Fudbal 76

Petak, 05.09.2014.

13:42

Stojković: Moramo na EURO!

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je naša reprezentacija mora da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Stojkoviæ: Moramo na EURO! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

dalibor

pre 9 godina

zg slavac sada si me nasmejao i hvala ti zato.kada je to wolfsburg bio u prvih 4 ekipa u nemackoj? ja kako znam oni ako uopste uspevaju da se plasiraju i ligu evrope.a nisi mi odgovorio sta je to ikada napravio wofsburg u evropi? recu ti ja,nista.pa kovacic nemoze da bude standardan ni u ovome ocajnome interu a kamoli u barceloni.a lazio za koga igra djordjevic je sigurno jaci od hull-a.pa vi u napadu nemate nikoga sem mandzukica.a za mitrovica se prema nemackim medijama interesuju vec bajern i dortmund.a nisi odgovorio coveku,da ako su kovacic i halilovic toliko dobri sto nisu osvojili neko ep ili sp sa mladom rep.hrvatskom? eto mitrovic je bio cak proglasen za najboljeg mladog igraca ep-a prosle godine.a neces valjda da kazes da su wolsburg,qpr,fiorentina i ovaj sadasnji ocajni inter bolji od chelsea,dortmund-a,liverpool-a,rome,pa ni od benfice nisu bolji.a benfica je izbacila prosle sezone daleko najjacu italijansku ekipu juventus.a razlika izmedju juventusa i intera je u prosloj sezoni veca bila od 30 bodova.pa ti tvoji navedeni klubovi sem real-a i barcelone nisu bolji ni od southampton-a.da modric i rakitic su centralni vezni,to je zapravo i jedina pozicija na kojoj ste bolji od nas u veznome redu.dok je srbija bolja od hrvatske u defanzivnome vezno i na krilima.

jovan79

pre 9 godina

benfica je dve godine zaredom igrao finale ligu evrope,a kada je to postigao wolfsburg? naravno da je fejsa bolji od badelja.fejsa je standardan u jakoj benfici,samo je trenutno povredjen.dok je badelj igrao u ocajnom slabome hsv-u.sada cemo videti kako ce se badelj snaci u fiorentini.pa i kovacic je vise prosle sezone bio na klupi,nego na terenu.

zgslavac

pre 9 godina

Znaci Fejsa i Kuzmanovic su igracine a Badelj ne? Benfica i CSKA su sila a Wolfsburg prosjek (iako je u top 4 bundeslige).
Kuzmanovic stalno igra a Kovacic je klupa? Dakle navijaci Intera nagradili Kuzmu a ne Kovu a Inter odbijao Barcelonu zbog Kuzme?
Mitrovic kojeg Anderlecht kupio je europski najtalent a ne Halilovic kojeg kupila Barca ili Kovacic za kojeg Inter dao 15 miliona dok je imao 18 godina?

Sve sam shvatio i dalje ce Hrvatska dominirati zahvaljujuci sreci i sudijama. Ipak nitko da mi odgovori di je danas Miha a di Stimac? Zasto ruganje iz Hull citya pa kad je Srbija imala napadaca u ozbiljnoj ligi ako ne racunamo kratku karijeru Zigica u Arsenalu? I ispravka Modric pa i Rakitic cesto igraju centralnog veznog a ne ofenzivnog.

Simunic spasio od poraza? Ko kaze da bi Sulejmani zabio? S druge strane Sukerov gol Kralju na maksimiru je bio cisti ko suza ali nije priznat.

Nista ipak ste vi sila, sretno u kvalifikacijama za sp 2018.

dalibor

pre 9 godina

zg slavac,pa i mi bismo pobedjivali italijane,kada bi sudija ponistio 2 cista gola italijanama kao protiv vas.a neces valjda reci da vas simunic nije spasao poraza na marakani?a da te podsetim i na utakmicu protiv makedonije kada je sam pletikosa priznao da je bio penal za makedonce.a sto se tice glomana ni vi nemeta nekoga dobroga golmana.a rajkovic spada medju najbolje mlade golmane u evropi. odbrana: ivanovic,nastasic,subotic,kolarov i vidic su bolji od svakoga vaseg odbranbenoga igraca.basta(lazio),bisevac(lion),tomovic(fiorentina),rukavina(vilareal).cak i basta i tomovic su bolji od corluke i vide.vezni red chelsea,kuzmanovic(inter),fejsa(benfica stigla dva puta zaredom u finale lige evrope),dortmund,roma,liverpool,sulejmani(benfica),tosic(zska moskva).jedini vasi vezni igraci koji igraju u klubovima koji su na nivou chelsea,liverpool,dortmund su modric,rakitic a za halilovic ce se jos videti.sta je wolsburg ikada napravio u evropi? a o QPR je do skora bio u 2 engleskoj ligi.a u napadu vam jedino mandzukic vredi.olic vise nije nivo za jak klub,a kada je trebao ugovor da produzio sa wolsburg,koji klub ga je jos trazio? stoke city.a o hull city i nema smisla pricati.mitrovic je jedan od najboljih mladih nadapaca u evropi i sigurno vredi vise od olica ili jelavica.djordjevic igra za lazio a lazio je sigurno trenutno jaci od wolfsburga ili hull city.

jovan79

pre 9 godina

a joj zg slavac sta ti napisa ovde sve? videlo se na sp-u koliko dobre golmane imate.cak i srna bolje je branio protiv meksika od pletikose.u odbrani je srbija daleko jaca od hrvatkse.sto se tice veznog reda,je li ti znas da se u vezni red racuna i defanzivni vezni red i krila?pa vama je badelj zadnji vezni.neces valjda ozbiljno reci kako je badelj bolji od matica,kuzmanovica ili fejse?vama su modric i rakitic ofanzivni vezni.na istoj poziciji igraju i halilovic i kovacic.kovacic je igrao prosle sezone na kasicicu u nikada slabijem interu.halilovic ne pravi razliku ni u mladoj rep.a kamoli u A rep.ako su kovacic i halilovic toliko dobri,sto onda sa nekom mladom rep.hrvatske nisu osvojili neki ep ili sp? na krilima nama igraju tadic,markovic,tosic,sulejmani pa i jojic moze tu da igra.a vama na krilima igraju daleko losiji igraci.vasa krila su olic kome je najbolje vreme proslo,rebic druga nemacka liga,perisic koji igra u prosecnome wolfsburgu.u napadu vam je mandzukic zaigrao za bajern kada je imao 26 godina.a mitrovic ce najverovatnije za jendo 2 godina zaigrati za neki jak klub.a tada ce mitrovic imati 22 godine.

zgslavac

pre 9 godina

@ dalibore

Srbija vec 20 godina ima bolje igrace od Hrvatske ali nikako da nade pravog selektora. Jel vazi tako? Netreba zaboraviti ni sudije, toleta ni srecu koja je uvijek na strani komsija. Uopce ne zvuci kao losa isprika umisljene fudbalske nacije.

Za to vrijeme Hrvatska stalno igra velike turnire (propustili 1 sp i 1 ep) i pobijeduje velikane Njemcku, Italiju, Englesku po dva puta i Nizozemsku jednom (bez prijateljskih).

Selektori? Pogledajte di je sada Miha a di Stimac? Usput Stimac je i statisticki najgori hr izbornik.

Napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city,
veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, Fiorentina, QPR,
obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Lokomotiv, Dnipro, Dinamo Kijev
golman: Monaco
(Badelj potpisao za Fiorentinu, Halilovic stavljen na popis za ligu prvaka)

Kako vi mislite da mozete parirati ovom timu? Ajde nek neko ovako po linijama izlista srpsku repku, bas me zanima napad i golman, a vezu imamo uz bok Spanjolcima i Nijemcima.

Nemanja ★

pre 9 godina

@australija???
(sale, 6. septembar 2014 02:29)

Šta nije jasno?
Pantelić je dao gol za Srbiju u Nelspruitu protiv Australije na Svetskom prvenstvu 2010 u Južnoj Africi.

sale

pre 9 godina

Jeste, bravo. Od 23 postignutih golova u kvalifikacijama i na tom SP, Zigic i Pantelic su zajedno dali 5, slovima PET golova... Rumuniji, Farskim Ostrvima, Litvaniji i Australiji.
(MARS, 05. septembar 2014 18:48)

australija???

pedja

pre 9 godina

Penaldo prema tvome transfermarktu markovic vredi 20 miliona,nastasic 21 mil,subotic 20, tako da su to vec 61 miliona.ako modric vredi po transfermarktu kako ti kazes 55 miliona cudno je da trojica srpskih igraca vrede vise od njega,a ti zapravo kazes da modric vredi vise od cele nase rep.

dalibor

pre 9 godina

argo za tebe,a koliko bodova ste na kraju kvalifikacija imala vise od nas? svega 2. a to se mozete simunicu zahvaliti,jer vas je spasao poraza na marakani.sam simunic je posle utakmice izjavio da je on spasao svoju rep.poraza.u vezi kockanja od strane mihajlovica zapravo je to on radio prvih 4-5 utakmica.subotica i matica je tada drzao na klupi,kuzmanovica nije ni zvao u rep.,ljajica je izbacio iz rep.,tadica je drzao na klupi i tek ga je ovodio u drugome poluvremenu,a vidic se povuko iz rep.a vidic vredi vise nego cela vasa odbrana.

Jose Alvelade

pre 9 godina

(Vladimir_natal_Petkovic, 05. septembar 2014 17:44)
Disljenkovic se naljutio I rekao da nece vise da brani za Srbiju I uzeo je ukrajinsko drzavljanstvo.

VSUP

pre 9 godina

Sujetni smo mi... Naseg najboljeg golmana pljujemo,zar je bitno da li je branio u Partizanu,Zvezdi ili bilo kom drugom klubu.. Boljeg trenutno nemamo..

jovan79

pre 9 godina

imamo jako dobre mlade igrace nastasic,jojic,markovic,ljajic,mitrovic.za dve godine markovic i mitrovic ce vredeti vise nego cela rep.hrvatske.

Dejan S

pre 9 godina

Dosadili ste i Bogu i narodu. Igra SRBIJA. Ako vam se ne svidja molim vas da za vreme utakmice dogovorite na nekoj poljani gde ce te se moci da bijete do smrti. A ako nemozete da se dogovorite oko toga - idite u bioskop u pustite patriote da gledaju i navijaju.

ZIVELA SRBIJA!

Milos

pre 9 godina

Hiljadu naziva a PARTIZAN je jedan jedini, na svakom deliću zemaljske kugle!P.S. zaboravio si f.m.p.
(Laki Bor P.F.C., 05. septembar 2014 19:02)

Samo vas niko ne zna.

Laki Bor P.F.C.

pre 9 godina

Crvena Zvezda,
Red Star,
Roter Stern,
Etoile Rouge,
Stella Rossa,
Estrela Vermelha,
Rode Ster,
Røde Stjerne,
Steaua Rosie,
Estrella Roja..........
(Milan, 5. septembar 2014 15:38)

Hiljadu naziva a PARTIZAN je jedan jedini, na svakom deliću zemaljske kugle!
P.S. zaboravio si f.m.p.

Argo

pre 9 godina

Nebi Brazil vidjeli da se Mihajlovic nije kocakao???Pa zaostajali ste 9 bodova nakon 4 kola kvalifikacija.Sta se tica talenata Kovacic i Halilovic ce za 2 godine vrijediti kao cijeli A tim Srbije

MARS

pre 9 godina

Када су у репрензетацији играли Пантелић и Жигић, Србија је била на светском првенству.
(Никола, 5. septembar 2014 16:20)

Jeste, bravo. Od 23 postignutih golova u kvalifikacijama i na tom SP, Zigic i Pantelic su zajedno dali 5, slovima PET golova... Rumuniji, Farskim Ostrvima, Litvaniji i Australiji.

dejan

pre 9 godina

eee, šta ste vi sve morali do sada pa nikad niste. tako da i nemojte i sad, tako smo navikli i lepše je brate. gledam na miru tekme.

navijac

pre 9 godina

@ Za mene je Zvezda drzava,reprezentacija,ideologija,vlast,ljubav,sreća,ko je shvatio shvatio je ko nije zao mi je.
(Belgrade Boys, 05. septembar 2014 15:31)

Sva nesreca ove zemlje potice od ljudi sa takvim shvatanjem..

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

ko kaze da nemamo boljeg golmana? vlada diskljenkovic jedinica metalist khrahiva..odlican je golman,gledo sam ove sezone par njihovih utakmica ,za stojketa je manuel neuer..uporno se ignorise,ja ne znam sta je ovim selektorima..daje se sansu golmanu koji je jedan od najlosijih sto se tice 1 na 1 situacije..samo mlatara rukama a nikad da odbrani bilo sto..nas najveci problem je pozicija golmana,to je vec tradicionalno tayko i to se nece brzo promenuti jer ne da je se sansa pravim golmanima kao sto je disljenkovic ili mladi denis petric iz francuskoj drugoligasa troyesa..

dalibor

pre 9 godina

mislim da smo favoriti zajedno sa portugalcima. danska sigurno nije vise ono sto je nekada bila, dok se jermenije i albanija autsajderi koji mogu da nekome odkinu bod.a za komsije koje se javljaju i provociraju da ih pitam je su se oporavili od meksika? i da ih podsetim da brazil nebi ni videli da se mihajlovic nije kockao. bolje obratite paznju kako lovrenj skriva golove u liverpoolu,kako vas toliko falenje talenat kao rebic ode u drugu nemacku ligu,kako vas kapiten nikako nemoze da ode u neku jaku ligu itd.

retro

pre 9 godina

Ako se sad ne plasirate onda necete nikad. Ovaj novi sistem je smijesan..ali pošto vaši igrači za reprezentaciju ko da ne žele igrat tako me ne bi čudilo da opet ostanete dona
(Ante, 5. septembar 2014 15:20)

Samo uzmi da citas komentare pre svake utakmice i bice ti jasno zasto im se ne igra. Zasto da ginu na terenu kada ce posle prvog promasenog zicera pola nacije da psuje i pise pogrdne komentare.

Никола

pre 9 godina

@(MARS, 5. septembar 2014 15:32)

Када су у репрензетацији играли Пантелић и Жигић, Србија је била на светском првенству.

ОКУПАЦИЈА АРМИЈСКОГ СТАДИОНА!

pre 9 godina

Није им свеједно, многе је болело, када група наша дође на стадион!

d. gilmor

pre 9 godina

Ovo nije moja reprezentacija,ovo je grobarska tako da navijam da se ne plasiraju
(Mare, 5. septembar 2014 14:19)

alo bre covece jesi ti svestan sta si napisao?
ja sam delija ali realno koga iz zvezde da zove, jedino rajkovica koji bi i trebalo da bude prvi golman.

a verujem da Delije neće ići na jna
(Mare, 5. septembar 2014 14:19)

ja necu ici al iz drugih dobro poznatih razloga, aj u zdravlje!

Ante

pre 9 godina

Ako se sad ne plasirate onda necete nikad. Ovaj novi sistem je smijesan..ali pošto vaši igrači za reprezentaciju ko da ne žele igrat tako me ne bi čudilo da opet ostanete dona

Milan

pre 9 godina

Samo ovo bre:

Crvena Zvezda,
Red Star,
Roter Stern,
Etoile Rouge,
Stella Rossa,
Estrela Vermelha,
Rode Ster,
Røde Stjerne,
Steaua Rosie,
Estrella Roja..........

MARS

pre 9 godina

Zvezdasi svesni da reprezentacija nema boljeg golmana trenutno, i dalje prozivaju golmana reprezentacije Srbije. Najsrecniji su bili dok su u napadu bili Pantelic i Zigic koji su golove davali na svakoj trecoj utakmici. Jos srecniji kada su Vidic i Stankovic pruzali 20% od onoga sto su pruzali za klub. Stojkovic, da nije dosao u Partizan, verovatno bi mu klicali a to dovoljno govori ko stavlja klub ispred reprezentacije. Setite se samo utakmice sa Estonijom i bolnog poraza gde ste mu zvizdali kod svakog kontakta.. u stvari, setite se Djenove i pokusaja skidanja Toleta unistavanjem reprezentacije. Sram vas bilo vise, pustite ljude da igraju, tu su zato sto ih je selektor zvao i on ce najvece posledice snositi za neuspeh.

Pedja

pre 9 godina

Na ovo EP se nece kvalifikovati samo najveci dunsteri. Po 2 ekipe idu iz svake grupe direktno, a treci ide u baraz. Znaci cak i da se ide u baraz protivnici ce biti treca klasa. E ako se u ovim uslovima ne plasiramo na EP pa makar i Tole bio selektor onda ne treba vise ni da igramo.

Hrvat

pre 9 godina

24 ekipe idu na euro,ako se sad ne plasirate,gdje dvije idu izravno,a treći u playoff,onda ste stvarno amateri,imate srece šta ide 24,jer inace nebi jos 20 godina usli :)

Ajde

pre 9 godina

Ja tu igru na rezultat jos nisam video, ne znam otkud im to al verujem da mozemo. Stojkoviceva izjava je dobra ali reci da se ne plase nikog je ravno samoubistvu u fudbalu, bolje malo da se plasis pa iz tog straha budes jos bolji nego biti hladnokrvan i puknes al se ne plasis nikog :))

a sta onda?

pre 9 godina

Uopce nije toliko sigurno da Srbija ode na EP. Ako Danska i Portugal zauzmu prve dvije pozicije dolaze ti ekipe poput Ceske, Ukrajine, Slovenije, Poljske, Turske, Slovacke

!!!

pre 9 godina

Mnogo smo jaki!Stojković, Basta, Tadić, Ivanović, Đorđević... Ma može du sutra da se nabraja.Ali jedan igrač je ipak poseban. Lazar Marković, kakav će to biti hit u Liverpulu ove sezone. Videlo se protiv Sitija i Totenhemu da mu PL itekeko leži, protivnike šalje levo i desno, prolazi i deli lopte, biće u Engleskoj kao Mesi u Barseloni.Lazar Marković suvo zlato našeg tima!
(Nemanja ™ © ®, 05. septembar 2014 14:17)
Koliko ti imas godina kad mozes napisat ovakvu glupost?????

kosovski ciklus

pre 9 godina

"protiv jacih rivala smo vise motivisani " ova recenica Baste je kljuc svih nasih neuspeha ,igramo kad zelimo ,biramo protivnike,zelimo da biramo vreme ,visinu trave .. Nemamo taj ozbiljan pristup svakoj utakmici.

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Mnogo smo jaki!
Stojković, Basta, Tadić, Ivanović, Đorđević... Ma može du sutra da se nabraja.

Ali jedan igrač je ipak poseban. Lazar Marković, kakav će to biti hit u Liverpulu ove sezone. Videlo se protiv Sitija i Totenhemu da mu PL itekeko leži, protivnike šalje levo i desno, prolazi i deli lopte, biće u Engleskoj kao Mesi u Barseloni.

Lazar Marković suvo zlato našeg tima!

mrsimud

pre 9 godina

Napokon prava izjava! Nema "trebali bi", "potrudicemo se" itd jednostavno MORAMO kada se uporede protivnici i nasi igraci...p.s. Srbija je zemlja kosarke!

Komshija Hashim

pre 9 godina

Komšije, ova vaša grupa je jedna od najujednacenijih grupa u ovim kvalifikacijama. Tu nema totalnog autsajdera tipa Lihtenštajn ili Ovcja Ostrva i svaka ce utakmica biti kvalifikaciona u pravom smislu reci. Portugal, Danska, Srbija, Albanija i Armenija, sve one vide svoju šansu da se kvalifikuju za naredni Euro 2016, i tim redosledom bi ja i klasifikovao favorite ove grupe. Mene kao Albancu bi bilo veoma drago da Albanija supe da se kvalifikuje po prvi put na neko veliko takmicenje a utakmice protiv Srbije ce biti pravi Balkanski derbiji. Novi sistem kvalifikacija gde sada dve, umesto jedne, reprezentacije idu direktno na Euru, a jedna ide na baraž, dakle cak 3 mesta su cilj ovih 5 reprezentacija što je garancija uzbudjenja do samog kraja. Nek na Euro odu Portugal, Srbija i Albanija, nemam ništa protiv:)

kosovski ciklus

pre 9 godina

"protiv jacih rivala smo vise motivisani " ova recenica Baste je kljuc svih nasih neuspeha ,igramo kad zelimo ,biramo protivnike,zelimo da biramo vreme ,visinu trave .. Nemamo taj ozbiljan pristup svakoj utakmici.

Komshija Hashim

pre 9 godina

Komšije, ova vaša grupa je jedna od najujednacenijih grupa u ovim kvalifikacijama. Tu nema totalnog autsajdera tipa Lihtenštajn ili Ovcja Ostrva i svaka ce utakmica biti kvalifikaciona u pravom smislu reci. Portugal, Danska, Srbija, Albanija i Armenija, sve one vide svoju šansu da se kvalifikuju za naredni Euro 2016, i tim redosledom bi ja i klasifikovao favorite ove grupe. Mene kao Albancu bi bilo veoma drago da Albanija supe da se kvalifikuje po prvi put na neko veliko takmicenje a utakmice protiv Srbije ce biti pravi Balkanski derbiji. Novi sistem kvalifikacija gde sada dve, umesto jedne, reprezentacije idu direktno na Euru, a jedna ide na baraž, dakle cak 3 mesta su cilj ovih 5 reprezentacija što je garancija uzbudjenja do samog kraja. Nek na Euro odu Portugal, Srbija i Albanija, nemam ništa protiv:)

Pedja

pre 9 godina

Na ovo EP se nece kvalifikovati samo najveci dunsteri. Po 2 ekipe idu iz svake grupe direktno, a treci ide u baraz. Znaci cak i da se ide u baraz protivnici ce biti treca klasa. E ako se u ovim uslovima ne plasiramo na EP pa makar i Tole bio selektor onda ne treba vise ni da igramo.

MARS

pre 9 godina

Zvezdasi svesni da reprezentacija nema boljeg golmana trenutno, i dalje prozivaju golmana reprezentacije Srbije. Najsrecniji su bili dok su u napadu bili Pantelic i Zigic koji su golove davali na svakoj trecoj utakmici. Jos srecniji kada su Vidic i Stankovic pruzali 20% od onoga sto su pruzali za klub. Stojkovic, da nije dosao u Partizan, verovatno bi mu klicali a to dovoljno govori ko stavlja klub ispred reprezentacije. Setite se samo utakmice sa Estonijom i bolnog poraza gde ste mu zvizdali kod svakog kontakta.. u stvari, setite se Djenove i pokusaja skidanja Toleta unistavanjem reprezentacije. Sram vas bilo vise, pustite ljude da igraju, tu su zato sto ih je selektor zvao i on ce najvece posledice snositi za neuspeh.

!!!

pre 9 godina

Mnogo smo jaki!Stojković, Basta, Tadić, Ivanović, Đorđević... Ma može du sutra da se nabraja.Ali jedan igrač je ipak poseban. Lazar Marković, kakav će to biti hit u Liverpulu ove sezone. Videlo se protiv Sitija i Totenhemu da mu PL itekeko leži, protivnike šalje levo i desno, prolazi i deli lopte, biće u Engleskoj kao Mesi u Barseloni.Lazar Marković suvo zlato našeg tima!
(Nemanja ™ © ®, 05. septembar 2014 14:17)
Koliko ti imas godina kad mozes napisat ovakvu glupost?????

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Mnogo smo jaki!
Stojković, Basta, Tadić, Ivanović, Đorđević... Ma može du sutra da se nabraja.

Ali jedan igrač je ipak poseban. Lazar Marković, kakav će to biti hit u Liverpulu ove sezone. Videlo se protiv Sitija i Totenhemu da mu PL itekeko leži, protivnike šalje levo i desno, prolazi i deli lopte, biće u Engleskoj kao Mesi u Barseloni.

Lazar Marković suvo zlato našeg tima!

Hrvat

pre 9 godina

24 ekipe idu na euro,ako se sad ne plasirate,gdje dvije idu izravno,a treći u playoff,onda ste stvarno amateri,imate srece šta ide 24,jer inace nebi jos 20 godina usli :)

Milan

pre 9 godina

Samo ovo bre:

Crvena Zvezda,
Red Star,
Roter Stern,
Etoile Rouge,
Stella Rossa,
Estrela Vermelha,
Rode Ster,
Røde Stjerne,
Steaua Rosie,
Estrella Roja..........

navijac

pre 9 godina

@ Za mene je Zvezda drzava,reprezentacija,ideologija,vlast,ljubav,sreća,ko je shvatio shvatio je ko nije zao mi je.
(Belgrade Boys, 05. septembar 2014 15:31)

Sva nesreca ove zemlje potice od ljudi sa takvim shvatanjem..

Laki Bor P.F.C.

pre 9 godina

Crvena Zvezda,
Red Star,
Roter Stern,
Etoile Rouge,
Stella Rossa,
Estrela Vermelha,
Rode Ster,
Røde Stjerne,
Steaua Rosie,
Estrella Roja..........
(Milan, 5. septembar 2014 15:38)

Hiljadu naziva a PARTIZAN je jedan jedini, na svakom deliću zemaljske kugle!
P.S. zaboravio si f.m.p.

mrsimud

pre 9 godina

Napokon prava izjava! Nema "trebali bi", "potrudicemo se" itd jednostavno MORAMO kada se uporede protivnici i nasi igraci...p.s. Srbija je zemlja kosarke!

Ante

pre 9 godina

Ako se sad ne plasirate onda necete nikad. Ovaj novi sistem je smijesan..ali pošto vaši igrači za reprezentaciju ko da ne žele igrat tako me ne bi čudilo da opet ostanete dona

MARS

pre 9 godina

Када су у репрензетацији играли Пантелић и Жигић, Србија је била на светском првенству.
(Никола, 5. septembar 2014 16:20)

Jeste, bravo. Od 23 postignutih golova u kvalifikacijama i na tom SP, Zigic i Pantelic su zajedno dali 5, slovima PET golova... Rumuniji, Farskim Ostrvima, Litvaniji i Australiji.

d. gilmor

pre 9 godina

Ovo nije moja reprezentacija,ovo je grobarska tako da navijam da se ne plasiraju
(Mare, 5. septembar 2014 14:19)

alo bre covece jesi ti svestan sta si napisao?
ja sam delija ali realno koga iz zvezde da zove, jedino rajkovica koji bi i trebalo da bude prvi golman.

a verujem da Delije neće ići na jna
(Mare, 5. septembar 2014 14:19)

ja necu ici al iz drugih dobro poznatih razloga, aj u zdravlje!

Ajde

pre 9 godina

Ja tu igru na rezultat jos nisam video, ne znam otkud im to al verujem da mozemo. Stojkoviceva izjava je dobra ali reci da se ne plase nikog je ravno samoubistvu u fudbalu, bolje malo da se plasis pa iz tog straha budes jos bolji nego biti hladnokrvan i puknes al se ne plasis nikog :))

ОКУПАЦИЈА АРМИЈСКОГ СТАДИОНА!

pre 9 godina

Није им свеједно, многе је болело, када група наша дође на стадион!

retro

pre 9 godina

Ako se sad ne plasirate onda necete nikad. Ovaj novi sistem je smijesan..ali pošto vaši igrači za reprezentaciju ko da ne žele igrat tako me ne bi čudilo da opet ostanete dona
(Ante, 5. septembar 2014 15:20)

Samo uzmi da citas komentare pre svake utakmice i bice ti jasno zasto im se ne igra. Zasto da ginu na terenu kada ce posle prvog promasenog zicera pola nacije da psuje i pise pogrdne komentare.

dejan

pre 9 godina

eee, šta ste vi sve morali do sada pa nikad niste. tako da i nemojte i sad, tako smo navikli i lepše je brate. gledam na miru tekme.

Никола

pre 9 godina

@(MARS, 5. septembar 2014 15:32)

Када су у репрензетацији играли Пантелић и Жигић, Србија је била на светском првенству.

dalibor

pre 9 godina

mislim da smo favoriti zajedno sa portugalcima. danska sigurno nije vise ono sto je nekada bila, dok se jermenije i albanija autsajderi koji mogu da nekome odkinu bod.a za komsije koje se javljaju i provociraju da ih pitam je su se oporavili od meksika? i da ih podsetim da brazil nebi ni videli da se mihajlovic nije kockao. bolje obratite paznju kako lovrenj skriva golove u liverpoolu,kako vas toliko falenje talenat kao rebic ode u drugu nemacku ligu,kako vas kapiten nikako nemoze da ode u neku jaku ligu itd.

jovan79

pre 9 godina

imamo jako dobre mlade igrace nastasic,jojic,markovic,ljajic,mitrovic.za dve godine markovic i mitrovic ce vredeti vise nego cela rep.hrvatske.

a sta onda?

pre 9 godina

Uopce nije toliko sigurno da Srbija ode na EP. Ako Danska i Portugal zauzmu prve dvije pozicije dolaze ti ekipe poput Ceske, Ukrajine, Slovenije, Poljske, Turske, Slovacke

Milos

pre 9 godina

Hiljadu naziva a PARTIZAN je jedan jedini, na svakom deliću zemaljske kugle!P.S. zaboravio si f.m.p.
(Laki Bor P.F.C., 05. septembar 2014 19:02)

Samo vas niko ne zna.

Dejan S

pre 9 godina

Dosadili ste i Bogu i narodu. Igra SRBIJA. Ako vam se ne svidja molim vas da za vreme utakmice dogovorite na nekoj poljani gde ce te se moci da bijete do smrti. A ako nemozete da se dogovorite oko toga - idite u bioskop u pustite patriote da gledaju i navijaju.

ZIVELA SRBIJA!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

ko kaze da nemamo boljeg golmana? vlada diskljenkovic jedinica metalist khrahiva..odlican je golman,gledo sam ove sezone par njihovih utakmica ,za stojketa je manuel neuer..uporno se ignorise,ja ne znam sta je ovim selektorima..daje se sansu golmanu koji je jedan od najlosijih sto se tice 1 na 1 situacije..samo mlatara rukama a nikad da odbrani bilo sto..nas najveci problem je pozicija golmana,to je vec tradicionalno tayko i to se nece brzo promenuti jer ne da je se sansa pravim golmanima kao sto je disljenkovic ili mladi denis petric iz francuskoj drugoligasa troyesa..

Argo

pre 9 godina

Nebi Brazil vidjeli da se Mihajlovic nije kocakao???Pa zaostajali ste 9 bodova nakon 4 kola kvalifikacija.Sta se tica talenata Kovacic i Halilovic ce za 2 godine vrijediti kao cijeli A tim Srbije

pedja

pre 9 godina

Penaldo prema tvome transfermarktu markovic vredi 20 miliona,nastasic 21 mil,subotic 20, tako da su to vec 61 miliona.ako modric vredi po transfermarktu kako ti kazes 55 miliona cudno je da trojica srpskih igraca vrede vise od njega,a ti zapravo kazes da modric vredi vise od cele nase rep.

dalibor

pre 9 godina

argo za tebe,a koliko bodova ste na kraju kvalifikacija imala vise od nas? svega 2. a to se mozete simunicu zahvaliti,jer vas je spasao poraza na marakani.sam simunic je posle utakmice izjavio da je on spasao svoju rep.poraza.u vezi kockanja od strane mihajlovica zapravo je to on radio prvih 4-5 utakmica.subotica i matica je tada drzao na klupi,kuzmanovica nije ni zvao u rep.,ljajica je izbacio iz rep.,tadica je drzao na klupi i tek ga je ovodio u drugome poluvremenu,a vidic se povuko iz rep.a vidic vredi vise nego cela vasa odbrana.

VSUP

pre 9 godina

Sujetni smo mi... Naseg najboljeg golmana pljujemo,zar je bitno da li je branio u Partizanu,Zvezdi ili bilo kom drugom klubu.. Boljeg trenutno nemamo..

zgslavac

pre 9 godina

@ dalibore

Srbija vec 20 godina ima bolje igrace od Hrvatske ali nikako da nade pravog selektora. Jel vazi tako? Netreba zaboraviti ni sudije, toleta ni srecu koja je uvijek na strani komsija. Uopce ne zvuci kao losa isprika umisljene fudbalske nacije.

Za to vrijeme Hrvatska stalno igra velike turnire (propustili 1 sp i 1 ep) i pobijeduje velikane Njemcku, Italiju, Englesku po dva puta i Nizozemsku jednom (bez prijateljskih).

Selektori? Pogledajte di je sada Miha a di Stimac? Usput Stimac je i statisticki najgori hr izbornik.

Napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city,
veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, Fiorentina, QPR,
obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Lokomotiv, Dnipro, Dinamo Kijev
golman: Monaco
(Badelj potpisao za Fiorentinu, Halilovic stavljen na popis za ligu prvaka)

Kako vi mislite da mozete parirati ovom timu? Ajde nek neko ovako po linijama izlista srpsku repku, bas me zanima napad i golman, a vezu imamo uz bok Spanjolcima i Nijemcima.

dalibor

pre 9 godina

zg slavac,pa i mi bismo pobedjivali italijane,kada bi sudija ponistio 2 cista gola italijanama kao protiv vas.a neces valjda reci da vas simunic nije spasao poraza na marakani?a da te podsetim i na utakmicu protiv makedonije kada je sam pletikosa priznao da je bio penal za makedonce.a sto se tice glomana ni vi nemeta nekoga dobroga golmana.a rajkovic spada medju najbolje mlade golmane u evropi. odbrana: ivanovic,nastasic,subotic,kolarov i vidic su bolji od svakoga vaseg odbranbenoga igraca.basta(lazio),bisevac(lion),tomovic(fiorentina),rukavina(vilareal).cak i basta i tomovic su bolji od corluke i vide.vezni red chelsea,kuzmanovic(inter),fejsa(benfica stigla dva puta zaredom u finale lige evrope),dortmund,roma,liverpool,sulejmani(benfica),tosic(zska moskva).jedini vasi vezni igraci koji igraju u klubovima koji su na nivou chelsea,liverpool,dortmund su modric,rakitic a za halilovic ce se jos videti.sta je wolsburg ikada napravio u evropi? a o QPR je do skora bio u 2 engleskoj ligi.a u napadu vam jedino mandzukic vredi.olic vise nije nivo za jak klub,a kada je trebao ugovor da produzio sa wolsburg,koji klub ga je jos trazio? stoke city.a o hull city i nema smisla pricati.mitrovic je jedan od najboljih mladih nadapaca u evropi i sigurno vredi vise od olica ili jelavica.djordjevic igra za lazio a lazio je sigurno trenutno jaci od wolfsburga ili hull city.

Jose Alvelade

pre 9 godina

(Vladimir_natal_Petkovic, 05. septembar 2014 17:44)
Disljenkovic se naljutio I rekao da nece vise da brani za Srbiju I uzeo je ukrajinsko drzavljanstvo.

sale

pre 9 godina

Jeste, bravo. Od 23 postignutih golova u kvalifikacijama i na tom SP, Zigic i Pantelic su zajedno dali 5, slovima PET golova... Rumuniji, Farskim Ostrvima, Litvaniji i Australiji.
(MARS, 05. septembar 2014 18:48)

australija???

Nemanja ★

pre 9 godina

@australija???
(sale, 6. septembar 2014 02:29)

Šta nije jasno?
Pantelić je dao gol za Srbiju u Nelspruitu protiv Australije na Svetskom prvenstvu 2010 u Južnoj Africi.

jovan79

pre 9 godina

a joj zg slavac sta ti napisa ovde sve? videlo se na sp-u koliko dobre golmane imate.cak i srna bolje je branio protiv meksika od pletikose.u odbrani je srbija daleko jaca od hrvatkse.sto se tice veznog reda,je li ti znas da se u vezni red racuna i defanzivni vezni red i krila?pa vama je badelj zadnji vezni.neces valjda ozbiljno reci kako je badelj bolji od matica,kuzmanovica ili fejse?vama su modric i rakitic ofanzivni vezni.na istoj poziciji igraju i halilovic i kovacic.kovacic je igrao prosle sezone na kasicicu u nikada slabijem interu.halilovic ne pravi razliku ni u mladoj rep.a kamoli u A rep.ako su kovacic i halilovic toliko dobri,sto onda sa nekom mladom rep.hrvatske nisu osvojili neki ep ili sp? na krilima nama igraju tadic,markovic,tosic,sulejmani pa i jojic moze tu da igra.a vama na krilima igraju daleko losiji igraci.vasa krila su olic kome je najbolje vreme proslo,rebic druga nemacka liga,perisic koji igra u prosecnome wolfsburgu.u napadu vam je mandzukic zaigrao za bajern kada je imao 26 godina.a mitrovic ce najverovatnije za jendo 2 godina zaigrati za neki jak klub.a tada ce mitrovic imati 22 godine.

zgslavac

pre 9 godina

Znaci Fejsa i Kuzmanovic su igracine a Badelj ne? Benfica i CSKA su sila a Wolfsburg prosjek (iako je u top 4 bundeslige).
Kuzmanovic stalno igra a Kovacic je klupa? Dakle navijaci Intera nagradili Kuzmu a ne Kovu a Inter odbijao Barcelonu zbog Kuzme?
Mitrovic kojeg Anderlecht kupio je europski najtalent a ne Halilovic kojeg kupila Barca ili Kovacic za kojeg Inter dao 15 miliona dok je imao 18 godina?

Sve sam shvatio i dalje ce Hrvatska dominirati zahvaljujuci sreci i sudijama. Ipak nitko da mi odgovori di je danas Miha a di Stimac? Zasto ruganje iz Hull citya pa kad je Srbija imala napadaca u ozbiljnoj ligi ako ne racunamo kratku karijeru Zigica u Arsenalu? I ispravka Modric pa i Rakitic cesto igraju centralnog veznog a ne ofenzivnog.

Simunic spasio od poraza? Ko kaze da bi Sulejmani zabio? S druge strane Sukerov gol Kralju na maksimiru je bio cisti ko suza ali nije priznat.

Nista ipak ste vi sila, sretno u kvalifikacijama za sp 2018.

dalibor

pre 9 godina

zg slavac sada si me nasmejao i hvala ti zato.kada je to wolfsburg bio u prvih 4 ekipa u nemackoj? ja kako znam oni ako uopste uspevaju da se plasiraju i ligu evrope.a nisi mi odgovorio sta je to ikada napravio wofsburg u evropi? recu ti ja,nista.pa kovacic nemoze da bude standardan ni u ovome ocajnome interu a kamoli u barceloni.a lazio za koga igra djordjevic je sigurno jaci od hull-a.pa vi u napadu nemate nikoga sem mandzukica.a za mitrovica se prema nemackim medijama interesuju vec bajern i dortmund.a nisi odgovorio coveku,da ako su kovacic i halilovic toliko dobri sto nisu osvojili neko ep ili sp sa mladom rep.hrvatskom? eto mitrovic je bio cak proglasen za najboljeg mladog igraca ep-a prosle godine.a neces valjda da kazes da su wolsburg,qpr,fiorentina i ovaj sadasnji ocajni inter bolji od chelsea,dortmund-a,liverpool-a,rome,pa ni od benfice nisu bolji.a benfica je izbacila prosle sezone daleko najjacu italijansku ekipu juventus.a razlika izmedju juventusa i intera je u prosloj sezoni veca bila od 30 bodova.pa ti tvoji navedeni klubovi sem real-a i barcelone nisu bolji ni od southampton-a.da modric i rakitic su centralni vezni,to je zapravo i jedina pozicija na kojoj ste bolji od nas u veznome redu.dok je srbija bolja od hrvatske u defanzivnome vezno i na krilima.

jovan79

pre 9 godina

benfica je dve godine zaredom igrao finale ligu evrope,a kada je to postigao wolfsburg? naravno da je fejsa bolji od badelja.fejsa je standardan u jakoj benfici,samo je trenutno povredjen.dok je badelj igrao u ocajnom slabome hsv-u.sada cemo videti kako ce se badelj snaci u fiorentini.pa i kovacic je vise prosle sezone bio na klupi,nego na terenu.

Milan

pre 9 godina

Samo ovo bre:

Crvena Zvezda,
Red Star,
Roter Stern,
Etoile Rouge,
Stella Rossa,
Estrela Vermelha,
Rode Ster,
Røde Stjerne,
Steaua Rosie,
Estrella Roja..........

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Mnogo smo jaki!
Stojković, Basta, Tadić, Ivanović, Đorđević... Ma može du sutra da se nabraja.

Ali jedan igrač je ipak poseban. Lazar Marković, kakav će to biti hit u Liverpulu ove sezone. Videlo se protiv Sitija i Totenhemu da mu PL itekeko leži, protivnike šalje levo i desno, prolazi i deli lopte, biće u Engleskoj kao Mesi u Barseloni.

Lazar Marković suvo zlato našeg tima!

Argo

pre 9 godina

Nebi Brazil vidjeli da se Mihajlovic nije kocakao???Pa zaostajali ste 9 bodova nakon 4 kola kvalifikacija.Sta se tica talenata Kovacic i Halilovic ce za 2 godine vrijediti kao cijeli A tim Srbije

MARS

pre 9 godina

Zvezdasi svesni da reprezentacija nema boljeg golmana trenutno, i dalje prozivaju golmana reprezentacije Srbije. Najsrecniji su bili dok su u napadu bili Pantelic i Zigic koji su golove davali na svakoj trecoj utakmici. Jos srecniji kada su Vidic i Stankovic pruzali 20% od onoga sto su pruzali za klub. Stojkovic, da nije dosao u Partizan, verovatno bi mu klicali a to dovoljno govori ko stavlja klub ispred reprezentacije. Setite se samo utakmice sa Estonijom i bolnog poraza gde ste mu zvizdali kod svakog kontakta.. u stvari, setite se Djenove i pokusaja skidanja Toleta unistavanjem reprezentacije. Sram vas bilo vise, pustite ljude da igraju, tu su zato sto ih je selektor zvao i on ce najvece posledice snositi za neuspeh.

Komshija Hashim

pre 9 godina

Komšije, ova vaša grupa je jedna od najujednacenijih grupa u ovim kvalifikacijama. Tu nema totalnog autsajdera tipa Lihtenštajn ili Ovcja Ostrva i svaka ce utakmica biti kvalifikaciona u pravom smislu reci. Portugal, Danska, Srbija, Albanija i Armenija, sve one vide svoju šansu da se kvalifikuju za naredni Euro 2016, i tim redosledom bi ja i klasifikovao favorite ove grupe. Mene kao Albancu bi bilo veoma drago da Albanija supe da se kvalifikuje po prvi put na neko veliko takmicenje a utakmice protiv Srbije ce biti pravi Balkanski derbiji. Novi sistem kvalifikacija gde sada dve, umesto jedne, reprezentacije idu direktno na Euru, a jedna ide na baraž, dakle cak 3 mesta su cilj ovih 5 reprezentacija što je garancija uzbudjenja do samog kraja. Nek na Euro odu Portugal, Srbija i Albanija, nemam ništa protiv:)

Laki Bor P.F.C.

pre 9 godina

Crvena Zvezda,
Red Star,
Roter Stern,
Etoile Rouge,
Stella Rossa,
Estrela Vermelha,
Rode Ster,
Røde Stjerne,
Steaua Rosie,
Estrella Roja..........
(Milan, 5. septembar 2014 15:38)

Hiljadu naziva a PARTIZAN je jedan jedini, na svakom deliću zemaljske kugle!
P.S. zaboravio si f.m.p.

!!!

pre 9 godina

Mnogo smo jaki!Stojković, Basta, Tadić, Ivanović, Đorđević... Ma može du sutra da se nabraja.Ali jedan igrač je ipak poseban. Lazar Marković, kakav će to biti hit u Liverpulu ove sezone. Videlo se protiv Sitija i Totenhemu da mu PL itekeko leži, protivnike šalje levo i desno, prolazi i deli lopte, biće u Engleskoj kao Mesi u Barseloni.Lazar Marković suvo zlato našeg tima!
(Nemanja ™ © ®, 05. septembar 2014 14:17)
Koliko ti imas godina kad mozes napisat ovakvu glupost?????

Hrvat

pre 9 godina

24 ekipe idu na euro,ako se sad ne plasirate,gdje dvije idu izravno,a treći u playoff,onda ste stvarno amateri,imate srece šta ide 24,jer inace nebi jos 20 godina usli :)

ОКУПАЦИЈА АРМИЈСКОГ СТАДИОНА!

pre 9 godina

Није им свеједно, многе је болело, када група наша дође на стадион!

MARS

pre 9 godina

Када су у репрензетацији играли Пантелић и Жигић, Србија је била на светском првенству.
(Никола, 5. septembar 2014 16:20)

Jeste, bravo. Od 23 postignutih golova u kvalifikacijama i na tom SP, Zigic i Pantelic su zajedno dali 5, slovima PET golova... Rumuniji, Farskim Ostrvima, Litvaniji i Australiji.

a sta onda?

pre 9 godina

Uopce nije toliko sigurno da Srbija ode na EP. Ako Danska i Portugal zauzmu prve dvije pozicije dolaze ti ekipe poput Ceske, Ukrajine, Slovenije, Poljske, Turske, Slovacke

d. gilmor

pre 9 godina

Ovo nije moja reprezentacija,ovo je grobarska tako da navijam da se ne plasiraju
(Mare, 5. septembar 2014 14:19)

alo bre covece jesi ti svestan sta si napisao?
ja sam delija ali realno koga iz zvezde da zove, jedino rajkovica koji bi i trebalo da bude prvi golman.

a verujem da Delije neće ići na jna
(Mare, 5. septembar 2014 14:19)

ja necu ici al iz drugih dobro poznatih razloga, aj u zdravlje!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

ko kaze da nemamo boljeg golmana? vlada diskljenkovic jedinica metalist khrahiva..odlican je golman,gledo sam ove sezone par njihovih utakmica ,za stojketa je manuel neuer..uporno se ignorise,ja ne znam sta je ovim selektorima..daje se sansu golmanu koji je jedan od najlosijih sto se tice 1 na 1 situacije..samo mlatara rukama a nikad da odbrani bilo sto..nas najveci problem je pozicija golmana,to je vec tradicionalno tayko i to se nece brzo promenuti jer ne da je se sansa pravim golmanima kao sto je disljenkovic ili mladi denis petric iz francuskoj drugoligasa troyesa..

Никола

pre 9 godina

@(MARS, 5. septembar 2014 15:32)

Када су у репрензетацији играли Пантелић и Жигић, Србија је била на светском првенству.

Ante

pre 9 godina

Ako se sad ne plasirate onda necete nikad. Ovaj novi sistem je smijesan..ali pošto vaši igrači za reprezentaciju ko da ne žele igrat tako me ne bi čudilo da opet ostanete dona

mrsimud

pre 9 godina

Napokon prava izjava! Nema "trebali bi", "potrudicemo se" itd jednostavno MORAMO kada se uporede protivnici i nasi igraci...p.s. Srbija je zemlja kosarke!

navijac

pre 9 godina

@ Za mene je Zvezda drzava,reprezentacija,ideologija,vlast,ljubav,sreća,ko je shvatio shvatio je ko nije zao mi je.
(Belgrade Boys, 05. septembar 2014 15:31)

Sva nesreca ove zemlje potice od ljudi sa takvim shvatanjem..

jovan79

pre 9 godina

imamo jako dobre mlade igrace nastasic,jojic,markovic,ljajic,mitrovic.za dve godine markovic i mitrovic ce vredeti vise nego cela rep.hrvatske.

Milos

pre 9 godina

Hiljadu naziva a PARTIZAN je jedan jedini, na svakom deliću zemaljske kugle!P.S. zaboravio si f.m.p.
(Laki Bor P.F.C., 05. septembar 2014 19:02)

Samo vas niko ne zna.

kosovski ciklus

pre 9 godina

"protiv jacih rivala smo vise motivisani " ova recenica Baste je kljuc svih nasih neuspeha ,igramo kad zelimo ,biramo protivnike,zelimo da biramo vreme ,visinu trave .. Nemamo taj ozbiljan pristup svakoj utakmici.

dalibor

pre 9 godina

mislim da smo favoriti zajedno sa portugalcima. danska sigurno nije vise ono sto je nekada bila, dok se jermenije i albanija autsajderi koji mogu da nekome odkinu bod.a za komsije koje se javljaju i provociraju da ih pitam je su se oporavili od meksika? i da ih podsetim da brazil nebi ni videli da se mihajlovic nije kockao. bolje obratite paznju kako lovrenj skriva golove u liverpoolu,kako vas toliko falenje talenat kao rebic ode u drugu nemacku ligu,kako vas kapiten nikako nemoze da ode u neku jaku ligu itd.

Dejan S

pre 9 godina

Dosadili ste i Bogu i narodu. Igra SRBIJA. Ako vam se ne svidja molim vas da za vreme utakmice dogovorite na nekoj poljani gde ce te se moci da bijete do smrti. A ako nemozete da se dogovorite oko toga - idite u bioskop u pustite patriote da gledaju i navijaju.

ZIVELA SRBIJA!

dejan

pre 9 godina

eee, šta ste vi sve morali do sada pa nikad niste. tako da i nemojte i sad, tako smo navikli i lepše je brate. gledam na miru tekme.

retro

pre 9 godina

Ako se sad ne plasirate onda necete nikad. Ovaj novi sistem je smijesan..ali pošto vaši igrači za reprezentaciju ko da ne žele igrat tako me ne bi čudilo da opet ostanete dona
(Ante, 5. septembar 2014 15:20)

Samo uzmi da citas komentare pre svake utakmice i bice ti jasno zasto im se ne igra. Zasto da ginu na terenu kada ce posle prvog promasenog zicera pola nacije da psuje i pise pogrdne komentare.

Ajde

pre 9 godina

Ja tu igru na rezultat jos nisam video, ne znam otkud im to al verujem da mozemo. Stojkoviceva izjava je dobra ali reci da se ne plase nikog je ravno samoubistvu u fudbalu, bolje malo da se plasis pa iz tog straha budes jos bolji nego biti hladnokrvan i puknes al se ne plasis nikog :))

dalibor

pre 9 godina

zg slavac,pa i mi bismo pobedjivali italijane,kada bi sudija ponistio 2 cista gola italijanama kao protiv vas.a neces valjda reci da vas simunic nije spasao poraza na marakani?a da te podsetim i na utakmicu protiv makedonije kada je sam pletikosa priznao da je bio penal za makedonce.a sto se tice glomana ni vi nemeta nekoga dobroga golmana.a rajkovic spada medju najbolje mlade golmane u evropi. odbrana: ivanovic,nastasic,subotic,kolarov i vidic su bolji od svakoga vaseg odbranbenoga igraca.basta(lazio),bisevac(lion),tomovic(fiorentina),rukavina(vilareal).cak i basta i tomovic su bolji od corluke i vide.vezni red chelsea,kuzmanovic(inter),fejsa(benfica stigla dva puta zaredom u finale lige evrope),dortmund,roma,liverpool,sulejmani(benfica),tosic(zska moskva).jedini vasi vezni igraci koji igraju u klubovima koji su na nivou chelsea,liverpool,dortmund su modric,rakitic a za halilovic ce se jos videti.sta je wolsburg ikada napravio u evropi? a o QPR je do skora bio u 2 engleskoj ligi.a u napadu vam jedino mandzukic vredi.olic vise nije nivo za jak klub,a kada je trebao ugovor da produzio sa wolsburg,koji klub ga je jos trazio? stoke city.a o hull city i nema smisla pricati.mitrovic je jedan od najboljih mladih nadapaca u evropi i sigurno vredi vise od olica ili jelavica.djordjevic igra za lazio a lazio je sigurno trenutno jaci od wolfsburga ili hull city.

jovan79

pre 9 godina

a joj zg slavac sta ti napisa ovde sve? videlo se na sp-u koliko dobre golmane imate.cak i srna bolje je branio protiv meksika od pletikose.u odbrani je srbija daleko jaca od hrvatkse.sto se tice veznog reda,je li ti znas da se u vezni red racuna i defanzivni vezni red i krila?pa vama je badelj zadnji vezni.neces valjda ozbiljno reci kako je badelj bolji od matica,kuzmanovica ili fejse?vama su modric i rakitic ofanzivni vezni.na istoj poziciji igraju i halilovic i kovacic.kovacic je igrao prosle sezone na kasicicu u nikada slabijem interu.halilovic ne pravi razliku ni u mladoj rep.a kamoli u A rep.ako su kovacic i halilovic toliko dobri,sto onda sa nekom mladom rep.hrvatske nisu osvojili neki ep ili sp? na krilima nama igraju tadic,markovic,tosic,sulejmani pa i jojic moze tu da igra.a vama na krilima igraju daleko losiji igraci.vasa krila su olic kome je najbolje vreme proslo,rebic druga nemacka liga,perisic koji igra u prosecnome wolfsburgu.u napadu vam je mandzukic zaigrao za bajern kada je imao 26 godina.a mitrovic ce najverovatnije za jendo 2 godina zaigrati za neki jak klub.a tada ce mitrovic imati 22 godine.

jovan79

pre 9 godina

benfica je dve godine zaredom igrao finale ligu evrope,a kada je to postigao wolfsburg? naravno da je fejsa bolji od badelja.fejsa je standardan u jakoj benfici,samo je trenutno povredjen.dok je badelj igrao u ocajnom slabome hsv-u.sada cemo videti kako ce se badelj snaci u fiorentini.pa i kovacic je vise prosle sezone bio na klupi,nego na terenu.

Pedja

pre 9 godina

Na ovo EP se nece kvalifikovati samo najveci dunsteri. Po 2 ekipe idu iz svake grupe direktno, a treci ide u baraz. Znaci cak i da se ide u baraz protivnici ce biti treca klasa. E ako se u ovim uslovima ne plasiramo na EP pa makar i Tole bio selektor onda ne treba vise ni da igramo.

pedja

pre 9 godina

Penaldo prema tvome transfermarktu markovic vredi 20 miliona,nastasic 21 mil,subotic 20, tako da su to vec 61 miliona.ako modric vredi po transfermarktu kako ti kazes 55 miliona cudno je da trojica srpskih igraca vrede vise od njega,a ti zapravo kazes da modric vredi vise od cele nase rep.

dalibor

pre 9 godina

argo za tebe,a koliko bodova ste na kraju kvalifikacija imala vise od nas? svega 2. a to se mozete simunicu zahvaliti,jer vas je spasao poraza na marakani.sam simunic je posle utakmice izjavio da je on spasao svoju rep.poraza.u vezi kockanja od strane mihajlovica zapravo je to on radio prvih 4-5 utakmica.subotica i matica je tada drzao na klupi,kuzmanovica nije ni zvao u rep.,ljajica je izbacio iz rep.,tadica je drzao na klupi i tek ga je ovodio u drugome poluvremenu,a vidic se povuko iz rep.a vidic vredi vise nego cela vasa odbrana.

VSUP

pre 9 godina

Sujetni smo mi... Naseg najboljeg golmana pljujemo,zar je bitno da li je branio u Partizanu,Zvezdi ili bilo kom drugom klubu.. Boljeg trenutno nemamo..

zgslavac

pre 9 godina

@ dalibore

Srbija vec 20 godina ima bolje igrace od Hrvatske ali nikako da nade pravog selektora. Jel vazi tako? Netreba zaboraviti ni sudije, toleta ni srecu koja je uvijek na strani komsija. Uopce ne zvuci kao losa isprika umisljene fudbalske nacije.

Za to vrijeme Hrvatska stalno igra velike turnire (propustili 1 sp i 1 ep) i pobijeduje velikane Njemcku, Italiju, Englesku po dva puta i Nizozemsku jednom (bez prijateljskih).

Selektori? Pogledajte di je sada Miha a di Stimac? Usput Stimac je i statisticki najgori hr izbornik.

Napad: Atletico, Wolfsburg, Hull city,
veza: Real, Barcelona, Barcelona, Inter, Wolfsburg, Fiorentina, QPR,
obrana: Sahtar, Liverpool, Bayer L, Lokomotiv, Dnipro, Dinamo Kijev
golman: Monaco
(Badelj potpisao za Fiorentinu, Halilovic stavljen na popis za ligu prvaka)

Kako vi mislite da mozete parirati ovom timu? Ajde nek neko ovako po linijama izlista srpsku repku, bas me zanima napad i golman, a vezu imamo uz bok Spanjolcima i Nijemcima.

dalibor

pre 9 godina

zg slavac sada si me nasmejao i hvala ti zato.kada je to wolfsburg bio u prvih 4 ekipa u nemackoj? ja kako znam oni ako uopste uspevaju da se plasiraju i ligu evrope.a nisi mi odgovorio sta je to ikada napravio wofsburg u evropi? recu ti ja,nista.pa kovacic nemoze da bude standardan ni u ovome ocajnome interu a kamoli u barceloni.a lazio za koga igra djordjevic je sigurno jaci od hull-a.pa vi u napadu nemate nikoga sem mandzukica.a za mitrovica se prema nemackim medijama interesuju vec bajern i dortmund.a nisi odgovorio coveku,da ako su kovacic i halilovic toliko dobri sto nisu osvojili neko ep ili sp sa mladom rep.hrvatskom? eto mitrovic je bio cak proglasen za najboljeg mladog igraca ep-a prosle godine.a neces valjda da kazes da su wolsburg,qpr,fiorentina i ovaj sadasnji ocajni inter bolji od chelsea,dortmund-a,liverpool-a,rome,pa ni od benfice nisu bolji.a benfica je izbacila prosle sezone daleko najjacu italijansku ekipu juventus.a razlika izmedju juventusa i intera je u prosloj sezoni veca bila od 30 bodova.pa ti tvoji navedeni klubovi sem real-a i barcelone nisu bolji ni od southampton-a.da modric i rakitic su centralni vezni,to je zapravo i jedina pozicija na kojoj ste bolji od nas u veznome redu.dok je srbija bolja od hrvatske u defanzivnome vezno i na krilima.

Jose Alvelade

pre 9 godina

(Vladimir_natal_Petkovic, 05. septembar 2014 17:44)
Disljenkovic se naljutio I rekao da nece vise da brani za Srbiju I uzeo je ukrajinsko drzavljanstvo.

sale

pre 9 godina

Jeste, bravo. Od 23 postignutih golova u kvalifikacijama i na tom SP, Zigic i Pantelic su zajedno dali 5, slovima PET golova... Rumuniji, Farskim Ostrvima, Litvaniji i Australiji.
(MARS, 05. septembar 2014 18:48)

australija???

Nemanja ★

pre 9 godina

@australija???
(sale, 6. septembar 2014 02:29)

Šta nije jasno?
Pantelić je dao gol za Srbiju u Nelspruitu protiv Australije na Svetskom prvenstvu 2010 u Južnoj Africi.

zgslavac

pre 9 godina

Znaci Fejsa i Kuzmanovic su igracine a Badelj ne? Benfica i CSKA su sila a Wolfsburg prosjek (iako je u top 4 bundeslige).
Kuzmanovic stalno igra a Kovacic je klupa? Dakle navijaci Intera nagradili Kuzmu a ne Kovu a Inter odbijao Barcelonu zbog Kuzme?
Mitrovic kojeg Anderlecht kupio je europski najtalent a ne Halilovic kojeg kupila Barca ili Kovacic za kojeg Inter dao 15 miliona dok je imao 18 godina?

Sve sam shvatio i dalje ce Hrvatska dominirati zahvaljujuci sreci i sudijama. Ipak nitko da mi odgovori di je danas Miha a di Stimac? Zasto ruganje iz Hull citya pa kad je Srbija imala napadaca u ozbiljnoj ligi ako ne racunamo kratku karijeru Zigica u Arsenalu? I ispravka Modric pa i Rakitic cesto igraju centralnog veznog a ne ofenzivnog.

Simunic spasio od poraza? Ko kaze da bi Sulejmani zabio? S druge strane Sukerov gol Kralju na maksimiru je bio cisti ko suza ali nije priznat.

Nista ipak ste vi sila, sretno u kvalifikacijama za sp 2018.