Fudbal 51

Sreda, 19.11.2014.

10:05

Matić: Voleo bih da ostane Ćurčić

Srpski fudbaler Nemanja Matić rekao je da je reprezentacija svesna grešaka sa početka kvalifikacija.

Matiæ: Voleo bih da ostane Æurèiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

milan26

pre 9 godina

Jedino sto zasigurno znam, a i svi koji prate fudbal jeste cinjenica da Curcic igra najdefanzivniji fudbal koji sam ikada gledao! Dok je bio trener Javora na 70% utakmica je bilo 0:0! Parkira covek autobus ispred gola i zavrsi posao! U Javoru je imao zalosne napadace pa nikada gol nis dali, a u Srbiji je Bolje stanje pa bi mozda mogli kao mlada reprezentacija protiv Spanije, bunker pa kontranapad! Subotic je gotreban, a i Ljajic! nije ga zvao Miha pa sad nece niko drugi, glupost! Trebace mu mozb malo vremena da se uklopi, ali je jako kreaivan igrac!:-)

Saca

pre 9 godina

Ja sam za to da se i igraci pitaju za kojeg selektora su, izmedju nekoliko kandidata, pa nisu oni samo stoka za trcanje, ima nesto i do filinga, komunikacija, postovanje ..., a ne, ja mislim da treba ovako u napadu, ovako u odbrani i na kraju niste trcali, zato ste izgubili. Ako je SAMO do trcanja, mogu da trce i beogradski maraton, ali nema 3 boda.

idc

pre 9 godina

Al su poleteli visoko,ccc.Iako smo pobedili Grke,naša igra je jadna.Da smo igrali sa malo organizovanijim protivnikom rezultat bi bio negativan po nas.
Samo bi vam poručio,da pogledate utakmicu Italija-Hrvatska i da prepišete od komšija 100% i bog da nas vidi.

Real

pre 9 godina

Samo vi gospodo osporavajte Curcica, njegovu taktiku, njegovu defanzivu i ostalo,a Curcic najveci gospodin na terenu i van njega, covek bez ikakve afere, postovan medju igracima i posvecen fudbalu 24h demantovace vas iz dana u dan rezultatima i uspesima bio to Javor bila to mlada ili A selekcija, ako jedan Matic vidi da je Curcic pravo resenje,ako isti taj Matic kome je trener Murinjo kaze da je on najbolje resenje onda je sve jasno!!!Samo ga osporavajte i dalje ali on se nijednoga trenutka nece pravdati, traziti alibi vec ce vam godpodo sve reci na terenu.Na kraju krajeva nama ne treba ekipa koja igra lep fudbal, vec koja ima rezultat, a sa Curcicem je to izvodljivo ako mislite da se konacno obradujete uspesima naseg fudbala!

CikaNIdza

pre 9 godina

Antic je jedini trener koji je u kratkom vremenskom periodu doneo vidna poboljsanja i agresivnu formaciju...i jedini trener koga su igraci postovali,stvarno postovali.

Fudbal

pre 9 godina

Cuo sam da su dve opcije u pitanju- Curcic, Stanojevic. Iako nemam nista protiv bivseg trenera Partizana mislim da i nije neko sjajno znanje pokazao iako je osvojio titulu svi znamo kako igraju nasi klubovi tako da nema price. Sto se tice Curcic-a impresivno je odveo mladu ekipu na EP protiv Spanije. Dosta dobro idu kontra napadi sa njim, i ako nam odbrana bude dobro funkcionisala imacemo sanse. Za sada imam utisak da smo najjaci na sredini, e sad u napadu se treba dokazati. Tako da sam ja definitivno za to da ostane Curcic, jos jedna promena trenera moze dodatno da poremeti i ovako poremeceni tim.

Pedroni

pre 9 godina

Da igraci citaju komentare svi do jednog bi digli ruke. Toliko smo negativni. Ili bar takvi ostavljaju komentare. Ja upravo mislim da igraci trebaju imati udela u odabiru trenera. Zar ne mislite da ce izabrati bolje od saveza? Da se oni pitaju mislim da bi Antic i dan danas bio selektor!

Rocky

pre 9 godina

Matic je nas najbolji igrac trenutno. U reprezentaciji, sto se vidi na terenu, trci, uvek je aktivan, ali ne moze sam da igra, bez podrske saigraca. Fudbal je kolektiv, ako svako ne pruzi svoj maksimum, dzaba kvaliteti. Eto to je najveci problem nase reprezentacije, umesto da igraju timski, kao u svojim klubovima, oni igraju svako za sebe, odradjuju posao. Sa takvim stavom se ne igra fudbal na reprezentativnom nivou.

i.j.kv

pre 9 godina

Kada je i Curcicu prvi spic Lazovic.bolje bi bilo da ode da trenira Javor pa Lazovica da forsira do mile volje....jer bolji klub taj momak ne moze da nadje.

Ko kaže da nemamo stručnjake

pre 9 godina

Ako ne može Ćurčić, tu su uvek Neško Milovanović, Bekvalac, Mihajlo Ivanović, Piskavac ili Simo Krunić. Ako baš ni oni ne mogu onda je tu Sosa Babić.

dragan1982

pre 9 godina

zabrinjava me ovo " do sada nismo imali pravo glasa" pa gde to ima ?? ako ti igraci kazu zelimo njega kao trenera a savez napravi kontru pa dovede nekog drugog,to je kriminalno i ne dopustivo!! i ja sam misljenja da treba dati radovanu curcicu sansu jer je kao sto matic kaze mlad i ambiciozan..imam osecaj da su nasi igraci igrali protiv dick advokaat-a i da su sretni sto je otisao..i to je nesto sto se treba preisipitati jer ne smeju takve stvari da se desavaju..sto se utakmice sinoc tice,daleko smo mi od nekakve ozbiljne reprezentacije ALI iako smo imali los start u kvalifikacijama sve je jos moguce pa tako i da pobedimo dance u danskoj kao autsajderi jer se u toj ulozi puno bolje snalazimo.verujem u uspesnu 2015 -u godinu gde nas ceka u20 SP u21 EP i kvalifikacije A tima..pamet u glavu,ostaviti maksimovica i ivanovica kao stoperski par,na desnu stranu staviti dusana bastu ( protiv CR7)i ono sto je najvaznije..spojiti dva "UBljana" matica i petrovica kao duple sestice jer su jako dobri,iste visine tehnicki jaki ,dobri u vazduhu.petrovic je jedini igrac pored matica koji zna da nosi loptu ,koji ne igra samo nazad kao jedan gudelj koji ostavlja ne verovatno velike rupe na sredini kad nam protivnik udari kontru..treba se dati sansu miru radovicu kao playmakera jer djuricic je losa prva opcija ..tadica na levu stranu ,tosic desno i napad mitrovic,nadam se da ce mo imati vise mogucnosti i ne samo igrati jedan sistem nego po toku utakmice menjati sisteme 4-2-3-1 u 4-4-2..

IvanNiš

pre 9 godina

"Svesni smo grešaka iz prethodnog perioda" kultna rečenica koju slušamo od EP u Holandiji i Belgiji 2000. Sledeća kultna je "da moramo pokazati karaker u utakmicama koje slede" a nije loša ni ona "potrebno je zaboravati poraz što pre i okrenuti se narednim iskušenjima" a Boga mi i ova "igrali smo odlicno ali realizacija je zatajila". Dokle ćemo više da dozvoljavamo poniženja, dokle??

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Kako su dosadni vise sa maticem, ivanovicem i ostalima, ne zanimaju me vise ovi manekeni i nabedjeni igraci, NE ZASLUZUJU NASLOVNE I UDARNE VESTI NA PORTALU!

Savestan građanin

pre 9 godina

Zamisli to, toliko je dobar selektor da u utakmici bez rezultatskog značaja, ubacuje mladu nadu Lazovića umesto Đorđevića matore zvezde iz Serie A, formacija 4-5-1, to može samo Srbija, Tole svaka čast, prava reprezentacija, dobro si ih sazvao, pustite pravog selektora i neka on sastavlja i pravi reprezentaciju a ne Tole lopov i menadžeri, Mitrović, Đorđević, Radović, niko više... kakav Danko.. o Fejsama i Radosavima i svim ostalim karikaturama naravno Toletovim da ne pričam.. bez komentara..

Samo kazem

pre 9 godina

Ako ovo kaze decko koga trenira Murinjo, to bi trebalo da ima neku tezinu. Za ove sto kazu da treba da igraju samo najbolji, primer S. DJordjevica, ni kod njega nisu igrali najbolji pa smo videli, mozda bi neke stvari trebalo prepisati ili prosto pitati coveka, dobar je Sale, pomocice.

vaskez

pre 9 godina

Ajde bre ne lupajte,tu Grčku su Farani dobili u Grčkoj. Kad odigrate dobro i pobedite neku malo ozbiljniju ekipu,javite se.Do tad tišina.

Mn

pre 9 godina

Ma kakav Curcic!
Obican poslusnik menadzerske kamarile i FSS!
Nama je potreban iskusan, autoritaran trener, koji ima rezultate, koji 'zna' kako da postupa sa ovim 'balerinama' i ko je finansijski obezbedjen, tako da moze da se odupre gore pomenutima i sastavi spisak i tim sa najboljim igracima.
Ljudi, pratim fudbal od 1982, a nijednom Reprezentacija nije igrala u najjacem sastavu!
Potrebno je ozbiljno razgovarati sa Suboticem i Ljajicem,
potrebni su nam mnogo.
Da li ce to biti domaci trener ili stranac, nebitno, vazno je da ispunjava gore navedene uslove!
Sada, sto ovakav trener ne odgovara FSS, a izgleda i pojedinim igracima je druga prica.
Bojim se, da se ovako samo vrtimo u krug u ovoj nasoj zabokrecini, da godine i prvenstva prolaze, a fudbal u Srbiji polako nestaje!

Nikita

pre 9 godina

u cemu je vas problem, sto decko prima novac u Chelziu? Mislim da je svojim radom i zalaganjem tu gde jeste... Bio je ivu Kosicama za mnogo manje para, oa je igrao... Ne moze se porediti fudbal klubski i reprezentacija... U klubovima imaju kontinuitet igara, duzi niz godina igraju pretezno sa istim igracima, poznaju se... U reprezentaciji to nije slucaj, ne igraju cesto, svake godine neka izmena... Matic je decko na mestu...

neki...

pre 9 godina

Ne moze vas niko nauciti da se borite za zemlju sa tim zarom se radja, moze vas trenirati i ferguson i murinjo i anceloti i gvardiola ali bez truda necete biti nista

subjektivna impresija

pre 9 godina

Kada budem video da igraju samo oni najbolji, u formi i standardni u svojim klubovima imaće moju podršku. Ovako, Tole odlazi!

Jovan

pre 9 godina

Bravo Maticu, treba javno izneti svoj stav i tu nema dileme...Curcic treba da ostane ako nisu u stanju da vrate Antica. Najgora bi varijanta bila postaviti Stankovica pa onda kao sa Mihajlovicem gubiti sve odreda, da ne pominjem Advokata jer sam na startu rekao da je to promasaj u svakom pogledu...

Gajs

pre 9 godina

Ovo ce se zavrsiti konstatacijom da ste mlad tim,sledece kvalifikacije su vase,imate buducnost bla bla... A ti ces u Celziju da grizes i bices zreo i dobro placen. Nije vam Srbija ocevina bre,ili igrajte posteno ili mars!

Doktor86

pre 9 godina

Kao sto sam juce napisao, Curcic je zasluzio ne samo sansu vec i ogromno poverenje dosadasnjim rezultatima ali i ponasanjem, stavovima i fudbalskom filozofijom. Mislim da takodje Drulovica i Dejana Stankovica treba sto pre vezati za mlade reprezentativne selekcije, Drulovica sa U-21 posto je sa tim igracima i osvojio prvenstvo Evrope, a Stankovica za U-21. To je normalan razvojni put, kojim je uostalom i Curcic prosao.

Pedja

pre 9 godina

Ko tebe šta pita:!
Ti si vojnik reprezentacije, treba da ćutiš i igraš!
Ako se sa nečim ne slažeš, postupi kao Subotić, to je fer!

subjektivna impresija

pre 9 godina

Kada budem video da igraju samo oni najbolji, u formi i standardni u svojim klubovima imaće moju podršku. Ovako, Tole odlazi!

Gajs

pre 9 godina

Ovo ce se zavrsiti konstatacijom da ste mlad tim,sledece kvalifikacije su vase,imate buducnost bla bla... A ti ces u Celziju da grizes i bices zreo i dobro placen. Nije vam Srbija ocevina bre,ili igrajte posteno ili mars!

Doktor86

pre 9 godina

Kao sto sam juce napisao, Curcic je zasluzio ne samo sansu vec i ogromno poverenje dosadasnjim rezultatima ali i ponasanjem, stavovima i fudbalskom filozofijom. Mislim da takodje Drulovica i Dejana Stankovica treba sto pre vezati za mlade reprezentativne selekcije, Drulovica sa U-21 posto je sa tim igracima i osvojio prvenstvo Evrope, a Stankovica za U-21. To je normalan razvojni put, kojim je uostalom i Curcic prosao.

vaskez

pre 9 godina

Ajde bre ne lupajte,tu Grčku su Farani dobili u Grčkoj. Kad odigrate dobro i pobedite neku malo ozbiljniju ekipu,javite se.Do tad tišina.

IvanNiš

pre 9 godina

"Svesni smo grešaka iz prethodnog perioda" kultna rečenica koju slušamo od EP u Holandiji i Belgiji 2000. Sledeća kultna je "da moramo pokazati karaker u utakmicama koje slede" a nije loša ni ona "potrebno je zaboravati poraz što pre i okrenuti se narednim iskušenjima" a Boga mi i ova "igrali smo odlicno ali realizacija je zatajila". Dokle ćemo više da dozvoljavamo poniženja, dokle??

Samo kazem

pre 9 godina

Ako ovo kaze decko koga trenira Murinjo, to bi trebalo da ima neku tezinu. Za ove sto kazu da treba da igraju samo najbolji, primer S. DJordjevica, ni kod njega nisu igrali najbolji pa smo videli, mozda bi neke stvari trebalo prepisati ili prosto pitati coveka, dobar je Sale, pomocice.

neki...

pre 9 godina

Ne moze vas niko nauciti da se borite za zemlju sa tim zarom se radja, moze vas trenirati i ferguson i murinjo i anceloti i gvardiola ali bez truda necete biti nista

Ko kaže da nemamo stručnjake

pre 9 godina

Ako ne može Ćurčić, tu su uvek Neško Milovanović, Bekvalac, Mihajlo Ivanović, Piskavac ili Simo Krunić. Ako baš ni oni ne mogu onda je tu Sosa Babić.

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Kako su dosadni vise sa maticem, ivanovicem i ostalima, ne zanimaju me vise ovi manekeni i nabedjeni igraci, NE ZASLUZUJU NASLOVNE I UDARNE VESTI NA PORTALU!

Pedja

pre 9 godina

Ko tebe šta pita:!
Ti si vojnik reprezentacije, treba da ćutiš i igraš!
Ako se sa nečim ne slažeš, postupi kao Subotić, to je fer!

Savestan građanin

pre 9 godina

Zamisli to, toliko je dobar selektor da u utakmici bez rezultatskog značaja, ubacuje mladu nadu Lazovića umesto Đorđevića matore zvezde iz Serie A, formacija 4-5-1, to može samo Srbija, Tole svaka čast, prava reprezentacija, dobro si ih sazvao, pustite pravog selektora i neka on sastavlja i pravi reprezentaciju a ne Tole lopov i menadžeri, Mitrović, Đorđević, Radović, niko više... kakav Danko.. o Fejsama i Radosavima i svim ostalim karikaturama naravno Toletovim da ne pričam.. bez komentara..

Mn

pre 9 godina

Ma kakav Curcic!
Obican poslusnik menadzerske kamarile i FSS!
Nama je potreban iskusan, autoritaran trener, koji ima rezultate, koji 'zna' kako da postupa sa ovim 'balerinama' i ko je finansijski obezbedjen, tako da moze da se odupre gore pomenutima i sastavi spisak i tim sa najboljim igracima.
Ljudi, pratim fudbal od 1982, a nijednom Reprezentacija nije igrala u najjacem sastavu!
Potrebno je ozbiljno razgovarati sa Suboticem i Ljajicem,
potrebni su nam mnogo.
Da li ce to biti domaci trener ili stranac, nebitno, vazno je da ispunjava gore navedene uslove!
Sada, sto ovakav trener ne odgovara FSS, a izgleda i pojedinim igracima je druga prica.
Bojim se, da se ovako samo vrtimo u krug u ovoj nasoj zabokrecini, da godine i prvenstva prolaze, a fudbal u Srbiji polako nestaje!

Nikita

pre 9 godina

u cemu je vas problem, sto decko prima novac u Chelziu? Mislim da je svojim radom i zalaganjem tu gde jeste... Bio je ivu Kosicama za mnogo manje para, oa je igrao... Ne moze se porediti fudbal klubski i reprezentacija... U klubovima imaju kontinuitet igara, duzi niz godina igraju pretezno sa istim igracima, poznaju se... U reprezentaciji to nije slucaj, ne igraju cesto, svake godine neka izmena... Matic je decko na mestu...

Jovan

pre 9 godina

Bravo Maticu, treba javno izneti svoj stav i tu nema dileme...Curcic treba da ostane ako nisu u stanju da vrate Antica. Najgora bi varijanta bila postaviti Stankovica pa onda kao sa Mihajlovicem gubiti sve odreda, da ne pominjem Advokata jer sam na startu rekao da je to promasaj u svakom pogledu...

i.j.kv

pre 9 godina

Kada je i Curcicu prvi spic Lazovic.bolje bi bilo da ode da trenira Javor pa Lazovica da forsira do mile volje....jer bolji klub taj momak ne moze da nadje.

dragan1982

pre 9 godina

zabrinjava me ovo " do sada nismo imali pravo glasa" pa gde to ima ?? ako ti igraci kazu zelimo njega kao trenera a savez napravi kontru pa dovede nekog drugog,to je kriminalno i ne dopustivo!! i ja sam misljenja da treba dati radovanu curcicu sansu jer je kao sto matic kaze mlad i ambiciozan..imam osecaj da su nasi igraci igrali protiv dick advokaat-a i da su sretni sto je otisao..i to je nesto sto se treba preisipitati jer ne smeju takve stvari da se desavaju..sto se utakmice sinoc tice,daleko smo mi od nekakve ozbiljne reprezentacije ALI iako smo imali los start u kvalifikacijama sve je jos moguce pa tako i da pobedimo dance u danskoj kao autsajderi jer se u toj ulozi puno bolje snalazimo.verujem u uspesnu 2015 -u godinu gde nas ceka u20 SP u21 EP i kvalifikacije A tima..pamet u glavu,ostaviti maksimovica i ivanovica kao stoperski par,na desnu stranu staviti dusana bastu ( protiv CR7)i ono sto je najvaznije..spojiti dva "UBljana" matica i petrovica kao duple sestice jer su jako dobri,iste visine tehnicki jaki ,dobri u vazduhu.petrovic je jedini igrac pored matica koji zna da nosi loptu ,koji ne igra samo nazad kao jedan gudelj koji ostavlja ne verovatno velike rupe na sredini kad nam protivnik udari kontru..treba se dati sansu miru radovicu kao playmakera jer djuricic je losa prva opcija ..tadica na levu stranu ,tosic desno i napad mitrovic,nadam se da ce mo imati vise mogucnosti i ne samo igrati jedan sistem nego po toku utakmice menjati sisteme 4-2-3-1 u 4-4-2..

CikaNIdza

pre 9 godina

Antic je jedini trener koji je u kratkom vremenskom periodu doneo vidna poboljsanja i agresivnu formaciju...i jedini trener koga su igraci postovali,stvarno postovali.

idc

pre 9 godina

Al su poleteli visoko,ccc.Iako smo pobedili Grke,naša igra je jadna.Da smo igrali sa malo organizovanijim protivnikom rezultat bi bio negativan po nas.
Samo bi vam poručio,da pogledate utakmicu Italija-Hrvatska i da prepišete od komšija 100% i bog da nas vidi.

Rocky

pre 9 godina

Matic je nas najbolji igrac trenutno. U reprezentaciji, sto se vidi na terenu, trci, uvek je aktivan, ali ne moze sam da igra, bez podrske saigraca. Fudbal je kolektiv, ako svako ne pruzi svoj maksimum, dzaba kvaliteti. Eto to je najveci problem nase reprezentacije, umesto da igraju timski, kao u svojim klubovima, oni igraju svako za sebe, odradjuju posao. Sa takvim stavom se ne igra fudbal na reprezentativnom nivou.

Pedroni

pre 9 godina

Da igraci citaju komentare svi do jednog bi digli ruke. Toliko smo negativni. Ili bar takvi ostavljaju komentare. Ja upravo mislim da igraci trebaju imati udela u odabiru trenera. Zar ne mislite da ce izabrati bolje od saveza? Da se oni pitaju mislim da bi Antic i dan danas bio selektor!

Saca

pre 9 godina

Ja sam za to da se i igraci pitaju za kojeg selektora su, izmedju nekoliko kandidata, pa nisu oni samo stoka za trcanje, ima nesto i do filinga, komunikacija, postovanje ..., a ne, ja mislim da treba ovako u napadu, ovako u odbrani i na kraju niste trcali, zato ste izgubili. Ako je SAMO do trcanja, mogu da trce i beogradski maraton, ali nema 3 boda.

milan26

pre 9 godina

Jedino sto zasigurno znam, a i svi koji prate fudbal jeste cinjenica da Curcic igra najdefanzivniji fudbal koji sam ikada gledao! Dok je bio trener Javora na 70% utakmica je bilo 0:0! Parkira covek autobus ispred gola i zavrsi posao! U Javoru je imao zalosne napadace pa nikada gol nis dali, a u Srbiji je Bolje stanje pa bi mozda mogli kao mlada reprezentacija protiv Spanije, bunker pa kontranapad! Subotic je gotreban, a i Ljajic! nije ga zvao Miha pa sad nece niko drugi, glupost! Trebace mu mozb malo vremena da se uklopi, ali je jako kreaivan igrac!:-)

Real

pre 9 godina

Samo vi gospodo osporavajte Curcica, njegovu taktiku, njegovu defanzivu i ostalo,a Curcic najveci gospodin na terenu i van njega, covek bez ikakve afere, postovan medju igracima i posvecen fudbalu 24h demantovace vas iz dana u dan rezultatima i uspesima bio to Javor bila to mlada ili A selekcija, ako jedan Matic vidi da je Curcic pravo resenje,ako isti taj Matic kome je trener Murinjo kaze da je on najbolje resenje onda je sve jasno!!!Samo ga osporavajte i dalje ali on se nijednoga trenutka nece pravdati, traziti alibi vec ce vam godpodo sve reci na terenu.Na kraju krajeva nama ne treba ekipa koja igra lep fudbal, vec koja ima rezultat, a sa Curcicem je to izvodljivo ako mislite da se konacno obradujete uspesima naseg fudbala!

Fudbal

pre 9 godina

Cuo sam da su dve opcije u pitanju- Curcic, Stanojevic. Iako nemam nista protiv bivseg trenera Partizana mislim da i nije neko sjajno znanje pokazao iako je osvojio titulu svi znamo kako igraju nasi klubovi tako da nema price. Sto se tice Curcic-a impresivno je odveo mladu ekipu na EP protiv Spanije. Dosta dobro idu kontra napadi sa njim, i ako nam odbrana bude dobro funkcionisala imacemo sanse. Za sada imam utisak da smo najjaci na sredini, e sad u napadu se treba dokazati. Tako da sam ja definitivno za to da ostane Curcic, jos jedna promena trenera moze dodatno da poremeti i ovako poremeceni tim.

Pedja

pre 9 godina

Ko tebe šta pita:!
Ti si vojnik reprezentacije, treba da ćutiš i igraš!
Ako se sa nečim ne slažeš, postupi kao Subotić, to je fer!

Gajs

pre 9 godina

Ovo ce se zavrsiti konstatacijom da ste mlad tim,sledece kvalifikacije su vase,imate buducnost bla bla... A ti ces u Celziju da grizes i bices zreo i dobro placen. Nije vam Srbija ocevina bre,ili igrajte posteno ili mars!

Doktor86

pre 9 godina

Kao sto sam juce napisao, Curcic je zasluzio ne samo sansu vec i ogromno poverenje dosadasnjim rezultatima ali i ponasanjem, stavovima i fudbalskom filozofijom. Mislim da takodje Drulovica i Dejana Stankovica treba sto pre vezati za mlade reprezentativne selekcije, Drulovica sa U-21 posto je sa tim igracima i osvojio prvenstvo Evrope, a Stankovica za U-21. To je normalan razvojni put, kojim je uostalom i Curcic prosao.

subjektivna impresija

pre 9 godina

Kada budem video da igraju samo oni najbolji, u formi i standardni u svojim klubovima imaće moju podršku. Ovako, Tole odlazi!

Savestan građanin

pre 9 godina

Zamisli to, toliko je dobar selektor da u utakmici bez rezultatskog značaja, ubacuje mladu nadu Lazovića umesto Đorđevića matore zvezde iz Serie A, formacija 4-5-1, to može samo Srbija, Tole svaka čast, prava reprezentacija, dobro si ih sazvao, pustite pravog selektora i neka on sastavlja i pravi reprezentaciju a ne Tole lopov i menadžeri, Mitrović, Đorđević, Radović, niko više... kakav Danko.. o Fejsama i Radosavima i svim ostalim karikaturama naravno Toletovim da ne pričam.. bez komentara..

i.j.kv

pre 9 godina

Kada je i Curcicu prvi spic Lazovic.bolje bi bilo da ode da trenira Javor pa Lazovica da forsira do mile volje....jer bolji klub taj momak ne moze da nadje.

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Kako su dosadni vise sa maticem, ivanovicem i ostalima, ne zanimaju me vise ovi manekeni i nabedjeni igraci, NE ZASLUZUJU NASLOVNE I UDARNE VESTI NA PORTALU!

Samo kazem

pre 9 godina

Ako ovo kaze decko koga trenira Murinjo, to bi trebalo da ima neku tezinu. Za ove sto kazu da treba da igraju samo najbolji, primer S. DJordjevica, ni kod njega nisu igrali najbolji pa smo videli, mozda bi neke stvari trebalo prepisati ili prosto pitati coveka, dobar je Sale, pomocice.

vaskez

pre 9 godina

Ajde bre ne lupajte,tu Grčku su Farani dobili u Grčkoj. Kad odigrate dobro i pobedite neku malo ozbiljniju ekipu,javite se.Do tad tišina.

Jovan

pre 9 godina

Bravo Maticu, treba javno izneti svoj stav i tu nema dileme...Curcic treba da ostane ako nisu u stanju da vrate Antica. Najgora bi varijanta bila postaviti Stankovica pa onda kao sa Mihajlovicem gubiti sve odreda, da ne pominjem Advokata jer sam na startu rekao da je to promasaj u svakom pogledu...

dragan1982

pre 9 godina

zabrinjava me ovo " do sada nismo imali pravo glasa" pa gde to ima ?? ako ti igraci kazu zelimo njega kao trenera a savez napravi kontru pa dovede nekog drugog,to je kriminalno i ne dopustivo!! i ja sam misljenja da treba dati radovanu curcicu sansu jer je kao sto matic kaze mlad i ambiciozan..imam osecaj da su nasi igraci igrali protiv dick advokaat-a i da su sretni sto je otisao..i to je nesto sto se treba preisipitati jer ne smeju takve stvari da se desavaju..sto se utakmice sinoc tice,daleko smo mi od nekakve ozbiljne reprezentacije ALI iako smo imali los start u kvalifikacijama sve je jos moguce pa tako i da pobedimo dance u danskoj kao autsajderi jer se u toj ulozi puno bolje snalazimo.verujem u uspesnu 2015 -u godinu gde nas ceka u20 SP u21 EP i kvalifikacije A tima..pamet u glavu,ostaviti maksimovica i ivanovica kao stoperski par,na desnu stranu staviti dusana bastu ( protiv CR7)i ono sto je najvaznije..spojiti dva "UBljana" matica i petrovica kao duple sestice jer su jako dobri,iste visine tehnicki jaki ,dobri u vazduhu.petrovic je jedini igrac pored matica koji zna da nosi loptu ,koji ne igra samo nazad kao jedan gudelj koji ostavlja ne verovatno velike rupe na sredini kad nam protivnik udari kontru..treba se dati sansu miru radovicu kao playmakera jer djuricic je losa prva opcija ..tadica na levu stranu ,tosic desno i napad mitrovic,nadam se da ce mo imati vise mogucnosti i ne samo igrati jedan sistem nego po toku utakmice menjati sisteme 4-2-3-1 u 4-4-2..

Mn

pre 9 godina

Ma kakav Curcic!
Obican poslusnik menadzerske kamarile i FSS!
Nama je potreban iskusan, autoritaran trener, koji ima rezultate, koji 'zna' kako da postupa sa ovim 'balerinama' i ko je finansijski obezbedjen, tako da moze da se odupre gore pomenutima i sastavi spisak i tim sa najboljim igracima.
Ljudi, pratim fudbal od 1982, a nijednom Reprezentacija nije igrala u najjacem sastavu!
Potrebno je ozbiljno razgovarati sa Suboticem i Ljajicem,
potrebni su nam mnogo.
Da li ce to biti domaci trener ili stranac, nebitno, vazno je da ispunjava gore navedene uslove!
Sada, sto ovakav trener ne odgovara FSS, a izgleda i pojedinim igracima je druga prica.
Bojim se, da se ovako samo vrtimo u krug u ovoj nasoj zabokrecini, da godine i prvenstva prolaze, a fudbal u Srbiji polako nestaje!

Nikita

pre 9 godina

u cemu je vas problem, sto decko prima novac u Chelziu? Mislim da je svojim radom i zalaganjem tu gde jeste... Bio je ivu Kosicama za mnogo manje para, oa je igrao... Ne moze se porediti fudbal klubski i reprezentacija... U klubovima imaju kontinuitet igara, duzi niz godina igraju pretezno sa istim igracima, poznaju se... U reprezentaciji to nije slucaj, ne igraju cesto, svake godine neka izmena... Matic je decko na mestu...

neki...

pre 9 godina

Ne moze vas niko nauciti da se borite za zemlju sa tim zarom se radja, moze vas trenirati i ferguson i murinjo i anceloti i gvardiola ali bez truda necete biti nista

Fudbal

pre 9 godina

Cuo sam da su dve opcije u pitanju- Curcic, Stanojevic. Iako nemam nista protiv bivseg trenera Partizana mislim da i nije neko sjajno znanje pokazao iako je osvojio titulu svi znamo kako igraju nasi klubovi tako da nema price. Sto se tice Curcic-a impresivno je odveo mladu ekipu na EP protiv Spanije. Dosta dobro idu kontra napadi sa njim, i ako nam odbrana bude dobro funkcionisala imacemo sanse. Za sada imam utisak da smo najjaci na sredini, e sad u napadu se treba dokazati. Tako da sam ja definitivno za to da ostane Curcic, jos jedna promena trenera moze dodatno da poremeti i ovako poremeceni tim.

Real

pre 9 godina

Samo vi gospodo osporavajte Curcica, njegovu taktiku, njegovu defanzivu i ostalo,a Curcic najveci gospodin na terenu i van njega, covek bez ikakve afere, postovan medju igracima i posvecen fudbalu 24h demantovace vas iz dana u dan rezultatima i uspesima bio to Javor bila to mlada ili A selekcija, ako jedan Matic vidi da je Curcic pravo resenje,ako isti taj Matic kome je trener Murinjo kaze da je on najbolje resenje onda je sve jasno!!!Samo ga osporavajte i dalje ali on se nijednoga trenutka nece pravdati, traziti alibi vec ce vam godpodo sve reci na terenu.Na kraju krajeva nama ne treba ekipa koja igra lep fudbal, vec koja ima rezultat, a sa Curcicem je to izvodljivo ako mislite da se konacno obradujete uspesima naseg fudbala!

Ko kaže da nemamo stručnjake

pre 9 godina

Ako ne može Ćurčić, tu su uvek Neško Milovanović, Bekvalac, Mihajlo Ivanović, Piskavac ili Simo Krunić. Ako baš ni oni ne mogu onda je tu Sosa Babić.

IvanNiš

pre 9 godina

"Svesni smo grešaka iz prethodnog perioda" kultna rečenica koju slušamo od EP u Holandiji i Belgiji 2000. Sledeća kultna je "da moramo pokazati karaker u utakmicama koje slede" a nije loša ni ona "potrebno je zaboravati poraz što pre i okrenuti se narednim iskušenjima" a Boga mi i ova "igrali smo odlicno ali realizacija je zatajila". Dokle ćemo više da dozvoljavamo poniženja, dokle??

CikaNIdza

pre 9 godina

Antic je jedini trener koji je u kratkom vremenskom periodu doneo vidna poboljsanja i agresivnu formaciju...i jedini trener koga su igraci postovali,stvarno postovali.

Pedroni

pre 9 godina

Da igraci citaju komentare svi do jednog bi digli ruke. Toliko smo negativni. Ili bar takvi ostavljaju komentare. Ja upravo mislim da igraci trebaju imati udela u odabiru trenera. Zar ne mislite da ce izabrati bolje od saveza? Da se oni pitaju mislim da bi Antic i dan danas bio selektor!

Saca

pre 9 godina

Ja sam za to da se i igraci pitaju za kojeg selektora su, izmedju nekoliko kandidata, pa nisu oni samo stoka za trcanje, ima nesto i do filinga, komunikacija, postovanje ..., a ne, ja mislim da treba ovako u napadu, ovako u odbrani i na kraju niste trcali, zato ste izgubili. Ako je SAMO do trcanja, mogu da trce i beogradski maraton, ali nema 3 boda.

idc

pre 9 godina

Al su poleteli visoko,ccc.Iako smo pobedili Grke,naša igra je jadna.Da smo igrali sa malo organizovanijim protivnikom rezultat bi bio negativan po nas.
Samo bi vam poručio,da pogledate utakmicu Italija-Hrvatska i da prepišete od komšija 100% i bog da nas vidi.

Rocky

pre 9 godina

Matic je nas najbolji igrac trenutno. U reprezentaciji, sto se vidi na terenu, trci, uvek je aktivan, ali ne moze sam da igra, bez podrske saigraca. Fudbal je kolektiv, ako svako ne pruzi svoj maksimum, dzaba kvaliteti. Eto to je najveci problem nase reprezentacije, umesto da igraju timski, kao u svojim klubovima, oni igraju svako za sebe, odradjuju posao. Sa takvim stavom se ne igra fudbal na reprezentativnom nivou.

milan26

pre 9 godina

Jedino sto zasigurno znam, a i svi koji prate fudbal jeste cinjenica da Curcic igra najdefanzivniji fudbal koji sam ikada gledao! Dok je bio trener Javora na 70% utakmica je bilo 0:0! Parkira covek autobus ispred gola i zavrsi posao! U Javoru je imao zalosne napadace pa nikada gol nis dali, a u Srbiji je Bolje stanje pa bi mozda mogli kao mlada reprezentacija protiv Spanije, bunker pa kontranapad! Subotic je gotreban, a i Ljajic! nije ga zvao Miha pa sad nece niko drugi, glupost! Trebace mu mozb malo vremena da se uklopi, ali je jako kreaivan igrac!:-)