Tenis 53

Nedelja, 07.09.2014.

18:11

DK: Srbija bez Novaka na Indiju

Dejvis kup reprezentacija Srbije meč plej-ofa Svetske grupe protiv Indije igrati bez najboljeg tenisera Novaka Đokovića, rekao je selektor Bogdan Obradović.

DK: Srbija bez Novaka na Indiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Nole

pre 9 godina

Pa i federer ima zenu i decu pa igra i nije umoran a stariji od novaka par godina. Covek je 2010 osvojio DC sto bi se umarao neka polako pocne pripreme za rolan garos.

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Razlika izmedju Srbije i ostalih ex republike bive Juge je u tome sto u nijednim komentarima nisam cuo kritike protiv svog sportiste,bilo da je pobedio ili izgubio!U Srbiji odavno uspeh smeta!Ili bolje receno ponesu se za uspehom a onda brze bolje zele da mu vide krah!Stidim se svih negativnih komentara prema Djokovicu!Verovatno im je memorija kratkog daha.Taj isti Djokovic je suvo zlato svuda u svetu,ali kod nas ...Primera radi gledam finale juce USO i vidim u lozi Cilica,predsednika Teniskog Saveza Hrvatske Ivanisevica,bivseg igraca Ljubicica,sada trenera Cilica,brata itd.Svi oni dosli da bodre i podrze svog sampiona!A mi?Mi se takmicimo u pljuvanju po takvom liku kao sto je Novak!?Sramota,zaista ga ne zasluzujemo!Verujem da Troicki,Lajovic,Krajinovic ... mogu i bez Novaka i Tipsarevica pobediti Indiju!Uostalom mora se misliti na podmladjivanje i investiranje u nove klince koji ce drzati primat ono sto su pomenuta dvojica uradila do sada!

kao ja

pre 9 godina

čovek je lepo objavio , iskreno i pošteno da tenis više nije prioritet broj 1 u njegovom životu već je to porodica. To je potpuno normalno. Ako mislite da nije, zamislite situaciju u kojoj možete da priuštite da ne radite i da budete sa porodicom kad je potrebno pa će vam biti jasno. Ne treba biti gladan tudjih uspeha i iz iščašene potrebe pljuvati čoveka koji je najavio šta se može očekivati. Već je postigao više nego bilo ko pre njega. O tome koliko je Srbija uložila u njega neću ni da pričam. Dovoljna je njegova priča

dusan

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne verujem. Kako vas, bre, sve vas koji ga pljujete nije sramota. Bezobrazluk i prostakluk obican. Osudjujete nekoga koga ne poznajete i samim tim sigurno ne znate zbog cega radi neke stvari i sta se sve krije u pozadini. Covek sigurno ima svoje razloge i zbog neputovanja u Indiju, kao i lose igre protiv Nishikorija. To sto je sad napisao da je umor je cista fraza i klise koji koriste sportisti u medijima. Razmislite malo o svojim postupcima. Svako ima pravo da radi sta hoce, i najmanje mora vama da se pravda.

запитајмо се зашто?

pre 9 godina

Паметан човек,па није луд да игра за земљу у којој је пљување Новака Ђоковића постала озбиљна спортска дисциплина!.

realno

pre 9 godina

To mi je sasvim ok jer je imao napornu sezonu a i na puti mu je dete sasvim razumljivo a mi imamo veći kvalitet od indije tako da ne sumljam u pobedu srbije a novak treba da se spremi za azijsku turneju jer brani bodove da vi ostao broj jedan na kraju sezone :)

kratko pamcenje moji Srbi

pre 9 godina

Novak je NAJVECI sportista u istoriji nase zemlje i nikada vise me mora da osvoji nijedan trofej, niti da igra DC...njegove zasluge za ovu zemlju su vece od svih zivih politicara zajedno...a svi vi koji ga sada kritikujete, pogledajte se u ogledalo i recite sta ste vi uradili za Srbiju i koliko ste puta bili sretni i ponosni zbog Novaka.

Worms Armageddon

pre 9 godina

Šta reći na ovo? A kad bude olimpijada, onda će mu valjati reprezentacija, pretpostavljam? Pa bar da nije pominjao umor, nekako i da shvatim, ali ovakvo obrazloženje je ispod čak i Novakovog nivoa.

ivan

pre 9 godina

A da je pobedio Japanca, da li bi zbog umora predao finale US Opena? Naravno da ne bi. Ekipa u Indiji je računala sa njim jer je rekao da će igrati.

Sava

pre 9 godina

Ova vest me je baš obradovala! Novak treba da igra Davis cup samo u eventualnom polufinalu i finalu. Indiju će pobediti ostatak tima, Novak mora da se sabere i skoncentriše da ostane broj 1 na kraju godine. Federer takodje u godinama dominacije svetskim tenisom nije igrao Davis cup i zato ga nikad nije ni osvojio. Sad pred kraj karijere će probati da osvoji i to što mu nedostaje. Novak je već osvojio Davis cup sada ima druge prioritete i PODRZAVAM odluku da ne igra. Da sam selektor ne bih ga ni zvao, preporučio bih mu predah. Odmori se kralju i vrati nam se jači nego ikad!

djedbozicnjak

pre 9 godina

svaka cast na svemu sto je uradio do sada i verovatno nikad necemo imati nekog kao sto je novak ,ali o kakvom umoru pricamo ?odigrao 7 meceva za 2 meseca!nek se covek mane tenisa na par meseci pa nek se vrati kad bude hteo da igra tenis!posto mu vise nije prioritet i to je pokazao na zadnja 3 turnira jako dobro!nema nadala ,povecava razliku pa ga bas briga!
Ali nije posteno prema njegovim navijacima!

posmatrač

pre 9 godina

Obradoviću! Pošto si, koliko vidim, postao potparol Đokovića i pošto ne verujem da možemo da prodjemo Indiju, očekivano bi bilo da nakon meča podneseš ostavku. Pa možeš mirno da nastaviš novi posao.

navijacica

pre 9 godina

Ne znam od čega je umoran?U Kanadi i Sinsinatiju ispao u drugom meču,na USO igrao svaki drugi dan i ne igra finale,poslednji pravi meč imao pre dva meseca!Ma koliko mi je drag,sve više se pitam da li je sam u glavi?

Pametno

pre 9 godina

Kratko i jasno: pametna odluka. Ako Lajović, Krajinović i Troicki ne mogu da dobiju u singlu sva 4 meča, i ne treba da igramo DK. Haters gonna hate...

LVeteran

pre 9 godina

Stvarno, ako ostali nasi ne mogu da pobede Indiju bez Novaka, nismo za svetsku grupu u DK.
Ako on nije dao101% sebe, onda ne znam ko je.

Dina

pre 9 godina

Sramota! Mora da se odmori za turnire njegovog ranga u Aziji,gde su pare od sponzora najvece.Vise ne navijam za njega i bas me briga sta ce biti sa Bogdanovim reprezentacijom u DC..
(branislav, 7. septembar 2014 18:16)

Sramota je ovo sto si ti rekao. Znaci li to da si za reprezentaciju navijao samo kad igra Novak? Najbolje njega da razapnemo zato sto ne zadovoljava nase apetite , ali kad opet bude pobedio a hoce onda ce opet biti najveci , najbolji i njegovi uspesi vasi, dok su neuspesi samo njegovi. Ni njemu a pogotovu reprezentaciji i ne trebaju takvi navijaci poput tebe.Ipak, ima puno i onih koji ne zaboravljaju sta je taj covek sve ucinio za reprezentaciju i koliko je radosti doneo svojim pobedama. Da je kojim slucajem sad osvojio USO garantujem da bi 99 % komentara bilo ''bravo Nole ljudino, odmori sad pa osvajaj sve ove vazne turnire do kraja ''.
I na turnirima ''njegovog ranga'' u Aziji ucestvuju i neki drugi ili si to zaboravio ? Jeste, oni sigurno igraju na tim turnirima za dzabe ali zato igranje za reprezentaciju lepo naplacaju. Informisi se malo sta o tome misle Svajcarci recimo koji su hvalili Novaka koji je i povredjen igrao u DC a veliki Federer trazio da mu plate jos veci iznos od onog koji je vec dobijao. Daju se lako proveriti ove informacije ,samo kako bi se Novak onda mogao tako lako kritikovati kad neka druga istina zvekne u lice.

dr.mr.

pre 9 godina

alo bre ljudi... sta pisete ovo? nije vas stid?
pa ljudi,ne mora da igra vise nikad,njegovo je pravo,ali pre nego sto napisete bilo sta samo se setite sta je uradio sve za Srbiju... a,realno,nije Novak reprezentacija,ako ovi momci koje imamo na raspolaganju ne mogu da dobiju onog debeljka i onog drugog,onda ni ne zasluzujemo da igramo u Davis kupu...
nemojte prerano donositi zakljucke i iznositi kritike...
ZBOG VAS i ne treba da igra...

branislav

pre 9 godina

Sramota! Mora da se odmori za turnire njegovog ranga u Aziji,gde su pare od sponzora najvece.Vise ne navijam za njega i bas me briga sta ce biti sa Bogdanovim reprezentacijom u DC..

skeptik

pre 9 godina

Cilic je obecao da ce igrati za Hrvatsku! U tome se mi razlikujemo braco Srbi!
(mladen, 7. septembar 2014 18:22)
Ti jesi Srbin, vidi se iz imena tako da je ovo braco suvisno. Sto se tice Novaka ocekivana odluka. Ima vaznijih stvari u zivotu od tenisa, a besposlicari neka nadju novu zanimaciju za hejtovanje.

challe

pre 9 godina

Ne shvatam cemu pljuvanje ovog coveka. Tenis je krajnje individualan sport i u skoro svih 100% slucajeva neko postane uspesan teniser iskljucivo zaslugom svojih roditelja i sopstvenim radom i odricanjem i sa te strane nema nikakvu obavezu da igra za reprezentaciju drzave. Mislim da ce se Novaku olupati o glavu njegovo zalaganje za Srbuju jer mi smo vrlo netolerantan narod sa kratkim pamcenjem. Nece on doveka biti najbolji a cim pocne da cesce gubi Srbi ce ga staviti na stub srama. Ne shvatam ni njegovu potrebu da se svima svidi. Trebalo bi da gleda samo sebe i tenis koji igra i da se ne obazire sta drugi o njemu misle.

biljka

pre 9 godina

baš sam razočarana jer Novak ni ovaj put ne igra za reprezentaciju...ali ok...valjda mora biti odmoran da bije svoje bitke...momci će se snalaziti...

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

Koji umor? Pa ni pre 7 godina nije ispadao u drugim i trećim kolima i igrao je za reprezentaciju. Ove godine je najviše odmarao.

thrillseeker

pre 9 godina

@(Dyne-o-Myte, 7. septembar 2014 18:26)

Ovo je toliko glupo da izaziva glavobolju...

Ako ostatak ekipe ne dobije njihov singl, obojica su iznad 150. mesta na listi, ne zasluzujemo da idemo dalje.

Dzabe 2 poena od Noleta ako nema ko da donese treci. Zasto Ronaldo ili Mesi sa svojim nacionalnim timom nisu nista uradili?

doktor

pre 9 godina

Federer nije igrao za DC Svajcarske osim ako je u pitanju bio mec za opstanak,tada se pojavljivao jer nije zeleo da dopusti da mu zemlja ispadne u drugu ligu! Sad ce s Vavrinkom verovatno uzeti Salataru

Deni

pre 9 godina

Cekao sam pola sata samo da potvrdim ono sto sam znao. Divan smo narod,ali ne generalno. Generalno frustrirano smece sto se vidi po komentarima ovde. Bednici,ne valja vam Djokovic. Ko vam valja? Vas tata je primer sigurno.... Sramno.

milos

pre 9 godina

Eto kakvi smo mi srbi budi dobar hiljadu puta jednom nemoj i bices najgori zato smo tu gde jesmo na dnu po svemu osim u sportu ali ni oni nam izgleda ne valjaju

smaraci

pre 9 godina

Sta se lozite na taj dejvis kup toliko!? Covek nam je sa Tipsom i Viktorom doneo titulu 2010. Prosle godine smo igrali finale. Sta hocete vise? Svake godine da igramo finala? NIJEDAN vrhunski teniser ni igra Dejvis Kup SVAKE GODINE. I to protiv Indije....

'Ja ne navijam za njega vise'. Pa da se proglasi onda dan zalosti? Koga bre briga za tebe i za koga ti navijas?

doktor

pre 9 godina

Federer nije igrao za DC Svajcarske osim ako je u pitanju bio mec za opstanak,tada se pojavljivao jer nije zeleo da dopusti da mu zemlja ispadne u drugu ligu! Sad ce s Vavrinkom verovatno uzeti Salataru

dr.mr.

pre 9 godina

alo bre ljudi... sta pisete ovo? nije vas stid?
pa ljudi,ne mora da igra vise nikad,njegovo je pravo,ali pre nego sto napisete bilo sta samo se setite sta je uradio sve za Srbiju... a,realno,nije Novak reprezentacija,ako ovi momci koje imamo na raspolaganju ne mogu da dobiju onog debeljka i onog drugog,onda ni ne zasluzujemo da igramo u Davis kupu...
nemojte prerano donositi zakljucke i iznositi kritike...
ZBOG VAS i ne treba da igra...

branislav

pre 9 godina

Sramota! Mora da se odmori za turnire njegovog ranga u Aziji,gde su pare od sponzora najvece.Vise ne navijam za njega i bas me briga sta ce biti sa Bogdanovim reprezentacijom u DC..

smaraci

pre 9 godina

Sta se lozite na taj dejvis kup toliko!? Covek nam je sa Tipsom i Viktorom doneo titulu 2010. Prosle godine smo igrali finale. Sta hocete vise? Svake godine da igramo finala? NIJEDAN vrhunski teniser ni igra Dejvis Kup SVAKE GODINE. I to protiv Indije....

'Ja ne navijam za njega vise'. Pa da se proglasi onda dan zalosti? Koga bre briga za tebe i za koga ti navijas?

Deni

pre 9 godina

Cekao sam pola sata samo da potvrdim ono sto sam znao. Divan smo narod,ali ne generalno. Generalno frustrirano smece sto se vidi po komentarima ovde. Bednici,ne valja vam Djokovic. Ko vam valja? Vas tata je primer sigurno.... Sramno.

navijacica

pre 9 godina

Ne znam od čega je umoran?U Kanadi i Sinsinatiju ispao u drugom meču,na USO igrao svaki drugi dan i ne igra finale,poslednji pravi meč imao pre dva meseca!Ma koliko mi je drag,sve više se pitam da li je sam u glavi?

milos

pre 9 godina

Eto kakvi smo mi srbi budi dobar hiljadu puta jednom nemoj i bices najgori zato smo tu gde jesmo na dnu po svemu osim u sportu ali ni oni nam izgleda ne valjaju

Dina

pre 9 godina

Sramota! Mora da se odmori za turnire njegovog ranga u Aziji,gde su pare od sponzora najvece.Vise ne navijam za njega i bas me briga sta ce biti sa Bogdanovim reprezentacijom u DC..
(branislav, 7. septembar 2014 18:16)

Sramota je ovo sto si ti rekao. Znaci li to da si za reprezentaciju navijao samo kad igra Novak? Najbolje njega da razapnemo zato sto ne zadovoljava nase apetite , ali kad opet bude pobedio a hoce onda ce opet biti najveci , najbolji i njegovi uspesi vasi, dok su neuspesi samo njegovi. Ni njemu a pogotovu reprezentaciji i ne trebaju takvi navijaci poput tebe.Ipak, ima puno i onih koji ne zaboravljaju sta je taj covek sve ucinio za reprezentaciju i koliko je radosti doneo svojim pobedama. Da je kojim slucajem sad osvojio USO garantujem da bi 99 % komentara bilo ''bravo Nole ljudino, odmori sad pa osvajaj sve ove vazne turnire do kraja ''.
I na turnirima ''njegovog ranga'' u Aziji ucestvuju i neki drugi ili si to zaboravio ? Jeste, oni sigurno igraju na tim turnirima za dzabe ali zato igranje za reprezentaciju lepo naplacaju. Informisi se malo sta o tome misle Svajcarci recimo koji su hvalili Novaka koji je i povredjen igrao u DC a veliki Federer trazio da mu plate jos veci iznos od onog koji je vec dobijao. Daju se lako proveriti ove informacije ,samo kako bi se Novak onda mogao tako lako kritikovati kad neka druga istina zvekne u lice.

skeptik

pre 9 godina

Cilic je obecao da ce igrati za Hrvatsku! U tome se mi razlikujemo braco Srbi!
(mladen, 7. septembar 2014 18:22)
Ti jesi Srbin, vidi se iz imena tako da je ovo braco suvisno. Sto se tice Novaka ocekivana odluka. Ima vaznijih stvari u zivotu od tenisa, a besposlicari neka nadju novu zanimaciju za hejtovanje.

ivan

pre 9 godina

A da je pobedio Japanca, da li bi zbog umora predao finale US Opena? Naravno da ne bi. Ekipa u Indiji je računala sa njim jer je rekao da će igrati.

djedbozicnjak

pre 9 godina

svaka cast na svemu sto je uradio do sada i verovatno nikad necemo imati nekog kao sto je novak ,ali o kakvom umoru pricamo ?odigrao 7 meceva za 2 meseca!nek se covek mane tenisa na par meseci pa nek se vrati kad bude hteo da igra tenis!posto mu vise nije prioritet i to je pokazao na zadnja 3 turnira jako dobro!nema nadala ,povecava razliku pa ga bas briga!
Ali nije posteno prema njegovim navijacima!

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

Koji umor? Pa ni pre 7 godina nije ispadao u drugim i trećim kolima i igrao je za reprezentaciju. Ove godine je najviše odmarao.

thrillseeker

pre 9 godina

@(Dyne-o-Myte, 7. septembar 2014 18:26)

Ovo je toliko glupo da izaziva glavobolju...

Ako ostatak ekipe ne dobije njihov singl, obojica su iznad 150. mesta na listi, ne zasluzujemo da idemo dalje.

Dzabe 2 poena od Noleta ako nema ko da donese treci. Zasto Ronaldo ili Mesi sa svojim nacionalnim timom nisu nista uradili?

posmatrač

pre 9 godina

Obradoviću! Pošto si, koliko vidim, postao potparol Đokovića i pošto ne verujem da možemo da prodjemo Indiju, očekivano bi bilo da nakon meča podneseš ostavku. Pa možeš mirno da nastaviš novi posao.

biljka

pre 9 godina

baš sam razočarana jer Novak ni ovaj put ne igra za reprezentaciju...ali ok...valjda mora biti odmoran da bije svoje bitke...momci će se snalaziti...

challe

pre 9 godina

Ne shvatam cemu pljuvanje ovog coveka. Tenis je krajnje individualan sport i u skoro svih 100% slucajeva neko postane uspesan teniser iskljucivo zaslugom svojih roditelja i sopstvenim radom i odricanjem i sa te strane nema nikakvu obavezu da igra za reprezentaciju drzave. Mislim da ce se Novaku olupati o glavu njegovo zalaganje za Srbuju jer mi smo vrlo netolerantan narod sa kratkim pamcenjem. Nece on doveka biti najbolji a cim pocne da cesce gubi Srbi ce ga staviti na stub srama. Ne shvatam ni njegovu potrebu da se svima svidi. Trebalo bi da gleda samo sebe i tenis koji igra i da se ne obazire sta drugi o njemu misle.

Sava

pre 9 godina

Ova vest me je baš obradovala! Novak treba da igra Davis cup samo u eventualnom polufinalu i finalu. Indiju će pobediti ostatak tima, Novak mora da se sabere i skoncentriše da ostane broj 1 na kraju godine. Federer takodje u godinama dominacije svetskim tenisom nije igrao Davis cup i zato ga nikad nije ni osvojio. Sad pred kraj karijere će probati da osvoji i to što mu nedostaje. Novak je već osvojio Davis cup sada ima druge prioritete i PODRZAVAM odluku da ne igra. Da sam selektor ne bih ga ni zvao, preporučio bih mu predah. Odmori se kralju i vrati nam se jači nego ikad!

Worms Armageddon

pre 9 godina

Šta reći na ovo? A kad bude olimpijada, onda će mu valjati reprezentacija, pretpostavljam? Pa bar da nije pominjao umor, nekako i da shvatim, ali ovakvo obrazloženje je ispod čak i Novakovog nivoa.

LVeteran

pre 9 godina

Stvarno, ako ostali nasi ne mogu da pobede Indiju bez Novaka, nismo za svetsku grupu u DK.
Ako on nije dao101% sebe, onda ne znam ko je.

Pametno

pre 9 godina

Kratko i jasno: pametna odluka. Ako Lajović, Krajinović i Troicki ne mogu da dobiju u singlu sva 4 meča, i ne treba da igramo DK. Haters gonna hate...

kratko pamcenje moji Srbi

pre 9 godina

Novak je NAJVECI sportista u istoriji nase zemlje i nikada vise me mora da osvoji nijedan trofej, niti da igra DC...njegove zasluge za ovu zemlju su vece od svih zivih politicara zajedno...a svi vi koji ga sada kritikujete, pogledajte se u ogledalo i recite sta ste vi uradili za Srbiju i koliko ste puta bili sretni i ponosni zbog Novaka.

запитајмо се зашто?

pre 9 godina

Паметан човек,па није луд да игра за земљу у којој је пљување Новака Ђоковића постала озбиљна спортска дисциплина!.

kao ja

pre 9 godina

čovek je lepo objavio , iskreno i pošteno da tenis više nije prioritet broj 1 u njegovom životu već je to porodica. To je potpuno normalno. Ako mislite da nije, zamislite situaciju u kojoj možete da priuštite da ne radite i da budete sa porodicom kad je potrebno pa će vam biti jasno. Ne treba biti gladan tudjih uspeha i iz iščašene potrebe pljuvati čoveka koji je najavio šta se može očekivati. Već je postigao više nego bilo ko pre njega. O tome koliko je Srbija uložila u njega neću ni da pričam. Dovoljna je njegova priča

realno

pre 9 godina

To mi je sasvim ok jer je imao napornu sezonu a i na puti mu je dete sasvim razumljivo a mi imamo veći kvalitet od indije tako da ne sumljam u pobedu srbije a novak treba da se spremi za azijsku turneju jer brani bodove da vi ostao broj jedan na kraju sezone :)

dusan

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne verujem. Kako vas, bre, sve vas koji ga pljujete nije sramota. Bezobrazluk i prostakluk obican. Osudjujete nekoga koga ne poznajete i samim tim sigurno ne znate zbog cega radi neke stvari i sta se sve krije u pozadini. Covek sigurno ima svoje razloge i zbog neputovanja u Indiju, kao i lose igre protiv Nishikorija. To sto je sad napisao da je umor je cista fraza i klise koji koriste sportisti u medijima. Razmislite malo o svojim postupcima. Svako ima pravo da radi sta hoce, i najmanje mora vama da se pravda.

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Razlika izmedju Srbije i ostalih ex republike bive Juge je u tome sto u nijednim komentarima nisam cuo kritike protiv svog sportiste,bilo da je pobedio ili izgubio!U Srbiji odavno uspeh smeta!Ili bolje receno ponesu se za uspehom a onda brze bolje zele da mu vide krah!Stidim se svih negativnih komentara prema Djokovicu!Verovatno im je memorija kratkog daha.Taj isti Djokovic je suvo zlato svuda u svetu,ali kod nas ...Primera radi gledam finale juce USO i vidim u lozi Cilica,predsednika Teniskog Saveza Hrvatske Ivanisevica,bivseg igraca Ljubicica,sada trenera Cilica,brata itd.Svi oni dosli da bodre i podrze svog sampiona!A mi?Mi se takmicimo u pljuvanju po takvom liku kao sto je Novak!?Sramota,zaista ga ne zasluzujemo!Verujem da Troicki,Lajovic,Krajinovic ... mogu i bez Novaka i Tipsarevica pobediti Indiju!Uostalom mora se misliti na podmladjivanje i investiranje u nove klince koji ce drzati primat ono sto su pomenuta dvojica uradila do sada!

Nole

pre 9 godina

Pa i federer ima zenu i decu pa igra i nije umoran a stariji od novaka par godina. Covek je 2010 osvojio DC sto bi se umarao neka polako pocne pripreme za rolan garos.

branislav

pre 9 godina

Sramota! Mora da se odmori za turnire njegovog ranga u Aziji,gde su pare od sponzora najvece.Vise ne navijam za njega i bas me briga sta ce biti sa Bogdanovim reprezentacijom u DC..

Deni

pre 9 godina

Cekao sam pola sata samo da potvrdim ono sto sam znao. Divan smo narod,ali ne generalno. Generalno frustrirano smece sto se vidi po komentarima ovde. Bednici,ne valja vam Djokovic. Ko vam valja? Vas tata je primer sigurno.... Sramno.

dr.mr.

pre 9 godina

alo bre ljudi... sta pisete ovo? nije vas stid?
pa ljudi,ne mora da igra vise nikad,njegovo je pravo,ali pre nego sto napisete bilo sta samo se setite sta je uradio sve za Srbiju... a,realno,nije Novak reprezentacija,ako ovi momci koje imamo na raspolaganju ne mogu da dobiju onog debeljka i onog drugog,onda ni ne zasluzujemo da igramo u Davis kupu...
nemojte prerano donositi zakljucke i iznositi kritike...
ZBOG VAS i ne treba da igra...

navijacica

pre 9 godina

Ne znam od čega je umoran?U Kanadi i Sinsinatiju ispao u drugom meču,na USO igrao svaki drugi dan i ne igra finale,poslednji pravi meč imao pre dva meseca!Ma koliko mi je drag,sve više se pitam da li je sam u glavi?

Dina

pre 9 godina

Sramota! Mora da se odmori za turnire njegovog ranga u Aziji,gde su pare od sponzora najvece.Vise ne navijam za njega i bas me briga sta ce biti sa Bogdanovim reprezentacijom u DC..
(branislav, 7. septembar 2014 18:16)

Sramota je ovo sto si ti rekao. Znaci li to da si za reprezentaciju navijao samo kad igra Novak? Najbolje njega da razapnemo zato sto ne zadovoljava nase apetite , ali kad opet bude pobedio a hoce onda ce opet biti najveci , najbolji i njegovi uspesi vasi, dok su neuspesi samo njegovi. Ni njemu a pogotovu reprezentaciji i ne trebaju takvi navijaci poput tebe.Ipak, ima puno i onih koji ne zaboravljaju sta je taj covek sve ucinio za reprezentaciju i koliko je radosti doneo svojim pobedama. Da je kojim slucajem sad osvojio USO garantujem da bi 99 % komentara bilo ''bravo Nole ljudino, odmori sad pa osvajaj sve ove vazne turnire do kraja ''.
I na turnirima ''njegovog ranga'' u Aziji ucestvuju i neki drugi ili si to zaboravio ? Jeste, oni sigurno igraju na tim turnirima za dzabe ali zato igranje za reprezentaciju lepo naplacaju. Informisi se malo sta o tome misle Svajcarci recimo koji su hvalili Novaka koji je i povredjen igrao u DC a veliki Federer trazio da mu plate jos veci iznos od onog koji je vec dobijao. Daju se lako proveriti ove informacije ,samo kako bi se Novak onda mogao tako lako kritikovati kad neka druga istina zvekne u lice.

milos

pre 9 godina

Eto kakvi smo mi srbi budi dobar hiljadu puta jednom nemoj i bices najgori zato smo tu gde jesmo na dnu po svemu osim u sportu ali ni oni nam izgleda ne valjaju

smaraci

pre 9 godina

Sta se lozite na taj dejvis kup toliko!? Covek nam je sa Tipsom i Viktorom doneo titulu 2010. Prosle godine smo igrali finale. Sta hocete vise? Svake godine da igramo finala? NIJEDAN vrhunski teniser ni igra Dejvis Kup SVAKE GODINE. I to protiv Indije....

'Ja ne navijam za njega vise'. Pa da se proglasi onda dan zalosti? Koga bre briga za tebe i za koga ti navijas?

kratko pamcenje moji Srbi

pre 9 godina

Novak je NAJVECI sportista u istoriji nase zemlje i nikada vise me mora da osvoji nijedan trofej, niti da igra DC...njegove zasluge za ovu zemlju su vece od svih zivih politicara zajedno...a svi vi koji ga sada kritikujete, pogledajte se u ogledalo i recite sta ste vi uradili za Srbiju i koliko ste puta bili sretni i ponosni zbog Novaka.

skeptik

pre 9 godina

Cilic je obecao da ce igrati za Hrvatsku! U tome se mi razlikujemo braco Srbi!
(mladen, 7. septembar 2014 18:22)
Ti jesi Srbin, vidi se iz imena tako da je ovo braco suvisno. Sto se tice Novaka ocekivana odluka. Ima vaznijih stvari u zivotu od tenisa, a besposlicari neka nadju novu zanimaciju za hejtovanje.

realno

pre 9 godina

To mi je sasvim ok jer je imao napornu sezonu a i na puti mu je dete sasvim razumljivo a mi imamo veći kvalitet od indije tako da ne sumljam u pobedu srbije a novak treba da se spremi za azijsku turneju jer brani bodove da vi ostao broj jedan na kraju sezone :)

challe

pre 9 godina

Ne shvatam cemu pljuvanje ovog coveka. Tenis je krajnje individualan sport i u skoro svih 100% slucajeva neko postane uspesan teniser iskljucivo zaslugom svojih roditelja i sopstvenim radom i odricanjem i sa te strane nema nikakvu obavezu da igra za reprezentaciju drzave. Mislim da ce se Novaku olupati o glavu njegovo zalaganje za Srbuju jer mi smo vrlo netolerantan narod sa kratkim pamcenjem. Nece on doveka biti najbolji a cim pocne da cesce gubi Srbi ce ga staviti na stub srama. Ne shvatam ni njegovu potrebu da se svima svidi. Trebalo bi da gleda samo sebe i tenis koji igra i da se ne obazire sta drugi o njemu misle.

Sava

pre 9 godina

Ova vest me je baš obradovala! Novak treba da igra Davis cup samo u eventualnom polufinalu i finalu. Indiju će pobediti ostatak tima, Novak mora da se sabere i skoncentriše da ostane broj 1 na kraju godine. Federer takodje u godinama dominacije svetskim tenisom nije igrao Davis cup i zato ga nikad nije ni osvojio. Sad pred kraj karijere će probati da osvoji i to što mu nedostaje. Novak je već osvojio Davis cup sada ima druge prioritete i PODRZAVAM odluku da ne igra. Da sam selektor ne bih ga ni zvao, preporučio bih mu predah. Odmori se kralju i vrati nam se jači nego ikad!

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

Koji umor? Pa ni pre 7 godina nije ispadao u drugim i trećim kolima i igrao je za reprezentaciju. Ove godine je najviše odmarao.

djedbozicnjak

pre 9 godina

svaka cast na svemu sto je uradio do sada i verovatno nikad necemo imati nekog kao sto je novak ,ali o kakvom umoru pricamo ?odigrao 7 meceva za 2 meseca!nek se covek mane tenisa na par meseci pa nek se vrati kad bude hteo da igra tenis!posto mu vise nije prioritet i to je pokazao na zadnja 3 turnira jako dobro!nema nadala ,povecava razliku pa ga bas briga!
Ali nije posteno prema njegovim navijacima!

Pametno

pre 9 godina

Kratko i jasno: pametna odluka. Ako Lajović, Krajinović i Troicki ne mogu da dobiju u singlu sva 4 meča, i ne treba da igramo DK. Haters gonna hate...

LVeteran

pre 9 godina

Stvarno, ako ostali nasi ne mogu da pobede Indiju bez Novaka, nismo za svetsku grupu u DK.
Ako on nije dao101% sebe, onda ne znam ko je.

Worms Armageddon

pre 9 godina

Šta reći na ovo? A kad bude olimpijada, onda će mu valjati reprezentacija, pretpostavljam? Pa bar da nije pominjao umor, nekako i da shvatim, ali ovakvo obrazloženje je ispod čak i Novakovog nivoa.

thrillseeker

pre 9 godina

@(Dyne-o-Myte, 7. septembar 2014 18:26)

Ovo je toliko glupo da izaziva glavobolju...

Ako ostatak ekipe ne dobije njihov singl, obojica su iznad 150. mesta na listi, ne zasluzujemo da idemo dalje.

Dzabe 2 poena od Noleta ako nema ko da donese treci. Zasto Ronaldo ili Mesi sa svojim nacionalnim timom nisu nista uradili?

dusan

pre 9 godina

Citam ove komentare i ne verujem. Kako vas, bre, sve vas koji ga pljujete nije sramota. Bezobrazluk i prostakluk obican. Osudjujete nekoga koga ne poznajete i samim tim sigurno ne znate zbog cega radi neke stvari i sta se sve krije u pozadini. Covek sigurno ima svoje razloge i zbog neputovanja u Indiju, kao i lose igre protiv Nishikorija. To sto je sad napisao da je umor je cista fraza i klise koji koriste sportisti u medijima. Razmislite malo o svojim postupcima. Svako ima pravo da radi sta hoce, i najmanje mora vama da se pravda.

posmatrač

pre 9 godina

Obradoviću! Pošto si, koliko vidim, postao potparol Đokovića i pošto ne verujem da možemo da prodjemo Indiju, očekivano bi bilo da nakon meča podneseš ostavku. Pa možeš mirno da nastaviš novi posao.

запитајмо се зашто?

pre 9 godina

Паметан човек,па није луд да игра за земљу у којој је пљување Новака Ђоковића постала озбиљна спортска дисциплина!.

biljka

pre 9 godina

baš sam razočarana jer Novak ni ovaj put ne igra za reprezentaciju...ali ok...valjda mora biti odmoran da bije svoje bitke...momci će se snalaziti...

doktor

pre 9 godina

Federer nije igrao za DC Svajcarske osim ako je u pitanju bio mec za opstanak,tada se pojavljivao jer nije zeleo da dopusti da mu zemlja ispadne u drugu ligu! Sad ce s Vavrinkom verovatno uzeti Salataru

ivan

pre 9 godina

A da je pobedio Japanca, da li bi zbog umora predao finale US Opena? Naravno da ne bi. Ekipa u Indiji je računala sa njim jer je rekao da će igrati.

kao ja

pre 9 godina

čovek je lepo objavio , iskreno i pošteno da tenis više nije prioritet broj 1 u njegovom životu već je to porodica. To je potpuno normalno. Ako mislite da nije, zamislite situaciju u kojoj možete da priuštite da ne radite i da budete sa porodicom kad je potrebno pa će vam biti jasno. Ne treba biti gladan tudjih uspeha i iz iščašene potrebe pljuvati čoveka koji je najavio šta se može očekivati. Već je postigao više nego bilo ko pre njega. O tome koliko je Srbija uložila u njega neću ni da pričam. Dovoljna je njegova priča

Nole

pre 9 godina

Pa i federer ima zenu i decu pa igra i nije umoran a stariji od novaka par godina. Covek je 2010 osvojio DC sto bi se umarao neka polako pocne pripreme za rolan garos.

objektivni Novakov navijac

pre 9 godina

Razlika izmedju Srbije i ostalih ex republike bive Juge je u tome sto u nijednim komentarima nisam cuo kritike protiv svog sportiste,bilo da je pobedio ili izgubio!U Srbiji odavno uspeh smeta!Ili bolje receno ponesu se za uspehom a onda brze bolje zele da mu vide krah!Stidim se svih negativnih komentara prema Djokovicu!Verovatno im je memorija kratkog daha.Taj isti Djokovic je suvo zlato svuda u svetu,ali kod nas ...Primera radi gledam finale juce USO i vidim u lozi Cilica,predsednika Teniskog Saveza Hrvatske Ivanisevica,bivseg igraca Ljubicica,sada trenera Cilica,brata itd.Svi oni dosli da bodre i podrze svog sampiona!A mi?Mi se takmicimo u pljuvanju po takvom liku kao sto je Novak!?Sramota,zaista ga ne zasluzujemo!Verujem da Troicki,Lajovic,Krajinovic ... mogu i bez Novaka i Tipsarevica pobediti Indiju!Uostalom mora se misliti na podmladjivanje i investiranje u nove klince koji ce drzati primat ono sto su pomenuta dvojica uradila do sada!