Tenis 69

Nedelja, 12.10.2014.

16:10

Federer: Ovo je prestiž

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da je presrećan posle trijumfa na Mastersu u Šangaju, za koji je rekao da je prestiž osvojiti ga.

Federer: Ovo je prestiž IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

stvaralac

pre 9 godina

(Vragolan, 12. oktobar 2014 16:27)

A do čega mu je vaš Ćilić? Ha,ha!
Ako, ako, lečite komplekse ovde, ako će vam biti lakše.

jaca 62

pre 9 godina

Čuj prestiž!?Pa Nole ima dva takva prestiža, a za naše stučnjake iz fotelja je to sve do juče bio nebitan turnir.A, da osvojio ih je,jer je Nadal bio povređen,Rodžer star i umoran... Licemeri ne poštuju ni sebe,kako bi tuđe uspehe!

Klop

pre 9 godina

Ha ha ha! U pravu je ovaj dole. Ovi Hrvati ovde se totalno sramote! Govore ko papagaji da je Nole prvi jer je Federer star a Nadal povređen, a Federer ako bude prvi to će biti zasluženo, a ne zato što je Nadal povređen a Novak trudan. Pa stvarno dajte dogovorite se sami sa sobom i držite se jednog aršina, a ne da se brukate.

brum

pre 9 godina

Ovi Hrvati postaju komični. Do skoro su tvrdili da je danas nikakva konkurencija u tenisu, jer gren slemove osvajaju samo tri igrača, a sada govore kako je nikakva konkurencija jer slemove osvajaju i Cilić i Vavrinka! Pa mislim dogovorite se sami sa sobom. Komedija ste.
Ali jasno je šta vas boli. NO1E!

fantazista

pre 9 godina

federer (33god) djokovic (27god) dobije ga federer glatko, sta bi tek bilo da su vrsnjaci ? a sta bi tek bilo da je obratno federer (27god) a djokovic (33god) ? al bolji je djokovic jelda ? nikad u povijesti tenisa nije bila slabija konkurencija, cilic i wavrinka osvajaju gs naslove ? djokovic je prvi samo zato jer je federer star a nadal bolestan, btw federer je daleko najbolji igrac u povijesti

Donekle mudrac

pre 9 godina

Ova slika na kojem je Rodzer govori:Boze, hvala ti sto si mi omogucio da jos jednom podignem trofeje sa turnira kojeg nisam osvojio ili gleda od cega napravljen. Ne drzite me za rec,mozda gresim.. .

sve je jasno

pre 9 godina

Interesantno! Ovde se objektivni Federerovi navijači poput ovog Vinka proglašavaju lažnima, a svi Novakovi neobjektivnima. Da ironija bude veća, sve to od strane Federerovih navijača, koji za sebe tvrde da su "objektivni". Pametnom dosta.

istina

pre 9 godina

Prvi i jedini osvojen masters u oktobru! Kakav nevidjen uspeh! Ovde svi Federerovci uporno pisu "prvi u istoriji, prvi u istoriji. prvi u istoriji....". Pa sta!? Poslaste ga sami u istoriju. U pravu ste, najbolji je bas tamo-U ISTORIJI. Aman, ljudi, covek nema GS od 2012, a sada ce 2015. Istina boli. Sada udri po minusima!!!

Darko

pre 9 godina

Dali ste primetili da Federer ima skoro uvek manje pretrcane distance tokom meca od protivnik. Nije to slucajno... Legenda, voleli ga ili ne, svaka mu cast na svemu.

video sam te na fejsu, mnogo si ružan

pre 9 godina

@, 12. oktobar 2014 20:44)

E moj propali Miroslave! Kako je lako igrati se s tobom.
aaaahaha ha ha...

oja

pre 9 godina

Znaci RODZER!!! Najlucidniji, najhrabriji, najzanimljiviji igrac SVIH VREMENA!!! Dok Nole igra za pare, za nekakav nacionalni ponos, Rodzer igra za lepotu i uzbudjenja! Rodzer je istinska inspiracija!

@

pre 9 godina

@vinko
Bar da si se informisao malo pre nego sto si poceo ovde lazno da se predstavljas kao Federerov navijac.
Uvek se bas radovao posle pobeda, karakteristicno je bilo njegovo padanje na kolena kad osvoji titulu, tako da je ovo bas umereno radovanje.
Sto se nerviranja i galame tice, i tu si lose informisan.
Sledeceg puta se bolje informisi.

wtf

pre 9 godina

@bott
Federer je najstariji ucesnik Sangaja, jedan od najstarijij aktivnih tenisera. Sampras je npr. sa 30 godina ispao iz top 10, Djokovic sa 27 pada drasticno u igri, Nadal je sa 28 pri kraju karijere zbog silnih povreda. U tenisu je do skoro bilo nezamislivo da teniser u 34 godini moze da se bori za prvo mesto. Djokovic ce sa 33 vec odavno biti u penziji.

hahahaha

pre 9 godina

@rex
Ma cije vreme tek dolazi!? Sa skoro 28 godina ti kazes da mu vreme tek dolazi!? Djokovic se polako sprema za penziju, 99 odsto tenisera zavrsava karijeru oko 30-te godine, narocito to vazi za one koji kao Novak igraju na snagu.
Za godinu- dve on ce ispasti iz prvih 10. I sada ga vec dere Nisikori, a tek ce da pocnu mladji da ga unistavaju, Dimitrov npr.

vinko

pre 9 godina

Veliki sam navijač Federera! Novak mi se ne svidja. Nisam iz Srbije, ali to nije razlog. Mnogo mije drago što je Roger osvojio titulu, ali ipak mi je gorak utisak. Evo zašto. Federer je izgubio ono zbog čega sam ga zavoleo. Kao da se promenio kad je godinama unazad shvatio da više nije najbolji. I nije, ja to kao njegov veliki navijač priznajem. Jeste da ima veći broj GS titula, ali objektivno Rafa i Novak su bolji od njega. Ne svidja mi se što je izgubio svoj prepoznatljiv karakter hladnog, prefinjenig gospodina koji sve uništava sa lakocom i bez emocija. Sada se raduje, skače, vrišti posle pobede, u toku mrča često se dere, mrmlja, gestikulira, svadja se sa sudijom. Sve to ranije nije nikada radio. Mislim da je to posledica nervoze, jer zna da ima boljih od njega. Šteta. Volim ga još uvek i za mene je on najveći ikada. Kažem to, a duboko u sebi znam da sebe lažem. Pozdrav svim tenisoljupcima.

elvir

pre 9 godina

Fedex je malo pao sa kvalitetom igre ipak je otac cetvoro dece za kiju godinu bice deda...pretpistavljam da ce se u ostatku karijere fokusirati da osvoji jos ono malo sto nema u svom "posedu"...jasno je da ce se ubrzo pridruziti muhamedu aliju i majkl dzordanu najvecim ovozivucim penzionerima...hvala Rodzer za svaki minut koji sam te gledao u live varijanti i hvala Bigu sto smo savremenici

Aca Znalac

pre 9 godina

Znači, trabao je da izgubi od Mayera i nije. Pa šta reći posle ovoga. Moj favorit Simon je stvarno imao loš tajming. Kada je bilo najvažnije čovek je igrao loše. Feda ima da zahvali Bogu što je uzeo ovo. Fedo znaš kada ćeš više osvojiti nešto? N E V E R.

GRAĐANIN!

pre 9 godina

Ovo je bilo finale dva teniska džentlmena. Koji god da je pobedio, bilo bi lepo. Evropa je pokazala svoje pravo lice u finalu ovog turnira, hvala Simonu i Federeru.

Stefan

pre 9 godina

Osvojio tip 81 trofej u karijeri i odigrao 122 finala.Pa pre 4,5 godina se pricalo o njegovim brojkama i on ponovo posle toliko trofeja pronadje motiv da se takmici i usavrsava u poznim godinama.On je role-model za svakog sportistu na ovoj planeti.Kod njega je tu i dalje glad za uspehom,neverovatno stvarno smesno je porediti ga sa bilo kim.

analiza

pre 9 godina

Ne znam kada će Novakovi navijači shvatiti da Novak nikad ,ama baš nikad neće igrati tenis koji igra Rodžer.Novakova igra se zasniva na zauzimanju busije na glavnoj crti i prebacivanja loptice preko mreže dok rival ne pogriješi.Njegova je igra jednolična ,dok istinski ljubitelji trenisa u Federerovoj uživaju ,jer je maštovita i sa time se pomirite.Uostalom teniski eksperti ,a ne ovi "novokomponovani" i to posebno iz Srbije ,slažu se da je njegov stil igre najljepši u istoriji tenisa.Kako stvari stoje Nadal i Novak će uskoro ozbiljno konkurisati Mariji i Azarenki po vrištanju prilikom udaranja loptice.

burgermeister

pre 9 godina

Ne razumem se preterano u tenis ali gledam sport već skoro tridesetak godina, pa sam tako ispratio i dobar broj Nole/Federer duela. Moj utisak je da Federer igra daleko lakše i raznovrsnije, da je psihički za Novaka "Bog otac", da uvek zabode as kad mu treba ... Kad svemu tome dodamo činjenicu da je Novak 7-8 godina mlađi, tek tada dobijamo pravu sliku o tome gde je Fedex u odnosu na njega. Volim i ja Noleta jer je naš, naravno da mi je drago kad pobedi ali objektivno u nekim apsolutnim relacijama, on Federeru nije do kolena. Ljudi, Novak- u naponu snage- muči se sa Federerom, koji je pred penzijom, treba li više bilo šta objašnjavati?

PREDRAG

pre 9 godina

Najbolji teniser svih vremena, definitivno , prefinjenost pokreta , svaki udarac savrsen , jednorucni bekhend koji mu je jedno vreme bio slabiji udarac sada funkcionise kao u najboljim danima , steta sto godine prolaze , ali Federer u najbiljim godinama i DJokovic/Nadal/Marej jednostavno ne mogu da se porede , kada je bio na vrhuncu igre i snage jednostavno je bio brutalan . I da dodam jedino kada igra Federer tenis izgleda kao lak sport.

rex

pre 9 godina

Dobro, ali ja još uvijek najviše gotivim Noleta, izgubio je, pa šta, ON je no. 1, a njegovo vrijeme tek dolazi. Čestitke Federeru i to je to. Kao što bi političari rekli, vrijeme će pokazati tko je bolji i tko je najbolj. Volim te Nole. Naprijed Nole, IDEMOOO!

Бојан Илић

pre 9 godina

E doktore ove igra ! Pa kad se povuce najbolji ikada ovaj sport gubi smisao. Idemo do titule u londonu !!!
(FR 4 EVER, 12. oktobar 2014 16:37)

Па још те није прошла "еуфорија" због Ђолетовог пораза од овог врхунског спортисте?!
Пази "овај спорт губи смисао"?!
Не знаш више ни како да напишеш...:-)

Bojan

pre 9 godina

(Nikola-Bgd, 12. oktobar 2014 16:35)
uopste nije tacno
Nole je osvojio Peking, ATP 500, znaci turnir trece kategorije, i svi su pisali o vanzemaljskom tenisu, jer je ugazio sve protivnike.
Novak je ove godine najbolji teniser, ali je Federer konstantniji i na racun te konstantnosti sve vise smanjuje prednost.
(Božidar, Beograd, 12. oktobar 2014 16:36)
ono od juce nije bio Noletov najbolji mec, ali reci da uvek sve zavisi samo od Novaka jednostavno nije tacno. Federer i dalje pokazuje dosta veliki deo umeca iz vremena kada je terorisao tour.

Sasa

pre 9 godina

Kada Novak igra svoju savršenu igru dva Federera ga ne mogu dobiti, ali isto tako kad Federer igra svoju savršenu igru ni 100 Nadala i 200 Novaka mu ne mogu ništa, za mene on igra najlepši tenis, ali naravno da sam uvek uz našeg cara pa makar ne osvojio više ništa, jednostavno naš je i volim ga, e to je realno.

bott

pre 9 godina

Kakva bre penzija,šta lupate i dižete mu cenu,većina igrača je tu negde,on tek ima da igra.Nole je bio najmlađi sa 27u završnici Šangaja.Svaka mu čast,ne volim ga kao čoveka,mada se u zadnjih god-dve dosta popravio,ali tenis posle ove generacije,neće biti isti,pogotovu ne bez njega.

men

pre 9 godina

(Božidar, Beograd, 12. oktobar 2014 16:36)

Božidare sve si rekao. Amin!

Federer je danas na jedvite jade, u dva tajbreka pobedio Simona, igrača na mestu 29. kome je ovo tek drugo finale jednog mastersa i na osnovu te "fantastične" igre ga kujete u nebesa. Pa zašto onda nije primenio jučerašnju taktiku i smlatio Francuza bez ijednog tajbreka? Zato jer ta taktika vredi samo za pasivnog i strašljivog Novaka kao što je objasnio Božidar.

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Feserer je u prvom kolu spasao pet meč lopti, a danas u Šangaju likuje!Mislin da Novaku Đokoviću, još jednom, može da kaže veliko HVALA!
Evo i zašto, ovo JE MOJE OTVORENO PISMO NOVAKU ĐOKOVIĆU:
"Novače, bez ljutnje, mislim da je krajnje vreme da prestaneš da obmanjuješ samog sebe!Federer je odigrao savršen meč, zato što si mi to ti omogućio svojom plašljivom i defanzivnom igrom!Kao i uvek do sada!I to stalno radiš protiv Federera. Evo, pogledaj samo pet mečeva ove godine. Federer je u svim mečevima napadao, a ti se branio. Sve dakle zavisi od njega, ako mu ne ide servis, pravi previše grešaka, ti pobeđuješ. Ako mu dobro ide, pobeđuje. Ti Novače treba da prestaneš da od Federera imaš kompleks, a to je uvek jako vidljivo. Treba sa njim da uđeš u meč sa njegovim pristupom, tj da kreneš sa namerom da ga napadneš iz svih oružija, da ga samelješ, da ga poniziš, da ga uništiš! Ne smeš ući u meč olako, pa kako bude! Treba da uletiš u arenu kao tigar! A kako si već tri godine najbolji na svetu, Federer koji sada ima 33 godine, neće moći da ti uzme set, a kamoli da te pobedi!

Sale

pre 9 godina

Cestitke Federeru! Ipak, morao je bolje da odigra. Simon je u oba seta bio na poen od istog. Ko je te poene gledao, ne mozete reci samo na znanje ili iskustvo Rogera. DOSTA SRECE! Kao i protiv Majera. Ovom igrom ne moze osvojiti Pariz, tim pre jer RF ove godine nije imao kontinuitet. Nema ni veze, biti drugi u ovakvoj konkurenciji u 33.godini je vanzemaljski uspeh. Bravo Roger! NOLE SADA JEDNOSTAVNO MORA U PARIZ! Ako do njihovog meca tamo dodje, bice to u finalu. Kakva bi to poslastica bila... Ipak, voleo bih da Novak uspe da odrzi to prvo mesto na kraju godine, jer bi mu to omogucilo da gotovo stigne Nadala po broju nedelja na toj poziciji. Tim pre jer se pravi prilicna pauza, pa AO gde Nole moze da zaradi dosta itd. Jos jednom: NOLE NE PROPUSTAJ PARIZ!!! Tako gotovo sigurno prepustas prvo mesto. Nama navijacima se cela sezona oskrnavi kada neko to uradi, predaje meceve ili se (kao Rafa) povredi. Hocemo pravu i direktnu borbu do kraja, pa neka pobedi najbolji! Voleo bih direktan mec u finalu Londona protiv RF za No.1. SRECNO NOLE!!!

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Kad Novak osvoji masters bilo koji, ove godine najvise od svih(3) to se podrazumeva,osvoji Wimbledon normalno,Federer osvoji Sangaj (citaj prvi put) i sad je on igrao vanzemaljski tenis,neverovatno sta je uradio i tako to. Pricate kako je Novak imao losu godinu ne bih se slozio. imao je najbolju od svih. GS, 3 Mastersa, finale GS.

compact

pre 9 godina

nema sta, covek je ziva legenda.
Njegov odlican dan a Novakov prosecan u polufinalu. Novak jeste najbolji ali kada mu igra nije na vrhunskom nivou, a Rodzeru jeste ishod ce da bude kakav jeste. Svaka cast jos jednom!

Batko

pre 9 godina

E doktore ove igra ! Pa kad se povuce najbolji ikada ovaj sport gubi smisao. Idemo do titule u londonu !!!
(FR 4 EVER, 12. oktobar 2014 16:37)

Idemo ?! Zajedno vas dvojica ? Pa ti ,muke ni ne znaš gde je London

jes

pre 9 godina

@Nikola - BGD
Novak u najboljim godinama osvoji 5 titula, Federer pred penzijom malo slabiji od njega.
Podrazumeva se da prvi na svetu osvaja sve. A nije se ocekivalo da ce covek od 33 godine koji je na pocetku sezone bio 6-7 na svetu, na kraju sezone da se bori za prvo mesto.
Federer ce na kraju imati vise titula od Novaka ove godine. U boljoj je formi.Osvojice Bazel i Pariz, London vrlo verovatno, a i DC ide u Svajcarsku.

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Feserer je u prvom kolu spasao pet meč lopti, a danas u Šangaju likuje!Mislin da Novaku Đokoviću, još jednom, može da kaže veliko HVALA!
Evo i zašto, ovo JE MOJE OTVORENO PISMO NOVAKU ĐOKOVIĆU:
"Novače, bez ljutnje, mislim da je krajnje vreme da prestaneš da obmanjuješ samog sebe!Federer je odigrao savršen meč, zato što si mi to ti omogućio svojom plašljivom i defanzivnom igrom!Kao i uvek do sada!I to stalno radiš protiv Federera. Evo, pogledaj samo pet mečeva ove godine. Federer je u svim mečevima napadao, a ti se branio. Sve dakle zavisi od njega, ako mu ne ide servis, pravi previše grešaka, ti pobeđuješ. Ako mu dobro ide, pobeđuje. Ti Novače treba da prestaneš da od Federera imaš kompleks, a to je uvek jako vidljivo. Treba sa njim da uđeš u meč sa njegovim pristupom, tj da kreneš sa namerom da ga napadneš iz svih oružija, da ga samelješ, da ga poniziš, da ga uništiš! Ne smeš ući u meč olako, pa kako bude! Treba da uletiš u arenu kao tigar! A kako si već tri godine najbolji na svetu, Federer koji sada ima 33 godine, neće moći da ti uzme set, a kamoli da te pobedi!

compact

pre 9 godina

nema sta, covek je ziva legenda.
Njegov odlican dan a Novakov prosecan u polufinalu. Novak jeste najbolji ali kada mu igra nije na vrhunskom nivou, a Rodzeru jeste ishod ce da bude kakav jeste. Svaka cast jos jednom!

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Kad Novak osvoji masters bilo koji, ove godine najvise od svih(3) to se podrazumeva,osvoji Wimbledon normalno,Federer osvoji Sangaj (citaj prvi put) i sad je on igrao vanzemaljski tenis,neverovatno sta je uradio i tako to. Pricate kako je Novak imao losu godinu ne bih se slozio. imao je najbolju od svih. GS, 3 Mastersa, finale GS.

Sasa

pre 9 godina

Kada Novak igra svoju savršenu igru dva Federera ga ne mogu dobiti, ali isto tako kad Federer igra svoju savršenu igru ni 100 Nadala i 200 Novaka mu ne mogu ništa, za mene on igra najlepši tenis, ali naravno da sam uvek uz našeg cara pa makar ne osvojio više ništa, jednostavno naš je i volim ga, e to je realno.

Stefan

pre 9 godina

Osvojio tip 81 trofej u karijeri i odigrao 122 finala.Pa pre 4,5 godina se pricalo o njegovim brojkama i on ponovo posle toliko trofeja pronadje motiv da se takmici i usavrsava u poznim godinama.On je role-model za svakog sportistu na ovoj planeti.Kod njega je tu i dalje glad za uspehom,neverovatno stvarno smesno je porediti ga sa bilo kim.

PREDRAG

pre 9 godina

Najbolji teniser svih vremena, definitivno , prefinjenost pokreta , svaki udarac savrsen , jednorucni bekhend koji mu je jedno vreme bio slabiji udarac sada funkcionise kao u najboljim danima , steta sto godine prolaze , ali Federer u najbiljim godinama i DJokovic/Nadal/Marej jednostavno ne mogu da se porede , kada je bio na vrhuncu igre i snage jednostavno je bio brutalan . I da dodam jedino kada igra Federer tenis izgleda kao lak sport.

analiza

pre 9 godina

Ne znam kada će Novakovi navijači shvatiti da Novak nikad ,ama baš nikad neće igrati tenis koji igra Rodžer.Novakova igra se zasniva na zauzimanju busije na glavnoj crti i prebacivanja loptice preko mreže dok rival ne pogriješi.Njegova je igra jednolična ,dok istinski ljubitelji trenisa u Federerovoj uživaju ,jer je maštovita i sa time se pomirite.Uostalom teniski eksperti ,a ne ovi "novokomponovani" i to posebno iz Srbije ,slažu se da je njegov stil igre najljepši u istoriji tenisa.Kako stvari stoje Nadal i Novak će uskoro ozbiljno konkurisati Mariji i Azarenki po vrištanju prilikom udaranja loptice.

burgermeister

pre 9 godina

Ne razumem se preterano u tenis ali gledam sport već skoro tridesetak godina, pa sam tako ispratio i dobar broj Nole/Federer duela. Moj utisak je da Federer igra daleko lakše i raznovrsnije, da je psihički za Novaka "Bog otac", da uvek zabode as kad mu treba ... Kad svemu tome dodamo činjenicu da je Novak 7-8 godina mlađi, tek tada dobijamo pravu sliku o tome gde je Fedex u odnosu na njega. Volim i ja Noleta jer je naš, naravno da mi je drago kad pobedi ali objektivno u nekim apsolutnim relacijama, on Federeru nije do kolena. Ljudi, Novak- u naponu snage- muči se sa Federerom, koji je pred penzijom, treba li više bilo šta objašnjavati?

Bojan

pre 9 godina

(Nikola-Bgd, 12. oktobar 2014 16:35)
uopste nije tacno
Nole je osvojio Peking, ATP 500, znaci turnir trece kategorije, i svi su pisali o vanzemaljskom tenisu, jer je ugazio sve protivnike.
Novak je ove godine najbolji teniser, ali je Federer konstantniji i na racun te konstantnosti sve vise smanjuje prednost.
(Božidar, Beograd, 12. oktobar 2014 16:36)
ono od juce nije bio Noletov najbolji mec, ali reci da uvek sve zavisi samo od Novaka jednostavno nije tacno. Federer i dalje pokazuje dosta veliki deo umeca iz vremena kada je terorisao tour.

wtf

pre 9 godina

@bott
Federer je najstariji ucesnik Sangaja, jedan od najstarijij aktivnih tenisera. Sampras je npr. sa 30 godina ispao iz top 10, Djokovic sa 27 pada drasticno u igri, Nadal je sa 28 pri kraju karijere zbog silnih povreda. U tenisu je do skoro bilo nezamislivo da teniser u 34 godini moze da se bori za prvo mesto. Djokovic ce sa 33 vec odavno biti u penziji.

jes

pre 9 godina

@Nikola - BGD
Novak u najboljim godinama osvoji 5 titula, Federer pred penzijom malo slabiji od njega.
Podrazumeva se da prvi na svetu osvaja sve. A nije se ocekivalo da ce covek od 33 godine koji je na pocetku sezone bio 6-7 na svetu, na kraju sezone da se bori za prvo mesto.
Federer ce na kraju imati vise titula od Novaka ove godine. U boljoj je formi.Osvojice Bazel i Pariz, London vrlo verovatno, a i DC ide u Svajcarsku.

elvir

pre 9 godina

Fedex je malo pao sa kvalitetom igre ipak je otac cetvoro dece za kiju godinu bice deda...pretpistavljam da ce se u ostatku karijere fokusirati da osvoji jos ono malo sto nema u svom "posedu"...jasno je da ce se ubrzo pridruziti muhamedu aliju i majkl dzordanu najvecim ovozivucim penzionerima...hvala Rodzer za svaki minut koji sam te gledao u live varijanti i hvala Bigu sto smo savremenici

oja

pre 9 godina

Znaci RODZER!!! Najlucidniji, najhrabriji, najzanimljiviji igrac SVIH VREMENA!!! Dok Nole igra za pare, za nekakav nacionalni ponos, Rodzer igra za lepotu i uzbudjenja! Rodzer je istinska inspiracija!

Darko

pre 9 godina

Dali ste primetili da Federer ima skoro uvek manje pretrcane distance tokom meca od protivnik. Nije to slucajno... Legenda, voleli ga ili ne, svaka mu cast na svemu.

vinko

pre 9 godina

Veliki sam navijač Federera! Novak mi se ne svidja. Nisam iz Srbije, ali to nije razlog. Mnogo mije drago što je Roger osvojio titulu, ali ipak mi je gorak utisak. Evo zašto. Federer je izgubio ono zbog čega sam ga zavoleo. Kao da se promenio kad je godinama unazad shvatio da više nije najbolji. I nije, ja to kao njegov veliki navijač priznajem. Jeste da ima veći broj GS titula, ali objektivno Rafa i Novak su bolji od njega. Ne svidja mi se što je izgubio svoj prepoznatljiv karakter hladnog, prefinjenig gospodina koji sve uništava sa lakocom i bez emocija. Sada se raduje, skače, vrišti posle pobede, u toku mrča često se dere, mrmlja, gestikulira, svadja se sa sudijom. Sve to ranije nije nikada radio. Mislim da je to posledica nervoze, jer zna da ima boljih od njega. Šteta. Volim ga još uvek i za mene je on najveći ikada. Kažem to, a duboko u sebi znam da sebe lažem. Pozdrav svim tenisoljupcima.

rex

pre 9 godina

Dobro, ali ja još uvijek najviše gotivim Noleta, izgubio je, pa šta, ON je no. 1, a njegovo vrijeme tek dolazi. Čestitke Federeru i to je to. Kao što bi političari rekli, vrijeme će pokazati tko je bolji i tko je najbolj. Volim te Nole. Naprijed Nole, IDEMOOO!

GRAĐANIN!

pre 9 godina

Ovo je bilo finale dva teniska džentlmena. Koji god da je pobedio, bilo bi lepo. Evropa je pokazala svoje pravo lice u finalu ovog turnira, hvala Simonu i Federeru.

men

pre 9 godina

(Božidar, Beograd, 12. oktobar 2014 16:36)

Božidare sve si rekao. Amin!

Federer je danas na jedvite jade, u dva tajbreka pobedio Simona, igrača na mestu 29. kome je ovo tek drugo finale jednog mastersa i na osnovu te "fantastične" igre ga kujete u nebesa. Pa zašto onda nije primenio jučerašnju taktiku i smlatio Francuza bez ijednog tajbreka? Zato jer ta taktika vredi samo za pasivnog i strašljivog Novaka kao što je objasnio Božidar.

Sale

pre 9 godina

Cestitke Federeru! Ipak, morao je bolje da odigra. Simon je u oba seta bio na poen od istog. Ko je te poene gledao, ne mozete reci samo na znanje ili iskustvo Rogera. DOSTA SRECE! Kao i protiv Majera. Ovom igrom ne moze osvojiti Pariz, tim pre jer RF ove godine nije imao kontinuitet. Nema ni veze, biti drugi u ovakvoj konkurenciji u 33.godini je vanzemaljski uspeh. Bravo Roger! NOLE SADA JEDNOSTAVNO MORA U PARIZ! Ako do njihovog meca tamo dodje, bice to u finalu. Kakva bi to poslastica bila... Ipak, voleo bih da Novak uspe da odrzi to prvo mesto na kraju godine, jer bi mu to omogucilo da gotovo stigne Nadala po broju nedelja na toj poziciji. Tim pre jer se pravi prilicna pauza, pa AO gde Nole moze da zaradi dosta itd. Jos jednom: NOLE NE PROPUSTAJ PARIZ!!! Tako gotovo sigurno prepustas prvo mesto. Nama navijacima se cela sezona oskrnavi kada neko to uradi, predaje meceve ili se (kao Rafa) povredi. Hocemo pravu i direktnu borbu do kraja, pa neka pobedi najbolji! Voleo bih direktan mec u finalu Londona protiv RF za No.1. SRECNO NOLE!!!

hahahaha

pre 9 godina

@rex
Ma cije vreme tek dolazi!? Sa skoro 28 godina ti kazes da mu vreme tek dolazi!? Djokovic se polako sprema za penziju, 99 odsto tenisera zavrsava karijeru oko 30-te godine, narocito to vazi za one koji kao Novak igraju na snagu.
Za godinu- dve on ce ispasti iz prvih 10. I sada ga vec dere Nisikori, a tek ce da pocnu mladji da ga unistavaju, Dimitrov npr.

bott

pre 9 godina

Kakva bre penzija,šta lupate i dižete mu cenu,većina igrača je tu negde,on tek ima da igra.Nole je bio najmlađi sa 27u završnici Šangaja.Svaka mu čast,ne volim ga kao čoveka,mada se u zadnjih god-dve dosta popravio,ali tenis posle ove generacije,neće biti isti,pogotovu ne bez njega.

Бојан Илић

pre 9 godina

E doktore ove igra ! Pa kad se povuce najbolji ikada ovaj sport gubi smisao. Idemo do titule u londonu !!!
(FR 4 EVER, 12. oktobar 2014 16:37)

Па још те није прошла "еуфорија" због Ђолетовог пораза од овог врхунског спортисте?!
Пази "овај спорт губи смисао"?!
Не знаш више ни како да напишеш...:-)

Batko

pre 9 godina

E doktore ove igra ! Pa kad se povuce najbolji ikada ovaj sport gubi smisao. Idemo do titule u londonu !!!
(FR 4 EVER, 12. oktobar 2014 16:37)

Idemo ?! Zajedno vas dvojica ? Pa ti ,muke ni ne znaš gde je London

@

pre 9 godina

@vinko
Bar da si se informisao malo pre nego sto si poceo ovde lazno da se predstavljas kao Federerov navijac.
Uvek se bas radovao posle pobeda, karakteristicno je bilo njegovo padanje na kolena kad osvoji titulu, tako da je ovo bas umereno radovanje.
Sto se nerviranja i galame tice, i tu si lose informisan.
Sledeceg puta se bolje informisi.

Aca Znalac

pre 9 godina

Znači, trabao je da izgubi od Mayera i nije. Pa šta reći posle ovoga. Moj favorit Simon je stvarno imao loš tajming. Kada je bilo najvažnije čovek je igrao loše. Feda ima da zahvali Bogu što je uzeo ovo. Fedo znaš kada ćeš više osvojiti nešto? N E V E R.

video sam te na fejsu, mnogo si ružan

pre 9 godina

@, 12. oktobar 2014 20:44)

E moj propali Miroslave! Kako je lako igrati se s tobom.
aaaahaha ha ha...

fantazista

pre 9 godina

federer (33god) djokovic (27god) dobije ga federer glatko, sta bi tek bilo da su vrsnjaci ? a sta bi tek bilo da je obratno federer (27god) a djokovic (33god) ? al bolji je djokovic jelda ? nikad u povijesti tenisa nije bila slabija konkurencija, cilic i wavrinka osvajaju gs naslove ? djokovic je prvi samo zato jer je federer star a nadal bolestan, btw federer je daleko najbolji igrac u povijesti

Klop

pre 9 godina

Ha ha ha! U pravu je ovaj dole. Ovi Hrvati ovde se totalno sramote! Govore ko papagaji da je Nole prvi jer je Federer star a Nadal povređen, a Federer ako bude prvi to će biti zasluženo, a ne zato što je Nadal povređen a Novak trudan. Pa stvarno dajte dogovorite se sami sa sobom i držite se jednog aršina, a ne da se brukate.

brum

pre 9 godina

Ovi Hrvati postaju komični. Do skoro su tvrdili da je danas nikakva konkurencija u tenisu, jer gren slemove osvajaju samo tri igrača, a sada govore kako je nikakva konkurencija jer slemove osvajaju i Cilić i Vavrinka! Pa mislim dogovorite se sami sa sobom. Komedija ste.
Ali jasno je šta vas boli. NO1E!

istina

pre 9 godina

Prvi i jedini osvojen masters u oktobru! Kakav nevidjen uspeh! Ovde svi Federerovci uporno pisu "prvi u istoriji, prvi u istoriji. prvi u istoriji....". Pa sta!? Poslaste ga sami u istoriju. U pravu ste, najbolji je bas tamo-U ISTORIJI. Aman, ljudi, covek nema GS od 2012, a sada ce 2015. Istina boli. Sada udri po minusima!!!

sve je jasno

pre 9 godina

Interesantno! Ovde se objektivni Federerovi navijači poput ovog Vinka proglašavaju lažnima, a svi Novakovi neobjektivnima. Da ironija bude veća, sve to od strane Federerovih navijača, koji za sebe tvrde da su "objektivni". Pametnom dosta.

Donekle mudrac

pre 9 godina

Ova slika na kojem je Rodzer govori:Boze, hvala ti sto si mi omogucio da jos jednom podignem trofeje sa turnira kojeg nisam osvojio ili gleda od cega napravljen. Ne drzite me za rec,mozda gresim.. .

jaca 62

pre 9 godina

Čuj prestiž!?Pa Nole ima dva takva prestiža, a za naše stučnjake iz fotelja je to sve do juče bio nebitan turnir.A, da osvojio ih je,jer je Nadal bio povređen,Rodžer star i umoran... Licemeri ne poštuju ni sebe,kako bi tuđe uspehe!

stvaralac

pre 9 godina

(Vragolan, 12. oktobar 2014 16:27)

A do čega mu je vaš Ćilić? Ha,ha!
Ako, ako, lečite komplekse ovde, ako će vam biti lakše.

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Feserer je u prvom kolu spasao pet meč lopti, a danas u Šangaju likuje!Mislin da Novaku Đokoviću, još jednom, može da kaže veliko HVALA!
Evo i zašto, ovo JE MOJE OTVORENO PISMO NOVAKU ĐOKOVIĆU:
"Novače, bez ljutnje, mislim da je krajnje vreme da prestaneš da obmanjuješ samog sebe!Federer je odigrao savršen meč, zato što si mi to ti omogućio svojom plašljivom i defanzivnom igrom!Kao i uvek do sada!I to stalno radiš protiv Federera. Evo, pogledaj samo pet mečeva ove godine. Federer je u svim mečevima napadao, a ti se branio. Sve dakle zavisi od njega, ako mu ne ide servis, pravi previše grešaka, ti pobeđuješ. Ako mu dobro ide, pobeđuje. Ti Novače treba da prestaneš da od Federera imaš kompleks, a to je uvek jako vidljivo. Treba sa njim da uđeš u meč sa njegovim pristupom, tj da kreneš sa namerom da ga napadneš iz svih oružija, da ga samelješ, da ga poniziš, da ga uništiš! Ne smeš ući u meč olako, pa kako bude! Treba da uletiš u arenu kao tigar! A kako si već tri godine najbolji na svetu, Federer koji sada ima 33 godine, neće moći da ti uzme set, a kamoli da te pobedi!

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Kad Novak osvoji masters bilo koji, ove godine najvise od svih(3) to se podrazumeva,osvoji Wimbledon normalno,Federer osvoji Sangaj (citaj prvi put) i sad je on igrao vanzemaljski tenis,neverovatno sta je uradio i tako to. Pricate kako je Novak imao losu godinu ne bih se slozio. imao je najbolju od svih. GS, 3 Mastersa, finale GS.

vinko

pre 9 godina

Veliki sam navijač Federera! Novak mi se ne svidja. Nisam iz Srbije, ali to nije razlog. Mnogo mije drago što je Roger osvojio titulu, ali ipak mi je gorak utisak. Evo zašto. Federer je izgubio ono zbog čega sam ga zavoleo. Kao da se promenio kad je godinama unazad shvatio da više nije najbolji. I nije, ja to kao njegov veliki navijač priznajem. Jeste da ima veći broj GS titula, ali objektivno Rafa i Novak su bolji od njega. Ne svidja mi se što je izgubio svoj prepoznatljiv karakter hladnog, prefinjenig gospodina koji sve uništava sa lakocom i bez emocija. Sada se raduje, skače, vrišti posle pobede, u toku mrča često se dere, mrmlja, gestikulira, svadja se sa sudijom. Sve to ranije nije nikada radio. Mislim da je to posledica nervoze, jer zna da ima boljih od njega. Šteta. Volim ga još uvek i za mene je on najveći ikada. Kažem to, a duboko u sebi znam da sebe lažem. Pozdrav svim tenisoljupcima.

Aca Znalac

pre 9 godina

Znači, trabao je da izgubi od Mayera i nije. Pa šta reći posle ovoga. Moj favorit Simon je stvarno imao loš tajming. Kada je bilo najvažnije čovek je igrao loše. Feda ima da zahvali Bogu što je uzeo ovo. Fedo znaš kada ćeš više osvojiti nešto? N E V E R.

men

pre 9 godina

(Božidar, Beograd, 12. oktobar 2014 16:36)

Božidare sve si rekao. Amin!

Federer je danas na jedvite jade, u dva tajbreka pobedio Simona, igrača na mestu 29. kome je ovo tek drugo finale jednog mastersa i na osnovu te "fantastične" igre ga kujete u nebesa. Pa zašto onda nije primenio jučerašnju taktiku i smlatio Francuza bez ijednog tajbreka? Zato jer ta taktika vredi samo za pasivnog i strašljivog Novaka kao što je objasnio Božidar.

analiza

pre 9 godina

Ne znam kada će Novakovi navijači shvatiti da Novak nikad ,ama baš nikad neće igrati tenis koji igra Rodžer.Novakova igra se zasniva na zauzimanju busije na glavnoj crti i prebacivanja loptice preko mreže dok rival ne pogriješi.Njegova je igra jednolična ,dok istinski ljubitelji trenisa u Federerovoj uživaju ,jer je maštovita i sa time se pomirite.Uostalom teniski eksperti ,a ne ovi "novokomponovani" i to posebno iz Srbije ,slažu se da je njegov stil igre najljepši u istoriji tenisa.Kako stvari stoje Nadal i Novak će uskoro ozbiljno konkurisati Mariji i Azarenki po vrištanju prilikom udaranja loptice.

hahahaha

pre 9 godina

@rex
Ma cije vreme tek dolazi!? Sa skoro 28 godina ti kazes da mu vreme tek dolazi!? Djokovic se polako sprema za penziju, 99 odsto tenisera zavrsava karijeru oko 30-te godine, narocito to vazi za one koji kao Novak igraju na snagu.
Za godinu- dve on ce ispasti iz prvih 10. I sada ga vec dere Nisikori, a tek ce da pocnu mladji da ga unistavaju, Dimitrov npr.

Бојан Илић

pre 9 godina

E doktore ove igra ! Pa kad se povuce najbolji ikada ovaj sport gubi smisao. Idemo do titule u londonu !!!
(FR 4 EVER, 12. oktobar 2014 16:37)

Па још те није прошла "еуфорија" због Ђолетовог пораза од овог врхунског спортисте?!
Пази "овај спорт губи смисао"?!
Не знаш више ни како да напишеш...:-)

Batko

pre 9 godina

E doktore ove igra ! Pa kad se povuce najbolji ikada ovaj sport gubi smisao. Idemo do titule u londonu !!!
(FR 4 EVER, 12. oktobar 2014 16:37)

Idemo ?! Zajedno vas dvojica ? Pa ti ,muke ni ne znaš gde je London

rex

pre 9 godina

Dobro, ali ja još uvijek najviše gotivim Noleta, izgubio je, pa šta, ON je no. 1, a njegovo vrijeme tek dolazi. Čestitke Federeru i to je to. Kao što bi političari rekli, vrijeme će pokazati tko je bolji i tko je najbolj. Volim te Nole. Naprijed Nole, IDEMOOO!

Sasa

pre 9 godina

Kada Novak igra svoju savršenu igru dva Federera ga ne mogu dobiti, ali isto tako kad Federer igra svoju savršenu igru ni 100 Nadala i 200 Novaka mu ne mogu ništa, za mene on igra najlepši tenis, ali naravno da sam uvek uz našeg cara pa makar ne osvojio više ništa, jednostavno naš je i volim ga, e to je realno.

wtf

pre 9 godina

@bott
Federer je najstariji ucesnik Sangaja, jedan od najstarijij aktivnih tenisera. Sampras je npr. sa 30 godina ispao iz top 10, Djokovic sa 27 pada drasticno u igri, Nadal je sa 28 pri kraju karijere zbog silnih povreda. U tenisu je do skoro bilo nezamislivo da teniser u 34 godini moze da se bori za prvo mesto. Djokovic ce sa 33 vec odavno biti u penziji.

jes

pre 9 godina

@Nikola - BGD
Novak u najboljim godinama osvoji 5 titula, Federer pred penzijom malo slabiji od njega.
Podrazumeva se da prvi na svetu osvaja sve. A nije se ocekivalo da ce covek od 33 godine koji je na pocetku sezone bio 6-7 na svetu, na kraju sezone da se bori za prvo mesto.
Federer ce na kraju imati vise titula od Novaka ove godine. U boljoj je formi.Osvojice Bazel i Pariz, London vrlo verovatno, a i DC ide u Svajcarsku.

Sale

pre 9 godina

Cestitke Federeru! Ipak, morao je bolje da odigra. Simon je u oba seta bio na poen od istog. Ko je te poene gledao, ne mozete reci samo na znanje ili iskustvo Rogera. DOSTA SRECE! Kao i protiv Majera. Ovom igrom ne moze osvojiti Pariz, tim pre jer RF ove godine nije imao kontinuitet. Nema ni veze, biti drugi u ovakvoj konkurenciji u 33.godini je vanzemaljski uspeh. Bravo Roger! NOLE SADA JEDNOSTAVNO MORA U PARIZ! Ako do njihovog meca tamo dodje, bice to u finalu. Kakva bi to poslastica bila... Ipak, voleo bih da Novak uspe da odrzi to prvo mesto na kraju godine, jer bi mu to omogucilo da gotovo stigne Nadala po broju nedelja na toj poziciji. Tim pre jer se pravi prilicna pauza, pa AO gde Nole moze da zaradi dosta itd. Jos jednom: NOLE NE PROPUSTAJ PARIZ!!! Tako gotovo sigurno prepustas prvo mesto. Nama navijacima se cela sezona oskrnavi kada neko to uradi, predaje meceve ili se (kao Rafa) povredi. Hocemo pravu i direktnu borbu do kraja, pa neka pobedi najbolji! Voleo bih direktan mec u finalu Londona protiv RF za No.1. SRECNO NOLE!!!

burgermeister

pre 9 godina

Ne razumem se preterano u tenis ali gledam sport već skoro tridesetak godina, pa sam tako ispratio i dobar broj Nole/Federer duela. Moj utisak je da Federer igra daleko lakše i raznovrsnije, da je psihički za Novaka "Bog otac", da uvek zabode as kad mu treba ... Kad svemu tome dodamo činjenicu da je Novak 7-8 godina mlađi, tek tada dobijamo pravu sliku o tome gde je Fedex u odnosu na njega. Volim i ja Noleta jer je naš, naravno da mi je drago kad pobedi ali objektivno u nekim apsolutnim relacijama, on Federeru nije do kolena. Ljudi, Novak- u naponu snage- muči se sa Federerom, koji je pred penzijom, treba li više bilo šta objašnjavati?

PREDRAG

pre 9 godina

Najbolji teniser svih vremena, definitivno , prefinjenost pokreta , svaki udarac savrsen , jednorucni bekhend koji mu je jedno vreme bio slabiji udarac sada funkcionise kao u najboljim danima , steta sto godine prolaze , ali Federer u najbiljim godinama i DJokovic/Nadal/Marej jednostavno ne mogu da se porede , kada je bio na vrhuncu igre i snage jednostavno je bio brutalan . I da dodam jedino kada igra Federer tenis izgleda kao lak sport.

oja

pre 9 godina

Znaci RODZER!!! Najlucidniji, najhrabriji, najzanimljiviji igrac SVIH VREMENA!!! Dok Nole igra za pare, za nekakav nacionalni ponos, Rodzer igra za lepotu i uzbudjenja! Rodzer je istinska inspiracija!

compact

pre 9 godina

nema sta, covek je ziva legenda.
Njegov odlican dan a Novakov prosecan u polufinalu. Novak jeste najbolji ali kada mu igra nije na vrhunskom nivou, a Rodzeru jeste ishod ce da bude kakav jeste. Svaka cast jos jednom!

@

pre 9 godina

@vinko
Bar da si se informisao malo pre nego sto si poceo ovde lazno da se predstavljas kao Federerov navijac.
Uvek se bas radovao posle pobeda, karakteristicno je bilo njegovo padanje na kolena kad osvoji titulu, tako da je ovo bas umereno radovanje.
Sto se nerviranja i galame tice, i tu si lose informisan.
Sledeceg puta se bolje informisi.

Stefan

pre 9 godina

Osvojio tip 81 trofej u karijeri i odigrao 122 finala.Pa pre 4,5 godina se pricalo o njegovim brojkama i on ponovo posle toliko trofeja pronadje motiv da se takmici i usavrsava u poznim godinama.On je role-model za svakog sportistu na ovoj planeti.Kod njega je tu i dalje glad za uspehom,neverovatno stvarno smesno je porediti ga sa bilo kim.

bott

pre 9 godina

Kakva bre penzija,šta lupate i dižete mu cenu,većina igrača je tu negde,on tek ima da igra.Nole je bio najmlađi sa 27u završnici Šangaja.Svaka mu čast,ne volim ga kao čoveka,mada se u zadnjih god-dve dosta popravio,ali tenis posle ove generacije,neće biti isti,pogotovu ne bez njega.

elvir

pre 9 godina

Fedex je malo pao sa kvalitetom igre ipak je otac cetvoro dece za kiju godinu bice deda...pretpistavljam da ce se u ostatku karijere fokusirati da osvoji jos ono malo sto nema u svom "posedu"...jasno je da ce se ubrzo pridruziti muhamedu aliju i majkl dzordanu najvecim ovozivucim penzionerima...hvala Rodzer za svaki minut koji sam te gledao u live varijanti i hvala Bigu sto smo savremenici

istina

pre 9 godina

Prvi i jedini osvojen masters u oktobru! Kakav nevidjen uspeh! Ovde svi Federerovci uporno pisu "prvi u istoriji, prvi u istoriji. prvi u istoriji....". Pa sta!? Poslaste ga sami u istoriju. U pravu ste, najbolji je bas tamo-U ISTORIJI. Aman, ljudi, covek nema GS od 2012, a sada ce 2015. Istina boli. Sada udri po minusima!!!

GRAĐANIN!

pre 9 godina

Ovo je bilo finale dva teniska džentlmena. Koji god da je pobedio, bilo bi lepo. Evropa je pokazala svoje pravo lice u finalu ovog turnira, hvala Simonu i Federeru.

sve je jasno

pre 9 godina

Interesantno! Ovde se objektivni Federerovi navijači poput ovog Vinka proglašavaju lažnima, a svi Novakovi neobjektivnima. Da ironija bude veća, sve to od strane Federerovih navijača, koji za sebe tvrde da su "objektivni". Pametnom dosta.

Bojan

pre 9 godina

(Nikola-Bgd, 12. oktobar 2014 16:35)
uopste nije tacno
Nole je osvojio Peking, ATP 500, znaci turnir trece kategorije, i svi su pisali o vanzemaljskom tenisu, jer je ugazio sve protivnike.
Novak je ove godine najbolji teniser, ali je Federer konstantniji i na racun te konstantnosti sve vise smanjuje prednost.
(Božidar, Beograd, 12. oktobar 2014 16:36)
ono od juce nije bio Noletov najbolji mec, ali reci da uvek sve zavisi samo od Novaka jednostavno nije tacno. Federer i dalje pokazuje dosta veliki deo umeca iz vremena kada je terorisao tour.

Donekle mudrac

pre 9 godina

Ova slika na kojem je Rodzer govori:Boze, hvala ti sto si mi omogucio da jos jednom podignem trofeje sa turnira kojeg nisam osvojio ili gleda od cega napravljen. Ne drzite me za rec,mozda gresim.. .

jaca 62

pre 9 godina

Čuj prestiž!?Pa Nole ima dva takva prestiža, a za naše stučnjake iz fotelja je to sve do juče bio nebitan turnir.A, da osvojio ih je,jer je Nadal bio povređen,Rodžer star i umoran... Licemeri ne poštuju ni sebe,kako bi tuđe uspehe!

Darko

pre 9 godina

Dali ste primetili da Federer ima skoro uvek manje pretrcane distance tokom meca od protivnik. Nije to slucajno... Legenda, voleli ga ili ne, svaka mu cast na svemu.

fantazista

pre 9 godina

federer (33god) djokovic (27god) dobije ga federer glatko, sta bi tek bilo da su vrsnjaci ? a sta bi tek bilo da je obratno federer (27god) a djokovic (33god) ? al bolji je djokovic jelda ? nikad u povijesti tenisa nije bila slabija konkurencija, cilic i wavrinka osvajaju gs naslove ? djokovic je prvi samo zato jer je federer star a nadal bolestan, btw federer je daleko najbolji igrac u povijesti

video sam te na fejsu, mnogo si ružan

pre 9 godina

@, 12. oktobar 2014 20:44)

E moj propali Miroslave! Kako je lako igrati se s tobom.
aaaahaha ha ha...

Klop

pre 9 godina

Ha ha ha! U pravu je ovaj dole. Ovi Hrvati ovde se totalno sramote! Govore ko papagaji da je Nole prvi jer je Federer star a Nadal povređen, a Federer ako bude prvi to će biti zasluženo, a ne zato što je Nadal povređen a Novak trudan. Pa stvarno dajte dogovorite se sami sa sobom i držite se jednog aršina, a ne da se brukate.

brum

pre 9 godina

Ovi Hrvati postaju komični. Do skoro su tvrdili da je danas nikakva konkurencija u tenisu, jer gren slemove osvajaju samo tri igrača, a sada govore kako je nikakva konkurencija jer slemove osvajaju i Cilić i Vavrinka! Pa mislim dogovorite se sami sa sobom. Komedija ste.
Ali jasno je šta vas boli. NO1E!

stvaralac

pre 9 godina

(Vragolan, 12. oktobar 2014 16:27)

A do čega mu je vaš Ćilić? Ha,ha!
Ako, ako, lečite komplekse ovde, ako će vam biti lakše.