Košarka 74

Subota, 18.10.2014.

10:05

Bobi MVP prvog kola Evrolige

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović poneo je titulu najkorisnijeg igrača prvog kola Evrolige zahvaljujući odličnoj partiji protiv Galatasaraja.

Bobi MVP prvog kola Evrolige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

pre 9 godina

(Luke Babbitt gravedigger, 18. oktobar 2014 15:11)

Dule je napravio taktiku da povuce ekipu sa finala i izvrsi pritisak na sudije, javnost. Na to se nadovezao Bogdanovic sa pretnjama da nece igrati za reprezentaciju ako mu ne sude 20 bacanja po utakmici!

Srecom pa osim Atamana postoji i trener protivnicke ekipe koji zna isto to sto zna i Ataman pa je rekao Bobiju da ne izlazi ni po cenu primljene trojke dalje od reketa. U Evropi postoje 2-3 centra koji mogu da pogadjaju trojke u kolicini da pricine stetu protivnickoj ekipi, Burusis, Lavrinovici i to je to. Zvezda nije sa njima u grupi tako da ce realno Bobi da dominira ove sezone, narocito u Areni i narocito jer ima Markusa da ga hrani loptama. Ove godine je CZ dosta atletski jaca i bolja defanzivna ekipa od proslogodisnje tako da se Bobijevi ocigledni nedostaci u odbrani mogu krpiti u velikom procentu.
Ta minijatura sa Gagicem nije odlucila finale Agroziv lige nego neke druge stvari.

Sale

pre 9 godina

Bobi je odigrao vrhunsku utakmicu ali ću, kao i većina komentatora ovde, reći da veliki deo zasluge za to pripada Vilijamsu. Njih dvojica bi ove godine mogli biti ubojit tamdem. Zvezdi je potreban Đenka koji još uvek spava kako bi malo rasteretio Vilijamsa. Odbrana je vrhunska, takva je, uostalom bila i u dobrom delu prošle sezone. Ali u napadu ne vidim nikakav napredak u odnosu na lane. I dalje se u napadu oslanjamo na individualne kvalitete igrača koji svojom probojnošću lome protivničke odbrane. U četvrtak smo utakmicu dobili zahvaljujući dominaciji Bobija Marjanovića pod koševima. A šta ćemo biti kad to ne bude tako? Šta će biti kad protivnička odbrana uspe da izgura Bobija iz reketa? Koji je plan B? Šut spolja ne ide, nije previše dobar čak ni sa poludistance. U napadu kad protivnik postavi zonu mi jednostavno nemamo rešenja. A to je stvar trenera, ne igrača. RAdonja jeste majstor odbrane ali je isto toliko loš kad je postavljanje napada u pitanju. Zvezda će pobediti veliki broj utakmica zahvaljujući sjajnim pojedincima. Ali kad dođe do zamora materijala kod njih kao što je to bio slučaj na kraju prethodne sezone...ne smem ni da pomislim šta će se dogoditi. Smatram da je RAdonja morao da ode iz Zvezde na kraju prošle sezone pošto rezultati koje je ostvario nisu adekvatni kvalitetu igrača kojima je raspolagao. Bojim se da se to ne dogodi i ove sezone.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ovaj je i prošle sezone igrao vrh,dok Dule nije smislio taktiku protiv njega.Onda ga je Gagić izvlačio maltene do linije za tri poena i pretrčavao kako je hteo i bukvalno se igrao s njim.Tu se vidi koliko onaj Ataman veze nema,umesto da ga je izvlačio i pretrčavao sa lažnom peticom i na taj način ga bacio na klupu on čovek gleda kako se ovaj iživljava nad njim i ne radi ništa.E neka ih je zatrpao

Sasa

pre 9 godina

Vilijams je ključ sezone, dati mu i vilu na Dedinju samo da ne glume Radonja i ekipa ludilo kao sa Šilbom, žurim na derbi, pozdrav svima.

devil him self

pre 9 godina

mnogo mi je drago zbog bobija, licno decka znam i mogu reci da je i kao covek gromada.prosle godine sam mu rekao jednom prilikom da je najdominantniji centar u evropi-dok je silb bio u ekipi, decko je pocrveneo i rekao da ce se uobraziti.pogledajte njegovu statistiku dok je bio silb u ekipi, fenomenalno.sa wiliamsom ce ove sezone biti nezaustavljiv.ipak ogroman deo zasluge za index 30 nosi fenomenalna postavka igre, taktika, dr.WILLIAMS. SVAKA CAST BOBI MAJSTORE!!!!!

DedaMiloje

pre 9 godina

Utakmica nedelje u izboru EL Zvezda - Galatasaraj, najveca poseta Zvezda - Galatasaraj, blokada kola Kalinic, MVP Marjanovic. Tako to radi Zvezda. Da ne zaboravim ni omaz Partizanu u vidu posterizovanja Nolana Smita.
Neka se spremi sledeci.
(woona, 18. oktobar 2014 10:53)

Nemoj ovakve komentare, nije dobro za zdravlje Grobara, Tegija, Grbe...

Train in vain

pre 9 godina

Grobar sam (bezveze spominjem) ali mislim da Zvezda ima dobre sanse za minimum cetvrtfinale ove sezone u evroligi. Sjajno ukomponovan tim sa odlicnim igracima u rotaciji. Ipak, teze utakmice tek predstoje, Galatasaraj je slabija ekipa nego prosle sezone a narocito je slabija od Valensije, Kahe i Olimpijakosa.

abc

pre 9 godina

(Drogon, 18. oktobar 2014 11:35)
Izvini sto ti ovo govorim ali gresis, jer pogledaj mu poveze na kolenima nisu oni slucajno tu jos deset kila mase najverovatnije bi mu ubila kolena i sputala karijeru a ne verujem da bi mu donela toliku silu.Mislim da je to razlog sto ne igra ledjima jer svako ko iole igra rekreativne meceve sa strastvenim protivnicima zna koliko igra ledjima zahteva zdrava kolena i kukove. Ja bas mislim da bi trebao da radi prevashodno na jacanju noznih misica i to prevashodno vezbe koje podizu kako snagu tako i elasticnost ligamenata uz ucestala istezanja i nikako naporne bodybilding jer one ojacavaju ali u isto vreme ukrucuju i maksimalno natezu pri treningu sto se lose odrazava na meniskuse. Time bi jednostavno dobio ogromu okretnost sto sa njegovom visinom i preciznoscu cinilo cuda na terenima. S tim da bih mu preporucio da zavija gavez nocu jer je ta biljka cudnovata osim sto izvlaci podlive tipa modrica znam iz porodicnog slucaja da leci ligamente. Primer je da pokidan ligament preporucen za operaciju u kratkom roku obnovio a osoba se bavi/la bodybildingom i borilackim sportovima. Uz to trebalo bi da radi sa konopcima koji bi mu toliko odradili stisak sake da bi mu bilo nemoguce iscupati ili izblokirati loptu kada krene na zakucavanje sa dve ruke jer sam primetio da cim postoji sansa od blokade on uglavnom drugacije zavrsava akciju tj nema sigurnost, s tim da je sinoc to bilo umanjeno. Sve ovo sto kazem vazi i za povredama napacenog Milutinova.

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta napravi pravi trener od zaboravljenog igraca. Mislim na Milojevica a ne na Radonjica, naravno.

pozdrav iz Dragaceva
(dragacevac, 18. oktobar 2014 10:15)

Stvarno si Truba.

Vilijams

pre 9 godina

Posto vidim da svi pisete kako je Vilijams odigrao sjajno itd. Nije odigrao ni blizu kako treba da igra. On je strasan igrac, ali ne sme da siluje kao protiv Galate. Sut iz igre mu bio 5/16, i sve te suteve sto je promasio je isilovao u 5. sekundi napada.

Slobo

pre 9 godina

Wiliams je duša ovog tima, imao je 7 asistencija, ali je i ostali deo odigrao dobro pa su i oni imali 12 asistencija, dakle ukupno 19.
Mene posebno raduje što smo slomili utakmicu u drugoj četvrtini i od -3 otišli na +8 kada Wiliams nije bio na terenu. A kada se general vratio, Turcima nije bilo spasa. Sve pohvale Marjanoviću za odlično kretanje, Radonjiću na dobrom treningu, i celoj ekipi na pozrtvovanoj igri.
Ima još dosta prostora za napredak, posebno u šutu za 3 poena.

Diplomata Bez Diplome

pre 9 godina

@ KOSTA1703

Tacno tako. Necu promeniti misljenje o Radonjicu ni da sve u grupi pobedimo.
Imam pravo da mi se ne dopada kosarka bez ideje i smeka, a on upravo to forsira, samo zahvaljujuci treneru na parketu Viliamsu sve deluje drugacije. Inace mu nista od tog trener nije nacrtao , kladio bi se.

Opet na time outu pola vremena potrosi sireci ruke i trazeci ocima semafor.
Kapa dole za selekciju igraca , ume da ubode pojacanje, ume da pripremi fizicki ekipu, ume i odbranu da postavi.
Na stranu sto igrace menja kad udju u seriju ,pa cak i u fudbalu ljudi vole na gol vise da se igra, a ne basketu.
Psiholoska priprema- nula , izgubice polufinale ABE to mi jedino krivo, ma ko mu bude protivnik , jer mi gotovo i nemamo navijanje kuci, a on ce da uprpa i to prenese na tim.

Ne razumem se u kosarku bolje od Dejana Radonjica sigurno , ali ne volim da gledam silovanje lopte 40 minuta.
Od kad je dosao jedino sam uzivao u igri po malo u pocetku ove sezone i sad u EL. Sasvim je slucajno sto je bas tad dosao doktor Markus !

zeljko

pre 9 godina

Bobiju svaka cast. I prosle godine je uz Silba bio dominantan. Ako Covic zezne sa Vilijamsom kao sa Silbom, onda se zna gdje su krivci. Prosle godine da je ostao Silb bila bi CZ prvak i u ABA i u domacem takmicenju. Vilijams je kljuc tima.

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Sale, nemoj da ponavljaš grešku, Bobi mora da bude prvi centarski izbor u reprezentaciji, naročito posle Krletovog odustanka i Raduljičinog odlaska u slabašnu kinesku ligu ...

Ivan

pre 9 godina

To kakav je Radonjic kao trener mozemo do sutra da raspeavljamo jer svako ima svoje vidjenje ali ja znam i mislim da svi mozemo da se slozimo oko toga da Zvezda igra ubedljivo najbolju odbranu od kako je on trener.A odbrana je najbitnija.

rt s kicelja

pre 9 godina

sta radi bobi ovdje...zar nije u grckoj ili izraelu,rusiji..turskoj.???? mislim da on ovdje samo stagnira bez obzira na potencijal i kvalitet...

KOSTA1703

pre 9 godina

@ĐS

Jok, Vilijams ce reci da je on zaslužan?
A jeste.
Kada god Zvezda bude na terenu imala raspolozenog Vilijamsa, nece trpeti zbog loseg trenera, jer ce imati jednog na parketu.
Kada Vilijams ustane na levu nogu, onda ce se videti sav jad trenera.

djuka8

pre 9 godina

Bravo bobi legendo.malo da poradis na brzini i malo bolji odskok i ne moze te zaustaviti niko.odlicne partije na pocetku sezone.svaka cast bobiju i crvenoj zvezdi

Drogon

pre 9 godina

Bobi je pauzu izmedju sezona ttrebao da iskoristi na uvecanje misicne mase, okretnosti i brzini. Sto znaci 90 posto treninga bez lopte. Zamislite da covek sa ovolikom visinom ima i veliku misicnu masu bio bi nezaustavljiv, davao bi 30 poena po utakmici.

woona

pre 9 godina

Utakmica nedelje u izboru EL Zvezda - Galatasaraj, najveca poseta Zvezda - Galatasaraj, blokada kola Kalinic, MVP Marjanovic. Tako to radi Zvezda. Da ne zaboravim ni omaz Partizanu u vidu posterizovanja Nolana Smita.
Neka se spremi sledeci.

ĐS

pre 9 godina

Bravo Bobi! Koliko su samo izbledeli pljuvači Radonjića nakob ove četiri dominantne utakmice. Ti jedan Galatasaraj držiš stalno na deset-dvadeset razlike.. Nestvarno. Uvek sam podržavao Radonju i znam da oni koji nemaju košarkašku pismenost misle da se razumeju u košarku bolje od njega, i drago mi je da su se sada pokrili ušima. Uglavnom, jedan Vilijams kaže da je Radonjić najzaslužniji za igre u protekle četiri utakmice, ali šta on zna, igrao za NJ Nets-e, Unikahu, Kuban i misli da zna košarku..

woona

pre 9 godina

Utakmica nedelje u izboru EL Zvezda - Galatasaraj, najveca poseta Zvezda - Galatasaraj, blokada kola Kalinic, MVP Marjanovic. Tako to radi Zvezda. Da ne zaboravim ni omaz Partizanu u vidu posterizovanja Nolana Smita.
Neka se spremi sledeci.

ĐS

pre 9 godina

Bravo Bobi! Koliko su samo izbledeli pljuvači Radonjića nakob ove četiri dominantne utakmice. Ti jedan Galatasaraj držiš stalno na deset-dvadeset razlike.. Nestvarno. Uvek sam podržavao Radonju i znam da oni koji nemaju košarkašku pismenost misle da se razumeju u košarku bolje od njega, i drago mi je da su se sada pokrili ušima. Uglavnom, jedan Vilijams kaže da je Radonjić najzaslužniji za igre u protekle četiri utakmice, ali šta on zna, igrao za NJ Nets-e, Unikahu, Kuban i misli da zna košarku..

djuka8

pre 9 godina

Bravo bobi legendo.malo da poradis na brzini i malo bolji odskok i ne moze te zaustaviti niko.odlicne partije na pocetku sezone.svaka cast bobiju i crvenoj zvezdi

DedaMiloje

pre 9 godina

Utakmica nedelje u izboru EL Zvezda - Galatasaraj, najveca poseta Zvezda - Galatasaraj, blokada kola Kalinic, MVP Marjanovic. Tako to radi Zvezda. Da ne zaboravim ni omaz Partizanu u vidu posterizovanja Nolana Smita.
Neka se spremi sledeci.
(woona, 18. oktobar 2014 10:53)

Nemoj ovakve komentare, nije dobro za zdravlje Grobara, Tegija, Grbe...

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta napravi pravi trener od zaboravljenog igraca. Mislim na Milojevica a ne na Radonjica, naravno.

pozdrav iz Dragaceva
(dragacevac, 18. oktobar 2014 10:15)

Stvarno si Truba.

devil him self

pre 9 godina

mnogo mi je drago zbog bobija, licno decka znam i mogu reci da je i kao covek gromada.prosle godine sam mu rekao jednom prilikom da je najdominantniji centar u evropi-dok je silb bio u ekipi, decko je pocrveneo i rekao da ce se uobraziti.pogledajte njegovu statistiku dok je bio silb u ekipi, fenomenalno.sa wiliamsom ce ove sezone biti nezaustavljiv.ipak ogroman deo zasluge za index 30 nosi fenomenalna postavka igre, taktika, dr.WILLIAMS. SVAKA CAST BOBI MAJSTORE!!!!!

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Sale, nemoj da ponavljaš grešku, Bobi mora da bude prvi centarski izbor u reprezentaciji, naročito posle Krletovog odustanka i Raduljičinog odlaska u slabašnu kinesku ligu ...

Ivan

pre 9 godina

To kakav je Radonjic kao trener mozemo do sutra da raspeavljamo jer svako ima svoje vidjenje ali ja znam i mislim da svi mozemo da se slozimo oko toga da Zvezda igra ubedljivo najbolju odbranu od kako je on trener.A odbrana je najbitnija.

Sasa

pre 9 godina

Vilijams je ključ sezone, dati mu i vilu na Dedinju samo da ne glume Radonja i ekipa ludilo kao sa Šilbom, žurim na derbi, pozdrav svima.

abc

pre 9 godina

(Drogon, 18. oktobar 2014 11:35)
Izvini sto ti ovo govorim ali gresis, jer pogledaj mu poveze na kolenima nisu oni slucajno tu jos deset kila mase najverovatnije bi mu ubila kolena i sputala karijeru a ne verujem da bi mu donela toliku silu.Mislim da je to razlog sto ne igra ledjima jer svako ko iole igra rekreativne meceve sa strastvenim protivnicima zna koliko igra ledjima zahteva zdrava kolena i kukove. Ja bas mislim da bi trebao da radi prevashodno na jacanju noznih misica i to prevashodno vezbe koje podizu kako snagu tako i elasticnost ligamenata uz ucestala istezanja i nikako naporne bodybilding jer one ojacavaju ali u isto vreme ukrucuju i maksimalno natezu pri treningu sto se lose odrazava na meniskuse. Time bi jednostavno dobio ogromu okretnost sto sa njegovom visinom i preciznoscu cinilo cuda na terenima. S tim da bih mu preporucio da zavija gavez nocu jer je ta biljka cudnovata osim sto izvlaci podlive tipa modrica znam iz porodicnog slucaja da leci ligamente. Primer je da pokidan ligament preporucen za operaciju u kratkom roku obnovio a osoba se bavi/la bodybildingom i borilackim sportovima. Uz to trebalo bi da radi sa konopcima koji bi mu toliko odradili stisak sake da bi mu bilo nemoguce iscupati ili izblokirati loptu kada krene na zakucavanje sa dve ruke jer sam primetio da cim postoji sansa od blokade on uglavnom drugacije zavrsava akciju tj nema sigurnost, s tim da je sinoc to bilo umanjeno. Sve ovo sto kazem vazi i za povredama napacenog Milutinova.

zeljko

pre 9 godina

Bobiju svaka cast. I prosle godine je uz Silba bio dominantan. Ako Covic zezne sa Vilijamsom kao sa Silbom, onda se zna gdje su krivci. Prosle godine da je ostao Silb bila bi CZ prvak i u ABA i u domacem takmicenju. Vilijams je kljuc tima.

Slobo

pre 9 godina

Wiliams je duša ovog tima, imao je 7 asistencija, ali je i ostali deo odigrao dobro pa su i oni imali 12 asistencija, dakle ukupno 19.
Mene posebno raduje što smo slomili utakmicu u drugoj četvrtini i od -3 otišli na +8 kada Wiliams nije bio na terenu. A kada se general vratio, Turcima nije bilo spasa. Sve pohvale Marjanoviću za odlično kretanje, Radonjiću na dobrom treningu, i celoj ekipi na pozrtvovanoj igri.
Ima još dosta prostora za napredak, posebno u šutu za 3 poena.

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

pre 9 godina

(Luke Babbitt gravedigger, 18. oktobar 2014 15:11)

Dule je napravio taktiku da povuce ekipu sa finala i izvrsi pritisak na sudije, javnost. Na to se nadovezao Bogdanovic sa pretnjama da nece igrati za reprezentaciju ako mu ne sude 20 bacanja po utakmici!

Srecom pa osim Atamana postoji i trener protivnicke ekipe koji zna isto to sto zna i Ataman pa je rekao Bobiju da ne izlazi ni po cenu primljene trojke dalje od reketa. U Evropi postoje 2-3 centra koji mogu da pogadjaju trojke u kolicini da pricine stetu protivnickoj ekipi, Burusis, Lavrinovici i to je to. Zvezda nije sa njima u grupi tako da ce realno Bobi da dominira ove sezone, narocito u Areni i narocito jer ima Markusa da ga hrani loptama. Ove godine je CZ dosta atletski jaca i bolja defanzivna ekipa od proslogodisnje tako da se Bobijevi ocigledni nedostaci u odbrani mogu krpiti u velikom procentu.
Ta minijatura sa Gagicem nije odlucila finale Agroziv lige nego neke druge stvari.

Drogon

pre 9 godina

Bobi je pauzu izmedju sezona ttrebao da iskoristi na uvecanje misicne mase, okretnosti i brzini. Sto znaci 90 posto treninga bez lopte. Zamislite da covek sa ovolikom visinom ima i veliku misicnu masu bio bi nezaustavljiv, davao bi 30 poena po utakmici.

KOSTA1703

pre 9 godina

@ĐS

Jok, Vilijams ce reci da je on zaslužan?
A jeste.
Kada god Zvezda bude na terenu imala raspolozenog Vilijamsa, nece trpeti zbog loseg trenera, jer ce imati jednog na parketu.
Kada Vilijams ustane na levu nogu, onda ce se videti sav jad trenera.

Diplomata Bez Diplome

pre 9 godina

@ KOSTA1703

Tacno tako. Necu promeniti misljenje o Radonjicu ni da sve u grupi pobedimo.
Imam pravo da mi se ne dopada kosarka bez ideje i smeka, a on upravo to forsira, samo zahvaljujuci treneru na parketu Viliamsu sve deluje drugacije. Inace mu nista od tog trener nije nacrtao , kladio bi se.

Opet na time outu pola vremena potrosi sireci ruke i trazeci ocima semafor.
Kapa dole za selekciju igraca , ume da ubode pojacanje, ume da pripremi fizicki ekipu, ume i odbranu da postavi.
Na stranu sto igrace menja kad udju u seriju ,pa cak i u fudbalu ljudi vole na gol vise da se igra, a ne basketu.
Psiholoska priprema- nula , izgubice polufinale ABE to mi jedino krivo, ma ko mu bude protivnik , jer mi gotovo i nemamo navijanje kuci, a on ce da uprpa i to prenese na tim.

Ne razumem se u kosarku bolje od Dejana Radonjica sigurno , ali ne volim da gledam silovanje lopte 40 minuta.
Od kad je dosao jedino sam uzivao u igri po malo u pocetku ove sezone i sad u EL. Sasvim je slucajno sto je bas tad dosao doktor Markus !

Train in vain

pre 9 godina

Grobar sam (bezveze spominjem) ali mislim da Zvezda ima dobre sanse za minimum cetvrtfinale ove sezone u evroligi. Sjajno ukomponovan tim sa odlicnim igracima u rotaciji. Ipak, teze utakmice tek predstoje, Galatasaraj je slabija ekipa nego prosle sezone a narocito je slabija od Valensije, Kahe i Olimpijakosa.

Vilijams

pre 9 godina

Posto vidim da svi pisete kako je Vilijams odigrao sjajno itd. Nije odigrao ni blizu kako treba da igra. On je strasan igrac, ali ne sme da siluje kao protiv Galate. Sut iz igre mu bio 5/16, i sve te suteve sto je promasio je isilovao u 5. sekundi napada.

Sale

pre 9 godina

Bobi je odigrao vrhunsku utakmicu ali ću, kao i većina komentatora ovde, reći da veliki deo zasluge za to pripada Vilijamsu. Njih dvojica bi ove godine mogli biti ubojit tamdem. Zvezdi je potreban Đenka koji još uvek spava kako bi malo rasteretio Vilijamsa. Odbrana je vrhunska, takva je, uostalom bila i u dobrom delu prošle sezone. Ali u napadu ne vidim nikakav napredak u odnosu na lane. I dalje se u napadu oslanjamo na individualne kvalitete igrača koji svojom probojnošću lome protivničke odbrane. U četvrtak smo utakmicu dobili zahvaljujući dominaciji Bobija Marjanovića pod koševima. A šta ćemo biti kad to ne bude tako? Šta će biti kad protivnička odbrana uspe da izgura Bobija iz reketa? Koji je plan B? Šut spolja ne ide, nije previše dobar čak ni sa poludistance. U napadu kad protivnik postavi zonu mi jednostavno nemamo rešenja. A to je stvar trenera, ne igrača. RAdonja jeste majstor odbrane ali je isto toliko loš kad je postavljanje napada u pitanju. Zvezda će pobediti veliki broj utakmica zahvaljujući sjajnim pojedincima. Ali kad dođe do zamora materijala kod njih kao što je to bio slučaj na kraju prethodne sezone...ne smem ni da pomislim šta će se dogoditi. Smatram da je RAdonja morao da ode iz Zvezde na kraju prošle sezone pošto rezultati koje je ostvario nisu adekvatni kvalitetu igrača kojima je raspolagao. Bojim se da se to ne dogodi i ove sezone.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ovaj je i prošle sezone igrao vrh,dok Dule nije smislio taktiku protiv njega.Onda ga je Gagić izvlačio maltene do linije za tri poena i pretrčavao kako je hteo i bukvalno se igrao s njim.Tu se vidi koliko onaj Ataman veze nema,umesto da ga je izvlačio i pretrčavao sa lažnom peticom i na taj način ga bacio na klupu on čovek gleda kako se ovaj iživljava nad njim i ne radi ništa.E neka ih je zatrpao

rt s kicelja

pre 9 godina

sta radi bobi ovdje...zar nije u grckoj ili izraelu,rusiji..turskoj.???? mislim da on ovdje samo stagnira bez obzira na potencijal i kvalitet...

rt s kicelja

pre 9 godina

sta radi bobi ovdje...zar nije u grckoj ili izraelu,rusiji..turskoj.???? mislim da on ovdje samo stagnira bez obzira na potencijal i kvalitet...

KOSTA1703

pre 9 godina

@ĐS

Jok, Vilijams ce reci da je on zaslužan?
A jeste.
Kada god Zvezda bude na terenu imala raspolozenog Vilijamsa, nece trpeti zbog loseg trenera, jer ce imati jednog na parketu.
Kada Vilijams ustane na levu nogu, onda ce se videti sav jad trenera.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ovaj je i prošle sezone igrao vrh,dok Dule nije smislio taktiku protiv njega.Onda ga je Gagić izvlačio maltene do linije za tri poena i pretrčavao kako je hteo i bukvalno se igrao s njim.Tu se vidi koliko onaj Ataman veze nema,umesto da ga je izvlačio i pretrčavao sa lažnom peticom i na taj način ga bacio na klupu on čovek gleda kako se ovaj iživljava nad njim i ne radi ništa.E neka ih je zatrpao

Vilijams

pre 9 godina

Posto vidim da svi pisete kako je Vilijams odigrao sjajno itd. Nije odigrao ni blizu kako treba da igra. On je strasan igrac, ali ne sme da siluje kao protiv Galate. Sut iz igre mu bio 5/16, i sve te suteve sto je promasio je isilovao u 5. sekundi napada.

Train in vain

pre 9 godina

Grobar sam (bezveze spominjem) ali mislim da Zvezda ima dobre sanse za minimum cetvrtfinale ove sezone u evroligi. Sjajno ukomponovan tim sa odlicnim igracima u rotaciji. Ipak, teze utakmice tek predstoje, Galatasaraj je slabija ekipa nego prosle sezone a narocito je slabija od Valensije, Kahe i Olimpijakosa.

woona

pre 9 godina

Utakmica nedelje u izboru EL Zvezda - Galatasaraj, najveca poseta Zvezda - Galatasaraj, blokada kola Kalinic, MVP Marjanovic. Tako to radi Zvezda. Da ne zaboravim ni omaz Partizanu u vidu posterizovanja Nolana Smita.
Neka se spremi sledeci.

Drogon

pre 9 godina

Bobi je pauzu izmedju sezona ttrebao da iskoristi na uvecanje misicne mase, okretnosti i brzini. Sto znaci 90 posto treninga bez lopte. Zamislite da covek sa ovolikom visinom ima i veliku misicnu masu bio bi nezaustavljiv, davao bi 30 poena po utakmici.

ĐS

pre 9 godina

Bravo Bobi! Koliko su samo izbledeli pljuvači Radonjića nakob ove četiri dominantne utakmice. Ti jedan Galatasaraj držiš stalno na deset-dvadeset razlike.. Nestvarno. Uvek sam podržavao Radonju i znam da oni koji nemaju košarkašku pismenost misle da se razumeju u košarku bolje od njega, i drago mi je da su se sada pokrili ušima. Uglavnom, jedan Vilijams kaže da je Radonjić najzaslužniji za igre u protekle četiri utakmice, ali šta on zna, igrao za NJ Nets-e, Unikahu, Kuban i misli da zna košarku..

Sale

pre 9 godina

Bobi je odigrao vrhunsku utakmicu ali ću, kao i većina komentatora ovde, reći da veliki deo zasluge za to pripada Vilijamsu. Njih dvojica bi ove godine mogli biti ubojit tamdem. Zvezdi je potreban Đenka koji još uvek spava kako bi malo rasteretio Vilijamsa. Odbrana je vrhunska, takva je, uostalom bila i u dobrom delu prošle sezone. Ali u napadu ne vidim nikakav napredak u odnosu na lane. I dalje se u napadu oslanjamo na individualne kvalitete igrača koji svojom probojnošću lome protivničke odbrane. U četvrtak smo utakmicu dobili zahvaljujući dominaciji Bobija Marjanovića pod koševima. A šta ćemo biti kad to ne bude tako? Šta će biti kad protivnička odbrana uspe da izgura Bobija iz reketa? Koji je plan B? Šut spolja ne ide, nije previše dobar čak ni sa poludistance. U napadu kad protivnik postavi zonu mi jednostavno nemamo rešenja. A to je stvar trenera, ne igrača. RAdonja jeste majstor odbrane ali je isto toliko loš kad je postavljanje napada u pitanju. Zvezda će pobediti veliki broj utakmica zahvaljujući sjajnim pojedincima. Ali kad dođe do zamora materijala kod njih kao što je to bio slučaj na kraju prethodne sezone...ne smem ni da pomislim šta će se dogoditi. Smatram da je RAdonja morao da ode iz Zvezde na kraju prošle sezone pošto rezultati koje je ostvario nisu adekvatni kvalitetu igrača kojima je raspolagao. Bojim se da se to ne dogodi i ove sezone.

Diplomata Bez Diplome

pre 9 godina

@ KOSTA1703

Tacno tako. Necu promeniti misljenje o Radonjicu ni da sve u grupi pobedimo.
Imam pravo da mi se ne dopada kosarka bez ideje i smeka, a on upravo to forsira, samo zahvaljujuci treneru na parketu Viliamsu sve deluje drugacije. Inace mu nista od tog trener nije nacrtao , kladio bi se.

Opet na time outu pola vremena potrosi sireci ruke i trazeci ocima semafor.
Kapa dole za selekciju igraca , ume da ubode pojacanje, ume da pripremi fizicki ekipu, ume i odbranu da postavi.
Na stranu sto igrace menja kad udju u seriju ,pa cak i u fudbalu ljudi vole na gol vise da se igra, a ne basketu.
Psiholoska priprema- nula , izgubice polufinale ABE to mi jedino krivo, ma ko mu bude protivnik , jer mi gotovo i nemamo navijanje kuci, a on ce da uprpa i to prenese na tim.

Ne razumem se u kosarku bolje od Dejana Radonjica sigurno , ali ne volim da gledam silovanje lopte 40 minuta.
Od kad je dosao jedino sam uzivao u igri po malo u pocetku ove sezone i sad u EL. Sasvim je slucajno sto je bas tad dosao doktor Markus !

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta napravi pravi trener od zaboravljenog igraca. Mislim na Milojevica a ne na Radonjica, naravno.

pozdrav iz Dragaceva
(dragacevac, 18. oktobar 2014 10:15)

Stvarno si Truba.

DedaMiloje

pre 9 godina

Utakmica nedelje u izboru EL Zvezda - Galatasaraj, najveca poseta Zvezda - Galatasaraj, blokada kola Kalinic, MVP Marjanovic. Tako to radi Zvezda. Da ne zaboravim ni omaz Partizanu u vidu posterizovanja Nolana Smita.
Neka se spremi sledeci.
(woona, 18. oktobar 2014 10:53)

Nemoj ovakve komentare, nije dobro za zdravlje Grobara, Tegija, Grbe...

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

Sale, nemoj da ponavljaš grešku, Bobi mora da bude prvi centarski izbor u reprezentaciji, naročito posle Krletovog odustanka i Raduljičinog odlaska u slabašnu kinesku ligu ...

Slobo

pre 9 godina

Wiliams je duša ovog tima, imao je 7 asistencija, ali je i ostali deo odigrao dobro pa su i oni imali 12 asistencija, dakle ukupno 19.
Mene posebno raduje što smo slomili utakmicu u drugoj četvrtini i od -3 otišli na +8 kada Wiliams nije bio na terenu. A kada se general vratio, Turcima nije bilo spasa. Sve pohvale Marjanoviću za odlično kretanje, Radonjiću na dobrom treningu, i celoj ekipi na pozrtvovanoj igri.
Ima još dosta prostora za napredak, posebno u šutu za 3 poena.

devil him self

pre 9 godina

mnogo mi je drago zbog bobija, licno decka znam i mogu reci da je i kao covek gromada.prosle godine sam mu rekao jednom prilikom da je najdominantniji centar u evropi-dok je silb bio u ekipi, decko je pocrveneo i rekao da ce se uobraziti.pogledajte njegovu statistiku dok je bio silb u ekipi, fenomenalno.sa wiliamsom ce ove sezone biti nezaustavljiv.ipak ogroman deo zasluge za index 30 nosi fenomenalna postavka igre, taktika, dr.WILLIAMS. SVAKA CAST BOBI MAJSTORE!!!!!

djuka8

pre 9 godina

Bravo bobi legendo.malo da poradis na brzini i malo bolji odskok i ne moze te zaustaviti niko.odlicne partije na pocetku sezone.svaka cast bobiju i crvenoj zvezdi

zeljko

pre 9 godina

Bobiju svaka cast. I prosle godine je uz Silba bio dominantan. Ako Covic zezne sa Vilijamsom kao sa Silbom, onda se zna gdje su krivci. Prosle godine da je ostao Silb bila bi CZ prvak i u ABA i u domacem takmicenju. Vilijams je kljuc tima.

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

pre 9 godina

(Luke Babbitt gravedigger, 18. oktobar 2014 15:11)

Dule je napravio taktiku da povuce ekipu sa finala i izvrsi pritisak na sudije, javnost. Na to se nadovezao Bogdanovic sa pretnjama da nece igrati za reprezentaciju ako mu ne sude 20 bacanja po utakmici!

Srecom pa osim Atamana postoji i trener protivnicke ekipe koji zna isto to sto zna i Ataman pa je rekao Bobiju da ne izlazi ni po cenu primljene trojke dalje od reketa. U Evropi postoje 2-3 centra koji mogu da pogadjaju trojke u kolicini da pricine stetu protivnickoj ekipi, Burusis, Lavrinovici i to je to. Zvezda nije sa njima u grupi tako da ce realno Bobi da dominira ove sezone, narocito u Areni i narocito jer ima Markusa da ga hrani loptama. Ove godine je CZ dosta atletski jaca i bolja defanzivna ekipa od proslogodisnje tako da se Bobijevi ocigledni nedostaci u odbrani mogu krpiti u velikom procentu.
Ta minijatura sa Gagicem nije odlucila finale Agroziv lige nego neke druge stvari.

Ivan

pre 9 godina

To kakav je Radonjic kao trener mozemo do sutra da raspeavljamo jer svako ima svoje vidjenje ali ja znam i mislim da svi mozemo da se slozimo oko toga da Zvezda igra ubedljivo najbolju odbranu od kako je on trener.A odbrana je najbitnija.

abc

pre 9 godina

(Drogon, 18. oktobar 2014 11:35)
Izvini sto ti ovo govorim ali gresis, jer pogledaj mu poveze na kolenima nisu oni slucajno tu jos deset kila mase najverovatnije bi mu ubila kolena i sputala karijeru a ne verujem da bi mu donela toliku silu.Mislim da je to razlog sto ne igra ledjima jer svako ko iole igra rekreativne meceve sa strastvenim protivnicima zna koliko igra ledjima zahteva zdrava kolena i kukove. Ja bas mislim da bi trebao da radi prevashodno na jacanju noznih misica i to prevashodno vezbe koje podizu kako snagu tako i elasticnost ligamenata uz ucestala istezanja i nikako naporne bodybilding jer one ojacavaju ali u isto vreme ukrucuju i maksimalno natezu pri treningu sto se lose odrazava na meniskuse. Time bi jednostavno dobio ogromu okretnost sto sa njegovom visinom i preciznoscu cinilo cuda na terenima. S tim da bih mu preporucio da zavija gavez nocu jer je ta biljka cudnovata osim sto izvlaci podlive tipa modrica znam iz porodicnog slucaja da leci ligamente. Primer je da pokidan ligament preporucen za operaciju u kratkom roku obnovio a osoba se bavi/la bodybildingom i borilackim sportovima. Uz to trebalo bi da radi sa konopcima koji bi mu toliko odradili stisak sake da bi mu bilo nemoguce iscupati ili izblokirati loptu kada krene na zakucavanje sa dve ruke jer sam primetio da cim postoji sansa od blokade on uglavnom drugacije zavrsava akciju tj nema sigurnost, s tim da je sinoc to bilo umanjeno. Sve ovo sto kazem vazi i za povredama napacenog Milutinova.

Sasa

pre 9 godina

Vilijams je ključ sezone, dati mu i vilu na Dedinju samo da ne glume Radonja i ekipa ludilo kao sa Šilbom, žurim na derbi, pozdrav svima.