Fudbal 87

Petak, 05.09.2014.

17:17

Spartak - Zvezda 1:1, Jović strelac

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su sa Spartakom 1:1 u prijateljskom meču, kojim je proslavljeno otvaranje stadiona najtrofejnije ruske ekipe.

Spartak - Zvezda 1:1, Joviæ strelac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Belan

pre 9 godina

Najbolji pojedinci utakmice Zvezdini klinci Ristic,Jovanovic,Lazic,Grujic,Jovic.Samo napred momci, da vas povrede zaobidju i sreca prati vi ste buducnost Zvezde i Srpskog fudbala.

beli

pre 9 godina

,Hahahahahahahaha pa ovi rusi ubacuju I ove ekonome rekreativce u igru hahahahahaha (nista mi nije smesno, 05. septembar 2014 19:04)
vazno je da ste vi dobili one profesionalce sa farskih ostrva i iz azerbejdzana

МИИ

pre 9 godina

1-1 Лука Јовић 84. минут, крај утакмице. Звездааа, Спартааак, Србијааа, Русијааа!!!

sever

pre 9 godina

Promasaj u prelaznom roku je dovodjenje dvojica Djordjevica, Planic i Gavric. Za Bosancica i Despotovica treba jos malo sacekati da se vidi.

Babin_zub

pre 9 godina

Hvala ruskoj braci sto su nam ucinili tu cast da sa njima otvorimo stadion i prisustvujemo ovom spektaklu. Oni koji komentarisu sam fudbal definitivno su promasili poentu price.

Chandler Bing

pre 9 godina

Šta uradi Despotović, hahahahaha..Grujić razvalio i kada je trebao da kruniše fenomenalnu solo akciju, Despot iz ofsajda daje u praznu mrežu, umesto da pusti dečka da završi maestralan solo prodor. Nemoj Lalatoviću da daješ Grujića nigde, dečko je fenomenalan.

vasa zivotna prica

pre 9 godina

Sad ce kompleks grobari da kazu kako je namesteno da Jovic da gol :D
(Mmix, 5. septembar 2014 19:03)

Ne, reći ćemo da je Spartak igrao sa 40 fudbalera, od kojih su neki iz B ekipe, kao što je onaj čiča od 40 godina i 100 kila.
(Ne budalite, 5. septembar 2014 19:29)

A nisu igrali ni Englezi...

Nole

pre 9 godina

Ovo je Zvezda koju mi želimo. Mlada, poletna i najbitnije od svega sa momcima poniklima u našoj fudbalskoj školi. Lalatović je odličan trener i tek sad može da nam bude žao evrope jer bi Ludogorac pregazili kao plitak potok. Bravo Zvezdo!

Marko

pre 9 godina

Vidi se kvalitet Zvezde telekom, zgazili su mocni Spartak, steta sto su mutili i namestali pa ne igraju ligu sampiona, mislim da bi dosli do finala
(Vladimir, 5. septembar 2014 18:53) Ti si jedan mnogo tuzan covek,neznas da volis,znas samo da mrzis,iskreno zao mi te je.

alkoholicar

pre 9 godina

@Sekula i njegove žene gol je regularan ali nije uredu na prijateljskoj sa bratskim klubon i tolikoj svecanosti dati takav gol

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Nekda bog Zdravlja, Jovic, Grujic, Jovanovic, Stojanovic, Rajkovic, Savicevic, Lazic.. Ima da nam
Donesu pare da platimo ceo dug od 50 milliona !

VR74

pre 9 godina

Imamo stvarno dobar tim i igramo lep fudbal! Ovakvi talenti se moraju iskoristiti (Jović, Jovanović, Grujić)! Za srednji red i odlazak Milijaša ne moramo da brinemo, Ristić je solidan ali će Bosančić da bude pravi organizator! Katai je za kratko vreme pokazao da može mnogo! Lalate, svaka cast, imamo budućnost! Ovi momci ne smeju za jeftine pare da se prodaju!

Caca

pre 9 godina

U ovakvim situacijama jedan igrac mora da stane direktno ispred lopte i spreči sut. Tada napadac traži od sudije da pomeri odbrambenog igrača sto daje vreme odbrani da se namesti dok sudija ne da znak da se igra nastavi. Osnove igre.

Ne budalite

pre 9 godina

Sad ce kompleks grobari da kazu kako je namesteno da Jovic da gol :D
(Mmix, 5. septembar 2014 19:03)

Ne, reći ćemo da je Spartak igrao sa 40 fudbalera, od kojih su neki iz B ekipe, kao što je onaj čiča od 40 godina i 100 kila.

sever

pre 9 godina

Sa nekoliko poteza Katai pokazuje da ce biti veliko pojacanje. Gogic kvalitetniji od Kovacevica. Grujic ogroman potencijal, Jovic odlican, Ristic takodje, Jovanovic i Lazic briljantni.

Lažni Zvezdaš

pre 9 godina

Puci cu ako nesto ne kazem. Grobar sam, a ove godine vise uzivam u Zvezdinim utakmicama nego Partizanovim :(
(svaka cast ovim klincima, 5. septembar 2014 18:28)

Grobar sam, ali uzivam u igrama Andrije Živkovića i Danila Pantića!

Stella

pre 9 godina

Luka Joviću, želim ti da budeš vredniji od ruske investicije u ovaj stadion! Gledam njega, Grujica, Ristica, Jovanovica, Lazica i srce mi je puno. Iz svakog njihovog kontakta sa loptom se vidi ogroman kvalitet. A tek treba da uce i da rade. Katai me je iznenadio, vrlo dobro deluje, bice pojacanje.

bez pojacanja

pre 9 godina

(Bravo Zvezdo, ja uživam!,


Prika samo ti uzivaj ,vidi se da su usli u tekmu da odigraju jedno poluvreme I toliko I imaju snage da istrce zato sad u drugom jedva idu po terenu a ovi ruski klinci im provlace loptu kroz usi,trebalo bi im suknjice sasiti pod hitno!

Grobar Zauvek! Višnja Bugarski

pre 9 godina

Ljuta sam na Zvezdu!!!!!!!!!!!!!!!Zato sam prešla ponovo da navijam za Partizan.I vodi će mene stric na jna na tekme neću dati tati da me vodi na vaše tekme šta ću ja tamo?Samo me vodi da bi tugovala više za Partizanom.

grobarčina

pre 9 godina

pa... ok igra zvezda, grize, nije to neki kvalitet ali bore se.
odgovara zvezi velika scena, daju tu uvek maksimum ali nije dovoljna samo želja, treba i znanja.

Sekula i njegove žene

pre 9 godina

Vidi se da se razumete u fudbal!!! Ako sudija pokaze da se ceka njegov znak,onda igrac ne sme da izvede,ako ne pokaze kao u ovom slucaju,onda moze iste sekunde da sutira strucnjaci.

Jovic 84 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-1

pre 9 godina

Jovic 84 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-1
http://youtu.be/gWVQ3OID9u0

panteroid

pre 9 godina

(Bravo Zvezdo, ja uživam
Jesi uzivao i protiv Spartaka kad ste se provukli? Ali nije vama lako kad je ovo utakmisa LS za vas kao sto kaze Tralalatovic.

Vladimir

pre 9 godina

Vidi se kvalitet Zvezde telekom, zgazili su mocni Spartak, steta sto su mutili i namestali pa ne igraju ligu sampiona, mislim da bi dosli do finala

Kombarov 8 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-0

pre 9 godina

Kombarov 8 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-0
http://youtu.be/zCQ_k0oel4U

Ultras

pre 9 godina

Vidim dosta lepih komentara grobara,da je sreće da uvek u evropi navijamo jedni za druge.Puno sreće Partizanu u Ligi evrope i da dogurate sto dalje mozete.Sportski pozdrav.

Bravo Zvezdo, ja uživam!

pre 9 godina

Zvezda igra prelepo! Kao potpuno realni navijač kažem nijedna ekipa u zadnjih deset godina u Srbiji nije igrala ovoliko moderan fudbal sa toliko trčanja, presing na bukvalno celom terenu, lopta se izuzetno brzo kreće u napadu i sve to rade tinejdžeri?? Ja uživam u Zvezdinim utakmicama ove sezone! Eej klinci u sred Moskve neprekidno napadaju, a Spartak jedva dolazi do lopte sa sve ruskim reprezentativcima! E sa takvim "bezobrazlukom" se igralo devedesetih kad su ovde samo najjači u Evropi mogli da računaju na bodove i to ako se dobro preznoje. Svaka vam čast momci i posebno Lalataoviću na ovome što nam pružate. Krivo mi je samo što je prvenstvo opet počelo žestokim navlačenjem za partizan jer bi ovi momci u regularnoj ligi završili sa +20. Još veća je šteta za kv. za Ligu šampiona jer ja stojim i dalje iza toga da bi ova ekipa bila hit u Evropi. Pa od Ludogoreca igra 3 puta bolje. Eee upravo... Mnogo mi je krivo što je Zvezda u dugovima jer je ovo prva generacija Zvezde koja bi mogla da uradi nešto veliko. Kad bi ovi klinci ostali zajedno 5 godina pitanje je samo sa kog bi mesta prošli grupu u Ligi šampiona. Grobarima kojima ovo sada zvuči smešno predlažem da sačuvaju ovaj komentar i vide za 5 godina gde će biti Rajković, Jović, Ristić, Jovanović, Grujić, Stojanović...

Ilija

pre 9 godina

Nisam ovo ocekivao od igraca Spartaka, glup i sramotan gol. Ako hoce ovako da se proslavi neka mu sluzi na cast. Sve u svemu dobro igraju klinci, ne brinem za Zvezdinu buducnost. Dobro ce Zvezda sa njima proci, kako igracki tako kasnije i finansijski. Najlosina karika je Gavroc, ocajno igra, drugi Kasalica.

srki

pre 9 godina

Zvezda odlicna posle primljenog gola, Ristic i Jovanovic buducnost, Lazovic briljira, los ovaj desni bek Djordjevic, solidni Antic, Gogic i Rakic.

mojito

pre 9 godina

covek gurnuo sudiju, sutnuo u nebranjeni gol pa se radovao. sramota. zvezda odlicna, klinci, lazic, ristic, antic odlicni. cekamo da udje jovic da im dâ dva komada.

Chandler Bing

pre 9 godina

Dobro igra Zvezda, zaista dobro. Ristić je ogroman potencijal, daleko veći od Vukana Savićevića. Antić dobar, a i Vukašin Jovanović je ostavio dobar utisak. Nadam se da će Jović i Despotović zaigrati u drugom poluvremenu. Sviđa mi se igra Zvezde kod Lalatovića. Za gol nemam komentar, njemu na dušu da na onako fukarski način postigne gol na ovakvoj svečanosti, još se raduje kao da je dao u finalu Evropskog prvenstva, a ne na prijateljskoj. Cccc..

Bravo Zvezdo, ja uživam!

pre 9 godina

Zvezda igra prelepo! Kao potpuno realni navijač kažem nijedna ekipa u zadnjih deset godina u Srbiji nije igrala ovoliko moderan fudbal sa toliko trčanja, presing na bukvalno celom terenu, lopta se izuzetno brzo kreće u napadu i sve to rade tinejdžeri?? Ja uživam u Zvezdinim utakmicama ove sezone! Eej klinci u sred Moskve neprekidno napadaju, a Spartak jedva dolazi do lopte sa sve ruskim reprezentativcima! E sa takvim "bezobrazlukom" se igralo devedesetih kad su ovde samo najjači u Evropi mogli da računaju na bodove i to ako se dobro preznoje. Svaka vam čast momci i posebno Lalataoviću na ovome što nam pružate. Krivo mi je samo što je prvenstvo opet počelo žestokim navlačenjem za partizan jer bi ovi momci u regularnoj ligi završili sa +20. Još veća je šteta za kv. za Ligu šampiona jer ja stojim i dalje iza toga da bi ova ekipa bila hit u Evropi. Pa od Ludogoreca igra 3 puta bolje. Eee upravo... Mnogo mi je krivo što je Zvezda u dugovima jer je ovo prva generacija Zvezde koja bi mogla da uradi nešto veliko. Kad bi ovi klinci ostali zajedno 5 godina pitanje je samo sa kog bi mesta prošli grupu u Ligi šampiona. Grobarima kojima ovo sada zvuči smešno predlažem da sačuvaju ovaj komentar i vide za 5 godina gde će biti Rajković, Jović, Ristić, Jovanović, Grujić, Stojanović...

VR74

pre 9 godina

Imamo stvarno dobar tim i igramo lep fudbal! Ovakvi talenti se moraju iskoristiti (Jović, Jovanović, Grujić)! Za srednji red i odlazak Milijaša ne moramo da brinemo, Ristić je solidan ali će Bosančić da bude pravi organizator! Katai je za kratko vreme pokazao da može mnogo! Lalate, svaka cast, imamo budućnost! Ovi momci ne smeju za jeftine pare da se prodaju!

Stella

pre 9 godina

Luka Joviću, želim ti da budeš vredniji od ruske investicije u ovaj stadion! Gledam njega, Grujica, Ristica, Jovanovica, Lazica i srce mi je puno. Iz svakog njihovog kontakta sa loptom se vidi ogroman kvalitet. A tek treba da uce i da rade. Katai me je iznenadio, vrlo dobro deluje, bice pojacanje.

Chandler Bing

pre 9 godina

Šta uradi Despotović, hahahahaha..Grujić razvalio i kada je trebao da kruniše fenomenalnu solo akciju, Despot iz ofsajda daje u praznu mrežu, umesto da pusti dečka da završi maestralan solo prodor. Nemoj Lalatoviću da daješ Grujića nigde, dečko je fenomenalan.

sever

pre 9 godina

Sa nekoliko poteza Katai pokazuje da ce biti veliko pojacanje. Gogic kvalitetniji od Kovacevica. Grujic ogroman potencijal, Jovic odlican, Ristic takodje, Jovanovic i Lazic briljantni.

Nole

pre 9 godina

Ovo je Zvezda koju mi želimo. Mlada, poletna i najbitnije od svega sa momcima poniklima u našoj fudbalskoj školi. Lalatović je odličan trener i tek sad može da nam bude žao evrope jer bi Ludogorac pregazili kao plitak potok. Bravo Zvezdo!

Marko

pre 9 godina

Vidi se kvalitet Zvezde telekom, zgazili su mocni Spartak, steta sto su mutili i namestali pa ne igraju ligu sampiona, mislim da bi dosli do finala
(Vladimir, 5. septembar 2014 18:53) Ti si jedan mnogo tuzan covek,neznas da volis,znas samo da mrzis,iskreno zao mi te je.

Sekula i njegove žene

pre 9 godina

Vidi se da se razumete u fudbal!!! Ako sudija pokaze da se ceka njegov znak,onda igrac ne sme da izvede,ako ne pokaze kao u ovom slucaju,onda moze iste sekunde da sutira strucnjaci.

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Nekda bog Zdravlja, Jovic, Grujic, Jovanovic, Stojanovic, Rajkovic, Savicevic, Lazic.. Ima da nam
Donesu pare da platimo ceo dug od 50 milliona !

beli

pre 9 godina

,Hahahahahahahaha pa ovi rusi ubacuju I ove ekonome rekreativce u igru hahahahahaha (nista mi nije smesno, 05. septembar 2014 19:04)
vazno je da ste vi dobili one profesionalce sa farskih ostrva i iz azerbejdzana

Babin_zub

pre 9 godina

Hvala ruskoj braci sto su nam ucinili tu cast da sa njima otvorimo stadion i prisustvujemo ovom spektaklu. Oni koji komentarisu sam fudbal definitivno su promasili poentu price.

МИИ

pre 9 godina

1-1 Лука Јовић 84. минут, крај утакмице. Звездааа, Спартааак, Србијааа, Русијааа!!!

vasa zivotna prica

pre 9 godina

Sad ce kompleks grobari da kazu kako je namesteno da Jovic da gol :D
(Mmix, 5. septembar 2014 19:03)

Ne, reći ćemo da je Spartak igrao sa 40 fudbalera, od kojih su neki iz B ekipe, kao što je onaj čiča od 40 godina i 100 kila.
(Ne budalite, 5. septembar 2014 19:29)

A nisu igrali ni Englezi...

Belan

pre 9 godina

Najbolji pojedinci utakmice Zvezdini klinci Ristic,Jovanovic,Lazic,Grujic,Jovic.Samo napred momci, da vas povrede zaobidju i sreca prati vi ste buducnost Zvezde i Srpskog fudbala.

mojito

pre 9 godina

covek gurnuo sudiju, sutnuo u nebranjeni gol pa se radovao. sramota. zvezda odlicna, klinci, lazic, ristic, antic odlicni. cekamo da udje jovic da im dâ dva komada.

Chandler Bing

pre 9 godina

Dobro igra Zvezda, zaista dobro. Ristić je ogroman potencijal, daleko veći od Vukana Savićevića. Antić dobar, a i Vukašin Jovanović je ostavio dobar utisak. Nadam se da će Jović i Despotović zaigrati u drugom poluvremenu. Sviđa mi se igra Zvezde kod Lalatovića. Za gol nemam komentar, njemu na dušu da na onako fukarski način postigne gol na ovakvoj svečanosti, još se raduje kao da je dao u finalu Evropskog prvenstva, a ne na prijateljskoj. Cccc..

Ilija

pre 9 godina

Nisam ovo ocekivao od igraca Spartaka, glup i sramotan gol. Ako hoce ovako da se proslavi neka mu sluzi na cast. Sve u svemu dobro igraju klinci, ne brinem za Zvezdinu buducnost. Dobro ce Zvezda sa njima proci, kako igracki tako kasnije i finansijski. Najlosina karika je Gavroc, ocajno igra, drugi Kasalica.

Caca

pre 9 godina

U ovakvim situacijama jedan igrac mora da stane direktno ispred lopte i spreči sut. Tada napadac traži od sudije da pomeri odbrambenog igrača sto daje vreme odbrani da se namesti dok sudija ne da znak da se igra nastavi. Osnove igre.

srki

pre 9 godina

Zvezda odlicna posle primljenog gola, Ristic i Jovanovic buducnost, Lazovic briljira, los ovaj desni bek Djordjevic, solidni Antic, Gogic i Rakic.

sever

pre 9 godina

Promasaj u prelaznom roku je dovodjenje dvojica Djordjevica, Planic i Gavric. Za Bosancica i Despotovica treba jos malo sacekati da se vidi.

alkoholicar

pre 9 godina

@Sekula i njegove žene gol je regularan ali nije uredu na prijateljskoj sa bratskim klubon i tolikoj svecanosti dati takav gol

Ultras

pre 9 godina

Vidim dosta lepih komentara grobara,da je sreće da uvek u evropi navijamo jedni za druge.Puno sreće Partizanu u Ligi evrope i da dogurate sto dalje mozete.Sportski pozdrav.

Lažni Zvezdaš

pre 9 godina

Puci cu ako nesto ne kazem. Grobar sam, a ove godine vise uzivam u Zvezdinim utakmicama nego Partizanovim :(
(svaka cast ovim klincima, 5. septembar 2014 18:28)

Grobar sam, ali uzivam u igrama Andrije Živkovića i Danila Pantića!

Jovic 84 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-1

pre 9 godina

Jovic 84 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-1
http://youtu.be/gWVQ3OID9u0

Ne budalite

pre 9 godina

Sad ce kompleks grobari da kazu kako je namesteno da Jovic da gol :D
(Mmix, 5. septembar 2014 19:03)

Ne, reći ćemo da je Spartak igrao sa 40 fudbalera, od kojih su neki iz B ekipe, kao što je onaj čiča od 40 godina i 100 kila.

Kombarov 8 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-0

pre 9 godina

Kombarov 8 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-0
http://youtu.be/zCQ_k0oel4U

grobarčina

pre 9 godina

pa... ok igra zvezda, grize, nije to neki kvalitet ali bore se.
odgovara zvezi velika scena, daju tu uvek maksimum ali nije dovoljna samo želja, treba i znanja.

Grobar Zauvek! Višnja Bugarski

pre 9 godina

Ljuta sam na Zvezdu!!!!!!!!!!!!!!!Zato sam prešla ponovo da navijam za Partizan.I vodi će mene stric na jna na tekme neću dati tati da me vodi na vaše tekme šta ću ja tamo?Samo me vodi da bi tugovala više za Partizanom.

Vladimir

pre 9 godina

Vidi se kvalitet Zvezde telekom, zgazili su mocni Spartak, steta sto su mutili i namestali pa ne igraju ligu sampiona, mislim da bi dosli do finala

panteroid

pre 9 godina

(Bravo Zvezdo, ja uživam
Jesi uzivao i protiv Spartaka kad ste se provukli? Ali nije vama lako kad je ovo utakmisa LS za vas kao sto kaze Tralalatovic.

bez pojacanja

pre 9 godina

(Bravo Zvezdo, ja uživam!,


Prika samo ti uzivaj ,vidi se da su usli u tekmu da odigraju jedno poluvreme I toliko I imaju snage da istrce zato sad u drugom jedva idu po terenu a ovi ruski klinci im provlace loptu kroz usi,trebalo bi im suknjice sasiti pod hitno!

Grobar Zauvek! Višnja Bugarski

pre 9 godina

Ljuta sam na Zvezdu!!!!!!!!!!!!!!!Zato sam prešla ponovo da navijam za Partizan.I vodi će mene stric na jna na tekme neću dati tati da me vodi na vaše tekme šta ću ja tamo?Samo me vodi da bi tugovala više za Partizanom.

Lažni Zvezdaš

pre 9 godina

Puci cu ako nesto ne kazem. Grobar sam, a ove godine vise uzivam u Zvezdinim utakmicama nego Partizanovim :(
(svaka cast ovim klincima, 5. septembar 2014 18:28)

Grobar sam, ali uzivam u igrama Andrije Živkovića i Danila Pantića!

Vladimir

pre 9 godina

Vidi se kvalitet Zvezde telekom, zgazili su mocni Spartak, steta sto su mutili i namestali pa ne igraju ligu sampiona, mislim da bi dosli do finala

Ne budalite

pre 9 godina

Sad ce kompleks grobari da kazu kako je namesteno da Jovic da gol :D
(Mmix, 5. septembar 2014 19:03)

Ne, reći ćemo da je Spartak igrao sa 40 fudbalera, od kojih su neki iz B ekipe, kao što je onaj čiča od 40 godina i 100 kila.

panteroid

pre 9 godina

(Bravo Zvezdo, ja uživam
Jesi uzivao i protiv Spartaka kad ste se provukli? Ali nije vama lako kad je ovo utakmisa LS za vas kao sto kaze Tralalatovic.

Bravo Zvezdo, ja uživam!

pre 9 godina

Zvezda igra prelepo! Kao potpuno realni navijač kažem nijedna ekipa u zadnjih deset godina u Srbiji nije igrala ovoliko moderan fudbal sa toliko trčanja, presing na bukvalno celom terenu, lopta se izuzetno brzo kreće u napadu i sve to rade tinejdžeri?? Ja uživam u Zvezdinim utakmicama ove sezone! Eej klinci u sred Moskve neprekidno napadaju, a Spartak jedva dolazi do lopte sa sve ruskim reprezentativcima! E sa takvim "bezobrazlukom" se igralo devedesetih kad su ovde samo najjači u Evropi mogli da računaju na bodove i to ako se dobro preznoje. Svaka vam čast momci i posebno Lalataoviću na ovome što nam pružate. Krivo mi je samo što je prvenstvo opet počelo žestokim navlačenjem za partizan jer bi ovi momci u regularnoj ligi završili sa +20. Još veća je šteta za kv. za Ligu šampiona jer ja stojim i dalje iza toga da bi ova ekipa bila hit u Evropi. Pa od Ludogoreca igra 3 puta bolje. Eee upravo... Mnogo mi je krivo što je Zvezda u dugovima jer je ovo prva generacija Zvezde koja bi mogla da uradi nešto veliko. Kad bi ovi klinci ostali zajedno 5 godina pitanje je samo sa kog bi mesta prošli grupu u Ligi šampiona. Grobarima kojima ovo sada zvuči smešno predlažem da sačuvaju ovaj komentar i vide za 5 godina gde će biti Rajković, Jović, Ristić, Jovanović, Grujić, Stojanović...

bez pojacanja

pre 9 godina

(Bravo Zvezdo, ja uživam!,


Prika samo ti uzivaj ,vidi se da su usli u tekmu da odigraju jedno poluvreme I toliko I imaju snage da istrce zato sad u drugom jedva idu po terenu a ovi ruski klinci im provlace loptu kroz usi,trebalo bi im suknjice sasiti pod hitno!

Marko

pre 9 godina

Vidi se kvalitet Zvezde telekom, zgazili su mocni Spartak, steta sto su mutili i namestali pa ne igraju ligu sampiona, mislim da bi dosli do finala
(Vladimir, 5. septembar 2014 18:53) Ti si jedan mnogo tuzan covek,neznas da volis,znas samo da mrzis,iskreno zao mi te je.

Sekula i njegove žene

pre 9 godina

Vidi se da se razumete u fudbal!!! Ako sudija pokaze da se ceka njegov znak,onda igrac ne sme da izvede,ako ne pokaze kao u ovom slucaju,onda moze iste sekunde da sutira strucnjaci.

grobarčina

pre 9 godina

pa... ok igra zvezda, grize, nije to neki kvalitet ali bore se.
odgovara zvezi velika scena, daju tu uvek maksimum ali nije dovoljna samo želja, treba i znanja.

Babin_zub

pre 9 godina

Hvala ruskoj braci sto su nam ucinili tu cast da sa njima otvorimo stadion i prisustvujemo ovom spektaklu. Oni koji komentarisu sam fudbal definitivno su promasili poentu price.

VR74

pre 9 godina

Imamo stvarno dobar tim i igramo lep fudbal! Ovakvi talenti se moraju iskoristiti (Jović, Jovanović, Grujić)! Za srednji red i odlazak Milijaša ne moramo da brinemo, Ristić je solidan ali će Bosančić da bude pravi organizator! Katai je za kratko vreme pokazao da može mnogo! Lalate, svaka cast, imamo budućnost! Ovi momci ne smeju za jeftine pare da se prodaju!

vasa zivotna prica

pre 9 godina

Sad ce kompleks grobari da kazu kako je namesteno da Jovic da gol :D
(Mmix, 5. septembar 2014 19:03)

Ne, reći ćemo da je Spartak igrao sa 40 fudbalera, od kojih su neki iz B ekipe, kao što je onaj čiča od 40 godina i 100 kila.
(Ne budalite, 5. septembar 2014 19:29)

A nisu igrali ni Englezi...

sever

pre 9 godina

Promasaj u prelaznom roku je dovodjenje dvojica Djordjevica, Planic i Gavric. Za Bosancica i Despotovica treba jos malo sacekati da se vidi.

Nole

pre 9 godina

Ovo je Zvezda koju mi želimo. Mlada, poletna i najbitnije od svega sa momcima poniklima u našoj fudbalskoj školi. Lalatović je odličan trener i tek sad može da nam bude žao evrope jer bi Ludogorac pregazili kao plitak potok. Bravo Zvezdo!

mojito

pre 9 godina

covek gurnuo sudiju, sutnuo u nebranjeni gol pa se radovao. sramota. zvezda odlicna, klinci, lazic, ristic, antic odlicni. cekamo da udje jovic da im dâ dva komada.

srki

pre 9 godina

Zvezda odlicna posle primljenog gola, Ristic i Jovanovic buducnost, Lazovic briljira, los ovaj desni bek Djordjevic, solidni Antic, Gogic i Rakic.

Ultras

pre 9 godina

Vidim dosta lepih komentara grobara,da je sreće da uvek u evropi navijamo jedni za druge.Puno sreće Partizanu u Ligi evrope i da dogurate sto dalje mozete.Sportski pozdrav.

sever

pre 9 godina

Sa nekoliko poteza Katai pokazuje da ce biti veliko pojacanje. Gogic kvalitetniji od Kovacevica. Grujic ogroman potencijal, Jovic odlican, Ristic takodje, Jovanovic i Lazic briljantni.

Bazel docekao titulu

pre 9 godina

Nekda bog Zdravlja, Jovic, Grujic, Jovanovic, Stojanovic, Rajkovic, Savicevic, Lazic.. Ima da nam
Donesu pare da platimo ceo dug od 50 milliona !

beli

pre 9 godina

,Hahahahahahahaha pa ovi rusi ubacuju I ove ekonome rekreativce u igru hahahahahaha (nista mi nije smesno, 05. septembar 2014 19:04)
vazno je da ste vi dobili one profesionalce sa farskih ostrva i iz azerbejdzana

МИИ

pre 9 godina

1-1 Лука Јовић 84. минут, крај утакмице. Звездааа, Спартааак, Србијааа, Русијааа!!!

Stella

pre 9 godina

Luka Joviću, želim ti da budeš vredniji od ruske investicije u ovaj stadion! Gledam njega, Grujica, Ristica, Jovanovica, Lazica i srce mi je puno. Iz svakog njihovog kontakta sa loptom se vidi ogroman kvalitet. A tek treba da uce i da rade. Katai me je iznenadio, vrlo dobro deluje, bice pojacanje.

Chandler Bing

pre 9 godina

Dobro igra Zvezda, zaista dobro. Ristić je ogroman potencijal, daleko veći od Vukana Savićevića. Antić dobar, a i Vukašin Jovanović je ostavio dobar utisak. Nadam se da će Jović i Despotović zaigrati u drugom poluvremenu. Sviđa mi se igra Zvezde kod Lalatovića. Za gol nemam komentar, njemu na dušu da na onako fukarski način postigne gol na ovakvoj svečanosti, još se raduje kao da je dao u finalu Evropskog prvenstva, a ne na prijateljskoj. Cccc..

Ilija

pre 9 godina

Nisam ovo ocekivao od igraca Spartaka, glup i sramotan gol. Ako hoce ovako da se proslavi neka mu sluzi na cast. Sve u svemu dobro igraju klinci, ne brinem za Zvezdinu buducnost. Dobro ce Zvezda sa njima proci, kako igracki tako kasnije i finansijski. Najlosina karika je Gavroc, ocajno igra, drugi Kasalica.

Chandler Bing

pre 9 godina

Šta uradi Despotović, hahahahaha..Grujić razvalio i kada je trebao da kruniše fenomenalnu solo akciju, Despot iz ofsajda daje u praznu mrežu, umesto da pusti dečka da završi maestralan solo prodor. Nemoj Lalatoviću da daješ Grujića nigde, dečko je fenomenalan.

Kombarov 8 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-0

pre 9 godina

Kombarov 8 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-0
http://youtu.be/zCQ_k0oel4U

Caca

pre 9 godina

U ovakvim situacijama jedan igrac mora da stane direktno ispred lopte i spreči sut. Tada napadac traži od sudije da pomeri odbrambenog igrača sto daje vreme odbrani da se namesti dok sudija ne da znak da se igra nastavi. Osnove igre.

alkoholicar

pre 9 godina

@Sekula i njegove žene gol je regularan ali nije uredu na prijateljskoj sa bratskim klubon i tolikoj svecanosti dati takav gol

Jovic 84 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-1

pre 9 godina

Jovic 84 min. (FC Spartak Moscow - FK Crvena Zvezda) 1-1
http://youtu.be/gWVQ3OID9u0

Belan

pre 9 godina

Najbolji pojedinci utakmice Zvezdini klinci Ristic,Jovanovic,Lazic,Grujic,Jovic.Samo napred momci, da vas povrede zaobidju i sreca prati vi ste buducnost Zvezde i Srpskog fudbala.