Fudbal 167

Petak, 24.10.2014.

17:31

Bane: Nikada nećemo odustati

Posle odluke UEFA povodom prekinute utakmice između Srbije i Albanije, oglasio se i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

Bane: Nikada neæemo odustati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

167 Komentari

Sortiraj po:

Живча

pre 9 godina

Пуна вам уста Богданова. Нити знате ко је човек, информишете се површно путем интернет портала. Иста прича као и у вези Веље Дуњића. "Убице и мафијаши". А немате појма ко су људи које чак и постхумно вређате. Да ли је неко од вас икада био на трибини? Репрезентацију не пратим, али сам био позитивно изненађен приказаним фер плеј односом и заштитничким понашањем наших играча према евидентно нахушканим арбанасима. Без обзира на одвратност савеза, лични потез играча је заиста једина светла тачка којом смо се издигли из свеопште одвратности те вечери.

nenad

pre 9 godina

Koliko ja znam fudbal se igra zbog golova.Reprezentacija Srbije jednostavno nezna da daje golove.Tako da ako se kojim slućajem i kvalifikujemo za Francusku,neverujem da ćemo nešto da uradimo,bojim se da ćemo se još više osramotiti.Naš fudbal je gotov nema više ništa od fudbala.Pogledajte šta su uradili Zvezda i Partizan u Evropi apsolutno NIŠTA.

Savo

pre 9 godina

Predlog za fss,ako je dozvoljeno,da se za utakmice koje smo kaznjeni da igramo bez publike organizuje pracenje na ekranima oko stadiona da momci cuju navijanje i da osete da nisu jedini koji veruju u plasman na evropsko prvenstvo.
Iskreno verujem da bi doslo ljudi bar koliko moze da stane na stadion,a i vise, i da bi im znacilo.

Nolanče

pre 9 godina

Idemo na EURO ubeđen sam.
(Corleone, 24. oktobar 2014 17:52)
Bilo bi smjesno da neodete kad ide pola europe izuzev malte andore i takvih imate srece

Necke 26

pre 9 godina

i sta sad..imamo gol razliku 4:1 a pritom imamo jedan bod?? hahhah Gospode Boze... (ner0n,24.oktobar2014 23:37)

Da, komedija žešća. :D

carla

pre 9 godina

na stranu jedna grozomorna politikanska provokacija, na mjestu gdje joj nije mjesto, ali osobno nisam u stanju sagledati i razumjeti odluku koja kažnjava domaćina Srbiju ili je, nažalost, prevagnulo kod donošenja i odmjeravanja kazne razulareno utrčavanje na teren poznatih kriminalaca koji sustavo uništavaju odličnu momčad i reprezentaciju srbije čiji su se igrači civilizirano i pristojno ponašali štiteći svoje kolege albanske reprezantativce, dakle promišljala sam i očekivala kako će sud nogometne europe prije svega takvo ponašanje igrača nagraditi i odmjeriti blažu kaznu bez drakonskog ponižavanja i oduzimanja bodova.

Zipo

pre 9 godina

Ako odu Tole i poltroni, sklone se likovi poput Bogdanova sa ulice i smeni nesposobni ministar Stefanovic, slobodno neka nam daju i 10 kazni. Ja ne mogu vise da se radujem uspehu sportista kao nekada, ne mogu vise da bezim iz stvarnosti kao vecina projektujuci njihove uspehe kao svoje a nisam ucestvovao u tome sem kao gledalac. Hocu da zivim u uredjenoj drzavi gde se zna neki red a onda ce i uspesi u sportu biti slag na torti.

Pera

pre 9 godina

ipak, dobro smo prosli...moglo je biti I gore. Nasrt navijaca na igrace je neprihvatljivo I to se ne sme ponoviti. Sto se tice igre, daleko smo od EP 2016

Rista

pre 9 godina

Ja bi vam bre oduzeo jos 3 boda jer skoro celo poluvreme niste nasli nacina da loptu ukotrljate u gol, i to retko vreloj atmosferi gde je svaki covek na stadionu 100% uz vas. Cisto sumnjam da ce vam to poci za nogom pred praznim tribinama. A u Tirani ne verujem da mozete da izvucete bod kao sto vam je poslo za rukom u Jermeniji. Nisu Albanija i Jermenija isto. O Portugalu i Danskoj da ne pricamo. Sve u svemu, tesko!

BUGGISHA

pre 9 godina

Nesto vrlo bitno sam primetio. Izgleda da UEFA i sve te organizacije prave presedane samo u nasim slucajevima. Isto je tako i u politici.A isto sam primetio da ti presedani nikad nisu u nasu korist.

Crna mamba

pre 9 godina

Bane... jako je lepo sto ekipa i ti necete odustati ali nazalost necete ni igrati u Francuskoj... na moju veliku zalost,pa cu opet morati navijati za Elfe...

Milicaste

pre 9 godina

Imam rešenje. Predlažem da Vučićeva tetka izbaci dron sa kartom Velike Srbije na revanš utakmici u Albaniji i tako adekvatno odgovori na postupak brata premijera Albanije na utakmici u Beogradu

zorz

pre 9 godina

Ja sam čovek u srednjim godinama i 30 godina slušam iste izjave različitih kapitena fudbalskih reprezentacija... Nemam više živaca za vas, a ovi klinci neka vam i dalje veruju i neka vas i dalje gledaju i neka vam i dalje pune kasu, kad vi za svaku utakmicu dajete uefi po sto hiljada evra na kazne.

nesa

pre 9 godina

Bane, kazi steta sto Bogdanov nece moci na utakmicu. Da moze, iskulirao bi prekid da mozete ti i ostali da se hvalite kako imamo silnu repku. Kako stoje stvari lose vam se pise, jer Danci ce nas potuci do nogu a vama igracima ce cela Srbija da okrene ledja.

pox

pre 9 godina

@Bojan - Naravno da Bogdanov nije organizovao uletanje na teren, a nije organizovao ni "Đenovu". On je izvođač radova, a investitor je, na žalost verujem u to, isti onaj koji je poslao dron na stadion. Albanska reakcija je bila neurotična i za osudu, ali ovo s naše strane ne može biti slučajno. Pokazali smo da, kad nešto želimo da bude obezbeđeno, bude vrhunski. Ili suprotno...

swe

pre 9 godina

@Vokrri, onako, pomalo razocaran

Na zalost, sa druge strane nema kome da se pruzi ruka, posto su albanski fudbaleri u svom sovinistickom zanosu bili zauzeti "branjenjem" veljikoaljbanske "zastave" od tzv. "shkija" kako su kasnije izjavljivali po albanskim novinama. Cime su pokazali i ko su i sta su kao i da su pravi predstavnici svog naroda.

panteroid

pre 9 godina

Manekeni!!!! Pusti te zalopojke "nikada necemo odustati" pa sto ne pobedite Jermene??? Ne mozete dati gol protiv Albanije, ej Albanije 40 min na domacem terenu... Manekeni ste svi do jednog kada sletite na aerodrom u Surcinu. Ovo vam je i dobro doslo, sada imate izgovor, ali ne zaboravite da je i Portugal ostao bez bodova kuci protiv Albanaca. Dakle na vama je, samo ako to budete zeleli, ali vas boli ..... ! Bitne su pare...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 24. oktobar 2014 20:31)

Jel ti pratis fudbal osim kad igras PES? Proguglaj malo da vidis rezultat protiv Portugala? Razmisljanje da su neki Albanezi,Jermenezi i Kinezi paceri je ok za nekog ko je prestao da prati fudbal jos devedesetih.

Igor

pre 9 godina

Lepe su sve te patriotske izjave, ali se utakmice dobijaju izgaranjem a ne trčkarnjem po terenu. Da ste albancima dali koji gol pre drona nikoga nebi bilo briga za isti. Manje priče više srca.

Pjano

pre 9 godina

Sramota jedino treba da bude ljude iz UEFE na celu sa Platinijem koji su doneli odluku u kvalifikacijama za proslo a i sad za ovo Evropsko. Ako je u Italiji bila kriva Srbija a sada za skoro identican slucaj kada je na nasem stadionu suprotna strana bila ta koja je prouzrokovala prekid, takodje Srbija snosi najvece posledice i vise je nego ocigledno da gospodin Platini ima licni problem jer verovatno nije podrzan od strane naseg saveza ili ti nije dobio glas od jos veceg gospodina Karadzica pa koristi svaku priliku da se sveti. A setimo se samo Milana koji zbog namestanja u italiji gubi sve i biva skoro izbacen iz svoje lige a ima pravo da igra ligu sampiona koju i osvaja iste godine,dok se nasi klubovi zbog finansijskih malverzacija izbacuju iz istih. A vi sto pljujete Baneta Ivanovica i njegov optimizam se zapitajte sta je sa vama jer ste ocigledno izgubljene duse. Otisli na Euro ili ne nije ni tako vazno koliko je vazno imati sportiste kao sto su ovi koji nose grb Srbije. Pocnite da ih cenite a ne samo da cekate njihov ne uspeh da ih kritikujete pa ce i oni imati vise vere u sebe. SRBIJA♥

Miki

pre 9 godina

Fuj hejteri i negativci. Tako je Bane deremo sve nadalje i opet smo prvi u grupi nema sekiracije ja sam siguran.Glavu gore i nek jedu govedinu dusmani

Boban

pre 9 godina

Odluka UEFA je prakticno izbacila Srbiju iz daljeg takmicenja. Bez pobede nad Danskom nema ni nade makar za baraz, jedan bod u dve utakmice je veoma malo. Verovatno vec u novembru je kraj kvalifikacija za nasu reprezentaciju, sledece godine bicemo topovsko meso za Dansku i Portugal sa Ronaldom. Sta je tu je, igraci nisu ni zasluzili da idu na Evropsko prvenstvo, videlo se protiv Jermenije da se ne trude, a u svojim klubovima daju sve od sebe. Za takvo stanje nije kriv samo Karadzic, ne moze on da igra umesto igraca. Osvojicemo zadnje mesto u grupi, nazalost to je realnost.

i tako...

pre 9 godina

"to je u nasim luzerskim genima, takav smo narod"
@exo, 24. oktobar 2014 18:19;

Te gene, tj. tu krv su u svojim zilama imali svi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, rukometasi...koji su osvajali (po vise puta) evropska, svetska prvenstva, Olimpijske igre, klupska medjunarodna takmicenja.

Pa i neki Nole, cuh da je Srbin i pripovedaju mi stranci da je strahovito srcan i kurazan lik, borac do kraja - ali po Vama to ne moze biti, grese oni, ne poznaju nas dobro kao Vi...

A ni fk CZ onomad nije uzela Kup evropskih sampiona...nismo uzeli ni zlato na OI u fudbalu, nisu nasi igrali ni kada su omladinci sfrj uzeli svetsko zlato..a verovatno su Drulicevi klinci, prvaci Evrope bili neki ne-Srbi...kao i momci sa sv. prvenstva u Urugvaju.

Mora da sve njih mi genetski bedni Srbi svojatamo, kao sto Albancima (koji sebe zovu Shqiptares, ali se ljute kada ih drugi tako oslove) otimamo Kraljevic Marka i Djordja Kastriota Iskander-beja ili sto Hrvatima otkidamo Milosa Obilica i prisvitlu lozu Nemanjica.

Nasi su samo Vuk Brankovic i Karadzic, ali ne Vuk nego Tole.

Ako ste sebe prepoznali kao genetski predodredjenog luzera - vasa je stvar - ali ne dozvoljavam da moje pretke, roditelje, bracu, sestre, rodbinu i prijatelje i ostale sunarodnike trpate u isti kos!

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Meni ovo mnogo lici na polufinale ABA lige 2013/14. Dva ljuta rivala koji se ne podnose provedu 2 meseca medjusobno se pljujuci i provocirajuci jedan drugog (kojekakvi "omazi" isl.) i na kraju Cedevita i Cibona ni krivi ni duzni zarade EL. I ovde: albanci i mi vise usredsredjeni da sapletemo drugog nego da nesto dobro uradimo za sebe, i oboje smo izvisili.
Ali, ja verujem u ove momke; ako zarade 4 boda u dvomecu protiv Danske - to bi trebalo da im bude dosta. A za motivaciju im ne treba vise od onog silnog radovanja u Tirani.

na cemu si?

pre 9 godina

@presheva,

Znaci, "visi gol za Albaniju u vazduhu" kako kazes i onda Srbi na brzinu nacrtaju mapu velike aljbanije, kupe dron na pijaci i puste ga i tako se spasu poraza? WAU. Ako je i od alban patriljote puno je. A da pises scenarije za bolivudsku produkciju? Kao prvo, nije visio nikakv gol posto su albanski fudbaleri bili zauzeti valjanjem i odugovlacenjem za sta su dobili i zuti karton i jedva su sutnuli dva puta prema golu, kao drugo, dron je lansiran u reziji albanskih politicara, albanskih "navijaca" na tribinama a znali su i albanski fudbaleri na terenu sta ce se desiti posto se tacno videlo da su bili pripremeljeni. Zna se ime tog lika koji je uneo dron u SRbiju i pustio ga. Hteli ste svojim tradicionalnim muljanjem i simuliranjem da dodjete do 3 boda i usput izvedete vas mali veljikoaljbanski palanacki performans. Tako da, samo cutiote sto vas nisu izbacili na duzi period.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Manekeni!!!! Pusti te zalopojke "nikada necemo odustati" pa sto ne pobedite Jermene??? Ne mozete dati gol protiv Albanije, ej Albanije 40 min na domacem terenu... Manekeni ste svi do jednog kada sletite na aerodrom u Surcinu. Ovo vam je i dobro doslo, sada imate izgovor, ali ne zaboravite da je i Portugal ostao bez bodova kuci protiv Albanaca. Dakle na vama je, samo ako to budete zeleli, ali vas boli ..... ! Bitne su pare...

hysi

pre 9 godina

Posle odluke UEFA povodom prekinute utakmice između Srbije i Albanije, oglasio se i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.
NE MOJTE VISE NIGDE DA IGRAVTE BEZ BOGDAVONA I DRUZINU JE BEZ HULIGANA NEMOZETE DA DOBIJATE UTAKMICE.

PimPong

pre 9 godina

Slazem se u potpunosti. Treba se koncentrisati na utakmice koje dolaze. A sto se tice moguceg istupanja, na nasu zalost, to bi bilo objavljeno u medjunarodnim novinama jedan dan, a narednog dana, svi bi na to zaboravili. Ipak nismo mi Spanija, pa da se ljudi uzbude. Isto tako, treba da zabranimo nasim kriminalcima da dolaze na stadione i time daju drugima povode za nase kaznjavanje.

Tata, vidi prase

pre 9 godina

Hoce li da se pronadje i uhapsi lik sa radikalskom majicom koji je prvi uleteo na teren sa stolicom i koji je na kraju popio batine od albanskih igraca?On je mozda jedan od najodgovornijih sto smo ovako prosli pa tek onda bogdanov i kompanija sa severne tribine!

millwall fc

pre 9 godina

sve je to ok... banetov monolog i ostalo, ali realno, mislum da ne bi pobedili, a usput nas ceka revans u tirani... ako neko bude smeo da ide dole. Ovakvim rasporedom u prva dva kola, a uzimajuci u obzir nacin organizacije pomenute tekme, FSS je jos jednom dokazao svoju nesposobnost, a pojedinci bi tu ekipu nazvali produktom negativne selekcije i poltronima podredjene jednom coveku.

fenomen

pre 9 godina

U tih 40 minuta smo imali samo jedan traljav sut Tadica i cisto sumnjam da bi do kraja pobedili i da nije bilo prekida. Igramo kilavo, loši smo i ne vidim da ce se to uskoro promeniti. Poz...

Posmatrac

pre 9 godina

Postovani Bane, na osnovu igre nase reprezentacije ja sam stalno strepio da cemo mi tesko dobiti tu utakmicu. Treba dobro analizirati igru i videti gde smo i zasto smo podpacili, zasto nismo mogli da damo gol.

na cemu si?

pre 9 godina

@presheva,

Znaci, "visi gol za Albaniju u vazduhu" kako kazes i onda Srbi na brzinu nacrtaju mapu velike aljbanije, kupe dron na pijaci i puste ga i tako se spasu poraza? WAU. Ako je i od alban patriljote puno je. A da pises scenarije za bolivudsku produkciju? Kao prvo, nije visio nikakv gol posto su albanski fudbaleri bili zauzeti valjanjem i odugovlacenjem za sta su dobili i zuti karton i jedva su sutnuli dva puta prema golu, kao drugo, dron je lansiran u reziji albanskih politicara, albanskih "navijaca" na tribinama a znali su i albanski fudbaleri na terenu sta ce se desiti posto se tacno videlo da su bili pripremeljeni. Zna se ime tog lika koji je uneo dron u SRbiju i pustio ga. Hteli ste svojim tradicionalnim muljanjem i simuliranjem da dodjete do 3 boda i usput izvedete vas mali veljikoaljbanski palanacki performans. Tako da, samo cutiote sto vas nisu izbacili na duzi period.

djole

pre 9 godina

ja bi cestitao danskoj i portugalu na plasmanu na euro 2016...i pozeleo sve najbolje jer na ovim prostorima nema fudbala dokle se god politika mesa...Ove kvalifikacije smo mislim imali u rukama i ta cinjenica da su povecali broj reprezentacija na euro nam je isla na ruku ali opet jedno veliko nista...steta mnogo gubimo ovde dto se tice buducnosti

kiki

pre 9 godina

jedan komentator rece?NIKAD NECEMO PRIZNATI KOSOVO?pa ko od tebe trazi tako nesto,nemoj priznati,kakve to veze ima hoces ili neces?kad od tebe neko bude trazio da priznas,reci im slobodno sta mislis o tome,hehehee

Vokrri, onako, pomalo razocaran

pre 9 godina

Kako mogu on i Bogdanov da pripadnu istom narodu - to je nerazjasnjena misterija. Ovome cu da pruzim ruku kad bude dosao kod nas. Ljudina!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

"We shall never surender!"
(Labud, 24. oktobar 2014 18:00)

Aces high, IRON MAIDEN?

Pozdrav iz Zagreba

pre 9 godina

Ako sam dobro shvatio odluku uefe,vi možete na uzvratu s Albanijom poslat svoju letjelicu s nekakvom kartom i dva lika te dobit samo kaznu od 100 000 ojra ako nastavite utakmicu.Mogle bi utakmice po svijetu ličit na Peti element s Bruce Willisom i njegovim taksijem.

Aleks

pre 9 godina

Momci, sada je pravo vreme za cuveni srpski inat.
Treba organizovati sve navijace u zemlji i okupljanje oko stadiona uz razglas i paklenu bukuna naredne 2 utakmice!
Ajmo braco Srbi, pokazimo evropskoj gamadi da imamo odgovor na sve nedace!
Ovo nas mora ujediniti a onda svi u Francusku!
Bane sine, povedi nas u nebo!

i tako...

pre 9 godina

"Jedno vam obećavam – nikada nećemo odustati!"

E ovako razmisljaju pobednici!!

Drago mi je da ih ima i medju nasim fudbalerima.
Jer kada slusam izjave onih iz CZ ili Partizana...ma smuci mi se od njihovih zalopojki, samosazaljenja, samounizavanja - te protivnik je kvalitetniji, bolji..mi cemo se eto potruditi...pa cemo valjda, mozda izvuci povoljan rezultat..ako oni budu imali los dan.

Uvidjate li razliku izmedju pobednika i luzera, sibicara?
Ona nije u konacnom ishodu, da li na semaforu stoji da si imao gol ili poen vise ili manje od suparnika.

Razlika je u tome da li si se predao ili si se borio do zadnjeg trenutka, do poslednjeg daha!!

A kada zaostajes 30 poena u 38. minutu basketa i kada imas 4 komada u mrezi u 88. minutu fudbala - ako zapinjes iz svih zila, ako grebes noktima i grizes zubima da bi smanjio razliku - ti si pobednik!!
I niko, ali niko ti to ne moze osporiti!!

dragan

pre 9 godina

Jasno je kao dan da su Bogdanov i ostali huligani plaćeni da uruše ugled naše zemlje. To što naša zemlja dozvoljava da šačica izdajica redovno blamira Srbiju je dokaz da i u vlasti ima onih koji štite ove kriminalce i samim tim učestvuju u izdaji zemlje.
Teške reči ali istinite

AtamanCG

pre 9 godina

Reprezentativci Srbije su jedina svijetla tačka te budalaštine sa meča sa Albanijom i zato mi je krivo zbog ta tri oduzeta boda - to je kazna za njih ! A, od GOSPODINA Ivanovića ništa drugo i nisam očekivao, osim tog stava za svako poštovanje. Zar neko zaista misli da je on slučajno na ostrvu to što jeste ?
GOSPODIN Ivanović - na ponos cijele sportske Srbije !
Pozdrav iz komšiluka :-)

john

pre 9 godina

nema od toga nista.da ste vodili 2-0 do prekida,sve bi bilo drugacije.vise i ne pamtimo gde ste se ikada plasirali.grupa,i to je kraj.kao andora ili gibraltar. bez uvrede-vi ste grupa luzera.zescih.

Милош Дражевина

pre 9 godina

Свака част и честитка од срца и душе велики мајсторе и патриото.Све победе до краја,а они нека измишљају топлу воду.БОГ да те чува,јер спортисти не персирају!Спортски поздрав из Дражевине.

dm

pre 9 godina

A Portugalci i Danmarci sigurnozadovoljni trljaju ruke,likujuci nasoj naivnosti i zelji za samounistenjem.Za njih je ovo fenomenalan epilog i sa pravom su bili prezadovoljni sa zrebom citaj'Srbija i Albanija u istoj grupi'ludi balkanci sami ce zapaliti bure baruta na kome sede.Sami smo krivi i sad umesto 6planiranih bodova imamo 1mrsav bodic...ali ako zaigraju nasi kako svi odnjih ocekujemo i dobijemo alb. i dan. u gostima bice sve u redu.IDEMO DALJE-MORAMO BOLJE

Mr No

pre 9 godina

pozdrav Srbiji iz Zadra..dobro je Srbija prošla,jer su navijači upali u teren,tukli reprezentativce druge države,čak i stolicama,a pomagali im i redari.!treba li ikome više išta pričati..dok se samokritički ne pogleda sebe,.nema naprid..naravno da je bila provokacija sa zastavom,al to u civiliziranom svijetu nikome ne smije dati pravo za takav rat di navijači upadaju na teren..bojim se da takve stvari i teže sankcije čekaju u budućnosti i Hrvatsku,jer mi smo divlji narod,ka i Srbi..i uvik je neko drugi kriv...iako je teško očekivati da nogomet spoji Srbiju i Albaniju u ovim vremenima,mislim da je rat na terenu ipak neoprostiv..svi imamo neke Bogdanove,pa tako i Srbija,samo,triba se napraviti nešto da se takvi likovi uklone iz sporta,nije im misto na stadionima..i?di je realnost..?pročita sam puno komentara od srpskih čitatelja portala da Srbija treba izaći iz natjecanja i sl..Srbija triba sada zapeti i pokazati pravu stvar,pravu moć,i plasirati se na EP jer imaju odlične igrače,a ne se žaliti da ih Europa mrzi...inače,igrači kao Ivanović(za koga se priča da je bia faca i čuva albanske igrače i totalno smirivao situaciju)su vrli primjer pravih sportaša ,,sportaši ne smiju biti bahati i spremni na tuču..kao naš Mandžukić..takvome bih rekao,da sam trener,da mu nije misto u timu,ka što mu je reka Guardiola..svaka čast Pepe...meni Mario Mandžukić ne bi igrao u timu,a mislim da neće dugo ni u Atleti

e

pre 9 godina

Tako govori kapiten,sportista, džentlmen i pravi patrota. Bez žuči u neverici i optimizmom.To samo mogu mladi i sposobni. Ovo šta se dešava nema nikanve veze sa sportom. Nije nikakvo čudo što je naš savez tražio i dobio odobrenje od UEFA da izostanu albanski navijači. Pored svega Albanci su nas isprovocirali, a zato su došli jer im je to bio domaći zadatak, a nas su kaznili. Imam dosta godina i životnog iskustva i znam da su nas uvek kažnjavali. Čudo je zeleni sto i šta se na njemu može skrojiti.Bojim se da nam neće pomoći pobede na zelenom terenu jer oni za zelenim stolom određuju ko ide dalje!

СССС

pre 9 godina

За наредне квалификационе мечеве, Лазовић не сме добити позив! Позив заслужује Филип Костић!

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Gospodine Ivanovicu Vi jos veujete u Deda Mraza! Ne ocekujem da cete reci da nemamo sanse i da necemo igrati.Otaljacemo mi to, nije sporno bar to znamo.
Mi nikada necemo postati ljudi, a to je zalosno.Nikada necemo imati odnos prema reprezentaciji kakav treba da bude, od FSS pa do navijaca.
Fudbal je lepa igra, a sve je u novcu.
Od ukidanja sankcija mi samo nazadujemo. Ne secam se jedne dobre utakmice, a ne nekog prvenstva. S druge strane imamo Mostar, Djenovu, stadin Partizana, finansijski fer plej, cuj fer plej? Placamo redovno kazne, o domacoj ligi na bih. Ne zanam pravila, ali ako bi istupili iz tih tela FIFA i UEFA bili bi samo kaznjeni. Ovako smo i kaznjeni i ponizeni.
Od fudbalskih stadiona napraviti fabrike za proizvodnju igraca i prodavati ih velikim klubovima i svi koji ucestvuju u tom lancu bi se ugradili kao i do sada. Jer sve jeu novcu..Ulagati u inzinjere - trenere koji ce raditi u tim fabrikama. Mi navijaci nismo bitni, jer iovako ni klubovi ni reprezentacija nam ne pruzaju nikakvo zadovoljstvo, samo imamo afere. Dakle da zakljucim, istupiti iz svih tela, raspustiti ligu i dati sve u skolovanje kadra, da bi uzimali na kraju svi u lancu, novac.
A fudbal je lepa igra!

alejandro

pre 9 godina

Kazna je po onoj:"Šio mi ga Đura pa sašio tesno!" Dok Baneta i ostale budu "bodrili" Ivan Bogdanov i njemu slični biće još ovakvih situacija! Spadam u realne navijače i bez obzira što će 2 naredne utakmice da se igraju bez prisustva navijača kad budemo domaćini ova selekcija nema kvalitet da iznese ove kvalifikacije i direktno se plasira na Euro 2016! Znam da će sada biti lupanja minusa zbog ovoga ali vreme će pokazati da je tako!Bolje je pratiti veliko fudbalsko takmičenje bez učešća naših fudbalera!

Manđelos

pre 9 godina

Ljudi, ja predlažem da se za utakmicu protiv Danske organizuje masovno gledanje utakmice na video bimu negde blizu stadiona(ako je moguce). I da svi u glas navijamo za Srbiju, da igrači osete podršku, da znaju da nisu sami. Neka proradi naš brend- INAT!

aca

pre 9 godina

Posle ovakve odluke i ne treba da idemo na prvenstvo.. Voleo bih da se i protiv danske nadje neki huligan da izadje na teren napravi haos pa da nas izbace na deset godina.. Bar da znamo zasto ne igramo.. Da nam ne bude krivo!

Žoržo

pre 9 godina

Ko je Bogdanova poslao u Djenovu,ko je Bogdanova pustio na teren,to su najvaznija pitanja koja niko ne sme da postavi!!! Kome je u interesu da se reprezentacija izbaci,ciji je Bogdanov navijac? Odgovore traziti kod menadzera grada! Znam da ovo nece objaviti,posto ne pisem prvi put,a pisacu dok ne objave!

Moma

pre 9 godina

AND YOU NEVER WALK ALON. TAKO I MI TREBAMO DOSTA JE BILO SAGINJANJA I POVLAČENJA I PLAĆANJA SLOBINIH I OSALIH POLITIČKIH I SPORTSKIH GREŠAKA TREBA IPA POKAZATI INAT I ODIGRATI SA 200 POSTO MOGUĆNOSTI DO KRAJA I DOKAZATI BAR JEDNOM U TOM FUDBALU KAO ŠTO SMO SE TOLIKO PUTA IZ INATA DOKAZALI U VATERPOLU, KOŠARCI, ODBOJCI, RUKOMETU I OSTALIM POJEDINAČNIM SPORTOVIMA TENISU, PLIVANJU,KAJAKU, VESLANJU.... I AKO ZABRANE PUBLICI DA PRISUSTVUJE UVEK MOŽE 30000 HILJADA LJUDI DA STOJI OKO STADIONA I NAVIJA DA SE ZALEDE NOGE PROIVNIČKIM IGRAČIMA AND YOU NEVER WALK ALON.

Organizator ovoga skupa

pre 9 godina

Bla bla bla nepravda, UEFA, FIFA, CIA... međunarodna zavera protiv Srbije...

Hoće li ikad Dr Neša silni i faraon Tole Doživotni da nam obajsne kako su organizovali ono bezbednosno prstenje, sa policajcima, žandarmima, debejcima i redarima, pored kojih je registrovani kriminalac g-din Bogdanov nesmetano ušao na stadion, i potom sa svojom organizovanom grupom i na teren da stolicama isprebija gostujuće fudbalere.

Narodni heroj g-din Bogdanov je junački nasrnuo na gostujuće fudbalere da batinama odbrani ukaljanu čast organizatora toga skupa. Zato smo i popušili kaznu, ali nema veze, čast je odbranjena, pravi krivci neće biti prozvani. Zato ni taj Bogdanov nikada neće biti uhapšen, jer uvek može zatrebati za neku sličnu organizovanu akciju tipa ubijanja Tatona, prebijanja Nemca i sl.

Od sve one sramote, ministar policije je uhapsio samo navijača koji je Andriju Vučića javno označio gejom jer je po Nešinoj proceni time te večeri naneta najveća šteta Srbiji. Pa svi zanju da je Andrija Vučić išao na paradu , pa iako možda i nije, zar je uvreda biti gej? Zar nije Vlada proklamovala slobodnu seksualnu opredeljenost, i slobodno javno izjašnjavanje o toj opredeljenosti? Potpuno je nerazumljivo zašto je ministar pretpostavio da je taj navijač mislio na Vučića premijera, a ne na građanina Andreju Vučića.

Sa ovakvim bahatim funkcionerima bez ikakvog srama i odgovornosti, neminovne su nove reprize ove sramote.

presheva

pre 9 godina

pa bane vi treba bit jako srecni sto ste prosli samo sa ovom i da zahvalujete platinija koji vam dao priliku i branio ponos a sto se tice ddrona dron je dignut u 42 min jel tada visio gol srbije i to mnogo lici da ste vi sami ucinili stom vidite da cete ispasti primit gola da ucinite nesto da nebi bili ponizeni na lepi nacin

M.D.

pre 9 godina

Trebalo je da bude 3:0 za Albaniju zbog uleta navijaca na teren i zatim ISKLJUCENJE Albanije iz daljeg takmicenja zbog politicke provokacije.Toliko od mene!

Daba

pre 9 godina

Tako je Bane... Ne okreci se sine.
Verujte u ono sto dolazi, istoriju ostavite u trofejnoj sali, koja je skoro, pa prazna... Pokazite da mozete da unesete nesto u nju...

Bojan

pre 9 godina

Ispada da je Ivan Bogdanov kriv za sve ovo.Ne branim coveka,smatram da posle Djenove treba da mu se zabrani ulazak na sve stadione u Evropi.Ali ipak mislim da ovaj put nije on organizovao utrcavanje u teren vec da je to bila spontana reakcija.

Pantela

pre 9 godina

Tako treba Bane! Nema odustajanja moramo da dobijemo Dansku bar 1:0.
Uz par novih/starih
igraca imacemo odlican tim protiv portugala u gostima bar bod da uzmemo i naravno da napunimo albance u gostima. Jermeniju mozemo da dobijemo kod nas , sa portugalom je i remi ovde dobar u danskoj isto je remi dobar.
Kad bi igrao ovakav tim sigurno bi prosli direktno na EP:
Stojkovic- Basta,Ivanovic, Subotic,Kolarov- Matic, Jojic(Fejsa),
Z.Tosic(Radovic),Tadic,Kostic-Mitrovic
Nadam se da ce te objaviti moj komentar veliki pozdrav.
SAMO NAPRED SRBIJA!!!!

BOBA DELIJA

pre 9 godina

Odluka jeste naprevadna, trebalo je da nas diskvalifikuju. Šta ste vi očekivali, kad navijači stolicama biju gostujuće fudbalere, a Bogdanov nadgleda kako teku radovi... Mi svakako ne bismo ni pobedili Albance, a i protiv Jermenije smo se provukli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasha, 24. oktobar 2014 17:59)

Kupi kartu u jednom pravcu i pasos ostavi na granici!

Nik

pre 9 godina

S obzirom da se igra pred praznim stadionom sledeće dve utakmice, imamo veliku šansu. Ta rulja predvođena Bogdanovim je najveća prepreka i sramota. Dok se toga ne rešimo, a evo može i ovako uz spoljni pritisak, nema da nam svane.

Mad4Red

pre 9 godina

''Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto.''

Bravo! Ovde lezi sustina. Ako ovakav stav svi zauzmete i prenesete ga na teren, eto nas na Evropskom uprkos svemu i u inat svim dusmanima.

nebojsa grgurevic

pre 9 godina

... prva Portugalija , pa Danska .... ostali sluze za rasplod ... kome je jos interesantna Albanija , Srbija .... Bogom dana Evropa ...

ice9

pre 9 godina

Zapravo je pravi problem sto zbog zasticenih navijaca koji ocigledno rade za drzavu, tipa bas me interesuje da nisu izasli kad je bio prajd kao sto su toza prosli uradili, sto znaci da njih neko samonuje po potrebi te im sada u ovakvoj situaciji ne mogu nista jer im trebaju, znam lika koji radi kao veza izmedju vlasti i navijaca te sta vise reci od toga.

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Problem u jeste u tome sto ne odustajete vec pristajete na svakakva ponizavanja. Ivanovic kao kapiten i kao prvi treba da kaze da ne zeli da igra dalje i da ne zeli da ponizavaju njega i njegovu zemlju. Nesto slicno kao nekada Duci Simonovic. A te price o neodustajanju ,ovo ,ono... su smesne. Prvo mi nemamo kvalitet taman i da svi drugi krecu sa -3,niti volju,zelju,ideju...onda makar sacuvati obraz i odustati.

i tako...

pre 9 godina

Možda bi koristilo da Ivanović i ostali naši fudbaleri koji nastupaju za najveće klubove pokušaju da lobiraju kod svojih saigrača,trenera da nas bar donekle podrže.Da se obrate javnosti i u zemljama u kojima žive i igraju,ukažu na neke stvari.Siguran sam da Ivanovićeva riječ ima neku težinu u Čelsiju i Engleskoj.Možda i da neko od drugih sportista kaže koju riječ,jer ovo šta se dešava je stvarno lakrdija.Mada,sa druge strane, kada se pogleda ko vodi savez postavlja se pitanje vrijedi li se stvarno toliko angažovati...

Cobra

pre 9 godina

Na nama se stalno vrše neki eksperimenti,pa tako i ovo sa službenim rezultatom,a potom i oduzimanjem bodova.Ako si već registrovao utakmicu službenim rezultatom,a već si kaznio domaćina sa utakmicama bez publike,zašto onda oduzimaš bodove.
Onda bolje da su doneli odluku da se ponovi utakmica ili da se mi proglasimo krivcima i Albancima dodele bodovi.Ovako su napravili cirkus!

cobani

pre 9 godina

presedan je da niko od albanaca ne pomene dron i onu zastavu koja je realno kriva za sve...a ovi nasi moralisti i dobrice ne smiju da pomenu velikog patriotu bogdanova zbog kojeg opet nece ici na prvenstvo....cuvene teorije zavjere, evropa je kriva za sve...

Dragan

pre 9 godina

Bravo. To je ispravan stav. Bas gledam i ne mogu da se nacudim koliko ljudi u komentarima predlaze istupanje iz takmicenja. Bili smo naivni tokom incidenta na utakmici, zar da sad opet budemo naivni? Pa, ovi sto su nas kaznili i nasi protivnici u grupi samo to i cekaju...da istupimo iz takmicenja. Nista time ne bismo dobili, niko se na to u UEFA ne bi posebno osvrtao, samo bismo od samih sebe napravili jos vece budale i mozda rizikovali jos ozbiljniju kaznu. Pozdravljam jos jednom ovo sto je kapiten rekao i samo napred protiv Danske...mada ne sumnjam da ce i tu delegirati nekog sudiju sa specijalnim zadatkom. Ali ako smo jaki kao sto mislimo da jesmo, budimo onda i od toga jaci.

veerghoen

pre 9 godina

Тако је Браниславе Србине! Нек проради српски инат. Имамо квалитет и знање да добијемо све ривале у групи, а нарочито арнауте у сред Елбасану. Протих Данске ћемо навијати ван стадиона сви. Нека нас буде 20 хиљада!

milan

pre 9 godina

Imam neki osećaj da će ovi naši fudbaleri tek sada da "prorade",nakon što nam je UEFA, svojom presudom, "objavila rat".Ne znaju kakvu su nam uslugu,zapravo,učinili.Živi bili,pa videli.Naš je mentalitet takav da smo dobri u nečemu tek kad imamo osećaj da ratujemo protiv nekoga

Rade

pre 9 godina

E moja bračo,uzeli su nam bodove zbog jedinog problema,a problem se zove IVAN BOGDANOV!!!Šta je taj djilkoš,secikesa,baraba radio tamo,što ih nisu njega i njemu sličnim taj dan pohapsili i zatvorili???Počinjem da sumnjam,da je to sve bilo namerno ili je država nesposobna stvarno.Kolika je bila kvota,da se utakmica ne završi?

exo

pre 9 godina

Nas kapiten Bane, Matic i Tadic se izdvajaju kvalitetom i zalaganjem, ostali ili nemaju jedno ili ovo drugo. Nikad nismo imali "tim", cesto smo priredjivali iznenadjenja ali samo u slucaju kada nas nekakvi Kirgistani oderu, nije to ni do igraca, ni do trenera a najmanje je do Toleta, to je u nasim luzerskim genima, takav smo narod. Kada dobijemo priliku da se izdignemo i pokazemo i dokazemo svima da nismo samo mi divljaci sa balkana mi uzmemo lopatu pa se ukopamo u jos dublju rupu. Hvala Bogdanovu sto nas je podsjetio jos jednom gdje se nalazimo i gdje nam je mjesto ostalim reprezentacijama, posebno komsijama svu srecu zelim.

absolutezero

pre 9 godina

Tako je Bane! Ovo samo moze da vam bude podstrek. Jos ako Tole ode kao sto se suska. Samo da ne bude: Sjasi Kurta da uzjase Murta.

Prometej

pre 9 godina

Kamo izlazak navijaca na teren, Bogdanov, skandiranje ubij shiptara, gadjanje shiptarskog tima? Jesu oni strasno krivi ali zbog takvih stvari moramo i mi da popijemo … Inace sledeci put samo izadje dron sa krpom i onda niko vise ne odgovara za bezbednost nikoga, to je nebulozno, mora i organizator da odgovara.

jailman

pre 9 godina

A neznam kako bi drugačije Portugalci i Danci prošli dalje da nije ovih jeftinih zemalja na brdovitom Balkanu.. Vjerovatno slijedeće kolo mi Bosanci i Hrvati plaćamo UEFI kaznu.

monarhista

pre 9 godina

Svaki pravi covek i navijac ce uvek biti uz ove momke...jer oni su od onih koji igraju za reprezentaciju koja nema samo sportskog protivnika na terenu....vec moraju da se izbore sa neslogom u sopstvenom savezu,mrze ih navijachi jedbog od dva vodeca kluba u zemlji,mesetari i raznorazni menadzerski lupezi se motaju i mesaju u rad kao hijene,u velikoj su obavezi prema klubovima gde primaju platu koje reprezentacija Srbije interesuje koliko i lanjski sneg...cesto su izlozeni sudijskim nepravdama jer dolaze iz "male" zemlje...a kad se na sve to strpa i moram reci bolesna ambicija nas navijacha kao da igraju za Nemacku a ne za nas dobijemo realnu sliku koliko je ovim dobrim momcima u stvari tesko...

Milorad

pre 9 godina

Ivanovicu,Slazem se sa konstataciom da je ovo presedan.Mene jedino brine kvalitet igre.Nista nije pokazano u jednojipo utakmici.Ta igra je jalova,neinventivna,troma,spora,bezidejne.Nemamo igru i imena i pojedinci koji cine tim su nebitni,ako nemamo igru.Selektor ili sufler,pogresno selektuju tim.Selektor ne odustaje od koncepcije,ali za nju nema igrace.I da nam vrate bodove,nista od nas sa ovom igrom.Igra je jalova.

propast

pre 9 godina

Za fudbalsku reprezentaciju me boli uvo, ne potresam se previše oko bilo čega vezanog za nju. Kod spiska za utakmice sa Francuskom i Jermenijom odlučio sam da je ne pratim ni kroz ove kvalifikacije. Zbog Radosava Petrovića naravno. Kap koja je prelila čašu je bila Danko Lazović. Dok treba pomenuti i Lazara Markovića, najveću igračku prevaru, možda čak i u istoriji fudbala. Gori igrač od prethodne dvojice nesumnjivo (Koliko god to možda zvučalo nemoguće). Prodali su se u inostranstvo, za Markovića se čak uzelo čitavo bogatstvo, nema potrebe da ih menadžeri više reklamiraju na reprezentativnom polju. Da neko ne pomisli da sam njih trojicu naveo zbog toga što su bili ili jesu igrači Partizana, smatram takođe da bi u reprezentaciji morali biti mesta za Radovića, a čak i za Škuletića, pogotovo u ovakvoj konkurenciji.

simo

pre 9 godina

Svaka cast kapitenu kao fudbaleru i coveku, on i igraci za ponasanje zasluzuju mnogo bolji tretman , oni su ponasanjem daleko iznad rukovodstva i glupih navijaca. Rukovodstvo treba da ode trenutno a glupi posetioci utakmica(ne navijaci) u zatvor hitno, zar treba da budemo zadovoljni rezultatom 0:4 samo kad nije bilo nereda.

tz

pre 9 godina

Jel to znaci da ce se Srbiji racunati ta tri gola u gol razlici, da ce se oduzeti 3 boda, da ce Albanija imati nula boda iz utakmice , a oba saveza platiti po 100.000 evra , a dron biti muzejski eksponat?

шки

pre 9 godina

U tebe nikada nismo ni sumnjali! Problem leži kod toleta i njegovih menadžerskih igrača! Raca, Lazović, Stanković i ostala boranija zajedno sa senilnim trenerom! Napred SRBIJA!

KUM

pre 9 godina

Samo hrabro momci,mozemo dobiti Dance i time bi imali 4 boda i racunam kod kuce pobedu protiv Jermenije to je 7 bodova,kod kuce cemo morati realno slabašne Portugalce dobiti i mislim da bi u gostima mogli i nerešeno i pobeda nad Albancima i to bi bilo to.
Realno mozemo da budem prvi niko nije jaci od nas samo treba Advokat da ih ukomponuje mnogo mu nesto treba.

milan

pre 9 godina

ako pobedimo dance imacemo 4 boda, koliko i danci(uz mec vise) i albanci, a gol razlika i medjusobni skor na nasoj strani. ukoliko portugal ne pobedi jermeniju kod kuce( sto je malo verovatno,ali opet..) bili bi prvi u grupi, a ako pobedi bili bi drugi. za 3 nedelje se igraju utakmice i takvo stanje na tabeli bi stajalo do kraja marta kad se igraju sledece.

Cisco Kid

pre 9 godina

Hoce da postane patriotski predvodnik ove lose cete igraca.Moj bane,bane,imali ste poluvreme da kod kuce pobedite Albaniju.Bili ste losi kao i uvek.Sada se pokrite icut.Ovim patriotskim talambasanjem kao i kada zbog tebe nije u reprezentaciji Ljajic zelis da precutis sustinu.losi ste ,losi.

Vlada

pre 9 godina

Bane ljudino !
Samo napred momi svim srcem, pa šta bude , nek bude ...
Izgubili smo važna 3 boda ovede, ali i dva u Jermeniji..
Da odigramo ostale najbolje što možemo pa kud puklo da puklo...
Samo napred...

1514AD

pre 9 godina

Nama je u opticaju jos uvek 18 bodova, dakle i direktan plasman je veoma moguc. Na oko deluje da je dvomec sa Danskom kljucan, ali po meni kljucni bodovi mogu biti na gostovanjima u Albaniji i Portugaliji. Ukoliko bi na ta dva gostovanja uzeli 6 bodova, mogao bih da potpisem da idemo na Euro. Ide nam na ruku sto niko u grupi nema maksimalan ucinak, i sto se iznenadjenja desavaju.

SkyDriver

pre 9 godina

Ja se pitam dokle ce drzava da tolerise huligane na utakmicama. Pogledajte kako su englezi to lepo "kulturno" resili, imali su situaciju goru od nase, a pogledajte ih danas.

sasha

pre 9 godina

Odluka jeste naprevadna, trebalo je da nas diskvalifikuju. Šta ste vi očekivali, kad navijači stolicama biju gostujuće fudbalere, a Bogdanov nadgleda kako teku radovi... Mi svakako ne bismo ni pobedili Albance, a i protiv Jermenije smo se provukli.

pipara

pre 9 godina

tako je bane bre legendo, ajde sad, samo hladne glave, idemo da pobedimo dansku za početak pa posle i albaniju u tirani, ako i ne budemo drugi, idemo u baraž, samo mora da se veruje

Ja bre

pre 9 godina

Vi mozete da slavite jer ste dobili gol razliku 3:0.

Markec, Gudelj, Bambi i S. Mitrovic ne bi mogli ni Farskim ostrvima toliko da daju.
Dobili ste poklon ni krivi ni duzni!
Tole odlazi!
Subotic, Radovic i Kostic u prvih 11 a ne Faljijevi grejaci klupa!

sasha

pre 9 godina

Odluka jeste naprevadna, trebalo je da nas diskvalifikuju. Šta ste vi očekivali, kad navijači stolicama biju gostujuće fudbalere, a Bogdanov nadgleda kako teku radovi... Mi svakako ne bismo ni pobedili Albance, a i protiv Jermenije smo se provukli.

Rade

pre 9 godina

E moja bračo,uzeli su nam bodove zbog jedinog problema,a problem se zove IVAN BOGDANOV!!!Šta je taj djilkoš,secikesa,baraba radio tamo,što ih nisu njega i njemu sličnim taj dan pohapsili i zatvorili???Počinjem da sumnjam,da je to sve bilo namerno ili je država nesposobna stvarno.Kolika je bila kvota,da se utakmica ne završi?

Ja bre

pre 9 godina

Vi mozete da slavite jer ste dobili gol razliku 3:0.

Markec, Gudelj, Bambi i S. Mitrovic ne bi mogli ni Farskim ostrvima toliko da daju.
Dobili ste poklon ni krivi ni duzni!
Tole odlazi!
Subotic, Radovic i Kostic u prvih 11 a ne Faljijevi grejaci klupa!

Dragan

pre 9 godina

Bravo. To je ispravan stav. Bas gledam i ne mogu da se nacudim koliko ljudi u komentarima predlaze istupanje iz takmicenja. Bili smo naivni tokom incidenta na utakmici, zar da sad opet budemo naivni? Pa, ovi sto su nas kaznili i nasi protivnici u grupi samo to i cekaju...da istupimo iz takmicenja. Nista time ne bismo dobili, niko se na to u UEFA ne bi posebno osvrtao, samo bismo od samih sebe napravili jos vece budale i mozda rizikovali jos ozbiljniju kaznu. Pozdravljam jos jednom ovo sto je kapiten rekao i samo napred protiv Danske...mada ne sumnjam da ce i tu delegirati nekog sudiju sa specijalnim zadatkom. Ali ako smo jaki kao sto mislimo da jesmo, budimo onda i od toga jaci.

Cobra

pre 9 godina

Na nama se stalno vrše neki eksperimenti,pa tako i ovo sa službenim rezultatom,a potom i oduzimanjem bodova.Ako si već registrovao utakmicu službenim rezultatom,a već si kaznio domaćina sa utakmicama bez publike,zašto onda oduzimaš bodove.
Onda bolje da su doneli odluku da se ponovi utakmica ili da se mi proglasimo krivcima i Albancima dodele bodovi.Ovako su napravili cirkus!

Mr No

pre 9 godina

pozdrav Srbiji iz Zadra..dobro je Srbija prošla,jer su navijači upali u teren,tukli reprezentativce druge države,čak i stolicama,a pomagali im i redari.!treba li ikome više išta pričati..dok se samokritički ne pogleda sebe,.nema naprid..naravno da je bila provokacija sa zastavom,al to u civiliziranom svijetu nikome ne smije dati pravo za takav rat di navijači upadaju na teren..bojim se da takve stvari i teže sankcije čekaju u budućnosti i Hrvatsku,jer mi smo divlji narod,ka i Srbi..i uvik je neko drugi kriv...iako je teško očekivati da nogomet spoji Srbiju i Albaniju u ovim vremenima,mislim da je rat na terenu ipak neoprostiv..svi imamo neke Bogdanove,pa tako i Srbija,samo,triba se napraviti nešto da se takvi likovi uklone iz sporta,nije im misto na stadionima..i?di je realnost..?pročita sam puno komentara od srpskih čitatelja portala da Srbija treba izaći iz natjecanja i sl..Srbija triba sada zapeti i pokazati pravu stvar,pravu moć,i plasirati se na EP jer imaju odlične igrače,a ne se žaliti da ih Europa mrzi...inače,igrači kao Ivanović(za koga se priča da je bia faca i čuva albanske igrače i totalno smirivao situaciju)su vrli primjer pravih sportaša ,,sportaši ne smiju biti bahati i spremni na tuču..kao naš Mandžukić..takvome bih rekao,da sam trener,da mu nije misto u timu,ka što mu je reka Guardiola..svaka čast Pepe...meni Mario Mandžukić ne bi igrao u timu,a mislim da neće dugo ni u Atleti

Žoržo

pre 9 godina

Ko je Bogdanova poslao u Djenovu,ko je Bogdanova pustio na teren,to su najvaznija pitanja koja niko ne sme da postavi!!! Kome je u interesu da se reprezentacija izbaci,ciji je Bogdanov navijac? Odgovore traziti kod menadzera grada! Znam da ovo nece objaviti,posto ne pisem prvi put,a pisacu dok ne objave!

cobani

pre 9 godina

presedan je da niko od albanaca ne pomene dron i onu zastavu koja je realno kriva za sve...a ovi nasi moralisti i dobrice ne smiju da pomenu velikog patriotu bogdanova zbog kojeg opet nece ici na prvenstvo....cuvene teorije zavjere, evropa je kriva za sve...

Zipo

pre 9 godina

Ako odu Tole i poltroni, sklone se likovi poput Bogdanova sa ulice i smeni nesposobni ministar Stefanovic, slobodno neka nam daju i 10 kazni. Ja ne mogu vise da se radujem uspehu sportista kao nekada, ne mogu vise da bezim iz stvarnosti kao vecina projektujuci njihove uspehe kao svoje a nisam ucestvovao u tome sem kao gledalac. Hocu da zivim u uredjenoj drzavi gde se zna neki red a onda ce i uspesi u sportu biti slag na torti.

AtamanCG

pre 9 godina

Reprezentativci Srbije su jedina svijetla tačka te budalaštine sa meča sa Albanijom i zato mi je krivo zbog ta tri oduzeta boda - to je kazna za njih ! A, od GOSPODINA Ivanovića ništa drugo i nisam očekivao, osim tog stava za svako poštovanje. Zar neko zaista misli da je on slučajno na ostrvu to što jeste ?
GOSPODIN Ivanović - na ponos cijele sportske Srbije !
Pozdrav iz komšiluka :-)

Mad4Red

pre 9 godina

''Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto.''

Bravo! Ovde lezi sustina. Ako ovakav stav svi zauzmete i prenesete ga na teren, eto nas na Evropskom uprkos svemu i u inat svim dusmanima.

veerghoen

pre 9 godina

Тако је Браниславе Србине! Нек проради српски инат. Имамо квалитет и знање да добијемо све ривале у групи, а нарочито арнауте у сред Елбасану. Протих Данске ћемо навијати ван стадиона сви. Нека нас буде 20 хиљада!

Nik

pre 9 godina

S obzirom da se igra pred praznim stadionom sledeće dve utakmice, imamo veliku šansu. Ta rulja predvođena Bogdanovim je najveća prepreka i sramota. Dok se toga ne rešimo, a evo može i ovako uz spoljni pritisak, nema da nam svane.

Necke 26

pre 9 godina

i sta sad..imamo gol razliku 4:1 a pritom imamo jedan bod?? hahhah Gospode Boze... (ner0n,24.oktobar2014 23:37)

Da, komedija žešća. :D

BUGGISHA

pre 9 godina

Nesto vrlo bitno sam primetio. Izgleda da UEFA i sve te organizacije prave presedane samo u nasim slucajevima. Isto je tako i u politici.A isto sam primetio da ti presedani nikad nisu u nasu korist.

Prometej

pre 9 godina

Kamo izlazak navijaca na teren, Bogdanov, skandiranje ubij shiptara, gadjanje shiptarskog tima? Jesu oni strasno krivi ali zbog takvih stvari moramo i mi da popijemo … Inace sledeci put samo izadje dron sa krpom i onda niko vise ne odgovara za bezbednost nikoga, to je nebulozno, mora i organizator da odgovara.

Aleks

pre 9 godina

Momci, sada je pravo vreme za cuveni srpski inat.
Treba organizovati sve navijace u zemlji i okupljanje oko stadiona uz razglas i paklenu bukuna naredne 2 utakmice!
Ajmo braco Srbi, pokazimo evropskoj gamadi da imamo odgovor na sve nedace!
Ovo nas mora ujediniti a onda svi u Francusku!
Bane sine, povedi nas u nebo!

pipara

pre 9 godina

tako je bane bre legendo, ajde sad, samo hladne glave, idemo da pobedimo dansku za početak pa posle i albaniju u tirani, ako i ne budemo drugi, idemo u baraž, samo mora da se veruje

Manđelos

pre 9 godina

Ljudi, ja predlažem da se za utakmicu protiv Danske organizuje masovno gledanje utakmice na video bimu negde blizu stadiona(ako je moguce). I da svi u glas navijamo za Srbiju, da igrači osete podršku, da znaju da nisu sami. Neka proradi naš brend- INAT!

Rista

pre 9 godina

Ja bi vam bre oduzeo jos 3 boda jer skoro celo poluvreme niste nasli nacina da loptu ukotrljate u gol, i to retko vreloj atmosferi gde je svaki covek na stadionu 100% uz vas. Cisto sumnjam da ce vam to poci za nogom pred praznim tribinama. A u Tirani ne verujem da mozete da izvucete bod kao sto vam je poslo za rukom u Jermeniji. Nisu Albanija i Jermenija isto. O Portugalu i Danskoj da ne pricamo. Sve u svemu, tesko!

e

pre 9 godina

Tako govori kapiten,sportista, džentlmen i pravi patrota. Bez žuči u neverici i optimizmom.To samo mogu mladi i sposobni. Ovo šta se dešava nema nikanve veze sa sportom. Nije nikakvo čudo što je naš savez tražio i dobio odobrenje od UEFA da izostanu albanski navijači. Pored svega Albanci su nas isprovocirali, a zato su došli jer im je to bio domaći zadatak, a nas su kaznili. Imam dosta godina i životnog iskustva i znam da su nas uvek kažnjavali. Čudo je zeleni sto i šta se na njemu može skrojiti.Bojim se da nam neće pomoći pobede na zelenom terenu jer oni za zelenim stolom određuju ko ide dalje!

Pantela

pre 9 godina

Tako treba Bane! Nema odustajanja moramo da dobijemo Dansku bar 1:0.
Uz par novih/starih
igraca imacemo odlican tim protiv portugala u gostima bar bod da uzmemo i naravno da napunimo albance u gostima. Jermeniju mozemo da dobijemo kod nas , sa portugalom je i remi ovde dobar u danskoj isto je remi dobar.
Kad bi igrao ovakav tim sigurno bi prosli direktno na EP:
Stojkovic- Basta,Ivanovic, Subotic,Kolarov- Matic, Jojic(Fejsa),
Z.Tosic(Radovic),Tadic,Kostic-Mitrovic
Nadam se da ce te objaviti moj komentar veliki pozdrav.
SAMO NAPRED SRBIJA!!!!

propast

pre 9 godina

Za fudbalsku reprezentaciju me boli uvo, ne potresam se previše oko bilo čega vezanog za nju. Kod spiska za utakmice sa Francuskom i Jermenijom odlučio sam da je ne pratim ni kroz ove kvalifikacije. Zbog Radosava Petrovića naravno. Kap koja je prelila čašu je bila Danko Lazović. Dok treba pomenuti i Lazara Markovića, najveću igračku prevaru, možda čak i u istoriji fudbala. Gori igrač od prethodne dvojice nesumnjivo (Koliko god to možda zvučalo nemoguće). Prodali su se u inostranstvo, za Markovića se čak uzelo čitavo bogatstvo, nema potrebe da ih menadžeri više reklamiraju na reprezentativnom polju. Da neko ne pomisli da sam njih trojicu naveo zbog toga što su bili ili jesu igrači Partizana, smatram takođe da bi u reprezentaciji morali biti mesta za Radovića, a čak i za Škuletića, pogotovo u ovakvoj konkurenciji.

1514AD

pre 9 godina

Nama je u opticaju jos uvek 18 bodova, dakle i direktan plasman je veoma moguc. Na oko deluje da je dvomec sa Danskom kljucan, ali po meni kljucni bodovi mogu biti na gostovanjima u Albaniji i Portugaliji. Ukoliko bi na ta dva gostovanja uzeli 6 bodova, mogao bih da potpisem da idemo na Euro. Ide nam na ruku sto niko u grupi nema maksimalan ucinak, i sto se iznenadjenja desavaju.

ice9

pre 9 godina

Zapravo je pravi problem sto zbog zasticenih navijaca koji ocigledno rade za drzavu, tipa bas me interesuje da nisu izasli kad je bio prajd kao sto su toza prosli uradili, sto znaci da njih neko samonuje po potrebi te im sada u ovakvoj situaciji ne mogu nista jer im trebaju, znam lika koji radi kao veza izmedju vlasti i navijaca te sta vise reci od toga.

zorz

pre 9 godina

Ja sam čovek u srednjim godinama i 30 godina slušam iste izjave različitih kapitena fudbalskih reprezentacija... Nemam više živaca za vas, a ovi klinci neka vam i dalje veruju i neka vas i dalje gledaju i neka vam i dalje pune kasu, kad vi za svaku utakmicu dajete uefi po sto hiljada evra na kazne.

Organizator ovoga skupa

pre 9 godina

Bla bla bla nepravda, UEFA, FIFA, CIA... međunarodna zavera protiv Srbije...

Hoće li ikad Dr Neša silni i faraon Tole Doživotni da nam obajsne kako su organizovali ono bezbednosno prstenje, sa policajcima, žandarmima, debejcima i redarima, pored kojih je registrovani kriminalac g-din Bogdanov nesmetano ušao na stadion, i potom sa svojom organizovanom grupom i na teren da stolicama isprebija gostujuće fudbalere.

Narodni heroj g-din Bogdanov je junački nasrnuo na gostujuće fudbalere da batinama odbrani ukaljanu čast organizatora toga skupa. Zato smo i popušili kaznu, ali nema veze, čast je odbranjena, pravi krivci neće biti prozvani. Zato ni taj Bogdanov nikada neće biti uhapšen, jer uvek može zatrebati za neku sličnu organizovanu akciju tipa ubijanja Tatona, prebijanja Nemca i sl.

Od sve one sramote, ministar policije je uhapsio samo navijača koji je Andriju Vučića javno označio gejom jer je po Nešinoj proceni time te večeri naneta najveća šteta Srbiji. Pa svi zanju da je Andrija Vučić išao na paradu , pa iako možda i nije, zar je uvreda biti gej? Zar nije Vlada proklamovala slobodnu seksualnu opredeljenost, i slobodno javno izjašnjavanje o toj opredeljenosti? Potpuno je nerazumljivo zašto je ministar pretpostavio da je taj navijač mislio na Vučića premijera, a ne na građanina Andreju Vučića.

Sa ovakvim bahatim funkcionerima bez ikakvog srama i odgovornosti, neminovne su nove reprize ove sramote.

tz

pre 9 godina

Jel to znaci da ce se Srbiji racunati ta tri gola u gol razlici, da ce se oduzeti 3 boda, da ce Albanija imati nula boda iz utakmice , a oba saveza platiti po 100.000 evra , a dron biti muzejski eksponat?

monarhista

pre 9 godina

Svaki pravi covek i navijac ce uvek biti uz ove momke...jer oni su od onih koji igraju za reprezentaciju koja nema samo sportskog protivnika na terenu....vec moraju da se izbore sa neslogom u sopstvenom savezu,mrze ih navijachi jedbog od dva vodeca kluba u zemlji,mesetari i raznorazni menadzerski lupezi se motaju i mesaju u rad kao hijene,u velikoj su obavezi prema klubovima gde primaju platu koje reprezentacija Srbije interesuje koliko i lanjski sneg...cesto su izlozeni sudijskim nepravdama jer dolaze iz "male" zemlje...a kad se na sve to strpa i moram reci bolesna ambicija nas navijacha kao da igraju za Nemacku a ne za nas dobijemo realnu sliku koliko je ovim dobrim momcima u stvari tesko...

dragan

pre 9 godina

Jasno je kao dan da su Bogdanov i ostali huligani plaćeni da uruše ugled naše zemlje. To što naša zemlja dozvoljava da šačica izdajica redovno blamira Srbiju je dokaz da i u vlasti ima onih koji štite ove kriminalce i samim tim učestvuju u izdaji zemlje.
Teške reči ali istinite

exo

pre 9 godina

Nas kapiten Bane, Matic i Tadic se izdvajaju kvalitetom i zalaganjem, ostali ili nemaju jedno ili ovo drugo. Nikad nismo imali "tim", cesto smo priredjivali iznenadjenja ali samo u slucaju kada nas nekakvi Kirgistani oderu, nije to ni do igraca, ni do trenera a najmanje je do Toleta, to je u nasim luzerskim genima, takav smo narod. Kada dobijemo priliku da se izdignemo i pokazemo i dokazemo svima da nismo samo mi divljaci sa balkana mi uzmemo lopatu pa se ukopamo u jos dublju rupu. Hvala Bogdanovu sto nas je podsjetio jos jednom gdje se nalazimo i gdje nam je mjesto ostalim reprezentacijama, posebno komsijama svu srecu zelim.

presheva

pre 9 godina

pa bane vi treba bit jako srecni sto ste prosli samo sa ovom i da zahvalujete platinija koji vam dao priliku i branio ponos a sto se tice ddrona dron je dignut u 42 min jel tada visio gol srbije i to mnogo lici da ste vi sami ucinili stom vidite da cete ispasti primit gola da ucinite nesto da nebi bili ponizeni na lepi nacin

na cemu si?

pre 9 godina

@presheva,

Znaci, "visi gol za Albaniju u vazduhu" kako kazes i onda Srbi na brzinu nacrtaju mapu velike aljbanije, kupe dron na pijaci i puste ga i tako se spasu poraza? WAU. Ako je i od alban patriljote puno je. A da pises scenarije za bolivudsku produkciju? Kao prvo, nije visio nikakv gol posto su albanski fudbaleri bili zauzeti valjanjem i odugovlacenjem za sta su dobili i zuti karton i jedva su sutnuli dva puta prema golu, kao drugo, dron je lansiran u reziji albanskih politicara, albanskih "navijaca" na tribinama a znali su i albanski fudbaleri na terenu sta ce se desiti posto se tacno videlo da su bili pripremeljeni. Zna se ime tog lika koji je uneo dron u SRbiju i pustio ga. Hteli ste svojim tradicionalnim muljanjem i simuliranjem da dodjete do 3 boda i usput izvedete vas mali veljikoaljbanski palanacki performans. Tako da, samo cutiote sto vas nisu izbacili na duzi period.

Pera

pre 9 godina

ipak, dobro smo prosli...moglo je biti I gore. Nasrt navijaca na igrace je neprihvatljivo I to se ne sme ponoviti. Sto se tice igre, daleko smo od EP 2016

Pozdrav iz Zagreba

pre 9 godina

Ako sam dobro shvatio odluku uefe,vi možete na uzvratu s Albanijom poslat svoju letjelicu s nekakvom kartom i dva lika te dobit samo kaznu od 100 000 ojra ako nastavite utakmicu.Mogle bi utakmice po svijetu ličit na Peti element s Bruce Willisom i njegovim taksijem.

Vokrri, onako, pomalo razocaran

pre 9 godina

Kako mogu on i Bogdanov da pripadnu istom narodu - to je nerazjasnjena misterija. Ovome cu da pruzim ruku kad bude dosao kod nas. Ljudina!

Milicaste

pre 9 godina

Imam rešenje. Predlažem da Vučićeva tetka izbaci dron sa kartom Velike Srbije na revanš utakmici u Albaniji i tako adekvatno odgovori na postupak brata premijera Albanije na utakmici u Beogradu

milan

pre 9 godina

ako pobedimo dance imacemo 4 boda, koliko i danci(uz mec vise) i albanci, a gol razlika i medjusobni skor na nasoj strani. ukoliko portugal ne pobedi jermeniju kod kuce( sto je malo verovatno,ali opet..) bili bi prvi u grupi, a ako pobedi bili bi drugi. za 3 nedelje se igraju utakmice i takvo stanje na tabeli bi stajalo do kraja marta kad se igraju sledece.

pox

pre 9 godina

@Bojan - Naravno da Bogdanov nije organizovao uletanje na teren, a nije organizovao ni "Đenovu". On je izvođač radova, a investitor je, na žalost verujem u to, isti onaj koji je poslao dron na stadion. Albanska reakcija je bila neurotična i za osudu, ali ovo s naše strane ne može biti slučajno. Pokazali smo da, kad nešto želimo da bude obezbeđeno, bude vrhunski. Ili suprotno...

Tata, vidi prase

pre 9 godina

Hoce li da se pronadje i uhapsi lik sa radikalskom majicom koji je prvi uleteo na teren sa stolicom i koji je na kraju popio batine od albanskih igraca?On je mozda jedan od najodgovornijih sto smo ovako prosli pa tek onda bogdanov i kompanija sa severne tribine!

СССС

pre 9 godina

За наредне квалификационе мечеве, Лазовић не сме добити позив! Позив заслужује Филип Костић!

nesa

pre 9 godina

Bane, kazi steta sto Bogdanov nece moci na utakmicu. Da moze, iskulirao bi prekid da mozete ti i ostali da se hvalite kako imamo silnu repku. Kako stoje stvari lose vam se pise, jer Danci ce nas potuci do nogu a vama igracima ce cela Srbija da okrene ledja.

carla

pre 9 godina

na stranu jedna grozomorna politikanska provokacija, na mjestu gdje joj nije mjesto, ali osobno nisam u stanju sagledati i razumjeti odluku koja kažnjava domaćina Srbiju ili je, nažalost, prevagnulo kod donošenja i odmjeravanja kazne razulareno utrčavanje na teren poznatih kriminalaca koji sustavo uništavaju odličnu momčad i reprezentaciju srbije čiji su se igrači civilizirano i pristojno ponašali štiteći svoje kolege albanske reprezantativce, dakle promišljala sam i očekivala kako će sud nogometne europe prije svega takvo ponašanje igrača nagraditi i odmjeriti blažu kaznu bez drakonskog ponižavanja i oduzimanja bodova.

SkyDriver

pre 9 godina

Ja se pitam dokle ce drzava da tolerise huligane na utakmicama. Pogledajte kako su englezi to lepo "kulturno" resili, imali su situaciju goru od nase, a pogledajte ih danas.

Igor

pre 9 godina

Lepe su sve te patriotske izjave, ali se utakmice dobijaju izgaranjem a ne trčkarnjem po terenu. Da ste albancima dali koji gol pre drona nikoga nebi bilo briga za isti. Manje priče više srca.

Crna mamba

pre 9 godina

Bane... jako je lepo sto ekipa i ti necete odustati ali nazalost necete ni igrati u Francuskoj... na moju veliku zalost,pa cu opet morati navijati za Elfe...

nebojsa grgurevic

pre 9 godina

... prva Portugalija , pa Danska .... ostali sluze za rasplod ... kome je jos interesantna Albanija , Srbija .... Bogom dana Evropa ...

i tako...

pre 9 godina

"to je u nasim luzerskim genima, takav smo narod"
@exo, 24. oktobar 2014 18:19;

Te gene, tj. tu krv su u svojim zilama imali svi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, rukometasi...koji su osvajali (po vise puta) evropska, svetska prvenstva, Olimpijske igre, klupska medjunarodna takmicenja.

Pa i neki Nole, cuh da je Srbin i pripovedaju mi stranci da je strahovito srcan i kurazan lik, borac do kraja - ali po Vama to ne moze biti, grese oni, ne poznaju nas dobro kao Vi...

A ni fk CZ onomad nije uzela Kup evropskih sampiona...nismo uzeli ni zlato na OI u fudbalu, nisu nasi igrali ni kada su omladinci sfrj uzeli svetsko zlato..a verovatno su Drulicevi klinci, prvaci Evrope bili neki ne-Srbi...kao i momci sa sv. prvenstva u Urugvaju.

Mora da sve njih mi genetski bedni Srbi svojatamo, kao sto Albancima (koji sebe zovu Shqiptares, ali se ljute kada ih drugi tako oslove) otimamo Kraljevic Marka i Djordja Kastriota Iskander-beja ili sto Hrvatima otkidamo Milosa Obilica i prisvitlu lozu Nemanjica.

Nasi su samo Vuk Brankovic i Karadzic, ali ne Vuk nego Tole.

Ako ste sebe prepoznali kao genetski predodredjenog luzera - vasa je stvar - ali ne dozvoljavam da moje pretke, roditelje, bracu, sestre, rodbinu i prijatelje i ostale sunarodnike trpate u isti kos!

absolutezero

pre 9 godina

Tako je Bane! Ovo samo moze da vam bude podstrek. Jos ako Tole ode kao sto se suska. Samo da ne bude: Sjasi Kurta da uzjase Murta.

fenomen

pre 9 godina

U tih 40 minuta smo imali samo jedan traljav sut Tadica i cisto sumnjam da bi do kraja pobedili i da nije bilo prekida. Igramo kilavo, loši smo i ne vidim da ce se to uskoro promeniti. Poz...

djole

pre 9 godina

ja bi cestitao danskoj i portugalu na plasmanu na euro 2016...i pozeleo sve najbolje jer na ovim prostorima nema fudbala dokle se god politika mesa...Ove kvalifikacije smo mislim imali u rukama i ta cinjenica da su povecali broj reprezentacija na euro nam je isla na ruku ali opet jedno veliko nista...steta mnogo gubimo ovde dto se tice buducnosti

hysi

pre 9 godina

Posle odluke UEFA povodom prekinute utakmice između Srbije i Albanije, oglasio se i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.
NE MOJTE VISE NIGDE DA IGRAVTE BEZ BOGDAVONA I DRUZINU JE BEZ HULIGANA NEMOZETE DA DOBIJATE UTAKMICE.

Miki

pre 9 godina

Fuj hejteri i negativci. Tako je Bane deremo sve nadalje i opet smo prvi u grupi nema sekiracije ja sam siguran.Glavu gore i nek jedu govedinu dusmani

Novosadjanin.

pre 9 godina

Manekeni!!!! Pusti te zalopojke "nikada necemo odustati" pa sto ne pobedite Jermene??? Ne mozete dati gol protiv Albanije, ej Albanije 40 min na domacem terenu... Manekeni ste svi do jednog kada sletite na aerodrom u Surcinu. Ovo vam je i dobro doslo, sada imate izgovor, ali ne zaboravite da je i Portugal ostao bez bodova kuci protiv Albanaca. Dakle na vama je, samo ako to budete zeleli, ali vas boli ..... ! Bitne su pare...

panteroid

pre 9 godina

Manekeni!!!! Pusti te zalopojke "nikada necemo odustati" pa sto ne pobedite Jermene??? Ne mozete dati gol protiv Albanije, ej Albanije 40 min na domacem terenu... Manekeni ste svi do jednog kada sletite na aerodrom u Surcinu. Ovo vam je i dobro doslo, sada imate izgovor, ali ne zaboravite da je i Portugal ostao bez bodova kuci protiv Albanaca. Dakle na vama je, samo ako to budete zeleli, ali vas boli ..... ! Bitne su pare...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 24. oktobar 2014 20:31)

Jel ti pratis fudbal osim kad igras PES? Proguglaj malo da vidis rezultat protiv Portugala? Razmisljanje da su neki Albanezi,Jermenezi i Kinezi paceri je ok za nekog ko je prestao da prati fudbal jos devedesetih.

M.D.

pre 9 godina

Trebalo je da bude 3:0 za Albaniju zbog uleta navijaca na teren i zatim ISKLJUCENJE Albanije iz daljeg takmicenja zbog politicke provokacije.Toliko od mene!

swe

pre 9 godina

@Vokrri, onako, pomalo razocaran

Na zalost, sa druge strane nema kome da se pruzi ruka, posto su albanski fudbaleri u svom sovinistickom zanosu bili zauzeti "branjenjem" veljikoaljbanske "zastave" od tzv. "shkija" kako su kasnije izjavljivali po albanskim novinama. Cime su pokazali i ko su i sta su kao i da su pravi predstavnici svog naroda.

milan

pre 9 godina

Imam neki osećaj da će ovi naši fudbaleri tek sada da "prorade",nakon što nam je UEFA, svojom presudom, "objavila rat".Ne znaju kakvu su nam uslugu,zapravo,učinili.Živi bili,pa videli.Naš je mentalitet takav da smo dobri u nečemu tek kad imamo osećaj da ratujemo protiv nekoga

jailman

pre 9 godina

A neznam kako bi drugačije Portugalci i Danci prošli dalje da nije ovih jeftinih zemalja na brdovitom Balkanu.. Vjerovatno slijedeće kolo mi Bosanci i Hrvati plaćamo UEFI kaznu.

i tako...

pre 9 godina

"Jedno vam obećavam – nikada nećemo odustati!"

E ovako razmisljaju pobednici!!

Drago mi je da ih ima i medju nasim fudbalerima.
Jer kada slusam izjave onih iz CZ ili Partizana...ma smuci mi se od njihovih zalopojki, samosazaljenja, samounizavanja - te protivnik je kvalitetniji, bolji..mi cemo se eto potruditi...pa cemo valjda, mozda izvuci povoljan rezultat..ako oni budu imali los dan.

Uvidjate li razliku izmedju pobednika i luzera, sibicara?
Ona nije u konacnom ishodu, da li na semaforu stoji da si imao gol ili poen vise ili manje od suparnika.

Razlika je u tome da li si se predao ili si se borio do zadnjeg trenutka, do poslednjeg daha!!

A kada zaostajes 30 poena u 38. minutu basketa i kada imas 4 komada u mrezi u 88. minutu fudbala - ako zapinjes iz svih zila, ako grebes noktima i grizes zubima da bi smanjio razliku - ti si pobednik!!
I niko, ali niko ti to ne moze osporiti!!

alejandro

pre 9 godina

Kazna je po onoj:"Šio mi ga Đura pa sašio tesno!" Dok Baneta i ostale budu "bodrili" Ivan Bogdanov i njemu slični biće još ovakvih situacija! Spadam u realne navijače i bez obzira što će 2 naredne utakmice da se igraju bez prisustva navijača kad budemo domaćini ova selekcija nema kvalitet da iznese ove kvalifikacije i direktno se plasira na Euro 2016! Znam da će sada biti lupanja minusa zbog ovoga ali vreme će pokazati da je tako!Bolje je pratiti veliko fudbalsko takmičenje bez učešća naših fudbalera!

Milorad

pre 9 godina

Ivanovicu,Slazem se sa konstataciom da je ovo presedan.Mene jedino brine kvalitet igre.Nista nije pokazano u jednojipo utakmici.Ta igra je jalova,neinventivna,troma,spora,bezidejne.Nemamo igru i imena i pojedinci koji cine tim su nebitni,ako nemamo igru.Selektor ili sufler,pogresno selektuju tim.Selektor ne odustaje od koncepcije,ali za nju nema igrace.I da nam vrate bodove,nista od nas sa ovom igrom.Igra je jalova.

Moma

pre 9 godina

AND YOU NEVER WALK ALON. TAKO I MI TREBAMO DOSTA JE BILO SAGINJANJA I POVLAČENJA I PLAĆANJA SLOBINIH I OSALIH POLITIČKIH I SPORTSKIH GREŠAKA TREBA IPA POKAZATI INAT I ODIGRATI SA 200 POSTO MOGUĆNOSTI DO KRAJA I DOKAZATI BAR JEDNOM U TOM FUDBALU KAO ŠTO SMO SE TOLIKO PUTA IZ INATA DOKAZALI U VATERPOLU, KOŠARCI, ODBOJCI, RUKOMETU I OSTALIM POJEDINAČNIM SPORTOVIMA TENISU, PLIVANJU,KAJAKU, VESLANJU.... I AKO ZABRANE PUBLICI DA PRISUSTVUJE UVEK MOŽE 30000 HILJADA LJUDI DA STOJI OKO STADIONA I NAVIJA DA SE ZALEDE NOGE PROIVNIČKIM IGRAČIMA AND YOU NEVER WALK ALON.

kiki

pre 9 godina

jedan komentator rece?NIKAD NECEMO PRIZNATI KOSOVO?pa ko od tebe trazi tako nesto,nemoj priznati,kakve to veze ima hoces ili neces?kad od tebe neko bude trazio da priznas,reci im slobodno sta mislis o tome,hehehee

Cisco Kid

pre 9 godina

Hoce da postane patriotski predvodnik ove lose cete igraca.Moj bane,bane,imali ste poluvreme da kod kuce pobedite Albaniju.Bili ste losi kao i uvek.Sada se pokrite icut.Ovim patriotskim talambasanjem kao i kada zbog tebe nije u reprezentaciji Ljajic zelis da precutis sustinu.losi ste ,losi.

BOBA DELIJA

pre 9 godina

Odluka jeste naprevadna, trebalo je da nas diskvalifikuju. Šta ste vi očekivali, kad navijači stolicama biju gostujuće fudbalere, a Bogdanov nadgleda kako teku radovi... Mi svakako ne bismo ni pobedili Albance, a i protiv Jermenije smo se provukli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasha, 24. oktobar 2014 17:59)

Kupi kartu u jednom pravcu i pasos ostavi na granici!

Posmatrac

pre 9 godina

Postovani Bane, na osnovu igre nase reprezentacije ja sam stalno strepio da cemo mi tesko dobiti tu utakmicu. Treba dobro analizirati igru i videti gde smo i zasto smo podpacili, zasto nismo mogli da damo gol.

na cemu si?

pre 9 godina

@presheva,

Znaci, "visi gol za Albaniju u vazduhu" kako kazes i onda Srbi na brzinu nacrtaju mapu velike aljbanije, kupe dron na pijaci i puste ga i tako se spasu poraza? WAU. Ako je i od alban patriljote puno je. A da pises scenarije za bolivudsku produkciju? Kao prvo, nije visio nikakv gol posto su albanski fudbaleri bili zauzeti valjanjem i odugovlacenjem za sta su dobili i zuti karton i jedva su sutnuli dva puta prema golu, kao drugo, dron je lansiran u reziji albanskih politicara, albanskih "navijaca" na tribinama a znali su i albanski fudbaleri na terenu sta ce se desiti posto se tacno videlo da su bili pripremeljeni. Zna se ime tog lika koji je uneo dron u SRbiju i pustio ga. Hteli ste svojim tradicionalnim muljanjem i simuliranjem da dodjete do 3 boda i usput izvedete vas mali veljikoaljbanski palanacki performans. Tako da, samo cutiote sto vas nisu izbacili na duzi period.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Meni ovo mnogo lici na polufinale ABA lige 2013/14. Dva ljuta rivala koji se ne podnose provedu 2 meseca medjusobno se pljujuci i provocirajuci jedan drugog (kojekakvi "omazi" isl.) i na kraju Cedevita i Cibona ni krivi ni duzni zarade EL. I ovde: albanci i mi vise usredsredjeni da sapletemo drugog nego da nesto dobro uradimo za sebe, i oboje smo izvisili.
Ali, ja verujem u ove momke; ako zarade 4 boda u dvomecu protiv Danske - to bi trebalo da im bude dosta. A za motivaciju im ne treba vise od onog silnog radovanja u Tirani.

KUM

pre 9 godina

Samo hrabro momci,mozemo dobiti Dance i time bi imali 4 boda i racunam kod kuce pobedu protiv Jermenije to je 7 bodova,kod kuce cemo morati realno slabašne Portugalce dobiti i mislim da bi u gostima mogli i nerešeno i pobeda nad Albancima i to bi bilo to.
Realno mozemo da budem prvi niko nije jaci od nas samo treba Advokat da ih ukomponuje mnogo mu nesto treba.

i tako...

pre 9 godina

Možda bi koristilo da Ivanović i ostali naši fudbaleri koji nastupaju za najveće klubove pokušaju da lobiraju kod svojih saigrača,trenera da nas bar donekle podrže.Da se obrate javnosti i u zemljama u kojima žive i igraju,ukažu na neke stvari.Siguran sam da Ivanovićeva riječ ima neku težinu u Čelsiju i Engleskoj.Možda i da neko od drugih sportista kaže koju riječ,jer ovo šta se dešava je stvarno lakrdija.Mada,sa druge strane, kada se pogleda ko vodi savez postavlja se pitanje vrijedi li se stvarno toliko angažovati...

Милош Дражевина

pre 9 godina

Свака част и честитка од срца и душе велики мајсторе и патриото.Све победе до краја,а они нека измишљају топлу воду.БОГ да те чува,јер спортисти не персирају!Спортски поздрав из Дражевине.

Boban

pre 9 godina

Odluka UEFA je prakticno izbacila Srbiju iz daljeg takmicenja. Bez pobede nad Danskom nema ni nade makar za baraz, jedan bod u dve utakmice je veoma malo. Verovatno vec u novembru je kraj kvalifikacija za nasu reprezentaciju, sledece godine bicemo topovsko meso za Dansku i Portugal sa Ronaldom. Sta je tu je, igraci nisu ni zasluzili da idu na Evropsko prvenstvo, videlo se protiv Jermenije da se ne trude, a u svojim klubovima daju sve od sebe. Za takvo stanje nije kriv samo Karadzic, ne moze on da igra umesto igraca. Osvojicemo zadnje mesto u grupi, nazalost to je realnost.

шки

pre 9 godina

U tebe nikada nismo ni sumnjali! Problem leži kod toleta i njegovih menadžerskih igrača! Raca, Lazović, Stanković i ostala boranija zajedno sa senilnim trenerom! Napred SRBIJA!

john

pre 9 godina

nema od toga nista.da ste vodili 2-0 do prekida,sve bi bilo drugacije.vise i ne pamtimo gde ste se ikada plasirali.grupa,i to je kraj.kao andora ili gibraltar. bez uvrede-vi ste grupa luzera.zescih.

Pjano

pre 9 godina

Sramota jedino treba da bude ljude iz UEFE na celu sa Platinijem koji su doneli odluku u kvalifikacijama za proslo a i sad za ovo Evropsko. Ako je u Italiji bila kriva Srbija a sada za skoro identican slucaj kada je na nasem stadionu suprotna strana bila ta koja je prouzrokovala prekid, takodje Srbija snosi najvece posledice i vise je nego ocigledno da gospodin Platini ima licni problem jer verovatno nije podrzan od strane naseg saveza ili ti nije dobio glas od jos veceg gospodina Karadzica pa koristi svaku priliku da se sveti. A setimo se samo Milana koji zbog namestanja u italiji gubi sve i biva skoro izbacen iz svoje lige a ima pravo da igra ligu sampiona koju i osvaja iste godine,dok se nasi klubovi zbog finansijskih malverzacija izbacuju iz istih. A vi sto pljujete Baneta Ivanovica i njegov optimizam se zapitajte sta je sa vama jer ste ocigledno izgubljene duse. Otisli na Euro ili ne nije ni tako vazno koliko je vazno imati sportiste kao sto su ovi koji nose grb Srbije. Pocnite da ih cenite a ne samo da cekate njihov ne uspeh da ih kritikujete pa ce i oni imati vise vere u sebe. SRBIJA♥

PimPong

pre 9 godina

Slazem se u potpunosti. Treba se koncentrisati na utakmice koje dolaze. A sto se tice moguceg istupanja, na nasu zalost, to bi bilo objavljeno u medjunarodnim novinama jedan dan, a narednog dana, svi bi na to zaboravili. Ipak nismo mi Spanija, pa da se ljudi uzbude. Isto tako, treba da zabranimo nasim kriminalcima da dolaze na stadione i time daju drugima povode za nase kaznjavanje.

aca

pre 9 godina

Posle ovakve odluke i ne treba da idemo na prvenstvo.. Voleo bih da se i protiv danske nadje neki huligan da izadje na teren napravi haos pa da nas izbace na deset godina.. Bar da znamo zasto ne igramo.. Da nam ne bude krivo!

dm

pre 9 godina

A Portugalci i Danmarci sigurnozadovoljni trljaju ruke,likujuci nasoj naivnosti i zelji za samounistenjem.Za njih je ovo fenomenalan epilog i sa pravom su bili prezadovoljni sa zrebom citaj'Srbija i Albanija u istoj grupi'ludi balkanci sami ce zapaliti bure baruta na kome sede.Sami smo krivi i sad umesto 6planiranih bodova imamo 1mrsav bodic...ali ako zaigraju nasi kako svi odnjih ocekujemo i dobijemo alb. i dan. u gostima bice sve u redu.IDEMO DALJE-MORAMO BOLJE

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Gospodine Ivanovicu Vi jos veujete u Deda Mraza! Ne ocekujem da cete reci da nemamo sanse i da necemo igrati.Otaljacemo mi to, nije sporno bar to znamo.
Mi nikada necemo postati ljudi, a to je zalosno.Nikada necemo imati odnos prema reprezentaciji kakav treba da bude, od FSS pa do navijaca.
Fudbal je lepa igra, a sve je u novcu.
Od ukidanja sankcija mi samo nazadujemo. Ne secam se jedne dobre utakmice, a ne nekog prvenstva. S druge strane imamo Mostar, Djenovu, stadin Partizana, finansijski fer plej, cuj fer plej? Placamo redovno kazne, o domacoj ligi na bih. Ne zanam pravila, ali ako bi istupili iz tih tela FIFA i UEFA bili bi samo kaznjeni. Ovako smo i kaznjeni i ponizeni.
Od fudbalskih stadiona napraviti fabrike za proizvodnju igraca i prodavati ih velikim klubovima i svi koji ucestvuju u tom lancu bi se ugradili kao i do sada. Jer sve jeu novcu..Ulagati u inzinjere - trenere koji ce raditi u tim fabrikama. Mi navijaci nismo bitni, jer iovako ni klubovi ni reprezentacija nam ne pruzaju nikakvo zadovoljstvo, samo imamo afere. Dakle da zakljucim, istupiti iz svih tela, raspustiti ligu i dati sve u skolovanje kadra, da bi uzimali na kraju svi u lancu, novac.
A fudbal je lepa igra!

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Problem u jeste u tome sto ne odustajete vec pristajete na svakakva ponizavanja. Ivanovic kao kapiten i kao prvi treba da kaze da ne zeli da igra dalje i da ne zeli da ponizavaju njega i njegovu zemlju. Nesto slicno kao nekada Duci Simonovic. A te price o neodustajanju ,ovo ,ono... su smesne. Prvo mi nemamo kvalitet taman i da svi drugi krecu sa -3,niti volju,zelju,ideju...onda makar sacuvati obraz i odustati.

millwall fc

pre 9 godina

sve je to ok... banetov monolog i ostalo, ali realno, mislum da ne bi pobedili, a usput nas ceka revans u tirani... ako neko bude smeo da ide dole. Ovakvim rasporedom u prva dva kola, a uzimajuci u obzir nacin organizacije pomenute tekme, FSS je jos jednom dokazao svoju nesposobnost, a pojedinci bi tu ekipu nazvali produktom negativne selekcije i poltronima podredjene jednom coveku.

Vlada

pre 9 godina

Bane ljudino !
Samo napred momi svim srcem, pa šta bude , nek bude ...
Izgubili smo važna 3 boda ovede, ali i dva u Jermeniji..
Da odigramo ostale najbolje što možemo pa kud puklo da puklo...
Samo napred...

Bojan

pre 9 godina

Ispada da je Ivan Bogdanov kriv za sve ovo.Ne branim coveka,smatram da posle Djenove treba da mu se zabrani ulazak na sve stadione u Evropi.Ali ipak mislim da ovaj put nije on organizovao utrcavanje u teren vec da je to bila spontana reakcija.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

"We shall never surender!"
(Labud, 24. oktobar 2014 18:00)

Aces high, IRON MAIDEN?

simo

pre 9 godina

Svaka cast kapitenu kao fudbaleru i coveku, on i igraci za ponasanje zasluzuju mnogo bolji tretman , oni su ponasanjem daleko iznad rukovodstva i glupih navijaca. Rukovodstvo treba da ode trenutno a glupi posetioci utakmica(ne navijaci) u zatvor hitno, zar treba da budemo zadovoljni rezultatom 0:4 samo kad nije bilo nereda.

Daba

pre 9 godina

Tako je Bane... Ne okreci se sine.
Verujte u ono sto dolazi, istoriju ostavite u trofejnoj sali, koja je skoro, pa prazna... Pokazite da mozete da unesete nesto u nju...

Savo

pre 9 godina

Predlog za fss,ako je dozvoljeno,da se za utakmice koje smo kaznjeni da igramo bez publike organizuje pracenje na ekranima oko stadiona da momci cuju navijanje i da osete da nisu jedini koji veruju u plasman na evropsko prvenstvo.
Iskreno verujem da bi doslo ljudi bar koliko moze da stane na stadion,a i vise, i da bi im znacilo.

Nolanče

pre 9 godina

Idemo na EURO ubeđen sam.
(Corleone, 24. oktobar 2014 17:52)
Bilo bi smjesno da neodete kad ide pola europe izuzev malte andore i takvih imate srece

nenad

pre 9 godina

Koliko ja znam fudbal se igra zbog golova.Reprezentacija Srbije jednostavno nezna da daje golove.Tako da ako se kojim slućajem i kvalifikujemo za Francusku,neverujem da ćemo nešto da uradimo,bojim se da ćemo se još više osramotiti.Naš fudbal je gotov nema više ništa od fudbala.Pogledajte šta su uradili Zvezda i Partizan u Evropi apsolutno NIŠTA.

Живча

pre 9 godina

Пуна вам уста Богданова. Нити знате ко је човек, информишете се површно путем интернет портала. Иста прича као и у вези Веље Дуњића. "Убице и мафијаши". А немате појма ко су људи које чак и постхумно вређате. Да ли је неко од вас икада био на трибини? Репрезентацију не пратим, али сам био позитивно изненађен приказаним фер плеј односом и заштитничким понашањем наших играча према евидентно нахушканим арбанасима. Без обзира на одвратност савеза, лични потез играча је заиста једина светла тачка којом смо се издигли из свеопште одвратности те вечери.

sasha

pre 9 godina

Odluka jeste naprevadna, trebalo je da nas diskvalifikuju. Šta ste vi očekivali, kad navijači stolicama biju gostujuće fudbalere, a Bogdanov nadgleda kako teku radovi... Mi svakako ne bismo ni pobedili Albance, a i protiv Jermenije smo se provukli.

presheva

pre 9 godina

pa bane vi treba bit jako srecni sto ste prosli samo sa ovom i da zahvalujete platinija koji vam dao priliku i branio ponos a sto se tice ddrona dron je dignut u 42 min jel tada visio gol srbije i to mnogo lici da ste vi sami ucinili stom vidite da cete ispasti primit gola da ucinite nesto da nebi bili ponizeni na lepi nacin

Ja bre

pre 9 godina

Vi mozete da slavite jer ste dobili gol razliku 3:0.

Markec, Gudelj, Bambi i S. Mitrovic ne bi mogli ni Farskim ostrvima toliko da daju.
Dobili ste poklon ni krivi ni duzni!
Tole odlazi!
Subotic, Radovic i Kostic u prvih 11 a ne Faljijevi grejaci klupa!

propast

pre 9 godina

Za fudbalsku reprezentaciju me boli uvo, ne potresam se previše oko bilo čega vezanog za nju. Kod spiska za utakmice sa Francuskom i Jermenijom odlučio sam da je ne pratim ni kroz ove kvalifikacije. Zbog Radosava Petrovića naravno. Kap koja je prelila čašu je bila Danko Lazović. Dok treba pomenuti i Lazara Markovića, najveću igračku prevaru, možda čak i u istoriji fudbala. Gori igrač od prethodne dvojice nesumnjivo (Koliko god to možda zvučalo nemoguće). Prodali su se u inostranstvo, za Markovića se čak uzelo čitavo bogatstvo, nema potrebe da ih menadžeri više reklamiraju na reprezentativnom polju. Da neko ne pomisli da sam njih trojicu naveo zbog toga što su bili ili jesu igrači Partizana, smatram takođe da bi u reprezentaciji morali biti mesta za Radovića, a čak i za Škuletića, pogotovo u ovakvoj konkurenciji.

Cisco Kid

pre 9 godina

Hoce da postane patriotski predvodnik ove lose cete igraca.Moj bane,bane,imali ste poluvreme da kod kuce pobedite Albaniju.Bili ste losi kao i uvek.Sada se pokrite icut.Ovim patriotskim talambasanjem kao i kada zbog tebe nije u reprezentaciji Ljajic zelis da precutis sustinu.losi ste ,losi.

nebojsa grgurevic

pre 9 godina

... prva Portugalija , pa Danska .... ostali sluze za rasplod ... kome je jos interesantna Albanija , Srbija .... Bogom dana Evropa ...

veerghoen

pre 9 godina

Тако је Браниславе Србине! Нек проради српски инат. Имамо квалитет и знање да добијемо све ривале у групи, а нарочито арнауте у сред Елбасану. Протих Данске ћемо навијати ван стадиона сви. Нека нас буде 20 хиљада!

Pantela

pre 9 godina

Tako treba Bane! Nema odustajanja moramo da dobijemo Dansku bar 1:0.
Uz par novih/starih
igraca imacemo odlican tim protiv portugala u gostima bar bod da uzmemo i naravno da napunimo albance u gostima. Jermeniju mozemo da dobijemo kod nas , sa portugalom je i remi ovde dobar u danskoj isto je remi dobar.
Kad bi igrao ovakav tim sigurno bi prosli direktno na EP:
Stojkovic- Basta,Ivanovic, Subotic,Kolarov- Matic, Jojic(Fejsa),
Z.Tosic(Radovic),Tadic,Kostic-Mitrovic
Nadam se da ce te objaviti moj komentar veliki pozdrav.
SAMO NAPRED SRBIJA!!!!

Boban

pre 9 godina

Odluka UEFA je prakticno izbacila Srbiju iz daljeg takmicenja. Bez pobede nad Danskom nema ni nade makar za baraz, jedan bod u dve utakmice je veoma malo. Verovatno vec u novembru je kraj kvalifikacija za nasu reprezentaciju, sledece godine bicemo topovsko meso za Dansku i Portugal sa Ronaldom. Sta je tu je, igraci nisu ni zasluzili da idu na Evropsko prvenstvo, videlo se protiv Jermenije da se ne trude, a u svojim klubovima daju sve od sebe. Za takvo stanje nije kriv samo Karadzic, ne moze on da igra umesto igraca. Osvojicemo zadnje mesto u grupi, nazalost to je realnost.

BOBA DELIJA

pre 9 godina

Odluka jeste naprevadna, trebalo je da nas diskvalifikuju. Šta ste vi očekivali, kad navijači stolicama biju gostujuće fudbalere, a Bogdanov nadgleda kako teku radovi... Mi svakako ne bismo ni pobedili Albance, a i protiv Jermenije smo se provukli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasha, 24. oktobar 2014 17:59)

Kupi kartu u jednom pravcu i pasos ostavi na granici!

Rade

pre 9 godina

E moja bračo,uzeli su nam bodove zbog jedinog problema,a problem se zove IVAN BOGDANOV!!!Šta je taj djilkoš,secikesa,baraba radio tamo,što ih nisu njega i njemu sličnim taj dan pohapsili i zatvorili???Počinjem da sumnjam,da je to sve bilo namerno ili je država nesposobna stvarno.Kolika je bila kvota,da se utakmica ne završi?

Dragan

pre 9 godina

Bravo. To je ispravan stav. Bas gledam i ne mogu da se nacudim koliko ljudi u komentarima predlaze istupanje iz takmicenja. Bili smo naivni tokom incidenta na utakmici, zar da sad opet budemo naivni? Pa, ovi sto su nas kaznili i nasi protivnici u grupi samo to i cekaju...da istupimo iz takmicenja. Nista time ne bismo dobili, niko se na to u UEFA ne bi posebno osvrtao, samo bismo od samih sebe napravili jos vece budale i mozda rizikovali jos ozbiljniju kaznu. Pozdravljam jos jednom ovo sto je kapiten rekao i samo napred protiv Danske...mada ne sumnjam da ce i tu delegirati nekog sudiju sa specijalnim zadatkom. Ali ako smo jaki kao sto mislimo da jesmo, budimo onda i od toga jaci.

Mr No

pre 9 godina

pozdrav Srbiji iz Zadra..dobro je Srbija prošla,jer su navijači upali u teren,tukli reprezentativce druge države,čak i stolicama,a pomagali im i redari.!treba li ikome više išta pričati..dok se samokritički ne pogleda sebe,.nema naprid..naravno da je bila provokacija sa zastavom,al to u civiliziranom svijetu nikome ne smije dati pravo za takav rat di navijači upadaju na teren..bojim se da takve stvari i teže sankcije čekaju u budućnosti i Hrvatsku,jer mi smo divlji narod,ka i Srbi..i uvik je neko drugi kriv...iako je teško očekivati da nogomet spoji Srbiju i Albaniju u ovim vremenima,mislim da je rat na terenu ipak neoprostiv..svi imamo neke Bogdanove,pa tako i Srbija,samo,triba se napraviti nešto da se takvi likovi uklone iz sporta,nije im misto na stadionima..i?di je realnost..?pročita sam puno komentara od srpskih čitatelja portala da Srbija treba izaći iz natjecanja i sl..Srbija triba sada zapeti i pokazati pravu stvar,pravu moć,i plasirati se na EP jer imaju odlične igrače,a ne se žaliti da ih Europa mrzi...inače,igrači kao Ivanović(za koga se priča da je bia faca i čuva albanske igrače i totalno smirivao situaciju)su vrli primjer pravih sportaša ,,sportaši ne smiju biti bahati i spremni na tuču..kao naš Mandžukić..takvome bih rekao,da sam trener,da mu nije misto u timu,ka što mu je reka Guardiola..svaka čast Pepe...meni Mario Mandžukić ne bi igrao u timu,a mislim da neće dugo ni u Atleti

Bojan

pre 9 godina

Ispada da je Ivan Bogdanov kriv za sve ovo.Ne branim coveka,smatram da posle Djenove treba da mu se zabrani ulazak na sve stadione u Evropi.Ali ipak mislim da ovaj put nije on organizovao utrcavanje u teren vec da je to bila spontana reakcija.

na cemu si?

pre 9 godina

@presheva,

Znaci, "visi gol za Albaniju u vazduhu" kako kazes i onda Srbi na brzinu nacrtaju mapu velike aljbanije, kupe dron na pijaci i puste ga i tako se spasu poraza? WAU. Ako je i od alban patriljote puno je. A da pises scenarije za bolivudsku produkciju? Kao prvo, nije visio nikakv gol posto su albanski fudbaleri bili zauzeti valjanjem i odugovlacenjem za sta su dobili i zuti karton i jedva su sutnuli dva puta prema golu, kao drugo, dron je lansiran u reziji albanskih politicara, albanskih "navijaca" na tribinama a znali su i albanski fudbaleri na terenu sta ce se desiti posto se tacno videlo da su bili pripremeljeni. Zna se ime tog lika koji je uneo dron u SRbiju i pustio ga. Hteli ste svojim tradicionalnim muljanjem i simuliranjem da dodjete do 3 boda i usput izvedete vas mali veljikoaljbanski palanacki performans. Tako da, samo cutiote sto vas nisu izbacili na duzi period.

panteroid

pre 9 godina

Manekeni!!!! Pusti te zalopojke "nikada necemo odustati" pa sto ne pobedite Jermene??? Ne mozete dati gol protiv Albanije, ej Albanije 40 min na domacem terenu... Manekeni ste svi do jednog kada sletite na aerodrom u Surcinu. Ovo vam je i dobro doslo, sada imate izgovor, ali ne zaboravite da je i Portugal ostao bez bodova kuci protiv Albanaca. Dakle na vama je, samo ako to budete zeleli, ali vas boli ..... ! Bitne su pare...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 24. oktobar 2014 20:31)

Jel ti pratis fudbal osim kad igras PES? Proguglaj malo da vidis rezultat protiv Portugala? Razmisljanje da su neki Albanezi,Jermenezi i Kinezi paceri je ok za nekog ko je prestao da prati fudbal jos devedesetih.

exo

pre 9 godina

Nas kapiten Bane, Matic i Tadic se izdvajaju kvalitetom i zalaganjem, ostali ili nemaju jedno ili ovo drugo. Nikad nismo imali "tim", cesto smo priredjivali iznenadjenja ali samo u slucaju kada nas nekakvi Kirgistani oderu, nije to ni do igraca, ni do trenera a najmanje je do Toleta, to je u nasim luzerskim genima, takav smo narod. Kada dobijemo priliku da se izdignemo i pokazemo i dokazemo svima da nismo samo mi divljaci sa balkana mi uzmemo lopatu pa se ukopamo u jos dublju rupu. Hvala Bogdanovu sto nas je podsjetio jos jednom gdje se nalazimo i gdje nam je mjesto ostalim reprezentacijama, posebno komsijama svu srecu zelim.

Aleks

pre 9 godina

Momci, sada je pravo vreme za cuveni srpski inat.
Treba organizovati sve navijace u zemlji i okupljanje oko stadiona uz razglas i paklenu bukuna naredne 2 utakmice!
Ajmo braco Srbi, pokazimo evropskoj gamadi da imamo odgovor na sve nedace!
Ovo nas mora ujediniti a onda svi u Francusku!
Bane sine, povedi nas u nebo!

M.D.

pre 9 godina

Trebalo je da bude 3:0 za Albaniju zbog uleta navijaca na teren i zatim ISKLJUCENJE Albanije iz daljeg takmicenja zbog politicke provokacije.Toliko od mene!

Pjano

pre 9 godina

Sramota jedino treba da bude ljude iz UEFE na celu sa Platinijem koji su doneli odluku u kvalifikacijama za proslo a i sad za ovo Evropsko. Ako je u Italiji bila kriva Srbija a sada za skoro identican slucaj kada je na nasem stadionu suprotna strana bila ta koja je prouzrokovala prekid, takodje Srbija snosi najvece posledice i vise je nego ocigledno da gospodin Platini ima licni problem jer verovatno nije podrzan od strane naseg saveza ili ti nije dobio glas od jos veceg gospodina Karadzica pa koristi svaku priliku da se sveti. A setimo se samo Milana koji zbog namestanja u italiji gubi sve i biva skoro izbacen iz svoje lige a ima pravo da igra ligu sampiona koju i osvaja iste godine,dok se nasi klubovi zbog finansijskih malverzacija izbacuju iz istih. A vi sto pljujete Baneta Ivanovica i njegov optimizam se zapitajte sta je sa vama jer ste ocigledno izgubljene duse. Otisli na Euro ili ne nije ni tako vazno koliko je vazno imati sportiste kao sto su ovi koji nose grb Srbije. Pocnite da ih cenite a ne samo da cekate njihov ne uspeh da ih kritikujete pa ce i oni imati vise vere u sebe. SRBIJA♥

cobani

pre 9 godina

presedan je da niko od albanaca ne pomene dron i onu zastavu koja je realno kriva za sve...a ovi nasi moralisti i dobrice ne smiju da pomenu velikog patriotu bogdanova zbog kojeg opet nece ici na prvenstvo....cuvene teorije zavjere, evropa je kriva za sve...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Manekeni!!!! Pusti te zalopojke "nikada necemo odustati" pa sto ne pobedite Jermene??? Ne mozete dati gol protiv Albanije, ej Albanije 40 min na domacem terenu... Manekeni ste svi do jednog kada sletite na aerodrom u Surcinu. Ovo vam je i dobro doslo, sada imate izgovor, ali ne zaboravite da je i Portugal ostao bez bodova kuci protiv Albanaca. Dakle na vama je, samo ako to budete zeleli, ali vas boli ..... ! Bitne su pare...

Cobra

pre 9 godina

Na nama se stalno vrše neki eksperimenti,pa tako i ovo sa službenim rezultatom,a potom i oduzimanjem bodova.Ako si već registrovao utakmicu službenim rezultatom,a već si kaznio domaćina sa utakmicama bez publike,zašto onda oduzimaš bodove.
Onda bolje da su doneli odluku da se ponovi utakmica ili da se mi proglasimo krivcima i Albancima dodele bodovi.Ovako su napravili cirkus!

1514AD

pre 9 godina

Nama je u opticaju jos uvek 18 bodova, dakle i direktan plasman je veoma moguc. Na oko deluje da je dvomec sa Danskom kljucan, ali po meni kljucni bodovi mogu biti na gostovanjima u Albaniji i Portugaliji. Ukoliko bi na ta dva gostovanja uzeli 6 bodova, mogao bih da potpisem da idemo na Euro. Ide nam na ruku sto niko u grupi nema maksimalan ucinak, i sto se iznenadjenja desavaju.

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Problem u jeste u tome sto ne odustajete vec pristajete na svakakva ponizavanja. Ivanovic kao kapiten i kao prvi treba da kaze da ne zeli da igra dalje i da ne zeli da ponizavaju njega i njegovu zemlju. Nesto slicno kao nekada Duci Simonovic. A te price o neodustajanju ,ovo ,ono... su smesne. Prvo mi nemamo kvalitet taman i da svi drugi krecu sa -3,niti volju,zelju,ideju...onda makar sacuvati obraz i odustati.

шки

pre 9 godina

U tebe nikada nismo ni sumnjali! Problem leži kod toleta i njegovih menadžerskih igrača! Raca, Lazović, Stanković i ostala boranija zajedno sa senilnim trenerom! Napred SRBIJA!

hysi

pre 9 godina

Posle odluke UEFA povodom prekinute utakmice između Srbije i Albanije, oglasio se i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.
NE MOJTE VISE NIGDE DA IGRAVTE BEZ BOGDAVONA I DRUZINU JE BEZ HULIGANA NEMOZETE DA DOBIJATE UTAKMICE.

e

pre 9 godina

Tako govori kapiten,sportista, džentlmen i pravi patrota. Bez žuči u neverici i optimizmom.To samo mogu mladi i sposobni. Ovo šta se dešava nema nikanve veze sa sportom. Nije nikakvo čudo što je naš savez tražio i dobio odobrenje od UEFA da izostanu albanski navijači. Pored svega Albanci su nas isprovocirali, a zato su došli jer im je to bio domaći zadatak, a nas su kaznili. Imam dosta godina i životnog iskustva i znam da su nas uvek kažnjavali. Čudo je zeleni sto i šta se na njemu može skrojiti.Bojim se da nam neće pomoći pobede na zelenom terenu jer oni za zelenim stolom određuju ko ide dalje!

Miki

pre 9 godina

Fuj hejteri i negativci. Tako je Bane deremo sve nadalje i opet smo prvi u grupi nema sekiracije ja sam siguran.Glavu gore i nek jedu govedinu dusmani

nesa

pre 9 godina

Bane, kazi steta sto Bogdanov nece moci na utakmicu. Da moze, iskulirao bi prekid da mozete ti i ostali da se hvalite kako imamo silnu repku. Kako stoje stvari lose vam se pise, jer Danci ce nas potuci do nogu a vama igracima ce cela Srbija da okrene ledja.

alejandro

pre 9 godina

Kazna je po onoj:"Šio mi ga Đura pa sašio tesno!" Dok Baneta i ostale budu "bodrili" Ivan Bogdanov i njemu slični biće još ovakvih situacija! Spadam u realne navijače i bez obzira što će 2 naredne utakmice da se igraju bez prisustva navijača kad budemo domaćini ova selekcija nema kvalitet da iznese ove kvalifikacije i direktno se plasira na Euro 2016! Znam da će sada biti lupanja minusa zbog ovoga ali vreme će pokazati da je tako!Bolje je pratiti veliko fudbalsko takmičenje bez učešća naših fudbalera!

Mad4Red

pre 9 godina

''Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto.''

Bravo! Ovde lezi sustina. Ako ovakav stav svi zauzmete i prenesete ga na teren, eto nas na Evropskom uprkos svemu i u inat svim dusmanima.

AtamanCG

pre 9 godina

Reprezentativci Srbije su jedina svijetla tačka te budalaštine sa meča sa Albanijom i zato mi je krivo zbog ta tri oduzeta boda - to je kazna za njih ! A, od GOSPODINA Ivanovića ništa drugo i nisam očekivao, osim tog stava za svako poštovanje. Zar neko zaista misli da je on slučajno na ostrvu to što jeste ?
GOSPODIN Ivanović - na ponos cijele sportske Srbije !
Pozdrav iz komšiluka :-)

john

pre 9 godina

nema od toga nista.da ste vodili 2-0 do prekida,sve bi bilo drugacije.vise i ne pamtimo gde ste se ikada plasirali.grupa,i to je kraj.kao andora ili gibraltar. bez uvrede-vi ste grupa luzera.zescih.

BUGGISHA

pre 9 godina

Nesto vrlo bitno sam primetio. Izgleda da UEFA i sve te organizacije prave presedane samo u nasim slucajevima. Isto je tako i u politici.A isto sam primetio da ti presedani nikad nisu u nasu korist.

pipara

pre 9 godina

tako je bane bre legendo, ajde sad, samo hladne glave, idemo da pobedimo dansku za početak pa posle i albaniju u tirani, ako i ne budemo drugi, idemo u baraž, samo mora da se veruje

swe

pre 9 godina

@Vokrri, onako, pomalo razocaran

Na zalost, sa druge strane nema kome da se pruzi ruka, posto su albanski fudbaleri u svom sovinistickom zanosu bili zauzeti "branjenjem" veljikoaljbanske "zastave" od tzv. "shkija" kako su kasnije izjavljivali po albanskim novinama. Cime su pokazali i ko su i sta su kao i da su pravi predstavnici svog naroda.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Meni ovo mnogo lici na polufinale ABA lige 2013/14. Dva ljuta rivala koji se ne podnose provedu 2 meseca medjusobno se pljujuci i provocirajuci jedan drugog (kojekakvi "omazi" isl.) i na kraju Cedevita i Cibona ni krivi ni duzni zarade EL. I ovde: albanci i mi vise usredsredjeni da sapletemo drugog nego da nesto dobro uradimo za sebe, i oboje smo izvisili.
Ali, ja verujem u ove momke; ako zarade 4 boda u dvomecu protiv Danske - to bi trebalo da im bude dosta. A za motivaciju im ne treba vise od onog silnog radovanja u Tirani.

Crna mamba

pre 9 godina

Bane... jako je lepo sto ekipa i ti necete odustati ali nazalost necete ni igrati u Francuskoj... na moju veliku zalost,pa cu opet morati navijati za Elfe...

zorz

pre 9 godina

Ja sam čovek u srednjim godinama i 30 godina slušam iste izjave različitih kapitena fudbalskih reprezentacija... Nemam više živaca za vas, a ovi klinci neka vam i dalje veruju i neka vas i dalje gledaju i neka vam i dalje pune kasu, kad vi za svaku utakmicu dajete uefi po sto hiljada evra na kazne.

Prometej

pre 9 godina

Kamo izlazak navijaca na teren, Bogdanov, skandiranje ubij shiptara, gadjanje shiptarskog tima? Jesu oni strasno krivi ali zbog takvih stvari moramo i mi da popijemo … Inace sledeci put samo izadje dron sa krpom i onda niko vise ne odgovara za bezbednost nikoga, to je nebulozno, mora i organizator da odgovara.

KUM

pre 9 godina

Samo hrabro momci,mozemo dobiti Dance i time bi imali 4 boda i racunam kod kuce pobedu protiv Jermenije to je 7 bodova,kod kuce cemo morati realno slabašne Portugalce dobiti i mislim da bi u gostima mogli i nerešeno i pobeda nad Albancima i to bi bilo to.
Realno mozemo da budem prvi niko nije jaci od nas samo treba Advokat da ih ukomponuje mnogo mu nesto treba.

milan

pre 9 godina

Imam neki osećaj da će ovi naši fudbaleri tek sada da "prorade",nakon što nam je UEFA, svojom presudom, "objavila rat".Ne znaju kakvu su nam uslugu,zapravo,učinili.Živi bili,pa videli.Naš je mentalitet takav da smo dobri u nečemu tek kad imamo osećaj da ratujemo protiv nekoga

Organizator ovoga skupa

pre 9 godina

Bla bla bla nepravda, UEFA, FIFA, CIA... međunarodna zavera protiv Srbije...

Hoće li ikad Dr Neša silni i faraon Tole Doživotni da nam obajsne kako su organizovali ono bezbednosno prstenje, sa policajcima, žandarmima, debejcima i redarima, pored kojih je registrovani kriminalac g-din Bogdanov nesmetano ušao na stadion, i potom sa svojom organizovanom grupom i na teren da stolicama isprebija gostujuće fudbalere.

Narodni heroj g-din Bogdanov je junački nasrnuo na gostujuće fudbalere da batinama odbrani ukaljanu čast organizatora toga skupa. Zato smo i popušili kaznu, ali nema veze, čast je odbranjena, pravi krivci neće biti prozvani. Zato ni taj Bogdanov nikada neće biti uhapšen, jer uvek može zatrebati za neku sličnu organizovanu akciju tipa ubijanja Tatona, prebijanja Nemca i sl.

Od sve one sramote, ministar policije je uhapsio samo navijača koji je Andriju Vučića javno označio gejom jer je po Nešinoj proceni time te večeri naneta najveća šteta Srbiji. Pa svi zanju da je Andrija Vučić išao na paradu , pa iako možda i nije, zar je uvreda biti gej? Zar nije Vlada proklamovala slobodnu seksualnu opredeljenost, i slobodno javno izjašnjavanje o toj opredeljenosti? Potpuno je nerazumljivo zašto je ministar pretpostavio da je taj navijač mislio na Vučića premijera, a ne na građanina Andreju Vučića.

Sa ovakvim bahatim funkcionerima bez ikakvog srama i odgovornosti, neminovne su nove reprize ove sramote.

Pera

pre 9 godina

ipak, dobro smo prosli...moglo je biti I gore. Nasrt navijaca na igrace je neprihvatljivo I to se ne sme ponoviti. Sto se tice igre, daleko smo od EP 2016

monarhista

pre 9 godina

Svaki pravi covek i navijac ce uvek biti uz ove momke...jer oni su od onih koji igraju za reprezentaciju koja nema samo sportskog protivnika na terenu....vec moraju da se izbore sa neslogom u sopstvenom savezu,mrze ih navijachi jedbog od dva vodeca kluba u zemlji,mesetari i raznorazni menadzerski lupezi se motaju i mesaju u rad kao hijene,u velikoj su obavezi prema klubovima gde primaju platu koje reprezentacija Srbije interesuje koliko i lanjski sneg...cesto su izlozeni sudijskim nepravdama jer dolaze iz "male" zemlje...a kad se na sve to strpa i moram reci bolesna ambicija nas navijacha kao da igraju za Nemacku a ne za nas dobijemo realnu sliku koliko je ovim dobrim momcima u stvari tesko...

Manđelos

pre 9 godina

Ljudi, ja predlažem da se za utakmicu protiv Danske organizuje masovno gledanje utakmice na video bimu negde blizu stadiona(ako je moguce). I da svi u glas navijamo za Srbiju, da igrači osete podršku, da znaju da nisu sami. Neka proradi naš brend- INAT!

na cemu si?

pre 9 godina

@presheva,

Znaci, "visi gol za Albaniju u vazduhu" kako kazes i onda Srbi na brzinu nacrtaju mapu velike aljbanije, kupe dron na pijaci i puste ga i tako se spasu poraza? WAU. Ako je i od alban patriljote puno je. A da pises scenarije za bolivudsku produkciju? Kao prvo, nije visio nikakv gol posto su albanski fudbaleri bili zauzeti valjanjem i odugovlacenjem za sta su dobili i zuti karton i jedva su sutnuli dva puta prema golu, kao drugo, dron je lansiran u reziji albanskih politicara, albanskih "navijaca" na tribinama a znali su i albanski fudbaleri na terenu sta ce se desiti posto se tacno videlo da su bili pripremeljeni. Zna se ime tog lika koji je uneo dron u SRbiju i pustio ga. Hteli ste svojim tradicionalnim muljanjem i simuliranjem da dodjete do 3 boda i usput izvedete vas mali veljikoaljbanski palanacki performans. Tako da, samo cutiote sto vas nisu izbacili na duzi period.

Rista

pre 9 godina

Ja bi vam bre oduzeo jos 3 boda jer skoro celo poluvreme niste nasli nacina da loptu ukotrljate u gol, i to retko vreloj atmosferi gde je svaki covek na stadionu 100% uz vas. Cisto sumnjam da ce vam to poci za nogom pred praznim tribinama. A u Tirani ne verujem da mozete da izvucete bod kao sto vam je poslo za rukom u Jermeniji. Nisu Albanija i Jermenija isto. O Portugalu i Danskoj da ne pricamo. Sve u svemu, tesko!

i tako...

pre 9 godina

Možda bi koristilo da Ivanović i ostali naši fudbaleri koji nastupaju za najveće klubove pokušaju da lobiraju kod svojih saigrača,trenera da nas bar donekle podrže.Da se obrate javnosti i u zemljama u kojima žive i igraju,ukažu na neke stvari.Siguran sam da Ivanovićeva riječ ima neku težinu u Čelsiju i Engleskoj.Možda i da neko od drugih sportista kaže koju riječ,jer ovo šta se dešava je stvarno lakrdija.Mada,sa druge strane, kada se pogleda ko vodi savez postavlja se pitanje vrijedi li se stvarno toliko angažovati...

Moma

pre 9 godina

AND YOU NEVER WALK ALON. TAKO I MI TREBAMO DOSTA JE BILO SAGINJANJA I POVLAČENJA I PLAĆANJA SLOBINIH I OSALIH POLITIČKIH I SPORTSKIH GREŠAKA TREBA IPA POKAZATI INAT I ODIGRATI SA 200 POSTO MOGUĆNOSTI DO KRAJA I DOKAZATI BAR JEDNOM U TOM FUDBALU KAO ŠTO SMO SE TOLIKO PUTA IZ INATA DOKAZALI U VATERPOLU, KOŠARCI, ODBOJCI, RUKOMETU I OSTALIM POJEDINAČNIM SPORTOVIMA TENISU, PLIVANJU,KAJAKU, VESLANJU.... I AKO ZABRANE PUBLICI DA PRISUSTVUJE UVEK MOŽE 30000 HILJADA LJUDI DA STOJI OKO STADIONA I NAVIJA DA SE ZALEDE NOGE PROIVNIČKIM IGRAČIMA AND YOU NEVER WALK ALON.

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Gospodine Ivanovicu Vi jos veujete u Deda Mraza! Ne ocekujem da cete reci da nemamo sanse i da necemo igrati.Otaljacemo mi to, nije sporno bar to znamo.
Mi nikada necemo postati ljudi, a to je zalosno.Nikada necemo imati odnos prema reprezentaciji kakav treba da bude, od FSS pa do navijaca.
Fudbal je lepa igra, a sve je u novcu.
Od ukidanja sankcija mi samo nazadujemo. Ne secam se jedne dobre utakmice, a ne nekog prvenstva. S druge strane imamo Mostar, Djenovu, stadin Partizana, finansijski fer plej, cuj fer plej? Placamo redovno kazne, o domacoj ligi na bih. Ne zanam pravila, ali ako bi istupili iz tih tela FIFA i UEFA bili bi samo kaznjeni. Ovako smo i kaznjeni i ponizeni.
Od fudbalskih stadiona napraviti fabrike za proizvodnju igraca i prodavati ih velikim klubovima i svi koji ucestvuju u tom lancu bi se ugradili kao i do sada. Jer sve jeu novcu..Ulagati u inzinjere - trenere koji ce raditi u tim fabrikama. Mi navijaci nismo bitni, jer iovako ni klubovi ni reprezentacija nam ne pruzaju nikakvo zadovoljstvo, samo imamo afere. Dakle da zakljucim, istupiti iz svih tela, raspustiti ligu i dati sve u skolovanje kadra, da bi uzimali na kraju svi u lancu, novac.
A fudbal je lepa igra!

djole

pre 9 godina

ja bi cestitao danskoj i portugalu na plasmanu na euro 2016...i pozeleo sve najbolje jer na ovim prostorima nema fudbala dokle se god politika mesa...Ove kvalifikacije smo mislim imali u rukama i ta cinjenica da su povecali broj reprezentacija na euro nam je isla na ruku ali opet jedno veliko nista...steta mnogo gubimo ovde dto se tice buducnosti

i tako...

pre 9 godina

"to je u nasim luzerskim genima, takav smo narod"
@exo, 24. oktobar 2014 18:19;

Te gene, tj. tu krv su u svojim zilama imali svi kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, rukometasi...koji su osvajali (po vise puta) evropska, svetska prvenstva, Olimpijske igre, klupska medjunarodna takmicenja.

Pa i neki Nole, cuh da je Srbin i pripovedaju mi stranci da je strahovito srcan i kurazan lik, borac do kraja - ali po Vama to ne moze biti, grese oni, ne poznaju nas dobro kao Vi...

A ni fk CZ onomad nije uzela Kup evropskih sampiona...nismo uzeli ni zlato na OI u fudbalu, nisu nasi igrali ni kada su omladinci sfrj uzeli svetsko zlato..a verovatno su Drulicevi klinci, prvaci Evrope bili neki ne-Srbi...kao i momci sa sv. prvenstva u Urugvaju.

Mora da sve njih mi genetski bedni Srbi svojatamo, kao sto Albancima (koji sebe zovu Shqiptares, ali se ljute kada ih drugi tako oslove) otimamo Kraljevic Marka i Djordja Kastriota Iskander-beja ili sto Hrvatima otkidamo Milosa Obilica i prisvitlu lozu Nemanjica.

Nasi su samo Vuk Brankovic i Karadzic, ali ne Vuk nego Tole.

Ako ste sebe prepoznali kao genetski predodredjenog luzera - vasa je stvar - ali ne dozvoljavam da moje pretke, roditelje, bracu, sestre, rodbinu i prijatelje i ostale sunarodnike trpate u isti kos!

dm

pre 9 godina

A Portugalci i Danmarci sigurnozadovoljni trljaju ruke,likujuci nasoj naivnosti i zelji za samounistenjem.Za njih je ovo fenomenalan epilog i sa pravom su bili prezadovoljni sa zrebom citaj'Srbija i Albanija u istoj grupi'ludi balkanci sami ce zapaliti bure baruta na kome sede.Sami smo krivi i sad umesto 6planiranih bodova imamo 1mrsav bodic...ali ako zaigraju nasi kako svi odnjih ocekujemo i dobijemo alb. i dan. u gostima bice sve u redu.IDEMO DALJE-MORAMO BOLJE

fenomen

pre 9 godina

U tih 40 minuta smo imali samo jedan traljav sut Tadica i cisto sumnjam da bi do kraja pobedili i da nije bilo prekida. Igramo kilavo, loši smo i ne vidim da ce se to uskoro promeniti. Poz...

Milicaste

pre 9 godina

Imam rešenje. Predlažem da Vučićeva tetka izbaci dron sa kartom Velike Srbije na revanš utakmici u Albaniji i tako adekvatno odgovori na postupak brata premijera Albanije na utakmici u Beogradu

carla

pre 9 godina

na stranu jedna grozomorna politikanska provokacija, na mjestu gdje joj nije mjesto, ali osobno nisam u stanju sagledati i razumjeti odluku koja kažnjava domaćina Srbiju ili je, nažalost, prevagnulo kod donošenja i odmjeravanja kazne razulareno utrčavanje na teren poznatih kriminalaca koji sustavo uništavaju odličnu momčad i reprezentaciju srbije čiji su se igrači civilizirano i pristojno ponašali štiteći svoje kolege albanske reprezantativce, dakle promišljala sam i očekivala kako će sud nogometne europe prije svega takvo ponašanje igrača nagraditi i odmjeriti blažu kaznu bez drakonskog ponižavanja i oduzimanja bodova.

milan

pre 9 godina

ako pobedimo dance imacemo 4 boda, koliko i danci(uz mec vise) i albanci, a gol razlika i medjusobni skor na nasoj strani. ukoliko portugal ne pobedi jermeniju kod kuce( sto je malo verovatno,ali opet..) bili bi prvi u grupi, a ako pobedi bili bi drugi. za 3 nedelje se igraju utakmice i takvo stanje na tabeli bi stajalo do kraja marta kad se igraju sledece.

СССС

pre 9 godina

За наредне квалификационе мечеве, Лазовић не сме добити позив! Позив заслужује Филип Костић!

aca

pre 9 godina

Posle ovakve odluke i ne treba da idemo na prvenstvo.. Voleo bih da se i protiv danske nadje neki huligan da izadje na teren napravi haos pa da nas izbace na deset godina.. Bar da znamo zasto ne igramo.. Da nam ne bude krivo!

absolutezero

pre 9 godina

Tako je Bane! Ovo samo moze da vam bude podstrek. Jos ako Tole ode kao sto se suska. Samo da ne bude: Sjasi Kurta da uzjase Murta.

jailman

pre 9 godina

A neznam kako bi drugačije Portugalci i Danci prošli dalje da nije ovih jeftinih zemalja na brdovitom Balkanu.. Vjerovatno slijedeće kolo mi Bosanci i Hrvati plaćamo UEFI kaznu.

simo

pre 9 godina

Svaka cast kapitenu kao fudbaleru i coveku, on i igraci za ponasanje zasluzuju mnogo bolji tretman , oni su ponasanjem daleko iznad rukovodstva i glupih navijaca. Rukovodstvo treba da ode trenutno a glupi posetioci utakmica(ne navijaci) u zatvor hitno, zar treba da budemo zadovoljni rezultatom 0:4 samo kad nije bilo nereda.

Милош Дражевина

pre 9 godina

Свака част и честитка од срца и душе велики мајсторе и патриото.Све победе до краја,а они нека измишљају топлу воду.БОГ да те чува,јер спортисти не персирају!Спортски поздрав из Дражевине.

Pozdrav iz Zagreba

pre 9 godina

Ako sam dobro shvatio odluku uefe,vi možete na uzvratu s Albanijom poslat svoju letjelicu s nekakvom kartom i dva lika te dobit samo kaznu od 100 000 ojra ako nastavite utakmicu.Mogle bi utakmice po svijetu ličit na Peti element s Bruce Willisom i njegovim taksijem.

i tako...

pre 9 godina

"Jedno vam obećavam – nikada nećemo odustati!"

E ovako razmisljaju pobednici!!

Drago mi je da ih ima i medju nasim fudbalerima.
Jer kada slusam izjave onih iz CZ ili Partizana...ma smuci mi se od njihovih zalopojki, samosazaljenja, samounizavanja - te protivnik je kvalitetniji, bolji..mi cemo se eto potruditi...pa cemo valjda, mozda izvuci povoljan rezultat..ako oni budu imali los dan.

Uvidjate li razliku izmedju pobednika i luzera, sibicara?
Ona nije u konacnom ishodu, da li na semaforu stoji da si imao gol ili poen vise ili manje od suparnika.

Razlika je u tome da li si se predao ili si se borio do zadnjeg trenutka, do poslednjeg daha!!

A kada zaostajes 30 poena u 38. minutu basketa i kada imas 4 komada u mrezi u 88. minutu fudbala - ako zapinjes iz svih zila, ako grebes noktima i grizes zubima da bi smanjio razliku - ti si pobednik!!
I niko, ali niko ti to ne moze osporiti!!

kiki

pre 9 godina

jedan komentator rece?NIKAD NECEMO PRIZNATI KOSOVO?pa ko od tebe trazi tako nesto,nemoj priznati,kakve to veze ima hoces ili neces?kad od tebe neko bude trazio da priznas,reci im slobodno sta mislis o tome,hehehee

Vokrri, onako, pomalo razocaran

pre 9 godina

Kako mogu on i Bogdanov da pripadnu istom narodu - to je nerazjasnjena misterija. Ovome cu da pruzim ruku kad bude dosao kod nas. Ljudina!

Igor

pre 9 godina

Lepe su sve te patriotske izjave, ali se utakmice dobijaju izgaranjem a ne trčkarnjem po terenu. Da ste albancima dali koji gol pre drona nikoga nebi bilo briga za isti. Manje priče više srca.

pox

pre 9 godina

@Bojan - Naravno da Bogdanov nije organizovao uletanje na teren, a nije organizovao ni "Đenovu". On je izvođač radova, a investitor je, na žalost verujem u to, isti onaj koji je poslao dron na stadion. Albanska reakcija je bila neurotična i za osudu, ali ovo s naše strane ne može biti slučajno. Pokazali smo da, kad nešto želimo da bude obezbeđeno, bude vrhunski. Ili suprotno...

Nik

pre 9 godina

S obzirom da se igra pred praznim stadionom sledeće dve utakmice, imamo veliku šansu. Ta rulja predvođena Bogdanovim je najveća prepreka i sramota. Dok se toga ne rešimo, a evo može i ovako uz spoljni pritisak, nema da nam svane.

ice9

pre 9 godina

Zapravo je pravi problem sto zbog zasticenih navijaca koji ocigledno rade za drzavu, tipa bas me interesuje da nisu izasli kad je bio prajd kao sto su toza prosli uradili, sto znaci da njih neko samonuje po potrebi te im sada u ovakvoj situaciji ne mogu nista jer im trebaju, znam lika koji radi kao veza izmedju vlasti i navijaca te sta vise reci od toga.

Vlada

pre 9 godina

Bane ljudino !
Samo napred momi svim srcem, pa šta bude , nek bude ...
Izgubili smo važna 3 boda ovede, ali i dva u Jermeniji..
Da odigramo ostale najbolje što možemo pa kud puklo da puklo...
Samo napred...

SkyDriver

pre 9 godina

Ja se pitam dokle ce drzava da tolerise huligane na utakmicama. Pogledajte kako su englezi to lepo "kulturno" resili, imali su situaciju goru od nase, a pogledajte ih danas.

Žoržo

pre 9 godina

Ko je Bogdanova poslao u Djenovu,ko je Bogdanova pustio na teren,to su najvaznija pitanja koja niko ne sme da postavi!!! Kome je u interesu da se reprezentacija izbaci,ciji je Bogdanov navijac? Odgovore traziti kod menadzera grada! Znam da ovo nece objaviti,posto ne pisem prvi put,a pisacu dok ne objave!

Daba

pre 9 godina

Tako je Bane... Ne okreci se sine.
Verujte u ono sto dolazi, istoriju ostavite u trofejnoj sali, koja je skoro, pa prazna... Pokazite da mozete da unesete nesto u nju...

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

"We shall never surender!"
(Labud, 24. oktobar 2014 18:00)

Aces high, IRON MAIDEN?

millwall fc

pre 9 godina

sve je to ok... banetov monolog i ostalo, ali realno, mislum da ne bi pobedili, a usput nas ceka revans u tirani... ako neko bude smeo da ide dole. Ovakvim rasporedom u prva dva kola, a uzimajuci u obzir nacin organizacije pomenute tekme, FSS je jos jednom dokazao svoju nesposobnost, a pojedinci bi tu ekipu nazvali produktom negativne selekcije i poltronima podredjene jednom coveku.

Tata, vidi prase

pre 9 godina

Hoce li da se pronadje i uhapsi lik sa radikalskom majicom koji je prvi uleteo na teren sa stolicom i koji je na kraju popio batine od albanskih igraca?On je mozda jedan od najodgovornijih sto smo ovako prosli pa tek onda bogdanov i kompanija sa severne tribine!

PimPong

pre 9 godina

Slazem se u potpunosti. Treba se koncentrisati na utakmice koje dolaze. A sto se tice moguceg istupanja, na nasu zalost, to bi bilo objavljeno u medjunarodnim novinama jedan dan, a narednog dana, svi bi na to zaboravili. Ipak nismo mi Spanija, pa da se ljudi uzbude. Isto tako, treba da zabranimo nasim kriminalcima da dolaze na stadione i time daju drugima povode za nase kaznjavanje.

Живча

pre 9 godina

Пуна вам уста Богданова. Нити знате ко је човек, информишете се површно путем интернет портала. Иста прича као и у вези Веље Дуњића. "Убице и мафијаши". А немате појма ко су људи које чак и постхумно вређате. Да ли је неко од вас икада био на трибини? Репрезентацију не пратим, али сам био позитивно изненађен приказаним фер плеј односом и заштитничким понашањем наших играча према евидентно нахушканим арбанасима. Без обзира на одвратност савеза, лични потез играча је заиста једина светла тачка којом смо се издигли из свеопште одвратности те вечери.

tz

pre 9 godina

Jel to znaci da ce se Srbiji racunati ta tri gola u gol razlici, da ce se oduzeti 3 boda, da ce Albanija imati nula boda iz utakmice , a oba saveza platiti po 100.000 evra , a dron biti muzejski eksponat?

Milorad

pre 9 godina

Ivanovicu,Slazem se sa konstataciom da je ovo presedan.Mene jedino brine kvalitet igre.Nista nije pokazano u jednojipo utakmici.Ta igra je jalova,neinventivna,troma,spora,bezidejne.Nemamo igru i imena i pojedinci koji cine tim su nebitni,ako nemamo igru.Selektor ili sufler,pogresno selektuju tim.Selektor ne odustaje od koncepcije,ali za nju nema igrace.I da nam vrate bodove,nista od nas sa ovom igrom.Igra je jalova.

Posmatrac

pre 9 godina

Postovani Bane, na osnovu igre nase reprezentacije ja sam stalno strepio da cemo mi tesko dobiti tu utakmicu. Treba dobro analizirati igru i videti gde smo i zasto smo podpacili, zasto nismo mogli da damo gol.

Zipo

pre 9 godina

Ako odu Tole i poltroni, sklone se likovi poput Bogdanova sa ulice i smeni nesposobni ministar Stefanovic, slobodno neka nam daju i 10 kazni. Ja ne mogu vise da se radujem uspehu sportista kao nekada, ne mogu vise da bezim iz stvarnosti kao vecina projektujuci njihove uspehe kao svoje a nisam ucestvovao u tome sem kao gledalac. Hocu da zivim u uredjenoj drzavi gde se zna neki red a onda ce i uspesi u sportu biti slag na torti.

nenad

pre 9 godina

Koliko ja znam fudbal se igra zbog golova.Reprezentacija Srbije jednostavno nezna da daje golove.Tako da ako se kojim slućajem i kvalifikujemo za Francusku,neverujem da ćemo nešto da uradimo,bojim se da ćemo se još više osramotiti.Naš fudbal je gotov nema više ništa od fudbala.Pogledajte šta su uradili Zvezda i Partizan u Evropi apsolutno NIŠTA.

dragan

pre 9 godina

Jasno je kao dan da su Bogdanov i ostali huligani plaćeni da uruše ugled naše zemlje. To što naša zemlja dozvoljava da šačica izdajica redovno blamira Srbiju je dokaz da i u vlasti ima onih koji štite ove kriminalce i samim tim učestvuju u izdaji zemlje.
Teške reči ali istinite

Necke 26

pre 9 godina

i sta sad..imamo gol razliku 4:1 a pritom imamo jedan bod?? hahhah Gospode Boze... (ner0n,24.oktobar2014 23:37)

Da, komedija žešća. :D

Nolanče

pre 9 godina

Idemo na EURO ubeđen sam.
(Corleone, 24. oktobar 2014 17:52)
Bilo bi smjesno da neodete kad ide pola europe izuzev malte andore i takvih imate srece

Savo

pre 9 godina

Predlog za fss,ako je dozvoljeno,da se za utakmice koje smo kaznjeni da igramo bez publike organizuje pracenje na ekranima oko stadiona da momci cuju navijanje i da osete da nisu jedini koji veruju u plasman na evropsko prvenstvo.
Iskreno verujem da bi doslo ljudi bar koliko moze da stane na stadion,a i vise, i da bi im znacilo.