Fudbal 100

Četvrtak, 20.11.2014.

09:11

Anđelković blizu povratka u Zvezdu

Crvena zvezda bi u zimskom prelaznom roku mogla da dobije dva velika pojačanja u zadnjoj liniji.

Anðelkoviæ blizu povratka u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Baki

pre 9 godina

Samo vi zadrzite Rajkovica,ne budite glupi da ga posle jedne polusezone prodajete.Sto se tice pojacanja dovesti napadaca to je najvaznije ostalo je trosenje para kojih nema

fenomen

pre 9 godina

Tintor, Zdravko Borovnica, Zlatko Krmpotic, Milos Šestic i Mitar Mrkela posle jednomesecnih priprema bi bolje igrali od ovih sadasnjih. A mozda je neko od navedenih zainteresovan. Poz...

Babin_zub

pre 9 godina

Vidim da se razbacujete sa pojacanjima pa ajde i ja da predlozim neka:

1. Zvjezdan Misimovic-ofanzivni vezista kom ugovor sa kineskim DjingDjangDjengom istice 31.12.14. i moze doci kao slobodan igrac. Prednost je i to sto vec ima 32 godine i tesko da bi se uhlebio opet u neku jacu ligu. Mana je plata, ali deklarise se kao zvezdas, pa ko zna...
2. Aleksandar Lukovic-levi bek ili centarhalf koji bi kao takav bio veliko pojacanje. Ipak, nerealno je ocekivati da potpise jer da je to zeleo vec bi imao desetak utakmica u dresu ove jeseni. Ubedjen sam da ce cekati zadnji dan prelaznog roka ako ne dobije bolju ponudu. Realno je da ce tesko naci klub jer duuugo nije igrao, tako da je sve moguce. Mada, ja licno ne volim ljude koji su nezasiti i gledaju iskljucivo svoj interes.
2. Abubakar Oumaru-koji stranac je otisao iz ove lige a da zeli da se vrati u nju? Cak ni mi gledaoci nakon sto odgledamo prenos druge spanske lige ne zelimo da gledamo nas derbi a kamo li sta drugo. Takodje nije klasican spic i tesko da bi se ukopio u Zvezdin sistem igre. On je igrac za kontre. Ipak, prednost je sto mu istice ugovor na leto i moze doci za mali novac.
4. Dejan Lekic-centarfor kom ugovor sa Eibarom istice na leto. Igrac koji je rodjen za golgetera i koji bi se rado vratio u klub sobzirom da ga od leta nece traziti ni jedan klub iz vrha drugih liga.
5.Enver Alivodic-ima osecaj za prostor, igra na vise pozicija, ume da sutne iz drugog plana, a ugovor mu istice pred Novu godinu.

Babin_zub

pre 9 godina

Andjelkovic je trt-mrt fudbaler, ali u nasoj ligi definitivno jedan od boljih levih bekova. Ali ne vidim sta ce nam jos jedan levi bek pored Mijailovica, Antica i Djordjevica. Cemu nagomilavanje na bekovskoj poziciji, a pri tom skripi nam u napadu? Pa nama treba ofanzivni vezni i klasican centarfor. Razbijac poput Mrdje.

Sale

pre 9 godina

Ovi sto pricaju da je Andjelkovic bio slaba karika u timu gde su nabrajali Zigica, Pantelica, Jankovica itd...pokazuju koliko nemaju pojma jer je u tom periodu levi bek Zvezde bio Lukovic a ne Andjelkovic.

Takodje Andjelkovic je bio dostojna zamena Lukovicu od 2006te na tom mestu, rec je o odlicnom beku koji je zasigurno bolji od Mijalilovica. Al neee bitno je da nasi forum strucnjaci sve znaju a prate Zvezdu od 2011te.

Delija

pre 9 godina

Andjelkovic ima kvaliteta za mnogo jacu ligu nego sto je ova nasa ali nama ne treba bek nama trebaju dva kreativna igraca u sredini i jedan dobar spic igrac, vratite Mrdju, Kastilja , Evandra i Lukovica i titula je nasa 100%

rzbrzotrz

pre 9 godina

Ako su Andjelkovic a bogami i Lukovic, obzirom da nije igrao poslednjih jedno 2 godine, pojačanja, onda ja nemam pojma o fudbalu!

Nikola1989

pre 9 godina

Dokle će novinari sa tim Lukovićem više da dave javnost? U svakom prelaznom roku dovode Lukovića. Smešno ali i zalosno čitati više te vesti.
Mozda se i Dekiju Stankoviću probudila zelja posle optoštaja pa nas i on pojača u veznom redu!

Ноле

pre 9 godina

Анђелковић је измислио фудбал за Мијаиловића.У једном моменту је био најбољи леви бек руске лиге ! Од кад се Петковић повредио наши бекови нису убацили два употребљива центаршута !

...

pre 9 godina

Odlicno i kvalitetno pojacanje. Ima iskustva i znanja. Dosta bi pomogao, a u timu ima mesta i za njega i Dzonija jer igraci takvog kvaliteta mogu da igraju ladno u bilo kojem klubu bivse Juge i da imaju mesta u startnoj postavi.

Vladimir

pre 9 godina

Da budemo realni Lukovic je igracina za ovakvu ligu i covek bi jednostavno pravio razliku kao i Mladen Krstajic,Pavicevic... Sem njega ne vidim zasto pojacanja u zadnjoj liniji,pa i slep covek vidi da mi nemamo spica. Gol damo samo slucajno. To je prioritet...

Miksi

pre 9 godina

OK,ali u Zvezdi je veliki problem i najveći sredina trena (manevar) i napad,tu trebaju pojačanja 2 ofanzivna,ali ne bio kakva,nego dovesti orava pojačanja,miže i neki južnoamerikanac.i napad isto tako,mi ako se ozbiljni ne pojačamo na zimu,nema šta da tražimo,što se tiče prcenstva,cak i ova -4 sa ovim krš timom su uspeh nad uspesima ! Terziću pojačanja u zimskom prekaznom roku,pod obavezno !

Realno

pre 9 godina

Od ovog nismo imali boljeg levog beka,od kako je otisao i bolje on da se vrati a Mijailovica nekom pokloniti jer je vise stete nego koristi od njega.

AcaPN

pre 9 godina

Koliko sam uspeo da razumem Zvezdinu igru ove sezone, ako se ovo moze nazvati igrom posle odlaska Milijasa? Nama je glavni problem vezni red, tacnije neko ko ce da razigrava tim, i ko ce preuzeti stvar u svoje ruke kada ekipi ne ide. I jedan krsten napadac, kome nece trebati 4-5 zicera, da bi dao jedan gol. Odbrana nije sjajna, al' obavlja posao. Plus mali Rajkovic, koji za sada odlicno brani. Znaci 1-2 kreativna vezna, jedan po krilu i jedan napadac! Al' kada klub duguje 40-50 miliona, ovo sve deluje kao misaona imenica.

Ноле

pre 9 godina

Звездан Мисимовић је први пик зимског прелазног рока ! А,ово је рекла казала !

nezaintersovan

pre 9 godina

Treba dati sansu mladima po meni Antic treba da sto vise igra.Treba nam napadac i nista vise.Eventualno Lukovic koji je ekstra klasa.

Nebojsa

pre 9 godina

Jel vi pravite petorku levih bekova da li vidite gospodo iz uprave da C.Zvezdi ne fali levi nego desni bek i dokle gomilanje igraca na jednoj poziciji a gol nema ko da vam da golove vam postizu stoperi i bekovi trazite vi napadaca

Milan

pre 9 godina

Dobar igrač,bio tada,ali taj ceo tim C.Zvezde je bio `par'exselans` Žigić,Basta,Purović,Janković,Milovanović,Koroman,Milijaš,Kastiljo, ........

Delija

pre 9 godina

Za Lukovica se ne salzem sa vecinom da ne treba da dodje... Treba da dodje jer Lazic koga svi uporno hvalite nema kvalitet za Zvezdu, decko je visok oko 190 a gubi vazdusne duele od igraca koji su visoki 175.180 i to konstanto... Da uzme cistu loptu ne ume nego udara po nogama... Tako je u derbiju tukao tukao napravio je sam 15 faulova oko gola i naravno jedna je usla... Sto se Andjelkovica tice, ne razumem da covek igra desnog beka pa i ajde... Nema logike da se dovodi levi bek...

Ogysa

pre 9 godina

Cekaj,Andjelkovic i Lukovic,a sta ce onda raditi Mijailovic i njegova rezerva Antic,ne igramo mi na 6 frontova pa moramo da odmaramo i menjamo,ma dajte,ovo nema smisla.

Живча

pre 9 godina

@ Василије Слажем се да млади играчи треба да имају приоритет у овом моменту, жртвовати сезону, не продати три најбоља клинца, али рођо, они су као муве без главе без бар по једног маторца у свакој линији који има утицај. Свима је сада очито колико фале Мики и Нине, уместо безличног издепримираног Босанчића. Сви су кмечали прошле године због "матораца који не могу да потрче", а имали смо 5 бивших и тренутних репрезентативаца укључујући Словенце. За нашу лигу пуна капа. Гледај сада ко нам је први шпиц.

Sava Drugi

pre 9 godina

Vama treba Andjelković, ali ne taj nego onaj drugi Andjelković što igra u ponekad igra Voždovcu. Centrafor koji ume da da gol. Retko ga puštaju da igra, ali svaki put kad ga puste od tri lopte jednu ubaci u gol.

brian

pre 9 godina

Marjan Markovic. Jedan ob boljih zvezdinih bekova. Lepa karijera, eno ga sad u Grckoj pika loptu.
Gledao pre neki dan snimak Zvede protiv Lestera 3:1.
Harmonija :D

cofi95

pre 9 godina

VOIMJA OCA! 'Ajmo jos Trisovica, Koromana, Suzukija (mada sam ga gotivio), Pantica, Milanka Raskovica, Bojana Miladinovica, Eli Tadeua, Betoligara Mizdongardea...

Radnicki Nis

pre 9 godina

Gradjane ove zemlje interesuje kada ce drzava da prestane da iz dzepova stanovnistva vadi novac i sipa u dva bunara bez dna-Partizan i Zvezdu?

abc

pre 9 godina

Podrska Nikoli Anticu, Milanu Jokicu, Nemanji Ahcinu u ptonalasku nove sredine jer na Marakani mogu da igraju samo prekaljeni profesionalci i reprezentativci poput Andjelkovica, Mijailovica, Kataija...

moje ime

pre 9 godina

@Milivoje vrati se
problem sto su Milijas, Lukovic, S. Ilic i Skuletic prave razliku na terenu u JSL
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (.I., 20. novembar 2014 09:25)

Skuletic je 90.-to godiste.

vasilije

pre 9 godina

Nekada sam verovao, ali sada je jasno nema neke koristi od povratnika, čak šta više zauzimaju mesta mlađim talentovanim igračima od kojih može nešto da se i zaradi. Zvezda je na povratnicima u dehelom minusu.

Batez

pre 9 godina

Pa dobro,realno nemamo ni osam levih bekova,a treba :)koje gomilanje majko moja,a neki spic,krilo(jeste da imamo Gavrica,koji se nadam placa dobru clanarinu sto je u Zvezdi),nesto?

IvchaM

pre 9 godina

E da nam je sada bar pola generacije 2006/07... Tu je Andjelkovic bio jedan od slabijih.

Basta, Bisevac, Zigic, Bosko Jankovic, Kastiljo, Koroman, Milovanovic, Milijas, Burza Maradona, ...

Andjelkovic se kasnije u Rusiji popravio. Cak mislim da je jedno vreme bio medju boljim levim bekovima lige.

Ako on dolazi, to znaci da Mijailovic ide.

NBGD

pre 9 godina

Dokle vise da razigravamo ove penzionere? Koji bre Lukovic I Andjeklkovic? Svi su ufazonu "kad nemas gde ajmo u Zvezdu I Partizan". I jos im das platu kao da su neki fudbaleri.

NBGD

pre 9 godina

Dokle vise da razigravamo ove penzionere? Koji bre Lukovic I Andjeklkovic? Svi su ufazonu "kad nemas gde ajmo u Zvezdu I Partizan". I jos im das platu kao da su neki fudbaleri.

Batez

pre 9 godina

Pa dobro,realno nemamo ni osam levih bekova,a treba :)koje gomilanje majko moja,a neki spic,krilo(jeste da imamo Gavrica,koji se nadam placa dobru clanarinu sto je u Zvezdi),nesto?

IvchaM

pre 9 godina

E da nam je sada bar pola generacije 2006/07... Tu je Andjelkovic bio jedan od slabijih.

Basta, Bisevac, Zigic, Bosko Jankovic, Kastiljo, Koroman, Milovanovic, Milijas, Burza Maradona, ...

Andjelkovic se kasnije u Rusiji popravio. Cak mislim da je jedno vreme bio medju boljim levim bekovima lige.

Ako on dolazi, to znaci da Mijailovic ide.

Ogysa

pre 9 godina

Cekaj,Andjelkovic i Lukovic,a sta ce onda raditi Mijailovic i njegova rezerva Antic,ne igramo mi na 6 frontova pa moramo da odmaramo i menjamo,ma dajte,ovo nema smisla.

cofi95

pre 9 godina

VOIMJA OCA! 'Ajmo jos Trisovica, Koromana, Suzukija (mada sam ga gotivio), Pantica, Milanka Raskovica, Bojana Miladinovica, Eli Tadeua, Betoligara Mizdongardea...

Radnicki Nis

pre 9 godina

Gradjane ove zemlje interesuje kada ce drzava da prestane da iz dzepova stanovnistva vadi novac i sipa u dva bunara bez dna-Partizan i Zvezdu?

moje ime

pre 9 godina

@Milivoje vrati se
problem sto su Milijas, Lukovic, S. Ilic i Skuletic prave razliku na terenu u JSL
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (.I., 20. novembar 2014 09:25)

Skuletic je 90.-to godiste.

Milan

pre 9 godina

Dobar igrač,bio tada,ali taj ceo tim C.Zvezde je bio `par'exselans` Žigić,Basta,Purović,Janković,Milovanović,Koroman,Milijaš,Kastiljo, ........

Ноле

pre 9 godina

Звездан Мисимовић је први пик зимског прелазног рока ! А,ово је рекла казала !

abc

pre 9 godina

Podrska Nikoli Anticu, Milanu Jokicu, Nemanji Ahcinu u ptonalasku nove sredine jer na Marakani mogu da igraju samo prekaljeni profesionalci i reprezentativci poput Andjelkovica, Mijailovica, Kataija...

Vladimir

pre 9 godina

Da budemo realni Lukovic je igracina za ovakvu ligu i covek bi jednostavno pravio razliku kao i Mladen Krstajic,Pavicevic... Sem njega ne vidim zasto pojacanja u zadnjoj liniji,pa i slep covek vidi da mi nemamo spica. Gol damo samo slucajno. To je prioritet...

vasilije

pre 9 godina

Nekada sam verovao, ali sada je jasno nema neke koristi od povratnika, čak šta više zauzimaju mesta mlađim talentovanim igračima od kojih može nešto da se i zaradi. Zvezda je na povratnicima u dehelom minusu.

Sava Drugi

pre 9 godina

Vama treba Andjelković, ali ne taj nego onaj drugi Andjelković što igra u ponekad igra Voždovcu. Centrafor koji ume da da gol. Retko ga puštaju da igra, ali svaki put kad ga puste od tri lopte jednu ubaci u gol.

Ноле

pre 9 godina

Анђелковић је измислио фудбал за Мијаиловића.У једном моменту је био најбољи леви бек руске лиге ! Од кад се Петковић повредио наши бекови нису убацили два употребљива центаршута !

Живча

pre 9 godina

@ Василије Слажем се да млади играчи треба да имају приоритет у овом моменту, жртвовати сезону, не продати три најбоља клинца, али рођо, они су као муве без главе без бар по једног маторца у свакој линији који има утицај. Свима је сада очито колико фале Мики и Нине, уместо безличног издепримираног Босанчића. Сви су кмечали прошле године због "матораца који не могу да потрче", а имали смо 5 бивших и тренутних репрезентативаца укључујући Словенце. За нашу лигу пуна капа. Гледај сада ко нам је први шпиц.

brian

pre 9 godina

Marjan Markovic. Jedan ob boljih zvezdinih bekova. Lepa karijera, eno ga sad u Grckoj pika loptu.
Gledao pre neki dan snimak Zvede protiv Lestera 3:1.
Harmonija :D

AcaPN

pre 9 godina

Koliko sam uspeo da razumem Zvezdinu igru ove sezone, ako se ovo moze nazvati igrom posle odlaska Milijasa? Nama je glavni problem vezni red, tacnije neko ko ce da razigrava tim, i ko ce preuzeti stvar u svoje ruke kada ekipi ne ide. I jedan krsten napadac, kome nece trebati 4-5 zicera, da bi dao jedan gol. Odbrana nije sjajna, al' obavlja posao. Plus mali Rajkovic, koji za sada odlicno brani. Znaci 1-2 kreativna vezna, jedan po krilu i jedan napadac! Al' kada klub duguje 40-50 miliona, ovo sve deluje kao misaona imenica.

Nebojsa

pre 9 godina

Jel vi pravite petorku levih bekova da li vidite gospodo iz uprave da C.Zvezdi ne fali levi nego desni bek i dokle gomilanje igraca na jednoj poziciji a gol nema ko da vam da golove vam postizu stoperi i bekovi trazite vi napadaca

nezaintersovan

pre 9 godina

Treba dati sansu mladima po meni Antic treba da sto vise igra.Treba nam napadac i nista vise.Eventualno Lukovic koji je ekstra klasa.

Realno

pre 9 godina

Od ovog nismo imali boljeg levog beka,od kako je otisao i bolje on da se vrati a Mijailovica nekom pokloniti jer je vise stete nego koristi od njega.

Delija

pre 9 godina

Za Lukovica se ne salzem sa vecinom da ne treba da dodje... Treba da dodje jer Lazic koga svi uporno hvalite nema kvalitet za Zvezdu, decko je visok oko 190 a gubi vazdusne duele od igraca koji su visoki 175.180 i to konstanto... Da uzme cistu loptu ne ume nego udara po nogama... Tako je u derbiju tukao tukao napravio je sam 15 faulova oko gola i naravno jedna je usla... Sto se Andjelkovica tice, ne razumem da covek igra desnog beka pa i ajde... Nema logike da se dovodi levi bek...

...

pre 9 godina

Odlicno i kvalitetno pojacanje. Ima iskustva i znanja. Dosta bi pomogao, a u timu ima mesta i za njega i Dzonija jer igraci takvog kvaliteta mogu da igraju ladno u bilo kojem klubu bivse Juge i da imaju mesta u startnoj postavi.

Babin_zub

pre 9 godina

Andjelkovic je trt-mrt fudbaler, ali u nasoj ligi definitivno jedan od boljih levih bekova. Ali ne vidim sta ce nam jos jedan levi bek pored Mijailovica, Antica i Djordjevica. Cemu nagomilavanje na bekovskoj poziciji, a pri tom skripi nam u napadu? Pa nama treba ofanzivni vezni i klasican centarfor. Razbijac poput Mrdje.

Babin_zub

pre 9 godina

Vidim da se razbacujete sa pojacanjima pa ajde i ja da predlozim neka:

1. Zvjezdan Misimovic-ofanzivni vezista kom ugovor sa kineskim DjingDjangDjengom istice 31.12.14. i moze doci kao slobodan igrac. Prednost je i to sto vec ima 32 godine i tesko da bi se uhlebio opet u neku jacu ligu. Mana je plata, ali deklarise se kao zvezdas, pa ko zna...
2. Aleksandar Lukovic-levi bek ili centarhalf koji bi kao takav bio veliko pojacanje. Ipak, nerealno je ocekivati da potpise jer da je to zeleo vec bi imao desetak utakmica u dresu ove jeseni. Ubedjen sam da ce cekati zadnji dan prelaznog roka ako ne dobije bolju ponudu. Realno je da ce tesko naci klub jer duuugo nije igrao, tako da je sve moguce. Mada, ja licno ne volim ljude koji su nezasiti i gledaju iskljucivo svoj interes.
2. Abubakar Oumaru-koji stranac je otisao iz ove lige a da zeli da se vrati u nju? Cak ni mi gledaoci nakon sto odgledamo prenos druge spanske lige ne zelimo da gledamo nas derbi a kamo li sta drugo. Takodje nije klasican spic i tesko da bi se ukopio u Zvezdin sistem igre. On je igrac za kontre. Ipak, prednost je sto mu istice ugovor na leto i moze doci za mali novac.
4. Dejan Lekic-centarfor kom ugovor sa Eibarom istice na leto. Igrac koji je rodjen za golgetera i koji bi se rado vratio u klub sobzirom da ga od leta nece traziti ni jedan klub iz vrha drugih liga.
5.Enver Alivodic-ima osecaj za prostor, igra na vise pozicija, ume da sutne iz drugog plana, a ugovor mu istice pred Novu godinu.

Miksi

pre 9 godina

OK,ali u Zvezdi je veliki problem i najveći sredina trena (manevar) i napad,tu trebaju pojačanja 2 ofanzivna,ali ne bio kakva,nego dovesti orava pojačanja,miže i neki južnoamerikanac.i napad isto tako,mi ako se ozbiljni ne pojačamo na zimu,nema šta da tražimo,što se tiče prcenstva,cak i ova -4 sa ovim krš timom su uspeh nad uspesima ! Terziću pojačanja u zimskom prekaznom roku,pod obavezno !

Nikola1989

pre 9 godina

Dokle će novinari sa tim Lukovićem više da dave javnost? U svakom prelaznom roku dovode Lukovića. Smešno ali i zalosno čitati više te vesti.
Mozda se i Dekiju Stankoviću probudila zelja posle optoštaja pa nas i on pojača u veznom redu!

Sale

pre 9 godina

Ovi sto pricaju da je Andjelkovic bio slaba karika u timu gde su nabrajali Zigica, Pantelica, Jankovica itd...pokazuju koliko nemaju pojma jer je u tom periodu levi bek Zvezde bio Lukovic a ne Andjelkovic.

Takodje Andjelkovic je bio dostojna zamena Lukovicu od 2006te na tom mestu, rec je o odlicnom beku koji je zasigurno bolji od Mijalilovica. Al neee bitno je da nasi forum strucnjaci sve znaju a prate Zvezdu od 2011te.

fenomen

pre 9 godina

Tintor, Zdravko Borovnica, Zlatko Krmpotic, Milos Šestic i Mitar Mrkela posle jednomesecnih priprema bi bolje igrali od ovih sadasnjih. A mozda je neko od navedenih zainteresovan. Poz...

rzbrzotrz

pre 9 godina

Ako su Andjelkovic a bogami i Lukovic, obzirom da nije igrao poslednjih jedno 2 godine, pojačanja, onda ja nemam pojma o fudbalu!

Baki

pre 9 godina

Samo vi zadrzite Rajkovica,ne budite glupi da ga posle jedne polusezone prodajete.Sto se tice pojacanja dovesti napadaca to je najvaznije ostalo je trosenje para kojih nema

Delija

pre 9 godina

Andjelkovic ima kvaliteta za mnogo jacu ligu nego sto je ova nasa ali nama ne treba bek nama trebaju dva kreativna igraca u sredini i jedan dobar spic igrac, vratite Mrdju, Kastilja , Evandra i Lukovica i titula je nasa 100%

Radnicki Nis

pre 9 godina

Gradjane ove zemlje interesuje kada ce drzava da prestane da iz dzepova stanovnistva vadi novac i sipa u dva bunara bez dna-Partizan i Zvezdu?

Realno

pre 9 godina

Od ovog nismo imali boljeg levog beka,od kako je otisao i bolje on da se vrati a Mijailovica nekom pokloniti jer je vise stete nego koristi od njega.

...

pre 9 godina

Odlicno i kvalitetno pojacanje. Ima iskustva i znanja. Dosta bi pomogao, a u timu ima mesta i za njega i Dzonija jer igraci takvog kvaliteta mogu da igraju ladno u bilo kojem klubu bivse Juge i da imaju mesta u startnoj postavi.

IvchaM

pre 9 godina

E da nam je sada bar pola generacije 2006/07... Tu je Andjelkovic bio jedan od slabijih.

Basta, Bisevac, Zigic, Bosko Jankovic, Kastiljo, Koroman, Milovanovic, Milijas, Burza Maradona, ...

Andjelkovic se kasnije u Rusiji popravio. Cak mislim da je jedno vreme bio medju boljim levim bekovima lige.

Ako on dolazi, to znaci da Mijailovic ide.

Miksi

pre 9 godina

OK,ali u Zvezdi je veliki problem i najveći sredina trena (manevar) i napad,tu trebaju pojačanja 2 ofanzivna,ali ne bio kakva,nego dovesti orava pojačanja,miže i neki južnoamerikanac.i napad isto tako,mi ako se ozbiljni ne pojačamo na zimu,nema šta da tražimo,što se tiče prcenstva,cak i ova -4 sa ovim krš timom su uspeh nad uspesima ! Terziću pojačanja u zimskom prekaznom roku,pod obavezno !

Живча

pre 9 godina

@ Василије Слажем се да млади играчи треба да имају приоритет у овом моменту, жртвовати сезону, не продати три најбоља клинца, али рођо, они су као муве без главе без бар по једног маторца у свакој линији који има утицај. Свима је сада очито колико фале Мики и Нине, уместо безличног издепримираног Босанчића. Сви су кмечали прошле године због "матораца који не могу да потрче", а имали смо 5 бивших и тренутних репрезентативаца укључујући Словенце. За нашу лигу пуна капа. Гледај сада ко нам је први шпиц.

Delija

pre 9 godina

Za Lukovica se ne salzem sa vecinom da ne treba da dodje... Treba da dodje jer Lazic koga svi uporno hvalite nema kvalitet za Zvezdu, decko je visok oko 190 a gubi vazdusne duele od igraca koji su visoki 175.180 i to konstanto... Da uzme cistu loptu ne ume nego udara po nogama... Tako je u derbiju tukao tukao napravio je sam 15 faulova oko gola i naravno jedna je usla... Sto se Andjelkovica tice, ne razumem da covek igra desnog beka pa i ajde... Nema logike da se dovodi levi bek...

NBGD

pre 9 godina

Dokle vise da razigravamo ove penzionere? Koji bre Lukovic I Andjeklkovic? Svi su ufazonu "kad nemas gde ajmo u Zvezdu I Partizan". I jos im das platu kao da su neki fudbaleri.

cofi95

pre 9 godina

VOIMJA OCA! 'Ajmo jos Trisovica, Koromana, Suzukija (mada sam ga gotivio), Pantica, Milanka Raskovica, Bojana Miladinovica, Eli Tadeua, Betoligara Mizdongardea...

Ноле

pre 9 godina

Анђелковић је измислио фудбал за Мијаиловића.У једном моменту је био најбољи леви бек руске лиге ! Од кад се Петковић повредио наши бекови нису убацили два употребљива центаршута !

Ноле

pre 9 godina

Звездан Мисимовић је први пик зимског прелазног рока ! А,ово је рекла казала !

Vladimir

pre 9 godina

Da budemo realni Lukovic je igracina za ovakvu ligu i covek bi jednostavno pravio razliku kao i Mladen Krstajic,Pavicevic... Sem njega ne vidim zasto pojacanja u zadnjoj liniji,pa i slep covek vidi da mi nemamo spica. Gol damo samo slucajno. To je prioritet...

vasilije

pre 9 godina

Nekada sam verovao, ali sada je jasno nema neke koristi od povratnika, čak šta više zauzimaju mesta mlađim talentovanim igračima od kojih može nešto da se i zaradi. Zvezda je na povratnicima u dehelom minusu.

Milan

pre 9 godina

Dobar igrač,bio tada,ali taj ceo tim C.Zvezde je bio `par'exselans` Žigić,Basta,Purović,Janković,Milovanović,Koroman,Milijaš,Kastiljo, ........

Ogysa

pre 9 godina

Cekaj,Andjelkovic i Lukovic,a sta ce onda raditi Mijailovic i njegova rezerva Antic,ne igramo mi na 6 frontova pa moramo da odmaramo i menjamo,ma dajte,ovo nema smisla.

brian

pre 9 godina

Marjan Markovic. Jedan ob boljih zvezdinih bekova. Lepa karijera, eno ga sad u Grckoj pika loptu.
Gledao pre neki dan snimak Zvede protiv Lestera 3:1.
Harmonija :D

nezaintersovan

pre 9 godina

Treba dati sansu mladima po meni Antic treba da sto vise igra.Treba nam napadac i nista vise.Eventualno Lukovic koji je ekstra klasa.

Babin_zub

pre 9 godina

Vidim da se razbacujete sa pojacanjima pa ajde i ja da predlozim neka:

1. Zvjezdan Misimovic-ofanzivni vezista kom ugovor sa kineskim DjingDjangDjengom istice 31.12.14. i moze doci kao slobodan igrac. Prednost je i to sto vec ima 32 godine i tesko da bi se uhlebio opet u neku jacu ligu. Mana je plata, ali deklarise se kao zvezdas, pa ko zna...
2. Aleksandar Lukovic-levi bek ili centarhalf koji bi kao takav bio veliko pojacanje. Ipak, nerealno je ocekivati da potpise jer da je to zeleo vec bi imao desetak utakmica u dresu ove jeseni. Ubedjen sam da ce cekati zadnji dan prelaznog roka ako ne dobije bolju ponudu. Realno je da ce tesko naci klub jer duuugo nije igrao, tako da je sve moguce. Mada, ja licno ne volim ljude koji su nezasiti i gledaju iskljucivo svoj interes.
2. Abubakar Oumaru-koji stranac je otisao iz ove lige a da zeli da se vrati u nju? Cak ni mi gledaoci nakon sto odgledamo prenos druge spanske lige ne zelimo da gledamo nas derbi a kamo li sta drugo. Takodje nije klasican spic i tesko da bi se ukopio u Zvezdin sistem igre. On je igrac za kontre. Ipak, prednost je sto mu istice ugovor na leto i moze doci za mali novac.
4. Dejan Lekic-centarfor kom ugovor sa Eibarom istice na leto. Igrac koji je rodjen za golgetera i koji bi se rado vratio u klub sobzirom da ga od leta nece traziti ni jedan klub iz vrha drugih liga.
5.Enver Alivodic-ima osecaj za prostor, igra na vise pozicija, ume da sutne iz drugog plana, a ugovor mu istice pred Novu godinu.

Sava Drugi

pre 9 godina

Vama treba Andjelković, ali ne taj nego onaj drugi Andjelković što igra u ponekad igra Voždovcu. Centrafor koji ume da da gol. Retko ga puštaju da igra, ali svaki put kad ga puste od tri lopte jednu ubaci u gol.

AcaPN

pre 9 godina

Koliko sam uspeo da razumem Zvezdinu igru ove sezone, ako se ovo moze nazvati igrom posle odlaska Milijasa? Nama je glavni problem vezni red, tacnije neko ko ce da razigrava tim, i ko ce preuzeti stvar u svoje ruke kada ekipi ne ide. I jedan krsten napadac, kome nece trebati 4-5 zicera, da bi dao jedan gol. Odbrana nije sjajna, al' obavlja posao. Plus mali Rajkovic, koji za sada odlicno brani. Znaci 1-2 kreativna vezna, jedan po krilu i jedan napadac! Al' kada klub duguje 40-50 miliona, ovo sve deluje kao misaona imenica.

Batez

pre 9 godina

Pa dobro,realno nemamo ni osam levih bekova,a treba :)koje gomilanje majko moja,a neki spic,krilo(jeste da imamo Gavrica,koji se nadam placa dobru clanarinu sto je u Zvezdi),nesto?

Nebojsa

pre 9 godina

Jel vi pravite petorku levih bekova da li vidite gospodo iz uprave da C.Zvezdi ne fali levi nego desni bek i dokle gomilanje igraca na jednoj poziciji a gol nema ko da vam da golove vam postizu stoperi i bekovi trazite vi napadaca

Sale

pre 9 godina

Ovi sto pricaju da je Andjelkovic bio slaba karika u timu gde su nabrajali Zigica, Pantelica, Jankovica itd...pokazuju koliko nemaju pojma jer je u tom periodu levi bek Zvezde bio Lukovic a ne Andjelkovic.

Takodje Andjelkovic je bio dostojna zamena Lukovicu od 2006te na tom mestu, rec je o odlicnom beku koji je zasigurno bolji od Mijalilovica. Al neee bitno je da nasi forum strucnjaci sve znaju a prate Zvezdu od 2011te.

moje ime

pre 9 godina

@Milivoje vrati se
problem sto su Milijas, Lukovic, S. Ilic i Skuletic prave razliku na terenu u JSL
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (.I., 20. novembar 2014 09:25)

Skuletic je 90.-to godiste.

abc

pre 9 godina

Podrska Nikoli Anticu, Milanu Jokicu, Nemanji Ahcinu u ptonalasku nove sredine jer na Marakani mogu da igraju samo prekaljeni profesionalci i reprezentativci poput Andjelkovica, Mijailovica, Kataija...

Nikola1989

pre 9 godina

Dokle će novinari sa tim Lukovićem više da dave javnost? U svakom prelaznom roku dovode Lukovića. Smešno ali i zalosno čitati više te vesti.
Mozda se i Dekiju Stankoviću probudila zelja posle optoštaja pa nas i on pojača u veznom redu!

Delija

pre 9 godina

Andjelkovic ima kvaliteta za mnogo jacu ligu nego sto je ova nasa ali nama ne treba bek nama trebaju dva kreativna igraca u sredini i jedan dobar spic igrac, vratite Mrdju, Kastilja , Evandra i Lukovica i titula je nasa 100%

Babin_zub

pre 9 godina

Andjelkovic je trt-mrt fudbaler, ali u nasoj ligi definitivno jedan od boljih levih bekova. Ali ne vidim sta ce nam jos jedan levi bek pored Mijailovica, Antica i Djordjevica. Cemu nagomilavanje na bekovskoj poziciji, a pri tom skripi nam u napadu? Pa nama treba ofanzivni vezni i klasican centarfor. Razbijac poput Mrdje.

Baki

pre 9 godina

Samo vi zadrzite Rajkovica,ne budite glupi da ga posle jedne polusezone prodajete.Sto se tice pojacanja dovesti napadaca to je najvaznije ostalo je trosenje para kojih nema

rzbrzotrz

pre 9 godina

Ako su Andjelkovic a bogami i Lukovic, obzirom da nije igrao poslednjih jedno 2 godine, pojačanja, onda ja nemam pojma o fudbalu!

fenomen

pre 9 godina

Tintor, Zdravko Borovnica, Zlatko Krmpotic, Milos Šestic i Mitar Mrkela posle jednomesecnih priprema bi bolje igrali od ovih sadasnjih. A mozda je neko od navedenih zainteresovan. Poz...