema reprezentaciji ...ali.. KO JE TAJ sto gura danka lazovica ,pa taj ne bi uspeo da nadje mesto u slovackoj drugoj ligi ono je SRAMOTA kako covek igra a STARTER je u reprezentaciji ! Tako da je donekle normalno sto to smeta ovom momku

Dva minuta

pre 9 godina

I jeste bez veze. Zar nije cilj prijateljske utakmice da se probaju svi igraci i obicno se uvode u igru skoro svi na klupi. Dva minuta na prijateljskoj utakmici?? Mogao je Curcic i bolje od toga.

Objektivni Lala

pre 9 godina

E moj Filipe!
Ovo ti govorim kao bivši reprezentativac (totalno nevažno koji sport).
Neću da ulazim u igračke kvalitete tebe i tvojih saigrača u reprezentaciji.
Ali s takvim odnosom prema dresu SVOJE reprezentacije i ta dva minuta su za tebe previše!

Ljuba Moljac

pre 9 godina

Smesni su ovi sto bi kao bili ponosni da igraju i dva minuta,da i ja bi isto bio ponosan i da sedim na klupi ali da igraju oni koji su bolji od mene,decko igra u italijanskoj ligi i da je tamo najgori sigurno je bolji od bilo kog manekena iz nase jadne lige,a za lazovica je izmislio fudbal,tako da mogu da razumem njegovu odluku.

Milance

pre 9 godina

Tebrice, vi svi sto hejtujete izjavu Djordjevica.. Samo cu reci, jel i vama ne bi bilo krivo da jedan klasa igrac Danko Lazovic igra prvog spica u reprezentaciji ispred vas.. Molim lepo.. Mene je sramota sto je on u reprezentaciji uopste a ne sto je u startnu postavu ;) Brooka, toliko boljih igrac..

runner

pre 9 godina

Утакмица против Грчке била је, и нама а и нашим противницима, све само не "пријатељска" после серије лоших резултата и требало ју је добити ако ни због чега другог оно због враћања пољуљаног угледа и поуздања. Према томе Ћурчићу је био основни циљ резултат а не уигравање екипе и зато Филипа Ђорђевића није било у тиму. Дечко је имао своју шансу против Јерменије, која се у фудбалском свету котира делеко испод Грчке, али се није видео на терену а то што он даје голове у италијанској лиги нема никакве везе па голове дају и браћа Шћеповић, Радовић и Шкулетић па шта?

fancy

pre 9 godina

Nebitno je totalno sto Djordjevic nije dokazana velicina da bi uradio ovako nesto. Bitnija je sustina a to je da igraci koji imaju onu stvar i koji su se sami izborili kvalitetom ne dozvoljavaju da im se kalja i ime korsti za neko menadzerisanje...sto bi Bane dobri sin rekao Mihajlovicu jednom prilikom ''necu da razigravam tvoju menadzersku reprezentaciju!''...pre svih to su Vidic, Subotic, Matic na pocetku, ne znam za Ljajica a sigurno je bolji od Bambija i Markeca zajedno! Zao mi sto nema pravog Lazovica, Darka!

apel

pre 9 godina

Trebalo bi da napravite posebnu sekciju za naš reprezentativni fudbal (kao što pravite za teniske turnire), pošto je meni u bukmarku namešteno da se otvaraju sportske vesti poređane hronološki, da ne moram da čitam gluposti vezane za našu fudbalsku reprezentaciju, jer ne verujem da to ikoga zanima. A ako ipak postoji toliki mazohista, neka lepo klikne na tu drugu sekciju i neka uživa.

Dario

pre 9 godina

Dragi susjedi, moj prijedlog je da si odaberete dobrog i vrijednog domaceg trenera na duze vrijeme(tipa Drulovic). Zatim da maknete tog Karadzica na silu ako treba i dovedete nekog ozbiljnijeg. Uloziti nakon toga sredstva u ravijanje mladih igraca na svim pozicijama kroz pametnu selekciju i veliki pozadinski rad. Obavit policijsku akciju i otklonit svu mafiju i menadzere koji se guraju u nogomet radi zarade. Oni guše razvoj zdravog saveza radi svojih interesa. To i ovdje u HR se dogadja ali se borimo da ocistimo prije nego uniste repku. Takvim pristupom, Za 3 do 4 godine cete imat respektabilnu reprezentaciju, a za 10 god bi bili u top 10-15. Sve ostalo je iz supljeg u prazno. Znam da zvuci kao mission impossible, ali jedino veliki remont i kompletno preuredjenje ce donjet rezultate. Ovako kako sad radite, ni Murinjo ni Gvardiola vas ne bi odveli na Euro. Uopce nije problem u trenerima i selekciji igraca. Sistem rada vam je loš. A to vide nogometasi kad dodju iz velikih klubova po evropi, i onda im se ne da igrat u tom nezdravom mulju di nema nikakvog plana ni vizije. Pozdrav iz prijateljske Rijeke.

Aleksandar

pre 9 godina

Za sve one koji pljuju na ovog momka, treba prvo pogledati o cemu je rec. Ovo je bila prijateljska utakimca, na kojoj je bilo dozvoljeno po 6 zamena. Na takvim utakmicama se igraci menjaju da bi se probale nove kombinacije, drugacija formacija, nova taktika, itd. Izmene se prave ranije, kao sto je Grcki trener uradio. U 88 minutu je to besmisleno. u 88 minutu se prave izmene na zvanicnim utakmicama, ili da se dobije vreme kad cuvas rezultat, ili da se ubaci jos jedan napadac ako juris rezultat. Besmisleno je za jednog iole renomiranog igraca da ulazi u igru u 88. minutu u prijateljskoj utakmici. To je bila greska Curcica, a ovaj momak sigurno ne bi reagovao tako da je situacija u ekipi bila zdrava, a ne ovakva kakva je.

1914

pre 9 godina

Svaka cast Djordjevicu,bar neko da digne glas za razliku od ostalih beskicmenjaka.Tako su i Subotic i Matic grejali klupu dok su igrali neki Radovanovici,Stevanovici itd.Sad je odjednom iz vedra neba Lazovic postao glavni napadac ne bi li se nekako izreklamirao za prodaju.SVI napolje iz FSS,mesto vam je iza resetaka,unistili ste fudbal do temelja a napunili svoje dzepove.Bojkot reprezentacije do odlaska stetocina.

ne okreci se sine

pre 9 godina

Realno, takvi koji tako razmisljaju nam i ne trebaju! Super, igras za lacio dao si par golova, to ne znaci da moras da igras 90min za reprezentaciju! Kezman je resetao u PSVu pa u rep. nista, Pantela tresao u Herti pa u rep. nista! Zigic nije resetao nigde pa je igrao non-stop! Napadaci su nam najslabija karika vec deceniju!

monarhista

pre 9 godina

Isti oni koji napaduju igrache koji imaju dostojanstvo(vidic,subotic)a fale jos i jankovic,radovic...oni kojima ne smeta sto je mitar rezerva dankinju iako je za njega debeli ronaldo...e isti ti grcevito brane onog ko je za SVE kriv...znachi napadati igracha kome kao reprezentacija nije sveta a stititi onog kome ona sluzi za licno bogacenje...

Nikola

pre 9 godina

Nisu mi jasni ljudi koji pljuju po Djordjevicu. Peoblem je sto za reprezentaciju ne igraju najbolji i tako je vec godinama, zato i jesmo tu gde jesmo. Zbog toga smo vise od pola proslih kvalifikacija igrali bez Matica. Nije hteo covek da sedi na klupi Radovanovicu, Ignjovskom i kompaniji i normalno da nije hteo. Sada nece Djordjevic da sedi na klupi Lazovicu, koji i u ovoj nasoj ocajnoj ligi jedva da je dao poneki gol. ljudi, manite se prica o patriotizmu, to su ostvareni fudbaleri sa uspesnim karijerama i nece da ih niko ponizava i zaj... U svakom slucaju vise cenim njih, koji imaju onu stvar da javno kazu gde je problem, nego ove sto cute, prave se blesavi i vuku se po terenu. Verujte mi, vise je ovom Djordjevicu stalo do reprezentacije, nego ostalima koji ta okupljanja koriste samo
da bi malo posetili beogradske splavove.

Boksi

pre 9 godina

Ti dečko si se malo pogubio.Gledao sam te uzivo par puta i nijedan potez nisam video od tebe.To sto nisi hteo da igras dva minuta znaci da vise neces ni imati priliku da zaigras u reprezentaciji.Ja sam zvezdas ali se Raca pa i Lazovic trude tri puta vise od tebe.Fali nam dobar trener da ubrza igru a ti tu braćala ne pasujes nikako.Trci tamo u klubu dok te i tamo ne provale.

sovuljagao

pre 9 godina

Ironican sam.....ma da bre,Djordjevic je stvarno igracima...dere decko...e,i ja sam ironican...lik je prosek teski,pa i ispod proseka da se ne lazemo.jel zna neko jednu utakmicu da navede gde je on odigrao dobeo za reprezentaciju?nema!ali zato svi skocite da prozivate Racu Petrovica i Duska Tosica iako momci SVAKI put za REPREZENTACIJU odigraju bolje od raznih zvezda tipa Vidic,Subotic,Stankovic,Pantelic i slicni

Boki

pre 9 godina

Slazem se da onom Lazovicu nije mesto u reprezentaciji, ali stav da te ne zovu da igras za svoju zemlju 2 minuta je bez veze. Ne treba ni da igras onda u reprezentaciji. Meni bi cast bila i na klupi da sedim za svoju zemlju.Koga nema bez njega se moze.

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

(Srki iz Kanade, 20. novembar 2014 21:53)

Srki, ne zameri...ali izraz "repka" je hrvatski "sleng", pa bih tebe i ostale koji se istim sluze uputio, da ima toliko srpskih izraza koji mogu da se upotrebe, bar kada je rec o srpskom nacionalnom timu.

Ichachos

pre 9 godina

Dobar si igrac, svaka cast, ali fudbal je timska igra. Kad bi svaki pojedinacan igrac ucjenjivao trenera tako igra ne bi licila ni na sta.
Pogledaj kako Dunga zavodi red u Brazilu i svi ga postuju. Kad kaze npr. "nema nosenja kacketa na pres-konferencijama", zna se na koga tu misli. Nejmar je najbolji igrac i zvijezda tima, ali Selesao je svetinja.

navijac koji je postao odvijac

pre 9 godina

Igrao ti ili ne, odrace nas Portugal, a odrace nas i Danci. A u Tiranu ne treba ni da idete. Sad ste Grcima dali dva gola, i ko zna kad.. i koz zna gde...

Vlada

pre 9 godina

Ko nece da vidi ne mora. Ocigledno je da je na delu jedna velika sabotaza i protest igraca u reprezentaciji. I da je atmosfera u timu katastrofalna. Igraci uopste ne trce i ne zalazu se. Pa zar je to toliko tesko primetiti? Pitanje je zasto je to tako. Vi optuzujete Filipa koji nece da cuti a velicate ostale koji cute i ne smeju nista da kazu?! Bravo. Znaci hrabre razapeti na krst a kukavice i sabotere slaviti. Nikada tako nije bilo u Srbiji kroz istoriju.

Katastrofalno muljanje sa selekcijom igraca i poguban uticaj menadzera, uzurpiranje FSS bez ikakve odgovornosti za rezultate, prostakluk i nevaspitanje doveli su do toga da je poziv u reprezentaciju za uspesne i dokazane igrace kao Bozja kazna. I da se pozivu vesele samo oni poput Lazovica koji bi da se ogrebu za jos jedan strani uguvor a uz koji ce profitirati i neki u klubu na ustrb istog. E bas tim je palo na pamet da ge poguraju u reprezentaciju.

Ja se uzdam u Savu koji je shvatio situaciju i pokusava da na trenutno jedini moguci nacin uzme FSS iz ruku najveceg grobara naseg fudbala. Kad se to desi, Savo ce znati kako da reorganizuje FSS i iskoreni probleme. Decko je izuzetno pametan, sigurno jedan od nasih najbistrijih fudbalera. samo se nadam da necemo morati da cekamo predugo!

Srki iz Kanade

pre 9 godina

Ljudi, kako vam nije jasno? Jeste, nije placen da igra za repku. Niti igra da poveca vrednost - njemu je lova dovoljna iz lacija. Nego mozda ga BOLI DUSA sto on sedi i gleda kako nasa repka se osramoti protiv Danske, Albanije itd. On se samo moze ljutiti zato sto misli da ima nesto da pruzi, a nema priliku za to. Napadaci moraju igrati kad su u formi, to je zakon u fudbalu.

Mitro je dobar, ali nije u nekoj formi i cak se ugojio. Da nam Danko bude spic, to je sal najveci. I da odigra 5 odlicne partije, i nekako se plasiramo, imace 35 god!!!!!!!!!

Bilo ko da voli Srbiju bi bio ljut da sedi na klupi, pogotovo kad ozblijno misli da ima nesto pruziti za ovu nasu siromasnu repku. I ja bi bio ljut. Ajd da ne igra i da ne da golove, razumem. Vi ga pljujete zato sto voli srbiju i ocu da igra za nju.

zlotrov

pre 9 godina

pa u pravu je covek . da greje klupu lazovicu ? vazi . tu ne treba da se raspravlja o Djordjevicevom izdajstvu , nego o interesima ljudi iz fss , menaDJerima itd . mi smo poslednje 2 godine , promenili, oterali ili ti doveli (kako hocete) jedno 10 selektora . rezultati iz meseca u mesec sve losiji . nikako da promenimo te sto menjaju te selektore tj dovode . da nije mozda u njima problem ? svi su krivi , ovakvi i onakvi , samo je fss ispravan , nikad ne gresi i uvek radi u interesu srpskog fudbala . ja to nesto nmg da primetim , iako se trudim , pa cak pokusavam i da slazem sebe . nadam se da ce naici neka "struja" sposobnih ljudi , koji ce vratiti nas fudbal gde mu je mesto .

inter45

pre 9 godina

vidi covek da guraju lazovica koji nije zasluzio startnu postavu ...realno prednost bi trebalo da imaju mitrovic i djordjevic ....ok je da lazovica pozovu ali ne da bude prvi spic ....vide to svi u ekipi zato je i matic rekao da nije naj ekipa bila na terenu ...

Borky

pre 9 godina

Upravu je covjek on tu dolazi iz ljubavi i bez ikakve koristi dok Lazovic dolazi da bih se prodao na zimu.I sta vi sad svi pljujete momka kad znate da je istina i da je upravu 100%.

Boki

pre 9 godina

Plakali smo za pravim napadacem sada kada ih imamo 2 mi koristimo treceligaski kalibar u vidu Lazovica!!! Bruka i sramota,decko je 100% u pravu! (zeljko, 20. novembar 2014 14:00)

Mitrovic, Djordjevic i Skuletic imaju za sada daleko skromniju karijeru od Lazovica. Pogledaj gde je sve Lazovic igrao, pa pricaj. Samo kod nas je covek sa 30 godina mator. Svi ozbiljni strucnjaci poput Advokata, Živadinovića, Nikolića i Ćurčića ga žele u svom timu. Lazović je loš igrač samo u glavama laika ili zlonamernih Zvezdasa koji spinuju javnost glupostima o menadzerskoj reprezentaciji.

(?o?)

pre 9 godina

ODBIO DA UDJE???
A da te u Laciju uvedu u nadoknadi vremena ne bi ti smetalo,cutao bi kao mutav!!!
I ne trebas reprenzetaciji...imaju STEFANA MITROVICA!!!!
Ne bi taj meni prismrdio vise...al zato kad padne u formi pa ne bude.produzio ugovor nema reprenzetacije vise..da.popravis formu i zbog 1-2 utakmice podignes cenu i nadjes klub.Da je srece nikad nisi ni trebao igrati u reprenzetaciji.

Dubioza

pre 9 godina

Alo breee za vas koji ste culi za Djordjevica tek odkako je presao u Lacio... Decko je 5 god igrao u Nantu. Nije hteo da ode kad je klub ispao u drugu ligu, zatim u drugu francusku ligu na 34 meceva 20 golova najbolji strelac lige. Ladno odbio Lion ostao u klubu dobio kapitensku traku! Vec sam citao negde da je iz imucne porodice tako da decko ne igra za pare. Ne velicam ga niti ga branim! Nije trebao ovo da izjavi u javnosti!

Domace nevaspitanje

pre 9 godina

Igraci ne bi trebalo da se selektoru mesaju u posao, njihovo je da se odazovu na poziv i igraju ako ih stave u tim najbolje sto znaju ono sto se od njih trazi. Ovaj decko je pobrkao loncice i ne bi trebalo da vise bude pozivan. Neznam za koga je igrao u Srbiji ali vaspitanje mu je nedovoljno za reprezentaciju

2licni

pre 9 godina

ovo nema veze sa Lazovicem, i da je igrao Mitrovic umesto Lazovica, ovaj bi se opet bunio. aj lepo onda da reprezentacija ima samo 11 igraca i svi zadovoljni! jer ocigledno ko god da je rezerva taj vise nece da igra za reprezentaciju! (osim ovih iz nase lige koji tek treba da se prodaju)

Joca Krusevac

pre 9 godina

podrska fici, vidicu, suboticu...
(a, 20. novembar 2014 13:28)

Zbog cega podrska Djordjevicu? Zato sto nije starter na dve utakmice? Pa nije decko Ronaldo pa da mu je zagarantovano mesto u startnoj postavi. Zasto podrska Vidicu? Zato sto je uvek bio najgori u dresu reprezentacije,zato sto je napravio bezbroj gresaka i zato sto nije pruzao ni 2% od partija iz kluba? Zasto podrska Suboticu? Zato sto oce da "odmori" od reprezentacije? I vi lupetate previse...

znalac

pre 9 godina

Ne tako davno smo molili za makar jednim napadacem,sad kad ih imamo troje solidnih,Djordjevica,Mitrovica i Scepovica,od kojih jedan nije ni pozvan za ove meceve,nama u dva kljuca meca pocinje Lazovic,pa nek me neko ubedi da je sve cisto strucna odluka

kappa

pre 9 godina

Nešto sramotnije nisam pročitao u skorije vreme..
Kakva glupa izjava..
Da je pravde,nikada te više pozvao ne bi...da budeš primer narednim generacijama...use i u svoje kljuse..
Jezik brži od pameti..
Šta bi se desilo da je ranije to izjavio Piksi ili Deja...
To je kriva kultura i vaspitanje i najviše poštovanje..
Ma teraj se,ima takvog kalibra igrača kao blata..

Stefan

pre 9 godina

Citam komentare i u vecini pise,"Treba da si ponosan i na ta 2 minuta", "Mnogi bi dali i za minut, a ti se bunis", "Ovakve ne treba vise pozivati". E ovako kao sto svi znate, razvitkom kapitalizma i svega sto ide uz njega, fudbal i ostali profitabilniji sportovi su postali posao, sto za igrace, sto za vlasnike, menadzere i ostale da ne nabrajam. Svima njima je obaveza da igraju u svojim klubovima, i da obezbjede za sebe sto bolje ugovore i transfere, da bi zaradili za svoj zivot, svoju porodicu itd. Svi znamo da igracki vjek nije mnogo dugacak, i imamo bezbroj primjera uspjesnih sportista koji su kasnije ostali bez icega, s toga i razumijem njihovu potrebu da "kidaju" u svojim klubovima. Reprezentacija je svima njima prilika da se pokazu, da dignu sebi cijenu, ali isto tako i vecina njih voli da igra za svoju zemlju, da se razumijemo(nama bagri je tesko udovoljiti). Medjutim kako ocekivati da neki igrac da sve od sebe, da pokaze sve sto zna, kada u ekip igraju neki igraci koji nisu zasluzili da igraju, kako da se ekipa uigra ako malo malo dolazi neki drugi selektor i forsira neki svoj stil, i forsira neke druge igrace. Niko od njih nije lud da rizukuje svoj jedini izvor zarade, radi 2 minuta, a da mu pri tome niko ne objasni sto igra samo 2 minuta, u cemu je problem, kada ce mozda vise da igra. I zar nismo zbog ovakvih situacija i odnosa prema igracima ostali bez Vidica, Subotica, Ljajica, umalo bez Matica, sad izgleda bez Djordjevica.

Savri

pre 9 godina

@(nepostojeci kult reprezentacije, 20. novembar 2014 13:29)

Kažeš svi bi igrači trebali da se ugledaju na Matića? Pa evo i Đorđević se ugledao na Matića, ne vidim šta je tu sporno? Da te potsetim, Matić je grejao klupu kod Mihe dok nije uradio istu stvar kao sada Đorđević. A to je uradio zato što od menadžerskih igrača nije dolazio na red, isto kao i Đorđević sada. Ili hoćeš da kažeš da je Lazović zaslužio mesto u timu umesto Đorđevića ili Mitrovića? Da je FSS ozbiljna organizacija sa ozbiljnim selektorom potpuno bih se složio sa tobom ali pošto ona to nije podržavam stav Đorđevića isto kao što sam podržavao sl. stav Matića pre par godina...

mikicar

pre 9 godina

Mozete da pricate sta hocete ali taj Danko Lazovic je na mene ostavio jaci utisak od Djordjevica. Napravi neki vazan pas, sut, oznoji se. A Djordjevica kao da nema na terenu.

Stari Vujadin

pre 9 godina

Vrlo prepotentna izjava obzirom na rezultate. Vecina nasih fudbalera je toliko sigurna u sebe po novinama i magazinima, a kada dodju da igraju naprasno postanu zbunjeni i nesigurni.

Obzirom da ne idemo na EP, imamo dovoljno utakmica da isprobamo igrace. Treba dati Djordjevicu dve utakmice 90 minuta. Ako da po 2 ili 3 gola iz svake - svaka cast majstor je kao sto kaze - nastavak saradnje. Ako ne, onda izbaciti foliranta i zacepiti mu usta.

Marija, Pančevo

pre 9 godina

Stvarno nije fer to sto neki igraju a neki ne. Predlazem sistem selekcije koji ce biti prihvatljiv za sve nase fudbalere. Plan A) da se broj minuta u svim utakmicama u kvalifikacijma podele s brojem igaraca, tako da svi dobiju potpuno istu minutazu. Plan B) da se pre utakmice izvlaci nekakva lutriju, pa da prvih 11 koji dobiju igraju. U oba slucaja ne treba nam selektor, jer ce igraci sami da se selektuju. Znaci, ustedece se silne pare sto selektorima treba da idu.

Kako drugacije

pre 9 godina

Mozda se s' pravom buni, ali ovakav stav da je on neki superstar, nije fer prema ostalim igracima, ni prema zemlji za koju igra...
A sto se tice Lazivica, mozete navijacki da gledate koliko hocete, ali decko je medju retkima protiv Danske odigrao korektno i posteno oznojio dres i to je gola cinjenica.

Aman

pre 9 godina

Kakav je to mentalitet? Pa u toj utakmici je Mitrovic igrao od pocetka, ne Lazovic. Misli da je bolji od Mitrovica, misli da je zvezda Tina. Takvi Nam ne trebaju. Pa zamislite da svako zatrazi da igra svaku utakmicu po 90min ? Na Sta bi to licilo? Onda bi Mitrovic trebao da se pobuni ako se forsira Djordjevic, pa bi selektor morao da prilagodi formaciju njima dvojici, a to bi povuklo nove probleme da veznim igracima itd... Uostalom videli smo ti superzvezdu Djordjevica Protiv Jermenije, covek je bio svuda na terenu, trcao, asistirao, davao golove. Prosto je bilo divno gledati GA. Hajde ne pricajte svasta.

Петар Пан

pre 9 godina

До јуче су неки пљували Михајловића пошто је Матић одбијао да седи на клупи, данас је истим тим крив Ђорђевић? Имате ли ви образа? И нема проблема, неће не мора, али аршини треба да буду исти за све репрезентативце у свим спортовима. Неко спомену кошарку, па и Бодирога је својевремено одбијао позив, хајде сад да га протерамо. Матића одмах избацити из репрезентације, а о повратку Суботића и не размишљати. Кад смо већ код тога Ђоковићу одузети држављанство пошто сам бира када ће играти у Дејвис купу... Да се разумемо, није Ђорђевић ни Бодирога ни Ђоковић, и Матић и Суботић су квалитетнији од њега, али правила важе за све или...

rango_unchained

pre 9 godina

u nekoj normalnoj reprezentaciji, ima smisla sav taj vas - treba slusati trenera ma ko da si, reprezentacija je svetinja fazon. mi smo sve osim toga, uzasni, sa losom atmosferom u svim nivoima, losim rezultatima, brukamo se gde stignemo, igraju menadzerski igraci... normalno je da normalni, kvalitetni igrači poput djordjevica(djurdjic, radovic?) budu frustrirani sa svim ovim, i ja ga podrzavam.

Aladdin Sane

pre 9 godina

Samo sam cuo da Djordjevic kida u Laciju, ali ga nisam nikada gledao. Kako je igrao u reprezentaciji isto ne znam.
Uprkos tome imam potpuno razumevanje za njegovu reakciju. Nije da covek ne ceni nacionalni dres i reprezentaciju, nego cisto nece da bude ponizen. Ja bi radije odsedeo celu utakmicu na klupi nego da udjem za minut ili dva. To nije ni arogantno niti on misli da mora da odigra svih 90 minuta, nego ima samo zdravu dozu postovanja prema sebi.
Sta je uopste trener hteo da postigne sa time? Jel' je Djordjevic trebao da iskoristi tu 'priliku' i da postigne dva gola i asistenciju za dva minuta?

milan,jagodina

pre 9 godina

i nisi neki igrac,tako da idi igraj za nekog drugog...sada sto je repka takva kakva je svi su krivi,a najvise novinari sa njihovim cuvenim konstatacijama tipa nasi igraci igraju u najvecim svetskim klubovima.Osim Mitrovica i Stojkovica svi su prosecni hteli mi da priznamo ili ne...a da Lazovicu nije mesto u A timu,uistinu nije...on je i svom timu najslabiji igrac.Nekome nije u interesu da igramo na EP,kome ni sam ne znam.Ovaj trener nije ni za Obrenovac,a oni ga hoce na mesto selektora...za trenera treba postaviti Stanojevica ili Drulovica,oni bi nesto promenili i stigli bi do treceg mesta u grupi,ovako...

Peki

pre 9 godina

Sta bre svi imate protiv Lazovica cevek se trudi maksimalno ne kazem da je bolji ovaj ili onaj al i Djordjevic kad udje u igru nista spektakularno ne pokaze.sta je umislio da je CR7 ovaj proziva Rukavinu covek kod Mihe razbijao u Spaniji unistio Barselonu Racu Petrovica jel gledate vi fudbal ili samo komentarisete po tome sto su ovi svi Grobari?Sa takvim ponasanjem netrebas ovde ni ti ni bilo ko drugi ko nije spreman da presedi na klupi

Kozi

pre 9 godina

Divan mladić.
Vidim, neki pljuju Lazovića???
Pa, čovek je izginuo protiv Iraca, a šta njemu treba da igra uopste...uzeo je pare, na zalasku je karijere itd.
Ovaj Djordjević daje sebi za pravo da određuje minutažu, Kolarov se buni zbog slabe podrške...
Postoji lepa izreka da nečemu....svašta smeta, ali nećemo o tome.
Od reprezentacije ne očekujem ništa dobro, jer nam je takva tradicija, kad je fudbal u pitanju.
Da bi se tu nešto promenilo, moralo bi da se krene od sistema vrednosti, kulturnih obrazaca, pa i spoljašnjeg izgleda( tetovaža, oblačenja, frizura), ponašanja, javnog nastupa, vaspitanja...a za to nema vremena ni kadrova.
Fudbal se od nas odavno oprostio....i tako će i da ostane...nazalost!

realno

pre 9 godina

ovo je strašno...Pa jedan Klose sedi na klupi,Teveza nisu godinama zvali i čim su ga pozvali čovek je dotrčao da igra za reprezentaciju... ako se neko pitao zašto nemamo rezultate ovaj nazovi igrač vam je objasnio šta znači mentalitet srpskog fudbalera i koliko im je u stvari stalo do države i reprezentacije

znalac

pre 9 godina

Bez obzira na to sto pored tri sasvim solidna igraca nama igra jedan istroseni koji ni kad je bio nesto bolji nije mnogo pomogao,ta trojica moraju da imaju motiv vise i da ne odustanu

Peki

pre 9 godina

Alo ljudi nije bitno ko ce da igra bitan je rezultat sta svi pametujete kad je samo bitno da budu svi za jednog jedan za sve.ako svi budu bili borci i ratnici na terenu napravicemo nesto a sa ovakvim stavom Djordjevica ili pojedinaca sto ja da trcim kad drugi ne trce ili cuvam noge za ekipu repka me ne zanima necemo stici nigde.I sta vam je kriv ovaj Lazovic sta ste ga napali decko se borio maksimalno i dosao je pre dve utakmice jel moguce da je on za sve kriv.

Petar.

pre 9 godina

Za ove izuzetno upućene poznavaoce prilika u fudbalu imam par pitanja. Ukoliko sam ja dobro razumeo, Dik Advokat, holandski trener koji je već u godinama, je pozvao 31godišnjeg igrača Partizana jer je na njega vršen pritisak preko Tomislava Karadžića, koji je u nekakvoj poslovnoj vezi sa Lazovićevim menadžerom i još navija za Partizan, i sve to kako bi se 31godišnji Danko Lazović prodao i na taj način bi Partizan, menadžer i Tomislav Karadžić imali korist. Hm. Zaista intresantno. Medjutim, par nedostatka u celoj priči. Zar ne bi onda bilo logično da to isto rade sa Petrom Škuletićem, koji je mladji i trenutno je najbolji strelac lige. Zar ne bi tada cela situacija bila manje sumnjiva i zar nije logično očekivati da će se Škuletić, koji ima 25 godina, lakše i za bolji novac prodati? Dakle, moram da zaključim da mi je vaša priča vrlo malo verovatna, čak bih rekao i naivna. Po sredi je ustvari nešto drugo. Vi niste zainteresovani za reprezentaciju, čak niste ni za fudbal. Niste ovde da bi objektivno sagledali stvari. Vi ste ovde da bi se svađali oko Partizana i C. Zvezde jer nemate šta drugo.
Lazović je potpuno drugačiji tip napadača od Đorđevića, Mitrovića i Škuletića. Kao takvog ka je Advokat pozvao. Na kraju se to pokzalo kao katastrofa i čovek je podneo ostavku. Mnogi, pre svih Karadžić, bi mogli da se ugledaju na to. Što se Đorđevića tiče, sramota da nije u stanju da podnese da 2 utakmice bude rezerva, pre toga je bio nevidljiv na mnogim kad je bio 90min na terenu.

Igor

pre 9 godina

U reprezentaciju se dolazi na okupljanje, zajednicki trening, stvaranje pripadnosti grupi, koheziji i naravno odigravanje utakmice. Nije na tebi da odredjujes kada i koliko ces igrati! Igranje u reprezantaciji je cast i nije obaveza, svako ima slobodu izbora! Srecan put prijatelju i mozda ponovo zaigras kada razumes ovo sto sam napisao.

Aman

pre 9 godina

Kakav je to mentalitet? Pa u toj utakmici je Mitrovic igrao od pocetka, ne Lazovic. Misli da je bolji od Mitrovica, misli da je zvezda Tina. Takvi Nam ne trebaju. Pa zamislite da svako zatrazi da igra svaku utakmicu po 90min ? Na Sta bi to licilo? Onda bi Mitrovic trebao da se pobuni ako se forsira Djordjevic, pa bi selektor morao da prilagodi formaciju njima dvojici, a to bi povuklo nove probleme da veznim igracima itd... Uostalom videli smo ti superzvezdu Djordjevica Protiv Jermenije, covek je bio svuda na terenu, trcao, asistirao, davao golove. Prosto je bilo divno gledati GA. Hajde ne pricajte svasta.

Nenad

pre 9 godina

U pravu je. Putuje, muči se besplatno i onda na kraju ni ne igra. Ne znam ni kako ih sakupe u reprezentaciju i kako ti naši igrači nađu motivaciju da igraju. Za koga li igraju, kada su tribine prazne, a kada su pune onda se utakmice prekidaju da bi opet bile prazne tribine. Ni na jedno prvenstvo ne odemo. Jednostavno bacanje vremena i energije. Bolje da sakupe tim od igrača koji igraju u domaćoj ligi, pa će makar da se bore ljudi za sebe kako bi potpisali neki ugovor preko.

dragan1982

pre 9 godina

(Novosadjanin., 20. novembar 2014 13:40)

totalna glupost sta pises ,vidi se da si troler jer mrzis petrovica racu..svako ko negira dobru igru petrovica negira iz mrznje ,iz niceg drugog jer petrovic svoj posao obavlja jako dobro,da je pravde "UBljani" matic i petrovic bi bili dupla sestica nase reprezentacije..ni jedan od vas ne moze tacno da kaze gde je to petrovic odigro lose u repki? ne mogu jer se ne secaju,moraju duboko da razmisle hmmmm pa hmmmm gde je to petrovic igro lose? pa opet...hmmmm a na kraju ponavljaju iste fraze ko uvek...bilo kako bilo,djordjevic? njega mrze navijaci fc nanta,zasto? jer je lik bar 5 put godisnje po medijama pricao da zeli da ide,to je takav tip karaktera,frizurica,farmerkice ..fensi a nema 500 metra da pretrci za 90 min.taj citavu drugu polovinu zadnje sezone u nantu nije dao gol..zadnjih 4 utakmice je bio izbacen iz tima pa sad vi vidite o kakvom tipu se radi...kolko rundi nije dao gol za lacio vec,ima sigurno 4-5 ??taj uvek bljesne na pocetku sezone da par golova i onda ne stane..misljenja sam da ga ne treba vise zvati jer stavlja sebe ispred kolektiva,da vredi nesto igro bi vise od dva minuta,mora se bit realan.nadam se da ce te mi pustiti komentar jer mora se tvari pisati onako kako jesu,nasi mediji ni reci nisu peneli situaciju u nantu na kraju sezone..pozz

Grobar

pre 9 godina

U bilo kojoj ozbiljnoj organizaciji bio bi za sva vremena izbačen iz reprezentacije, a ovde ga Karadžić moli da se vrati??!!Ej, koliko većih imena je grejalo klupu, a on se našao da ucenjuje reprezentaciju, a samim tim i državu. Vi što prozivate Lazovića pogledajte ove dve utakmice i videćete da je jedini imao neki konkretan učinak

panteroid

pre 9 godina

(Novosadjanin., 20. novembar 2014 13:40)

Taj isti Vidic na koga se pozivas je bio protiv igranja Stojkovica u reprezentaciji i sa svojim kumom je busio kad je stigao. Razlog tome je sto je on presao u Partizan. Kad pokusas da ukljucis mozak shvatices da se sve svodi na klubastvo. Da mrzis reprezentaciju znamo jer si pripadnik navijcke grupe koja stoji uz Bogdanova. Vec godinama se pljuje po savezu i preko reprezentacije pokusava da se smeni Tole. Nista nije slucajno od Djenove na ovamo. Menadzerisanja je bilo i bice ali taj Djordjevic nije D o Drogbe,ni R od Ronalda,ni M od Mesija da bi on mogao da ucenjuje reprezentaciju. Za kraj mi jos objasni kakve veze ima Subotic sa Petrovicem? Covek koga nisam mogao da smislim dok je igrao u Partizanu a sad kad odigra 15 minuta ispadne bolji od svih zajedno na terenu.

Ja

pre 9 godina

Meni da neko kaze evo ti dres Srbije i dodji da igras dva minuta za reprezentaciju, ja bi ovako debeo i trom poginuo na travi za ta dva minuta.

Chisho

pre 9 godina

Sram da te bude.Bice zanimljivo pratiti dalji razvoj tvoje karijere s takvim drzanjem. Velika HVALA Katicu i Stimcu za onakav odnos sa klupe na SP u kosarci.Mislim da ni sami nisu svjesni koliki su doprinos dali sa klupe pored toga sto su i igrali. Ja ih nisam zaboravio. To je PATRIOTIZAM! E kad i klupa bude igrala svih 90 minuta a ne samo 2min onda cemo biti u "Montevideu".

Godinama iste priče, a nigde nikakvog rezultata

pre 9 godina

Nisu to nikakvi orlovi, i ne znam ko ih je tako nazvao. Pačurlija bi bilo primerenije. Znate ono, ništa nije naučila pačurlija ta, nego sto je i pre znala kva - kva - kva.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

LJudi,dosadni ste vise sa pricom da menadzeri prave reprezentaciju...Jel iko ima dokaz? To sto je Terzic prvi pustio tu pricu protiv Karadzica, a on je gori od njega jer je tako gurao neke igrace za SP u Nemackoj, nemojte uzimati bas da su istinite. Prvo je protiv Mihe kukao,a meni je od starta zao sto tog coveka navijaci tako pljuju. Ne mislim da nije imao gresaka,imao je,ali sve koje je pozivao vecinom je posle njega zvao i ovaj Holandjanin. Terza proziva Mihu za Ramadanija,a njegov zet N.Damjanac je Ramadaniju ortak...Ko koga tu vuce za nos i laze!? Problem nasih igraca je u glavama. Misle da su zvezde, i to nas skupo kosta. Ne moze igrac da odlucuje ko ce da igra i koliko..Ista prica kao sa Mihom i Maticem.Cim igrac oseti da je jaci od trenera odmah izbija svadja i zato u fudbalu i imamo rezultate kakve imamo... tamo gde je trener Bog, imamo rezultate... i to treba da bude smernica...Treba trenere zastiti i kad naprave neke greske...igraci naprave iste, prime se golovi zbog njih, potuku se, pa jel onda leti njima glava...svako gresi,ali problem sujete je najveci problem jedne ekipe

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@Novosadjanin
Реци ми један, али само један, разлог због којег Раћа Петровић не заслужује позив за репрезентацију. Не три, не пет, већ само један разлог.

Worm

pre 9 godina

Sram te bilo !!! Sta da kazu ostale "rezerve" Raca, Jojic, D.Tosic ....... svi oni cekaju svoju sansu, cute, rade posao ....... zbog tebe, Nevena Subotica i slicnih treba doneti neko pravilo u FSS da se dozivotno zabrani pristup reprenzentaciji za takve poteze ........ Neces sa klupe, vazniji ti klub, odma da se reprenzenyacija oprpsti od takvih a ne oni od reprenzentacije ........ i Danka Lazovica bi stavio u isti kos posto je i on pre par godina ucinio istu stvar ............ Treba da se ugledate na Savu Milosevica dok je igrao, klub mu zabrani da se odazove na prijateljsku sa ,cini mi se, luksemburgom ili maltom ali on covek ipak dodje bez osvrtanja i ocekivanja kazne od kluba her dres je svetinja i treba da je tako. E sad mozete me demantovati ali ja i dalje mislim da je pored matica nas najbolji zadnji vezni Raca i Kuzmanovic, ali oni sede na klupi i gledaju kako drugi igraju, pa opet nova utakmica oni se opet odazovu. To su pravi ljudi. Tebi bi porucio sretno u klubu i da zaradis mnogo para

Dux

pre 9 godina

@nepostojeci kult reprezentacije

Svaka cast Maticu, ali ni on nije hteo da igra za reprezentaciju dok je bio rezerva i bio je potuno u pravu zbog toga. Komentar ti uopste nije na mestu i pokazuje koliko brzo Srbi zaboravljaju neke stvari.

Kolektivni duh

pre 9 godina

Žalosno je što kojekakvi komarci i slični ostavljaju komentare koji su čisto klubaški inspirisani. Potpuno je nebitno ko je iz kog kluba, a vlo često vidim da se po automatizmu brane igrači samo zato što igraju ili za Zvezdu ili za Partizan, a posebno je to izraženo kada je u pitanju Zvezda. Svi koji obuku dres reprezentacije i ginu za nju na terenu, meni su dragi. Gledajte igrače kako se međusobno grle i podržavaju, bez obzira na klub, a navijači bi da budu veći vernici od pape. Đorđević i slični su prepotentne osobe kojima nije mesto u reprezentaciji bez obzira kvalitet (a nije se pokazao u prethodnim utakmicama), jer ne poštuju nas od kojih žive. Da nije član reprezentacije imao bi i manju platu u klubu, kao i manje interesovanje drugih klubova za novi transfer. Dakle, reprezentacija treba njemu, a ne obrnuto. U prijateljskoj utakmici trener može da ubaci u početni sastav i slabijeg igrača, a boljeg da ostavi na klupi, da bi isprobao različite taktičke varijante, a to može da shvati i prihvati samo igrač koji živi za tim. I najbolji igrači na svetu su nekada rezerve iz sličnih razloga, samo su u Srbiji umišljene zvezde nedodirljive.

vlada

pre 9 godina

E to je suština problema kod našeg tima,zato što nema reda,unutrašnje kohezije,timskog duha,svi žele da budu u prvih 11,misle da su zvezde,bitniji im je individualni uspeh od timskog.To je jedan od razloga što imamo samo JEDAN BOD iz tri utakmice.

323

pre 9 godina

Ne ulazim u njegove kvalitete, u kom timu igra u kakvoj je formi. On pre svega mora da bude profesionalac. Sa klupe su ulazila mnogo veca imena pa ako treba i na dva minuta jer si tu za svoju zemlju. Ovako mi sve lici na ucenu. Ko je on da ucenjuje? Koliko je odigrao i pruzio državnom timu ili postigao golova za svoju zemlju pa ucenjuje? Na kraju, moram da kažem posto se često u istom kontekstu pominje Lazovic koji eto igra a bolji sedi na klupi. Taj Lazovic je do sada odigrao 47 utakmica za svoju zemlju. Do svoje 45. utakmice je ulazio stalno sa klupe, igrao malo vremenski, retko od starta utakmice i postigao 11 golova. Bio je u tom periodu u odlicnoj formi i opet ulazio sa klupe i cesto vadio državni tim. Na primer dok je igrao za PSV a posebno Zenit. I posle takvog odnosa sa njim prestao da igra ali nikada javno nije rekao zasto. Ovaj Djordjevic i kada igra ili ulazi sa klupe sta pruža na terenu? Daje golove? Malo je požurio sa ucenama. Pa i da je mnogo veci igrac jer se ponasa kao razmaženi amater. Meni je jasno ko ce da poštuje takav stav ali kod mene on vise ne bi igrao. Toliko. I ja uopšte ne branim Lazovica, ako Ćurčić misli da mu nije potreban ne treba da igra. Na kraju i Sale je mogao bez Micova, nesto mu falio Micov??

Ljuba

pre 9 godina

Momci, stvarno je na kraju nebitno ko igra sve dok cela reprezentacija daje sve od sebe u svakom trenutku. Pogledajte komsije. Uspeli su da odrze atmosferu i profesionalnost iako su imali uspone i padove i slicne probleme kao mi. Otisli su im iz raznoraznih razloga Jelavic, Eduardo, Vukojevic, Pletikosa. Pisalo se o tome jedan dan (1 dan!) i to je to! Nastavili ljudi punom parom napred. Za 14 utakmica pod Kovačem Hrvatska postigla 28 golova! U proseku 2 po utakmici. Sedite vi i razmislite kako cete poceti te golove da dajete. To je svrha fudbala, a ne medjusobno takmicenje ko ce na teren ko ce na klupu. Imam neki osecaj da iste postove postavljam svake godine nakon prva tri kola kvalifikacija... sta da se radi, ponavljanje je majka mudrosti, valjda.