Fudbal 161

Nedelja, 12.10.2014.

22:54

Advokat: Nisu rešenje 2-3 napadača

Selektor Srbije Dik Advokat najavio je igračke i taktičke promene za meč sa Albanijom, ali ističe da problem u napadu neće rešiti uvođenje 2-3 napadača.

Advokat: Nisu rešenje 2-3 napadaèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

Sumika

pre 9 godina

luki@ pricamo o golu sa metar razdaljine, po tvojoj logici Mitrovic je trebao da uhvati za ruku Stojketa.Peterac je golmanovo carstvo a da ne pricam o jednom metru od gola.

nemanja

pre 9 godina

Budi faca, ubaci Jojica, i to ne kao zadnjeg veznog, vec napred, iza napadaca sa Tadicem, i imaces i kreativnost i probojnost. Decko zna fudbala vise od Gudelja i Kuzmanovica zajedno!

Shone Cerak

pre 9 godina

Шта свима смета Данко. Није бољи, али сигурно није ни гори од осталих нападача. Слабији је од Митровића, а са свима осталима може да се каже да је ту негде. На крају крајева Данко је играч који може да буде користан ако ни због чега другог јер је једини који има искуства да игра у тандему са другим нападачем (ако до те ситуације уопште дође). Нпр Митровић и Ђорђевић у тандему не делују нарочито опасно али ако би уместо једног од њих играо Лазовић, е то би већ могло да личи на нешто.

А друго, многи су већ поменули, ми имамо далеко већих проблема него да ли је позван Лазовић или било који други играч. Већ су многи питали зашто играмо у формацији која нам баш и не одговара (4-2-3-1), зашто не игра Јојић, зашто нам је одбрана која треба да буде јачи део тима бушна као швајцарски сир,... е то су прави проблеми.

Све у свему, није било добро у Јерменији али надајмо се да ће против Албаније бити боље. Мора бити боље, играмо у Београду против објективно слабијег тима и све осим лагане победе ће бити озбиљан неуспех. Као и многи други, ја не замерам Адвокату и играчима ништа ако победе Албанију. Ако не победе, зна се, оставка па нов селектор док још имамо шансе да надокнадимо губитак (после ће бити касно).

luki

pre 9 godina

@sumika

pa... igrac koji je postigao gol glavom komotno je u kaznenom zaobisao staticnog mitrovica (dosao mu iza ledja sa desne strane i stao ispred njega, poklonio se i zabio zgoditak). kad ga je vec obisao, mitrovic se nije ni potrudio da reaguje. a kasnije je skrivio i penal. ocekujem da jedna od promena u igrackom kadru bude njegov izostanak.

KODAR78

pre 9 godina

Fudbal je najpopularnija igra i samim tim se najvise i gleda i prati. Ljudi vole pobednike, uspehe. Toga u nasem fudbalu vec odavno nema, previse je gorkih pilula, kikseva. Igraci igraju uglavnom u velikum klubovima, zaradjuju milione, imaju puno klupskih uspeha ali kada se skupe u repki, nista. Obicnim fudbalskim zaljubljenicima je muka od jalovosti i nemoci pa i opstem stanju u celom Srpskom fudbalu. Treba neki uspeh da se sve razmrda i vrati na staro, mozda to krene od sutra, da se vrati kult repke, da se zajedno dise i na terenu i na tribinama, da se klubastvo stavi po stranu, ovo zadnje je mozda i najveci problem. Srbija sutra jednostavno mora da igra i pobedi. Napred.

Srle

pre 9 godina

Evo i nekoliko komentara s moje strane, posto smo svi selektori i dezurni "pljuvaci", pa da se i ja pridodam, iako imam pametnija posla. Kao sto svaki covjek koji malo vise zna o fudbalu zna, kao i gdin. Advokat, broj napadaca ne uslovljava da li ekipa igra ofanzivno ili ne. Meni se nas koncept igre stvarno svidjeo do povrede Markovica. Ne mislim da je Markovic nesto specijalno pokazao, ali Tadic je igrao u sredini u varijanti tri ofanzivna vezna, s Markovicem i Tosicem po krilima, a Matic i Gudelj su sve lopte "kupili" prije nego sto Jermenija i centar predje. Kritikovao sam Advokata tokom i poslije utkamice zbog dva razloga. Jedan, promjena taktike u 4-3-3 sa tri def. vezna, kod povrede Markovica i ulaskom Kuzmanovica, gdje smo izgubili prakticno bitku. Tadic potpuno izgubljen na krilu, Djordjevic odsjecen, Tosic kao muva bez glave, a srednji red poceo da gubi bitku kod jermenskih kontri i polukontri. Druga kritika, izbor igrackog kadra. Mislim da covjek jednostavno nije uradio svoj posao za ovo x mjeseci sto je selektor i to ne moze da se previdi. Ne samo zbog onih koji su pozvani, odnosno nisu pozvani, mislim da nemamo puno bolje od onog sto je bilo na terenu i na klupi, ali mislim da Mitrovic i Djuricic u SVAKOM pogledu imaju prednost nad Djordjevic i Dankom Banankom (???!?!?!?!). I na kraju, u odbranu njega i nasih, pogledajte rezultate Jermenije, za neupucene, u prethodnih kvalifikacijama za SP. 0:4 protiv Danske, pobjedili Bugare i Cehe, nerijeseno Italija

LeslieNielsen

pre 9 godina

Hajde da mnogo ne filozofiramo i da pohvalimo one koji to zasluzuju, pre svih Stojkovica i Nemanju Matica, odlicna igra. Dalje, isti taj Stojkovic je nama obezbedio bod, gledajuci sa druge strane. Sto se tice nase igre, za prvi mec, gostovanje, nije bilo toliko lose, iako smo bili apsolutni favoriti, sto cemo biti i protiv Albanije. Ali potrebno je to dokazati na terenu. Nisu nama potrebni samo napadaci, sredina nam je najslabija, cudi me samo kako Markovic sve gore i gore igra, ne zato sto ne zna vec pre svega jer oseca ogroman pritisak u Liverpulu koji je sada preneo na reprezentaciju, niko ne daje tek tako za igraca 25 30 miliona eura. Ocekuje se od takvih najvise, a za sada nas Markec nije mnogo pokazao. Uplasen je.
Nastasic je bio dobar, da ne duzim vise. Protiv albanije svim silama napred, sto bolja gol razlika, tim bolje. Pobedili su slucajno svakako odavno vec drogiranu Portugaliju, od Danske smo kvalitetniji, a oni su srecno igrali jedan jedan. To je to. Pozdrav i da cepamo. Podrzite bre malo Stojketa, ostavite se navijackih gluposti ovo je reprezentacija.

vlada

pre 9 godina

E, bas si pametan. Izadje Markovic a menja ga Kuzmanovic, pa udje Lazovic.....jooooj. Strucnjak pravi... Radovic i Bosko Jankovic da nas malo pokrenu, bas nam je potrebno nalo sveze krvi..

bonaparta3

pre 9 godina

Tačno! Kada svi naši fudbaleri prestanu da budu balerine i umišljaju da je svako od njih Ronaldo. Mi nismo za fudbal za sada.

Antic dr Radomir

pre 9 godina

Samo ne znam odakle je iskopao onog Gudelja? Izgleda da se ponavlja situacija iz prošlog ciklusa kad smo odlučujuće mečeve igrali sa Mijailovićem od 18 leta na mestu zadnjeg veznog (gde je on sad?!) dok Matić nije ni pozivan.

Бата Ђоро, ти ли си?

pre 9 godina

Covek je potpuno u pravu, samo neko ko nikad u zivotu nije sutnuo loptu moze da misli da broj napadaca odredjuje i broj golova.
(samo toliko, 12. oktobar 2014 23:32)

Само неко ко мисли да је лопта геометријско тело четвртастог облика може да напише коментар попут твог. Тренер је тај који бира тим и поставља тактику. Ако нека екипа игра дефанзивно, у овом случају Јерменија, да ли је решење играти исту игру? Па нисмо играли у гостима са Португалијом и Данском. Шта да очекујемо у тим мечевима? Дик Адвокат решење за дефанзивну игру противника види у тројици задњих везних и једним нападачем. Земљо, отвори се!

Sumika

pre 9 godina

Evropsko prvenstvo odigrala loše u Jermeniji i uz dosta sreće sjajnim golom Zorana Tošića osvojila bod (1:1). --- U kom ste fazonu vi novinari? A što je Stojković odbranio penal!!! Sram da vas bude, ni reč o čoveku koji nas spasio blamaže!!! A ona dvojica štopera, komotno treba da odu i igraju za f.k. glumčevo brdo (barajevo)!!! (Uros, 13. oktobar 2014 10:13) Pogledaj kako smo primili gol.Stojke se drzi za stativu i loptu, koja je na metar od linije gola, prolazi pored njega i mi primamo gol.Samo korak da je bio u terenu pokupio bi loptu bez problema.On se iskupio, svaka cast na tome, za primljeni gol.Slazem se sa Advokatom da ce tesko bilo koja ekipa odneti bodove iz Jermenije.Srbija - Albanija 3:0.

miki nl

pre 9 godina

Malo vise podrske nasim fudbalerima ,preterali ste sa kritikama i kad gube i kad pobede treba ih isto bodriti .npr.Djokovic izgubio polufinale i odmah pocelo pljuvanje po 1om teniseru sveta .

Navijač

pre 9 godina

Ova taktika koju većina timova u današnjem fudbalu forsira pa i naša reprezentacija, 4-2-3-1, je nešto najružnije što sam u fudbalu gledao. Dva zadnja vezna, koji su više štoperi nego vezni igrači, jedan napadač koji skoro da ne učestvuje u igri, pa onda levak na desnom krilu, dešnjak na levom, koji se motaju oko šesnaesterca pa pokušavaju soloprodorima nešto da urade. Rado se sećam Srbije iz kvalifikacija za SP 2010, dvojica centralnih veznih koji ne igraju samo u odbrani, dva krila na pravim stranama, dva napadača u špicu. Naravno, nije sve do taktike, ima nešto do igrača i trenera...

bole4s

pre 9 godina

Resenje je da se napravi tim koji nije skup najboljih, vec jedna kompaktna celina sa kvalitetnim pojedincima, a koja ce ponosno nositi drzavni grb. Ne treba nam stranac ni u jednom reprezentativnom sportu i ovo je velika sramota da nasu reprezentaciju trenira stranac !

ne razumem

pre 9 godina

Ja bih samo da meni neko objasni, kojim se to igrama dokazao Stefan Mitrovic pa da dobije poziv u reprezentaciju i jos bude u startnoj postavi ?

Rocky

pre 9 godina

Na 5 igraca pozadi, kao sto je bio slucaj sa Jermenijom, JEDINO resenje je napadacka formacija sa barem 2 spica, naravno da Djordjevic nije skoro ni pipnuo loptu, pa ne moze covek sam da se bori sa pola ekipe u odbrani! A sam sebe covek demantuje, pa mi smo dali gol dok su Mitrovic i Lazovic igrali, znaci 2 spica.

Santiago Arnavisca

pre 9 godina

Vecina komentatora ovde nije ni prosla pored stadiona, sutnula macku sa praga a ne loptu, a ovamo se kao sastavlja tim, postavljaju pitanja zasto igra ovaj a ne onaj, potpuno subjektivne kvazi analize ucinka igraca i sl.
Ne znam zasto svi misle da se razumeju u fudbal...tuga.

Cofi95

pre 9 godina

Stojkovic - Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov - Jojic, Matic, Kuzmanovic - Jankovic, Mitrovic, Tadic. Jace od ovoga ne moze, a Advokatu ce kasno doci iz zadnjice u glavu.

Uros

pre 9 godina

Srbija je na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrala loše u Jermeniji i uz dosta sreće sjajnim golom Zorana Tošića osvojila bod (1:1).
--- U kom ste fazonu vi novinari? A što je Stojković odbranio penal!!! Sram da vas bude, ni reč o čoveku koji nas spasio blamaže!!! A ona dvojica štopera, komotno treba da odu i igraju za f.k. glumčevo brdo (barajevo)!!!

NB

pre 9 godina

Mislim da konačno imamo i dobar i jako perspektivan tim. Međutim ne mogu da shvatim da Mitrović koji igra odlično i koji može da bude rješenje na mjestu centarfora narednih deset godina sjedi na klupi. Kada treba da igra? Takvi igrači treba na vrijeme da steknu sigurnost i da igraju i steknu i neophodnu rutinu. On je svaku utakmicu u reprezentaciji dobro igrao. To važi i za neke druge igrače (Matić, Marković, Nastasić, Tadić...). Oni treba da znaju da su kostur ekipe i da dobiju neko samopouzdanje. Uz već nabrojane tu su i Tošić, Kolarov, Ivanović, Stojković, Basta, ne znam zašto odjednom ne igra Fejsa koji je sa Matićem bio odličan (kao i Petrović). Tu su i Jojić, Janković, Sulejmani, Ljajić i nekoga od njih treba forsirati da konačno dobijemo igrača koji će biti mozak ekipe. Na žalost mi na tom mjestu nemamo vanserisjkog igrača, ali se mora proizvesti dobar igrač od već nabrojanih. Ne mogu Kolarov i Ivanović da nam grade igru. Oni se moraju svesti na ono što igraju i u svojim klubovima. Po meni imaju previše uticaja u reprezentaciji a to bekovi u normalnim ekipama nemaju. Što se tiče Advokata bojim se da nismo možda pogriješili. Jer ako nije imao rezultata u Rusiji valjda nam je to trebao biti orijentir. Možda je on dobar za Holandiju. Sve više žalim sada za Mihajlovićem jer je ipak na kraju složio ekipu koja bi sa Matićem igrala odlično.

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Iz nemoguće situacije i sigurnog poraza su nas spasili Vladimir "Stojke" Stojković neverovatnom duplom odbranom penala i Zoran "Bambi" Tošić fenomenalnim šutom i golom pod rašlje Berezovskog u devedesetom minutu.
Oni su naši heroji!

Sa pobedom u utorak krećemo ka vrhu tabele! Protiv Albanije najviše očekujem od tima:

1 Stojković
6 Ivanović (kpn) - 13 Stefan Mitrović - 5 Nastasić - 11 Kolarov
8 Gudelj - 14 Matić
7 Zoran Tošić - 22 Kuzmanović - 10 Tadić
9 Đorđević

Napred Srbija!
Vostani Serbije!

Gospodin Radomir Antic

pre 9 godina

Najbolja postava: 4-4-2
...................Stojkovic....................
..Basta..Ivanovic..Subotic..Kolarov
....Kostic.....Matic.....Jojic......Tadic
............Mitrovic.......Radovic.....

Na klupi: Rajkovic, S.Mitrovic, Tomovic, Nastasic, Kuzmanovic, Milivojevic, Jankovic, Z.Tosic, Markovic, Skuletic, Djordjevic

duledudule

pre 9 godina

ja vam oprastam jermeniju ako damo albancima dva tri komada.uostalom mi smo oduvek prosek u fudbalu,tako da i ne treba imati prevelika ocekivanja

Navijač

pre 9 godina

Samo mi jedna stvar nije jasna i nikada mi neće biti jasno: Ako smo najavili da idemo po tri boda i ako smo bolji i ako imamo veći posed, zasto onda zadrzavamo igru, Stojković oteže sa izvođenjem a odbrambeni igrači se dodaju u nedogled. Znači da smo ipak bili zadovoljni bodom.

riječanin

pre 9 godina

Ja ne znam ljudi šta vi više hoćete pa pogledajte druge rezultate.Beograd jednostavno ne smije biti domaćin reprezentaciji,znamo zašto.Ljudi koji ne poštuju himnu svoje zemlje ne mogu ni nastupati za nju.Toliko smo razočaranja kroz povijest doživjeli da smo na neki način digli ruke svi od nogometa.Srbiju ću voljeti i navijati za nju zauvijek i siguran sam da će mo kad tad osvojiti Europu ili svijet.

pes

pre 9 godina

Ivanovic je najveca rupa u odbrani. Svaki gol u posledjih 2 godine primili smo njegovim ne znanjem u odbrani. Daleko je bolji u napadu ali tamo zna da promasi. A kapiten!

ZigaraKezmanPantela

pre 9 godina

http://m.youtube.com/watch?v=jeNyOf3U-fM

http://m.youtube.com/watch?v=BL-JLlRBSLo

Predstavljam vam resenja za nasa krila Filip Kostic i Miroslav Radovic pogledajte klipove i sigurno ce te se sloziti sa mnom :)

Navijač

pre 9 godina

Rešenje je odlazaka Karadžića sa svitom i povratak Radomira Antića.
Još uvek žive od njegovih para (svetsko prvenstvo), a pljunuli su ga...samo zato što je imao harmoniju i bio popularniji od Toleta i svite...

Gavra

pre 9 godina

Naravno da 2,3 napadača nisu rešenje.Mislim,ko je još video da napadači daju golove?!Svašta!Ne,najbolje ubaci još jedno 7 zadnjih veznih i pošalji Stojkovića da izvodi kornere i slobodnjake!

neko iz mase

pre 9 godina

dovedes novog selektora na vreme i on pozove skoro potpuno iste igrace,izvede gotovo isti sastav,postavi identicnu formaciju...pa to je mogao svako od nas da uradi i za manju lovu

heavy

pre 9 godina

Ma ovaj veze svezom nema.Nama i dalje Bane pocinje i kreira skoro sve napade.Njemu svaka cast,covek gine za repku,ali jel to posao beka?Nemamo sredinu,nema nikoga ko bi povukao napred,izbacio 1-2 protivnika i dodao upotrebljivo krilima ili napadu.Imam utisak da se ovaj pravnik i ne mesa mnogo u svoj posao.Treba da nas ugaze Albanci pa nek onda menadzerisu...doduse glavni manager nasima je upravo ptarsi....znaci bice neka stela sutra :-)

asd

pre 9 godina

Alo Srbi. Svi mi znamo najbolje. Ajde vi svi koji mozete na stadion, pa da budemo slozni protiv ovih. Oni ljudi nas mrze, igrace kao drogirani. Zato da damo ovim momcima sansu, da ih podrzimo! Ako necete navijajte za Albaniju, ali nikad nama nece biti bolje nista. Ako se prvo mi ne popravimo.

Baranin

pre 9 godina

Oce tip 6 bodova protiv Danske i Albanije a bod vs Jermenije se izvlaci u zadnjem minutu uz promasen penal Jermena.

Zasto Srbi uvek zadnji ukapiraju da su ispali i ovaj put.

Komsija

pre 9 godina

Meni je drago da se barem selektor slaze sa navijacima da smo igrali veoma lose, smesno i nepovezano. Nece sigurno resiti dodatni spicevi kada odredjenih igraca iz odbrane i veznog reda se treba resiti pa onda popravljati spic, do kojeg lopta ni nedodje.

Zeljko

pre 9 godina

Koi Ljubinko Drulovic,dobar covek, jako slab trener bio bi gori triput od ovoga ,mada i ovaj nema veze sa fudbalom. A realno i igraci nasi su slabo odigrali,videcemo protiv Albanije mozda se i dignu,ako tu podbace posle je kasno da se cupamo na jacim ekipama.

posmatrac

pre 9 godina

Nisam siguran samo ko gura ovoliko Danka Lazovica. Ovakvom igrom ne zasluzuje da igra niti u Partizanu a kamoli u reprezentaciji.

mas

pre 9 godina

Zato je najverovatnije rešenje taktika iz kvalifikacija za SP 2006.
Čuveni "balkanski zid". Taktika 9-1-0.
Za nju nam ne treba ni jedan napadač!!!

Jedini problem je što bi nas prva ozbiljna reprezentacija pocepala ko svinja mastan džak.

John Terry

pre 9 godina

Ja ne znam da li Advokat sastavlja ekipu ili ne. Vama koji znaju to svaka cast na insajderskim informacijama. Ja cu se drzati teme. Covek je u pravu, mozes staviti i 5 napadaca pa da ne bude nista. Bitno je kako se igraci krecu i kako stoje na terenu. Ofanzivne kretnje su najbitnija stvar kod efikasnih ekipa. Kad predas loptu, uvek treba da znas gde da se kreces. Ako nema toga, golovi nisu nikad timski vec ili slucajni ili delo pojedinca. Nazalost, takvih je golova nedovoljno da bi se napravio rezultat.

Djuro

pre 9 godina

Tacno, nije resenje 2-3 napadaca. Resenje je dobar trener. Ili u nasem slucaju resenje je najurivanje Karadzica i dolazak na njegovo mesto nekoga kome je napredak fudbala u interesu, pa ce onda novi FSS sam da otera ovog propaliteta i dovesti dobrog trenera.

evo resenja!

pre 9 godina

Ali zato ubacivanje treceg defanzivnog veznog umesto napadackog krila, jeste! Bitno je da si ti rekao da imas dovoljno igraca za svaku poziciju koji mogu da odrade posao...

Gradjanin

pre 9 godina

Nasi su iskompleksirani, to je cinjenica. Igraju za dve klase losije nego za svoje timove gde nastupaju, ali isto tako ima logike los stil igre a ne broj napadaca. Moraju svi da napadaju i svi da se brane, a ne spicevi da stoje napred i cekaju duge lopte i loptu na glavu/nogu.

neko.ko.zna

pre 9 godina

Košarka je davala i davala ovoj zemlji i nikada uzimala. Uvek ostajala sekundarni sport. Zasto tolika paznja fudbalu i fudbalerima, zasto? Lose mi je ljudi kad prebacim na utakmicu fudbalsku koju igra nasa repka. I plus odigraju katastrofa, i sutra opet pune novine analize. Uf!

Sve sami selektori i znalci

pre 9 godina

Sve sami selektori i znalci.....
Toleta ne mogu ocima da vidim i stvarno mislim da je on rak rana naseg fudbala ali isto tako ne mogu da verujem kakve sve gluposti procitam ovde u komentarima...zabrinjavajuce.

Haizenberg

pre 9 godina

sastav ovako da izgleda
.........Stojkovic..........
basta..bane..nastasic...kolarov.
.........matic..........
.........kuzmanovic......
tosic...tadic.....markovic..
........djordjevic(mitrovic)..

kad se basta oporavi, ovako neka nadje neko resenje na desnom beku.
(stevanovic22, 12. oktobar 2014 23:37)

Ja ne znam sta si ti gledao ali sastav je protiv Jermenije i bio takav sem Baste koji nije igrao ali ipak nije tu rec o Pixsiju,Mijatu ili Deji pa ce jednim potezom resiti mec.Problem je sto ko god da je trener mi igru nemamo.Nije tu vise stvar ni do Advokata jar sem Lazovica ostali su na spisku svi koje bih licno i ja pozvao (mozda jos 1-2 igraca)ali da li bi se nesto desilo ....
Momci ne igraju kako treba i oni su krivci a ne selektori (Miha,Drula,Advokat).Da Stojke ne odbrani onaj penal opet se mi obrukasmo.Djordjevic ne dobija lopte od onih koji bi trebali da mu ih daju a Tadic je igrao bez ideje kao i ostatak veznog reda.U drugom poluvremenu nismo mogli da se sastavimo a tako igramo jos od odlaska Antica.Mi moramo da shvatimo da su nasa ocekivanja prevelika a igra losa.Nase sanse za gol su slobodan udarac Kolarova ili korner iz koga ce Bane dati gol glavom.Nema tecnih akcija i pasova a sa takvom igrom i pristupom tesko ce mo i ovog puta do EP.

Pink Flojd

pre 9 godina

Ali uvazeni gospodine Dick, vi kao ,,ekspert" morate da znate da se bunker protivnicke ekipe ne moze razbiti sa tri zadnja vezna igraca, jednim ispod-prosecnim napadacem i bez plejmejkera a to mora biti Ljajic jer drugog nemamo. Isto tako trebate biti svesni da je Stefan Mitrovic jedna neiskusna rupa u odbrani a Danko Lazovic padavicar. SUBOTIC, A.MITROVIC i LJAJIC moraju da igraju, dok Radovic, Sulejmani, Kostic, Milivojevic, Bisevac zasluzuju makar klupu.

Ljubinko Drulovic

pre 9 godina

Zasto u timu nema Slobodana Medojevica barem na spisku (kapitena svih mladjih kategorija , standardnog prvotimca Ajntrahta iz Frankturta, a igraju Nemanja Gudelj(holandska liga), Stefan Mitrovic( 45 minuta odigrao ove sezone), Raca Petrovic(nije u 18 u Turskoj) ?

Nenad

pre 9 godina

Da li je toliko tesko igrati u 4-4-2 formaciji sa dva krstena spica i dva vezna gde je jedan defanzivan a jedan koji zna sa loptom i zna da da zavrsni pas?! Da li je to
nuklearna fizika?!

Boki

pre 9 godina

koji ste vi ljudi!!! Ako ne verujte u ovu ekipu onda nemojte vise ni da gledate. ja kao srbin cu uvek navijati i da se nadam na pobedu. ocekujem punu podrsku nasih momaka u utorak na stadionu. ajde srbija

autostoper

pre 9 godina

Taj Advokat je doveo Ruse u polufinale,nama ne valja,nije valjao Drulovic,jedva dobio Jamajku i nereseno sa Panamom,pa dalje Mihajlovic,o njemu znamo dovoljno,nije bio dobar Pizon,nije ni Djukic bio dobar,jedino smo Antica voleli,a ni Klemente.A u mladjim konkurencijama uvek u prvih 8.Pa da vas pitam nesto...Da nije mozda nesto drugo problem?

Upomoć

pre 9 godina

Osamdeset minuta smo igrali sa jednim napadačem, (a mogli smo i do kraja) i nismo dali gol. Čim je ušao drugi, uspeo je jedan od njih da odigra ključno dodavanje za gol.
Meni to nešto govori.

Gogi

pre 9 godina

Nas idealni tim je :Stojkovic,Ivanovic,Subotic,Vidic,Kolarov ,Ljajic ,Matic,Jojic ,Tadic,Mrdja ,Markovic,Rezerve,Rajkovic,Basta,Nastasic,Bisevac,Tosic z,Radovic,Jankovic,Lazovic D,Mitrovic

zgslavac

pre 9 godina

Kakva precizna analiza- ali to je ono sto vam mi govorimo 8 godina; nemate nikakvu sredinu. Matic, Jojic i drugi, to je krasno. Ali to nisu igraci koji pokrecu, koji podizu vrijednost drugih. Oni ne rade ono sto rade Rakitic, Modric, Kranjcar, Kovacic, Brozovic. S druge strane nama bas taj Matic ocajano nedostaje. Ovaj Dik je bar precizirao problem, mozda nesto i bude od njega.

N

pre 9 godina

Ovaj selektor je ovde dosao samo da zgrne pare i stavi ih u svoj dzep, svi dalji interesi su van njegovih razmisljanja, a o fudbalu i reprezentaciji tek da ne pricam...

Serbinho

pre 9 godina

Smesni mi ovi komentari, nude se fudbaleri, treneri, prave taktiku, dok Kolarov se nervira.
Ne kapiram zasto se opet nude stariji fudbaleri, ako je tim podmladjen.
Advokat je dobar trener a nasi treneri da nesto znaju, pokazali bi klubovi u Evropi.

Manijakalni FLO

pre 9 godina

KEZMANA zvati on je ikona u Holandiji.Spicevi Lazovic i Kezman ,6 zadnjh veznih,Gudelj obavezno(brutalno zalizan) i Bog da nas vidi.. S Mihajlovicem smo bar pravili 5-6 sansi po utakmici,s ovim likom jedva jednu

Junajted

pre 9 godina

Pozovite Žakija i mene da igramo odbranu,jer i mi ne igramo u našim klubovima kao ni Mitrović i Nastasić...Tj imamo istu minutažu...

bbbbbbbbbbbbbbbbbbb

pre 9 godina

lepo sam pisao pre par dana....Bane tera Ljajica iz ekipe a odbrana nam godinama na papiru najjača a na terenu maltene svaku drugu utakmicu kiks gol...a realno nemamo na terenu tog pakera koji zna da spoji igrača sa golom kao što je Ljajić...

bobo mk

pre 9 godina

(Slauter, 12. oktobar 2014 23:18) Možda je Ljubinko oteran jer neda da mu Tole diktira sastav. Kod Advokata to dobro prolazi, jer iako Tole govori da je cilj podmladiti ekipu, slučaj Lazović govori drugačije.

Радован III

pre 9 godina

Stojković

Ivanović Subotić Nastasić

Basta Kuzmanović Matić Kolarov

Radović Tadić
Mitrović

http://www.youtube.com/watch?v=vDuHo2nzf1g

u stalu po nadnicu

pre 9 godina

Gudelj i Djordjevic totalno neprimetni i bezopasni tokom citavog meca,a Tosic(bez obzira na postignut gol)glavni krivac uz Advokata za poraz.Nekoliko puta u bitnim napadima,njemu se lopta odbija od noge kao od balvana.Nedopustivo!A sta tek reci za Lazovica?Propali fudbaler(vec u godinama)se poziva u reprezentaciju pored Skuletica i Radovica koji resetaju protivnicke mreze u klubovima.Treba Djura da ga proda,pa Tole pogurao.A tu je i Nikola Maksimovic,Ramadanijevo cedo,najpoznatiji po smehotresnom potezu iz 90-og min Zvezdinog meca protiv Bordoa,koji je zahvaljujuci tom potezu prosao dalje.Da se covek naJERMENI od muke.

Cxevu

pre 9 godina

Nema Jankovica,Radovica,umesto Lazovica treba Skuletic.Menadzerska ekipa skroz.Nadam se da cemo ici na EP,ali tesko.Srpski klubovi sluze za pravljenje imena malim ekipama.Asteras je tako dobio Partizan i verovatno ce dalje.Sad ce Albanija preko nas dalje.Samo mi nikada necemo.U grupi sa Engleskom i Poljskom kao favoritima,mi bismo bili treci,a u grupi gde smo mi i Nemacka favoriti,opet bismo bili treci,a drugi bi bili Albanci.Gubitnicki mentalitet!

stevanovic22

pre 9 godina

sastav ovako da izgleda
.........Stojkovic..........
basta..bane..nastasic...kolarov.
.........matic..........
.........kuzmanovic......
tosic...tadic.....markovic..
........djordjevic(mitrovic)..

kad se basta oporavi, ovako neka nadje neko resenje na desnom beku.

Pedja

pre 9 godina

Komentari tipa i drugim reprezentacijama bice ovde tesko je smesna. Ovo je naslabija ekipa bar na papiru u grupi. Ako najlosije dve ne mozes da dobijes i u gostima i kod kuce, cemu se onda nadati u drugim utakmicama. Dobro da nije rekao danas svi znaju da igraju fudbal i nije lako pobediti. Medjutim ja vidim da druge zemlje lako pobedjuju, ali mi bi izgleda tukli bez problema samo Gibraltar, bar se nadam.

Hijena

pre 9 godina

Advokat nemas pojma, igra ti Gudelj ej covece Gudelj. Igras protiv Jermena sa tri zadnja vezna, Jojica ne mislis da koristis, Tosic i Lazar nisu za prvi tim, odbrana je raspad i za sve si ti kriv.

k

pre 9 godina

Izgleda da se ponavlja stara slika iz prethodnik godina:skup odlicnih pojedinaca koji u svojim klubovoma igraju jako dobro, a u reprezentaciju su ispod nivoa..

teo

pre 9 godina

Centarhalfovi su uglavnom bili dobri, osim tog gola...! Upustili su uletanje njivogo igraca, ali kriv je nas bek koji nije zadrzao bocni napad
Resenje za nasu efikasnost su dva c-fora a jedan da sa leve strane bude Danko. Levog beka napred , a dati vise slobode majstoru Maticu da igra kao protiv Francuza. Kuzmanovic umesto neinventivnog Gudelja. Nerazumem zast se zakacio za tog momka, on meni stvarno ne izgleda kao igraca sa nekim posebnim potencijalom. Mozda se varam....!?

Nenad

pre 9 godina

Resenje je da se trci,svi nasi igraci u svojim klubovim trce i te kako,jel kad bi jedno poluvreme tamo zabusavali odmah bi na klupi sedeli i ne bi ni zamena bili a da ne pricam o plati.A ovde u reprezentaciji se odmaraju i ona im sluzi za relaksaciju i trening.Ljudi misle sto se vidi iz prilozenog da je dovoljno sto su se pojavili i to je to.Njima treba trener koji ce ih naterati da trci svojim autoritetom i nista vise od toga.Sve ostalo ce doci samo po sebi jel su realno vecina nasih igraca veliki majstori fudbala.

samo toliko

pre 9 godina

Covek je potpuno u pravu, samo neko ko nikad u zivotu nije sutnuo loptu moze da misli da broj napadaca odredjuje i broj golova. Nije vam, ljudi, to igrica na soniju pa da se igrate. Moze ekipa i sa pet stopera da postigne gol, vec smo to videli, ako je ikome poznato o cemu pricam. Sustina je u tome sto nama nedostaje dobar kreativni igrac u vezi, koji bi povezao nase jako kvalitetne defanzivce u sredini sa napadacima a pritom i slao loptu na krila, gde smo takodje jaki. Ovako, u nedostatku takvog igraca lopta luta po vazduhu, a tako se ne koriste krila. Uz to, fali nam bar jedan tehnicki sposoban napadac, koji bi u kombinaciji sa fizicki jakim (Mitrovicem i Djordjevicem) koristili njihovu fizicku dominaciju.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ovog coveka apsolutno ne interesuje reprezentacija, ovo je sramota za nas. Kao da uopste nije tu, ne ucestvuje u igri, sedi na klupi. Imam utisak da u sebi misli koje su ovo budale, ja uzimam pare i puca mi dal ce da se plasiraju bilo gde.

Slauter

pre 9 godina

Udeliti sut kartu ovom sarlatanu i dati Ljubinku posao, nema sta da se izgubi, radice dzabe u poredjenju sa ovim prevarantom. Pa on nas pravi ludim koje probleme u igri vidi. To sto nemamo jedan dobar napad na utakmici nema veze, treba nam 17 zadnjih veznih i jos jaca odbrana. Iskopao ovog S.Mitrovica iz rake i ubacio u tim, gura Gudelja koji samo tri besmisleno, a oterao Subotica, Jojica drzi zakucanog na klupi, Mitrovica menja Djordjevic koji gol moze da samo nekim balavanderima kad ga pogodis u nogu. Ma smesno. Otkaz !!!

Promene na spisku hitno!

pre 9 godina

Jankovic,Radovic,Kostic,Skuletic, Pesic,Subotic,Radoja,Spajic moraju da dobiju poziv svi igraju standardno i odlicno u svojim klubovima i smesno je sto nisu dobili poziv ajde Radoja,Kostic i Pesic su igrali za mlade ali za Dansku mora sve da ih pozove ili mi ni u baraz necemo otici.

Delija

pre 9 godina

Ljudi nemoj te posle jedne utakmice da pljujete i stvarate losu uvertiru protiv Albanaca, moramo biti strpljivi bar prvih 4-5 utakmica pa onda mozemo suditi i pljuvati

Goran

pre 9 godina

Izbaci tvog pulena Gudelja. Da dodam u vezi Tošića. Hvala Bogu što je dao gol, ali čovek je izgubio svaku loptu ili je pogrešno dodao. Pogledajte na narednom meču protiv albanaca. Ja bih voleo da imamo statističara koji će sve to da beleži i da na osnovu takvih stvari selektor određuje ko će u tim.

3 boda obaveza

pre 9 godina

Postava za mec protiv albanije:
Stojkovic-Ivanovic, D.Tosic,
S.Mitrovic,Kolarov- Kuzmanovic,Matic- Tadic, Z.Tosic, Jojic-
A.Mitrovic.

fancy

pre 9 godina

Ja ceznem za 4-4-2 formacijom sa sve Mrdjom uz Mitrovica...mislim da bi kidali. Laza na krilo, mislim na pravog Lazovica...jojic, matic sredina uz Tadiju naravo a nazad sve jedno...Stiojke na golu. Ah pusti snovi moji..

Pacer

pre 9 godina

A sto se ne pocne pozvati naturalizovane igrace?
U druge reprezentacije su noseci stub igre, a kod nas ne sme da se pozovu zbog bekog patriotizma!! (A sigurno ima nekoliko boljih od domace).

zzzzz

pre 9 godina

Nadao sam se necemu od Advokata, ali sto ga vise slusam i gledam, sve vise mi deluje da njega, u sustini, ni najmanje ne interesuje ovaj posao. Covek je dosao da odradi tezgu i uzme pare (dobro, nije ni prvi ni poslednji), ali ovolika nezainteresovanost me stvarno nervira.

zoran fr

pre 9 godina

gori si od mihajlovica jer si za kratko vreme uverio celu naciju da repku sastavlja tole i menageri
i naravno da nije resenje 2-3 napadaca kao sto su djordjevic i lazovic
radovica pozovi i ne trba nam napadac
zamislite ovu navalu:jojic,ljajic,tadic,radovic i kad se oporavi sulejmani
netreba zaboraviti ni jankovica

dex

pre 9 godina

Tesko da mozes da ocekujes neku kreaciju od tri defanzivna vezna. Valjda bi kao uspesan trener to morao da znas... Ili ustvari nemas pojma ni ko su ti igraci koje su ti rekli da zoves.

Glavni Arhivator Cvarkov Djordje

pre 9 godina

Djordjevic se vec adaptirao na italijanski stil igre, a to je stani u sesnaest i cekaj da te lopta pogodi... Mi nemamo spica, ja potpisujem da je Djurdjic bolji od svih pozvanih ovde, ali ko nas sta pita...

Kulturno sam se digao do neba

pre 9 godina

Ako ne dobijemo Albaniju,plafon je baraz a tu lako moze doci nagazna mina u vidu dobre reprezentacije koja je morala otici u Francusku ali...

zzzzz

pre 9 godina

Nadao sam se necemu od Advokata, ali sto ga vise slusam i gledam, sve vise mi deluje da njega, u sustini, ni najmanje ne interesuje ovaj posao. Covek je dosao da odradi tezgu i uzme pare (dobro, nije ni prvi ni poslednji), ali ovolika nezainteresovanost me stvarno nervira.

k

pre 9 godina

Izgleda da se ponavlja stara slika iz prethodnik godina:skup odlicnih pojedinaca koji u svojim klubovoma igraju jako dobro, a u reprezentaciju su ispod nivoa..

dex

pre 9 godina

Tesko da mozes da ocekujes neku kreaciju od tri defanzivna vezna. Valjda bi kao uspesan trener to morao da znas... Ili ustvari nemas pojma ni ko su ti igraci koje su ti rekli da zoves.

Glavni Arhivator Cvarkov Djordje

pre 9 godina

Djordjevic se vec adaptirao na italijanski stil igre, a to je stani u sesnaest i cekaj da te lopta pogodi... Mi nemamo spica, ja potpisujem da je Djurdjic bolji od svih pozvanih ovde, ali ko nas sta pita...

Nenad

pre 9 godina

Resenje je da se trci,svi nasi igraci u svojim klubovim trce i te kako,jel kad bi jedno poluvreme tamo zabusavali odmah bi na klupi sedeli i ne bi ni zamena bili a da ne pricam o plati.A ovde u reprezentaciji se odmaraju i ona im sluzi za relaksaciju i trening.Ljudi misle sto se vidi iz prilozenog da je dovoljno sto su se pojavili i to je to.Njima treba trener koji ce ih naterati da trci svojim autoritetom i nista vise od toga.Sve ostalo ce doci samo po sebi jel su realno vecina nasih igraca veliki majstori fudbala.

Hijena

pre 9 godina

Advokat nemas pojma, igra ti Gudelj ej covece Gudelj. Igras protiv Jermena sa tri zadnja vezna, Jojica ne mislis da koristis, Tosic i Lazar nisu za prvi tim, odbrana je raspad i za sve si ti kriv.

samo toliko

pre 9 godina

Covek je potpuno u pravu, samo neko ko nikad u zivotu nije sutnuo loptu moze da misli da broj napadaca odredjuje i broj golova. Nije vam, ljudi, to igrica na soniju pa da se igrate. Moze ekipa i sa pet stopera da postigne gol, vec smo to videli, ako je ikome poznato o cemu pricam. Sustina je u tome sto nama nedostaje dobar kreativni igrac u vezi, koji bi povezao nase jako kvalitetne defanzivce u sredini sa napadacima a pritom i slao loptu na krila, gde smo takodje jaki. Ovako, u nedostatku takvog igraca lopta luta po vazduhu, a tako se ne koriste krila. Uz to, fali nam bar jedan tehnicki sposoban napadac, koji bi u kombinaciji sa fizicki jakim (Mitrovicem i Djordjevicem) koristili njihovu fizicku dominaciju.

fancy

pre 9 godina

Ja ceznem za 4-4-2 formacijom sa sve Mrdjom uz Mitrovica...mislim da bi kidali. Laza na krilo, mislim na pravog Lazovica...jojic, matic sredina uz Tadiju naravo a nazad sve jedno...Stiojke na golu. Ah pusti snovi moji..

Goran

pre 9 godina

Izbaci tvog pulena Gudelja. Da dodam u vezi Tošića. Hvala Bogu što je dao gol, ali čovek je izgubio svaku loptu ili je pogrešno dodao. Pogledajte na narednom meču protiv albanaca. Ja bih voleo da imamo statističara koji će sve to da beleži i da na osnovu takvih stvari selektor određuje ko će u tim.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ovog coveka apsolutno ne interesuje reprezentacija, ovo je sramota za nas. Kao da uopste nije tu, ne ucestvuje u igri, sedi na klupi. Imam utisak da u sebi misli koje su ovo budale, ja uzimam pare i puca mi dal ce da se plasiraju bilo gde.

Kulturno sam se digao do neba

pre 9 godina

Ako ne dobijemo Albaniju,plafon je baraz a tu lako moze doci nagazna mina u vidu dobre reprezentacije koja je morala otici u Francusku ali...

Pedja

pre 9 godina

Komentari tipa i drugim reprezentacijama bice ovde tesko je smesna. Ovo je naslabija ekipa bar na papiru u grupi. Ako najlosije dve ne mozes da dobijes i u gostima i kod kuce, cemu se onda nadati u drugim utakmicama. Dobro da nije rekao danas svi znaju da igraju fudbal i nije lako pobediti. Medjutim ja vidim da druge zemlje lako pobedjuju, ali mi bi izgleda tukli bez problema samo Gibraltar, bar se nadam.

zoran fr

pre 9 godina

gori si od mihajlovica jer si za kratko vreme uverio celu naciju da repku sastavlja tole i menageri
i naravno da nije resenje 2-3 napadaca kao sto su djordjevic i lazovic
radovica pozovi i ne trba nam napadac
zamislite ovu navalu:jojic,ljajic,tadic,radovic i kad se oporavi sulejmani
netreba zaboraviti ni jankovica

Slauter

pre 9 godina

Udeliti sut kartu ovom sarlatanu i dati Ljubinku posao, nema sta da se izgubi, radice dzabe u poredjenju sa ovim prevarantom. Pa on nas pravi ludim koje probleme u igri vidi. To sto nemamo jedan dobar napad na utakmici nema veze, treba nam 17 zadnjih veznih i jos jaca odbrana. Iskopao ovog S.Mitrovica iz rake i ubacio u tim, gura Gudelja koji samo tri besmisleno, a oterao Subotica, Jojica drzi zakucanog na klupi, Mitrovica menja Djordjevic koji gol moze da samo nekim balavanderima kad ga pogodis u nogu. Ma smesno. Otkaz !!!

Delija

pre 9 godina

Ljudi nemoj te posle jedne utakmice da pljujete i stvarate losu uvertiru protiv Albanaca, moramo biti strpljivi bar prvih 4-5 utakmica pa onda mozemo suditi i pljuvati

Cxevu

pre 9 godina

Nema Jankovica,Radovica,umesto Lazovica treba Skuletic.Menadzerska ekipa skroz.Nadam se da cemo ici na EP,ali tesko.Srpski klubovi sluze za pravljenje imena malim ekipama.Asteras je tako dobio Partizan i verovatno ce dalje.Sad ce Albanija preko nas dalje.Samo mi nikada necemo.U grupi sa Engleskom i Poljskom kao favoritima,mi bismo bili treci,a u grupi gde smo mi i Nemacka favoriti,opet bismo bili treci,a drugi bi bili Albanci.Gubitnicki mentalitet!

teo

pre 9 godina

Centarhalfovi su uglavnom bili dobri, osim tog gola...! Upustili su uletanje njivogo igraca, ali kriv je nas bek koji nije zadrzao bocni napad
Resenje za nasu efikasnost su dva c-fora a jedan da sa leve strane bude Danko. Levog beka napred , a dati vise slobode majstoru Maticu da igra kao protiv Francuza. Kuzmanovic umesto neinventivnog Gudelja. Nerazumem zast se zakacio za tog momka, on meni stvarno ne izgleda kao igraca sa nekim posebnim potencijalom. Mozda se varam....!?

Navijač

pre 9 godina

Rešenje je odlazaka Karadžića sa svitom i povratak Radomira Antića.
Još uvek žive od njegovih para (svetsko prvenstvo), a pljunuli su ga...samo zato što je imao harmoniju i bio popularniji od Toleta i svite...

Navijač

pre 9 godina

Ova taktika koju većina timova u današnjem fudbalu forsira pa i naša reprezentacija, 4-2-3-1, je nešto najružnije što sam u fudbalu gledao. Dva zadnja vezna, koji su više štoperi nego vezni igrači, jedan napadač koji skoro da ne učestvuje u igri, pa onda levak na desnom krilu, dešnjak na levom, koji se motaju oko šesnaesterca pa pokušavaju soloprodorima nešto da urade. Rado se sećam Srbije iz kvalifikacija za SP 2010, dvojica centralnih veznih koji ne igraju samo u odbrani, dva krila na pravim stranama, dva napadača u špicu. Naravno, nije sve do taktike, ima nešto do igrača i trenera...

stevanovic22

pre 9 godina

sastav ovako da izgleda
.........Stojkovic..........
basta..bane..nastasic...kolarov.
.........matic..........
.........kuzmanovic......
tosic...tadic.....markovic..
........djordjevic(mitrovic)..

kad se basta oporavi, ovako neka nadje neko resenje na desnom beku.

Бата Ђоро, ти ли си?

pre 9 godina

Covek je potpuno u pravu, samo neko ko nikad u zivotu nije sutnuo loptu moze da misli da broj napadaca odredjuje i broj golova.
(samo toliko, 12. oktobar 2014 23:32)

Само неко ко мисли да је лопта геометријско тело четвртастог облика може да напише коментар попут твог. Тренер је тај који бира тим и поставља тактику. Ако нека екипа игра дефанзивно, у овом случају Јерменија, да ли је решење играти исту игру? Па нисмо играли у гостима са Португалијом и Данском. Шта да очекујемо у тим мечевима? Дик Адвокат решење за дефанзивну игру противника види у тројици задњих везних и једним нападачем. Земљо, отвори се!

3 boda obaveza

pre 9 godina

Postava za mec protiv albanije:
Stojkovic-Ivanovic, D.Tosic,
S.Mitrovic,Kolarov- Kuzmanovic,Matic- Tadic, Z.Tosic, Jojic-
A.Mitrovic.

Gavra

pre 9 godina

Naravno da 2,3 napadača nisu rešenje.Mislim,ko je još video da napadači daju golove?!Svašta!Ne,najbolje ubaci još jedno 7 zadnjih veznih i pošalji Stojkovića da izvodi kornere i slobodnjake!

Uros

pre 9 godina

Srbija je na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrala loše u Jermeniji i uz dosta sreće sjajnim golom Zorana Tošića osvojila bod (1:1).
--- U kom ste fazonu vi novinari? A što je Stojković odbranio penal!!! Sram da vas bude, ni reč o čoveku koji nas spasio blamaže!!! A ona dvojica štopera, komotno treba da odu i igraju za f.k. glumčevo brdo (barajevo)!!!

Rocky

pre 9 godina

Na 5 igraca pozadi, kao sto je bio slucaj sa Jermenijom, JEDINO resenje je napadacka formacija sa barem 2 spica, naravno da Djordjevic nije skoro ni pipnuo loptu, pa ne moze covek sam da se bori sa pola ekipe u odbrani! A sam sebe covek demantuje, pa mi smo dali gol dok su Mitrovic i Lazovic igrali, znaci 2 spica.

Pacer

pre 9 godina

A sto se ne pocne pozvati naturalizovane igrace?
U druge reprezentacije su noseci stub igre, a kod nas ne sme da se pozovu zbog bekog patriotizma!! (A sigurno ima nekoliko boljih od domace).

neko iz mase

pre 9 godina

dovedes novog selektora na vreme i on pozove skoro potpuno iste igrace,izvede gotovo isti sastav,postavi identicnu formaciju...pa to je mogao svako od nas da uradi i za manju lovu

heavy

pre 9 godina

Ma ovaj veze svezom nema.Nama i dalje Bane pocinje i kreira skoro sve napade.Njemu svaka cast,covek gine za repku,ali jel to posao beka?Nemamo sredinu,nema nikoga ko bi povukao napred,izbacio 1-2 protivnika i dodao upotrebljivo krilima ili napadu.Imam utisak da se ovaj pravnik i ne mesa mnogo u svoj posao.Treba da nas ugaze Albanci pa nek onda menadzerisu...doduse glavni manager nasima je upravo ptarsi....znaci bice neka stela sutra :-)

duledudule

pre 9 godina

ja vam oprastam jermeniju ako damo albancima dva tri komada.uostalom mi smo oduvek prosek u fudbalu,tako da i ne treba imati prevelika ocekivanja

ne razumem

pre 9 godina

Ja bih samo da meni neko objasni, kojim se to igrama dokazao Stefan Mitrovic pa da dobije poziv u reprezentaciju i jos bude u startnoj postavi ?

Baranin

pre 9 godina

Oce tip 6 bodova protiv Danske i Albanije a bod vs Jermenije se izvlaci u zadnjem minutu uz promasen penal Jermena.

Zasto Srbi uvek zadnji ukapiraju da su ispali i ovaj put.

asd

pre 9 godina

Alo Srbi. Svi mi znamo najbolje. Ajde vi svi koji mozete na stadion, pa da budemo slozni protiv ovih. Oni ljudi nas mrze, igrace kao drogirani. Zato da damo ovim momcima sansu, da ih podrzimo! Ako necete navijajte za Albaniju, ali nikad nama nece biti bolje nista. Ako se prvo mi ne popravimo.

Nenad

pre 9 godina

Da li je toliko tesko igrati u 4-4-2 formaciji sa dva krstena spica i dva vezna gde je jedan defanzivan a jedan koji zna sa loptom i zna da da zavrsni pas?! Da li je to
nuklearna fizika?!

John Terry

pre 9 godina

Ja ne znam da li Advokat sastavlja ekipu ili ne. Vama koji znaju to svaka cast na insajderskim informacijama. Ja cu se drzati teme. Covek je u pravu, mozes staviti i 5 napadaca pa da ne bude nista. Bitno je kako se igraci krecu i kako stoje na terenu. Ofanzivne kretnje su najbitnija stvar kod efikasnih ekipa. Kad predas loptu, uvek treba da znas gde da se kreces. Ako nema toga, golovi nisu nikad timski vec ili slucajni ili delo pojedinca. Nazalost, takvih je golova nedovoljno da bi se napravio rezultat.

Promene na spisku hitno!

pre 9 godina

Jankovic,Radovic,Kostic,Skuletic, Pesic,Subotic,Radoja,Spajic moraju da dobiju poziv svi igraju standardno i odlicno u svojim klubovima i smesno je sto nisu dobili poziv ajde Radoja,Kostic i Pesic su igrali za mlade ali za Dansku mora sve da ih pozove ili mi ni u baraz necemo otici.

Navijač

pre 9 godina

Samo mi jedna stvar nije jasna i nikada mi neće biti jasno: Ako smo najavili da idemo po tri boda i ako smo bolji i ako imamo veći posed, zasto onda zadrzavamo igru, Stojković oteže sa izvođenjem a odbrambeni igrači se dodaju u nedogled. Znači da smo ipak bili zadovoljni bodom.

Manijakalni FLO

pre 9 godina

KEZMANA zvati on je ikona u Holandiji.Spicevi Lazovic i Kezman ,6 zadnjh veznih,Gudelj obavezno(brutalno zalizan) i Bog da nas vidi.. S Mihajlovicem smo bar pravili 5-6 sansi po utakmici,s ovim likom jedva jednu

posmatrac

pre 9 godina

Nisam siguran samo ko gura ovoliko Danka Lazovica. Ovakvom igrom ne zasluzuje da igra niti u Partizanu a kamoli u reprezentaciji.

mas

pre 9 godina

Zato je najverovatnije rešenje taktika iz kvalifikacija za SP 2006.
Čuveni "balkanski zid". Taktika 9-1-0.
Za nju nam ne treba ni jedan napadač!!!

Jedini problem je što bi nas prva ozbiljna reprezentacija pocepala ko svinja mastan džak.

ZigaraKezmanPantela

pre 9 godina

http://m.youtube.com/watch?v=jeNyOf3U-fM

http://m.youtube.com/watch?v=BL-JLlRBSLo

Predstavljam vam resenja za nasa krila Filip Kostic i Miroslav Radovic pogledajte klipove i sigurno ce te se sloziti sa mnom :)

Haizenberg

pre 9 godina

sastav ovako da izgleda
.........Stojkovic..........
basta..bane..nastasic...kolarov.
.........matic..........
.........kuzmanovic......
tosic...tadic.....markovic..
........djordjevic(mitrovic)..

kad se basta oporavi, ovako neka nadje neko resenje na desnom beku.
(stevanovic22, 12. oktobar 2014 23:37)

Ja ne znam sta si ti gledao ali sastav je protiv Jermenije i bio takav sem Baste koji nije igrao ali ipak nije tu rec o Pixsiju,Mijatu ili Deji pa ce jednim potezom resiti mec.Problem je sto ko god da je trener mi igru nemamo.Nije tu vise stvar ni do Advokata jar sem Lazovica ostali su na spisku svi koje bih licno i ja pozvao (mozda jos 1-2 igraca)ali da li bi se nesto desilo ....
Momci ne igraju kako treba i oni su krivci a ne selektori (Miha,Drula,Advokat).Da Stojke ne odbrani onaj penal opet se mi obrukasmo.Djordjevic ne dobija lopte od onih koji bi trebali da mu ih daju a Tadic je igrao bez ideje kao i ostatak veznog reda.U drugom poluvremenu nismo mogli da se sastavimo a tako igramo jos od odlaska Antica.Mi moramo da shvatimo da su nasa ocekivanja prevelika a igra losa.Nase sanse za gol su slobodan udarac Kolarova ili korner iz koga ce Bane dati gol glavom.Nema tecnih akcija i pasova a sa takvom igrom i pristupom tesko ce mo i ovog puta do EP.

evo resenja!

pre 9 godina

Ali zato ubacivanje treceg defanzivnog veznog umesto napadackog krila, jeste! Bitno je da si ti rekao da imas dovoljno igraca za svaku poziciju koji mogu da odrade posao...

Pink Flojd

pre 9 godina

Ali uvazeni gospodine Dick, vi kao ,,ekspert" morate da znate da se bunker protivnicke ekipe ne moze razbiti sa tri zadnja vezna igraca, jednim ispod-prosecnim napadacem i bez plejmejkera a to mora biti Ljajic jer drugog nemamo. Isto tako trebate biti svesni da je Stefan Mitrovic jedna neiskusna rupa u odbrani a Danko Lazovic padavicar. SUBOTIC, A.MITROVIC i LJAJIC moraju da igraju, dok Radovic, Sulejmani, Kostic, Milivojevic, Bisevac zasluzuju makar klupu.

NB

pre 9 godina

Mislim da konačno imamo i dobar i jako perspektivan tim. Međutim ne mogu da shvatim da Mitrović koji igra odlično i koji može da bude rješenje na mjestu centarfora narednih deset godina sjedi na klupi. Kada treba da igra? Takvi igrači treba na vrijeme da steknu sigurnost i da igraju i steknu i neophodnu rutinu. On je svaku utakmicu u reprezentaciji dobro igrao. To važi i za neke druge igrače (Matić, Marković, Nastasić, Tadić...). Oni treba da znaju da su kostur ekipe i da dobiju neko samopouzdanje. Uz već nabrojane tu su i Tošić, Kolarov, Ivanović, Stojković, Basta, ne znam zašto odjednom ne igra Fejsa koji je sa Matićem bio odličan (kao i Petrović). Tu su i Jojić, Janković, Sulejmani, Ljajić i nekoga od njih treba forsirati da konačno dobijemo igrača koji će biti mozak ekipe. Na žalost mi na tom mjestu nemamo vanserisjkog igrača, ali se mora proizvesti dobar igrač od već nabrojanih. Ne mogu Kolarov i Ivanović da nam grade igru. Oni se moraju svesti na ono što igraju i u svojim klubovima. Po meni imaju previše uticaja u reprezentaciji a to bekovi u normalnim ekipama nemaju. Što se tiče Advokata bojim se da nismo možda pogriješili. Jer ako nije imao rezultata u Rusiji valjda nam je to trebao biti orijentir. Možda je on dobar za Holandiju. Sve više žalim sada za Mihajlovićem jer je ipak na kraju složio ekipu koja bi sa Matićem igrala odlično.

riječanin

pre 9 godina

Ja ne znam ljudi šta vi više hoćete pa pogledajte druge rezultate.Beograd jednostavno ne smije biti domaćin reprezentaciji,znamo zašto.Ljudi koji ne poštuju himnu svoje zemlje ne mogu ni nastupati za nju.Toliko smo razočaranja kroz povijest doživjeli da smo na neki način digli ruke svi od nogometa.Srbiju ću voljeti i navijati za nju zauvijek i siguran sam da će mo kad tad osvojiti Europu ili svijet.

Ljubinko Drulovic

pre 9 godina

Zasto u timu nema Slobodana Medojevica barem na spisku (kapitena svih mladjih kategorija , standardnog prvotimca Ajntrahta iz Frankturta, a igraju Nemanja Gudelj(holandska liga), Stefan Mitrovic( 45 minuta odigrao ove sezone), Raca Petrovic(nije u 18 u Turskoj) ?

miki nl

pre 9 godina

Malo vise podrske nasim fudbalerima ,preterali ste sa kritikama i kad gube i kad pobede treba ih isto bodriti .npr.Djokovic izgubio polufinale i odmah pocelo pljuvanje po 1om teniseru sveta .

vlada

pre 9 godina

E, bas si pametan. Izadje Markovic a menja ga Kuzmanovic, pa udje Lazovic.....jooooj. Strucnjak pravi... Radovic i Bosko Jankovic da nas malo pokrenu, bas nam je potrebno nalo sveze krvi..

nemanja

pre 9 godina

Budi faca, ubaci Jojica, i to ne kao zadnjeg veznog, vec napred, iza napadaca sa Tadicem, i imaces i kreativnost i probojnost. Decko zna fudbala vise od Gudelja i Kuzmanovica zajedno!

Upomoć

pre 9 godina

Osamdeset minuta smo igrali sa jednim napadačem, (a mogli smo i do kraja) i nismo dali gol. Čim je ušao drugi, uspeo je jedan od njih da odigra ključno dodavanje za gol.
Meni to nešto govori.

autostoper

pre 9 godina

Taj Advokat je doveo Ruse u polufinale,nama ne valja,nije valjao Drulovic,jedva dobio Jamajku i nereseno sa Panamom,pa dalje Mihajlovic,o njemu znamo dovoljno,nije bio dobar Pizon,nije ni Djukic bio dobar,jedino smo Antica voleli,a ni Klemente.A u mladjim konkurencijama uvek u prvih 8.Pa da vas pitam nesto...Da nije mozda nesto drugo problem?

LeslieNielsen

pre 9 godina

Hajde da mnogo ne filozofiramo i da pohvalimo one koji to zasluzuju, pre svih Stojkovica i Nemanju Matica, odlicna igra. Dalje, isti taj Stojkovic je nama obezbedio bod, gledajuci sa druge strane. Sto se tice nase igre, za prvi mec, gostovanje, nije bilo toliko lose, iako smo bili apsolutni favoriti, sto cemo biti i protiv Albanije. Ali potrebno je to dokazati na terenu. Nisu nama potrebni samo napadaci, sredina nam je najslabija, cudi me samo kako Markovic sve gore i gore igra, ne zato sto ne zna vec pre svega jer oseca ogroman pritisak u Liverpulu koji je sada preneo na reprezentaciju, niko ne daje tek tako za igraca 25 30 miliona eura. Ocekuje se od takvih najvise, a za sada nas Markec nije mnogo pokazao. Uplasen je.
Nastasic je bio dobar, da ne duzim vise. Protiv albanije svim silama napred, sto bolja gol razlika, tim bolje. Pobedili su slucajno svakako odavno vec drogiranu Portugaliju, od Danske smo kvalitetniji, a oni su srecno igrali jedan jedan. To je to. Pozdrav i da cepamo. Podrzite bre malo Stojketa, ostavite se navijackih gluposti ovo je reprezentacija.

Shone Cerak

pre 9 godina

Шта свима смета Данко. Није бољи, али сигурно није ни гори од осталих нападача. Слабији је од Митровића, а са свима осталима може да се каже да је ту негде. На крају крајева Данко је играч који може да буде користан ако ни због чега другог јер је једини који има искуства да игра у тандему са другим нападачем (ако до те ситуације уопште дође). Нпр Митровић и Ђорђевић у тандему не делују нарочито опасно али ако би уместо једног од њих играо Лазовић, е то би већ могло да личи на нешто.

А друго, многи су већ поменули, ми имамо далеко већих проблема него да ли је позван Лазовић или било који други играч. Већ су многи питали зашто играмо у формацији која нам баш и не одговара (4-2-3-1), зашто не игра Јојић, зашто нам је одбрана која треба да буде јачи део тима бушна као швајцарски сир,... е то су прави проблеми.

Све у свему, није било добро у Јерменији али надајмо се да ће против Албаније бити боље. Мора бити боље, играмо у Београду против објективно слабијег тима и све осим лагане победе ће бити озбиљан неуспех. Као и многи други, ја не замерам Адвокату и играчима ништа ако победе Албанију. Ако не победе, зна се, оставка па нов селектор док још имамо шансе да надокнадимо губитак (после ће бити касно).

neko.ko.zna

pre 9 godina

Košarka je davala i davala ovoj zemlji i nikada uzimala. Uvek ostajala sekundarni sport. Zasto tolika paznja fudbalu i fudbalerima, zasto? Lose mi je ljudi kad prebacim na utakmicu fudbalsku koju igra nasa repka. I plus odigraju katastrofa, i sutra opet pune novine analize. Uf!

Sve sami selektori i znalci

pre 9 godina

Sve sami selektori i znalci.....
Toleta ne mogu ocima da vidim i stvarno mislim da je on rak rana naseg fudbala ali isto tako ne mogu da verujem kakve sve gluposti procitam ovde u komentarima...zabrinjavajuce.

pes

pre 9 godina

Ivanovic je najveca rupa u odbrani. Svaki gol u posledjih 2 godine primili smo njegovim ne znanjem u odbrani. Daleko je bolji u napadu ali tamo zna da promasi. A kapiten!

Junajted

pre 9 godina

Pozovite Žakija i mene da igramo odbranu,jer i mi ne igramo u našim klubovima kao ni Mitrović i Nastasić...Tj imamo istu minutažu...

Gradjanin

pre 9 godina

Nasi su iskompleksirani, to je cinjenica. Igraju za dve klase losije nego za svoje timove gde nastupaju, ali isto tako ima logike los stil igre a ne broj napadaca. Moraju svi da napadaju i svi da se brane, a ne spicevi da stoje napred i cekaju duge lopte i loptu na glavu/nogu.

Komsija

pre 9 godina

Meni je drago da se barem selektor slaze sa navijacima da smo igrali veoma lose, smesno i nepovezano. Nece sigurno resiti dodatni spicevi kada odredjenih igraca iz odbrane i veznog reda se treba resiti pa onda popravljati spic, do kojeg lopta ni nedodje.

Santiago Arnavisca

pre 9 godina

Vecina komentatora ovde nije ni prosla pored stadiona, sutnula macku sa praga a ne loptu, a ovamo se kao sastavlja tim, postavljaju pitanja zasto igra ovaj a ne onaj, potpuno subjektivne kvazi analize ucinka igraca i sl.
Ne znam zasto svi misle da se razumeju u fudbal...tuga.

Srle

pre 9 godina

Evo i nekoliko komentara s moje strane, posto smo svi selektori i dezurni "pljuvaci", pa da se i ja pridodam, iako imam pametnija posla. Kao sto svaki covjek koji malo vise zna o fudbalu zna, kao i gdin. Advokat, broj napadaca ne uslovljava da li ekipa igra ofanzivno ili ne. Meni se nas koncept igre stvarno svidjeo do povrede Markovica. Ne mislim da je Markovic nesto specijalno pokazao, ali Tadic je igrao u sredini u varijanti tri ofanzivna vezna, s Markovicem i Tosicem po krilima, a Matic i Gudelj su sve lopte "kupili" prije nego sto Jermenija i centar predje. Kritikovao sam Advokata tokom i poslije utkamice zbog dva razloga. Jedan, promjena taktike u 4-3-3 sa tri def. vezna, kod povrede Markovica i ulaskom Kuzmanovica, gdje smo izgubili prakticno bitku. Tadic potpuno izgubljen na krilu, Djordjevic odsjecen, Tosic kao muva bez glave, a srednji red poceo da gubi bitku kod jermenskih kontri i polukontri. Druga kritika, izbor igrackog kadra. Mislim da covjek jednostavno nije uradio svoj posao za ovo x mjeseci sto je selektor i to ne moze da se previdi. Ne samo zbog onih koji su pozvani, odnosno nisu pozvani, mislim da nemamo puno bolje od onog sto je bilo na terenu i na klupi, ali mislim da Mitrovic i Djuricic u SVAKOM pogledu imaju prednost nad Djordjevic i Dankom Banankom (???!?!?!?!). I na kraju, u odbranu njega i nasih, pogledajte rezultate Jermenije, za neupucene, u prethodnih kvalifikacijama za SP. 0:4 protiv Danske, pobjedili Bugare i Cehe, nerijeseno Italija

zgslavac

pre 9 godina

Kakva precizna analiza- ali to je ono sto vam mi govorimo 8 godina; nemate nikakvu sredinu. Matic, Jojic i drugi, to je krasno. Ali to nisu igraci koji pokrecu, koji podizu vrijednost drugih. Oni ne rade ono sto rade Rakitic, Modric, Kranjcar, Kovacic, Brozovic. S druge strane nama bas taj Matic ocajano nedostaje. Ovaj Dik je bar precizirao problem, mozda nesto i bude od njega.

u stalu po nadnicu

pre 9 godina

Gudelj i Djordjevic totalno neprimetni i bezopasni tokom citavog meca,a Tosic(bez obzira na postignut gol)glavni krivac uz Advokata za poraz.Nekoliko puta u bitnim napadima,njemu se lopta odbija od noge kao od balvana.Nedopustivo!A sta tek reci za Lazovica?Propali fudbaler(vec u godinama)se poziva u reprezentaciju pored Skuletica i Radovica koji resetaju protivnicke mreze u klubovima.Treba Djura da ga proda,pa Tole pogurao.A tu je i Nikola Maksimovic,Ramadanijevo cedo,najpoznatiji po smehotresnom potezu iz 90-og min Zvezdinog meca protiv Bordoa,koji je zahvaljujuci tom potezu prosao dalje.Da se covek naJERMENI od muke.

Zeljko

pre 9 godina

Koi Ljubinko Drulovic,dobar covek, jako slab trener bio bi gori triput od ovoga ,mada i ovaj nema veze sa fudbalom. A realno i igraci nasi su slabo odigrali,videcemo protiv Albanije mozda se i dignu,ako tu podbace posle je kasno da se cupamo na jacim ekipama.

Sumika

pre 9 godina

Evropsko prvenstvo odigrala loše u Jermeniji i uz dosta sreće sjajnim golom Zorana Tošića osvojila bod (1:1). --- U kom ste fazonu vi novinari? A što je Stojković odbranio penal!!! Sram da vas bude, ni reč o čoveku koji nas spasio blamaže!!! A ona dvojica štopera, komotno treba da odu i igraju za f.k. glumčevo brdo (barajevo)!!! (Uros, 13. oktobar 2014 10:13) Pogledaj kako smo primili gol.Stojke se drzi za stativu i loptu, koja je na metar od linije gola, prolazi pored njega i mi primamo gol.Samo korak da je bio u terenu pokupio bi loptu bez problema.On se iskupio, svaka cast na tome, za primljeni gol.Slazem se sa Advokatom da ce tesko bilo koja ekipa odneti bodove iz Jermenije.Srbija - Albanija 3:0.

bobo mk

pre 9 godina

(Slauter, 12. oktobar 2014 23:18) Možda je Ljubinko oteran jer neda da mu Tole diktira sastav. Kod Advokata to dobro prolazi, jer iako Tole govori da je cilj podmladiti ekipu, slučaj Lazović govori drugačije.

bole4s

pre 9 godina

Resenje je da se napravi tim koji nije skup najboljih, vec jedna kompaktna celina sa kvalitetnim pojedincima, a koja ce ponosno nositi drzavni grb. Ne treba nam stranac ni u jednom reprezentativnom sportu i ovo je velika sramota da nasu reprezentaciju trenira stranac !

N

pre 9 godina

Ovaj selektor je ovde dosao samo da zgrne pare i stavi ih u svoj dzep, svi dalji interesi su van njegovih razmisljanja, a o fudbalu i reprezentaciji tek da ne pricam...

Djuro

pre 9 godina

Tacno, nije resenje 2-3 napadaca. Resenje je dobar trener. Ili u nasem slucaju resenje je najurivanje Karadzica i dolazak na njegovo mesto nekoga kome je napredak fudbala u interesu, pa ce onda novi FSS sam da otera ovog propaliteta i dovesti dobrog trenera.

Gospodin Radomir Antic

pre 9 godina

Najbolja postava: 4-4-2
...................Stojkovic....................
..Basta..Ivanovic..Subotic..Kolarov
....Kostic.....Matic.....Jojic......Tadic
............Mitrovic.......Radovic.....

Na klupi: Rajkovic, S.Mitrovic, Tomovic, Nastasic, Kuzmanovic, Milivojevic, Jankovic, Z.Tosic, Markovic, Skuletic, Djordjevic

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Iz nemoguće situacije i sigurnog poraza su nas spasili Vladimir "Stojke" Stojković neverovatnom duplom odbranom penala i Zoran "Bambi" Tošić fenomenalnim šutom i golom pod rašlje Berezovskog u devedesetom minutu.
Oni su naši heroji!

Sa pobedom u utorak krećemo ka vrhu tabele! Protiv Albanije najviše očekujem od tima:

1 Stojković
6 Ivanović (kpn) - 13 Stefan Mitrović - 5 Nastasić - 11 Kolarov
8 Gudelj - 14 Matić
7 Zoran Tošić - 22 Kuzmanović - 10 Tadić
9 Đorđević

Napred Srbija!
Vostani Serbije!

Antic dr Radomir

pre 9 godina

Samo ne znam odakle je iskopao onog Gudelja? Izgleda da se ponavlja situacija iz prošlog ciklusa kad smo odlučujuće mečeve igrali sa Mijailovićem od 18 leta na mestu zadnjeg veznog (gde je on sad?!) dok Matić nije ni pozivan.

KODAR78

pre 9 godina

Fudbal je najpopularnija igra i samim tim se najvise i gleda i prati. Ljudi vole pobednike, uspehe. Toga u nasem fudbalu vec odavno nema, previse je gorkih pilula, kikseva. Igraci igraju uglavnom u velikum klubovima, zaradjuju milione, imaju puno klupskih uspeha ali kada se skupe u repki, nista. Obicnim fudbalskim zaljubljenicima je muka od jalovosti i nemoci pa i opstem stanju u celom Srpskom fudbalu. Treba neki uspeh da se sve razmrda i vrati na staro, mozda to krene od sutra, da se vrati kult repke, da se zajedno dise i na terenu i na tribinama, da se klubastvo stavi po stranu, ovo zadnje je mozda i najveci problem. Srbija sutra jednostavno mora da igra i pobedi. Napred.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbb

pre 9 godina

lepo sam pisao pre par dana....Bane tera Ljajica iz ekipe a odbrana nam godinama na papiru najjača a na terenu maltene svaku drugu utakmicu kiks gol...a realno nemamo na terenu tog pakera koji zna da spoji igrača sa golom kao što je Ljajić...

Радован III

pre 9 godina

Stojković

Ivanović Subotić Nastasić

Basta Kuzmanović Matić Kolarov

Radović Tadić
Mitrović

http://www.youtube.com/watch?v=vDuHo2nzf1g

luki

pre 9 godina

@sumika

pa... igrac koji je postigao gol glavom komotno je u kaznenom zaobisao staticnog mitrovica (dosao mu iza ledja sa desne strane i stao ispred njega, poklonio se i zabio zgoditak). kad ga je vec obisao, mitrovic se nije ni potrudio da reaguje. a kasnije je skrivio i penal. ocekujem da jedna od promena u igrackom kadru bude njegov izostanak.

Cofi95

pre 9 godina

Stojkovic - Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov - Jojic, Matic, Kuzmanovic - Jankovic, Mitrovic, Tadic. Jace od ovoga ne moze, a Advokatu ce kasno doci iz zadnjice u glavu.

Boki

pre 9 godina

koji ste vi ljudi!!! Ako ne verujte u ovu ekipu onda nemojte vise ni da gledate. ja kao srbin cu uvek navijati i da se nadam na pobedu. ocekujem punu podrsku nasih momaka u utorak na stadionu. ajde srbija

bonaparta3

pre 9 godina

Tačno! Kada svi naši fudbaleri prestanu da budu balerine i umišljaju da je svako od njih Ronaldo. Mi nismo za fudbal za sada.

Gogi

pre 9 godina

Nas idealni tim je :Stojkovic,Ivanovic,Subotic,Vidic,Kolarov ,Ljajic ,Matic,Jojic ,Tadic,Mrdja ,Markovic,Rezerve,Rajkovic,Basta,Nastasic,Bisevac,Tosic z,Radovic,Jankovic,Lazovic D,Mitrovic

Serbinho

pre 9 godina

Smesni mi ovi komentari, nude se fudbaleri, treneri, prave taktiku, dok Kolarov se nervira.
Ne kapiram zasto se opet nude stariji fudbaleri, ako je tim podmladjen.
Advokat je dobar trener a nasi treneri da nesto znaju, pokazali bi klubovi u Evropi.

Sumika

pre 9 godina

luki@ pricamo o golu sa metar razdaljine, po tvojoj logici Mitrovic je trebao da uhvati za ruku Stojketa.Peterac je golmanovo carstvo a da ne pricam o jednom metru od gola.

teo

pre 9 godina

Centarhalfovi su uglavnom bili dobri, osim tog gola...! Upustili su uletanje njivogo igraca, ali kriv je nas bek koji nije zadrzao bocni napad
Resenje za nasu efikasnost su dva c-fora a jedan da sa leve strane bude Danko. Levog beka napred , a dati vise slobode majstoru Maticu da igra kao protiv Francuza. Kuzmanovic umesto neinventivnog Gudelja. Nerazumem zast se zakacio za tog momka, on meni stvarno ne izgleda kao igraca sa nekim posebnim potencijalom. Mozda se varam....!?

Pacer

pre 9 godina

A sto se ne pocne pozvati naturalizovane igrace?
U druge reprezentacije su noseci stub igre, a kod nas ne sme da se pozovu zbog bekog patriotizma!! (A sigurno ima nekoliko boljih od domace).

3 boda obaveza

pre 9 godina

Postava za mec protiv albanije:
Stojkovic-Ivanovic, D.Tosic,
S.Mitrovic,Kolarov- Kuzmanovic,Matic- Tadic, Z.Tosic, Jojic-
A.Mitrovic.

Delija

pre 9 godina

Ljudi nemoj te posle jedne utakmice da pljujete i stvarate losu uvertiru protiv Albanaca, moramo biti strpljivi bar prvih 4-5 utakmica pa onda mozemo suditi i pljuvati

stevanovic22

pre 9 godina

sastav ovako da izgleda
.........Stojkovic..........
basta..bane..nastasic...kolarov.
.........matic..........
.........kuzmanovic......
tosic...tadic.....markovic..
........djordjevic(mitrovic)..

kad se basta oporavi, ovako neka nadje neko resenje na desnom beku.

Glavni Arhivator Cvarkov Djordje

pre 9 godina

Djordjevic se vec adaptirao na italijanski stil igre, a to je stani u sesnaest i cekaj da te lopta pogodi... Mi nemamo spica, ja potpisujem da je Djurdjic bolji od svih pozvanih ovde, ali ko nas sta pita...

zoran fr

pre 9 godina

gori si od mihajlovica jer si za kratko vreme uverio celu naciju da repku sastavlja tole i menageri
i naravno da nije resenje 2-3 napadaca kao sto su djordjevic i lazovic
radovica pozovi i ne trba nam napadac
zamislite ovu navalu:jojic,ljajic,tadic,radovic i kad se oporavi sulejmani
netreba zaboraviti ni jankovica

fancy

pre 9 godina

Ja ceznem za 4-4-2 formacijom sa sve Mrdjom uz Mitrovica...mislim da bi kidali. Laza na krilo, mislim na pravog Lazovica...jojic, matic sredina uz Tadiju naravo a nazad sve jedno...Stiojke na golu. Ah pusti snovi moji..

Slauter

pre 9 godina

Udeliti sut kartu ovom sarlatanu i dati Ljubinku posao, nema sta da se izgubi, radice dzabe u poredjenju sa ovim prevarantom. Pa on nas pravi ludim koje probleme u igri vidi. To sto nemamo jedan dobar napad na utakmici nema veze, treba nam 17 zadnjih veznih i jos jaca odbrana. Iskopao ovog S.Mitrovica iz rake i ubacio u tim, gura Gudelja koji samo tri besmisleno, a oterao Subotica, Jojica drzi zakucanog na klupi, Mitrovica menja Djordjevic koji gol moze da samo nekim balavanderima kad ga pogodis u nogu. Ma smesno. Otkaz !!!

Promene na spisku hitno!

pre 9 godina

Jankovic,Radovic,Kostic,Skuletic, Pesic,Subotic,Radoja,Spajic moraju da dobiju poziv svi igraju standardno i odlicno u svojim klubovima i smesno je sto nisu dobili poziv ajde Radoja,Kostic i Pesic su igrali za mlade ali za Dansku mora sve da ih pozove ili mi ni u baraz necemo otici.

zzzzz

pre 9 godina

Nadao sam se necemu od Advokata, ali sto ga vise slusam i gledam, sve vise mi deluje da njega, u sustini, ni najmanje ne interesuje ovaj posao. Covek je dosao da odradi tezgu i uzme pare (dobro, nije ni prvi ni poslednji), ali ovolika nezainteresovanost me stvarno nervira.

Cxevu

pre 9 godina

Nema Jankovica,Radovica,umesto Lazovica treba Skuletic.Menadzerska ekipa skroz.Nadam se da cemo ici na EP,ali tesko.Srpski klubovi sluze za pravljenje imena malim ekipama.Asteras je tako dobio Partizan i verovatno ce dalje.Sad ce Albanija preko nas dalje.Samo mi nikada necemo.U grupi sa Engleskom i Poljskom kao favoritima,mi bismo bili treci,a u grupi gde smo mi i Nemacka favoriti,opet bismo bili treci,a drugi bi bili Albanci.Gubitnicki mentalitet!

pes

pre 9 godina

Ivanovic je najveca rupa u odbrani. Svaki gol u posledjih 2 godine primili smo njegovim ne znanjem u odbrani. Daleko je bolji u napadu ali tamo zna da promasi. A kapiten!

DedaMiloje

pre 9 godina

Ovog coveka apsolutno ne interesuje reprezentacija, ovo je sramota za nas. Kao da uopste nije tu, ne ucestvuje u igri, sedi na klupi. Imam utisak da u sebi misli koje su ovo budale, ja uzimam pare i puca mi dal ce da se plasiraju bilo gde.

Hijena

pre 9 godina

Advokat nemas pojma, igra ti Gudelj ej covece Gudelj. Igras protiv Jermena sa tri zadnja vezna, Jojica ne mislis da koristis, Tosic i Lazar nisu za prvi tim, odbrana je raspad i za sve si ti kriv.

Sumika

pre 9 godina

Evropsko prvenstvo odigrala loše u Jermeniji i uz dosta sreće sjajnim golom Zorana Tošića osvojila bod (1:1). --- U kom ste fazonu vi novinari? A što je Stojković odbranio penal!!! Sram da vas bude, ni reč o čoveku koji nas spasio blamaže!!! A ona dvojica štopera, komotno treba da odu i igraju za f.k. glumčevo brdo (barajevo)!!! (Uros, 13. oktobar 2014 10:13) Pogledaj kako smo primili gol.Stojke se drzi za stativu i loptu, koja je na metar od linije gola, prolazi pored njega i mi primamo gol.Samo korak da je bio u terenu pokupio bi loptu bez problema.On se iskupio, svaka cast na tome, za primljeni gol.Slazem se sa Advokatom da ce tesko bilo koja ekipa odneti bodove iz Jermenije.Srbija - Albanija 3:0.

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Iz nemoguće situacije i sigurnog poraza su nas spasili Vladimir "Stojke" Stojković neverovatnom duplom odbranom penala i Zoran "Bambi" Tošić fenomenalnim šutom i golom pod rašlje Berezovskog u devedesetom minutu.
Oni su naši heroji!

Sa pobedom u utorak krećemo ka vrhu tabele! Protiv Albanije najviše očekujem od tima:

1 Stojković
6 Ivanović (kpn) - 13 Stefan Mitrović - 5 Nastasić - 11 Kolarov
8 Gudelj - 14 Matić
7 Zoran Tošić - 22 Kuzmanović - 10 Tadić
9 Đorđević

Napred Srbija!
Vostani Serbije!

samo toliko

pre 9 godina

Covek je potpuno u pravu, samo neko ko nikad u zivotu nije sutnuo loptu moze da misli da broj napadaca odredjuje i broj golova. Nije vam, ljudi, to igrica na soniju pa da se igrate. Moze ekipa i sa pet stopera da postigne gol, vec smo to videli, ako je ikome poznato o cemu pricam. Sustina je u tome sto nama nedostaje dobar kreativni igrac u vezi, koji bi povezao nase jako kvalitetne defanzivce u sredini sa napadacima a pritom i slao loptu na krila, gde smo takodje jaki. Ovako, u nedostatku takvog igraca lopta luta po vazduhu, a tako se ne koriste krila. Uz to, fali nam bar jedan tehnicki sposoban napadac, koji bi u kombinaciji sa fizicki jakim (Mitrovicem i Djordjevicem) koristili njihovu fizicku dominaciju.

Pedja

pre 9 godina

Komentari tipa i drugim reprezentacijama bice ovde tesko je smesna. Ovo je naslabija ekipa bar na papiru u grupi. Ako najlosije dve ne mozes da dobijes i u gostima i kod kuce, cemu se onda nadati u drugim utakmicama. Dobro da nije rekao danas svi znaju da igraju fudbal i nije lako pobediti. Medjutim ja vidim da druge zemlje lako pobedjuju, ali mi bi izgleda tukli bez problema samo Gibraltar, bar se nadam.

Gospodin Radomir Antic

pre 9 godina

Najbolja postava: 4-4-2
...................Stojkovic....................
..Basta..Ivanovic..Subotic..Kolarov
....Kostic.....Matic.....Jojic......Tadic
............Mitrovic.......Radovic.....

Na klupi: Rajkovic, S.Mitrovic, Tomovic, Nastasic, Kuzmanovic, Milivojevic, Jankovic, Z.Tosic, Markovic, Skuletic, Djordjevic

Cofi95

pre 9 godina

Stojkovic - Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov - Jojic, Matic, Kuzmanovic - Jankovic, Mitrovic, Tadic. Jace od ovoga ne moze, a Advokatu ce kasno doci iz zadnjice u glavu.

Nenad

pre 9 godina

Resenje je da se trci,svi nasi igraci u svojim klubovim trce i te kako,jel kad bi jedno poluvreme tamo zabusavali odmah bi na klupi sedeli i ne bi ni zamena bili a da ne pricam o plati.A ovde u reprezentaciji se odmaraju i ona im sluzi za relaksaciju i trening.Ljudi misle sto se vidi iz prilozenog da je dovoljno sto su se pojavili i to je to.Njima treba trener koji ce ih naterati da trci svojim autoritetom i nista vise od toga.Sve ostalo ce doci samo po sebi jel su realno vecina nasih igraca veliki majstori fudbala.

Shone Cerak

pre 9 godina

Шта свима смета Данко. Није бољи, али сигурно није ни гори од осталих нападача. Слабији је од Митровића, а са свима осталима може да се каже да је ту негде. На крају крајева Данко је играч који може да буде користан ако ни због чега другог јер је једини који има искуства да игра у тандему са другим нападачем (ако до те ситуације уопште дође). Нпр Митровић и Ђорђевић у тандему не делују нарочито опасно али ако би уместо једног од њих играо Лазовић, е то би већ могло да личи на нешто.

А друго, многи су већ поменули, ми имамо далеко већих проблема него да ли је позван Лазовић или било који други играч. Већ су многи питали зашто играмо у формацији која нам баш и не одговара (4-2-3-1), зашто не игра Јојић, зашто нам је одбрана која треба да буде јачи део тима бушна као швајцарски сир,... е то су прави проблеми.

Све у свему, није било добро у Јерменији али надајмо се да ће против Албаније бити боље. Мора бити боље, играмо у Београду против објективно слабијег тима и све осим лагане победе ће бити озбиљан неуспех. Као и многи други, ја не замерам Адвокату и играчима ништа ако победе Албанију. Ако не победе, зна се, оставка па нов селектор док још имамо шансе да надокнадимо губитак (после ће бити касно).

Baranin

pre 9 godina

Oce tip 6 bodova protiv Danske i Albanije a bod vs Jermenije se izvlaci u zadnjem minutu uz promasen penal Jermena.

Zasto Srbi uvek zadnji ukapiraju da su ispali i ovaj put.

Goran

pre 9 godina

Izbaci tvog pulena Gudelja. Da dodam u vezi Tošića. Hvala Bogu što je dao gol, ali čovek je izgubio svaku loptu ili je pogrešno dodao. Pogledajte na narednom meču protiv albanaca. Ja bih voleo da imamo statističara koji će sve to da beleži i da na osnovu takvih stvari selektor određuje ko će u tim.

Navijač

pre 9 godina

Rešenje je odlazaka Karadžića sa svitom i povratak Radomira Antića.
Još uvek žive od njegovih para (svetsko prvenstvo), a pljunuli su ga...samo zato što je imao harmoniju i bio popularniji od Toleta i svite...

Kulturno sam se digao do neba

pre 9 godina

Ako ne dobijemo Albaniju,plafon je baraz a tu lako moze doci nagazna mina u vidu dobre reprezentacije koja je morala otici u Francusku ali...

dex

pre 9 godina

Tesko da mozes da ocekujes neku kreaciju od tri defanzivna vezna. Valjda bi kao uspesan trener to morao da znas... Ili ustvari nemas pojma ni ko su ti igraci koje su ti rekli da zoves.

k

pre 9 godina

Izgleda da se ponavlja stara slika iz prethodnik godina:skup odlicnih pojedinaca koji u svojim klubovoma igraju jako dobro, a u reprezentaciju su ispod nivoa..

posmatrac

pre 9 godina

Nisam siguran samo ko gura ovoliko Danka Lazovica. Ovakvom igrom ne zasluzuje da igra niti u Partizanu a kamoli u reprezentaciji.

Gogi

pre 9 godina

Nas idealni tim je :Stojkovic,Ivanovic,Subotic,Vidic,Kolarov ,Ljajic ,Matic,Jojic ,Tadic,Mrdja ,Markovic,Rezerve,Rajkovic,Basta,Nastasic,Bisevac,Tosic z,Radovic,Jankovic,Lazovic D,Mitrovic

Santiago Arnavisca

pre 9 godina

Vecina komentatora ovde nije ni prosla pored stadiona, sutnula macku sa praga a ne loptu, a ovamo se kao sastavlja tim, postavljaju pitanja zasto igra ovaj a ne onaj, potpuno subjektivne kvazi analize ucinka igraca i sl.
Ne znam zasto svi misle da se razumeju u fudbal...tuga.

miki nl

pre 9 godina

Malo vise podrske nasim fudbalerima ,preterali ste sa kritikama i kad gube i kad pobede treba ih isto bodriti .npr.Djokovic izgubio polufinale i odmah pocelo pljuvanje po 1om teniseru sveta .

Antic dr Radomir

pre 9 godina

Samo ne znam odakle je iskopao onog Gudelja? Izgleda da se ponavlja situacija iz prošlog ciklusa kad smo odlučujuće mečeve igrali sa Mijailovićem od 18 leta na mestu zadnjeg veznog (gde je on sad?!) dok Matić nije ni pozivan.

Boki

pre 9 godina

koji ste vi ljudi!!! Ako ne verujte u ovu ekipu onda nemojte vise ni da gledate. ja kao srbin cu uvek navijati i da se nadam na pobedu. ocekujem punu podrsku nasih momaka u utorak na stadionu. ajde srbija

Djuro

pre 9 godina

Tacno, nije resenje 2-3 napadaca. Resenje je dobar trener. Ili u nasem slucaju resenje je najurivanje Karadzica i dolazak na njegovo mesto nekoga kome je napredak fudbala u interesu, pa ce onda novi FSS sam da otera ovog propaliteta i dovesti dobrog trenera.

zgslavac

pre 9 godina

Kakva precizna analiza- ali to je ono sto vam mi govorimo 8 godina; nemate nikakvu sredinu. Matic, Jojic i drugi, to je krasno. Ali to nisu igraci koji pokrecu, koji podizu vrijednost drugih. Oni ne rade ono sto rade Rakitic, Modric, Kranjcar, Kovacic, Brozovic. S druge strane nama bas taj Matic ocajano nedostaje. Ovaj Dik je bar precizirao problem, mozda nesto i bude od njega.

asd

pre 9 godina

Alo Srbi. Svi mi znamo najbolje. Ajde vi svi koji mozete na stadion, pa da budemo slozni protiv ovih. Oni ljudi nas mrze, igrace kao drogirani. Zato da damo ovim momcima sansu, da ih podrzimo! Ako necete navijajte za Albaniju, ali nikad nama nece biti bolje nista. Ako se prvo mi ne popravimo.

riječanin

pre 9 godina

Ja ne znam ljudi šta vi više hoćete pa pogledajte druge rezultate.Beograd jednostavno ne smije biti domaćin reprezentaciji,znamo zašto.Ljudi koji ne poštuju himnu svoje zemlje ne mogu ni nastupati za nju.Toliko smo razočaranja kroz povijest doživjeli da smo na neki način digli ruke svi od nogometa.Srbiju ću voljeti i navijati za nju zauvijek i siguran sam da će mo kad tad osvojiti Europu ili svijet.

Rocky

pre 9 godina

Na 5 igraca pozadi, kao sto je bio slucaj sa Jermenijom, JEDINO resenje je napadacka formacija sa barem 2 spica, naravno da Djordjevic nije skoro ni pipnuo loptu, pa ne moze covek sam da se bori sa pola ekipe u odbrani! A sam sebe covek demantuje, pa mi smo dali gol dok su Mitrovic i Lazovic igrali, znaci 2 spica.

autostoper

pre 9 godina

Taj Advokat je doveo Ruse u polufinale,nama ne valja,nije valjao Drulovic,jedva dobio Jamajku i nereseno sa Panamom,pa dalje Mihajlovic,o njemu znamo dovoljno,nije bio dobar Pizon,nije ni Djukic bio dobar,jedino smo Antica voleli,a ni Klemente.A u mladjim konkurencijama uvek u prvih 8.Pa da vas pitam nesto...Da nije mozda nesto drugo problem?

Zeljko

pre 9 godina

Koi Ljubinko Drulovic,dobar covek, jako slab trener bio bi gori triput od ovoga ,mada i ovaj nema veze sa fudbalom. A realno i igraci nasi su slabo odigrali,videcemo protiv Albanije mozda se i dignu,ako tu podbace posle je kasno da se cupamo na jacim ekipama.

Gavra

pre 9 godina

Naravno da 2,3 napadača nisu rešenje.Mislim,ko je još video da napadači daju golove?!Svašta!Ne,najbolje ubaci još jedno 7 zadnjih veznih i pošalji Stojkovića da izvodi kornere i slobodnjake!

Бата Ђоро, ти ли си?

pre 9 godina

Covek je potpuno u pravu, samo neko ko nikad u zivotu nije sutnuo loptu moze da misli da broj napadaca odredjuje i broj golova.
(samo toliko, 12. oktobar 2014 23:32)

Само неко ко мисли да је лопта геометријско тело четвртастог облика може да напише коментар попут твог. Тренер је тај који бира тим и поставља тактику. Ако нека екипа игра дефанзивно, у овом случају Јерменија, да ли је решење играти исту игру? Па нисмо играли у гостима са Португалијом и Данском. Шта да очекујемо у тим мечевима? Дик Адвокат решење за дефанзивну игру противника види у тројици задњих везних и једним нападачем. Земљо, отвори се!

vlada

pre 9 godina

E, bas si pametan. Izadje Markovic a menja ga Kuzmanovic, pa udje Lazovic.....jooooj. Strucnjak pravi... Radovic i Bosko Jankovic da nas malo pokrenu, bas nam je potrebno nalo sveze krvi..

bbbbbbbbbbbbbbbbbbb

pre 9 godina

lepo sam pisao pre par dana....Bane tera Ljajica iz ekipe a odbrana nam godinama na papiru najjača a na terenu maltene svaku drugu utakmicu kiks gol...a realno nemamo na terenu tog pakera koji zna da spoji igrača sa golom kao što je Ljajić...

Serbinho

pre 9 godina

Smesni mi ovi komentari, nude se fudbaleri, treneri, prave taktiku, dok Kolarov se nervira.
Ne kapiram zasto se opet nude stariji fudbaleri, ako je tim podmladjen.
Advokat je dobar trener a nasi treneri da nesto znaju, pokazali bi klubovi u Evropi.

Haizenberg

pre 9 godina

sastav ovako da izgleda
.........Stojkovic..........
basta..bane..nastasic...kolarov.
.........matic..........
.........kuzmanovic......
tosic...tadic.....markovic..
........djordjevic(mitrovic)..

kad se basta oporavi, ovako neka nadje neko resenje na desnom beku.
(stevanovic22, 12. oktobar 2014 23:37)

Ja ne znam sta si ti gledao ali sastav je protiv Jermenije i bio takav sem Baste koji nije igrao ali ipak nije tu rec o Pixsiju,Mijatu ili Deji pa ce jednim potezom resiti mec.Problem je sto ko god da je trener mi igru nemamo.Nije tu vise stvar ni do Advokata jar sem Lazovica ostali su na spisku svi koje bih licno i ja pozvao (mozda jos 1-2 igraca)ali da li bi se nesto desilo ....
Momci ne igraju kako treba i oni su krivci a ne selektori (Miha,Drula,Advokat).Da Stojke ne odbrani onaj penal opet se mi obrukasmo.Djordjevic ne dobija lopte od onih koji bi trebali da mu ih daju a Tadic je igrao bez ideje kao i ostatak veznog reda.U drugom poluvremenu nismo mogli da se sastavimo a tako igramo jos od odlaska Antica.Mi moramo da shvatimo da su nasa ocekivanja prevelika a igra losa.Nase sanse za gol su slobodan udarac Kolarova ili korner iz koga ce Bane dati gol glavom.Nema tecnih akcija i pasova a sa takvom igrom i pristupom tesko ce mo i ovog puta do EP.

John Terry

pre 9 godina

Ja ne znam da li Advokat sastavlja ekipu ili ne. Vama koji znaju to svaka cast na insajderskim informacijama. Ja cu se drzati teme. Covek je u pravu, mozes staviti i 5 napadaca pa da ne bude nista. Bitno je kako se igraci krecu i kako stoje na terenu. Ofanzivne kretnje su najbitnija stvar kod efikasnih ekipa. Kad predas loptu, uvek treba da znas gde da se kreces. Ako nema toga, golovi nisu nikad timski vec ili slucajni ili delo pojedinca. Nazalost, takvih je golova nedovoljno da bi se napravio rezultat.

ZigaraKezmanPantela

pre 9 godina

http://m.youtube.com/watch?v=jeNyOf3U-fM

http://m.youtube.com/watch?v=BL-JLlRBSLo

Predstavljam vam resenja za nasa krila Filip Kostic i Miroslav Radovic pogledajte klipove i sigurno ce te se sloziti sa mnom :)

bobo mk

pre 9 godina

(Slauter, 12. oktobar 2014 23:18) Možda je Ljubinko oteran jer neda da mu Tole diktira sastav. Kod Advokata to dobro prolazi, jer iako Tole govori da je cilj podmladiti ekipu, slučaj Lazović govori drugačije.

Ljubinko Drulovic

pre 9 godina

Zasto u timu nema Slobodana Medojevica barem na spisku (kapitena svih mladjih kategorija , standardnog prvotimca Ajntrahta iz Frankturta, a igraju Nemanja Gudelj(holandska liga), Stefan Mitrovic( 45 minuta odigrao ove sezone), Raca Petrovic(nije u 18 u Turskoj) ?

Pink Flojd

pre 9 godina

Ali uvazeni gospodine Dick, vi kao ,,ekspert" morate da znate da se bunker protivnicke ekipe ne moze razbiti sa tri zadnja vezna igraca, jednim ispod-prosecnim napadacem i bez plejmejkera a to mora biti Ljajic jer drugog nemamo. Isto tako trebate biti svesni da je Stefan Mitrovic jedna neiskusna rupa u odbrani a Danko Lazovic padavicar. SUBOTIC, A.MITROVIC i LJAJIC moraju da igraju, dok Radovic, Sulejmani, Kostic, Milivojevic, Bisevac zasluzuju makar klupu.

mas

pre 9 godina

Zato je najverovatnije rešenje taktika iz kvalifikacija za SP 2006.
Čuveni "balkanski zid". Taktika 9-1-0.
Za nju nam ne treba ni jedan napadač!!!

Jedini problem je što bi nas prva ozbiljna reprezentacija pocepala ko svinja mastan džak.

Uros

pre 9 godina

Srbija je na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrala loše u Jermeniji i uz dosta sreće sjajnim golom Zorana Tošića osvojila bod (1:1).
--- U kom ste fazonu vi novinari? A što je Stojković odbranio penal!!! Sram da vas bude, ni reč o čoveku koji nas spasio blamaže!!! A ona dvojica štopera, komotno treba da odu i igraju za f.k. glumčevo brdo (barajevo)!!!

Navijač

pre 9 godina

Samo mi jedna stvar nije jasna i nikada mi neće biti jasno: Ako smo najavili da idemo po tri boda i ako smo bolji i ako imamo veći posed, zasto onda zadrzavamo igru, Stojković oteže sa izvođenjem a odbrambeni igrači se dodaju u nedogled. Znači da smo ipak bili zadovoljni bodom.

Navijač

pre 9 godina

Ova taktika koju većina timova u današnjem fudbalu forsira pa i naša reprezentacija, 4-2-3-1, je nešto najružnije što sam u fudbalu gledao. Dva zadnja vezna, koji su više štoperi nego vezni igrači, jedan napadač koji skoro da ne učestvuje u igri, pa onda levak na desnom krilu, dešnjak na levom, koji se motaju oko šesnaesterca pa pokušavaju soloprodorima nešto da urade. Rado se sećam Srbije iz kvalifikacija za SP 2010, dvojica centralnih veznih koji ne igraju samo u odbrani, dva krila na pravim stranama, dva napadača u špicu. Naravno, nije sve do taktike, ima nešto do igrača i trenera...

Srle

pre 9 godina

Evo i nekoliko komentara s moje strane, posto smo svi selektori i dezurni "pljuvaci", pa da se i ja pridodam, iako imam pametnija posla. Kao sto svaki covjek koji malo vise zna o fudbalu zna, kao i gdin. Advokat, broj napadaca ne uslovljava da li ekipa igra ofanzivno ili ne. Meni se nas koncept igre stvarno svidjeo do povrede Markovica. Ne mislim da je Markovic nesto specijalno pokazao, ali Tadic je igrao u sredini u varijanti tri ofanzivna vezna, s Markovicem i Tosicem po krilima, a Matic i Gudelj su sve lopte "kupili" prije nego sto Jermenija i centar predje. Kritikovao sam Advokata tokom i poslije utkamice zbog dva razloga. Jedan, promjena taktike u 4-3-3 sa tri def. vezna, kod povrede Markovica i ulaskom Kuzmanovica, gdje smo izgubili prakticno bitku. Tadic potpuno izgubljen na krilu, Djordjevic odsjecen, Tosic kao muva bez glave, a srednji red poceo da gubi bitku kod jermenskih kontri i polukontri. Druga kritika, izbor igrackog kadra. Mislim da covjek jednostavno nije uradio svoj posao za ovo x mjeseci sto je selektor i to ne moze da se previdi. Ne samo zbog onih koji su pozvani, odnosno nisu pozvani, mislim da nemamo puno bolje od onog sto je bilo na terenu i na klupi, ali mislim da Mitrovic i Djuricic u SVAKOM pogledu imaju prednost nad Djordjevic i Dankom Banankom (???!?!?!?!). I na kraju, u odbranu njega i nasih, pogledajte rezultate Jermenije, za neupucene, u prethodnih kvalifikacijama za SP. 0:4 protiv Danske, pobjedili Bugare i Cehe, nerijeseno Italija

Manijakalni FLO

pre 9 godina

KEZMANA zvati on je ikona u Holandiji.Spicevi Lazovic i Kezman ,6 zadnjh veznih,Gudelj obavezno(brutalno zalizan) i Bog da nas vidi.. S Mihajlovicem smo bar pravili 5-6 sansi po utakmici,s ovim likom jedva jednu

u stalu po nadnicu

pre 9 godina

Gudelj i Djordjevic totalno neprimetni i bezopasni tokom citavog meca,a Tosic(bez obzira na postignut gol)glavni krivac uz Advokata za poraz.Nekoliko puta u bitnim napadima,njemu se lopta odbija od noge kao od balvana.Nedopustivo!A sta tek reci za Lazovica?Propali fudbaler(vec u godinama)se poziva u reprezentaciju pored Skuletica i Radovica koji resetaju protivnicke mreze u klubovima.Treba Djura da ga proda,pa Tole pogurao.A tu je i Nikola Maksimovic,Ramadanijevo cedo,najpoznatiji po smehotresnom potezu iz 90-og min Zvezdinog meca protiv Bordoa,koji je zahvaljujuci tom potezu prosao dalje.Da se covek naJERMENI od muke.

Sve sami selektori i znalci

pre 9 godina

Sve sami selektori i znalci.....
Toleta ne mogu ocima da vidim i stvarno mislim da je on rak rana naseg fudbala ali isto tako ne mogu da verujem kakve sve gluposti procitam ovde u komentarima...zabrinjavajuce.

neko.ko.zna

pre 9 godina

Košarka je davala i davala ovoj zemlji i nikada uzimala. Uvek ostajala sekundarni sport. Zasto tolika paznja fudbalu i fudbalerima, zasto? Lose mi je ljudi kad prebacim na utakmicu fudbalsku koju igra nasa repka. I plus odigraju katastrofa, i sutra opet pune novine analize. Uf!

NB

pre 9 godina

Mislim da konačno imamo i dobar i jako perspektivan tim. Međutim ne mogu da shvatim da Mitrović koji igra odlično i koji može da bude rješenje na mjestu centarfora narednih deset godina sjedi na klupi. Kada treba da igra? Takvi igrači treba na vrijeme da steknu sigurnost i da igraju i steknu i neophodnu rutinu. On je svaku utakmicu u reprezentaciji dobro igrao. To važi i za neke druge igrače (Matić, Marković, Nastasić, Tadić...). Oni treba da znaju da su kostur ekipe i da dobiju neko samopouzdanje. Uz već nabrojane tu su i Tošić, Kolarov, Ivanović, Stojković, Basta, ne znam zašto odjednom ne igra Fejsa koji je sa Matićem bio odličan (kao i Petrović). Tu su i Jojić, Janković, Sulejmani, Ljajić i nekoga od njih treba forsirati da konačno dobijemo igrača koji će biti mozak ekipe. Na žalost mi na tom mjestu nemamo vanserisjkog igrača, ali se mora proizvesti dobar igrač od već nabrojanih. Ne mogu Kolarov i Ivanović da nam grade igru. Oni se moraju svesti na ono što igraju i u svojim klubovima. Po meni imaju previše uticaja u reprezentaciji a to bekovi u normalnim ekipama nemaju. Što se tiče Advokata bojim se da nismo možda pogriješili. Jer ako nije imao rezultata u Rusiji valjda nam je to trebao biti orijentir. Možda je on dobar za Holandiju. Sve više žalim sada za Mihajlovićem jer je ipak na kraju složio ekipu koja bi sa Matićem igrala odlično.

ne razumem

pre 9 godina

Ja bih samo da meni neko objasni, kojim se to igrama dokazao Stefan Mitrovic pa da dobije poziv u reprezentaciju i jos bude u startnoj postavi ?

nemanja

pre 9 godina

Budi faca, ubaci Jojica, i to ne kao zadnjeg veznog, vec napred, iza napadaca sa Tadicem, i imaces i kreativnost i probojnost. Decko zna fudbala vise od Gudelja i Kuzmanovica zajedno!

Junajted

pre 9 godina

Pozovite Žakija i mene da igramo odbranu,jer i mi ne igramo u našim klubovima kao ni Mitrović i Nastasić...Tj imamo istu minutažu...

Радован III

pre 9 godina

Stojković

Ivanović Subotić Nastasić

Basta Kuzmanović Matić Kolarov

Radović Tadić
Mitrović

http://www.youtube.com/watch?v=vDuHo2nzf1g

N

pre 9 godina

Ovaj selektor je ovde dosao samo da zgrne pare i stavi ih u svoj dzep, svi dalji interesi su van njegovih razmisljanja, a o fudbalu i reprezentaciji tek da ne pricam...

Nenad

pre 9 godina

Da li je toliko tesko igrati u 4-4-2 formaciji sa dva krstena spica i dva vezna gde je jedan defanzivan a jedan koji zna sa loptom i zna da da zavrsni pas?! Da li je to
nuklearna fizika?!

neko iz mase

pre 9 godina

dovedes novog selektora na vreme i on pozove skoro potpuno iste igrace,izvede gotovo isti sastav,postavi identicnu formaciju...pa to je mogao svako od nas da uradi i za manju lovu

Komsija

pre 9 godina

Meni je drago da se barem selektor slaze sa navijacima da smo igrali veoma lose, smesno i nepovezano. Nece sigurno resiti dodatni spicevi kada odredjenih igraca iz odbrane i veznog reda se treba resiti pa onda popravljati spic, do kojeg lopta ni nedodje.

heavy

pre 9 godina

Ma ovaj veze svezom nema.Nama i dalje Bane pocinje i kreira skoro sve napade.Njemu svaka cast,covek gine za repku,ali jel to posao beka?Nemamo sredinu,nema nikoga ko bi povukao napred,izbacio 1-2 protivnika i dodao upotrebljivo krilima ili napadu.Imam utisak da se ovaj pravnik i ne mesa mnogo u svoj posao.Treba da nas ugaze Albanci pa nek onda menadzerisu...doduse glavni manager nasima je upravo ptarsi....znaci bice neka stela sutra :-)

luki

pre 9 godina

@sumika

pa... igrac koji je postigao gol glavom komotno je u kaznenom zaobisao staticnog mitrovica (dosao mu iza ledja sa desne strane i stao ispred njega, poklonio se i zabio zgoditak). kad ga je vec obisao, mitrovic se nije ni potrudio da reaguje. a kasnije je skrivio i penal. ocekujem da jedna od promena u igrackom kadru bude njegov izostanak.

bonaparta3

pre 9 godina

Tačno! Kada svi naši fudbaleri prestanu da budu balerine i umišljaju da je svako od njih Ronaldo. Mi nismo za fudbal za sada.

KODAR78

pre 9 godina

Fudbal je najpopularnija igra i samim tim se najvise i gleda i prati. Ljudi vole pobednike, uspehe. Toga u nasem fudbalu vec odavno nema, previse je gorkih pilula, kikseva. Igraci igraju uglavnom u velikum klubovima, zaradjuju milione, imaju puno klupskih uspeha ali kada se skupe u repki, nista. Obicnim fudbalskim zaljubljenicima je muka od jalovosti i nemoci pa i opstem stanju u celom Srpskom fudbalu. Treba neki uspeh da se sve razmrda i vrati na staro, mozda to krene od sutra, da se vrati kult repke, da se zajedno dise i na terenu i na tribinama, da se klubastvo stavi po stranu, ovo zadnje je mozda i najveci problem. Srbija sutra jednostavno mora da igra i pobedi. Napred.

Upomoć

pre 9 godina

Osamdeset minuta smo igrali sa jednim napadačem, (a mogli smo i do kraja) i nismo dali gol. Čim je ušao drugi, uspeo je jedan od njih da odigra ključno dodavanje za gol.
Meni to nešto govori.

Gradjanin

pre 9 godina

Nasi su iskompleksirani, to je cinjenica. Igraju za dve klase losije nego za svoje timove gde nastupaju, ali isto tako ima logike los stil igre a ne broj napadaca. Moraju svi da napadaju i svi da se brane, a ne spicevi da stoje napred i cekaju duge lopte i loptu na glavu/nogu.

evo resenja!

pre 9 godina

Ali zato ubacivanje treceg defanzivnog veznog umesto napadackog krila, jeste! Bitno je da si ti rekao da imas dovoljno igraca za svaku poziciju koji mogu da odrade posao...

duledudule

pre 9 godina

ja vam oprastam jermeniju ako damo albancima dva tri komada.uostalom mi smo oduvek prosek u fudbalu,tako da i ne treba imati prevelika ocekivanja

bole4s

pre 9 godina

Resenje je da se napravi tim koji nije skup najboljih, vec jedna kompaktna celina sa kvalitetnim pojedincima, a koja ce ponosno nositi drzavni grb. Ne treba nam stranac ni u jednom reprezentativnom sportu i ovo je velika sramota da nasu reprezentaciju trenira stranac !

LeslieNielsen

pre 9 godina

Hajde da mnogo ne filozofiramo i da pohvalimo one koji to zasluzuju, pre svih Stojkovica i Nemanju Matica, odlicna igra. Dalje, isti taj Stojkovic je nama obezbedio bod, gledajuci sa druge strane. Sto se tice nase igre, za prvi mec, gostovanje, nije bilo toliko lose, iako smo bili apsolutni favoriti, sto cemo biti i protiv Albanije. Ali potrebno je to dokazati na terenu. Nisu nama potrebni samo napadaci, sredina nam je najslabija, cudi me samo kako Markovic sve gore i gore igra, ne zato sto ne zna vec pre svega jer oseca ogroman pritisak u Liverpulu koji je sada preneo na reprezentaciju, niko ne daje tek tako za igraca 25 30 miliona eura. Ocekuje se od takvih najvise, a za sada nas Markec nije mnogo pokazao. Uplasen je.
Nastasic je bio dobar, da ne duzim vise. Protiv albanije svim silama napred, sto bolja gol razlika, tim bolje. Pobedili su slucajno svakako odavno vec drogiranu Portugaliju, od Danske smo kvalitetniji, a oni su srecno igrali jedan jedan. To je to. Pozdrav i da cepamo. Podrzite bre malo Stojketa, ostavite se navijackih gluposti ovo je reprezentacija.

Sumika

pre 9 godina

luki@ pricamo o golu sa metar razdaljine, po tvojoj logici Mitrovic je trebao da uhvati za ruku Stojketa.Peterac je golmanovo carstvo a da ne pricam o jednom metru od gola.