Fudbal 64

Četvrtak, 25.09.2014.

11:08

“Izbori, pa neka Karadžić pobedi”

Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić ponovo je pozvao predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića da podnese ostavku.

“Izbori, pa neka Karadžiæ pobedi” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Jedini koji je gori od bata Toleta u srpskom fudbalu je bata Terza i on je sad nasao da ga menja. Pa ako ce bata Terza da nas vodi i njegovi kumovi onda bolje da ostane matori dozivotno!

Moj Opel

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo."

Ne mogu da negiraju da $65M duga pokusava da se natovari na ledja Gradjana Srbije a to znaci da u zatvor nece ici oni koji su za taj dug zaista odgovorni, zbog protekcije Rezima. A to odbija sponzore i sve ostalo.

/ispravka

panteroid

pre 9 godina

A jeste igrali kvalifikacije za LE? Pa koji je rezultat bio? Vratio sam se krajem jula pa nisam stigao da ispratim te evropske utakmice. Alo bandoglavi vrsiocu funkcije sekretara propalog klub,o cemu ti pricas?Kakve utakmice kad ih nije bilo vise od 2 po sezoni.Sto nepobediste pa bi bilo para u grupnoj fazi.A da,do veceras i trece saopstenje da izdas.Nemoj duza pauza da bude od 8 sati.

istina boli grobare

pre 9 godina

Razlika između navijača Zvezde i partizana - ovi prvi traže smenu Karadžića i kad su prvi i kad su drugi na tabeli, a ovi drugi samo dok nisu prvi na tabeli. Pametnom dovoljno. Hvala ti Bože što sam deo normalnih navijača koji se bore protiv ovog zla u srpskom fudbalu. Grobari su toliko iskompleksirani da bi pre trpeli ispadanje od amatera samo da budu makar silom ispred Zvezde. Umesto da shvate da im te veštačke titule ništa ne donose oni bi i protiv 10 Pazaraca igrali samo da se dočepaju titule. Izgleda mnogo boli 70 godina života u senci Zvezde.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Zao mi je sto novine vise ne zele da objavljuju komentare kada se ukaze na neke stvari koje nisu u skladu sa njihovom politikom. Mislim da je sloboda govora u Srbiji i dalje misaona imenica. Covek koji je pobegao iz Srbije jer je protiv njega pokrenut postupak sada prica o postenju. Jedina osoba koja je pravosnazno osudjena za sve malverzacije koje su cinjene u nasem fudbalu je Ceca, koja je platila ceh umesto Arkana i koja je bila najslabija karika. Dal je moguce da covek koji je naplacivao igracima fee da bi isli u Nemacku na SP prica najpre kako Miha vodi igrace koji su vlasnistvo jednog menadzera, ciji je suvlasnik Terzicev zet,covek koji je prosle godine smirio situaciju kada je Zvezda kukala na Terzica jer je dobio mesto potpredsednika, covek koji ga je u svim medijima pljuvao sada kaze da su prijatelji...Dal je moguce da samo u Srbiji neko napravi minus od 50 miliona u drustvu u koje je drzava pumpala novac i posle ovoliko vremena nema nikoga protiv koga je bar pokrenut postupak za malverazcije i tu situaciju?! Dal je moguce da coveka koji je Zvezdi davao lazne papire da bi igrala u Evropi i koji je doveo u pitanje igranje reprezentacije i ostalih klubova sada bude glavni krivac za njenu situaciju. E to je tipicno srpski...neko vam pruzi ruku a vi je pljunete i jos napadnete da je on kriv za to...On je kriv sto je dozvolio da ostanete u prvoj ligi uopste...Sramota Zvezdo ko te sve vodi...

Vita

pre 9 godina

"Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za CZ..." Ovaj čovek hoće da bude nešto u Srbiji. Prvo, nisu svi stanovnici građani, nego samo punoletni, drugo pola Srbije živi na selu, gde ni novine ne stižu, poila su žene, mnogo je starijih ljudi, kako neko može ovako besmisleno da govori? Pa tih njegovih 65 osto to je oko PET miliona. Dokle ta glupost da pet miliona navija za CZ, u zemlji koja nema više ni sedam miliona stanovnika (poslednji ppid 7,1 milion, procene za sadaš nje vreme 6,9 miliona. On je neki doktor nauka (tako nešto), kja je to pravna kategorija navijač? Ko je utvrdio i kko da PET miliona navija za njegov klub? U Srbiji, zdravorazumski rečeno, sve je manje ljudi koji idu na utakmice ili znaju šta je jedan klub, sve se danas svodi na mlade, decu i "navijače" koji kažu javn: nas fudbal baš i ne zanima, idemo da se bijemo.

Molim da se ovo objavi, muka i je od ove propagande

pre 9 godina

Gospodo mladi ljudi, jer se ovde uglavnom javljate, razmislite malo o ovoj "milion" milion puta ponovljenoj izmišljotoni da PET miliona građana Srbije navija za CZ. Cela Srbija ima PET MILIONA građana i manje od SEDAM iliona stanovnika (građani su oni koji imaju pravo glasa, dakle punoletni), pa prema terzićevoj nebulozi svi rađani Srbije navjaju za CZ!? Prema nekpoj slobodnoj procen, najviše milion ljudi, d toga pola miliona su decva i omladinci, prate sport, fudbal i košarku pre svega, i nema CZ više od šesto hilkjada navijača. Mislim na one oji gledaju utakmice, bar na televiziji, prate rezultate. U zemlji u kojoj živi sedam miliona ljudi, pola je na siromašnom i uvenulom selu, ne može biti pet miliona navijača, i to za CZ. Od onih koji prate fdbal, recimo ilion ljudi, možda za CZ navija 60 dsto, nemam ništa protiv, ali to je onda &00 iljada a nije PET miliona.

Cinik

pre 9 godina

Pa imali ste "sampionski" tim sada, pa opet nikoga niste prodali. U klubu se toliko lose radi, da i Liga Evrope postaje takmicenje u kome ce tesko igrati Crvena z., a Liga Sampiona tek, to se sigurno nece dogoditi nikada.

grobar87

pre 9 godina

Tole možda nije savršen, ali je najpošteniji predsednik FSS koga smo dosad imali. Crveno-beli, rokajte minuse, al istinu sakriti nećete :)

PIVKE

pre 9 godina

Koji bezobrazluk Terzic je bio na celu saveza i sta je bilo od tog.
Pa nije Tole kriv sto ispadate u kvalifikacijama sto vas UEFA izbacuje.
Nisam za Toleta trebao je da leti zbog Antica.

Bane

pre 9 godina

Prosto i jednostavno on smatra da je prvenstvo namesteno,zanimljivo posto je on i dalje zvanicno predsednik Zajednice Superligasa. Ako je zaista tako zasto bre igrate i ucestvujete u tim namestanjima. Lepo istupite i bar ste cista obraza ovako ste saucesnici.

Jagr68

pre 9 godina

Za proslu sezonu, Terzic, poznat po semi "tri za tri" je rekao da je najregularnija, a sada hoce izbore. Ne zaboravi na uslovnu licencu koju si dobio! Da nije Toleta sada bi Zvezda igrala beton ligu!

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

Ma sta xoce ovi vise?!?u 4 ligu nek idu,pa nek se ovako ponasaju,ovi su gori od svix zvezdinix uprava do sada!Baxati,sebicni,podmukli!sramota za srpski fudbal!Niko vise da ix slusa i gleda ne moze!

Brondby

pre 9 godina

Idemo zuto plavi do pobede u Esbjergu iemooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Svasta od vas ljudi.

pre 9 godina

Karadžić nije rezultatima zaslužio nastavak rukovođenja FSS.
(Raša, 25. septembar 2014 13:09)

Ali Terzic i Kokeza jesu, jel da?

Lošmi

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)

Evo ja glupi navijam za Zvezdu već 32 godine. Idem na većinu utakmica (na istok uglavnom, sever odavno nije ono što je nekada bio) i gledam svaku utakmicu reprezentacije i navijam za nju. Reprezentacija nije Karadžić (koga ne volim ni malo i prvi bi da mu vidim ledja) nego zemlja u kojoj živim i koju volim. A ovako razmišlja i 90% zvezdaša koje ja znam.

Grobelar

pre 9 godina

"Ako šest godina ne učestvujete u kvalifikacijama za Ligu šampiona to je ogroman gubitak, nemate prihode od ulaznica, od UEFA, nemate igrače za evropsko tržište iz šampionske ekipe", istakao je Terzić. Pa učestvovali ste u kvalifikacijama za Ligu Evrope, mnogo slabijem takmičenju, i šta ste postigli? I za to je Karadžić kriv? Nego ti prijatelju da odgovoriš ko je OFK doveo na ivicu egzistencije, nema za struju i plate, stadion se raspada, a trebalo bi da je puna kasa od prodaje igrača?

40+

pre 9 godina

Sta je sa ovim Terzicem,sta on prica,jel to onaj isti sto je bio na insajderu,jel on to jos uvek nije uhapsen?! Pa tog coveka je jurio i interpol ako me secanje nevara,otkud on,sta je on,ko je on da deli lekcije i savete?! E Srbijo moja sta si ti dozivela,da on drzi slovo i prica o postenju,ejjj on?! Strasno,nemam sta da dodam vise,sem,e Srbijo moja sta si ti dozivela..

mkg

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)
Pametni citiraju umne ljude.

Nacionalisti

pre 9 godina

Sta si bre ti uradio dok si bio dve godine predsednik FSS? Osim sto je zvezda osvojila dve duple krune, prodao gomilu igraca iz ofk-a, i uspeo da pobegnes jer si bio na poternici, ja se ne secam nicega drugog... Pa da ima bar malo pravde ti bi trebalo da si u zatvoru. Taj Tole je bar obnovio stadione po celoj Srbiji, postavio reflektore sto je za neke klubove bio san, napravio kucu fudbala u Staroj Pazovi i td... JF99VR

Marko

pre 9 godina

Ja bi voleo da Karadzić ostane,pa onda na ulice pa da vidimo 50.000 navijaca kad izadje,koju će pesmu onda da pevaju i on i ceo fss sa sve sudijama.

Vojvodjanin

pre 9 godina

Od svih komentata sve komentarai tastatura grobara. Onih koji imaju kratku pamet, Onih koji su svasta vikali istom tom Karadzicu u prolecnom delu prvenstva. Zasto gradjani srbije ne idu na utakmice reprezentacije?Ko je dovodio i oterao sve one selektore od Clementea, Antica, Djukica, Petkovica, Mihajlovica. Kakva je zasluga Karadzica za "useph" reprezentacije? Gde su pare od SP u Juznoj Africi? Otisle u njegov spomeniku u Pazovu. Centar koji radi sve ukupno 1-2 godisnje, centar kada duva kosava je neupotrebljiv.I ono sto nije vezano za fudbal cega god se dohvatio u Subotici propaloje

mihailo

pre 9 godina

Evo ja sam navijac Crvene zvezde i gledam reprezentaciju. U poslednje vreme slabije ali to je zato sto ne igraju dobro. I n3ma veze sa Toletom.
Nego sta je sa Terzinom optuznicom za koju krivi vasu Brankicu Stankovic. Nije Tole dobar, ali je gospodin za Kokezu i Terzu.

specijalista

pre 9 godina

Pojavljivanje ovog coveka svaki dan u medijima je iritirajuce i ponizavajuce za svakog gradjanina Srbije,ukljucujuci i one koji navijaju za Zvedu,gde spadam. ovoliku gomilu gluposti,odavno ne videh

Bogatas tim se dicim

pre 9 godina

Samo jedno pitanje za ovu pojavu...Sta si ti pozitivno uradio dok si bio predsednik saveza,samo jednu stvar nek mi navede??? Osim sto je Zvezda bila prvak,i sto je bio na poternici,sta je uradio???
(Sirotinja,nema sta

Sta je ovaj uradio za sve ove godine osim sto je Partizan bio prvak. Niko nije kriv dok se ne dokaze.

Sve sto je Terzic rekao tacno je. Sada ga tastatura grobari brane a pre samo cetiri meseci su ga nazivali svakojako. Da li je istina da je izjavio da ce da ode u Decembru prosle godine. Nije otisao.Rekao je da ce u junu da bude skupstina FSS.Nije bila. Tada je rekao da ce da bude izabran novi selektor. Selektor izabrana nedelju dana pred utakmicu sa Francuskom. Rukovoidjenje JSL je zasebno od FSS ali se Tomislav Karadzic trudi da isto vrati pod okrilje FSS.Ali je zato sudisjki odbor u nadleznosti FSS.Predsednik Bogoljub Stepanovic (?) i klavni za kontrolu Zoran Petrovic(?). Malo starijim poznavaocima fudbala obojica poznati po svom postenju

shimec

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)"

Kazemo da nisi ni ti pametan ako nasedas na ovakve izjave. A ionako je najvatreniji navijac Zvezde - Bogdanov direktan krivac za "poraz" u Djenovi.

bang bang

pre 9 godina

Molim Vas, objasnite nama širokoj narodnoj masi, zbog čega 65% stanovništva koji navijaju za Czv neće gledati utakmice reprezentacije ni na televiziji. Toliko nemate argumenata da izjavljujete gluposti i sebe pravite na budalu.

Voja

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?

muamua

pre 9 godina

65posto gradjana srbije navija za zvezdu??? pa ovaj nije normalan...ajd da je rekao od onih koji prate sport 65posto navija za zvezdu i izjava da zbog karadzica ne prate utakmice ni na tv je presmesna...uzas bre kada covek ovako potcenjuje i svoje navijace

deba

pre 9 godina

Cekaj bre pa Ti se šališ, Tole kriv, zato sto Zvezda nije uzela titulu, zato što ste u dugovima... Mora da se šališ. Non stop govorite kako je naš fudbal u problemu, ok jeste, ali kad ovako istupiš i daješ razloge koji veze nemaju sa mozgom zašto bi vas iko podržao. Pa nije on potpisivao milionske ugovore sa pajserima nego Zvezda.

abolirani

pre 9 godina

Terzicu, bice izbori po propisu, nego sto ti nisi u zatvoru po propisu, to je pitanje koje je bitnije.
Karadzic nije idealan, ali je FSS ipak stvorio nesto, taj trening centar i reflektore po stadionima u Srbiji.
Moze i treba da ide jedino zbog losih rezultata reprezentacije u nekim proslim kvalifikacijama. Ali sumnjam da je tebi to na prvom mestu. Pricas o sudjenju i ne znam cemu.
Sto rece Den Tana, kada se bunio u Engleskoj, rekli su mu da saceka kraj prvenstva i podvuce crtu, bice otprilike jednak broj gresaka i u korist njegovog kluba. Tako je i bilo. Da ne pricam koliko vise ovde sudije sude u korist 2 velika kluba. Zbog jednog penala sad kada niste imali sut na gol, to je smak sveta. Ocekujes da budes prvak sa klincima i tolikim dugovima, pretis sudijama u njihovim prostorijama. I ti si takav idealan da pricas o fudbalu i postenju?

Problem je sto ste vi licemeri, Terzicu. Vas taj FSS drzi u zivotu, da je po pravilima odavno bi bili u nizem rangu, a to bi i bilo pametnije klubu da stane na noge, medjutim ko zna kakvi su vasi ciljevi. Vestacki uspeh i prodaja klinaca, da li da se smanji dug ili da postane jos veci, videcemo, zavisi gde odu pare.

Svakako zelim Zvezdi da stane na noge, a mislim da je to moguce uz neke druge ljude, uz neke druge planove.
Bez zdrave i jake Zvezde nema ni jakog Partizana, dokaz je poslednjih par godina kako nista skoro ne kupujemo, pokusavamo da budemo bolji za nijansu, problem je sto i nasa uprava ne posluje dobro.

kosovski ciklus

pre 9 godina

Terzicu stadion Metalca je kostao 3,5 miliona evra vi ste samo Slobodana Rajkovica prodali za 5,5 mil evra ,u periodu od par godina prodali ste igrace za 25 mil evra(Rajkovic,Ivanovic,Tosic,Kolarov,Basa,Rakic itd ...) postoji na srecu transfermarket pa proverite,danas OFK igra na ruini koja je u raspadu ,umeeto atletske staze stoji prasina . Slicne rezultste ste imali i kao predsednik fsscg .

Sigmund

pre 9 godina

Hahaha, koja smejurija, ne mogu da verujem! Pazi sad, Tole kriv za neosvajanje titula, Tole kriv za finansijsku situaciju u klubu, Tole kriv za neprodaju igraca.. Uzas. Pa sto ste se ucutali proletos, kad ste pokrenuli akciju za Toletovu smenu, jos si na sednici Fss-a rekao, da ustvari i ne trazis smenu. Znaci, ovakve izjave, vredja normalne ljude, u ocigledno nenormalnoj drzavi. :)

vernik

pre 9 godina

I ako pobedi,šta cete onda?!
Na ulice, manipulacija napaljenim klincima? Nasilan upad u prostorije FSS? Miniranje prvenstva pod političkim pretnjama ostalima? Krvoproliće?

p.s. Kad se nastavlja suđenje vama g. Terzicu, koliki je rok dat za to? Do zastarenja?

Djordje

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. "

Majko moja, bas ja razmisljam o predsedniku fudbalskog saveza kada igra reprezentacija. Vasi interesi su daleko od postenih, pa koliko god ja nemao simpatije prema Karadzicu, zelim da ostane sve dok ovakvi pokusavaju da ga sklone.

Sirotinja,nema sta!

pre 9 godina

Samo jedno pitanje za ovu pojavu...Sta si ti pozitivno uradio dok si bio predsednik saveza,samo jednu stvar nek mi navede??? Osim sto je Zvezda bila prvak,i sto je bio na poternici,sta je uradio???

Zatvor za obojicu

pre 9 godina

Da je ovo normalna zemlja Vas dvojica bi jedva bili ekonomi u nekom selu. Ovako ste obojica bili predsednici fudbalskog saveza.

Sirotinja,nema sta!

pre 9 godina

Samo jedno pitanje za ovu pojavu...Sta si ti pozitivno uradio dok si bio predsednik saveza,samo jednu stvar nek mi navede??? Osim sto je Zvezda bila prvak,i sto je bio na poternici,sta je uradio???

Sigmund

pre 9 godina

Hahaha, koja smejurija, ne mogu da verujem! Pazi sad, Tole kriv za neosvajanje titula, Tole kriv za finansijsku situaciju u klubu, Tole kriv za neprodaju igraca.. Uzas. Pa sto ste se ucutali proletos, kad ste pokrenuli akciju za Toletovu smenu, jos si na sednici Fss-a rekao, da ustvari i ne trazis smenu. Znaci, ovakve izjave, vredja normalne ljude, u ocigledno nenormalnoj drzavi. :)

bang bang

pre 9 godina

Molim Vas, objasnite nama širokoj narodnoj masi, zbog čega 65% stanovništva koji navijaju za Czv neće gledati utakmice reprezentacije ni na televiziji. Toliko nemate argumenata da izjavljujete gluposti i sebe pravite na budalu.

kosovski ciklus

pre 9 godina

Terzicu stadion Metalca je kostao 3,5 miliona evra vi ste samo Slobodana Rajkovica prodali za 5,5 mil evra ,u periodu od par godina prodali ste igrace za 25 mil evra(Rajkovic,Ivanovic,Tosic,Kolarov,Basa,Rakic itd ...) postoji na srecu transfermarket pa proverite,danas OFK igra na ruini koja je u raspadu ,umeeto atletske staze stoji prasina . Slicne rezultste ste imali i kao predsednik fsscg .

vernik

pre 9 godina

I ako pobedi,šta cete onda?!
Na ulice, manipulacija napaljenim klincima? Nasilan upad u prostorije FSS? Miniranje prvenstva pod političkim pretnjama ostalima? Krvoproliće?

p.s. Kad se nastavlja suđenje vama g. Terzicu, koliki je rok dat za to? Do zastarenja?

muamua

pre 9 godina

65posto gradjana srbije navija za zvezdu??? pa ovaj nije normalan...ajd da je rekao od onih koji prate sport 65posto navija za zvezdu i izjava da zbog karadzica ne prate utakmice ni na tv je presmesna...uzas bre kada covek ovako potcenjuje i svoje navijace

deba

pre 9 godina

Cekaj bre pa Ti se šališ, Tole kriv, zato sto Zvezda nije uzela titulu, zato što ste u dugovima... Mora da se šališ. Non stop govorite kako je naš fudbal u problemu, ok jeste, ali kad ovako istupiš i daješ razloge koji veze nemaju sa mozgom zašto bi vas iko podržao. Pa nije on potpisivao milionske ugovore sa pajserima nego Zvezda.

Djordje

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. "

Majko moja, bas ja razmisljam o predsedniku fudbalskog saveza kada igra reprezentacija. Vasi interesi su daleko od postenih, pa koliko god ja nemao simpatije prema Karadzicu, zelim da ostane sve dok ovakvi pokusavaju da ga sklone.

abolirani

pre 9 godina

Terzicu, bice izbori po propisu, nego sto ti nisi u zatvoru po propisu, to je pitanje koje je bitnije.
Karadzic nije idealan, ali je FSS ipak stvorio nesto, taj trening centar i reflektore po stadionima u Srbiji.
Moze i treba da ide jedino zbog losih rezultata reprezentacije u nekim proslim kvalifikacijama. Ali sumnjam da je tebi to na prvom mestu. Pricas o sudjenju i ne znam cemu.
Sto rece Den Tana, kada se bunio u Engleskoj, rekli su mu da saceka kraj prvenstva i podvuce crtu, bice otprilike jednak broj gresaka i u korist njegovog kluba. Tako je i bilo. Da ne pricam koliko vise ovde sudije sude u korist 2 velika kluba. Zbog jednog penala sad kada niste imali sut na gol, to je smak sveta. Ocekujes da budes prvak sa klincima i tolikim dugovima, pretis sudijama u njihovim prostorijama. I ti si takav idealan da pricas o fudbalu i postenju?

Problem je sto ste vi licemeri, Terzicu. Vas taj FSS drzi u zivotu, da je po pravilima odavno bi bili u nizem rangu, a to bi i bilo pametnije klubu da stane na noge, medjutim ko zna kakvi su vasi ciljevi. Vestacki uspeh i prodaja klinaca, da li da se smanji dug ili da postane jos veci, videcemo, zavisi gde odu pare.

Svakako zelim Zvezdi da stane na noge, a mislim da je to moguce uz neke druge ljude, uz neke druge planove.
Bez zdrave i jake Zvezde nema ni jakog Partizana, dokaz je poslednjih par godina kako nista skoro ne kupujemo, pokusavamo da budemo bolji za nijansu, problem je sto i nasa uprava ne posluje dobro.

Zatvor za obojicu

pre 9 godina

Da je ovo normalna zemlja Vas dvojica bi jedva bili ekonomi u nekom selu. Ovako ste obojica bili predsednici fudbalskog saveza.

Jagr68

pre 9 godina

Za proslu sezonu, Terzic, poznat po semi "tri za tri" je rekao da je najregularnija, a sada hoce izbore. Ne zaboravi na uslovnu licencu koju si dobio! Da nije Toleta sada bi Zvezda igrala beton ligu!

Grobelar

pre 9 godina

"Ako šest godina ne učestvujete u kvalifikacijama za Ligu šampiona to je ogroman gubitak, nemate prihode od ulaznica, od UEFA, nemate igrače za evropsko tržište iz šampionske ekipe", istakao je Terzić. Pa učestvovali ste u kvalifikacijama za Ligu Evrope, mnogo slabijem takmičenju, i šta ste postigli? I za to je Karadžić kriv? Nego ti prijatelju da odgovoriš ko je OFK doveo na ivicu egzistencije, nema za struju i plate, stadion se raspada, a trebalo bi da je puna kasa od prodaje igrača?

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

Ma sta xoce ovi vise?!?u 4 ligu nek idu,pa nek se ovako ponasaju,ovi su gori od svix zvezdinix uprava do sada!Baxati,sebicni,podmukli!sramota za srpski fudbal!Niko vise da ix slusa i gleda ne moze!

grobar87

pre 9 godina

Tole možda nije savršen, ali je najpošteniji predsednik FSS koga smo dosad imali. Crveno-beli, rokajte minuse, al istinu sakriti nećete :)

specijalista

pre 9 godina

Pojavljivanje ovog coveka svaki dan u medijima je iritirajuce i ponizavajuce za svakog gradjanina Srbije,ukljucujuci i one koji navijaju za Zvedu,gde spadam. ovoliku gomilu gluposti,odavno ne videh

Lošmi

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)

Evo ja glupi navijam za Zvezdu već 32 godine. Idem na većinu utakmica (na istok uglavnom, sever odavno nije ono što je nekada bio) i gledam svaku utakmicu reprezentacije i navijam za nju. Reprezentacija nije Karadžić (koga ne volim ni malo i prvi bi da mu vidim ledja) nego zemlja u kojoj živim i koju volim. A ovako razmišlja i 90% zvezdaša koje ja znam.

PIVKE

pre 9 godina

Koji bezobrazluk Terzic je bio na celu saveza i sta je bilo od tog.
Pa nije Tole kriv sto ispadate u kvalifikacijama sto vas UEFA izbacuje.
Nisam za Toleta trebao je da leti zbog Antica.

Svasta od vas ljudi.

pre 9 godina

Karadžić nije rezultatima zaslužio nastavak rukovođenja FSS.
(Raša, 25. septembar 2014 13:09)

Ali Terzic i Kokeza jesu, jel da?

Nacionalisti

pre 9 godina

Sta si bre ti uradio dok si bio dve godine predsednik FSS? Osim sto je zvezda osvojila dve duple krune, prodao gomilu igraca iz ofk-a, i uspeo da pobegnes jer si bio na poternici, ja se ne secam nicega drugog... Pa da ima bar malo pravde ti bi trebalo da si u zatvoru. Taj Tole je bar obnovio stadione po celoj Srbiji, postavio reflektore sto je za neke klubove bio san, napravio kucu fudbala u Staroj Pazovi i td... JF99VR

Bane

pre 9 godina

Prosto i jednostavno on smatra da je prvenstvo namesteno,zanimljivo posto je on i dalje zvanicno predsednik Zajednice Superligasa. Ako je zaista tako zasto bre igrate i ucestvujete u tim namestanjima. Lepo istupite i bar ste cista obraza ovako ste saucesnici.

40+

pre 9 godina

Sta je sa ovim Terzicem,sta on prica,jel to onaj isti sto je bio na insajderu,jel on to jos uvek nije uhapsen?! Pa tog coveka je jurio i interpol ako me secanje nevara,otkud on,sta je on,ko je on da deli lekcije i savete?! E Srbijo moja sta si ti dozivela,da on drzi slovo i prica o postenju,ejjj on?! Strasno,nemam sta da dodam vise,sem,e Srbijo moja sta si ti dozivela..

mihailo

pre 9 godina

Evo ja sam navijac Crvene zvezde i gledam reprezentaciju. U poslednje vreme slabije ali to je zato sto ne igraju dobro. I n3ma veze sa Toletom.
Nego sta je sa Terzinom optuznicom za koju krivi vasu Brankicu Stankovic. Nije Tole dobar, ali je gospodin za Kokezu i Terzu.

mkg

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)
Pametni citiraju umne ljude.

Cinik

pre 9 godina

Pa imali ste "sampionski" tim sada, pa opet nikoga niste prodali. U klubu se toliko lose radi, da i Liga Evrope postaje takmicenje u kome ce tesko igrati Crvena z., a Liga Sampiona tek, to se sigurno nece dogoditi nikada.

shimec

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)"

Kazemo da nisi ni ti pametan ako nasedas na ovakve izjave. A ionako je najvatreniji navijac Zvezde - Bogdanov direktan krivac za "poraz" u Djenovi.

Moj Opel

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo."

Ne mogu da negiraju da $65M duga pokusava da se natovari na ledja Gradjana Srbije a to znaci da u zatvor nece ici oni koji su za taj dug zaista odgovorni, zbog protekcije Rezima. A to odbija sponzore i sve ostalo.

/ispravka

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Zao mi je sto novine vise ne zele da objavljuju komentare kada se ukaze na neke stvari koje nisu u skladu sa njihovom politikom. Mislim da je sloboda govora u Srbiji i dalje misaona imenica. Covek koji je pobegao iz Srbije jer je protiv njega pokrenut postupak sada prica o postenju. Jedina osoba koja je pravosnazno osudjena za sve malverzacije koje su cinjene u nasem fudbalu je Ceca, koja je platila ceh umesto Arkana i koja je bila najslabija karika. Dal je moguce da covek koji je naplacivao igracima fee da bi isli u Nemacku na SP prica najpre kako Miha vodi igrace koji su vlasnistvo jednog menadzera, ciji je suvlasnik Terzicev zet,covek koji je prosle godine smirio situaciju kada je Zvezda kukala na Terzica jer je dobio mesto potpredsednika, covek koji ga je u svim medijima pljuvao sada kaze da su prijatelji...Dal je moguce da samo u Srbiji neko napravi minus od 50 miliona u drustvu u koje je drzava pumpala novac i posle ovoliko vremena nema nikoga protiv koga je bar pokrenut postupak za malverazcije i tu situaciju?! Dal je moguce da coveka koji je Zvezdi davao lazne papire da bi igrala u Evropi i koji je doveo u pitanje igranje reprezentacije i ostalih klubova sada bude glavni krivac za njenu situaciju. E to je tipicno srpski...neko vam pruzi ruku a vi je pljunete i jos napadnete da je on kriv za to...On je kriv sto je dozvolio da ostanete u prvoj ligi uopste...Sramota Zvezdo ko te sve vodi...

Voja

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?

Molim da se ovo objavi, muka i je od ove propagande

pre 9 godina

Gospodo mladi ljudi, jer se ovde uglavnom javljate, razmislite malo o ovoj "milion" milion puta ponovljenoj izmišljotoni da PET miliona građana Srbije navija za CZ. Cela Srbija ima PET MILIONA građana i manje od SEDAM iliona stanovnika (građani su oni koji imaju pravo glasa, dakle punoletni), pa prema terzićevoj nebulozi svi rađani Srbije navjaju za CZ!? Prema nekpoj slobodnoj procen, najviše milion ljudi, d toga pola miliona su decva i omladinci, prate sport, fudbal i košarku pre svega, i nema CZ više od šesto hilkjada navijača. Mislim na one oji gledaju utakmice, bar na televiziji, prate rezultate. U zemlji u kojoj živi sedam miliona ljudi, pola je na siromašnom i uvenulom selu, ne može biti pet miliona navijača, i to za CZ. Od onih koji prate fdbal, recimo ilion ljudi, možda za CZ navija 60 dsto, nemam ništa protiv, ali to je onda &00 iljada a nije PET miliona.

panteroid

pre 9 godina

A jeste igrali kvalifikacije za LE? Pa koji je rezultat bio? Vratio sam se krajem jula pa nisam stigao da ispratim te evropske utakmice. Alo bandoglavi vrsiocu funkcije sekretara propalog klub,o cemu ti pricas?Kakve utakmice kad ih nije bilo vise od 2 po sezoni.Sto nepobediste pa bi bilo para u grupnoj fazi.A da,do veceras i trece saopstenje da izdas.Nemoj duza pauza da bude od 8 sati.

Marko

pre 9 godina

Ja bi voleo da Karadzić ostane,pa onda na ulice pa da vidimo 50.000 navijaca kad izadje,koju će pesmu onda da pevaju i on i ceo fss sa sve sudijama.

Vojvodjanin

pre 9 godina

Od svih komentata sve komentarai tastatura grobara. Onih koji imaju kratku pamet, Onih koji su svasta vikali istom tom Karadzicu u prolecnom delu prvenstva. Zasto gradjani srbije ne idu na utakmice reprezentacije?Ko je dovodio i oterao sve one selektore od Clementea, Antica, Djukica, Petkovica, Mihajlovica. Kakva je zasluga Karadzica za "useph" reprezentacije? Gde su pare od SP u Juznoj Africi? Otisle u njegov spomeniku u Pazovu. Centar koji radi sve ukupno 1-2 godisnje, centar kada duva kosava je neupotrebljiv.I ono sto nije vezano za fudbal cega god se dohvatio u Subotici propaloje

Vita

pre 9 godina

"Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za CZ..." Ovaj čovek hoće da bude nešto u Srbiji. Prvo, nisu svi stanovnici građani, nego samo punoletni, drugo pola Srbije živi na selu, gde ni novine ne stižu, poila su žene, mnogo je starijih ljudi, kako neko može ovako besmisleno da govori? Pa tih njegovih 65 osto to je oko PET miliona. Dokle ta glupost da pet miliona navija za CZ, u zemlji koja nema više ni sedam miliona stanovnika (poslednji ppid 7,1 milion, procene za sadaš nje vreme 6,9 miliona. On je neki doktor nauka (tako nešto), kja je to pravna kategorija navijač? Ko je utvrdio i kko da PET miliona navija za njegov klub? U Srbiji, zdravorazumski rečeno, sve je manje ljudi koji idu na utakmice ili znaju šta je jedan klub, sve se danas svodi na mlade, decu i "navijače" koji kažu javn: nas fudbal baš i ne zanima, idemo da se bijemo.

Brondby

pre 9 godina

Idemo zuto plavi do pobede u Esbjergu iemooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

istina boli grobare

pre 9 godina

Razlika između navijača Zvezde i partizana - ovi prvi traže smenu Karadžića i kad su prvi i kad su drugi na tabeli, a ovi drugi samo dok nisu prvi na tabeli. Pametnom dovoljno. Hvala ti Bože što sam deo normalnih navijača koji se bore protiv ovog zla u srpskom fudbalu. Grobari su toliko iskompleksirani da bi pre trpeli ispadanje od amatera samo da budu makar silom ispred Zvezde. Umesto da shvate da im te veštačke titule ništa ne donose oni bi i protiv 10 Pazaraca igrali samo da se dočepaju titule. Izgleda mnogo boli 70 godina života u senci Zvezde.

Bogatas tim se dicim

pre 9 godina

Samo jedno pitanje za ovu pojavu...Sta si ti pozitivno uradio dok si bio predsednik saveza,samo jednu stvar nek mi navede??? Osim sto je Zvezda bila prvak,i sto je bio na poternici,sta je uradio???
(Sirotinja,nema sta

Sta je ovaj uradio za sve ove godine osim sto je Partizan bio prvak. Niko nije kriv dok se ne dokaze.

Sve sto je Terzic rekao tacno je. Sada ga tastatura grobari brane a pre samo cetiri meseci su ga nazivali svakojako. Da li je istina da je izjavio da ce da ode u Decembru prosle godine. Nije otisao.Rekao je da ce u junu da bude skupstina FSS.Nije bila. Tada je rekao da ce da bude izabran novi selektor. Selektor izabrana nedelju dana pred utakmicu sa Francuskom. Rukovoidjenje JSL je zasebno od FSS ali se Tomislav Karadzic trudi da isto vrati pod okrilje FSS.Ali je zato sudisjki odbor u nadleznosti FSS.Predsednik Bogoljub Stepanovic (?) i klavni za kontrolu Zoran Petrovic(?). Malo starijim poznavaocima fudbala obojica poznati po svom postenju

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Jedini koji je gori od bata Toleta u srpskom fudbalu je bata Terza i on je sad nasao da ga menja. Pa ako ce bata Terza da nas vodi i njegovi kumovi onda bolje da ostane matori dozivotno!

Voja

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?

Vojvodjanin

pre 9 godina

Od svih komentata sve komentarai tastatura grobara. Onih koji imaju kratku pamet, Onih koji su svasta vikali istom tom Karadzicu u prolecnom delu prvenstva. Zasto gradjani srbije ne idu na utakmice reprezentacije?Ko je dovodio i oterao sve one selektore od Clementea, Antica, Djukica, Petkovica, Mihajlovica. Kakva je zasluga Karadzica za "useph" reprezentacije? Gde su pare od SP u Juznoj Africi? Otisle u njegov spomeniku u Pazovu. Centar koji radi sve ukupno 1-2 godisnje, centar kada duva kosava je neupotrebljiv.I ono sto nije vezano za fudbal cega god se dohvatio u Subotici propaloje

Marko

pre 9 godina

Ja bi voleo da Karadzić ostane,pa onda na ulice pa da vidimo 50.000 navijaca kad izadje,koju će pesmu onda da pevaju i on i ceo fss sa sve sudijama.

Bogatas tim se dicim

pre 9 godina

Samo jedno pitanje za ovu pojavu...Sta si ti pozitivno uradio dok si bio predsednik saveza,samo jednu stvar nek mi navede??? Osim sto je Zvezda bila prvak,i sto je bio na poternici,sta je uradio???
(Sirotinja,nema sta

Sta je ovaj uradio za sve ove godine osim sto je Partizan bio prvak. Niko nije kriv dok se ne dokaze.

Sve sto je Terzic rekao tacno je. Sada ga tastatura grobari brane a pre samo cetiri meseci su ga nazivali svakojako. Da li je istina da je izjavio da ce da ode u Decembru prosle godine. Nije otisao.Rekao je da ce u junu da bude skupstina FSS.Nije bila. Tada je rekao da ce da bude izabran novi selektor. Selektor izabrana nedelju dana pred utakmicu sa Francuskom. Rukovoidjenje JSL je zasebno od FSS ali se Tomislav Karadzic trudi da isto vrati pod okrilje FSS.Ali je zato sudisjki odbor u nadleznosti FSS.Predsednik Bogoljub Stepanovic (?) i klavni za kontrolu Zoran Petrovic(?). Malo starijim poznavaocima fudbala obojica poznati po svom postenju

istina boli grobare

pre 9 godina

Razlika između navijača Zvezde i partizana - ovi prvi traže smenu Karadžića i kad su prvi i kad su drugi na tabeli, a ovi drugi samo dok nisu prvi na tabeli. Pametnom dovoljno. Hvala ti Bože što sam deo normalnih navijača koji se bore protiv ovog zla u srpskom fudbalu. Grobari su toliko iskompleksirani da bi pre trpeli ispadanje od amatera samo da budu makar silom ispred Zvezde. Umesto da shvate da im te veštačke titule ništa ne donose oni bi i protiv 10 Pazaraca igrali samo da se dočepaju titule. Izgleda mnogo boli 70 godina života u senci Zvezde.

Sirotinja,nema sta!

pre 9 godina

Samo jedno pitanje za ovu pojavu...Sta si ti pozitivno uradio dok si bio predsednik saveza,samo jednu stvar nek mi navede??? Osim sto je Zvezda bila prvak,i sto je bio na poternici,sta je uradio???

Brondby

pre 9 godina

Idemo zuto plavi do pobede u Esbjergu iemooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Sigmund

pre 9 godina

Hahaha, koja smejurija, ne mogu da verujem! Pazi sad, Tole kriv za neosvajanje titula, Tole kriv za finansijsku situaciju u klubu, Tole kriv za neprodaju igraca.. Uzas. Pa sto ste se ucutali proletos, kad ste pokrenuli akciju za Toletovu smenu, jos si na sednici Fss-a rekao, da ustvari i ne trazis smenu. Znaci, ovakve izjave, vredja normalne ljude, u ocigledno nenormalnoj drzavi. :)

grobar87

pre 9 godina

Tole možda nije savršen, ali je najpošteniji predsednik FSS koga smo dosad imali. Crveno-beli, rokajte minuse, al istinu sakriti nećete :)

muamua

pre 9 godina

65posto gradjana srbije navija za zvezdu??? pa ovaj nije normalan...ajd da je rekao od onih koji prate sport 65posto navija za zvezdu i izjava da zbog karadzica ne prate utakmice ni na tv je presmesna...uzas bre kada covek ovako potcenjuje i svoje navijace

bang bang

pre 9 godina

Molim Vas, objasnite nama širokoj narodnoj masi, zbog čega 65% stanovništva koji navijaju za Czv neće gledati utakmice reprezentacije ni na televiziji. Toliko nemate argumenata da izjavljujete gluposti i sebe pravite na budalu.

sns pink kurir zvezda

pre 9 godina

Ma sta xoce ovi vise?!?u 4 ligu nek idu,pa nek se ovako ponasaju,ovi su gori od svix zvezdinix uprava do sada!Baxati,sebicni,podmukli!sramota za srpski fudbal!Niko vise da ix slusa i gleda ne moze!

abolirani

pre 9 godina

Terzicu, bice izbori po propisu, nego sto ti nisi u zatvoru po propisu, to je pitanje koje je bitnije.
Karadzic nije idealan, ali je FSS ipak stvorio nesto, taj trening centar i reflektore po stadionima u Srbiji.
Moze i treba da ide jedino zbog losih rezultata reprezentacije u nekim proslim kvalifikacijama. Ali sumnjam da je tebi to na prvom mestu. Pricas o sudjenju i ne znam cemu.
Sto rece Den Tana, kada se bunio u Engleskoj, rekli su mu da saceka kraj prvenstva i podvuce crtu, bice otprilike jednak broj gresaka i u korist njegovog kluba. Tako je i bilo. Da ne pricam koliko vise ovde sudije sude u korist 2 velika kluba. Zbog jednog penala sad kada niste imali sut na gol, to je smak sveta. Ocekujes da budes prvak sa klincima i tolikim dugovima, pretis sudijama u njihovim prostorijama. I ti si takav idealan da pricas o fudbalu i postenju?

Problem je sto ste vi licemeri, Terzicu. Vas taj FSS drzi u zivotu, da je po pravilima odavno bi bili u nizem rangu, a to bi i bilo pametnije klubu da stane na noge, medjutim ko zna kakvi su vasi ciljevi. Vestacki uspeh i prodaja klinaca, da li da se smanji dug ili da postane jos veci, videcemo, zavisi gde odu pare.

Svakako zelim Zvezdi da stane na noge, a mislim da je to moguce uz neke druge ljude, uz neke druge planove.
Bez zdrave i jake Zvezde nema ni jakog Partizana, dokaz je poslednjih par godina kako nista skoro ne kupujemo, pokusavamo da budemo bolji za nijansu, problem je sto i nasa uprava ne posluje dobro.

vernik

pre 9 godina

I ako pobedi,šta cete onda?!
Na ulice, manipulacija napaljenim klincima? Nasilan upad u prostorije FSS? Miniranje prvenstva pod političkim pretnjama ostalima? Krvoproliće?

p.s. Kad se nastavlja suđenje vama g. Terzicu, koliki je rok dat za to? Do zastarenja?

kosovski ciklus

pre 9 godina

Terzicu stadion Metalca je kostao 3,5 miliona evra vi ste samo Slobodana Rajkovica prodali za 5,5 mil evra ,u periodu od par godina prodali ste igrace za 25 mil evra(Rajkovic,Ivanovic,Tosic,Kolarov,Basa,Rakic itd ...) postoji na srecu transfermarket pa proverite,danas OFK igra na ruini koja je u raspadu ,umeeto atletske staze stoji prasina . Slicne rezultste ste imali i kao predsednik fsscg .

40+

pre 9 godina

Sta je sa ovim Terzicem,sta on prica,jel to onaj isti sto je bio na insajderu,jel on to jos uvek nije uhapsen?! Pa tog coveka je jurio i interpol ako me secanje nevara,otkud on,sta je on,ko je on da deli lekcije i savete?! E Srbijo moja sta si ti dozivela,da on drzi slovo i prica o postenju,ejjj on?! Strasno,nemam sta da dodam vise,sem,e Srbijo moja sta si ti dozivela..

Jagr68

pre 9 godina

Za proslu sezonu, Terzic, poznat po semi "tri za tri" je rekao da je najregularnija, a sada hoce izbore. Ne zaboravi na uslovnu licencu koju si dobio! Da nije Toleta sada bi Zvezda igrala beton ligu!

Cinik

pre 9 godina

Pa imali ste "sampionski" tim sada, pa opet nikoga niste prodali. U klubu se toliko lose radi, da i Liga Evrope postaje takmicenje u kome ce tesko igrati Crvena z., a Liga Sampiona tek, to se sigurno nece dogoditi nikada.

Djordje

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. "

Majko moja, bas ja razmisljam o predsedniku fudbalskog saveza kada igra reprezentacija. Vasi interesi su daleko od postenih, pa koliko god ja nemao simpatije prema Karadzicu, zelim da ostane sve dok ovakvi pokusavaju da ga sklone.

mihailo

pre 9 godina

Evo ja sam navijac Crvene zvezde i gledam reprezentaciju. U poslednje vreme slabije ali to je zato sto ne igraju dobro. I n3ma veze sa Toletom.
Nego sta je sa Terzinom optuznicom za koju krivi vasu Brankicu Stankovic. Nije Tole dobar, ali je gospodin za Kokezu i Terzu.

Lošmi

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)

Evo ja glupi navijam za Zvezdu već 32 godine. Idem na većinu utakmica (na istok uglavnom, sever odavno nije ono što je nekada bio) i gledam svaku utakmicu reprezentacije i navijam za nju. Reprezentacija nije Karadžić (koga ne volim ni malo i prvi bi da mu vidim ledja) nego zemlja u kojoj živim i koju volim. A ovako razmišlja i 90% zvezdaša koje ja znam.

Svasta od vas ljudi.

pre 9 godina

Karadžić nije rezultatima zaslužio nastavak rukovođenja FSS.
(Raša, 25. septembar 2014 13:09)

Ali Terzic i Kokeza jesu, jel da?

Nacionalisti

pre 9 godina

Sta si bre ti uradio dok si bio dve godine predsednik FSS? Osim sto je zvezda osvojila dve duple krune, prodao gomilu igraca iz ofk-a, i uspeo da pobegnes jer si bio na poternici, ja se ne secam nicega drugog... Pa da ima bar malo pravde ti bi trebalo da si u zatvoru. Taj Tole je bar obnovio stadione po celoj Srbiji, postavio reflektore sto je za neke klubove bio san, napravio kucu fudbala u Staroj Pazovi i td... JF99VR

Grobelar

pre 9 godina

"Ako šest godina ne učestvujete u kvalifikacijama za Ligu šampiona to je ogroman gubitak, nemate prihode od ulaznica, od UEFA, nemate igrače za evropsko tržište iz šampionske ekipe", istakao je Terzić. Pa učestvovali ste u kvalifikacijama za Ligu Evrope, mnogo slabijem takmičenju, i šta ste postigli? I za to je Karadžić kriv? Nego ti prijatelju da odgovoriš ko je OFK doveo na ivicu egzistencije, nema za struju i plate, stadion se raspada, a trebalo bi da je puna kasa od prodaje igrača?

PIVKE

pre 9 godina

Koji bezobrazluk Terzic je bio na celu saveza i sta je bilo od tog.
Pa nije Tole kriv sto ispadate u kvalifikacijama sto vas UEFA izbacuje.
Nisam za Toleta trebao je da leti zbog Antica.

Bane

pre 9 godina

Prosto i jednostavno on smatra da je prvenstvo namesteno,zanimljivo posto je on i dalje zvanicno predsednik Zajednice Superligasa. Ako je zaista tako zasto bre igrate i ucestvujete u tim namestanjima. Lepo istupite i bar ste cista obraza ovako ste saucesnici.

deba

pre 9 godina

Cekaj bre pa Ti se šališ, Tole kriv, zato sto Zvezda nije uzela titulu, zato što ste u dugovima... Mora da se šališ. Non stop govorite kako je naš fudbal u problemu, ok jeste, ali kad ovako istupiš i daješ razloge koji veze nemaju sa mozgom zašto bi vas iko podržao. Pa nije on potpisivao milionske ugovore sa pajserima nego Zvezda.

shimec

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)"

Kazemo da nisi ni ti pametan ako nasedas na ovakve izjave. A ionako je najvatreniji navijac Zvezde - Bogdanov direktan krivac za "poraz" u Djenovi.

Moj Opel

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo."

Ne mogu da negiraju da $65M duga pokusava da se natovari na ledja Gradjana Srbije a to znaci da u zatvor nece ici oni koji su za taj dug zaista odgovorni, zbog protekcije Rezima. A to odbija sponzore i sve ostalo.

/ispravka

Zatvor za obojicu

pre 9 godina

Da je ovo normalna zemlja Vas dvojica bi jedva bili ekonomi u nekom selu. Ovako ste obojica bili predsednici fudbalskog saveza.

specijalista

pre 9 godina

Pojavljivanje ovog coveka svaki dan u medijima je iritirajuce i ponizavajuce za svakog gradjanina Srbije,ukljucujuci i one koji navijaju za Zvedu,gde spadam. ovoliku gomilu gluposti,odavno ne videh

mkg

pre 9 godina

“Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za Crvenu zvezdu, a to znači da neće da gledaju reprezentaciju ni na televiziji, zbog animoziteta prema Karadžiću. A to povlači medije, sponzore i sve ostalo..." - Pametnom dovoljno, a sta vi glupi imate da kazete na ovo?
(Voja, 25. septembar 2014 11:45)
Pametni citiraju umne ljude.

panteroid

pre 9 godina

A jeste igrali kvalifikacije za LE? Pa koji je rezultat bio? Vratio sam se krajem jula pa nisam stigao da ispratim te evropske utakmice. Alo bandoglavi vrsiocu funkcije sekretara propalog klub,o cemu ti pricas?Kakve utakmice kad ih nije bilo vise od 2 po sezoni.Sto nepobediste pa bi bilo para u grupnoj fazi.A da,do veceras i trece saopstenje da izdas.Nemoj duza pauza da bude od 8 sati.

Vita

pre 9 godina

"Ne mogu da negiraju da 65 odsto građana Srbije navija za CZ..." Ovaj čovek hoće da bude nešto u Srbiji. Prvo, nisu svi stanovnici građani, nego samo punoletni, drugo pola Srbije živi na selu, gde ni novine ne stižu, poila su žene, mnogo je starijih ljudi, kako neko može ovako besmisleno da govori? Pa tih njegovih 65 osto to je oko PET miliona. Dokle ta glupost da pet miliona navija za CZ, u zemlji koja nema više ni sedam miliona stanovnika (poslednji ppid 7,1 milion, procene za sadaš nje vreme 6,9 miliona. On je neki doktor nauka (tako nešto), kja je to pravna kategorija navijač? Ko je utvrdio i kko da PET miliona navija za njegov klub? U Srbiji, zdravorazumski rečeno, sve je manje ljudi koji idu na utakmice ili znaju šta je jedan klub, sve se danas svodi na mlade, decu i "navijače" koji kažu javn: nas fudbal baš i ne zanima, idemo da se bijemo.

Molim da se ovo objavi, muka i je od ove propagande

pre 9 godina

Gospodo mladi ljudi, jer se ovde uglavnom javljate, razmislite malo o ovoj "milion" milion puta ponovljenoj izmišljotoni da PET miliona građana Srbije navija za CZ. Cela Srbija ima PET MILIONA građana i manje od SEDAM iliona stanovnika (građani su oni koji imaju pravo glasa, dakle punoletni), pa prema terzićevoj nebulozi svi rađani Srbije navjaju za CZ!? Prema nekpoj slobodnoj procen, najviše milion ljudi, d toga pola miliona su decva i omladinci, prate sport, fudbal i košarku pre svega, i nema CZ više od šesto hilkjada navijača. Mislim na one oji gledaju utakmice, bar na televiziji, prate rezultate. U zemlji u kojoj živi sedam miliona ljudi, pola je na siromašnom i uvenulom selu, ne može biti pet miliona navijača, i to za CZ. Od onih koji prate fdbal, recimo ilion ljudi, možda za CZ navija 60 dsto, nemam ništa protiv, ali to je onda &00 iljada a nije PET miliona.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Zao mi je sto novine vise ne zele da objavljuju komentare kada se ukaze na neke stvari koje nisu u skladu sa njihovom politikom. Mislim da je sloboda govora u Srbiji i dalje misaona imenica. Covek koji je pobegao iz Srbije jer je protiv njega pokrenut postupak sada prica o postenju. Jedina osoba koja je pravosnazno osudjena za sve malverzacije koje su cinjene u nasem fudbalu je Ceca, koja je platila ceh umesto Arkana i koja je bila najslabija karika. Dal je moguce da covek koji je naplacivao igracima fee da bi isli u Nemacku na SP prica najpre kako Miha vodi igrace koji su vlasnistvo jednog menadzera, ciji je suvlasnik Terzicev zet,covek koji je prosle godine smirio situaciju kada je Zvezda kukala na Terzica jer je dobio mesto potpredsednika, covek koji ga je u svim medijima pljuvao sada kaze da su prijatelji...Dal je moguce da samo u Srbiji neko napravi minus od 50 miliona u drustvu u koje je drzava pumpala novac i posle ovoliko vremena nema nikoga protiv koga je bar pokrenut postupak za malverazcije i tu situaciju?! Dal je moguce da coveka koji je Zvezdi davao lazne papire da bi igrala u Evropi i koji je doveo u pitanje igranje reprezentacije i ostalih klubova sada bude glavni krivac za njenu situaciju. E to je tipicno srpski...neko vam pruzi ruku a vi je pljunete i jos napadnete da je on kriv za to...On je kriv sto je dozvolio da ostanete u prvoj ligi uopste...Sramota Zvezdo ko te sve vodi...

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Jedini koji je gori od bata Toleta u srpskom fudbalu je bata Terza i on je sad nasao da ga menja. Pa ako ce bata Terza da nas vodi i njegovi kumovi onda bolje da ostane matori dozivotno!