Fudbal 64

Sreda, 19.11.2014.

16:00

Lazar i Lovren gori i od Balotelija

Portal ’Liverpoolecho’ ocenjivao je letošnja pojačanja ’crvenih’, a srpski fudbaler Lazar Marković je dobio najslabiju ocenu – 4/10.

Lazar i Lovren gori i od Balotelija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Dag Kristi

pre 9 godina

@Matori
Meni su druze zalepili po 150 u proseku za Markovica,Lovrena i Balotelija.Bio sam objektivan,i nazalost bio u pravu.

H8er

pre 9 godina

Ne znam samo sta se od Lazara moze ocekivati nesto spektakularno. Lista nije merodavna, bez pristrasnosti ovo kazem i nikako ne moze biti poslednji na istoj (ako su mu vec nasli mesto). Uvek posmatram u tim situacijama ocekivanja i ono sto je igrac ucinio.
Baloteli je veliko ime (na ovaj ili onaj nacin), igrao je za Milan, City, reprezentaciju, bio veoma dobar, ali u Liverpulu nije prikazao ono sto ume. Doduse, znalo se da je u losoj formi pre dolaska. Samim tim, on je najvise razocarao.
Lovren je dosao sa oreolom jednog iskusnijeg stopera u ligi. Naravno, prikazao je veoma malo iako se vise ocekivalo.
Razocaranje je bio i Sevcenko. Ocekivanja za 10, a ucinak za 1.

Lazar je ipak neiskusan. Vidic kao dokazani stoper Rusije je volontirao pri prvom timu par meseci. Bane takodje. Polako se aklimatizuju.
A ovde kada zakazu Baloteli, Dzerard, Sterling, Kutinjo - Rodzers ubaci Lazara i ocekuje da grize i uradi ono sto oni nisu. Nemogucee.

Njegova jedina greska i zamerka je sto je poleteo za slavom i novcem. Barem jos 2 sezone u Portugalu i tek onda moze. Ili da je zaigrao za npr. Sautempton. Negde gde nema pritiska.

Zamislite klinca od 20 leta koji ne zna gde udara i vi od nega ocekujete da gazi u timu gde niko nista ne ume. Bojim se da ce se iszgubiti.

borac za pravdu

pre 9 godina

Kakve gluposti. Daju Markoviću 4/10, a on dečko nije ni igrao polovinu utakmica, a drugo Rodžers u ovoj sezoni ne može da se sastavi, ali to nije do igrača, nego do njega, nema viziju igre kakvu želi da igra.

vs

pre 9 godina

@realan Стерлинг је ве годинама у ПЛ и тек ове године је почео да игра у складу са очекивањима... Марковић дебитује. Полако...

Matori

pre 9 godina

Kada sam na početku Premiership-a napisao da je Marković propala investicija i da nema šta da traži u Engleskoj, zalepili su mi stotinak minusa.

Liverpoolac Balkanac

pre 9 godina

Samo se smejte i pljujte ih,Lovren za par sezona najbolji defanzivac sveta a markec u top 5 napadaca....Dejo Majstore pokazi hejterima da grese!

Baki Zemunac

pre 9 godina

Ja ću samo citirati šta sam napisao u julu:
"Jako bih voleo da se ovoga puta varam, radi se o nasem srpskom mladicu, voleo bih da uspe i daigra odlicno za Liverpul....ali, nisam nikad cenio igru Markovica, mislim da je samo dobar ali nespretan trkac....sto bi mi ekonomisti rekli...promasena investicija Liverpula!
(Baki Zemunac, 15. jul 2014 19:58)
Mnogi su mi se podsmevali, dobio sam 52 pluseva i 281 minusa!

realan

pre 9 godina

decko ima 20 god alo!!!!! sta su ocekivali ubicu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (musko, 19. novembar 2014 17:23)

pa sterling ima 19 god. alo! a za markovica je vasiona!

Beobrad

pre 9 godina

Uze covek ogroman novac ni kriv ni duzan.
Liverpul ce morati da menja skaute !
Premijer liga=duel igra, decko to nema nimalo, a nema ni jos mnogo toga.
Belgija je za njega, tamo svi znaju da igraju i veliki su igraci.

realno

pre 9 godina

Najveći problem za Lazara je samopouzdanje. Došao je u klub koji od njega očekuje da postane jedan od lidera na terenu, a njemu ipak treba neki autoritet uz koga bi igrao i napredovao. Pogrešan odabir kluba u ovom trenutku. Ali ukoliko bi našao nekoga ko bi radio sa njim na mentalnoj pripremi, možda i napravi nešto.

GospodjicaMelita

pre 9 godina

Ljajić i Tadić najbolji mladi igrači koje Srbija ima trenutno! A reprezentacija i narod su se žestoko ogresili o malom Ljajiću sta me briga ko je i šta je dok god dobro igra za Svoju reprezentaciju

Danilo

pre 9 godina

Brzo ce otici iz Liverpula jer su prevelike pare dali pa sad imaju i prevelika ocekivanja .Mislim da Markovic zbog svoje cene dosta nadrljao ,nece niko da te ceka da ti proigras a za tebe dato 25 miiliona ,tu se ocekuje da odmah utices na igru ekipe.Pa Baloteli je manje placen od Markovica ,racunaju nisu dali tolike pare ipak je on ime i trpece ga jos neko vreme al ne dugo .

Vopi

pre 9 godina

Plasljiv i nesiguran u sebe. Brzina mu je vrlina i kontrola lopte u trku, ima pas ali sut katastrofalan pa kad udje u sansu ne zna sta da radi i sve upropasti. U Liverpulu ne sme ni da krene na odbranu, uglavnom stane i preda loptu. Veliki promasaj mog omiljenog engleskog kluba.

Goran

pre 9 godina

Stavite ga da igra na poziciji koju je igrao u Benf.nekoliko utakmica pa ako ne ide nazad dok ne sazri ko Matic.Ne moze da ulazi umesto Kutinja i da organizuje igru,mora blize golu ali tu je guzva pa ako ne odigra odmah na tribine.Mozda je decko Milan Jovanovic?

Kako drugacije

pre 9 godina

Uglavnom je to posledica preranog napustanja maticne lige i skole! Nespreman psiholoski, neiskristalisan igrac, a zarad novca - on je jos klinac realno.

drago

pre 9 godina

Lazara guraju na krilo jer mu je brzina ubedljivo najveci adut.Sut mu je slab,tehnika prosecna,realizacija katastrofalna.Na zalost,nema on sta da trazi u Premijer ligi...
(albel, 19. novembar 2014 16:38)

Da je Markovic odlican u ovoj sezoni kladim se da bi ovaj isti komentator pisao kako je Markovicu sut odlican, tehnika savrsena a realizacija prava.
Ovo je realno napisano, Markovic jeste vrlo kvalitetan igrac ali njegova vrlina je brzina.
Lovren moze biti sjajan ali je sklon kiksu.

mirko

pre 9 godina

Liverpul poznat po losem odabiru igraca Andy Cerroll je bio najveci promasaj kostao 40miliona pa onda dolaze Jovanovic,Biscan , Lovren, Baloteli, Sahin,Markovic,oni trebaju novog skauta.

pazarac

pre 9 godina

Skautung Livrepula je blaga katastrofa,Markovic,Lovren i kao slag na tortu Baloteli ! Lazara sam gledao ovde u Novom Pazaru,leptirise naokolo 90 min,nijedan duel nije dobio,plasi se svakog prosecnog beka,bez suta na gol,dusa u nosu posle 30 min igre,nazalost proci ce kao Kezman u Celziju,dobice titulu najgoreg pojacanja zadnjih 10 god. ! Volim Partizan !

hibiskus

pre 9 godina

Lazar se takticki gubi u engleskoj ligi. Dal pod pritiskom taktike ili trenera, previse se defanzivno postavlja iako igra malte ne spica. Kad se oslobodi i pocne one njegove veleslalome u prodorima bice onaj iz benfike

Realno

pre 9 godina

Lazar kao da bezi od lopte. Kako primi loptu tako je prosledi nekom, bez zelje da preuzme inicijativu da nesto korisno uradi. Sumnjam da moze da postane neki veliki igrac. On je Zoran Tosic 2. S tim da Tosic ima malo bolju tehniku...

KLARK KENT

pre 9 godina

Očekivano. Lazar je trebao uraditi isto što i Dule Tadić,kaliti se u fizički slabijim ligama i kad dođe u prave igračke godine 24-27 onda preći u PL. Šta da se radi,pojurio je za parama...
(Fedeks, 19. novembar 2014 16:10)

Da su tebi ponudjene onolike pare, da je tebi premier liga jedina zelja, da ti je Lpool jedan od omiljenih klubova, da ti je san da zaigras sa fudbalerom kao sto je Dzerard.. da li bi se uopste stavio u situaciju da razmisljas da li da potpises ili ne?!? Decko je mislio da ce moci, dosao je tamo i vidi da ne moze i sta sad.. da se upuca.. tu je gde je.. na Liverpulu je da ga pusti da igra ili da ga proda..

irinu sejk mi daj

pre 9 godina

Ima vremena da spasi karijeru, tek mu je 20 godina a stigao je do Liverpula za 26 milionceta! Licno, odmah sam po realizovanja transfera iskomentarisao da nece uspeti da se predstavi zato sto ne igra u kvalitetnom timu koji ima prepoznatljiv stil igre i koji ima rezultate u kontinuitetu a o treneru necu da govorim. On je igrac za igru po zemlji kao Spanci i Portugalci sto igraju ili recimo Celsi i City u Engleskoj sto igraju.

albel

pre 9 godina

Lazar mora da igra špica, kao krilo je katastrofalan i biće loš dok god ga guraju na stranu.
(Vlada, 19. novembar 2014 16:05)
Lazara guraju na krilo jer mu je brzina ubedljivo najveci adut.Sut mu je slab,tehnika prosecna,realizacija katastrofalna.Na zalost,nema on sta da trazi u Premijer ligi...

fowler

pre 9 godina

Gledao sam Italija-Hrvatska i veoma se iznenadio neigranjem Lovrena. Medjutim kad sam video kako igra onaj Vida, brzo sam shvatio da je lik za klasu bolji od Lovrena, ovaj drugi samo igra u boljem klubu i boljoj ligi.

liver

pre 9 godina

Ne bih da protivrecim ehou, ali Lovren zasluzuje bar onoliku ocenu kao Moreno, koji je na moje oci bio kriv za tri izgubljene utakmice. Ako Moreno ima 7, tolko bi islo i Lovrenu. Can bar 8 (ako se gleda kako je igrao a ne koliko).

dobro obavesten

pre 9 godina

Za razliku od Liverpula, Totenhem se bacio na posao po tom pitanju i doveo je Pol Micela iz Sautemptona, coveka koji je bio glavni u skauting sluzbi u tom klubu i koji je doveo Tadica, Pelea i ostale. Videcemo da li ce im to pomoci.

Pedja

pre 9 godina

Nasi igraci se tako zalete i precene svoje mogucnosti. Lazar Markovic zaista igra katastrofalno. I protiv Grcke je igrao kao i da nije bio na terenu. Niti ume koga da prodje, ni da utrci, ni da doda nekom kako treba. Da li ima samopouzdanje ili ne koga je briga. Sta bi sad trebalo svaki klub za svakog igraca da angazuje psihologa te ovo te ono. Ako ne mozes da igras onda promeni zanimanje.

skeptik

pre 9 godina

Ja sam još kad se pojavio ovde kao junior i neki novinari počeli da ga dižu u nebesa, rekao da je mali velika prevara, i da sem nešto brzine i prodornosti u njemu nema ništa fudbalski vredno sa potencijalima za neku jaču ligu. kroz ono što je pružao narednih godina u to sam sve sigurniji.

rango_unchained

pre 9 godina

realno. samo, po meni, lovren je gori, jer su preko njega primili silne golove, markovic samo zuji unaokolo, manje utiče na poraz.

Fedeks

pre 9 godina

Očekivano. Lazar je trebao uraditi isto što i Dule Tadić,kaliti se u fizički slabijim ligama i kad dođe u prave igračke godine 24-27 onda preći u PL. Šta da se radi,pojurio je za parama...

druzina prstenova...

pre 9 godina

realno i jesu gori od Balotelija, mada ni on nije neki kvalitet. Kakav los skauting ima LFC, dali ljudi 100 miliona za kamion balvana..

DerGenius

pre 9 godina

svaka rec im je na mestu... trenutno nema ni malo samopouzdanja, ako se ne popravi uskoro to znaci da jednostavno nema kvalitet za Premijer ligu...

druzina prstenova...

pre 9 godina

realno i jesu gori od Balotelija, mada ni on nije neki kvalitet. Kakav los skauting ima LFC, dali ljudi 100 miliona za kamion balvana..

rango_unchained

pre 9 godina

realno. samo, po meni, lovren je gori, jer su preko njega primili silne golove, markovic samo zuji unaokolo, manje utiče na poraz.

druzina prstenova...

pre 9 godina

realno i jesu gori od Balotelija, mada ni on nije neki kvalitet. Kakav los skauting ima LFC, dali ljudi 100 miliona za kamion balvana..

Fedeks

pre 9 godina

Očekivano. Lazar je trebao uraditi isto što i Dule Tadić,kaliti se u fizički slabijim ligama i kad dođe u prave igračke godine 24-27 onda preći u PL. Šta da se radi,pojurio je za parama...

DerGenius

pre 9 godina

svaka rec im je na mestu... trenutno nema ni malo samopouzdanja, ako se ne popravi uskoro to znaci da jednostavno nema kvalitet za Premijer ligu...

albel

pre 9 godina

Lazar mora da igra špica, kao krilo je katastrofalan i biće loš dok god ga guraju na stranu.
(Vlada, 19. novembar 2014 16:05)
Lazara guraju na krilo jer mu je brzina ubedljivo najveci adut.Sut mu je slab,tehnika prosecna,realizacija katastrofalna.Na zalost,nema on sta da trazi u Premijer ligi...

dobro obavesten

pre 9 godina

Za razliku od Liverpula, Totenhem se bacio na posao po tom pitanju i doveo je Pol Micela iz Sautemptona, coveka koji je bio glavni u skauting sluzbi u tom klubu i koji je doveo Tadica, Pelea i ostale. Videcemo da li ce im to pomoci.

KLARK KENT

pre 9 godina

Očekivano. Lazar je trebao uraditi isto što i Dule Tadić,kaliti se u fizički slabijim ligama i kad dođe u prave igračke godine 24-27 onda preći u PL. Šta da se radi,pojurio je za parama...
(Fedeks, 19. novembar 2014 16:10)

Da su tebi ponudjene onolike pare, da je tebi premier liga jedina zelja, da ti je Lpool jedan od omiljenih klubova, da ti je san da zaigras sa fudbalerom kao sto je Dzerard.. da li bi se uopste stavio u situaciju da razmisljas da li da potpises ili ne?!? Decko je mislio da ce moci, dosao je tamo i vidi da ne moze i sta sad.. da se upuca.. tu je gde je.. na Liverpulu je da ga pusti da igra ili da ga proda..

Kako drugacije

pre 9 godina

Uglavnom je to posledica preranog napustanja maticne lige i skole! Nespreman psiholoski, neiskristalisan igrac, a zarad novca - on je jos klinac realno.

mirko

pre 9 godina

Liverpul poznat po losem odabiru igraca Andy Cerroll je bio najveci promasaj kostao 40miliona pa onda dolaze Jovanovic,Biscan , Lovren, Baloteli, Sahin,Markovic,oni trebaju novog skauta.

Realno

pre 9 godina

Lazar kao da bezi od lopte. Kako primi loptu tako je prosledi nekom, bez zelje da preuzme inicijativu da nesto korisno uradi. Sumnjam da moze da postane neki veliki igrac. On je Zoran Tosic 2. S tim da Tosic ima malo bolju tehniku...

pazarac

pre 9 godina

Skautung Livrepula je blaga katastrofa,Markovic,Lovren i kao slag na tortu Baloteli ! Lazara sam gledao ovde u Novom Pazaru,leptirise naokolo 90 min,nijedan duel nije dobio,plasi se svakog prosecnog beka,bez suta na gol,dusa u nosu posle 30 min igre,nazalost proci ce kao Kezman u Celziju,dobice titulu najgoreg pojacanja zadnjih 10 god. ! Volim Partizan !

fowler

pre 9 godina

Gledao sam Italija-Hrvatska i veoma se iznenadio neigranjem Lovrena. Medjutim kad sam video kako igra onaj Vida, brzo sam shvatio da je lik za klasu bolji od Lovrena, ovaj drugi samo igra u boljem klubu i boljoj ligi.

druzina prstenova...

pre 9 godina

realno i jesu gori od Balotelija, mada ni on nije neki kvalitet. Kakav los skauting ima LFC, dali ljudi 100 miliona za kamion balvana..

realan

pre 9 godina

decko ima 20 god alo!!!!! sta su ocekivali ubicu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (musko, 19. novembar 2014 17:23)

pa sterling ima 19 god. alo! a za markovica je vasiona!

Pedja

pre 9 godina

Nasi igraci se tako zalete i precene svoje mogucnosti. Lazar Markovic zaista igra katastrofalno. I protiv Grcke je igrao kao i da nije bio na terenu. Niti ume koga da prodje, ni da utrci, ni da doda nekom kako treba. Da li ima samopouzdanje ili ne koga je briga. Sta bi sad trebalo svaki klub za svakog igraca da angazuje psihologa te ovo te ono. Ako ne mozes da igras onda promeni zanimanje.

Vopi

pre 9 godina

Plasljiv i nesiguran u sebe. Brzina mu je vrlina i kontrola lopte u trku, ima pas ali sut katastrofalan pa kad udje u sansu ne zna sta da radi i sve upropasti. U Liverpulu ne sme ni da krene na odbranu, uglavnom stane i preda loptu. Veliki promasaj mog omiljenog engleskog kluba.

Baki Zemunac

pre 9 godina

Ja ću samo citirati šta sam napisao u julu:
"Jako bih voleo da se ovoga puta varam, radi se o nasem srpskom mladicu, voleo bih da uspe i daigra odlicno za Liverpul....ali, nisam nikad cenio igru Markovica, mislim da je samo dobar ali nespretan trkac....sto bi mi ekonomisti rekli...promasena investicija Liverpula!
(Baki Zemunac, 15. jul 2014 19:58)
Mnogi su mi se podsmevali, dobio sam 52 pluseva i 281 minusa!

Danilo

pre 9 godina

Brzo ce otici iz Liverpula jer su prevelike pare dali pa sad imaju i prevelika ocekivanja .Mislim da Markovic zbog svoje cene dosta nadrljao ,nece niko da te ceka da ti proigras a za tebe dato 25 miiliona ,tu se ocekuje da odmah utices na igru ekipe.Pa Baloteli je manje placen od Markovica ,racunaju nisu dali tolike pare ipak je on ime i trpece ga jos neko vreme al ne dugo .

Beobrad

pre 9 godina

Uze covek ogroman novac ni kriv ni duzan.
Liverpul ce morati da menja skaute !
Premijer liga=duel igra, decko to nema nimalo, a nema ni jos mnogo toga.
Belgija je za njega, tamo svi znaju da igraju i veliki su igraci.

GospodjicaMelita

pre 9 godina

Ljajić i Tadić najbolji mladi igrači koje Srbija ima trenutno! A reprezentacija i narod su se žestoko ogresili o malom Ljajiću sta me briga ko je i šta je dok god dobro igra za Svoju reprezentaciju

liver

pre 9 godina

Ne bih da protivrecim ehou, ali Lovren zasluzuje bar onoliku ocenu kao Moreno, koji je na moje oci bio kriv za tri izgubljene utakmice. Ako Moreno ima 7, tolko bi islo i Lovrenu. Can bar 8 (ako se gleda kako je igrao a ne koliko).

skeptik

pre 9 godina

Ja sam još kad se pojavio ovde kao junior i neki novinari počeli da ga dižu u nebesa, rekao da je mali velika prevara, i da sem nešto brzine i prodornosti u njemu nema ništa fudbalski vredno sa potencijalima za neku jaču ligu. kroz ono što je pružao narednih godina u to sam sve sigurniji.

Matori

pre 9 godina

Kada sam na početku Premiership-a napisao da je Marković propala investicija i da nema šta da traži u Engleskoj, zalepili su mi stotinak minusa.

Goran

pre 9 godina

Stavite ga da igra na poziciji koju je igrao u Benf.nekoliko utakmica pa ako ne ide nazad dok ne sazri ko Matic.Ne moze da ulazi umesto Kutinja i da organizuje igru,mora blize golu ali tu je guzva pa ako ne odigra odmah na tribine.Mozda je decko Milan Jovanovic?

realno

pre 9 godina

Najveći problem za Lazara je samopouzdanje. Došao je u klub koji od njega očekuje da postane jedan od lidera na terenu, a njemu ipak treba neki autoritet uz koga bi igrao i napredovao. Pogrešan odabir kluba u ovom trenutku. Ali ukoliko bi našao nekoga ko bi radio sa njim na mentalnoj pripremi, možda i napravi nešto.

hibiskus

pre 9 godina

Lazar se takticki gubi u engleskoj ligi. Dal pod pritiskom taktike ili trenera, previse se defanzivno postavlja iako igra malte ne spica. Kad se oslobodi i pocne one njegove veleslalome u prodorima bice onaj iz benfike

drago

pre 9 godina

Lazara guraju na krilo jer mu je brzina ubedljivo najveci adut.Sut mu je slab,tehnika prosecna,realizacija katastrofalna.Na zalost,nema on sta da trazi u Premijer ligi...
(albel, 19. novembar 2014 16:38)

Da je Markovic odlican u ovoj sezoni kladim se da bi ovaj isti komentator pisao kako je Markovicu sut odlican, tehnika savrsena a realizacija prava.
Ovo je realno napisano, Markovic jeste vrlo kvalitetan igrac ali njegova vrlina je brzina.
Lovren moze biti sjajan ali je sklon kiksu.

vs

pre 9 godina

@realan Стерлинг је ве годинама у ПЛ и тек ове године је почео да игра у складу са очекивањима... Марковић дебитује. Полако...

irinu sejk mi daj

pre 9 godina

Ima vremena da spasi karijeru, tek mu je 20 godina a stigao je do Liverpula za 26 milionceta! Licno, odmah sam po realizovanja transfera iskomentarisao da nece uspeti da se predstavi zato sto ne igra u kvalitetnom timu koji ima prepoznatljiv stil igre i koji ima rezultate u kontinuitetu a o treneru necu da govorim. On je igrac za igru po zemlji kao Spanci i Portugalci sto igraju ili recimo Celsi i City u Engleskoj sto igraju.

Liverpoolac Balkanac

pre 9 godina

Samo se smejte i pljujte ih,Lovren za par sezona najbolji defanzivac sveta a markec u top 5 napadaca....Dejo Majstore pokazi hejterima da grese!

H8er

pre 9 godina

Ne znam samo sta se od Lazara moze ocekivati nesto spektakularno. Lista nije merodavna, bez pristrasnosti ovo kazem i nikako ne moze biti poslednji na istoj (ako su mu vec nasli mesto). Uvek posmatram u tim situacijama ocekivanja i ono sto je igrac ucinio.
Baloteli je veliko ime (na ovaj ili onaj nacin), igrao je za Milan, City, reprezentaciju, bio veoma dobar, ali u Liverpulu nije prikazao ono sto ume. Doduse, znalo se da je u losoj formi pre dolaska. Samim tim, on je najvise razocarao.
Lovren je dosao sa oreolom jednog iskusnijeg stopera u ligi. Naravno, prikazao je veoma malo iako se vise ocekivalo.
Razocaranje je bio i Sevcenko. Ocekivanja za 10, a ucinak za 1.

Lazar je ipak neiskusan. Vidic kao dokazani stoper Rusije je volontirao pri prvom timu par meseci. Bane takodje. Polako se aklimatizuju.
A ovde kada zakazu Baloteli, Dzerard, Sterling, Kutinjo - Rodzers ubaci Lazara i ocekuje da grize i uradi ono sto oni nisu. Nemogucee.

Njegova jedina greska i zamerka je sto je poleteo za slavom i novcem. Barem jos 2 sezone u Portugalu i tek onda moze. Ili da je zaigrao za npr. Sautempton. Negde gde nema pritiska.

Zamislite klinca od 20 leta koji ne zna gde udara i vi od nega ocekujete da gazi u timu gde niko nista ne ume. Bojim se da ce se iszgubiti.

Dag Kristi

pre 9 godina

@Matori
Meni su druze zalepili po 150 u proseku za Markovica,Lovrena i Balotelija.Bio sam objektivan,i nazalost bio u pravu.

borac za pravdu

pre 9 godina

Kakve gluposti. Daju Markoviću 4/10, a on dečko nije ni igrao polovinu utakmica, a drugo Rodžers u ovoj sezoni ne može da se sastavi, ali to nije do igrača, nego do njega, nema viziju igre kakvu želi da igra.

liver

pre 9 godina

Ne bih da protivrecim ehou, ali Lovren zasluzuje bar onoliku ocenu kao Moreno, koji je na moje oci bio kriv za tri izgubljene utakmice. Ako Moreno ima 7, tolko bi islo i Lovrenu. Can bar 8 (ako se gleda kako je igrao a ne koliko).

rango_unchained

pre 9 godina

realno. samo, po meni, lovren je gori, jer su preko njega primili silne golove, markovic samo zuji unaokolo, manje utiče na poraz.

Liverpoolac Balkanac

pre 9 godina

Samo se smejte i pljujte ih,Lovren za par sezona najbolji defanzivac sveta a markec u top 5 napadaca....Dejo Majstore pokazi hejterima da grese!

irinu sejk mi daj

pre 9 godina

Ima vremena da spasi karijeru, tek mu je 20 godina a stigao je do Liverpula za 26 milionceta! Licno, odmah sam po realizovanja transfera iskomentarisao da nece uspeti da se predstavi zato sto ne igra u kvalitetnom timu koji ima prepoznatljiv stil igre i koji ima rezultate u kontinuitetu a o treneru necu da govorim. On je igrac za igru po zemlji kao Spanci i Portugalci sto igraju ili recimo Celsi i City u Engleskoj sto igraju.

GospodjicaMelita

pre 9 godina

Ljajić i Tadić najbolji mladi igrači koje Srbija ima trenutno! A reprezentacija i narod su se žestoko ogresili o malom Ljajiću sta me briga ko je i šta je dok god dobro igra za Svoju reprezentaciju

Baki Zemunac

pre 9 godina

Ja ću samo citirati šta sam napisao u julu:
"Jako bih voleo da se ovoga puta varam, radi se o nasem srpskom mladicu, voleo bih da uspe i daigra odlicno za Liverpul....ali, nisam nikad cenio igru Markovica, mislim da je samo dobar ali nespretan trkac....sto bi mi ekonomisti rekli...promasena investicija Liverpula!
(Baki Zemunac, 15. jul 2014 19:58)
Mnogi su mi se podsmevali, dobio sam 52 pluseva i 281 minusa!

Fedeks

pre 9 godina

Očekivano. Lazar je trebao uraditi isto što i Dule Tadić,kaliti se u fizički slabijim ligama i kad dođe u prave igračke godine 24-27 onda preći u PL. Šta da se radi,pojurio je za parama...

pazarac

pre 9 godina

Skautung Livrepula je blaga katastrofa,Markovic,Lovren i kao slag na tortu Baloteli ! Lazara sam gledao ovde u Novom Pazaru,leptirise naokolo 90 min,nijedan duel nije dobio,plasi se svakog prosecnog beka,bez suta na gol,dusa u nosu posle 30 min igre,nazalost proci ce kao Kezman u Celziju,dobice titulu najgoreg pojacanja zadnjih 10 god. ! Volim Partizan !

albel

pre 9 godina

Lazar mora da igra špica, kao krilo je katastrofalan i biće loš dok god ga guraju na stranu.
(Vlada, 19. novembar 2014 16:05)
Lazara guraju na krilo jer mu je brzina ubedljivo najveci adut.Sut mu je slab,tehnika prosecna,realizacija katastrofalna.Na zalost,nema on sta da trazi u Premijer ligi...

hibiskus

pre 9 godina

Lazar se takticki gubi u engleskoj ligi. Dal pod pritiskom taktike ili trenera, previse se defanzivno postavlja iako igra malte ne spica. Kad se oslobodi i pocne one njegove veleslalome u prodorima bice onaj iz benfike

drago

pre 9 godina

Lazara guraju na krilo jer mu je brzina ubedljivo najveci adut.Sut mu je slab,tehnika prosecna,realizacija katastrofalna.Na zalost,nema on sta da trazi u Premijer ligi...
(albel, 19. novembar 2014 16:38)

Da je Markovic odlican u ovoj sezoni kladim se da bi ovaj isti komentator pisao kako je Markovicu sut odlican, tehnika savrsena a realizacija prava.
Ovo je realno napisano, Markovic jeste vrlo kvalitetan igrac ali njegova vrlina je brzina.
Lovren moze biti sjajan ali je sklon kiksu.

vs

pre 9 godina

@realan Стерлинг је ве годинама у ПЛ и тек ове године је почео да игра у складу са очекивањима... Марковић дебитује. Полако...

realan

pre 9 godina

decko ima 20 god alo!!!!! sta su ocekivali ubicu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (musko, 19. novembar 2014 17:23)

pa sterling ima 19 god. alo! a za markovica je vasiona!

DerGenius

pre 9 godina

svaka rec im je na mestu... trenutno nema ni malo samopouzdanja, ako se ne popravi uskoro to znaci da jednostavno nema kvalitet za Premijer ligu...

skeptik

pre 9 godina

Ja sam još kad se pojavio ovde kao junior i neki novinari počeli da ga dižu u nebesa, rekao da je mali velika prevara, i da sem nešto brzine i prodornosti u njemu nema ništa fudbalski vredno sa potencijalima za neku jaču ligu. kroz ono što je pružao narednih godina u to sam sve sigurniji.

Vopi

pre 9 godina

Plasljiv i nesiguran u sebe. Brzina mu je vrlina i kontrola lopte u trku, ima pas ali sut katastrofalan pa kad udje u sansu ne zna sta da radi i sve upropasti. U Liverpulu ne sme ni da krene na odbranu, uglavnom stane i preda loptu. Veliki promasaj mog omiljenog engleskog kluba.

KLARK KENT

pre 9 godina

Očekivano. Lazar je trebao uraditi isto što i Dule Tadić,kaliti se u fizički slabijim ligama i kad dođe u prave igračke godine 24-27 onda preći u PL. Šta da se radi,pojurio je za parama...
(Fedeks, 19. novembar 2014 16:10)

Da su tebi ponudjene onolike pare, da je tebi premier liga jedina zelja, da ti je Lpool jedan od omiljenih klubova, da ti je san da zaigras sa fudbalerom kao sto je Dzerard.. da li bi se uopste stavio u situaciju da razmisljas da li da potpises ili ne?!? Decko je mislio da ce moci, dosao je tamo i vidi da ne moze i sta sad.. da se upuca.. tu je gde je.. na Liverpulu je da ga pusti da igra ili da ga proda..

borac za pravdu

pre 9 godina

Kakve gluposti. Daju Markoviću 4/10, a on dečko nije ni igrao polovinu utakmica, a drugo Rodžers u ovoj sezoni ne može da se sastavi, ali to nije do igrača, nego do njega, nema viziju igre kakvu želi da igra.

realno

pre 9 godina

Najveći problem za Lazara je samopouzdanje. Došao je u klub koji od njega očekuje da postane jedan od lidera na terenu, a njemu ipak treba neki autoritet uz koga bi igrao i napredovao. Pogrešan odabir kluba u ovom trenutku. Ali ukoliko bi našao nekoga ko bi radio sa njim na mentalnoj pripremi, možda i napravi nešto.

Realno

pre 9 godina

Lazar kao da bezi od lopte. Kako primi loptu tako je prosledi nekom, bez zelje da preuzme inicijativu da nesto korisno uradi. Sumnjam da moze da postane neki veliki igrac. On je Zoran Tosic 2. S tim da Tosic ima malo bolju tehniku...

Danilo

pre 9 godina

Brzo ce otici iz Liverpula jer su prevelike pare dali pa sad imaju i prevelika ocekivanja .Mislim da Markovic zbog svoje cene dosta nadrljao ,nece niko da te ceka da ti proigras a za tebe dato 25 miiliona ,tu se ocekuje da odmah utices na igru ekipe.Pa Baloteli je manje placen od Markovica ,racunaju nisu dali tolike pare ipak je on ime i trpece ga jos neko vreme al ne dugo .

Matori

pre 9 godina

Kada sam na početku Premiership-a napisao da je Marković propala investicija i da nema šta da traži u Engleskoj, zalepili su mi stotinak minusa.

druzina prstenova...

pre 9 godina

realno i jesu gori od Balotelija, mada ni on nije neki kvalitet. Kakav los skauting ima LFC, dali ljudi 100 miliona za kamion balvana..

Pedja

pre 9 godina

Nasi igraci se tako zalete i precene svoje mogucnosti. Lazar Markovic zaista igra katastrofalno. I protiv Grcke je igrao kao i da nije bio na terenu. Niti ume koga da prodje, ni da utrci, ni da doda nekom kako treba. Da li ima samopouzdanje ili ne koga je briga. Sta bi sad trebalo svaki klub za svakog igraca da angazuje psihologa te ovo te ono. Ako ne mozes da igras onda promeni zanimanje.

H8er

pre 9 godina

Ne znam samo sta se od Lazara moze ocekivati nesto spektakularno. Lista nije merodavna, bez pristrasnosti ovo kazem i nikako ne moze biti poslednji na istoj (ako su mu vec nasli mesto). Uvek posmatram u tim situacijama ocekivanja i ono sto je igrac ucinio.
Baloteli je veliko ime (na ovaj ili onaj nacin), igrao je za Milan, City, reprezentaciju, bio veoma dobar, ali u Liverpulu nije prikazao ono sto ume. Doduse, znalo se da je u losoj formi pre dolaska. Samim tim, on je najvise razocarao.
Lovren je dosao sa oreolom jednog iskusnijeg stopera u ligi. Naravno, prikazao je veoma malo iako se vise ocekivalo.
Razocaranje je bio i Sevcenko. Ocekivanja za 10, a ucinak za 1.

Lazar je ipak neiskusan. Vidic kao dokazani stoper Rusije je volontirao pri prvom timu par meseci. Bane takodje. Polako se aklimatizuju.
A ovde kada zakazu Baloteli, Dzerard, Sterling, Kutinjo - Rodzers ubaci Lazara i ocekuje da grize i uradi ono sto oni nisu. Nemogucee.

Njegova jedina greska i zamerka je sto je poleteo za slavom i novcem. Barem jos 2 sezone u Portugalu i tek onda moze. Ili da je zaigrao za npr. Sautempton. Negde gde nema pritiska.

Zamislite klinca od 20 leta koji ne zna gde udara i vi od nega ocekujete da gazi u timu gde niko nista ne ume. Bojim se da ce se iszgubiti.

dobro obavesten

pre 9 godina

Za razliku od Liverpula, Totenhem se bacio na posao po tom pitanju i doveo je Pol Micela iz Sautemptona, coveka koji je bio glavni u skauting sluzbi u tom klubu i koji je doveo Tadica, Pelea i ostale. Videcemo da li ce im to pomoci.

Kako drugacije

pre 9 godina

Uglavnom je to posledica preranog napustanja maticne lige i skole! Nespreman psiholoski, neiskristalisan igrac, a zarad novca - on je jos klinac realno.

Beobrad

pre 9 godina

Uze covek ogroman novac ni kriv ni duzan.
Liverpul ce morati da menja skaute !
Premijer liga=duel igra, decko to nema nimalo, a nema ni jos mnogo toga.
Belgija je za njega, tamo svi znaju da igraju i veliki su igraci.

Goran

pre 9 godina

Stavite ga da igra na poziciji koju je igrao u Benf.nekoliko utakmica pa ako ne ide nazad dok ne sazri ko Matic.Ne moze da ulazi umesto Kutinja i da organizuje igru,mora blize golu ali tu je guzva pa ako ne odigra odmah na tribine.Mozda je decko Milan Jovanovic?

Dag Kristi

pre 9 godina

@Matori
Meni su druze zalepili po 150 u proseku za Markovica,Lovrena i Balotelija.Bio sam objektivan,i nazalost bio u pravu.

druzina prstenova...

pre 9 godina

realno i jesu gori od Balotelija, mada ni on nije neki kvalitet. Kakav los skauting ima LFC, dali ljudi 100 miliona za kamion balvana..

mirko

pre 9 godina

Liverpul poznat po losem odabiru igraca Andy Cerroll je bio najveci promasaj kostao 40miliona pa onda dolaze Jovanovic,Biscan , Lovren, Baloteli, Sahin,Markovic,oni trebaju novog skauta.

fowler

pre 9 godina

Gledao sam Italija-Hrvatska i veoma se iznenadio neigranjem Lovrena. Medjutim kad sam video kako igra onaj Vida, brzo sam shvatio da je lik za klasu bolji od Lovrena, ovaj drugi samo igra u boljem klubu i boljoj ligi.