Košarka 60

Četvrtak, 18.09.2014.

23:03

Poraz Zvezde, debitovao Dangubić

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su od Budućnosti sa 78:75 u prijateljskoj utakmici odigranoj u dvorani “Pionir” bez prisustva publike.

Poraz Zvezde, debitovao Dangubiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Ko krade taj i laže

pre 9 godina

Bobi se tek sad raspištoljio, ko u Megi a Jaka je stigao do, ubedljivo najgoreg igrača tima. Da niste najurili Raška i Marka, bio bi neko od njih. Tu Radonja nije mogao ništa, on navija, pa zna se!

sasa.r

pre 9 godina

Ove godine je Budućnost najbolji tim u ABA ligi!
Jedino što je može omesti što je mali klub i što nije navikla na vellike rezultate kao Partizan i Zvezda.
Centri su im izvanredni, spoljna linija sa Amerikancem takođe ali ponavljam Budućnost nije navikla da bude favorit i to je može udaljiti od borbe za titulu.Zbog toga će za mene , uvijek biti u prednosti, Partizan, Zvezda, Cibona jer tradicija velikana je veliki adut.To vam je kao kada date seoskom djetetu skupu igračku a ono ne zna da je koristi. Znači biće sve isto a Budućnost bez obzira na odličan tim možda se i ne plasira na FINAL-FOUR.

navijac

pre 9 godina

sa ovakvim timom samo slepac moze da izgubi. nadam se da ce zvezda nanizati par poraza na pocetku lige kako bi radonja otisao. ali to se nece desiti jer imamo predobar tim za srpske uslove, bice pobeda po par razlike u aba i porazi u evroligi uz komentar: zamalo

kimi

pre 9 godina

Nije meni Radonjic katastrofa trener, los covek ili tako nesto. Jednostavno on je neka vrsta anti-Saleta. Dok je Djordjevic npr rodjeni pobednik, koga je dovoljno samo pogledati u oci da ti ulije veru i samopouzdanje, ovaj Radonjic ti nekako izvuce svo samopouzdanje svojom pojavom. Gledao sam vise utakmica u Pioniru prethodne sezone, on se covek ponasa panicno vec sredinom prve cetvrtine, a da ne spominjem na kraju utakmice. Ne mislim da on ne zna kosarku, jednostavno on je psiholoski vrlo los i to prenosi na ekipu. Zato smo izgubili toliko utakmica u zavrsnici. Kad se setim samo utakmice protiv PAO-a, prvo poluvreme vrh vrhova, najbolja srpska klupska kosarka od vremena Partizana sa Final-Four-a. Drugo poluvreme, izlazi neka ekipa neprepoznatljiva, gubimo prednost od 30 poena. I tako gomila utakmica, ne mogu sad ni da se setim. Jednostavno Radonjic je anti-Djordjevic.

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Partizan da moze da dovede sve te igrace na vreme kao sto ste vi ih dovodili i dovodite dalje. Bili bi uigrani i pucali bi na f4 evrolige svake godine jer imamo trenera i sportskog znanja dok vi samo pare i marketing. Tu je velika razlika izmedju vas i nas.

translucent

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Pa zna se - grobari su za to da ostane, a mi protiv.
(doktor 32, 19. septembar 2014 05:26)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=19&nav_id=801997

Bice kako gazda kaze i ne razumem cemu glasanje.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

@NikolaSRB ! Ispred tvog komentara su 6,a od tih 6 niti jedan nije napisao navijac Partizana.To samo govori o tome koliko si ti opsednut Partizanom.

Kalcokera

pre 9 godina

pa ovaj radonjic ni upola slabije svoje ne moze da pobedi...buducnost se preporodila kad ga je isterala...ovo je drugi poraz od buducnosti za god dana

joimontenegro

pre 9 godina

Ovo su pripremne utakmice,ali bole više no ligaške.Ima da vas Budućnost nauči nešto o igri zvanoj košarka ove godine i vas i vaše komšije..Kako vas zovu ono komšije KK Sledeća sezona.Radonjiću veliki respekt za tebe,Blažič je igrač od koga Zvezda će tek da dobije mnogo.Budućnost je ludilo ove godine,osjetit će te to na grbači.Ajmo PLAVI!

delfin

pre 9 godina

Budućnost i Zvezda su sigurni u plej-ofu Aba lige.Budućnost ima isti kostur od prošle godine plus Planinić,dva dobra stranca i Dašić tako da nije sramota od njih izgubiti i u sezoni a pogotovo u pripremama sa novim plejmejkerom

delija iz pg

pre 9 godina

zar nas nije reprezentacija opametila o donošenju zaključaka prije vremena i smjene trenera. izgubili utakmicu u pripremnom periodu i odmah komentari, vjerovatno od likova koji loptu u životu nisu uzeli u ruke.... pobijedili smo Pao i Strazbur, je li to znači da smo majstori! Ne, naravno. isto kao što ne znači da ako smo izgubili od Budućnosti da smo loši. više vjere i bezrezervnog navijanja i podrške i stvari će doći na svoje mjesto. ima igrača koji su imali naporne sezone, kao i onih što su bili povređeni a nekima treba da se uklope. strpljenja malo. ovdje su neki opterećeni u samom startu hoćemo li uzeti titulu. ne može to tako. moje mišljenje je da idemo uzlaznom putanjom.

Nataeos

pre 9 godina

Drage komšije, ja iskreno vam želim sve najbolje u EL, ali za to vam treba pojačanje, a najveće koje bi mogli da dobijete je da se smeni Radonjić! Tim je dobar, potecijal je tu, i može se računati na dobru sezonu, ali ne sa Radnjom, čovek nema dve veze sa košarkom, upropastiće ceo tim!

rade

pre 9 godina

Želim vam,da ove godine što bolje predstavljate Srpsku klubsku košarku u Euroligi,samo nemojte se opet previše duvati kako imate jak tim,prvo sačekajte,da prodju dve,tri utakmice,pa posle vodite diskusije o treneru i igračima.Malo budite realni,u svakom slučaju srečno,pozdrav od pravog Grobara.

John Terry

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)
Koliko vama fali para iz budzeta da ne gubite vise sa 30 razlike od raznih bugarskih ekipa?

biraz

pre 9 godina

(NikolaSrb, 18. septembar 2014 23:21)
gledam komentare pre tebe i nijedan nije te prirode, gde si ga video?
inace ako Radonja ostanene pise se dobro, a Vukoicic vam kao bio los....

slikar

pre 9 godina

Kad kupiš novu Hondu (nismo mi Ferari ili Lambo. da se ne lažemo) ona jaka brza... potentna, pa onda zaposliš gedžu koji je do tad vozio jugića da ti bude vozač, a on ni prozor na dugme ne zna da otvori a kamoli da koristi automatski menjač... e to smo danas, a i prethodnih godinu dana mi braćo moja crveno-bela.

d

pre 9 godina

@zvezdas
njemu bi najbolje prijala uloga pomocnog trenera. ja mislim da je on i vredan i korektan i da razume kosarku. problem je sto jedva da ume da govori i sto nekako deluje pogubljeno i mlako. dakle nema nikakvu harizmu, ni liderske sposobnosti, a mislim da je za kosarkaskog trenera, koji i tokom same utakmice dosta aktivno utice na igru (instrukcije pored terena, tajmauti, namerne tehnicke), to mnogo vazna stavka. kad je on vec takav, bar da imamo nekog lidera na terenu, nekog prekaljenog harizmaticnog veterana i fajtera, bivseg reprezentativca. nego nemamo. dakle problem ovog tima moze da bude sto nema lidera ni na terenu ni pored terena. mitrovic i radonjic su dobri ljudi, talentovani, korekrni, ali nisu vodje. eto

DR out!!!

pre 9 godina

Mora da ode momentalno ili Radonjić ili Boban Marjanović i to odmah! Zvezda prima lagane koševe jer Boban lako ispada kada se igra "čovek" - samo mu protivnik namesti pik što više i onda niti može da preuzme, niti da stigne ili eventualno ako ostali skupe protivnik dodatnim pasom spolja bez problema probije. Da bi Bobi bio koristan na obe strane, u odbrani se mora postaviti neka od zona koja koriguje njegovu sporost, a favorizuje njegovu visinu - nešto slično Duletovim varijantama sa Vranešom. E sad je tu problem br. 2. Veliki trener ima čuš svojijeh principa da nikad ne igra zonu i ka častan i pošten čojek drži ih se ka pijan za plot. I ne zanima ga kakav mu je roster i karakteristike igrača i šta je najbolje za ekipu, bitni su njegovi principi. A po tim principima, Marjanović ne može da bude koristan za ekipu!

Luka

pre 9 godina

Očekivano ćemo imati nevolja zbog nesrazmere između startera i klupe. Nemamo rezervu ni na pleju ni na petici. Jović bi popunio ovu prvu rupu, ali Cirbes nije ni rezerva a kamoli pojačanje. Ipak, najveći problem je i dalje trener.

doktor 32

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Pa zna se - grobari su za to da ostane, a mi protiv.

Sumadinac

pre 9 godina

dobro je ne cemo biti prvaci pripremnog perioda zato cemo na kraju!!!!!
(ivan, 18. septembar 2014 23:21)
..
..
Ko zna! Mozda i ho cete.

Budi dobar, ne budi grobar

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)

Četiri.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Pa Radonjić je izgubio sve bitne mečeve. Prvo u Evroligi, pa posle Uniks, pa ABA, pa Partizan u šampionatu...haha
Opet će Dule da gazi Zvezdu Telekom - BGD.

bandža

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Ja sam za to da ostane ! Ne zato što sam oduševljen njegovim radom, naprotiv, smatram da je loš trener, nego zato što smena Radonjića i dovođenje novor trenera u ovom momentu nema smisla. Sezona počinje za manje od mesec dana, zamislite šta bi se desilo da SADA dođe novi čovek, koji prvo mora da upozna ekipu, igrače, teren, ostatak stručnog štaba.. ? A da ne govorim o novoj koncepciji igra koja bi usledila, novom režimu rada i ostalom. Nažalost, sada mora da se ide do kraja ovako kako je, nema nazad. Valjda će i on malo da napreduje kao trener, pa može da ispadne na dobro.

Svete

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)

ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, i imace resprektabilnu ekipu !!

oceanic

pre 9 godina

Spasi sezonu i ulaganja Radonjicu: IDI.

Slažem se da bi trebalo da ode, jer ove sezone imamo tip koji obećava, jedino Radonjić ne ume da izvuče maksimum iz ekipe. Nažalost, bojim se da od njegovog odlaska nema ništa !Mada ovaj poraz ne mora ništa još da znači, jedna lasta ne čini proleće.

Dangubic, Kalinic Williams, i Jenkins su igraci od kojih najviše očekujem ! Jaka može i mora bolje, Cirbes mi je i dalje misterija.

fergi

pre 9 godina

Crni Cilbres i Blazic...Ako Blasic ne podigne formu u odnosu na zavrsnicu prosle sezone,nece biti dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 18. septembar 2014 23:06)

Blazic da podigne formu a igrao na SP??? Sta onda da rade ovi ostali??

Milan

pre 9 godina

Tanko je samo sa Mitrovićem na četvorci, fali još jedan igrač. Jako loši Cirbes i Jaka, ako ostanemo samo sa Marjanovićem na petici bez kvalitetne zamene, slaba vajda od povratka Kalinića na trojci.Sad da li Cirbes može da uskoči i odigra kvalitetnih 15-20 minuta pitanje je. Bolje je bilo potrošiti više novca za kvalitetnu četvorku, a ostaviti Katića. Na kecu Đenka može da menja Vilijamsa, a 5 minuta može da odigra i Rebić. I dalje škripi za bacanjima, a dobro bi došao i kvalitetan šuter makar kao Andjušić, jednolinijski igrač.

digivigi

pre 9 godina

dobra rola nasih amerikanaca, zajedno vise od pola ukupnih poena. ocigledno ostatak ekipe nije usao u ritam. da jeste pobedili bi ih al realno ovo su pripreme bolje je gubiti pa uciti na tim porazima pa onda razbijati cele sezone.

Mix

pre 9 godina

U tekstu ste pomenuli da nije igrao Lazić,a zaboravili ste "srebrnog" Kalinića koji je takođe preskočio ovaj meč.
Znam za frazu da je ovo pripremni period,takođe se i Budućnost baš pojačala ali se može reći da je stigla opomena na vreme !
Dva prosta zaključka se nameću :
- treba nam još jedan unutrašnji igrač (Cirbes dao samo 1 poen)
i još bitnije...
- smeniti Radonjića jer se zaista plašim da bi mogao da unazadi ovaj mlad perspektivan sastav

Panik

pre 9 godina

@ja A vi da se preimenujete pod hitno u KK Kapitennamfrancuz Partizan. Difens difens i primimo 78. Radonja brate, ako ne ide difens, aj nacrtaj neku akciju da prodje neki ofens...

Mix

pre 9 godina

U tekstu ste pomenuli da nije igrao Lazić,a zaboravili ste "srebrnog" Kalinića koji je takođe preskočio ovaj meč.
Znam za frazu da je ovo pripremni period,takođe se i Budućnost baš pojačala ali se može reći da je stigla opomena na vreme !
Dva prosta zaključka se nameću :
- treba nam još jedan unutrašnji igrač (Cirbes dao samo 1 poen)
i još bitnije...
- smeniti Radonjića jer se zaista plašim da bi mogao da unazadi ovaj mlad perspektivan sastav

Panik

pre 9 godina

@ja A vi da se preimenujete pod hitno u KK Kapitennamfrancuz Partizan. Difens difens i primimo 78. Radonja brate, ako ne ide difens, aj nacrtaj neku akciju da prodje neki ofens...

oceanic

pre 9 godina

Spasi sezonu i ulaganja Radonjicu: IDI.

Slažem se da bi trebalo da ode, jer ove sezone imamo tip koji obećava, jedino Radonjić ne ume da izvuče maksimum iz ekipe. Nažalost, bojim se da od njegovog odlaska nema ništa !Mada ovaj poraz ne mora ništa još da znači, jedna lasta ne čini proleće.

Dangubic, Kalinic Williams, i Jenkins su igraci od kojih najviše očekujem ! Jaka može i mora bolje, Cirbes mi je i dalje misterija.

digivigi

pre 9 godina

dobra rola nasih amerikanaca, zajedno vise od pola ukupnih poena. ocigledno ostatak ekipe nije usao u ritam. da jeste pobedili bi ih al realno ovo su pripreme bolje je gubiti pa uciti na tim porazima pa onda razbijati cele sezone.

John Terry

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)
Koliko vama fali para iz budzeta da ne gubite vise sa 30 razlike od raznih bugarskih ekipa?

rade

pre 9 godina

Želim vam,da ove godine što bolje predstavljate Srpsku klubsku košarku u Euroligi,samo nemojte se opet previše duvati kako imate jak tim,prvo sačekajte,da prodju dve,tri utakmice,pa posle vodite diskusije o treneru i igračima.Malo budite realni,u svakom slučaju srečno,pozdrav od pravog Grobara.

Nataeos

pre 9 godina

Drage komšije, ja iskreno vam želim sve najbolje u EL, ali za to vam treba pojačanje, a najveće koje bi mogli da dobijete je da se smeni Radonjić! Tim je dobar, potecijal je tu, i može se računati na dobru sezonu, ali ne sa Radnjom, čovek nema dve veze sa košarkom, upropastiće ceo tim!

Milan

pre 9 godina

Tanko je samo sa Mitrovićem na četvorci, fali još jedan igrač. Jako loši Cirbes i Jaka, ako ostanemo samo sa Marjanovićem na petici bez kvalitetne zamene, slaba vajda od povratka Kalinića na trojci.Sad da li Cirbes može da uskoči i odigra kvalitetnih 15-20 minuta pitanje je. Bolje je bilo potrošiti više novca za kvalitetnu četvorku, a ostaviti Katića. Na kecu Đenka može da menja Vilijamsa, a 5 minuta može da odigra i Rebić. I dalje škripi za bacanjima, a dobro bi došao i kvalitetan šuter makar kao Andjušić, jednolinijski igrač.

delfin

pre 9 godina

Budućnost i Zvezda su sigurni u plej-ofu Aba lige.Budućnost ima isti kostur od prošle godine plus Planinić,dva dobra stranca i Dašić tako da nije sramota od njih izgubiti i u sezoni a pogotovo u pripremama sa novim plejmejkerom

delija iz pg

pre 9 godina

zar nas nije reprezentacija opametila o donošenju zaključaka prije vremena i smjene trenera. izgubili utakmicu u pripremnom periodu i odmah komentari, vjerovatno od likova koji loptu u životu nisu uzeli u ruke.... pobijedili smo Pao i Strazbur, je li to znači da smo majstori! Ne, naravno. isto kao što ne znači da ako smo izgubili od Budućnosti da smo loši. više vjere i bezrezervnog navijanja i podrške i stvari će doći na svoje mjesto. ima igrača koji su imali naporne sezone, kao i onih što su bili povređeni a nekima treba da se uklope. strpljenja malo. ovdje su neki opterećeni u samom startu hoćemo li uzeti titulu. ne može to tako. moje mišljenje je da idemo uzlaznom putanjom.

slikar

pre 9 godina

Kad kupiš novu Hondu (nismo mi Ferari ili Lambo. da se ne lažemo) ona jaka brza... potentna, pa onda zaposliš gedžu koji je do tad vozio jugića da ti bude vozač, a on ni prozor na dugme ne zna da otvori a kamoli da koristi automatski menjač... e to smo danas, a i prethodnih godinu dana mi braćo moja crveno-bela.

translucent

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Pa zna se - grobari su za to da ostane, a mi protiv.
(doktor 32, 19. septembar 2014 05:26)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=19&nav_id=801997

Bice kako gazda kaze i ne razumem cemu glasanje.

kimi

pre 9 godina

Nije meni Radonjic katastrofa trener, los covek ili tako nesto. Jednostavno on je neka vrsta anti-Saleta. Dok je Djordjevic npr rodjeni pobednik, koga je dovoljno samo pogledati u oci da ti ulije veru i samopouzdanje, ovaj Radonjic ti nekako izvuce svo samopouzdanje svojom pojavom. Gledao sam vise utakmica u Pioniru prethodne sezone, on se covek ponasa panicno vec sredinom prve cetvrtine, a da ne spominjem na kraju utakmice. Ne mislim da on ne zna kosarku, jednostavno on je psiholoski vrlo los i to prenosi na ekipu. Zato smo izgubili toliko utakmica u zavrsnici. Kad se setim samo utakmice protiv PAO-a, prvo poluvreme vrh vrhova, najbolja srpska klupska kosarka od vremena Partizana sa Final-Four-a. Drugo poluvreme, izlazi neka ekipa neprepoznatljiva, gubimo prednost od 30 poena. I tako gomila utakmica, ne mogu sad ni da se setim. Jednostavno Radonjic je anti-Djordjevic.

Kalcokera

pre 9 godina

pa ovaj radonjic ni upola slabije svoje ne moze da pobedi...buducnost se preporodila kad ga je isterala...ovo je drugi poraz od buducnosti za god dana

doktor 32

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Pa zna se - grobari su za to da ostane, a mi protiv.

DR out!!!

pre 9 godina

Mora da ode momentalno ili Radonjić ili Boban Marjanović i to odmah! Zvezda prima lagane koševe jer Boban lako ispada kada se igra "čovek" - samo mu protivnik namesti pik što više i onda niti može da preuzme, niti da stigne ili eventualno ako ostali skupe protivnik dodatnim pasom spolja bez problema probije. Da bi Bobi bio koristan na obe strane, u odbrani se mora postaviti neka od zona koja koriguje njegovu sporost, a favorizuje njegovu visinu - nešto slično Duletovim varijantama sa Vranešom. E sad je tu problem br. 2. Veliki trener ima čuš svojijeh principa da nikad ne igra zonu i ka častan i pošten čojek drži ih se ka pijan za plot. I ne zanima ga kakav mu je roster i karakteristike igrača i šta je najbolje za ekipu, bitni su njegovi principi. A po tim principima, Marjanović ne može da bude koristan za ekipu!

Luka

pre 9 godina

Očekivano ćemo imati nevolja zbog nesrazmere između startera i klupe. Nemamo rezervu ni na pleju ni na petici. Jović bi popunio ovu prvu rupu, ali Cirbes nije ni rezerva a kamoli pojačanje. Ipak, najveći problem je i dalje trener.

bandža

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Ja sam za to da ostane ! Ne zato što sam oduševljen njegovim radom, naprotiv, smatram da je loš trener, nego zato što smena Radonjića i dovođenje novor trenera u ovom momentu nema smisla. Sezona počinje za manje od mesec dana, zamislite šta bi se desilo da SADA dođe novi čovek, koji prvo mora da upozna ekipu, igrače, teren, ostatak stručnog štaba.. ? A da ne govorim o novoj koncepciji igra koja bi usledila, novom režimu rada i ostalom. Nažalost, sada mora da se ide do kraja ovako kako je, nema nazad. Valjda će i on malo da napreduje kao trener, pa može da ispadne na dobro.

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Partizan da moze da dovede sve te igrace na vreme kao sto ste vi ih dovodili i dovodite dalje. Bili bi uigrani i pucali bi na f4 evrolige svake godine jer imamo trenera i sportskog znanja dok vi samo pare i marketing. Tu je velika razlika izmedju vas i nas.

d

pre 9 godina

@zvezdas
njemu bi najbolje prijala uloga pomocnog trenera. ja mislim da je on i vredan i korektan i da razume kosarku. problem je sto jedva da ume da govori i sto nekako deluje pogubljeno i mlako. dakle nema nikakvu harizmu, ni liderske sposobnosti, a mislim da je za kosarkaskog trenera, koji i tokom same utakmice dosta aktivno utice na igru (instrukcije pored terena, tajmauti, namerne tehnicke), to mnogo vazna stavka. kad je on vec takav, bar da imamo nekog lidera na terenu, nekog prekaljenog harizmaticnog veterana i fajtera, bivseg reprezentativca. nego nemamo. dakle problem ovog tima moze da bude sto nema lidera ni na terenu ni pored terena. mitrovic i radonjic su dobri ljudi, talentovani, korekrni, ali nisu vodje. eto

fergi

pre 9 godina

Crni Cilbres i Blazic...Ako Blasic ne podigne formu u odnosu na zavrsnicu prosle sezone,nece biti dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 18. septembar 2014 23:06)

Blazic da podigne formu a igrao na SP??? Sta onda da rade ovi ostali??

Budi dobar, ne budi grobar

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)

Četiri.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

@NikolaSRB ! Ispred tvog komentara su 6,a od tih 6 niti jedan nije napisao navijac Partizana.To samo govori o tome koliko si ti opsednut Partizanom.

navijac

pre 9 godina

sa ovakvim timom samo slepac moze da izgubi. nadam se da ce zvezda nanizati par poraza na pocetku lige kako bi radonja otisao. ali to se nece desiti jer imamo predobar tim za srpske uslove, bice pobeda po par razlike u aba i porazi u evroligi uz komentar: zamalo

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Pa Radonjić je izgubio sve bitne mečeve. Prvo u Evroligi, pa posle Uniks, pa ABA, pa Partizan u šampionatu...haha
Opet će Dule da gazi Zvezdu Telekom - BGD.

Sumadinac

pre 9 godina

dobro je ne cemo biti prvaci pripremnog perioda zato cemo na kraju!!!!!
(ivan, 18. septembar 2014 23:21)
..
..
Ko zna! Mozda i ho cete.

joimontenegro

pre 9 godina

Ovo su pripremne utakmice,ali bole više no ligaške.Ima da vas Budućnost nauči nešto o igri zvanoj košarka ove godine i vas i vaše komšije..Kako vas zovu ono komšije KK Sledeća sezona.Radonjiću veliki respekt za tebe,Blažič je igrač od koga Zvezda će tek da dobije mnogo.Budućnost je ludilo ove godine,osjetit će te to na grbači.Ajmo PLAVI!

Svete

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)

ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, i imace resprektabilnu ekipu !!

biraz

pre 9 godina

(NikolaSrb, 18. septembar 2014 23:21)
gledam komentare pre tebe i nijedan nije te prirode, gde si ga video?
inace ako Radonja ostanene pise se dobro, a Vukoicic vam kao bio los....

sasa.r

pre 9 godina

Ove godine je Budućnost najbolji tim u ABA ligi!
Jedino što je može omesti što je mali klub i što nije navikla na vellike rezultate kao Partizan i Zvezda.
Centri su im izvanredni, spoljna linija sa Amerikancem takođe ali ponavljam Budućnost nije navikla da bude favorit i to je može udaljiti od borbe za titulu.Zbog toga će za mene , uvijek biti u prednosti, Partizan, Zvezda, Cibona jer tradicija velikana je veliki adut.To vam je kao kada date seoskom djetetu skupu igračku a ono ne zna da je koristi. Znači biće sve isto a Budućnost bez obzira na odličan tim možda se i ne plasira na FINAL-FOUR.

Ko krade taj i laže

pre 9 godina

Bobi se tek sad raspištoljio, ko u Megi a Jaka je stigao do, ubedljivo najgoreg igrača tima. Da niste najurili Raška i Marka, bio bi neko od njih. Tu Radonja nije mogao ništa, on navija, pa zna se!

Milan

pre 9 godina

Tanko je samo sa Mitrovićem na četvorci, fali još jedan igrač. Jako loši Cirbes i Jaka, ako ostanemo samo sa Marjanovićem na petici bez kvalitetne zamene, slaba vajda od povratka Kalinića na trojci.Sad da li Cirbes može da uskoči i odigra kvalitetnih 15-20 minuta pitanje je. Bolje je bilo potrošiti više novca za kvalitetnu četvorku, a ostaviti Katića. Na kecu Đenka može da menja Vilijamsa, a 5 minuta može da odigra i Rebić. I dalje škripi za bacanjima, a dobro bi došao i kvalitetan šuter makar kao Andjušić, jednolinijski igrač.

Mix

pre 9 godina

U tekstu ste pomenuli da nije igrao Lazić,a zaboravili ste "srebrnog" Kalinića koji je takođe preskočio ovaj meč.
Znam za frazu da je ovo pripremni period,takođe se i Budućnost baš pojačala ali se može reći da je stigla opomena na vreme !
Dva prosta zaključka se nameću :
- treba nam još jedan unutrašnji igrač (Cirbes dao samo 1 poen)
i još bitnije...
- smeniti Radonjića jer se zaista plašim da bi mogao da unazadi ovaj mlad perspektivan sastav

joimontenegro

pre 9 godina

Ovo su pripremne utakmice,ali bole više no ligaške.Ima da vas Budućnost nauči nešto o igri zvanoj košarka ove godine i vas i vaše komšije..Kako vas zovu ono komšije KK Sledeća sezona.Radonjiću veliki respekt za tebe,Blažič je igrač od koga Zvezda će tek da dobije mnogo.Budućnost je ludilo ove godine,osjetit će te to na grbači.Ajmo PLAVI!

Panik

pre 9 godina

@ja A vi da se preimenujete pod hitno u KK Kapitennamfrancuz Partizan. Difens difens i primimo 78. Radonja brate, ako ne ide difens, aj nacrtaj neku akciju da prodje neki ofens...

oceanic

pre 9 godina

Spasi sezonu i ulaganja Radonjicu: IDI.

Slažem se da bi trebalo da ode, jer ove sezone imamo tip koji obećava, jedino Radonjić ne ume da izvuče maksimum iz ekipe. Nažalost, bojim se da od njegovog odlaska nema ništa !Mada ovaj poraz ne mora ništa još da znači, jedna lasta ne čini proleće.

Dangubic, Kalinic Williams, i Jenkins su igraci od kojih najviše očekujem ! Jaka može i mora bolje, Cirbes mi je i dalje misterija.

John Terry

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)
Koliko vama fali para iz budzeta da ne gubite vise sa 30 razlike od raznih bugarskih ekipa?

sasa.r

pre 9 godina

Ove godine je Budućnost najbolji tim u ABA ligi!
Jedino što je može omesti što je mali klub i što nije navikla na vellike rezultate kao Partizan i Zvezda.
Centri su im izvanredni, spoljna linija sa Amerikancem takođe ali ponavljam Budućnost nije navikla da bude favorit i to je može udaljiti od borbe za titulu.Zbog toga će za mene , uvijek biti u prednosti, Partizan, Zvezda, Cibona jer tradicija velikana je veliki adut.To vam je kao kada date seoskom djetetu skupu igračku a ono ne zna da je koristi. Znači biće sve isto a Budućnost bez obzira na odličan tim možda se i ne plasira na FINAL-FOUR.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Pa Radonjić je izgubio sve bitne mečeve. Prvo u Evroligi, pa posle Uniks, pa ABA, pa Partizan u šampionatu...haha
Opet će Dule da gazi Zvezdu Telekom - BGD.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

@NikolaSRB ! Ispred tvog komentara su 6,a od tih 6 niti jedan nije napisao navijac Partizana.To samo govori o tome koliko si ti opsednut Partizanom.

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Partizan da moze da dovede sve te igrace na vreme kao sto ste vi ih dovodili i dovodite dalje. Bili bi uigrani i pucali bi na f4 evrolige svake godine jer imamo trenera i sportskog znanja dok vi samo pare i marketing. Tu je velika razlika izmedju vas i nas.

Svete

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)

ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, i imace resprektabilnu ekipu !!

DR out!!!

pre 9 godina

Mora da ode momentalno ili Radonjić ili Boban Marjanović i to odmah! Zvezda prima lagane koševe jer Boban lako ispada kada se igra "čovek" - samo mu protivnik namesti pik što više i onda niti može da preuzme, niti da stigne ili eventualno ako ostali skupe protivnik dodatnim pasom spolja bez problema probije. Da bi Bobi bio koristan na obe strane, u odbrani se mora postaviti neka od zona koja koriguje njegovu sporost, a favorizuje njegovu visinu - nešto slično Duletovim varijantama sa Vranešom. E sad je tu problem br. 2. Veliki trener ima čuš svojijeh principa da nikad ne igra zonu i ka častan i pošten čojek drži ih se ka pijan za plot. I ne zanima ga kakav mu je roster i karakteristike igrača i šta je najbolje za ekipu, bitni su njegovi principi. A po tim principima, Marjanović ne može da bude koristan za ekipu!

digivigi

pre 9 godina

dobra rola nasih amerikanaca, zajedno vise od pola ukupnih poena. ocigledno ostatak ekipe nije usao u ritam. da jeste pobedili bi ih al realno ovo su pripreme bolje je gubiti pa uciti na tim porazima pa onda razbijati cele sezone.

delfin

pre 9 godina

Budućnost i Zvezda su sigurni u plej-ofu Aba lige.Budućnost ima isti kostur od prošle godine plus Planinić,dva dobra stranca i Dašić tako da nije sramota od njih izgubiti i u sezoni a pogotovo u pripremama sa novim plejmejkerom

Nataeos

pre 9 godina

Drage komšije, ja iskreno vam želim sve najbolje u EL, ali za to vam treba pojačanje, a najveće koje bi mogli da dobijete je da se smeni Radonjić! Tim je dobar, potecijal je tu, i može se računati na dobru sezonu, ali ne sa Radnjom, čovek nema dve veze sa košarkom, upropastiće ceo tim!

slikar

pre 9 godina

Kad kupiš novu Hondu (nismo mi Ferari ili Lambo. da se ne lažemo) ona jaka brza... potentna, pa onda zaposliš gedžu koji je do tad vozio jugića da ti bude vozač, a on ni prozor na dugme ne zna da otvori a kamoli da koristi automatski menjač... e to smo danas, a i prethodnih godinu dana mi braćo moja crveno-bela.

translucent

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Pa zna se - grobari su za to da ostane, a mi protiv.
(doktor 32, 19. septembar 2014 05:26)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=19&nav_id=801997

Bice kako gazda kaze i ne razumem cemu glasanje.

Kalcokera

pre 9 godina

pa ovaj radonjic ni upola slabije svoje ne moze da pobedi...buducnost se preporodila kad ga je isterala...ovo je drugi poraz od buducnosti za god dana

fergi

pre 9 godina

Crni Cilbres i Blazic...Ako Blasic ne podigne formu u odnosu na zavrsnicu prosle sezone,nece biti dobro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 18. septembar 2014 23:06)

Blazic da podigne formu a igrao na SP??? Sta onda da rade ovi ostali??

delija iz pg

pre 9 godina

zar nas nije reprezentacija opametila o donošenju zaključaka prije vremena i smjene trenera. izgubili utakmicu u pripremnom periodu i odmah komentari, vjerovatno od likova koji loptu u životu nisu uzeli u ruke.... pobijedili smo Pao i Strazbur, je li to znači da smo majstori! Ne, naravno. isto kao što ne znači da ako smo izgubili od Budućnosti da smo loši. više vjere i bezrezervnog navijanja i podrške i stvari će doći na svoje mjesto. ima igrača koji su imali naporne sezone, kao i onih što su bili povređeni a nekima treba da se uklope. strpljenja malo. ovdje su neki opterećeni u samom startu hoćemo li uzeti titulu. ne može to tako. moje mišljenje je da idemo uzlaznom putanjom.

kimi

pre 9 godina

Nije meni Radonjic katastrofa trener, los covek ili tako nesto. Jednostavno on je neka vrsta anti-Saleta. Dok je Djordjevic npr rodjeni pobednik, koga je dovoljno samo pogledati u oci da ti ulije veru i samopouzdanje, ovaj Radonjic ti nekako izvuce svo samopouzdanje svojom pojavom. Gledao sam vise utakmica u Pioniru prethodne sezone, on se covek ponasa panicno vec sredinom prve cetvrtine, a da ne spominjem na kraju utakmice. Ne mislim da on ne zna kosarku, jednostavno on je psiholoski vrlo los i to prenosi na ekipu. Zato smo izgubili toliko utakmica u zavrsnici. Kad se setim samo utakmice protiv PAO-a, prvo poluvreme vrh vrhova, najbolja srpska klupska kosarka od vremena Partizana sa Final-Four-a. Drugo poluvreme, izlazi neka ekipa neprepoznatljiva, gubimo prednost od 30 poena. I tako gomila utakmica, ne mogu sad ni da se setim. Jednostavno Radonjic je anti-Djordjevic.

navijac

pre 9 godina

sa ovakvim timom samo slepac moze da izgubi. nadam se da ce zvezda nanizati par poraza na pocetku lige kako bi radonja otisao. ali to se nece desiti jer imamo predobar tim za srpske uslove, bice pobeda po par razlike u aba i porazi u evroligi uz komentar: zamalo

bandža

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Ja sam za to da ostane ! Ne zato što sam oduševljen njegovim radom, naprotiv, smatram da je loš trener, nego zato što smena Radonjića i dovođenje novor trenera u ovom momentu nema smisla. Sezona počinje za manje od mesec dana, zamislite šta bi se desilo da SADA dođe novi čovek, koji prvo mora da upozna ekipu, igrače, teren, ostatak stručnog štaba.. ? A da ne govorim o novoj koncepciji igra koja bi usledila, novom režimu rada i ostalom. Nažalost, sada mora da se ide do kraja ovako kako je, nema nazad. Valjda će i on malo da napreduje kao trener, pa može da ispadne na dobro.

rade

pre 9 godina

Želim vam,da ove godine što bolje predstavljate Srpsku klubsku košarku u Euroligi,samo nemojte se opet previše duvati kako imate jak tim,prvo sačekajte,da prodju dve,tri utakmice,pa posle vodite diskusije o treneru i igračima.Malo budite realni,u svakom slučaju srečno,pozdrav od pravog Grobara.

Budi dobar, ne budi grobar

pre 9 godina

Koliko vam jos igraca fali da osvojite pripremni period? Jos samo...
(Pera Trta, 19. septembar 2014 00:08)

Četiri.

doktor 32

pre 9 godina

Ko je ZA da Radonjić ostane trener KK Crvena Zvezda a ko PROTIV?
(ZVEZDAŠ, 19. septembar 2014 00:13)

Pa zna se - grobari su za to da ostane, a mi protiv.

biraz

pre 9 godina

(NikolaSrb, 18. septembar 2014 23:21)
gledam komentare pre tebe i nijedan nije te prirode, gde si ga video?
inace ako Radonja ostanene pise se dobro, a Vukoicic vam kao bio los....

Luka

pre 9 godina

Očekivano ćemo imati nevolja zbog nesrazmere između startera i klupe. Nemamo rezervu ni na pleju ni na petici. Jović bi popunio ovu prvu rupu, ali Cirbes nije ni rezerva a kamoli pojačanje. Ipak, najveći problem je i dalje trener.

d

pre 9 godina

@zvezdas
njemu bi najbolje prijala uloga pomocnog trenera. ja mislim da je on i vredan i korektan i da razume kosarku. problem je sto jedva da ume da govori i sto nekako deluje pogubljeno i mlako. dakle nema nikakvu harizmu, ni liderske sposobnosti, a mislim da je za kosarkaskog trenera, koji i tokom same utakmice dosta aktivno utice na igru (instrukcije pored terena, tajmauti, namerne tehnicke), to mnogo vazna stavka. kad je on vec takav, bar da imamo nekog lidera na terenu, nekog prekaljenog harizmaticnog veterana i fajtera, bivseg reprezentativca. nego nemamo. dakle problem ovog tima moze da bude sto nema lidera ni na terenu ni pored terena. mitrovic i radonjic su dobri ljudi, talentovani, korekrni, ali nisu vodje. eto

Sumadinac

pre 9 godina

dobro je ne cemo biti prvaci pripremnog perioda zato cemo na kraju!!!!!
(ivan, 18. septembar 2014 23:21)
..
..
Ko zna! Mozda i ho cete.

Ko krade taj i laže

pre 9 godina

Bobi se tek sad raspištoljio, ko u Megi a Jaka je stigao do, ubedljivo najgoreg igrača tima. Da niste najurili Raška i Marka, bio bi neko od njih. Tu Radonja nije mogao ništa, on navija, pa zna se!