Košarka 77

Sreda, 10.09.2014.

19:53

Teodosić: Ne moja, naša utakmica

Plejmejker reprezentacije Srbije Miloš Teodosić kaže da je trijumf nad Brazilom bio timski.

Teodosiæ: Ne moja, naša utakmica IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Goci

pre 9 godina

Teo, ti si i Đorđević i Bodiroga, i Mocart i Betoven, i Nušić i Solženjicin... Ali ti, Teo, nisi 'teo takav da postaneš; ti si se jednostavno takav rodio, i samo išao svojim putem... I laganim koracima popeo se na krov sveta!

Diriguj još jednom, u petak, naš Toskanini!

srba

pre 9 godina

Teo je izrastao u sjajnog pleja i timskog igraca. To je ono sto cini razliku sa ovog i prethodnog prvenstva kada je Teo divljao i imao veliku slobodu. Čini mi se nekako da nije previše slušao šta priča Duda iako je čovjek legenda svog posla. Teo je mangup i njemu treba mangup kao što je Sale da ga spusti na zemlju. Ipak je Sale legenda i sigurno je Teo rastao sa željom da jednog dana bude kao Sale. Postao je to a sad i radi sa tim Saletom. Pa gdje ćeš bolje od svega toga. Sale mu je prenio ono što je Saletu Moka usadio na svjetskom u Atini kad smo bili prvaci. U jednoj utakmici, čini mi se četvrtfinalu gubili smo, Sale je pokušavao da riješi solo akcijama i šutevima ali mu nije išlo. Na time outu Moka iz prvog reda mu dobacuje dečko manje ti, razigravaj tim, razigravaj ih. Sale krene to da radi i mi pobjedimo. I sam sale je to izjavio da ga je prelomilo i da je počeo to da primjenjuje i da je upalilo. Sale je to sad usadio Teu a ovaj je ipak njegov idol iz djetinjstva i ne može da ne uradi ono što mu ovaj kaže.
Ipak je Bodi Bond znao šta radi kao i uvijek kad je prelomio da Sale bude selektor :)
Što bi rekao profesor Vujić - sve mangup do mangupa :) od Saleta i Mute pa do Katića

SASA

pre 9 godina

Mislim da kad je Djordjevic sklonio Teodosica na 7 dana na priprememama, kao radi povrede, ucinio najbolji potez priprema...
jer i ako Teo je bilo potrebno par tekmi da pronadje formu, usao je u formu u pravo vreme, i igra ubedljivo najbolji basket za nacionalni tim, jos od 2009...
Ne, ne zelim samo njega istaci, svi momci zasluzuju pohvale,atmosfera u timu je sjajna, i to se jasno preslikalo na teren, ali igra tea je tako razvijena, da je naprosto ne moguce ga za cuvati..
Nema sta sve nisu pokusali Brazilci, 3 cuvara su se menjala, ali uzalud... Inace gledam sve nase tekme na live stream, sa americkim komentatorima,ovaj put sam gledao na espn 2, i oba komentotara ga nazivaju najboljim Evropljaninom koji ne igra u NBA; i apsolotno zasluzeno...
Teo je odrastao i prepun je iskustva, znanja i zelje...
On i Bogdan su ubica par bekova, i ispostavi se da ono izbacivanje Micova iz ekipe je bilo ubedljivo najbolja stvar sto nam se moglo desiti...
Srbija izgleda nikad bolje, startni 5, do klupe, sve ima i rep i glavu, izmene se odlicno uklapaju,tacno se zna ko sta gde i kako, i naravno, kad god zaskripi, tu je Teo..
Sve cestitke i za Bjelicu, kakav maestro, najpodcenjeniji igrac decenije, ali opet, svaki od tih momaka je zasluzio najbolje ocene...
Hvala Djrodjevicu za sve, i tako mi je drago da si svaku moju kritiku opovrgao, i nacinio mi saranom...
Hvala momci....AJMO ORLOVI, LETITE....

TRAJCE

pre 9 godina

Teo doktore kada opet promenis broj telefona,seti se da posaljes svom drugu sa kojim si blejao u Atini,posto tvoja drugarica Nesovicka nece da ga prosledi pa ne mogu na miru ni da ti cestitam..pozz od kompletne ekipe iz Balux kafea..

Djole

pre 9 godina

Kakve igrače, kakvog trenera i ceo stručni štab imamo, auuuuuu. Pregršt mladih igrača, a u stvari su mnogo zreli. Ponosan po koji put što sam Srbin. Sve je jednostavno kada u timu imamo Nemanju Bjelicu, Miloša Teodosića, Bogdana Bogdanovića, Radulju, Krleta i svi ostali. Kako ovi momci igraju, pa to je neverovatno. Kakav je uspeh biti među 4 NAJBOLJE REPEZENTACIJE NA SVETU! Mada, nećemo se zadovoljiti ovim, već krenuti u pohod na medalju. Svakako bi sa ovakvom igrom pre dobili Španija, nego USA. Ovakvom igrom smo zaslužili reputaciju da osvojimo medalju. Kako je lepo videti da se Srbija vraća na sam vrh košarke posle nekoliko godina.

Иван

pre 9 godina

Теофобија = на грчком "страх од бога". Сад знамо шта значи и на португалском. А и шпански и француски су сродни португалском!

c7-5

pre 9 godina

Bravo jer ovo je taj Teo koji treba da bude vodja ovog tima. Ali kapa dole Saletu koji je ko zna na koj nacin uspeo da bas ovakvog Tea izvuce iz rukava. Ne onog starog vec OVOG Tea. Potpuno je jasno da Sale zna sta radi , kakvu je napravio selekciju, kakav sklop igraca u mentalnom smislu je skockao i ono najvaznije, jasno je da Sale ZNA kako da motivise igrace i sta da im kaze u tajm autu i kada nas tim ima zute minute (a kako ne bi znao kada je SVE to prosao kao igrac i te price da je neiskusan..to su price za malu decu). I oni se vracaju jos jaci kao terminatori. Dve poslednje utakmice sa izuzetno jakim protivnicima...CISCENJE SA TERENA. Kapa dole majstori.

teodosic

pre 9 godina

trudim se da budem objektivan sto se tice tea vec godinama,ali ne mogu,ja kosarku obozavam,obozvam ja sam u njega zaljubljen kao kosarkasa,ja pamtim umjetnika bodirogu,sa kretanjem kojene obecava,tako ti teo,a ono dva doktora kosarke,doktori!!!mas sutere,imas zivotinje sa fizikalijama,ali ovo je zidan kosarkaski,ne znam kako da ga nazovem..mozes da ga mrzis ili volis,ja ga obozavam..spominje se rodrigez,ovaj onaj zadnje godine,teo bre igra kot kretena od trenera dvije godine mesine,i niko iz csk ne moze da ispolji igru napadacku,covek ne zna sta hoce..a teo brat je tata za sve njih,sve te plejmejkere sto se nesto koprcaju..

zile

pre 9 godina

ZNA SALE STA RADI VIDI SE KO PUNI RADULJA,BOGDAN,KRLE I TEO,BJELICA.OSTALI SU ODBRANBENI IGRACI I TO VRHUNSKI.ERCEG,LUCA,NEDOVIC MISLIM DA NE BI BILI TOLIKO JAKI KAO SAD.SALE GENIJE

anbeast

pre 9 godina

Izrastao u pravog vodju! Moj naklon! I odbranu je poceo da igra maksimalno (u skladu sa svojim fizickim ogranicenjima, naravno). Protiv Spanaca, poslednji napad, svi ocekuju Tea, a ono Bogdan sa centra, preko Pau Gasola salje Srbiju u finale :))))

Mile

pre 9 godina

Priznajem, ovako nesto nisam ocekivao. Potajno sam se ovome nadao, gledao svaku utakmicu i nadao sam se najboljem. Momci, hvala vam sto mi vracate veru u najlepsi sport na svetu i molim i preklinjem sve navijace da zaborave ko igra za Partizan, Zvezdu, Radnicki. Ubija nas klubastvo. Oni su pravi tim, oni se zovu Srbija!

Nikola

pre 9 godina

Svaka cast na prikazanoj igri celom timu i strucnom stabu !!!! inace komentar da jos nije bilo iznenadjenja je tako smekerski...Saletova skola vidi se

samo precizno

pre 9 godina

Jeste "nasa" ali pod tvojom I Bjelicinom komandom. Bogdan je "samo" zacinio - stavio im so na ranu. :)
(santa justa,
10. septembar 2014 20:24)
Да не заборавимо Крлета и Радуљицу. Њих двојица укупно 20 поена што је опасна бројка кад се узме у обзир против какве дефанзивне центарске линије су играли. Још су неке од кошева дали и под фауловима који нису свирани (Крле 2 пута и Радуљица једном). Опасан део терета су изнели и они а некако ће их сви заборавити, што и није чудно кад се узме у обзир какве чаролије су правили Тео, Богдан, и Бјелица. :)

zlija

pre 9 godina

Tim to smo mi, kakva akcija kada njihova 2 centra, 3 koje je lazna 4 a mi zavrsavamo sa bekovima pod kosem. Nisu znali sta ih je snaslo. Na ovo prvenstvo su otisli majstori, oni kojim nista ne smeta mozes da ih bijes oni slusaju. Sad mi je tek jasno da Micov nije to imao u sebi, testirao ga je Sale i on je pao. Bas tako smo razbucali Brazil, otsekli smo bekove od centara i oni labilni prave tehnicke greske, onda ove nase ubice daju 3 i kraj, tu je bio njihov kraj. Naucite nikad neide najboljih 12 igraca nego tim. Sale je to napravio druzinu za koju Stimac skace sa klupe do Teo koji je mozak ove ekipe. MI SMO SRBI A OVO JE NASA IGRA. IDEMO BRE DO KRAJA

stefan

pre 9 godina

Velika pobjeda. Ne samo ova utakmica nego STAV.
NE DAMO NA SEBE NIKAD I NIGDE.
PRVI SMO POKAZALI ZUBE SPANIJI, OSETICE IH OPET.
A ONDA I AMERIMA.
PONOS OVE ZEMLJE.
12 PREZALJENIH MOMAKA U KOJE NISU VEROVALI SAMO ONI KOJI NE VERUJU NI U SEBE.
KAD SAM PISAO U GRUPI DA SAMO TREBA DA OSETE TURNIR, IMAO SAM MILION MINUSA.
KAKO GOD DA SE IZDESAVA DO KRAJA - OVI MOMCI IGRAJU.
NE ZALE SE. IGRAJU.
IDEMO.

Almighty

pre 9 godina

E moj Teo, Care..!
Tebe mogu da pljuju samo oni koji ne znaju sta je kosarka i gledaju je kao npr. ja bocanje (bez uvrede)...
Samo nastavite kao musketari i ja se ne brinem.
Svim za jednog, jedan za sve..! SRBIJA

muslera

pre 9 godina

teo ti si nesto sto se radja u 20 god.uvijek sam te obozavao!!!mozda si jedan od najgorih odbrambenih igraca u evropi,ali druga strana te svrstava u najbolje igrace svih vremena evropske kosarke!!!umjetnos i ljepota za gledanje,mozak neverovatan,nestvaran,vlistavi um kosarke!!!

kimi

pre 9 godina

Jesam li ja jedini koji misli da je Teo sasvim pristojan odbrambeni igrac? Ne igra lockdown kao npr Jovic ili Markovic, ali sasvim dobro razume kako je odbrana postavljena, mnogo trci, hvata odbijene, pokriva svaki cosak. Jednostavno covek cita napad, igra mozgom. Sasvim solidna odbrana sto se mene tice. Nekoliko puta sam pomislio cak da je u pitanju Markovic kada je dobro odreagovao.

Sale Jagodina

pre 9 godina

Bravo SAMPIONI.Sad vise nista nije bitno,samo Simonovic da provali gde je pehar i nas je.Salim se i ovo ste nas iznenadili ali jos vise ce te.SIGURNO.Samo hrabro.

Zajedno smo najjaci

pre 9 godina

Bravooooo! Bravo Teo, Bjelice, Bogdane! Bravo Krle i dobro dosao nazad! Ej, kada Bogdan ima 6 skokova i 2 blokade, Markovic daje trojku, Kalinic lepi monstruoznu bananu i kuca kao lud! Ovde svako zna sve da radi. Bravo momci, bravo Sale, za mene ste vec najbolji!

banat

pre 9 godina

Teo je konacno sazreo. Pre je on bio takodje sjajan igrac, ali su mu neke odluke bile veoma diskutabilne i problematicne. Znao je cesto veoma da divlja i da vise ubija svoj tim nego sto mu doprinosi. Cak je i njegova cuvena trojka protiv Spanaca bila neracionalan potez koji je na ludu srecu prosao. Teo danas vise ne divlja, zna kada treba sutati, a kada ne, zna da racionalno proigrava saigraca. Mozda da je ranije krenuo ovako Srbija bi imala jos koju medalju na kontu, ali sta je tu je.

Pedja J7

pre 9 godina

Ljudi, ovo je najubedljivija knock out faza naseg tima... Pa ni sam Djordjevic sa Divcem i Danilovicem nije ovako prasio u 1/4 finalu :)))
Ko god da dodje u 1/2 finale, morace mnogo da se pomuci. Spaniji smo duzni za ono izivljavanje na evropskom.
Momci su cilj odavno premasili, treba ih rasteretiti i pustiti ih da pokazu sta nose u grudima, a vidi se iz aviona!
NAPRED SRBIJA!!!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ova utakmica je u rangu one iz 2002! Kockice su se slozile i izgleda da je Sale opasan trener kome.je boravak u NBA (radio u strucnom stabu par meseci jedne nba ekipe) dosta dosta pomogao... Ovo moze da znaci da ce se sada velike ekipe otimati oko njega... Nebo je granica ovom timu kada mu se.prikljuce Nedovic, Lucic, Erceg, Kuzmic, Micic, Mitrovic...

Filip

pre 9 godina

Otkad im se izdrao posle onih -18 sa Brazilom, voleli mi Tea ili ne on je podigao ekipu i od tad dominiramo! Samo napred momci, zasto ne i do zlata!!!

Beli

pre 9 godina

Bravo Teo...Sa druge strane, kao Srbin zahvaljujem se svim ostalim nacijama koji zive u nasoj zemlji na lepim recima i navijanju. Mnogo hvala i nasim komsijama Hrvatima na lepom odnosu... Mnogo lepog procitah prethodnih dana sa njihove strane.Zao mi je sto oni nece na Spance jer imaju fenomenalnu ekipu, ali nemaju tim...

my way

pre 9 godina

Тако је, браво Тео! Но, то не мења чињеницу да си ти тотални краљ, то што радиш је уметност!

Najdrazi

pre 9 godina

Otvaram sastanak sa sledecom temom:
1,Kuj gledao bezobrazi filmovi ,Po....i u udarnim terminoma.
2.Kuj igrao kosarku kao USA protiv Slovenaca.
3.Koja zelja je sada naj ponosnija.

SRBIJAAAAAAA.

gl. arhivator Đorđe Čvarkov

pre 9 godina

Toliko sam srećan i toliko su svi dobro igrali da ću samo da prokomentarišem onog kojeg su njih nekoliko osporavali na samom početku utakmice: MARKOVIĆ JE STAVIO U DŽEP LEANDRINJA BARBOSU

idemooo

pre 9 godina

Sledeća utakmica je kao finale, jer bi plasman u polufinale zadovoljio auditorijum u Srbiji. Pošto svi priželjkuju Argentinu, ja se ne bih složio da je to srećnija okolnost. Brazil nije mnogo (ili uopšte) kvalitetniji od nas, a izuzetno je teško pobediti istog protivnika dva puta na ovakvom turniru.
(idemooo,
7. septembar 2014 22:28)

Šta sam rekao? :)

muslera

pre 9 godina

teo ti si nesto sto se radja u 20 god.uvijek sam te obozavao!!!mozda si jedan od najgorih odbrambenih igraca u evropi,ali druga strana te svrstava u najbolje igrace svih vremena evropske kosarke!!!umjetnos i ljepota za gledanje,mozak neverovatan,nestvaran,vlistavi um kosarke!!!

gl. arhivator Đorđe Čvarkov

pre 9 godina

Toliko sam srećan i toliko su svi dobro igrali da ću samo da prokomentarišem onog kojeg su njih nekoliko osporavali na samom početku utakmice: MARKOVIĆ JE STAVIO U DŽEP LEANDRINJA BARBOSU

Filip

pre 9 godina

Otkad im se izdrao posle onih -18 sa Brazilom, voleli mi Tea ili ne on je podigao ekipu i od tad dominiramo! Samo napred momci, zasto ne i do zlata!!!

Beli

pre 9 godina

Bravo Teo...Sa druge strane, kao Srbin zahvaljujem se svim ostalim nacijama koji zive u nasoj zemlji na lepim recima i navijanju. Mnogo hvala i nasim komsijama Hrvatima na lepom odnosu... Mnogo lepog procitah prethodnih dana sa njihove strane.Zao mi je sto oni nece na Spance jer imaju fenomenalnu ekipu, ali nemaju tim...

idemooo

pre 9 godina

Sledeća utakmica je kao finale, jer bi plasman u polufinale zadovoljio auditorijum u Srbiji. Pošto svi priželjkuju Argentinu, ja se ne bih složio da je to srećnija okolnost. Brazil nije mnogo (ili uopšte) kvalitetniji od nas, a izuzetno je teško pobediti istog protivnika dva puta na ovakvom turniru.
(idemooo,
7. septembar 2014 22:28)

Šta sam rekao? :)

kimi

pre 9 godina

Jesam li ja jedini koji misli da je Teo sasvim pristojan odbrambeni igrac? Ne igra lockdown kao npr Jovic ili Markovic, ali sasvim dobro razume kako je odbrana postavljena, mnogo trci, hvata odbijene, pokriva svaki cosak. Jednostavno covek cita napad, igra mozgom. Sasvim solidna odbrana sto se mene tice. Nekoliko puta sam pomislio cak da je u pitanju Markovic kada je dobro odreagovao.

zlija

pre 9 godina

Tim to smo mi, kakva akcija kada njihova 2 centra, 3 koje je lazna 4 a mi zavrsavamo sa bekovima pod kosem. Nisu znali sta ih je snaslo. Na ovo prvenstvo su otisli majstori, oni kojim nista ne smeta mozes da ih bijes oni slusaju. Sad mi je tek jasno da Micov nije to imao u sebi, testirao ga je Sale i on je pao. Bas tako smo razbucali Brazil, otsekli smo bekove od centara i oni labilni prave tehnicke greske, onda ove nase ubice daju 3 i kraj, tu je bio njihov kraj. Naucite nikad neide najboljih 12 igraca nego tim. Sale je to napravio druzinu za koju Stimac skace sa klupe do Teo koji je mozak ove ekipe. MI SMO SRBI A OVO JE NASA IGRA. IDEMO BRE DO KRAJA

anbeast

pre 9 godina

Izrastao u pravog vodju! Moj naklon! I odbranu je poceo da igra maksimalno (u skladu sa svojim fizickim ogranicenjima, naravno). Protiv Spanaca, poslednji napad, svi ocekuju Tea, a ono Bogdan sa centra, preko Pau Gasola salje Srbiju u finale :))))

Pedja J7

pre 9 godina

Ljudi, ovo je najubedljivija knock out faza naseg tima... Pa ni sam Djordjevic sa Divcem i Danilovicem nije ovako prasio u 1/4 finalu :)))
Ko god da dodje u 1/2 finale, morace mnogo da se pomuci. Spaniji smo duzni za ono izivljavanje na evropskom.
Momci su cilj odavno premasili, treba ih rasteretiti i pustiti ih da pokazu sta nose u grudima, a vidi se iz aviona!
NAPRED SRBIJA!!!

Nikola

pre 9 godina

Svaka cast na prikazanoj igri celom timu i strucnom stabu !!!! inace komentar da jos nije bilo iznenadjenja je tako smekerski...Saletova skola vidi se

Zajedno smo najjaci

pre 9 godina

Bravooooo! Bravo Teo, Bjelice, Bogdane! Bravo Krle i dobro dosao nazad! Ej, kada Bogdan ima 6 skokova i 2 blokade, Markovic daje trojku, Kalinic lepi monstruoznu bananu i kuca kao lud! Ovde svako zna sve da radi. Bravo momci, bravo Sale, za mene ste vec najbolji!

my way

pre 9 godina

Тако је, браво Тео! Но, то не мења чињеницу да си ти тотални краљ, то што радиш је уметност!

banat

pre 9 godina

Teo je konacno sazreo. Pre je on bio takodje sjajan igrac, ali su mu neke odluke bile veoma diskutabilne i problematicne. Znao je cesto veoma da divlja i da vise ubija svoj tim nego sto mu doprinosi. Cak je i njegova cuvena trojka protiv Spanaca bila neracionalan potez koji je na ludu srecu prosao. Teo danas vise ne divlja, zna kada treba sutati, a kada ne, zna da racionalno proigrava saigraca. Mozda da je ranije krenuo ovako Srbija bi imala jos koju medalju na kontu, ali sta je tu je.

stefan

pre 9 godina

Velika pobjeda. Ne samo ova utakmica nego STAV.
NE DAMO NA SEBE NIKAD I NIGDE.
PRVI SMO POKAZALI ZUBE SPANIJI, OSETICE IH OPET.
A ONDA I AMERIMA.
PONOS OVE ZEMLJE.
12 PREZALJENIH MOMAKA U KOJE NISU VEROVALI SAMO ONI KOJI NE VERUJU NI U SEBE.
KAD SAM PISAO U GRUPI DA SAMO TREBA DA OSETE TURNIR, IMAO SAM MILION MINUSA.
KAKO GOD DA SE IZDESAVA DO KRAJA - OVI MOMCI IGRAJU.
NE ZALE SE. IGRAJU.
IDEMO.

teodosic

pre 9 godina

trudim se da budem objektivan sto se tice tea vec godinama,ali ne mogu,ja kosarku obozavam,obozvam ja sam u njega zaljubljen kao kosarkasa,ja pamtim umjetnika bodirogu,sa kretanjem kojene obecava,tako ti teo,a ono dva doktora kosarke,doktori!!!mas sutere,imas zivotinje sa fizikalijama,ali ovo je zidan kosarkaski,ne znam kako da ga nazovem..mozes da ga mrzis ili volis,ja ga obozavam..spominje se rodrigez,ovaj onaj zadnje godine,teo bre igra kot kretena od trenera dvije godine mesine,i niko iz csk ne moze da ispolji igru napadacku,covek ne zna sta hoce..a teo brat je tata za sve njih,sve te plejmejkere sto se nesto koprcaju..

Almighty

pre 9 godina

E moj Teo, Care..!
Tebe mogu da pljuju samo oni koji ne znaju sta je kosarka i gledaju je kao npr. ja bocanje (bez uvrede)...
Samo nastavite kao musketari i ja se ne brinem.
Svim za jednog, jedan za sve..! SRBIJA

Sale Jagodina

pre 9 godina

Bravo SAMPIONI.Sad vise nista nije bitno,samo Simonovic da provali gde je pehar i nas je.Salim se i ovo ste nas iznenadili ali jos vise ce te.SIGURNO.Samo hrabro.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ova utakmica je u rangu one iz 2002! Kockice su se slozile i izgleda da je Sale opasan trener kome.je boravak u NBA (radio u strucnom stabu par meseci jedne nba ekipe) dosta dosta pomogao... Ovo moze da znaci da ce se sada velike ekipe otimati oko njega... Nebo je granica ovom timu kada mu se.prikljuce Nedovic, Lucic, Erceg, Kuzmic, Micic, Mitrovic...

TRAJCE

pre 9 godina

Teo doktore kada opet promenis broj telefona,seti se da posaljes svom drugu sa kojim si blejao u Atini,posto tvoja drugarica Nesovicka nece da ga prosledi pa ne mogu na miru ni da ti cestitam..pozz od kompletne ekipe iz Balux kafea..

Mile

pre 9 godina

Priznajem, ovako nesto nisam ocekivao. Potajno sam se ovome nadao, gledao svaku utakmicu i nadao sam se najboljem. Momci, hvala vam sto mi vracate veru u najlepsi sport na svetu i molim i preklinjem sve navijace da zaborave ko igra za Partizan, Zvezdu, Radnicki. Ubija nas klubastvo. Oni su pravi tim, oni se zovu Srbija!

c7-5

pre 9 godina

Bravo jer ovo je taj Teo koji treba da bude vodja ovog tima. Ali kapa dole Saletu koji je ko zna na koj nacin uspeo da bas ovakvog Tea izvuce iz rukava. Ne onog starog vec OVOG Tea. Potpuno je jasno da Sale zna sta radi , kakvu je napravio selekciju, kakav sklop igraca u mentalnom smislu je skockao i ono najvaznije, jasno je da Sale ZNA kako da motivise igrace i sta da im kaze u tajm autu i kada nas tim ima zute minute (a kako ne bi znao kada je SVE to prosao kao igrac i te price da je neiskusan..to su price za malu decu). I oni se vracaju jos jaci kao terminatori. Dve poslednje utakmice sa izuzetno jakim protivnicima...CISCENJE SA TERENA. Kapa dole majstori.

samo precizno

pre 9 godina

Jeste "nasa" ali pod tvojom I Bjelicinom komandom. Bogdan je "samo" zacinio - stavio im so na ranu. :)
(santa justa,
10. septembar 2014 20:24)
Да не заборавимо Крлета и Радуљицу. Њих двојица укупно 20 поена што је опасна бројка кад се узме у обзир против какве дефанзивне центарске линије су играли. Још су неке од кошева дали и под фауловима који нису свирани (Крле 2 пута и Радуљица једном). Опасан део терета су изнели и они а некако ће их сви заборавити, што и није чудно кад се узме у обзир какве чаролије су правили Тео, Богдан, и Бјелица. :)

Djole

pre 9 godina

Kakve igrače, kakvog trenera i ceo stručni štab imamo, auuuuuu. Pregršt mladih igrača, a u stvari su mnogo zreli. Ponosan po koji put što sam Srbin. Sve je jednostavno kada u timu imamo Nemanju Bjelicu, Miloša Teodosića, Bogdana Bogdanovića, Radulju, Krleta i svi ostali. Kako ovi momci igraju, pa to je neverovatno. Kakav je uspeh biti među 4 NAJBOLJE REPEZENTACIJE NA SVETU! Mada, nećemo se zadovoljiti ovim, već krenuti u pohod na medalju. Svakako bi sa ovakvom igrom pre dobili Španija, nego USA. Ovakvom igrom smo zaslužili reputaciju da osvojimo medalju. Kako je lepo videti da se Srbija vraća na sam vrh košarke posle nekoliko godina.

Иван

pre 9 godina

Теофобија = на грчком "страх од бога". Сад знамо шта значи и на португалском. А и шпански и француски су сродни португалском!

zile

pre 9 godina

ZNA SALE STA RADI VIDI SE KO PUNI RADULJA,BOGDAN,KRLE I TEO,BJELICA.OSTALI SU ODBRANBENI IGRACI I TO VRHUNSKI.ERCEG,LUCA,NEDOVIC MISLIM DA NE BI BILI TOLIKO JAKI KAO SAD.SALE GENIJE

Najdrazi

pre 9 godina

Otvaram sastanak sa sledecom temom:
1,Kuj gledao bezobrazi filmovi ,Po....i u udarnim terminoma.
2.Kuj igrao kosarku kao USA protiv Slovenaca.
3.Koja zelja je sada naj ponosnija.

SRBIJAAAAAAA.

SASA

pre 9 godina

Mislim da kad je Djordjevic sklonio Teodosica na 7 dana na priprememama, kao radi povrede, ucinio najbolji potez priprema...
jer i ako Teo je bilo potrebno par tekmi da pronadje formu, usao je u formu u pravo vreme, i igra ubedljivo najbolji basket za nacionalni tim, jos od 2009...
Ne, ne zelim samo njega istaci, svi momci zasluzuju pohvale,atmosfera u timu je sjajna, i to se jasno preslikalo na teren, ali igra tea je tako razvijena, da je naprosto ne moguce ga za cuvati..
Nema sta sve nisu pokusali Brazilci, 3 cuvara su se menjala, ali uzalud... Inace gledam sve nase tekme na live stream, sa americkim komentatorima,ovaj put sam gledao na espn 2, i oba komentotara ga nazivaju najboljim Evropljaninom koji ne igra u NBA; i apsolotno zasluzeno...
Teo je odrastao i prepun je iskustva, znanja i zelje...
On i Bogdan su ubica par bekova, i ispostavi se da ono izbacivanje Micova iz ekipe je bilo ubedljivo najbolja stvar sto nam se moglo desiti...
Srbija izgleda nikad bolje, startni 5, do klupe, sve ima i rep i glavu, izmene se odlicno uklapaju,tacno se zna ko sta gde i kako, i naravno, kad god zaskripi, tu je Teo..
Sve cestitke i za Bjelicu, kakav maestro, najpodcenjeniji igrac decenije, ali opet, svaki od tih momaka je zasluzio najbolje ocene...
Hvala Djrodjevicu za sve, i tako mi je drago da si svaku moju kritiku opovrgao, i nacinio mi saranom...
Hvala momci....AJMO ORLOVI, LETITE....

Goci

pre 9 godina

Teo, ti si i Đorđević i Bodiroga, i Mocart i Betoven, i Nušić i Solženjicin... Ali ti, Teo, nisi 'teo takav da postaneš; ti si se jednostavno takav rodio, i samo išao svojim putem... I laganim koracima popeo se na krov sveta!

Diriguj još jednom, u petak, naš Toskanini!

srba

pre 9 godina

Teo je izrastao u sjajnog pleja i timskog igraca. To je ono sto cini razliku sa ovog i prethodnog prvenstva kada je Teo divljao i imao veliku slobodu. Čini mi se nekako da nije previše slušao šta priča Duda iako je čovjek legenda svog posla. Teo je mangup i njemu treba mangup kao što je Sale da ga spusti na zemlju. Ipak je Sale legenda i sigurno je Teo rastao sa željom da jednog dana bude kao Sale. Postao je to a sad i radi sa tim Saletom. Pa gdje ćeš bolje od svega toga. Sale mu je prenio ono što je Saletu Moka usadio na svjetskom u Atini kad smo bili prvaci. U jednoj utakmici, čini mi se četvrtfinalu gubili smo, Sale je pokušavao da riješi solo akcijama i šutevima ali mu nije išlo. Na time outu Moka iz prvog reda mu dobacuje dečko manje ti, razigravaj tim, razigravaj ih. Sale krene to da radi i mi pobjedimo. I sam sale je to izjavio da ga je prelomilo i da je počeo to da primjenjuje i da je upalilo. Sale je to sad usadio Teu a ovaj je ipak njegov idol iz djetinjstva i ne može da ne uradi ono što mu ovaj kaže.
Ipak je Bodi Bond znao šta radi kao i uvijek kad je prelomio da Sale bude selektor :)
Što bi rekao profesor Vujić - sve mangup do mangupa :) od Saleta i Mute pa do Katića

idemooo

pre 9 godina

Sledeća utakmica je kao finale, jer bi plasman u polufinale zadovoljio auditorijum u Srbiji. Pošto svi priželjkuju Argentinu, ja se ne bih složio da je to srećnija okolnost. Brazil nije mnogo (ili uopšte) kvalitetniji od nas, a izuzetno je teško pobediti istog protivnika dva puta na ovakvom turniru.
(idemooo,
7. septembar 2014 22:28)

Šta sam rekao? :)

banat

pre 9 godina

Teo je konacno sazreo. Pre je on bio takodje sjajan igrac, ali su mu neke odluke bile veoma diskutabilne i problematicne. Znao je cesto veoma da divlja i da vise ubija svoj tim nego sto mu doprinosi. Cak je i njegova cuvena trojka protiv Spanaca bila neracionalan potez koji je na ludu srecu prosao. Teo danas vise ne divlja, zna kada treba sutati, a kada ne, zna da racionalno proigrava saigraca. Mozda da je ranije krenuo ovako Srbija bi imala jos koju medalju na kontu, ali sta je tu je.

muslera

pre 9 godina

teo ti si nesto sto se radja u 20 god.uvijek sam te obozavao!!!mozda si jedan od najgorih odbrambenih igraca u evropi,ali druga strana te svrstava u najbolje igrace svih vremena evropske kosarke!!!umjetnos i ljepota za gledanje,mozak neverovatan,nestvaran,vlistavi um kosarke!!!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ova utakmica je u rangu one iz 2002! Kockice su se slozile i izgleda da je Sale opasan trener kome.je boravak u NBA (radio u strucnom stabu par meseci jedne nba ekipe) dosta dosta pomogao... Ovo moze da znaci da ce se sada velike ekipe otimati oko njega... Nebo je granica ovom timu kada mu se.prikljuce Nedovic, Lucic, Erceg, Kuzmic, Micic, Mitrovic...

TRAJCE

pre 9 godina

Teo doktore kada opet promenis broj telefona,seti se da posaljes svom drugu sa kojim si blejao u Atini,posto tvoja drugarica Nesovicka nece da ga prosledi pa ne mogu na miru ni da ti cestitam..pozz od kompletne ekipe iz Balux kafea..

Beli

pre 9 godina

Bravo Teo...Sa druge strane, kao Srbin zahvaljujem se svim ostalim nacijama koji zive u nasoj zemlji na lepim recima i navijanju. Mnogo hvala i nasim komsijama Hrvatima na lepom odnosu... Mnogo lepog procitah prethodnih dana sa njihove strane.Zao mi je sto oni nece na Spance jer imaju fenomenalnu ekipu, ali nemaju tim...

anbeast

pre 9 godina

Izrastao u pravog vodju! Moj naklon! I odbranu je poceo da igra maksimalno (u skladu sa svojim fizickim ogranicenjima, naravno). Protiv Spanaca, poslednji napad, svi ocekuju Tea, a ono Bogdan sa centra, preko Pau Gasola salje Srbiju u finale :))))

c7-5

pre 9 godina

Bravo jer ovo je taj Teo koji treba da bude vodja ovog tima. Ali kapa dole Saletu koji je ko zna na koj nacin uspeo da bas ovakvog Tea izvuce iz rukava. Ne onog starog vec OVOG Tea. Potpuno je jasno da Sale zna sta radi , kakvu je napravio selekciju, kakav sklop igraca u mentalnom smislu je skockao i ono najvaznije, jasno je da Sale ZNA kako da motivise igrace i sta da im kaze u tajm autu i kada nas tim ima zute minute (a kako ne bi znao kada je SVE to prosao kao igrac i te price da je neiskusan..to su price za malu decu). I oni se vracaju jos jaci kao terminatori. Dve poslednje utakmice sa izuzetno jakim protivnicima...CISCENJE SA TERENA. Kapa dole majstori.

Filip

pre 9 godina

Otkad im se izdrao posle onih -18 sa Brazilom, voleli mi Tea ili ne on je podigao ekipu i od tad dominiramo! Samo napred momci, zasto ne i do zlata!!!

Sale Jagodina

pre 9 godina

Bravo SAMPIONI.Sad vise nista nije bitno,samo Simonovic da provali gde je pehar i nas je.Salim se i ovo ste nas iznenadili ali jos vise ce te.SIGURNO.Samo hrabro.

stefan

pre 9 godina

Velika pobjeda. Ne samo ova utakmica nego STAV.
NE DAMO NA SEBE NIKAD I NIGDE.
PRVI SMO POKAZALI ZUBE SPANIJI, OSETICE IH OPET.
A ONDA I AMERIMA.
PONOS OVE ZEMLJE.
12 PREZALJENIH MOMAKA U KOJE NISU VEROVALI SAMO ONI KOJI NE VERUJU NI U SEBE.
KAD SAM PISAO U GRUPI DA SAMO TREBA DA OSETE TURNIR, IMAO SAM MILION MINUSA.
KAKO GOD DA SE IZDESAVA DO KRAJA - OVI MOMCI IGRAJU.
NE ZALE SE. IGRAJU.
IDEMO.

zlija

pre 9 godina

Tim to smo mi, kakva akcija kada njihova 2 centra, 3 koje je lazna 4 a mi zavrsavamo sa bekovima pod kosem. Nisu znali sta ih je snaslo. Na ovo prvenstvo su otisli majstori, oni kojim nista ne smeta mozes da ih bijes oni slusaju. Sad mi je tek jasno da Micov nije to imao u sebi, testirao ga je Sale i on je pao. Bas tako smo razbucali Brazil, otsekli smo bekove od centara i oni labilni prave tehnicke greske, onda ove nase ubice daju 3 i kraj, tu je bio njihov kraj. Naucite nikad neide najboljih 12 igraca nego tim. Sale je to napravio druzinu za koju Stimac skace sa klupe do Teo koji je mozak ove ekipe. MI SMO SRBI A OVO JE NASA IGRA. IDEMO BRE DO KRAJA

gl. arhivator Đorđe Čvarkov

pre 9 godina

Toliko sam srećan i toliko su svi dobro igrali da ću samo da prokomentarišem onog kojeg su njih nekoliko osporavali na samom početku utakmice: MARKOVIĆ JE STAVIO U DŽEP LEANDRINJA BARBOSU

kimi

pre 9 godina

Jesam li ja jedini koji misli da je Teo sasvim pristojan odbrambeni igrac? Ne igra lockdown kao npr Jovic ili Markovic, ali sasvim dobro razume kako je odbrana postavljena, mnogo trci, hvata odbijene, pokriva svaki cosak. Jednostavno covek cita napad, igra mozgom. Sasvim solidna odbrana sto se mene tice. Nekoliko puta sam pomislio cak da je u pitanju Markovic kada je dobro odreagovao.

zile

pre 9 godina

ZNA SALE STA RADI VIDI SE KO PUNI RADULJA,BOGDAN,KRLE I TEO,BJELICA.OSTALI SU ODBRANBENI IGRACI I TO VRHUNSKI.ERCEG,LUCA,NEDOVIC MISLIM DA NE BI BILI TOLIKO JAKI KAO SAD.SALE GENIJE

Najdrazi

pre 9 godina

Otvaram sastanak sa sledecom temom:
1,Kuj gledao bezobrazi filmovi ,Po....i u udarnim terminoma.
2.Kuj igrao kosarku kao USA protiv Slovenaca.
3.Koja zelja je sada naj ponosnija.

SRBIJAAAAAAA.

Иван

pre 9 godina

Теофобија = на грчком "страх од бога". Сад знамо шта значи и на португалском. А и шпански и француски су сродни португалском!

Almighty

pre 9 godina

E moj Teo, Care..!
Tebe mogu da pljuju samo oni koji ne znaju sta je kosarka i gledaju je kao npr. ja bocanje (bez uvrede)...
Samo nastavite kao musketari i ja se ne brinem.
Svim za jednog, jedan za sve..! SRBIJA

Pedja J7

pre 9 godina

Ljudi, ovo je najubedljivija knock out faza naseg tima... Pa ni sam Djordjevic sa Divcem i Danilovicem nije ovako prasio u 1/4 finalu :)))
Ko god da dodje u 1/2 finale, morace mnogo da se pomuci. Spaniji smo duzni za ono izivljavanje na evropskom.
Momci su cilj odavno premasili, treba ih rasteretiti i pustiti ih da pokazu sta nose u grudima, a vidi se iz aviona!
NAPRED SRBIJA!!!

Zajedno smo najjaci

pre 9 godina

Bravooooo! Bravo Teo, Bjelice, Bogdane! Bravo Krle i dobro dosao nazad! Ej, kada Bogdan ima 6 skokova i 2 blokade, Markovic daje trojku, Kalinic lepi monstruoznu bananu i kuca kao lud! Ovde svako zna sve da radi. Bravo momci, bravo Sale, za mene ste vec najbolji!

Mile

pre 9 godina

Priznajem, ovako nesto nisam ocekivao. Potajno sam se ovome nadao, gledao svaku utakmicu i nadao sam se najboljem. Momci, hvala vam sto mi vracate veru u najlepsi sport na svetu i molim i preklinjem sve navijace da zaborave ko igra za Partizan, Zvezdu, Radnicki. Ubija nas klubastvo. Oni su pravi tim, oni se zovu Srbija!

teodosic

pre 9 godina

trudim se da budem objektivan sto se tice tea vec godinama,ali ne mogu,ja kosarku obozavam,obozvam ja sam u njega zaljubljen kao kosarkasa,ja pamtim umjetnika bodirogu,sa kretanjem kojene obecava,tako ti teo,a ono dva doktora kosarke,doktori!!!mas sutere,imas zivotinje sa fizikalijama,ali ovo je zidan kosarkaski,ne znam kako da ga nazovem..mozes da ga mrzis ili volis,ja ga obozavam..spominje se rodrigez,ovaj onaj zadnje godine,teo bre igra kot kretena od trenera dvije godine mesine,i niko iz csk ne moze da ispolji igru napadacku,covek ne zna sta hoce..a teo brat je tata za sve njih,sve te plejmejkere sto se nesto koprcaju..

Djole

pre 9 godina

Kakve igrače, kakvog trenera i ceo stručni štab imamo, auuuuuu. Pregršt mladih igrača, a u stvari su mnogo zreli. Ponosan po koji put što sam Srbin. Sve je jednostavno kada u timu imamo Nemanju Bjelicu, Miloša Teodosića, Bogdana Bogdanovića, Radulju, Krleta i svi ostali. Kako ovi momci igraju, pa to je neverovatno. Kakav je uspeh biti među 4 NAJBOLJE REPEZENTACIJE NA SVETU! Mada, nećemo se zadovoljiti ovim, već krenuti u pohod na medalju. Svakako bi sa ovakvom igrom pre dobili Španija, nego USA. Ovakvom igrom smo zaslužili reputaciju da osvojimo medalju. Kako je lepo videti da se Srbija vraća na sam vrh košarke posle nekoliko godina.

srba

pre 9 godina

Teo je izrastao u sjajnog pleja i timskog igraca. To je ono sto cini razliku sa ovog i prethodnog prvenstva kada je Teo divljao i imao veliku slobodu. Čini mi se nekako da nije previše slušao šta priča Duda iako je čovjek legenda svog posla. Teo je mangup i njemu treba mangup kao što je Sale da ga spusti na zemlju. Ipak je Sale legenda i sigurno je Teo rastao sa željom da jednog dana bude kao Sale. Postao je to a sad i radi sa tim Saletom. Pa gdje ćeš bolje od svega toga. Sale mu je prenio ono što je Saletu Moka usadio na svjetskom u Atini kad smo bili prvaci. U jednoj utakmici, čini mi se četvrtfinalu gubili smo, Sale je pokušavao da riješi solo akcijama i šutevima ali mu nije išlo. Na time outu Moka iz prvog reda mu dobacuje dečko manje ti, razigravaj tim, razigravaj ih. Sale krene to da radi i mi pobjedimo. I sam sale je to izjavio da ga je prelomilo i da je počeo to da primjenjuje i da je upalilo. Sale je to sad usadio Teu a ovaj je ipak njegov idol iz djetinjstva i ne može da ne uradi ono što mu ovaj kaže.
Ipak je Bodi Bond znao šta radi kao i uvijek kad je prelomio da Sale bude selektor :)
Što bi rekao profesor Vujić - sve mangup do mangupa :) od Saleta i Mute pa do Katića

my way

pre 9 godina

Тако је, браво Тео! Но, то не мења чињеницу да си ти тотални краљ, то што радиш је уметност!

Nikola

pre 9 godina

Svaka cast na prikazanoj igri celom timu i strucnom stabu !!!! inace komentar da jos nije bilo iznenadjenja je tako smekerski...Saletova skola vidi se

samo precizno

pre 9 godina

Jeste "nasa" ali pod tvojom I Bjelicinom komandom. Bogdan je "samo" zacinio - stavio im so na ranu. :)
(santa justa,
10. septembar 2014 20:24)
Да не заборавимо Крлета и Радуљицу. Њих двојица укупно 20 поена што је опасна бројка кад се узме у обзир против какве дефанзивне центарске линије су играли. Још су неке од кошева дали и под фауловима који нису свирани (Крле 2 пута и Радуљица једном). Опасан део терета су изнели и они а некако ће их сви заборавити, што и није чудно кад се узме у обзир какве чаролије су правили Тео, Богдан, и Бјелица. :)

SASA

pre 9 godina

Mislim da kad je Djordjevic sklonio Teodosica na 7 dana na priprememama, kao radi povrede, ucinio najbolji potez priprema...
jer i ako Teo je bilo potrebno par tekmi da pronadje formu, usao je u formu u pravo vreme, i igra ubedljivo najbolji basket za nacionalni tim, jos od 2009...
Ne, ne zelim samo njega istaci, svi momci zasluzuju pohvale,atmosfera u timu je sjajna, i to se jasno preslikalo na teren, ali igra tea je tako razvijena, da je naprosto ne moguce ga za cuvati..
Nema sta sve nisu pokusali Brazilci, 3 cuvara su se menjala, ali uzalud... Inace gledam sve nase tekme na live stream, sa americkim komentatorima,ovaj put sam gledao na espn 2, i oba komentotara ga nazivaju najboljim Evropljaninom koji ne igra u NBA; i apsolotno zasluzeno...
Teo je odrastao i prepun je iskustva, znanja i zelje...
On i Bogdan su ubica par bekova, i ispostavi se da ono izbacivanje Micova iz ekipe je bilo ubedljivo najbolja stvar sto nam se moglo desiti...
Srbija izgleda nikad bolje, startni 5, do klupe, sve ima i rep i glavu, izmene se odlicno uklapaju,tacno se zna ko sta gde i kako, i naravno, kad god zaskripi, tu je Teo..
Sve cestitke i za Bjelicu, kakav maestro, najpodcenjeniji igrac decenije, ali opet, svaki od tih momaka je zasluzio najbolje ocene...
Hvala Djrodjevicu za sve, i tako mi je drago da si svaku moju kritiku opovrgao, i nacinio mi saranom...
Hvala momci....AJMO ORLOVI, LETITE....

Goci

pre 9 godina

Teo, ti si i Đorđević i Bodiroga, i Mocart i Betoven, i Nušić i Solženjicin... Ali ti, Teo, nisi 'teo takav da postaneš; ti si se jednostavno takav rodio, i samo išao svojim putem... I laganim koracima popeo se na krov sveta!

Diriguj još jednom, u petak, naš Toskanini!