Košarka 105

Nedelja, 19.10.2014.

20:04

DV: Bez karaktera za crno-beli dres

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je nezadovoljan igrom i ishodom utakmice, u kojoj su njegovi košarkaši izgubili od Olimpije u 4. kolu ABA lige.

DV: Bez karaktera za crno-beli dres IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Bota

pre 9 godina

Mi koji pamtimo kosarku iz davnijih vremena ne mislimo da postoji mit D.V.Nekada se igrala mnogo bolja kosarka nego ova danasnja,bar na ovim prostorima.Mozda je danas malo vise senzacionalizma.Poznajem Partizan sa mnogo boljim timom i boljim trenerima od Vujosevica.Pa i Vlada Jovanovic je sa Partizanom osvojio kup i prvenstvo, i to u duelima sa Pesicem.I zato smatram da Partizan treba da vodi mladi trener, ida dode druga upravam.Mozda se mladi navijaci nece sloziti sa mnom, ali to je njihov problem.

Beli

pre 9 godina

Bo mekejleb dolazi, sutra potpisuje, čeka se pavlović i gagi kad se vrati, jao panteri vratićemo vas u 2002 godinu...
(ivan, 20. oktobar 2014 07:48)
za vasu informaciju za zvezdu potpisuje lorbek na cetvorci i begic menja zirbesa dok ce keselj i jos jedan amer doci na polusezoni pa da vas onda vidimo

zile

pre 9 godina

e pa Dule da vis kako je kad nemas ekipu?i posle nek kazu da si najbolji trener.nema o tog nista.sa ovom ekipom borba za opstanak.svi provalili da ste tanki i trpaju!

Nolan

pre 9 godina

(Milijana, 19. oktobar 2014 23:10)

Ma nije, potpisao je za burek i pekarski iz Trpkovića. Dobija sarmice od zelja gratis.
Idete, ali na dno ili sredinu ABA i Evrokupa, doduše dočekujete Metalac u sledećoj i tu će priče o paljenju mašine opet procvetati u kasnu jesen...

G100

pre 9 godina

Meni je zanimljivo kako smo mi glup narod . Ovde je primer Vujosevic, a ima ih da se razumemo i u drugim klubovima i drugim sferama zivota.
Davati coveku epitete bozanstva, radili su samo primitivni narodi. U evropi se to moze naci samo kod nas balkanaca jos.
Ljudi , navijaci , ali pre svega ljudi, to je samo jedan covek sa slabostima kao i drugi.U psihplogiiju necu ulaziti i zasto sebe glorifikuje i da li i sam veruje u to da je carobnjak ili manipulise nizim oblicima inteligencije.
Dao bi samo par RACIONALNIH konstatacija. Ako neko ostvari zaista neki uspeh sledi period naplate tog uspeha.Pa lepo ode u inostranstvo zaradi neki evro,kao i on, i posle prvog neuspeha on se vrati kuci u poluamaterski klub gde je evro misaona imenica i radi za dzabe iz ljubavi.On bi posle rada u CSKA i realnog uspeha sa Part. pre tog(final4) mogao to jos debelo da naplacuje po evropi,ali ne. On je imun na pare,nema nikakve strasti i tako produhovljen dolazi da nam otvori oci,ne samo u kosarci nego i sire. Carobnjak. Ili je mozda ovo plodno tle za takve kao on i za razne mahinacije, te on koristi svoj autoritet i zaslepljenost ljubavi i mrznjom pa jase uspesno na tim talasima i cini dve stvari karakteristicne za coveka,hrani svoju glad za novcem i moci istovremeno. Novac zaradjuje on zna kako, neka prikaze knjige umesto kuknjave, a moc mu daje ostrascena masa,koja ga voli i mrzi, kako ko, ali u tom talogu on odlicno pliva i dobija vise nego da se muci sa drugim kulturama i samo iskljucivo kosarkom. Meni to zvuci realnije od tog da je carobnjak oslobodjen pohlepe na misiji ozdravljenja srpske kosarke, kulture i politike .

Las

pre 9 godina

E moj "uslo u krv i gotovo"...
"...Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!...."
Pojma ti nemaš sa životom, a kamo li sa košarkom. Prošle godine, u jesen, ismevali ste nam tim, govorili da nemaju pojma, da nisu nikakvi igrači, a onda su oni radili sa najboljim trenerom, prošli dril i pokazali da su bili vredni truda, poverenja koje je uloženo u njih. I sav njihov znoj i patnja je doneo trofej, a za jedan šut smo ostali bez Eurolige. Sada, odjednom, Gagi, Musli i Milutinov su skupi igrači. Isto važi i za Bezbradicu, Andrića, Daloa. O načinu na koji su nam stigli Vesterman, Bertans i Lovernj sam ti pisao u rečenici u kojoj spominjem najboljeg trenera. Gagi kapiten i Bogdan su starosedelac i mlad igrač, pa ni njihove ugovore ne bih komentarisao.
Ja sam tužan zbog poraza, ali jedva čekam sredu i nedelju da odem u "Pionir" i "pocepam" glas navijajući za MOJ Klub. Istorijski značajan Klub. I znaš šta, ja znam da će opet sve biti u redu, da će do proleća sve biti mnogo bolje, da će biti "češkanja po limenoj glavi".
Uz to, nadam se da će se nešto uraditi i na reorganizaciji Kluba, da ćemo početi da funkcionišemo na moderniji način. Onda, opet neće biti zaustavljanja ni na kontinentalnom planu.

srkiboy82

pre 9 godina

Ko se zadnji smeje,najslađe se smeje.
(sasha, 19. oktobar 2014 22:04)_Pa smejali se se poslednjih 12 godina. Evo i sad se smejte.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Paralela.... Partizan 1969..Farčić, Glogovac, Janković, Soče, Žutić.... 2014. Gagić, Milutinov, Tepić, Milutinović, Šalić....
Dve najslabije generaciji Partizana.

ČIKA KURE

pre 9 godina

Ja sam grobar, al aj Vujosevicu insistaraj da se opet stvori KK Zeljeznicar Sarajevo zbog casti ta dva drustva al i zbog toga da negledam siroki. Naprimer Sparsi da prediju ime u KK Zeljeznicar. Kako bi epo bilo videti u Jadranskoj ligi IKeu i Zelju sa Partizanom! Aj Partizanovci pomozimo ljudima, na duge staze ce mo zaraditi skamatom i bicemo jos visi u zeljinom domu.

Nemojte vi tu ništa praviti i dirati. Željo postoji od 1921 godine i uvek je bio pošten klub gde se radilo i istinski se klub volio. To je prava ljubav. Nikada nismo ni imali kvalitetan košarkaški klub. Niste vi nikada ni bili u Željinom domu. Željo je uvek bio čist kao suza.

Elland Road

pre 9 godina

Драги @djordje,

Не видим да се иједна сезона разликовала од ове. Уживај сад, па се видимо на крају.

Срдачан поздрав.
Живео Рото Кош!

srba

pre 9 godina

Dragi Dule hvala ti za sve lijepe trenutke koje si nam priredio prethodnih 14 godina ali svemu dodje kraj. Nas voljeni klub je spao na najnize moguce grane. Jasno je da se nema para i da je kriza velika, ali covece pa ovo je ekipa koju si ti sastavljao. Dalje veoma bitna stvar je sloboda igraca. Kad god sam imao poslodavca od koga sam strepio i mislio kako ce da reaguje na moje greske, uvijek sam pravio jos vise gresaka, ruka je bila stegnuta i produktivnost drasticno manja od situacija kada dobijem slobodu i kada znam da ce sef da mi kaze gdje sam pogrijesio ali i da me podrzi da idem dalje. Atmosfera ja kljucna stvar. Ti si covjece unio svima njima strah u kosti. Tepari mislim da je jos u glavi onaj tvoj pogled poslije izgubljene utakmice sa Cedevitom. Sta reci za mladje igrace. Dobar si trener bio, mnogo toga si uradio, ali mislim da je vrijeme da se razidjemo druze svako na svoju stranu. Partizanovac sam i redovno sam bio na utakmicama dok su mi obaveze to dozvoljavale, ali natjeraces me da voljeni klub prestanem da gledam i da se zanimam za isti kao sto sam odavno prestao da gledam fudbalere i fudbal. Zelim ti sve najbolje u zivotu, zelim ti da se izlijecis i duboku starost docekas, ali klupa vise nije za tebe druze. Radonja je mozda losiji trener od tebe, ali je gospodin covjek i ugledaj se malo na njega u pogledu ponasanja. Za kraj mogu samo jedno da kazem: Miloje, dodji u Partizan da se igramo :)

željko

pre 9 godina

Ne znam kako neke nije sramota da provlače tezu kako će Partizanovi dugovi biti misteriozno obrisani kad se dobro zna u kakvim je dugovima bila Zvezda pre fuzije sa FMPom i kako nije sramota pominjati prošlu sezonu u kojoj je Partizan imao tri ključna igrača sa povredama-Vesterman-plej,Milosavljević-bek šuter i Bertans-jedan od ključnih igrača Partizana pre povrede.
Svi ti igrači koji se pominju,znači:Vesterman,Bertans,Lovernj,Bogdanović nisu bili afirmisani igrači do dolaska u Partizan.Bogdanović do povratka Vujoševića,što znači da oni i nisu bili plaćeni mnogo kao što se provlači po komentarima.Ni jedan od tih igrača nije bio plaćen ni pola od bilo kog trenera Zvezde,a bio ih je pozamašan broj.Ne verujem da je bilo koji igrač Partizana bio više plaćen od Nelsona i Dženkinsa.Ne da ne verujem,nego znam.
Pominje se i Veseli u komentarima kao igrač svetske klase.Veseli je došao u Partizan kao golobradi dečkić,a onakvog kakav je sad napravio ga je Dule.
Partizan je živeo sve ove godine od Evrolige i rezultata koje je postizao u istoj i finansiranja države po regularnom protokolu na osnovu postignutih rezultata.Taj Danilović,koga svi prozivaju je svoj novac uložio u Partizan kad je preuzeo funkciju predsednika.Vujošević se odrekao dobrog dela novca od CSKA,a to u Partizanu ne može da ima od sad ni za 30 godina.
Najlakše je sladiti se na tuđim mukama ali prvenstvo je dugo,ABA liga,Evro kupovi,pa naša liga koju su Čović i družina srozali na sramni nivo.Radonjić vam nije taj nivo trenera da uvede u kolosek ovakvu ekipu kakvu ste oformili.Doveli ste 10 gotovih igrača što Partizan nikad nije radio izuzev prošle godine primoran usled mnogobrojnih povreda.
Što bi rekao Dule,"I ovo će se lani zvati",a mi ćemo se pogledati na kraju sezone i početkom sledeće.

raskorak

pre 9 godina

Koliki budžet treba da ima klub koji u timu ima Kinsy-a,Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!Plakanja je bilo i prošle godine da nema novca,da se država maćehinski odnosi prema kkp,kao da su dužni njima da nalaze sponzore(menadžment???)pa su opet imali najskuplji tim...a i ove sezone očekujte sličan scenario,jer su tek počeli sa pojačanjima iako glume kkprihvatiliste sa polovnjacima.neće njih niko pitati kad dovedu jos 2-3 igrača,odakle novac pored toliko plakanja,a to će biti 7-novih dovedenih igrača.
(uslo u krv i dovidjenja, 19. oktobar 2014 20:45)

govoriš o igračima za koje niko nije znao pre Partizana, osim TK-a kome je karijera bila u padu i Pavlovića, koji je došao da ispuni svoj san i odmeni Gagija kad se povredio. ostale je trebalo kopati, a većina nije bila ni plaćena, niti su imali ugovore kakve dobijaju u železniku. govoriš o igračima koji su se povređivali, koji su otišli iz kluba kad su stasali na Partizanovoj akademiji. koledž Severna Karolina i KK Partizan su dali najviše NBA igrača u poslednjih 25 godina. al' mi je simpatično kako vam već spadaju gaće zbog Mačvana, Boa, Pavlovića i Gagija, koji se vraća iz povrede. a u sebi znate da ćete se raspasti do nove godine. u strahu su velike oči, naučili ste to zadnjih 13 godinica..

Toliko

pre 9 godina

Gledao sam nesto raspored do kraja prvog dela Aba lige,ima jos 9 tekmi i partizan sigurno dobija 3,Metalac a pustice ga po obicaju Igokea i Mega a sigurno gubi 3, to su protiv Zvezde,Zadra i Buducnosti,dok ce u preostale 3 biti na ivici,moze i da dobije i da izgubi od Cibone i Mzt kod kuce i od Levskog na strani.Ipak,smatram da ce izboriti opstanak u ligi ove sezone.

Selektor

pre 9 godina

Nije ovde reč o karakteru. Reč je kako o onom ko je selektovao tako i o onima koji su selektovani. Ne pamtim da sam video više košarkaški nakaradniju grupu od ove.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Ne bih ja baš rekao da Partizan ne kalkuliše malo žešće. Ove godine ABA se igra po plej of sistemu, tako da Partizanu je najbitnije da izbori plej of. Dotle može i da gubi, ali i da ima jeftiniji tim. Pred plej of, prirodno tim će biti uigraniji, tempiraće se forma i uz 2-3 pojačanja koja bi tada pristigla takav Partizan može i da osvoji ABA ligu. Jedino je bitno doći do EL, tako da mi se čini da Patizan žrtvuje i ULEB kup. Ja jesam navijač Crvene zvezde ali Vujoševića smatram jednim od najboljih trenera u Evropi, tako da sam siguran da on vrlo dobro zna šta radi.

nishlija

pre 9 godina

Ocekujem najezdu pantera na ovu vest. Umesto da su se vec zaputili u halu u Zelezniku, oni ce kao i obicno, likovati nad tudjim porazima, a to sto ih u proseku nema ni dve hiljade u hali, nije bitno... docice i maj i jun, ne brinite se... Podrska za Vujosevica i deo rostera! Ostatak da se potrudi da igra na nivou Partizana!!! Uz Macvana i pleja (dace bog makedonskog) sve ce to izgledati mnogo bolje! U sredu igramo protiv Banvita, u nedelju protiv Metalca, kao i uvek samo krcata hala dolazi u obzir. NAPRED PARTIZAN!!@@@ kakve veze ima sanmnom sto nema ni dve iljade u zelezniku , ja recimo nikad nisam gledao uzivo zvezdu ali pratim sve preko medija

Kodar

pre 9 godina

Ma sta ce nam jos jedan plej?Imamo Daloa i Tepica.Treba verovati da ce Dule napraviti igrace od njih.Fali nam centar,a vec se cuje da Musli potpisuje.Ako on potpise ,sa Macvanom i Muricem,moramo da preguramo do proleca i povratka Pavlovica i Raduljice.(bice para za njih ako budemo placali ulaznice za utakmice )
Kad oni dodju,opstanak je siguran.

Milijana

pre 9 godina

Partizan zavrsio pregovore sa mekejlebom. Potpisao za 25.000 mesecno. Tako je bre Dule, sta si se ustekao za kintu, odresi kesu.

Idemoooo!!!

djordje

pre 9 godina

Sta bi Dule? Nema para, nema rezultata? Pa nisi ti bas toliko dobar kao sto se mislilo. Vise je publika u Puoniru zasluzna za Partizanove pobede ovih godina nego ti, valjda je to sada svima jasnije..

misel platini

pre 9 godina

Tezak dan za pantere juce. Danas docekali da se raduju :D
Tezak je vas zivot. Nadam se da ste veceras u vasem Zelezniku i da bodrite svoj klub na domacem terenu! :)

basketaš

pre 9 godina

i trener bez rominga...odlazi bre čoveče,uništićeš nas načisto. i ti i danilović...nisu igrači krivi,ne svaljujte krivicu na njih.

Zoki

pre 9 godina

Ja sam grobar, al aj Vujosevicu insistaraj da se opet stvori KK Zeljeznicar Sarajevo zbog casti ta dva drustva al i zbog toga da negledam siroki. Naprimer Sparsi da prediju ime u KK Zeljeznicar. Kako bi epo bilo videti u Jadranskoj ligi IKeu i Zelju sa Partizanom! Aj Partizanovci pomozimo ljudima, na duge staze ce mo zaraditi skamatom i bicemo jos visi u zeljinom domu.

Nešto je trulo u državi Topalovića

pre 9 godina

Nemoj tako o igračima TRENERU !! Sve je ovo tačno , ali otkud ONI u opremi ( dresu ) KK Partizana !?
Da nisu grupa huligana sa juga , koja je utrčala u svlačionicu i uzela opremu , pa put pod noge … do Ljubljane , Zagreba , Litvanije ili Madjarske !? A VI ( TI i UPRAVA ) niste mogli da ih sprečite ? Zbog zasluga za klub !!
Mojne Dule - mojne te " fore i fazone " .

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu vi ste nas toliko zaduzili pa makar i ne osvojili ni jedan trofej vise sa Partizanom mi cemo vam biti vecno zahvalni. 13 GODINA RADOSTI! Puna podrska za ekipu i svi u sredu u Pionir!

One night in May

pre 9 godina

Opusteno, nije bilo 30 razlike. Sve su dobri rezultati - nijednu niste pukli 30 razlike. 27, 29, 20 + - al' dobar karakter tvojih igraca i tebe ne da rivalu tih 30 ni po cenu zivota.
Samo se drzite na ispod 30 i sve ce biti u redu...tamo negde u junu. Samo bez panike, bez nervoze, neka nastave svi da vas raskantavaju - bice sve super u junu.

Bodibond

pre 9 godina

Gledam ovaj Metalac sad protiv Cedevite i ubedjen sam 100% da su kvalitetniji od Partizana..Partizan ce svoj vrhunac bruke da dozivi protiv Metalca. Jedino moze da pobedi tako sto ce da fizicki napadaju, psuju, udaraju igrace Metalca...
Bas me interesuje koga ce da izlobiraju da sudi taj mec.

Bagg

pre 9 godina

Ono kada prvih 5 komentara stiže iz Železnika.
Deco, zašto niste u Železniku, vaš FMP igra protiv Mega Vizure na domaćem terenu.
Pustite vi Duleta, on priča, priča i na kraju uzme titulu, nego idite vi da navijate za svoj tim, mala je hala u Železniku pa da zauzmete mesta na vreme.

Bodibond

pre 9 godina

Nije do karaktera nego nedostatak pomoci sudija, gepeka, kradje, spinovanja, lazi, obmane, otimanja, evrolige, bezanje sa terena, stipanja, Kukavicaaaaa nisam znao da si takva kukavicaaaa, s drugim spavas on ti je Bezbradicaaaaa, bojis se da priznas tooooo.... Kukavicaaaaaa...

corto

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu ali moram da priznam da mi je žao Partizana. Grobari moraju da shvate da im je klub pred gašenjem.Čak i da se vrate Mekejleb i Pavlović to neće Partizanu puno značiti.Jednostavno nemaju para da vrate dugove.Ako se nekim čudom desi da Partizan ove sezone udje u finale ABA lige veliko je pitanje da li bi igrali Evroligu naredne sezone.Partizan je ove sezone u malo boljem položaju nego Cibona.Jedina prednost Cibone je što su njeni navijači i rukovodstvo svesni situacije u kojoj se nalaze, a to nije slučaj sa Partizanom.

Gama

pre 9 godina

Ocekujem najezdu pantera na ovu vest. Umesto da su se vec zaputili u halu u Zelezniku, oni ce kao i obicno, likovati nad tudjim porazima, a to sto ih u proseku nema ni dve hiljade u hali, nije bitno... docice i maj i jun, ne brinite se... Podrska za Vujosevica i deo rostera! Ostatak da se potrudi da igra na nivou Partizana!!! Uz Macvana i pleja (dace bog makedonskog) sve ce to izgledati mnogo bolje! U sredu igramo protiv Banvita, u nedelju protiv Metalca, kao i uvek samo krcata hala dolazi u obzir. NAPRED PARTIZAN!!

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Koliki budžet treba da ima klub koji u timu ima Kinsy-a,Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!Plakanja je bilo i prošle godine da nema novca,da se država maćehinski odnosi prema kkp,kao da su dužni njima da nalaze sponzore(menadžment???)pa su opet imali najskuplji tim...a i ove sezone očekujte sličan scenario,jer su tek počeli sa pojačanjima iako glume kkprihvatiliste sa polovnjacima.neće njih niko pitati kad dovedu jos 2-3 igrača,odakle novac pored toliko plakanja,a to će biti 7-novih dovedenih igrača.

Negativni

pre 9 godina

Kakav demagog. Ako neko nema karaktera, onda je to upravo on. Na kakve smo to niske grane spali kad i Vujošević izigrava pamet i autoritet.

Nikola Nis

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu,nadam se da ste procitali izjavu selektora nase A reprezentacije i konstataciju koju su mnoge evropske reprezentacije i klubovi prisvojili zarad napretka. A ona je prosta, kosarka kao i 90% ostalih sportova se dobijaju na atleticizam i individualni rad. Trenerov posao je da taj individualni kvalitet pridoda timu. Cenim vas rad i do neba vam hvala za 10+ godina dominacije na balkanu kao i ucinkom u Evroligi, ali ako vec nemate marketing da kao klub pored svih tih rezultate poslujete u plusu i ako ste kao klub nesposobni za to, onda se okrenite iskljucivo nasoj skoli i nasim klincima. A izjave poput "Nikola Milutinov najtalentovaniji centar Evrope" a decko nema 10% misicne mase ne piju vodu odavno... Pozdrav svim ljubteljima kosarke.

Piksi

pre 9 godina

DV je veliki poverioc KK Partizan. Ko zna koliko mu klub duguje, na papiru?
Pa kad neko bude hteo da kupi klub treba da plati i sve dugove prema njemu. To su časovi ljubavi!

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Dolazi Bo.Imacemo moćnu petorku Bo-Gagi-Edo-Macvan-Gagara.Cibona je bila prosle sezone u raspadu i to u kasnijem periodu pa su uspeli da osvoje ABA ligu,verujem da cemo i mi takav podvig ponoviti.Idu bolji dani za sve grobare.

Pižon

pre 9 godina

Nema druge nego Branka Ružića, Ivicu Dačića, Tomu Nikolića, Milorada Dodika i Kristijana G. postaviti na ključne pozicije, ubrizgati 20 miliona evra, stare dugove volšebno izbrisati...pa se hvaliti kako si samozvana institucija.
Dajte već jednom reviziju! Šta ste vi, tajno udruženje?

Bodibond

pre 9 godina

Nije do karaktera nego nedostatak pomoci sudija, gepeka, kradje, spinovanja, lazi, obmane, otimanja, evrolige, bezanje sa terena, stipanja, Kukavicaaaaa nisam znao da si takva kukavicaaaa, s drugim spavas on ti je Bezbradicaaaaa, bojis se da priznas tooooo.... Kukavicaaaaaa...

Pižon

pre 9 godina

Nema druge nego Branka Ružića, Ivicu Dačića, Tomu Nikolića, Milorada Dodika i Kristijana G. postaviti na ključne pozicije, ubrizgati 20 miliona evra, stare dugove volšebno izbrisati...pa se hvaliti kako si samozvana institucija.
Dajte već jednom reviziju! Šta ste vi, tajno udruženje?

Negativni

pre 9 godina

Kakav demagog. Ako neko nema karaktera, onda je to upravo on. Na kakve smo to niske grane spali kad i Vujošević izigrava pamet i autoritet.

Piksi

pre 9 godina

DV je veliki poverioc KK Partizan. Ko zna koliko mu klub duguje, na papiru?
Pa kad neko bude hteo da kupi klub treba da plati i sve dugove prema njemu. To su časovi ljubavi!

corto

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu ali moram da priznam da mi je žao Partizana. Grobari moraju da shvate da im je klub pred gašenjem.Čak i da se vrate Mekejleb i Pavlović to neće Partizanu puno značiti.Jednostavno nemaju para da vrate dugove.Ako se nekim čudom desi da Partizan ove sezone udje u finale ABA lige veliko je pitanje da li bi igrali Evroligu naredne sezone.Partizan je ove sezone u malo boljem položaju nego Cibona.Jedina prednost Cibone je što su njeni navijači i rukovodstvo svesni situacije u kojoj se nalaze, a to nije slučaj sa Partizanom.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu vi ste nas toliko zaduzili pa makar i ne osvojili ni jedan trofej vise sa Partizanom mi cemo vam biti vecno zahvalni. 13 GODINA RADOSTI! Puna podrska za ekipu i svi u sredu u Pionir!

Bagg

pre 9 godina

Ono kada prvih 5 komentara stiže iz Železnika.
Deco, zašto niste u Železniku, vaš FMP igra protiv Mega Vizure na domaćem terenu.
Pustite vi Duleta, on priča, priča i na kraju uzme titulu, nego idite vi da navijate za svoj tim, mala je hala u Železniku pa da zauzmete mesta na vreme.

Nikola Nis

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu,nadam se da ste procitali izjavu selektora nase A reprezentacije i konstataciju koju su mnoge evropske reprezentacije i klubovi prisvojili zarad napretka. A ona je prosta, kosarka kao i 90% ostalih sportova se dobijaju na atleticizam i individualni rad. Trenerov posao je da taj individualni kvalitet pridoda timu. Cenim vas rad i do neba vam hvala za 10+ godina dominacije na balkanu kao i ucinkom u Evroligi, ali ako vec nemate marketing da kao klub pored svih tih rezultate poslujete u plusu i ako ste kao klub nesposobni za to, onda se okrenite iskljucivo nasoj skoli i nasim klincima. A izjave poput "Nikola Milutinov najtalentovaniji centar Evrope" a decko nema 10% misicne mase ne piju vodu odavno... Pozdrav svim ljubteljima kosarke.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Koliki budžet treba da ima klub koji u timu ima Kinsy-a,Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!Plakanja je bilo i prošle godine da nema novca,da se država maćehinski odnosi prema kkp,kao da su dužni njima da nalaze sponzore(menadžment???)pa su opet imali najskuplji tim...a i ove sezone očekujte sličan scenario,jer su tek počeli sa pojačanjima iako glume kkprihvatiliste sa polovnjacima.neće njih niko pitati kad dovedu jos 2-3 igrača,odakle novac pored toliko plakanja,a to će biti 7-novih dovedenih igrača.

djordje

pre 9 godina

Sta bi Dule? Nema para, nema rezultata? Pa nisi ti bas toliko dobar kao sto se mislilo. Vise je publika u Puoniru zasluzna za Partizanove pobede ovih godina nego ti, valjda je to sada svima jasnije..

Bodibond

pre 9 godina

Gledam ovaj Metalac sad protiv Cedevite i ubedjen sam 100% da su kvalitetniji od Partizana..Partizan ce svoj vrhunac bruke da dozivi protiv Metalca. Jedino moze da pobedi tako sto ce da fizicki napadaju, psuju, udaraju igrace Metalca...
Bas me interesuje koga ce da izlobiraju da sudi taj mec.

Nešto je trulo u državi Topalovića

pre 9 godina

Nemoj tako o igračima TRENERU !! Sve je ovo tačno , ali otkud ONI u opremi ( dresu ) KK Partizana !?
Da nisu grupa huligana sa juga , koja je utrčala u svlačionicu i uzela opremu , pa put pod noge … do Ljubljane , Zagreba , Litvanije ili Madjarske !? A VI ( TI i UPRAVA ) niste mogli da ih sprečite ? Zbog zasluga za klub !!
Mojne Dule - mojne te " fore i fazone " .

One night in May

pre 9 godina

Opusteno, nije bilo 30 razlike. Sve su dobri rezultati - nijednu niste pukli 30 razlike. 27, 29, 20 + - al' dobar karakter tvojih igraca i tebe ne da rivalu tih 30 ni po cenu zivota.
Samo se drzite na ispod 30 i sve ce biti u redu...tamo negde u junu. Samo bez panike, bez nervoze, neka nastave svi da vas raskantavaju - bice sve super u junu.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Dolazi Bo.Imacemo moćnu petorku Bo-Gagi-Edo-Macvan-Gagara.Cibona je bila prosle sezone u raspadu i to u kasnijem periodu pa su uspeli da osvoje ABA ligu,verujem da cemo i mi takav podvig ponoviti.Idu bolji dani za sve grobare.

basketaš

pre 9 godina

i trener bez rominga...odlazi bre čoveče,uništićeš nas načisto. i ti i danilović...nisu igrači krivi,ne svaljujte krivicu na njih.

Gama

pre 9 godina

Ocekujem najezdu pantera na ovu vest. Umesto da su se vec zaputili u halu u Zelezniku, oni ce kao i obicno, likovati nad tudjim porazima, a to sto ih u proseku nema ni dve hiljade u hali, nije bitno... docice i maj i jun, ne brinite se... Podrska za Vujosevica i deo rostera! Ostatak da se potrudi da igra na nivou Partizana!!! Uz Macvana i pleja (dace bog makedonskog) sve ce to izgledati mnogo bolje! U sredu igramo protiv Banvita, u nedelju protiv Metalca, kao i uvek samo krcata hala dolazi u obzir. NAPRED PARTIZAN!!

misel platini

pre 9 godina

Tezak dan za pantere juce. Danas docekali da se raduju :D
Tezak je vas zivot. Nadam se da ste veceras u vasem Zelezniku i da bodrite svoj klub na domacem terenu! :)

Milijana

pre 9 godina

Partizan zavrsio pregovore sa mekejlebom. Potpisao za 25.000 mesecno. Tako je bre Dule, sta si se ustekao za kintu, odresi kesu.

Idemoooo!!!

G100

pre 9 godina

Meni je zanimljivo kako smo mi glup narod . Ovde je primer Vujosevic, a ima ih da se razumemo i u drugim klubovima i drugim sferama zivota.
Davati coveku epitete bozanstva, radili su samo primitivni narodi. U evropi se to moze naci samo kod nas balkanaca jos.
Ljudi , navijaci , ali pre svega ljudi, to je samo jedan covek sa slabostima kao i drugi.U psihplogiiju necu ulaziti i zasto sebe glorifikuje i da li i sam veruje u to da je carobnjak ili manipulise nizim oblicima inteligencije.
Dao bi samo par RACIONALNIH konstatacija. Ako neko ostvari zaista neki uspeh sledi period naplate tog uspeha.Pa lepo ode u inostranstvo zaradi neki evro,kao i on, i posle prvog neuspeha on se vrati kuci u poluamaterski klub gde je evro misaona imenica i radi za dzabe iz ljubavi.On bi posle rada u CSKA i realnog uspeha sa Part. pre tog(final4) mogao to jos debelo da naplacuje po evropi,ali ne. On je imun na pare,nema nikakve strasti i tako produhovljen dolazi da nam otvori oci,ne samo u kosarci nego i sire. Carobnjak. Ili je mozda ovo plodno tle za takve kao on i za razne mahinacije, te on koristi svoj autoritet i zaslepljenost ljubavi i mrznjom pa jase uspesno na tim talasima i cini dve stvari karakteristicne za coveka,hrani svoju glad za novcem i moci istovremeno. Novac zaradjuje on zna kako, neka prikaze knjige umesto kuknjave, a moc mu daje ostrascena masa,koja ga voli i mrzi, kako ko, ali u tom talogu on odlicno pliva i dobija vise nego da se muci sa drugim kulturama i samo iskljucivo kosarkom. Meni to zvuci realnije od tog da je carobnjak oslobodjen pohlepe na misiji ozdravljenja srpske kosarke, kulture i politike .

Beli

pre 9 godina

Bo mekejleb dolazi, sutra potpisuje, čeka se pavlović i gagi kad se vrati, jao panteri vratićemo vas u 2002 godinu...
(ivan, 20. oktobar 2014 07:48)
za vasu informaciju za zvezdu potpisuje lorbek na cetvorci i begic menja zirbesa dok ce keselj i jos jedan amer doci na polusezoni pa da vas onda vidimo

zile

pre 9 godina

e pa Dule da vis kako je kad nemas ekipu?i posle nek kazu da si najbolji trener.nema o tog nista.sa ovom ekipom borba za opstanak.svi provalili da ste tanki i trpaju!

Las

pre 9 godina

E moj "uslo u krv i gotovo"...
"...Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!...."
Pojma ti nemaš sa životom, a kamo li sa košarkom. Prošle godine, u jesen, ismevali ste nam tim, govorili da nemaju pojma, da nisu nikakvi igrači, a onda su oni radili sa najboljim trenerom, prošli dril i pokazali da su bili vredni truda, poverenja koje je uloženo u njih. I sav njihov znoj i patnja je doneo trofej, a za jedan šut smo ostali bez Eurolige. Sada, odjednom, Gagi, Musli i Milutinov su skupi igrači. Isto važi i za Bezbradicu, Andrića, Daloa. O načinu na koji su nam stigli Vesterman, Bertans i Lovernj sam ti pisao u rečenici u kojoj spominjem najboljeg trenera. Gagi kapiten i Bogdan su starosedelac i mlad igrač, pa ni njihove ugovore ne bih komentarisao.
Ja sam tužan zbog poraza, ali jedva čekam sredu i nedelju da odem u "Pionir" i "pocepam" glas navijajući za MOJ Klub. Istorijski značajan Klub. I znaš šta, ja znam da će opet sve biti u redu, da će do proleća sve biti mnogo bolje, da će biti "češkanja po limenoj glavi".
Uz to, nadam se da će se nešto uraditi i na reorganizaciji Kluba, da ćemo početi da funkcionišemo na moderniji način. Onda, opet neće biti zaustavljanja ni na kontinentalnom planu.

srba

pre 9 godina

Dragi Dule hvala ti za sve lijepe trenutke koje si nam priredio prethodnih 14 godina ali svemu dodje kraj. Nas voljeni klub je spao na najnize moguce grane. Jasno je da se nema para i da je kriza velika, ali covece pa ovo je ekipa koju si ti sastavljao. Dalje veoma bitna stvar je sloboda igraca. Kad god sam imao poslodavca od koga sam strepio i mislio kako ce da reaguje na moje greske, uvijek sam pravio jos vise gresaka, ruka je bila stegnuta i produktivnost drasticno manja od situacija kada dobijem slobodu i kada znam da ce sef da mi kaze gdje sam pogrijesio ali i da me podrzi da idem dalje. Atmosfera ja kljucna stvar. Ti si covjece unio svima njima strah u kosti. Tepari mislim da je jos u glavi onaj tvoj pogled poslije izgubljene utakmice sa Cedevitom. Sta reci za mladje igrace. Dobar si trener bio, mnogo toga si uradio, ali mislim da je vrijeme da se razidjemo druze svako na svoju stranu. Partizanovac sam i redovno sam bio na utakmicama dok su mi obaveze to dozvoljavale, ali natjeraces me da voljeni klub prestanem da gledam i da se zanimam za isti kao sto sam odavno prestao da gledam fudbalere i fudbal. Zelim ti sve najbolje u zivotu, zelim ti da se izlijecis i duboku starost docekas, ali klupa vise nije za tebe druze. Radonja je mozda losiji trener od tebe, ali je gospodin covjek i ugledaj se malo na njega u pogledu ponasanja. Za kraj mogu samo jedno da kazem: Miloje, dodji u Partizan da se igramo :)

Nolan

pre 9 godina

(Milijana, 19. oktobar 2014 23:10)

Ma nije, potpisao je za burek i pekarski iz Trpkovića. Dobija sarmice od zelja gratis.
Idete, ali na dno ili sredinu ABA i Evrokupa, doduše dočekujete Metalac u sledećoj i tu će priče o paljenju mašine opet procvetati u kasnu jesen...

Zoki

pre 9 godina

Ja sam grobar, al aj Vujosevicu insistaraj da se opet stvori KK Zeljeznicar Sarajevo zbog casti ta dva drustva al i zbog toga da negledam siroki. Naprimer Sparsi da prediju ime u KK Zeljeznicar. Kako bi epo bilo videti u Jadranskoj ligi IKeu i Zelju sa Partizanom! Aj Partizanovci pomozimo ljudima, na duge staze ce mo zaraditi skamatom i bicemo jos visi u zeljinom domu.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Paralela.... Partizan 1969..Farčić, Glogovac, Janković, Soče, Žutić.... 2014. Gagić, Milutinov, Tepić, Milutinović, Šalić....
Dve najslabije generaciji Partizana.

srkiboy82

pre 9 godina

Ko se zadnji smeje,najslađe se smeje.
(sasha, 19. oktobar 2014 22:04)_Pa smejali se se poslednjih 12 godina. Evo i sad se smejte.

Toliko

pre 9 godina

Gledao sam nesto raspored do kraja prvog dela Aba lige,ima jos 9 tekmi i partizan sigurno dobija 3,Metalac a pustice ga po obicaju Igokea i Mega a sigurno gubi 3, to su protiv Zvezde,Zadra i Buducnosti,dok ce u preostale 3 biti na ivici,moze i da dobije i da izgubi od Cibone i Mzt kod kuce i od Levskog na strani.Ipak,smatram da ce izboriti opstanak u ligi ove sezone.

raskorak

pre 9 godina

Koliki budžet treba da ima klub koji u timu ima Kinsy-a,Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!Plakanja je bilo i prošle godine da nema novca,da se država maćehinski odnosi prema kkp,kao da su dužni njima da nalaze sponzore(menadžment???)pa su opet imali najskuplji tim...a i ove sezone očekujte sličan scenario,jer su tek počeli sa pojačanjima iako glume kkprihvatiliste sa polovnjacima.neće njih niko pitati kad dovedu jos 2-3 igrača,odakle novac pored toliko plakanja,a to će biti 7-novih dovedenih igrača.
(uslo u krv i dovidjenja, 19. oktobar 2014 20:45)

govoriš o igračima za koje niko nije znao pre Partizana, osim TK-a kome je karijera bila u padu i Pavlovića, koji je došao da ispuni svoj san i odmeni Gagija kad se povredio. ostale je trebalo kopati, a većina nije bila ni plaćena, niti su imali ugovore kakve dobijaju u železniku. govoriš o igračima koji su se povređivali, koji su otišli iz kluba kad su stasali na Partizanovoj akademiji. koledž Severna Karolina i KK Partizan su dali najviše NBA igrača u poslednjih 25 godina. al' mi je simpatično kako vam već spadaju gaće zbog Mačvana, Boa, Pavlovića i Gagija, koji se vraća iz povrede. a u sebi znate da ćete se raspasti do nove godine. u strahu su velike oči, naučili ste to zadnjih 13 godinica..

NemanjaVac8

pre 9 godina

Ne bih ja baš rekao da Partizan ne kalkuliše malo žešće. Ove godine ABA se igra po plej of sistemu, tako da Partizanu je najbitnije da izbori plej of. Dotle može i da gubi, ali i da ima jeftiniji tim. Pred plej of, prirodno tim će biti uigraniji, tempiraće se forma i uz 2-3 pojačanja koja bi tada pristigla takav Partizan može i da osvoji ABA ligu. Jedino je bitno doći do EL, tako da mi se čini da Patizan žrtvuje i ULEB kup. Ja jesam navijač Crvene zvezde ali Vujoševića smatram jednim od najboljih trenera u Evropi, tako da sam siguran da on vrlo dobro zna šta radi.

ČIKA KURE

pre 9 godina

Ja sam grobar, al aj Vujosevicu insistaraj da se opet stvori KK Zeljeznicar Sarajevo zbog casti ta dva drustva al i zbog toga da negledam siroki. Naprimer Sparsi da prediju ime u KK Zeljeznicar. Kako bi epo bilo videti u Jadranskoj ligi IKeu i Zelju sa Partizanom! Aj Partizanovci pomozimo ljudima, na duge staze ce mo zaraditi skamatom i bicemo jos visi u zeljinom domu.

Nemojte vi tu ništa praviti i dirati. Željo postoji od 1921 godine i uvek je bio pošten klub gde se radilo i istinski se klub volio. To je prava ljubav. Nikada nismo ni imali kvalitetan košarkaški klub. Niste vi nikada ni bili u Željinom domu. Željo je uvek bio čist kao suza.

Selektor

pre 9 godina

Nije ovde reč o karakteru. Reč je kako o onom ko je selektovao tako i o onima koji su selektovani. Ne pamtim da sam video više košarkaški nakaradniju grupu od ove.

Bota

pre 9 godina

Mi koji pamtimo kosarku iz davnijih vremena ne mislimo da postoji mit D.V.Nekada se igrala mnogo bolja kosarka nego ova danasnja,bar na ovim prostorima.Mozda je danas malo vise senzacionalizma.Poznajem Partizan sa mnogo boljim timom i boljim trenerima od Vujosevica.Pa i Vlada Jovanovic je sa Partizanom osvojio kup i prvenstvo, i to u duelima sa Pesicem.I zato smatram da Partizan treba da vodi mladi trener, ida dode druga upravam.Mozda se mladi navijaci nece sloziti sa mnom, ali to je njihov problem.

željko

pre 9 godina

Ne znam kako neke nije sramota da provlače tezu kako će Partizanovi dugovi biti misteriozno obrisani kad se dobro zna u kakvim je dugovima bila Zvezda pre fuzije sa FMPom i kako nije sramota pominjati prošlu sezonu u kojoj je Partizan imao tri ključna igrača sa povredama-Vesterman-plej,Milosavljević-bek šuter i Bertans-jedan od ključnih igrača Partizana pre povrede.
Svi ti igrači koji se pominju,znači:Vesterman,Bertans,Lovernj,Bogdanović nisu bili afirmisani igrači do dolaska u Partizan.Bogdanović do povratka Vujoševića,što znači da oni i nisu bili plaćeni mnogo kao što se provlači po komentarima.Ni jedan od tih igrača nije bio plaćen ni pola od bilo kog trenera Zvezde,a bio ih je pozamašan broj.Ne verujem da je bilo koji igrač Partizana bio više plaćen od Nelsona i Dženkinsa.Ne da ne verujem,nego znam.
Pominje se i Veseli u komentarima kao igrač svetske klase.Veseli je došao u Partizan kao golobradi dečkić,a onakvog kakav je sad napravio ga je Dule.
Partizan je živeo sve ove godine od Evrolige i rezultata koje je postizao u istoj i finansiranja države po regularnom protokolu na osnovu postignutih rezultata.Taj Danilović,koga svi prozivaju je svoj novac uložio u Partizan kad je preuzeo funkciju predsednika.Vujošević se odrekao dobrog dela novca od CSKA,a to u Partizanu ne može da ima od sad ni za 30 godina.
Najlakše je sladiti se na tuđim mukama ali prvenstvo je dugo,ABA liga,Evro kupovi,pa naša liga koju su Čović i družina srozali na sramni nivo.Radonjić vam nije taj nivo trenera da uvede u kolosek ovakvu ekipu kakvu ste oformili.Doveli ste 10 gotovih igrača što Partizan nikad nije radio izuzev prošle godine primoran usled mnogobrojnih povreda.
Što bi rekao Dule,"I ovo će se lani zvati",a mi ćemo se pogledati na kraju sezone i početkom sledeće.

Elland Road

pre 9 godina

Драги @djordje,

Не видим да се иједна сезона разликовала од ове. Уживај сад, па се видимо на крају.

Срдачан поздрав.
Живео Рото Кош!

Kodar

pre 9 godina

Ma sta ce nam jos jedan plej?Imamo Daloa i Tepica.Treba verovati da ce Dule napraviti igrace od njih.Fali nam centar,a vec se cuje da Musli potpisuje.Ako on potpise ,sa Macvanom i Muricem,moramo da preguramo do proleca i povratka Pavlovica i Raduljice.(bice para za njih ako budemo placali ulaznice za utakmice )
Kad oni dodju,opstanak je siguran.

nishlija

pre 9 godina

Ocekujem najezdu pantera na ovu vest. Umesto da su se vec zaputili u halu u Zelezniku, oni ce kao i obicno, likovati nad tudjim porazima, a to sto ih u proseku nema ni dve hiljade u hali, nije bitno... docice i maj i jun, ne brinite se... Podrska za Vujosevica i deo rostera! Ostatak da se potrudi da igra na nivou Partizana!!! Uz Macvana i pleja (dace bog makedonskog) sve ce to izgledati mnogo bolje! U sredu igramo protiv Banvita, u nedelju protiv Metalca, kao i uvek samo krcata hala dolazi u obzir. NAPRED PARTIZAN!!@@@ kakve veze ima sanmnom sto nema ni dve iljade u zelezniku , ja recimo nikad nisam gledao uzivo zvezdu ali pratim sve preko medija

Bodibond

pre 9 godina

Nije do karaktera nego nedostatak pomoci sudija, gepeka, kradje, spinovanja, lazi, obmane, otimanja, evrolige, bezanje sa terena, stipanja, Kukavicaaaaa nisam znao da si takva kukavicaaaa, s drugim spavas on ti je Bezbradicaaaaa, bojis se da priznas tooooo.... Kukavicaaaaaa...

Bagg

pre 9 godina

Ono kada prvih 5 komentara stiže iz Železnika.
Deco, zašto niste u Železniku, vaš FMP igra protiv Mega Vizure na domaćem terenu.
Pustite vi Duleta, on priča, priča i na kraju uzme titulu, nego idite vi da navijate za svoj tim, mala je hala u Železniku pa da zauzmete mesta na vreme.

Negativni

pre 9 godina

Kakav demagog. Ako neko nema karaktera, onda je to upravo on. Na kakve smo to niske grane spali kad i Vujošević izigrava pamet i autoritet.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Dolazi Bo.Imacemo moćnu petorku Bo-Gagi-Edo-Macvan-Gagara.Cibona je bila prosle sezone u raspadu i to u kasnijem periodu pa su uspeli da osvoje ABA ligu,verujem da cemo i mi takav podvig ponoviti.Idu bolji dani za sve grobare.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu vi ste nas toliko zaduzili pa makar i ne osvojili ni jedan trofej vise sa Partizanom mi cemo vam biti vecno zahvalni. 13 GODINA RADOSTI! Puna podrska za ekipu i svi u sredu u Pionir!

Pižon

pre 9 godina

Nema druge nego Branka Ružića, Ivicu Dačića, Tomu Nikolića, Milorada Dodika i Kristijana G. postaviti na ključne pozicije, ubrizgati 20 miliona evra, stare dugove volšebno izbrisati...pa se hvaliti kako si samozvana institucija.
Dajte već jednom reviziju! Šta ste vi, tajno udruženje?

misel platini

pre 9 godina

Tezak dan za pantere juce. Danas docekali da se raduju :D
Tezak je vas zivot. Nadam se da ste veceras u vasem Zelezniku i da bodrite svoj klub na domacem terenu! :)

Zoki

pre 9 godina

Ja sam grobar, al aj Vujosevicu insistaraj da se opet stvori KK Zeljeznicar Sarajevo zbog casti ta dva drustva al i zbog toga da negledam siroki. Naprimer Sparsi da prediju ime u KK Zeljeznicar. Kako bi epo bilo videti u Jadranskoj ligi IKeu i Zelju sa Partizanom! Aj Partizanovci pomozimo ljudima, na duge staze ce mo zaraditi skamatom i bicemo jos visi u zeljinom domu.

Gama

pre 9 godina

Ocekujem najezdu pantera na ovu vest. Umesto da su se vec zaputili u halu u Zelezniku, oni ce kao i obicno, likovati nad tudjim porazima, a to sto ih u proseku nema ni dve hiljade u hali, nije bitno... docice i maj i jun, ne brinite se... Podrska za Vujosevica i deo rostera! Ostatak da se potrudi da igra na nivou Partizana!!! Uz Macvana i pleja (dace bog makedonskog) sve ce to izgledati mnogo bolje! U sredu igramo protiv Banvita, u nedelju protiv Metalca, kao i uvek samo krcata hala dolazi u obzir. NAPRED PARTIZAN!!

Milijana

pre 9 godina

Partizan zavrsio pregovore sa mekejlebom. Potpisao za 25.000 mesecno. Tako je bre Dule, sta si se ustekao za kintu, odresi kesu.

Idemoooo!!!

Bodibond

pre 9 godina

Gledam ovaj Metalac sad protiv Cedevite i ubedjen sam 100% da su kvalitetniji od Partizana..Partizan ce svoj vrhunac bruke da dozivi protiv Metalca. Jedino moze da pobedi tako sto ce da fizicki napadaju, psuju, udaraju igrace Metalca...
Bas me interesuje koga ce da izlobiraju da sudi taj mec.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Koliki budžet treba da ima klub koji u timu ima Kinsy-a,Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!Plakanja je bilo i prošle godine da nema novca,da se država maćehinski odnosi prema kkp,kao da su dužni njima da nalaze sponzore(menadžment???)pa su opet imali najskuplji tim...a i ove sezone očekujte sličan scenario,jer su tek počeli sa pojačanjima iako glume kkprihvatiliste sa polovnjacima.neće njih niko pitati kad dovedu jos 2-3 igrača,odakle novac pored toliko plakanja,a to će biti 7-novih dovedenih igrača.

corto

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu ali moram da priznam da mi je žao Partizana. Grobari moraju da shvate da im je klub pred gašenjem.Čak i da se vrate Mekejleb i Pavlović to neće Partizanu puno značiti.Jednostavno nemaju para da vrate dugove.Ako se nekim čudom desi da Partizan ove sezone udje u finale ABA lige veliko je pitanje da li bi igrali Evroligu naredne sezone.Partizan je ove sezone u malo boljem položaju nego Cibona.Jedina prednost Cibone je što su njeni navijači i rukovodstvo svesni situacije u kojoj se nalaze, a to nije slučaj sa Partizanom.

Piksi

pre 9 godina

DV je veliki poverioc KK Partizan. Ko zna koliko mu klub duguje, na papiru?
Pa kad neko bude hteo da kupi klub treba da plati i sve dugove prema njemu. To su časovi ljubavi!

basketaš

pre 9 godina

i trener bez rominga...odlazi bre čoveče,uništićeš nas načisto. i ti i danilović...nisu igrači krivi,ne svaljujte krivicu na njih.

djordje

pre 9 godina

Sta bi Dule? Nema para, nema rezultata? Pa nisi ti bas toliko dobar kao sto se mislilo. Vise je publika u Puoniru zasluzna za Partizanove pobede ovih godina nego ti, valjda je to sada svima jasnije..

One night in May

pre 9 godina

Opusteno, nije bilo 30 razlike. Sve su dobri rezultati - nijednu niste pukli 30 razlike. 27, 29, 20 + - al' dobar karakter tvojih igraca i tebe ne da rivalu tih 30 ni po cenu zivota.
Samo se drzite na ispod 30 i sve ce biti u redu...tamo negde u junu. Samo bez panike, bez nervoze, neka nastave svi da vas raskantavaju - bice sve super u junu.

Las

pre 9 godina

E moj "uslo u krv i gotovo"...
"...Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!...."
Pojma ti nemaš sa životom, a kamo li sa košarkom. Prošle godine, u jesen, ismevali ste nam tim, govorili da nemaju pojma, da nisu nikakvi igrači, a onda su oni radili sa najboljim trenerom, prošli dril i pokazali da su bili vredni truda, poverenja koje je uloženo u njih. I sav njihov znoj i patnja je doneo trofej, a za jedan šut smo ostali bez Eurolige. Sada, odjednom, Gagi, Musli i Milutinov su skupi igrači. Isto važi i za Bezbradicu, Andrića, Daloa. O načinu na koji su nam stigli Vesterman, Bertans i Lovernj sam ti pisao u rečenici u kojoj spominjem najboljeg trenera. Gagi kapiten i Bogdan su starosedelac i mlad igrač, pa ni njihove ugovore ne bih komentarisao.
Ja sam tužan zbog poraza, ali jedva čekam sredu i nedelju da odem u "Pionir" i "pocepam" glas navijajući za MOJ Klub. Istorijski značajan Klub. I znaš šta, ja znam da će opet sve biti u redu, da će do proleća sve biti mnogo bolje, da će biti "češkanja po limenoj glavi".
Uz to, nadam se da će se nešto uraditi i na reorganizaciji Kluba, da ćemo početi da funkcionišemo na moderniji način. Onda, opet neće biti zaustavljanja ni na kontinentalnom planu.

Nešto je trulo u državi Topalovića

pre 9 godina

Nemoj tako o igračima TRENERU !! Sve je ovo tačno , ali otkud ONI u opremi ( dresu ) KK Partizana !?
Da nisu grupa huligana sa juga , koja je utrčala u svlačionicu i uzela opremu , pa put pod noge … do Ljubljane , Zagreba , Litvanije ili Madjarske !? A VI ( TI i UPRAVA ) niste mogli da ih sprečite ? Zbog zasluga za klub !!
Mojne Dule - mojne te " fore i fazone " .

željko

pre 9 godina

Ne znam kako neke nije sramota da provlače tezu kako će Partizanovi dugovi biti misteriozno obrisani kad se dobro zna u kakvim je dugovima bila Zvezda pre fuzije sa FMPom i kako nije sramota pominjati prošlu sezonu u kojoj je Partizan imao tri ključna igrača sa povredama-Vesterman-plej,Milosavljević-bek šuter i Bertans-jedan od ključnih igrača Partizana pre povrede.
Svi ti igrači koji se pominju,znači:Vesterman,Bertans,Lovernj,Bogdanović nisu bili afirmisani igrači do dolaska u Partizan.Bogdanović do povratka Vujoševića,što znači da oni i nisu bili plaćeni mnogo kao što se provlači po komentarima.Ni jedan od tih igrača nije bio plaćen ni pola od bilo kog trenera Zvezde,a bio ih je pozamašan broj.Ne verujem da je bilo koji igrač Partizana bio više plaćen od Nelsona i Dženkinsa.Ne da ne verujem,nego znam.
Pominje se i Veseli u komentarima kao igrač svetske klase.Veseli je došao u Partizan kao golobradi dečkić,a onakvog kakav je sad napravio ga je Dule.
Partizan je živeo sve ove godine od Evrolige i rezultata koje je postizao u istoj i finansiranja države po regularnom protokolu na osnovu postignutih rezultata.Taj Danilović,koga svi prozivaju je svoj novac uložio u Partizan kad je preuzeo funkciju predsednika.Vujošević se odrekao dobrog dela novca od CSKA,a to u Partizanu ne može da ima od sad ni za 30 godina.
Najlakše je sladiti se na tuđim mukama ali prvenstvo je dugo,ABA liga,Evro kupovi,pa naša liga koju su Čović i družina srozali na sramni nivo.Radonjić vam nije taj nivo trenera da uvede u kolosek ovakvu ekipu kakvu ste oformili.Doveli ste 10 gotovih igrača što Partizan nikad nije radio izuzev prošle godine primoran usled mnogobrojnih povreda.
Što bi rekao Dule,"I ovo će se lani zvati",a mi ćemo se pogledati na kraju sezone i početkom sledeće.

raskorak

pre 9 godina

Koliki budžet treba da ima klub koji u timu ima Kinsy-a,Pavlovića,Bertransa,Bogdanovića,Milosavljevića,Lovernja,Vestermana,Gagica,Muslija,Milutinova,Daloa,Andrića,Salica i Bezbradicu...15 igrača, a većina provereni i skupi?!Plakanja je bilo i prošle godine da nema novca,da se država maćehinski odnosi prema kkp,kao da su dužni njima da nalaze sponzore(menadžment???)pa su opet imali najskuplji tim...a i ove sezone očekujte sličan scenario,jer su tek počeli sa pojačanjima iako glume kkprihvatiliste sa polovnjacima.neće njih niko pitati kad dovedu jos 2-3 igrača,odakle novac pored toliko plakanja,a to će biti 7-novih dovedenih igrača.
(uslo u krv i dovidjenja, 19. oktobar 2014 20:45)

govoriš o igračima za koje niko nije znao pre Partizana, osim TK-a kome je karijera bila u padu i Pavlovića, koji je došao da ispuni svoj san i odmeni Gagija kad se povredio. ostale je trebalo kopati, a većina nije bila ni plaćena, niti su imali ugovore kakve dobijaju u železniku. govoriš o igračima koji su se povređivali, koji su otišli iz kluba kad su stasali na Partizanovoj akademiji. koledž Severna Karolina i KK Partizan su dali najviše NBA igrača u poslednjih 25 godina. al' mi je simpatično kako vam već spadaju gaće zbog Mačvana, Boa, Pavlovića i Gagija, koji se vraća iz povrede. a u sebi znate da ćete se raspasti do nove godine. u strahu su velike oči, naučili ste to zadnjih 13 godinica..

Nikola Nis

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu,nadam se da ste procitali izjavu selektora nase A reprezentacije i konstataciju koju su mnoge evropske reprezentacije i klubovi prisvojili zarad napretka. A ona je prosta, kosarka kao i 90% ostalih sportova se dobijaju na atleticizam i individualni rad. Trenerov posao je da taj individualni kvalitet pridoda timu. Cenim vas rad i do neba vam hvala za 10+ godina dominacije na balkanu kao i ucinkom u Evroligi, ali ako vec nemate marketing da kao klub pored svih tih rezultate poslujete u plusu i ako ste kao klub nesposobni za to, onda se okrenite iskljucivo nasoj skoli i nasim klincima. A izjave poput "Nikola Milutinov najtalentovaniji centar Evrope" a decko nema 10% misicne mase ne piju vodu odavno... Pozdrav svim ljubteljima kosarke.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Ne bih ja baš rekao da Partizan ne kalkuliše malo žešće. Ove godine ABA se igra po plej of sistemu, tako da Partizanu je najbitnije da izbori plej of. Dotle može i da gubi, ali i da ima jeftiniji tim. Pred plej of, prirodno tim će biti uigraniji, tempiraće se forma i uz 2-3 pojačanja koja bi tada pristigla takav Partizan može i da osvoji ABA ligu. Jedino je bitno doći do EL, tako da mi se čini da Patizan žrtvuje i ULEB kup. Ja jesam navijač Crvene zvezde ali Vujoševića smatram jednim od najboljih trenera u Evropi, tako da sam siguran da on vrlo dobro zna šta radi.

Beli

pre 9 godina

Bo mekejleb dolazi, sutra potpisuje, čeka se pavlović i gagi kad se vrati, jao panteri vratićemo vas u 2002 godinu...
(ivan, 20. oktobar 2014 07:48)
za vasu informaciju za zvezdu potpisuje lorbek na cetvorci i begic menja zirbesa dok ce keselj i jos jedan amer doci na polusezoni pa da vas onda vidimo

nishlija

pre 9 godina

Ocekujem najezdu pantera na ovu vest. Umesto da su se vec zaputili u halu u Zelezniku, oni ce kao i obicno, likovati nad tudjim porazima, a to sto ih u proseku nema ni dve hiljade u hali, nije bitno... docice i maj i jun, ne brinite se... Podrska za Vujosevica i deo rostera! Ostatak da se potrudi da igra na nivou Partizana!!! Uz Macvana i pleja (dace bog makedonskog) sve ce to izgledati mnogo bolje! U sredu igramo protiv Banvita, u nedelju protiv Metalca, kao i uvek samo krcata hala dolazi u obzir. NAPRED PARTIZAN!!@@@ kakve veze ima sanmnom sto nema ni dve iljade u zelezniku , ja recimo nikad nisam gledao uzivo zvezdu ali pratim sve preko medija

Kodar

pre 9 godina

Ma sta ce nam jos jedan plej?Imamo Daloa i Tepica.Treba verovati da ce Dule napraviti igrace od njih.Fali nam centar,a vec se cuje da Musli potpisuje.Ako on potpise ,sa Macvanom i Muricem,moramo da preguramo do proleca i povratka Pavlovica i Raduljice.(bice para za njih ako budemo placali ulaznice za utakmice )
Kad oni dodju,opstanak je siguran.

Elland Road

pre 9 godina

Драги @djordje,

Не видим да се иједна сезона разликовала од ове. Уживај сад, па се видимо на крају.

Срдачан поздрав.
Живео Рото Кош!

Nolan

pre 9 godina

(Milijana, 19. oktobar 2014 23:10)

Ma nije, potpisao je za burek i pekarski iz Trpkovića. Dobija sarmice od zelja gratis.
Idete, ali na dno ili sredinu ABA i Evrokupa, doduše dočekujete Metalac u sledećoj i tu će priče o paljenju mašine opet procvetati u kasnu jesen...

G100

pre 9 godina

Meni je zanimljivo kako smo mi glup narod . Ovde je primer Vujosevic, a ima ih da se razumemo i u drugim klubovima i drugim sferama zivota.
Davati coveku epitete bozanstva, radili su samo primitivni narodi. U evropi se to moze naci samo kod nas balkanaca jos.
Ljudi , navijaci , ali pre svega ljudi, to je samo jedan covek sa slabostima kao i drugi.U psihplogiiju necu ulaziti i zasto sebe glorifikuje i da li i sam veruje u to da je carobnjak ili manipulise nizim oblicima inteligencije.
Dao bi samo par RACIONALNIH konstatacija. Ako neko ostvari zaista neki uspeh sledi period naplate tog uspeha.Pa lepo ode u inostranstvo zaradi neki evro,kao i on, i posle prvog neuspeha on se vrati kuci u poluamaterski klub gde je evro misaona imenica i radi za dzabe iz ljubavi.On bi posle rada u CSKA i realnog uspeha sa Part. pre tog(final4) mogao to jos debelo da naplacuje po evropi,ali ne. On je imun na pare,nema nikakve strasti i tako produhovljen dolazi da nam otvori oci,ne samo u kosarci nego i sire. Carobnjak. Ili je mozda ovo plodno tle za takve kao on i za razne mahinacije, te on koristi svoj autoritet i zaslepljenost ljubavi i mrznjom pa jase uspesno na tim talasima i cini dve stvari karakteristicne za coveka,hrani svoju glad za novcem i moci istovremeno. Novac zaradjuje on zna kako, neka prikaze knjige umesto kuknjave, a moc mu daje ostrascena masa,koja ga voli i mrzi, kako ko, ali u tom talogu on odlicno pliva i dobija vise nego da se muci sa drugim kulturama i samo iskljucivo kosarkom. Meni to zvuci realnije od tog da je carobnjak oslobodjen pohlepe na misiji ozdravljenja srpske kosarke, kulture i politike .

ČIKA KURE

pre 9 godina

Ja sam grobar, al aj Vujosevicu insistaraj da se opet stvori KK Zeljeznicar Sarajevo zbog casti ta dva drustva al i zbog toga da negledam siroki. Naprimer Sparsi da prediju ime u KK Zeljeznicar. Kako bi epo bilo videti u Jadranskoj ligi IKeu i Zelju sa Partizanom! Aj Partizanovci pomozimo ljudima, na duge staze ce mo zaraditi skamatom i bicemo jos visi u zeljinom domu.

Nemojte vi tu ništa praviti i dirati. Željo postoji od 1921 godine i uvek je bio pošten klub gde se radilo i istinski se klub volio. To je prava ljubav. Nikada nismo ni imali kvalitetan košarkaški klub. Niste vi nikada ni bili u Željinom domu. Željo je uvek bio čist kao suza.

srba

pre 9 godina

Dragi Dule hvala ti za sve lijepe trenutke koje si nam priredio prethodnih 14 godina ali svemu dodje kraj. Nas voljeni klub je spao na najnize moguce grane. Jasno je da se nema para i da je kriza velika, ali covece pa ovo je ekipa koju si ti sastavljao. Dalje veoma bitna stvar je sloboda igraca. Kad god sam imao poslodavca od koga sam strepio i mislio kako ce da reaguje na moje greske, uvijek sam pravio jos vise gresaka, ruka je bila stegnuta i produktivnost drasticno manja od situacija kada dobijem slobodu i kada znam da ce sef da mi kaze gdje sam pogrijesio ali i da me podrzi da idem dalje. Atmosfera ja kljucna stvar. Ti si covjece unio svima njima strah u kosti. Tepari mislim da je jos u glavi onaj tvoj pogled poslije izgubljene utakmice sa Cedevitom. Sta reci za mladje igrace. Dobar si trener bio, mnogo toga si uradio, ali mislim da je vrijeme da se razidjemo druze svako na svoju stranu. Partizanovac sam i redovno sam bio na utakmicama dok su mi obaveze to dozvoljavale, ali natjeraces me da voljeni klub prestanem da gledam i da se zanimam za isti kao sto sam odavno prestao da gledam fudbalere i fudbal. Zelim ti sve najbolje u zivotu, zelim ti da se izlijecis i duboku starost docekas, ali klupa vise nije za tebe druze. Radonja je mozda losiji trener od tebe, ali je gospodin covjek i ugledaj se malo na njega u pogledu ponasanja. Za kraj mogu samo jedno da kazem: Miloje, dodji u Partizan da se igramo :)

srkiboy82

pre 9 godina

Ko se zadnji smeje,najslađe se smeje.
(sasha, 19. oktobar 2014 22:04)_Pa smejali se se poslednjih 12 godina. Evo i sad se smejte.

Toliko

pre 9 godina

Gledao sam nesto raspored do kraja prvog dela Aba lige,ima jos 9 tekmi i partizan sigurno dobija 3,Metalac a pustice ga po obicaju Igokea i Mega a sigurno gubi 3, to su protiv Zvezde,Zadra i Buducnosti,dok ce u preostale 3 biti na ivici,moze i da dobije i da izgubi od Cibone i Mzt kod kuce i od Levskog na strani.Ipak,smatram da ce izboriti opstanak u ligi ove sezone.

zile

pre 9 godina

e pa Dule da vis kako je kad nemas ekipu?i posle nek kazu da si najbolji trener.nema o tog nista.sa ovom ekipom borba za opstanak.svi provalili da ste tanki i trpaju!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Paralela.... Partizan 1969..Farčić, Glogovac, Janković, Soče, Žutić.... 2014. Gagić, Milutinov, Tepić, Milutinović, Šalić....
Dve najslabije generaciji Partizana.

Selektor

pre 9 godina

Nije ovde reč o karakteru. Reč je kako o onom ko je selektovao tako i o onima koji su selektovani. Ne pamtim da sam video više košarkaški nakaradniju grupu od ove.

Bota

pre 9 godina

Mi koji pamtimo kosarku iz davnijih vremena ne mislimo da postoji mit D.V.Nekada se igrala mnogo bolja kosarka nego ova danasnja,bar na ovim prostorima.Mozda je danas malo vise senzacionalizma.Poznajem Partizan sa mnogo boljim timom i boljim trenerima od Vujosevica.Pa i Vlada Jovanovic je sa Partizanom osvojio kup i prvenstvo, i to u duelima sa Pesicem.I zato smatram da Partizan treba da vodi mladi trener, ida dode druga upravam.Mozda se mladi navijaci nece sloziti sa mnom, ali to je njihov problem.