Košarka 130

Ponedeljak, 29.09.2014.

09:22

EK: Partizan, Ritas, Banvit, Hapoel

Partizan NIS igraće protiv Lijetuvos Ritasa, Banvita, Krasnog Oktobra, Hapoela i Asesofta u grupi E Evrokupa u sezoni 2014/2015.

EK: Partizan, Ritas, Banvit, Hapoel IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Zeljko

pre 9 godina

...Umesto da vas izbace u beton ligu jer deset godina ne plaćate porez i varate sa ugovorima čime ste oštetili državu za milione evra, vi još dobijate državne sponzore da opet razigravate strance... Samo u Srbiji. P. S. Zvezda po zakonu ove zemlje pokušava da se izvuče.
(krasni? hahaha, 29. septembar 2014 17:37)

Prvo,o razigravanju stranaca nam prica navijac kluba koji razigrava Nemca,Slovenca,do skora Ukrajinca,a pre toga Bosance,Crnogorce,Makedonce,cak i Bugarina,i jos brdo amera.
Drugo,klub za koji navijas je FMP,a Zvezda je zamrznuta.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Krasni oktobar!!!??? Nikad čuo za taj tim, a pratim košarku 30 godina?? Jel to neki novi parfem?
(Mile RentaBubreg, 29. septembar 2014 13:29)

Isto su se pitali navijači evroligaških klubova prošle godine kada su pročitali ime učesnika "crvena zvezda telekom",čak su navijači Makabija i javno postavili pitanje na tribinama,znate vi panteri kako je glasilo

zvezdaš

pre 9 godina

Jaka grupa za Partizan,nema šta. Nešto slično kao Zvezda što je imala prošle godine u EL,sve dobre ekipe bez izrazitog favorita. Nadam se da će Partizan proći,ali realna je borba za drugo mesto. A o ULEBu i njihovim idejama,suvišno je pričati.

krasni? hahaha

pre 9 godina

@bagg

Kad ćete shvatiti da se sva takmičenja prenose zbog Zvezde jer je najpopularniji klub u Srbiji? Pogledaj komentare na svaku vest o Zvezdi i biće ti sve jasno. 300 komentara na vest šta je doručkovao Zvezdin igrač na pripremama, a istog dana 50 komentara na utakmicu partizana. Pa čak je i Eurosport prenosio godinama uvek grupu u kojoj je Zvezda i u prenosu su to uvek i isticali. Engleski komentatori su uvek pričali uzeli smo i ove godine Zvezdu zbog fantastičnih navijača i velike istorije kluba. To što je vas vujošević toliko zaslepio da više niste sposobni ni da to čujete i vidite to je vaš problem. Inače, što se tiče partizana po običaju mnooogo više sreće nego pameti. Prošle godine Nantere i Budjavi, ove Krasni Rumuni. Ako ima pravde sledeće godine čekamo partizan u žrebu za challenge cup mice trofrtaljke. Umesto da vas izbace u beton ligu jer deset godina ne plaćate porez i varate sa ugovorima čime ste oštetili državu za milione evra, vi još dobijate državne sponzore da opet razigravate strance... Samo u Srbiji. P. S. Zvezda po zakonu ove zemlje pokušava da se izvuče.

Realno

pre 9 godina

Komšije, jes vam jaka grupa ali ne brinite...ovaj banvit u grotlu pionira dobijate ako vas krene, Rumune i Ruse kidate u najavi, ritas dobar ali u BG-u nema šta da traži a sa apoelom cenim ujednačene tekme, pa šta bude...moja realna prognoza je drugo mesto u grupi, eventualno treće ako se baš zalomi neki magični rezultatski trougao. Aj pa da vi osvojite EK i da lepo imamo 3 predstavnika u EL naredne se zone...pozz od normalnih navijača CZ...

nezadovoljan

pre 9 godina

Za vas koji se cudite sto je partizan u cetvrtom sesiru pogledajte rang listu ULEB pa cete da vidite zbog cega je tu. I u fudbalu i u kosarci se oba takmicenja boduju isto (Liga sampiona i Liga Evrope), stim sto se u kosarci boduju samo poslednje tri godine, a Partizan je blago receno imao skromne rezultate u tom periodu...
(sernikola, 29. septembar 2014 13:19)

Pa dobro,prosle godine i nije bas bilo ocajno,a ni prethodnih,obzirom na finansije KKP i ostalih Evroligasa.Ali sve to govori da dok je Partizan gubio od CSKA,Makabija,Reala...,timovi u evrokupu su skupljali bodove protiv nekih poluamatera i sada Buducnost ima bolji koefecijent,a Nimburk je u 1. sesiru.Znaci nije samo stvar dobre ili lose sezone,nego u smesnom sistemu bodovanja gde se isto boduje pobeda u Evroligi i Evrokupu.

Bodibond

pre 9 godina

To se kod nas kaze ovako:
Ko visoko leti, nisko pada.
Koj se jedanput izgori od vruce mleko, taj posle i u jogurt duva.
Ocete jos ???
Kraš expres CUP !!!

Zlatko

pre 9 godina

Procitao sam polovinu komentara i to je to. Ja ne mogu da verujem da ovoliko dece ostavlja komentare. Zvezdas sam, mrzim Partizan, ali ljudi, Partizan ovo lagano prolazi. Ja cak tipujem na skor 7:3. Mozda sam preterao, ali videcemo sta ce biti.

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

vidite komentare iz predgradja? e tako se upale navijaci ljagostere i mursije kad prodju u drugo kolo kupa kralja pa kao "prozivaju" real i barselonu.

pera

pre 9 godina

Prosle godine u ovoj fazi bili neki finci,holandjani,estonci... Ove samo rumuni(sa 5 amera,Kefalidisom,litvancem i Labovicem) od tih "egzoticnih" kosarkaskih zemalja.

molos

pre 9 godina

ne znam zasto likujete????

posteno smo upali u ovu glupost od takmicenja i posteno cemo da se borimo u njoj,
vi se bolje prisetite kad ste bili prvaci Srbije ili pobedili iole jaci tim.
mi nemamo zasto da se stidimo,
petnest godina vas unistavamo, Dule je institucija, imamo svoj grb, nije nam na celu kluba lik koji ce uskoro u zatvor.
tako da sedite, uzivajte i nadajte se.

ne glasam za sns

pre 9 godina

Zasto smo u 4 sesiru-zato sto se pobede u Evrokupu i Evrolgi isto boduju,kao i plasmani u naredne faze.Isto se boduju pobede protiv Asesofta,Bizonsa,Ventspilsa i pobede protiv CSKA,Reala,Barse...Iz tog razloga je Buducnost ispred nas,zato je i Ritas u 1. sesiru,kao i Nimburk,a zato i CZT ima bolji koeficijent.

dzukac

pre 9 godina

Grupa za Partizan nije laka, ali je prolazna. Banvit i Hapoel su ozbiljni protivnici, Lijetuvos i Crveni Oktobar mogu biti nezgodni ali mislim da je Partizan realno kvalitetniji od njih. Asesoft gotovo bez šansi u ovakvoj konkurenciji. Ali mogu kod kuće da otkinu par pobeda i naprave problem nekome od favorita.

Burgija

pre 9 godina

Jaka grupa mora se priznati. Ritas, Banvit i Hapoel su dobri timovi i prolaze sigurno a Asesoft i Oktobar su preslabi.
Ali sad ćete videti kako se "slabo" igra u Evrokupu...

Bodibond

pre 9 godina

Neka budu bar 3 crno bela kluba u grupi i od toga jedn bratski, a ostali taman toliko jaki da se ne mucimo previse:
Lijetuvos Ritas
Bešiktaš
Budućnost
Partizan
Olimpija
PAOK

Napred PARTIZAN!!
(Slobodan, 29. septembar 2014 10:12

Jel to zbog toga da bi vas neko pustio ??? UAAAAAAAAAAA... !!! NAMEŠTAČI,PREVARANTI, LOPOVI, UAAAAAAAAAAAAA... !!!

Maxim

pre 9 godina

Ma ovo je smešno.
Podelili Evropu na konferencije, pa im ni to nije bilo dosta nego Partizan smestili u četvrti šešir.
Stvarno, bre, dokle više ta nepravda?

о шонеси

pre 9 godina

Нема проблема, ко год да је у групи, зна се ко је једини шампион Европе у овом такмичењу

Zeljko S.

pre 9 godina

Je li sa Krasnim Oktobrom igrate u oktobru ili novembru?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sad, 29. septembar 2014 12:39)

U Oktobru bice u Novembru.

cipiripi kup

pre 9 godina

Da li je zvezdafmp nekada pobedila Barcu,CKSA,Fener i još neke evro timove??
(Pitam se?, 29. septembar 2014 11:33)

Pitam se i ja da li je ovo vest o Partizanu ili o Zvezdi? Nemoj da si nervozan druze, iskuliraj, pojedi jedan cipiripi. :)

ja

pre 9 godina

Lozite se i palite koliko hocete panteri, ali Dule ce vladati nad vama sve dok je ziv. A ove vase prozivke mu samo jos vise povecavaju zelju da vas pobedi.

Pradoksalnadalabu

pre 9 godina

Jel Dunja Polovina iz Vrsca i dalje forsira centra ili se sad okacio nekoj novoj provincijali da pomaze i napreduje. Partizan prica ove godine izuzetno tanko ostao Gagic fali Bogdanovic pa kako bude Dule

Grobarka

pre 9 godina

Ja verujem u PATTIZAN i njegov prolazak grupne faze. Kada smo pobeđivali i jače timove,što da nije isključeno da pobedimo i ove. PARTIZAN SAMPION

Grobar Toma

pre 9 godina

U Oktobru biće nama krasno, kada nam nabije krasni, a protiv ovih softovaca biće valjda softcore. Moramo bolje i od glave pozadinu čuvati.

.,.,

pre 9 godina

šeširi se nisu pravili po kvalitetu, već po regionu, rusi u jednom, francuzi u drugom, italijani u trećem i tako...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (broz, 29. septembar 2014 12:08)

Po regionu su istok i zapad,a ostalo po koeficijentima gde pobede protiv Reala,CSKA,Barse,Makabija...u EL donose isto bodova kao pobede protiv Solnoka,Bizonsa,Rige... u EK.
Ritas je nakupio bodove u Evrokupu koji tradicionalno dobro igra pa je zato u 1. sesiru,iako u Evroligi nikad nista nije napravio.
Inace i za poraz se dobija po 1 bod(bilo EL ili EK) pa u plej ofu vise bodova dobijes ako prodjes sa 3:2,nego sa 3:0...

Tja...

pre 9 godina

Ma nema Partizanovih šalova, osim što u solunskoj regiji maltene gde god da odeš sa našim obeležjem, dobiješ popust, poklon i osmeh od uva do uva. Nisu Solunjani kao pirejske ribice...

Nacionalisti

pre 9 godina

Panteri glupe su vam fore, vi mislite da ste zanimljivi i da nas tu nesto kao provocirate, ali slabo je to. Rugati se Partizanu sto igra ovo takmicenje, koje nije igrao jos od 1999/00 god. je stvarno smesno, ali onda se setim nekadasnje zvezde koja je ovo takmicenje igrala vise od jedne decenije, to je vec zalosno i tuzno... Vama sledi brzo ispadanje i prelazak u kup Mikija Mausa ili Marinka Rokvica kako god ga zvali... Ajmo crno-beli...

Katczinsky

pre 9 godina

@Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Za vas se sigurno zna, isadate prvi od svih timova u evro ligi, kao i prošle godine.

sernikola

pre 9 godina

Za vas koji se cudite sto je partizan u cetvrtom sesiru pogledajte rang listu ULEB pa cete da vidite zbog cega je tu. I u fudbalu i u kosarci se oba takmicenja boduju isto (Liga sampiona i Liga Evrope), stim sto se u kosarci boduju samo poslednje tri godine, a Partizan je blago receno imao skromne rezultate u tom periodu. U ULEB takmicenjima takodje postoji pravilo da tim koji se nije takmicio u evropskim takmicenjima preuzima najmanji koeficijent od timova iz te zemlje i na taj nacin se izbegava da npr. neki tim iz Rusije (koji je sigurno jak) bude u zadnjem sesiru samo zato sto nije igrao Evropu. Zvezda je iz tog razloga u petom a ne u cetvrtom sesiru, Niznji je u cetvrtom iako ima manji koeficijent.

nz

pre 9 godina

Solidna grupa, kod kuće je realno da budu sve pobede, u gostima jedino Asesoft bi trebalo da bude pobeda, ostalo malo verovatno. Dobro, biće zanmljiva jesen, komšije će gledati poraze u EL a mi pobede u Evro/Miki Maus/Kako god da ga zovete kupu.

Isterivac botova

pre 9 godina

Mogli ste da nam pojasnite koliko prolazi grupu i kako ide ukrstanje..
Ipak mi nismo navikli na ovo takmicenje :-)
I da..lepo neko pitao. Hoce li biti prenosa Evrokupa na b92?

qwerty

pre 9 godina

ne odnosi se na momke iz par. a vujosevicu zelim totalni krah i socijalnu penziju da velika srpka kosarka pocine malo od tog strucnjaka sumnjivog morala i karaktera. Z.B. Pg.

John Terry

pre 9 godina

Iskreno, gadi mi se kada vidim komentare Zvezdasa koji zele poraze Partizanu, zaista mi je muka. Evo ja, kao zvezdas, zelim uspeh Partizanu u evrokupu. Srecno!

Gorstak79

pre 9 godina

mislim da u ovom takmicenju..nije moglo teze...ali opet..partizan je veliki klub...u pioniru su padali mnogo veci klubovi....pozdrav od normalnog i realnog zvezdasa....sa srecom

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Grupa vam je po meri, na strani mozete dobiti jedino Rumune, o od ostale preostale cetiri ekipe, Ritas je najslabiji, i ako je bio u prvom sesiru ...

Stella

pre 9 godina

Hoćete prenositi i ove sezone Evrokup kao i prošle kada je to bilo mnogo važno takmičenje.
(Bagg, 29. septembar 2014 10:38)
Nece, prihvatili su kritike od prosle i pretprosle sezone, gde ste tvrdili da je drigorazredno i da nikog ne interesuje.

JocaBoca

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Iskreno, želim da ti se i ovaj, novi klub ugasi kao i stara, Bog da joj dušu prosti, Crvena zvezda.

Inzenjer

pre 9 godina

Odlicna grupa komsije, puno srece u takmicenju...

Elem, napaljeni i preterano ostrasceni navijaci, daj za promenu, ako se vec prozivate, neke kvalitetne fore bacite...

Ne znam za druge, ali meni "prizemno" prozivanje i prepucavanje nije smesno (a mozda sam i ja ostario:).

moje ime

pre 9 godina

Teska grupa.

Ono sto je mnogo bitnije je u kom cemo sastavu igrati. Po iskustvu od ranije, rekao bih da cemo proci grupu, ali na jedvite jade. Onda cemo u drugoj fazi biti bolji i verovatno i nju proci.

Ono sto vidim u nasoj grupi je 4 ozbiljna protivnika i jedan koji nam verovatno nece predstavljati problem. Moramo kuci da dobijemo sve meceve. I da uzmemo neku pobedu na strani.

Treba nam opet cudo. Ocekujem ga od Milutinova, Milosavljevica, Murica...

Brondby

pre 9 godina

Odlican mec u Esbjergu i realan remi. Dizemo kvalitet igre optimista sam idemooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Grozni

pre 9 godina

Kako god okrenes nikad laksa grupa i smesniji protivnici...
Msm da generalno ovi timovi nemaju sta da traze...nismo mi kilava Zvezda...do finala i titule ?

Konstatacija

pre 9 godina

Ovi sesiri veze sa logikom nemaju. Voleo bih samo da cujemo objasnjenje po kom kriterijumu se dospeva u koji sesir?! Ne samo za Partizan. A u ovoj zapadnoj "konferenciji" skoro pola timova francuski.
(Bocardo, Zato sto je francuska liga po svemu znacajnija od ABA lige

dking

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal
(Mizdrak, 29. septembar 2014 10:59)

Redovno letujem u Grčkoj i to baš u tom solunskom delu, svuda su Partizanove zastave, majce, grbovi, zajedno sa PAOKovim. Ajde majce i šalovi, može da se kaže trgovina-pare-interes... svaki drugi grafit po zidovima o KKP i Paoku. Šifra za wi-fi u mom omiljenom giros grilu je Partizan! Grci znaju ko je KKP i vole ga, za ove druge nisam baš siguran.

davno bese 98

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Iskreno ti zelim da tvoj tim se odmrzne pa da igramo pravi derbi.

kica

pre 9 godina

Ajmo Dule, ako moze 2 dobra pojacanja i povratak Pavlovića, pa da uzimamo ovaj cipiripi kup, samo nam još taj trofej fali u Evropi.Kad Čovićev FMP ispadne iz EL, posle prve faze, pa se vrati u cipiripi kup, biće još slađe.

coombo

pre 9 godina

koja god pravila da se primene za odredjivanje sesira Partizan i ritas moraju da budu u istom ili susednom sesiru. ako je Partizan u cetvrtom onda i ritas mora da bude u cetvrtom ili barem trecem, a ne u prvom. Partizan zadnje 3 sezone nema neke rezultate u el ali nema ih ni ritas. koje su mesto zauzeli prosle sezone u grupi? jel zadnje? a mi prosli u top16.

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

Zasto je institucija u cetvrtom sesiru, zasto nije u prvom????(Novosadjanin., 29. septembar 2014 10:41)

ja se divim da ti kao navijac kluba koji je u poslednjih 15 godina podigao samo onaj simonovicev pehar u junu, imas energije i smelosti da se sprdas na racuun 15strukog uzastopnog sampiona

Bocardo

pre 9 godina

Ovi sesiri veze sa logikom nemaju. Voleo bih samo da cujemo objasnjenje po kom kriterijumu se dospeva u koji sesir?! Ne samo za Partizan. A u ovoj zapadnoj "konferenciji" skoro pola timova francuski.

Miroslave

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal
(Mizdrak, 29. septembar 2014 10:59)

Pa nije bitno na kom stadionu možeš videti veći broj šalova bratske ekipe, već generalna podrška koju pruže navijači. Kad smo bili na gostovanju Partizana u Genk, došli su oko 100 PAOKara koji su zajedno s nama pevali i naše i njihove pesme, i stvarno je bilo ludilo. Iz Nemačke su maltene samo Grci organizovano došli da navijaju s nama. Tako da nije poenta u šalovima, već u podršci - primera radi na gostovanjima.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Vidimo se u drugoj fazi kad ispadnete odande gde ne pripadate.

A tad... Ma znate vi.

Slobodan

pre 9 godina

Neka budu bar 3 crno bela kluba u grupi i od toga jedn bratski, a ostali taman toliko jaki da se ne mucimo previse:
Lijetuvos Ritas
Bešiktaš
Budućnost
Partizan
Olimpija
PAOK

Napred PARTIZAN!!

Kaiim

pre 9 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan, ali smo na to vec navikli. Ne sumnjam da ce Dule i momci dati sve od sebe i opravdati boje kluba u kome se nalaze i za koji igraju! Srecno na izvlacenju momci i vidimo se uskoro!!! Sportski pozdrav...

Mizdrak

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal

stop

pre 9 godina

Neverovatno glup sistem zrebanja i nerealan sistem sklapanja ovih sesira, pritom bi Partizan recimo u "zapadnoj konferenciji" bio u drugom sesiru po broju bodova. No sta je tu je, idemo da gazimo!

Lokalac

pre 9 godina

Koja prevara sa ovom istocnom i zapadnom konferencijom, isto kao i prosle sezone. Da je normalan zreb, proslo bi bar 70% iz ove takozvane istocne. Na zapadu sve duduci.

Lokalac

pre 9 godina

Koja prevara sa ovom istocnom i zapadnom konferencijom, isto kao i prosle sezone. Da je normalan zreb, proslo bi bar 70% iz ove takozvane istocne. Na zapadu sve duduci.

Mizdrak

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal

Bocardo

pre 9 godina

Ovi sesiri veze sa logikom nemaju. Voleo bih samo da cujemo objasnjenje po kom kriterijumu se dospeva u koji sesir?! Ne samo za Partizan. A u ovoj zapadnoj "konferenciji" skoro pola timova francuski.

stop

pre 9 godina

Neverovatno glup sistem zrebanja i nerealan sistem sklapanja ovih sesira, pritom bi Partizan recimo u "zapadnoj konferenciji" bio u drugom sesiru po broju bodova. No sta je tu je, idemo da gazimo!

Kaiim

pre 9 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan, ali smo na to vec navikli. Ne sumnjam da ce Dule i momci dati sve od sebe i opravdati boje kluba u kome se nalaze i za koji igraju! Srecno na izvlacenju momci i vidimo se uskoro!!! Sportski pozdrav...

Gorstak79

pre 9 godina

mislim da u ovom takmicenju..nije moglo teze...ali opet..partizan je veliki klub...u pioniru su padali mnogo veci klubovi....pozdrav od normalnog i realnog zvezdasa....sa srecom

JocaBoca

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Iskreno, želim da ti se i ovaj, novi klub ugasi kao i stara, Bog da joj dušu prosti, Crvena zvezda.

dking

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal
(Mizdrak, 29. septembar 2014 10:59)

Redovno letujem u Grčkoj i to baš u tom solunskom delu, svuda su Partizanove zastave, majce, grbovi, zajedno sa PAOKovim. Ajde majce i šalovi, može da se kaže trgovina-pare-interes... svaki drugi grafit po zidovima o KKP i Paoku. Šifra za wi-fi u mom omiljenom giros grilu je Partizan! Grci znaju ko je KKP i vole ga, za ove druge nisam baš siguran.

Katczinsky

pre 9 godina

@Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Za vas se sigurno zna, isadate prvi od svih timova u evro ligi, kao i prošle godine.

John Terry

pre 9 godina

Iskreno, gadi mi se kada vidim komentare Zvezdasa koji zele poraze Partizanu, zaista mi je muka. Evo ja, kao zvezdas, zelim uspeh Partizanu u evrokupu. Srecno!

Stella

pre 9 godina

Hoćete prenositi i ove sezone Evrokup kao i prošle kada je to bilo mnogo važno takmičenje.
(Bagg, 29. septembar 2014 10:38)
Nece, prihvatili su kritike od prosle i pretprosle sezone, gde ste tvrdili da je drigorazredno i da nikog ne interesuje.

davno bese 98

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Iskreno ti zelim da tvoj tim se odmrzne pa da igramo pravi derbi.

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

Zasto je institucija u cetvrtom sesiru, zasto nije u prvom????(Novosadjanin., 29. septembar 2014 10:41)

ja se divim da ti kao navijac kluba koji je u poslednjih 15 godina podigao samo onaj simonovicev pehar u junu, imas energije i smelosti da se sprdas na racuun 15strukog uzastopnog sampiona

molos

pre 9 godina

ne znam zasto likujete????

posteno smo upali u ovu glupost od takmicenja i posteno cemo da se borimo u njoj,
vi se bolje prisetite kad ste bili prvaci Srbije ili pobedili iole jaci tim.
mi nemamo zasto da se stidimo,
petnest godina vas unistavamo, Dule je institucija, imamo svoj grb, nije nam na celu kluba lik koji ce uskoro u zatvor.
tako da sedite, uzivajte i nadajte se.

Realno

pre 9 godina

Komšije, jes vam jaka grupa ali ne brinite...ovaj banvit u grotlu pionira dobijate ako vas krene, Rumune i Ruse kidate u najavi, ritas dobar ali u BG-u nema šta da traži a sa apoelom cenim ujednačene tekme, pa šta bude...moja realna prognoza je drugo mesto u grupi, eventualno treće ako se baš zalomi neki magični rezultatski trougao. Aj pa da vi osvojite EK i da lepo imamo 3 predstavnika u EL naredne se zone...pozz od normalnih navijača CZ...

Inzenjer

pre 9 godina

Odlicna grupa komsije, puno srece u takmicenju...

Elem, napaljeni i preterano ostrasceni navijaci, daj za promenu, ako se vec prozivate, neke kvalitetne fore bacite...

Ne znam za druge, ali meni "prizemno" prozivanje i prepucavanje nije smesno (a mozda sam i ja ostario:).

sernikola

pre 9 godina

Za vas koji se cudite sto je partizan u cetvrtom sesiru pogledajte rang listu ULEB pa cete da vidite zbog cega je tu. I u fudbalu i u kosarci se oba takmicenja boduju isto (Liga sampiona i Liga Evrope), stim sto se u kosarci boduju samo poslednje tri godine, a Partizan je blago receno imao skromne rezultate u tom periodu. U ULEB takmicenjima takodje postoji pravilo da tim koji se nije takmicio u evropskim takmicenjima preuzima najmanji koeficijent od timova iz te zemlje i na taj nacin se izbegava da npr. neki tim iz Rusije (koji je sigurno jak) bude u zadnjem sesiru samo zato sto nije igrao Evropu. Zvezda je iz tog razloga u petom a ne u cetvrtom sesiru, Niznji je u cetvrtom iako ima manji koeficijent.

nezadovoljan

pre 9 godina

Za vas koji se cudite sto je partizan u cetvrtom sesiru pogledajte rang listu ULEB pa cete da vidite zbog cega je tu. I u fudbalu i u kosarci se oba takmicenja boduju isto (Liga sampiona i Liga Evrope), stim sto se u kosarci boduju samo poslednje tri godine, a Partizan je blago receno imao skromne rezultate u tom periodu...
(sernikola, 29. septembar 2014 13:19)

Pa dobro,prosle godine i nije bas bilo ocajno,a ni prethodnih,obzirom na finansije KKP i ostalih Evroligasa.Ali sve to govori da dok je Partizan gubio od CSKA,Makabija,Reala...,timovi u evrokupu su skupljali bodove protiv nekih poluamatera i sada Buducnost ima bolji koefecijent,a Nimburk je u 1. sesiru.Znaci nije samo stvar dobre ili lose sezone,nego u smesnom sistemu bodovanja gde se isto boduje pobeda u Evroligi i Evrokupu.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Vidimo se u drugoj fazi kad ispadnete odande gde ne pripadate.

A tad... Ma znate vi.

Miroslave

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal
(Mizdrak, 29. septembar 2014 10:59)

Pa nije bitno na kom stadionu možeš videti veći broj šalova bratske ekipe, već generalna podrška koju pruže navijači. Kad smo bili na gostovanju Partizana u Genk, došli su oko 100 PAOKara koji su zajedno s nama pevali i naše i njihove pesme, i stvarno je bilo ludilo. Iz Nemačke su maltene samo Grci organizovano došli da navijaju s nama. Tako da nije poenta u šalovima, već u podršci - primera radi na gostovanjima.

Grozni

pre 9 godina

Kako god okrenes nikad laksa grupa i smesniji protivnici...
Msm da generalno ovi timovi nemaju sta da traze...nismo mi kilava Zvezda...do finala i titule ?

kica

pre 9 godina

Ajmo Dule, ako moze 2 dobra pojacanja i povratak Pavlovića, pa da uzimamo ovaj cipiripi kup, samo nam još taj trofej fali u Evropi.Kad Čovićev FMP ispadne iz EL, posle prve faze, pa se vrati u cipiripi kup, biće još slađe.

о шонеси

pre 9 godina

Нема проблема, ко год да је у групи, зна се ко је једини шампион Европе у овом такмичењу

Isterivac botova

pre 9 godina

Mogli ste da nam pojasnite koliko prolazi grupu i kako ide ukrstanje..
Ipak mi nismo navikli na ovo takmicenje :-)
I da..lepo neko pitao. Hoce li biti prenosa Evrokupa na b92?

Bodibond

pre 9 godina

Neka budu bar 3 crno bela kluba u grupi i od toga jedn bratski, a ostali taman toliko jaki da se ne mucimo previse:
Lijetuvos Ritas
Bešiktaš
Budućnost
Partizan
Olimpija
PAOK

Napred PARTIZAN!!
(Slobodan, 29. septembar 2014 10:12

Jel to zbog toga da bi vas neko pustio ??? UAAAAAAAAAAA... !!! NAMEŠTAČI,PREVARANTI, LOPOVI, UAAAAAAAAAAAAA... !!!

Bodibond

pre 9 godina

To se kod nas kaze ovako:
Ko visoko leti, nisko pada.
Koj se jedanput izgori od vruce mleko, taj posle i u jogurt duva.
Ocete jos ???
Kraš expres CUP !!!

Tja...

pre 9 godina

Ma nema Partizanovih šalova, osim što u solunskoj regiji maltene gde god da odeš sa našim obeležjem, dobiješ popust, poklon i osmeh od uva do uva. Nisu Solunjani kao pirejske ribice...

ja

pre 9 godina

Lozite se i palite koliko hocete panteri, ali Dule ce vladati nad vama sve dok je ziv. A ove vase prozivke mu samo jos vise povecavaju zelju da vas pobedi.

ne glasam za sns

pre 9 godina

Zasto smo u 4 sesiru-zato sto se pobede u Evrokupu i Evrolgi isto boduju,kao i plasmani u naredne faze.Isto se boduju pobede protiv Asesofta,Bizonsa,Ventspilsa i pobede protiv CSKA,Reala,Barse...Iz tog razloga je Buducnost ispred nas,zato je i Ritas u 1. sesiru,kao i Nimburk,a zato i CZT ima bolji koeficijent.

nz

pre 9 godina

Solidna grupa, kod kuće je realno da budu sve pobede, u gostima jedino Asesoft bi trebalo da bude pobeda, ostalo malo verovatno. Dobro, biće zanmljiva jesen, komšije će gledati poraze u EL a mi pobede u Evro/Miki Maus/Kako god da ga zovete kupu.

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Grupa vam je po meri, na strani mozete dobiti jedino Rumune, o od ostale preostale cetiri ekipe, Ritas je najslabiji, i ako je bio u prvom sesiru ...

pera

pre 9 godina

Prosle godine u ovoj fazi bili neki finci,holandjani,estonci... Ove samo rumuni(sa 5 amera,Kefalidisom,litvancem i Labovicem) od tih "egzoticnih" kosarkaskih zemalja.

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

vidite komentare iz predgradja? e tako se upale navijaci ljagostere i mursije kad prodju u drugo kolo kupa kralja pa kao "prozivaju" real i barselonu.

cipiripi kup

pre 9 godina

Da li je zvezdafmp nekada pobedila Barcu,CKSA,Fener i još neke evro timove??
(Pitam se?, 29. septembar 2014 11:33)

Pitam se i ja da li je ovo vest o Partizanu ili o Zvezdi? Nemoj da si nervozan druze, iskuliraj, pojedi jedan cipiripi. :)

Nacionalisti

pre 9 godina

Panteri glupe su vam fore, vi mislite da ste zanimljivi i da nas tu nesto kao provocirate, ali slabo je to. Rugati se Partizanu sto igra ovo takmicenje, koje nije igrao jos od 1999/00 god. je stvarno smesno, ali onda se setim nekadasnje zvezde koja je ovo takmicenje igrala vise od jedne decenije, to je vec zalosno i tuzno... Vama sledi brzo ispadanje i prelazak u kup Mikija Mausa ili Marinka Rokvica kako god ga zvali... Ajmo crno-beli...

Burgija

pre 9 godina

Jaka grupa mora se priznati. Ritas, Banvit i Hapoel su dobri timovi i prolaze sigurno a Asesoft i Oktobar su preslabi.
Ali sad ćete videti kako se "slabo" igra u Evrokupu...

Zlatko

pre 9 godina

Procitao sam polovinu komentara i to je to. Ja ne mogu da verujem da ovoliko dece ostavlja komentare. Zvezdas sam, mrzim Partizan, ali ljudi, Partizan ovo lagano prolazi. Ja cak tipujem na skor 7:3. Mozda sam preterao, ali videcemo sta ce biti.

Zeljko S.

pre 9 godina

Je li sa Krasnim Oktobrom igrate u oktobru ili novembru?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sad, 29. septembar 2014 12:39)

U Oktobru bice u Novembru.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Krasni oktobar!!!??? Nikad čuo za taj tim, a pratim košarku 30 godina?? Jel to neki novi parfem?
(Mile RentaBubreg, 29. septembar 2014 13:29)

Isto su se pitali navijači evroligaških klubova prošle godine kada su pročitali ime učesnika "crvena zvezda telekom",čak su navijači Makabija i javno postavili pitanje na tribinama,znate vi panteri kako je glasilo

qwerty

pre 9 godina

ne odnosi se na momke iz par. a vujosevicu zelim totalni krah i socijalnu penziju da velika srpka kosarka pocine malo od tog strucnjaka sumnjivog morala i karaktera. Z.B. Pg.

coombo

pre 9 godina

koja god pravila da se primene za odredjivanje sesira Partizan i ritas moraju da budu u istom ili susednom sesiru. ako je Partizan u cetvrtom onda i ritas mora da bude u cetvrtom ili barem trecem, a ne u prvom. Partizan zadnje 3 sezone nema neke rezultate u el ali nema ih ni ritas. koje su mesto zauzeli prosle sezone u grupi? jel zadnje? a mi prosli u top16.

Brondby

pre 9 godina

Odlican mec u Esbjergu i realan remi. Dizemo kvalitet igre optimista sam idemooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Konstatacija

pre 9 godina

Ovi sesiri veze sa logikom nemaju. Voleo bih samo da cujemo objasnjenje po kom kriterijumu se dospeva u koji sesir?! Ne samo za Partizan. A u ovoj zapadnoj "konferenciji" skoro pola timova francuski.
(Bocardo, Zato sto je francuska liga po svemu znacajnija od ABA lige

dzukac

pre 9 godina

Grupa za Partizan nije laka, ali je prolazna. Banvit i Hapoel su ozbiljni protivnici, Lijetuvos i Crveni Oktobar mogu biti nezgodni ali mislim da je Partizan realno kvalitetniji od njih. Asesoft gotovo bez šansi u ovakvoj konkurenciji. Ali mogu kod kuće da otkinu par pobeda i naprave problem nekome od favorita.

Grobarka

pre 9 godina

Ja verujem u PATTIZAN i njegov prolazak grupne faze. Kada smo pobeđivali i jače timove,što da nije isključeno da pobedimo i ove. PARTIZAN SAMPION

Slobodan

pre 9 godina

Neka budu bar 3 crno bela kluba u grupi i od toga jedn bratski, a ostali taman toliko jaki da se ne mucimo previse:
Lijetuvos Ritas
Bešiktaš
Budućnost
Partizan
Olimpija
PAOK

Napred PARTIZAN!!

Grobar Toma

pre 9 godina

U Oktobru biće nama krasno, kada nam nabije krasni, a protiv ovih softovaca biće valjda softcore. Moramo bolje i od glave pozadinu čuvati.

Maxim

pre 9 godina

Ma ovo je smešno.
Podelili Evropu na konferencije, pa im ni to nije bilo dosta nego Partizan smestili u četvrti šešir.
Stvarno, bre, dokle više ta nepravda?

krasni? hahaha

pre 9 godina

@bagg

Kad ćete shvatiti da se sva takmičenja prenose zbog Zvezde jer je najpopularniji klub u Srbiji? Pogledaj komentare na svaku vest o Zvezdi i biće ti sve jasno. 300 komentara na vest šta je doručkovao Zvezdin igrač na pripremama, a istog dana 50 komentara na utakmicu partizana. Pa čak je i Eurosport prenosio godinama uvek grupu u kojoj je Zvezda i u prenosu su to uvek i isticali. Engleski komentatori su uvek pričali uzeli smo i ove godine Zvezdu zbog fantastičnih navijača i velike istorije kluba. To što je vas vujošević toliko zaslepio da više niste sposobni ni da to čujete i vidite to je vaš problem. Inače, što se tiče partizana po običaju mnooogo više sreće nego pameti. Prošle godine Nantere i Budjavi, ove Krasni Rumuni. Ako ima pravde sledeće godine čekamo partizan u žrebu za challenge cup mice trofrtaljke. Umesto da vas izbace u beton ligu jer deset godina ne plaćate porez i varate sa ugovorima čime ste oštetili državu za milione evra, vi još dobijate državne sponzore da opet razigravate strance... Samo u Srbiji. P. S. Zvezda po zakonu ove zemlje pokušava da se izvuče.

moje ime

pre 9 godina

Teska grupa.

Ono sto je mnogo bitnije je u kom cemo sastavu igrati. Po iskustvu od ranije, rekao bih da cemo proci grupu, ali na jedvite jade. Onda cemo u drugoj fazi biti bolji i verovatno i nju proci.

Ono sto vidim u nasoj grupi je 4 ozbiljna protivnika i jedan koji nam verovatno nece predstavljati problem. Moramo kuci da dobijemo sve meceve. I da uzmemo neku pobedu na strani.

Treba nam opet cudo. Ocekujem ga od Milutinova, Milosavljevica, Murica...

zvezdaš

pre 9 godina

Jaka grupa za Partizan,nema šta. Nešto slično kao Zvezda što je imala prošle godine u EL,sve dobre ekipe bez izrazitog favorita. Nadam se da će Partizan proći,ali realna je borba za drugo mesto. A o ULEBu i njihovim idejama,suvišno je pričati.

.,.,

pre 9 godina

šeširi se nisu pravili po kvalitetu, već po regionu, rusi u jednom, francuzi u drugom, italijani u trećem i tako...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (broz, 29. septembar 2014 12:08)

Po regionu su istok i zapad,a ostalo po koeficijentima gde pobede protiv Reala,CSKA,Barse,Makabija...u EL donose isto bodova kao pobede protiv Solnoka,Bizonsa,Rige... u EK.
Ritas je nakupio bodove u Evrokupu koji tradicionalno dobro igra pa je zato u 1. sesiru,iako u Evroligi nikad nista nije napravio.
Inace i za poraz se dobija po 1 bod(bilo EL ili EK) pa u plej ofu vise bodova dobijes ako prodjes sa 3:2,nego sa 3:0...

Pradoksalnadalabu

pre 9 godina

Jel Dunja Polovina iz Vrsca i dalje forsira centra ili se sad okacio nekoj novoj provincijali da pomaze i napreduje. Partizan prica ove godine izuzetno tanko ostao Gagic fali Bogdanovic pa kako bude Dule

Zeljko

pre 9 godina

...Umesto da vas izbace u beton ligu jer deset godina ne plaćate porez i varate sa ugovorima čime ste oštetili državu za milione evra, vi još dobijate državne sponzore da opet razigravate strance... Samo u Srbiji. P. S. Zvezda po zakonu ove zemlje pokušava da se izvuče.
(krasni? hahaha, 29. septembar 2014 17:37)

Prvo,o razigravanju stranaca nam prica navijac kluba koji razigrava Nemca,Slovenca,do skora Ukrajinca,a pre toga Bosance,Crnogorce,Makedonce,cak i Bugarina,i jos brdo amera.
Drugo,klub za koji navijas je FMP,a Zvezda je zamrznuta.

Mizdrak

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal

Grozni

pre 9 godina

Kako god okrenes nikad laksa grupa i smesniji protivnici...
Msm da generalno ovi timovi nemaju sta da traze...nismo mi kilava Zvezda...do finala i titule ?

Slobodan

pre 9 godina

Neka budu bar 3 crno bela kluba u grupi i od toga jedn bratski, a ostali taman toliko jaki da se ne mucimo previse:
Lijetuvos Ritas
Bešiktaš
Budućnost
Partizan
Olimpija
PAOK

Napred PARTIZAN!!

dking

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal
(Mizdrak, 29. septembar 2014 10:59)

Redovno letujem u Grčkoj i to baš u tom solunskom delu, svuda su Partizanove zastave, majce, grbovi, zajedno sa PAOKovim. Ajde majce i šalovi, može da se kaže trgovina-pare-interes... svaki drugi grafit po zidovima o KKP i Paoku. Šifra za wi-fi u mom omiljenom giros grilu je Partizan! Grci znaju ko je KKP i vole ga, za ove druge nisam baš siguran.

Katczinsky

pre 9 godina

@Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Za vas se sigurno zna, isadate prvi od svih timova u evro ligi, kao i prošle godine.

JocaBoca

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Iskreno, želim da ti se i ovaj, novi klub ugasi kao i stara, Bog da joj dušu prosti, Crvena zvezda.

Bodibond

pre 9 godina

Neka budu bar 3 crno bela kluba u grupi i od toga jedn bratski, a ostali taman toliko jaki da se ne mucimo previse:
Lijetuvos Ritas
Bešiktaš
Budućnost
Partizan
Olimpija
PAOK

Napred PARTIZAN!!
(Slobodan, 29. septembar 2014 10:12

Jel to zbog toga da bi vas neko pustio ??? UAAAAAAAAAAA... !!! NAMEŠTAČI,PREVARANTI, LOPOVI, UAAAAAAAAAAAAA... !!!

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

Zasto je institucija u cetvrtom sesiru, zasto nije u prvom????(Novosadjanin., 29. septembar 2014 10:41)

ja se divim da ti kao navijac kluba koji je u poslednjih 15 godina podigao samo onaj simonovicev pehar u junu, imas energije i smelosti da se sprdas na racuun 15strukog uzastopnog sampiona

krasni? hahaha

pre 9 godina

@bagg

Kad ćete shvatiti da se sva takmičenja prenose zbog Zvezde jer je najpopularniji klub u Srbiji? Pogledaj komentare na svaku vest o Zvezdi i biće ti sve jasno. 300 komentara na vest šta je doručkovao Zvezdin igrač na pripremama, a istog dana 50 komentara na utakmicu partizana. Pa čak je i Eurosport prenosio godinama uvek grupu u kojoj je Zvezda i u prenosu su to uvek i isticali. Engleski komentatori su uvek pričali uzeli smo i ove godine Zvezdu zbog fantastičnih navijača i velike istorije kluba. To što je vas vujošević toliko zaslepio da više niste sposobni ni da to čujete i vidite to je vaš problem. Inače, što se tiče partizana po običaju mnooogo više sreće nego pameti. Prošle godine Nantere i Budjavi, ove Krasni Rumuni. Ako ima pravde sledeće godine čekamo partizan u žrebu za challenge cup mice trofrtaljke. Umesto da vas izbace u beton ligu jer deset godina ne plaćate porez i varate sa ugovorima čime ste oštetili državu za milione evra, vi još dobijate državne sponzore da opet razigravate strance... Samo u Srbiji. P. S. Zvezda po zakonu ove zemlje pokušava da se izvuče.

Stella

pre 9 godina

Hoćete prenositi i ove sezone Evrokup kao i prošle kada je to bilo mnogo važno takmičenje.
(Bagg, 29. septembar 2014 10:38)
Nece, prihvatili su kritike od prosle i pretprosle sezone, gde ste tvrdili da je drigorazredno i da nikog ne interesuje.

Brondby

pre 9 godina

Odlican mec u Esbjergu i realan remi. Dizemo kvalitet igre optimista sam idemooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Bodibond

pre 9 godina

To se kod nas kaze ovako:
Ko visoko leti, nisko pada.
Koj se jedanput izgori od vruce mleko, taj posle i u jogurt duva.
Ocete jos ???
Kraš expres CUP !!!

John Terry

pre 9 godina

Iskreno, gadi mi se kada vidim komentare Zvezdasa koji zele poraze Partizanu, zaista mi je muka. Evo ja, kao zvezdas, zelim uspeh Partizanu u evrokupu. Srecno!

Kaiim

pre 9 godina

Bice ovo teska sezona za Partizan, ali smo na to vec navikli. Ne sumnjam da ce Dule i momci dati sve od sebe i opravdati boje kluba u kome se nalaze i za koji igraju! Srecno na izvlacenju momci i vidimo se uskoro!!! Sportski pozdrav...

qwerty

pre 9 godina

ne odnosi se na momke iz par. a vujosevicu zelim totalni krah i socijalnu penziju da velika srpka kosarka pocine malo od tog strucnjaka sumnjivog morala i karaktera. Z.B. Pg.

kica

pre 9 godina

Ajmo Dule, ako moze 2 dobra pojacanja i povratak Pavlovića, pa da uzimamo ovaj cipiripi kup, samo nam još taj trofej fali u Evropi.Kad Čovićev FMP ispadne iz EL, posle prve faze, pa se vrati u cipiripi kup, biće još slađe.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Vidimo se u drugoj fazi kad ispadnete odande gde ne pripadate.

A tad... Ma znate vi.

Gorstak79

pre 9 godina

mislim da u ovom takmicenju..nije moglo teze...ali opet..partizan je veliki klub...u pioniru su padali mnogo veci klubovi....pozdrav od normalnog i realnog zvezdasa....sa srecom

stop

pre 9 godina

Neverovatno glup sistem zrebanja i nerealan sistem sklapanja ovih sesira, pritom bi Partizan recimo u "zapadnoj konferenciji" bio u drugom sesiru po broju bodova. No sta je tu je, idemo da gazimo!

Miroslave

pre 9 godina

Nije mi jasan ovoliki broj Paokovih salova na Partizanovim utakmicama, na svakoj slici neko pokazuje njihov sal. Posto sam vise puta bio u Solunu i gledao neke Paokove utakmice, mogu vam reci da ni priblizno njihovi navijaci ne isticu Partizanova obelezja, zapravo nisam nikoga video da nosi Partizanov sal
(Mizdrak, 29. septembar 2014 10:59)

Pa nije bitno na kom stadionu možeš videti veći broj šalova bratske ekipe, već generalna podrška koju pruže navijači. Kad smo bili na gostovanju Partizana u Genk, došli su oko 100 PAOKara koji su zajedno s nama pevali i naše i njihove pesme, i stvarno je bilo ludilo. Iz Nemačke su maltene samo Grci organizovano došli da navijaju s nama. Tako da nije poenta u šalovima, već u podršci - primera radi na gostovanjima.

Bocardo

pre 9 godina

Ovi sesiri veze sa logikom nemaju. Voleo bih samo da cujemo objasnjenje po kom kriterijumu se dospeva u koji sesir?! Ne samo za Partizan. A u ovoj zapadnoj "konferenciji" skoro pola timova francuski.

nz

pre 9 godina

Solidna grupa, kod kuće je realno da budu sve pobede, u gostima jedino Asesoft bi trebalo da bude pobeda, ostalo malo verovatno. Dobro, biće zanmljiva jesen, komšije će gledati poraze u EL a mi pobede u Evro/Miki Maus/Kako god da ga zovete kupu.

davno bese 98

pre 9 godina

Iskreno vam želim da dobijete najteže moguće protivnike, i ispadnete u grupi Kupa Miki Mausa.
(Ivan NS, 29. septembar 2014 11:01)

Iskreno ti zelim da tvoj tim se odmrzne pa da igramo pravi derbi.

ja

pre 9 godina

Lozite se i palite koliko hocete panteri, ali Dule ce vladati nad vama sve dok je ziv. A ove vase prozivke mu samo jos vise povecavaju zelju da vas pobedi.

Konstatacija

pre 9 godina

Ovi sesiri veze sa logikom nemaju. Voleo bih samo da cujemo objasnjenje po kom kriterijumu se dospeva u koji sesir?! Ne samo za Partizan. A u ovoj zapadnoj "konferenciji" skoro pola timova francuski.
(Bocardo, Zato sto je francuska liga po svemu znacajnija od ABA lige

molos

pre 9 godina

ne znam zasto likujete????

posteno smo upali u ovu glupost od takmicenja i posteno cemo da se borimo u njoj,
vi se bolje prisetite kad ste bili prvaci Srbije ili pobedili iole jaci tim.
mi nemamo zasto da se stidimo,
petnest godina vas unistavamo, Dule je institucija, imamo svoj grb, nije nam na celu kluba lik koji ce uskoro u zatvor.
tako da sedite, uzivajte i nadajte se.

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Grupa vam je po meri, na strani mozete dobiti jedino Rumune, o od ostale preostale cetiri ekipe, Ritas je najslabiji, i ako je bio u prvom sesiru ...

roto kos rak i zlo srpske kosarke

pre 9 godina

vidite komentare iz predgradja? e tako se upale navijaci ljagostere i mursije kad prodju u drugo kolo kupa kralja pa kao "prozivaju" real i barselonu.

Nacionalisti

pre 9 godina

Panteri glupe su vam fore, vi mislite da ste zanimljivi i da nas tu nesto kao provocirate, ali slabo je to. Rugati se Partizanu sto igra ovo takmicenje, koje nije igrao jos od 1999/00 god. je stvarno smesno, ali onda se setim nekadasnje zvezde koja je ovo takmicenje igrala vise od jedne decenije, to je vec zalosno i tuzno... Vama sledi brzo ispadanje i prelazak u kup Mikija Mausa ili Marinka Rokvica kako god ga zvali... Ajmo crno-beli...

coombo

pre 9 godina

koja god pravila da se primene za odredjivanje sesira Partizan i ritas moraju da budu u istom ili susednom sesiru. ako je Partizan u cetvrtom onda i ritas mora da bude u cetvrtom ili barem trecem, a ne u prvom. Partizan zadnje 3 sezone nema neke rezultate u el ali nema ih ni ritas. koje su mesto zauzeli prosle sezone u grupi? jel zadnje? a mi prosli u top16.

Lokalac

pre 9 godina

Koja prevara sa ovom istocnom i zapadnom konferencijom, isto kao i prosle sezone. Da je normalan zreb, proslo bi bar 70% iz ove takozvane istocne. Na zapadu sve duduci.

Grobar Toma

pre 9 godina

U Oktobru biće nama krasno, kada nam nabije krasni, a protiv ovih softovaca biće valjda softcore. Moramo bolje i od glave pozadinu čuvati.

Realno

pre 9 godina

Komšije, jes vam jaka grupa ali ne brinite...ovaj banvit u grotlu pionira dobijate ako vas krene, Rumune i Ruse kidate u najavi, ritas dobar ali u BG-u nema šta da traži a sa apoelom cenim ujednačene tekme, pa šta bude...moja realna prognoza je drugo mesto u grupi, eventualno treće ako se baš zalomi neki magični rezultatski trougao. Aj pa da vi osvojite EK i da lepo imamo 3 predstavnika u EL naredne se zone...pozz od normalnih navijača CZ...

Zlatko

pre 9 godina

Procitao sam polovinu komentara i to je to. Ja ne mogu da verujem da ovoliko dece ostavlja komentare. Zvezdas sam, mrzim Partizan, ali ljudi, Partizan ovo lagano prolazi. Ja cak tipujem na skor 7:3. Mozda sam preterao, ali videcemo sta ce biti.

moje ime

pre 9 godina

Teska grupa.

Ono sto je mnogo bitnije je u kom cemo sastavu igrati. Po iskustvu od ranije, rekao bih da cemo proci grupu, ali na jedvite jade. Onda cemo u drugoj fazi biti bolji i verovatno i nju proci.

Ono sto vidim u nasoj grupi je 4 ozbiljna protivnika i jedan koji nam verovatno nece predstavljati problem. Moramo kuci da dobijemo sve meceve. I da uzmemo neku pobedu na strani.

Treba nam opet cudo. Ocekujem ga od Milutinova, Milosavljevica, Murica...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Krasni oktobar!!!??? Nikad čuo za taj tim, a pratim košarku 30 godina?? Jel to neki novi parfem?
(Mile RentaBubreg, 29. septembar 2014 13:29)

Isto su se pitali navijači evroligaških klubova prošle godine kada su pročitali ime učesnika "crvena zvezda telekom",čak su navijači Makabija i javno postavili pitanje na tribinama,znate vi panteri kako je glasilo

Isterivac botova

pre 9 godina

Mogli ste da nam pojasnite koliko prolazi grupu i kako ide ukrstanje..
Ipak mi nismo navikli na ovo takmicenje :-)
I da..lepo neko pitao. Hoce li biti prenosa Evrokupa na b92?

sernikola

pre 9 godina

Za vas koji se cudite sto je partizan u cetvrtom sesiru pogledajte rang listu ULEB pa cete da vidite zbog cega je tu. I u fudbalu i u kosarci se oba takmicenja boduju isto (Liga sampiona i Liga Evrope), stim sto se u kosarci boduju samo poslednje tri godine, a Partizan je blago receno imao skromne rezultate u tom periodu. U ULEB takmicenjima takodje postoji pravilo da tim koji se nije takmicio u evropskim takmicenjima preuzima najmanji koeficijent od timova iz te zemlje i na taj nacin se izbegava da npr. neki tim iz Rusije (koji je sigurno jak) bude u zadnjem sesiru samo zato sto nije igrao Evropu. Zvezda je iz tog razloga u petom a ne u cetvrtom sesiru, Niznji je u cetvrtom iako ima manji koeficijent.

cipiripi kup

pre 9 godina

Da li je zvezdafmp nekada pobedila Barcu,CKSA,Fener i još neke evro timove??
(Pitam se?, 29. septembar 2014 11:33)

Pitam se i ja da li je ovo vest o Partizanu ili o Zvezdi? Nemoj da si nervozan druze, iskuliraj, pojedi jedan cipiripi. :)

Grobarka

pre 9 godina

Ja verujem u PATTIZAN i njegov prolazak grupne faze. Kada smo pobeđivali i jače timove,što da nije isključeno da pobedimo i ove. PARTIZAN SAMPION

о шонеси

pre 9 godina

Нема проблема, ко год да је у групи, зна се ко је једини шампион Европе у овом такмичењу

Inzenjer

pre 9 godina

Odlicna grupa komsije, puno srece u takmicenju...

Elem, napaljeni i preterano ostrasceni navijaci, daj za promenu, ako se vec prozivate, neke kvalitetne fore bacite...

Ne znam za druge, ali meni "prizemno" prozivanje i prepucavanje nije smesno (a mozda sam i ja ostario:).

Tja...

pre 9 godina

Ma nema Partizanovih šalova, osim što u solunskoj regiji maltene gde god da odeš sa našim obeležjem, dobiješ popust, poklon i osmeh od uva do uva. Nisu Solunjani kao pirejske ribice...

ne glasam za sns

pre 9 godina

Zasto smo u 4 sesiru-zato sto se pobede u Evrokupu i Evrolgi isto boduju,kao i plasmani u naredne faze.Isto se boduju pobede protiv Asesofta,Bizonsa,Ventspilsa i pobede protiv CSKA,Reala,Barse...Iz tog razloga je Buducnost ispred nas,zato je i Ritas u 1. sesiru,kao i Nimburk,a zato i CZT ima bolji koeficijent.

Burgija

pre 9 godina

Jaka grupa mora se priznati. Ritas, Banvit i Hapoel su dobri timovi i prolaze sigurno a Asesoft i Oktobar su preslabi.
Ali sad ćete videti kako se "slabo" igra u Evrokupu...

Maxim

pre 9 godina

Ma ovo je smešno.
Podelili Evropu na konferencije, pa im ni to nije bilo dosta nego Partizan smestili u četvrti šešir.
Stvarno, bre, dokle više ta nepravda?

nezadovoljan

pre 9 godina

Za vas koji se cudite sto je partizan u cetvrtom sesiru pogledajte rang listu ULEB pa cete da vidite zbog cega je tu. I u fudbalu i u kosarci se oba takmicenja boduju isto (Liga sampiona i Liga Evrope), stim sto se u kosarci boduju samo poslednje tri godine, a Partizan je blago receno imao skromne rezultate u tom periodu...
(sernikola, 29. septembar 2014 13:19)

Pa dobro,prosle godine i nije bas bilo ocajno,a ni prethodnih,obzirom na finansije KKP i ostalih Evroligasa.Ali sve to govori da dok je Partizan gubio od CSKA,Makabija,Reala...,timovi u evrokupu su skupljali bodove protiv nekih poluamatera i sada Buducnost ima bolji koefecijent,a Nimburk je u 1. sesiru.Znaci nije samo stvar dobre ili lose sezone,nego u smesnom sistemu bodovanja gde se isto boduje pobeda u Evroligi i Evrokupu.

dzukac

pre 9 godina

Grupa za Partizan nije laka, ali je prolazna. Banvit i Hapoel su ozbiljni protivnici, Lijetuvos i Crveni Oktobar mogu biti nezgodni ali mislim da je Partizan realno kvalitetniji od njih. Asesoft gotovo bez šansi u ovakvoj konkurenciji. Ali mogu kod kuće da otkinu par pobeda i naprave problem nekome od favorita.

zvezdaš

pre 9 godina

Jaka grupa za Partizan,nema šta. Nešto slično kao Zvezda što je imala prošle godine u EL,sve dobre ekipe bez izrazitog favorita. Nadam se da će Partizan proći,ali realna je borba za drugo mesto. A o ULEBu i njihovim idejama,suvišno je pričati.

pera

pre 9 godina

Prosle godine u ovoj fazi bili neki finci,holandjani,estonci... Ove samo rumuni(sa 5 amera,Kefalidisom,litvancem i Labovicem) od tih "egzoticnih" kosarkaskih zemalja.

Pradoksalnadalabu

pre 9 godina

Jel Dunja Polovina iz Vrsca i dalje forsira centra ili se sad okacio nekoj novoj provincijali da pomaze i napreduje. Partizan prica ove godine izuzetno tanko ostao Gagic fali Bogdanovic pa kako bude Dule

.,.,

pre 9 godina

šeširi se nisu pravili po kvalitetu, već po regionu, rusi u jednom, francuzi u drugom, italijani u trećem i tako...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (broz, 29. septembar 2014 12:08)

Po regionu su istok i zapad,a ostalo po koeficijentima gde pobede protiv Reala,CSKA,Barse,Makabija...u EL donose isto bodova kao pobede protiv Solnoka,Bizonsa,Rige... u EK.
Ritas je nakupio bodove u Evrokupu koji tradicionalno dobro igra pa je zato u 1. sesiru,iako u Evroligi nikad nista nije napravio.
Inace i za poraz se dobija po 1 bod(bilo EL ili EK) pa u plej ofu vise bodova dobijes ako prodjes sa 3:2,nego sa 3:0...

Zeljko S.

pre 9 godina

Je li sa Krasnim Oktobrom igrate u oktobru ili novembru?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sad, 29. septembar 2014 12:39)

U Oktobru bice u Novembru.

Zeljko

pre 9 godina

...Umesto da vas izbace u beton ligu jer deset godina ne plaćate porez i varate sa ugovorima čime ste oštetili državu za milione evra, vi još dobijate državne sponzore da opet razigravate strance... Samo u Srbiji. P. S. Zvezda po zakonu ove zemlje pokušava da se izvuče.
(krasni? hahaha, 29. septembar 2014 17:37)

Prvo,o razigravanju stranaca nam prica navijac kluba koji razigrava Nemca,Slovenca,do skora Ukrajinca,a pre toga Bosance,Crnogorce,Makedonce,cak i Bugarina,i jos brdo amera.
Drugo,klub za koji navijas je FMP,a Zvezda je zamrznuta.