Fudbal 52

Sreda, 15.10.2014.

08:31

Odluka o meču u rukama UEFA

Kako će prekinuta utakmica između Srbije i Albanije biti registrovana odlučiće Evropska fudbalska unija, ali nije poznato kada.

Odluka o meèu u rukama UEFA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

bg

pre 9 godina

Mislim da je najpravednije da se utakmica zavrsi sluzbenim rezultatom 3:0 za Srbiju,a da se pritom Srbija kazni novcano ili par utakmica bez publike.

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Posle činjenice da smo jedine dve reprezentacije sa utakmicama visokog rizika koje nisu razdvojene da ne igraju u istoj grupi, o kakvoj pravdi mi pričamo!??? Pa sistematski će nas odstraniti i mi tu teško da možemo šta učiniti... Možete li zamidliti koliki gnev su im tek navukli mladi sa deklasiranjem španaca, mrze nas i tačka.

hehe

pre 9 godina

Zasto je sramota reci da je njihova krivica?!? Pa majku mu, koliko ce nas jahati vise ko i kako hoce?
Vaša je krivica! Jer ste devedesetih mislili kako možete vi jahat kako hoćete i koliko hoćete ali evo danas vidimo tko plaća cijenu! Nitko vas ne voli a svi vas jašu!

Nikola

pre 9 godina

Ako registruju utakmicu sluzbeno u korist Albanaca ili ako se Albanija izvuce sa nekom mlakom kaznom, treba istupiti iz svih uefinih takmicenja. Toliko. Dosta su nas ponizavali.

kengur86

pre 9 godina

Pravda:

1.Srbija dobija sluzbeni rezultatom 3:0
2.Srbija dobija finansiku kaznu zbog lose organizacije
3.Srbija ce igrati nekoliko meceva pred praznim tirbinma
4.Albanija da bude kaznjenja finansisi zbog provokacija (sa onom zastavom nije samo isprovocirala Srbiju, vec i C.Goru, Makedoniju i Grcku)

Nepravda

1. Albanija dobija sluzbenim rezultatom 3:0
2. Srbija kaznjena finansiski
3. Srbija izbacena iz UEFA takmicenja (jel nam je u Nion-u, ko se seca kada je bio onaj haos na mecu sa Italijom, receno ukoliko dodje do slicnog incidenta da ce nas izbaciti)

KADA STAVIMO SVI PRST NA CELO, ZNA SE STA CE SE DESITI...

Po meni, vise mi je sve jasnije da smo mi neka Arijevska rasa (nebeski narod) jel su se svi navrzli na nas, kome mi smetamo nema nas saka jada a svi hoce da nas ucenjuju da se prepucavaju preko nas. VROVATNO ONI ZNAJU NESTO STO MI NE ZNAMO...

skep

pre 9 godina

Ne znam kako će biti registrovana utakmica, ali znam da organizatoru koji dopušta da se Bogdanov sa kompanijom šetka po terenu sledi značajna kazna.

fhgjn

pre 9 godina

Nije mi jasno od kada smo mi to neprijatelji sa Albanijom? U kakvoj smo zavadi sa njima? Sto Bane mora da kaze, ovo je samo fudbalski mec? Sta je to sa nama?
Mi ne podnosimo Bugare, Hrvate, sad i Albance, sprdamo se sa Madjarima, Rumunima...narod za primer, zadrtost nam je u DNK.
(wlado, 15. oktobar 2014 09:22)

Greška, mi laprdamo i uglavnom smo zadrti samo na rečima, što je, složićeš se, mnogo bolja varijanta nego akcije albanskih reprezentativaca od sinoć, sve sa skrivanjem drona, fizičkim napadom na Mitrovića, nasmejanih lica posle meča i ekstaze zbog epiloga sinošnje utakmice gde god da ima Albanaca. Oni su ponosni i oduševljeni zbog toga što su postigli sinoć

Kapetan Kuka

pre 9 godina

Srpskom plivaču Čaviću je oduzeta medalja zato što je na pobedničkom postolju imao majicu sa natpisom "Kosovo je Srbija". Zapadni forumi su rekli da je to nedozvoljeno mešanje politike i sporta, koje se sankcioniše.Molim lepo, naši državni organi imaju presedan, na koji moraju da se pozovu i zaštite Srbiju, naravno, ako žele, i ako smeju da štite Srbiju.

Rooney1991

pre 9 godina

Budimo realni,ko i kako ce oprati to sto je par igraca Albanije povrijedjeno od strane navijaca,ne u tuci igraca,nego od navijaca koji su uspjeli da ulete u teren,prodju redare,i jos da zadaju koji udarac fudbalerima gostiju. Da ne pricam da je FSS pod velikom lupom UEFE zbog nekih minulih stvari,a da Albanci i nijesu imali nekih pretrjeranih ispada do danas.
Znam da se svi nadamo ishodu drugacijem ali da bude 3:0 za Srbiju,to je vec utopija. Albanci mogu da dobiju kaznu zbog provokacije,zbog reakcije fudbalera,ali nikako nijesu odgovorni za baklje,predmete,stolice i sake navijaca koje su ih udarale,tako da realno gledano cak i 0:3 za Albaniju djeluje dobro,ako ne bude jos kakve drasticnije kazne,a njima mozda samo koji mec bez navijaca. Izuzetn tesko za Srbiju,izuzetno. I plus sto ovo nije bio obicni mec nego mec visokog rizika,koji je proglasen tako a Srbija nije ispunila ono sto je do nje. Pod broj jedan ono sto je UEFI najbitnije,nijesu bili zasticeni fudbaleri i strucni stab Albanije i sva ostala sluzbena lica.
Veliki pozdrav za sve.

real an

pre 9 godina

Ne znam zašto niko ne spominje gađanje bakljama i petardama Albanskih fudbalera dok su izvodili korner. Stvarno retardirani navijači. Ovo sa dronom nam je dobro došlo jer su počeli da nas razvaljuju u zadnjih 15 min igre. Srećom, dobili smo alibi ako ispadnemo, jer smo ionako preloši.

nenad bl

pre 9 godina

Ako nas Uefa sad kazni treba da ih je sramota sve redom. Cista provokacija od strane gostiju preko koje se ne bi smjelo tek tako preci. Da smo mi to uradili u Tirani ne bi ni tri dana proslo a vec bi bili kaznjeni. Sad cemo da vidimo objektivnost Uefe. Pozdrav iz Banja Luke

Player

pre 9 godina

Mislim da ce utakmica da se odigra pred praznim tribinama. Koliko su fanatici brane zastavu koja ima teritorije Srbije,Grcke, CG i Makedonije. Sto se tice nas KAKO JE MOGUCE DA U STRATNOJ POSTAVI IMAMO DANKA LAZOVICA I DJURICICA??? Plasim se da ovaj Advokat ima da nas upropasti kao Klemente.

AleksandarRS

pre 9 godina

Postoji vise opcija. Najblaza, po Albance je 3:0 za Srbiju. Ne bih iskljucio ni izbacivanje Albanije iz ovih kvalifikacije. Sto rekose prethodnici na nekim drugim vijestima, zamislite samo zastava Velike Srbije u Tirani leti nad stadionom i nasi igraci brane istu od albanskih igraca. U slucaju kazne reprezentacije Srbije, bilo kakve osim novcane (ne dolazi u obzir igranje bez prisustva gledalaca), napustiti kvalifikacije. Svaka drzava ima nesto sto budi posebne emocije kod njenih gradjana, jace nego u ostalim situacijama, samo je potrebno pronaci najslabiju tacku.

Nakon

pre 9 godina

Ako ne bude 3:0 za Srbiju, istupiti iz Uefe, piše jedan. A gde će onda da igraju reprezentacija i klubovi? I ovaj u Srbiji može da bude navijač...

Platinni

pre 9 godina

Odluka UEFA-e ce biti sledeca: Utakmica ce se igrati ponovo u nekom od slobodnih termina, Srbija ce biti kaznjena sa 3 utakmice pred praznim tribinama + 250.000 CHF (zbog uletanja navijaca u teren, baklji i ostalog), Albanija ce biti kaznjena sa jednom utakmicom pred praznim tribinama + 100.000 CHF. Mozda ce i neko od igraca obe reprezentacije biti kaznjen zbog tuce ili ulaska sa klupe na teren.

lili

pre 9 godina

ako ima jos nekoga kome je sustinski bitno sta ce se desti sa utakmicom, pa sta reci sem da mu pamet nije jaca strana... iz te grupe samo izuzimam fudbalere jer njima je to posao i hleb...

Uticaj i moc

pre 9 godina

Ko bude uticajniji i ko bude snalazljiviji od dva saveza proci ce daleko bolje..Sami smo napravili strasne ali strasne propuste...Da tako lako navijaci udju na teren to je strasno...Naravno, lako je sad biti pametan i reci eee da smo ostali skrstenih ruku i smejali se bili bi kaznjeni...Ovako ostaje nam da se molimo da nas EUFA stogo ne kazni. Ja ne znam sta od ovoga moze biti gore, osim da su jedino bombu uneli i aktivirali..Ovo je teska politicka provokacija i naravno da Fudbalski Savez Albanije treba ostro kazniti i to iskljucivanjem iz klvalifacija, a nas novcano i igranjem do kraja kvalifikacija pred praznim tribinama..Naseli smo i neka nam je Bog u pomoci.

krle

pre 9 godina

po meni nije upitan rezultat ove utakmice jer će biti 3-0 .. meni j eupitno koliko će vremena biti diskvalifikacija iz svih europskih takmičenja. dvojim između jedne ili dve godine. Sramota je da navijače šetaju po terenu ko na modnoj pisti i još tuku stolicama igrače...

Mrš bre!

pre 9 godina

Za svaku odluku koja ide protiv FSS odmah izaći iz članstva UEFA,neka se igraju oni fudbala ,a mi ćemo sami u našoj ligi pa kakva je takva je!Ovaj bezobrazluk ne sme proći tek tako!Po meni 3:0 za Srbiju a Albanija van do daljnjeg,ovom bratiću premijera zabrana ulaska na sve sportske događaje u narednih 10 godina + malo novčane kazne i to je to!Ovoga puta smo čisti i pred Bogom i narodom!

BiH

pre 9 godina

Bravo za korektan odnos fudbalera Srbije u svemu ovome, to je nešto što treba potencirati kod ovog događaja. Zbog toga zaslužuju da se utakmica nastavi. Inače, očigledno je da je zakazala organizacija i obezbjeđenje utakmice, posebno žalostan odnos navijača i upad huligana na teren.

wlado

pre 9 godina

Nije mi jasno od kada smo mi to neprijatelji sa Albanijom? U kakvoj smo zavadi sa njima? Sto Bane mora da kaze, ovo je samo fudbalski mec? Sta je to sa nama?

Mi ne podnosimo Bugare, Hrvate, sad i Albance, sprdamo se sa Madjarima, Rumunima...narod za primer, zadrtost nam je u DNK.

dejo

pre 9 godina

spustiti zastavu na sred stadiona tokom meča i direktnog prenosa to je samo za sve čestitke za takav profesijanizam. .. albanci nam pokazuju koliko su ispred nas

borlol

pre 9 godina

Jedino normalno rješenje bi bilo ponavljanje utakmice bez publike jer bi prisustvo publike nakon ovakvog događaja bilo totalno rizično. Dakle, tu nema ko je prvo počeo nego kako u postojećoj situaciji stvoriti regularne uslove...ali, bilo bi fer da se odmah donese odluka da utakmica u Albaniji također bude bez publike...neutralni tereni i slično nema šanse, samo bi još gora situacija nastala negdje na strani...i realno, zbog ulaska igrača na teren i udaranja stolicom igrača Albanije, tu se mora očekivati i kazna za Srbiju...nadam se samo novčana ili eventualno još koja utakmica bez publike.

Negativni

pre 9 godina

Zaista je postalo odvratno u šta se sport pretvorio. Mislim da nas treba izbaciti iz kvalifikacija (dok ne počnu normalni ljudi da idu na utakmice) a Albansku reprezentaciju i timove izbaciti deset godina iz svih takmičenja. Tolika količina majmunluka za tako smešnu državu, zaista je previše. Oni i nisu došli da igraju fudbal, to je sada sasvim jasno.

dejo

pre 9 godina

rezultat je jasan i čist ko suza
Srbija kao domaćin je odgovorna za bezbednost i to nije učinila tako da su gostujući navijači fizički napadnuti čak i od navijača i huligana domaćeg tima a poznato lice uefe Bogdanov seta po terenu bez ometanja... Albanija dobija 3-0 a Srbija ako nebude diskfalifikovana onda je to dobro. A još to da nigde nema dokaza da je zastavu spustio albanac i da se hapse lica iz gostujuće saveza je još jedna velika greska

vule

pre 9 godina

U Djenovi smo bili krivi jer su nasi navijaci divljali po obicaju, medjutim veceras je publika bila krajnje korektna. Nista nije unisteno, ali na onakve provokacije smo morali da uzvratimo verbalno i svaki drugi narod ni to ucinio na nasem mestu, zao mi samo dece, u kakvoj drzavi rastu...

Mare

pre 9 godina

Ovi ce da nas vrate u srednji vek. Koga zanima to sto smo mi uvredjeni i tezina te uvrede? Oni su nas isprovocirali, a mi smo naseli i sad cao

Nikola

pre 9 godina

Mislim da nije ništa sporno. Albanci su nas provocirali sa zastavom. A kada smo uhvatili zastavu, albanski igrači su organizovano nasrnuli na Mitrovića. Što znači da su i u prvom i u drugom slučaju oni inicirali događaje na terenu i oko terena. Pitanje je šta bi bilo da je Mitrović uhvatio letelicu i predao delegatu. Ima i jedan zanimljiv detalj na snimku kada albanski igrač traži pogledom saigrače a onda odlučuje da se zaleti na Mitrovića. Ja se nadam da će Uefa biti mudra i da neće dozvoliti da dodje do domino efekta. Inače sport na Balkanu dobiće neku drugu dimenziju.
P.S. I boks je sport ali nema udaranja ispod pojasa.

Zaphod

pre 9 godina

Ako nisu hteli da izađu na teren, nama tri boda, ako slučajno bude drugačije, naši više nikada ne bi trebalo da izađu na bilo koji teren.

deki

pre 9 godina

Ako hocemo posteno, da budemo srecni ako UEFA ponovi utakmicu bez publike.Jeste ovo bila politicka provokacija, tacno je Uefa protiv politike u sportu ALI nikako nije smelo da dodje do upada publike u teren,gadjanja stolicama, zar onom konju Bogdanovu (navijam za Zvezdu) nije zabranjen ulaz na stadion.Da dobijemo sluzbeno 3-0, nema sanse, reci ce Uefa, to sto je bila pol.provokacija ne daje vam za pravo da navijaci uskacu na teren i biju igrace

PSL

pre 9 godina

Da li su Albanci krivi za incident - jesu, da li smo dozvolili upad navijača na teren - jesmo. Albaniju lepo izbaciti iz kvalifikacija zbog izazivanja incidenta, Srbiju izbaciti zbog loše organizacije i upada huligana, pa da razmišljamo jedno godinu dana i oni i mi da li smo za civilizaciju i sport ili smo divljaci sa Balkana.

Marx

pre 9 godina

Jeste bila skandalozna provokacija itd. ali ovo je glatkih 3:0 za Albance. Navijači su uleteli i udarali protivničke igrače. I to je to. Jedina šansa je da Albanci nisu hteli na teren iako su po proceni postojali uslovi za igru, ali i u tom slučaju opet ćemo biti oštro kažnjeni.

mille grobar

pre 9 godina

Da je pravde...al pravde nema,albanci ce uz pomoc zapada izlobirati u svoju korist i to je to. Kazna za Srbiju. Nije se ovo slucajno desili,ni malo,sve je lepo isplanirano.

sacz

pre 9 godina

1. Registrovati utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0 za Srbiju.
2. Kazniti FS Srbije sa dvije utakmice igranja pred praznim tribinama.
3. Novcano kazniti FS Albanije.
4. Revans mec se treba igrati na neutralnom terenu (to treba traziti FSS valjda su toliko sposobni).

Mislim da je ovo najrealniji ishod.

dragan

pre 9 godina

Bez teorije zavere, zar nije indikativno da se u istoj grupi uture ove dve reprezentacije. Jedina prava odluka bi bila da se igralo na neutralnim terenima.

Misha

pre 9 godina

Kratko i jasno, Srbija moze i treba da bude kaznjena novcanom kaznom zbog baklji i upada navijaca na teren ali isto tako Albanija mora biti kaznjena sa 3:0 za nas sluzbenim rezultatom jer oni nisu hteli da se vrate na teren iako je delegat pozvao na nastavak utakmice.

Misha

pre 9 godina

Kratko i jasno, Srbija moze i treba da bude kaznjena novcanom kaznom zbog baklji i upada navijaca na teren ali isto tako Albanija mora biti kaznjena sa 3:0 za nas sluzbenim rezultatom jer oni nisu hteli da se vrate na teren iako je delegat pozvao na nastavak utakmice.

sacz

pre 9 godina

1. Registrovati utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0 za Srbiju.
2. Kazniti FS Srbije sa dvije utakmice igranja pred praznim tribinama.
3. Novcano kazniti FS Albanije.
4. Revans mec se treba igrati na neutralnom terenu (to treba traziti FSS valjda su toliko sposobni).

Mislim da je ovo najrealniji ishod.

deki

pre 9 godina

Ako hocemo posteno, da budemo srecni ako UEFA ponovi utakmicu bez publike.Jeste ovo bila politicka provokacija, tacno je Uefa protiv politike u sportu ALI nikako nije smelo da dodje do upada publike u teren,gadjanja stolicama, zar onom konju Bogdanovu (navijam za Zvezdu) nije zabranjen ulaz na stadion.Da dobijemo sluzbeno 3-0, nema sanse, reci ce Uefa, to sto je bila pol.provokacija ne daje vam za pravo da navijaci uskacu na teren i biju igrace

Zaphod

pre 9 godina

Ako nisu hteli da izađu na teren, nama tri boda, ako slučajno bude drugačije, naši više nikada ne bi trebalo da izađu na bilo koji teren.

dragan

pre 9 godina

Bez teorije zavere, zar nije indikativno da se u istoj grupi uture ove dve reprezentacije. Jedina prava odluka bi bila da se igralo na neutralnim terenima.

wlado

pre 9 godina

Nije mi jasno od kada smo mi to neprijatelji sa Albanijom? U kakvoj smo zavadi sa njima? Sto Bane mora da kaze, ovo je samo fudbalski mec? Sta je to sa nama?

Mi ne podnosimo Bugare, Hrvate, sad i Albance, sprdamo se sa Madjarima, Rumunima...narod za primer, zadrtost nam je u DNK.

PSL

pre 9 godina

Da li su Albanci krivi za incident - jesu, da li smo dozvolili upad navijača na teren - jesmo. Albaniju lepo izbaciti iz kvalifikacija zbog izazivanja incidenta, Srbiju izbaciti zbog loše organizacije i upada huligana, pa da razmišljamo jedno godinu dana i oni i mi da li smo za civilizaciju i sport ili smo divljaci sa Balkana.

dejo

pre 9 godina

spustiti zastavu na sred stadiona tokom meča i direktnog prenosa to je samo za sve čestitke za takav profesijanizam. .. albanci nam pokazuju koliko su ispred nas

skep

pre 9 godina

Ne znam kako će biti registrovana utakmica, ali znam da organizatoru koji dopušta da se Bogdanov sa kompanijom šetka po terenu sledi značajna kazna.

dejo

pre 9 godina

rezultat je jasan i čist ko suza
Srbija kao domaćin je odgovorna za bezbednost i to nije učinila tako da su gostujući navijači fizički napadnuti čak i od navijača i huligana domaćeg tima a poznato lice uefe Bogdanov seta po terenu bez ometanja... Albanija dobija 3-0 a Srbija ako nebude diskfalifikovana onda je to dobro. A još to da nigde nema dokaza da je zastavu spustio albanac i da se hapse lica iz gostujuće saveza je još jedna velika greska

Marx

pre 9 godina

Jeste bila skandalozna provokacija itd. ali ovo je glatkih 3:0 za Albance. Navijači su uleteli i udarali protivničke igrače. I to je to. Jedina šansa je da Albanci nisu hteli na teren iako su po proceni postojali uslovi za igru, ali i u tom slučaju opet ćemo biti oštro kažnjeni.

Mrš bre!

pre 9 godina

Za svaku odluku koja ide protiv FSS odmah izaći iz članstva UEFA,neka se igraju oni fudbala ,a mi ćemo sami u našoj ligi pa kakva je takva je!Ovaj bezobrazluk ne sme proći tek tako!Po meni 3:0 za Srbiju a Albanija van do daljnjeg,ovom bratiću premijera zabrana ulaska na sve sportske događaje u narednih 10 godina + malo novčane kazne i to je to!Ovoga puta smo čisti i pred Bogom i narodom!

Mare

pre 9 godina

Ovi ce da nas vrate u srednji vek. Koga zanima to sto smo mi uvredjeni i tezina te uvrede? Oni su nas isprovocirali, a mi smo naseli i sad cao

Nikola

pre 9 godina

Mislim da nije ništa sporno. Albanci su nas provocirali sa zastavom. A kada smo uhvatili zastavu, albanski igrači su organizovano nasrnuli na Mitrovića. Što znači da su i u prvom i u drugom slučaju oni inicirali događaje na terenu i oko terena. Pitanje je šta bi bilo da je Mitrović uhvatio letelicu i predao delegatu. Ima i jedan zanimljiv detalj na snimku kada albanski igrač traži pogledom saigrače a onda odlučuje da se zaleti na Mitrovića. Ja se nadam da će Uefa biti mudra i da neće dozvoliti da dodje do domino efekta. Inače sport na Balkanu dobiće neku drugu dimenziju.
P.S. I boks je sport ali nema udaranja ispod pojasa.

borlol

pre 9 godina

Jedino normalno rješenje bi bilo ponavljanje utakmice bez publike jer bi prisustvo publike nakon ovakvog događaja bilo totalno rizično. Dakle, tu nema ko je prvo počeo nego kako u postojećoj situaciji stvoriti regularne uslove...ali, bilo bi fer da se odmah donese odluka da utakmica u Albaniji također bude bez publike...neutralni tereni i slično nema šanse, samo bi još gora situacija nastala negdje na strani...i realno, zbog ulaska igrača na teren i udaranja stolicom igrača Albanije, tu se mora očekivati i kazna za Srbiju...nadam se samo novčana ili eventualno još koja utakmica bez publike.

Negativni

pre 9 godina

Zaista je postalo odvratno u šta se sport pretvorio. Mislim da nas treba izbaciti iz kvalifikacija (dok ne počnu normalni ljudi da idu na utakmice) a Albansku reprezentaciju i timove izbaciti deset godina iz svih takmičenja. Tolika količina majmunluka za tako smešnu državu, zaista je previše. Oni i nisu došli da igraju fudbal, to je sada sasvim jasno.

vule

pre 9 godina

U Djenovi smo bili krivi jer su nasi navijaci divljali po obicaju, medjutim veceras je publika bila krajnje korektna. Nista nije unisteno, ali na onakve provokacije smo morali da uzvratimo verbalno i svaki drugi narod ni to ucinio na nasem mestu, zao mi samo dece, u kakvoj drzavi rastu...

Kapetan Kuka

pre 9 godina

Srpskom plivaču Čaviću je oduzeta medalja zato što je na pobedničkom postolju imao majicu sa natpisom "Kosovo je Srbija". Zapadni forumi su rekli da je to nedozvoljeno mešanje politike i sporta, koje se sankcioniše.Molim lepo, naši državni organi imaju presedan, na koji moraju da se pozovu i zaštite Srbiju, naravno, ako žele, i ako smeju da štite Srbiju.

BiH

pre 9 godina

Bravo za korektan odnos fudbalera Srbije u svemu ovome, to je nešto što treba potencirati kod ovog događaja. Zbog toga zaslužuju da se utakmica nastavi. Inače, očigledno je da je zakazala organizacija i obezbjeđenje utakmice, posebno žalostan odnos navijača i upad huligana na teren.

mille grobar

pre 9 godina

Da je pravde...al pravde nema,albanci ce uz pomoc zapada izlobirati u svoju korist i to je to. Kazna za Srbiju. Nije se ovo slucajno desili,ni malo,sve je lepo isplanirano.

Nikola

pre 9 godina

Ako registruju utakmicu sluzbeno u korist Albanaca ili ako se Albanija izvuce sa nekom mlakom kaznom, treba istupiti iz svih uefinih takmicenja. Toliko. Dosta su nas ponizavali.

kengur86

pre 9 godina

Pravda:

1.Srbija dobija sluzbeni rezultatom 3:0
2.Srbija dobija finansiku kaznu zbog lose organizacije
3.Srbija ce igrati nekoliko meceva pred praznim tirbinma
4.Albanija da bude kaznjenja finansisi zbog provokacija (sa onom zastavom nije samo isprovocirala Srbiju, vec i C.Goru, Makedoniju i Grcku)

Nepravda

1. Albanija dobija sluzbenim rezultatom 3:0
2. Srbija kaznjena finansiski
3. Srbija izbacena iz UEFA takmicenja (jel nam je u Nion-u, ko se seca kada je bio onaj haos na mecu sa Italijom, receno ukoliko dodje do slicnog incidenta da ce nas izbaciti)

KADA STAVIMO SVI PRST NA CELO, ZNA SE STA CE SE DESITI...

Po meni, vise mi je sve jasnije da smo mi neka Arijevska rasa (nebeski narod) jel su se svi navrzli na nas, kome mi smetamo nema nas saka jada a svi hoce da nas ucenjuju da se prepucavaju preko nas. VROVATNO ONI ZNAJU NESTO STO MI NE ZNAMO...

Platinni

pre 9 godina

Odluka UEFA-e ce biti sledeca: Utakmica ce se igrati ponovo u nekom od slobodnih termina, Srbija ce biti kaznjena sa 3 utakmice pred praznim tribinama + 250.000 CHF (zbog uletanja navijaca u teren, baklji i ostalog), Albanija ce biti kaznjena sa jednom utakmicom pred praznim tribinama + 100.000 CHF. Mozda ce i neko od igraca obe reprezentacije biti kaznjen zbog tuce ili ulaska sa klupe na teren.

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Posle činjenice da smo jedine dve reprezentacije sa utakmicama visokog rizika koje nisu razdvojene da ne igraju u istoj grupi, o kakvoj pravdi mi pričamo!??? Pa sistematski će nas odstraniti i mi tu teško da možemo šta učiniti... Možete li zamidliti koliki gnev su im tek navukli mladi sa deklasiranjem španaca, mrze nas i tačka.

bg

pre 9 godina

Mislim da je najpravednije da se utakmica zavrsi sluzbenim rezultatom 3:0 za Srbiju,a da se pritom Srbija kazni novcano ili par utakmica bez publike.

krle

pre 9 godina

po meni nije upitan rezultat ove utakmice jer će biti 3-0 .. meni j eupitno koliko će vremena biti diskvalifikacija iz svih europskih takmičenja. dvojim između jedne ili dve godine. Sramota je da navijače šetaju po terenu ko na modnoj pisti i još tuku stolicama igrače...

hehe

pre 9 godina

Zasto je sramota reci da je njihova krivica?!? Pa majku mu, koliko ce nas jahati vise ko i kako hoce?
Vaša je krivica! Jer ste devedesetih mislili kako možete vi jahat kako hoćete i koliko hoćete ali evo danas vidimo tko plaća cijenu! Nitko vas ne voli a svi vas jašu!

nenad bl

pre 9 godina

Ako nas Uefa sad kazni treba da ih je sramota sve redom. Cista provokacija od strane gostiju preko koje se ne bi smjelo tek tako preci. Da smo mi to uradili u Tirani ne bi ni tri dana proslo a vec bi bili kaznjeni. Sad cemo da vidimo objektivnost Uefe. Pozdrav iz Banja Luke

fhgjn

pre 9 godina

Nije mi jasno od kada smo mi to neprijatelji sa Albanijom? U kakvoj smo zavadi sa njima? Sto Bane mora da kaze, ovo je samo fudbalski mec? Sta je to sa nama?
Mi ne podnosimo Bugare, Hrvate, sad i Albance, sprdamo se sa Madjarima, Rumunima...narod za primer, zadrtost nam je u DNK.
(wlado, 15. oktobar 2014 09:22)

Greška, mi laprdamo i uglavnom smo zadrti samo na rečima, što je, složićeš se, mnogo bolja varijanta nego akcije albanskih reprezentativaca od sinoć, sve sa skrivanjem drona, fizičkim napadom na Mitrovića, nasmejanih lica posle meča i ekstaze zbog epiloga sinošnje utakmice gde god da ima Albanaca. Oni su ponosni i oduševljeni zbog toga što su postigli sinoć

Rooney1991

pre 9 godina

Budimo realni,ko i kako ce oprati to sto je par igraca Albanije povrijedjeno od strane navijaca,ne u tuci igraca,nego od navijaca koji su uspjeli da ulete u teren,prodju redare,i jos da zadaju koji udarac fudbalerima gostiju. Da ne pricam da je FSS pod velikom lupom UEFE zbog nekih minulih stvari,a da Albanci i nijesu imali nekih pretrjeranih ispada do danas.
Znam da se svi nadamo ishodu drugacijem ali da bude 3:0 za Srbiju,to je vec utopija. Albanci mogu da dobiju kaznu zbog provokacije,zbog reakcije fudbalera,ali nikako nijesu odgovorni za baklje,predmete,stolice i sake navijaca koje su ih udarale,tako da realno gledano cak i 0:3 za Albaniju djeluje dobro,ako ne bude jos kakve drasticnije kazne,a njima mozda samo koji mec bez navijaca. Izuzetn tesko za Srbiju,izuzetno. I plus sto ovo nije bio obicni mec nego mec visokog rizika,koji je proglasen tako a Srbija nije ispunila ono sto je do nje. Pod broj jedan ono sto je UEFI najbitnije,nijesu bili zasticeni fudbaleri i strucni stab Albanije i sva ostala sluzbena lica.
Veliki pozdrav za sve.

real an

pre 9 godina

Ne znam zašto niko ne spominje gađanje bakljama i petardama Albanskih fudbalera dok su izvodili korner. Stvarno retardirani navijači. Ovo sa dronom nam je dobro došlo jer su počeli da nas razvaljuju u zadnjih 15 min igre. Srećom, dobili smo alibi ako ispadnemo, jer smo ionako preloši.

Uticaj i moc

pre 9 godina

Ko bude uticajniji i ko bude snalazljiviji od dva saveza proci ce daleko bolje..Sami smo napravili strasne ali strasne propuste...Da tako lako navijaci udju na teren to je strasno...Naravno, lako je sad biti pametan i reci eee da smo ostali skrstenih ruku i smejali se bili bi kaznjeni...Ovako ostaje nam da se molimo da nas EUFA stogo ne kazni. Ja ne znam sta od ovoga moze biti gore, osim da su jedino bombu uneli i aktivirali..Ovo je teska politicka provokacija i naravno da Fudbalski Savez Albanije treba ostro kazniti i to iskljucivanjem iz klvalifacija, a nas novcano i igranjem do kraja kvalifikacija pred praznim tribinama..Naseli smo i neka nam je Bog u pomoci.

AleksandarRS

pre 9 godina

Postoji vise opcija. Najblaza, po Albance je 3:0 za Srbiju. Ne bih iskljucio ni izbacivanje Albanije iz ovih kvalifikacije. Sto rekose prethodnici na nekim drugim vijestima, zamislite samo zastava Velike Srbije u Tirani leti nad stadionom i nasi igraci brane istu od albanskih igraca. U slucaju kazne reprezentacije Srbije, bilo kakve osim novcane (ne dolazi u obzir igranje bez prisustva gledalaca), napustiti kvalifikacije. Svaka drzava ima nesto sto budi posebne emocije kod njenih gradjana, jace nego u ostalim situacijama, samo je potrebno pronaci najslabiju tacku.

Player

pre 9 godina

Mislim da ce utakmica da se odigra pred praznim tribinama. Koliko su fanatici brane zastavu koja ima teritorije Srbije,Grcke, CG i Makedonije. Sto se tice nas KAKO JE MOGUCE DA U STRATNOJ POSTAVI IMAMO DANKA LAZOVICA I DJURICICA??? Plasim se da ovaj Advokat ima da nas upropasti kao Klemente.

Nakon

pre 9 godina

Ako ne bude 3:0 za Srbiju, istupiti iz Uefe, piše jedan. A gde će onda da igraju reprezentacija i klubovi? I ovaj u Srbiji može da bude navijač...

lili

pre 9 godina

ako ima jos nekoga kome je sustinski bitno sta ce se desti sa utakmicom, pa sta reci sem da mu pamet nije jaca strana... iz te grupe samo izuzimam fudbalere jer njima je to posao i hleb...

wlado

pre 9 godina

Nije mi jasno od kada smo mi to neprijatelji sa Albanijom? U kakvoj smo zavadi sa njima? Sto Bane mora da kaze, ovo je samo fudbalski mec? Sta je to sa nama?

Mi ne podnosimo Bugare, Hrvate, sad i Albance, sprdamo se sa Madjarima, Rumunima...narod za primer, zadrtost nam je u DNK.

dejo

pre 9 godina

rezultat je jasan i čist ko suza
Srbija kao domaćin je odgovorna za bezbednost i to nije učinila tako da su gostujući navijači fizički napadnuti čak i od navijača i huligana domaćeg tima a poznato lice uefe Bogdanov seta po terenu bez ometanja... Albanija dobija 3-0 a Srbija ako nebude diskfalifikovana onda je to dobro. A još to da nigde nema dokaza da je zastavu spustio albanac i da se hapse lica iz gostujuće saveza je još jedna velika greska

sacz

pre 9 godina

1. Registrovati utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0 za Srbiju.
2. Kazniti FS Srbije sa dvije utakmice igranja pred praznim tribinama.
3. Novcano kazniti FS Albanije.
4. Revans mec se treba igrati na neutralnom terenu (to treba traziti FSS valjda su toliko sposobni).

Mislim da je ovo najrealniji ishod.

Mrš bre!

pre 9 godina

Za svaku odluku koja ide protiv FSS odmah izaći iz članstva UEFA,neka se igraju oni fudbala ,a mi ćemo sami u našoj ligi pa kakva je takva je!Ovaj bezobrazluk ne sme proći tek tako!Po meni 3:0 za Srbiju a Albanija van do daljnjeg,ovom bratiću premijera zabrana ulaska na sve sportske događaje u narednih 10 godina + malo novčane kazne i to je to!Ovoga puta smo čisti i pred Bogom i narodom!

dejo

pre 9 godina

spustiti zastavu na sred stadiona tokom meča i direktnog prenosa to je samo za sve čestitke za takav profesijanizam. .. albanci nam pokazuju koliko su ispred nas

hehe

pre 9 godina

Zasto je sramota reci da je njihova krivica?!? Pa majku mu, koliko ce nas jahati vise ko i kako hoce?
Vaša je krivica! Jer ste devedesetih mislili kako možete vi jahat kako hoćete i koliko hoćete ali evo danas vidimo tko plaća cijenu! Nitko vas ne voli a svi vas jašu!

Misha

pre 9 godina

Kratko i jasno, Srbija moze i treba da bude kaznjena novcanom kaznom zbog baklji i upada navijaca na teren ali isto tako Albanija mora biti kaznjena sa 3:0 za nas sluzbenim rezultatom jer oni nisu hteli da se vrate na teren iako je delegat pozvao na nastavak utakmice.

deki

pre 9 godina

Ako hocemo posteno, da budemo srecni ako UEFA ponovi utakmicu bez publike.Jeste ovo bila politicka provokacija, tacno je Uefa protiv politike u sportu ALI nikako nije smelo da dodje do upada publike u teren,gadjanja stolicama, zar onom konju Bogdanovu (navijam za Zvezdu) nije zabranjen ulaz na stadion.Da dobijemo sluzbeno 3-0, nema sanse, reci ce Uefa, to sto je bila pol.provokacija ne daje vam za pravo da navijaci uskacu na teren i biju igrace

vule

pre 9 godina

U Djenovi smo bili krivi jer su nasi navijaci divljali po obicaju, medjutim veceras je publika bila krajnje korektna. Nista nije unisteno, ali na onakve provokacije smo morali da uzvratimo verbalno i svaki drugi narod ni to ucinio na nasem mestu, zao mi samo dece, u kakvoj drzavi rastu...

dragan

pre 9 godina

Bez teorije zavere, zar nije indikativno da se u istoj grupi uture ove dve reprezentacije. Jedina prava odluka bi bila da se igralo na neutralnim terenima.

Negativni

pre 9 godina

Zaista je postalo odvratno u šta se sport pretvorio. Mislim da nas treba izbaciti iz kvalifikacija (dok ne počnu normalni ljudi da idu na utakmice) a Albansku reprezentaciju i timove izbaciti deset godina iz svih takmičenja. Tolika količina majmunluka za tako smešnu državu, zaista je previše. Oni i nisu došli da igraju fudbal, to je sada sasvim jasno.

real an

pre 9 godina

Ne znam zašto niko ne spominje gađanje bakljama i petardama Albanskih fudbalera dok su izvodili korner. Stvarno retardirani navijači. Ovo sa dronom nam je dobro došlo jer su počeli da nas razvaljuju u zadnjih 15 min igre. Srećom, dobili smo alibi ako ispadnemo, jer smo ionako preloši.

Marx

pre 9 godina

Jeste bila skandalozna provokacija itd. ali ovo je glatkih 3:0 za Albance. Navijači su uleteli i udarali protivničke igrače. I to je to. Jedina šansa je da Albanci nisu hteli na teren iako su po proceni postojali uslovi za igru, ali i u tom slučaju opet ćemo biti oštro kažnjeni.

Zaphod

pre 9 godina

Ako nisu hteli da izađu na teren, nama tri boda, ako slučajno bude drugačije, naši više nikada ne bi trebalo da izađu na bilo koji teren.

Rooney1991

pre 9 godina

Budimo realni,ko i kako ce oprati to sto je par igraca Albanije povrijedjeno od strane navijaca,ne u tuci igraca,nego od navijaca koji su uspjeli da ulete u teren,prodju redare,i jos da zadaju koji udarac fudbalerima gostiju. Da ne pricam da je FSS pod velikom lupom UEFE zbog nekih minulih stvari,a da Albanci i nijesu imali nekih pretrjeranih ispada do danas.
Znam da se svi nadamo ishodu drugacijem ali da bude 3:0 za Srbiju,to je vec utopija. Albanci mogu da dobiju kaznu zbog provokacije,zbog reakcije fudbalera,ali nikako nijesu odgovorni za baklje,predmete,stolice i sake navijaca koje su ih udarale,tako da realno gledano cak i 0:3 za Albaniju djeluje dobro,ako ne bude jos kakve drasticnije kazne,a njima mozda samo koji mec bez navijaca. Izuzetn tesko za Srbiju,izuzetno. I plus sto ovo nije bio obicni mec nego mec visokog rizika,koji je proglasen tako a Srbija nije ispunila ono sto je do nje. Pod broj jedan ono sto je UEFI najbitnije,nijesu bili zasticeni fudbaleri i strucni stab Albanije i sva ostala sluzbena lica.
Veliki pozdrav za sve.

kengur86

pre 9 godina

Pravda:

1.Srbija dobija sluzbeni rezultatom 3:0
2.Srbija dobija finansiku kaznu zbog lose organizacije
3.Srbija ce igrati nekoliko meceva pred praznim tirbinma
4.Albanija da bude kaznjenja finansisi zbog provokacija (sa onom zastavom nije samo isprovocirala Srbiju, vec i C.Goru, Makedoniju i Grcku)

Nepravda

1. Albanija dobija sluzbenim rezultatom 3:0
2. Srbija kaznjena finansiski
3. Srbija izbacena iz UEFA takmicenja (jel nam je u Nion-u, ko se seca kada je bio onaj haos na mecu sa Italijom, receno ukoliko dodje do slicnog incidenta da ce nas izbaciti)

KADA STAVIMO SVI PRST NA CELO, ZNA SE STA CE SE DESITI...

Po meni, vise mi je sve jasnije da smo mi neka Arijevska rasa (nebeski narod) jel su se svi navrzli na nas, kome mi smetamo nema nas saka jada a svi hoce da nas ucenjuju da se prepucavaju preko nas. VROVATNO ONI ZNAJU NESTO STO MI NE ZNAMO...

Mare

pre 9 godina

Ovi ce da nas vrate u srednji vek. Koga zanima to sto smo mi uvredjeni i tezina te uvrede? Oni su nas isprovocirali, a mi smo naseli i sad cao

bg

pre 9 godina

Mislim da je najpravednije da se utakmica zavrsi sluzbenim rezultatom 3:0 za Srbiju,a da se pritom Srbija kazni novcano ili par utakmica bez publike.

Nikola

pre 9 godina

Mislim da nije ništa sporno. Albanci su nas provocirali sa zastavom. A kada smo uhvatili zastavu, albanski igrači su organizovano nasrnuli na Mitrovića. Što znači da su i u prvom i u drugom slučaju oni inicirali događaje na terenu i oko terena. Pitanje je šta bi bilo da je Mitrović uhvatio letelicu i predao delegatu. Ima i jedan zanimljiv detalj na snimku kada albanski igrač traži pogledom saigrače a onda odlučuje da se zaleti na Mitrovića. Ja se nadam da će Uefa biti mudra i da neće dozvoliti da dodje do domino efekta. Inače sport na Balkanu dobiće neku drugu dimenziju.
P.S. I boks je sport ali nema udaranja ispod pojasa.

PSL

pre 9 godina

Da li su Albanci krivi za incident - jesu, da li smo dozvolili upad navijača na teren - jesmo. Albaniju lepo izbaciti iz kvalifikacija zbog izazivanja incidenta, Srbiju izbaciti zbog loše organizacije i upada huligana, pa da razmišljamo jedno godinu dana i oni i mi da li smo za civilizaciju i sport ili smo divljaci sa Balkana.

nenad bl

pre 9 godina

Ako nas Uefa sad kazni treba da ih je sramota sve redom. Cista provokacija od strane gostiju preko koje se ne bi smjelo tek tako preci. Da smo mi to uradili u Tirani ne bi ni tri dana proslo a vec bi bili kaznjeni. Sad cemo da vidimo objektivnost Uefe. Pozdrav iz Banja Luke

borlol

pre 9 godina

Jedino normalno rješenje bi bilo ponavljanje utakmice bez publike jer bi prisustvo publike nakon ovakvog događaja bilo totalno rizično. Dakle, tu nema ko je prvo počeo nego kako u postojećoj situaciji stvoriti regularne uslove...ali, bilo bi fer da se odmah donese odluka da utakmica u Albaniji također bude bez publike...neutralni tereni i slično nema šanse, samo bi još gora situacija nastala negdje na strani...i realno, zbog ulaska igrača na teren i udaranja stolicom igrača Albanije, tu se mora očekivati i kazna za Srbiju...nadam se samo novčana ili eventualno još koja utakmica bez publike.

Player

pre 9 godina

Mislim da ce utakmica da se odigra pred praznim tribinama. Koliko su fanatici brane zastavu koja ima teritorije Srbije,Grcke, CG i Makedonije. Sto se tice nas KAKO JE MOGUCE DA U STRATNOJ POSTAVI IMAMO DANKA LAZOVICA I DJURICICA??? Plasim se da ovaj Advokat ima da nas upropasti kao Klemente.

BiH

pre 9 godina

Bravo za korektan odnos fudbalera Srbije u svemu ovome, to je nešto što treba potencirati kod ovog događaja. Zbog toga zaslužuju da se utakmica nastavi. Inače, očigledno je da je zakazala organizacija i obezbjeđenje utakmice, posebno žalostan odnos navijača i upad huligana na teren.

Nikola

pre 9 godina

Ako registruju utakmicu sluzbeno u korist Albanaca ili ako se Albanija izvuce sa nekom mlakom kaznom, treba istupiti iz svih uefinih takmicenja. Toliko. Dosta su nas ponizavali.

skep

pre 9 godina

Ne znam kako će biti registrovana utakmica, ali znam da organizatoru koji dopušta da se Bogdanov sa kompanijom šetka po terenu sledi značajna kazna.

AleksandarRS

pre 9 godina

Postoji vise opcija. Najblaza, po Albance je 3:0 za Srbiju. Ne bih iskljucio ni izbacivanje Albanije iz ovih kvalifikacije. Sto rekose prethodnici na nekim drugim vijestima, zamislite samo zastava Velike Srbije u Tirani leti nad stadionom i nasi igraci brane istu od albanskih igraca. U slucaju kazne reprezentacije Srbije, bilo kakve osim novcane (ne dolazi u obzir igranje bez prisustva gledalaca), napustiti kvalifikacije. Svaka drzava ima nesto sto budi posebne emocije kod njenih gradjana, jace nego u ostalim situacijama, samo je potrebno pronaci najslabiju tacku.

Platinni

pre 9 godina

Odluka UEFA-e ce biti sledeca: Utakmica ce se igrati ponovo u nekom od slobodnih termina, Srbija ce biti kaznjena sa 3 utakmice pred praznim tribinama + 250.000 CHF (zbog uletanja navijaca u teren, baklji i ostalog), Albanija ce biti kaznjena sa jednom utakmicom pred praznim tribinama + 100.000 CHF. Mozda ce i neko od igraca obe reprezentacije biti kaznjen zbog tuce ili ulaska sa klupe na teren.

lili

pre 9 godina

ako ima jos nekoga kome je sustinski bitno sta ce se desti sa utakmicom, pa sta reci sem da mu pamet nije jaca strana... iz te grupe samo izuzimam fudbalere jer njima je to posao i hleb...

fhgjn

pre 9 godina

Nije mi jasno od kada smo mi to neprijatelji sa Albanijom? U kakvoj smo zavadi sa njima? Sto Bane mora da kaze, ovo je samo fudbalski mec? Sta je to sa nama?
Mi ne podnosimo Bugare, Hrvate, sad i Albance, sprdamo se sa Madjarima, Rumunima...narod za primer, zadrtost nam je u DNK.
(wlado, 15. oktobar 2014 09:22)

Greška, mi laprdamo i uglavnom smo zadrti samo na rečima, što je, složićeš se, mnogo bolja varijanta nego akcije albanskih reprezentativaca od sinoć, sve sa skrivanjem drona, fizičkim napadom na Mitrovića, nasmejanih lica posle meča i ekstaze zbog epiloga sinošnje utakmice gde god da ima Albanaca. Oni su ponosni i oduševljeni zbog toga što su postigli sinoć

krle

pre 9 godina

po meni nije upitan rezultat ove utakmice jer će biti 3-0 .. meni j eupitno koliko će vremena biti diskvalifikacija iz svih europskih takmičenja. dvojim između jedne ili dve godine. Sramota je da navijače šetaju po terenu ko na modnoj pisti i još tuku stolicama igrače...

mille grobar

pre 9 godina

Da je pravde...al pravde nema,albanci ce uz pomoc zapada izlobirati u svoju korist i to je to. Kazna za Srbiju. Nije se ovo slucajno desili,ni malo,sve je lepo isplanirano.

Uticaj i moc

pre 9 godina

Ko bude uticajniji i ko bude snalazljiviji od dva saveza proci ce daleko bolje..Sami smo napravili strasne ali strasne propuste...Da tako lako navijaci udju na teren to je strasno...Naravno, lako je sad biti pametan i reci eee da smo ostali skrstenih ruku i smejali se bili bi kaznjeni...Ovako ostaje nam da se molimo da nas EUFA stogo ne kazni. Ja ne znam sta od ovoga moze biti gore, osim da su jedino bombu uneli i aktivirali..Ovo je teska politicka provokacija i naravno da Fudbalski Savez Albanije treba ostro kazniti i to iskljucivanjem iz klvalifacija, a nas novcano i igranjem do kraja kvalifikacija pred praznim tribinama..Naseli smo i neka nam je Bog u pomoci.

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Posle činjenice da smo jedine dve reprezentacije sa utakmicama visokog rizika koje nisu razdvojene da ne igraju u istoj grupi, o kakvoj pravdi mi pričamo!??? Pa sistematski će nas odstraniti i mi tu teško da možemo šta učiniti... Možete li zamidliti koliki gnev su im tek navukli mladi sa deklasiranjem španaca, mrze nas i tačka.

Nakon

pre 9 godina

Ako ne bude 3:0 za Srbiju, istupiti iz Uefe, piše jedan. A gde će onda da igraju reprezentacija i klubovi? I ovaj u Srbiji može da bude navijač...

Kapetan Kuka

pre 9 godina

Srpskom plivaču Čaviću je oduzeta medalja zato što je na pobedničkom postolju imao majicu sa natpisom "Kosovo je Srbija". Zapadni forumi su rekli da je to nedozvoljeno mešanje politike i sporta, koje se sankcioniše.Molim lepo, naši državni organi imaju presedan, na koji moraju da se pozovu i zaštite Srbiju, naravno, ako žele, i ako smeju da štite Srbiju.