Fudbal 158

Ponedeljak, 17.11.2014.

15:52

Advokat: Odričem se novca

Doskorašnji selektor Srbije Dik Advokat odlučio je da se odrekne novčane naknade za prevremeni raskid ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije.

Advokat: Odrièem se novca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

Tole odlazi

pre 9 godina

Realno vecina ovih sto pljuju ne bi nikome na svetu jedan dinar oprostila! Ja za ovakav primer u poslednje vreme nisam cuo i ovo je jedan izuzetno korektan gest, koji se ne desava cesto. Ovim je potvrdio onu svoju pricu kad je preuzeo reprezentaciju, da mu novac nije bio najbitniji kad je prihvatio mesto selektora. Svaka cast na potezu! Ali to ne umanjuje krivicu onog koji ga je doveo...

masterkg

pre 9 godina

Holandjanin se odrice novca, zarad srpskog fudbala, a legenda Radomir Antic je naplatio sve do dinara...
(Sumadinac, 17. novembar 2014 17:30)
Antić nas odveo na svetsko, a ovaj.... ????
I ko je doneo veću korist, a ko štetu srpskom fudbalu.....

MACAK

pre 9 godina

Nije kriv selektor,nego igrači Srbije tj.umisljene polupismene fudbalske zvezdice koje ne znaju da sastave dve prosto prosirene rečenice! Nedopustivo je da onako sramno odigraju drugo poluvreme! Pojedincima se zahvaliti,pa neka igraju u svojim klubovima za šaku dolara i evra,a za srpsku zemlju neka igraju oni kojima je ona svetinja i za čiji grb ce izginuti na terenu!

Nataeos

pre 9 godina

Svestan da ga i nije zasluzio, na sportskom planu!! To se zove Fer i Korektno!! A uz to, siguran sam da je uvideo s'kim zapravo ima posla u nasem fudbalu, pa covek i nije lud, zbrisao pre neg upadne u njihove ruke!

vlade

pre 9 godina

ajmo realno ljudi.. bar za sve one koji pišu da imamo zvezde.. sem ivanovića, matića, kolarova i tadića, ja ne znam da neko još od naših igrača igra standardno dobro u nekoj ligi petice.. imamo mlade igrače, sa puno potencijala, ali dok mitrović i đorđević ne budu vezali bar tri sezone sa 15+ golova, daleko su oni od zvezda i kalibra, da reše meč.. tošić se ne vidi u reprezentaciji, đuričić stagnira, kuzmanović ne igra redovno, ignjovski daleko od forme, marković je još zelen, sulejmani nestao, subotić neće da igra, nastasić ne igra, basta uvek u autu, milivojevića ne zovu, ovaj mitrović na štoperu nedovoljno dobar za a tim, stojković prosek za evropu, rezervnog levog beka nemamo, polušpica, koji je mozak napada nemamo.. A kada se uzme u obzir da nam je savez truo, da nema hemije u ekipi, da svi kada izadju na teren deluju demoralisano.. pa čemu se mi nadamo i šta mislimo gde nam je mesto?! ovo je samo cirkus, daleko je francuska, daleko je i mundijal, dok se sve ne promeni..

Aki

pre 9 godina

Ko god da dodje za selektora, bice isto, imamo zvezde, pojedince a ne tim.Sramota je kako Ivanovic, Kolarov, Tadic igraju za reprezentaciju, a kako u svojim klubovima, ako nece da igraju, ne treba ni da dolaze.

bobo

pre 9 godina

rajevac je jedino rjesrnje treba potpisat ugovor na 8 godina i pustit covjeka neka radi tako je trebali uradit sa mihom sta smo sad dobili da propustamo opet jedno prvenstvo

Bice bolje

pre 9 godina

Bravo za gospodina Advokata i korektan potez. Mnogo srece...Nije on jedini kriv za lose rezultate. Ono sto smo "ustedeli" na Advokatu nije nista u odnosu sta smo izgubili. Ovakvim pristupom ne gubimo samo jos jedan ciklus takmicenja, mi zbog FSS menadzmenta gubimo timski duh. Mogu svi da napadaju gospodina Antica, on je vratio timski duh igracima i navijacima. Onaj ko na posten nacin pravi pare ima pravo iste i da trazi. Uzdajmo se u postene delegate koji trebaju da oteraju ovaj FSS menadzment. Bice momaka koji ce ponosno nositi dres i grb Srbije! Pevacemo glasno svoju himnu, letece opet orao iznad marakane a ne nekakav dron. Ziveli!

Bull Terrier

pre 9 godina

Ovaj covek je mnogo 'skocio' u mojim ocima.. Nije prodavao price tipa imamo mlad tim, moramo da se uigramo, gradimo ekipu za sledece veliko takmicenje, nismo imali srece, sudija nas pokrao itd... Ja ne mogu sa ovim timom nista, povlacim se... Korektno od njega... Mozda neko moze bolje.. Nadam se...

dragutin

pre 9 godina

Ja nikada ne gledam fudbal medjutim kada pogledam obicno bude u vezi neke smrti,huliganstva i varvarizma,smena selektora ili Dusko Vujosevic se svadja sa Covicem.

Stomak

pre 9 godina

Pravo pitanje je zasto je ovaj covek uopste doveden na dva i po meca. Strasno je koliko se nije snasao, ali i ko bi kada nam je savez u rasulu i kog vodi covek koji stalno podnosi ostavke, ali nikada ne odlazi.

paja

pre 9 godina

Svaka čast! Sjajan trener, dobar čovek i veliki gospodin. A u ovoj našoj žabokrečini i mrtvilu sa Karadžićem i kompanijom ni gospod Bog ne bi ništa napravio. Sve najbolje u životu i daljoj karijeri, gospodine Advocaat...

Dvojnik

pre 9 godina

Kako nema veze sa Anticem?
Antic se pravio da je neki Dik, hteo da ostane(pare) i pored niz losih rezultata, dok je Advokat priznao da nije bio ni Dik od Dika i odustao od para

peki

pre 9 godina

E moj Dice Advokatu...Svima si valjao samo nama ne valjas...I molio bih pojedince da malo razmisle pre nego da sto napisu bilo sta a ne da lupaju gluposti teorije zavere Tole uzeo pare Vucic je kriv i tako to.Glup smo narod samo je to tacno...Dajte neke argumente da svi verujemo u to kad procitamo.

sajac.cesko@gmail.com

pre 9 godina

Trebao je uzeti novac i dati ga za solidaritet ebula procesa u africi ili novac donirati za sirocadnu decu u Skendiji.

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Predlazem Vucica za selektora, ionako se u sve razume. Ima gomilu igraca, doktora. Gasic, Mali, Mihajloviceva, Ilic, Stefanovic, Knezevic, Gojkoviceva. Da nisam nekog poltrona jos zaboravio.

Бојан Илић

pre 9 godina

Свака част!
Сада , ако имамо образ , треба да инсистирамо да га узме!
Наша грешка, преко наших леђа треба да иде!

Jedan iz mase...

pre 9 godina

(Sumadinac, 17. novembar 2014 17:30)

Obzirom kako ga je Tole izbacio iz saveza i sta se sve desavalo trebao je 10x toliko da naplati

Cobra

pre 9 godina

Najveći krivac za dovođenje Advokata je Karadžić!
Zbog toga mora i on da podnese ostavku,jer ne možeš da dovedeš stranca za selektora mesec dana pred kvalifikacioni ciklus,koji ne poznaje naš mentalitet i igrače,i ne želi da živi u Srbiji,već samo da dolazi na utakmice.To je neozbiljno!
Zato i ne čudi,što su naši bili onako izgubljeni na terenu,ne znajući ko šta treba da radi.

1914

pre 9 godina

Odlazite bre svi iz saveza stetocine,unistili ste sve do temelja.Gde je onaj penzioner Karadzic,rec nije progovorio,potura Savu koji je odjedanput postao covek koji bira selektora.Bruka i sramota,ne zna se ko je gori.Tu spadaju i igraci a pogotovo kapiten Ivanovic,svi cute kao da je sve u redu u savezu,kao da ne igraju menadzerski igraci,jos se smeju na treningu posle onog šetanja protiv Danaca.Bojkot reprezentacije do odlaska svih stetocina!

nex

pre 9 godina

Da je znao sta ga ceka pre dolaska,sam di pao pare da ode,bez da se okrene.
U nekoj africkoj drzavi bi imao mirniju atmosferu,recimo u Burkini Faso,nego ovde.

cofi95

pre 9 godina

Kapa dole, smekeru. Kritikovao sam tvoje trenerske sposobnosti, dok sam za ljudske kvalitete imao samo reci hvale. Smekeru, srecno u daljoj karijeri!

HOLANDJANIN NAS UCI LEKCIJI

pre 9 godina

COVEK OSTAJE COVEK. NECE COVEK DA UZME NESTO ZASTA NIJE RADIO. SVAKA CAST.
Volim Radomira Antica, i cenim njegovu profesionalnost, nemojte me pogresno shvatiti, ali ...
TO RADOMIR ANTIC NIJE MOGAO DA URADI.

scout

pre 9 godina

Gospodin covek a na svoju stetu, pokazao je domacim hostaplerima sta znaci obraz, postenje i preuzimanje odgovornosti za neuspeh. Nadam se da ce i ovi "nasi" nekad nauciti nesto.

stojkovic.sinisa@gmail.com

pre 9 godina

Covjek je imao na raspolaganju "creme de la creme" srpskog fudbala i nije od njih mogao da napravi tim. Dick je jako dobar menadzer i zna sta radi. Dokazao i da je dzentlmen. Ipak je stvarno nesto trulo u reprezantaciji srpskoj.

Pantelija

pre 9 godina

Nije čovek ništa kriv za neuspeh Srbije. S ovakvim igračima ni Murinjo ne bi bod izvukao! Čiča Dik, lepo ti Toletu uzmi pare i idi kući, jer ako nećeš ti Tole će već nekako da ih izvuče - SEBI!

milan010

pre 9 godina

Svaka cast! Probao, video da ne ide, otisao i nije hteo da uzme ono sto nije zasluzio rezultatima. Iako sam jedva cekao da ode - respekt, i mnogo srece u nastavku karijere.

Tvrtko

pre 9 godina

Jpš jedan u nizu uspeha TOLETA nezamenljivog. Sad nam ne treba selektor uopšte sve do kvalifikacija za SP, a ovo do kraja može da odradi i Čurčić ili neko od priručnih, pa će se uštediti još para za reprezentaciju, ali ne fudbalsku, već onu znate, kad se jede i pije na tuđi račun.

Srb:)

pre 9 godina

Pa čekaj, on je dao otkaz, ako sam dobro shvatio? Kako, uopšte, bilo koja 'firma' može da da odštetu zaposlenom koji da otkaz? (NS#1, 17. novembar 2014 16:05)

Pitaj patriotu Mihu zasto mu pre nije mogao biti urucen otkaz.

PimPong

pre 9 godina

To je stvarno fer. A sa druge strane, mozda je pametnom dosta politike, dronova, upada navijaca i slicnog, pa nije mogao da doceka da se vrati kuci u Holandiju.

sasha

pre 9 godina

Veoma korektno.
Konacno jedan trener sa zapada kome nije samo stalo do novca.
Mada, veoma je malo uradio, ali ne znam ko nama moze i pomoci. Mislim da ipak kvalitet nije to, pre svega sto se tice sredine terena i napada.

yyy

pre 9 godina

ma da, jedan Antic tuzi savez a Dik se odrice milionceta, voli Srbiju pa to ti je...
(xxx, 17. novembar 2014 15:57)
Antic je dobio otkaz i njemu sledi naknada za ceo ugovor. Advokat je sam podneo ostavku i njemu sledi samo deo predvidjen za ovih 2 meseca na funkciji, i on se tog dela odrice, a to sigurno nisu milioni (posto je veci deo ugovora bila premija za odlazak na EP)!

*Evrofiličar

pre 9 godina

Stvarno je covek ispao MAKSIMALNO korektan. Tako se to radi. Jbg, nije islo, ali da je hteo mogao je da nas izmuze za ozbiljne pare, ali i da sedi na klupi do kraja ugovora. Sve najbolje!

nislija

pre 9 godina

Fer sa njegove strane,on je najmanje kriv za desavanja u srpskom fudbalu.Kad bolje razmislim bolje da je uzeo svoj deo jer ove pare sto je oprostio strpace neki u svoj dzep.

vladimir

pre 9 godina

ti si se odrekao ali ce ti oni svejedno isplatiti... E sad da l ces ti videti nesto od tog novca, cisto sumljam :) U svakom slucaju bravo za potez

Леонардо

pre 9 godina

@ Mrcina

Прелетео сам преко коментара, па ми се у тренутку учинило да си написао " Толе задовољно трља дронове". Помислих, ето још једна невероветна афера на помолу, кад оно ћорак.

fcb

pre 9 godina

Ovaj covek je izgleda stvarno mislio da ce moci da sastavi svoj tim i da razradi taktiku bez spoljnih pritisaka i trule atmosfere u reprezentaciji i savezu. Zao mi je njega i zao mi je srpskog fudbala. Svaka cast gospodinu!

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

ti si se odrekao ali ce ti oni svejedno isplatiti... E sad da l ces ti videti nesto od tog novca, cisto sumljam :) U svakom slucaju bravo za potez
(vladimir, 17. novembar 2014 16:11)

SumLJaj, sumLJaj...

del

pre 9 godina

On je gospodin za razliku od, sada vec bivsih, nadredjenih mu. Neka novinari odrade svoj posao, ako smeju, i neka nam za par dana naslov bude da su pojedini igraci predali utakmicu bez borbe, a sve u cilju odlaska Karadzica. Tihi bojkot je u pitanju, iz prve ruke i iz vise izvora saznanje, a posto drzava nema nameru da reaguje i skloni stetocine iz Saveza, budite svetionik. Ucestali otkazi igraca nisu nimalo slucajni.

karleusin muz

pre 9 godina

Nebitno dal ga zaradio ili ne lep gest bivseg selektora.Mogo je ladno da uzme pare..Nije on kriv sto nam biznismeni vode reprezentaciju!Ja mu zelim srecu u daljem radu.

govedarica

pre 9 godina

Svaka čast Advokatu za ovakav potez, neverujem da bi neki naš čovek ovako nešto napravio. Čovek je hteo najbolje, ali se jednostavno nije snašao, doveden je par meseci prije početka kvalifikacija i vidi se da nije poznavao naše igrače. Male su šanse da neki trener može izvući ove kvalifikacije, zato treba sve poterati iz saveza, dovesti poštene i sposobne ljude, postaviti Antića ili nekog selektora koji će pozvati NAJBOLJE igrače koje imamo. Samo je kod nas moguće da pored igrača svetske klase koje bi poželela svaka selekcija na svetu (Subotić, Vidić, Ljajić) igraju prosečni igrači (S. Mitrović, Đuričić, Biševac.) Stvarno mi je muka da gledam našu Srbiju kako je nemoćna protiv prosečnih reprezentacija, nadam se da će tome doći kraj.

Kum

pre 9 godina

Pa naravno da nisu ocekivali, jer su pohlepni, i nikad se ne bi odrekli para, pogotovo ne onih nezaradjenih, a uz to su sigurno vec napravili plan podele, a ti nasao da budes posten.

*Evrofiličar

pre 9 godina

Stvarno je covek ispao MAKSIMALNO korektan. Tako se to radi. Jbg, nije islo, ali da je hteo mogao je da nas izmuze za ozbiljne pare, ali i da sedi na klupi do kraja ugovora. Sve najbolje!

karleusin muz

pre 9 godina

Nebitno dal ga zaradio ili ne lep gest bivseg selektora.Mogo je ladno da uzme pare..Nije on kriv sto nam biznismeni vode reprezentaciju!Ja mu zelim srecu u daljem radu.

fcb

pre 9 godina

Ovaj covek je izgleda stvarno mislio da ce moci da sastavi svoj tim i da razradi taktiku bez spoljnih pritisaka i trule atmosfere u reprezentaciji i savezu. Zao mi je njega i zao mi je srpskog fudbala. Svaka cast gospodinu!

PimPong

pre 9 godina

To je stvarno fer. A sa druge strane, mozda je pametnom dosta politike, dronova, upada navijaca i slicnog, pa nije mogao da doceka da se vrati kuci u Holandiju.

Kum

pre 9 godina

Pa naravno da nisu ocekivali, jer su pohlepni, i nikad se ne bi odrekli para, pogotovo ne onih nezaradjenih, a uz to su sigurno vec napravili plan podele, a ti nasao da budes posten.

cofi95

pre 9 godina

Kapa dole, smekeru. Kritikovao sam tvoje trenerske sposobnosti, dok sam za ljudske kvalitete imao samo reci hvale. Smekeru, srecno u daljoj karijeri!

del

pre 9 godina

On je gospodin za razliku od, sada vec bivsih, nadredjenih mu. Neka novinari odrade svoj posao, ako smeju, i neka nam za par dana naslov bude da su pojedini igraci predali utakmicu bez borbe, a sve u cilju odlaska Karadzica. Tihi bojkot je u pitanju, iz prve ruke i iz vise izvora saznanje, a posto drzava nema nameru da reaguje i skloni stetocine iz Saveza, budite svetionik. Ucestali otkazi igraca nisu nimalo slucajni.

stojkovic.sinisa@gmail.com

pre 9 godina

Covjek je imao na raspolaganju "creme de la creme" srpskog fudbala i nije od njih mogao da napravi tim. Dick je jako dobar menadzer i zna sta radi. Dokazao i da je dzentlmen. Ipak je stvarno nesto trulo u reprezantaciji srpskoj.

vladimir

pre 9 godina

ti si se odrekao ali ce ti oni svejedno isplatiti... E sad da l ces ti videti nesto od tog novca, cisto sumljam :) U svakom slucaju bravo za potez

milan010

pre 9 godina

Svaka cast! Probao, video da ne ide, otisao i nije hteo da uzme ono sto nije zasluzio rezultatima. Iako sam jedva cekao da ode - respekt, i mnogo srece u nastavku karijere.

scout

pre 9 godina

Gospodin covek a na svoju stetu, pokazao je domacim hostaplerima sta znaci obraz, postenje i preuzimanje odgovornosti za neuspeh. Nadam se da ce i ovi "nasi" nekad nauciti nesto.

HOLANDJANIN NAS UCI LEKCIJI

pre 9 godina

COVEK OSTAJE COVEK. NECE COVEK DA UZME NESTO ZASTA NIJE RADIO. SVAKA CAST.
Volim Radomira Antica, i cenim njegovu profesionalnost, nemojte me pogresno shvatiti, ali ...
TO RADOMIR ANTIC NIJE MOGAO DA URADI.

Cobra

pre 9 godina

Najveći krivac za dovođenje Advokata je Karadžić!
Zbog toga mora i on da podnese ostavku,jer ne možeš da dovedeš stranca za selektora mesec dana pred kvalifikacioni ciklus,koji ne poznaje naš mentalitet i igrače,i ne želi da živi u Srbiji,već samo da dolazi na utakmice.To je neozbiljno!
Zato i ne čudi,što su naši bili onako izgubljeni na terenu,ne znajući ko šta treba da radi.

1914

pre 9 godina

Odlazite bre svi iz saveza stetocine,unistili ste sve do temelja.Gde je onaj penzioner Karadzic,rec nije progovorio,potura Savu koji je odjedanput postao covek koji bira selektora.Bruka i sramota,ne zna se ko je gori.Tu spadaju i igraci a pogotovo kapiten Ivanovic,svi cute kao da je sve u redu u savezu,kao da ne igraju menadzerski igraci,jos se smeju na treningu posle onog šetanja protiv Danaca.Bojkot reprezentacije do odlaska svih stetocina!

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Predlazem Vucica za selektora, ionako se u sve razume. Ima gomilu igraca, doktora. Gasic, Mali, Mihajloviceva, Ilic, Stefanovic, Knezevic, Gojkoviceva. Da nisam nekog poltrona jos zaboravio.

Bull Terrier

pre 9 godina

Ovaj covek je mnogo 'skocio' u mojim ocima.. Nije prodavao price tipa imamo mlad tim, moramo da se uigramo, gradimo ekipu za sledece veliko takmicenje, nismo imali srece, sudija nas pokrao itd... Ja ne mogu sa ovim timom nista, povlacim se... Korektno od njega... Mozda neko moze bolje.. Nadam se...

sasha

pre 9 godina

Veoma korektno.
Konacno jedan trener sa zapada kome nije samo stalo do novca.
Mada, veoma je malo uradio, ali ne znam ko nama moze i pomoci. Mislim da ipak kvalitet nije to, pre svega sto se tice sredine terena i napada.

Бојан Илић

pre 9 godina

Свака част!
Сада , ако имамо образ , треба да инсистирамо да га узме!
Наша грешка, преко наших леђа треба да иде!

paja

pre 9 godina

Svaka čast! Sjajan trener, dobar čovek i veliki gospodin. A u ovoj našoj žabokrečini i mrtvilu sa Karadžićem i kompanijom ni gospod Bog ne bi ništa napravio. Sve najbolje u životu i daljoj karijeri, gospodine Advocaat...

nex

pre 9 godina

Da je znao sta ga ceka pre dolaska,sam di pao pare da ode,bez da se okrene.
U nekoj africkoj drzavi bi imao mirniju atmosferu,recimo u Burkini Faso,nego ovde.

Aki

pre 9 godina

Ko god da dodje za selektora, bice isto, imamo zvezde, pojedince a ne tim.Sramota je kako Ivanovic, Kolarov, Tadic igraju za reprezentaciju, a kako u svojim klubovima, ako nece da igraju, ne treba ni da dolaze.

Jedan iz mase...

pre 9 godina

(Sumadinac, 17. novembar 2014 17:30)

Obzirom kako ga je Tole izbacio iz saveza i sta se sve desavalo trebao je 10x toliko da naplati

Pantelija

pre 9 godina

Nije čovek ništa kriv za neuspeh Srbije. S ovakvim igračima ni Murinjo ne bi bod izvukao! Čiča Dik, lepo ti Toletu uzmi pare i idi kući, jer ako nećeš ti Tole će već nekako da ih izvuče - SEBI!

Stomak

pre 9 godina

Pravo pitanje je zasto je ovaj covek uopste doveden na dva i po meca. Strasno je koliko se nije snasao, ali i ko bi kada nam je savez u rasulu i kog vodi covek koji stalno podnosi ostavke, ali nikada ne odlazi.

Srb:)

pre 9 godina

Pa čekaj, on je dao otkaz, ako sam dobro shvatio? Kako, uopšte, bilo koja 'firma' može da da odštetu zaposlenom koji da otkaz? (NS#1, 17. novembar 2014 16:05)

Pitaj patriotu Mihu zasto mu pre nije mogao biti urucen otkaz.

Bice bolje

pre 9 godina

Bravo za gospodina Advokata i korektan potez. Mnogo srece...Nije on jedini kriv za lose rezultate. Ono sto smo "ustedeli" na Advokatu nije nista u odnosu sta smo izgubili. Ovakvim pristupom ne gubimo samo jos jedan ciklus takmicenja, mi zbog FSS menadzmenta gubimo timski duh. Mogu svi da napadaju gospodina Antica, on je vratio timski duh igracima i navijacima. Onaj ko na posten nacin pravi pare ima pravo iste i da trazi. Uzdajmo se u postene delegate koji trebaju da oteraju ovaj FSS menadzment. Bice momaka koji ce ponosno nositi dres i grb Srbije! Pevacemo glasno svoju himnu, letece opet orao iznad marakane a ne nekakav dron. Ziveli!

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

ti si se odrekao ali ce ti oni svejedno isplatiti... E sad da l ces ti videti nesto od tog novca, cisto sumljam :) U svakom slucaju bravo za potez
(vladimir, 17. novembar 2014 16:11)

SumLJaj, sumLJaj...

govedarica

pre 9 godina

Svaka čast Advokatu za ovakav potez, neverujem da bi neki naš čovek ovako nešto napravio. Čovek je hteo najbolje, ali se jednostavno nije snašao, doveden je par meseci prije početka kvalifikacija i vidi se da nije poznavao naše igrače. Male su šanse da neki trener može izvući ove kvalifikacije, zato treba sve poterati iz saveza, dovesti poštene i sposobne ljude, postaviti Antića ili nekog selektora koji će pozvati NAJBOLJE igrače koje imamo. Samo je kod nas moguće da pored igrača svetske klase koje bi poželela svaka selekcija na svetu (Subotić, Vidić, Ljajić) igraju prosečni igrači (S. Mitrović, Đuričić, Biševac.) Stvarno mi je muka da gledam našu Srbiju kako je nemoćna protiv prosečnih reprezentacija, nadam se da će tome doći kraj.

yyy

pre 9 godina

ma da, jedan Antic tuzi savez a Dik se odrice milionceta, voli Srbiju pa to ti je...
(xxx, 17. novembar 2014 15:57)
Antic je dobio otkaz i njemu sledi naknada za ceo ugovor. Advokat je sam podneo ostavku i njemu sledi samo deo predvidjen za ovih 2 meseca na funkciji, i on se tog dela odrice, a to sigurno nisu milioni (posto je veci deo ugovora bila premija za odlazak na EP)!

nislija

pre 9 godina

Fer sa njegove strane,on je najmanje kriv za desavanja u srpskom fudbalu.Kad bolje razmislim bolje da je uzeo svoj deo jer ove pare sto je oprostio strpace neki u svoj dzep.

dragutin

pre 9 godina

Ja nikada ne gledam fudbal medjutim kada pogledam obicno bude u vezi neke smrti,huliganstva i varvarizma,smena selektora ili Dusko Vujosevic se svadja sa Covicem.

peki

pre 9 godina

E moj Dice Advokatu...Svima si valjao samo nama ne valjas...I molio bih pojedince da malo razmisle pre nego da sto napisu bilo sta a ne da lupaju gluposti teorije zavere Tole uzeo pare Vucic je kriv i tako to.Glup smo narod samo je to tacno...Dajte neke argumente da svi verujemo u to kad procitamo.

bobo

pre 9 godina

rajevac je jedino rjesrnje treba potpisat ugovor na 8 godina i pustit covjeka neka radi tako je trebali uradit sa mihom sta smo sad dobili da propustamo opet jedno prvenstvo

Tvrtko

pre 9 godina

Jpš jedan u nizu uspeha TOLETA nezamenljivog. Sad nam ne treba selektor uopšte sve do kvalifikacija za SP, a ovo do kraja može da odradi i Čurčić ili neko od priručnih, pa će se uštediti još para za reprezentaciju, ali ne fudbalsku, već onu znate, kad se jede i pije na tuđi račun.

Tole odlazi

pre 9 godina

Realno vecina ovih sto pljuju ne bi nikome na svetu jedan dinar oprostila! Ja za ovakav primer u poslednje vreme nisam cuo i ovo je jedan izuzetno korektan gest, koji se ne desava cesto. Ovim je potvrdio onu svoju pricu kad je preuzeo reprezentaciju, da mu novac nije bio najbitniji kad je prihvatio mesto selektora. Svaka cast na potezu! Ali to ne umanjuje krivicu onog koji ga je doveo...

Dvojnik

pre 9 godina

Kako nema veze sa Anticem?
Antic se pravio da je neki Dik, hteo da ostane(pare) i pored niz losih rezultata, dok je Advokat priznao da nije bio ni Dik od Dika i odustao od para

masterkg

pre 9 godina

Holandjanin se odrice novca, zarad srpskog fudbala, a legenda Radomir Antic je naplatio sve do dinara...
(Sumadinac, 17. novembar 2014 17:30)
Antić nas odveo na svetsko, a ovaj.... ????
I ko je doneo veću korist, a ko štetu srpskom fudbalu.....

Леонардо

pre 9 godina

@ Mrcina

Прелетео сам преко коментара, па ми се у тренутку учинило да си написао " Толе задовољно трља дронове". Помислих, ето још једна невероветна афера на помолу, кад оно ћорак.

sajac.cesko@gmail.com

pre 9 godina

Trebao je uzeti novac i dati ga za solidaritet ebula procesa u africi ili novac donirati za sirocadnu decu u Skendiji.

vlade

pre 9 godina

ajmo realno ljudi.. bar za sve one koji pišu da imamo zvezde.. sem ivanovića, matića, kolarova i tadića, ja ne znam da neko još od naših igrača igra standardno dobro u nekoj ligi petice.. imamo mlade igrače, sa puno potencijala, ali dok mitrović i đorđević ne budu vezali bar tri sezone sa 15+ golova, daleko su oni od zvezda i kalibra, da reše meč.. tošić se ne vidi u reprezentaciji, đuričić stagnira, kuzmanović ne igra redovno, ignjovski daleko od forme, marković je još zelen, sulejmani nestao, subotić neće da igra, nastasić ne igra, basta uvek u autu, milivojevića ne zovu, ovaj mitrović na štoperu nedovoljno dobar za a tim, stojković prosek za evropu, rezervnog levog beka nemamo, polušpica, koji je mozak napada nemamo.. A kada se uzme u obzir da nam je savez truo, da nema hemije u ekipi, da svi kada izadju na teren deluju demoralisano.. pa čemu se mi nadamo i šta mislimo gde nam je mesto?! ovo je samo cirkus, daleko je francuska, daleko je i mundijal, dok se sve ne promeni..

MACAK

pre 9 godina

Nije kriv selektor,nego igrači Srbije tj.umisljene polupismene fudbalske zvezdice koje ne znaju da sastave dve prosto prosirene rečenice! Nedopustivo je da onako sramno odigraju drugo poluvreme! Pojedincima se zahvaliti,pa neka igraju u svojim klubovima za šaku dolara i evra,a za srpsku zemlju neka igraju oni kojima je ona svetinja i za čiji grb ce izginuti na terenu!

Nataeos

pre 9 godina

Svestan da ga i nije zasluzio, na sportskom planu!! To se zove Fer i Korektno!! A uz to, siguran sam da je uvideo s'kim zapravo ima posla u nasem fudbalu, pa covek i nije lud, zbrisao pre neg upadne u njihove ruke!

HOLANDJANIN NAS UCI LEKCIJI

pre 9 godina

COVEK OSTAJE COVEK. NECE COVEK DA UZME NESTO ZASTA NIJE RADIO. SVAKA CAST.
Volim Radomira Antica, i cenim njegovu profesionalnost, nemojte me pogresno shvatiti, ali ...
TO RADOMIR ANTIC NIJE MOGAO DA URADI.

Dvojnik

pre 9 godina

Kako nema veze sa Anticem?
Antic se pravio da je neki Dik, hteo da ostane(pare) i pored niz losih rezultata, dok je Advokat priznao da nije bio ni Dik od Dika i odustao od para

vladimir

pre 9 godina

ti si se odrekao ali ce ti oni svejedno isplatiti... E sad da l ces ti videti nesto od tog novca, cisto sumljam :) U svakom slucaju bravo za potez

Cobra

pre 9 godina

Najveći krivac za dovođenje Advokata je Karadžić!
Zbog toga mora i on da podnese ostavku,jer ne možeš da dovedeš stranca za selektora mesec dana pred kvalifikacioni ciklus,koji ne poznaje naš mentalitet i igrače,i ne želi da živi u Srbiji,već samo da dolazi na utakmice.To je neozbiljno!
Zato i ne čudi,što su naši bili onako izgubljeni na terenu,ne znajući ko šta treba da radi.

Kum

pre 9 godina

Pa naravno da nisu ocekivali, jer su pohlepni, i nikad se ne bi odrekli para, pogotovo ne onih nezaradjenih, a uz to su sigurno vec napravili plan podele, a ti nasao da budes posten.

del

pre 9 godina

On je gospodin za razliku od, sada vec bivsih, nadredjenih mu. Neka novinari odrade svoj posao, ako smeju, i neka nam za par dana naslov bude da su pojedini igraci predali utakmicu bez borbe, a sve u cilju odlaska Karadzica. Tihi bojkot je u pitanju, iz prve ruke i iz vise izvora saznanje, a posto drzava nema nameru da reaguje i skloni stetocine iz Saveza, budite svetionik. Ucestali otkazi igraca nisu nimalo slucajni.

*Evrofiličar

pre 9 godina

Stvarno je covek ispao MAKSIMALNO korektan. Tako se to radi. Jbg, nije islo, ali da je hteo mogao je da nas izmuze za ozbiljne pare, ali i da sedi na klupi do kraja ugovora. Sve najbolje!

bobo

pre 9 godina

rajevac je jedino rjesrnje treba potpisat ugovor na 8 godina i pustit covjeka neka radi tako je trebali uradit sa mihom sta smo sad dobili da propustamo opet jedno prvenstvo

yyy

pre 9 godina

ma da, jedan Antic tuzi savez a Dik se odrice milionceta, voli Srbiju pa to ti je...
(xxx, 17. novembar 2014 15:57)
Antic je dobio otkaz i njemu sledi naknada za ceo ugovor. Advokat je sam podneo ostavku i njemu sledi samo deo predvidjen za ovih 2 meseca na funkciji, i on se tog dela odrice, a to sigurno nisu milioni (posto je veci deo ugovora bila premija za odlazak na EP)!

Jedan iz mase...

pre 9 godina

(Sumadinac, 17. novembar 2014 17:30)

Obzirom kako ga je Tole izbacio iz saveza i sta se sve desavalo trebao je 10x toliko da naplati

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Predlazem Vucica za selektora, ionako se u sve razume. Ima gomilu igraca, doktora. Gasic, Mali, Mihajloviceva, Ilic, Stefanovic, Knezevic, Gojkoviceva. Da nisam nekog poltrona jos zaboravio.

Aki

pre 9 godina

Ko god da dodje za selektora, bice isto, imamo zvezde, pojedince a ne tim.Sramota je kako Ivanovic, Kolarov, Tadic igraju za reprezentaciju, a kako u svojim klubovima, ako nece da igraju, ne treba ni da dolaze.

cofi95

pre 9 godina

Kapa dole, smekeru. Kritikovao sam tvoje trenerske sposobnosti, dok sam za ljudske kvalitete imao samo reci hvale. Smekeru, srecno u daljoj karijeri!

stojkovic.sinisa@gmail.com

pre 9 godina

Covjek je imao na raspolaganju "creme de la creme" srpskog fudbala i nije od njih mogao da napravi tim. Dick je jako dobar menadzer i zna sta radi. Dokazao i da je dzentlmen. Ipak je stvarno nesto trulo u reprezantaciji srpskoj.

fcb

pre 9 godina

Ovaj covek je izgleda stvarno mislio da ce moci da sastavi svoj tim i da razradi taktiku bez spoljnih pritisaka i trule atmosfere u reprezentaciji i savezu. Zao mi je njega i zao mi je srpskog fudbala. Svaka cast gospodinu!

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

ti si se odrekao ali ce ti oni svejedno isplatiti... E sad da l ces ti videti nesto od tog novca, cisto sumljam :) U svakom slucaju bravo za potez
(vladimir, 17. novembar 2014 16:11)

SumLJaj, sumLJaj...

Бојан Илић

pre 9 godina

Свака част!
Сада , ако имамо образ , треба да инсистирамо да га узме!
Наша грешка, преко наших леђа треба да иде!

Pantelija

pre 9 godina

Nije čovek ništa kriv za neuspeh Srbije. S ovakvim igračima ni Murinjo ne bi bod izvukao! Čiča Dik, lepo ti Toletu uzmi pare i idi kući, jer ako nećeš ti Tole će već nekako da ih izvuče - SEBI!

1914

pre 9 godina

Odlazite bre svi iz saveza stetocine,unistili ste sve do temelja.Gde je onaj penzioner Karadzic,rec nije progovorio,potura Savu koji je odjedanput postao covek koji bira selektora.Bruka i sramota,ne zna se ko je gori.Tu spadaju i igraci a pogotovo kapiten Ivanovic,svi cute kao da je sve u redu u savezu,kao da ne igraju menadzerski igraci,jos se smeju na treningu posle onog šetanja protiv Danaca.Bojkot reprezentacije do odlaska svih stetocina!

PimPong

pre 9 godina

To je stvarno fer. A sa druge strane, mozda je pametnom dosta politike, dronova, upada navijaca i slicnog, pa nije mogao da doceka da se vrati kuci u Holandiju.

govedarica

pre 9 godina

Svaka čast Advokatu za ovakav potez, neverujem da bi neki naš čovek ovako nešto napravio. Čovek je hteo najbolje, ali se jednostavno nije snašao, doveden je par meseci prije početka kvalifikacija i vidi se da nije poznavao naše igrače. Male su šanse da neki trener može izvući ove kvalifikacije, zato treba sve poterati iz saveza, dovesti poštene i sposobne ljude, postaviti Antića ili nekog selektora koji će pozvati NAJBOLJE igrače koje imamo. Samo je kod nas moguće da pored igrača svetske klase koje bi poželela svaka selekcija na svetu (Subotić, Vidić, Ljajić) igraju prosečni igrači (S. Mitrović, Đuričić, Biševac.) Stvarno mi je muka da gledam našu Srbiju kako je nemoćna protiv prosečnih reprezentacija, nadam se da će tome doći kraj.

Bice bolje

pre 9 godina

Bravo za gospodina Advokata i korektan potez. Mnogo srece...Nije on jedini kriv za lose rezultate. Ono sto smo "ustedeli" na Advokatu nije nista u odnosu sta smo izgubili. Ovakvim pristupom ne gubimo samo jos jedan ciklus takmicenja, mi zbog FSS menadzmenta gubimo timski duh. Mogu svi da napadaju gospodina Antica, on je vratio timski duh igracima i navijacima. Onaj ko na posten nacin pravi pare ima pravo iste i da trazi. Uzdajmo se u postene delegate koji trebaju da oteraju ovaj FSS menadzment. Bice momaka koji ce ponosno nositi dres i grb Srbije! Pevacemo glasno svoju himnu, letece opet orao iznad marakane a ne nekakav dron. Ziveli!

Stomak

pre 9 godina

Pravo pitanje je zasto je ovaj covek uopste doveden na dva i po meca. Strasno je koliko se nije snasao, ali i ko bi kada nam je savez u rasulu i kog vodi covek koji stalno podnosi ostavke, ali nikada ne odlazi.

karleusin muz

pre 9 godina

Nebitno dal ga zaradio ili ne lep gest bivseg selektora.Mogo je ladno da uzme pare..Nije on kriv sto nam biznismeni vode reprezentaciju!Ja mu zelim srecu u daljem radu.

Леонардо

pre 9 godina

@ Mrcina

Прелетео сам преко коментара, па ми се у тренутку учинило да си написао " Толе задовољно трља дронове". Помислих, ето још једна невероветна афера на помолу, кад оно ћорак.

peki

pre 9 godina

E moj Dice Advokatu...Svima si valjao samo nama ne valjas...I molio bih pojedince da malo razmisle pre nego da sto napisu bilo sta a ne da lupaju gluposti teorije zavere Tole uzeo pare Vucic je kriv i tako to.Glup smo narod samo je to tacno...Dajte neke argumente da svi verujemo u to kad procitamo.

sajac.cesko@gmail.com

pre 9 godina

Trebao je uzeti novac i dati ga za solidaritet ebula procesa u africi ili novac donirati za sirocadnu decu u Skendiji.

milan010

pre 9 godina

Svaka cast! Probao, video da ne ide, otisao i nije hteo da uzme ono sto nije zasluzio rezultatima. Iako sam jedva cekao da ode - respekt, i mnogo srece u nastavku karijere.

sasha

pre 9 godina

Veoma korektno.
Konacno jedan trener sa zapada kome nije samo stalo do novca.
Mada, veoma je malo uradio, ali ne znam ko nama moze i pomoci. Mislim da ipak kvalitet nije to, pre svega sto se tice sredine terena i napada.

Srb:)

pre 9 godina

Pa čekaj, on je dao otkaz, ako sam dobro shvatio? Kako, uopšte, bilo koja 'firma' može da da odštetu zaposlenom koji da otkaz? (NS#1, 17. novembar 2014 16:05)

Pitaj patriotu Mihu zasto mu pre nije mogao biti urucen otkaz.

dragutin

pre 9 godina

Ja nikada ne gledam fudbal medjutim kada pogledam obicno bude u vezi neke smrti,huliganstva i varvarizma,smena selektora ili Dusko Vujosevic se svadja sa Covicem.

paja

pre 9 godina

Svaka čast! Sjajan trener, dobar čovek i veliki gospodin. A u ovoj našoj žabokrečini i mrtvilu sa Karadžićem i kompanijom ni gospod Bog ne bi ništa napravio. Sve najbolje u životu i daljoj karijeri, gospodine Advocaat...

Bull Terrier

pre 9 godina

Ovaj covek je mnogo 'skocio' u mojim ocima.. Nije prodavao price tipa imamo mlad tim, moramo da se uigramo, gradimo ekipu za sledece veliko takmicenje, nismo imali srece, sudija nas pokrao itd... Ja ne mogu sa ovim timom nista, povlacim se... Korektno od njega... Mozda neko moze bolje.. Nadam se...

masterkg

pre 9 godina

Holandjanin se odrice novca, zarad srpskog fudbala, a legenda Radomir Antic je naplatio sve do dinara...
(Sumadinac, 17. novembar 2014 17:30)
Antić nas odveo na svetsko, a ovaj.... ????
I ko je doneo veću korist, a ko štetu srpskom fudbalu.....

scout

pre 9 godina

Gospodin covek a na svoju stetu, pokazao je domacim hostaplerima sta znaci obraz, postenje i preuzimanje odgovornosti za neuspeh. Nadam se da ce i ovi "nasi" nekad nauciti nesto.

nex

pre 9 godina

Da je znao sta ga ceka pre dolaska,sam di pao pare da ode,bez da se okrene.
U nekoj africkoj drzavi bi imao mirniju atmosferu,recimo u Burkini Faso,nego ovde.

MACAK

pre 9 godina

Nije kriv selektor,nego igrači Srbije tj.umisljene polupismene fudbalske zvezdice koje ne znaju da sastave dve prosto prosirene rečenice! Nedopustivo je da onako sramno odigraju drugo poluvreme! Pojedincima se zahvaliti,pa neka igraju u svojim klubovima za šaku dolara i evra,a za srpsku zemlju neka igraju oni kojima je ona svetinja i za čiji grb ce izginuti na terenu!

nislija

pre 9 godina

Fer sa njegove strane,on je najmanje kriv za desavanja u srpskom fudbalu.Kad bolje razmislim bolje da je uzeo svoj deo jer ove pare sto je oprostio strpace neki u svoj dzep.

Tvrtko

pre 9 godina

Jpš jedan u nizu uspeha TOLETA nezamenljivog. Sad nam ne treba selektor uopšte sve do kvalifikacija za SP, a ovo do kraja može da odradi i Čurčić ili neko od priručnih, pa će se uštediti još para za reprezentaciju, ali ne fudbalsku, već onu znate, kad se jede i pije na tuđi račun.

vlade

pre 9 godina

ajmo realno ljudi.. bar za sve one koji pišu da imamo zvezde.. sem ivanovića, matića, kolarova i tadića, ja ne znam da neko još od naših igrača igra standardno dobro u nekoj ligi petice.. imamo mlade igrače, sa puno potencijala, ali dok mitrović i đorđević ne budu vezali bar tri sezone sa 15+ golova, daleko su oni od zvezda i kalibra, da reše meč.. tošić se ne vidi u reprezentaciji, đuričić stagnira, kuzmanović ne igra redovno, ignjovski daleko od forme, marković je još zelen, sulejmani nestao, subotić neće da igra, nastasić ne igra, basta uvek u autu, milivojevića ne zovu, ovaj mitrović na štoperu nedovoljno dobar za a tim, stojković prosek za evropu, rezervnog levog beka nemamo, polušpica, koji je mozak napada nemamo.. A kada se uzme u obzir da nam je savez truo, da nema hemije u ekipi, da svi kada izadju na teren deluju demoralisano.. pa čemu se mi nadamo i šta mislimo gde nam je mesto?! ovo je samo cirkus, daleko je francuska, daleko je i mundijal, dok se sve ne promeni..

Nataeos

pre 9 godina

Svestan da ga i nije zasluzio, na sportskom planu!! To se zove Fer i Korektno!! A uz to, siguran sam da je uvideo s'kim zapravo ima posla u nasem fudbalu, pa covek i nije lud, zbrisao pre neg upadne u njihove ruke!

Tole odlazi

pre 9 godina

Realno vecina ovih sto pljuju ne bi nikome na svetu jedan dinar oprostila! Ja za ovakav primer u poslednje vreme nisam cuo i ovo je jedan izuzetno korektan gest, koji se ne desava cesto. Ovim je potvrdio onu svoju pricu kad je preuzeo reprezentaciju, da mu novac nije bio najbitniji kad je prihvatio mesto selektora. Svaka cast na potezu! Ali to ne umanjuje krivicu onog koji ga je doveo...