Košarka 107

Nedelja, 21.09.2014.

23:55

Jović: Ostvario mi se dečački san

Novi košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je da mu se potpisivanjem ugovora sa ‘crveno-belima’ ispunio dečački san.

Joviæ: Ostvario mi se deèaèki san IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

bora

pre 9 godina

Ništa on nije odigrao na SP,što ne bi mogao i recimo Dundjerski (ako ne i bolje).Samo besmisleno urlanje Šarenca.Sada,kada se na miru pogleda,tanko brate...

bakivet

pre 9 godina

Ako nista poginuce na terenu, pravi fajter jer je ciganstura kao i mi na tribini, bez takvih nema atmosfere u timu i gladi za pobedom

aaaaa

pre 9 godina

partizan se uporno nesto migolji, samo mi nije jasno kako ce preziveti ovu sezonu, dosta je bilo vise unistavanja srpske kosarke, fmpova, zvezdina, i igraci radnickog nas odvedose u finale svetskog prvenstva, kojekakve igracine i talenti tipa velickovic, tripkovic, tepic su od sada proslost, ta velika imena iz tima " institucije" koja je vise od decenije razarala srpsku kosarku dosao je kraj, hvala je bogu.. vidim pljujete ovog decka, statistika mu je takva i takva, decko je takav plejmejker, takav odbrambeni igrac sto je i najbitnija osobina pleja, da spreci organizovanje protivnickog napada, pa verovatno i najboji je bio na prvenstvu u tom segmentu, realno uz bjelicu, teodosica, kalinica i raduljice najbolji igrac prvenstva, i bogdan je bio dobar i to je jedini igrac vredan pomena iz partizana i to uz krstica u zadnjih 14 godina, alo dva igraca za 14 godina a sampion??????

bravo Jovke

pre 9 godina

Pravi potez. Steta sto ranije nije dobijao sansu u reprezentaciji... Svima je potvrdio kvalitet na SP. Delije ce ga voleti jer je NAS igrac i reprezentativac. SRECNO !

Legenda kluba iz Zeleznika

pre 9 godina

Tesko da mu je bio san da igra za "KK FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove".
Bice smehotres kada za godinu dana budu morali da potpisuju nove ugovre sa pravom KK C.Zvezdom sa Malog Kalemegdana i kada shvate da su sve ove godine igrali za Fabricki Klub iz Zeleznika.

lazaking

pre 9 godina

napravise od decka jordana,a decko 2,3 3,3 2,3....to su brojke ..alo ljudi,nigde nije igrao vise od 15 min,bice fizikalac a ne vodja,o cemu se vi raspravljate o proseku proseka????

KKP

pre 9 godina

TOOOOOOO! Tako je, mali care! Pusti ove kme-kmekovce,pusti sve njihove psovke ,pretnje i davljenja u sudijskim svlačionicama! I reci, ponosno, NISAM JA OD VAŠE SORTE! Pa, makar osvojili još ne znam koliko "titula" (bože, smešne li reči, nakon što je potpuno devalvirana) ! Ja sam STEFAN JOVIĆ i znam za koga moje srce kuca. Oni će od ove godine igrati Ćipiripi kup i odande se neće izvući još sledećih 25 godina, najmanje.A ti i Zvezda? Nebo vam je granica, mladjani majstore. Dobrodošao u NAJBOLJI srpski kliub. Klub koji je obeležio prvih DESET GODINA u ONOJ državi u kojoj su se takmičili jedan Zadar, jedna Lokomotiva, Oimpija, Rabotnički, kasnije i Jugoplastika… E, to je nasledje i tradicija. Još kako. "Kraljevi šljaked"? Nego šta! I šljake. I betona. I parketa! TO SMO MI! IDEMOOO; STEFIII!
(DERVIŠ bez uštipka, 22. septembar 2014 01:31) dete saberi se..

Stella

pre 9 godina

(bora, 22. septembar 2014 06:54)
Evo na primer, iz prve ruke - trazio ga je Vujosevic pre SP. I to ga je kontaktirao mimo znanja Raskovica. Time je o definitivno okoncana svaka dalja saradnja ovog menadzera sa Partizanom, bar dok je D.V. tamo, i to dosta nakon slucaja Bogdanovic, pa Klobucar. Prevelik je Aca igrac da bi ga preveslavali i mimoilazili raznorazni tek tako.

Pravda za Andjusa

pre 9 godina

Mladi kosarkasi sanjaju velike evropske klubove kao sto su Barsa, Real, Pao, Partizan, Makabi, CSK .... a ti si sanjao Zeleznik???

Neznalica

pre 9 godina

Bivši košarkaš KK CZ@

Dečko baš si lupio. Ako je Partizan po nečemu poznat onda je to da nabeđene zvezde koje osvajaju titule na klasične košarkaške krađe nemaju nikakvu karijeru u inostranstvu. Sećam se kada je Milojević bio "najbolja četvorka u Evropi" dok je osvajao titule sa Partizanom na klasično rvanje. Pera Antić se tada žalio na kriterijum koji postoji u našoj košarci. Da skratim, gde je završio Milojević a gde Pero Antić? O plejadi reprezentativaca tipa Tepić i Vule Avdalović ne bih ni da govorim. Posle one slavne generacije Partizana sem Krstića nema nekog velikog košarkaša koji je uspeo u Evropi. Iskreno se nadam da će bar Bogdanović uspeti.

Partizan ima uspeha u "razvoju" samo stranih igrača. Peković i Mekejleb su najozbiljniji igrači koji su napravili karijeru, i to je to. Nema više Rebrače, Danilovića, Đorđevića, Divca, Paspalja i ostalih.

Uopšte, dominacija Partizana uz neverovatnu podršku zvanične politike Vujoševiću, dovela je do strahovitog pada kvaliteta srpske košarke. I to je činjenica. Do dolaska Čovića, Partizan je dovodio najskuplje igrače i zato je imao tolike uspehe. Trifunović je, samo kao primer, govorio da je hteo da dovede Mekejleba ali da nisu imali pare da ga plate. Partizan ga je ladno doveo. Politička klima se promenila i sada hoće da se ubiju od kukanja.

кекец

pre 9 godina

Dobar igrač,malo limitiran u napadu ali sasvim korektan...ako ne bude napredovao za godinu dana biće isključivo greška trenera

Munja

pre 9 godina

Jeste da sam grobar, priznajem ali mi se smucilo vise od ovih izjava ljubavi i prema CZ i prema Partizanu. Svakome je kao ispunjen san, pogotovu ovi povratnici kad kazu zelio sam da se vratim u klub za koji mi je zelja bila od malena da igram. Ne znam samo kako ih nije sramota kad smo svi svjesni da nisu imali dje drugo da igraju pa se vrate u nase klubove. Sramno. A sto se tice Jovica, tvrdim da bi isto ovo rekao i da je za Partizan potpisao.

miki

pre 9 godina

svako ko dodje u zvezdu ispuni svoj san, pa valjda je san nba ili neki jaci evropski klub, a ne zvezda koja nije titulu osvojila 14 godina... to ko kad bi meni bio san da kupim pljeskavicu na kiosku...

nemanja

pre 9 godina

Jasna mi je euforija koja se u ovim mesecima pred svaku sezonu stvara medju navijacima Crvene Zvezde FMP.I to je sasvim u redu.Imaju pravo da se nadaju,da veruju u svoj tim i da mastaju o velikim rezultatima.Hteo sam samo da se osvrnem na ovogodisni sastav.Ja ne vidim da je ijedan igrac,osim Vilijamsa (za kojeg se slazem da je klasa od igraca),neko ko ce praviti posebnu razliku u EL,pa cak i u ABA.Jovic je doveden kao da je stigao najbolji plej regiona,a decko je bio rezerva Marinovicu cele sezone u Radnickom,a kod Djordjevica dosao jer je bilo gomila otkaza,a i da Muta ima neke svoje u timu.Tamo se dobro pokazao kao igrac epizode,sa dobrom odbranom,bez suta,itd.Kalinic je svuda bio back-up igrac.On nije lik koji nosi tim i daje 15-20p,nije jednostavno lider.Dangubic ima najvise stofa da bude vodja tima,ali on ni u Megi nije bio glavni igrac.Sut vrlo nestabilan,skocan je,ima prodor,ali za EL posebno,to je jako tanko.Centar koji je stigao iz Bamberga je tamo bio rezerva.Davao nesto malo koseva po utakmici i ne vidim kako je on neko extra pojacanje,posebno za EL.Od starosedelaca,Blazic ima kvalitet,ali jako je nedefinisan,srlja,sto bi trebalo trener da resi.Marjanovica smo videli,ima sve za jednog odlicnog centra,ali ima i problema sa zglobovima i on ne moze vise od 15tak minuta po mecu.Mitrovic tek treba da se dokazuje, a Lazic je klasican defanzivac.Jedino Dzenkins bi mogao da vuce tim,uz Vilijamsa.Radonjic je najslabija karika.Mnogo igraca za napredak,ali ne za njega takvog.

Zoccy

pre 9 godina

kad je bio decak,zvezda i fmp su bile marginalne ekipe...doduse i danas je tako.premijer fmp zvezda je vestacla tvorevina a to ce se pokazati za par sezona. meni skratili platu a premijer fmp zvezda nikad bolje nije zivela? e moj jovicu....

MomaSRB

pre 9 godina

Slucajno poznajem Jovica dok je bio decak i navijao je za Partizan. (S, 22. septembar 2014 00:25)

Nikad nije kasno da se čovek opameti!

Niko

pre 9 godina

odjednom se javljaju neki" školski drugari "koji slučajno ga unaju i znaju da nije zvezdaš. Ha ha ha...kakvi to carevi! E pa vako "ja sam školski drug i Jović je najveći zvezdaš koga ja znam"! Priznacete mnogo je realnije da je os on od rođenja navijao za zvezdu nego Muric za partizan. aj zdravo.

Kengur86

pre 9 godina

Dolazak Jovica u ZVEZDU je dobro obavljen posao, decko je izvanredan u odbrani u napadu nema neki sut ali zato ima vrhunski prodor. Za koga on navija je najmanje bitno, bitno je da daje 100% od sebe na svakom mecu... Dobrodosao Jovicu zelim sa zvezdom osvojis sto vise trofeja i da od sebe izgradis Igracinu...

milos.k.

pre 9 godina

zvezda nikada nije obavila bolju kupovinu igraca, i prvi put je stvarno favorit za osvajanje ABA lige. od 98 nije imala bolji i skuplji tim, ali da joj se ne bi desila 2001 mora i da prodaje ove igrace, nece vecno moci da joj drzava daje tolike pare.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovolika fama oko 10-tog igraca reprezentacije,koji je sasvim slucajno zavrsio u Spaniji na SP i koji je imao prosek od 2,9 poena 1,2 asistencije i 0,7 skoka po mecu ! U ABA ligi,na 18 utakmica,odigrao 378 minuta,postigao 77 poena sto mu dodje 4,2 u proseku ! I onda je neko cudo kada Partizan uzme titulu 14 puta zaredom ! Pa normalno da je cudo kada vi od svakog igraca napravite Jordana !

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovolika fama oko 10-tog igraca reprezentacije,koji je sasvim slucajno zavrsio u Spaniji na SP i koji je imao prosek od 2,9 poena 1,2 asistencije i 0,7 skoka po mecu ! U ABA ligi,na 18 utakmica,odigrao 378 minuta,postigao 77 poena sto mu dodje 4,2 u proseku ! I onda je neko cudo kada Partizan uzme titulu 14 puta zaredom ! Pa normalno da je cudo kada vi od svakog igraca napravite Jordana !

mimi

pre 9 godina

Zvezdin problem je trener...Jovića je Sale uklopio na pravi način u tim i odigrao je dobro...isti slučaj sa Kalinićem...da li će biti dobar kod Radonjića, veliko je pitanje....Setite se Katića koji je kod Duleta eksplodirao a u zvezdi ništa posebno...

Bivši košarkaš KK CZ

pre 9 godina

Dečko, napravio si životnu grešku. Ko je iz Zvezde napravio dobru karijeru??? (ne računamo Rakočevića kome je tatin uticaj pomogao da prođe kroz sve selekcjie Zvezde i reprezentaciju i Peđu Stojakovića koji je bio najbolji mladi košarkaš 1994. na planeti).

Valjda ćeš imati priliku da se izvučeš iz čeljusti maf...ina.
SREĆNO!

sorry

pre 9 godina

Ljudi terajte tog Radonjića leba vam. Upropastio nas gde je stigao. Ove godine sjajan tim i opet ćemo zbog njega gubiti kad je najpotrebnije.

Thilmo

pre 9 godina

Odlično. Sad nam fali krilni centar, znači ne klasična četvorka nego neko ko može po potrebi da igra i centra. Nekako imam isećaj da Bobi i Žirbes nisu dovoljno dobar centarski par za EL.

bora

pre 9 godina

Stalno se provlači,'tražili ga mnogi klubovi'. Koji? Rekao bih,da njega niko nije tražio,a ovo je klasično menadžersko uvaljivanje!Potpuno nepotreban igrač za CZT u ovom rosteru,i teško će tu dočekati kraj sezone.Surova istina.

мкг

pre 9 godina

Штета што чиниш корак уназад у својој каријери, али ако ти је Звезда сан, уживај. Пуно здравља и среће.

Filip

pre 9 godina

Odgovor za "grobare" koji se ljubomorno javljaju na ovu vest i ovi sto tvrde kako su isli sa njim u skolu i znaju da je grobar :) e pa lepi moji, dal ste nekad stavili prst na celo i zapitali se, za koga navija Bogdan Bogdanovic ?!?!?!? Evo vam odgovora, decko, sa kojim sam trenirao u SKK Zvezdari, je (makar) bio, vatreni navijac zvezde, dolazio na treninge pevajuci Zvezdine navijacke pesme i tako dalje. Samo ocu da vam kazem, da danas nije bitno za koga navijas, kosarka se ne igra vise tako, niti bilo koji drugi sport :) sve je stvar biznisa :) ako mislis da prezivis, koga ce da boli uvo, dal ti navijas za Zvezdu, Partizan, Rad, OFK Beograd, Cukaricki ili nekog sedmog :)

Mutinjo

pre 9 godina

Hahaha, smešni su ovi što ga kao znaju od malena, kao on je navijao za partizan... itd. Hvala vam što pratite naše vesti... hahaha!

Petar

pre 9 godina

Ma pusti te price "ostvario mi se decacki san" i to me slicno. Ako bi sutra potpisao za barsu, makabi ili lejkers istu bi pricu pricao. Tvoji snovi nikog ne zanimaju vec samo ono sto znas na terenu. Budi profesionalac i ne lozi se previse jer zbog slicnih lozara koji su za zvezdu igrali srcem(Keselj, Rakocevic...) zvezda je stalno bila druga.

hurricane

pre 9 godina

Ispunio sa djecacki san, sad su na redu nocne more :) zelim mu uspjesnu licnu i neuspjesnu klupsku sezonu- isto vazi za sve CZ reprezentativce! molim sve saborce Grobare da ne pretjeruju sa mrznjom, ipak je za sve najbitnije EP dogodine! Jun je opet nas!!!

DERVIŠ bez uštipka

pre 9 godina

TOOOOOOO! Tako je, mali care! Pusti ove kme-kmekovce,pusti sve njihove psovke ,pretnje i davljenja u sudijskim svlačionicama! I reci, ponosno, NISAM JA OD VAŠE SORTE! Pa, makar osvojili još ne znam koliko "titula" (bože, smešne li reči, nakon što je potpuno devalvirana) ! Ja sam STEFAN JOVIĆ i znam za koga moje srce kuca.

Oni će od ove godine igrati Ćipiripi kup i odande se neće izvući još sledećih 25 godina, najmanje.

A ti i Zvezda? Nebo vam je granica, mladjani majstore.

Dobrodošao u NAJBOLJI srpski kliub. Klub koji je obeležio prvih DESET GODINA u ONOJ državi u kojoj su se takmičili jedan Zadar, jedna Lokomotiva, Oimpija, Rabotnički, kasnije i Jugoplastika… E, to je nasledje i tradicija. Još kako.

"Kraljevi šljaked"? Nego šta! I šljake. I betona. I parketa! TO SMO MI!

IDEMOOO; STEFIII!

о шонеси

pre 9 godina

колико има ових што лично знају Јовића и знају да је гробар од рођења, а слично се дешава и кад неко пређе у Партизан, и онда сви знају да је дечко делија од рођења..

Nikola

pre 9 godina

Za sve ove koji danima pisu gluposti da je Jovic grobar, momak je kaznjen oduzimanjem kapitenske trake u Radnickom zato sto je javno podrzavao Zvezdu na Tviteru. Valjda veci dokaz nije potreban. Inace odlicno pjacanje. Nas igrac, relativno mlad i dalje, nije skup, potpisao na tri godine. Uz to, profil igraca koji se savrseno uklapa uz Vilijamsa, jer su potpuno razliciti tipovi igraca. Vilijams je poenter, vrhunski napadac, tip igraca koji sam moze da pobedi protivnicku ekupu kad mu ide i unisti svoj tim kad mu ne ide. Jovic je sve suprotno, timski igrac, sjajan u odbrani, vrlo racionalan u igri tako da ce ciniti sjajan tandem na pleju.

Delija

pre 9 godina

Kapitensku traku u Radnickom je izgubio jer je javno podrzao Zvezdu u vecitom derbiju, a stav Radnickog je da ne moze kapiten da bude covek koji javno navija za Zvezdu ili Partizan... Super je sto je zvezdas, ok je igrac nije bomba ali u odbrani je dobar u napdacu nista specijalno ali on ce uostalim biti drugi plej u ekipi i verovatno ce imati "specijalne zadatke" da u nekim utakmicama sacuva nekog raspucanog pleja u protivnickoj ekipi... Treba da dodje jos jedna 4, ali da je domaci igrac nije lako naci, meni na pamet pada Savo Lesic nemam pojma popravio se skroz i mislim da nije skup i da ga treba dovesti...

Molle

pre 9 godina

@Delija Sava jeste ok, ali baš pre neki dan sam bio poslom do ''Šumica'', kad tamo trenira ruski Jenisej, čiji je Lešić član. Tamo su i Kikanović, Kosta Perović, Teriko Vajt, sećaš ga se iz Radničkog od pre godinu, dve, a trener Stevan Karadžić. Baš mi bilo zanimljivo da pogledam kako izgleda trening jedne ozbiljne ekipe. Pozdrav!

Kibo

pre 9 godina

Vilijams, Jovic, (Rebic u FMP ili na pozajmicu)
Djenka, Jaka, Lazic
Kalina, Danguba
Mitrovic, Tejic, POJACANJE
Bobi, Zirbes.

Najjaci tim zvezde u ovom veku, ciljevi: TOP16, osvjanje KRK, ABA I Super lige, mada KRK I Super Liga nisu toliko bitni.Ako Radonjic sa ovim timom ne ostvari predvidjene ciljeve, onda je jedan od najgorih trenera, ikada na klupi KK Crvena zvezda!

Kibo

pre 9 godina

Vilijams, Jovic, (Rebic u FMP ili na pozajmicu)
Djenka, Jaka, Lazic
Kalina, Danguba
Mitrovic, Tejic, POJACANJE
Bobi, Zirbes.

Najjaci tim zvezde u ovom veku, ciljevi: TOP16, osvjanje KRK, ABA I Super lige, mada KRK I Super Liga nisu toliko bitni.Ako Radonjic sa ovim timom ne ostvari predvidjene ciljeve, onda je jedan od najgorih trenera, ikada na klupi KK Crvena zvezda!

Delija

pre 9 godina

Kapitensku traku u Radnickom je izgubio jer je javno podrzao Zvezdu u vecitom derbiju, a stav Radnickog je da ne moze kapiten da bude covek koji javno navija za Zvezdu ili Partizan... Super je sto je zvezdas, ok je igrac nije bomba ali u odbrani je dobar u napdacu nista specijalno ali on ce uostalim biti drugi plej u ekipi i verovatno ce imati "specijalne zadatke" da u nekim utakmicama sacuva nekog raspucanog pleja u protivnickoj ekipi... Treba da dodje jos jedna 4, ali da je domaci igrac nije lako naci, meni na pamet pada Savo Lesic nemam pojma popravio se skroz i mislim da nije skup i da ga treba dovesti...

nemanja

pre 9 godina

Jasna mi je euforija koja se u ovim mesecima pred svaku sezonu stvara medju navijacima Crvene Zvezde FMP.I to je sasvim u redu.Imaju pravo da se nadaju,da veruju u svoj tim i da mastaju o velikim rezultatima.Hteo sam samo da se osvrnem na ovogodisni sastav.Ja ne vidim da je ijedan igrac,osim Vilijamsa (za kojeg se slazem da je klasa od igraca),neko ko ce praviti posebnu razliku u EL,pa cak i u ABA.Jovic je doveden kao da je stigao najbolji plej regiona,a decko je bio rezerva Marinovicu cele sezone u Radnickom,a kod Djordjevica dosao jer je bilo gomila otkaza,a i da Muta ima neke svoje u timu.Tamo se dobro pokazao kao igrac epizode,sa dobrom odbranom,bez suta,itd.Kalinic je svuda bio back-up igrac.On nije lik koji nosi tim i daje 15-20p,nije jednostavno lider.Dangubic ima najvise stofa da bude vodja tima,ali on ni u Megi nije bio glavni igrac.Sut vrlo nestabilan,skocan je,ima prodor,ali za EL posebno,to je jako tanko.Centar koji je stigao iz Bamberga je tamo bio rezerva.Davao nesto malo koseva po utakmici i ne vidim kako je on neko extra pojacanje,posebno za EL.Od starosedelaca,Blazic ima kvalitet,ali jako je nedefinisan,srlja,sto bi trebalo trener da resi.Marjanovica smo videli,ima sve za jednog odlicnog centra,ali ima i problema sa zglobovima i on ne moze vise od 15tak minuta po mecu.Mitrovic tek treba da se dokazuje, a Lazic je klasican defanzivac.Jedino Dzenkins bi mogao da vuce tim,uz Vilijamsa.Radonjic je najslabija karika.Mnogo igraca za napredak,ali ne za njega takvog.

Neznalica

pre 9 godina

Bivši košarkaš KK CZ@

Dečko baš si lupio. Ako je Partizan po nečemu poznat onda je to da nabeđene zvezde koje osvajaju titule na klasične košarkaške krađe nemaju nikakvu karijeru u inostranstvu. Sećam se kada je Milojević bio "najbolja četvorka u Evropi" dok je osvajao titule sa Partizanom na klasično rvanje. Pera Antić se tada žalio na kriterijum koji postoji u našoj košarci. Da skratim, gde je završio Milojević a gde Pero Antić? O plejadi reprezentativaca tipa Tepić i Vule Avdalović ne bih ni da govorim. Posle one slavne generacije Partizana sem Krstića nema nekog velikog košarkaša koji je uspeo u Evropi. Iskreno se nadam da će bar Bogdanović uspeti.

Partizan ima uspeha u "razvoju" samo stranih igrača. Peković i Mekejleb su najozbiljniji igrači koji su napravili karijeru, i to je to. Nema više Rebrače, Danilovića, Đorđevića, Divca, Paspalja i ostalih.

Uopšte, dominacija Partizana uz neverovatnu podršku zvanične politike Vujoševiću, dovela je do strahovitog pada kvaliteta srpske košarke. I to je činjenica. Do dolaska Čovića, Partizan je dovodio najskuplje igrače i zato je imao tolike uspehe. Trifunović je, samo kao primer, govorio da je hteo da dovede Mekejleba ali da nisu imali pare da ga plate. Partizan ga je ladno doveo. Politička klima se promenila i sada hoće da se ubiju od kukanja.

Niko

pre 9 godina

odjednom se javljaju neki" školski drugari "koji slučajno ga unaju i znaju da nije zvezdaš. Ha ha ha...kakvi to carevi! E pa vako "ja sam školski drug i Jović je najveći zvezdaš koga ja znam"! Priznacete mnogo je realnije da je os on od rođenja navijao za zvezdu nego Muric za partizan. aj zdravo.

Kengur86

pre 9 godina

Dolazak Jovica u ZVEZDU je dobro obavljen posao, decko je izvanredan u odbrani u napadu nema neki sut ali zato ima vrhunski prodor. Za koga on navija je najmanje bitno, bitno je da daje 100% od sebe na svakom mecu... Dobrodosao Jovicu zelim sa zvezdom osvojis sto vise trofeja i da od sebe izgradis Igracinu...

Filip

pre 9 godina

Odgovor za "grobare" koji se ljubomorno javljaju na ovu vest i ovi sto tvrde kako su isli sa njim u skolu i znaju da je grobar :) e pa lepi moji, dal ste nekad stavili prst na celo i zapitali se, za koga navija Bogdan Bogdanovic ?!?!?!? Evo vam odgovora, decko, sa kojim sam trenirao u SKK Zvezdari, je (makar) bio, vatreni navijac zvezde, dolazio na treninge pevajuci Zvezdine navijacke pesme i tako dalje. Samo ocu da vam kazem, da danas nije bitno za koga navijas, kosarka se ne igra vise tako, niti bilo koji drugi sport :) sve je stvar biznisa :) ako mislis da prezivis, koga ce da boli uvo, dal ti navijas za Zvezdu, Partizan, Rad, OFK Beograd, Cukaricki ili nekog sedmog :)

miki

pre 9 godina

svako ko dodje u zvezdu ispuni svoj san, pa valjda je san nba ili neki jaci evropski klub, a ne zvezda koja nije titulu osvojila 14 godina... to ko kad bi meni bio san da kupim pljeskavicu na kiosku...

MomaSRB

pre 9 godina

Slucajno poznajem Jovica dok je bio decak i navijao je za Partizan. (S, 22. septembar 2014 00:25)

Nikad nije kasno da se čovek opameti!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovolika fama oko 10-tog igraca reprezentacije,koji je sasvim slucajno zavrsio u Spaniji na SP i koji je imao prosek od 2,9 poena 1,2 asistencije i 0,7 skoka po mecu ! U ABA ligi,na 18 utakmica,odigrao 378 minuta,postigao 77 poena sto mu dodje 4,2 u proseku ! I onda je neko cudo kada Partizan uzme titulu 14 puta zaredom ! Pa normalno da je cudo kada vi od svakog igraca napravite Jordana !

KKP

pre 9 godina

TOOOOOOO! Tako je, mali care! Pusti ove kme-kmekovce,pusti sve njihove psovke ,pretnje i davljenja u sudijskim svlačionicama! I reci, ponosno, NISAM JA OD VAŠE SORTE! Pa, makar osvojili još ne znam koliko "titula" (bože, smešne li reči, nakon što je potpuno devalvirana) ! Ja sam STEFAN JOVIĆ i znam za koga moje srce kuca. Oni će od ove godine igrati Ćipiripi kup i odande se neće izvući još sledećih 25 godina, najmanje.A ti i Zvezda? Nebo vam je granica, mladjani majstore. Dobrodošao u NAJBOLJI srpski kliub. Klub koji je obeležio prvih DESET GODINA u ONOJ državi u kojoj su se takmičili jedan Zadar, jedna Lokomotiva, Oimpija, Rabotnički, kasnije i Jugoplastika… E, to je nasledje i tradicija. Još kako. "Kraljevi šljaked"? Nego šta! I šljake. I betona. I parketa! TO SMO MI! IDEMOOO; STEFIII!
(DERVIŠ bez uštipka, 22. septembar 2014 01:31) dete saberi se..

DERVIŠ bez uštipka

pre 9 godina

TOOOOOOO! Tako je, mali care! Pusti ove kme-kmekovce,pusti sve njihove psovke ,pretnje i davljenja u sudijskim svlačionicama! I reci, ponosno, NISAM JA OD VAŠE SORTE! Pa, makar osvojili još ne znam koliko "titula" (bože, smešne li reči, nakon što je potpuno devalvirana) ! Ja sam STEFAN JOVIĆ i znam za koga moje srce kuca.

Oni će od ove godine igrati Ćipiripi kup i odande se neće izvući još sledećih 25 godina, najmanje.

A ti i Zvezda? Nebo vam je granica, mladjani majstore.

Dobrodošao u NAJBOLJI srpski kliub. Klub koji je obeležio prvih DESET GODINA u ONOJ državi u kojoj su se takmičili jedan Zadar, jedna Lokomotiva, Oimpija, Rabotnički, kasnije i Jugoplastika… E, to je nasledje i tradicija. Još kako.

"Kraljevi šljaked"? Nego šta! I šljake. I betona. I parketa! TO SMO MI!

IDEMOOO; STEFIII!

milos.k.

pre 9 godina

zvezda nikada nije obavila bolju kupovinu igraca, i prvi put je stvarno favorit za osvajanje ABA lige. od 98 nije imala bolji i skuplji tim, ali da joj se ne bi desila 2001 mora i da prodaje ove igrace, nece vecno moci da joj drzava daje tolike pare.

Nikola

pre 9 godina

Za sve ove koji danima pisu gluposti da je Jovic grobar, momak je kaznjen oduzimanjem kapitenske trake u Radnickom zato sto je javno podrzavao Zvezdu na Tviteru. Valjda veci dokaz nije potreban. Inace odlicno pjacanje. Nas igrac, relativno mlad i dalje, nije skup, potpisao na tri godine. Uz to, profil igraca koji se savrseno uklapa uz Vilijamsa, jer su potpuno razliciti tipovi igraca. Vilijams je poenter, vrhunski napadac, tip igraca koji sam moze da pobedi protivnicku ekupu kad mu ide i unisti svoj tim kad mu ne ide. Jovic je sve suprotno, timski igrac, sjajan u odbrani, vrlo racionalan u igri tako da ce ciniti sjajan tandem na pleju.

Zoccy

pre 9 godina

kad je bio decak,zvezda i fmp su bile marginalne ekipe...doduse i danas je tako.premijer fmp zvezda je vestacla tvorevina a to ce se pokazati za par sezona. meni skratili platu a premijer fmp zvezda nikad bolje nije zivela? e moj jovicu....

Pravda za Andjusa

pre 9 godina

Mladi kosarkasi sanjaju velike evropske klubove kao sto su Barsa, Real, Pao, Partizan, Makabi, CSK .... a ti si sanjao Zeleznik???

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovolika fama oko 10-tog igraca reprezentacije,koji je sasvim slucajno zavrsio u Spaniji na SP i koji je imao prosek od 2,9 poena 1,2 asistencije i 0,7 skoka po mecu ! U ABA ligi,na 18 utakmica,odigrao 378 minuta,postigao 77 poena sto mu dodje 4,2 u proseku ! I onda je neko cudo kada Partizan uzme titulu 14 puta zaredom ! Pa normalno da je cudo kada vi od svakog igraca napravite Jordana !

о шонеси

pre 9 godina

колико има ових што лично знају Јовића и знају да је гробар од рођења, а слично се дешава и кад неко пређе у Партизан, и онда сви знају да је дечко делија од рођења..

Munja

pre 9 godina

Jeste da sam grobar, priznajem ali mi se smucilo vise od ovih izjava ljubavi i prema CZ i prema Partizanu. Svakome je kao ispunjen san, pogotovu ovi povratnici kad kazu zelio sam da se vratim u klub za koji mi je zelja bila od malena da igram. Ne znam samo kako ih nije sramota kad smo svi svjesni da nisu imali dje drugo da igraju pa se vrate u nase klubove. Sramno. A sto se tice Jovica, tvrdim da bi isto ovo rekao i da je za Partizan potpisao.

aaaaa

pre 9 godina

partizan se uporno nesto migolji, samo mi nije jasno kako ce preziveti ovu sezonu, dosta je bilo vise unistavanja srpske kosarke, fmpova, zvezdina, i igraci radnickog nas odvedose u finale svetskog prvenstva, kojekakve igracine i talenti tipa velickovic, tripkovic, tepic su od sada proslost, ta velika imena iz tima " institucije" koja je vise od decenije razarala srpsku kosarku dosao je kraj, hvala je bogu.. vidim pljujete ovog decka, statistika mu je takva i takva, decko je takav plejmejker, takav odbrambeni igrac sto je i najbitnija osobina pleja, da spreci organizovanje protivnickog napada, pa verovatno i najboji je bio na prvenstvu u tom segmentu, realno uz bjelicu, teodosica, kalinica i raduljice najbolji igrac prvenstva, i bogdan je bio dobar i to je jedini igrac vredan pomena iz partizana i to uz krstica u zadnjih 14 godina, alo dva igraca za 14 godina a sampion??????

bravo Jovke

pre 9 godina

Pravi potez. Steta sto ranije nije dobijao sansu u reprezentaciji... Svima je potvrdio kvalitet na SP. Delije ce ga voleti jer je NAS igrac i reprezentativac. SRECNO !

Bivši košarkaš KK CZ

pre 9 godina

Dečko, napravio si životnu grešku. Ko je iz Zvezde napravio dobru karijeru??? (ne računamo Rakočevića kome je tatin uticaj pomogao da prođe kroz sve selekcjie Zvezde i reprezentaciju i Peđu Stojakovića koji je bio najbolji mladi košarkaš 1994. na planeti).

Valjda ćeš imati priliku da se izvučeš iz čeljusti maf...ina.
SREĆNO!

Mutinjo

pre 9 godina

Hahaha, smešni su ovi što ga kao znaju od malena, kao on je navijao za partizan... itd. Hvala vam što pratite naše vesti... hahaha!

Legenda kluba iz Zeleznika

pre 9 godina

Tesko da mu je bio san da igra za "KK FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove".
Bice smehotres kada za godinu dana budu morali da potpisuju nove ugovre sa pravom KK C.Zvezdom sa Malog Kalemegdana i kada shvate da su sve ove godine igrali za Fabricki Klub iz Zeleznika.

lazaking

pre 9 godina

napravise od decka jordana,a decko 2,3 3,3 2,3....to su brojke ..alo ljudi,nigde nije igrao vise od 15 min,bice fizikalac a ne vodja,o cemu se vi raspravljate o proseku proseka????

кекец

pre 9 godina

Dobar igrač,malo limitiran u napadu ali sasvim korektan...ako ne bude napredovao za godinu dana biće isključivo greška trenera

Molle

pre 9 godina

@Delija Sava jeste ok, ali baš pre neki dan sam bio poslom do ''Šumica'', kad tamo trenira ruski Jenisej, čiji je Lešić član. Tamo su i Kikanović, Kosta Perović, Teriko Vajt, sećaš ga se iz Radničkog od pre godinu, dve, a trener Stevan Karadžić. Baš mi bilo zanimljivo da pogledam kako izgleda trening jedne ozbiljne ekipe. Pozdrav!

mimi

pre 9 godina

Zvezdin problem je trener...Jovića je Sale uklopio na pravi način u tim i odigrao je dobro...isti slučaj sa Kalinićem...da li će biti dobar kod Radonjića, veliko je pitanje....Setite se Katića koji je kod Duleta eksplodirao a u zvezdi ništa posebno...

bora

pre 9 godina

Stalno se provlači,'tražili ga mnogi klubovi'. Koji? Rekao bih,da njega niko nije tražio,a ovo je klasično menadžersko uvaljivanje!Potpuno nepotreban igrač za CZT u ovom rosteru,i teško će tu dočekati kraj sezone.Surova istina.

sorry

pre 9 godina

Ljudi terajte tog Radonjića leba vam. Upropastio nas gde je stigao. Ove godine sjajan tim i opet ćemo zbog njega gubiti kad je najpotrebnije.

мкг

pre 9 godina

Штета што чиниш корак уназад у својој каријери, али ако ти је Звезда сан, уживај. Пуно здравља и среће.

Stella

pre 9 godina

(bora, 22. septembar 2014 06:54)
Evo na primer, iz prve ruke - trazio ga je Vujosevic pre SP. I to ga je kontaktirao mimo znanja Raskovica. Time je o definitivno okoncana svaka dalja saradnja ovog menadzera sa Partizanom, bar dok je D.V. tamo, i to dosta nakon slucaja Bogdanovic, pa Klobucar. Prevelik je Aca igrac da bi ga preveslavali i mimoilazili raznorazni tek tako.

Thilmo

pre 9 godina

Odlično. Sad nam fali krilni centar, znači ne klasična četvorka nego neko ko može po potrebi da igra i centra. Nekako imam isećaj da Bobi i Žirbes nisu dovoljno dobar centarski par za EL.

Petar

pre 9 godina

Ma pusti te price "ostvario mi se decacki san" i to me slicno. Ako bi sutra potpisao za barsu, makabi ili lejkers istu bi pricu pricao. Tvoji snovi nikog ne zanimaju vec samo ono sto znas na terenu. Budi profesionalac i ne lozi se previse jer zbog slicnih lozara koji su za zvezdu igrali srcem(Keselj, Rakocevic...) zvezda je stalno bila druga.

bakivet

pre 9 godina

Ako nista poginuce na terenu, pravi fajter jer je ciganstura kao i mi na tribini, bez takvih nema atmosfere u timu i gladi za pobedom

hurricane

pre 9 godina

Ispunio sa djecacki san, sad su na redu nocne more :) zelim mu uspjesnu licnu i neuspjesnu klupsku sezonu- isto vazi za sve CZ reprezentativce! molim sve saborce Grobare da ne pretjeruju sa mrznjom, ipak je za sve najbitnije EP dogodine! Jun je opet nas!!!

bora

pre 9 godina

Ništa on nije odigrao na SP,što ne bi mogao i recimo Dundjerski (ako ne i bolje).Samo besmisleno urlanje Šarenca.Sada,kada se na miru pogleda,tanko brate...

Kibo

pre 9 godina

Vilijams, Jovic, (Rebic u FMP ili na pozajmicu)
Djenka, Jaka, Lazic
Kalina, Danguba
Mitrovic, Tejic, POJACANJE
Bobi, Zirbes.

Najjaci tim zvezde u ovom veku, ciljevi: TOP16, osvjanje KRK, ABA I Super lige, mada KRK I Super Liga nisu toliko bitni.Ako Radonjic sa ovim timom ne ostvari predvidjene ciljeve, onda je jedan od najgorih trenera, ikada na klupi KK Crvena zvezda!

miki

pre 9 godina

svako ko dodje u zvezdu ispuni svoj san, pa valjda je san nba ili neki jaci evropski klub, a ne zvezda koja nije titulu osvojila 14 godina... to ko kad bi meni bio san da kupim pljeskavicu na kiosku...

Zoccy

pre 9 godina

kad je bio decak,zvezda i fmp su bile marginalne ekipe...doduse i danas je tako.premijer fmp zvezda je vestacla tvorevina a to ce se pokazati za par sezona. meni skratili platu a premijer fmp zvezda nikad bolje nije zivela? e moj jovicu....

nemanja

pre 9 godina

Jasna mi je euforija koja se u ovim mesecima pred svaku sezonu stvara medju navijacima Crvene Zvezde FMP.I to je sasvim u redu.Imaju pravo da se nadaju,da veruju u svoj tim i da mastaju o velikim rezultatima.Hteo sam samo da se osvrnem na ovogodisni sastav.Ja ne vidim da je ijedan igrac,osim Vilijamsa (za kojeg se slazem da je klasa od igraca),neko ko ce praviti posebnu razliku u EL,pa cak i u ABA.Jovic je doveden kao da je stigao najbolji plej regiona,a decko je bio rezerva Marinovicu cele sezone u Radnickom,a kod Djordjevica dosao jer je bilo gomila otkaza,a i da Muta ima neke svoje u timu.Tamo se dobro pokazao kao igrac epizode,sa dobrom odbranom,bez suta,itd.Kalinic je svuda bio back-up igrac.On nije lik koji nosi tim i daje 15-20p,nije jednostavno lider.Dangubic ima najvise stofa da bude vodja tima,ali on ni u Megi nije bio glavni igrac.Sut vrlo nestabilan,skocan je,ima prodor,ali za EL posebno,to je jako tanko.Centar koji je stigao iz Bamberga je tamo bio rezerva.Davao nesto malo koseva po utakmici i ne vidim kako je on neko extra pojacanje,posebno za EL.Od starosedelaca,Blazic ima kvalitet,ali jako je nedefinisan,srlja,sto bi trebalo trener da resi.Marjanovica smo videli,ima sve za jednog odlicnog centra,ali ima i problema sa zglobovima i on ne moze vise od 15tak minuta po mecu.Mitrovic tek treba da se dokazuje, a Lazic je klasican defanzivac.Jedino Dzenkins bi mogao da vuce tim,uz Vilijamsa.Radonjic je najslabija karika.Mnogo igraca za napredak,ali ne za njega takvog.

Delija

pre 9 godina

Kapitensku traku u Radnickom je izgubio jer je javno podrzao Zvezdu u vecitom derbiju, a stav Radnickog je da ne moze kapiten da bude covek koji javno navija za Zvezdu ili Partizan... Super je sto je zvezdas, ok je igrac nije bomba ali u odbrani je dobar u napdacu nista specijalno ali on ce uostalim biti drugi plej u ekipi i verovatno ce imati "specijalne zadatke" da u nekim utakmicama sacuva nekog raspucanog pleja u protivnickoj ekipi... Treba da dodje jos jedna 4, ali da je domaci igrac nije lako naci, meni na pamet pada Savo Lesic nemam pojma popravio se skroz i mislim da nije skup i da ga treba dovesti...

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovolika fama oko 10-tog igraca reprezentacije,koji je sasvim slucajno zavrsio u Spaniji na SP i koji je imao prosek od 2,9 poena 1,2 asistencije i 0,7 skoka po mecu ! U ABA ligi,na 18 utakmica,odigrao 378 minuta,postigao 77 poena sto mu dodje 4,2 u proseku ! I onda je neko cudo kada Partizan uzme titulu 14 puta zaredom ! Pa normalno da je cudo kada vi od svakog igraca napravite Jordana !

Neznalica

pre 9 godina

Bivši košarkaš KK CZ@

Dečko baš si lupio. Ako je Partizan po nečemu poznat onda je to da nabeđene zvezde koje osvajaju titule na klasične košarkaške krađe nemaju nikakvu karijeru u inostranstvu. Sećam se kada je Milojević bio "najbolja četvorka u Evropi" dok je osvajao titule sa Partizanom na klasično rvanje. Pera Antić se tada žalio na kriterijum koji postoji u našoj košarci. Da skratim, gde je završio Milojević a gde Pero Antić? O plejadi reprezentativaca tipa Tepić i Vule Avdalović ne bih ni da govorim. Posle one slavne generacije Partizana sem Krstića nema nekog velikog košarkaša koji je uspeo u Evropi. Iskreno se nadam da će bar Bogdanović uspeti.

Partizan ima uspeha u "razvoju" samo stranih igrača. Peković i Mekejleb su najozbiljniji igrači koji su napravili karijeru, i to je to. Nema više Rebrače, Danilovića, Đorđevića, Divca, Paspalja i ostalih.

Uopšte, dominacija Partizana uz neverovatnu podršku zvanične politike Vujoševiću, dovela je do strahovitog pada kvaliteta srpske košarke. I to je činjenica. Do dolaska Čovića, Partizan je dovodio najskuplje igrače i zato je imao tolike uspehe. Trifunović je, samo kao primer, govorio da je hteo da dovede Mekejleba ali da nisu imali pare da ga plate. Partizan ga je ladno doveo. Politička klima se promenila i sada hoće da se ubiju od kukanja.

Pravda za Andjusa

pre 9 godina

Mladi kosarkasi sanjaju velike evropske klubove kao sto su Barsa, Real, Pao, Partizan, Makabi, CSK .... a ti si sanjao Zeleznik???

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ovolika fama oko 10-tog igraca reprezentacije,koji je sasvim slucajno zavrsio u Spaniji na SP i koji je imao prosek od 2,9 poena 1,2 asistencije i 0,7 skoka po mecu ! U ABA ligi,na 18 utakmica,odigrao 378 minuta,postigao 77 poena sto mu dodje 4,2 u proseku ! I onda je neko cudo kada Partizan uzme titulu 14 puta zaredom ! Pa normalno da je cudo kada vi od svakog igraca napravite Jordana !

Bivši košarkaš KK CZ

pre 9 godina

Dečko, napravio si životnu grešku. Ko je iz Zvezde napravio dobru karijeru??? (ne računamo Rakočevića kome je tatin uticaj pomogao da prođe kroz sve selekcjie Zvezde i reprezentaciju i Peđu Stojakovića koji je bio najbolji mladi košarkaš 1994. na planeti).

Valjda ćeš imati priliku da se izvučeš iz čeljusti maf...ina.
SREĆNO!

KKP

pre 9 godina

TOOOOOOO! Tako je, mali care! Pusti ove kme-kmekovce,pusti sve njihove psovke ,pretnje i davljenja u sudijskim svlačionicama! I reci, ponosno, NISAM JA OD VAŠE SORTE! Pa, makar osvojili još ne znam koliko "titula" (bože, smešne li reči, nakon što je potpuno devalvirana) ! Ja sam STEFAN JOVIĆ i znam za koga moje srce kuca. Oni će od ove godine igrati Ćipiripi kup i odande se neće izvući još sledećih 25 godina, najmanje.A ti i Zvezda? Nebo vam je granica, mladjani majstore. Dobrodošao u NAJBOLJI srpski kliub. Klub koji je obeležio prvih DESET GODINA u ONOJ državi u kojoj su se takmičili jedan Zadar, jedna Lokomotiva, Oimpija, Rabotnički, kasnije i Jugoplastika… E, to je nasledje i tradicija. Još kako. "Kraljevi šljaked"? Nego šta! I šljake. I betona. I parketa! TO SMO MI! IDEMOOO; STEFIII!
(DERVIŠ bez uštipka, 22. septembar 2014 01:31) dete saberi se..

Legenda kluba iz Zeleznika

pre 9 godina

Tesko da mu je bio san da igra za "KK FMP kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove".
Bice smehotres kada za godinu dana budu morali da potpisuju nove ugovre sa pravom KK C.Zvezdom sa Malog Kalemegdana i kada shvate da su sve ove godine igrali za Fabricki Klub iz Zeleznika.

MomaSRB

pre 9 godina

Slucajno poznajem Jovica dok je bio decak i navijao je za Partizan. (S, 22. septembar 2014 00:25)

Nikad nije kasno da se čovek opameti!

lazaking

pre 9 godina

napravise od decka jordana,a decko 2,3 3,3 2,3....to su brojke ..alo ljudi,nigde nije igrao vise od 15 min,bice fizikalac a ne vodja,o cemu se vi raspravljate o proseku proseka????

DERVIŠ bez uštipka

pre 9 godina

TOOOOOOO! Tako je, mali care! Pusti ove kme-kmekovce,pusti sve njihove psovke ,pretnje i davljenja u sudijskim svlačionicama! I reci, ponosno, NISAM JA OD VAŠE SORTE! Pa, makar osvojili još ne znam koliko "titula" (bože, smešne li reči, nakon što je potpuno devalvirana) ! Ja sam STEFAN JOVIĆ i znam za koga moje srce kuca.

Oni će od ove godine igrati Ćipiripi kup i odande se neće izvući još sledećih 25 godina, najmanje.

A ti i Zvezda? Nebo vam je granica, mladjani majstore.

Dobrodošao u NAJBOLJI srpski kliub. Klub koji je obeležio prvih DESET GODINA u ONOJ državi u kojoj su se takmičili jedan Zadar, jedna Lokomotiva, Oimpija, Rabotnički, kasnije i Jugoplastika… E, to je nasledje i tradicija. Još kako.

"Kraljevi šljaked"? Nego šta! I šljake. I betona. I parketa! TO SMO MI!

IDEMOOO; STEFIII!

mimi

pre 9 godina

Zvezdin problem je trener...Jovića je Sale uklopio na pravi način u tim i odigrao je dobro...isti slučaj sa Kalinićem...da li će biti dobar kod Radonjića, veliko je pitanje....Setite se Katića koji je kod Duleta eksplodirao a u zvezdi ništa posebno...

milos.k.

pre 9 godina

zvezda nikada nije obavila bolju kupovinu igraca, i prvi put je stvarno favorit za osvajanje ABA lige. od 98 nije imala bolji i skuplji tim, ali da joj se ne bi desila 2001 mora i da prodaje ove igrace, nece vecno moci da joj drzava daje tolike pare.

Munja

pre 9 godina

Jeste da sam grobar, priznajem ali mi se smucilo vise od ovih izjava ljubavi i prema CZ i prema Partizanu. Svakome je kao ispunjen san, pogotovu ovi povratnici kad kazu zelio sam da se vratim u klub za koji mi je zelja bila od malena da igram. Ne znam samo kako ih nije sramota kad smo svi svjesni da nisu imali dje drugo da igraju pa se vrate u nase klubove. Sramno. A sto se tice Jovica, tvrdim da bi isto ovo rekao i da je za Partizan potpisao.

hurricane

pre 9 godina

Ispunio sa djecacki san, sad su na redu nocne more :) zelim mu uspjesnu licnu i neuspjesnu klupsku sezonu- isto vazi za sve CZ reprezentativce! molim sve saborce Grobare da ne pretjeruju sa mrznjom, ipak je za sve najbitnije EP dogodine! Jun je opet nas!!!

aaaaa

pre 9 godina

partizan se uporno nesto migolji, samo mi nije jasno kako ce preziveti ovu sezonu, dosta je bilo vise unistavanja srpske kosarke, fmpova, zvezdina, i igraci radnickog nas odvedose u finale svetskog prvenstva, kojekakve igracine i talenti tipa velickovic, tripkovic, tepic su od sada proslost, ta velika imena iz tima " institucije" koja je vise od decenije razarala srpsku kosarku dosao je kraj, hvala je bogu.. vidim pljujete ovog decka, statistika mu je takva i takva, decko je takav plejmejker, takav odbrambeni igrac sto je i najbitnija osobina pleja, da spreci organizovanje protivnickog napada, pa verovatno i najboji je bio na prvenstvu u tom segmentu, realno uz bjelicu, teodosica, kalinica i raduljice najbolji igrac prvenstva, i bogdan je bio dobar i to je jedini igrac vredan pomena iz partizana i to uz krstica u zadnjih 14 godina, alo dva igraca za 14 godina a sampion??????

мкг

pre 9 godina

Штета што чиниш корак уназад у својој каријери, али ако ти је Звезда сан, уживај. Пуно здравља и среће.

Niko

pre 9 godina

odjednom se javljaju neki" školski drugari "koji slučajno ga unaju i znaju da nije zvezdaš. Ha ha ha...kakvi to carevi! E pa vako "ja sam školski drug i Jović je najveći zvezdaš koga ja znam"! Priznacete mnogo je realnije da je os on od rođenja navijao za zvezdu nego Muric za partizan. aj zdravo.

Stella

pre 9 godina

(bora, 22. septembar 2014 06:54)
Evo na primer, iz prve ruke - trazio ga je Vujosevic pre SP. I to ga je kontaktirao mimo znanja Raskovica. Time je o definitivno okoncana svaka dalja saradnja ovog menadzera sa Partizanom, bar dok je D.V. tamo, i to dosta nakon slucaja Bogdanovic, pa Klobucar. Prevelik je Aca igrac da bi ga preveslavali i mimoilazili raznorazni tek tako.

Petar

pre 9 godina

Ma pusti te price "ostvario mi se decacki san" i to me slicno. Ako bi sutra potpisao za barsu, makabi ili lejkers istu bi pricu pricao. Tvoji snovi nikog ne zanimaju vec samo ono sto znas na terenu. Budi profesionalac i ne lozi se previse jer zbog slicnih lozara koji su za zvezdu igrali srcem(Keselj, Rakocevic...) zvezda je stalno bila druga.

bora

pre 9 godina

Stalno se provlači,'tražili ga mnogi klubovi'. Koji? Rekao bih,da njega niko nije tražio,a ovo je klasično menadžersko uvaljivanje!Potpuno nepotreban igrač za CZT u ovom rosteru,i teško će tu dočekati kraj sezone.Surova istina.

bora

pre 9 godina

Ništa on nije odigrao na SP,što ne bi mogao i recimo Dundjerski (ako ne i bolje).Samo besmisleno urlanje Šarenca.Sada,kada se na miru pogleda,tanko brate...

Filip

pre 9 godina

Odgovor za "grobare" koji se ljubomorno javljaju na ovu vest i ovi sto tvrde kako su isli sa njim u skolu i znaju da je grobar :) e pa lepi moji, dal ste nekad stavili prst na celo i zapitali se, za koga navija Bogdan Bogdanovic ?!?!?!? Evo vam odgovora, decko, sa kojim sam trenirao u SKK Zvezdari, je (makar) bio, vatreni navijac zvezde, dolazio na treninge pevajuci Zvezdine navijacke pesme i tako dalje. Samo ocu da vam kazem, da danas nije bitno za koga navijas, kosarka se ne igra vise tako, niti bilo koji drugi sport :) sve je stvar biznisa :) ako mislis da prezivis, koga ce da boli uvo, dal ti navijas za Zvezdu, Partizan, Rad, OFK Beograd, Cukaricki ili nekog sedmog :)

Kengur86

pre 9 godina

Dolazak Jovica u ZVEZDU je dobro obavljen posao, decko je izvanredan u odbrani u napadu nema neki sut ali zato ima vrhunski prodor. Za koga on navija je najmanje bitno, bitno je da daje 100% od sebe na svakom mecu... Dobrodosao Jovicu zelim sa zvezdom osvojis sto vise trofeja i da od sebe izgradis Igracinu...

sorry

pre 9 godina

Ljudi terajte tog Radonjića leba vam. Upropastio nas gde je stigao. Ove godine sjajan tim i opet ćemo zbog njega gubiti kad je najpotrebnije.

bravo Jovke

pre 9 godina

Pravi potez. Steta sto ranije nije dobijao sansu u reprezentaciji... Svima je potvrdio kvalitet na SP. Delije ce ga voleti jer je NAS igrac i reprezentativac. SRECNO !

Mutinjo

pre 9 godina

Hahaha, smešni su ovi što ga kao znaju od malena, kao on je navijao za partizan... itd. Hvala vam što pratite naše vesti... hahaha!

Thilmo

pre 9 godina

Odlično. Sad nam fali krilni centar, znači ne klasična četvorka nego neko ko može po potrebi da igra i centra. Nekako imam isećaj da Bobi i Žirbes nisu dovoljno dobar centarski par za EL.

bakivet

pre 9 godina

Ako nista poginuce na terenu, pravi fajter jer je ciganstura kao i mi na tribini, bez takvih nema atmosfere u timu i gladi za pobedom

Nikola

pre 9 godina

Za sve ove koji danima pisu gluposti da je Jovic grobar, momak je kaznjen oduzimanjem kapitenske trake u Radnickom zato sto je javno podrzavao Zvezdu na Tviteru. Valjda veci dokaz nije potreban. Inace odlicno pjacanje. Nas igrac, relativno mlad i dalje, nije skup, potpisao na tri godine. Uz to, profil igraca koji se savrseno uklapa uz Vilijamsa, jer su potpuno razliciti tipovi igraca. Vilijams je poenter, vrhunski napadac, tip igraca koji sam moze da pobedi protivnicku ekupu kad mu ide i unisti svoj tim kad mu ne ide. Jovic je sve suprotno, timski igrac, sjajan u odbrani, vrlo racionalan u igri tako da ce ciniti sjajan tandem na pleju.

Molle

pre 9 godina

@Delija Sava jeste ok, ali baš pre neki dan sam bio poslom do ''Šumica'', kad tamo trenira ruski Jenisej, čiji je Lešić član. Tamo su i Kikanović, Kosta Perović, Teriko Vajt, sećaš ga se iz Radničkog od pre godinu, dve, a trener Stevan Karadžić. Baš mi bilo zanimljivo da pogledam kako izgleda trening jedne ozbiljne ekipe. Pozdrav!

о шонеси

pre 9 godina

колико има ових што лично знају Јовића и знају да је гробар од рођења, а слично се дешава и кад неко пређе у Партизан, и онда сви знају да је дечко делија од рођења..

кекец

pre 9 godina

Dobar igrač,malo limitiran u napadu ali sasvim korektan...ako ne bude napredovao za godinu dana biće isključivo greška trenera