Košarka 177

Ponedeljak, 08.09.2014.

15:13

Vujošević: O tempora, o mores!

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da slovenački košarkaš Edo Murić želi da dođe u klub za skromne uslove, ali da ti uslovi treba prvo da se obezbede.

Vujoševiæ: O tempora, o mores! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

177 Komentari

Sortiraj po:

@najgori klub u istoriji-zvezda

pre 9 godina

E, izvini, nisam procitao tvoj komentar do kraja smorio si sa suvim cinjenicama, ali moram nesto da te pitam: mogu li ja da predjem da navijam za vas, MOOOLIIIM TEEE!!!

cirko mason

pre 9 godina

Kinsi je u Partizanu imao 740 000 evra.Ostali su mu duzni 300 000 evra zato je pobegao usred sezone.Isplatili su mu dug 300 konja od transfera Bogdanovica.Shielb je imao 2 godine-1.3 miliona dolara ugovor.To je 650 000 dolara po sezoni a to je 450-470 000 evra po sezoni.To je istina.

najgori klub u istoriji!

pre 9 godina

Vujošević stalno priča laži i obmanjuje svoje navijače i vrlo je teško onima koje proziva da sve opovrgnu jer dok oni dokažu jednu laž ovaj ispali deset novih. Tu se nekoliko puta i sam zeznuo. Cela prošla sezona partizana je bazirana na laži da Zvezda dobija više od države ali Dulomir nije očekivao da će država objaviti zvanične podatke i pokaže da je partizan dobio čak tri puta više. Tako je i rekao novinaru da laže da je držao vrata da Juras ne pobegne dok ga Danilović bije, a onda izađe snimak. Pa laži pred svaku sezonu da dolaze Radmanović, Miličić, Novak i ko zna ko, pa beskonačne laži o malim platama, a kadgod dođe tužba iznosi da se smrzneš (Klobučar je pristao na 138.000, a plata bila preko 200.000 po ugovoru! I sam rekao da oprašta ostatak za tu godinu), 10 godina priča da su Zvezdi nameštene titule a sve uzeo partizan itd. Ono što mene fascinira je da pored svih dokazanih laži vujoševića grobari ostaju i dalje potpuno zaslepljeni! Vujošević čak i kaže da je pogrešio i da je naveo cifre koje se pominju u Kuriru (Kuriru?!) i da nisu tačne i grobari ih opet vrte i prave se kao da nisu čuli taj deo?! Da li je moguće da takvi ljudi postoje?! Bukvalno ne može da se izbroji u koliko je laži vujošević uhvaćen i DOKAZANO da nije tako i oni ga i dalje podržavaju?! Sad već danima vujošević priča da je partizan pokušao da prevari BAT i opet nikom nista? Imamo li bre mi državu?! I zašto je Daniloviću ukinuta pravosnažna zabrana bavljenja košarkom zbog prebijanja sudije?! Ko stoji iza tog kluba da su svi u njemu nedodirljivi? Preko 50 miliona je država ugurala u taj klub za 15 godina! Nisu čak ni porez platili i onda im još dodele javna preduzeća da vraćaju umesto njih! Haha pa da li je moguće više ovo?! Gde mi živimo? I koliko neverovatno nemoralan treba da budeš da pored svega toga prozivaš drugi klub? I odlučite se grobari da li je Zvezda ugašena ili joj je pomognuto i da li je dobila milione ili napravila dug. Vi više ne znate šta pričate i ne znam kako vas više nije sramota. Evo sad i za Murića već forsirate laži da igra za male pare, a kad je došao Blažič sa manjim rejtingom pričali ste o milionima? Pričate o Guroviću a on došao prvo kod vas. O Robertsu koga Zvezda pronašla, a vi doveli kao poznatog igrača, o Šilbu iz Nimburka i Limoža, a jeftino vam startno krilo Unikahe, Fenera i Memfisa? Pa aman više prevršili ste svaku meru!

steva

pre 9 godina

Po ovim rečima ispada da je Danilović potpisa da daje 90 000 evra više nego što duguje. Ovo nije lepo, nije ni pošteno prema predsedniku najboljem Igrču u istoriji partizana, pa Vujošević napada Danilovića, ili ga predstavlja kao "dileju" koji menadžeru daje 90 000 evra. Ali ovo je drugi put u poslednji mesec dana da on napada sopstvenog predsednika preko menadžera. Ako SAša pročita ovo i shvati...
MVP Evrolige 92 Predrag Saša Danilović.

Istorija i google

pre 9 godina

@(fmp, 8. septembar 2014 20:27)
Vlada Jovanovic je imenovan za trenera krajem juna 2010, a vest da je Klobucar potpisao za Partizan objavljena je pocetkom jula 2010. Bice da je Dule ipak malo umesao prstice tu jer sigurno nisu uocili, ispratili, ispregovarali i zavrsili transfer igraca za nedelju-dve.

Srdjan

pre 9 godina

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.
(., 8. septembar 2014 20:11)
Simonovic je imao 120000 po sezoni...

.

pre 9 godina

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.
(., 8. septembar 2014 20:11)
Simonovic je imao 120000 po sezoni...
(Srdjan, 8. septembar 2014 23:30)

Simonovic sada u francuskoj ima 120,u czt je imao 200,pobrkao si.

Niko

pre 9 godina

ako sam skapirao dobro-ovaj menadžer je reko Danilovicu-ti meni potpiši ovde i završavamo pred BATom odmah kao stvar rutine a za pare ćemo se dogovorimo. Oni su mu dugovali 48 soma, a u papiru je pisalo 138 soma-onda kontam da je Danilović možda neuk al verovatno zna da pročita broj - znači video je 138.000. Dakle gde ga je on tu slagao? Pa prosto ti meni 48 soma resto 90 soma uzmi ti a ja ću odmah da odem kod BATe da regulišem a mi ćemo se đoramo. A onda verovatno na putu ka BATi menadžer gledo papir pa mu nešto zafalilo 90 soma, a konta ovaj nesme više da bije pošto je onomad dobio po nosu, a i bucko slabo kupuje slike u zadnje vreme-šta će im, a meni treba. OVO JE 100%

pan

pre 9 godina

Duško Vujošević: Vučić mi je obećao da će trofeji ići Partizanu.
Vučić: Imate Miliju i Neškovića za sudije i u četvrtoj, 40 prekršaja dovoljno ili treba još?
Duško Vujošević: 40 je dovoljno, kao 40 velikomučenika sevastijskih, kao trajanje jednog košarkaškog meča, kao broj godina potrebnih za izučavanje Kabale. Samo neka najveći broj ide na Bogdanovića, treba od njega da napravimo superstara.
Vučić: Dogovoreno.
(nastavak, 8. septembar 2014 16:40)

Napravio si jednu veliku grešku.
Dule je taj razgovor vodio sa Putinom,
to je njegova mera,
Vučić je sitan,
sa njim priča Čović.

kimi

pre 9 godina

A da nije bilo slucajno ovako: Prvo ste dugovali 38000, pa ste se dogovorili da to preinacite u 138000. Zatim da to zaista i platite, naravno u pitanju su drzavne pare koje se izmole na ovaj ili onaj nacin, i nakon sto ste platili dug ovih 100000 lepo vas trojica razdelite na ravne casti. A onda vas ovaj zezn'o, iako se kleo u kevu da nece, i lepo rekao da ce sve da uzme jer je takav ugovor. A vama sad krivo sto vas je menadzer zezno u kombinaciji. Je l' tako? Jeeeeste.

nik sloter

pre 9 godina

Novice@ dokle vise da ti objasnjavam i tebi slicnim.Mi se ponosimo sto smo bili Partizan Igokea,a ti mi reci da li se ponosis divom,telekom,fmp om?

bora

pre 9 godina

Naravno deda Miloje,jer Partizan je svetska AKADEMIJA košarke,na čelu sa prof.dr Vujoševićem.Tu se ne dolazi po pare,nego po ZNANJE!!To stečeno znanje se naplaćuje kasnije.

Milos

pre 9 godina

Ja samo ne vidim sta je on u toj izjavi lose i pogresno rekao?
(Savi, 08. septembar 2014 19:32)

Nista lose, to stoji, ali ocigledno ne vazi za Partizan. Posle ove izjave covek ne prestaje da kuka o parama, i proziva drzavu da pomogne. A naravno finansijskog izvestaja nigde. Kapiras licemerstvo?

sajber_kurajber

pre 9 godina

Dajte mu jednu od silnih titula osvojenih prethodnih 13 godina
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maca na vratanca, 8. septembar 2014 18:56)

Hoćemo, i opet će da nam ostane više nego što ste vi osvojili za sve godine svog postojanja !!!

Lalala

pre 9 godina

Pročitah negde: "Kad lopovi počnu da brane ono što su ukrali, neće biti većih boraca za poštenje, a protiv krađe".
Izgleda došlo to vreme.

Nislija

pre 9 godina

Čekaj ako sam dobro razumeo za Partizan bi trebalo igrati bez para da bi posle zaradio novac??? Ja stvarno skoro nisam čuo ovako nesto, pa ko će danas da igra dzabe. Dule stvarno više ne zna šta priča...
(DedaMiloje, 8. septembar 2014 19:29)

Nije to Dule ni rekao nego je novinar napisao.

Zeljko

pre 9 godina

(devil him self, 8. septembar 2014 17:01)

Na koju celokupnu kosarkasku javnost mislis? Jedino ako pod tim podrazumevas panterske komentare na portalima? Budi siguran da ni FK ni KK CZ ne bi dostavili na uvid svoje finansijko poslovanje da nije doslo do menjanja uprava,pa su nove uprave htele da predstave sa cime krecu,da ne bi posle njih neko krivio za dugove.Dule ne znam koliku platu ima,ali znam da primi po 1-2 plate godisnje.Kinsi je imao daleko manje od 350 hiljada,a ako pominjes njega onda pomeni i Silba i njegovih 700 hiljada.Gotovo svi igraci Partizana imaju od 18-22 godine,a samim tim daleko od astronomskih plata,budi malo realan i neostrascen.

nije te dugo bilo

pre 9 godina

Skromne uslove od samo 370 000e kako da ne,prosipajte nekom drugom ove jeftine price i trikove!!!…!!
(samrok sila SLUsamrok, 8. septembar 2014 18:57)

Sad 370,a do juce si pisao 400? Ne igraj se vise tim ciframa rekao sam ti vec jednom,te plate su pojam i za nase fudbalske klubove.Tom platom moze da se juri neki igrac Barselone ili Reala,a ne neafirmisani igrac iz Krke.Ne lupaj vise jer se ne razumes.Ovaj ispod tebe pise 250 hiljada,ajde dogovorite se pa nam javite...

Pavle

pre 9 godina

Murićevi skromni uslovi su verovatno u ugovoru koji nije pro forme a onaj koji ćete potpisati u četiri oka biće puta 5 kao i na Klobučarovom ugovoru. Pa da ako se ovaj put ne posvadjate, moći ćete da podelite lovu iz pro forme ugovora. Znači da je Danilović potpisao Ugovor koji nanosi štetu Partizanu??? Ah da. nije znao, neuk je i nenamazan...ili je možda potpisivao u nekoj kafanici.

.

pre 9 godina

kolika je to sica za koju ce doci edo muric?
jel to ista sica za koju je igrao i klobucar?
cirka 500 000 za 3 sezone?
(acaredstar, 8. septembar 2014 18:58)

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.

Demokratski klošar

pre 9 godina

A kako direktor Partizana može d apotpiše ugovore pro forme radi. Svaki dupli ugovori su lažni ugovori i ko zna da niste lovu hteli da podeliti izmedju sebe pa pukla tikva. I to na Klobučaru, gde su lini dupli ugovori pro forme za mnogo bolje i skuplje igrače?

sajber_kurajber

pre 9 godina

Znači u godini kada je partizan navodno u najvećoj krizi dovodi reprezentativca Slovenije za 250.000 godišnje?? Kada je Zvezda bila u krizi imala je 3 igrača i dovodila pojačanja iz druge lige. Toliko o državnoj pomoći jednima i drugima. partizan u godini kada je dobio najmanje, dobio zvanično 3 puta više od Zvezde u godini kada je dobila najviše! Ali zato spin mašina radi punom parom! A opet i pored rekordnih ugovora sa NIS-om, Telekomom, Komercijalnom i Dunavom koje je premijer lično doneo partizanu igokei, opet Zvezda igra Evroligu a crni ne.
(jel to državna štednja?, 8. septembar 2014 17:21)

Znači za partizan je skromno kad reprezentativac Slovenije dođe za 250.000 godišnje?? Zanimljivo. P. S. Zamislite samo da je za ovih 15 godina otišlo preko 50 miliona poreskih para jadnih građana na ovaj klub da bi Vujošević mogao da prima 350.000€ (uz veliki procenat od svakog transfera) i da bi bili dovođeni stranci i skupi reprezentativci. I onda taj klub ima obraza da kaže da mu je malo!
(jsd partizan igokea državno mezimče, 8. septembar 2014 17:13)

Ne znam da li ste primetili da ovaj isti lik, postavlja komentare jako slične sadržine, na bukvalno svaku vest o KK Partizan, samo menja "nick".
I uvek, ali uvek, zna koliko ko zarađuje u Partizanu, počev od Kinzija, preko Vujoševića, do ekonoma ...
Provaljen si čoveče,to što tebe boli teško če da izleči teška situacija u kojoj se trenutno nalazimo, za to su potrebni mnogo jači lekovi ...

fmp zlo srbije

pre 9 godina

(jsd partizan igokea državno mezimče, 8. septembar 2014 17:13)

250 hiljada? Isto kao i Vilijams? Kako bre vi panteri imate podatke o platama svih nasih igraca i pre nego sto potpisu?Za Macvana ste znali koliku ce platu imati u KKP iako ga nismo ni kontaktirali. CZ kada je bila u najvecoj krizi je imala 3 amera u sastavu,nemoj da siris neistine.Vuciceva izjava "KKP je dobio vise ako ne racunamo period 2004-2006("evropski projekti" cz)",znaci,ako racunamo taj period onda je kkcz dobila vise,tako da nemoj sa tim da je Partizan kada je dobijao najmanje je dobijao vise od cz,jer ova izjava ne bi bila ovakva,a svi i dalje pamtimo "evropske projekte" i kamione para koje su ljudi iz vlasti godinama unosili u klub i bili na celu istog.I CZT je imala duplo vece budzete prethodne 2 sezone,tako da ti zadnja recenica oko EL ne pise vodu.Poslednje,KKP je od drzavnih preduzeca dobio 1,9 ,a ne 3 miliona prosle g.

fmp

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...
(Gojko, 8. septembar 2014 17:46)

Au koliko si se izblamirao ovim komentarom...Ti se secas da je Dule to rekao? Meni se nekako cini on tih godina nije ni bio u Partizanu i da je Klobucara doveo i trenirao Vlada Jovanovic,ali dobro ako si ti secas da nije tako...

.

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...
(Gojko, 8. septembar 2014 17:46)

Kome je ispran mozak i ko se sluzi lazima se najbolje vidi iz tvog komentara.Sule tako nesto nije mogao da prica kada je dolazio Klobucar jer prosto tada i nije bio u Partizanu! A pola miliona za 3 godine i nije mnogo,pogotovo ne u odnosu na plate igraca u vasem klubu.

mozga bez

pre 9 godina

acaredstar@ 500 hiljada za 3 sezone.Veruj mi da vecina vasih igraca ima vece plate.Simonovic je po sezoni imao 200 hiljada.

Samrok@ 370 000?! Pa zar nisi do juce pisao 400? Ljudi moji,pa za te pare bi mogao da se dovede ozbiljan,iskusan EL igrac koji igra za neki od top10 klubova.Znate li vi uopste kako se krecu plate kosarkasa,pogottovo na ovim prostorima?Za te pare smo mogli Silba da dovedemo na nekoliko meseci... Ovaj ispod tebe pise 250,ti 370,a do skora bilo 400,ajde dogovorite se pa nam javite.Za Duleta jedan pise 300,drugi 35,do juce bilo 400...

Savi

pre 9 godina

"Crveno - beli moraju sami sebi da pomognu praveći tačnu analizu količine sredstava, koja su ušla u klub, kako su potrošena, a sa kojim rezultatima. Potrebno je sagledavanje krivice za trenutnu situaciju. Sigurno da bi i društvo trebalo da pomogne, ali onog trenutka kada klub sa Malog Kalemegdana demonstrira odgovornost. I još nešto: ni manje, ni više nego što je to potrebno, recimo, Hemofarmu ili kragujevačkom Radničkom, kao što je neophodno i stvaranje novih centara, negovanje postojećih...Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije."
(Mike, 8. septembar 2014 17:55)

Ja samo ne vidim sta je on u toj izjavi lose i pogresno rekao?

DedaMiloje

pre 9 godina

Čekaj ako sam dobro razumeo za Partizan bi trebalo igrati bez para da bi posle zaradio novac??? Ja stvarno skoro nisam čuo ovako nesto, pa ko će danas da igra dzabe. Dule stvarno više ne zna šta priča. Ali molim nas tabor da ostane nem na prozivke i ovog puta ga pustiti da priča šta hoće i ne obazirati se na njegove izjave. Rešavajte svoje probleme bez nas.

antiBOT

pre 9 godina

kolika je to sica za koju ce doci edo muric?
jel to ista sica za koju je igrao i klobucar?
cirka 500 000 za 3 sezone?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (acaredstar, 8. septembar 2014 18:58)

Ma 50.000 milijardi i to dnevno...
Za sat vremena dobije vise nego dzenkins, slib, nelson, vilijams i cirbes zajedno za celu karijeru....

Lupetate i razbacujete se ciframa pantelije... Decko igra za nesto manje od 9.500e mesecno i to ako primi primi, jer zna da ga ako se dobro pokaze u Partizanu, ceka CSKA, Makabi, Barsa, Real ili neki slican klub, gde ce primati po 5-6-7 puta vise od toga...

S druge strane pameti

pre 9 godina

Citam ove komentare i shvatam, kako su mnogima FMP prodali kao Zvezdu, ja sam misli da ce to biti mnooogo tezak posao, kad ono...

Trovach

pre 9 godina

Predlazem da se u pauzama izmedju cetvrtina sa cirlidersica predje na latinske citate, ili bar da se treneri medjusobno vredjaju, ali samo na latinskom :)

grobar

pre 9 godina

@(jel to državna štednja?, 8. septembar 2014 17:21)

iskreno, reci mi jel stvarno mislis da isto vrede vilijams i muric? ali iskreno....

011 011

pre 9 godina

Covek mjesec dana prica o krivičnom delu koje je počinio on njegov presednik i lažni menadžer i nikom nista...Mi smo cirkus od zemlje!!!!

Don Quijote

pre 9 godina

O Tempora! O Mores!
I ovaj dolazi da igra za stipendiju, kikiriki i lebeblije kao i svi ostali svih ovih godina. Pravi iznos stipendija i prava cena kikirikija i lebeblija sazna se uvek na kraju, kada se iste ne isplate pa dodje do suda i vidi se da se radi o stotinama hiljada €.
Ovo je stvarno pateticno, a i veliki kuriozitet.

Vladan R

pre 9 godina

Košarkaški klub Partizan godinama je u finansijskoj krizi i javno je poznato da igračima mnogo kasni u isplati zarada, ali i da se očekuje od novih košarkaša da po dolasku u klub to prihvate, jer znaju da će posle igranja sa crno-belima zaraditi znatno više.
Prosto je neverovatno da ovakav nacin razmisljanja i funkcionisanja, nikome u komentarima nije zasmetao. Nije problem to sto se ocekuje da se igra za manje novca u Partizanu, ako ce se to kasnije kada se predje u veci klub, sve visestruko vratiti. Problem je zasto se potpisuju ugovori veci nego sto to finasije kluba dozvoljavaju, ako vec igraci dolaze sa saznanjem da ce im igranje u Partizanu, biti samo odskocna daska, sto se zarade tice, i nista vise od toga. Jedini razlog, zasto se ne potpise realni ugovori, posebno kada su i igraci upoznati sa tome koliko zaista mogu dobiti, je sto se neko debelo debelo ugraduje u celu pricu i na taj nacin iznosi novac iz kluba.

pera

pre 9 godina

Ne razumem, ko je doveo Partizan do ovde gde su sad ako ne oni koji su u njemu 10-12 godina. Zvezda je predhodnih godina bila u jos gorem stanju, tad je Duletu bilo super...titule, titule...evo vam titule sad.
(raca, 8. septembar 2014 15:41)

Bila je zvezda u jos gorem stanju prethodnih godina,a sada joj je super posto je zamrznuta i ne takmici se.

zvezdas

pre 9 godina

citam komentare kako Vujosevic nije kriv, nego Danilovic... mislite da se on nije mesao u posao uprave i da je gledao samo svoja posla?

STARA SKOLA

pre 9 godina

Mene samo zanima na osnovu cega Dusan zna da su Raskovicu drugi "podmetnuli" taj citat?

Zbog cega doticni misli da je najcitaniji covek medju Srbima i Crnogorcima? Znam da nas narod ne voli da cita, ali zar to znaci da niko drugi ne cita , ne voli i ne interesuje se za knjizevnost i druge grane kulture?

Mogu samo da zakljucim da pokusava jeftinim citatima koje pripremi za izjave pokriti svoj prostakluk i svoju sirovost. Nazvati nekog drugog (Raskovica) idiotom javno, u medijima? Emancipovan i kulturan neki covek, kao i vecina nase populacije, nasih politicara, nasih sportista...

quote mining

pre 9 godina

""Licemerne, pogresne i klubaske su price da je spas za srpsku kosarku spasiti Zvezdu" - Dusko Vujosevic, april 2011. godine. Samo se ti Dulo svadjaj i sa Vucicem, i sa Danilovicem i sa Raskovicem. Jos malo pa te ni titule otete preko sudijske organizacije nece spasiti.
(Stefan, 8. septembar 2014 16:14)"

Jedini izvor za taj citat je RSB, sto dalje tera na zakljucak da si ti RSB botina.

"...otete preko sudijske organizacije"

Jel si ti bese ono drmao koseve u Zelezniku? Ili bacao kese sa mokracom 2006.?

Sudijska organizacija, uistinu.

@*

pre 9 godina

"jer znaju da ce posle igranja u crno belima zaraditi mnogo vise", kao Musli, Miljenovic, Jaramaz, Vesterman, Gagic, Djekic, Klobucar, Besovic, Andjusic, Gordon, Kinzi i mnogi, mnogi, drugi.

Da ne izvrćemo činjenice: Rašić, Kecman, Perović, Berić, Tepić, Vujanić, Krstić, Veličković, Tripković, Marić, Peković, Drobnjak, Mekejleb, Džerels, Gist, Roberts, Lazme, Veseli, Lovernj, Kamings itd.

Strucnjak za strane jezike

pre 9 godina

Ili, sto bi rekao i licno uzeo stvar (vrat) u svoje ruke, veliki govornik i master za edukaciju( i oblikovanje vrata)Dule (CSK) Vujosevic - KMEEEEEEE... .sto bi u prevodu sa " jadnimi" jezika znacilo- " ugovor vam ne vazi, i tacka....
P.S. Titula po titula - slika po slika......ko li je uzeo lovu...?

monarhista

pre 9 godina

U ovako pisanoj formi pominju se ciceron i drugi umni ljudi,citiraju se pametne izreke i dodiruje okvir naocara kaziprstom...a kad ga dovedes u studio on pominje tudje zene ,porodice,recnik ulicara...nemo da ti pridjem i te fore...na terenu je jos bolje,bije,stipa,davi,psuje mater sopstvenim igrachima...sad opet prica o "relativno skromnim uslovima"....jesu li relativno skromniji od klobucarevih?
Cekam dan kad ce sve oko ovog coveka da se rasprsne kao sapunica...i najzad vidimo s kim smo imali posla ovolike godine...

jsd partizan igokea državno mezimče

pre 9 godina

Znači za partizan je skromno kad reprezentativac Slovenije dođe za 250.000 godišnje?? Zanimljivo. P. S. Zamislite samo da je za ovih 15 godina otišlo preko 50 miliona poreskih para jadnih građana na ovaj klub da bi Vujošević mogao da prima 350.000€ (uz veliki procenat od svakog transfera) i da bi bili dovođeni stranci i skupi reprezentativci. I onda taj klub ima obraza da kaže da mu je malo! A za to vreme svi ostali klubovi zajedno dobili 3 puta manje. I čak mu ni to nije bilo dovoljno za Evroligu! Vučiću nema se za plate lekara i profesora ali se ima 3 miliona godišnje za najzlobniji klub na planeti preko javnih preduzeća koje si im lično doneo?

Milos

pre 9 godina

"Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor."Zamislio uzeo pare od CSKA koji ima godisnji budzet od 46 miliona evra. Hahaha. Kakve sve logicke konstrukcije ovde mozes procitati...
(illogical, 08. septembar 2014 17:10)

Jel to fazon "ako ukrades od bogatog, onda nije kradja"? Kapiras li sta pricas?

majstor

pre 9 godina

glavni utisak je ovo sto vujosevic tvrdi da je advokat prevario Danilovica. Dakle istina je da partizan ima nesposobnu Upravu koja kao portparola podmece Vujosevica koji ulazi preko medija u sukob i uzajamno vređanje zbog iste te Uprave. Vujosevic nije naivan covek pa se s pravom mi obicni navijaci Partizana pitamo kada cemo konacno dobiti menadzment kluba koji odgovara renomeu naseg Partizana? svaka čast legendama sportskog terena i osvajacima EVROLIGE 92 ali nije isto igrati i upravljati marketingom, finansijama, razgovarati sa advokatima koji su po prirodi posla namazani svim bojama. isto tako nije lepo kriti se iza osvedocenog kvaliteta trenerskog rada g. Vujoševića i još ga poturati da se hrve sa medijima i drugim javnim ličnostima. pozdrav svima koji žele dobro mom Partizanu!

illogical

pre 9 godina

"Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor."

Zamislio uzeo pare od CSKA koji ima godisnji budzet od 46 miliona evra. Hahaha. Kakve sve logicke konstrukcije ovde mozes procitati...

djordjevic

pre 9 godina

Krivo mi je sto se Dule podmece za igrace i greske koje su pravili Danilovic, Silobad i onaj nesrecni Vlada Jovanovic.

Sta te bre briga Dule ako je neko "prevario" predsednika, to nije tvoja stvar nego stvar predsednika...Pa neka on razmisli gde je napravljena greska, zasto veruje bilo cemu sto nije potpisano, zasto je dovodio igrace koje je dovodio i zasto i dalje sedi u fotelji kada dinar nije u stanju da donese.

Gojko

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...

ljubitelj košarke, fan reprezentacije

pre 9 godina

Apelujem na redakciju da ne truje etar objavljivanjem izjava partizanovih/ zvezdinih trač-treš perjanica, bar za vreme trajanja svetskog prvenstva. Ima nas koji volimo košarkašku igru zbog nje same.. Npr, mene mnogo više zanima gde bi mogao da se nađe snimak/repriza jučerašnje antologijske utakmice od najnovijeg hita primadone beogradske skale..

bobo mk

pre 9 godina

Važno je da Duško kaže da Edo Murić hoće da dođe u Partizan "pod RELATIVNO skromnim uslovima", ma šta to značilo.
Pošto je on saigrač Jake Klobučara, možda imaju istog "skrivenog" menadžera.

devil him self

pre 9 godina

meni samo nije jasno zasto vec evo prodje cetvrta godina koliko celokupna kosarkaska javnost na tome insistira a KK Partizan ne dostavi podatke o poslovanju u poslednjih najmanje 10 god.da li su oni iznad drzave, iznad svih???zasto nijedan novinar ne sme da iznese ISTINU da dule ima 300.000 evra godisnje, sta znaci igranje iz ljubavi prema KK partizan???dajte meni kao kinziju 350.000evra za sezonu i ja cu ga obozavati.zasto ne sme niko da objavi astronomske ugovore gotovo svih igraca KK partizan???

Mike

pre 9 godina

Jedini izvor za taj citat je RSB, sto dalje tera na zakljucak da si ti RSB botina.

"...otete preko sudijske organizacije"

Jel si ti bese ono drmao koseve u Zelezniku? Ili bacao kese sa mokracom 2006.?

Sudijska organizacija, uistinu.
(quote mining, 8. septembar 2014 17:07)

Pihh kakvi ste ni google ne znate da koristite.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html%3A325307-Vujosevic-Pad-je-velicanstven-let

Da se potsetimo kako je zborio veliki mag:
"Crveno - beli moraju sami sebi da pomognu praveći tačnu analizu količine sredstava, koja su ušla u klub, kako su potrošena, a sa kojim rezultatima. Potrebno je sagledavanje krivice za trenutnu situaciju. Sigurno da bi i društvo trebalo da pomogne, ali onog trenutka kada klub sa Malog Kalemegdana demonstrira odgovornost. I još nešto: ni manje, ni više nego što je to potrebno, recimo, Hemofarmu ili kragujevačkom Radničkom, kao što je neophodno i stvaranje novih centara, negovanje postojećih...Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije."

jel to državna štednja?

pre 9 godina

Znači u godini kada je partizan navodno u najvećoj krizi dovodi reprezentativca Slovenije za 250.000 godišnje?? Kada je Zvezda bila u krizi imala je 3 igrača i dovodila pojačanja iz druge lige. Toliko o državnoj pomoći jednima i drugima. partizan u godini kada je dobio najmanje, dobio zvanično 3 puta više od Zvezde u godini kada je dobila najviše! Ali zato spin mašina radi punom parom! A opet i pored rekordnih ugovora sa NIS-om, Telekomom, Komercijalnom i Dunavom koje je premijer lično doneo partizanu igokei, opet Zvezda igra Evroligu a crni ne. Džaba vam silne pare grobari, Zvezdi je dovoljno i pet puta manje da bude bolja od vas. Samo mi je krivo što se nema za lekare i profesore a ima se i dalje za igokeu.

ClaudeG

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Kaze nam kompleksas koji na svakoj Zvezdinoj vesti sa svojom bratijom ostavi po 500 komentara...
(Niks, 8. septembar 2014 16:15)

Koliko si samo kontradiktoran, pa sta onda ti kao navijac FMPa radis ovde?

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ovaj ne prestaje da smara.Aloooo uhvati se za dzep i plati. I Danilovic,i Todoroic i Silobad. Lako je bilo kada je drzava punila kasicu

Koja

pre 9 godina

"U istom govoru, Ciceron kaže 'o tempora! o mores!', "kakvih li vremena! kakvih li običaja!'. To najbolje definiše ovaj slučaj", rekao je Vujošević.

Hahaha, Dule bre barata svim znanjem od postanka sveta pa do sada. Ne mozete ga zeznuti nekim citatima! (sofronije, 08. septembar 2014 15:59)

Jao n koga se ti lozis, pa koliko je proslo vremena od Raskovicevog citata? nedelju dana mozda pa i dete od 5 godina bi mu odgovorilo za to vreme...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor. Nemoj o postenju cojstvu junastvu... Platite ono sto ste potpisali. Ja stvarno ne mogu da verujem da se jedan obican kiosk moze voditi na taj nacin. "prevario me menadzer a sve pise na papiru" Ali eto vodi se nas najtrofejniji klub na takav nacin. Sad se ja pitam koji bi to sponzori ulagali u klub cijeg predsednika je tako lako nasamariti????

*

pre 9 godina

"jer znaju da ce posle igranja u crno belima zaraditi mnogo vise", kao Musli, Miljenovic, Jaramaz, Vesterman, Gagic, Djekic, Klobucar, Besovic, Andjusic, Gordon, Kinzi i mnogi, mnogi, drugi.

Niks

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Kaze nam kompleksas koji na svakoj Zvezdinoj vesti sa svojom bratijom ostavi po 500 komentara...

Stella

pre 9 godina

Boze me sacuvaj i sakloni od ovakvih "sportskih radnika" i samozvanih "intelektualaca". A zamene teza ne bih komentarisao. Svakako, Danilovic istupa kao zakonski zastupnik Partizana, i sve sto on potpise predstavlja obavezu KK Partizan. Ako zelite da registrujete igrace - platite! U suprotnom - Dalo i ekipa vam ne ginu.

Shone

pre 9 godina

"Košarkaški klub Partizan godinama je u finansijskoj krizi i javno je poznato da igračima mnogo kasni ..."

Toliko o tome ko igra za Partizan! Jednom im kasni i odmah kukaju! :-)

Stefan

pre 9 godina

"Licemerne, pogresne i klubaske su price da je spas za srpsku kosarku spasiti Zvezdu" - Dusko Vujosevic, april 2011. godine. Samo se ti Dulo svadjaj i sa Vucicem, i sa Danilovicem i sa Raskovicem. Jos malo pa te ni titule otete preko sudijske organizacije nece spasiti.

duka

pre 9 godina

Kakav bre ugovor ,kad lepo pise u kuriru da smo mu duzni 38000 a ne 138000,evo jutros smo poslali isecke iz novina u BAT,nazalost nisu prevedeni na vreme inace do svega ovog ne bi ni doslo

Smit

pre 9 godina

Koliko mu je trebalo vremena da procita o Ciceronu i da mu objasne ko je ko u tom svetu,pa bi sada da pametuje i filozofira ali mu nikako ne ide od ruke.I dalje mu je osnova filozofije da stotinu puta ponovljena laz,postaje istina i samo to koristi.

Webbe

pre 9 godina

Ovu pricu mogu samo da poveruju slepi tastatura grobari, u svakom dokumentu koji potpisujes i sa bankom i kada kupujes nesto uvek imaju ove smicalice, to je isto kada dete ucis da zna da prebroji kusur, ali jedino on naivan i poverovao na rec menadzeru kao nije znao...demagog.

nastavak

pre 9 godina

Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану.
(pan, 8. septembar 2014 15:48)

Duško Vujošević: Vučić mi je obećao da će trofeji ići Partizanu.
Vučić: Imate Miliju i Neškovića za sudije i u četvrtoj, 40 prekršaja dovoljno ili treba još?
Duško Vujošević: 40 je dovoljno, kao 40 velikomučenika sevastijskih, kao trajanje jednog košarkaškog meča, kao broj godina potrebnih za izučavanje Kabale. Samo neka najveći broj ide na Bogdanovića, treba od njega da napravimo superstara.
Vučić: Dogovoreno.

DuleMagija

pre 9 godina

Da li postoji pateticniji sportski radnik u istoriji sporta ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kapiten Botova ©, 8. septembar 2014 15:36)

Otvori recnik i pronadji rec : ,,patetican'', pa onda dodji ovde i komentarisi. Mala pomoc, znacenje nije isto kao englesko pathetic-jadno.

Nolan

pre 9 godina

Bilo ti je do smejanja Zvezdi 2011.
Sad si u istom stanju i pevaš latinske žalopojke da bi dobio pare... što je najgore, dobićeš ih jer imamo takvu državu...

bikcina

pre 9 godina

A vi naivni pa niste znali sta sme a sta ne sme da se potpisuje. Kako da ne. Imate li vi pravnu sluzbu u tom klubu koja pregleda ugovor pre nego sto predsednik potpise nesto?

Licimuri

pre 9 godina

Оља: Небојша, коме иду трофеји, Звезди или ФМП-у? Човић: Звезда није дала Меги хале за тренинг уместо обештећења за Дангубића, јер су те хале власништво ФМП-а, тако да су потребне Звезди за тренинг, а пошто је Дангубић прешао у ФМП он ће ионако тренирати у њима, тако да је ФМП те хале уступио Звезди у закуп, али под условом да Слобода, Звезда и ФСС пребију дугове како би Дангубић био регистрован за Звезду, јер Звезда не може да игра у хали у Железнику зато што је својевремено навијачима Звезде био забрањен улазак у ту халу на утакмици против Рефлекса, јер су вређали мене и моју породицу, тако да је Дангубић потписао за ФМП, с тим да Мега тренира у Звездиним халама у Железнику и на Чукарици и то се јасно види у овој табели у екселу. Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану. (pan, 08. septembar 2014 15:48) Zahvaljujemo se na glasu.

Koji je smisao ovako glupog komentara?!

Licimuri

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Ono kada tastatura grobari najveci kompleksasi u istoriji kompleksa nekog nazivaju "kompleksasem"

analfabeta

pre 9 godina

onaj raskovic se posluzio raznim trikovima,npr,ugovor je bio na engleskom jeziku,a dobro je poznato da mi u klubu komuniciramo samo na ruskom,to je uradjeno tendenciozno,obratili smo se ruskoj ambasadi i gaspromu cije majice nosim uvek i u svakoj prilici,te se nadam da ce oni uvesti sankcije kako BAT-u tako i menadzeru i dati nam par miliona evra kako bi obnovili zalihe kikirikija i semenki za plate igracima

ja

pre 9 godina

Svi komentarisu Vujosevica, a niko Raskovica o kome je ovde i rec, i cija ce dela proci nezapazeno...dobro je rekao...kakvih vremena, kakvih obicaja...

SLUČAJNI PROLAZNIK

pre 9 godina

Bože, da li je moguće???!!! Pa čovek tvrdi da im je neko obećao da potpišu da duguju 138.000 EUR umesto 38.000 EUR da bi se zaštitili od BAT-a i oni potpišu. Evo, ovako, ako je istina to što tvrdi ovaj intlektualac, onda predsednika kluba hitno poslati kod stručnjaka na ocenu poslovne sposbnosti! Bojim se samo da je ovaj čovek dotakao dno! Pa jel više nema šta da izmisli i/ili spinuje?

Mikeli

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša...
(u prolazu, 8. septembar 2014 16:07)

A ja ocekujem isto toliko odgovora tastaturica iz Zagreba koji organizovano cekaju da brane svog vrhovnog vodju.

Istina

pre 9 godina

Konacno malo istine: postoje ljudi koji se raduju trenutnoj situaciji. Istina je, postoji dosta nas koji se radujemo sto je tvojim marifetlucima dosao kraj. Dusko Vujosevic je jedina osoba koji svojim izjavama i ponasanjem iritira vise nego Aleksandar Vucic

Milos

pre 9 godina

Ma jeste,jadni Danilovic,on je u sportu od juce pa je dozvolio da ga prevari jedan menadzer!! Prestanite da obmanjujete i lazete!!! Gde su silne pare od transfera igraca!??

какав демагог

pre 9 godina

Цицерону, након 13 година доминације, славља, пуних хала и продаје играча тражиш од играча којима сте дужни да буду пријатељи!? Ако сте 13 година били у идеалном окружењу шта ће бити када више не будете шампиони и када не играте ЕЛ?

bađura

pre 9 godina

"Ima mnogo ljudi koji se seire što je Partizan u BAT-u i daju podršku onima koji su ga dotle doveli, a svako moje reagovanje protiv toga se dočekuje na nož. Naravno i neki drugi igrači koji smo dužni gledaju šta će da se desi i formiraće svoje ponašanje prema posledicama ovog slučaja", rekao je Vujošević. --- gospodine Vujoševiću, ako se u opšte možete nazvati gospodinom, nisu ograči doveli Partizan u ovakvu situaciju kod BAT-a već loša uprava i vaše prozivanje vlasti i laži, ni fk crvena zvezda nije ništa bolja od vas po tom pitanju isto kao u kkp, sve lopov do lopova, jadni vi i džajić i onaj nesrećnik čović, dokle bre narod da vas izdržava. i samo još jedno, dobili ste otkaz u CSKA, da li ste naplatili sve pare? normalno je da svi traže svoje a Danilović kad je toliko GLUP neka sam plati tih 100.000 koje ste hteli da podelite, da ne bude zabune isti ste mi svi vi, blizanci iz bg sa državne sise... nikad zvezda nikad partizan!!!

Istina

pre 9 godina

Niko nikog nije prevario nego se po ko zna koji put radilo o vadjenju para na "legalan" nacin pa podela nakon toga. Gde je zapelo i ko je zeznuo ne znam, ali pretpostavljam da igrac nije dobio sto mu je inace pripadalo i prosto je iskoristio dobijeno na tacni. Nije ovo prvi slucaj surovanja sa menadzerima i revizije ugovora gde klub ostaje bez para, a neko se bogati...

Max

pre 9 godina

Ne stajem ni ja jednu stranu, ovaj je menadzer, ovaj trener Partizana, svako ce vuci na svoju stranu.. Ali zar nije potrebno procitati tu reviziju prije nego sto se potpise.

finansijsku inspekciju u KKP!!!

pre 9 godina

Ja predlažem da Rašković i svi bivši igrači više nikada ništa ne potražuju od Partizana. Ipak nakon 13 godina titula, EL i prodaja igrača mora se imati razumevanja za tešku finansijsku situaciju. Drugima bez svega pomenutog je bilo neuporedivo lakše :)

dragon

pre 9 godina

Pa neka Sasha podnese ostavku ili neka plati iz svog dzepa.Jedno je biti vanserijski kosarkas a drugo predsednik kluba.Imate li vi advokate?Pa sto niste konsultovali Mishka Raznatovica.Tako je to u klubu koji nema unutrasnju strukturu i u kome je kavzi-intelektualac trener, sve.

sofronije

pre 9 godina

"U istom govoru, Ciceron kaže 'o tempora! o mores!', "kakvih li vremena! kakvih li običaja!'. To najbolje definiše ovaj slučaj", rekao je Vujošević.

Hahaha, Dule bre barata svim znanjem od postanka sveta pa do sada. Ne mozete ga zeznuti nekim citatima!

raca

pre 9 godina

Ne razumem, ko je doveo Partizan do ovde gde su sad ako ne oni koji su u njemu 10-12 godina. Zvezda je predhodnih godina bila u jos gorem stanju, tad je Duletu bilo super...titule, titule...evo vam titule sad.

gudi

pre 9 godina

bez obzira na klub i navijacku opredeljenost - direktor kluba, ili bilo kog preduzeca, treba odmah da dobije otkaz i da snosi licnu odgovornost za isplatu ugovorenih obaveza. prevarili ga, moz' misliti - pa tako se i pljackaju drzavne i drustvene firme.

Inspektor NAGIB

pre 9 godina

Dugo godina u finansijskoj krizi?
Aj lepo lista pitanja za oba nasa genijalna kluba (mislim i na sve njihove sportove, od FK, KK...i ostale):
- koliko ima svaki igrac primanja (ugovor na uvid - zasto je to tajna?)
- da li je uplaceno svakom i koliko
- koliko se duguje svakom igracu
- isto ovo sve, ali za porez na ta primanja
- koliki su prihodi kluba (karte, sponzorstva, prihodi od prava, od prodaje igraca)
- za koliko je svaki igrac prodat

btw, ovo bi u normalnoj zemlji finansijska inspekcija uradila i to bolje, a sve odgovore mozete da dobijete najkasnije u dve nedelje i reseno sve.

Nekome to neodgovara, pa ne znam kako uopste nije sram sve njih iz oba kluba. Treba da cute i smrde, kada im vec dozvoljavaju da muljaju.

pan

pre 9 godina

Оља: Небојша, коме иду трофеји, Звезди или ФМП-у?
Човић: Звезда није дала Меги хале за тренинг уместо обештећења за Дангубића, јер су те хале власништво ФМП-а, тако да су потребне Звезди за тренинг, а пошто је Дангубић прешао у ФМП он ће ионако тренирати у њима, тако да је ФМП те хале уступио Звезди у закуп, али под условом да Слобода, Звезда и ФСС пребију дугове како би Дангубић био регистрован за Звезду, јер Звезда не може да игра у хали у Железнику зато што је својевремено навијачима Звезде био забрањен улазак у ту халу на утакмици против Рефлекса, јер су вређали мене и моју породицу, тако да је Дангубић потписао за ФМП, с тим да Мега тренира у Звездиним халама у Железнику и на Чукарици и то се јасно види у овој табели у екселу.
Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану.

raca

pre 9 godina

Ne razumem, ko je doveo Partizan do ovde gde su sad ako ne oni koji su u njemu 10-12 godina. Zvezda je predhodnih godina bila u jos gorem stanju, tad je Duletu bilo super...titule, titule...evo vam titule sad.

bikcina

pre 9 godina

A vi naivni pa niste znali sta sme a sta ne sme da se potpisuje. Kako da ne. Imate li vi pravnu sluzbu u tom klubu koja pregleda ugovor pre nego sto predsednik potpise nesto?

какав демагог

pre 9 godina

Цицерону, након 13 година доминације, славља, пуних хала и продаје играча тражиш од играча којима сте дужни да буду пријатељи!? Ако сте 13 година били у идеалном окружењу шта ће бити када више не будете шампиони и када не играте ЕЛ?

pan

pre 9 godina

Оља: Небојша, коме иду трофеји, Звезди или ФМП-у?
Човић: Звезда није дала Меги хале за тренинг уместо обештећења за Дангубића, јер су те хале власништво ФМП-а, тако да су потребне Звезди за тренинг, а пошто је Дангубић прешао у ФМП он ће ионако тренирати у њима, тако да је ФМП те хале уступио Звезди у закуп, али под условом да Слобода, Звезда и ФСС пребију дугове како би Дангубић био регистрован за Звезду, јер Звезда не може да игра у хали у Железнику зато што је својевремено навијачима Звезде био забрањен улазак у ту халу на утакмици против Рефлекса, јер су вређали мене и моју породицу, тако да је Дангубић потписао за ФМП, с тим да Мега тренира у Звездиним халама у Железнику и на Чукарици и то се јасно види у овој табели у екселу.
Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану.

SLUČAJNI PROLAZNIK

pre 9 godina

Bože, da li je moguće???!!! Pa čovek tvrdi da im je neko obećao da potpišu da duguju 138.000 EUR umesto 38.000 EUR da bi se zaštitili od BAT-a i oni potpišu. Evo, ovako, ako je istina to što tvrdi ovaj intlektualac, onda predsednika kluba hitno poslati kod stručnjaka na ocenu poslovne sposbnosti! Bojim se samo da je ovaj čovek dotakao dno! Pa jel više nema šta da izmisli i/ili spinuje?

Istina

pre 9 godina

Niko nikog nije prevario nego se po ko zna koji put radilo o vadjenju para na "legalan" nacin pa podela nakon toga. Gde je zapelo i ko je zeznuo ne znam, ali pretpostavljam da igrac nije dobio sto mu je inace pripadalo i prosto je iskoristio dobijeno na tacni. Nije ovo prvi slucaj surovanja sa menadzerima i revizije ugovora gde klub ostaje bez para, a neko se bogati...

Milos

pre 9 godina

Ma jeste,jadni Danilovic,on je u sportu od juce pa je dozvolio da ga prevari jedan menadzer!! Prestanite da obmanjujete i lazete!!! Gde su silne pare od transfera igraca!??

jel to državna štednja?

pre 9 godina

Znači u godini kada je partizan navodno u najvećoj krizi dovodi reprezentativca Slovenije za 250.000 godišnje?? Kada je Zvezda bila u krizi imala je 3 igrača i dovodila pojačanja iz druge lige. Toliko o državnoj pomoći jednima i drugima. partizan u godini kada je dobio najmanje, dobio zvanično 3 puta više od Zvezde u godini kada je dobila najviše! Ali zato spin mašina radi punom parom! A opet i pored rekordnih ugovora sa NIS-om, Telekomom, Komercijalnom i Dunavom koje je premijer lično doneo partizanu igokei, opet Zvezda igra Evroligu a crni ne. Džaba vam silne pare grobari, Zvezdi je dovoljno i pet puta manje da bude bolja od vas. Samo mi je krivo što se nema za lekare i profesore a ima se i dalje za igokeu.

Istina

pre 9 godina

Konacno malo istine: postoje ljudi koji se raduju trenutnoj situaciji. Istina je, postoji dosta nas koji se radujemo sto je tvojim marifetlucima dosao kraj. Dusko Vujosevic je jedina osoba koji svojim izjavama i ponasanjem iritira vise nego Aleksandar Vucic

kimi

pre 9 godina

A da nije bilo slucajno ovako: Prvo ste dugovali 38000, pa ste se dogovorili da to preinacite u 138000. Zatim da to zaista i platite, naravno u pitanju su drzavne pare koje se izmole na ovaj ili onaj nacin, i nakon sto ste platili dug ovih 100000 lepo vas trojica razdelite na ravne casti. A onda vas ovaj zezn'o, iako se kleo u kevu da nece, i lepo rekao da ce sve da uzme jer je takav ugovor. A vama sad krivo sto vas je menadzer zezno u kombinaciji. Je l' tako? Jeeeeste.

sofronije

pre 9 godina

"U istom govoru, Ciceron kaže 'o tempora! o mores!', "kakvih li vremena! kakvih li običaja!'. To najbolje definiše ovaj slučaj", rekao je Vujošević.

Hahaha, Dule bre barata svim znanjem od postanka sveta pa do sada. Ne mozete ga zeznuti nekim citatima!

gudi

pre 9 godina

bez obzira na klub i navijacku opredeljenost - direktor kluba, ili bilo kog preduzeca, treba odmah da dobije otkaz i da snosi licnu odgovornost za isplatu ugovorenih obaveza. prevarili ga, moz' misliti - pa tako se i pljackaju drzavne i drustvene firme.

jsd partizan igokea državno mezimče

pre 9 godina

Znači za partizan je skromno kad reprezentativac Slovenije dođe za 250.000 godišnje?? Zanimljivo. P. S. Zamislite samo da je za ovih 15 godina otišlo preko 50 miliona poreskih para jadnih građana na ovaj klub da bi Vujošević mogao da prima 350.000€ (uz veliki procenat od svakog transfera) i da bi bili dovođeni stranci i skupi reprezentativci. I onda taj klub ima obraza da kaže da mu je malo! A za to vreme svi ostali klubovi zajedno dobili 3 puta manje. I čak mu ni to nije bilo dovoljno za Evroligu! Vučiću nema se za plate lekara i profesora ali se ima 3 miliona godišnje za najzlobniji klub na planeti preko javnih preduzeća koje si im lično doneo?

finansijsku inspekciju u KKP!!!

pre 9 godina

Ja predlažem da Rašković i svi bivši igrači više nikada ništa ne potražuju od Partizana. Ipak nakon 13 godina titula, EL i prodaja igrača mora se imati razumevanja za tešku finansijsku situaciju. Drugima bez svega pomenutog je bilo neuporedivo lakše :)

dragon

pre 9 godina

Pa neka Sasha podnese ostavku ili neka plati iz svog dzepa.Jedno je biti vanserijski kosarkas a drugo predsednik kluba.Imate li vi advokate?Pa sto niste konsultovali Mishka Raznatovica.Tako je to u klubu koji nema unutrasnju strukturu i u kome je kavzi-intelektualac trener, sve.

Max

pre 9 godina

Ne stajem ni ja jednu stranu, ovaj je menadzer, ovaj trener Partizana, svako ce vuci na svoju stranu.. Ali zar nije potrebno procitati tu reviziju prije nego sto se potpise.

pan

pre 9 godina

Duško Vujošević: Vučić mi je obećao da će trofeji ići Partizanu.
Vučić: Imate Miliju i Neškovića za sudije i u četvrtoj, 40 prekršaja dovoljno ili treba još?
Duško Vujošević: 40 je dovoljno, kao 40 velikomučenika sevastijskih, kao trajanje jednog košarkaškog meča, kao broj godina potrebnih za izučavanje Kabale. Samo neka najveći broj ide na Bogdanovića, treba od njega da napravimo superstara.
Vučić: Dogovoreno.
(nastavak, 8. septembar 2014 16:40)

Napravio si jednu veliku grešku.
Dule je taj razgovor vodio sa Putinom,
to je njegova mera,
Vučić je sitan,
sa njim priča Čović.

najgori klub u istoriji!

pre 9 godina

Vujošević stalno priča laži i obmanjuje svoje navijače i vrlo je teško onima koje proziva da sve opovrgnu jer dok oni dokažu jednu laž ovaj ispali deset novih. Tu se nekoliko puta i sam zeznuo. Cela prošla sezona partizana je bazirana na laži da Zvezda dobija više od države ali Dulomir nije očekivao da će država objaviti zvanične podatke i pokaže da je partizan dobio čak tri puta više. Tako je i rekao novinaru da laže da je držao vrata da Juras ne pobegne dok ga Danilović bije, a onda izađe snimak. Pa laži pred svaku sezonu da dolaze Radmanović, Miličić, Novak i ko zna ko, pa beskonačne laži o malim platama, a kadgod dođe tužba iznosi da se smrzneš (Klobučar je pristao na 138.000, a plata bila preko 200.000 po ugovoru! I sam rekao da oprašta ostatak za tu godinu), 10 godina priča da su Zvezdi nameštene titule a sve uzeo partizan itd. Ono što mene fascinira je da pored svih dokazanih laži vujoševića grobari ostaju i dalje potpuno zaslepljeni! Vujošević čak i kaže da je pogrešio i da je naveo cifre koje se pominju u Kuriru (Kuriru?!) i da nisu tačne i grobari ih opet vrte i prave se kao da nisu čuli taj deo?! Da li je moguće da takvi ljudi postoje?! Bukvalno ne može da se izbroji u koliko je laži vujošević uhvaćen i DOKAZANO da nije tako i oni ga i dalje podržavaju?! Sad već danima vujošević priča da je partizan pokušao da prevari BAT i opet nikom nista? Imamo li bre mi državu?! I zašto je Daniloviću ukinuta pravosnažna zabrana bavljenja košarkom zbog prebijanja sudije?! Ko stoji iza tog kluba da su svi u njemu nedodirljivi? Preko 50 miliona je država ugurala u taj klub za 15 godina! Nisu čak ni porez platili i onda im još dodele javna preduzeća da vraćaju umesto njih! Haha pa da li je moguće više ovo?! Gde mi živimo? I koliko neverovatno nemoralan treba da budeš da pored svega toga prozivaš drugi klub? I odlučite se grobari da li je Zvezda ugašena ili joj je pomognuto i da li je dobila milione ili napravila dug. Vi više ne znate šta pričate i ne znam kako vas više nije sramota. Evo sad i za Murića već forsirate laži da igra za male pare, a kad je došao Blažič sa manjim rejtingom pričali ste o milionima? Pričate o Guroviću a on došao prvo kod vas. O Robertsu koga Zvezda pronašla, a vi doveli kao poznatog igrača, o Šilbu iz Nimburka i Limoža, a jeftino vam startno krilo Unikahe, Fenera i Memfisa? Pa aman više prevršili ste svaku meru!

Shone

pre 9 godina

"Košarkaški klub Partizan godinama je u finansijskoj krizi i javno je poznato da igračima mnogo kasni ..."

Toliko o tome ko igra za Partizan! Jednom im kasni i odmah kukaju! :-)

djordjevic

pre 9 godina

Krivo mi je sto se Dule podmece za igrace i greske koje su pravili Danilovic, Silobad i onaj nesrecni Vlada Jovanovic.

Sta te bre briga Dule ako je neko "prevario" predsednika, to nije tvoja stvar nego stvar predsednika...Pa neka on razmisli gde je napravljena greska, zasto veruje bilo cemu sto nije potpisano, zasto je dovodio igrace koje je dovodio i zasto i dalje sedi u fotelji kada dinar nije u stanju da donese.

*

pre 9 godina

"jer znaju da ce posle igranja u crno belima zaraditi mnogo vise", kao Musli, Miljenovic, Jaramaz, Vesterman, Gagic, Djekic, Klobucar, Besovic, Andjusic, Gordon, Kinzi i mnogi, mnogi, drugi.

bađura

pre 9 godina

"Ima mnogo ljudi koji se seire što je Partizan u BAT-u i daju podršku onima koji su ga dotle doveli, a svako moje reagovanje protiv toga se dočekuje na nož. Naravno i neki drugi igrači koji smo dužni gledaju šta će da se desi i formiraće svoje ponašanje prema posledicama ovog slučaja", rekao je Vujošević. --- gospodine Vujoševiću, ako se u opšte možete nazvati gospodinom, nisu ograči doveli Partizan u ovakvu situaciju kod BAT-a već loša uprava i vaše prozivanje vlasti i laži, ni fk crvena zvezda nije ništa bolja od vas po tom pitanju isto kao u kkp, sve lopov do lopova, jadni vi i džajić i onaj nesrećnik čović, dokle bre narod da vas izdržava. i samo još jedno, dobili ste otkaz u CSKA, da li ste naplatili sve pare? normalno je da svi traže svoje a Danilović kad je toliko GLUP neka sam plati tih 100.000 koje ste hteli da podelite, da ne bude zabune isti ste mi svi vi, blizanci iz bg sa državne sise... nikad zvezda nikad partizan!!!

bora

pre 9 godina

Naravno deda Miloje,jer Partizan je svetska AKADEMIJA košarke,na čelu sa prof.dr Vujoševićem.Tu se ne dolazi po pare,nego po ZNANJE!!To stečeno znanje se naplaćuje kasnije.

Licimuri

pre 9 godina

Оља: Небојша, коме иду трофеји, Звезди или ФМП-у? Човић: Звезда није дала Меги хале за тренинг уместо обештећења за Дангубића, јер су те хале власништво ФМП-а, тако да су потребне Звезди за тренинг, а пошто је Дангубић прешао у ФМП он ће ионако тренирати у њима, тако да је ФМП те хале уступио Звезди у закуп, али под условом да Слобода, Звезда и ФСС пребију дугове како би Дангубић био регистрован за Звезду, јер Звезда не може да игра у хали у Железнику зато што је својевремено навијачима Звезде био забрањен улазак у ту халу на утакмици против Рефлекса, јер су вређали мене и моју породицу, тако да је Дангубић потписао за ФМП, с тим да Мега тренира у Звездиним халама у Железнику и на Чукарици и то се јасно види у овој табели у екселу. Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану. (pan, 08. septembar 2014 15:48) Zahvaljujemo se na glasu.

Koji je smisao ovako glupog komentara?!

Inspektor NAGIB

pre 9 godina

Dugo godina u finansijskoj krizi?
Aj lepo lista pitanja za oba nasa genijalna kluba (mislim i na sve njihove sportove, od FK, KK...i ostale):
- koliko ima svaki igrac primanja (ugovor na uvid - zasto je to tajna?)
- da li je uplaceno svakom i koliko
- koliko se duguje svakom igracu
- isto ovo sve, ali za porez na ta primanja
- koliki su prihodi kluba (karte, sponzorstva, prihodi od prava, od prodaje igraca)
- za koliko je svaki igrac prodat

btw, ovo bi u normalnoj zemlji finansijska inspekcija uradila i to bolje, a sve odgovore mozete da dobijete najkasnije u dve nedelje i reseno sve.

Nekome to neodgovara, pa ne znam kako uopste nije sram sve njih iz oba kluba. Treba da cute i smrde, kada im vec dozvoljavaju da muljaju.

nastavak

pre 9 godina

Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану.
(pan, 8. septembar 2014 15:48)

Duško Vujošević: Vučić mi je obećao da će trofeji ići Partizanu.
Vučić: Imate Miliju i Neškovića za sudije i u četvrtoj, 40 prekršaja dovoljno ili treba još?
Duško Vujošević: 40 je dovoljno, kao 40 velikomučenika sevastijskih, kao trajanje jednog košarkaškog meča, kao broj godina potrebnih za izučavanje Kabale. Samo neka najveći broj ide na Bogdanovića, treba od njega da napravimo superstara.
Vučić: Dogovoreno.

majstor

pre 9 godina

glavni utisak je ovo sto vujosevic tvrdi da je advokat prevario Danilovica. Dakle istina je da partizan ima nesposobnu Upravu koja kao portparola podmece Vujosevica koji ulazi preko medija u sukob i uzajamno vređanje zbog iste te Uprave. Vujosevic nije naivan covek pa se s pravom mi obicni navijaci Partizana pitamo kada cemo konacno dobiti menadzment kluba koji odgovara renomeu naseg Partizana? svaka čast legendama sportskog terena i osvajacima EVROLIGE 92 ali nije isto igrati i upravljati marketingom, finansijama, razgovarati sa advokatima koji su po prirodi posla namazani svim bojama. isto tako nije lepo kriti se iza osvedocenog kvaliteta trenerskog rada g. Vujoševića i još ga poturati da se hrve sa medijima i drugim javnim ličnostima. pozdrav svima koji žele dobro mom Partizanu!

011 011

pre 9 godina

Covek mjesec dana prica o krivičnom delu koje je počinio on njegov presednik i lažni menadžer i nikom nista...Mi smo cirkus od zemlje!!!!

Lalala

pre 9 godina

Pročitah negde: "Kad lopovi počnu da brane ono što su ukrali, neće biti većih boraca za poštenje, a protiv krađe".
Izgleda došlo to vreme.

Pavle

pre 9 godina

Murićevi skromni uslovi su verovatno u ugovoru koji nije pro forme a onaj koji ćete potpisati u četiri oka biće puta 5 kao i na Klobučarovom ugovoru. Pa da ako se ovaj put ne posvadjate, moći ćete da podelite lovu iz pro forme ugovora. Znači da je Danilović potpisao Ugovor koji nanosi štetu Partizanu??? Ah da. nije znao, neuk je i nenamazan...ili je možda potpisivao u nekoj kafanici.

Vladan R

pre 9 godina

Košarkaški klub Partizan godinama je u finansijskoj krizi i javno je poznato da igračima mnogo kasni u isplati zarada, ali i da se očekuje od novih košarkaša da po dolasku u klub to prihvate, jer znaju da će posle igranja sa crno-belima zaraditi znatno više.
Prosto je neverovatno da ovakav nacin razmisljanja i funkcionisanja, nikome u komentarima nije zasmetao. Nije problem to sto se ocekuje da se igra za manje novca u Partizanu, ako ce se to kasnije kada se predje u veci klub, sve visestruko vratiti. Problem je zasto se potpisuju ugovori veci nego sto to finasije kluba dozvoljavaju, ako vec igraci dolaze sa saznanjem da ce im igranje u Partizanu, biti samo odskocna daska, sto se zarade tice, i nista vise od toga. Jedini razlog, zasto se ne potpise realni ugovori, posebno kada su i igraci upoznati sa tome koliko zaista mogu dobiti, je sto se neko debelo debelo ugraduje u celu pricu i na taj nacin iznosi novac iz kluba.

Trovach

pre 9 godina

Predlazem da se u pauzama izmedju cetvrtina sa cirlidersica predje na latinske citate, ili bar da se treneri medjusobno vredjaju, ali samo na latinskom :)

Mikeli

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša...
(u prolazu, 8. septembar 2014 16:07)

A ja ocekujem isto toliko odgovora tastaturica iz Zagreba koji organizovano cekaju da brane svog vrhovnog vodju.

Stefan

pre 9 godina

"Licemerne, pogresne i klubaske su price da je spas za srpsku kosarku spasiti Zvezdu" - Dusko Vujosevic, april 2011. godine. Samo se ti Dulo svadjaj i sa Vucicem, i sa Danilovicem i sa Raskovicem. Jos malo pa te ni titule otete preko sudijske organizacije nece spasiti.

Niks

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Kaze nam kompleksas koji na svakoj Zvezdinoj vesti sa svojom bratijom ostavi po 500 komentara...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor. Nemoj o postenju cojstvu junastvu... Platite ono sto ste potpisali. Ja stvarno ne mogu da verujem da se jedan obican kiosk moze voditi na taj nacin. "prevario me menadzer a sve pise na papiru" Ali eto vodi se nas najtrofejniji klub na takav nacin. Sad se ja pitam koji bi to sponzori ulagali u klub cijeg predsednika je tako lako nasamariti????

Smit

pre 9 godina

Koliko mu je trebalo vremena da procita o Ciceronu i da mu objasne ko je ko u tom svetu,pa bi sada da pametuje i filozofira ali mu nikako ne ide od ruke.I dalje mu je osnova filozofije da stotinu puta ponovljena laz,postaje istina i samo to koristi.

Nolan

pre 9 godina

Bilo ti je do smejanja Zvezdi 2011.
Sad si u istom stanju i pevaš latinske žalopojke da bi dobio pare... što je najgore, dobićeš ih jer imamo takvu državu...

devil him self

pre 9 godina

meni samo nije jasno zasto vec evo prodje cetvrta godina koliko celokupna kosarkaska javnost na tome insistira a KK Partizan ne dostavi podatke o poslovanju u poslednjih najmanje 10 god.da li su oni iznad drzave, iznad svih???zasto nijedan novinar ne sme da iznese ISTINU da dule ima 300.000 evra godisnje, sta znaci igranje iz ljubavi prema KK partizan???dajte meni kao kinziju 350.000evra za sezonu i ja cu ga obozavati.zasto ne sme niko da objavi astronomske ugovore gotovo svih igraca KK partizan???

@*

pre 9 godina

"jer znaju da ce posle igranja u crno belima zaraditi mnogo vise", kao Musli, Miljenovic, Jaramaz, Vesterman, Gagic, Djekic, Klobucar, Besovic, Andjusic, Gordon, Kinzi i mnogi, mnogi, drugi.

Da ne izvrćemo činjenice: Rašić, Kecman, Perović, Berić, Tepić, Vujanić, Krstić, Veličković, Tripković, Marić, Peković, Drobnjak, Mekejleb, Džerels, Gist, Roberts, Lazme, Veseli, Lovernj, Kamings itd.

Webbe

pre 9 godina

Ovu pricu mogu samo da poveruju slepi tastatura grobari, u svakom dokumentu koji potpisujes i sa bankom i kada kupujes nesto uvek imaju ove smicalice, to je isto kada dete ucis da zna da prebroji kusur, ali jedino on naivan i poverovao na rec menadzeru kao nije znao...demagog.

analfabeta

pre 9 godina

onaj raskovic se posluzio raznim trikovima,npr,ugovor je bio na engleskom jeziku,a dobro je poznato da mi u klubu komuniciramo samo na ruskom,to je uradjeno tendenciozno,obratili smo se ruskoj ambasadi i gaspromu cije majice nosim uvek i u svakoj prilici,te se nadam da ce oni uvesti sankcije kako BAT-u tako i menadzeru i dati nam par miliona evra kako bi obnovili zalihe kikirikija i semenki za plate igracima

Don Quijote

pre 9 godina

O Tempora! O Mores!
I ovaj dolazi da igra za stipendiju, kikiriki i lebeblije kao i svi ostali svih ovih godina. Pravi iznos stipendija i prava cena kikirikija i lebeblija sazna se uvek na kraju, kada se iste ne isplate pa dodje do suda i vidi se da se radi o stotinama hiljada €.
Ovo je stvarno pateticno, a i veliki kuriozitet.

nije te dugo bilo

pre 9 godina

Skromne uslove od samo 370 000e kako da ne,prosipajte nekom drugom ove jeftine price i trikove!!!…!!
(samrok sila SLUsamrok, 8. septembar 2014 18:57)

Sad 370,a do juce si pisao 400? Ne igraj se vise tim ciframa rekao sam ti vec jednom,te plate su pojam i za nase fudbalske klubove.Tom platom moze da se juri neki igrac Barselone ili Reala,a ne neafirmisani igrac iz Krke.Ne lupaj vise jer se ne razumes.Ovaj ispod tebe pise 250 hiljada,ajde dogovorite se pa nam javite...

Niko

pre 9 godina

ako sam skapirao dobro-ovaj menadžer je reko Danilovicu-ti meni potpiši ovde i završavamo pred BATom odmah kao stvar rutine a za pare ćemo se dogovorimo. Oni su mu dugovali 48 soma, a u papiru je pisalo 138 soma-onda kontam da je Danilović možda neuk al verovatno zna da pročita broj - znači video je 138.000. Dakle gde ga je on tu slagao? Pa prosto ti meni 48 soma resto 90 soma uzmi ti a ja ću odmah da odem kod BATe da regulišem a mi ćemo se đoramo. A onda verovatno na putu ka BATi menadžer gledo papir pa mu nešto zafalilo 90 soma, a konta ovaj nesme više da bije pošto je onomad dobio po nosu, a i bucko slabo kupuje slike u zadnje vreme-šta će im, a meni treba. OVO JE 100%

Koja

pre 9 godina

"U istom govoru, Ciceron kaže 'o tempora! o mores!', "kakvih li vremena! kakvih li običaja!'. To najbolje definiše ovaj slučaj", rekao je Vujošević.

Hahaha, Dule bre barata svim znanjem od postanka sveta pa do sada. Ne mozete ga zeznuti nekim citatima! (sofronije, 08. septembar 2014 15:59)

Jao n koga se ti lozis, pa koliko je proslo vremena od Raskovicevog citata? nedelju dana mozda pa i dete od 5 godina bi mu odgovorilo za to vreme...

duka

pre 9 godina

Kakav bre ugovor ,kad lepo pise u kuriru da smo mu duzni 38000 a ne 138000,evo jutros smo poslali isecke iz novina u BAT,nazalost nisu prevedeni na vreme inace do svega ovog ne bi ni doslo

Milos

pre 9 godina

Ja samo ne vidim sta je on u toj izjavi lose i pogresno rekao?
(Savi, 08. septembar 2014 19:32)

Nista lose, to stoji, ali ocigledno ne vazi za Partizan. Posle ove izjave covek ne prestaje da kuka o parama, i proziva drzavu da pomogne. A naravno finansijskog izvestaja nigde. Kapiras licemerstvo?

monarhista

pre 9 godina

U ovako pisanoj formi pominju se ciceron i drugi umni ljudi,citiraju se pametne izreke i dodiruje okvir naocara kaziprstom...a kad ga dovedes u studio on pominje tudje zene ,porodice,recnik ulicara...nemo da ti pridjem i te fore...na terenu je jos bolje,bije,stipa,davi,psuje mater sopstvenim igrachima...sad opet prica o "relativno skromnim uslovima"....jesu li relativno skromniji od klobucarevih?
Cekam dan kad ce sve oko ovog coveka da se rasprsne kao sapunica...i najzad vidimo s kim smo imali posla ovolike godine...

ClaudeG

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Kaze nam kompleksas koji na svakoj Zvezdinoj vesti sa svojom bratijom ostavi po 500 komentara...
(Niks, 8. septembar 2014 16:15)

Koliko si samo kontradiktoran, pa sta onda ti kao navijac FMPa radis ovde?

Strucnjak za strane jezike

pre 9 godina

Ili, sto bi rekao i licno uzeo stvar (vrat) u svoje ruke, veliki govornik i master za edukaciju( i oblikovanje vrata)Dule (CSK) Vujosevic - KMEEEEEEE... .sto bi u prevodu sa " jadnimi" jezika znacilo- " ugovor vam ne vazi, i tacka....
P.S. Titula po titula - slika po slika......ko li je uzeo lovu...?

Licimuri

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Ono kada tastatura grobari najveci kompleksasi u istoriji kompleksa nekog nazivaju "kompleksasem"

Demokratski klošar

pre 9 godina

A kako direktor Partizana može d apotpiše ugovore pro forme radi. Svaki dupli ugovori su lažni ugovori i ko zna da niste lovu hteli da podeliti izmedju sebe pa pukla tikva. I to na Klobučaru, gde su lini dupli ugovori pro forme za mnogo bolje i skuplje igrače?

illogical

pre 9 godina

"Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor."

Zamislio uzeo pare od CSKA koji ima godisnji budzet od 46 miliona evra. Hahaha. Kakve sve logicke konstrukcije ovde mozes procitati...

Stella

pre 9 godina

Boze me sacuvaj i sakloni od ovakvih "sportskih radnika" i samozvanih "intelektualaca". A zamene teza ne bih komentarisao. Svakako, Danilovic istupa kao zakonski zastupnik Partizana, i sve sto on potpise predstavlja obavezu KK Partizan. Ako zelite da registrujete igrace - platite! U suprotnom - Dalo i ekipa vam ne ginu.

STARA SKOLA

pre 9 godina

Mene samo zanima na osnovu cega Dusan zna da su Raskovicu drugi "podmetnuli" taj citat?

Zbog cega doticni misli da je najcitaniji covek medju Srbima i Crnogorcima? Znam da nas narod ne voli da cita, ali zar to znaci da niko drugi ne cita , ne voli i ne interesuje se za knjizevnost i druge grane kulture?

Mogu samo da zakljucim da pokusava jeftinim citatima koje pripremi za izjave pokriti svoj prostakluk i svoju sirovost. Nazvati nekog drugog (Raskovica) idiotom javno, u medijima? Emancipovan i kulturan neki covek, kao i vecina nase populacije, nasih politicara, nasih sportista...

zvezdas

pre 9 godina

citam komentare kako Vujosevic nije kriv, nego Danilovic... mislite da se on nije mesao u posao uprave i da je gledao samo svoja posla?

.

pre 9 godina

kolika je to sica za koju ce doci edo muric?
jel to ista sica za koju je igrao i klobucar?
cirka 500 000 za 3 sezone?
(acaredstar, 8. septembar 2014 18:58)

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.

pera

pre 9 godina

Ne razumem, ko je doveo Partizan do ovde gde su sad ako ne oni koji su u njemu 10-12 godina. Zvezda je predhodnih godina bila u jos gorem stanju, tad je Duletu bilo super...titule, titule...evo vam titule sad.
(raca, 8. septembar 2014 15:41)

Bila je zvezda u jos gorem stanju prethodnih godina,a sada joj je super posto je zamrznuta i ne takmici se.

DedaMiloje

pre 9 godina

Čekaj ako sam dobro razumeo za Partizan bi trebalo igrati bez para da bi posle zaradio novac??? Ja stvarno skoro nisam čuo ovako nesto, pa ko će danas da igra dzabe. Dule stvarno više ne zna šta priča. Ali molim nas tabor da ostane nem na prozivke i ovog puta ga pustiti da priča šta hoće i ne obazirati se na njegove izjave. Rešavajte svoje probleme bez nas.

quote mining

pre 9 godina

""Licemerne, pogresne i klubaske su price da je spas za srpsku kosarku spasiti Zvezdu" - Dusko Vujosevic, april 2011. godine. Samo se ti Dulo svadjaj i sa Vucicem, i sa Danilovicem i sa Raskovicem. Jos malo pa te ni titule otete preko sudijske organizacije nece spasiti.
(Stefan, 8. septembar 2014 16:14)"

Jedini izvor za taj citat je RSB, sto dalje tera na zakljucak da si ti RSB botina.

"...otete preko sudijske organizacije"

Jel si ti bese ono drmao koseve u Zelezniku? Ili bacao kese sa mokracom 2006.?

Sudijska organizacija, uistinu.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ovaj ne prestaje da smara.Aloooo uhvati se za dzep i plati. I Danilovic,i Todoroic i Silobad. Lako je bilo kada je drzava punila kasicu

Mike

pre 9 godina

Jedini izvor za taj citat je RSB, sto dalje tera na zakljucak da si ti RSB botina.

"...otete preko sudijske organizacije"

Jel si ti bese ono drmao koseve u Zelezniku? Ili bacao kese sa mokracom 2006.?

Sudijska organizacija, uistinu.
(quote mining, 8. septembar 2014 17:07)

Pihh kakvi ste ni google ne znate da koristite.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html%3A325307-Vujosevic-Pad-je-velicanstven-let

Da se potsetimo kako je zborio veliki mag:
"Crveno - beli moraju sami sebi da pomognu praveći tačnu analizu količine sredstava, koja su ušla u klub, kako su potrošena, a sa kojim rezultatima. Potrebno je sagledavanje krivice za trenutnu situaciju. Sigurno da bi i društvo trebalo da pomogne, ali onog trenutka kada klub sa Malog Kalemegdana demonstrira odgovornost. I još nešto: ni manje, ni više nego što je to potrebno, recimo, Hemofarmu ili kragujevačkom Radničkom, kao što je neophodno i stvaranje novih centara, negovanje postojećih...Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije."

steva

pre 9 godina

Po ovim rečima ispada da je Danilović potpisa da daje 90 000 evra više nego što duguje. Ovo nije lepo, nije ni pošteno prema predsedniku najboljem Igrču u istoriji partizana, pa Vujošević napada Danilovića, ili ga predstavlja kao "dileju" koji menadžeru daje 90 000 evra. Ali ovo je drugi put u poslednji mesec dana da on napada sopstvenog predsednika preko menadžera. Ako SAša pročita ovo i shvati...
MVP Evrolige 92 Predrag Saša Danilović.

bobo mk

pre 9 godina

Važno je da Duško kaže da Edo Murić hoće da dođe u Partizan "pod RELATIVNO skromnim uslovima", ma šta to značilo.
Pošto je on saigrač Jake Klobučara, možda imaju istog "skrivenog" menadžera.

fmp

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...
(Gojko, 8. septembar 2014 17:46)

Au koliko si se izblamirao ovim komentarom...Ti se secas da je Dule to rekao? Meni se nekako cini on tih godina nije ni bio u Partizanu i da je Klobucara doveo i trenirao Vlada Jovanovic,ali dobro ako si ti secas da nije tako...

Zeljko

pre 9 godina

(devil him self, 8. septembar 2014 17:01)

Na koju celokupnu kosarkasku javnost mislis? Jedino ako pod tim podrazumevas panterske komentare na portalima? Budi siguran da ni FK ni KK CZ ne bi dostavili na uvid svoje finansijko poslovanje da nije doslo do menjanja uprava,pa su nove uprave htele da predstave sa cime krecu,da ne bi posle njih neko krivio za dugove.Dule ne znam koliku platu ima,ali znam da primi po 1-2 plate godisnje.Kinsi je imao daleko manje od 350 hiljada,a ako pominjes njega onda pomeni i Silba i njegovih 700 hiljada.Gotovo svi igraci Partizana imaju od 18-22 godine,a samim tim daleko od astronomskih plata,budi malo realan i neostrascen.

Gojko

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...

Srdjan

pre 9 godina

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.
(., 8. septembar 2014 20:11)
Simonovic je imao 120000 po sezoni...

Milos

pre 9 godina

"Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor."Zamislio uzeo pare od CSKA koji ima godisnji budzet od 46 miliona evra. Hahaha. Kakve sve logicke konstrukcije ovde mozes procitati...
(illogical, 08. septembar 2014 17:10)

Jel to fazon "ako ukrades od bogatog, onda nije kradja"? Kapiras li sta pricas?

.

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...
(Gojko, 8. septembar 2014 17:46)

Kome je ispran mozak i ko se sluzi lazima se najbolje vidi iz tvog komentara.Sule tako nesto nije mogao da prica kada je dolazio Klobucar jer prosto tada i nije bio u Partizanu! A pola miliona za 3 godine i nije mnogo,pogotovo ne u odnosu na plate igraca u vasem klubu.

nik sloter

pre 9 godina

Novice@ dokle vise da ti objasnjavam i tebi slicnim.Mi se ponosimo sto smo bili Partizan Igokea,a ti mi reci da li se ponosis divom,telekom,fmp om?

Istorija i google

pre 9 godina

@(fmp, 8. septembar 2014 20:27)
Vlada Jovanovic je imenovan za trenera krajem juna 2010, a vest da je Klobucar potpisao za Partizan objavljena je pocetkom jula 2010. Bice da je Dule ipak malo umesao prstice tu jer sigurno nisu uocili, ispratili, ispregovarali i zavrsili transfer igraca za nedelju-dve.

ljubitelj košarke, fan reprezentacije

pre 9 godina

Apelujem na redakciju da ne truje etar objavljivanjem izjava partizanovih/ zvezdinih trač-treš perjanica, bar za vreme trajanja svetskog prvenstva. Ima nas koji volimo košarkašku igru zbog nje same.. Npr, mene mnogo više zanima gde bi mogao da se nađe snimak/repriza jučerašnje antologijske utakmice od najnovijeg hita primadone beogradske skale..

sajber_kurajber

pre 9 godina

Znači u godini kada je partizan navodno u najvećoj krizi dovodi reprezentativca Slovenije za 250.000 godišnje?? Kada je Zvezda bila u krizi imala je 3 igrača i dovodila pojačanja iz druge lige. Toliko o državnoj pomoći jednima i drugima. partizan u godini kada je dobio najmanje, dobio zvanično 3 puta više od Zvezde u godini kada je dobila najviše! Ali zato spin mašina radi punom parom! A opet i pored rekordnih ugovora sa NIS-om, Telekomom, Komercijalnom i Dunavom koje je premijer lično doneo partizanu igokei, opet Zvezda igra Evroligu a crni ne.
(jel to državna štednja?, 8. septembar 2014 17:21)

Znači za partizan je skromno kad reprezentativac Slovenije dođe za 250.000 godišnje?? Zanimljivo. P. S. Zamislite samo da je za ovih 15 godina otišlo preko 50 miliona poreskih para jadnih građana na ovaj klub da bi Vujošević mogao da prima 350.000€ (uz veliki procenat od svakog transfera) i da bi bili dovođeni stranci i skupi reprezentativci. I onda taj klub ima obraza da kaže da mu je malo!
(jsd partizan igokea državno mezimče, 8. septembar 2014 17:13)

Ne znam da li ste primetili da ovaj isti lik, postavlja komentare jako slične sadržine, na bukvalno svaku vest o KK Partizan, samo menja "nick".
I uvek, ali uvek, zna koliko ko zarađuje u Partizanu, počev od Kinzija, preko Vujoševića, do ekonoma ...
Provaljen si čoveče,to što tebe boli teško če da izleči teška situacija u kojoj se trenutno nalazimo, za to su potrebni mnogo jači lekovi ...

fmp zlo srbije

pre 9 godina

(jsd partizan igokea državno mezimče, 8. septembar 2014 17:13)

250 hiljada? Isto kao i Vilijams? Kako bre vi panteri imate podatke o platama svih nasih igraca i pre nego sto potpisu?Za Macvana ste znali koliku ce platu imati u KKP iako ga nismo ni kontaktirali. CZ kada je bila u najvecoj krizi je imala 3 amera u sastavu,nemoj da siris neistine.Vuciceva izjava "KKP je dobio vise ako ne racunamo period 2004-2006("evropski projekti" cz)",znaci,ako racunamo taj period onda je kkcz dobila vise,tako da nemoj sa tim da je Partizan kada je dobijao najmanje je dobijao vise od cz,jer ova izjava ne bi bila ovakva,a svi i dalje pamtimo "evropske projekte" i kamione para koje su ljudi iz vlasti godinama unosili u klub i bili na celu istog.I CZT je imala duplo vece budzete prethodne 2 sezone,tako da ti zadnja recenica oko EL ne pise vodu.Poslednje,KKP je od drzavnih preduzeca dobio 1,9 ,a ne 3 miliona prosle g.

sajber_kurajber

pre 9 godina

Dajte mu jednu od silnih titula osvojenih prethodnih 13 godina
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maca na vratanca, 8. septembar 2014 18:56)

Hoćemo, i opet će da nam ostane više nego što ste vi osvojili za sve godine svog postojanja !!!

Nislija

pre 9 godina

Čekaj ako sam dobro razumeo za Partizan bi trebalo igrati bez para da bi posle zaradio novac??? Ja stvarno skoro nisam čuo ovako nesto, pa ko će danas da igra dzabe. Dule stvarno više ne zna šta priča...
(DedaMiloje, 8. septembar 2014 19:29)

Nije to Dule ni rekao nego je novinar napisao.

antiBOT

pre 9 godina

kolika je to sica za koju ce doci edo muric?
jel to ista sica za koju je igrao i klobucar?
cirka 500 000 za 3 sezone?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (acaredstar, 8. septembar 2014 18:58)

Ma 50.000 milijardi i to dnevno...
Za sat vremena dobije vise nego dzenkins, slib, nelson, vilijams i cirbes zajedno za celu karijeru....

Lupetate i razbacujete se ciframa pantelije... Decko igra za nesto manje od 9.500e mesecno i to ako primi primi, jer zna da ga ako se dobro pokaze u Partizanu, ceka CSKA, Makabi, Barsa, Real ili neki slican klub, gde ce primati po 5-6-7 puta vise od toga...

.

pre 9 godina

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.
(., 8. septembar 2014 20:11)
Simonovic je imao 120000 po sezoni...
(Srdjan, 8. septembar 2014 23:30)

Simonovic sada u francuskoj ima 120,u czt je imao 200,pobrkao si.

ja

pre 9 godina

Svi komentarisu Vujosevica, a niko Raskovica o kome je ovde i rec, i cija ce dela proci nezapazeno...dobro je rekao...kakvih vremena, kakvih obicaja...

DuleMagija

pre 9 godina

Da li postoji pateticniji sportski radnik u istoriji sporta ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kapiten Botova ©, 8. septembar 2014 15:36)

Otvori recnik i pronadji rec : ,,patetican'', pa onda dodji ovde i komentarisi. Mala pomoc, znacenje nije isto kao englesko pathetic-jadno.

Savi

pre 9 godina

"Crveno - beli moraju sami sebi da pomognu praveći tačnu analizu količine sredstava, koja su ušla u klub, kako su potrošena, a sa kojim rezultatima. Potrebno je sagledavanje krivice za trenutnu situaciju. Sigurno da bi i društvo trebalo da pomogne, ali onog trenutka kada klub sa Malog Kalemegdana demonstrira odgovornost. I još nešto: ni manje, ni više nego što je to potrebno, recimo, Hemofarmu ili kragujevačkom Radničkom, kao što je neophodno i stvaranje novih centara, negovanje postojećih...Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije."
(Mike, 8. septembar 2014 17:55)

Ja samo ne vidim sta je on u toj izjavi lose i pogresno rekao?

S druge strane pameti

pre 9 godina

Citam ove komentare i shvatam, kako su mnogima FMP prodali kao Zvezdu, ja sam misli da ce to biti mnooogo tezak posao, kad ono...

mozga bez

pre 9 godina

acaredstar@ 500 hiljada za 3 sezone.Veruj mi da vecina vasih igraca ima vece plate.Simonovic je po sezoni imao 200 hiljada.

Samrok@ 370 000?! Pa zar nisi do juce pisao 400? Ljudi moji,pa za te pare bi mogao da se dovede ozbiljan,iskusan EL igrac koji igra za neki od top10 klubova.Znate li vi uopste kako se krecu plate kosarkasa,pogottovo na ovim prostorima?Za te pare smo mogli Silba da dovedemo na nekoliko meseci... Ovaj ispod tebe pise 250,ti 370,a do skora bilo 400,ajde dogovorite se pa nam javite.Za Duleta jedan pise 300,drugi 35,do juce bilo 400...

cirko mason

pre 9 godina

Kinsi je u Partizanu imao 740 000 evra.Ostali su mu duzni 300 000 evra zato je pobegao usred sezone.Isplatili su mu dug 300 konja od transfera Bogdanovica.Shielb je imao 2 godine-1.3 miliona dolara ugovor.To je 650 000 dolara po sezoni a to je 450-470 000 evra po sezoni.To je istina.

grobar

pre 9 godina

@(jel to državna štednja?, 8. septembar 2014 17:21)

iskreno, reci mi jel stvarno mislis da isto vrede vilijams i muric? ali iskreno....

@najgori klub u istoriji-zvezda

pre 9 godina

E, izvini, nisam procitao tvoj komentar do kraja smorio si sa suvim cinjenicama, ali moram nesto da te pitam: mogu li ja da predjem da navijam za vas, MOOOLIIIM TEEE!!!

pan

pre 9 godina

Оља: Небојша, коме иду трофеји, Звезди или ФМП-у?
Човић: Звезда није дала Меги хале за тренинг уместо обештећења за Дангубића, јер су те хале власништво ФМП-а, тако да су потребне Звезди за тренинг, а пошто је Дангубић прешао у ФМП он ће ионако тренирати у њима, тако да је ФМП те хале уступио Звезди у закуп, али под условом да Слобода, Звезда и ФСС пребију дугове како би Дангубић био регистрован за Звезду, јер Звезда не може да игра у хали у Железнику зато што је својевремено навијачима Звезде био забрањен улазак у ту халу на утакмици против Рефлекса, јер су вређали мене и моју породицу, тако да је Дангубић потписао за ФМП, с тим да Мега тренира у Звездиним халама у Железнику и на Чукарици и то се јасно види у овој табели у екселу.
Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану.

raca

pre 9 godina

Ne razumem, ko je doveo Partizan do ovde gde su sad ako ne oni koji su u njemu 10-12 godina. Zvezda je predhodnih godina bila u jos gorem stanju, tad je Duletu bilo super...titule, titule...evo vam titule sad.

какав демагог

pre 9 godina

Цицерону, након 13 година доминације, славља, пуних хала и продаје играча тражиш од играча којима сте дужни да буду пријатељи!? Ако сте 13 година били у идеалном окружењу шта ће бити када више не будете шампиони и када не играте ЕЛ?

jel to državna štednja?

pre 9 godina

Znači u godini kada je partizan navodno u najvećoj krizi dovodi reprezentativca Slovenije za 250.000 godišnje?? Kada je Zvezda bila u krizi imala je 3 igrača i dovodila pojačanja iz druge lige. Toliko o državnoj pomoći jednima i drugima. partizan u godini kada je dobio najmanje, dobio zvanično 3 puta više od Zvezde u godini kada je dobila najviše! Ali zato spin mašina radi punom parom! A opet i pored rekordnih ugovora sa NIS-om, Telekomom, Komercijalnom i Dunavom koje je premijer lično doneo partizanu igokei, opet Zvezda igra Evroligu a crni ne. Džaba vam silne pare grobari, Zvezdi je dovoljno i pet puta manje da bude bolja od vas. Samo mi je krivo što se nema za lekare i profesore a ima se i dalje za igokeu.

bora

pre 9 godina

Naravno deda Miloje,jer Partizan je svetska AKADEMIJA košarke,na čelu sa prof.dr Vujoševićem.Tu se ne dolazi po pare,nego po ZNANJE!!To stečeno znanje se naplaćuje kasnije.

Istina

pre 9 godina

Konacno malo istine: postoje ljudi koji se raduju trenutnoj situaciji. Istina je, postoji dosta nas koji se radujemo sto je tvojim marifetlucima dosao kraj. Dusko Vujosevic je jedina osoba koji svojim izjavama i ponasanjem iritira vise nego Aleksandar Vucic

sofronije

pre 9 godina

"U istom govoru, Ciceron kaže 'o tempora! o mores!', "kakvih li vremena! kakvih li običaja!'. To najbolje definiše ovaj slučaj", rekao je Vujošević.

Hahaha, Dule bre barata svim znanjem od postanka sveta pa do sada. Ne mozete ga zeznuti nekim citatima!

illogical

pre 9 godina

"Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor."

Zamislio uzeo pare od CSKA koji ima godisnji budzet od 46 miliona evra. Hahaha. Kakve sve logicke konstrukcije ovde mozes procitati...

DuleMagija

pre 9 godina

Da li postoji pateticniji sportski radnik u istoriji sporta ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kapiten Botova ©, 8. septembar 2014 15:36)

Otvori recnik i pronadji rec : ,,patetican'', pa onda dodji ovde i komentarisi. Mala pomoc, znacenje nije isto kao englesko pathetic-jadno.

Zeljko

pre 9 godina

(devil him self, 8. septembar 2014 17:01)

Na koju celokupnu kosarkasku javnost mislis? Jedino ako pod tim podrazumevas panterske komentare na portalima? Budi siguran da ni FK ni KK CZ ne bi dostavili na uvid svoje finansijko poslovanje da nije doslo do menjanja uprava,pa su nove uprave htele da predstave sa cime krecu,da ne bi posle njih neko krivio za dugove.Dule ne znam koliku platu ima,ali znam da primi po 1-2 plate godisnje.Kinsi je imao daleko manje od 350 hiljada,a ako pominjes njega onda pomeni i Silba i njegovih 700 hiljada.Gotovo svi igraci Partizana imaju od 18-22 godine,a samim tim daleko od astronomskih plata,budi malo realan i neostrascen.

nastavak

pre 9 godina

Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану.
(pan, 8. septembar 2014 15:48)

Duško Vujošević: Vučić mi je obećao da će trofeji ići Partizanu.
Vučić: Imate Miliju i Neškovića za sudije i u četvrtoj, 40 prekršaja dovoljno ili treba još?
Duško Vujošević: 40 je dovoljno, kao 40 velikomučenika sevastijskih, kao trajanje jednog košarkaškog meča, kao broj godina potrebnih za izučavanje Kabale. Samo neka najveći broj ide na Bogdanovića, treba od njega da napravimo superstara.
Vučić: Dogovoreno.

jsd partizan igokea državno mezimče

pre 9 godina

Znači za partizan je skromno kad reprezentativac Slovenije dođe za 250.000 godišnje?? Zanimljivo. P. S. Zamislite samo da je za ovih 15 godina otišlo preko 50 miliona poreskih para jadnih građana na ovaj klub da bi Vujošević mogao da prima 350.000€ (uz veliki procenat od svakog transfera) i da bi bili dovođeni stranci i skupi reprezentativci. I onda taj klub ima obraza da kaže da mu je malo! A za to vreme svi ostali klubovi zajedno dobili 3 puta manje. I čak mu ni to nije bilo dovoljno za Evroligu! Vučiću nema se za plate lekara i profesora ali se ima 3 miliona godišnje za najzlobniji klub na planeti preko javnih preduzeća koje si im lično doneo?

quote mining

pre 9 godina

""Licemerne, pogresne i klubaske su price da je spas za srpsku kosarku spasiti Zvezdu" - Dusko Vujosevic, april 2011. godine. Samo se ti Dulo svadjaj i sa Vucicem, i sa Danilovicem i sa Raskovicem. Jos malo pa te ni titule otete preko sudijske organizacije nece spasiti.
(Stefan, 8. septembar 2014 16:14)"

Jedini izvor za taj citat je RSB, sto dalje tera na zakljucak da si ti RSB botina.

"...otete preko sudijske organizacije"

Jel si ti bese ono drmao koseve u Zelezniku? Ili bacao kese sa mokracom 2006.?

Sudijska organizacija, uistinu.

ClaudeG

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Kaze nam kompleksas koji na svakoj Zvezdinoj vesti sa svojom bratijom ostavi po 500 komentara...
(Niks, 8. septembar 2014 16:15)

Koliko si samo kontradiktoran, pa sta onda ti kao navijac FMPa radis ovde?

pan

pre 9 godina

Duško Vujošević: Vučić mi je obećao da će trofeji ići Partizanu.
Vučić: Imate Miliju i Neškovića za sudije i u četvrtoj, 40 prekršaja dovoljno ili treba još?
Duško Vujošević: 40 je dovoljno, kao 40 velikomučenika sevastijskih, kao trajanje jednog košarkaškog meča, kao broj godina potrebnih za izučavanje Kabale. Samo neka najveći broj ide na Bogdanovića, treba od njega da napravimo superstara.
Vučić: Dogovoreno.
(nastavak, 8. septembar 2014 16:40)

Napravio si jednu veliku grešku.
Dule je taj razgovor vodio sa Putinom,
to je njegova mera,
Vučić je sitan,
sa njim priča Čović.

nik sloter

pre 9 godina

Novice@ dokle vise da ti objasnjavam i tebi slicnim.Mi se ponosimo sto smo bili Partizan Igokea,a ti mi reci da li se ponosis divom,telekom,fmp om?

SLUČAJNI PROLAZNIK

pre 9 godina

Bože, da li je moguće???!!! Pa čovek tvrdi da im je neko obećao da potpišu da duguju 138.000 EUR umesto 38.000 EUR da bi se zaštitili od BAT-a i oni potpišu. Evo, ovako, ako je istina to što tvrdi ovaj intlektualac, onda predsednika kluba hitno poslati kod stručnjaka na ocenu poslovne sposbnosti! Bojim se samo da je ovaj čovek dotakao dno! Pa jel više nema šta da izmisli i/ili spinuje?

fmp zlo srbije

pre 9 godina

(jsd partizan igokea državno mezimče, 8. septembar 2014 17:13)

250 hiljada? Isto kao i Vilijams? Kako bre vi panteri imate podatke o platama svih nasih igraca i pre nego sto potpisu?Za Macvana ste znali koliku ce platu imati u KKP iako ga nismo ni kontaktirali. CZ kada je bila u najvecoj krizi je imala 3 amera u sastavu,nemoj da siris neistine.Vuciceva izjava "KKP je dobio vise ako ne racunamo period 2004-2006("evropski projekti" cz)",znaci,ako racunamo taj period onda je kkcz dobila vise,tako da nemoj sa tim da je Partizan kada je dobijao najmanje je dobijao vise od cz,jer ova izjava ne bi bila ovakva,a svi i dalje pamtimo "evropske projekte" i kamione para koje su ljudi iz vlasti godinama unosili u klub i bili na celu istog.I CZT je imala duplo vece budzete prethodne 2 sezone,tako da ti zadnja recenica oko EL ne pise vodu.Poslednje,KKP je od drzavnih preduzeca dobio 1,9 ,a ne 3 miliona prosle g.

*

pre 9 godina

"jer znaju da ce posle igranja u crno belima zaraditi mnogo vise", kao Musli, Miljenovic, Jaramaz, Vesterman, Gagic, Djekic, Klobucar, Besovic, Andjusic, Gordon, Kinzi i mnogi, mnogi, drugi.

bikcina

pre 9 godina

A vi naivni pa niste znali sta sme a sta ne sme da se potpisuje. Kako da ne. Imate li vi pravnu sluzbu u tom klubu koja pregleda ugovor pre nego sto predsednik potpise nesto?

nije te dugo bilo

pre 9 godina

Skromne uslove od samo 370 000e kako da ne,prosipajte nekom drugom ove jeftine price i trikove!!!…!!
(samrok sila SLUsamrok, 8. septembar 2014 18:57)

Sad 370,a do juce si pisao 400? Ne igraj se vise tim ciframa rekao sam ti vec jednom,te plate su pojam i za nase fudbalske klubove.Tom platom moze da se juri neki igrac Barselone ili Reala,a ne neafirmisani igrac iz Krke.Ne lupaj vise jer se ne razumes.Ovaj ispod tebe pise 250 hiljada,ajde dogovorite se pa nam javite...

ja

pre 9 godina

Svi komentarisu Vujosevica, a niko Raskovica o kome je ovde i rec, i cija ce dela proci nezapazeno...dobro je rekao...kakvih vremena, kakvih obicaja...

najgori klub u istoriji!

pre 9 godina

Vujošević stalno priča laži i obmanjuje svoje navijače i vrlo je teško onima koje proziva da sve opovrgnu jer dok oni dokažu jednu laž ovaj ispali deset novih. Tu se nekoliko puta i sam zeznuo. Cela prošla sezona partizana je bazirana na laži da Zvezda dobija više od države ali Dulomir nije očekivao da će država objaviti zvanične podatke i pokaže da je partizan dobio čak tri puta više. Tako je i rekao novinaru da laže da je držao vrata da Juras ne pobegne dok ga Danilović bije, a onda izađe snimak. Pa laži pred svaku sezonu da dolaze Radmanović, Miličić, Novak i ko zna ko, pa beskonačne laži o malim platama, a kadgod dođe tužba iznosi da se smrzneš (Klobučar je pristao na 138.000, a plata bila preko 200.000 po ugovoru! I sam rekao da oprašta ostatak za tu godinu), 10 godina priča da su Zvezdi nameštene titule a sve uzeo partizan itd. Ono što mene fascinira je da pored svih dokazanih laži vujoševića grobari ostaju i dalje potpuno zaslepljeni! Vujošević čak i kaže da je pogrešio i da je naveo cifre koje se pominju u Kuriru (Kuriru?!) i da nisu tačne i grobari ih opet vrte i prave se kao da nisu čuli taj deo?! Da li je moguće da takvi ljudi postoje?! Bukvalno ne može da se izbroji u koliko je laži vujošević uhvaćen i DOKAZANO da nije tako i oni ga i dalje podržavaju?! Sad već danima vujošević priča da je partizan pokušao da prevari BAT i opet nikom nista? Imamo li bre mi državu?! I zašto je Daniloviću ukinuta pravosnažna zabrana bavljenja košarkom zbog prebijanja sudije?! Ko stoji iza tog kluba da su svi u njemu nedodirljivi? Preko 50 miliona je država ugurala u taj klub za 15 godina! Nisu čak ni porez platili i onda im još dodele javna preduzeća da vraćaju umesto njih! Haha pa da li je moguće više ovo?! Gde mi živimo? I koliko neverovatno nemoralan treba da budeš da pored svega toga prozivaš drugi klub? I odlučite se grobari da li je Zvezda ugašena ili joj je pomognuto i da li je dobila milione ili napravila dug. Vi više ne znate šta pričate i ne znam kako vas više nije sramota. Evo sad i za Murića već forsirate laži da igra za male pare, a kad je došao Blažič sa manjim rejtingom pričali ste o milionima? Pričate o Guroviću a on došao prvo kod vas. O Robertsu koga Zvezda pronašla, a vi doveli kao poznatog igrača, o Šilbu iz Nimburka i Limoža, a jeftino vam startno krilo Unikahe, Fenera i Memfisa? Pa aman više prevršili ste svaku meru!

pera

pre 9 godina

Ne razumem, ko je doveo Partizan do ovde gde su sad ako ne oni koji su u njemu 10-12 godina. Zvezda je predhodnih godina bila u jos gorem stanju, tad je Duletu bilo super...titule, titule...evo vam titule sad.
(raca, 8. septembar 2014 15:41)

Bila je zvezda u jos gorem stanju prethodnih godina,a sada joj je super posto je zamrznuta i ne takmici se.

sajber_kurajber

pre 9 godina

Znači u godini kada je partizan navodno u najvećoj krizi dovodi reprezentativca Slovenije za 250.000 godišnje?? Kada je Zvezda bila u krizi imala je 3 igrača i dovodila pojačanja iz druge lige. Toliko o državnoj pomoći jednima i drugima. partizan u godini kada je dobio najmanje, dobio zvanično 3 puta više od Zvezde u godini kada je dobila najviše! Ali zato spin mašina radi punom parom! A opet i pored rekordnih ugovora sa NIS-om, Telekomom, Komercijalnom i Dunavom koje je premijer lično doneo partizanu igokei, opet Zvezda igra Evroligu a crni ne.
(jel to državna štednja?, 8. septembar 2014 17:21)

Znači za partizan je skromno kad reprezentativac Slovenije dođe za 250.000 godišnje?? Zanimljivo. P. S. Zamislite samo da je za ovih 15 godina otišlo preko 50 miliona poreskih para jadnih građana na ovaj klub da bi Vujošević mogao da prima 350.000€ (uz veliki procenat od svakog transfera) i da bi bili dovođeni stranci i skupi reprezentativci. I onda taj klub ima obraza da kaže da mu je malo!
(jsd partizan igokea državno mezimče, 8. septembar 2014 17:13)

Ne znam da li ste primetili da ovaj isti lik, postavlja komentare jako slične sadržine, na bukvalno svaku vest o KK Partizan, samo menja "nick".
I uvek, ali uvek, zna koliko ko zarađuje u Partizanu, počev od Kinzija, preko Vujoševića, do ekonoma ...
Provaljen si čoveče,to što tebe boli teško če da izleči teška situacija u kojoj se trenutno nalazimo, za to su potrebni mnogo jači lekovi ...

kimi

pre 9 godina

A da nije bilo slucajno ovako: Prvo ste dugovali 38000, pa ste se dogovorili da to preinacite u 138000. Zatim da to zaista i platite, naravno u pitanju su drzavne pare koje se izmole na ovaj ili onaj nacin, i nakon sto ste platili dug ovih 100000 lepo vas trojica razdelite na ravne casti. A onda vas ovaj zezn'o, iako se kleo u kevu da nece, i lepo rekao da ce sve da uzme jer je takav ugovor. A vama sad krivo sto vas je menadzer zezno u kombinaciji. Je l' tako? Jeeeeste.

.

pre 9 godina

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.
(., 8. septembar 2014 20:11)
Simonovic je imao 120000 po sezoni...
(Srdjan, 8. septembar 2014 23:30)

Simonovic sada u francuskoj ima 120,u czt je imao 200,pobrkao si.

Milos

pre 9 godina

Ma jeste,jadni Danilovic,on je u sportu od juce pa je dozvolio da ga prevari jedan menadzer!! Prestanite da obmanjujete i lazete!!! Gde su silne pare od transfera igraca!??

sajber_kurajber

pre 9 godina

Dajte mu jednu od silnih titula osvojenih prethodnih 13 godina
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maca na vratanca, 8. septembar 2014 18:56)

Hoćemo, i opet će da nam ostane više nego što ste vi osvojili za sve godine svog postojanja !!!

Shone

pre 9 godina

"Košarkaški klub Partizan godinama je u finansijskoj krizi i javno je poznato da igračima mnogo kasni ..."

Toliko o tome ko igra za Partizan! Jednom im kasni i odmah kukaju! :-)

cirko mason

pre 9 godina

Kinsi je u Partizanu imao 740 000 evra.Ostali su mu duzni 300 000 evra zato je pobegao usred sezone.Isplatili su mu dug 300 konja od transfera Bogdanovica.Shielb je imao 2 godine-1.3 miliona dolara ugovor.To je 650 000 dolara po sezoni a to je 450-470 000 evra po sezoni.To je istina.

antiBOT

pre 9 godina

kolika je to sica za koju ce doci edo muric?
jel to ista sica za koju je igrao i klobucar?
cirka 500 000 za 3 sezone?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (acaredstar, 8. septembar 2014 18:58)

Ma 50.000 milijardi i to dnevno...
Za sat vremena dobije vise nego dzenkins, slib, nelson, vilijams i cirbes zajedno za celu karijeru....

Lupetate i razbacujete se ciframa pantelije... Decko igra za nesto manje od 9.500e mesecno i to ako primi primi, jer zna da ga ako se dobro pokaze u Partizanu, ceka CSKA, Makabi, Barsa, Real ili neki slican klub, gde ce primati po 5-6-7 puta vise od toga...

.

pre 9 godina

kolika je to sica za koju ce doci edo muric?
jel to ista sica za koju je igrao i klobucar?
cirka 500 000 za 3 sezone?
(acaredstar, 8. septembar 2014 18:58)

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.

.

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...
(Gojko, 8. septembar 2014 17:46)

Kome je ispran mozak i ko se sluzi lazima se najbolje vidi iz tvog komentara.Sule tako nesto nije mogao da prica kada je dolazio Klobucar jer prosto tada i nije bio u Partizanu! A pola miliona za 3 godine i nije mnogo,pogotovo ne u odnosu na plate igraca u vasem klubu.

finansijsku inspekciju u KKP!!!

pre 9 godina

Ja predlažem da Rašković i svi bivši igrači više nikada ništa ne potražuju od Partizana. Ipak nakon 13 godina titula, EL i prodaja igrača mora se imati razumevanja za tešku finansijsku situaciju. Drugima bez svega pomenutog je bilo neuporedivo lakše :)

Licimuri

pre 9 godina

Оља: Небојша, коме иду трофеји, Звезди или ФМП-у? Човић: Звезда није дала Меги хале за тренинг уместо обештећења за Дангубића, јер су те хале власништво ФМП-а, тако да су потребне Звезди за тренинг, а пошто је Дангубић прешао у ФМП он ће ионако тренирати у њима, тако да је ФМП те хале уступио Звезди у закуп, али под условом да Слобода, Звезда и ФСС пребију дугове како би Дангубић био регистрован за Звезду, јер Звезда не може да игра у хали у Железнику зато што је својевремено навијачима Звезде био забрањен улазак у ту халу на утакмици против Рефлекса, јер су вређали мене и моју породицу, тако да је Дангубић потписао за ФМП, с тим да Мега тренира у Звездиним халама у Железнику и на Чукарици и то се јасно види у овој табели у екселу. Душко Вујошевић: Трофеји иду Партизану. (pan, 08. septembar 2014 15:48) Zahvaljujemo se na glasu.

Koji je smisao ovako glupog komentara?!

@*

pre 9 godina

"jer znaju da ce posle igranja u crno belima zaraditi mnogo vise", kao Musli, Miljenovic, Jaramaz, Vesterman, Gagic, Djekic, Klobucar, Besovic, Andjusic, Gordon, Kinzi i mnogi, mnogi, drugi.

Da ne izvrćemo činjenice: Rašić, Kecman, Perović, Berić, Tepić, Vujanić, Krstić, Veličković, Tripković, Marić, Peković, Drobnjak, Mekejleb, Džerels, Gist, Roberts, Lazme, Veseli, Lovernj, Kamings itd.

bađura

pre 9 godina

"Ima mnogo ljudi koji se seire što je Partizan u BAT-u i daju podršku onima koji su ga dotle doveli, a svako moje reagovanje protiv toga se dočekuje na nož. Naravno i neki drugi igrači koji smo dužni gledaju šta će da se desi i formiraće svoje ponašanje prema posledicama ovog slučaja", rekao je Vujošević. --- gospodine Vujoševiću, ako se u opšte možete nazvati gospodinom, nisu ograči doveli Partizan u ovakvu situaciju kod BAT-a već loša uprava i vaše prozivanje vlasti i laži, ni fk crvena zvezda nije ništa bolja od vas po tom pitanju isto kao u kkp, sve lopov do lopova, jadni vi i džajić i onaj nesrećnik čović, dokle bre narod da vas izdržava. i samo još jedno, dobili ste otkaz u CSKA, da li ste naplatili sve pare? normalno je da svi traže svoje a Danilović kad je toliko GLUP neka sam plati tih 100.000 koje ste hteli da podelite, da ne bude zabune isti ste mi svi vi, blizanci iz bg sa državne sise... nikad zvezda nikad partizan!!!

devil him self

pre 9 godina

meni samo nije jasno zasto vec evo prodje cetvrta godina koliko celokupna kosarkaska javnost na tome insistira a KK Partizan ne dostavi podatke o poslovanju u poslednjih najmanje 10 god.da li su oni iznad drzave, iznad svih???zasto nijedan novinar ne sme da iznese ISTINU da dule ima 300.000 evra godisnje, sta znaci igranje iz ljubavi prema KK partizan???dajte meni kao kinziju 350.000evra za sezonu i ja cu ga obozavati.zasto ne sme niko da objavi astronomske ugovore gotovo svih igraca KK partizan???

Savi

pre 9 godina

"Crveno - beli moraju sami sebi da pomognu praveći tačnu analizu količine sredstava, koja su ušla u klub, kako su potrošena, a sa kojim rezultatima. Potrebno je sagledavanje krivice za trenutnu situaciju. Sigurno da bi i društvo trebalo da pomogne, ali onog trenutka kada klub sa Malog Kalemegdana demonstrira odgovornost. I još nešto: ni manje, ni više nego što je to potrebno, recimo, Hemofarmu ili kragujevačkom Radničkom, kao što je neophodno i stvaranje novih centara, negovanje postojećih...Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije."
(Mike, 8. septembar 2014 17:55)

Ja samo ne vidim sta je on u toj izjavi lose i pogresno rekao?

Mikeli

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša...
(u prolazu, 8. septembar 2014 16:07)

A ja ocekujem isto toliko odgovora tastaturica iz Zagreba koji organizovano cekaju da brane svog vrhovnog vodju.

Niks

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Kaze nam kompleksas koji na svakoj Zvezdinoj vesti sa svojom bratijom ostavi po 500 komentara...

fmp

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...
(Gojko, 8. septembar 2014 17:46)

Au koliko si se izblamirao ovim komentarom...Ti se secas da je Dule to rekao? Meni se nekako cini on tih godina nije ni bio u Partizanu i da je Klobucara doveo i trenirao Vlada Jovanovic,ali dobro ako si ti secas da nije tako...

Stefan

pre 9 godina

"Licemerne, pogresne i klubaske su price da je spas za srpsku kosarku spasiti Zvezdu" - Dusko Vujosevic, april 2011. godine. Samo se ti Dulo svadjaj i sa Vucicem, i sa Danilovicem i sa Raskovicem. Jos malo pa te ni titule otete preko sudijske organizacije nece spasiti.

dragon

pre 9 godina

Pa neka Sasha podnese ostavku ili neka plati iz svog dzepa.Jedno je biti vanserijski kosarkas a drugo predsednik kluba.Imate li vi advokate?Pa sto niste konsultovali Mishka Raznatovica.Tako je to u klubu koji nema unutrasnju strukturu i u kome je kavzi-intelektualac trener, sve.

S druge strane pameti

pre 9 godina

Citam ove komentare i shvatam, kako su mnogima FMP prodali kao Zvezdu, ja sam misli da ce to biti mnooogo tezak posao, kad ono...

djordjevic

pre 9 godina

Krivo mi je sto se Dule podmece za igrace i greske koje su pravili Danilovic, Silobad i onaj nesrecni Vlada Jovanovic.

Sta te bre briga Dule ako je neko "prevario" predsednika, to nije tvoja stvar nego stvar predsednika...Pa neka on razmisli gde je napravljena greska, zasto veruje bilo cemu sto nije potpisano, zasto je dovodio igrace koje je dovodio i zasto i dalje sedi u fotelji kada dinar nije u stanju da donese.

mozga bez

pre 9 godina

acaredstar@ 500 hiljada za 3 sezone.Veruj mi da vecina vasih igraca ima vece plate.Simonovic je po sezoni imao 200 hiljada.

Samrok@ 370 000?! Pa zar nisi do juce pisao 400? Ljudi moji,pa za te pare bi mogao da se dovede ozbiljan,iskusan EL igrac koji igra za neki od top10 klubova.Znate li vi uopste kako se krecu plate kosarkasa,pogottovo na ovim prostorima?Za te pare smo mogli Silba da dovedemo na nekoliko meseci... Ovaj ispod tebe pise 250,ti 370,a do skora bilo 400,ajde dogovorite se pa nam javite.Za Duleta jedan pise 300,drugi 35,do juce bilo 400...

majstor

pre 9 godina

glavni utisak je ovo sto vujosevic tvrdi da je advokat prevario Danilovica. Dakle istina je da partizan ima nesposobnu Upravu koja kao portparola podmece Vujosevica koji ulazi preko medija u sukob i uzajamno vređanje zbog iste te Uprave. Vujosevic nije naivan covek pa se s pravom mi obicni navijaci Partizana pitamo kada cemo konacno dobiti menadzment kluba koji odgovara renomeu naseg Partizana? svaka čast legendama sportskog terena i osvajacima EVROLIGE 92 ali nije isto igrati i upravljati marketingom, finansijama, razgovarati sa advokatima koji su po prirodi posla namazani svim bojama. isto tako nije lepo kriti se iza osvedocenog kvaliteta trenerskog rada g. Vujoševića i još ga poturati da se hrve sa medijima i drugim javnim ličnostima. pozdrav svima koji žele dobro mom Partizanu!

Srdjan

pre 9 godina

500 hiljada za 3 sezone veruj mi da nije mnogo,vecina vasih igraca ima mnogo vise.Simonovic je imao 200 hiljada po sezoni.
(., 8. septembar 2014 20:11)
Simonovic je imao 120000 po sezoni...

Koja

pre 9 godina

"U istom govoru, Ciceron kaže 'o tempora! o mores!', "kakvih li vremena! kakvih li običaja!'. To najbolje definiše ovaj slučaj", rekao je Vujošević.

Hahaha, Dule bre barata svim znanjem od postanka sveta pa do sada. Ne mozete ga zeznuti nekim citatima! (sofronije, 08. septembar 2014 15:59)

Jao n koga se ti lozis, pa koliko je proslo vremena od Raskovicevog citata? nedelju dana mozda pa i dete od 5 godina bi mu odgovorilo za to vreme...

Smit

pre 9 godina

Koliko mu je trebalo vremena da procita o Ciceronu i da mu objasne ko je ko u tom svetu,pa bi sada da pametuje i filozofira ali mu nikako ne ide od ruke.I dalje mu je osnova filozofije da stotinu puta ponovljena laz,postaje istina i samo to koristi.

Nislija

pre 9 godina

Čekaj ako sam dobro razumeo za Partizan bi trebalo igrati bez para da bi posle zaradio novac??? Ja stvarno skoro nisam čuo ovako nesto, pa ko će danas da igra dzabe. Dule stvarno više ne zna šta priča...
(DedaMiloje, 8. septembar 2014 19:29)

Nije to Dule ni rekao nego je novinar napisao.

Webbe

pre 9 godina

Ovu pricu mogu samo da poveruju slepi tastatura grobari, u svakom dokumentu koji potpisujes i sa bankom i kada kupujes nesto uvek imaju ove smicalice, to je isto kada dete ucis da zna da prebroji kusur, ali jedino on naivan i poverovao na rec menadzeru kao nije znao...demagog.

Licimuri

pre 9 godina

Očekujemo 300-350 komentara prigradskih kompleksaša... (u prolazu, 08. septembar 2014 16:07)

Ono kada tastatura grobari najveci kompleksasi u istoriji kompleksa nekog nazivaju "kompleksasem"

Milos

pre 9 godina

"Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor."Zamislio uzeo pare od CSKA koji ima godisnji budzet od 46 miliona evra. Hahaha. Kakve sve logicke konstrukcije ovde mozes procitati...
(illogical, 08. septembar 2014 17:10)

Jel to fazon "ako ukrades od bogatog, onda nije kradja"? Kapiras li sta pricas?

Gojko

pre 9 godina

Isto je pricao i za Klobucara. Ko se seca i kome nije ispran mozak. Kako dolazi za klikere i da maltene placa da dodje... Kad ono... Pola miliona...

Istorija i google

pre 9 godina

@(fmp, 8. septembar 2014 20:27)
Vlada Jovanovic je imenovan za trenera krajem juna 2010, a vest da je Klobucar potpisao za Partizan objavljena je pocetkom jula 2010. Bice da je Dule ipak malo umesao prstice tu jer sigurno nisu uocili, ispratili, ispregovarali i zavrsili transfer igraca za nedelju-dve.

analfabeta

pre 9 godina

onaj raskovic se posluzio raznim trikovima,npr,ugovor je bio na engleskom jeziku,a dobro je poznato da mi u klubu komuniciramo samo na ruskom,to je uradjeno tendenciozno,obratili smo se ruskoj ambasadi i gaspromu cije majice nosim uvek i u svakoj prilici,te se nadam da ce oni uvesti sankcije kako BAT-u tako i menadzeru i dati nam par miliona evra kako bi obnovili zalihe kikirikija i semenki za plate igracima

duka

pre 9 godina

Kakav bre ugovor ,kad lepo pise u kuriru da smo mu duzni 38000 a ne 138000,evo jutros smo poslali isecke iz novina u BAT,nazalost nisu prevedeni na vreme inace do svega ovog ne bi ni doslo

bobo mk

pre 9 godina

Važno je da Duško kaže da Edo Murić hoće da dođe u Partizan "pod RELATIVNO skromnim uslovima", ma šta to značilo.
Pošto je on saigrač Jake Klobučara, možda imaju istog "skrivenog" menadžera.

Pavle

pre 9 godina

Murićevi skromni uslovi su verovatno u ugovoru koji nije pro forme a onaj koji ćete potpisati u četiri oka biće puta 5 kao i na Klobučarovom ugovoru. Pa da ako se ovaj put ne posvadjate, moći ćete da podelite lovu iz pro forme ugovora. Znači da je Danilović potpisao Ugovor koji nanosi štetu Partizanu??? Ah da. nije znao, neuk je i nenamazan...ili je možda potpisivao u nekoj kafanici.

steva

pre 9 godina

Po ovim rečima ispada da je Danilović potpisa da daje 90 000 evra više nego što duguje. Ovo nije lepo, nije ni pošteno prema predsedniku najboljem Igrču u istoriji partizana, pa Vujošević napada Danilovića, ili ga predstavlja kao "dileju" koji menadžeru daje 90 000 evra. Ali ovo je drugi put u poslednji mesec dana da on napada sopstvenog predsednika preko menadžera. Ako SAša pročita ovo i shvati...
MVP Evrolige 92 Predrag Saša Danilović.

Strucnjak za strane jezike

pre 9 godina

Ili, sto bi rekao i licno uzeo stvar (vrat) u svoje ruke, veliki govornik i master za edukaciju( i oblikovanje vrata)Dule (CSK) Vujosevic - KMEEEEEEE... .sto bi u prevodu sa " jadnimi" jezika znacilo- " ugovor vam ne vazi, i tacka....
P.S. Titula po titula - slika po slika......ko li je uzeo lovu...?

zvezdas

pre 9 godina

citam komentare kako Vujosevic nije kriv, nego Danilovic... mislite da se on nije mesao u posao uprave i da je gledao samo svoja posla?

Nolan

pre 9 godina

Bilo ti je do smejanja Zvezdi 2011.
Sad si u istom stanju i pevaš latinske žalopojke da bi dobio pare... što je najgore, dobićeš ih jer imamo takvu državu...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ovaj ne prestaje da smara.Aloooo uhvati se za dzep i plati. I Danilovic,i Todoroic i Silobad. Lako je bilo kada je drzava punila kasicu

Don Quijote

pre 9 godina

O Tempora! O Mores!
I ovaj dolazi da igra za stipendiju, kikiriki i lebeblije kao i svi ostali svih ovih godina. Pravi iznos stipendija i prava cena kikirikija i lebeblija sazna se uvek na kraju, kada se iste ne isplate pa dodje do suda i vidi se da se radi o stotinama hiljada €.
Ovo je stvarno pateticno, a i veliki kuriozitet.

DedaMiloje

pre 9 godina

Čekaj ako sam dobro razumeo za Partizan bi trebalo igrati bez para da bi posle zaradio novac??? Ja stvarno skoro nisam čuo ovako nesto, pa ko će danas da igra dzabe. Dule stvarno više ne zna šta priča. Ali molim nas tabor da ostane nem na prozivke i ovog puta ga pustiti da priča šta hoće i ne obazirati se na njegove izjave. Rešavajte svoje probleme bez nas.

@najgori klub u istoriji-zvezda

pre 9 godina

E, izvini, nisam procitao tvoj komentar do kraja smorio si sa suvim cinjenicama, ali moram nesto da te pitam: mogu li ja da predjem da navijam za vas, MOOOLIIIM TEEE!!!

Istina

pre 9 godina

Niko nikog nije prevario nego se po ko zna koji put radilo o vadjenju para na "legalan" nacin pa podela nakon toga. Gde je zapelo i ko je zeznuo ne znam, ali pretpostavljam da igrac nije dobio sto mu je inace pripadalo i prosto je iskoristio dobijeno na tacni. Nije ovo prvi slucaj surovanja sa menadzerima i revizije ugovora gde klub ostaje bez para, a neko se bogati...

STARA SKOLA

pre 9 godina

Mene samo zanima na osnovu cega Dusan zna da su Raskovicu drugi "podmetnuli" taj citat?

Zbog cega doticni misli da je najcitaniji covek medju Srbima i Crnogorcima? Znam da nas narod ne voli da cita, ali zar to znaci da niko drugi ne cita , ne voli i ne interesuje se za knjizevnost i druge grane kulture?

Mogu samo da zakljucim da pokusava jeftinim citatima koje pripremi za izjave pokriti svoj prostakluk i svoju sirovost. Nazvati nekog drugog (Raskovica) idiotom javno, u medijima? Emancipovan i kulturan neki covek, kao i vecina nase populacije, nasih politicara, nasih sportista...

monarhista

pre 9 godina

U ovako pisanoj formi pominju se ciceron i drugi umni ljudi,citiraju se pametne izreke i dodiruje okvir naocara kaziprstom...a kad ga dovedes u studio on pominje tudje zene ,porodice,recnik ulicara...nemo da ti pridjem i te fore...na terenu je jos bolje,bije,stipa,davi,psuje mater sopstvenim igrachima...sad opet prica o "relativno skromnim uslovima"....jesu li relativno skromniji od klobucarevih?
Cekam dan kad ce sve oko ovog coveka da se rasprsne kao sapunica...i najzad vidimo s kim smo imali posla ovolike godine...

Vladan R

pre 9 godina

Košarkaški klub Partizan godinama je u finansijskoj krizi i javno je poznato da igračima mnogo kasni u isplati zarada, ali i da se očekuje od novih košarkaša da po dolasku u klub to prihvate, jer znaju da će posle igranja sa crno-belima zaraditi znatno više.
Prosto je neverovatno da ovakav nacin razmisljanja i funkcionisanja, nikome u komentarima nije zasmetao. Nije problem to sto se ocekuje da se igra za manje novca u Partizanu, ako ce se to kasnije kada se predje u veci klub, sve visestruko vratiti. Problem je zasto se potpisuju ugovori veci nego sto to finasije kluba dozvoljavaju, ako vec igraci dolaze sa saznanjem da ce im igranje u Partizanu, biti samo odskocna daska, sto se zarade tice, i nista vise od toga. Jedini razlog, zasto se ne potpise realni ugovori, posebno kada su i igraci upoznati sa tome koliko zaista mogu dobiti, je sto se neko debelo debelo ugraduje u celu pricu i na taj nacin iznosi novac iz kluba.

Trovach

pre 9 godina

Predlazem da se u pauzama izmedju cetvrtina sa cirlidersica predje na latinske citate, ili bar da se treneri medjusobno vredjaju, ali samo na latinskom :)

Niko

pre 9 godina

ako sam skapirao dobro-ovaj menadžer je reko Danilovicu-ti meni potpiši ovde i završavamo pred BATom odmah kao stvar rutine a za pare ćemo se dogovorimo. Oni su mu dugovali 48 soma, a u papiru je pisalo 138 soma-onda kontam da je Danilović možda neuk al verovatno zna da pročita broj - znači video je 138.000. Dakle gde ga je on tu slagao? Pa prosto ti meni 48 soma resto 90 soma uzmi ti a ja ću odmah da odem kod BATe da regulišem a mi ćemo se đoramo. A onda verovatno na putu ka BATi menadžer gledo papir pa mu nešto zafalilo 90 soma, a konta ovaj nesme više da bije pošto je onomad dobio po nosu, a i bucko slabo kupuje slike u zadnje vreme-šta će im, a meni treba. OVO JE 100%

Stella

pre 9 godina

Boze me sacuvaj i sakloni od ovakvih "sportskih radnika" i samozvanih "intelektualaca". A zamene teza ne bih komentarisao. Svakako, Danilovic istupa kao zakonski zastupnik Partizana, i sve sto on potpise predstavlja obavezu KK Partizan. Ako zelite da registrujete igrace - platite! U suprotnom - Dalo i ekipa vam ne ginu.

Mike

pre 9 godina

Jedini izvor za taj citat je RSB, sto dalje tera na zakljucak da si ti RSB botina.

"...otete preko sudijske organizacije"

Jel si ti bese ono drmao koseve u Zelezniku? Ili bacao kese sa mokracom 2006.?

Sudijska organizacija, uistinu.
(quote mining, 8. septembar 2014 17:07)

Pihh kakvi ste ni google ne znate da koristite.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html%3A325307-Vujosevic-Pad-je-velicanstven-let

Da se potsetimo kako je zborio veliki mag:
"Crveno - beli moraju sami sebi da pomognu praveći tačnu analizu količine sredstava, koja su ušla u klub, kako su potrošena, a sa kojim rezultatima. Potrebno je sagledavanje krivice za trenutnu situaciju. Sigurno da bi i društvo trebalo da pomogne, ali onog trenutka kada klub sa Malog Kalemegdana demonstrira odgovornost. I još nešto: ni manje, ni više nego što je to potrebno, recimo, Hemofarmu ili kragujevačkom Radničkom, kao što je neophodno i stvaranje novih centara, negovanje postojećih...Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije."

011 011

pre 9 godina

Covek mjesec dana prica o krivičnom delu koje je počinio on njegov presednik i lažni menadžer i nikom nista...Mi smo cirkus od zemlje!!!!

gudi

pre 9 godina

bez obzira na klub i navijacku opredeljenost - direktor kluba, ili bilo kog preduzeca, treba odmah da dobije otkaz i da snosi licnu odgovornost za isplatu ugovorenih obaveza. prevarili ga, moz' misliti - pa tako se i pljackaju drzavne i drustvene firme.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Dule koliko si uzeo od CSKA ? Zar nije tvoje ponasanje bilo sramno, nisi smeo nikoga da preuzmes.da bi naplatio svoj ugovor. Nemoj o postenju cojstvu junastvu... Platite ono sto ste potpisali. Ja stvarno ne mogu da verujem da se jedan obican kiosk moze voditi na taj nacin. "prevario me menadzer a sve pise na papiru" Ali eto vodi se nas najtrofejniji klub na takav nacin. Sad se ja pitam koji bi to sponzori ulagali u klub cijeg predsednika je tako lako nasamariti????

Lalala

pre 9 godina

Pročitah negde: "Kad lopovi počnu da brane ono što su ukrali, neće biti većih boraca za poštenje, a protiv krađe".
Izgleda došlo to vreme.

Inspektor NAGIB

pre 9 godina

Dugo godina u finansijskoj krizi?
Aj lepo lista pitanja za oba nasa genijalna kluba (mislim i na sve njihove sportove, od FK, KK...i ostale):
- koliko ima svaki igrac primanja (ugovor na uvid - zasto je to tajna?)
- da li je uplaceno svakom i koliko
- koliko se duguje svakom igracu
- isto ovo sve, ali za porez na ta primanja
- koliki su prihodi kluba (karte, sponzorstva, prihodi od prava, od prodaje igraca)
- za koliko je svaki igrac prodat

btw, ovo bi u normalnoj zemlji finansijska inspekcija uradila i to bolje, a sve odgovore mozete da dobijete najkasnije u dve nedelje i reseno sve.

Nekome to neodgovara, pa ne znam kako uopste nije sram sve njih iz oba kluba. Treba da cute i smrde, kada im vec dozvoljavaju da muljaju.

grobar

pre 9 godina

@(jel to državna štednja?, 8. septembar 2014 17:21)

iskreno, reci mi jel stvarno mislis da isto vrede vilijams i muric? ali iskreno....

Milos

pre 9 godina

Ja samo ne vidim sta je on u toj izjavi lose i pogresno rekao?
(Savi, 08. septembar 2014 19:32)

Nista lose, to stoji, ali ocigledno ne vazi za Partizan. Posle ove izjave covek ne prestaje da kuka o parama, i proziva drzavu da pomogne. A naravno finansijskog izvestaja nigde. Kapiras licemerstvo?

ljubitelj košarke, fan reprezentacije

pre 9 godina

Apelujem na redakciju da ne truje etar objavljivanjem izjava partizanovih/ zvezdinih trač-treš perjanica, bar za vreme trajanja svetskog prvenstva. Ima nas koji volimo košarkašku igru zbog nje same.. Npr, mene mnogo više zanima gde bi mogao da se nađe snimak/repriza jučerašnje antologijske utakmice od najnovijeg hita primadone beogradske skale..

Demokratski klošar

pre 9 godina

A kako direktor Partizana može d apotpiše ugovore pro forme radi. Svaki dupli ugovori su lažni ugovori i ko zna da niste lovu hteli da podeliti izmedju sebe pa pukla tikva. I to na Klobučaru, gde su lini dupli ugovori pro forme za mnogo bolje i skuplje igrače?

Max

pre 9 godina

Ne stajem ni ja jednu stranu, ovaj je menadzer, ovaj trener Partizana, svako ce vuci na svoju stranu.. Ali zar nije potrebno procitati tu reviziju prije nego sto se potpise.