Košarka 53

Ponedeljak, 03.11.2014.

22:20

Mega na 4-2, Jokić umalo tripl-dabl

Košarkaši Mega Vizure ostvarili su četvrtu pobedu u ABA ligi, pošto su savladali Zadar kod kuće sa 91:84.

Mega na 4-2, Jokiæ umalo tripl-dabl IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

MILOJICA SRBIN

pre 9 godina

Koliko je partizanu davano para i koliko je proteziran od strane politicara poslednjih dvadeset godina pocev od Mirka Marjanovica pa preko DS i SPS i koliko je pokusavano da se drugi uniste na sve moguce nacine neki veliki uspeh nije ni ostvaren.Sve osvojeno je logalnog karaktera vecinom ostvareno drp sistemom i pritiscima.

Onokao..

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.
Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...
(Bodibond, 3. novembar 2014 23:43)

Gledaj momcino, na zvanicnom sajtu ABA lige je 10., na sajtu b92 je 9., e sad to sto je tebi jedino objektivno merilo sajt FMP-a, to je upravo ona poslednja rec u tvome komentaru...

NN

pre 9 godina

Da samo sto Mega i Fmp da saberu sve sto su osvojili ne bi prisli Partizanu ni na pola! Mene bi bilo sramota da komentarisem doktora Duska Vujosevica! Ali to visoko uceni navijaci Fmp-a sebi daju za pravo! Posto im njihov mag prodaje maglu na svakom cosku. Oni se loze i tako u krug. Visoko uceni ljudi!

dksla

pre 9 godina

@Bodibond
Pa kako te nije sramota. Pogledaj na zvaničnom sajtu ABA lige. Partizan jeste 10.
Evo i na B92 je 9. Hajde sad lepo se izvin čoveku.

bracki

pre 9 godina

(ja, 3 novembar 2014 23:40)
Lep komentar,samo bi se nadovezao da je i Marko Lukovic otisao na kraju sezone iz Mega Vizure. Decko je imao odlicnu sezonu prosle godine u Megi...

(ne)objektivan

pre 9 godina

@bodibond
ko obmanjuje javnost moze se lako proveriti ovde http://www.abaliga.com/n59/League/Standings, tako da je doticni gospodin u pravu a zvanicno si ti u debeloj zabludi

johnny_cantona

pre 9 godina

Svaka cast Megi na pobedi i dosadasnjim igrama u sezoni,ali onima koji tvrde da je Jokic bolji od Luke Mitrovica bih samo podsetio da su zaboravili kako se zavrsila utakmica Zvezda-Mega i ko je bio MVP te utakmice.

Fleu

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...
(Bodibond, 03. novembar 2014 23:43)verovatno zato sto smo drzavni projekat, 15 godina napadamo sudije, imamo bele medvede u timu, kumujemo sudijama klsa, usput odemo na final4 verovatno slucajno, zapamtite samo jedno docekacemo svi maj i videti kakvo je stanje, mnogo ste sebi dali za pravo, izgleda da ne ucite na greskama.. Pozdrav

Pedja

pre 9 godina

Da li ste culi da se Milojevic kad zalio zbog malog budzeta? Otislo je ne znam koliko igraca, ubacili mlade i opet su dobri. Igraju kao domacini tamo gde zele da ih gledaju. Prakticno stalno gostuju. Ipak nijednom se nisu pozalili na uslove i neravnopravan tretman u odnosu na ostale klubove. A opet ima trenera koji kukaju svaki dan i svi su im drugi krivi, i stalno traze pare i bolje uslove od svih. I kad im se to da pokupuju najskuplje igrace i sebe predstavljaju kao uspesne trenere.

Ноле

pre 9 godina

Реално Мега је у том кругу за четврто место.Мислим да су Звезда,Будућност и Цедевита виђени.Олимпија има исто шансу.Партизану ће бити врашки тешко јер мислим да се прошлих сезона са 7,8 пораза није могло ући међу четири.Они имају четири пораза а Звезду и Будућност имају по двапут и Мегу такођер.

Mega ima 100 puta manji budzet od partizana a igra 100 puta bolje. Neka to objasni Vujosevic

pre 9 godina

Kako mi je krivo sto Zvezda nije dovela Jokica. Jos pre dve godine sam pricao da Zvezda mora da ga dovede kad je imao 17. A za Mitrovica sam rekao pre 3 godine da ce biti najveci Zvezdin talenat u zadnjih 10 godina. Ne pamtim da sam pogresio ni za jednog igraca u proceni od stotinak. Ne hvalim se nego je tako. Isto sam rekao da je ogromna greska dovodjenje Cirbesa i ne mogu da verujem da je pao izbor na njega od toliko centara. Da ne bude da vam samo pricam o onome sto je bilo, evo kazem vam unapred da ce Stefan Peno biti najbolji plej Evrope i najbolji igrac Srbije kroz 7-8 godina i da je velika steta sto nije ostao u Zvezdi ali je dobro za njega sto ce proci spansku skolu plejeva koja ce mu dati novu dimenziju u igri uz nasu skolu. I reci cu jos jednu stvar neznalicama - Tejic je uz Mitrovica trenutno najtalentovaniji igrac Zvezde i jedino je problem sto je u Zvezdi u trenutku kad ima, takodje mladog, Mitrovica koji ce mu ograniciti minute. Sto se Mege tice mislim da ce Miljenovic imati slican put kao Teodosic koji se dugo dugo gradio kao igrac i igra tek sad najbolju kosarku gde mu iskustvo pokriva greske zbog slabijih fizikalija. To ceka i Miljenovica i ocekujte ga kao kompletnog igraca za najbolje klubove Evrope tek sa 27 godina. Jokic je druga prica i moze vec sada da igra u vecem klubu od Mege ali mu je krajnji limit nesto nizi i bice odlican igrac ali ne i najbolji igrac Srbije. Ipak, meni trenutno omiljeni igrac Mege i legao bi neverovatno Zvezdi.

ja

pre 9 godina

Fmp nije oterao Miljenovica, nego napravio od njega najboljeg igraca do 18 god. A onda ga je takozvani profesor uzeo u partizan jer se tek sa 18 god potpisuje prvi ugovor i za to platio oko 250 000 (isto je uradio i sa djekicem, koji je takodje bio proglašen za najboljeg igraca u svom uzrastu). Za obojicu se zna kako su prosli u Partizanu, a samo na njih je otislo 500 000e + plate za dve godine koliko su bili u klubu. I onda vujosevic kuka da nema pare, zali se na kvalitet tima, odlaske... a megi otisli micic, dangubic, velickovic, varda i tokom sezone do tada najbolji radovic, dali sansu mladim, nasim, jeftinim igracima igraju sjajno i jos ce na kraju sezone da zarade velike pare od prodaje igraca. Svaka cast za megu, raznatovica i milojevica!

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 9 godina

I posle neko pljuje Raznatovica... Covek radi ono o cemu drugi pricaju da treba da se radi, napravio je klub, dovodi najvece talente koji imaju prostora da se razvijaju... igraju po vise od 20minuta ozbiljne kosarke.. pa to je recept stare juge, koji su iskopirali spanci, njima su ako se secate rubio i fernandez igrali u huventudu kad su bili deca, i izrasli u nosioce reprezentacije koja dominira od kad smo mi posrnuli... Prosto mi je neverovatno da su Miljenovica oterali i Fmp i Dule Vujosevic i Muta... Decko kao da se rodio sa loptom, takvu tehniku ima,a cini se da popravlja i sut... Velike zasluge i Milojevicu, koji im daje slobodu, da mogu da izadju iz akcije ako im se otvori prilika i zavrse na drugi nacin, a pritom ne budu kaznjeni ako promase. Bravo Mega. Jedino mi se ne svidjaju one devojke sto su iskopirali sa boks meceva, al ajd, moze da se progleda kroz prste jer su lepe i zgodne :)

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Krka iznad svojih mogucnosti realno ! Dzikic i Milojevic rade sjajan posao ! Steta sto bivsi prvaci evrope Partizan i Cibona imaju problema sa finansijama ! Nadam se da je to samo trenutno,nije to,to kada oni zauzimaju 9-to odnoano 10-mesto ! Dule,ajmo jedan plej i Pavlovic,hitno,ako zelis u 4 !

Bodibond

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.
Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...

Rade Futog

pre 9 godina

Jokic mali je genijalac i samo zbog njega gledam Megu. Do godine ce biti najtrazeniji visoki igrac u Evropi. Za dve-tri godine ce u NBA. Od precenjenog i preopterecenog Mitrovica je za dve klase veci potencijal. Ima bolju ledjnu tehniku, precizniji sut, vislji je i bolji skok ima, pregled igre i kosarkaski IQ kao plej, samo nema brzinu kao Mitar i onaj lep roling. Na sve to je mladji dve godine, sto je ovom uzrastu velika razlika.
Nadao sam se da ce ga Misko pustiti u Zvezdu. Sa takvim igracem i kvalitetnim suterom na poziciji 3, poput Silba, Zvezda bi mogla u Top 8 EL, lagano.
Bogdana obozavam, ali mali Jokic je jos veci potencijal, iako ne igraju istu poziciju. Reprezentacija je za narednih 12-13 godina dobila igraca ekstra klase. Nadam se da ce Sale za EP pozvati pored njega i Bobana.

story

pre 9 godina

Da li je moguće da nema komentara!? Mega je još jednom pobedila s najmlađim timom u ABA ligi.Pun pogodak je što su izabrali S.Mitrovicu za domaćinstvo jer im je hala uvek puna i gladna košarke i to je zaista ogroman + !Drago mi je zbog Mege i tih sjajnih momaka i sjajnog trenera,koji već sada pokazuje da je ubedljivo najtalentovaniji mladi stručnjak u regionu.Miloje je genije i žao mi je što to moji zvezdaši ne kapiraju jer tu u komšiluku imaju čoveka koji kad bi stao na čelo Zvezde dogurao bi već ove sezone do last 8,a naredne,potpuno sam siguran u to bio bi i na fajnal foru sa samo maloizmenjenim sastavom koji bi možda bio jeftiniji od sadašnjeg Zvezdinog.Miloje bi u Zvezdu došao iza duplo manje od onog što prima Radonjić i svi koji iole znaju basket vide iz aviona da je reč o treneru pobedniku!!!U Zvezdi su već njegovi puleni Bobi,Danguba,trebalo bi sobom da povede bar samo Jokića(Saletova,krupna letošnja greška,dečko igra kao Krešo Ćosić u istim godinama,i skoro nisam video talentovanijeg i zrelijeg centra u tim godinama).Naravno i večeras i par tekmi ranije svi vidimo kakav je mali Marelja strašan igrač,pa Danilo Nikolić i Zagorac,pa mlađi Jaramaz i konačno sjajni Miljenović,koji gradi svoju priču s najboljim trenerom kao i ostali.Ne znam šta je sa Krsićem i Čantekinom ,to su takođe dva super talentovana momka.Čantekin ima 222cm a kreće se kao bek šuter,valja ga samo malo pogurati, ne sumnjam da će Miloje to uraditi,verovatno je reč o povredi.Krstić je šuter kao Bertans.

autostoper

pre 9 godina

Ako jos nesto neko kaze o Misku bolje nek se ubije,covek obezbedi mladim igracima minute,odlicnog trenera,sve uslove.A posle im pronadje paklen ugovor,dovede i ekstra strance,jedino je Lipovi podbacio mada ni on nije toliko los,samo se mozda losije prilagodio zbog krize u Ukrajini.Bobi doziveo renesansu,Velickovic,Miljenovic....

Ноле

pre 9 godina

Врхунски је ово смислио Мишко Ражнатовић ! Држиш клуб доведеш играча који нема ангажман и онда га разиграш и продаш !

Fan

pre 9 godina

Hvala Sport Klubu na redovnim prenosima ABA lige ove godine. Moram priznati da mi veliko zadovoljstvo predstavlja gledanje rasadnika talenata srpske kosarke predvodjene velikim trenerskim potencijalom Dejanom Milojevicem, za koga mogu sa sigurnoscu reci da ce biti jedan od najboljih evropskih trenera u bliskoj buducnosti. Prosto je neverovatno kako ova deca leprsavo igraju, kakvu slobodu u igri imaju, sto je od izuzetne vaznosti za njihov razvoj. Svaka cast za ovaj projekat, srpska kosarka ce mnogo profitirati zahvaljujuci njemu, a ja cu se potruditi da odgledam svaki njihov mec, i to cu ciniti sa uzivanjem.

Tit Sok

pre 9 godina

Naravno da su mu falile dveasistencije kada je sebican, da je vise mislio na tim a manje na kos imao bi te jos dve a mozda i vise asistencija

goran

pre 9 godina

obozavam igru mege. jokica u zvezdu umesto cirbesa i marelju da sa kapitenom imamo dve odlicne cetvorke. eh da smo uzeli miljenovica pre jovica vec bih kupovao karte za F4 ELige

x man

pre 9 godina

najveci talenat u istoriji evropske kosarke!!!sto ne znaci da ce biti i najbolji igrac,dace bog da bude!!ali ovo sto on igra to je neverovatno..miljenovic je mashinerija,umjetnik,vec sada je vrh,jos par kg.i plej broj jedan uz tea!a jaramaz novi vujanic samo jos dosta jace fizikalije!!samo zdravlje da ih posluzi!

fancy

pre 9 godina

prosto obozavam ovaj klub! svaka vast momci samo gazite, promenicu misljenje jedino ako pustite Partizan, protiv Zvezde se dovoljno trudite i svaka cast na tome! Plejada talenta i srpske buducnosti...Zagorac ce da bude opasan igrac, Jojic i Miljenovic vec to jesu

Uki

pre 9 godina

Ne znam ko će pre stići do tripl-dabla, Miljenović ili Jokić. Eto u prošlom kolu je Nenadu falilo 3 skoka, sada Joki 2 asistencije. Svaka čast obojici, veliki majstori.

Fan

pre 9 godina

Hvala Sport Klubu na redovnim prenosima ABA lige ove godine. Moram priznati da mi veliko zadovoljstvo predstavlja gledanje rasadnika talenata srpske kosarke predvodjene velikim trenerskim potencijalom Dejanom Milojevicem, za koga mogu sa sigurnoscu reci da ce biti jedan od najboljih evropskih trenera u bliskoj buducnosti. Prosto je neverovatno kako ova deca leprsavo igraju, kakvu slobodu u igri imaju, sto je od izuzetne vaznosti za njihov razvoj. Svaka cast za ovaj projekat, srpska kosarka ce mnogo profitirati zahvaljujuci njemu, a ja cu se potruditi da odgledam svaki njihov mec, i to cu ciniti sa uzivanjem.

ja

pre 9 godina

Fmp nije oterao Miljenovica, nego napravio od njega najboljeg igraca do 18 god. A onda ga je takozvani profesor uzeo u partizan jer se tek sa 18 god potpisuje prvi ugovor i za to platio oko 250 000 (isto je uradio i sa djekicem, koji je takodje bio proglašen za najboljeg igraca u svom uzrastu). Za obojicu se zna kako su prosli u Partizanu, a samo na njih je otislo 500 000e + plate za dve godine koliko su bili u klubu. I onda vujosevic kuka da nema pare, zali se na kvalitet tima, odlaske... a megi otisli micic, dangubic, velickovic, varda i tokom sezone do tada najbolji radovic, dali sansu mladim, nasim, jeftinim igracima igraju sjajno i jos ce na kraju sezone da zarade velike pare od prodaje igraca. Svaka cast za megu, raznatovica i milojevica!

Bodibond

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.
Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...

Ноле

pre 9 godina

Врхунски је ово смислио Мишко Ражнатовић ! Држиш клуб доведеш играча који нема ангажман и онда га разиграш и продаш !

autostoper

pre 9 godina

Ako jos nesto neko kaze o Misku bolje nek se ubije,covek obezbedi mladim igracima minute,odlicnog trenera,sve uslove.A posle im pronadje paklen ugovor,dovede i ekstra strance,jedino je Lipovi podbacio mada ni on nije toliko los,samo se mozda losije prilagodio zbog krize u Ukrajini.Bobi doziveo renesansu,Velickovic,Miljenovic....

Uki

pre 9 godina

Ne znam ko će pre stići do tripl-dabla, Miljenović ili Jokić. Eto u prošlom kolu je Nenadu falilo 3 skoka, sada Joki 2 asistencije. Svaka čast obojici, veliki majstori.

fancy

pre 9 godina

prosto obozavam ovaj klub! svaka vast momci samo gazite, promenicu misljenje jedino ako pustite Partizan, protiv Zvezde se dovoljno trudite i svaka cast na tome! Plejada talenta i srpske buducnosti...Zagorac ce da bude opasan igrac, Jojic i Miljenovic vec to jesu

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 9 godina

I posle neko pljuje Raznatovica... Covek radi ono o cemu drugi pricaju da treba da se radi, napravio je klub, dovodi najvece talente koji imaju prostora da se razvijaju... igraju po vise od 20minuta ozbiljne kosarke.. pa to je recept stare juge, koji su iskopirali spanci, njima su ako se secate rubio i fernandez igrali u huventudu kad su bili deca, i izrasli u nosioce reprezentacije koja dominira od kad smo mi posrnuli... Prosto mi je neverovatno da su Miljenovica oterali i Fmp i Dule Vujosevic i Muta... Decko kao da se rodio sa loptom, takvu tehniku ima,a cini se da popravlja i sut... Velike zasluge i Milojevicu, koji im daje slobodu, da mogu da izadju iz akcije ako im se otvori prilika i zavrse na drugi nacin, a pritom ne budu kaznjeni ako promase. Bravo Mega. Jedino mi se ne svidjaju one devojke sto su iskopirali sa boks meceva, al ajd, moze da se progleda kroz prste jer su lepe i zgodne :)

x man

pre 9 godina

najveci talenat u istoriji evropske kosarke!!!sto ne znaci da ce biti i najbolji igrac,dace bog da bude!!ali ovo sto on igra to je neverovatno..miljenovic je mashinerija,umjetnik,vec sada je vrh,jos par kg.i plej broj jedan uz tea!a jaramaz novi vujanic samo jos dosta jace fizikalije!!samo zdravlje da ih posluzi!

story

pre 9 godina

Da li je moguće da nema komentara!? Mega je još jednom pobedila s najmlađim timom u ABA ligi.Pun pogodak je što su izabrali S.Mitrovicu za domaćinstvo jer im je hala uvek puna i gladna košarke i to je zaista ogroman + !Drago mi je zbog Mege i tih sjajnih momaka i sjajnog trenera,koji već sada pokazuje da je ubedljivo najtalentovaniji mladi stručnjak u regionu.Miloje je genije i žao mi je što to moji zvezdaši ne kapiraju jer tu u komšiluku imaju čoveka koji kad bi stao na čelo Zvezde dogurao bi već ove sezone do last 8,a naredne,potpuno sam siguran u to bio bi i na fajnal foru sa samo maloizmenjenim sastavom koji bi možda bio jeftiniji od sadašnjeg Zvezdinog.Miloje bi u Zvezdu došao iza duplo manje od onog što prima Radonjić i svi koji iole znaju basket vide iz aviona da je reč o treneru pobedniku!!!U Zvezdi su već njegovi puleni Bobi,Danguba,trebalo bi sobom da povede bar samo Jokića(Saletova,krupna letošnja greška,dečko igra kao Krešo Ćosić u istim godinama,i skoro nisam video talentovanijeg i zrelijeg centra u tim godinama).Naravno i večeras i par tekmi ranije svi vidimo kakav je mali Marelja strašan igrač,pa Danilo Nikolić i Zagorac,pa mlađi Jaramaz i konačno sjajni Miljenović,koji gradi svoju priču s najboljim trenerom kao i ostali.Ne znam šta je sa Krsićem i Čantekinom ,to su takođe dva super talentovana momka.Čantekin ima 222cm a kreće se kao bek šuter,valja ga samo malo pogurati, ne sumnjam da će Miloje to uraditi,verovatno je reč o povredi.Krstić je šuter kao Bertans.

Rade Futog

pre 9 godina

Jokic mali je genijalac i samo zbog njega gledam Megu. Do godine ce biti najtrazeniji visoki igrac u Evropi. Za dve-tri godine ce u NBA. Od precenjenog i preopterecenog Mitrovica je za dve klase veci potencijal. Ima bolju ledjnu tehniku, precizniji sut, vislji je i bolji skok ima, pregled igre i kosarkaski IQ kao plej, samo nema brzinu kao Mitar i onaj lep roling. Na sve to je mladji dve godine, sto je ovom uzrastu velika razlika.
Nadao sam se da ce ga Misko pustiti u Zvezdu. Sa takvim igracem i kvalitetnim suterom na poziciji 3, poput Silba, Zvezda bi mogla u Top 8 EL, lagano.
Bogdana obozavam, ali mali Jokic je jos veci potencijal, iako ne igraju istu poziciju. Reprezentacija je za narednih 12-13 godina dobila igraca ekstra klase. Nadam se da ce Sale za EP pozvati pored njega i Bobana.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Krka iznad svojih mogucnosti realno ! Dzikic i Milojevic rade sjajan posao ! Steta sto bivsi prvaci evrope Partizan i Cibona imaju problema sa finansijama ! Nadam se da je to samo trenutno,nije to,to kada oni zauzimaju 9-to odnoano 10-mesto ! Dule,ajmo jedan plej i Pavlovic,hitno,ako zelis u 4 !

goran

pre 9 godina

obozavam igru mege. jokica u zvezdu umesto cirbesa i marelju da sa kapitenom imamo dve odlicne cetvorke. eh da smo uzeli miljenovica pre jovica vec bih kupovao karte za F4 ELige

Pedja

pre 9 godina

Da li ste culi da se Milojevic kad zalio zbog malog budzeta? Otislo je ne znam koliko igraca, ubacili mlade i opet su dobri. Igraju kao domacini tamo gde zele da ih gledaju. Prakticno stalno gostuju. Ipak nijednom se nisu pozalili na uslove i neravnopravan tretman u odnosu na ostale klubove. A opet ima trenera koji kukaju svaki dan i svi su im drugi krivi, i stalno traze pare i bolje uslove od svih. I kad im se to da pokupuju najskuplje igrace i sebe predstavljaju kao uspesne trenere.

Mega ima 100 puta manji budzet od partizana a igra 100 puta bolje. Neka to objasni Vujosevic

pre 9 godina

Kako mi je krivo sto Zvezda nije dovela Jokica. Jos pre dve godine sam pricao da Zvezda mora da ga dovede kad je imao 17. A za Mitrovica sam rekao pre 3 godine da ce biti najveci Zvezdin talenat u zadnjih 10 godina. Ne pamtim da sam pogresio ni za jednog igraca u proceni od stotinak. Ne hvalim se nego je tako. Isto sam rekao da je ogromna greska dovodjenje Cirbesa i ne mogu da verujem da je pao izbor na njega od toliko centara. Da ne bude da vam samo pricam o onome sto je bilo, evo kazem vam unapred da ce Stefan Peno biti najbolji plej Evrope i najbolji igrac Srbije kroz 7-8 godina i da je velika steta sto nije ostao u Zvezdi ali je dobro za njega sto ce proci spansku skolu plejeva koja ce mu dati novu dimenziju u igri uz nasu skolu. I reci cu jos jednu stvar neznalicama - Tejic je uz Mitrovica trenutno najtalentovaniji igrac Zvezde i jedino je problem sto je u Zvezdi u trenutku kad ima, takodje mladog, Mitrovica koji ce mu ograniciti minute. Sto se Mege tice mislim da ce Miljenovic imati slican put kao Teodosic koji se dugo dugo gradio kao igrac i igra tek sad najbolju kosarku gde mu iskustvo pokriva greske zbog slabijih fizikalija. To ceka i Miljenovica i ocekujte ga kao kompletnog igraca za najbolje klubove Evrope tek sa 27 godina. Jokic je druga prica i moze vec sada da igra u vecem klubu od Mege ali mu je krajnji limit nesto nizi i bice odlican igrac ali ne i najbolji igrac Srbije. Ipak, meni trenutno omiljeni igrac Mege i legao bi neverovatno Zvezdi.

Onokao..

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.
Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...
(Bodibond, 3. novembar 2014 23:43)

Gledaj momcino, na zvanicnom sajtu ABA lige je 10., na sajtu b92 je 9., e sad to sto je tebi jedino objektivno merilo sajt FMP-a, to je upravo ona poslednja rec u tvome komentaru...

Tit Sok

pre 9 godina

Naravno da su mu falile dveasistencije kada je sebican, da je vise mislio na tim a manje na kos imao bi te jos dve a mozda i vise asistencija

johnny_cantona

pre 9 godina

Svaka cast Megi na pobedi i dosadasnjim igrama u sezoni,ali onima koji tvrde da je Jokic bolji od Luke Mitrovica bih samo podsetio da su zaboravili kako se zavrsila utakmica Zvezda-Mega i ko je bio MVP te utakmice.

dksla

pre 9 godina

@Bodibond
Pa kako te nije sramota. Pogledaj na zvaničnom sajtu ABA lige. Partizan jeste 10.
Evo i na B92 je 9. Hajde sad lepo se izvin čoveku.

Ноле

pre 9 godina

Реално Мега је у том кругу за четврто место.Мислим да су Звезда,Будућност и Цедевита виђени.Олимпија има исто шансу.Партизану ће бити врашки тешко јер мислим да се прошлих сезона са 7,8 пораза није могло ући међу четири.Они имају четири пораза а Звезду и Будућност имају по двапут и Мегу такођер.

bracki

pre 9 godina

(ja, 3 novembar 2014 23:40)
Lep komentar,samo bi se nadovezao da je i Marko Lukovic otisao na kraju sezone iz Mega Vizure. Decko je imao odlicnu sezonu prosle godine u Megi...

MILOJICA SRBIN

pre 9 godina

Koliko je partizanu davano para i koliko je proteziran od strane politicara poslednjih dvadeset godina pocev od Mirka Marjanovica pa preko DS i SPS i koliko je pokusavano da se drugi uniste na sve moguce nacine neki veliki uspeh nije ni ostvaren.Sve osvojeno je logalnog karaktera vecinom ostvareno drp sistemom i pritiscima.

(ne)objektivan

pre 9 godina

@bodibond
ko obmanjuje javnost moze se lako proveriti ovde http://www.abaliga.com/n59/League/Standings, tako da je doticni gospodin u pravu a zvanicno si ti u debeloj zabludi

NN

pre 9 godina

Da samo sto Mega i Fmp da saberu sve sto su osvojili ne bi prisli Partizanu ni na pola! Mene bi bilo sramota da komentarisem doktora Duska Vujosevica! Ali to visoko uceni navijaci Fmp-a sebi daju za pravo! Posto im njihov mag prodaje maglu na svakom cosku. Oni se loze i tako u krug. Visoko uceni ljudi!

Fleu

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...
(Bodibond, 03. novembar 2014 23:43)verovatno zato sto smo drzavni projekat, 15 godina napadamo sudije, imamo bele medvede u timu, kumujemo sudijama klsa, usput odemo na final4 verovatno slucajno, zapamtite samo jedno docekacemo svi maj i videti kakvo je stanje, mnogo ste sebi dali za pravo, izgleda da ne ucite na greskama.. Pozdrav

Tit Sok

pre 9 godina

Naravno da su mu falile dveasistencije kada je sebican, da je vise mislio na tim a manje na kos imao bi te jos dve a mozda i vise asistencija

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Krka iznad svojih mogucnosti realno ! Dzikic i Milojevic rade sjajan posao ! Steta sto bivsi prvaci evrope Partizan i Cibona imaju problema sa finansijama ! Nadam se da je to samo trenutno,nije to,to kada oni zauzimaju 9-to odnoano 10-mesto ! Dule,ajmo jedan plej i Pavlovic,hitno,ako zelis u 4 !

goran

pre 9 godina

obozavam igru mege. jokica u zvezdu umesto cirbesa i marelju da sa kapitenom imamo dve odlicne cetvorke. eh da smo uzeli miljenovica pre jovica vec bih kupovao karte za F4 ELige

Rade Futog

pre 9 godina

Jokic mali je genijalac i samo zbog njega gledam Megu. Do godine ce biti najtrazeniji visoki igrac u Evropi. Za dve-tri godine ce u NBA. Od precenjenog i preopterecenog Mitrovica je za dve klase veci potencijal. Ima bolju ledjnu tehniku, precizniji sut, vislji je i bolji skok ima, pregled igre i kosarkaski IQ kao plej, samo nema brzinu kao Mitar i onaj lep roling. Na sve to je mladji dve godine, sto je ovom uzrastu velika razlika.
Nadao sam se da ce ga Misko pustiti u Zvezdu. Sa takvim igracem i kvalitetnim suterom na poziciji 3, poput Silba, Zvezda bi mogla u Top 8 EL, lagano.
Bogdana obozavam, ali mali Jokic je jos veci potencijal, iako ne igraju istu poziciju. Reprezentacija je za narednih 12-13 godina dobila igraca ekstra klase. Nadam se da ce Sale za EP pozvati pored njega i Bobana.

Bodibond

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.
Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...

ja

pre 9 godina

Fmp nije oterao Miljenovica, nego napravio od njega najboljeg igraca do 18 god. A onda ga je takozvani profesor uzeo u partizan jer se tek sa 18 god potpisuje prvi ugovor i za to platio oko 250 000 (isto je uradio i sa djekicem, koji je takodje bio proglašen za najboljeg igraca u svom uzrastu). Za obojicu se zna kako su prosli u Partizanu, a samo na njih je otislo 500 000e + plate za dve godine koliko su bili u klubu. I onda vujosevic kuka da nema pare, zali se na kvalitet tima, odlaske... a megi otisli micic, dangubic, velickovic, varda i tokom sezone do tada najbolji radovic, dali sansu mladim, nasim, jeftinim igracima igraju sjajno i jos ce na kraju sezone da zarade velike pare od prodaje igraca. Svaka cast za megu, raznatovica i milojevica!

story

pre 9 godina

Da li je moguće da nema komentara!? Mega je još jednom pobedila s najmlađim timom u ABA ligi.Pun pogodak je što su izabrali S.Mitrovicu za domaćinstvo jer im je hala uvek puna i gladna košarke i to je zaista ogroman + !Drago mi je zbog Mege i tih sjajnih momaka i sjajnog trenera,koji već sada pokazuje da je ubedljivo najtalentovaniji mladi stručnjak u regionu.Miloje je genije i žao mi je što to moji zvezdaši ne kapiraju jer tu u komšiluku imaju čoveka koji kad bi stao na čelo Zvezde dogurao bi već ove sezone do last 8,a naredne,potpuno sam siguran u to bio bi i na fajnal foru sa samo maloizmenjenim sastavom koji bi možda bio jeftiniji od sadašnjeg Zvezdinog.Miloje bi u Zvezdu došao iza duplo manje od onog što prima Radonjić i svi koji iole znaju basket vide iz aviona da je reč o treneru pobedniku!!!U Zvezdi su već njegovi puleni Bobi,Danguba,trebalo bi sobom da povede bar samo Jokića(Saletova,krupna letošnja greška,dečko igra kao Krešo Ćosić u istim godinama,i skoro nisam video talentovanijeg i zrelijeg centra u tim godinama).Naravno i večeras i par tekmi ranije svi vidimo kakav je mali Marelja strašan igrač,pa Danilo Nikolić i Zagorac,pa mlađi Jaramaz i konačno sjajni Miljenović,koji gradi svoju priču s najboljim trenerom kao i ostali.Ne znam šta je sa Krsićem i Čantekinom ,to su takođe dva super talentovana momka.Čantekin ima 222cm a kreće se kao bek šuter,valja ga samo malo pogurati, ne sumnjam da će Miloje to uraditi,verovatno je reč o povredi.Krstić je šuter kao Bertans.

NN

pre 9 godina

Da samo sto Mega i Fmp da saberu sve sto su osvojili ne bi prisli Partizanu ni na pola! Mene bi bilo sramota da komentarisem doktora Duska Vujosevica! Ali to visoko uceni navijaci Fmp-a sebi daju za pravo! Posto im njihov mag prodaje maglu na svakom cosku. Oni se loze i tako u krug. Visoko uceni ljudi!

fancy

pre 9 godina

prosto obozavam ovaj klub! svaka vast momci samo gazite, promenicu misljenje jedino ako pustite Partizan, protiv Zvezde se dovoljno trudite i svaka cast na tome! Plejada talenta i srpske buducnosti...Zagorac ce da bude opasan igrac, Jojic i Miljenovic vec to jesu

x man

pre 9 godina

najveci talenat u istoriji evropske kosarke!!!sto ne znaci da ce biti i najbolji igrac,dace bog da bude!!ali ovo sto on igra to je neverovatno..miljenovic je mashinerija,umjetnik,vec sada je vrh,jos par kg.i plej broj jedan uz tea!a jaramaz novi vujanic samo jos dosta jace fizikalije!!samo zdravlje da ih posluzi!

Onokao..

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.
Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...
(Bodibond, 3. novembar 2014 23:43)

Gledaj momcino, na zvanicnom sajtu ABA lige je 10., na sajtu b92 je 9., e sad to sto je tebi jedino objektivno merilo sajt FMP-a, to je upravo ona poslednja rec u tvome komentaru...

Mega ima 100 puta manji budzet od partizana a igra 100 puta bolje. Neka to objasni Vujosevic

pre 9 godina

Kako mi je krivo sto Zvezda nije dovela Jokica. Jos pre dve godine sam pricao da Zvezda mora da ga dovede kad je imao 17. A za Mitrovica sam rekao pre 3 godine da ce biti najveci Zvezdin talenat u zadnjih 10 godina. Ne pamtim da sam pogresio ni za jednog igraca u proceni od stotinak. Ne hvalim se nego je tako. Isto sam rekao da je ogromna greska dovodjenje Cirbesa i ne mogu da verujem da je pao izbor na njega od toliko centara. Da ne bude da vam samo pricam o onome sto je bilo, evo kazem vam unapred da ce Stefan Peno biti najbolji plej Evrope i najbolji igrac Srbije kroz 7-8 godina i da je velika steta sto nije ostao u Zvezdi ali je dobro za njega sto ce proci spansku skolu plejeva koja ce mu dati novu dimenziju u igri uz nasu skolu. I reci cu jos jednu stvar neznalicama - Tejic je uz Mitrovica trenutno najtalentovaniji igrac Zvezde i jedino je problem sto je u Zvezdi u trenutku kad ima, takodje mladog, Mitrovica koji ce mu ograniciti minute. Sto se Mege tice mislim da ce Miljenovic imati slican put kao Teodosic koji se dugo dugo gradio kao igrac i igra tek sad najbolju kosarku gde mu iskustvo pokriva greske zbog slabijih fizikalija. To ceka i Miljenovica i ocekujte ga kao kompletnog igraca za najbolje klubove Evrope tek sa 27 godina. Jokic je druga prica i moze vec sada da igra u vecem klubu od Mege ali mu je krajnji limit nesto nizi i bice odlican igrac ali ne i najbolji igrac Srbije. Ipak, meni trenutno omiljeni igrac Mege i legao bi neverovatno Zvezdi.

MILOJICA SRBIN

pre 9 godina

Koliko je partizanu davano para i koliko je proteziran od strane politicara poslednjih dvadeset godina pocev od Mirka Marjanovica pa preko DS i SPS i koliko je pokusavano da se drugi uniste na sve moguce nacine neki veliki uspeh nije ni ostvaren.Sve osvojeno je logalnog karaktera vecinom ostvareno drp sistemom i pritiscima.

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 9 godina

I posle neko pljuje Raznatovica... Covek radi ono o cemu drugi pricaju da treba da se radi, napravio je klub, dovodi najvece talente koji imaju prostora da se razvijaju... igraju po vise od 20minuta ozbiljne kosarke.. pa to je recept stare juge, koji su iskopirali spanci, njima su ako se secate rubio i fernandez igrali u huventudu kad su bili deca, i izrasli u nosioce reprezentacije koja dominira od kad smo mi posrnuli... Prosto mi je neverovatno da su Miljenovica oterali i Fmp i Dule Vujosevic i Muta... Decko kao da se rodio sa loptom, takvu tehniku ima,a cini se da popravlja i sut... Velike zasluge i Milojevicu, koji im daje slobodu, da mogu da izadju iz akcije ako im se otvori prilika i zavrse na drugi nacin, a pritom ne budu kaznjeni ako promase. Bravo Mega. Jedino mi se ne svidjaju one devojke sto su iskopirali sa boks meceva, al ajd, moze da se progleda kroz prste jer su lepe i zgodne :)

Fleu

pre 9 godina

Kod Tegija opet cirkus.Zvanicno Partizan je na 12-om mestu na tabelama gde god pogledas. Samo kod Tegeltije je 10-ti ... Gkedam i ne verujem ocima kolko ovaj covek obmanjuje javnost. Mene ne moze ali zasto podcenjuje ostale kojima je 10-to mesto realno. B o l e s ...
(Bodibond, 03. novembar 2014 23:43)verovatno zato sto smo drzavni projekat, 15 godina napadamo sudije, imamo bele medvede u timu, kumujemo sudijama klsa, usput odemo na final4 verovatno slucajno, zapamtite samo jedno docekacemo svi maj i videti kakvo je stanje, mnogo ste sebi dali za pravo, izgleda da ne ucite na greskama.. Pozdrav

Fan

pre 9 godina

Hvala Sport Klubu na redovnim prenosima ABA lige ove godine. Moram priznati da mi veliko zadovoljstvo predstavlja gledanje rasadnika talenata srpske kosarke predvodjene velikim trenerskim potencijalom Dejanom Milojevicem, za koga mogu sa sigurnoscu reci da ce biti jedan od najboljih evropskih trenera u bliskoj buducnosti. Prosto je neverovatno kako ova deca leprsavo igraju, kakvu slobodu u igri imaju, sto je od izuzetne vaznosti za njihov razvoj. Svaka cast za ovaj projekat, srpska kosarka ce mnogo profitirati zahvaljujuci njemu, a ja cu se potruditi da odgledam svaki njihov mec, i to cu ciniti sa uzivanjem.

Ноле

pre 9 godina

Врхунски је ово смислио Мишко Ражнатовић ! Држиш клуб доведеш играча који нема ангажман и онда га разиграш и продаш !

dksla

pre 9 godina

@Bodibond
Pa kako te nije sramota. Pogledaj na zvaničnom sajtu ABA lige. Partizan jeste 10.
Evo i na B92 je 9. Hajde sad lepo se izvin čoveku.

autostoper

pre 9 godina

Ako jos nesto neko kaze o Misku bolje nek se ubije,covek obezbedi mladim igracima minute,odlicnog trenera,sve uslove.A posle im pronadje paklen ugovor,dovede i ekstra strance,jedino je Lipovi podbacio mada ni on nije toliko los,samo se mozda losije prilagodio zbog krize u Ukrajini.Bobi doziveo renesansu,Velickovic,Miljenovic....

Pedja

pre 9 godina

Da li ste culi da se Milojevic kad zalio zbog malog budzeta? Otislo je ne znam koliko igraca, ubacili mlade i opet su dobri. Igraju kao domacini tamo gde zele da ih gledaju. Prakticno stalno gostuju. Ipak nijednom se nisu pozalili na uslove i neravnopravan tretman u odnosu na ostale klubove. A opet ima trenera koji kukaju svaki dan i svi su im drugi krivi, i stalno traze pare i bolje uslove od svih. I kad im se to da pokupuju najskuplje igrace i sebe predstavljaju kao uspesne trenere.

Uki

pre 9 godina

Ne znam ko će pre stići do tripl-dabla, Miljenović ili Jokić. Eto u prošlom kolu je Nenadu falilo 3 skoka, sada Joki 2 asistencije. Svaka čast obojici, veliki majstori.

johnny_cantona

pre 9 godina

Svaka cast Megi na pobedi i dosadasnjim igrama u sezoni,ali onima koji tvrde da je Jokic bolji od Luke Mitrovica bih samo podsetio da su zaboravili kako se zavrsila utakmica Zvezda-Mega i ko je bio MVP te utakmice.

(ne)objektivan

pre 9 godina

@bodibond
ko obmanjuje javnost moze se lako proveriti ovde http://www.abaliga.com/n59/League/Standings, tako da je doticni gospodin u pravu a zvanicno si ti u debeloj zabludi

bracki

pre 9 godina

(ja, 3 novembar 2014 23:40)
Lep komentar,samo bi se nadovezao da je i Marko Lukovic otisao na kraju sezone iz Mega Vizure. Decko je imao odlicnu sezonu prosle godine u Megi...

Ноле

pre 9 godina

Реално Мега је у том кругу за четврто место.Мислим да су Звезда,Будућност и Цедевита виђени.Олимпија има исто шансу.Партизану ће бити врашки тешко јер мислим да се прошлих сезона са 7,8 пораза није могло ући међу четири.Они имају четири пораза а Звезду и Будућност имају по двапут и Мегу такођер.