Košarka 61

Utorak, 04.11.2014.

09:06

Jokić na meti Reala i Barselone

Sjajne igre krilnog centra Mega Vizure Nikole Jokića nisu prošle nezapaženo, pa se za njega navodno interesuju Real Madrid i Barselona.

Jokiæ na meti Reala i Barselone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

milko djurovski

pre 9 godina

Paljba spanski cigani, Jokic ce u Zvezdu!
(1514AD, 4. novembar 2014 09:13)

Znachi,chitam ne veru.em.
Suza,suzu stize.
Spanski cigani-znachi vrh,nema dalje.

story

pre 9 godina

Procitao sam strpljivo sve vase komentare i vidim da je po malo svako u pravu.Danima pokusavam da animairam ljude u Zvezdi u vezi Jokica,ali u paketu i Miloja i bar jos Marelju i,ili Miljenovica.Zna cela basket carsija da je letos bilo price izmedju Covica i Miska ,ali samo oko Jokica.Nazalost Covic,moram da kazem opravdano,nije bio spreman da za neafirmisanog klinca plati ogromne pare.Tim pre sto je prica sa Bobijem bila u tom momentu neubedljiva,ali neubedljiva zato sto Radonja nije umeo da se bavi Bobijem onako kako je to prethodno radio Miloje.Zbog istog razloga ni Sale nije imao petlju da pozove Bobija i svi su pogresili po malo,ali opravdano.Bobi uz Vilijamsa zivi najbolje dane,ali ne retko los sticaj okolnosti odvede sve na pogresno.Ali ako bi bili prakticni,Zvezda glat,moze da otpusti Cirbesa,cija plata pokriva sve ono alavo kod Miska,cak tako da i Miloje moze u tom paketu u Zvezdu,cime bi Jokicevim prelaskom dobili kombo 4 i 5,ali bi nam ostalo mesto za jos jednu 5 ili 4.E tu se gradi sporazum,zato sto onda u Zvezdu u istom paketu ide Cantekin i eventualno Marelja,a Radonja ide kuci u C.Goru,jer je Miloje vec u Zvezdi.Zasto,zato sto Cantekina niko nece ,a realno je odlican i uz strucan rad u sledecoj sezoni je on MVP.Miloje dobija afirmaciju u Evroligi,kao i Marelja ,Jokic i Cantekin,i tek kroz 1,5g.u Evroligi postaju ono pravo i tada idu Reali,Barse...,Danas bi to za sve bio promasaj,kao s Nedovicem,Milicicem i mnogima koji vise kosarkaski ni nepostoje.

Gile

pre 9 godina

Jokicu samo kod naseg trenera,da bi dobio priliku i napredovao!Evo,nazalost ukazalo se mesto u Efesu(zbog Krsticeve povrede(ne daj se Krle legendo))Idi u Efes kod Dude da napravi igraca od tebe!Ali mi komentatori se pitamo ko...,ma i on se ne pita nista-Misko ce resiti-ko najvise odresi kesu!

x man

pre 9 godina

realno prenapumpan igrac...ahaha pa da bas je lazan igrac,pumpaju ga,ono nema on 19 god.i vodi loptu i sutira kao bek,neko drugi skace i dijeli asistencije kao plej,ali kao vrhunski plej,lucidni..ma svasta pisu samo da gavprodaju,cuj talentovan i za veliki klub..sts decko nista ne pokazuje,sta da 20 p.po mecu,podijeli 5-6 asistencija,i skoci jedno 10- tak puta,i prvi je u aba ligi igrac,a sve to postize protiv igraca po deset god.starijih i jacih..sve je to slucajno nema mali talenta,veze on nema...

Grobar sa Kosova

pre 9 godina

Jokic je vec sada mozda najbolja 4 u Evropi a od svih 4 Reala i Barse je za klasu bolji.Jokic je doktor kosarke,od kvazi talenta Mitrovica je za 2 klase bolji.

Grobar sa Kosova

pre 9 godina

Jokic je vec sada mozda najbolja 4 u Evropi a od svih 4 Reala i Barse je za klasu bolji.Jokic je doktor kosarke,od kvazi talenta Mitrovica je za 2 klase bolji.

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

@Pantelija

@Pantelija

Znam da je Jokic trebao da predje u Zvezdu jos letos.
Samo ja mislim da jeste promakao Covicu, jer se kasno setio.Ja mislim da on nije promakao Misku, a da svima ostalim jeste.Zasto bi ga prodao Covicu ili bilo kome iz Srbije?Ko bi ga prodao da je na njegovom mestu?Ne zuri nigde, moze mu se.U svemu ostalom se slazem, kao sto kazes i ja mislim da nece igrati ni za jedan klub u Srbiji osim Mege a ako Zvezda i Partizan nastave tako da se ponasaju, bice sve vise takvih talentovanih igraca koji ce preskakati i jedne i druge.

Mikeli

pre 9 godina

Videli smo Jokica protiv Mitrovica. Dečko je potencijal, i mladji je od Mitrovica, ali rano je za priče o velikim dometima. Ni njemu to ne pomaže.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Da naglasim nas sada treba posmatrati kao jedan klub.

Danilović 2007.godine prilikom potpisivanja sporazuma(čitaj fuzije) sa Igokeom iz Aleksandrovca

Vlada

pre 9 godina

Realno prosecan igrac, prica prenapupmana kao prosle godine za supermegagiga talentovanog Jovana Novaka.Pa gde je sad taj Jovan Novak ? Jokic dobija najvecu minutazu u ekipi, igra glavnog centra, i uglavnom se akcije igraju na njega, tako da su te statistike smesne.A ova prica o Realu i Barsi su daleko od realnosti.

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Novosadjanin., 4. novembar 2014 09:31)
Mi njima nabili komplekse? Zbog one jedne pobede? A oni nisu nama nabili komplekse kad su vodili 40 razlike u prvom poluvremenu?
(logika, 4. novembar 2014 11:30)

Oni po svaku cenu zele da se smatraju najboljim u Evropi. Na komplekse mislim do 2002. Cak i nekoliko puta posle toga kada su imali strahovito jake timove, tukli smo ih i tada. U poslednjih 8-9 godina su imali neverovatnu generaciju ali nisu postigli recimo ono sto smo mi postigli u periodu 1995-2002. Nemoj da budes naivan i da mislis da se u kosarci radi sve posteno. Previse je slucajnosti da bas ni jedan nas igrac posle 2002-2003 nije neku karijeru u Spaniji, a isporucili smo im velike talente, bar jedan da je uspeo...

Pantelija

pre 9 godina

Kao sto je jedan komentator naveo vec, ovaj Jokic je trebao da dodje u Zvezdu jos letos ali nije zbog Miska. Trazio je previse za njega i Covic nije hteo da reskira verovatno prevelik novac u tom trenutku. I ja sam se iznenadio da smo doveli Dangubica pre Jokica. Zvezdi zaista malo skripi na toj poziciji i nije on promakao Covicu nego mnogo traze za igraca koji jos nije igrao na velikoj sceni a u Zvezdi bi imao priliku da pokaze sta zna. Kako sad stvari stoje tesko da ce ga Zvezda ili neki nas klub dovesti posto je eksplodirao kao Vasilije Micic i na kraju sezone on ide iz Srbije. Vise nisu na ceni teski centri, spori koji koriste silu da guraju pod kos, vec ovako pokretni koji su dobri sa loptom i mogu da pokriju 4-5 poziciju. Ako nastavi u ovom ritmu uzece Misko dobre pare za njega. Projekat Jokic je poceo da se realizuje i sve cemo vise imati ovakvih tekstova, gde ce se pisati o potraznji za ovim igracem. Jednostavno tako to danas funkcionise kako bi mu nabili cenu.

Kinder

pre 9 godina

Ja bih mu preporucio da se mane i Zvezde i Partizana i Spanije, neka odigra 2 sezone za neki klub koji igra Euroligu, ali koji nema neki zapazeni rezultat, tamo ce dosta da napreduje a i igrace 30 min po utakmici. Nakon toga moze u najvece Evropske ili ako ga bas krene u Nba.

a ha

pre 9 godina

Једино да сачека још неко време да вас одмрзну... иначе нико ФМП-у не може да забрани како ће да се зове.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Štilcovana Katabolcna, 4. novembar 2014 09:25)

Niko partizanu ne može da zabrani sa koliko razlike će da izgubi i od koga...baš mi je drago zato što vi niste zamrznuti,ali igrači tako izgledaju na terenu,ah da...kad dođe Pavlović,Milosavljević,Mašvan,Lebron,Durant i još jedan pley...SLEDEĆE SEZONE U EL...polako bre,mnogo ste brzo prevalili put od institucije do KK sledeće sezone...ali kao što ti napisa niko nikom ne može da zabrani...pazite da vam novembar bude Crveni oktobar...

Dubinsky

pre 9 godina

Prestanite sa nagadjanjima, ako je Velickovic lose prosao, ne znaci da ce i Jokic, uostalom bolje je da ide u Barsu, tamo vise vole igrace ovog tipa, ne zavaravajte se da ce da ide u Zvezdu ili Partizan.

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

@dex

Posto si Somborac, morao bi znati zasto Jokic nece preci ni u Zvezdu ni u Partizan, osim i slucaju bas neke sulude ponude.

Zaista ne znam gde ce preci,sustina je u tome kolika mu je bila cena pre nego sto je dosao u Megu i sada.Posto smatram da ako klubovi nemaju para da dovedu kvalitetne iskusne igrace, neka dovedu talentovane.A ako ne mogu naci talentovane igrace, onda neka promene profesiju.Hocu reci da su ga mogli dobiti dzaba(zamisli situaciju ti si klinac od 16 godina i dolazi ti neko iz Partizana ili Zvezde i ponudi ti ugovor?Sta bi rekao, ma jok dobro mi je ovde sa juniorima).Npr. Partizan placa Klobucaru 130000e,koji nije nista pokazao i kuka kako nema para, a bio mu je pred nosom ovakav igrac.Ali neka uzivao sam u elegantnim potezima Gagica, Muslija i Milutinova kome treba jos samo nekoliko sezona da proigra:)
P.S.
Misko, ako citas komentare,daj neki posao hahahahah:)

djc-xxx

pre 9 godina

Odličan igrač! Nisu mi baš jasna poređenja sa Veličkovićem i Savanom...
Jokić meni pre naginje ka modernoj petici iako je ustvari klasična četvorka. On je više ispod koša i snažno skače, a dobar šut za 2 i 3, tehnika, asistencije... , su mu samo bonusi koji ga čini vrhunskim igračem! P.S. On je drugačiji tip igrača i od Peđe Stojakovića i Vlade Radmanovića ili Gurovića (kojima je Veličković sličniji)

Schh..

pre 9 godina

Samo kod nasih trenera ! Mislim da bi Bayer kao i nemacka liga najvise odgovarao jos Pesic strasan trener . Od Spanije sto dalje ti vole da uniste sve sto nije njihovo a vredi.

ultragbgd

pre 9 godina

A da je zaziveo projekat srpski crno beli makabi.... sad bi lepo Jokic u Partizan... ali, projekat je propao. Srecan put mali u Real ili Barsu ! Zasluzio si

Miodrag

pre 9 godina

I na kraju ce da zavrsi u Zvezdi a nas Covic ce morati da odresi jedno 200 hiljada eura godisnje za njega. Trebao je bas Jokic da predje u Zvezdu kao i Dangubic ali nije hteo da ga pusti Misko za sitne pare iz razloga sto je ovako visok i talentovan klinac prava prilika da se mnogo bolje unovci. Sta vi mislite da je Covic neznalica pa nije hteo da ga dovede? Pa koliko se samo pisalo da je Jokic okoreli delija i gotovo resena stvar oko prelaska u Zvezdu, cak se i za Micica slicno pisalo a Dangubic koji je zaista grobar prelazi u Partizan. Visoki igraci koji se dobro krecu i barataju sa loptom su poslastica za menadzere. Ne bi me cudilo da odmah ode u NBA posto je Misko strasan menadzer.

jole

pre 9 godina

Mislim da je on novi dirk novicki, mada je on malo sporiji. Ima slican sut sa distance, pokriva loptu odlicno, samopouzdanje jos veci od dirkentein...samo trace da ostaje u mega jos dve sezone da razvija igru sa mlojevicem pa zatim odmah u NBA.....bice on superzvedzda ..

Smith

pre 9 godina

Nekad sam igrao protiv njega i vec tada su govorili : "Mali je talenat, bice pravi kosarkas!", a pogle sad. Decko igra glavom, jos koju sezonu i bice novi Bogdanovic!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo-realno, 4. novembar 2014 10:03)

Kakav crni Bogdanović, vi ga već sad svrstavate u legende. Mada iskreno razumemem grobare, godinama veličaju strance koji su izašli iz te "čuvene" škole, pa očajnički traže domaćeg igrača kome će da se dive. Imali su i suviše neuspelih projekata (Tepić, Veličković, Tripković, Perović, Lučić...) u poslednje vreme, a u istoriji mnogo velikih imena. Joka je već sad neuporedivo korisniji igrač ( tri godine je mladji). Ima strašnu košarkašku inteligenciju, za razliku od Bogdana koji je klasičan šuter (doduše sa strašnim šutem), bez nekog košarkaškog vica i velike inteligencije. Neka on ima karijeru kao na primer Gurović ( za koga grobari i ne misle da je neka legenda) i puna kapa.

predrag

pre 9 godina

Ako je pametan, neće nikako otići u bilo koji španski klub. Jokiću, apsolutno nijedan veliki srpski talenat nije, niti će ikada dobiti priliku i pravi tretman u Španiji, već će svesno biti sputavan, zacementiran za klupu i dodavati vodu njihovim "igračinama". Oni su voljni da daju priliku samo Jelovcu, Katiću, Savanoviću, igračima za koje nema "opasnosti" da se razviju u velike zvezde. Budi siguran da ćeš propasti vrlo brzo ako potpišeš ugovor sa klubom iz ove zemlje... Što dalje odatle.

Goblin

pre 9 godina

Koliko je menadzer dao za ovaj tekst?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nini, 4. novembar 2014 09:44)

Koliko god da je dao odlicno radi svoj posao.

Zuja

pre 9 godina

Znao sam da ce neko da gleda Miskovog igraca! Ovog puta su to skromni menadzeri Barselone i Reala a ocekuje se do kraja sezone da ce ga nekoliko puta pogledati agenti NBA lige. Pa da li vi mislite da smo mi sisali vesla? Ko onda prati onog Luku Mitrovica od 20 godina? Lejkersi? Decko igra drugu sezone Eurolige a u direktnom duelu Zvezde i Mege je pregazio Jokica i bio MBP meca. Zaista je Jokic strasan potencijal ali dajte malo ozbiljnosti. Sve ko preslikano iz fudbala samo sto smo u kosarci mi umetnici pa takvi tekstovi i piju vodu donekle.

logika

pre 9 godina

(Novosadjanin., 4. novembar 2014 09:31)
Mi njima nabili komplekse? Zbog one jedne pobede? A oni nisu nama nabili komplekse kad su vodili 40 razlike u prvom poluvremenu?

Neptunas sila

pre 9 godina

Ako vec hoce u inostranstvo neka ide kod nekog naseg trenera,koji ce imati stepljenje za njegove oscilacije u igri,jer ne moze se ocekivati da klinac od 19-20 godina svaku utakmicu bude na pragu tripl dabla

Asdf

pre 9 godina

Iako nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,njemu bi bilo najbolje da ovu sezonu ostane u Megi jos a sledecu u Partizan lagano imace mjesta u petorci i bolje ce se razviti kod Vujosevica nego u Zvezdi

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

E da.Hteo bih da cestitam nasim najtrofejnijim klubovima sto nisu primetili Jokica ranije.Mozete da zamislite kako je bio dominantan u juniorima i da niko nije cuo za nekog klinca koji ima indeks korisnosti 50.
Tesko je bilo otici do Novog Sada i pogledati kako igra.Dobro,iako navijam za Partizan,kontam da je bila teska finansijska situacija i da je poskupelo gorivo i javni prevoz pa bi eventualni odlazak zaista bio opterecenje za ionako skroman budzet.Koliko ja shvatam kosarku, talentovani klinac je neko ko moze da odigra svoju minutazu kvalitetno i time doprinese pobedi tima.A nisu mi jasni igraci koji se dovode npr. u Partizan da bi mozda proigrali u svojoj trecoj sezoni kvalitetno 10-ak minuta pa ce u onoj tamo, dvadesetak itd...idi igraj negde pa kada naucis nesto onda ga dovedite.Bitno je da kukaju na budzet a sto je najgore nisu nista naucili iz ovoga primera da su mogli za bukvalno sicu da dovedu Jokica pre nego sto je otisao u Megu.Mislim da je velika sramota i za Zvezdu i za Partizan, sto nemaju pojma koji talentovani mladi igraci igraju po Srbiji, a kamoli u regionu.Tako da ce nastaviti da rade po starom.Ponasaju se kao da su San Antonio Spurs-i.
Sete se Sarica, Jokica ili nekog petog kada prodje voz.
Ali dobro, dok se oni svadjaju, cika Misko radi posao.

pixi10

pre 9 godina

Taj Real je uništio najbolju četvorku tada u Evropi, Novicu Veličkovića, nemoj u Španiju Jokiću (VuleNS, 04. novembar 2014 10:01) Ne banalizuj stvari! ''Unistio'' ga je trener- Mesina spustanjem na poziciju 3 a ne Real a i povrede su ucinile svoje...

stefan

pre 9 godina

Mirotic je doveden u Real kao dete i sad jedva ceka poziv u reprezentaciju Spanije.
Velickovic je posao kao najbolje krilo u Evropi.
Dasic je otisao u Real kao NBA kapacitet i potencijalni Toni Kukoc, pa su ga u Gran Kanariju poslali.
Bjelica je tek posle 2 godine u Laboralu dobio minutazu, a dosao je kao plejmejker od 209cm.!?
Hezonja je najveci talenat na poziciji beka i vec je materijal za NBA, ali mora da ceka u Barsi da umru Navaro, Sada, Abrinjes i ostali.
Marko Todorovic igra povremeno u Barsi ali i on vec dve godine vise greje klupu i mase peskirom a sjajan je potencijal i buduci Zoran Savic u odbrani.
Izvuci poruku.
Ako hoces da igras kao janjicar za Spaniju - igraces odmah. Ako neces - cekaces na klupi ili ces patiti na pozajmici, a karijera ce ti ici toliko sporo da ces se ugojiti i pasti u depresiju kao Novica, ili pući psihički i otvoriti kafanu u kojoj ćeš piti samo ti - kao Dašić.
Ali ima tu i dobar primer - Bojan Dubljević. Iako je imao ponude Barselone i Efesa, izabrao je Valensiju i odmah počeo da razbija. Draftovala ga je Minesota i poci ce u NBA kao formirani igrac koji igra 30 minuta po mecu.

samo-realno

pre 9 godina

Nekad sam igrao protiv njega i vec tada su govorili : "Mali je talenat, bice pravi kosarkas!", a pogle sad. Decko igra glavom, jos koju sezonu i bice novi Bogdanovic!

Ratko

pre 9 godina

Eto sta radi menadzer! Lagano je doveo ljude iz stranih klubova da gledaju Jokica u Sremskoj Mitrovici. Da li su stvarno bili to ne znamo, verovatno nisu ali sad je to prezentovano u novinama i medijma, te njegova cena raste. Samo pratite kako se svi zivi otimaju, kako cak ima i ponuda iz NBA lige. Decko zaista ima kapacitet da bude vrhunski ali ovo otimanje Reala i Barse pa mislim stvarno.

b

pre 9 godina

Ovaj sve radnje radi.. kao kombinacija Savanovića i Veličkovića. Vidim da je dobar dodavač, to je čist bonus za njegovu poziciju. Takav nam treba za repku. Naravno i pomenuta dvojica su još uvek dobrodošli..
Samo da izabere pravi klub, da ima minutažu.

Lose

pre 9 godina

Nista gore ne moze da mu se dogodi u karijeri nego da sa 20 godina vec bude u Realu i Barsi, odmah klupa, gubitak samopouzdanja i ostade prosecan igrac. Mislim da je bolje da se stepenice ne preskacu.

Deki

pre 9 godina

Milojevica za trenera partizana i Jokic u Partizan. U zvezdi bi ga Radonjic upropastio u partizanu bi mu dule gurnuo jabucicu u dusnik. Tako da sine idi u neki normalniji svet i napreduj pa se vidimo na leto u Francuskoj.

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@1514ad
Једино да сачека још неко време да вас одмрзну... иначе нико ФМП-у не може да забрани како ће да се зове.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Gotovo da sam udedjen da nam Spanci uzimaju igrace da bi ih sputavali jer im se moze, nabili smo im komplekse za narednih 100 god... Retko koji igrac dobije tamo tretman kakav zasluzuje. Preskoci Spaniju, pa makar odbio Real..

konto

pre 9 godina

Slažem se da ne bi tev trebao u Španiju, opet siguran sam da on i Miško najbolje znaju šta je dobro za njega, kao i do sad uostalom. Naravno da bih i ja voleo da ga vidim u Zvezdi, puste želje... Isto tako sam se ove sezone nadao Miciću, ode on u Bajern, nama došao Danguba. Nemam ništa protiv dečka, sve je bolji ali jednostavno najbolji će odlaziti u bogate klubove koji imaju para i da plate taj kvalitet. Tako će Jokić i Miljenović u tako neki Real ili Tursku, Rusiju a nama će doći Marelja npr., nemam ništa protiv!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Gotovo da sam udedjen da nam Spanci uzimaju igrace da bi ih sputavali jer im se moze, nabili smo im komplekse za narednih 100 god... Retko koji igrac dobije tamo tretman kakav zasluzuje. Preskoci Spaniju, pa makar odbio Real..

Lose

pre 9 godina

Nista gore ne moze da mu se dogodi u karijeri nego da sa 20 godina vec bude u Realu i Barsi, odmah klupa, gubitak samopouzdanja i ostade prosecan igrac. Mislim da je bolje da se stepenice ne preskacu.

stefan

pre 9 godina

Mirotic je doveden u Real kao dete i sad jedva ceka poziv u reprezentaciju Spanije.
Velickovic je posao kao najbolje krilo u Evropi.
Dasic je otisao u Real kao NBA kapacitet i potencijalni Toni Kukoc, pa su ga u Gran Kanariju poslali.
Bjelica je tek posle 2 godine u Laboralu dobio minutazu, a dosao je kao plejmejker od 209cm.!?
Hezonja je najveci talenat na poziciji beka i vec je materijal za NBA, ali mora da ceka u Barsi da umru Navaro, Sada, Abrinjes i ostali.
Marko Todorovic igra povremeno u Barsi ali i on vec dve godine vise greje klupu i mase peskirom a sjajan je potencijal i buduci Zoran Savic u odbrani.
Izvuci poruku.
Ako hoces da igras kao janjicar za Spaniju - igraces odmah. Ako neces - cekaces na klupi ili ces patiti na pozajmici, a karijera ce ti ici toliko sporo da ces se ugojiti i pasti u depresiju kao Novica, ili pući psihički i otvoriti kafanu u kojoj ćeš piti samo ti - kao Dašić.
Ali ima tu i dobar primer - Bojan Dubljević. Iako je imao ponude Barselone i Efesa, izabrao je Valensiju i odmah počeo da razbija. Draftovala ga je Minesota i poci ce u NBA kao formirani igrac koji igra 30 minuta po mecu.

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

E da.Hteo bih da cestitam nasim najtrofejnijim klubovima sto nisu primetili Jokica ranije.Mozete da zamislite kako je bio dominantan u juniorima i da niko nije cuo za nekog klinca koji ima indeks korisnosti 50.
Tesko je bilo otici do Novog Sada i pogledati kako igra.Dobro,iako navijam za Partizan,kontam da je bila teska finansijska situacija i da je poskupelo gorivo i javni prevoz pa bi eventualni odlazak zaista bio opterecenje za ionako skroman budzet.Koliko ja shvatam kosarku, talentovani klinac je neko ko moze da odigra svoju minutazu kvalitetno i time doprinese pobedi tima.A nisu mi jasni igraci koji se dovode npr. u Partizan da bi mozda proigrali u svojoj trecoj sezoni kvalitetno 10-ak minuta pa ce u onoj tamo, dvadesetak itd...idi igraj negde pa kada naucis nesto onda ga dovedite.Bitno je da kukaju na budzet a sto je najgore nisu nista naucili iz ovoga primera da su mogli za bukvalno sicu da dovedu Jokica pre nego sto je otisao u Megu.Mislim da je velika sramota i za Zvezdu i za Partizan, sto nemaju pojma koji talentovani mladi igraci igraju po Srbiji, a kamoli u regionu.Tako da ce nastaviti da rade po starom.Ponasaju se kao da su San Antonio Spurs-i.
Sete se Sarica, Jokica ili nekog petog kada prodje voz.
Ali dobro, dok se oni svadjaju, cika Misko radi posao.

Deki

pre 9 godina

Milojevica za trenera partizana i Jokic u Partizan. U zvezdi bi ga Radonjic upropastio u partizanu bi mu dule gurnuo jabucicu u dusnik. Tako da sine idi u neki normalniji svet i napreduj pa se vidimo na leto u Francuskoj.

konto

pre 9 godina

Slažem se da ne bi tev trebao u Španiju, opet siguran sam da on i Miško najbolje znaju šta je dobro za njega, kao i do sad uostalom. Naravno da bih i ja voleo da ga vidim u Zvezdi, puste želje... Isto tako sam se ove sezone nadao Miciću, ode on u Bajern, nama došao Danguba. Nemam ništa protiv dečka, sve je bolji ali jednostavno najbolji će odlaziti u bogate klubove koji imaju para i da plate taj kvalitet. Tako će Jokić i Miljenović u tako neki Real ili Tursku, Rusiju a nama će doći Marelja npr., nemam ništa protiv!

pixi10

pre 9 godina

Taj Real je uništio najbolju četvorku tada u Evropi, Novicu Veličkovića, nemoj u Španiju Jokiću (VuleNS, 04. novembar 2014 10:01) Ne banalizuj stvari! ''Unistio'' ga je trener- Mesina spustanjem na poziciju 3 a ne Real a i povrede su ucinile svoje...

Goblin

pre 9 godina

Koliko je menadzer dao za ovaj tekst?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nini, 4. novembar 2014 09:44)

Koliko god da je dao odlicno radi svoj posao.

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@1514ad
Једино да сачека још неко време да вас одмрзну... иначе нико ФМП-у не може да забрани како ће да се зове.

b

pre 9 godina

Ovaj sve radnje radi.. kao kombinacija Savanovića i Veličkovića. Vidim da je dobar dodavač, to je čist bonus za njegovu poziciju. Takav nam treba za repku. Naravno i pomenuta dvojica su još uvek dobrodošli..
Samo da izabere pravi klub, da ima minutažu.

Miodrag

pre 9 godina

I na kraju ce da zavrsi u Zvezdi a nas Covic ce morati da odresi jedno 200 hiljada eura godisnje za njega. Trebao je bas Jokic da predje u Zvezdu kao i Dangubic ali nije hteo da ga pusti Misko za sitne pare iz razloga sto je ovako visok i talentovan klinac prava prilika da se mnogo bolje unovci. Sta vi mislite da je Covic neznalica pa nije hteo da ga dovede? Pa koliko se samo pisalo da je Jokic okoreli delija i gotovo resena stvar oko prelaska u Zvezdu, cak se i za Micica slicno pisalo a Dangubic koji je zaista grobar prelazi u Partizan. Visoki igraci koji se dobro krecu i barataju sa loptom su poslastica za menadzere. Ne bi me cudilo da odmah ode u NBA posto je Misko strasan menadzer.

Schh..

pre 9 godina

Samo kod nasih trenera ! Mislim da bi Bayer kao i nemacka liga najvise odgovarao jos Pesic strasan trener . Od Spanije sto dalje ti vole da uniste sve sto nije njihovo a vredi.

predrag

pre 9 godina

Ako je pametan, neće nikako otići u bilo koji španski klub. Jokiću, apsolutno nijedan veliki srpski talenat nije, niti će ikada dobiti priliku i pravi tretman u Španiji, već će svesno biti sputavan, zacementiran za klupu i dodavati vodu njihovim "igračinama". Oni su voljni da daju priliku samo Jelovcu, Katiću, Savanoviću, igračima za koje nema "opasnosti" da se razviju u velike zvezde. Budi siguran da ćeš propasti vrlo brzo ako potpišeš ugovor sa klubom iz ove zemlje... Što dalje odatle.

Smith

pre 9 godina

Nekad sam igrao protiv njega i vec tada su govorili : "Mali je talenat, bice pravi kosarkas!", a pogle sad. Decko igra glavom, jos koju sezonu i bice novi Bogdanovic!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo-realno, 4. novembar 2014 10:03)

Kakav crni Bogdanović, vi ga već sad svrstavate u legende. Mada iskreno razumemem grobare, godinama veličaju strance koji su izašli iz te "čuvene" škole, pa očajnički traže domaćeg igrača kome će da se dive. Imali su i suviše neuspelih projekata (Tepić, Veličković, Tripković, Perović, Lučić...) u poslednje vreme, a u istoriji mnogo velikih imena. Joka je već sad neuporedivo korisniji igrač ( tri godine je mladji). Ima strašnu košarkašku inteligenciju, za razliku od Bogdana koji je klasičan šuter (doduše sa strašnim šutem), bez nekog košarkaškog vica i velike inteligencije. Neka on ima karijeru kao na primer Gurović ( za koga grobari i ne misle da je neka legenda) i puna kapa.

a ha

pre 9 godina

Једино да сачека још неко време да вас одмрзну... иначе нико ФМП-у не може да забрани како ће да се зове.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Štilcovana Katabolcna, 4. novembar 2014 09:25)

Niko partizanu ne može da zabrani sa koliko razlike će da izgubi i od koga...baš mi je drago zato što vi niste zamrznuti,ali igrači tako izgledaju na terenu,ah da...kad dođe Pavlović,Milosavljević,Mašvan,Lebron,Durant i još jedan pley...SLEDEĆE SEZONE U EL...polako bre,mnogo ste brzo prevalili put od institucije do KK sledeće sezone...ali kao što ti napisa niko nikom ne može da zabrani...pazite da vam novembar bude Crveni oktobar...

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

@dex

Posto si Somborac, morao bi znati zasto Jokic nece preci ni u Zvezdu ni u Partizan, osim i slucaju bas neke sulude ponude.

Zaista ne znam gde ce preci,sustina je u tome kolika mu je bila cena pre nego sto je dosao u Megu i sada.Posto smatram da ako klubovi nemaju para da dovedu kvalitetne iskusne igrace, neka dovedu talentovane.A ako ne mogu naci talentovane igrace, onda neka promene profesiju.Hocu reci da su ga mogli dobiti dzaba(zamisli situaciju ti si klinac od 16 godina i dolazi ti neko iz Partizana ili Zvezde i ponudi ti ugovor?Sta bi rekao, ma jok dobro mi je ovde sa juniorima).Npr. Partizan placa Klobucaru 130000e,koji nije nista pokazao i kuka kako nema para, a bio mu je pred nosom ovakav igrac.Ali neka uzivao sam u elegantnim potezima Gagica, Muslija i Milutinova kome treba jos samo nekoliko sezona da proigra:)
P.S.
Misko, ako citas komentare,daj neki posao hahahahah:)

Pantelija

pre 9 godina

Kao sto je jedan komentator naveo vec, ovaj Jokic je trebao da dodje u Zvezdu jos letos ali nije zbog Miska. Trazio je previse za njega i Covic nije hteo da reskira verovatno prevelik novac u tom trenutku. I ja sam se iznenadio da smo doveli Dangubica pre Jokica. Zvezdi zaista malo skripi na toj poziciji i nije on promakao Covicu nego mnogo traze za igraca koji jos nije igrao na velikoj sceni a u Zvezdi bi imao priliku da pokaze sta zna. Kako sad stvari stoje tesko da ce ga Zvezda ili neki nas klub dovesti posto je eksplodirao kao Vasilije Micic i na kraju sezone on ide iz Srbije. Vise nisu na ceni teski centri, spori koji koriste silu da guraju pod kos, vec ovako pokretni koji su dobri sa loptom i mogu da pokriju 4-5 poziciju. Ako nastavi u ovom ritmu uzece Misko dobre pare za njega. Projekat Jokic je poceo da se realizuje i sve cemo vise imati ovakvih tekstova, gde ce se pisati o potraznji za ovim igracem. Jednostavno tako to danas funkcionise kako bi mu nabili cenu.

Zuja

pre 9 godina

Znao sam da ce neko da gleda Miskovog igraca! Ovog puta su to skromni menadzeri Barselone i Reala a ocekuje se do kraja sezone da ce ga nekoliko puta pogledati agenti NBA lige. Pa da li vi mislite da smo mi sisali vesla? Ko onda prati onog Luku Mitrovica od 20 godina? Lejkersi? Decko igra drugu sezone Eurolige a u direktnom duelu Zvezde i Mege je pregazio Jokica i bio MBP meca. Zaista je Jokic strasan potencijal ali dajte malo ozbiljnosti. Sve ko preslikano iz fudbala samo sto smo u kosarci mi umetnici pa takvi tekstovi i piju vodu donekle.

samo-realno

pre 9 godina

Nekad sam igrao protiv njega i vec tada su govorili : "Mali je talenat, bice pravi kosarkas!", a pogle sad. Decko igra glavom, jos koju sezonu i bice novi Bogdanovic!

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Novosadjanin., 4. novembar 2014 09:31)
Mi njima nabili komplekse? Zbog one jedne pobede? A oni nisu nama nabili komplekse kad su vodili 40 razlike u prvom poluvremenu?
(logika, 4. novembar 2014 11:30)

Oni po svaku cenu zele da se smatraju najboljim u Evropi. Na komplekse mislim do 2002. Cak i nekoliko puta posle toga kada su imali strahovito jake timove, tukli smo ih i tada. U poslednjih 8-9 godina su imali neverovatnu generaciju ali nisu postigli recimo ono sto smo mi postigli u periodu 1995-2002. Nemoj da budes naivan i da mislis da se u kosarci radi sve posteno. Previse je slucajnosti da bas ni jedan nas igrac posle 2002-2003 nije neku karijeru u Spaniji, a isporucili smo im velike talente, bar jedan da je uspeo...

Mikeli

pre 9 godina

Videli smo Jokica protiv Mitrovica. Dečko je potencijal, i mladji je od Mitrovica, ali rano je za priče o velikim dometima. Ni njemu to ne pomaže.

Neptunas sila

pre 9 godina

Ako vec hoce u inostranstvo neka ide kod nekog naseg trenera,koji ce imati stepljenje za njegove oscilacije u igri,jer ne moze se ocekivati da klinac od 19-20 godina svaku utakmicu bude na pragu tripl dabla

djc-xxx

pre 9 godina

Odličan igrač! Nisu mi baš jasna poređenja sa Veličkovićem i Savanom...
Jokić meni pre naginje ka modernoj petici iako je ustvari klasična četvorka. On je više ispod koša i snažno skače, a dobar šut za 2 i 3, tehnika, asistencije... , su mu samo bonusi koji ga čini vrhunskim igračem! P.S. On je drugačiji tip igrača i od Peđe Stojakovića i Vlade Radmanovića ili Gurovića (kojima je Veličković sličniji)

x man

pre 9 godina

realno prenapumpan igrac...ahaha pa da bas je lazan igrac,pumpaju ga,ono nema on 19 god.i vodi loptu i sutira kao bek,neko drugi skace i dijeli asistencije kao plej,ali kao vrhunski plej,lucidni..ma svasta pisu samo da gavprodaju,cuj talentovan i za veliki klub..sts decko nista ne pokazuje,sta da 20 p.po mecu,podijeli 5-6 asistencija,i skoci jedno 10- tak puta,i prvi je u aba ligi igrac,a sve to postize protiv igraca po deset god.starijih i jacih..sve je to slucajno nema mali talenta,veze on nema...

Kinder

pre 9 godina

Ja bih mu preporucio da se mane i Zvezde i Partizana i Spanije, neka odigra 2 sezone za neki klub koji igra Euroligu, ali koji nema neki zapazeni rezultat, tamo ce dosta da napreduje a i igrace 30 min po utakmici. Nakon toga moze u najvece Evropske ili ako ga bas krene u Nba.

Asdf

pre 9 godina

Iako nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,njemu bi bilo najbolje da ovu sezonu ostane u Megi jos a sledecu u Partizan lagano imace mjesta u petorci i bolje ce se razviti kod Vujosevica nego u Zvezdi

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Da naglasim nas sada treba posmatrati kao jedan klub.

Danilović 2007.godine prilikom potpisivanja sporazuma(čitaj fuzije) sa Igokeom iz Aleksandrovca

jole

pre 9 godina

Mislim da je on novi dirk novicki, mada je on malo sporiji. Ima slican sut sa distance, pokriva loptu odlicno, samopouzdanje jos veci od dirkentein...samo trace da ostaje u mega jos dve sezone da razvija igru sa mlojevicem pa zatim odmah u NBA.....bice on superzvedzda ..

Ratko

pre 9 godina

Eto sta radi menadzer! Lagano je doveo ljude iz stranih klubova da gledaju Jokica u Sremskoj Mitrovici. Da li su stvarno bili to ne znamo, verovatno nisu ali sad je to prezentovano u novinama i medijma, te njegova cena raste. Samo pratite kako se svi zivi otimaju, kako cak ima i ponuda iz NBA lige. Decko zaista ima kapacitet da bude vrhunski ali ovo otimanje Reala i Barse pa mislim stvarno.

Dubinsky

pre 9 godina

Prestanite sa nagadjanjima, ako je Velickovic lose prosao, ne znaci da ce i Jokic, uostalom bolje je da ide u Barsu, tamo vise vole igrace ovog tipa, ne zavaravajte se da ce da ide u Zvezdu ili Partizan.

ultragbgd

pre 9 godina

A da je zaziveo projekat srpski crno beli makabi.... sad bi lepo Jokic u Partizan... ali, projekat je propao. Srecan put mali u Real ili Barsu ! Zasluzio si

Gile

pre 9 godina

Jokicu samo kod naseg trenera,da bi dobio priliku i napredovao!Evo,nazalost ukazalo se mesto u Efesu(zbog Krsticeve povrede(ne daj se Krle legendo))Idi u Efes kod Dude da napravi igraca od tebe!Ali mi komentatori se pitamo ko...,ma i on se ne pita nista-Misko ce resiti-ko najvise odresi kesu!

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

@Pantelija

@Pantelija

Znam da je Jokic trebao da predje u Zvezdu jos letos.
Samo ja mislim da jeste promakao Covicu, jer se kasno setio.Ja mislim da on nije promakao Misku, a da svima ostalim jeste.Zasto bi ga prodao Covicu ili bilo kome iz Srbije?Ko bi ga prodao da je na njegovom mestu?Ne zuri nigde, moze mu se.U svemu ostalom se slazem, kao sto kazes i ja mislim da nece igrati ni za jedan klub u Srbiji osim Mege a ako Zvezda i Partizan nastave tako da se ponasaju, bice sve vise takvih talentovanih igraca koji ce preskakati i jedne i druge.

Grobar sa Kosova

pre 9 godina

Jokic je vec sada mozda najbolja 4 u Evropi a od svih 4 Reala i Barse je za klasu bolji.Jokic je doktor kosarke,od kvazi talenta Mitrovica je za 2 klase bolji.

Grobar sa Kosova

pre 9 godina

Jokic je vec sada mozda najbolja 4 u Evropi a od svih 4 Reala i Barse je za klasu bolji.Jokic je doktor kosarke,od kvazi talenta Mitrovica je za 2 klase bolji.

Vlada

pre 9 godina

Realno prosecan igrac, prica prenapupmana kao prosle godine za supermegagiga talentovanog Jovana Novaka.Pa gde je sad taj Jovan Novak ? Jokic dobija najvecu minutazu u ekipi, igra glavnog centra, i uglavnom se akcije igraju na njega, tako da su te statistike smesne.A ova prica o Realu i Barsi su daleko od realnosti.

logika

pre 9 godina

(Novosadjanin., 4. novembar 2014 09:31)
Mi njima nabili komplekse? Zbog one jedne pobede? A oni nisu nama nabili komplekse kad su vodili 40 razlike u prvom poluvremenu?

story

pre 9 godina

Procitao sam strpljivo sve vase komentare i vidim da je po malo svako u pravu.Danima pokusavam da animairam ljude u Zvezdi u vezi Jokica,ali u paketu i Miloja i bar jos Marelju i,ili Miljenovica.Zna cela basket carsija da je letos bilo price izmedju Covica i Miska ,ali samo oko Jokica.Nazalost Covic,moram da kazem opravdano,nije bio spreman da za neafirmisanog klinca plati ogromne pare.Tim pre sto je prica sa Bobijem bila u tom momentu neubedljiva,ali neubedljiva zato sto Radonja nije umeo da se bavi Bobijem onako kako je to prethodno radio Miloje.Zbog istog razloga ni Sale nije imao petlju da pozove Bobija i svi su pogresili po malo,ali opravdano.Bobi uz Vilijamsa zivi najbolje dane,ali ne retko los sticaj okolnosti odvede sve na pogresno.Ali ako bi bili prakticni,Zvezda glat,moze da otpusti Cirbesa,cija plata pokriva sve ono alavo kod Miska,cak tako da i Miloje moze u tom paketu u Zvezdu,cime bi Jokicevim prelaskom dobili kombo 4 i 5,ali bi nam ostalo mesto za jos jednu 5 ili 4.E tu se gradi sporazum,zato sto onda u Zvezdu u istom paketu ide Cantekin i eventualno Marelja,a Radonja ide kuci u C.Goru,jer je Miloje vec u Zvezdi.Zasto,zato sto Cantekina niko nece ,a realno je odlican i uz strucan rad u sledecoj sezoni je on MVP.Miloje dobija afirmaciju u Evroligi,kao i Marelja ,Jokic i Cantekin,i tek kroz 1,5g.u Evroligi postaju ono pravo i tada idu Reali,Barse...,Danas bi to za sve bio promasaj,kao s Nedovicem,Milicicem i mnogima koji vise kosarkaski ni nepostoje.

milko djurovski

pre 9 godina

Paljba spanski cigani, Jokic ce u Zvezdu!
(1514AD, 4. novembar 2014 09:13)

Znachi,chitam ne veru.em.
Suza,suzu stize.
Spanski cigani-znachi vrh,nema dalje.

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@1514ad
Једино да сачека још неко време да вас одмрзну... иначе нико ФМП-у не може да забрани како ће да се зове.

Deki

pre 9 godina

Milojevica za trenera partizana i Jokic u Partizan. U zvezdi bi ga Radonjic upropastio u partizanu bi mu dule gurnuo jabucicu u dusnik. Tako da sine idi u neki normalniji svet i napreduj pa se vidimo na leto u Francuskoj.

samo-realno

pre 9 godina

Nekad sam igrao protiv njega i vec tada su govorili : "Mali je talenat, bice pravi kosarkas!", a pogle sad. Decko igra glavom, jos koju sezonu i bice novi Bogdanovic!

Vlada

pre 9 godina

Realno prosecan igrac, prica prenapupmana kao prosle godine za supermegagiga talentovanog Jovana Novaka.Pa gde je sad taj Jovan Novak ? Jokic dobija najvecu minutazu u ekipi, igra glavnog centra, i uglavnom se akcije igraju na njega, tako da su te statistike smesne.A ova prica o Realu i Barsi su daleko od realnosti.

Ratko

pre 9 godina

Eto sta radi menadzer! Lagano je doveo ljude iz stranih klubova da gledaju Jokica u Sremskoj Mitrovici. Da li su stvarno bili to ne znamo, verovatno nisu ali sad je to prezentovano u novinama i medijma, te njegova cena raste. Samo pratite kako se svi zivi otimaju, kako cak ima i ponuda iz NBA lige. Decko zaista ima kapacitet da bude vrhunski ali ovo otimanje Reala i Barse pa mislim stvarno.

Smith

pre 9 godina

Nekad sam igrao protiv njega i vec tada su govorili : "Mali je talenat, bice pravi kosarkas!", a pogle sad. Decko igra glavom, jos koju sezonu i bice novi Bogdanovic!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samo-realno, 4. novembar 2014 10:03)

Kakav crni Bogdanović, vi ga već sad svrstavate u legende. Mada iskreno razumemem grobare, godinama veličaju strance koji su izašli iz te "čuvene" škole, pa očajnički traže domaćeg igrača kome će da se dive. Imali su i suviše neuspelih projekata (Tepić, Veličković, Tripković, Perović, Lučić...) u poslednje vreme, a u istoriji mnogo velikih imena. Joka je već sad neuporedivo korisniji igrač ( tri godine je mladji). Ima strašnu košarkašku inteligenciju, za razliku od Bogdana koji je klasičan šuter (doduše sa strašnim šutem), bez nekog košarkaškog vica i velike inteligencije. Neka on ima karijeru kao na primer Gurović ( za koga grobari i ne misle da je neka legenda) i puna kapa.

Asdf

pre 9 godina

Iako nisam navijac ni Zvezde ni Partizana,njemu bi bilo najbolje da ovu sezonu ostane u Megi jos a sledecu u Partizan lagano imace mjesta u petorci i bolje ce se razviti kod Vujosevica nego u Zvezdi

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Da naglasim nas sada treba posmatrati kao jedan klub.

Danilović 2007.godine prilikom potpisivanja sporazuma(čitaj fuzije) sa Igokeom iz Aleksandrovca

a ha

pre 9 godina

Једино да сачека још неко време да вас одмрзну... иначе нико ФМП-у не може да забрани како ће да се зове.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Štilcovana Katabolcna, 4. novembar 2014 09:25)

Niko partizanu ne može da zabrani sa koliko razlike će da izgubi i od koga...baš mi je drago zato što vi niste zamrznuti,ali igrači tako izgledaju na terenu,ah da...kad dođe Pavlović,Milosavljević,Mašvan,Lebron,Durant i još jedan pley...SLEDEĆE SEZONE U EL...polako bre,mnogo ste brzo prevalili put od institucije do KK sledeće sezone...ali kao što ti napisa niko nikom ne može da zabrani...pazite da vam novembar bude Crveni oktobar...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Gotovo da sam udedjen da nam Spanci uzimaju igrace da bi ih sputavali jer im se moze, nabili smo im komplekse za narednih 100 god... Retko koji igrac dobije tamo tretman kakav zasluzuje. Preskoci Spaniju, pa makar odbio Real..

Grobar sa Kosova

pre 9 godina

Jokic je vec sada mozda najbolja 4 u Evropi a od svih 4 Reala i Barse je za klasu bolji.Jokic je doktor kosarke,od kvazi talenta Mitrovica je za 2 klase bolji.

Dubinsky

pre 9 godina

Prestanite sa nagadjanjima, ako je Velickovic lose prosao, ne znaci da ce i Jokic, uostalom bolje je da ide u Barsu, tamo vise vole igrace ovog tipa, ne zavaravajte se da ce da ide u Zvezdu ili Partizan.

Grobar sa Kosova

pre 9 godina

Jokic je vec sada mozda najbolja 4 u Evropi a od svih 4 Reala i Barse je za klasu bolji.Jokic je doktor kosarke,od kvazi talenta Mitrovica je za 2 klase bolji.

logika

pre 9 godina

(Novosadjanin., 4. novembar 2014 09:31)
Mi njima nabili komplekse? Zbog one jedne pobede? A oni nisu nama nabili komplekse kad su vodili 40 razlike u prvom poluvremenu?

ultragbgd

pre 9 godina

A da je zaziveo projekat srpski crno beli makabi.... sad bi lepo Jokic u Partizan... ali, projekat je propao. Srecan put mali u Real ili Barsu ! Zasluzio si

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

E da.Hteo bih da cestitam nasim najtrofejnijim klubovima sto nisu primetili Jokica ranije.Mozete da zamislite kako je bio dominantan u juniorima i da niko nije cuo za nekog klinca koji ima indeks korisnosti 50.
Tesko je bilo otici do Novog Sada i pogledati kako igra.Dobro,iako navijam za Partizan,kontam da je bila teska finansijska situacija i da je poskupelo gorivo i javni prevoz pa bi eventualni odlazak zaista bio opterecenje za ionako skroman budzet.Koliko ja shvatam kosarku, talentovani klinac je neko ko moze da odigra svoju minutazu kvalitetno i time doprinese pobedi tima.A nisu mi jasni igraci koji se dovode npr. u Partizan da bi mozda proigrali u svojoj trecoj sezoni kvalitetno 10-ak minuta pa ce u onoj tamo, dvadesetak itd...idi igraj negde pa kada naucis nesto onda ga dovedite.Bitno je da kukaju na budzet a sto je najgore nisu nista naucili iz ovoga primera da su mogli za bukvalno sicu da dovedu Jokica pre nego sto je otisao u Megu.Mislim da je velika sramota i za Zvezdu i za Partizan, sto nemaju pojma koji talentovani mladi igraci igraju po Srbiji, a kamoli u regionu.Tako da ce nastaviti da rade po starom.Ponasaju se kao da su San Antonio Spurs-i.
Sete se Sarica, Jokica ili nekog petog kada prodje voz.
Ali dobro, dok se oni svadjaju, cika Misko radi posao.

Zuja

pre 9 godina

Znao sam da ce neko da gleda Miskovog igraca! Ovog puta su to skromni menadzeri Barselone i Reala a ocekuje se do kraja sezone da ce ga nekoliko puta pogledati agenti NBA lige. Pa da li vi mislite da smo mi sisali vesla? Ko onda prati onog Luku Mitrovica od 20 godina? Lejkersi? Decko igra drugu sezone Eurolige a u direktnom duelu Zvezde i Mege je pregazio Jokica i bio MBP meca. Zaista je Jokic strasan potencijal ali dajte malo ozbiljnosti. Sve ko preslikano iz fudbala samo sto smo u kosarci mi umetnici pa takvi tekstovi i piju vodu donekle.

pixi10

pre 9 godina

Taj Real je uništio najbolju četvorku tada u Evropi, Novicu Veličkovića, nemoj u Španiju Jokiću (VuleNS, 04. novembar 2014 10:01) Ne banalizuj stvari! ''Unistio'' ga je trener- Mesina spustanjem na poziciju 3 a ne Real a i povrede su ucinile svoje...

Miodrag

pre 9 godina

I na kraju ce da zavrsi u Zvezdi a nas Covic ce morati da odresi jedno 200 hiljada eura godisnje za njega. Trebao je bas Jokic da predje u Zvezdu kao i Dangubic ali nije hteo da ga pusti Misko za sitne pare iz razloga sto je ovako visok i talentovan klinac prava prilika da se mnogo bolje unovci. Sta vi mislite da je Covic neznalica pa nije hteo da ga dovede? Pa koliko se samo pisalo da je Jokic okoreli delija i gotovo resena stvar oko prelaska u Zvezdu, cak se i za Micica slicno pisalo a Dangubic koji je zaista grobar prelazi u Partizan. Visoki igraci koji se dobro krecu i barataju sa loptom su poslastica za menadzere. Ne bi me cudilo da odmah ode u NBA posto je Misko strasan menadzer.

konto

pre 9 godina

Slažem se da ne bi tev trebao u Španiju, opet siguran sam da on i Miško najbolje znaju šta je dobro za njega, kao i do sad uostalom. Naravno da bih i ja voleo da ga vidim u Zvezdi, puste želje... Isto tako sam se ove sezone nadao Miciću, ode on u Bajern, nama došao Danguba. Nemam ništa protiv dečka, sve je bolji ali jednostavno najbolji će odlaziti u bogate klubove koji imaju para i da plate taj kvalitet. Tako će Jokić i Miljenović u tako neki Real ili Tursku, Rusiju a nama će doći Marelja npr., nemam ništa protiv!

Lose

pre 9 godina

Nista gore ne moze da mu se dogodi u karijeri nego da sa 20 godina vec bude u Realu i Barsi, odmah klupa, gubitak samopouzdanja i ostade prosecan igrac. Mislim da je bolje da se stepenice ne preskacu.

jole

pre 9 godina

Mislim da je on novi dirk novicki, mada je on malo sporiji. Ima slican sut sa distance, pokriva loptu odlicno, samopouzdanje jos veci od dirkentein...samo trace da ostaje u mega jos dve sezone da razvija igru sa mlojevicem pa zatim odmah u NBA.....bice on superzvedzda ..

stefan

pre 9 godina

Mirotic je doveden u Real kao dete i sad jedva ceka poziv u reprezentaciju Spanije.
Velickovic je posao kao najbolje krilo u Evropi.
Dasic je otisao u Real kao NBA kapacitet i potencijalni Toni Kukoc, pa su ga u Gran Kanariju poslali.
Bjelica je tek posle 2 godine u Laboralu dobio minutazu, a dosao je kao plejmejker od 209cm.!?
Hezonja je najveci talenat na poziciji beka i vec je materijal za NBA, ali mora da ceka u Barsi da umru Navaro, Sada, Abrinjes i ostali.
Marko Todorovic igra povremeno u Barsi ali i on vec dve godine vise greje klupu i mase peskirom a sjajan je potencijal i buduci Zoran Savic u odbrani.
Izvuci poruku.
Ako hoces da igras kao janjicar za Spaniju - igraces odmah. Ako neces - cekaces na klupi ili ces patiti na pozajmici, a karijera ce ti ici toliko sporo da ces se ugojiti i pasti u depresiju kao Novica, ili pući psihički i otvoriti kafanu u kojoj ćeš piti samo ti - kao Dašić.
Ali ima tu i dobar primer - Bojan Dubljević. Iako je imao ponude Barselone i Efesa, izabrao je Valensiju i odmah počeo da razbija. Draftovala ga je Minesota i poci ce u NBA kao formirani igrac koji igra 30 minuta po mecu.

djc-xxx

pre 9 godina

Odličan igrač! Nisu mi baš jasna poređenja sa Veličkovićem i Savanom...
Jokić meni pre naginje ka modernoj petici iako je ustvari klasična četvorka. On je više ispod koša i snažno skače, a dobar šut za 2 i 3, tehnika, asistencije... , su mu samo bonusi koji ga čini vrhunskim igračem! P.S. On je drugačiji tip igrača i od Peđe Stojakovića i Vlade Radmanovića ili Gurovića (kojima je Veličković sličniji)

Mikeli

pre 9 godina

Videli smo Jokica protiv Mitrovica. Dečko je potencijal, i mladji je od Mitrovica, ali rano je za priče o velikim dometima. Ni njemu to ne pomaže.

Goblin

pre 9 godina

Koliko je menadzer dao za ovaj tekst?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nini, 4. novembar 2014 09:44)

Koliko god da je dao odlicno radi svoj posao.

Schh..

pre 9 godina

Samo kod nasih trenera ! Mislim da bi Bayer kao i nemacka liga najvise odgovarao jos Pesic strasan trener . Od Spanije sto dalje ti vole da uniste sve sto nije njihovo a vredi.

Kinder

pre 9 godina

Ja bih mu preporucio da se mane i Zvezde i Partizana i Spanije, neka odigra 2 sezone za neki klub koji igra Euroligu, ali koji nema neki zapazeni rezultat, tamo ce dosta da napreduje a i igrace 30 min po utakmici. Nakon toga moze u najvece Evropske ili ako ga bas krene u Nba.

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Novosadjanin., 4. novembar 2014 09:31)
Mi njima nabili komplekse? Zbog one jedne pobede? A oni nisu nama nabili komplekse kad su vodili 40 razlike u prvom poluvremenu?
(logika, 4. novembar 2014 11:30)

Oni po svaku cenu zele da se smatraju najboljim u Evropi. Na komplekse mislim do 2002. Cak i nekoliko puta posle toga kada su imali strahovito jake timove, tukli smo ih i tada. U poslednjih 8-9 godina su imali neverovatnu generaciju ali nisu postigli recimo ono sto smo mi postigli u periodu 1995-2002. Nemoj da budes naivan i da mislis da se u kosarci radi sve posteno. Previse je slucajnosti da bas ni jedan nas igrac posle 2002-2003 nije neku karijeru u Spaniji, a isporucili smo im velike talente, bar jedan da je uspeo...

b

pre 9 godina

Ovaj sve radnje radi.. kao kombinacija Savanovića i Veličkovića. Vidim da je dobar dodavač, to je čist bonus za njegovu poziciju. Takav nam treba za repku. Naravno i pomenuta dvojica su još uvek dobrodošli..
Samo da izabere pravi klub, da ima minutažu.

Pantelija

pre 9 godina

Kao sto je jedan komentator naveo vec, ovaj Jokic je trebao da dodje u Zvezdu jos letos ali nije zbog Miska. Trazio je previse za njega i Covic nije hteo da reskira verovatno prevelik novac u tom trenutku. I ja sam se iznenadio da smo doveli Dangubica pre Jokica. Zvezdi zaista malo skripi na toj poziciji i nije on promakao Covicu nego mnogo traze za igraca koji jos nije igrao na velikoj sceni a u Zvezdi bi imao priliku da pokaze sta zna. Kako sad stvari stoje tesko da ce ga Zvezda ili neki nas klub dovesti posto je eksplodirao kao Vasilije Micic i na kraju sezone on ide iz Srbije. Vise nisu na ceni teski centri, spori koji koriste silu da guraju pod kos, vec ovako pokretni koji su dobri sa loptom i mogu da pokriju 4-5 poziciju. Ako nastavi u ovom ritmu uzece Misko dobre pare za njega. Projekat Jokic je poceo da se realizuje i sve cemo vise imati ovakvih tekstova, gde ce se pisati o potraznji za ovim igracem. Jednostavno tako to danas funkcionise kako bi mu nabili cenu.

Neptunas sila

pre 9 godina

Ako vec hoce u inostranstvo neka ide kod nekog naseg trenera,koji ce imati stepljenje za njegove oscilacije u igri,jer ne moze se ocekivati da klinac od 19-20 godina svaku utakmicu bude na pragu tripl dabla

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

@dex

Posto si Somborac, morao bi znati zasto Jokic nece preci ni u Zvezdu ni u Partizan, osim i slucaju bas neke sulude ponude.

Zaista ne znam gde ce preci,sustina je u tome kolika mu je bila cena pre nego sto je dosao u Megu i sada.Posto smatram da ako klubovi nemaju para da dovedu kvalitetne iskusne igrace, neka dovedu talentovane.A ako ne mogu naci talentovane igrace, onda neka promene profesiju.Hocu reci da su ga mogli dobiti dzaba(zamisli situaciju ti si klinac od 16 godina i dolazi ti neko iz Partizana ili Zvezde i ponudi ti ugovor?Sta bi rekao, ma jok dobro mi je ovde sa juniorima).Npr. Partizan placa Klobucaru 130000e,koji nije nista pokazao i kuka kako nema para, a bio mu je pred nosom ovakav igrac.Ali neka uzivao sam u elegantnim potezima Gagica, Muslija i Milutinova kome treba jos samo nekoliko sezona da proigra:)
P.S.
Misko, ako citas komentare,daj neki posao hahahahah:)

x man

pre 9 godina

realno prenapumpan igrac...ahaha pa da bas je lazan igrac,pumpaju ga,ono nema on 19 god.i vodi loptu i sutira kao bek,neko drugi skace i dijeli asistencije kao plej,ali kao vrhunski plej,lucidni..ma svasta pisu samo da gavprodaju,cuj talentovan i za veliki klub..sts decko nista ne pokazuje,sta da 20 p.po mecu,podijeli 5-6 asistencija,i skoci jedno 10- tak puta,i prvi je u aba ligi igrac,a sve to postize protiv igraca po deset god.starijih i jacih..sve je to slucajno nema mali talenta,veze on nema...

Gile

pre 9 godina

Jokicu samo kod naseg trenera,da bi dobio priliku i napredovao!Evo,nazalost ukazalo se mesto u Efesu(zbog Krsticeve povrede(ne daj se Krle legendo))Idi u Efes kod Dude da napravi igraca od tebe!Ali mi komentatori se pitamo ko...,ma i on se ne pita nista-Misko ce resiti-ko najvise odresi kesu!

story

pre 9 godina

Procitao sam strpljivo sve vase komentare i vidim da je po malo svako u pravu.Danima pokusavam da animairam ljude u Zvezdi u vezi Jokica,ali u paketu i Miloja i bar jos Marelju i,ili Miljenovica.Zna cela basket carsija da je letos bilo price izmedju Covica i Miska ,ali samo oko Jokica.Nazalost Covic,moram da kazem opravdano,nije bio spreman da za neafirmisanog klinca plati ogromne pare.Tim pre sto je prica sa Bobijem bila u tom momentu neubedljiva,ali neubedljiva zato sto Radonja nije umeo da se bavi Bobijem onako kako je to prethodno radio Miloje.Zbog istog razloga ni Sale nije imao petlju da pozove Bobija i svi su pogresili po malo,ali opravdano.Bobi uz Vilijamsa zivi najbolje dane,ali ne retko los sticaj okolnosti odvede sve na pogresno.Ali ako bi bili prakticni,Zvezda glat,moze da otpusti Cirbesa,cija plata pokriva sve ono alavo kod Miska,cak tako da i Miloje moze u tom paketu u Zvezdu,cime bi Jokicevim prelaskom dobili kombo 4 i 5,ali bi nam ostalo mesto za jos jednu 5 ili 4.E tu se gradi sporazum,zato sto onda u Zvezdu u istom paketu ide Cantekin i eventualno Marelja,a Radonja ide kuci u C.Goru,jer je Miloje vec u Zvezdi.Zasto,zato sto Cantekina niko nece ,a realno je odlican i uz strucan rad u sledecoj sezoni je on MVP.Miloje dobija afirmaciju u Evroligi,kao i Marelja ,Jokic i Cantekin,i tek kroz 1,5g.u Evroligi postaju ono pravo i tada idu Reali,Barse...,Danas bi to za sve bio promasaj,kao s Nedovicem,Milicicem i mnogima koji vise kosarkaski ni nepostoje.

predrag

pre 9 godina

Ako je pametan, neće nikako otići u bilo koji španski klub. Jokiću, apsolutno nijedan veliki srpski talenat nije, niti će ikada dobiti priliku i pravi tretman u Španiji, već će svesno biti sputavan, zacementiran za klupu i dodavati vodu njihovim "igračinama". Oni su voljni da daju priliku samo Jelovcu, Katiću, Savanoviću, igračima za koje nema "opasnosti" da se razviju u velike zvezde. Budi siguran da ćeš propasti vrlo brzo ako potpišeš ugovor sa klubom iz ove zemlje... Što dalje odatle.

Trazim posao Sombor

pre 9 godina

@Pantelija

@Pantelija

Znam da je Jokic trebao da predje u Zvezdu jos letos.
Samo ja mislim da jeste promakao Covicu, jer se kasno setio.Ja mislim da on nije promakao Misku, a da svima ostalim jeste.Zasto bi ga prodao Covicu ili bilo kome iz Srbije?Ko bi ga prodao da je na njegovom mestu?Ne zuri nigde, moze mu se.U svemu ostalom se slazem, kao sto kazes i ja mislim da nece igrati ni za jedan klub u Srbiji osim Mege a ako Zvezda i Partizan nastave tako da se ponasaju, bice sve vise takvih talentovanih igraca koji ce preskakati i jedne i druge.

milko djurovski

pre 9 godina

Paljba spanski cigani, Jokic ce u Zvezdu!
(1514AD, 4. novembar 2014 09:13)

Znachi,chitam ne veru.em.
Suza,suzu stize.
Spanski cigani-znachi vrh,nema dalje.